Vedtægter 3F Vejle. Vejle. Fagligt Fælles Forbund. Sjællandsgade Vejle Telefon Fax

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter 3F Vejle. Vejle. Fagligt Fælles Forbund. Sjællandsgade 30 7100 Vejle Telefon 70 300 910 Fax 70 300 911 vejle@3f.dk www.3f."

Transkript

1 Vedtægter 3F Vejle Vejle Fagligt Fælles Forbund Sjællandsgade Vejle Telefon Fax Vedtaget 19. marts 2014

2 2 3F Vejle vedtægter Indholdsfortegnelse: Navn Hjemsted Formål Optagelse af medlemmer Medlemskabets gyldighed Indmeldelse Overflytninger 8... Restancer og udtræden Medlemmernes forpligtigelse Grupper Generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling Kongres og Delegeretmøde Bestyrelsen Bestyrelsens arbejde Tegningsregler Regnskab Revision Afdelingens ophør 1. Navn Fagligt Fælles Forbund Vejle afdeling. I daglig tale 3F Vejle. 2. Hjemsted Afdelingens hjemsted: Vejle kommune 3. Formål Det er afdelingens formål at samle alle lønmodtagere og lærlinge der arbejder inden for forbundets organisationsområder i de tidligere Vejle -og Børkop kommuner og for murersvende og murerlærlinge i det tidligere Vejle amt samt Vejle og Billund kommune for bygningshåndværkerne indenfor træområdet samt træindustrivirksomheder i h.t. organisationsaftaler i Vejle kommune. For selv og i fællesskab med øvrige faglige organisationer, at værne om og fremme medlemmernes faglige, politiske, kulturelle og økonomiske interesser og sikre den størst mulige indflydelse på medlemmernes arbejdsforhold, uddannelses forhold og kompetenceudvikling. 4. Optagelse af medlemmer Stk. 1. Afdelingen optager som medlemmer lønmodtagere, der er fyldt 18 år, som arbejder på arbejdspladser, der ligger inden for afdelingens geografiske område og som i øvrigt opfylder betingelserne for optagelse i Fagligt Fælles Forbund. Derudover optages lærlinge og

3 3F Vejle vedtægter 3 ungarbejdere fra 13 til 17 år med forældres eller værges samtykke og i henhold til forbundets love samt Arbejdsmiljøloven. Stk. 2. Unge under 18 år har stemmeret, men er ikke valgbare i forhold til vedtægternes 11 eller øvrige tillidshverv, når varetagelse forudsætter personlig myndighed. 5. Medlemskabets gyldighed Medlemskabets gyldighed er betinget af, at fagbevægelsens formål samt afdelingens og forbundets love ikke modarbejdes. 6. Indmeldelse Stk. 1. Ved indmeldelse udstedes et medlemsbevis samt udleveres et eksemplar af forbundets love og afdelingens vedtægter. Stk. 2. Ud over de af forbundet og a-kassen pålagte kontingenter betaler hvert medlem et kontingent til afdelingens drift. Størrelsen fastsættes af bestyrelsen og forelægges på den efterfølgende generalforsamling til godkendelse. Stk. 3. Medlemmerne hæfter ikke for afdelingens gældforpligtigelser. Stk. 4. Gyldigt medlemsbevis er medlemmets legitimation ved udøvelse af alle faglige formål. 7 Overflytning Stk. 1. Medlemmerne kan overgå fra en afdeling til en anden eller fra et forbund, når medlemsbeviset er i orden, og der ikke er restancer. Stk. 2. Når et medlem tager arbejde inden for en anden afdelings område, er medlemmet forpligtet til inden 8 dage at framelde sin hidtidige afdeling og lade sig overføre til afdelingen, hvis område medlemmet arbejder indenfor. Der kan indgås aftaler med andre afdelinger om medlemmernes tilhørsforhold. Stk. 3. Opstår der strid om et medlems tilhørsforhold forelægges spørgsmålet til afgørelse i hovedbestyrelsen i Faglig Fælles Forbund. 8. Restancer og udtræden Stk. 1. Manglende indbetaling af kontingent medfører sletning i henhold til de til enhver tid gældende regler for arbejdsløshedslovgivningen. Stk. 2. Ønsker et medlem at udtræde af afdelingen, skal ønsket herom fremsættes skriftligt. Ved udtræden af afdelingen kan der ikke gøres krav på afdelingens midler. Udmeldelse kan tidligst ske med mindst en uges varsel til udgangen af en kontingentperiode. Medlemmet skal betale kontingent til datoen for udtrædelse. 9. Medlemmernes forpligtelser Stk. 1. Medlemmer må ikke arbejde sammen med uorgani serede i mere end én uge uden at meddele afdelingen dette. Stk. 2. Medlemskab i de af afdelingen lovligt anerkendte arbejdspladsklubber er obligatorisk for alle medlemmer, der arbejder på de pågældende arbejdspladser. Afdelingens bestyrelse skal godkende klublovene.

4 4 3F Vejle vedtægter Stk. 3. Medlemmer skal omgående indberette uoverens stemmelser med arbejdsgiver til tillidsrepræsentanten/afdelingen. Stk. 4. Arbejdsnedlæggelse må ikke finde sted uden af delingens samtykke. Medlemmer, der nedlægger arbejdet uden afde lingens samtykke, mister retten til støtte. Stk. 5. Krav om ændring eller opsigelse af overenskomster skal altid forelægges afdelingen til godkendelse og eventuel videre behandling i henhold til forbundets love. Kun forbundet eller afdelingerne kan indgå overenskomster for medlemmerne. Stk. 6. Medlemmer der under lockout eller strejke optager arbejde på en konfliktramt arbejdsplads, forinden strejke eller lockout er erklæret hævet af hovedbestyrelsen, betragtes som ekskluderet af afdelingen. Finder en afdeling, at det er formålstjenligt at optage en strejkebryder som medlem, kan dette kun ske med hovedbestyrelsens godkendelse. Stk. 7. Medlemmer har pligt til at bidrage med alle de oplysninger, bestyrelsen ønsker belyst omkring overenskomst-, løn- og øvrige arbejdsforhold. Stk. 8. Ændring af arbejdsplads og bopæl skal altid meddeles afdelingen. Har manglende meddelelse om ændring medført forringelse af medlemmets rettigheder, kan afdelingen eller dens bestyrelse ikke gøres ansvarlig for dette. 10. Grupper Stk. 1 Afdelingen består af 3 grupper. Industri og Transport Bygge og Grøn Offentligt og Privat Service, Hotel & Restauration Stk. 2. Afdelingens medlemmer indplaceres i grupperne efter nuværende eller seneste arbejdsplads. Principielt sker indplaceringen efter overenskomstforhold eller forbundets gruppestruktur. Stk. 3. De respektive grupper vælger sin egen gruppeformand og næstformand på gruppegeneralforsamlingen. Endvidere vælger grupperne her bestyrelsesmedlemmer til afdelingens bestyrelse jf. vedtægternes 14. stk. 1. Afgår et bestyrelsesmedlem fra afdelingsbestyrelsen i utide, kan gruppen konstituere et nyt bestyrelsesmedlem blandt gruppebestyrelsesmedlemmerne til næst kommende generalforsamling. Afdelingsbestyrelsesmedlemmer har endvidere sæde i gruppebestyrelsen. Alle valgene er først gyldige, når de er godkendt af afdelingens ordinære generalforsamling. Valgperioderne er 2 år. Stk. 4. Grupperne afholder en årlig gruppegeneralforsamling, som afholdes tidligst 2 måneder før afdelingens generalforsamling og senest 14 dage før afdelingens ordinære generalforsamling. Gruppegeneralforsamlingen indvarsles skriftligt til medlemmerne eller ved opslag i Fagbladet (3F forbundets medlemsblad). Stk. 5. Grupperne vælger endvidere på gruppegeneralforsamlingen en gruppebestyrelse på max. 15 personer i alt. Valg hertil er gældende for 2 år ad gangen. Halvdelen er på valg i lige år og den anden halvdel er på valg i ulige år. Stk. 6. Gruppebestyrelsen skal søges sammensat repræsentativt, ud fra medlemsgrundlaget. Stk. 7. De tre grupper beskæftiger sig med det opsøgende arbejde, overenskomstansvar, faglige sager og gruppeaktiviteter.

5 3F Vejle vedtægter 5 Stk. 8. Afdelingens love vedrørende afholdelse af ordinær og ekstraordinær generalforsamling er i øvrigt gældende. Stk. 9. Gruppen er i enhver henseende underlagt afdelingens love og vedtægter og bestemmelser, samt bestyrelsens beslutninger. 11. Generalforsamling Stk. 1. Generalforsamlingen er afdelingens øverste myndighed i alle anliggender. Stk. 2. Generalforsamlingen udgøres af de fremmødte medlemmer. Stk. 3. Den ordinære generalforsamling afholdes 1 gang årligt i januar kvartal. Stk. 4. Generalforsamlingen varsles med mindst 14 dages varsel med angivelse af tid, sted, dagsorden, frist for fremsendelse af indkomne forslag og en angivelse af hvor og hvordan man kan få den endelige dagsorden. Senest 5 dage før generalforsamlingen skal medlemmerne have adgang til de indkomne forslag. Generalforsamlingen indvarsles skriftligt til medlemmerne eller ved opslag i Fagbladet (3F forbundets medlemsblad). Stk. 5. Forslag som ønskes behandlet af generalforsamlingen, indgives skriftligt til bestyrelsen v/afdelingsformanden senest 10 dage før generalforsamlingen. Stk. 6. Forslag til valg af formand og næstformand, skal være afdelingen i hænde senest 10 dage før generalforsamlingens afholdelse. Der skal samtidig afleveres en af kandidaten underskreven erklæring om opstilling, idet kandidatnavne ikke kan indgå i generalforsamlingens afstemning uden den foreslåedes personlige accept. Hvis der er afleveret mere end et forslag til kandidat til en post, skal afdelingen inden for perioden på de 10 dage, afholde et medlemsmøde med kandidaterne. Stk. 7. Der vælges 12* bestyrelsesmedlemmer, de vælges på den ordinære generalforsamling, efter indstilling fra grupperne. Alle valg er gældende for 2 år. *Transportgruppen har indtil ordinær generalforsamling i pladser som vælges af transportgruppens medlemmer. Ved valg af bestyrelsesmedlemmer skal det ske i forhold til medlemstallet i de grupper der er godkendt af generalforsamlingen. Medlemstallet opgøres som et gennemsnit i kalenderåret forud for generalforsamlingen. Opstiller en gruppe ikke det antal kandidater de har ret til, vil valg fra de øvrige grupper kunne ske. Stk. 8. Valgene afgøres ved almindeligt stemmeflertal. Stk. 9. Herudover vælger generalforsamlingen 2 bilagskontrollører og 2 suppleanter, hvoraf halvdelen er på valg de lige årstal, og den anden halvdel de ulige årstal. Bilagskontrollørerne og deres suppleanter må ikke være medlemmer af afdelingens bestyrelse. Stk. 10. Der vælges endvidere i lige år en fanebærer, samt i ulige år en fanebærersuppleant. Stk. 11. Vedtægtsændringer skal altid være selvstændige punkter på dagsordenen og skal godkendes med 2/3 stemmers majoritet. Stk. 12. På hver generalforsamling vælges et stemmeudvalg på mindst 3 medlemmer, der varetager udlevering, kontrol og optælling af stemmesedler, og som ligeledes tager kontrol af stemmer ved håndsoprækning. Stk. 13. Bestyrelsen sørger for betryggende kontrol, således at ingen, der ikke er medlemmer, bortset fra inviterede gæster, deltager i generalforsamlingen.

6 6 3F Vejle vedtægter 12. Ekstraordinær generalforsamling Stk. 1. Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes, når mindst 5 % af afdelingens medlemmer skriftligt over for afdelingens bestyrelse kræver dette med motiveret dagsorden, eller når formand eller et flertal i bestyrelsen finder det nødvendigt. Stk. 2. Ekstraordinær generalforsamling indvarsles som nævnt i 11, stk. 4, dog uden den nævnte tidsfrist, men inden for senest 30 dage efter modtaget begæring herom. Stk. 3. Mindst 75 % af de medlemmer, der har begæret ekstraordinær generalforsamling, skal være til stede ved denne. Stk. 4. Er ovennævnte forhold ikke opfyldt, skal dirigenten afvise generalforsamlingen som ikke beslutningsdygtig og dermed ugyldig. 13. Kongres- og delegeretmøde Delegerede til forbundets kongres og a-kassens delegeretmøde vælges på en ordinær/ ekstraordinær generalforsamling. Ud af afdelingens delegerede indgår formand, næstformand, A-kasseleder og de valgte gruppeformænd, som faste delegerede. Ved valget skal der søges sikret repræsentation fra alle grupper som afdelingen repræsenterer. 14. Bestyrelsen Stk. 1. Afdelingens bestyrelse består af 1 formand, 1 næstformand, samt 1 gruppeformand fra hver gruppe og 12* bestyrelsesmedlemmer. *Transportgruppen har indtil ordinær generalforsamling i pladser som vælges af transportgruppens medlemmer. Økonomiansvarlig, A-kasseleder og 1 repræsentant for afdelingens ansatte er endvidere tilfor-ordnede ved bestyrelsesmøderne med taleret. Bestyrelsen afgår skiftevis, således at der i lige år vælges 1 formand, 2 gruppeformænd og 6 bestyrelsesmedlemmer. I ulige år vælges 1 næstformand, 1 gruppeformænd og 6 bestyrelsesmedlemmer.. Valgte og ansatte i 3F Vejle afdeling må aldrig udgøre et flertal i bestyrelsen. Stk. 2. Bestyrelsen leder afdelingen i overensstemmelse med forbundets, a-kassens og afdelingens love samt generalforsamlingens beslutninger. Under hensyn til forbundets love og afdelingens vedtægter fastsætter bestyrelsen selv sin forretningsorden. Stk. 3. Udebliver et bestyrelsesmedlem uden anmeldt fravær 2 på hinanden følgende møder, indtræder suppleanten som gruppen konstituerer blandt gruppebestyrelsesmedlemmerne til næst kommende generalforsamling. Stk. 4. Valgte og ansatte tillidsrepræsentanter i afdelingen samt bestyrelsesmedlemmer er forpligtet til at tage den fornødne uddannelse, således at de kan varetage afdelingens og medlemmernes interesser på betryggende måde. Stk. 5. Medlemmer af bestyrelsen, der fylder 70 år i valgperioden afgår senest ved udløbet af den måned, hvori medlemmet fylder 70 år.

7 3F Vejle vedtægter Bestyrelsens arbejde Stk. 1. Bestyrelsen vælger / konstituerer en sekretær, der tager referat ved bestyrelsesmøder og på generalforsamlingen. Referatet godkendes på det efterfølgende bestyrelsesmøde. Stk. 2. Bestyrelsen har ansvaret for at der ansættes/afskediges fornødent personale. Ansættelse af a-kasseleder skal dog ske under forudsætning af forbundets a-kasses godkendelse. Stk. 3. Der udfærdiges ansættelsesbevis for samtlige valgte og ansatte beskæftigede i afdelingen, i henhold til funktionærloven og ferielovens bestemmelser. Stk. 4. Bestyrelsen er forpligtet til at holde afdelingens midler og ejendomme behørigt forsikret. Stk. 5. Misbruger en tillidsvalgt afdelingens midler eller handler i strid med forbundets eller afdelingens love, kan bestyrelsen straks suspendere vedkomne ved en flertalsbeslutning. Der konstitueres en person fra bestyrelsen i vedkomnes plads, indtil nyvalg kan finde sted. Stk. 6. Hvis formanden fratræder i en valgperiode, konstitueres næstformanden. Bestyrelsen kan konstituere en ny næstformand, indtil valg kan finde sted. Stk. 7. Valgte lønnede tillidsrepræsentanter i afdelingen er omfattet af funktionærlovens og ferielovens regler og omfattet af en pensionsordning Opnår valgte lønnede tillidsvalgt ikke genvalg, er funktionærlovens regler gældende, medmindre der kan påvises kriminelle handlinger som baggrund for at der ikke skete genvalg. Stk. 8. For at sikre den daglige koordinering og dialog mellem de forskellige arbejdsområder i afdelingen kan bestyrelsen nedsætte et Forretningsudvalg. Forretningsudvalget skal bestå af formand, næstformand, økonomiansvarlig, a-kasseleder samt gruppeformændene. 16. Tegningsregler Stk. 1. Afdelingen tegnes af formanden og næstformanden i alle anliggender. Stk. 2. Ved køb, salg eller belåning af fast ejendom kræves dog underskrift fra den samlede bestyrelse. 17. Regnskab Stk. 1. Regnskabsåret følger kalenderåret. Stk. 2. Afdelingens økonomiansvarlig har ansvaret for at afdelingens regnskab føres nøjagtigt og oplysende med angivelse af samtlige indtægter og udgifter. Stk. 3. Den økonomiansvarlige er pligtig til på forlangende af forman den, bestyrelsen eller revisorerne til enhver tid at redegøre fuldstændig for regnskabet. Stk. 4. Kontante midler ud over de til den daglige drift nødvendige indsættes i et pengeinstitut i afdelingens navn og efter bestyrelsens anvisning. Stk. 5. Den økonomiansvarlige er ansvarlig for, at kontingentafregning sker rettidigt, samt at afdelingens forpligtelser overholdes over for forbund og tredjemand. Stk. 6. Regnskabet forelægges til hvert ordinært bestyrelsesmøde, og endvidere forelægges der på de ordinære generalforsamlinger et revideret regnskab til godkendelse.

8 8 3F Vejle vedtægter 18. Revision Stk. 1. På den ordinære generalforsamling i januar kvartal vælges 1 statsautoriseret eller registreret revisor, der reviderer årsregnskabet i overensstemmelse med god revisionsskik, foretager en gennemgang af foreningens regnskabsmateriale og dens forhold i øvrigt, samt påtegner årsregnskabet med oplysning om stedfunden revision og eventuelle bemærkninger. Stk. 2. Afdelingen indgår en skriftlig samarbejdsaftale med den statsautoriserede eller registrerede revisor. Stk. 3. Det påhviler afdelingsbestyrelsen at udarbejde en katastrofeplan, jf. a-kassens forretningsgangsbeskrivelse. 19. Afdelingens ophør Stk. 1. Afdelingen kan ikke opløses, medmindre dette er vedtaget på en generalforsamling, og når mindst 2/3 af medlemmerne har stemt herfor ved en urafstemning. Stk. 2. Såfremt det besluttes, at afdelingen skal ophøre, tilfalder afdelingens midler og effekter den eller de afdelinger, der fremover dækker det geografiske område, eller Fagligt Fælles Forbund. Stk. 3. Sammenlægning med en anden afdeling kan kun ske efter en generalforsamlingsbeslutning, og kun når dette er godkendt af hovedbestyrelsen i Fagligt Fælles Forbund. Således vedtaget på den stiftende generalforsamling den 25. november 2004 og med ændringer, vedtaget på generalforsamlingerne den 28. marts 2007, 29. marts 2008, 24. marts 2010, 23. marts 2011, 21. marts 2012, 20. marts 2013 samt 19. marts 2014.

i. At fremme og støtte gennemførelsen af forbundets formålsparagraf.

i. At fremme og støtte gennemførelsen af forbundets formålsparagraf. Vedtægter 1 1 Navn og hjemstedskommune Navn: 3F Odense Industri Hjemstedskommune: Odense 2 Afdelingens formål a. At organisere alle industriarbejdere, der er beskæftiget indenfor tilknyttede industrivirksomheder,

Læs mere

1 Navn Fagligt Fælles Forbund Afdelingens navn er: Vest. 2 Hjemsted Afdelingens hjemsted er: Lemvig kommune

1 Navn Fagligt Fælles Forbund Afdelingens navn er: Vest. 2 Hjemsted Afdelingens hjemsted er: Lemvig kommune VEDTÆGTER for Afdelingens vedtægter skal ved ændringer sendes til forbundet, så det sikres, at vedtægterne ikke strider mod forbundets love. 1 Navn Fagligt Fælles Forbund Afdelingens navn er: Vest 2 Hjemsted

Læs mere

Birk Centerpark 4 Herning

Birk Centerpark 4 Herning Vedtægter for 3F Midtjylland Birk Centerpark 4 Herning 1. Navn Stk. 1. Afdelingens navn er: Fagligt Fælles Forbund Midtjylland (3F Midtjylland). 2. Hjemsted Stk. 1. Afdelingens hjemsted er Birk Centerpark

Læs mere

Vedtægter for 3F Randers Fagligt Fælles Forbund - Randers afdeling

Vedtægter for 3F Randers Fagligt Fælles Forbund - Randers afdeling Vedtægter for 3F Randers Fagligt Fælles Forbund - Randers afdeling Indholdsfortegnelse: 1. Navn 2. Hjemsted 3. Formål 4. Optagelse af medlemmer 5. Medlemskabets gyldighed 6. Indmeldelse 7. Overflytninger

Læs mere

VEDTÆGTER for 3F Bornholm.

VEDTÆGTER for 3F Bornholm. VEDTÆGTER for 3F Bornholm. 1. Afdelingens navn. Afdelingens navn er: 3F Bornholm, (Fagligt Fælles Forbund Bornholm) og er en lokalafdeling af Fagligt Fælles Forbund i Danmark. 2. Afdelingens hjemsted.

Læs mere

a) Afdelingen dækker geografisk Hjørring kommune og dele af Jammerbugt kommune.

a) Afdelingen dækker geografisk Hjørring kommune og dele af Jammerbugt kommune. 22. marts 2017 1. Navn Fagligt Fælles Forbund Afdelingens navn: 3F Skagerak 2. Hjemsted og dækningsområde a) Afdelingen dækker geografisk Hjørring kommune og dele af Jammerbugt kommune. For det tidligere

Læs mere

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005 Vedtægter for Holbæk Odsherred Stiftet 1. januar 2005 Sidst ændret den 29-03-2016 1 Afdelingens navn og hjemsted Holbæk-Odsherred afdeling i Fagligt Fælles Forbund, der dækker Holbæk og Odsherred kommuner.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Djursland. Fagligt Fælles Forbund

VEDTÆGTER FOR. Djursland. Fagligt Fælles Forbund VEDTÆGTER FOR Djursland Fagligt Fælles Forbund 19. april 2016 Indholdsfortegnelse: 1. Navn 2. Hjemsted 3. Formål 4. Optagelse af medlemmer 5. Indmeldelse 6. Medlemskabets gyldighed 7. Kontingent 8. Overflytninger

Læs mere

VEDTÆGTER for 3F Bornholm.

VEDTÆGTER for 3F Bornholm. VEDTÆGTER for 3F Bornholm. 1. Afdelingens navn. Afdelingens navn er: 3F Bornholm, (Fagligt Fælles Forbund Bornholm) og er en lokalafdeling af Fagligt Fælles Forbund i Danmark. 2. Afdelingens hjemsted.

Læs mere

Vedtægter. d. At bistå medlemmerne ved uoverensstemmelser med arbejdsgivere samt understøtte dem i forbindelse med lovligt varslede konflikter.

Vedtægter. d. At bistå medlemmerne ved uoverensstemmelser med arbejdsgivere samt understøtte dem i forbindelse med lovligt varslede konflikter. Vedtægter 1. Navn Fagligt Fælles Forbund Afdelingens navn er: Fagligt Fælles Forbund Nordsjælland Øst. 2. Hjemsted. Afdelingens hjemsted er: Helsingør kommune. 3. Formål. Afdelingens formål er: a. At organisere

Læs mere

Vedtægter for 3 F Køge Bugt

Vedtægter for 3 F Køge Bugt Vedtægter for 3 F Køge Bugt 1. Navn 2. Hjemsted 3. Formål 4. Optagelse af medlemmer 5. Medlemskabets gyldighed 6. Indmeldelse 7. Overflytning 8 Restancer og udtræden 9. Medlemmernes forpligtigelse 10.

Læs mere

3F Als - vedtægter. 1 Navn. Afdelingens navn: 3F Als (Fagligt Fælles Forbund Als afdeling) 2 Hjemsted. Afdelingens hjemsted er: Sønderborg Kommune

3F Als - vedtægter. 1 Navn. Afdelingens navn: 3F Als (Fagligt Fælles Forbund Als afdeling) 2 Hjemsted. Afdelingens hjemsted er: Sønderborg Kommune Forslag til generalforsamlingen 2015 Nuværende tekst (senest redigeret 6. marts 2014) Ny tekst Begrundelse 1 Navn Afdelingens navn: 3 F. Als 1 Navn Afdelingens navn: 3F Als (Fagligt Fælles Forbund Als

Læs mere

Vedtægter. for. Midt & Østsjælland. Fagligt Fælles Forbund

Vedtægter. for. Midt & Østsjælland. Fagligt Fælles Forbund Vedtægter for Midt & Østsjælland Fagligt Fælles Forbund 2 Indholdsfortegnelse: 1 Fagforeningens navn.... 4 2 Hjemsted.... 4 3 Formål.... 4 4 Medlemmernes tilhørsforhold.... 5 5 Optagelse af medlemmer....

Læs mere

Afdelingsvedtægter. 3F Kalundborg

Afdelingsvedtægter. 3F Kalundborg Afdelingsvedtægter 3F Kalundborg Kapitel 1: Navn og hjemsted 1 Fagligt Fælles Forbund Afdelingens navn er: 3F Kalundborg Afdelingens hjemsted er Kalundborg Kapitel 2: Formål 2 Afdelingernes formål er:

Læs mere

1 Navn Afdelingens navn er: 3 F - Fagligt Fælles Forbund Silkeborg. 2 Hjemsted Afdelingens hjemsted er: Silkeborg kommune

1 Navn Afdelingens navn er: 3 F - Fagligt Fælles Forbund Silkeborg. 2 Hjemsted Afdelingens hjemsted er: Silkeborg kommune Vedtægter 1 Navn Afdelingens navn er: 3 F - Fagligt Fælles Forbund Silkeborg 2 Hjemsted Afdelingens hjemsted er: Silkeborg kommune 3 Formål Afdelingernes formål er: a. At organisere alle lønmodtagere inden

Læs mere

Lovudvalget stillet forslag til ændringer i vedtægternes 13. Bestyrelsen støtter forslagene. Vedtægter for Fagligt Fælles Forbund 3F Sydsjælland

Lovudvalget stillet forslag til ændringer i vedtægternes 13. Bestyrelsen støtter forslagene. Vedtægter for Fagligt Fælles Forbund 3F Sydsjælland Lovudvalget stillet forslag til ændringer i vedtægternes 13. Bestyrelsen støtter forslagene. 1 Navn. Fagligt Fælles Forbund (3F) Afdelingens navn er: 3F Sydsjælland. Vedtægter for Fagligt Fælles Forbund

Læs mere

Vedtægter for 3F Odense Transport

Vedtægter for 3F Odense Transport Vedtægter for 3F Odense Transport Forord Kære medlem Vi byder dig velkommen i fagforeningen 3F Odense Transport, som er en brancheafdeling under Fagligt Fælles Forbund (3F). Vi organiserer overvejende

Læs mere

Gruppevedtægter for. Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af:

Gruppevedtægter for. Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af: Gruppevedtægter for Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af: 3F Midtjylland. 1 1 Navn Fagligt Fælles Forbund 3F-Midtjylland

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012

3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012 3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012 Spånnebæk 10, 4300 Holbæk. REFERAT 1. Velkomst v/ Formand Allan Andersen 2. Valg af dirigenter iht. forretningsordenens pkt. 2 Valgt

Læs mere

Vedtægter. Frederikshavn. Fagligt Fælles Forbund. for. Skagen. Sæby. Læsø

Vedtægter. Frederikshavn. Fagligt Fælles Forbund. for. Skagen. Sæby. Læsø Vedtægter for Fagligt Fælles Forbund Frederikshavn Skagen. Sæby. Læsø Vedtaget på generalforsamlingen 16. marts 2013 Indhold Afdelingens navn Side 3 Hjemsted og kontorer Side 3 Afdelingens formål Side

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København.

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. VEDTÆGTER FOR PERSONALEFORENINGEN I FTF/A 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. 2. Personaleforeningen er en sektion

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Love for 3F Aarhus Rymarken

Love for 3F Aarhus Rymarken 1. Navn Afdelingens navn er: Fagligt Fælles Forbund - Aarhus Rymarken 3F Aarhus Rymarken 2. Hjemsted Afdelingens hjemsted er Aarhus Kommune. 3. Afdelingens sammensætning Afdelingen er opdelt i følgende

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark

Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark Vedtægter 2012 2 Således vedtaget på ordinær generalforsamling i Brædstrup den 11. oktober1989. Således tekstmæssig (sprogmæssig) revideret og vedtaget på ordinær

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vedtægt for Borup Kino

Vedtægt for Borup Kino Vedtægt for Borup Kino Side 1 af 11 8. februar 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side: 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål 3 3 Medlemskab 4 4 Hæftelse 5 5 Foreningens ledelse 5 6 Bestyrelsen 6 7 Arbejdsgrupper 7 8 Administration

Læs mere

VEDTÆGTER For FODBOLDKLUBBEN Vallensbæk Idrætsforening af 1939

VEDTÆGTER For FODBOLDKLUBBEN Vallensbæk Idrætsforening af 1939 VEDTÆGTER For FODBOLDKLUBBEN Vallensbæk Idrætsforening af 1939 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Vallensbæk Idrætsforening af 1939 Fodbold, i forkortelse: Vallensbæk IF Fodbold eller VI 39 Fodbold,

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord 1 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Mariagerfjord Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. Afdelingens geografiske område er:

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Friluftsrådets vedtægter

Friluftsrådets vedtægter Friluftsrådets vedtægter 1 NAVN Friluftsrådet (Friluftsorganisationernes paraply) er en landsforening med hjemsted i København. Internationalt anvendes navnet Danish Outdoor Council. 2 FORMÅL Friluftsrådet

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark

Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark Vedtægter 2018 Således vedtaget på ordinær generalforsamling i Brædstrup den 11. oktober1989. Således tekstmæssig (sprogmæssig) revideret og vedtaget på ordinær

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen,

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen, Vedt ægt erf or Fr i efunk t i onær er Vedtægter for Frie Funktionærer Indhold Navn og hjemsted, 1... 2 Formål, 2... 2 Medlemmer, 3... 2 Medlemsrettigheder og pligter, 4-7... 3 Regionsvedtægt, 8-9... 3

Læs mere

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 17. september 2008 med senere ændringer på de ekstraordinære generalforsamling d. 24. oktober

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR Vedtægter for biografforeningen DAGMAR 1 Navn Stk1. Foreningens navn er Biografforeningen DAGMAR, Ribe Foreningens hjemsted er Ribe Biograf, 6760 Ribe 2 Formål Foreningens formål er: At give børn, unge

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TEAM TEATRET

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TEAM TEATRET VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TEAM TEATRET Navn 1 Foreningens navn er FORENINGEN TEAM TEATRET. Foreningens bestyrelse har ret, men ikke pligt til at lade navnet beskytte gennem anmeldelse til Erhvervs- og selskabsstyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG - 1 - 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Den Gule Bygning i Vildbjerg. Dens hjemsted er Herning Kommune. Foreningen er oprettet ved

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

SJOV SENIOR MOTION VEDTÆGTER

SJOV SENIOR MOTION VEDTÆGTER 1: Foreningens navn, hjemsted og stiftelse. Foreningens navn er Sjov Senior Motion med hjemsted i Lejre kommune. Foreningen er stiftet den 29. august 2000. 2: Foreningens formål. Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010

Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010 2 Formål Klubbens formål er at dyrke Tendoryu Aikido, som er den stilart af Aikido, der

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens hjemsted er Horsens kommune.

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 1 2 Formål... 1 3 Medlemskab... 1 4 Indmeldelse... 1 5 Udmeldelse... 1 6 Kontingent... 2 7 Restance... 2

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening.

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. 1 Foreningens navn er Ulfborg Bys gymnastikforening. Foreningens hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Foreningens formål er at arbejde for åndeligt og legemligt

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening Vedtægter for Hjallerup Jagtforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Hjallerup Jagtforening 1.2. Foreningens hjemsted er Brønderslev kommune. 2. Forholdet til Danmarks Jægerforbund 2.1. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægter for Skibet Idrætsforening

Vedtægter for Skibet Idrætsforening Vedtægter for Skibet Idrætsforening 1. Foreningens navn er Skibet Idrætsforening, og foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er stiftet i 1892. 2. Formål. Foreningens formål er ved idræt

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 Paragraf 1.

Læs mere

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001.

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Vedtægter for Herning Løbeklub 1 Navn og Hjemsted Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Foreningen er medlem af Dansk Atletik Forbund (DAF), og

Læs mere

Vedtægter. for Håndværkerforeningen for Hørsholm og omegn Stiftet den. 6. april 1899

Vedtægter. for Håndværkerforeningen for Hørsholm og omegn Stiftet den. 6. april 1899 Vedtægter for Håndværkerforeningen for Hørsholm og omegn Stiftet den. 6. april 1899 Foreningens navn og formål 1 Foreningens navn er Håndværkerforeningen for Hørsholm og omegn. Dens formål er at virke

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Vemmetofte Kloster Lejer- og fjernvarmeforening

Vedtægter for Vemmetofte Kloster Lejer- og fjernvarmeforening Vedtægter for Vemmetofte Kloster Lejer- og fjernvarmeforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Vemmetofte Kloster Lejer- og fjernvarmeforening. Foreningens hjemsted er Vemmetofte, 4640 Faxe. 2 Formål

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby FORSLAG TIL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune, Mortonsvej 2-30, og

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015

Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015 Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens

Læs mere

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 Forslag til vedtægter for Vedtægter for 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931, og bridgeklubben Ruder Es,

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino.

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. Tidligere vedtægter for Borup Kino Nye vedtægter for Borup Kino 1 Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. 1.2. Foreningens hjemsted er Borup, Køge Kommune. 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere