PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. VALBY. BILLUND. FREDERICIA. NÆSTVED. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. HOLBÆK.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. VALBY. BILLUND. FREDERICIA. NÆSTVED. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. HOLBÆK."

Transkript

1 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2016 På byggesagen blev der ikke tøvet med at uddele ansvar, og læringen sparkede røv fra første dag. Citat: Jesper Stjernholm Olesen (Blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1. august 2015 ) Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, fremfor en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Citat: Kasper Hauge Hansen (Blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 15. januar 2015 ) STB BYG er gode til at tage hånd om praktikanter, og det mærkes tydeligt, at det ikke er første gang de har prøvet det. Citat: Daniel Rohde (Blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 15. januar 2015 ) Praktikperioden ved STB Byg gav mig mere indsigt og lærdom end de forrige 5 semestre på skolen havde givet mig. Modsat mange andre firmaer, så blev jeg ikke sat til at udføre det arbejde som byggelederen ikke orkede Citat: Kristian Lundfold (Blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1. august 2012 ) Jeg fik lov til at køre nogle af entrepriserne på egen hånd, så jeg blev ikke bare sat til at lave KS eller tilsyn, jeg fik noget ansvar og det var meget lærerigt Citat Henrik: Tang Pedersen (Blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1. juni 2013)... man fik opbakning og anderkendelse for ens arbejde. Hos STB Byg får man virkelig lov til at være med helt fremme i forreste række Citat: Nicolaj Beier (Blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1 juli 2013) STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. VALBY. BILLUND. FREDERICIA. NÆSTVED. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. HOLBÆK. TØLLØSE

2 PRAKTIKFORLØB PRAKTIKFORLØB: INTRODUKTION (UGE 1) Når du starter som praktikant hos STB BYG A/S vil der være planlagt et introduktionsforløb. Her vil du få lejlighed til at møde relevante funktioner og medarbejdere, så du fra start har en grundlæggende forståelse for virksomhedens forretningssystemer og snitflader. Du vil allerede den første dag få udleveret PC og smartphone, og få adgang til al relevant projekt og tegningsmateriale for det projekt du bliver tilknyttet. GRANSKNING (UGE 2) Fra og med uge 2 vil du få dit daglige virke på byggepladsen. I første omgang vil der blive afsat tid til at sætte sig grundigt ind i projektet. Vores byggeledelse vil forberede en præsentation af projektet til dig, men selvstudier og deltagelse i diverse mødeaktiviteter vil også forekomme. Når du har fået et godt kendskab og fornemmelse for projektet, vil den ansvarlige byggeledelse tage en snak med dig om dine forventninger og læringsmål, og dette vil så efterfølgende blive sammenholdt med de muligheder, der er på projektet. BYGGELEDELSE ON THE JOB (UGE 3 19) Der er ikke nogen fast procedure for hvilke aktiviteter en praktikant involveres i eller hvor stort et ansvar han varetager. Frihed under ansvar er en bærende værdi for virksomheden, og den ansvarlige byggeledelse på projektet beslutter løbende i samråd med praktikanten, hvilke opgaver der skal løses. Det tilstræbes altid at du som praktikant bliver udfordret såvel personligt som fagligt, så du får mest muligt ud af dit praktikforløb. Herigennem får både du og virksomheden det bedste billede af fremtidige muligheder for ansættelse. EVALUERING OG AFSLUTNING (UGE 20) Ethvert praktikforløb markeres med en event i Vejle, hvor man får taget ordentlig afsked med hinanden. Praktikanten vil herunder modtage en personlig skriftlig anbefaling med baggrund i de leverede resultater og byggeledelsens tilfredshed. Men hos STB BYG A/S er det ofte set, at såvel praktikanten som virksomheden ønsker at videreføre samarbejdet, og derfor bevarer flere praktikanter deres tilknytning til virksomheden efter endt praktikophold. STB BYG A/S er en virksomhed i vækst, og der er derfor løbende behov for nye byggeledere.

3 PRAKTIKANTUDTALELSE Jesper Stjernholm Olesen Bygningskonstruktør VIA Horsens Mit praktikophold i STB BYG startede på kontoret i Vejle, hvor jeg blev introduceret for det spændende projektet, opførelsen af Aabenraa Sygehus Fase 2 som jeg skulle være en del af. Projektet bestod af opførelsen af m 2 topmoderne sygehus, en tilbygning til Fase 1 som STB BYG tidligere havde opført. Jeg blev introduceret til hele organisationen i firmaet inden praktikopstart, og jeg blev lynhurtigt en del af holdet blandt de andre ansatte i STB BYG. På byggesagen blev der ikke tøvet med at uddele ansvar og læringen sparkede røv fra første dag. Jeg fik fra start opgaver og ansvarsområder som jeg hovedsageligt skulle fokusere på under praktikopholdet. Jeg så hurtigt muligheden for selv at prøve kræfter med de redskaber jeg havde lært på skolens første 5 semestre. At jeg som praktikant fik et stort medansvar i projektet under mit praktikforløb medvirkede til at læringen og arbejdsmoralen var helt i top! Det der startede med et planlagt praktikforløb på de obligatoriske 20 uger endte med at blive til 26 uger inden jeg skulle tilbage på skolebænken og påbegynde 7. semester. De ekstra 6 uger i STB BYG valgte jeg selv, for at få så meget læring som muligt med fra byggepladsen. Jeg ville ikke have været foruden mit praktikophold i STB, som har fokus på de rigtig værdier og uddeler ansvar til deres praktikanter. Midt i 7. semester søgte jeg job ved STB, og i dag er jeg ansat som byggeleder i STB BYG A/S.

4 PRAKTIKANTUDTALELSE Kasper Hauge Hansen Bygningskonstruktør VIA Aarhus Jeg var praktikant ved STB BYG under opførelsen af Dokk1 på Århus havn, et spændende, og ikke mindst udfordrende projekt, både opførelses-, planlægnings- og logistikmæssigt. Lige fra starten af min praktikperiode, har jeg følt at jeg skulle bruges til mere end det, byggelederne ikke havde tid til. Der blev lagt stor fokus på, at jeg skulle have mit eget fokusområde som jeg ville have ansvaret for igennem perioden. Jeg blev hurtigt kastet ud i procesplanlægningen med de øvrige entreprenører på pladsen, samt deltog på egen hånd til sikkerhedsmøder mv. Dette så jeg som en god mulighed for at bevise at man selv kunne tage initiativ, ansvar og tage beslutninger, hvilket også gav selvtillid og en følelse af at man godt kunne. Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, frem for en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Den uformelle tone, det gode arbejdsmiljø og kollegaer, gjorde at jeg ikke tøvede med at søge ind i virksomheden igen, heldigvis med succes. Som ny-uddannet byggeleder og var jeg med til at få afleveret Dokk1. Det er en fed fornemmelse at være med til at afslutte noget, man har været en del af!

5 PRAKTIKANTUDTALELSE Daniel Rohde Bygningskonstruktør VIA Horsens Min praktik var spændende, fagligt udfordrende og meget lærerig. I min praktik var jeg tilknyttet projektet med udvidelse af Aabenraa Sygehus Fase 1. Projektet omhandlede hovedsageligt nybyggeri, men også en smule renovering i alt ca m 2. Projektet var udbudt i fag-/storentrepriser hvilket betød, at der naturligt nok var mange aktører indblandet og at det virkelig gav mig et godt indblik i det kæmpe kommunikations- og styringsarbejde der er følger med en sådan sag. For mit eget vedkommende, var jeg så heldig at få tildelt et specifikt område som jeg hovedsageligt skulle koncentrere mig om igennem hele praktikforløbet. Det var, for mig, en utrolig god måde at få indblik i hvad er byggeleder hos STB BYG hovedsageligt beskæftiger sig med. Det specifikke ansvarsområde gjorde desuden at jeg kunne få lov til at agere præcis som jeg ønskede indenfor et afgrænset område, og på den måde få arbejdet helt ind under huden på samme tid var der alt den support og vejledning som man kunne ønske sig, i form af, til enhver tid, venlige og kompetente kollegaer. Mit forløb hos STB BYG var med til at udvikle mig, og give mig et meget bedre indblik i hvad en byggeleder egentlig har som ansvarsområde. Det store ansvar og de frie tøjler var det som jeg blev mest overrasket over det føltes som en tillidserklæring af de helt store. Mit praktikforløb skulle have sluttet 1,5 måned før afleveringen, og da STB BYG tilbød at jeg kunne blive helt til enden, takkede jeg naturligvis ja. Det blev i alt til 26 rigtig gode og lærerige uger. Et praktikforløb hos STB BYG er yderst givtigt, og er man parat til at yde en indsats, så bliver det bestemt også honoreret. STB BYG er gode til at tage hånd om praktikanter, og det mærkes tydeligt, at det ikke er første gang de har prøvet det. Halvvejs inde i 7. semester blev jeg ringet op, og tilbudt et arbejde når min sidste eksamen var afsluttet. Jeg startede hos STB BYG den 15. januar 2015.

6 PRAKTIKANTUDTALELSE Kristian Lundfold Bygningskonstruktør BTH Jeg startede min praktikperiode hos STB BYG i juni måned 2012, og forløbet som kun skulle vare 20 uger endte op i cirka 25 uger. Praktikperioden ved STB BYG gav mig mere indsigt og lærdom end de forrige 5 semestre på skolen havde givet mig. Jeg blev fuldt ud implementeret i firmaets hverdag, og de tøvede ikke med at give mig et ansvar for det projekt som jeg skulle sidde med. Modsat mange andre firmaer, så blev jeg ikke sat til at udføre det arbejde som byggelederen ikke orkede. Jeg fik lov til at prøve kræfter med alle de forskellige sider af arbejdet som byggeleder så ugerne gik hurtigt, alt for hurtigt. Jeg har nu været fast ansat ved STB BYG siden 1. august 2012, og kunne pt. ikke forestille mig at arbejde andre steder. STB BYG er et firma med de helt rigtige værdier for de, som er nystartede bygningskonstruktører, idet at der er et stort bagland samt gode kollegaer man altid kan sparre med.

7 PRAKTIKANTUDTALELSE Henrik Tang Pedersen Byggeteknikker VIA Horsens Mit praktik ophold hos STB BYG var meget spændende. Jeg var med til energirenoveringen af Varbergparken blok 15 på 4 etager i Haderslev. En hovedentreprise, omfattende 36 familieboliger, der blev ombygget og renoveret til 32 boliger. I alt ca m² + altangange, servicearealer og kælder. Dette var et meget spændende projekt for mig, da den byggeleder som kørte sagen (Martin Fogh ) brugte mig som en ligeværdig kollega. Der var faktisk ikke noget jeg ikke måtte, jeg havde kontakt til håndværkerne, entreprenør, bygherrerådgivere (arkitekter og Ingeniør) og til sidst bygherre selv. Jeg fik lov til at køre nogle af entrepriserne på egen hånd, så jeg blev ikke bare sat til at lave KS eller tilsyn, jeg fik noget ansvar og det var meget lærerigt. Jeg var meget glad for mit ophold hos STB, så glad at jeg søgte job hos dem efterfølgende, og blev ansat som byggeleder i STB BYG A/S pr. 1 juni Så tag chancen, søg ind som praktikant hos STB og bliv udfordret.

8 PRAKTIKANTUDTALELSE Nicolaj Beier Bygningskonstruktør BTH Forud for mit praktikophold havde jeg opsat en række kriterier for den type virksomhed som jeg søgte, hvor STB BYG A/S vandt min interesse. Jeg startede mit praktikophold på virksomhedens hovedkontor i Vejle, hvor jeg blev introduceret for alle medarbejderne på kontoret. Samme dag gennemgik firmaets økonomi & IT mand, firmaets sammensætning, økonomi, mappestruktur og jeg fik udleveret alle de nødvendige værktøjer. Man følte sig virkelig velkommen. På pladsen blev jeg ligeledes taget godt imod af byggelederen Kasper, som nøje satte mig ind i sagen: Renoveringen af Billund Boligforening afd. 14, 15 & 16. Under hele mit praktikophold arbejdede jeg på lige fod med byggelederen og man følte virkelig at man fik opbakning og anderkendelse for ens arbejde. Hos STB BYG får man virkelig lov til at være med helt fremme i forreste række. Mine opgaver bestod af følgende: Planlægning og styring. Fagtilsyn. Kontrakter. Kalkulere og udregne tilbud, samt indhentning af tilbud. Økonomistyring. Kvalitetskontrol & Sikkerheds koordinering. Til sidst skal det selvfølgelig nævnes, at det meget tilfredsstillende praktikophold resulterede i en ansættelse efter endt uddannelse.

9 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: Andkærvej Vejle Tlf.: Fax: STB BYG A/S består af 2 afdelinger, dels STB Entreprise og dels STB Håndværk. Virksomheden blev stiftet i 1956, som en traditionel tømrervirksomhed, men har gennem årene udviklet sig til en vidtfavnende byggevirksomhed, der udfører byggeopgaver for såvel offentlige som private bygherrer i hele Danmark. STB BYG er velkonsolideret og præget af professionalisme, engagerede medarbejdere og et godt uformelt arbejdsmiljø. I dag beskæftiges ca. 90 ansatte, hvoraf ca. 60 er ansat i håndværkerafdelingen. SOCIALT ENGAGEMENT STB BYG, såvel som vore underleverandører og rådgivere, overholder alle internationale konventioner tiltrådt af Danmark, herunder ILOkonventionerne. STB BYG uddanner årligt 4-6 lærlinge, og der beskæftiges løbende 5-6 praktikanter fra bygningskonstruktørskolerne. Der samarbejdes med kommuner og boligforeninger om ansættelse af personer med personlige eller sociale problemstillinger, dels på vore byggepladser, dels i administrationen og snedkeriet. STB ENTREPRISE Vores erfaring spænder vidt og omfatter både nybyggeri og renoveringsarbejder, om- og tilbygning, i såvel total- som hovedentreprise. Der rådes over ca. 16 erfarne projekt- og byggeledere, typisk uddannet som bygningskonstruktør og med baggrund i en håndværkeruddannelse. LAVENERGI STB BYG udfører desuden byggeri med lavenergikrav i samarbejde med arkitekter og ingeniører i hele Danmark. Vore projektledere, egne håndværkere og tilknyttede underentreprenører, er således konstant opdateret på energifronten, og de seneste tiltag, der indføres i dagens byggerier. EVALUERING Større, private som offentlige projekter bliver løbende evalueret af Bülow Management, BNKI Byggeevaluering, for konstant at kunne måle vores evne til at løse opgaverne og dermed sikre den bedst mulige kvalitet og sikkerhed. Som eksempler på nogle af de større byggeopgaver, kan nævnes: TOTALENTREPRISER Renovering af klimaskærm på 144 almennyttige boliger i Billund, renovering af Helsingør Ferieby samt til- og ombygninger af: Campus Silkeborg, plejecentret Gedved Hus, Mammen Mejeri, Drøsbro Mejeri, nyt firmadomicil for Jelling Stålservice, ny superdaginstitution i Langeskov for Kerteminde Kommune, nyt Rådhus i Varde for Varde Kommune, 36 boliger til udviklingshæmmede borgere for Århus Kommune, nybygning af 14 luksuslejligheder på Pottemagergrunden i Næstved samt udvidelse, modernisering af Engskovskolen for Holbæk Kommune og opførelse af Valby Friplejehjem. HOVEDENTREPRISER Opførelse af 31 nye plejeboliger i Lejre, til- og ombygninger af: Psykiatrisk hospital i Esbjerg, plejecentrene Rosenvang og Elmevang i Århus, opførelse af ny bæredygtig daginstitution i Lund for Horsens Kommune, renovering af Varbergparken i Haderslev for HAB, om- og tilbygning af missionshuset i Odense, om- og tilbygning af Vejle Idrætshøjskole, opførelse af Plejecenter Samsøvej i Holbæk, renovering 189 lejligheder i Korskærparken for Boligkontoret Fredericia, opførelse af 20 almene boliger i Tølløse, ombygning, renovering af UCL, Campus Odense og nybygning af 30 boliger i Gødvad Enge for AB Silkeborg. FAG- OG STORENTREPRISER Udvidelse af Aabenraa Sygehus fase 1 og fase 2, opførelse af 115 almene boliger i energiklasse 2015 i Århus, ombygning af 2 boligblokke med i alt 48 lejligheder for Kolstrup Boligforening, opførelse af 183 ungdomsboliger i Risskov, opførelse af multimediehuset Dokk1 på Århus Havn, til- og ombygning af Campus Vejle VUC samt ombygning af Kirurgisk Dagcenter på Regionshospitalet i Horsens. STB HÅNDVÆRK Vi har fastholdt en stor egenproduktion med egne timelønnede som vi bruger ved udførelsen af opgaver, der er placeret logistisk fornuftigt. STB TØMRER Udfører traditionelt tømrerarbejde i forbindelse med både nybyggeri og renoveringer, i både fag og hovedentreprise. De senere år med særligt fokus på e- nergioptimering. Erfaringen spænder vidt, uanset om det drejer sig om spjældarbejder eller større byggearbejder, herunder montering af solcelleanlæg. Der beskæftiges ca. 25 tømrere, hvoraf de 3 er lærlinge. STB MURER Udfører vedligeholdelses/ renoveringsarbejder og nybyggeri i hovedog fagentreprise, herunder opførelse af nye moderne staldbygninger, bolig- og ferieboligprojekter. Der beskæftiges ca. 30 murere og betonfolk. STB SNEDKERI Udfører primært specialproduktion af snedkerpartier. Herunder brandpartier, specialvinduer, skillevægge og lignende byggeelementer, som ikke typisk seriefremstilles. SAMARBEJDSPARTNERE Samarbejdet med kunder såvel som leverandører, prioriteres højt og STB s byggeledere forestår- og har god erfaring med den samlede koordinering af byggesagernes parter. Vi har et solidt og fast netværk af underentreprenører, som arbejder efter de samme målsætninger og det samme engagement som STB BYG, således at aftalte tidsmæssige og økonomiske rammer overholdes. KSS & MILJØ STB BYG overholder alle love og retningslinjer for miljøet og har udviklet egne sagsrelaterede kvalitetssikrings-, sikkerheds- og sundhedssystemer, der også er gældende for vore underentreprenører og leverandører. ORGANISATION STB BYG Holding ApS er moderselskab for STB Entreprise og STB Håndværk. Den daglige ledelse forestås af Jan Olesen og Jens Winther, der ligeligt ejer holdingselskabet.

10 ORGANISATION SELSKABSDIAGRAM STB BYG Holding A/S Moderselskab Stab STB BYG Entreprise STB HÅNDVÆRK Snedkeri, murer, tømrer STB EJENDOMME Ejendomme, projektudvikling

11 ORGANISATION ANSVARSFORDELING DIREKTION Jens winther Jan Olesen SALG & MARKETING ØKONOMI ADM. & IT HR & PERSONALE JURA FORRETNINGSUDVIKLING STB ENTREPRISE STB HÅNDVÆRK PQ / SALG TILBUD & PROJEKTERING INDKØB & KONTRAHERING PRODUKTION 1/5 ÅRS GENNEMGANG KS & MILJØ Tømrer Nord Nord Nord Murer Syd Syd Syd Snedkeri Sjælland Sjælland Sjælland LEDERGRUPPE: Adm. direktør: Direktør: Økonomichef: Udviklings- & strategichef: Produktionsdirektør: Salgs- & Tilbudschef: Jens Winther Jan Olesen Jens Gordon Michael Nielsen Lasse Lindkvist Hansen Jimmi Vinther Graugaard ANSVARSOMRÅDER Salg, marketing HR & personale, forretningsudvikling, økonomi, administration, IT, jura, PQ Jura, indkøb & kontrahering, 1/5 års gennemgang, KS & Miljø, håndværkerforretning Økonomi, administration Udvikling & strategi, håndværkerafdelinger og IT Projektstyring og produktion Salg, tilbud og projektering

12 PRAKTIK BYGGELEDELSE OG PRAKTIKANTER Aktuelt har koncernen 16 byggeledere, som har erfaring med gennemførelsen af såvel total-, hoved- som fagentrepriser. Uddannelsesmæssigt har vore byggeledere typisk en håndværksmæssig baggrund, suppleret med enten arkitekt-, ingeniør- eller konstruktøruddannelsen. Byggelederne opdaterer løbende deres faglige niveau gennem deltagelse i kurser og relevante konferencer, og der sker en løbende erfaringsudveksling blandt byggelederne gennem månedlige erfadage, hvor alle byggeledere og ledelsen besøger og gennemgår de aktuelle byggepladser, med tilknyttede problemstillinger og nye landvindinger. Hvert år har STB BYG praktikaftaler med nye studerende. I 1. kvartal 2016 har vi 5 praktikanter, fra BTH tilknyttet følgende byggepladser: Renovering af 189 lejligheder for Boligselskabet Fredericia, opførelse af handicapboliger i Elev for Århus Kommune, opførelse af 2 boligblokke med 20 boliger i Tølløse for Vestsjællands Almene Boligselskab, til- og ombygning af UCL, Campus Odense samt i tilbuds- og projekteringsafdelingen. Vi har gennem årene fået tilrettelagt et praktikforløb, hvor de unge tilbydes et struktureret og professionelt forløb. Hvor den faglige bredde og dybde udbygges, samtidig med at frihedsgrader og ansvar udfordres i samråd med -og i respekt for den enkelte. De mange ressourcer der bliver investeret i praktikforløb er givet godt ud, og er til gavn for både praktikant og STB BYG. Det er vores erfaring at såvel praktikant som virksomhed står med et klart billede af, hvorvidt der efter praktikforløbet er tale om et match, er det tilfældet er der ofte mulighed for ansættelse. Selvom ansættelse ikke skulle være en mulighed, har praktikanterne fået et individuelt tilpasset forløb med masser af læring. Ethvert praktikforløb afsluttes med en officiel udtalelse fra ledelsen

13 UDVALGTE REFERENCER IGANGVÆRENDE

14 REFERENCE VALBY FRIPLEJEHJEM Ombygning til 48 nye plejeboliger Bygherre: Totalrådgiver: Danske Diakonhjem KPF Arkitekter A/S Arkitekt: Ingeniør: GPP Arkitekter A/S Hacafrø A/S Omfattende ombygning af eksisterende erhvervsbygning, Trekronergade Ved ombygningen til et friplejehjem med 48 plejeboliger, mødes beboere og gæster naturligt af en åben reception, der placeres i den forhenværende administrationsbygning. I tæt sam menhæng med receptionen placeres den fremtidige administration med kontorer, personalefaciliteter og storkøkken med vareindlevering fra det åbne gårdrum. Den rustikke sheedtagshal anvendes til aktivitetsområde. I alt ca m 2 samt kælder Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År:

15 REFERENCE POTTEMAGERGÅRDEN NÆSTVED 14 Luksusboliger Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: STB ejendomme Lundhilds tegnestue Oluf Jørgensen A/S Projektudvikling på egen grund i Næstved C ved den fritlagte Suså. Projektet har fået navnet Pottemagergården, fordi der for mange år siden var mange pottemagervirksomheder på Farvergade. Beliggenheden er særdeles attraktiv tæt på både centrum og indfaldsveje og med udsigt mod byen eller Susåen. 14 luksus boliger på mellem 90 og 188 m2, med elevator og parkeringsområde i kælder. Pottemagergården vil bestå af tre sammenhængende bygninger med fælles parkering i kælderen. Hver bygning toppes af en penthouselejlighed i varierende størrelse. Der bliver privat parkeringskælder med elevator op til boligerne, som alle er i ét plan. I alt m 2 bolig og 600 m 2 kælderparkering Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År:

16 REFERENCE GØDVAD ENGE SILKEBORG 30 almene bæredygtige familieboliger Bygherre: AB-Silkeborg Bygherrerådgiver: Totalrådgiver: Ingeniør: Landskab: Kuben Management A/S Årstiderne Arkitekter P/S Søren Jensen A/S Terranova Landskabsarkitekter ApS Intentionen med bebyggelsen har været at udforme en moderne almen bebyggelse, der synliggør regnvandshåndtering både i udearealer og i arkitekturen, og at skabe en grøn bebyggelse med store boligkvaliteter. De grønne tage kan forsinke regnvandets udledning til vandrender og vandløb, og der- med mindske overløb ved voldsomme regnskyl. Bebyggelsen består af 30 boliger i 15 dobbelthuse, sam let omkring et åbent rekreativt grønt rum. I alt m² inkl. redskabsskure. Omfattende: Jord-/ Kloakarbejdet. Belægningsarbejdet. Gartnerarbejdet. Støbearbejdet. Betonelementer, leve- rance og montage. Tagdækning. Murerarbejder. Tømrer- /snedkerarbejdet. Inventararbejdet. Blikkenslagerarbej- der. Malerarbejdet og rengøring. VVS-arbejdet. Ventila- tionsarbejdet. El-arbejdet. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

17 REFERENCE KORSKÆRPARKEN AFD. 307 FREDERICIA Renovering af lejligheder og udearealer Bygherre: Arkitekt: Landskab: Ingeniør: Boligkontoret Fredericia Aarhus Arkitekterne og SAHL Arkitekter Kristine Jensens Tegnestue Rambøll Danmark En del af gennemførelsen af den fysiske helhedsplan. Afdelingen renoveres, moderniseres og ombygges. Friarealer omkring boligblokkene fornyes med hensyn til forbedret tilgængelighed, ophold, legearealer, veje, stier og belysning. Renovering af 23 opgange i 3 etager, fordelt på 7 boligblokke. I alt 189 lejligheder samt renovering af udearealer. Herunder udførelse af: Jord og kloakarbejde. Anlægsgartnerarbejde. Murerarbejde. Tømrerarbejde. Lukningsarbejde. Elarbejde. VVS arbejde. Ventilationsar bejde. Inventar. Malerarbejde. Elevator. I alt ca m² Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

18 REFERENCE BOLIGER JERNBANEVEJ 26 TØLLØSE Opførelse af 20 lejligheder i 2 etager Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Landskab: Vestsjællands Almene Boligselskab Kullegaard Arkitekter A/S ISC Rådgivende Ingeniører A/S Landskabsarkitekt Birgitte Fink Byggeriet omfatter nybygning af 2 boligblokke med i alt 20 lejligheder i to etager samt en mindre kælder under en del af den ene boligblok. Udover bygning af boligerne omfatter byggesagen terrænregulering, udførelse af ekstra P-pladser samt nedrivning af et eksisterende skur og opførelse af to nye skure. 2 boligblokke med i alt 20 lejligheder. Omfattende Byggepladsarbejde. Jordarbejde. Kloakarbejde. Beton arbejde. Element leveringsarbejde. Element monterings arbejde. Murerarbejde. Tømrerarbejde. Blikkenslagerar bejde. Smedarbejde. Malerarbejde. Anlægsarbejde. VVSarbejde. Ventilationsarbejde. Isoleringsarbejde. Elarbejde. Elevatorarbejde. Udvendige trapper, svalegange og værn. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

19 REFERENCE ENGSKOVSKOLEN NR. JERNLØSE Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Om- og tilbygning af skole Holbæk Kommune KPF Arkitekter A/S Hundsbæk & Henriksen A/S Engskovskolen er udbygget og renoveret etapevis, hvilket er aflæseligt i dens bygningsfysik, både pædagogisk og arkitektonisk. Med denne modernisering og udbygning skabes en skole, der i langt højere grad fremstår og fungerer som en helhed. Formål: At optimere den pædagogiske, funktionelle og arkitektoniske sammenhæng og helhed i skolen. At optimere omfanget af Effektive arealer til undervisning og ophold, herunder at sikre dagslys og kontakt til uderum. At skabe teknisk enkle, bygbare og sikre løsninger Udvidelse/ombygning og modernisering af undervisningslokaler og administrationsafsnit, administrationskontorer, mødelokaler, lærerarbejdspladser, køkken toilet og personalefaciliteter, tagterrasse, ankomsttorv og hovedindgang samt opgradering af udearealer. I alt m² heraf m² nybyggeri Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År:

20 REFERENCE UCL CAMPUS ODENSE Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Landskab: Til- og ombygning af uddannelsesinstitution UCL, University College Lillebaelt CUBO Arkitekter A/S Søren Jensen A/S Preben Skårup Landskabsarkitekt Renovering, om- og tilbygning af den nuværende Ingeniørhøjskole (Teknisk Fakultet) beliggende på Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M. Ejendommen skal efterfølgende huse en samlet campus for UCL s uddannelser og øvrige aktiviteter placeret i Odense-området. Den eksisterende bygningsmasse er opført i op til 3 etager i perioden med mindre tilbygninger i 1992 og Entreprise: I alt ca m² undervisnings-, administrations- og kantinefaciliteter. Omfattende.: Byggepladsetablering. Tømrerarbejde. Murerarbejde. Lukningsarbejde. Bygningsstål. Betonarbejde. Betonelement leverance. Betonelement montage. Bygningsentreprise Entreprisesum: År:

21 UDVALGTE REFERENCER AFSLUTTEDE BYGGERIER SENESTE 5 ÅR

22 UDVALGTE REFERENCER BOLIGER TIL UDVIKLINGSHÆMMEDE I ELEV Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: LANDSKAB: 36 boliger til borgere med udviklingshæmning LE2015 Århus Kommune KPF HUNDSBÆK & HENRIKSEN A/S TERRA NOVA 36 boliger til borgere med udviklingshæmning samt tilhørende fællesarealer, servicearealer, udearealer og fælleshus. Total brutto etageareal ca m². Lavenergiklasse 2015 Entreprise: Entreprisesum: År: Totalentreprise Kr VARDE RÅDHUS Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Om- og tilbygning af rådhus Varde Kommune Regnbuen A/S og Kontur ApS COWI Rådhuset ombygges til kontorhus med tilhørende kantinefaciliteter, mødelokaler, personalefaciliteter, arkiver og en multisal. Det nye rådhus bygges på soklen af det eksistende, der rives ned. I alt ca m² Entreprise: Entreprisesum: År: Totalentreprise Kr DAGINSTITUTION_LANGESKOV Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Entreprise: Entreprisesum: År: Ny Daginstitution-Energiklasse 2015 Kerteminde Kommune RUM Arkitekter A/S Oluf Jørgensen A/S Arbejdet omfatter en ny daginstitution til 254 børn fordelt på 220 børnehavebørn, 24 vuggestuebørn, 10 gæstedagplejebørn, multifunktionelt fællesrum samt personale og servicefaciliteter. På grunden er beliggen- de en eksisterende daginstitution, som skal kunne fun- gere under opførelsen af den nye daginstitution. I alt ca m² Totalentreprise Kr

23 UDVALGTE REFERENCER 144 ALMENNYTTIGE BOLIGER_ BILLUND Bygherre: Arkitekt: Landskab: Ingeniør: Renovering samt genopretning Billund Boligforening KPF Arkitekter A/S ByMUNCH Tækker Rådgivende Ingeniører A/S Entreprise: Entreprisesum: År: Renovering af klimaskærm for 144 almennyttige boliger samt opgradering af udearealer på Hybenvej og Kærvej i Billund. Boligerne er beliggende på et grundareal på ca m². Totalentreprise Kr CAMPUS SILKEBORG Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Entreprise: Entreprisesum: År: Ombygning af undervisningsinstitution VIA University College Arkitektfirma A/S Hune & Elkjær A/S og KONTUR Arkitekter ApS Tækker rådgivende ingeniører A/S Til- og ombygning/energirenovering af undervisningslo kaler og administrationsafsnit, herunder kontorer, auditorier, multifunktionelle fællesrum, kantine og hovedind- gang. Opgradering af udearealer, I alt m² heraf m² nybyggeri Totalentreprise kr VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Ombygning og opførelse af en ny undervisningsfløj Vejle Idrætshøjskole Ginnerup Arkitekter Drias A/S Nedbrydning af eksisterende bygninger samt opførelse af ny undervisningsfløj på m2 efterisolering af tag på eksisterende hal samt renovering af fordelingsgange. Undervisningsfløjen indeholder klasselokaler, dansestudier, spinninglokale samt testcenter. Entreprise: Entreprisesum: År: Hovedentreprise Kr

24 UDVALGTE REFERENCER PLEJECENTER SAMSØVEJ HOLBÆK Nyt plejecenter LEK 2015 Bygherre: Holbæk Ældreboligselskab v/domea, afd Totalrådgiver: Kullegaard Arkitekter A/S Ingeniør: Danakon A/S Landskab: Lassen Landskab AS 75 boliger fællesarealer, personalekontor og et dagcenter. Areal ca m² + serviceareal på ca. 532 m² og dagcenteret på ca. 278 m² samt etabl. af udearealer Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: PLEJEBOLIGER LEJRE Nybyggeri af 31 nye plejeboliger Bygherre: Lejre Kommune Arkitekt: Kullegaard Arkitekter AS, Ingeniør: ISC Ingeniører A/S Byggeriet omfatter 31 plejeboliger på i alt m². Lavenergiklasse 1 byggeri Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: KIWI BUTIK STENSBALLE Ombygning til butik Bygherre: KIWI Danmark A/S Arkitekt: SuperGros A/S Ingeniør: Søren Jensen A/S Nedbrydning, kloakarbejde, betonarbejde, murerar bejde, tømrer- og snedkerarbejde, malerarbejde, glasfa cader og skydedøre, VVS-arbejde, ventilationsarbejde, ELarbejde, ståldøre mm. I alt ca m². Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: 2013

25 UDVALGTE REFERENCER ROSENVANG PLEJECENTER ÅRHUS 42 nye plejeboliger Bygherre: Århus Kommune Arkitekt: Sahl Arkitekter A/S Ingeniør: Rambøll A/S 70 eksisterende boliger ombygges til 42 nye plejeboliger med service- og fællesarealer. Bygning i 3 plan med delvis parterre, opført som terrassehus. I alt m² heraf m² ombygning. 240 m² nybyg. Lavenergiklasse 2 byggeri. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: NY DAGINSTITUTION I LUND HORSENS Ny bæredygtig daginstitution Bygherre: Horsens Kommune Totalentreprenør: CASA Entreprise A/S Arkitekt: SKALA Arkitekter A/S Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S Opførelse af energimæssigt bæredygtigt byggeri med særlig fokus på nedbringelse af CO2 udledning. Samlet bygningsareal på ca m² til integreret daginstitution med op til 160 børn og 30 personaler. Endvidere etableres nødvendige skure i terræn, ankomstvej og parkering, anlæg af ude/legearealer, hegn mv. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: VARBERGPARKEN HADERSLEV Ombygning totalrenovering af blok 15 på 4 etager Bygherre: Haderslev Andelsboligforening Arkitekt: C. F. Møller A/S Ingeniør: Hundsbæk & Henriksen A/S Totalrenovering og ombygning af blok 15 på 4 etager med et brutto areal på ca m² + altangange/kælder. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

26 UDVALGTE REFERENCER KRAFTVARMEVÆRK TØRRING Til- og ombygning af kraftvarmeværk Bygherre: Tørring Kraftvarmeværk Arkitekt: Lundhilds Tegnestue ApS Ingeniør: Rambøll A/S Etablering af en biomassefyret varmecentral med absorptionskølemaskine samt ombygning af eksisterende aministrationsbygning. I alt ca.191 m² Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: MISSIONSHUSET ODENSE Renovering og udvidelse af missionshus Bygherre: Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark Arkitekt: Arkitektfirmaet Mortensen Renovering og udvidelse af missionshuset inkl.: betonarbejdet, murerarbejdet, tømrerarbejdet, inventararbejdet blikkenslagerarbejdet, VVS-arbejdet ventilationsarbejdet el-arbejdet, malerarbejdet, gulvarbejdet, foldevægsarbejdet samt elevatorarbejde. I alt ca m² heraf 547,5 m² nybyggeri. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: LAVENERGIHUSE I HORSENS HERNING ÅRHUS BAGSVÆRD Lavenergiboliger BR 2015/2020 Bygherre: Private Arkitekt: Lundhilds Tegnestue ApS Areal: m² pr. bolig. 5 lavenergiboliger i lav energiklasse 2015 og Lokation: 2 huse opført i Horsens, 1 hus i Bagsværd, 1 hus i Århus og 1 hus i Herning. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: 2012

27 UDVALGTE REFERENCER ELMEVANG PLEJECENTER SOLBJERG 39 plejeboliger BR 2015 Bygherre: Århus Kommune Arkitekt: Skala Arkitekter A/S Ingeniør: Hundsbæk & Henriksen A/S Om- og tilbygning af plejeboliger. I alt 39 boliger med service- og fællesarealer. Delvis i 2 plan. I alt m² m² ombygning m² nybygning i 2 etager. Lavenergiklasse 2 byggeri. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: FUGLEKÆRVÆNGET OG ELEVPARKEN ÅRHUS 115 almene boliger i energiklasse 2015 Bygherre: Boligforeningen Arhus Omegn Ariktekt: Århus Arkitekterne A/S Ingeniør: Viggo Madsen A/S Opførelse af ca 115 boliger samt 2 teknikhuse i Hasselager og Elev. I alt m². Omfattende levering og montering af lette facader inkl. vinduer og døre. Sned kerarbejder herunder lofter, indvendige døre, strøgulve, gulve, glaspartier, inventar, garderobe, køkken og skabe og tagarbejde. Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: Kr År: REGIONSHOSPITALET HORSENS Ombygning til Dag Kirurgisk Center Bygherre: Region Midtjylland Totalrådgiver: C.F. Møller. Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S Ombygning af eksisterende operationsstuer på 1. sal i bygning 11, etablering af glasforbindelsesgang til bygn. 4 samt mindre tilbygning til skopiafdeling i stueetagen. Ca m² ombygn.heraf ca. 35 m² gangbro samt ca. 50 m² tilbygn. Entreprise: Kompletteringsentreprise Entreprisesum: kr År:

28 UDVALGTE REFERENCER ÅBENRÅ SYGEHUS ÅBENRÅ Nyt akut Sygehus BR 2015 Bygherre: Region Syddanmark Arkitekt: Creo Arkitekter A/S og aarhus arkitekterne a/s. Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S Fælles akutmodtagelse og lægevagt. Sengeafdeling for fælles akutmodtagelse. Kardiologisk ambulatorium og laboratorium. Køkken og mindre restaurant. Familiehus med bl.a. sengestuer, undersøgelsesrum, fødestuer og ambulatorium. Varemodtagelse. Kælder og tunnelarealer. Areal ca m² Entreprise: Kompletteringsentreprise Entreprisesum: Kr År: ÅBENRÅ SYGEHUS FASE 2 Opførelse af psykiatrisk sygehus Bygherre: Region Syddanmark Arkitekt: White Arkitekter A/S og Deve Architecture Ingeniør: Wessberg A/S Murerentreprisen, tømrerentreprisen, snedkerentreprisen og gulventreprisen. Byggeriet integreres i en terras seret struktur i landskabet, der skråner 12 m ned i nordlig retning fra det eksisterende sygehus. Ialt ca m² Entreprise: Kompletteringsentreprise Entreprisesum: Kr År: DOKK1 ÅRHUS Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Nyt multimediehus Århus Kommune & Realdania byg Schmidt, Hammer og Lassen A/S Rambøll A/S Multimediehuset indeholdende Hovedbibliotek, Borgerservice og udlejningsarealer. Inkl. levering og montering af ca: m 2 vægge m 2 standardsystemlofter. 700 stk. indvendige døre, herunder klassificerede og uklassificerede døre. 100 m 2 lette skeletdæk m 2 indvendige glaspartier Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: Kr År: 2013

29 UDVALGTE REFERENCER SKEJBYGÅRDSVEJ RISSKOV Opførelse af 183 ungdomsboliger Bygherre: Kollegiekontoret Arkitekt: SAHL A/S Ingeniør: TRI-CONSULT A/S 183 ungdomsboliger. Tømrer-, snedker-, og blikkenslagerarbejdet, vindues/alufacadearbejdet, gulvbelægningsarbejde, tagdækningsarbejdet samt inventararbejdet. Samlet areal ca m² og ca m² kælder, fordelt på 4 blokke i 3 etager og 4 blokke i 2 etager. Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: Kr År: CAMPUS VEJLE VUC Til- og ombygning af undervisningsinstitution Bygherre: Campus Vejle Arkitekt: Cubo Arkitekter A/S Ingeniør: Midtconsult A/S Undervisnings-, administrations- og kantinelokaler samt forbindelsesgang til eksisterende byggeri. Tømrer-, sned ker-, inventar-, facadebeklædnings- og fugearbejdet i nybygning M og ved ombygning af bygning N og O. I alt ca m 2 Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: kr År: RØDDING HØJSKOLE Modernisering og ombygning Bygherre: Rødding Højskole Arkitekt: Maali & Lalanda A/S Ingeniør: BALSLEV A/S Den gamle lade med tidligere siloer, høloft og maskinrum omdannes til kreative og behagelige undervisningsmiljøer. Tømrerarbejder, inkl. gulvbelægning, blik- og tagdækning. Areal: m² Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: Kr År: 2013

30 UDVALGTE REFERENCER KOLSTRUP BOLIGFORENING_AABENRAA Ombygning af 2 boligblokke Bygherre: Kolstrup boligforening Arkitekt: Sahl Arkitekter A/S Ingeniør: d.a.i. ingeniører a/s Ombygning af 2 boligblokke med i alt 48 lejligheder. Energi- og facaderenovering, ombygning af boliger, samt udskiftning af køkkener og badeværelser I alt m² Entreprise: Storentreprise Entreprisesum: Kr År: KOLDING HF OG VUC Ny undervisningsbygning. Lavenergiklasse Bygherre: Kolding HF og VUC Arkitekt: RUM og KONTUR ARKITEKTER Ingeniør: Søren Jensen A/S Murerentreprisen: Afretningsgulve. Flisearbejder. I alt ca m 2 cementbaseret undergulv 580 m 2 gasbetonvægge og 150 m 2 vægfliser. Tagentreprisen: Tagdækningsarbejdet udføres med trykfast isolering, incl. ca. 870 m 2 terrasser og altangange på flisefødder, suppleret med ca. 420 m 2 mos sedum bede. Resterende regulært tagareal afsluttes med tagpapdækning. I alt ca m 2 Entreprise: Fagentreprise Entreprisesum: Kr År: 2014 TISTRUP PLEJECENTER Opførelse af 24 boliger Bygherre: Varde Kommune Arkitekt: H. Lindquist Arkitekter og Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S Ingeniør: Grontmij A/S Opførelse af nyt plejecenter, iht. energikrav BR-20, med 24 boliger og fællesfaciliteter. I alt m 2 Entreprise: Jord / kloak / beton- samt murerentreprisen Entreprisesum: kr År:

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 FIRMABESKRIVELSE STB Entreprise Andkærvej 24 7100 Vejle. STB Håndværk Skovbøllingvej 17 7300 Jelling

Læs mere

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE.

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE. PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2014 Praktikperioden ved STB Byg gav mig mere indsigt og lærdom end de forrige 5 semestre på skolen havde givet mig. Modsat mange andre firmaer, så blev jeg ikke sat til at

Læs mere

FIRMABESKRIVELSE. STB Byg A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75871767 Fax: 75872544 www.stbbyg.dk

FIRMABESKRIVELSE. STB Byg A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75871767 Fax: 75872544 www.stbbyg.dk TØMRER PRÆSENTATION FIRMABESKRIVELSE STB Byg A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75871767 Fax: 75872544 www.stbbyg.dk STB BYG A/S blev stiftet i 1956 som en traditionel tømrervirksomhed,

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015 Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, fremfor en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Citat:

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE. ODENSE.

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015 Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, fremfor en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Citat:

Læs mere

og multimediehus Dok1 på Århus Havn LAVENERGI HUSE STB Byg opfører desuden nye ejerboliger med lavenergikrav i samarbejde

og multimediehus Dok1 på Århus Havn LAVENERGI HUSE STB Byg opfører desuden nye ejerboliger med lavenergikrav i samarbejde TØMRER PRÆSENTATION FIRMABESKRIVELSE STB BYG A/S blev stiftet i 1956 som en traditionel tømrervirksomhed, men har gennem årene udviklet sig til en vidtfavnende byggevirksomhed, der udfører total-, hoved-

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 FIRMABESKRIVELSE STB Entreprise Andkærvej 24 7100 Vejle. STB Håndværk Skovbøllingvej 17 7300 Jelling

Læs mere

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S S. 2 Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997. Virksomheden har siden fastholdt en ekspansiv vækst og har

Læs mere

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDEN

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDEN PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDEN 16-08-2017 2 IGANGVÆRENDE PROJEKTER ENGSKOVSKOLEN HOLBÆK SVENDBORG FRIPLEJEHJEM UCL CAMPUS ODENSE 25 BOLIGER JERNBANEVEJ TØLLØSE KONGENS PUNKT FREDERICIA VALBY FRIPLEJEHJEM

Læs mere

NETVÆRKET SYD DEN 27. APRIL 2016 NYE PROJEKTER OG OPGAVER TIL NETVÆRKET V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S

NETVÆRKET SYD DEN 27. APRIL 2016 NYE PROJEKTER OG OPGAVER TIL NETVÆRKET V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S NETVÆRKET SYD DEN 27. APRIL 2016 NYE PROJEKTER OG OPGAVER TIL NETVÆRKET V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S 1 PRÆSENTATIONEN INDEHOLDER Baggrund og historie Præsentation af nye projekter Præsentation

Læs mere

EGENPRODUKTION TØMRER- & MURERFORRETNING

EGENPRODUKTION TØMRER- & MURERFORRETNING EGENPRODUKTION TØMRER- & MURERFORRETNING INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 8 MURER REFERENCER 14 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: 20 09 06 42 Gammelmarksvej 23

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2017

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2017 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2017 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

Projekt beskrivelse Budget Region navn Opførelse af skole. 300,0 Mio.Kr Region midtjylland Nyindretning af legeplads 0,5 Mio.Kr Region hovedstaden

Projekt beskrivelse Budget Region navn Opførelse af skole. 300,0 Mio.Kr Region midtjylland Nyindretning af legeplads 0,5 Mio.Kr Region hovedstaden Projekt beskrivelse Budget Region navn Opførelse af skole. 300,0 Mio.Kr Nyindretning af legeplads 0,5 Mio.Kr Opførelse af broer. 30,0 Mio.Kr Etablering af hjælpemiddeldepot 4,0 Mio.Kr Tilbygning til skole

Læs mere

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller Skou Gruppen A/S 120 års resultater tæller Vi udfører solidt tømrer- og snedkerarbejde, der bygger på mange års stolte traditioner, klar nytænkning samt kompetente og kreative løsninger. Skou Gruppen arbejder

Læs mere

AAB Afd. 06, Vesterport i Horsens - Realisering af fysisk helhedsplan Anmodning om prækvalifikation

AAB Afd. 06, Vesterport i Horsens - Realisering af fysisk helhedsplan Anmodning om prækvalifikation AAB Afd. 06, Vesterport i Horsens - Realisering af fysisk helhedsplan Anmodning om prækvalifikation EU udbudsbekendtgørelse af 04. november 2015, ref. nr. 2015-147437 og 2015-147438 Anmodningen skal være

Læs mere

TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE

TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE TUSINDFRYD - AFD. 62 GØDVAD ENGE Boligerne i Gødvad Enge, i Silkeborg, indgår i en ny bydel i vandbalance. Det har for Arbejdernes Byggeforening været

Læs mere

r 0 1 te 0 k /2 je 9 o 0 r 0 P 2

r 0 1 te 0 k /2 je 9 o 0 r 0 P 2 Projekter 2009/2010 Kongsberg Kongsberg A/S Kongsberg A/S har siden etableringen i 2001, forestået udvikling og gennemførelse af en række ejendomsprojekter i eget og fremmed regi. Samlet er mere end 250

Læs mere

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015 Velkommen til beboermøde Renovering og ombygning Afd. 406 10. september 2015 Velkomst ved afdelingsformand Tonny Jensen Projektets stade og aftenens program ved projektleder Bent Laursen, Boligkontoret

Læs mere

Akutcenter Viborg Regionshospitalet Viborg ANLÆGSBUDGET TIL PROJEKTFORSLAG. Projekt: Akutcenter Viborg, Regionshospitalet Viborg

Akutcenter Viborg Regionshospitalet Viborg ANLÆGSBUDGET TIL PROJEKTFORSLAG. Projekt: Akutcenter Viborg, Regionshospitalet Viborg Akutcenter Viborg Regionshospitalet Viborg ANLÆGSBUDGET TIL PROJEKTFORSLAG Dokumentnummer: RHV_C_XX_03_ØKO-anlægsbudget Projekt: Akutcenter Viborg, Regionshospitalet Viborg Rev. Dato Tekst Firma Udarbejdet

Læs mere

Kongsberg A/S ejes af stifterne Jan Nørr Nissen og Per C Hansen gennem respektive holdingselskaber.

Kongsberg A/S ejes af stifterne Jan Nørr Nissen og Per C Hansen gennem respektive holdingselskaber. 2011 2 Kongsberg Kongsberg A/S Kongsberg A/S har siden stiftelsen i 2001 beskæftiget sig med projektudvikling, ejendomsinvestering og gennemførelse af såvel bolig- som erhvervsbyggeri. Kongsberg A/S ejes

Læs mere

ZENI arkitekter A/S Rådhusgade 6 6200 Aabenraa. Tel.: 7462 0369 Fax : 7362 0088. www.zeni.dk

ZENI arkitekter A/S Rådhusgade 6 6200 Aabenraa. Tel.: 7462 0369 Fax : 7362 0088. www.zeni.dk ZENI arkitekter A/S Rådhusgade 6 6200 Aabenraa Tel.: 7462 0369 Fax : 7362 0088 www.zeni.dk ZENI arkitekter A/S (tidligere Aaskov & Østergård A/S) ZENI arkitekter udfører arkitekt- og totalrådgivningsopgaver

Læs mere

Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Renovering af idrætsanlæg Ca. 1 mio. kr. Region syddanmark Indbudt Tagdækning

Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Renovering af idrætsanlæg Ca. 1 mio. kr. Region syddanmark Indbudt Tagdækning Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Renovering af idrætsanlæg Ca. 1 mio. kr. Region syddanmark Indbudt Tagdækning Entr. Renovering af skole Ca. 1 mio. kr. Region syddanmark

Læs mere

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter!

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter! ERHVERVSBYGGERI Etagebyggeri Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger Renovering Skoler og institutioner Ungdomsboliger - vi bygger på værdier og synergi! Som familie løfter vi i flok... At løfte i flok

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger 4. revideret udgave 21. maj 2014 Strandlodhus Beliggende Lergravsvej 50 og 51A /Strandlodsvej 17, 19 og 59, matr. nr. 177, Sundbyøster, København Der tages forbehold

Læs mere

Boligselskabet Domea København, Følager

Boligselskabet Domea København, Følager Boligselskabet Domea København, Følager 46 eksklusive lejligheder i størrelsen 59-115 m² beliggende i Valby Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk 76 64 64 64 Levende og dynamisk bymiljø

Læs mere

Løget By afdeling 41.

Løget By afdeling 41. Løget By afdeling 41. Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/37972930.aspx Ekstern udbuds ID 12534-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure Begrænset

Læs mere

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter munke mose k arré s d e o d e n s e - v e j l e & h f+v u c f y n 28.09.2015 Velkommen til projektet om bygningerne beliggende på Munke Mose Allé og Hunderupvej i Odense. Efter mere end 100 år som undervisningsinstitution

Læs mere

VI BYGGER PÅ TILLID 2

VI BYGGER PÅ TILLID 2 BYGGER PÅ TILLID VI BYGGER PÅ TILLID 2 DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER MED MERE END 35 ÅRS ERFARING Kom indenfor hos en erfaren virksomhed, der blev grundlagt allerede i 1974 i Aalborg. Vi har udviklet

Læs mere

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING.

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. Arkitektfirmaet C. F. Møller HADERSLEV ANDELS BOLIGFORENING VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. TILLÆGSBLAD NR. 01 ARKITEKT Udbud: Tillæg til udbudsmateriale

Læs mere

Midlertidig etapevis lukning af det kommunale Plejecenter Sølund med henblik på ombygning og modernisering til velfærdsteknologisk

Midlertidig etapevis lukning af det kommunale Plejecenter Sølund med henblik på ombygning og modernisering til velfærdsteknologisk KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Økonomistaben NOTAT Bilag 4 Sølund Midlertidig etapevis lukning af det kommunale Plejecenter Sølund med henblik på ombygning og modernisering til velfærdsteknologisk

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 2 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75 87 17 67 Fax:

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A).

Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A). Punkt 21. Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A). 2012-43871. By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Dato 13.03.2012 Dok.nr. 1.108.637 Sagsnr. 1.068.757 Ref. ehan Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Deltagere fra

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 2 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75 87 17 67 Fax:

Læs mere

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger STRADLODSHUS 93 moderne familieboliger 2. revideret udgave 10. oktober 2013 Strandlodhus Beliggende Lergravsvej 50 og 51A /, 19 og 59, matr. nr. 177, Sundbyøster, København Der tages forbehold for fejl

Læs mere

Projektbeskrivelse - herunder sammenhæng med strategi og indsatsområde:

Projektbeskrivelse - herunder sammenhæng med strategi og indsatsområde: Nr. 13 Projektnavn: Aftaleholder: Kategori: Indsatsområde: Fagudvalg: Adm. prioritering: ANLÆG Rehabilitering Bakkegården-ombygning thekøkkener Plejehjemsområde Øst Andet --- Socialudvalg Funktion: 05.32.32

Læs mere

Møde om renovering. v/erik Vibe Pedersen 11-01-2016

Møde om renovering. v/erik Vibe Pedersen 11-01-2016 Møde om renovering Renovering kræver fokus på eksisterende forhold, planlægning og en fleksibel og effektiv produktion. Samarbejde og Lean er helt nødvendigt og har stor indflydelse på trivsel, arbejdsmiljø

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

Udvidelse og renovering af Sofiendalsvej 60, University College Nordjylland.

Udvidelse og renovering af Sofiendalsvej 60, University College Nordjylland. Udvidelse og renovering af Sofiendalsvej 60, University College Nordjylland. Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/39550984.aspx Ekstern udbuds ID 350833-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt

Læs mere

Prækvalifikation. Fællesskabets Hus, Ry

Prækvalifikation. Fællesskabets Hus, Ry Prækvalifikation Fællesskabets Hus, Ry 4. april 2017 Ansøgere 4. april 2017 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R Entreprenør Arkitekt Landskabs arkitekt Ingeniør Byggefirmaet Knudsgaard Skive Byggefirmaet

Læs mere

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge, Plan og Miljøafdelingen By og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge, Plan og Miljøafdelingen By og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge, Plan og Miljøafdelingen By og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg 12. oktober 2015 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33

Læs mere

Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse

Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse Boliv Vejle 6. april 2011 Direktør Palle Jørgensen Boligforeningen Ringgården Hvad gør vi i Ringgården? Attraktive boliger? Hvad skal der

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD ENERGIRENOVERING OG OMBYGNING AF BOLIGFLØJEN FRA 33 UTIDSSVARENDE VÆRELSER TIL 24 MODERNE ALMENE BOLIGER I forbindelse med omdannelsen af Nybrogård Botilbud fra utidssvarende

Læs mere

- dit unikke byggekoncept JUNGET

- dit unikke byggekoncept JUNGET - dit unikke byggekoncept JUNGET Fakta om JUNGET i Hinnerup Projekt: Lager/udstilling, værkstedsbygning, højlager samt administrationsbygning i 3 etager med delvis kælder, Sigma 1-3, 8382 Hinnerup. Bebygget

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Egedalsvænge

Indholdsfortegnelse. Egedalsvænge Egedalsvænge COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefa 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Områdernes afgrænsning 2 2 Elementer i området 2 3 Arkitektur og æstetik 3

Læs mere

Almene boliger UDVALGTE REFERENCER

Almene boliger UDVALGTE REFERENCER UDVALGTE REFERENCER Almene boliger EKJ har som rådgivende ingeniører samarbejdet med bygherrer og arkitekter i forbindelse med realiseringen af en række renoverings-, ombygnings- og nybygningsprojekter

Læs mere

Renovering af erhvervsbygninger

Renovering af erhvervsbygninger Renovering af erhvervsbygninger Energirenoveringer - Konference om energirigtige renoveringer i den bestående bygningsmasse. Mandag 25. september 2006. Jens Eg Rahbek Installationer, IT og Indeklima COWI

Læs mere

lundhilds tegnestue OMBYGNING

lundhilds tegnestue OMBYGNING lundhilds tegnestue OMBYGNING lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Hvordan skal din bolig være? Fra drøm til virkelighed... lundhilds tegnestue realiserer

Læs mere

Totalrådgivning ét sted helt enkelt

Totalrådgivning ét sted helt enkelt Totalrådgivning ét sted helt enkelt Kærsgaard & Andersen A/S, arkitekter og ingeniører 35 medarbejdere i Aarhus og Aalborg Arkitektur-teknik-styring-økonomi Alle kompetencer i samme hus Vores kompetencer:

Læs mere

Tobaks BYEN Boligområde d. 24 April 2015 1

Tobaks BYEN Boligområde d. 24 April 2015 1 TobaksBYEN Boligområde d. 24 April 2015 1 Tobaksbyen//23. April 2015//skala arkitekter 2 Identitet, Tæthed & Variation Fremtidens Tobaksbyen er placeret i et dynamisk felt mellem villakvarterer, industri/erhverv

Læs mere

Grunden (matr. nr. 123 og 950 Utterslev) er beliggende ved Hillerødgade, Grøndalsvænge Allé og S-togsbanen (Frederiksberg linien)

Grunden (matr. nr. 123 og 950 Utterslev) er beliggende ved Hillerødgade, Grøndalsvænge Allé og S-togsbanen (Frederiksberg linien) 3. september 2009 Bilag 1 til indstilling Boligpakke 1 - Støtte til nybyggeri af almene familie- og plejeboliger på Grøndalsvænge Allé - Redegørelse for projekt, arkitektur og planlægning. Sagsnr. 2009-291147

Læs mere

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN - dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN Fakta om Logistikparken Projekt: Lagerbygninger, terminaler og administrationsbyggeri Bebygget areal: Total: 106.000 m 2,, heraf 5000 m 2 kontorer 101.000 m 2 lager

Læs mere

Vestas Blades A/S Vestas technology center i Lem Smed Hansensvej, 6940 Lem. Martin Jønsson dato: 13-02-2014. Opgave formulering

Vestas Blades A/S Vestas technology center i Lem Smed Hansensvej, 6940 Lem. Martin Jønsson dato: 13-02-2014. Opgave formulering Opgave formulering Indhold Opgave formulering... 1 Indledning... 3 Tilbudsfasen... 4 Jord... 4 Beton... 5 Afløb... 5 Elementer... 5 Hovedentreprise kalkulation... 5 Kontrahering... 5 Mobiliseringen...

Læs mere

TØMRER ENERGIRENOVERING

TØMRER ENERGIRENOVERING TØMRER ENERGIRENOVERING VI KAN MERE END AT RENOVERE DIT HUS STB BYGs Tømrerafdeling har ikke bare de rigtige håndværkere, men også et stærkt hold af byggeledere til at styre byggeprocessen for dig, fra

Læs mere

SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT. Furesø Boligselskab

SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT. Furesø Boligselskab SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5 Situationsplan side 6 Materialer og udstyr side

Læs mere

BILAG 1: FASTE BATTERI

BILAG 1: FASTE BATTERI BILAG 1: FASTE BATTERI ALMENE UNDGDOMSBOLIGER I EN BLANDET BEBYGGELSE INDHOLD: PLACERING I BYEN OG BAGGRUND S. 2-3 PROJEKTBESKRIVELSE BYGGEFELT J S. 4-5 ALMENE UNGDOMSBOLIGER ØKONOMI S. 6 1 PLACERING I

Læs mere

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 sbs rådgivning september 2015 Indholdsfortegnelse 01. Formål... 2 02. Ejendomsoplysninger... 3 03. Konklusion... 4 04. Generel information om ejendommen...

Læs mere

Introduktion til større byggeprojekter (anlægsprojekter) i Hvidovre Kommune

Introduktion til større byggeprojekter (anlægsprojekter) i Hvidovre Kommune Pkt. nr. 8 Introduktion til større byggeprojekter (anlægsprojekter) i Hvidovre Kommune Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Ejendoms og Arealudvalget: 1. at tage orientering om større byggeprojekter

Læs mere

1. BAGGRUND OG FORMÅL... 3 Den kommunale organisation og ledelsesstruktur... 3

1. BAGGRUND OG FORMÅL... 3 Den kommunale organisation og ledelsesstruktur... 3 20 1. BAGGRUND OG FORMÅL... 3 Den kommunale organisation og ledelsesstruktur... 3 2. UDVIKLINGEN I ANTALLET AF ÆLDRE I VIBORG KOMMUNE... 5 Den generelle udvikling... 5 Udviklingen fordelt på ældredistrikter...

Læs mere

Egå Gymnasium. Århus Amts ønsker og krav til tilgængelighed var beskrevet i Byggeprogrammet.

Egå Gymnasium. Århus Amts ønsker og krav til tilgængelighed var beskrevet i Byggeprogrammet. 25.08.2008 Case: Egå Gymnasium Tilgængelighed tag udfordringen op! Et projekt under regeringens arkitekturpolitik 2007 1/8 Egå Gymnasium Århus Amts ønsker og krav til tilgængelighed var beskrevet i Byggeprogrammet.

Læs mere

MARTS 2016 ENERGIPOLITIK. Energipolitik for ALBOA // 03.2016 1

MARTS 2016 ENERGIPOLITIK. Energipolitik for ALBOA // 03.2016 1 MARTS 2016 ENERGIPOLITIK Energipolitik for ALBOA // 03.2016 1 Indhold ALMEN BOLIGORGANISATION AARHUS Vestergårdsvej 15 8260 Aarhus Telefon 87 406 700 Fax 87 406 701 post@alboa.dk www.alboa.dk CVR 29462518

Læs mere

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION - dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION Fakta om BRØNDBY STADION, gymnasiebygning Projekt: Multifunktionelt byggeri omfattende undervisning, træning, repræsentative formål og administration mv. Bebygget

Læs mere

Byen og historien. Forslag til Industriens Hus, bearbejdet, 1975, Erik Møller. Industriens Hus, 1978, Erik Møller

Byen og historien. Forslag til Industriens Hus, bearbejdet, 1975, Erik Møller. Industriens Hus, 1978, Erik Møller Byen og historien Industriforeningens Udstillingsbygning, ca. 1872 Rådhuspladsen, 1948 Industriforeningens Udstillingsbygning, 1888 Fra Rådhustårnet, 1898 Fra Rådhustårnet, 1948 Industriens Hus, 1960 erne

Læs mere

BORING - SKÆRING - BETON - MURER - TØMRER - MALER

BORING - SKÆRING - BETON - MURER - TØMRER - MALER Overblik og fine detaljer Det er ikke altid de små opgaver, der er de letteste. Hos Weis & Nybo A/S ved vi alt om byggeri og renovering i storskala, fra reparationer af broer til støbning af fundamenter

Læs mere

Udbudsbeskrivelse for Nyt Korttidscenter, Leos Plejecenter Bargumsvej 2 6270 Tønder. Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder

Udbudsbeskrivelse for Nyt Korttidscenter, Leos Plejecenter Bargumsvej 2 6270 Tønder. Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Udbudsbeskrivelse for Nyt Korttidscenter, Leos Plejecenter Bargumsvej 2 6270 Tønder - Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Oktober 2012 Team Ejendomme Tønder Kommune 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

For mere information. Kontakt os på vores mail, telefon eller gennem vores hjemmeside: info@byggeinformation.dk

For mere information. Kontakt os på vores mail, telefon eller gennem vores hjemmeside: info@byggeinformation.dk For mere information. Kontakt os på vores mail, telefon eller gennem vores hjemmeside: info@byggeinformation.dk www.byggeinformation.dk Telefon: Projekt beskrivelse Budget Areal (m2) Kommune Region navn

Læs mere

Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Ombygning af lokalcenter. 25,0 Mio.Kr Region syddanmark Ikke afklaret

Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Ombygning af lokalcenter. 25,0 Mio.Kr Region syddanmark Ikke afklaret Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Ombygning af lokalcenter. 25,0 Mio.Kr Region syddanmark Ikke afklaret Totalentreprenør Restaurering af kirke 3,0 Mio.Kr Region hovedstaden

Læs mere

Flot lejemål i prisbelønnet ejendom

Flot lejemål i prisbelønnet ejendom - til leje... Kontor 833 m² Sverigesgade 5, 3. sal 5000 Odense C Flot lejemål i prisbelønnet ejendom Gennemrenoveret og prisbelønnet ejendom, unikt beliggende på Odense Havn Særdeles præsentabelt og inspirerende

Læs mere

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe. det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.dk Side 2 Velkommen Velkommen til ArkiTegnRibe, hvor arkitekt

Læs mere

Blokrådsmøde den 3. juni 2014. Præsentation af igangværende byggesager

Blokrådsmøde den 3. juni 2014. Præsentation af igangværende byggesager Blokrådsmøde den 3. juni 2014 Præsentation af igangværende byggesager 6 store byggesager i Farum Midtpunkt PCB-renovering i blok 46 (er afsluttet) PCB-renovering i Birkhøjterrasserne Omdannelse af blok

Læs mere

VIDENSHUS. Sønderborg Havn

VIDENSHUS. Sønderborg Havn VIDENSHUS Sønderborg Havn En masterplan af den verdenskendte arkitekt Frank Gehry Introduktion: Sønderborg Havneselskab og Rambøll er gået sammen om at udvikle et projekt for et Videnshus på Sønderborg

Læs mere

1a 467 Stueplan vest fløjen. 1b 798 1. sal syd og vest fløjen. 1c 302 Tagetage syd fløjen. 1d 118 Kælderrum. 1e 46 Kælderrum.

1a 467 Stueplan vest fløjen. 1b 798 1. sal syd og vest fløjen. 1c 302 Tagetage syd fløjen. 1d 118 Kælderrum. 1e 46 Kælderrum. Dato: 15..maj 2012 Mikael Fauerholm mfc@kubenman.dk Sagsnummer: 10837 Notat Boligselskabet Sydbo, Haderslev afd. 6, Rådmandsvej 22-24. 1. Historik, grundoplysninger mv. Rådmandsvej 22-24 er placeret på

Læs mere

Moderniseringsplanen for kommunens plejeboliger

Moderniseringsplanen for kommunens plejeboliger NOTAT 26. januar 2006 PC/gm Moderniseringsplanen for kommunens plejeboliger Notatet indeholder: A. Moderniseringsplanens indhold B. Økonomisk ramme for moderniseringsplanen C. Demografikorrektionen D.

Læs mere

Reference: Udvalgt projekterelse.

Reference: Udvalgt projekterelse. Reference: Udvalgt projekterelse. Opgave: Bygherre: Areal: Økonomi: Å-husene, Århus C (2010-14) 9 højhuse, 432 boliger SFV K/S 27.000 m² 450.000.000,- Jens Baggesens Vej, Århus (2012) 4 etagers boligblok,

Læs mere

BYGGEPIPELINE - hele landet

BYGGEPIPELINE - hele landet Opførelse af boliger og erhverv Hovedstaden Licitationsresultat Nybyg P Underhåndsbud Totalentreprise 18600 220 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 Opførelse af hotel Hovedstaden Byggeplads etableres Nybyg P Ukendt

Læs mere

BYGN. A, B, C - UNGDOMSBOLIGER POUL PAGHS GADE, PLUS BOLIG

BYGN. A, B, C - UNGDOMSBOLIGER POUL PAGHS GADE, PLUS BOLIG Maj 2016 BYGN. A, B, C - UNGDOMSBOLIGER POUL PAGHS GADE, PLUS BOLIG Bind B1 Statisk projekteringsrapport PROJEKT Bygn. A, B, C - Ungdomsboliger, Poul Paghs Gade, Bind B1, Statisk projekteringsrapport Projekt

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Ombygning af Helenhallen Vidensmarked på Herlufsholm

Ombygning af Helenhallen Vidensmarked på Herlufsholm Ombygning af Helenhallen Vidensmarked på Herlufsholm Projektbaggrund I dag efterspørger det moderne videnssamfund elever med stærke faglige, tværfaglige og fleksible kompetencer, der kan omsætte deres

Læs mere

Officielt navn: Kollegieboligselskabet Adresse: Hinderupgaard Niels Bohrs Allé 21 By: Odense M Postnummer: 5230

Officielt navn: Kollegieboligselskabet Adresse: Hinderupgaard Niels Bohrs Allé 21 By: Odense M Postnummer: 5230 1/ 27 ENOTICES_prbo 04/05/2011- ID:2011-061600 Standardformular 2 - DA DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax (352)

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

KONTORHUS & P-HUS ROSKILDEVEJ - VIBEHOLMS ALLÉ, BRØNDBY PROJEKTFORSLAG

KONTORHUS & P-HUS ROSKILDEVEJ - VIBEHOLMS ALLÉ, BRØNDBY PROJEKTFORSLAG KONTORHUS & P-HUS ROSKILDEVEJ - VIBEHOLMS ALLÉ, BRØNDBY PROJEKTFORSLAG 18.06.2015 Sagsnr. 15.5526 20 m K 17,5 K 18 K 19 K 17,5 K 19 K 16,5 MATRIKEL OG BYGGELINJER BYGNINGSHØJDER OG KOTER ANKOMST TIL GRUNDEN

Læs mere

Optimering af sfo/indskoling

Optimering af sfo/indskoling Phone: +45 35 29 30 70 www.signal-arki.dk Århusgade 88, 2.sal 2100 København Ø Denmark CVR/VAT: 25 31 93 62 Optimering af sfo/indskoling ESPERGÆRDESKOLE, afd. tibberup, mørdrup, grydemosen, gl.espergærde

Læs mere

Firmapræsentation og referencer

Firmapræsentation og referencer Firmapræsentation og referencer ALGREEN ARKITEKTER Sænevej 4 3770 Allinge T: 56483003/2169 9101 E: kontakt@algreenarkitekter.dk Cvr 21 83 55 79 www.algreenarkitekter.dk Algreen Arkitekter er etableret

Læs mere

Kommissorium for Lokalplan nr. 327 Boliger og erhverv samt offentlige funktioner i tidligere Købmagergade Skole.

Kommissorium for Lokalplan nr. 327 Boliger og erhverv samt offentlige funktioner i tidligere Købmagergade Skole. Kommissorium for Lokalplan nr. 327 Boliger og erhverv samt offentlige funktioner i tidligere Købmagergade Skole. 1. Motivation/baggrund for projektet I foråret 2012 blev forslaget til den nye skolestruktur

Læs mere

SKARRIDSØ. Til hygge og afslapning BETAL FØRST VED INDFLYTNING

SKARRIDSØ. Til hygge og afslapning BETAL FØRST VED INDFLYTNING SKARRIDSØ Til hygge og afslapning BETAL FØRST VED INDFLYTNING 2 Indhold 4 SKARRIDSØ et åndehul for hele familien 7 SKARRIDSØ Længehus 57 8 SKARRIDSØ Længehus 62 11 SKARRIDSØ Længehus 67 12 SKARRIDSØ Længehus

Læs mere

Velkommen til Flintholmgård

Velkommen til Flintholmgård Flintholmgård 2 Velkommen til Flintholmgård din ramme om et aktivt byliv Flintholmgård er 42 anderledes familieboliger beliggende centralt på Frederiksberg i det nye bykvarter omkring Flintholm Station.

Læs mere

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S LINDHOLM ENTREPRISE A/S er fusionen mellem Lindhom s Tømrer- & Snedker v/ Henrik Knudsen og bygningskonstruktør Mikael W. Klinke. Tilsammen har vi mange års erfaring fra byggebranchen,

Læs mere

solidt byggeri til alle kunder!

solidt byggeri til alle kunder! solidt byggeri til alle kunder! A.C. Tone Byg er en ejerledet og kvalitetsbevidst murervirksomhed, som løser opgaver på hele Sjælland. Vores historie går tilbage til 2001, hvor murermester Allan Coops

Læs mere

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG?

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? Går du/i med drømmen om at bygge/renovere parcelhus, villa eller sommerhus? ZENI arkitekter kan hjælpe dig med at realisere drømmen! Vi har kun positive ord at sige om vores

Læs mere

Herlev Bytorv. Butikker, erhverv & boliger i hjertet af Herlev

Herlev Bytorv. Butikker, erhverv & boliger i hjertet af Herlev Herlev Bytorv Butikker, erhverv & boliger i hjertet af Herlev Skitseforslag 14.01.2016 INTRODUKTION I disse år oplever hele hovedstadsregionen en enorm udvikling. I Herlev kommer dette blandt til udtryk

Læs mere

DREJEBOG. - et arbejdsredskab i udvikling. Social Ansvarlighed i forbindelse med renovering af afdeling 15 i Høje Kolstrup.

DREJEBOG. - et arbejdsredskab i udvikling. Social Ansvarlighed i forbindelse med renovering af afdeling 15 i Høje Kolstrup. DREJEBOG - et arbejdsredskab i udvikling April 2013 Social Ansvarlighed i forbindelse med renovering af afdeling 15 i Høje Kolstrup. 1 DISPOSITION 1. INDLEDNING 2. PARTNERSKAB OM SOCIAL ANSVARLIGHED 3.

Læs mere

Andelsboligforeningen ODINSGAARD

Andelsboligforeningen ODINSGAARD Andelsboligforeningen ODINSGAARD Velkommen... INDHOLD Almene familieboliger 4-6 Almene familieboliger Gedved, Hovedgård, Søvind og Østbirk 7 Ældreboliger Gedved,, Hovedgård og Østbirk 9-10 Ungdomsboliger

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune. Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30

Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune. Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Ortved Plejecenter.

Læs mere

BYGGE- & RENOVERINGSOPGAVER V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S

BYGGE- & RENOVERINGSOPGAVER V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S NETVÆRKSARRANGEMENT DEN 6. MAJ 2015 BYGGE- & RENOVERINGSOPGAVER V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S 1 PRÆSENTATIONEN INDEHOLDER Baggrund og historie Kunder og forretningssegmenter Eksempler på nye

Læs mere