maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes."

Transkript

1

2 DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men ikke begrænset til fotokopiering, optagelse, informationsadgangssystemer eller computernetværk, uden skriftlig tilladelse fra Sonos, Inc: Sonos og alle øvrige Sonos-produktnavne og -slogans er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc. Sonos Reg. U.S. Pat. & Tm. Off. Sonos-produkter kan være beskyttet at et eller flere patenter. Vores patent-for-produkt-oplysninger findes her: sonos.com/legal/patents iphone, ipod, ipad, itunes, Airplay, OS X og Apple Music er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Android er et varemærke tilhørende Google Inc. Sonos anvender MSNTP-software, som blev udviklet af N.M. Maclaren ved University of Cambridge. Copyright, N.M. Maclaren, 1996, 1997, 2000; Copyright, University of Cambridge, 1996, 1997, Alle andre nævnte produkter og tjenester kan være varemærker eller tjenestemærker tilhørende deres respektive ejere. maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

3 Sonos CONNECT Sonos CONNECT er designet til brug med en ekstern forstærker. Den indeholder både analoge og digitale udgange, så du nemt kan slutte den til dit eksisterende lydudstyr. Brug en CONNECT til at lytte til musik i et rum, hvor du allerede har en forstærker, som f.eks. din hjemmebiograf eller stereoanlægget i stuen. Brug en CONNECT til at lytte til musik på dit hjemmekontor, hvor du allerede har en computer eller et par aktive højttalere. Brug en CONNECT, hvis du et distribueret lydsystem, der drives af en forstærker på et centralt sted med højttalerledninger ført ud til andre steder fra dette centrale sted. Er du ny bruger af Sonos? Du skal kun bruge få trin til at få dit Sonos-system gjort klar følg blot konfigurationsvejledningen, der blev leveret sammen med din CONNECT. Når du har foretaget konfigurationen, kan du til hver en tid tilføje yderligere Sonos-komponenter. Vil du tilføje en enhed til et eksisterende Sonos-system? Sonos kan let udvides fra rum til rum. Hvis du føjer denne CONNECT til et eksisterende Sonos-system, kan du gå direkte til Tilslutning til et eksisterende Sonos-system. Dit hjemmenetværk For at få adgang til internetbaserede musiktjenester, netradio og digital musik lagret på din computer eller på en netværksforbundet lagringsenhed (NAS) skal dit hjemmenetværk leve op til følgende krav:

4 2 Produktguide Krav til hjemmenetværk Bemærk:Dit netværk skal have en internetforbindelse med høj hastighed, da Sonos-systemet er konstrueret til at opdatere softwaren gratis online. Dit Sonossystem skal være registreret for at modtage disse opdateringer, så sørg for at registrere dig under konfigurationsprocessen. Vi deler ikke din -adresse med andre firmaer. Et DSL-/kabelmodem med høj hastighed eller en bredbåndsforbindelse baseret på optisk fiber for at sikre korrekt afspilning af internetbaserede musiktjenester. (Hvis din internetudbyder kun tilbyder internet via satellit, kan du opleve problemer med afspilning på grund af svingende downloadhastigheder.) Hvis dit modem ikke er en kombineret modem/router, og du vil anvende Sonos' automatiske onlineopdateringer eller streame musik fra en internetbaseret musiktjeneste, skal du installere en router i dit hjemmenetværk. Hvis du ikke har en router, skal du anskaffe og installere en, før du gå videre. Hvis du vil anvende Sonos-controller-app'en på en Android - eller ios-enhed, eller hvis du konfigurerer Sonos trådløst, skal du bruge en trådløs router. Bemærk:Sonos kommunikerer over et 2,4 GHz-hjemmenetværk, som understøtter den trådløse standard b/g/n. 5 GHz-netværk understøttes ikke i en komplet trådløs Sonos-konfiguration. Slut en Sonos BRIDGE, BOOST eller afspiller til din router, hvis: Du har et større hus, hvor den trådløse dækning ikke er pålidelig, og du ønsker at forstærke det trådløse signal for dit Sonos-system. Dit trådløse netværk er allerede meget belastet med streaming af video, spil og websurfing, og du vil etablere et separat trådløst netværk dedikeret til dine Sonos-højttalere. Dit netværk anvender udelukkende 5 GHz (kan ikke ændres til 2,4 GHz). For at få det bedste resultat skal du forbinde den computer eller det NAS-drev, som indeholder din personlige samling af musik, til dit hjemmenetværks router via et Ethernetkabel. Sonos-app'en Du kan anvende den gratis Sonos-app på enhver kompatibel enhed, herunder: Sonos-app (Android) Android 2.2 og højere. Visse funktioner kræver senere versioner. (Trådløs standardkonfiguration understøttes kun på Android 2.3 eller 4.0 og højere). Tryk på knappen Play Store eller Market på din Android-enhed for at overføre den gratis Sonos-app fra Google Play. Sonos-app (ios) iphone, ipad og ipod touch, der kører ios 7.0 og højere. Visse funktioner kan kræve senere versioner.. Tryk på knappen App Store på din iphone, ipod touch eller ipad for at downloade den gratis Sonos-app, eller download app'en fra itunes. (Hvis du downloader fra itunes, skal du synkronisere, før du kan se Sonos-logoet på din enhed). Sonos-app (pc) Windows XP SP3 og højere. Visse funktioner kræver senere versioner. (Trådløs standardkonfiguration understøttes kun på Windows 7 og højere). Download fra vores websted på

5 Sonos CONNECT 3 Sonos-app (Mac) Macintosh OS X 10.7 og højere Download fra vores websted på Bemærk:Sonos CONTROL er udgået, men er kompatibel med dit nye Sonosprodukt. CONNECT-forside Tænd/sluk Statusindikator Afspil/Pause Lydstyrke op (+) Lydstyrke ned (-) Dit Sonos-system er designet til at være tændt hele tiden. Systemet bruger et minimum af elektricitet, når det ikke afspiller musik. Du kan hurtigt stoppe med at streame lyd til alle rum ved at vælge Stop afspilning på menuen Rum. Stop streaming i ét rum ved at trykke på knappen Play/Pause på CONNECT. Angiver den aktuelle status for Sonos-afspilleren. Når enheden er i normal drift, kan du slå den hvide statusindikatorlampe til og fra. Du kan se en komplet liste over statusindikatorer ved at besøge Skifter mellem afspilning og pause af lyden i dette rum (starter som standard samme musikkilde igen, når du trykker på knappen, medmindre en anden kilde er valgt). Tryk én gang for at starte eller stoppe streaming af lyd Tryk to gange for at springe til næste nummer (hvis den valgte musikkilde understøtter dette) Tryk på disse knapper for at tilpasse lydstyrken op og ned.

6 4 CONNECT-bagside Produktguide Ethernet-porte (2) Vekselstrøm (lysnet)-indgang ( VAC, 50/60 Hz) Analog lyd ind Analog lyd ud (fast/variabel) TOSLINK digital lyd ud Koaksial digital lyd ud Brug et Ethernet-kabel (medfølger) til at tilslutte en router, computer eller en anden netværksenhed, som f.eks. en netværksforbundet lagringsenhed (NAS). Lysdiodeindikatorer: Blinker grønt (netværksaktivitet) Gult (linkforbindelse) Brug det medfølgende lysnetkabel for tilslutning til stikkontakten (garantien bortfalder ved anvendelse af en uoriginal lysnetledning). Brug et standard-rca-lydkabel til at slutte lydudgangene fra en separat lydkomponent, som f.eks. en cd-afspiller, til Sonos CONNECT's analoge lydindgange. Brug et standard-rca-lydkabel til at slutte Sonos-komponentens analoge lydudgange til lydindgangene på en separat lydkomponent, som f.eks. en forstærker eller receiveren til din hjemmebiograf. Du kan bruge et optisk TOSLINK-lydkabel til at slutte Sonos CONNECT's digitale TOSLINK-lydudgang til lydindgangene på en separat lydkomponent, som f.eks. en forstærker eller receiveren til din hjemmebiograf. Du kan bruge et digitalt koaksialkabel til at slutte Sonos-komponentens koaksiale, digitale lydudgang til lydindgangene på en separat lydkomponent, som f.eks. en forstærker eller receiveren til din hjemmebiograf.

7 Sonos CONNECT 5 Tilslutning til et eksisterende Sonos-system Når du har foretaget konfiguration af et Sonos-musiksystem, kan du til hver en tid tilføje yderligere Sonoskomponenter. Brug Sonos CONNECT's lydudgange til at slutte den til en hjemmebiograf, en computer, aktive højttalere eller en forstærker. Hvis dit hus har indbyggede netværkskabler, kan du oprette en kabelført forbindelse til nye Sonoskomponenter. Hvis du ikke har indbyggede netværkskabler, er vores indbyggede trådløse teknologi ideel for dig. 1. Isæt lysnetkablet, og tilslut din Sonos CONNECT. Indikatoren for Lyd (grøn) og Afspillerens statusindikator (hvid) begynder at blinke. 2. Vælg en af de følgende muligheder: Slut til en hjemmebiograf eller en forstærker Har du digitale indgange på din hjemmebiograf eller forstærker, kan du anvende enten et optisk TOSLINK -lydkabel eller et digitalt koaksialkabel For tilslutning af Sonos CONNECT's digitale udgange til forstærkerens digitale indgang. Har du analoge indgange på din hjemmebiograf eller forstærker, skal du anvende et RCAstandardlydkabel for tilslutning af Sonos CONNECT's analoge lydudgang til forstærkerens lydindgange. Vælg den tilhørende indgangskanal på receiveren. Du kan se, hvordan du justerer indstillingerne for lydstyrke på Styring af lydstyrken via din hjemmebiograf eller forstærker. Tilslut en computer eller aktive højttalere Hvis du slutter til din computer: Du skal bruge et stereo mini til RCA Y-adapterkabel (et 1/8 stereoministik til to RCA-hanstik) for at slutte Sonos-komponentens analoge lydudgang til computerens lydindgang. Hvis du slutter til aktive højttalere: Du kan få brug for et Y-adapterkabel (et 1/8 stereoministik til to RCA-hanstik) for at slutte computerens højttalere til lydudgangene på Sonos-komponenten. Hvis dine højttalere har et 1/8 stereohanstik, skal du montere en hun/hun-kobling mellem højttalerstikket og Y- adapterkablet.

8 6 Produktguide 3. Hvis du opretter en trådløs forbindelse, kan du springe dette trin over og fortsætte til trin 4. Hvis du opretter en kabelført forbindelse, skal du forbinde et standard-ethernetkabel fra din router eller en anden Sonos-komponent (eller et aktivt netværksstik, hvis du har indbyggede kabler) til et af stikkene til Ethernetswitchen på bagsiden af den nye Sonos-komponent. 4. Vælg en af de følgende muligheder: Via en håndholdt Sonos-controller: Vælg Tilføj en afspiller eller SUB på menuen Indstillinger og følg instruktionerne på skærmen for at føje denne komponent til dit Sonos-system. Via en Sonos-controller til Mac eller pc: Vælg Administrer -> Tilføj en afspiller eller SUB og følg instruktionerne på skærmen for at føje denne komponent til dit Sonos-system. Tykke vægge, 2,4 GHz-trådløse telefoner eller tilstedeværelsen af andre trådløse enheder kan forstyrre eller blokere de trådløse signaler fra dit Sonos-system. Hvis du oplever problemer efter placering af et Sonosprodukt, kan du prøve en eller flere af følgende løsninger flyt Sonos-produktet, skift den trådløse kanal, som dit musiksystem anvender, slut et Sonos-produkt til din router med et kabel, hvis din konfiguration i øjeblikket er trådløs. Ekstern kilde Du kan let streame en ekstern kilde, som f.eks. en cd-afspiller eller en bærbar musikafspiller, gennem Sonos via lydindgangene på din Sonos-komponent. Enheden bliver automatisk registreret, så snart du tilslutter den. Brug et standard-rca-kabel for tilslutning af en ekstern kilde, som f.eks. en cd-afspiller, til de analoge Lyd ind-stik på bagsiden af din Sonos CONNECT. Hvis du slutter en bærbar musikafspiller til Sonos CONNECT, skal du bruge et 1/8 mini-stereo til RCAkabel i stedet for. Sæt mini-stereo-stikket i den bærbare enhed og RCA-stikket i Lyd ind-stikket på Sonos-komponenten. Via Sonos-app'en på en mobil enhed: Du kan afspille musik fra denne indgang ved at vælge Ekstern kilde fra menuen Musik, vælge kilden, og derefter vælge Afspil nu. Du kan ændre navnet på enheden ved at vælge Rumindstillinger fra menuen Indstillinger. Vælg den Sonos-komponent, som denne kilde er forbundet til, og tryk derefter på Navn på ekstern kilde. Vælg et nyt navn fra listen, eller indtast en unikt navn. Du kan ændre niveauet for den eksterne kilde ved at vælge Rumindstillinger fra menuen Indstillinger. Vælg den Sonos-komponent, som denne kilde er forbundet til, og tryk derefter på Niveau for ekstern kilde. Vælg et nyt niveau. Via Sonos-app'en på en Mac eller pc: Du kan afspille musik fra denne kilde ved at vælge Ekstern kilde fra panelet MUSIK, klikke på siden af musikkilden og vælge Afspil nu. Sådan ændres indstillingerne for denne enhed: Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger-> Rumindstillinger (Mac). Vælg den Sonos-komponent, som er tilsluttet din AirPort Express, fra rullelisten Rumindstillinger for. Klik på fanen Ekstern kilde og opdater indstillingerne. Et standard (typisk)-niveau for den eksterne kilde tildeles automatisk, når du vælger et kildenavn, men hvis lydstyrken er for lav, kan du vælge et højere niveau for enheden. (Du vil muligvis opleve forvrængning af lyden ved højere lydniveauer, hvis du indstiller niveauet for højt). ved

9 Sonos CONNECT 7 Afkodningsindstillinger for ekstern kilde Når du har sluttet eksterne musikkilder til en Sonos-komponent, fastlægger afkodningen for den eksterne kilde, hvordan Sonos afkoder de data, der kommer fra disse kilder. Dit Sonos-system anvender som standard automatisk for at give den mest optimale lydafspilning. Sonos anbefaler, at du ikke ændrer dette. Hvis du alligevel foretager ændringer, anbefaler vi følgende vejledning til brug: Anvend Ukomprimeret, hvis: Du ønsker optimal ydelse i hjemmebiografer. Du ønsker at levere lyd af højeste kvalitet for dit Sonos-system (dette valg kræver større netværksbåndbredde end komprimeret lyd). Anvend Komprimeret, hvis: Du tilslutter mere end 4 rum trådløst. Du er i omgivelser med omfattende trådløs interferens, og oplever udfald. Du kan ændre indstillingen for afkodning af eksterne kilder ved at vælge en af følgende muligheder: Via en håndholdt Sonos-controller: Fra menuen Indstillingerskal du vælge Avancerede indstillinger-> Lydkomprimering. Via en Sonos-controller til pc: Vælg Administrer -> Indstillinger -> Avanceret. Via en Sonos-controller til Mac: Vælg Sonos -> Indstillinger -> Avanceret. Ekstern udgang Styring af lydstyrken via din hjemmebiograf eller forstærker Du kan styre lydstyrken udelukkende fra din hjemmebiograf eller din forstærker ved at ændre niveauet for den eksterne udgang på Sonos CONNECT til Fast ved at vælge en af følgende muligheder: Via en håndholdt Sonos-controller: vælg Rumindstillinger fra menuen Indstillinger. Vælg den Sonoskomponent, der er tilsluttet receiveren. Vælg Niveau for ekstern udgang, og vælg Fast. Via en Sonos-controller til pc: Vælg Administrer -> Indstillinger. Vælg den Sonos-komponent, der er tilsluttet receiveren. VælgFast på rullelisten Niveau for ekstern udgang på fanen Grundlæggende. Via en Sonos-controller til Mac: Vælg Sonos -> Indstillinger -> Rumindstillinger. Vælg Sonoskomponenten, der er tilsluttet receiveren, og vælg derefter Fast på rullelisten Niveau for ekstern udgang på fanen Grundlæggende. Bemærk:Når du ændrer niveauet for den eksterne udgang til Fast på din Sonos CONNECT, kan du ikke justere lydstyrken eller indstillinger for equalizeren via en Sonos-controller. Styring af lydstyrken fra dit Sonos-system 1. Indstil din hjemmebiografs eller din forstærkers lydstyrke til et typisk lytteniveau. 2. Hvis niveauet for den eksterne udgang ikke i øjeblikket er indstillet til Variabel, skal du ændre det: Via en håndholdt Sonos-controller: Vælg Rumindstillinger fra menuen Indstillinger. Vælg den Sonoskomponent, der er tilsluttet receiveren. Vælg Niveau for ekstern udgang og vælg Variabel fra rullelisten Niveau for ekstern udgang på fanen Grundlæggende.

10 8 Produktguide Via en Sonos-controller til pc: Vælg Administrer -> Indstillinger. Vælg Sonos-komponenten, der er tilsluttet receiveren, og vælg derefter Variabel på rullelisten Niveau for ekstern udgang på fanen Grundlæggende. Via en Sonos-controller til Mac: Vælg Sonos -> Indstillinger -> Rumindstillinger. Vælg Sonoskomponenten, der er tilsluttet receiveren, og vælg derefter Variabel på rullelisten Niveau for ekstern udgang på fanen Grundlæggende. 3. Anvend en Sonos-controller til at indstille lydstyrken på dit Sonos-system, så du kan høre musik. Det kan være i den høje ende af lydstyrkeskalaen. 4. Om nødvendigt kan du indstille lydstyrken på din hjemmebiograf eller sin forstærker igen, så lydstyrkeområdet for controlleren dækker dit typiske lytteområde. Afspilning af musik Lav et udvalg fra Sonos' musikmenu på din mobile enhed eller fra panelet MUSIK på en Mac eller pc. Radio Sonos indeholder en radioguide, som giver umiddelbar adgang til tusindvis af gratis internetradiostationer og udsendelser. Du kan nemt finde radiostationer fra hele verden musik, nyheder og forskellige programmer, herunder arkiverede udsendelser og podcasts. Du kan vælge en internetradiostation ved blot at vælge Radio og vælge en station. Musiktjenester En musiktjeneste er en onlinemusikbutik eller en onlinetjeneste, der sælger lydprodukter pr. sang, pr. lydbog eller via abonnement. Sonos er kompatibel med mange musiktjenester du kan besøge vores websted på for at se den seneste liste. (Nogle musiktjenester er muligvis ikke tilgængelige i dit land. Se den enkelte musiktjenestes websted for flere oplysninger). Hvis du på nuværende tidspunkt abonnerer på en musiktjeneste, som er kompatibel med Sonos, skal du blot føje dit brugernavn og din adgangskode til musiktjenesten til Sonos, hvis det er nødvendigt, hvorefter du vil have øjeblikkelig adgang til musiktjenesten fra dit Sonos-system. 1. Du kan tilføje en musiktjeneste ved at trykke på Tilføj musik Services fra Sonos' musikmenu. 2. Vælg den Sonos-kompatible musiktjeneste, du vil tilføje. 3. Tryk på Tilføj konto, og følg vejledningen på skærmen. Dit brugernavn og din adgangskode verificeres nu af musiktjenesten. Så snart dine legitimationsoplysninger er verificerede, vises musiktjenesten på Sonosmusikmenuen. Gratis prøveperioder på musiktjenester er tilgængelige i nogle lande. (Se den enkelte musiktjenestes websted for flere oplysninger). Såfremt der vises prøveversioner af musiktjenester på menuen Musiktjenester, skal du blot trykke på den for at vælge den. Tryk på Tilføj konto -> Jeg er ny bruger af [musiktjeneste], og følg derefter vejledningen for at aktivere prøveperioden. Når prøveperioden er slut, skal du abonnere på musiktjenesten for at beholde musikken til afspilning.

11 Sonos CONNECT 9 Lokalt musikbibliotek Sonos-systemet kan afspille musik fra enhver computer eller netværksforbundet lagringsenhed (NAS) på dit hjemmenetværk, hvor du har delte musikmapper. Under konfigurationsprocessen bliver du ledt gennem processen for adgang til dit lokale musikbibliotek (som f.eks. dit itunes-bibliotek). På et senere tidspunkt ønsker du muligvis at tilføje eller fjerne mapper fra listen. Bemærk:Vi anbefaler, at du bruger Sonos-controlleren til Mac eller pc til at tilføje delte mapper. Se vores websted på for flere oplysninger. Du kan ændre din liste med delte mapper ved at vælge menuen Indstillinger fra en håndholdt Sonoscontroller og derefter vælge en af følgende muligheder: Du kan tilføje en ny musikmappe ved at vælge Administrer -> Indstillinger for musikbibliotek -> Tilføj. Du kan fjerne en musikmappe ved at vælge Administrer -> Indstillinger for musikbibliotek. Tryk på den delte mappe, som du ønsker at fjerne, og vælg herefter Fjern. Sonos-systemet inddeler dine musikmapper, så du kan se din musiksamling ud fra kategorier (som f.eks. kunstnere, album, komponister, genrer eller musiknumre). Hvis du føjer ny musik til en mappe, som allerede er inddelt, skal du blot opdatere din musikindeksering for at føje musikken til dit Sonos-musikbibliotek. Du kan opdatere dit musikindeks ved at vælge Indstillinger -> Administrer musikbibliotek-> Opdater musikindeks nu. Hvis du ønsker, at musikindekset opdateres automatisk hver dag, skal du vælge Planlæg opdateringer for musikindeks og herefter vælge et opdateringstidspunkt for musikinddelingen. Trådløs itunes-afspilning fra ios-enheder Du kan vælge og afspille musik og podcasts gemt på enhver ipad, iphone eller ipod touch, der er på samme netværk som dine Sonos-produkter. Afspilning synkroniseres perfekt i ethvert eller alle rum i huset. Du skal blot vælge På denne ipad, På denne iphone eller På denne ipod touch i Sonos-app'en på din ios-enhed for at vælge musik, og derefter kan du anvende enhver Sonos-controller til afspilning. Trådløs afspilning fra Android-enheder Du kan vælge samt afspille musik gemt på enhver Android-enhed, der er på samme netværk som dine Sonosprodukter. Afspilning synkroniseres perfekt i ethvert eller alle rum i huset. Vælg blot På denne mobilenhed fra Sonos-app'en på din Android-smartphone eller -tablet for at oprette et udvalg, hvorefter du kan anvende enhver Sonos-controller til at styre afspilningen. Google Play Music (Android-enheder) Du kan afspille musik til dit Sonos-system direkte fra app'en Google Play Music på enhver Android-enhed. Funktionen er tilgængelig for både kunder med Standard og All Access Google Play Music. For at sende musik direkte fra app'en Google Play Music til dit Sonos-system skal du have app'en Google Play Music og Sonos-controller-app'en installeret på din mobile enhed. Du skal blot åbne app'en Google Play Music og oprette forbindelse til et Sonos-rum eller en Sonosrumgruppe for at starte musikken.

12 10 Afspillerens statusindikatorer Produktguide Kontrollamper Afspillerstatus Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker hvidt I færd med at starte BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Konstant hvidt (lyser dæmpet) Tændt og tilknyttet et Sonossystem (normal brug) BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Når produktet bruges normalt, kan du, hvis du vil, tænde eller slukke den hvide indikatorlampe via Rumindstillinger. (SUB'en og enhver afspiller, der er indstillet til surroundsound, afspejler samme indstilling som den afspiller, den er parret med). Konstant hvidt (lyser klart) Berøringsknapperne er aktive PLAY:5 (gen2) Lyser op, når berøringsknapperne aktiveres, og opretholder fuld lysstyrke, så længe der er kontakt. Blinker grønt Tændt men endnu ikke tilknyttet et Sonos-system Eller, Forbindelse via WAC (wireless access configuration) er klar BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR På en SUB kan dette indikere, at SUB'en endnu ikke er parret med en afspiller. Blinker langsomt grønt Surround-lyd er deaktiveret eller SUB-lyden er deaktiveret PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 (gen2), SUB Gælder for afspillere konfigureret som en PLAYBAR-surround-højttaler eller for en SUB parret med en PLAYBAR Konstant grønt Lydstyrken indstillet til nul eller afbrudt CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Blinker orange Ved konfiguration af SonosNet sker dette ved tryk på en knap, mens produktet søger efter en husstand at oprette forbindelse til. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR

13 Sonos CONNECT 11 Kontrollamper Afspillerstatus Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker hurtigt orange Fejl ved afspilning/næste nummer CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Angiver at det ikke var muligt at afspille eller springe til næste nummer Konstant orange Ved trådløs opsætning sker dette, når det åbne Sonos - adgangspunkt midlertidigt er aktivt. Hvis du ikke er ved at konfigurere Sonos-systemet, kan dette indikere en advarselstilstand. CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Hvis det orange lys er tændt OG afspillerens lydstyrkeniveau reduceres automatisk, indikerer det, at afspilleren er i advarselstilstand. Tryk på knappen Pause for at stoppe lyden På Sonos-produkter med en ventilationsåbning (SUB, CONNECT:AMP) skal du kontrollere, at denne ikke er blokeret. Kontroller rumtemperaturen for at sikre, at den er mindre end 104 F/ 40 C Hvis afspilleren står i direkte sol, skal du give den skygge Lad afspilleren afkøle i nogle minutter, og tryk derefter på Afspil for at genstarte lyden Hvis problemet ikke løses, skal du kontakte Kundesupport Vigtig sikkerhedsinformation Advarsel: Undlad at åbne Sonos-produkter, da der er risiko for elektrisk stød. Sonos-produkter må under ingen omstændigheder repareres af andre en et autoriseret Sonos-reparationscenter, da dette vil ugyldiggøre garantien. Kontakt Sonos Kundesupport for flere oplysninger. 1. Læs disse instruktioner. 2. Opbevar disse instruktioner. 3. Overhold alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Brug ikke dette apparat tæt ved vand. 6. Rengør kun med en tør, blød klud. Rengørings- og opløsningsmidler til husholdningsbrug kan skade overfladen af Sonos-komponenter. 7. Installér ikke tæt ved varmekilder, som f.eks. radiatorer, ovne eller andre apparater, som producerer varme.

14 12 Produktguide 8. Beskyt netkablet fra at blive trådt på eller klemt, især ved stik, stikdåser og punktet, hvor de udgår fra apparatet. 9. Brug kun tilslutningsenheder/tilbehør som angivet af producenten. 10. Træk stikket ud fra apparatet i tordenvejr, eller hvis det ikke skal bruges i længere tid. 11. Overlad alle serviceeftersyn til uddannet Sonos-servicepersonale. Serviceeftersyn er påkrævet, hvis apparatet på nogen måde er blevet skadet, ved f.eks. et beskadiget strømforsyningskabel eller stik, hvis der er spildt væske på apparatet, hvis genstande er faldet ned i apparatet, hvis apparatet er blevet udsat for regn eller fugt, ikke fungerer normalt, eller er blevet tabt. 12. Netstikket skal nemt kunne kobles fra udstyret. 13. Advarsel: Undlad at udsætte apparatet for regn eller fugt for at reducere risikoen for brand og elektrisk stød. 14. Udsæt ikke apparatet for dryp eller stænk, og placér ikke genstande med væsker, som f.eks. vaser, på apparatet. Advarsel:Undgå beskadigelse af højttalerne ved at afbryde den eksterne forstærker, før du tager stikket ud af din Sonos CONNECT. Specifikationer Lyd Lydkvalitet Ekstern kilde Funktion THD+N<0,009 %, 20 Hz-20 khz Analog (RCA), auto-registrering Beskrivelse Ekstern udgang Analog (RCA), digital (optisk og koaksial) Musikadgang Understøttede lydformater Understøttelse af komprimerede musikfiler af typen MP3, AAC (uden DRM), WMA uden DRM (herunder købte Windows Media-downloads), AAC (MPEG4), AAC+, Ogg Vorbis, Apple Lossless, Flac (lossless) såvel som ukomprimerede WAV- og AIFF-filer. Indbygget understøttelse af 44,1 khz sample-frekvens. Yderligere understøttelse af sample-frekvenserne 48 khz, 32 khz, 24 khz, 22 khz, 16 khz, 11 khz og 8 khz. MP3 understøtter alle frekvenser bortset fra 11 khz og 8 khz. Bemærk: Formaterne Apple Fairplay, WMA, DRM og WMA Lossless understøttes ikke i øjeblikket. Tidligere købte Apple Fairplay DRMbeskyttede sange kan opgraderes.

15 Sonos CONNECT 13 Understøttede musiktjenester Operativsystemer (til lagring af filer) Understøttet internetradio Understøttede albumcovers Understøttede playlister Sonos fungerer problemfrit med de fleste musiktjenester, herunder Apple Music, Deezer, Google Play Music, Pandora, Spotify og Radio leveret af TuneIn, samt med downloads fra enhever tjeneste, der tilbyder musiknumre uden DRM. Tilgængelige tjenester varierer efter region. Se en komplet liste på Windows XP SP3 og højere; Macintosh OS X 10.6 og højere; NAS (netværksforbundne lagringsenheder)-enheder der understøtter CIFS Streaming MP3, HLS/AAC, WMA JPEG, PNG, BMP, GIF Rhapsody, itunes, WinAmp og Windows Media Player (.m3u,.pls,.wpl) Netværk Trådløs forbindelse SonosNet Ekstender Netværks-bridging Internetforbindelse Opretter forbindelse til dit hjems WiFi-netværk med enhver router, der understøtter b/g/n, 3x3 MIMO, dual-band (2,4 GHz/5 GHz). Beregnet til at udvide effekten af SonosNet, et sikkert AFS-krypteret, trådløst peer-to-peer-netværk dedikeret til brug for dit Sonos-system for at reducere WiFi-forstyrrelser. 2-ports switch lader Ethernet-enheder oprette forbindelse via SonosNet Der kræves en internetforbindelse for adgang til internetbaserede radiostationer, online-musiktjenester og softwareopdateringer. (Der kræves et DSL/kabelmodem eller en LAN-baseret internetforbindelse med høj hastighed). Internetfunktionalitet kan kræve separat betaling til tjenesteudbydere, og der kan forekomme telefonomkostninger til lokale og/ eller fjernopkald. Generelt Strømforsyning Knapper på frontpanelet Lysdiodeindikatorer på frontpanelet Mål (H x B x D) Vægt VAC, 50/60 Hz, indstilles automatisk Lydstyrke og Afspil/Pause indikatorer for lyd og afspillerstatus 74 x 136 x 140 mm 0,69 kg (1.5 lbs) Driftstemperatur 0 º til 40 ºC Opbevaringstemperatur -20 º til 70 ºC Finish Lys grå/polycarbonatmateriale af høj kvalitet * Specifikationerne kan ændres uden varsel.

16 14 Produktguide Har du brug for mere hjælp? Besøg vores sider med ofte stillede spørgsmål (FAQ) her: Du kan stille et spørgsmål på Send feedback Vi ser frem til at høre fra dig! Send os feedback på vores vejledninger her:

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1 Arbejde med musik Leif Smidt december 2015 Side 1 Hvordan får jeg musik på min ipad Der findes flere forskellige måder, du kan få musik på din ipad. 1. Overfør musik fra din computer Hvis du i forvejen

Læs mere

Sonos. Opsætningsvejledning

Sonos. Opsætningsvejledning Sonos Opsætningsvejledning DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd TDC HomeBox VDSL Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd 2 Udstyr fra TDC Følgende skal være i kassen, du har modtaget fra TDC: TDC HomeBox VDSL Installations vejled ning til dig med

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

TDC HomeBox via fiber. Installationsvejledning

TDC HomeBox via fiber. Installationsvejledning via fiber Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos Erhverv. I den forbindelse har du fået tilsendt en. giver dig adgang til internettet

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

TDC HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning

TDC HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos. I den forbindelse har du fået tilsendt en.

Læs mere

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 1.0. udgave 2 Om musikmodtageren Med den trådløse Nokia-musikmodtager MD-310 kan du høre din yndlingsmusik i høj lydkvalitet uden at skulle skifte cd eller trække lange

Læs mere

Sonos PLAYBAR. Produktguide

Sonos PLAYBAR. Produktguide Sonos PLAYBAR Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

Brugervejledning. Linksys PLWK400. Powerline trådløst AV-extendersæt

Brugervejledning. Linksys PLWK400. Powerline trådløst AV-extendersæt Brugervejledning Linksys PLWK400 Powerline trådløst AV-extendersæt Indhold Indhold Oversigt............... 3 Funktioner.................... 3 PLE400 3 PLW400 4 Hvordan Powerline-netværk fungerer............................5

Læs mere

S ounddock SerieS iii 2012 Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 USA AM362678 Rev. 00 digital MuSic SySteM

S ounddock SerieS iii 2012 Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 USA AM362678 Rev. 00 digital MuSic SySteM SoundDock Series III Digital Music System TAB 8 TAB 7 TAB 6 TAB 5 TAB 4 TAB 3 Dansk English VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs venligst denne brugervejledning Tag dig tid til at følge instruktionerne

Læs mere

Digitale indgange/udgange på udstyrskort G1: Koaksial udgang G2: Koaksial indgang G3: Optisk udgang G4: Optisk indgang

Digitale indgange/udgange på udstyrskort G1: Koaksial udgang G2: Koaksial indgang G3: Optisk udgang G4: Optisk indgang Produktoplysninger Interne indgange/udgange og jumper A1: Jumper-kontakt til: - Center / Subwoofer -> Skifter lyden mellem centerhøjttaler og subwoofer (5.1). Se påmindelsen bagest i brugervejledningen.

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

DAB+ adaptor. Kære kunde,

DAB+ adaptor. Kære kunde, Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

A. Forsigtig. B. Introduktion til Shufflefunktionen

A. Forsigtig. B. Introduktion til Shufflefunktionen Tak fordi du valgte at købe vor digitale MP3-afspiller. Før du tager afspilleren i brug, bør du læse denne betjeningsvejledning grundigt igennem og sætte dig ind i afspillerens betjening. A. Forsigtig

Læs mere

C. Knapper og betjening

C. Knapper og betjening Tak fordi du valgte at købe vor digitale MP3-afspiller. Før du tager afspilleren i brug, bør du læse denne betjeningsvejledning grundigt igennem og sætte dig ind i afspillerens betjening. A.ADVARSEL Læs

Læs mere

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning OneRemote DabWiFi4 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012002u1dk DAGLIG BETJENING

Læs mere

TTS er stolte af at være en del af

TTS er stolte af at være en del af Garanti & Support Dette produkt leveres med en etårs garanti, der dækker problemer, som findes ved normal anvendelse. Misbrug af Easi-Listener eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle

Læs mere

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater

InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater Kvikstartsvejledning Velkommen til InterVideo Home Theater InterVideo Home Theater er den komplette digitale underholdningsløsning, hvormed du kan se TV og optage billeder, musik,

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 6 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

SoundTouch 30/20. Wi-Fi -musiksystemer. Brugervejledning

SoundTouch 30/20. Wi-Fi -musiksystemer. Brugervejledning SoundTouch 30/20 Wi-Fi -musiksystemer Brugervejledning Sikkerhed Tag dig venligst tid til at læse disse vigtige sikkerhedsinstruktioner omhyggeligt, og sørg for at følge dem. De vil hjælpe dig med at installere

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i

Læs mere

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem High-Resolution Audio gengiver musikken, som kunstneren oprindelig har tænkt den skulle høres Klar

Læs mere

CineMate 120, 130, 220 og 520

CineMate 120, 130, 220 og 520 CineMate 120, 130, 220 og 520 Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruikershandleiding Guía del usuario Käyttöohje Notice d utilisation Manuale di istruzioni Kezelési útmutató Instrukcja

Læs mere

Bluetooth Soundbase ENV-1340. Brugermanual

Bluetooth Soundbase ENV-1340. Brugermanual Bluetooth Soundbase ENV-1340 Brugermanual 2 INDHOLD Introduktion... 4 Advarsler og forholdsregler... 4 Vigtige Sikkerhedsinstruktioner... 5 Specifikationer... 6 Indhold... 6 opsætning... 7 Introduktion...

Læs mere

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh Podcatching sådan finder, henter og abonnerer du på podcast Instruktionshæfte (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh www.podconsult.dk karin@podconsult.dk Indhold Introduktion...3 Ordforklaring...4

Læs mere

Powerline 500 WiFi Access Point XWN5001 Installationsvejledning

Powerline 500 WiFi Access Point XWN5001 Installationsvejledning Powerline 500 WiFi Access Point XWN5001 Installationsvejledning Teknisk support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet

Læs mere

LEIF SMIDT. Introduktion

LEIF SMIDT. Introduktion LEIF SMIDT Introduktion IOS 9 - Oktober 2015 Kapitel 1 Nyheder Den nok største nyhed er Proactive, som er en ny interaktiv søgefunktion, der supplerer Spotlight Search. Proactive er lokaliseret ved at

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

Installering. N600 WiFi Range-udvider Model WN3500RP

Installering. N600 WiFi Range-udvider Model WN3500RP Installering N600 WiFi Range-udvider Model WN3500RP Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 5 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

Installationsvejledning til EX6100 WiFi Range-udvider

Installationsvejledning til EX6100 WiFi Range-udvider Installationsvejledning til EX6100 WiFi Range-udvider Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

Novell Filr 1.0.2 Quick Start til mobilapp

Novell Filr 1.0.2 Quick Start til mobilapp Novell Filr 1.0.2 Quick Start til mobilapp September 2013 Novell Quick Start Novell Filr giver dig nem adgang til alle dine filer og mapper via skrivebordet, browseren eller en mobilenhed. Derudover kan

Læs mere

TDC HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning

TDC HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning til dig med bredbånd via fiber Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos. I den forbindelse har du fået tilsendt en. giver dig

Læs mere

Dansk version. Introduktion. Windows Vista og XP-installation. LW056V2 Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps

Dansk version. Introduktion. Windows Vista og XP-installation. LW056V2 Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps LW056V2 Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps Introduktion Udsæt ikke Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps for ekstreme temperaturer. Anbring ikke enheden i direkte sollys eller tæt ved varmekilder.

Læs mere

Brugsanvisning. Smart LED pære +45 699 603 39 KUNDESERVICE MODEL: SLED-470.1. Brugsanvisning Garantidokumenter

Brugsanvisning. Smart LED pære +45 699 603 39 KUNDESERVICE MODEL: SLED-470.1. Brugsanvisning Garantidokumenter Brugsanvisning Smart LED pære KUNDESERVICE +45 699 603 39 MODEL: SLED-470.1 Brugsanvisning Garantidokumenter Generelt Læs og opbevar brugsanvisningen Betjeningsvejledningen hører til denne Smart LED-lampe.

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DENVER MPG-4054 NR Medie-afspiller

BRUGERVEJLEDNING DENVER MPG-4054 NR Medie-afspiller BRUGERVEJLEDNING DENVER MPG-4054 NR Medie-afspiller Denne MP4-afspiller er en fuld multimedie-afspiller. Det betyder, at den kan vise fotos og e-bøger i tekstformat, optage og afspille live audio og afspille

Læs mere

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer Indledning

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer Indledning 040915 ipad for let øvede modul 10 ipad og computer Indledning I dette modul gennemgås, hvordan man kan få en computer og ipad'en til at spille sammen : * Hvordan overføres fotos fra PC til ipad? * Hvordan

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning OneRemote Radio PL2 Modtager for B&O PowerLink højttalere for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012012u2dk DAGLIG

Læs mere

Installationsguide. Router Tilgin HG13xx serien. Fiberbredbånd TV Telefoni

Installationsguide. Router Tilgin HG13xx serien. Fiberbredbånd TV Telefoni Installationsguide Router Tilgin HG13xx serien Fiberbredbånd TV Telefoni Kære Kunde Tillykke med dit nye Waoo! produkt. Det er vigtigt, at du læser nedenstående inden, du begynder at bruge din router.

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning Laserprinterserier Windows Vista / 7 Installationsvejledning Inden printeren tages i brug, skal hardwaret opsættes og driveren installeres. Læs venligst Hurtig installationsvejledning og denne Windows

Læs mere

Bredbånds-TV. Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.0

Bredbånds-TV. Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.0 Bredbånds-TV Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.0 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV

Læs mere

Betjeningsvejledning DSS-200. 5.1 Home Theatre Højttalersystem med indbygget Forstærker og fjernbetjening

Betjeningsvejledning DSS-200. 5.1 Home Theatre Højttalersystem med indbygget Forstærker og fjernbetjening Betjeningsvejledning DSS-200 5.1 Home Theatre Højttalersystem med indbygget Forstærker og fjernbetjening Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt, så du får det bedst mulige udbytte af dit nye lydanlæg.

Læs mere

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller Brugermanual 2GB MP3 afspiller Indhold 1. Knappe funktioner og fremgagnsmåde... 4 2. Instruktioner... 4 2.1 Tænd og sluk... 4 2.2 Upload Music to the Player... 5 2.3 Afspil musik... 6 2.4 Normal or shuffle

Læs mere

1 System oversigt.. 3 1.1 Enheder... 3 1.2 Prioritering af signaler... 4

1 System oversigt.. 3 1.1 Enheder... 3 1.2 Prioritering af signaler... 4 Indholdsfortegnelse 1 System oversigt.. 3 1.1 Enheder... 3 1.2 Prioritering af signaler... 4 2 Installation 5 2.1 Kontrol Enhed. 5 2.1.1 Tilslutning af forsyning... 5 2.1.2 Tilslutning af højttalere...

Læs mere

HP 2400/2500 Ultra Light Docking-station Brugervejledning

HP 2400/2500 Ultra Light Docking-station Brugervejledning HP 2400/2500 Ultra Light Docking-station Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft er et amerikansk registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne

Læs mere

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 DA 2 8 + AUX IN DC IN 9 V A 3 5 OPSÆTNING OG SIKKERHED 5 RF eksponeringsadvarsel 5 Vigtige oplysninger og advarsler om batteri 6 OVERSIGT 6 Kompabilitet af Bluetooth-enhed 6 Knapper

Læs mere

Digitale indgange til musikken. Martin Verner Hansen, Gladsaxe Bibliotekerne

Digitale indgange til musikken. Martin Verner Hansen, Gladsaxe Bibliotekerne Digitale indgange til musikken Martin Verner Hansen, Gladsaxe Bibliotekerne Digitale indgange til musikken Program: Præsentation af streamingtjenester Hvordan virker de? fordele & ulemper Streaming & bibliotekerne?

Læs mere

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0

895 Harmony-fjernbetjening. Brugervejledning, version 1.0 895 Harmony-fjernbetjening Brugervejledning, version 1.0 Indhold INTRODUKTION... 1 BLIV DUS MED DIN HARMONY-FJERNBETJENING... 2 KONFIGURATIONSPROCESSEN... 3 BRUG AF HARMONY-FJERNBETJENINGEN... 4 BRUG AF

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Version G DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikoner i hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger 56Droplet AirDock by Alva Design Group INTRODUKTION SIDE 1 AF 3 INDHOLD Introduktion...02 Funktioner...05 Via lightning connector...06 Trådløs forbindelse

Læs mere

Vigtige sikkerhedsinstruktioner

Vigtige sikkerhedsinstruktioner Brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Tag dig venligst tid til at læse disse vigtige sikkerhedsinstruktioner omhyggeligt, og sørg for at følge dem. De vil hjælpe dig med at installere og betjene

Læs mere

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening SN2_ILLU_Neckloop_HI SN2_ILLU_Charger_HI SN2_ILLU_UsbCable_HI Formål I denne

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Dansk p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge other

Læs mere

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI Få flere detaljer med - mere power til at deltage POWER TIL HJERNEN Din foretrukne ledsager i hverdagen De fleste mennesker, som har et kraftigt høretab, bruger de

Læs mere

Register your product and get support at AD712. DA Brugervejledning

Register your product and get support at  AD712. DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD712 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 4 Dansk 2 Docking under holdning ssystem 5 Indledning 5 Hvad er der i kassen 5 Oversigt

Læs mere

TDC HomeBox ADSL. Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik

TDC HomeBox ADSL. Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik TDC HomeBox ADSL Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik Benyttes sammen med Windows XP styresystem. Version 6,0 Din TDC HomeBox er forsynet med muligheden Når du manuelt

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Din brugermanual NOKIA BH-601 http://da.yourpdfguides.com/dref/824086

Din brugermanual NOKIA BH-601 http://da.yourpdfguides.com/dref/824086 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i NOKIA BH-601 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Digital Video Recorder Brugermanual

Digital Video Recorder Brugermanual Digital Video Recorder Brugermanual Til analog og AHD systemer Dansk 1. Installer harddisk 4/8/16 kanals DVR Harddiskoptager - Manual / Quickguide Punkt 1: Punkt 2: Løsn skruerne og fjern låget fra DVR'en.

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og/ eller andre lande. Informationen

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Version I DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende typografi til bemærkninger i hele brugsanvisningen: angiver driftsmiljøet, betingelser

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Følgende dele er med i kassen Modem Strømforsyning Netværkskabel Modemkabel (bemærk, at de hvide beskyttelseshætter skal fjernes inden brug) Signalfordeler (skal kun bruges, hvis

Læs mere

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning 2012 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres, overføres, transkriberes, gemmes i et downloadsystem

Læs mere

Trådløs, håndfri Nokia HF-33Wenhed til montering i bil 9252957/1

Trådløs, håndfri Nokia HF-33Wenhed til montering i bil 9252957/1 Trådløs, håndfri Nokia HF-33Wenhed til montering i bil 1 2 3 4 5 6 7 9252957/1 OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer hermed, at dette produkt HS-33W er i overensstemmelse med de vigtigste

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

Brugsanvisning til ReSound apps

Brugsanvisning til ReSound apps Brugsanvisning til ReSound apps Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din ReSound app. ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine

Læs mere

HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning

HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning HomeBox til dig med bredbånd via fiber Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Du har bestilt fiberbredbånd fra TREFOR. TREFOR samarbejder med TDC, hvorfor du modtager en HomeBox,

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Følgende dele er med i kassen Modem Strømforsyning Netværkskabel Modemkabel (bemærk, at de hvide beskyttelseshætter skal fjernes inden brug) Signalfordeler (skal kun bruges, hvis

Læs mere

Side 1 af 13 NETLYDBOG.DK. - Sådan downlåner du - Sådan overfører du til en MP3-afspiller

Side 1 af 13 NETLYDBOG.DK. - Sådan downlåner du - Sådan overfører du til en MP3-afspiller Side 1 af 13 NETLYDBOG.DK - Sådan downlåner du - Sådan overfører du til en MP3-afspiller Side 2 af 13 Indholdsfortegnelse Vær opmærksom på:... 2 1. Sådan downlåner du en netlydbog fra netlydbog.dk... 3

Læs mere

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse.

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse. CLOUD RECORD FAQ HVAD ER CLOUD RECORD? Nu tilbyder vi, at du kan gemme programmer i skyen. Det vil sige, at programmer kan gemmes og afspilles på alle platforme. Tjenesten hedder Cloud Record, og gør det

Læs mere

Brugermanual. AirPrint

Brugermanual. AirPrint Brugermanual AirPrint INDLEDNING Der er gjort alt, hvad der er muligt for at sikre, at oplysningerne i dette dokument er komplette, nøjagtige og up-to-date. Producenten påtager sig ikke ansvaret for følgerne

Læs mere

Øvelse Wireless LAN med routeropsætning

Øvelse Wireless LAN med routeropsætning Øvelse Wireless LAN med routeropsætning I denne øvelse skal hver gruppe etablere et trådløst netværk baseret på: En eller flere trådløse klienter og En SO-HO Router med indbygget trådløst net Målet for

Læs mere

CINEMA SB100 powered soundbar speaker

CINEMA SB100 powered soundbar speaker CINEMA SB100 powered soundbar speaker Brugervejledning Tak, fordi du valgte dette produkt fra JBL JBL Cinema SB100 powered soundbar speaker er et komplet integreret lydsystem, der drastisk vil forbedre

Læs mere

Vejledning til DigiTeach digitalt mikroskop

Vejledning til DigiTeach digitalt mikroskop Vejledning til DigiTeach digitalt mikroskop 15.06.12 0768.15 AA Mikroskopets opbygning Objektiver Alle objektiverne er produceret i henhold til DINstandard. 40x og 60x objektiverne er med fjedrende front,

Læs mere

TDC HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning

TDC HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning TDC HomeBox til dig med fastnet og bredbånd Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Du har bestilt et nyt produkt hos TDC. I den forbindelse har du fået tilsendt en TDC HomeBox. TDC

Læs mere

Brugermanual til installation af tv-boks med harddiskoptager Motorola VIP1960 og VIP1963

Brugermanual til installation af tv-boks med harddiskoptager Motorola VIP1960 og VIP1963 Brugermanual til installation af tv-boks med harddiskoptager Motorola VIP1960 og VIP1963 Din tv-boks kan også optage Din nye tv-boks giver dig tre store fordele: Du kan bruge boksen som digitalt mediebibliotek

Læs mere

7 Port USB Hub 7 PORT USB HUB. Brugervejledning. Version 1.0

7 Port USB Hub 7 PORT USB HUB. Brugervejledning. Version 1.0 7 PORT USB HUB Brugervejledning Version 1.0 Mange tak Vi takker dig for at have valgt dette produkt fra Trust's sortiment. Vi håber du får megen fornøjelse af det, og anbefaler dig at gennemgå denne vejledning

Læs mere

Hurtig start. AC750 WiFi Range-udvider. Model EX3800

Hurtig start. AC750 WiFi Range-udvider. Model EX3800 Hurtig start AC750 WiFi Range-udvider Model EX3800 Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

Kend din Easi-Speak optager

Kend din Easi-Speak optager Kend din Easi-Speak optager Easi-Speak Kontrol-symboler Optag og afspil for første gang Tænd for Easi-Speak ved at skubbe On-Off-knappen mod On indtil statuslampen blinker eller lyser vedvarende ORANGE.

Læs mere

DI-824VUP+ Før du går i gang. 2.4GHz Wireless VPN Router og printerserver. DI-824VUP+ 2.4GHz Wireless VPN Router og printerserver

DI-824VUP+ Før du går i gang. 2.4GHz Wireless VPN Router og printerserver. DI-824VUP+ 2.4GHz Wireless VPN Router og printerserver Dette produkt kan installeres med brug af en hvilken som helst aktuel webbrowser, dvs. Internet Explorer 6 eller Netscape Navigator 6.2.3. Før du går i gang DI-824VUP+ 1. Tak fordi du har købt denne router,

Læs mere

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang BIPAC-711C2 / 710C2 ADSL-modem/router Kom hurtigt i gang Billion BIPAC-711C2/710C2 ADSL modem/router Bemærk Se online-vejledningen, hvis du vil have udførlige oplysninger for konfiguration og brug af

Læs mere