AIACE den danske sektion International Forening af Forhenværende EU-Medarbejdere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AIACE den danske sektion International Forening af Forhenværende EU-Medarbejdere"

Transkript

1 AIACE den danske sektion International Forening af Forhenværende EU-Medarbejdere Den årlige ordinære Generalforsamling i 2013 afholdes tirsdag den 23. april 2013 kl på Munkebjerg Hotel ved Vejle 1 Den sociokulturelle del af arrangementet strækker sig fra mandag eftermiddag den 22. april til onsdag formiddag den 24. april 2013 Alle er hjertelig velkomne. Det er som sædvanligt muligt kun at deltage i selve Generalforsamlingen uden at betale noget. 1 Hotellets website er: Adressen er: Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 VEJLE telefon Kørselsvejledning i bil: Kommer man ad motorvej E 45 fra nord, tager man udkørsel 61 Vejle S Billund lige efter at have passeret broen over Vejle Fjord. Herefter kører man mod Fredericia ad hovedvej 28. Kommer man sydfra ad motorvej E 45, forlades denne i udkørsel 61 Fredericia, altså sidste udkørsel inden broen over Vejle Fjord, og man kører herefter mod Fredericia ad hovedvej 28. Efter ca. 2 km er der på venstre hånd tydelig skiltning til Munkebjerg Hotel.

2 Den årlige ordinære Generalforsamling I henhold til vedtægternes 8 indkaldes foreningens medlemmer til den årlige generalforsamling af sekretæren ved brev med mindst en måneds varsel og med angivelse af dagsorden. Sidste dato for rettidig udsendelse er således fredag den 22. marts I tilknytning til selve generalforsamlingen byder foreningen som sædvanlig på et sociokulturelt arrangement, hvor der i år ud over de i arrangementet indeholdte middage og øvrige måltider med selskabeligt samvær indgår et besøg på Trapholt Museum i Kolding. Efter morgenmaden den 23. kører vi kl med bus til Trapholt. Her får vi en guidet rundvisning med omtale af museets historie samt en indførelse i nogle af de faste udstillinger. Her skal vi se designmøbler af Finn JUHL, udstillet i anledning hans 100 års fødselsdag. Også den interessante landskabsmaler Søren MARTINSENs værker påkalder sig som en nyskabelse tilskuerens interesse. Besøget afsluttes med en fremvisning af Arne JAKOBSENS sommerhus, der ligger i tilslutning til museet. Mættet af kulturelle indtryk kører vi nu til Børkop Vandmølle, hvor der smukt i landskabet ligger en kro, der venter os med en let frokost, som foreningen er vært for. Børkop Vandmølle har sine rødder tilbage til De nuværende bygninger stammer fra 1827, og møllen havde sin glansperiode i årene op til Manglende vedligeholdelse tog på møllen, og den var nedslidt, da Miljøministeriet i 1970 købte den. Nationalmuseet har forestået restaureringsarbejdet, som Børkop Kommune har gennemført. Vandmøllen er fredet, og bygningerne har siden 1984 været forpagtet af Munkebjerg Hotel. Forpagterparret er et islandsk par, der begge har arbejdet på Munkebjerg Hotel og har ført kulinariske traditioner med sig. Program Mandag: Tirsdag: Ankomst om eftermiddagen den 22. april. Kl Toretters middag (forret og hovedret) efter køkkenchefens valg i hotellets Panorama restaurant. Stor morgenbuffet Kl Kl Kl Kl Kl indledes busturen til Trapholt Museum. kører vi til Børkop Vandmølle, hvor vi indtager et let frokostmåltid. kører vi således forfriskede tilbage til Munkebjerg Hotel, hvor den årlige generalforsamling indledes kl den ordinære generalforsamling, hvor der serveres mineralvand, kaffe og kage. indledes en treretters festmiddag med valg mellem to forslag (se senere). Serveringen foregår i hotellets Panorama restaurant. Onsdag: Stor morgenbuffet og afrejse.

3 Prisen for at deltage i arrangementet er: Dobbeltværelse (2 personer) kr. Enkeltværelse kr. Pris pr. kuvert kun for deltagelse i den treretters festmiddag den 23. april 395 kr. Drikkevarer afregnes med serveringen under måltidet, mens isvand er inkluderet. Mineralvand koster 30,00 kr/pr. stk. Velkomstdrinken inden festmiddagen tilbydes både med og uden alkohol. Foreningen byder deltagerne velkommen med denne forfriskning. Hotellet har et fortræffeligt vinkort, men tilbyder også udvalgte vine ad libitum under middagen til 350,00 kr. pr. person. Hvad indgår i prisen for deltagelse i det samlede generalforsamlingsarrangement? Som ovenfor nævnt: Toretters aftensmad på ankomstdagen. To overnatninger inklusive morgenbuffet. Deltagelse som foreningens gæst i det sociokulturelle arrangement på Trapholt Museum med efterfølgende frokost på Børkop Vandmølle. Efter generalforsamlingens strabadser: festmiddag med kammeratligt samvær. Festmiddagens menu er, som følger: Grillet pighvar med smørstegte porrer og syrlig sauce med æbleeddike Kalvemørbrad farseret med enebær og rosmarin, tærte af selleri og bacon samt sherrysauce Hvid chokolademousse med citron, brunet smør og hasselnøddeis Der kan serveres specielt for både vegetarer og diabetikere. Dette bedes venligst aftalt på forhånd direkte med Hotel Munkebjerg.

4 Dagsorden for generalforsamlingen Valg af dirigent. 2. Forslag fra medlemmerne til dagsorden I 12 i vedtægterne står anført, at medlemmernes forslag, der ønskes behandlet af den ordinære GF skal være bestyrelsen i hænde senest 3 uger forinden, hvilket i år er senest tirsdag den 2. april Indkomne forslag, herunder forslag fra medlemmer, som ønsker at opstille til bestyrelsen, udsendes til foreningens medlemmer 8 dage inden generalforsamlingen. 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af foreningens regnskab for 2012, samt forslag til budget for 2014 (jf. det vedlagte revisorpåtegnede regnskab for 2012 med budgetudkast for 2014) - a) godkendelse af regnskabet for b) vedtagelse af budgettet for c) fastsættelse af kontingent for 2014 Bestyrelsen foreslår fastholdelse af årskontingentet for 2014 på DKK Valg af bestyrelse (Vedtægternes 9) Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Thomas GARRIGUES (formand), Marina WIJNGAARD (næstformand), Esben POULSEN (kasserer), Kirsten SCHELBECK. De modtager alle genvalg. Blandt de tre suppleanter er Richardt VORK og Sven-Ole MOGENSEN på valg. De modtager begge genvalg. Valg af revisor og revisorsuppleant. Begge vælges i henhold til 19 for et år. Frederik SØRENSEN modtager genvalg. Foreningen har for tiden ingen revisorsuppleant. Medlemmerne opfordres til at udpege en revisorsuppleant. 6. Forslag til sted for afholdelse af den ordinære generalforsamling i Eventuelt. Betingelsen for at kunne udøve sin stemmeret på generalforsamlingen er, at der er betalt årskontingent senest ved tilmeldingen til GF.

5 Tilmelding til generalforsamlingsarrangementet 2013 Under indtryk af den vanskelige administration af de talrige valgmuligheder, som medlemmerne i fjor fik tilbudt i forbindelse med afholdelsen af generalforsamlingen på Skjoldenæsholm, har bestyrelsen i år besluttet at reducere tilmeldingen til følgende to muligheder: Deltagelse i det samlede generalforsamlingsarrangement, som omfatter: to overnatninger inklusive morgenbuffet, samt to middagsmåltider, heraf det ene festmiddagen den 23. april, såvel som deltagelse i det sociokulturelle arrangement som foreningens gæst på Trapholt Museum med efterfølgende frokost på Børkop Vandmølle. eller i det alternative tilbud deltagelse i det sociokulturelle arrangement som foreningens gæst som ovenfor beskrevet (dvs. inklusive frokosten) samt i generalforsamlingen med mulighed for at tilslutte sig til den treretters festmiddag den 23. april mod betaling af 395 kr. GF 2013 TILMELDINGSBLANKET sendes til Sven-Ole MOGENSEN, fungerende sekretær, Brygge 24 / KØBENHAVN V. Undertegnede...tilmelder...personer Ønsker man at tilmelde sig det samlede arrangement på Munkebjerg Hotel, vil der blive serveret nedenstående to måltider. Ved ankomsten den 22. april kl serveres en toretters menu med forret og hovedret efter køkkenchefens valg. I fald man ønsker en dessert til den søde tand, bestilles denne ved bordet særskilt Ønsker man udelukkende at deltage i det alternative tilbud, skal der nedenfor vælges mellem følgende muligheder: a) kun deltagelse i generalforsamlingen, sæt kryds b) deltagelse i det sociokulturelle arrangement på Trapholt Museum og efterfølgende frokost på Børkop Vandmølle som foreningens gæst og i generalforsamlingen, sæt kryds c) deltagelse i b) samt deltagelse i festmiddagen den 23. april mod betaling af 395 kr., sæt kryds Jeg har overført...kr. til Danske Bank, reg.nr , mærket AIACE 2013 Husk at påføre indbetalers navn. Sidste frist for tilmelding og betaling er fredag den 15. marts NB: Tilmelding betragtes ikke som gyldig uden samtidig indbetaling!!

Nyt fra Kalundborg Turistforening Marts 2011

Nyt fra Kalundborg Turistforening Marts 2011 Nyt fra Kalundborg Turistforening Marts 2011 Generalforsamling 2011 Kalundborg Turistforening indkalder hermed sine medlemmer til generalforsamling tirsdag den 22. marts 2011 kl. 20.30 på Kalundborg Vandrerhjem,

Læs mere

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE NYHEDSBREV DATO APRIL 2015 ÅRGANG 3 NUMMER 13 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne. Medlemmernes hjørne. Omtale af Ishøj og Rødovre turene Referat generalforsamling ned formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling 2012

Generalforsamling 2012 Generalforsamling 2012 Generalforsamlingen i MINI Torsdag. 15.marts 2012. FORMANDENS BERETNING : præsentation af bestyrelsen. Vi er nu oppe på at have afholdt 33 bestyrelsesmøder siden vi startede i 2006.

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Januar 2015. nr. 86. Fra La Verna

Januar 2015. nr. 86. Fra La Verna Januar 2015 nr. 86 Fra La Verna Gudstjeneste ved jubilæumsfesten d. 22. november 2014 INDHOLD: ASSISI-KREDS DATOER Årsmøde Side 3 Dagsorden side 4 Eksisterende vedtægter side 5 Forslag til vedtægtsændring

Læs mere

Foreningen fylder 40 i år FEBRUAR 2013 RET & SKEL. Information for Hegnsyn. Foreningen af Hegnsyn i Danmark

Foreningen fylder 40 i år FEBRUAR 2013 RET & SKEL. Information for Hegnsyn. Foreningen af Hegnsyn i Danmark Foreningen fylder 40 i år 133 FEBRUAR 2013 RET & SKEL Information for Hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark RET & SKEL, Information for Hegnsyn Udgives af Foreningen af Hegnsyn i Danmark og udkommer

Læs mere

februar 2010 RET & SKEL Velkommen til årsmøde 2010 Information for hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark

februar 2010 RET & SKEL Velkommen til årsmøde 2010 Information for hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark 121 februar 2010 Velkommen til årsmøde 2010 RET & SKEL Information for hegnsyn Foreningen af Hegnsyn i Danmark RET & SKEL, Information for Hegnsyn Udgives af Foreningen af Hegnsyn i Danmark og udkommer

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Generalforsamlingsbladet

Generalforsamlingsbladet Generalforsamlingsbladet 18. februar 2015 Medlemmer af Fredericia Tegnsprogsforening indkaldes til ordinær generalforsamling Lørdag den 21. marts 2015 kl. 13:00 Som noget nyt i år arrangerer vi fælles

Læs mere

Nr. 4 april 2012-25. årgang

Nr. 4 april 2012-25. årgang Hosebåndet Medlemsblad Hosebåndets fremtid Nr. 4 april 2012-25. årgang Hvordan vil Hosebåndet udkomme fremover? Høje-Taastrup Kommune har besluttet at lukke deres trykkeri, hvilket formentlig vil betyde,

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Håndbog for bestyrelsesmedlemmer i Elektroteknisk Forening

Håndbog for bestyrelsesmedlemmer i Elektroteknisk Forening Håndbog for bestyrelsesmedlemmer i Elektroteknisk Forening 26. august 2014 Indholdsfortegnelse side Formål med denne håndbog 2 Elektroteknisk Forenings struktur 2 Sektionerne Fælles opgaver for bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Kirkeager. Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Stk. 2 - Foreningens stedlige område

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland. Referat af generalforsamling i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland lørdag den 23.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland. Referat af generalforsamling i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland lørdag den 23. Referat af generalforsamling i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland lørdag den 23. februar 2013 Der var mødt 45 personer op til generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling.

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Mandag d. 24. februar 2014 kl. 19:00-22:00 i festsalen på Møllevangsskolen (Møllevangs Allé 20, 8210 Aarhus V.). Program: 18:45

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningens

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014

Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014 Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014 Referat af generalforsamling d. 19-02-2014 Fremmødt: 21 parceller og 4 fuldmagter. Formanden bød velkommen til mødet, og orienterede om, der var indkommet 2

Læs mere

APRIL 2014 7. ÅRGANG NR. 2

APRIL 2014 7. ÅRGANG NR. 2 APRIL 2014 7. ÅRGANG NR. 2 Tisvilde Højskoles Venner Tisvilde Højskole Julsgårdsvej 1-5 3220 Tisvildeleje Højskolens telefon: 48707636 Højskolens mail: tisvildehoejskole@gmail.com Venneforeningens telefon:

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2015

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2015 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2015 Torsdag den 15. januar 2015 kl. 14.00:... Musik med Mette og Børge Solkær. Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 11. marts 2015 kl. 14.00:...

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Vedtægter for Antennelauget MASTEN Hvalsø 1. Antennelaugets hjemsted er Kirke Hvalsø by. 2. Antennelauget består af medlemmer af de foreninger og enkelte husstande, som fremgår af bilag 1. Stk. 2. Foreningerne

Læs mere

Generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Østjylland. Fredag den 24. oktober 2014 I Fængslet i Horsens og på Scandic Bygholm Park i Horsens

Generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Østjylland. Fredag den 24. oktober 2014 I Fængslet i Horsens og på Scandic Bygholm Park i Horsens Generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Østjylland Fredag den 24. oktober 2014 I Fængslet i Horsens og på Scandic Bygholm Park i Horsens Invitation til generalforsamling og fest i Dansk Byggeri Østjylland

Læs mere