2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (15 min )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (15 min. 17.25-17.40)"

Transkript

1 DAGSORDEN 25. marts 2014 kl [Lokale følger], Artsrådsmøde ( ) 1. Formalia (10 min ) 1.1 Godkendelse af dagsorden Godkendt efter rettelse af dato 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 7. februar 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af referent 1.5 Navnerunde Lieve (religion) Kirstine(klassisk), Kristina (klassisk) Jeppe (religion), Alexander (uddannelsesvidenskab) Benjamin (historie), Laura (Historie), Asger(uddannelsesvidenskab) Natja (religion), Rikke (religion), Dorte (Nordisk), Sissel (uddannelsesvidenskab), Emma (Nordisk), Camilla (spansk), Andreas (filosofi), Sune (klassisk), Amalie (antro), Jeanette (spansk), Morten (spansk), Rebecca (spansk), Thea (Uddannelsesvidenskab), Andreas (japansk), Camilla (antro), Valerie (antro), Niels Christian (Idehistorie), Jeppe (nordisk), Christina (historie), Carmen (idehistorie), Mads(arabisk og islamstudier) 2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (15 min ) Lieve og Kristina opdaterer vha. PP omkring den nye kampagne. Ideen er at hylde de studerende på ARTS, og skabe et positivt fokus. Kernefaglighed er et nøgleord. Som materiale vil der komme bogmærker som fortæller gode historier om ARTS-studerende. Endvidere vil der være events og begivenheder, hvor målet er at få de studerende til at reflektere og sætte ord på deres uddannelse. Datoer: 7. april: arbejdsdag- kom og hjælp med at klippe/klistre 24. april: indendørsdag 2. maj: festival 3. Debat om Husudvalg (30 min ) Lieve giver en kort præsentation af hvad et husudvalg er. Der ligges op til debat om husudvalget. Hvad kan de, hvem bestemmer, hvordan er fredagsbarerne placeret i det, hvad vil de studerende gerne have ud af et sådan udvalg?

2 FU ønsker indspark, til debat med Marianne. Herunder hvordan de forskellige husudvalg fungerer, og hvordan de er rundt omkring. Debat i plenum: Andreas fortæller at den historiske ide med husudvalgene var at skabe bedre studiemiljøer. Thea fortæller at der ikke er nogen husrepræsentant på IUP. Niels Christian fortæller at filosofi og idehistories husudvalg ikke fungerer ordentligt og der mangler ordentlig studenterrepræsentation. Der mangler regler for hvad husudvalgene skal gøre. Laura fortæller at det for dem er et problem at deres bar ikke er i samme bygning som deres husudvalg. Husudvalget beskæftiger sig især med at fordele kontorer. Asger vil gerne vide om der er regler for om alle skal have husudvalg. Camilla fortæller at det er svært at gennemskue hvad husudvalget kan. Andreas fortæller at der ikke virker til at være konsensus om hvem der bestemmer. Der efterlyses struktur. Emma fortæller at det er svært at få lov at komme med til møder. Eksempelvis har Jonas(Kommabar) af flere omgange ytret ønske om at komme med til møder, men er blevet nægtet. Sune fortæller at det aldrig har været ideen at husudvalgene skulle være permanente. Husudvalgene var Artsråddets ønske. Det kan være nødvendigt at starte forfra. Sidsel fortæller at Emdrup godt kunne bruge et husudvalg. Laura siger at husudvalgene kun kan fungere, hvis de har noget at gå op i. Camilla siger at det ville være rart for mange studerene at vide hvem man kan kontakte i forhold til hvad man kan bruge lokaler til og hvem man skal kontakte. Aksel siger at husudvalgene beskæftiger sig med lokale ting og det derfor skal bestemmes lokalt hvordan de fungerer. Sune mener det ville være rart med mindre husudvalg, end dem der er nu. Og at det kan være godt at få nogle mere langsigtet aftaler. Andreas mener, at det er vigtigt at der er mulighed for de studerene at have lokaler de kan råde frit over. - Især i forhold til det sociale miljø på studierne. Der skal være lokaler som altid står til rådighed. Benjamin mener at det er relevant at finde ud af hvad ledelsen gerne vil bruge det til. Er det et sted for fordeling at kontorer er vi ligeglade med dem, er det noget der generelt bestemmer hvordan lokalerne skal bruges vil vi meget gerne være en del af det.

3 Lieve opsummerer: Vi vil gerne have en tekst om hvad et husudvalg kan og må. Hvem skal sidde i det?(gerne en fredagsbarsrepræsentant) Vi vil gerne vide hvem man skal skrive til og hvad man må, når man skal booke lokaler. Det er især vigtigt for fredagsbarerne at vide hvem de kan henvende sig til. Er det et sted for fordeling at kontorer er vi ligeglade med dem, er det noget der generelt bestemmer hvordan lokalerne skal bruges vil vi meget gerne være en del af det. Pause med mad (30 min )

4 4. Workshops: 1)Forhold og reguleringer af foreninger (Politisk udtalelse), 2)Artistisk festival 2014, 3) Artsrådets holdning til udkastet for nye regler for fredagsbar og fester på AU (30 min ) (bilag 4) Workshop 1. politisk udtalelse om foreninger Kristine. Workshop 2. ideer til artistisk festudvalg Jeppe. Workshop 3. holdning til de nye fredagsbarsregler og fester på AU- Lieve. 5. Opsamling workshops den videre proces, nedsættelse af arbejdsgrupper. (10 min ) Kristine opsummerer 1. workshop: Centralt skal være at reguleringen skal være på lavest muligt niveau. Reguleringer skal være sådan at alle parter er med. Artrådet skal være synligt og støtte foreningerne. Universitet bør fremme foreningerne frem for at hæmme dem, især fordi de er vigtige i forhold til frafald. Jeppe opsummerer 2. workshop: Der kom mange gode inputs. Live opsummerer 3. workshop: Der er generel vrede og frustration. Artsråddet kunne lave formøder og forsamle de forskellige fredagsbarer så de kan stå stærkere. Andreas spørger: Hvad er særligt problematisk i forhold til de små foreninger? Svar: Vagter og andre økonomiske vanskeligheder. Der ønskes en skrivegruppe til wokshop 1: Kirstine, Mads, Emma, Sune & Laura melder sig. Hurra. Mads: mdt2204@gmail.com Kirstine: kirstinejosephine@gmail.com Sune: sune@sr.au.dk Laura: laura.munk.petersen@gmail.com Emma: emmakrog@hotmail.com Der ønskes en gruppe til workshop 2: Dorte, Carmen & Andreas (japansk) Hurra hurra. Carmen: carmenvindjensen@hotmail.com Andreas: andreasseilingp@gmail.com Dorte: dorteeffersoe@yahoo.dk

5 6. Fagudvalgsrunde (20 min ) Idéhistorie: Skal have møde om fremdriftsreformen. Der bliver arrangeret faglig weekend med filosofi. Der sker en grundig gennemgang af hvordan man evaluere bachelor. Antropologi: Arbejder med studieordningen. Har oplevet manglende begejstring fra undervisernes side til de forslag de er kommet med, da underviserne ikke føler der er brug for ændringer. Asiatiske studier: Der savnes faglige tutorer blandt de studerene en form for mentorordning er under udarbejdelse. Planlægger quizaftener. Påbegyndt studieblad, mangler blot et sted at printe. Får endnu et studie under sig (brasiliansk). DSR: Har ændret struktur, fra bestyrelse til forretningsudvalg. Der er kun et Aarhusmedlem. I gang med årshjul og har planlagt tur til Emdrup. Spansk: Nystartede medlemmer. Det er lidt som at starte forfra. Arbejder på at få flere deltagere til møder, hvilket går godt. Forskellige grupper og socialudvalg er nedsat. Arbejder med hvordan man skal forholde sig til manglende brugsmidler. Filosofi: Har problemer med studieordninger der er okay, men udførelsen halter. Derfor arranger man faglig dag for at få underviserne til at arbejde mere sammen. Overvejer at true med at skrive undervisningskrav ind i studieordningen. Har afholdt arrangement hvor tidligere dimentanter kommer, og en big shot filosof kom med en masse penge. Faglig weekend er ved at blive planlagt med idehistorie. Nordisk: Udarbejdelse af opgavebank i gang. Stadig i gang med at etablere sig. Religionsvidenskab: Har fået ny formand. Arbejder med BA-studieordning. Problemer med forårsfest, der blev aflyst pga. manglende økonomi (vagter) Historisk: Ny formand (Esben). Nyt foretningsudvalg. Planlægning af fællesfaglig dag. Temaet er Rejse. I gang med at starte en kandidat og Alumie forening. Klassisk: Ny formand og næstformand. Arabisk: Stille og roligt. Første kandidat er udklækket fra studiet. Underviserne vurderes. Der har været studietur til Kbh.

6 7. Meddelelser (15 min ) 7.1 Forretningsudvalget Har lavet lidt af hvert. Sidste onsdag var der fagudvalgsaften, det var en succes (33 fremmødte). Der er begyndt at komme gang i kasernen. Laura, Jeppe og Lieve har været til møde om internationalt studiemiljøer. Der mangler engelske skilte, og sociale arrangementer for udenlandske studerende. Der ønsker en social mentor ordning. Der har været møde med prodekanen. Fokus har været på kvalitet. Marianne drømmer om der i maj skal være workshops med studerende der skal handle om kvalitet i uddannelsen. Mere info følger. Der komme gym-arrangement på mandag kl. 17 i samarbejde med DM. 7.2 Akademisk Råd Formøde bliver varslet, dagsorden i morgen. Leder efter Arts-ånden 7.3 Institutfora IUP diskutere ny ledelsesstruktur. 7.4 Studenterrådet Har haft konstituerende møde. Nyt foretningsudvalg. Møde med rektor om fredagsbar, (rektor har ikke haft noget med de nye bestemmelser at gøre). Der kommer ikke snit-krav til uni som sådan, til gengæld overvejer rektor om der skal være et snitkrav til enkelte fag. Det skal også undersøges hvor mange de forskellige fag optager. På torsdag komme Morgen Helvig, Margret Augen og Malthe og diskutere EU. Der kommer ny måde at tælle arbejdsløshed på, således at alt den tid man ikke har været i job efter uddannelse tæller som arbejdsløshed. Der kommer fællesseminar d. 9 april og boligseminar d. 4 maj. Der kan søges penge hos studenterrådet. Ansøgning sendes til formanden Sidste tilmeldingsfrist til PK er i morgen. Der kommer til at foregå på Fuglesangsalle. Kvalitet og relevans kommer på dagsordenen. Der sker noget vildt lørdag aften med Laura og Benjamin #lørdagaften#. Skriv til sissel@sr.au.dk Bonus: Studienævnscafe kommer inden deligationsformødet inden PK. Andreas og Hedi bager kage og laver kaffe. Der skal være erfaringsudveksling. Mandag er der LUPUS møde. Der skal snakkes politik på Northside. Der er mad Narkoko/gryde Det er muligt at være frivillig på Northside med studenterrådet. 7.5 Andre DM: Der er 4 arrangementer i støbeskeen. Gym, ikke-gym(aflyst), den gode opgave mundligt(aflyst) og skriftligt(aflyst). Der mangler talere, så hvis nogen kender nogen, må der gerne kommer nye. Startet officielt samarbejde med AU-karrierer. Vil gerne stødte med rusuge. Skriv til: cam@dm.dk Andreas/bestyrelsen: Der er kommet en procesplan for hvordan AU skal se ud til Folk skal rykkes rundt igen.

7 Der skal opkøbes bygninger og laves nye kollegieboliger. Der skal ansættes ny prorektor. Uddannelsesområdet bliver opkvalificeret væsentligt. 8. Evt. (5 min ) Benjamin: Har man en leder man ikke bryder sig om, er et vigtigt at få det sagt videre. Det er nu der er mulighed for at sige ting højt. Mads: På fredag er der lang bar på arabisk. Tak for i dag. 9. Mødeevaluering udenfor referat Bilag 4, Workshops Workshop 1: Forhold og reguleringer af foreninger (Politisk udtalelse) Hvordan skal foreningslivet på Arts være? Har du gode ideer og visioner for foreningslivet på Arts, så er dette workshoppen for dig! Vi besluttede på Artsrådsmødet i februar at udfærdige et politikpapir om foreninger, organisationer og reguleringer af disse. Det er i denne workshop at vi starter den indledende indsamling af materiale og information til politikpapiret, så kom og del ud af dine erfaringer og visioner! Uddrag arbejdsplanen: Artsrådet skal inden påske, i samarbejdet med foreninger og fredagsbarer på Arts, have udviklet og vedtaget en politikudtalelse, der fastlægger Artsrådets holdning til, hvordan forholdene for foreninger på Arts bør reguleres. Udtalelsen skal klarlægge 1) Artsrådets generelle holdning til, hvordan sådanne retningslinjer skal fastlægges og 2) Artsrådets holdning til de nuværende ledelsestiltag på Arts. Workshop 2: Artistisk festival Efter den store succes sidste år med artistiskfestival, arrangerer Artsrådet og Humbug igen dette fantastiske arrangement. Vi i FU kunne godt tænke os nogle ideer til events, reklame, oppyntning samt synliggørelse af artsrådet osv. Artistiskfestival kommer til at ligge i forlængelse af vores forårskampagne og må derfor gerne tænkes sammen med denne. Indtil videre har 11 fredagsbare takket ja til at opstille

8 deres bar udenfor, vi er i gang med at prøve at få lukket veje og få tilladelse til at spille musik udenfor. Alle fredagsbare bliver opfordret til at finde på deres eget tema og event. Workshop 3: Principper og regler for afholdelse af fredagsbarer, fester og andre arrangementer hvor der sælges alkohol Artsrådets holdning. I november modtog fredagsbarerne i Nobel en mail omkring nye retningslinjer for afholdelse af fredagsbar. Der skal bl.a. fremover være vagter tilstede ved lange bar og fester i Nobel. Siden har ledelsen udsendt et udkast til nye regler for fredagsbar, fester og andre arrangementer på AU. Vi har i FU været i løbende dialog med de forskellige barer i Nobel. FU kunne godt tænke sig at høre, hvordan Artsrådet skal forholde sig til udkastet for de nye regler hvilke konsekvenser vil det have for studiemiljø og andre arrangementer såsom semesterstartsfester? Hvordan kunne man forestille sig at hjælpe fredagsbarerne, hvis de ønsker vores hjælp i kampen mod ledelsen? Se bilag 4a (udkast nye retningslinjer)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

24. september REFERAT Lokale

24. september REFERAT Lokale 24. september 2014 17.15-20.45 REFERAT Lokale 1453-229 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Nyt punkt, dimensionering med oplæg fra Sune. OK. 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 22.

Læs mere

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts Referat for artsrådsmøde den 29. Marts 1. Formalia Godkendelse af dagsorden Godkendt uden ændringer Godkendelse af referat fra rådsmødet 14. februar Godkendt uden ændringer Valg af ordstyrer Andreas valgt

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

Pause (10min) Julefrokost! d. 6. dec kl DAGSORDEN

Pause (10min) Julefrokost! d. 6. dec kl DAGSORDEN d. 6. dec. 2013 kl. 17.15 DAGSORDEN 1441-010 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 31. oktober 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af referent 1.5 Navnerunde

Læs mere

Referat Konstituerende Artsrådsmøde d. 6.feb.2014

Referat Konstituerende Artsrådsmøde d. 6.feb.2014 1 Formalia Mødet er rettidigt indkaldt og vi kan derfor afholde det konstituerende møde. 1.1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen er godkendt ved akklamation 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

Bilag 1 REFERAT. 22. maj 2014 kl Lokale A, Artsrådsmøde ( )

Bilag 1 REFERAT. 22. maj 2014 kl Lokale A, Artsrådsmøde ( ) Bilag 1 REFERAT 22. maj 2014 kl. 17.15 Lokale 1485-235A, Artsrådsmøde (17.15-20.35) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden OK. 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d.25.marts

Læs mere

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.)

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.) 8 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Nobelsalen DAGSORDEN 1. Formalia (20 min.) Dato: 8. november 2011 Side 1/6 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 11. oktober

Læs mere

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO)

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Møde i bestyrelsen for Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Tirsdag den 5. februar 2008 Mødet finder sted i: Mødelokalet ved Institut for Statskundskab (http://vejviser.sdu.dk/opslag?lid=2420) Til stede:

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

23. oktober REFERAT

23. oktober REFERAT 23. oktober 2014 17.15-20.05 REFERAT 131 1453 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden OK 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) OK 1.3 Valg af ordstyrer Kristina 1.4 Valg

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

5. December DAGSORDEN Oplæg om Studiemiljø som et arbejdsmiljø af Heidi Klokker (30 min.)

5. December DAGSORDEN Oplæg om Studiemiljø som et arbejdsmiljø af Heidi Klokker (30 min.) 5. December 2014 16.15 DAGSORDEN 1485-542 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af referent 1.5 Navnerunde

Læs mere

DAGSORDEN. 26. marts 2015 kl [Lokale følger], Artsrådsmøde ( )

DAGSORDEN. 26. marts 2015 kl [Lokale følger], Artsrådsmøde ( ) DAGSORDEN 26. marts 2015 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-20.15) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 12. februar (Bilag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00

Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00 Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00 Deltagende ved mødet Andreas og Sebastian fra Tømrer-afdelingen Simon, formand ved Beboerrådet Ninna og Claus fra Mad til mennesker Sara

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

Informationsvidenskab

Informationsvidenskab Informationsvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 INFORMATIONSVIDENSKAB INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ INFORMATIONSVIDENSKAB!

Læs mere

2. Kort oplæg om universitetsstruktur (magt, intriger og mørke korridorer) v. Rasmus Markussen

2. Kort oplæg om universitetsstruktur (magt, intriger og mørke korridorer) v. Rasmus Markussen 23/09/12 15.52 Formalia Til stede: Sidsel Jelved Kennild, Thea Frederiksen, Rasmus Markussen, Simone Sefland Pedersen, Pernille Krüger Mertz, Louise Rognlein, Øjvind Fritjof Arnfred, Niels Christian, Lærke

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.)

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.) DAGSORDEN 22. maj 2014 kl. 17.15 Lokale 1485-235A, Artsrådsmøde (17.15-20.35) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d.25.marts 1.3

Læs mere

Information fra bestyrelsen i AAB afdeling 31

Information fra bestyrelsen i AAB afdeling 31 Information fra bestyrelsen i AAB afdeling 31 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag d. 28-6-2012 Tilstede: Anne Grethe R., Morten F., Mette S., Carina S.J., Nikolaj P., Arn J., Johnni, Gunvor C., Morten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

d. 6. dec kl REFERAT

d. 6. dec kl REFERAT d. 6. dec. 2013 kl. 17.15 REFERAT 1441-010 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 31. oktober Specificer gren af Klassisk, ellers godkendt.

Læs mere

Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00

Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00 Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00 1. Formalia - Tilstede Navne Stude nr. Kostudret Rune L Andersen S104241 + Chastina Nygaard S100473 + Michal Roland S093870 + Sigurt S120003

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN Referat OSK møde søndag den 31. januar 2016 1. Velkomst Martin er ordstyrer og der er ingen ændringer i dagsordenen. Præsentationsrunde Sekretær - Helene, GSR Carls Stue - Martin, Kasserer - Jeannie, GSR

Læs mere

2. Besøg af Forskning, Talent og Internationalisering Arts om Buddy programmet (Bilag 2) (15 min )

2. Besøg af Forskning, Talent og Internationalisering Arts om Buddy programmet (Bilag 2) (15 min ) DAGSORDEN 28. maj 2015 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-19.45) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 26. marts (Bilag

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen Fibigerstræde 15 9220 Aalborg Øst telefon: 9635 8016 fax: 9815 9494 e-mail: bestyrelsen@studentersamfundet.aau.dk http://www.studentersamfundet.aau.dk Ordinære medlemmer af bestyrelsen Christian K. Refshauge,

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Rådsmedlemmer afbud Suppleanter til stede Suppleanter afbud Andre til stede Janni 6D, Jesper 4C, Kristian 7A, Mads 15C

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 18. MAJ 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 18.

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i FN

Referat for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag den 09.05.16, kl. 17.15 Sted: FN s Kontor Mødeleder: Anna Plum Mad: Freja og Birla Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidst Referat godkendt.

Læs mere

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d Referat af ordinært Fællesrådsmøde d. 25.09.2014 Torsdag d. 25.09.14 kl. 19.15-22.30, Studenternes Hus, Mødelokale 1 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia (O+D+B) 1.1 Navnerunde og konstatering

Læs mere

Pause med mad (30 min.)

Pause med mad (30 min.) 24. september 2014 17.15-20.15 DAGSORDEN Lokale 1453-229 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 22. maj (bilag 1) 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde.

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde. Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene, Pernille (fra 20:45) Afbud: Aina, Rikke, Claus, Mick(8A), Fraværende: Referent: Bo SB-møderne afholdes

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN 1 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde søndag d. 9.februar, 13.00 15.00 i Helsingør. REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Peter og Susanne fra ledelsen, Marianne og Torben K fra RRgruppen

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Mødedato: Onsdag den 30. marts 2016 kl. 18.00 21.00 i Villa Villakulla. Mødedeltagere: Personale: Nadja, Mette P og Betina Forældre: Ri, Kaisa, Louise, Mona,

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

3. Lejlighedstalen konfirmationstalen, bryllup, jubilæum: Enten at rose eller dadle.

3. Lejlighedstalen konfirmationstalen, bryllup, jubilæum: Enten at rose eller dadle. Møde i kommunikationsudvalget, 30.03.09 Tilstede: Leif El, Kim, Per E, Leif J, Per K, Sofie Referent: Sofie Oplægsholder: Nickles M. Köhling, Københavns Universitet Nickles er retorikstuderende og skolelærer.

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

Søg i lokalområdebøger. Demokrati/vindmøller. Lokalområde Hagested. Ansvarligt fagområde. Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Vælg

Søg i lokalområdebøger. Demokrati/vindmøller. Lokalområde Hagested. Ansvarligt fagområde. Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Vælg Søg i lokalområdebøger Lokalområde t fagområde Vælg Dialogmøde Fra: Efterår 2013 Til: Vælg : Nej: Fritekst Søg Demokrati/vindmøller Strategi og sekretariat Lokalrådet er glad for beskrivelsen af modellen,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 4. april (bilag 1.1) Fedt med referat fra workshops ene, især dem der kan bruges ude i fagudvalgene.

1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 4. april (bilag 1.1) Fedt med referat fra workshops ene, især dem der kan bruges ude i fagudvalgene. 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden ok 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 4. april (bilag 1.1) Fedt med referat fra workshops ene, især dem der kan bruges ude i fagudvalgene.

Læs mere

RUSPJECE FILOSOFI

RUSPJECE FILOSOFI RUSPJECE FILOSOFI 2018 1 Kære kommende filosofistuderende anno 2018 Først og fremmest: hjerteligt velkommen til filosofistudiet på Aarhus Universitet! Vi har lavet en ruspjece for at du kan sætte dig ind

Læs mere

Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Hermed indkaldes til møde i Landsbestyrelsen for d. 7. august kl. 10-16 i Odense. Mødet Mødet afholdes i UC Lillebælts lokaler, Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Kort nyt fra dagtilbuddet. Aarhus Kommune, Børn og Unge. Vejlby Dagtilbud

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Kort nyt fra dagtilbuddet. Aarhus Kommune, Børn og Unge. Vejlby Dagtilbud Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013 Antal fremmødte: 13 eksl. bestyrelsens 3 medlemmer Valg af dirigent og referent Dirigent: Christina Referent: Camilla Budget gennemgang + godkendelse Bestyrelsen har hos kollegiekontoret godkendt budgettet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014 Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014 Mødedeltagere: Christine Jensen(1.j), Frederik Sønderstrup(1.k), Melissa Jørgensen(1.k), Rasmus Nyvang(1.l), Silvia Kærlet(1.l),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Side 001 Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær 7. november 2011 Tirsdag den 30. august kl. 19.00-21.30 på, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen,

Læs mere

PJECE TIL FORÆLDRE OM AT VÆRE I FORÆLDRERÅD

PJECE TIL FORÆLDRE OM AT VÆRE I FORÆLDRERÅD PJECE TIL FORÆLDRE OM AT VÆRE I FORÆLDRERÅD Kære forælder Velkommen som forældrerådsrepræsentant i dit barns institution. Som Rådmand for Børn og Unge vil jeg gerne takke for dit engagement i forældrerådet

Læs mere

REFERAT. 25. september, kl Bygning 1485, lokale 123 (Den Nye Nobelsalen)

REFERAT. 25. september, kl Bygning 1485, lokale 123 (Den Nye Nobelsalen) 25. september, kl. 17.15-20.10 Bygning 1485, lokale 123 (Den Nye Nobelsalen) REFERAT 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Forretningsudvalget bemærker, at tidsplanen går til 20.10. Desuden

Læs mere

Rapport fra Klasserumskulturudvalget:

Rapport fra Klasserumskulturudvalget: Sankt Annæ Gymnasium September 2010 Rapport fra Klasserumskulturudvalget: Baggrunden: Klasserumskulturudvalget blev nedsat som et ad hoc udvalg i skoleåret 2009/10 i forlængelse af en pædagogisk dag i

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (25 min )

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (25 min ) 4. april kl. 17.15 1481-341, Artsrådsmøde (17.15-20.20) REFERAT 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 7. februar

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

STUDIESTARTSOPLÆG 2015 FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB

STUDIESTARTSOPLÆG 2015 FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB 2015 FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB VELKOMMEN TIL! Hvem er vi?! Studievejledningen på Health! Mentorordningen! Strukturen på uddannelsen! Jeres studieprogram (kassogram)! Det faglige indhold, eksamensformer, 1.

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

KABS13 møde 6/12-2012

KABS13 møde 6/12-2012 KABS13 møde 6/12-2012 1. Formalia a. Valg af referent: Simon b. Valg af ordstyrer: Toke 1. Tilstedeliste: a. Gearstang b. Caroline c. Anna d. Majbritt e. Mike f. Maag g. ChristianE h. Susanne i. Toke j.

Læs mere

Børnehaven Farveladen

Børnehaven Farveladen P ERSONALEHÅNDBOG 2014 Side 2 Indledning FORORD Denne håndbog er et supplement til medarbejderhåndbogen for Esbjerg Kommune, som du kan finde under EK-net. Vi ønsker med denne håndbog at fortælle hvilke

Læs mere

Opsamling på startmøde Verdensspejl Festival

Opsamling på startmøde Verdensspejl Festival Opsamling på startmøde Verdensspejl Festival Torsdag den 9. april 2015 Organisationer tilstede: MUNDU (koordinerende), Ubuntu Afro Community, CISU, IBIS, Denmark Lesotho Network (DLN), ICYE, Ingeniører

Læs mere

Visionsaften med forældrene og pigerne fra MVP

Visionsaften med forældrene og pigerne fra MVP Visionsaften med forældrene og pigerne fra MVP REFERAT AF MØDE D. 18.09.07 v. Rikke Ramm-Mikkelsen Medvirkende: Pigerne fra MidtVest Pigekor, forældrene fra hhv. MidtVest Pigekor, Juniorkor og Forskolen

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag den 24.11.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Maja Henriksen Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Til stede: Marie Sax, Maja Henriksen, Birla Klixbüll, Simone Staudt, Heidi Mathisen, Freja

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af referat Husk referat til elevrådsrepræsentanterne! Referat godkendt.

Dagsorden: 1. Godkendelse af referat Husk referat til elevrådsrepræsentanterne! Referat godkendt. Dagsorden Emne: Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: Torsdag d. 14.11.13 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Jens Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Per Høxbroe, Henrik Toft, Birgitte Dyreborg, Mikael

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand (Afbud) Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave,

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Referat

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Referat Tidspunkt 12. august Kl. 16.30 19.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Referat Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Referent. 8. december 2015. Ida, Emma, Jakob, Mads, Asger, Jonas, Maia, Camilla, Henrik

Nanorama BEST-møde. Referent. 8. december 2015. Ida, Emma, Jakob, Mads, Asger, Jonas, Maia, Camilla, Henrik Nanorama BEST-møde Referent 8. december 2015 Indhold 0.1 Tilstedeværende............................ 1 1 Generelt 1 1.1 Oprydning i rummet......................... 1 1.2 Julehilsen................................

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 1. februar 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 1. februar 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 1. februar 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat og beslutningslog

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015 Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Mia Mogens tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 4. november 2015. 0.1 Tilstedeværende... 1

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 4. november 2015. 0.1 Tilstedeværende... 1 Nanorama BEST-møde Referent 4. november 2015 Indhold 0.1 Tilstedeværende............................ 1 1 Generelt 2 1.1 Bestyrelsesfortegnelse........................ 2 1.2 Kaffemaskine.............................

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie.

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie. Hold Øje uge 24 Det er et travlt år for pedellerne Benjamin og Nils. Når det regner, går tiden med at sætte projektorer op i alle klasserne, og når vejret er som i denne uge så bliver der hamret og savet

Læs mere

Dagsorden Landsrådsmøde 12 13. marts 2016

Dagsorden Landsrådsmøde 12 13. marts 2016 Dagsorden Landsrådsmøde 12 13. marts 2016 Location: Katrine, Margrethehåbsvej 75, 4000 Roskilde Lørdag d. 12. marts: 11:00 12:00 Ankomst Tilstede: Marie, Philip, Anemone og katrine. Lørdag: 12:00 12:15:

Læs mere

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden:

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden: Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011 Dagsorden: 1) Formalia 2) Evaluering af fredagscafe 3) Evaluering af rundvisning på Københavns Museum 4) Washington 5) Evaluering af netværksmøde

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen 15.02.2011 Hotel Sixtus

Andreas Balslev-Clausen 15.02.2011 Hotel Sixtus Referat bestyrelsesmøde i UDDU 20.01.2011 1/5 1.0 Godkendelse af dagsorden Tre punkter blev tilføjet 6. Fremtidig mødestruktur mellem DOS og UDDU 12. UEMS /EBOT eksamen. Udvælgelse af eksaminatorer. 14.

Læs mere

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst Information om hf Indhold 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF 2. Introduktionskurset 3. Værkstedsundervisning 4. NF og KS 5. Musik og billedkunst 6. Niveaudeling i matematik og engelsk 7. Idræt

Læs mere

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige.

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige. Referat fra bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, den 24.juli 2012 kl. 20.15 i foyeren. Til Stede: Kurt, Lars, Helle, Mette, Sven, Janne (pkt. 7) og Finn Afbud: Steen, Peter, Tine,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR Møde Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 27. oktober 2016 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Peter Vari, Jennifer Terstegge, Amanda

Læs mere

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere.

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere. SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde torsdag den 25. Juni 2009 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Hansen Jørn Olsen Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Deltagere: Nanna Kristensen(1.j), Lykke-line Juncher(1.q), Agnes Sørensen(1.q), Louise Bak- Christensen(MVU 3 2.år), Lisette Rousing

Læs mere

Referat af RSK-mødet 18. - 19. april 2015

Referat af RSK-mødet 18. - 19. april 2015 Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Thomas - Christian Ordstyrer søndag: Brian Mia tager sig af referatet under hele mødet. Referat af

Læs mere

HUSK AT MELDE DIG IND I FACEBOOKGRUPPEN: Tysk2013. Her kan du se blive venner med dine nye medstuderende og os

HUSK AT MELDE DIG IND I FACEBOOKGRUPPEN: Tysk2013. Her kan du se blive venner med dine nye medstuderende og os Velkommen, nye tyskstuderende! Tiden nærmer sig, hvor du skal begynde på tyskstudiet ved Københavns Universitet. Lige nu har du sikkert en masse spørgsmål, og vi vil her og naturligvis også i introdagene

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Filibid d. 1. Juni 2015.

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Filibid d. 1. Juni 2015. Referat af bestyrelsesmøde i Filibid kandidat og alumneforening ved AU 01.06.15 Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Filibid d. 1. Juni 2015. 1. Formalia: Fremmødte: Christian, Anne, Maja, Morten

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere