TDC Contact Center Europe. - fordi dine kunder fortjener den bedste service

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TDC Contact Center Europe. - fordi dine kunder fortjener den bedste service"

Transkript

1 TDC Contact Center Europe - fordi dine kunder fortjener den bedste service

2 Din succes er vores mål ompetent kundeservice er et afgørende parameter for, hvilke virksomheder K der klarer sig bedst. TDC Contact Center Europe er specialiseret i at servicere kunder, uanset om det sker via telefon, mail, web eller brev. Vi har 16 års erfaring og arbejder med både køb og salg, kampagnesupport, ordrebehandling m.m. Når du samarbejder med os, kan du derfor glemme alle spekulationer om administration og kundeservice i din virksomhed. De opgaver kan du trygt overlade til os. Hos os har du altid en service- og administrationsafdeling, der i størrelse og kompetencer matcher dine opgaver netop nu. Vi arbejder alle dage året rundt og kan håndtere hele paletten, når det gælder kundeservice og administration. Når dine behov skifter, følger vi med. Det gør prisen også.

3 Fokuser på kerneydelserne od kundeservice kræver viden og erfaring. TDC Contact Center Europe G er et af Danmarks største og ældste centre for ekstern kundeservice. Siden 1993 har vi løst opgaver for en lang række tilfredse kunder på mange forskellige områder fra support af pensions kampagner til salg af tøj og håndtering af kundeopkald om alt fra tv og bredbånd til landsindsamlinger og tyverispærring. Med base i Sønderborg sidder vores mere end 300 kompetente medarbejdere klar til at løse alle de serviceopgaver, som virksomheder, organisationer og foreninger efterspørger. Når du vælger os til at klare din kundeservice, kan du fokusere på din virksomheds kerneydelser. Du skal ikke spekulere i rekruttering eller kompetenceudvikling af servicemedarbejdere i din egen virksomhed. Medarbejderes sygdom, barsel eller fravær mærker du ikke. Og ekstra udgifter til husleje og arbejdsstationer til en egen serviceafdeling er sparet.

4 En kompetent medspiller et er et stort skridt at bede andre om at tage sig af sine kunder. D Det er vi meget bevidste om i TDC Contact Center Europe. Sammen med dig lægger vi rammer og mål for vores arbejde. Vi tager opgaven seriøst og ansvaret for, at kontakten til dine kunder foregår i netop den kvalitet og tone, du ønsker. I os får du en kreativ og kompetent medspiller. Vi kan hurtigt og kvalificeret sætte os ind i din virksomheds værdier og mål, så det både kan ses og mærkes på kundekontakten og bundlinjen. Vi indsamler systematisk dine kunders vurderinger og reaktioner, når vi arbejder for dig. På den baggrund kan vi rådgive dig om, hvordan vi i fællesskab kan være med til at udvikle og optimere din forretning. For vi ser det som en del af opgaven at være med til at skabe mest mulig kvalitet, værdi og øget omsætning for din virksomhed. Løbende vurdering og evaluering af vores indsats er selvfølgelig også en helt naturlig og fast del af en samarbejdsaftale med TDC Contact Center Europe.

5 Skræddersyede løsninger åske har du kun brug for vores assistance ved spidsbelastninger eller særlige M opgaver. Det kan også være, at du ønsker at lægge alt arbejde med kunde service hos os. Uanset behovet kan vi finde en løsning, der passer til din virksomhed. Blandt vores typiske opgaver er Allround kundeservice Rådgivning og salg pr. telefon og mail Ordremodtagelse og -behandling Support af web, teknik eller kampagner Vi løser også opgaver af mere administrativ art, f.eks. Dokumenthåndtering Indtastning af ordrer Besvarelse af mail og telefax Håndtering af konto- eller låneansøgninger Scanning, print og pakning Vi kan også hjælpe dig med andre opgaver, f.eks. Databaseopdatering Analyser Telemarketing

6 Toptrænede til opgaven edarbejderne hos TDC Contact Center Europe er veluddannede og trænede M i at yde god kundeservice. Alligevel er de konstant under uddannelse, så de altid kan matche de krav, du stiller. Ved starten på en ny opgave gennemgår et team af håndplukkede medarbejdere et målrettet uddannelsesforløb, der handler om netop jeres kunder, kultur og produkter. Det sker oftest med hjælp fra repræsentanter fra din virksomhed. På den måde sikrer vi, at dine kunder behandles i den ånd og på det høje niveau, du ønsker. En eller flere projektledere har ansvar for den gruppe af medarbejdere hos os, som arbejder for dig. Lederne sørger for, at kvaliteten holdes i top gennem hele forløbet. Samtidig holder de en tæt kontakt til jeres virksomhed, så I kan følge og vurdere indsatsen. Vores arbejdssprog er først og fremmest dansk og engelsk. Vi har bonuspakker, som er med til at motivere medarbejderne til at yde deres bedste. Og vi har selvfølgelig ordnede arbejdsforhold.

7 Klare svar til pensionskunder Når man, som Danica Pension, udsender orienteringsbreve til kunderne på én gang, er det godt at have TDC Contact Center Europe som backup a der for et par år siden kom nye regler for beskatning af pensionsafkast, skulle Danica Pen- D sion naturligvis give sine kunder besked breve skulle af sted. Og det kunne man godt klare selv. - Men vi ved jo notorisk, at så massiv en udsendelse også vil afføde tusindvis af telefonopringninger med spørgsmål fra kunderne. Og det har vi slet ikke kapa citet til at besvare oveni det daglige arbejde, fortæller kontorchef i Danica Pension, Niels Fauerskov. HØJ SUCCESRATE Derfor kontaktede han TDC Contact Center Europe, som han tidligere har brugt til at løse særlige kundeservice-opgaver. - Min erfaring med centret er, at de er skrappe til at finde de rigtige medarbejdere og dygtige til at løse den opgave, de bliver stillet. Samtidig er de gode til at rådgive os og hjælpe med at indkredse de forventninger og behov, vi har. Dette projekt blev ingen undtagelse. Danica Pension havde fra starten lagt en række succes kriterier for samarbejdet. Et af dem var, at kontakt centrets medarbejdere selv skulle kunne besvare spørgsmålene i pct. af opkaldene. - Og det lykkedes fuldkommen, siger Niels Fauerskov. GOD DIALOG Hans oplevelse er, at medarbejdere og projektledere altid er godt forberedt og meget opsat på at nå de mål, der er sat. God og tæt kommunikation undervejs har, ifølge Niels Fauerskov, også gjort det meget lettere og tryggere at have en ekstern samarbejdspartner. Derfor er han heller ikke i tvivl: - Når TDC Contact Center Europe klarer telefonerne, kan vi koncentrere os om de bagvedliggende opgaver. Derfor vil vi også bruge kontaktcentret, næste gang vi får brug for hjælp til kundeservice, siger Niels Fauerskov.

8 Udvikling i fællesskab Superprof kundeservice, tæt dialog og sparring til udvikling er fundamentet for, at YouSee på tiende år gør flittigt brug af TDC Contact Center Europe dag er YouSee Danmarks førende udbyder af I tv- og bredbåndsløsninger. Den position er ikke kommet af sig selv. Og ifølge afdelingschef Jesper Villadsen har TDC Contact Center Europe hjulpet udviklingen godt på vej. KONSTRUKTIVE OG PROFESSIONELLE Det er nemlig ofte centrets medarbejdere, man får i røret, når man ringer til YouSee s kundeservice. - Vi har lagt et stigende antal opgaver over til folkene i Sønderborg gennem de seneste 10 år, fortæller Jesper Villadsen. Det gør vi, fordi centrets medarbejdere arbejder meget effektivt og yder en superprof service over for vores kunder. Samtidig er de enormt konstruktive i deres dialog og sparring med os. Og den feedback har været med til at kvalificere og udvikle YouSee s salg og service. YouSee har selv to call centre. Alligevel har Jesper Villadsen gjort intensivt brug af de kompetencer, som TDC Contact Center Europe råder over. - Centret har nogle meget dedikerede medarbejdere, som virkelig interesserer sig for vores kunder og den måde, vi arbejder på. Og de står helt sikkert distancen med vores egne folk, når vi måler dem på effektivitet, salg og kundetilfredshed, siger han. STOR FLEKSIBILITET Han peger samtidig på de fordele, som outsourcing har for driften. - Hvis vi løste alle opgaver selv, skulle vi etablere meget større kontorareal og fastansætte flere ledere og medarbejdere. Når vi køber ydelserne hos TDC Contact Center Europe, får vi en meget større fleksibilitet og de helt rigtige medarbejdere til den enkelte opgave. Og det er en stor styrke, fastslår Jesper Villadsen.

9 Allround service for Ellos Nordens største online-varhus, Ellos, har tusindvis af danske kunder. De betjenes udelukkende af medarbejdere fra TDC Contact Center Europe vis du har spørgsmål til den skjorte eller det sæt H gardiner, du har købt hos online-varehuset Ellos, er det medarbejdere hos TDC Contact Center Europe i Sønderborg, der hjælper dig med et svar. For da Ellos tilbage i 1995 etablerede sig i Danmark, var udgangspunktet lige at se markedet an. Derfor valgte firmaet at lade TDC Contact Center Europe tage sig af kundekontakten til en start. KLARER DANMARK Siden er kunderne strømmet til og Ellos har fastholdt centret i Sønderborg som sin absolutte og eneste forpost i Danmark. Ikke bare til frontopgaver, men også til administrative funktioner som ordrebehandling, håndtering af konti m.m. Og det er der flere gode grunde til, fortæller adm. direktør for Ellos i Norge og Danmark, Eddy Hansen: - Da vi startede, vurderede vi, at det ikke kunne betale sig at åbne et eget call center i Danmark. Siden er vores omsætning vokset markant i Danmark. Og TDC Contact Center Europe har hele vejen igennem løst opgaven så godt, at vi ikke har set nogen grund til selv at åbne et servicecenter i Danmark, forklarer Eddy Hansen. KREATIV UDVIKLING Kundechefen fra Ellos eget call center i Norge holder ugentlige telefonmøder med sine projektledere i Sønderborg. Og fire gange om året mødes parterne fysisk for at vurdere arbejdet og drøfte nye ideer. - Det er enormt dygtige og kreative folk, som hele tiden tænker i at optimere og udvikle forretningen på vores vegne, siger Eddy Hansen. De er kommet med mange gode forslag og ideer til forbedringer i vores kunde - service. Det har bl.a. betydet, at vi har solgt mere og samtidig sænket omkostningerne, konstaterer han.

10 Vil du vide mere... u er altid velkommen til at kontakte TDC Contact Center Europe for at D høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Ring eller mail for en aftale om et uforpligtende møde. Vi glæder os til at høre fra dig! TDC Contact Center Europe Ellegårdvej 23A 6400 Sønderborg Telefon Mail - fordi dine kunder fortjener den bedste service

11 Tekst Journalist Helle Jørgensen (DJ) Foto Lene Esthave Grafisk design og layout Mind to Mind Tryk Grefta Tryk Udgivet 06/2009

Den eksterne marketingafdeling

Den eksterne marketingafdeling Om os Den eksterne marketingafdeling External Marketing er en ny måde at tænke marketing. En effektiv genvej til at etablere eller fuldende sin marketingfunktion for opnåelse af absolut fleksibilitet,

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

OUTSOURCING. Læs mere side 10. Danmark i front med outsourcing. Udtryk dig klart på alle sprog. Få styr på faciliteterne. Få andre til at klare lønnen

OUTSOURCING. Læs mere side 10. Danmark i front med outsourcing. Udtryk dig klart på alle sprog. Få styr på faciliteterne. Få andre til at klare lønnen ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE Oktober 2008 OUTSOURCING Giv virksomheden et strategisk forspring Det er ikke kun med regnskabschefens briller, at outsourcing er en fordel.

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Med mennesket i centrum - Fire værdier, der skal drive vores arbejde i Region Hovedstadens Psykiatri Kære medarbejder og ledere Her er vores nye værdigrundlag,

Læs mere

Apport Nyt. Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål

Apport Nyt. Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål Apport Nyt 4. kvartal 2014 Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål Irma.dk sætter kurs mod tårnhøje vækstmål... Side 2 Lagerstyring som konkurrenceparameter... Side 4 Nye kunder... Side 5 Nye medarbejdere...

Læs mere

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Styrk jeres

Læs mere

LEDELSE SOM VÆKSTGENERATOR

LEDELSE SOM VÆKSTGENERATOR LEDELSE SOM VÆKSTGENERATOR Erfaringerne fra Vækst via Ledelse viser, at lederudvikling er et helt afgørende sted at sætte ind for at sikre øget vækst i Danmarks små og mellemstore virksomheder. Anders

Læs mere

KVALITET I MUS SCKK EN PRAKTISK GUIDE TIL LEDER OG MEDARBEJDER. Statens Kompe

KVALITET I MUS SCKK EN PRAKTISK GUIDE TIL LEDER OG MEDARBEJDER. Statens Kompe Statens Kompe KVALITET I MUS EN PRAKTISK GUIDE TIL LEDER OG MEDARBEJDER SCKK Kvalitet i MUS en praktisk guide til leder og medarbejder ISBN nr. 87-988053-6-3 Tekst: Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling

Læs mere

GUIDE TIL UDBUD AF DIGITALE PROJEKTER

GUIDE TIL UDBUD AF DIGITALE PROJEKTER GUIDE TIL UDBUD AF DIGITALE PROJEKTER INDHOLD INTRODUKTION 3 DE 5 SUCCESKRITERIER 3 VORES LØFTER 3 DE 5 SUCCESKRITERIER PARTNERSKAB 4 FORRETNINGSUDFORDRING 7 FAGLIG KOMPETENCE 9 PRISER OG BETINGELSER 12

Læs mere

Outsourcing op på strategisk niveau

Outsourcing op på strategisk niveau Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce outsourcing Maj 2008 Outsourcing op på strategisk niveau Fra tidligere at dreje sig om produktion i tredjeverdens lande, er outsourcing

Læs mere

TRIVSEL & BUNDLINJE EN FÆLLES VINDERSAG

TRIVSEL & BUNDLINJE EN FÆLLES VINDERSAG TRIVSEL & BUNDLINJE EN FÆLLES VINDERSAG Samarbejdsrådet for Finanssektoren Maj 2015 INDHOLD En fælles vindersag 5 God trivsel kan ses på bundlinjen 6 Hvad definerer den gode trivsel? 8 Fælles opgave forskellige

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

/ Side 10. Hvordan sender du din ansøgning, og hvad skal du vedhæfte? Få svar på dét og andre spørgsmål. / side 23

/ Side 10. Hvordan sender du din ansøgning, og hvad skal du vedhæfte? Få svar på dét og andre spørgsmål. / side 23 Danske Karriere JEG VED, HVOR MIN KARRIERE STARTER, MEN IKKE HVOR DEN ENDER / Side 10 DANSKE GRADUATE Vær med på holdet, når vi hvert år ansætter graduates med vidt forskellige profiler og interesser.

Læs mere

Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk

Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk Skru op for...... mulighederne Et graduateforløb i Energinet.dk varer to år, hvor du er i turnus i tre forskellige afdelinger. Du deltager i det daglige

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC Best ProData Consult-magasin om IT, projekter og menneskene bag. Nr. 1, 2012 Practice KMD sætter eksterne ressourcer i system SDC Konsulentindkøb uden omveje Saxo Bank Kun plads til de bedste Kim Bendixen,

Læs mere

FORHOLDENE FOR SERVICE SMV ERNE 2014

FORHOLDENE FOR SERVICE SMV ERNE 2014 Danske Services Brancheundersøgelse af små og mellemstore virksomheder i servicebranchen 2014: FORHOLDENE FOR SERVICE SMV ERNE 2014 D a n s k e S e r v i c e s B r a n c h e a n a l y s e 2 0 1 4 S i d

Læs mere

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VISION OG MISSION Vores vision er at blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte

Læs mere

Maskinmestrenes Forening arbejder for dig

Maskinmestrenes Forening arbejder for dig Dit faglige netværk Maskinmestrenes Forening arbejder for dig Som medlem får du adgang til viden og inspiration, fagligt og socialt fællesskab, rådgivning og en masse kontante fordele. Med et kontingent

Læs mere

Fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads Fremtidens arbejdsplads INDHOLD Indholdsfortegnelse Fremtidens arbejdsplads er fokuseret og fleksibel 3 Om fremtidssyn generelt 4 Fremtidens arbejdsplads - Konklusioner 5 Medarbejderne i 2010 - Når arbejdet

Læs mere

Få succes med outsourcing af løn og HR

Få succes med outsourcing af løn og HR Få succes med outsourcing af løn og HR Whitepaper 1.0 Indledning Dette whitepaper giver dig grundlaget for at træffe den rigtige beslutning om, hvilke muligheder og fordele din virksomhed kan opnå ved

Læs mere

Århus Total Rengøring pudser kompetencerne af. Hele virksomheden på efteruddannelse: Ledige får nye veje til arbejdsmarkedet med efteruddannelse

Århus Total Rengøring pudser kompetencerne af. Hele virksomheden på efteruddannelse: Ledige får nye veje til arbejdsmarkedet med efteruddannelse Magasin om efteruddannelse og kompetenceløft. Nr. 2 2009 Hele virksomheden på efteruddannelse: Århus Total Rengøring pudser kompetencerne af Kursus i glædens pædagogik skaber stjernestunder i børnehaven

Læs mere

Hvorfor E-business løsninger ofte ikke lever op til forventningerne og hvordan man kan undgå det

Hvorfor E-business løsninger ofte ikke lever op til forventningerne og hvordan man kan undgå det ARTIKEL De svageste led Hvorfor E-business løsninger ofte ikke lever op til forventningerne og hvordan man kan undgå det Dato: 24 aug 2000 Ver.: Draft Rev.: 11 Forfatter: Anders Munck I den seneste tids

Læs mere

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER KLAR TIL VÆKST SPECIALMAGASIN UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER ANNONCEFINANSIERET FEBRUAR 2014 Revisor i centrum Revisorerne spiller en central rolle for danske virksomheder. Magasinet Klar til Vækst giver

Læs mere

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk Viden der styrker ida.dk Ingeniørforeningen, IDA er en interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere Til at lære mere om IDAs mange fordele EN GOD fagforening GÅR ALTID FORREST

Læs mere

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Anerkendende toner i arbejdsmiljøet Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Indhold 3 Slå tonen an 4 Værdsættende samtale giver bedre arbejdsmiljø

Læs mere

Guidelines til en god telefonpolitik

Guidelines til en god telefonpolitik # WHITEPAPER Søren Lybye Executive Servicemind + 45 6161 6040 / sl@servicemind.com Søren leder vores kontor i Aarhus. Han er ekspert i at forstå kundens problemstilling for derefter at designe den kundeundersøgelse,

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere