TAK FOR INTERESSEN Tak for din interesse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TAK FOR INTERESSEN. 25 77 99 70 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse."

Transkript

1 TAK FOR INTERESSEN Tak for din interesse. Det at købe hus er en stor og vigtig beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med. Vores koncept består af en række husmodeller, som du kan købe med de givne specifikationer. Men ønsker du andre planløsninger eller andet materialevalg, kan vi tilpasse vore husmodeller efter dine ønsker. Vore konsulenter kan give dig svar på alle de spørgsmål du måtte have og står til rådighed for dig, så du bliver guidet godt og sikkert igennem købsprocessen. Vi håber at høre fra dig, så vi kan fortælle om fremtidens bolig, uden strøm- og varmeregning. Venlig hilsen Knud B. Troelsen Huskoncept ApS Nupark Holstebro

2 HVORFOR OS? ARKITEKTUR Mennesket finder ro og glæde ved skønhed. Vores huse er designet udenfra en tidløs, enkel og logisk arkitektur. Dette gør, at du altid kan glæde dig over at komme hjem til dit hus, leve og opholde dig i det hver eneste dag. Når vi designer huse har vi alt lige fra planløsningen, rum, lys og lyd til indeklimaet med i overvejelserne. ENERGI Vi elsker grøn energi. Vi ønsker som mange andre at passe på vores klima og sikre en lidt sundere verden til vores efterkommere. Derfor leverer vi udelukkende huse, der ikke påvirker CO2-udledningen negativt. Plusenergihuse, der er selvforsynende med el og varme via solceller eller vindturbiner. MATERIALER Når vi vælger materialer til vore huse, er det ud fra den holdning, at det skal være materialer, der holder, at det er smukt at se på, og at det er så lidt CO2 belastende, som muligt. Du vælger selv hvilke materialer, dit hus skal bygges i. Dine valg påvirker naturligvis husets udseende, vedlige-holdelsesniveau, CO2-venlighed og pris. Er du interesseret i at vide mere, om dette, kan du med fordel besøge vores hjemmeside: HUSKONCEPT ApS Nupark 51, 7500 Holstebro

3 NORDISK 1 6 modeller 2 Plusenergi 3 Priser fra

4 NORDISK MIMER 96m2» 1 badeværelse» 3 værelser Med lofter, der går hele vejen til kip, forstærkes følelsen af rummelighed. De store vinduespartier mod syd bevirker, at selv den mest centrale del af huset fyldes med naturligt dagslys. Fra køkken-alrummet er der adgang til tre værelser, der byder på et utal af anvendelsesmuligheder. De er ideelle til alt fra børne- eller teenageværelse, kontor, gæsteværelse, fitnessrum og hobbyrum til erhverv. Husets sydvestlige hjørne udgøres af en solfyldt overdækket terrasse. Terrassen skaber en naturlig overgang mellem inde og ude.

5 NORDISK BALDER 110m2» 3 værelser Fra køkken/alrummet er der adgang til to store værelser, der byder på et utal af anvendelsesmuligheder. De er ideelle til alt fra børne- eller teenageværelse, kontor, gæsteværelse, fitnessrum og hobbyrum til erhverv. Værelsernes høje vinduer, der kan åbnes, giver lys og en naturlig flydende overgang mellem inde og ude. Huset har to store badeværelser, det ene med adgang fra gangen og det andet med direkte adgang fra husets store soveværelse.

6 NORDISK FREJA 153m2» 4 værelser Lofterne følger tagets hældning og skaber en behagelig følelse af rum, især i husets hjerte, det store køkken-alrum, som er i åben forbindelse med hall en og stuen. Det giver spændende indretningsmuligheder. Rummet har et fantastisk lysindfald især fra det store vinduesparti mod syd. Fra køkken-alrummet er der adgang til tre store værelser, der byder på et utal af anvendelsesmuligheder. De er ideelle til alt fra børne- eller teenageværelse, kontor, gæsteværelse, fitnessrum og hobbyrum til erhverv.

7 NORDISK FREJA II 153m2 + Bryggers» 4 værelser Lofterne følger tagets hældning og skaber en behagelig følelse af rum, især i husets hjerte, det store køkken/alrum, som er i åben forbindelse med hall en og stuen. Det giver spændende indretningsmuligheder. Rummet har et fantastisk lysindfald især fra det store vinduesparti mod syd. Fra køkken.alrummet er der adgang til tre store værelser, der byder på et utal af anvendelsesmuligheder. De er ideelle til alt fra børne- eller teenageværelse, kontor, gæsteværelse, fitnessrum og hobbyrum til erhverv.

8 NORDISK YDUN 179m2» 6 værelser Fra husets praktiske hall er der adgang til tre store værelser, der er ideelle til alt fra børneeller teenageværelse, walk in closet, gæsteværelse, fitnessrum, hobbyrum og til erhverv. Et af værelserne har direkte adgang til det fri. I forbindelse med husets stue er der blevet plads til endnu et værelse. Et værelse, der vil gøre det godt som f.eks. viktualierum eller kontor. Huset har to store badeværelser, det ene med adgang fra køkken-alrummet og det andet med direkte adgang fra husets store soveværelse. Huset indeholder desuden et rummeligt bryggers, i umiddelbar forbindelse med husets indgang.

9 NORDISK THOR 197m2» 7 værelser Thor er det perfekte lavenergihus til den store familie eller til dig, der elsker masser af plads. Husets lofter følger tagets hældning. Det giver en behagelig følelse af rum, især i husets hjerte: Det store køkken/alrum, der er i åben forbindelse med hall en og stuen, og det giver gode indretningsmuligheder. Rummet har et skønt lysindfald, især fra det store vinduesparti mod syd.

10 SPANSK 1 3 modeller 2 Lavenergi/plusenergi 3 Priser fra

11 SPANSK SEVILLA 153m2» 4 værelser Model Sevilla er det smukke hus med et minimalistisk udtryk, som er rart at bo i. Huset er designet ud fra den verdenskendte arkitekt Mies van der Rohe s grundtanke om enkelthed/ minimalisme. Sevilla er ikke bare et hus på 153 m2, men har også et uderum på 55m2 og en carport med redskabsrum på 45m2. Energimæssigt er huset også unikt, da energiforbruget er på et absolut lavt niveau, ca kwh om året, som svarer til kravene skitseret i bygningsreglement Huset kan leveres med 3 eller 6kW solcelleanlæg, som sikrer dig ren grøn energi.

12 SPANSK MALAGA 179m2» 6 værelser Model Malaga er et stort, rummeligt hus til en familie på 4+. Her er plads til god udfoldelse såvel inde som ude. På trods af de mange kvadratmeter er energiforbruget minimalt, grundet den meget effektive klimaskærm. Designet er enkelt og minimalistisk og giver rig mulighed for indretning og møblering efter ønske. Ud over husets areal er der carport og redskabsrum på 48m2. Samtidig får du to fantastiske overdækkede uderum på 65m2 på to sider af huset, så du altid kan finde sol/skygge, luft eller læ. Huset kan leveres med solcelleanlæg, som sikrer dig den nødvendige energi, som er ren grøn.

13 SPANSK BARCELONA 203m2» 6 værelser Model Barcelona er det perfekte hus for dig, der læg-ger vægt på minimalistisk skønhed, og samtidig har respekt for energiforbruget. Karakteristisk for huset er, at alle døre og vinduer går fra loft til gulv. Huset er designet ud fra arkitekten Mies van der Rohe s grundtanke om enkelthed/minimalisme. Mies van der Rohe er kendt for begrebet less is more, og at skønheden findes i detaljerne. Barcelona er ikke bare et hus, men har også et stort uderum på to sider af bygningen, og en stor carport med red-skabsrum. Huset kan forsynes med solceller, som sikrer dig ren grøn energi.

14 ITALIENSK 1 2 modeller 2 Lavenergi/plusenergi 3 Priser fra

15 ITALIENSK FIRENZE 126m2» 3 værelser værelser» 1 badeværelse Model Firenze sætter nye standarder for lavenergi- og prisvenligt byggeri. Gennem målrettet udvikling er det lykkedes at få det årlige energibehov ned på 2000 kwh på denne model. Firenze er det ideelle hus til den lille familie eller som seniorbolig. Huset har stort køkken/ stue med direkte adgang til to dejlige, regulære værelser samt et stort badeværelse, som også fungerer godt til bevægelseshæmmede. Huset er kendetegnet ved stor lofthøjde, godt lydbillede og store lysåbninger. Huset kan leveres som lavenergihus nulenergihus med 3kW solcelleanlæg eller som plusenergihus med 6kW solcelleanlæg

16 ITALIENSK NAPOLI 152m2» 4 værelser + bryggers Model Napoli er et meget velisoleret hus og har derfor et meget lavt energibehov og opfylder alle krav til 2020 bygningsreglementet, som det er skitseret nu. God lofthøjde, godt lydbillede og store vinduesåbninger betyder, at brugen af kunstlys reduceres betydeligt. Ud over et stort soveværelse har huset to badeværelser, bryggers og tre værelser samt 57 m2 stue/køkken i åbent plan. Huset kan leveres som lav- og nulenergihus med 3kW solcelleanlæg eller som plusenergihus med 6kW solcelleanlæg. Huset har en markant, overdækket terrasse i hele husets længde.

17 NYHED NYT DESIGN Et hus, der for alvor kan lukke naturen ind i det store fællesrum. Når vejret tillader det, kan huset åbnes, således det giver en fornemmelse af, at man sidder ude eller under en terrassedækning. Huset har en klar opdeling, så man kan have en børne- og voksen fløjl. Facaden kan udføres som på billedet, men kan også fremstå væsentligt anderledes, hvis du vælger et andet facadeudtryk såsom mursten, skifer, plademateriale eller en træsort.» 200 m²» Køkken-alrum» Soveværelse» 4 værelser» Entré» 150 m²» Køkken-alrum» Soveværelse» Walk-in closet» 3 værelser» Entré» Bryggers» 100 m²» Køkken-alrum» Soveværelse» 2 værelser» Badeværelse» Entré

TAK FOR INTERESSEN. 25 77 99 70 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse.

TAK FOR INTERESSEN. 25 77 99 70 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse. TAK FOR INTERESSEN Tak for din interesse. Det at købe hus er en stor og vigtig beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med. Vores koncept består af en række husmodeller, som du kan købe med de givne specifikationer.

Læs mere

TAK FOR INTERESSEN. 25 10 21 11 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse.

TAK FOR INTERESSEN. 25 10 21 11 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse. TAK FOR INTERESSEN Tak for din interesse. Det at købe hus er en stor og vigtig beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med. Vores koncept består af en række husmodeller, som du kan købe med de givne specifikationer.

Læs mere

LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS

LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS Lautrup & Lyngsø opfører gennemarbejdede kvalitetshuse med fokus på form, funktion, fornyelse og fornuftige priser LAUTRUPOGLYNGSOE.DK

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

Bolighuset for alt udenom... Få dig et ekstra rum i det fri

Bolighuset for alt udenom... Få dig et ekstra rum i det fri Få dig et ekstra rum i det fri Velkommen Selvom det danske vejr er lunefuld, kan du godt nyde det året rundt, uden at bekymre dig om vejrudsigten. Med en overdækket terrasse, udestue, glastilbygning eller

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Stenbjergvej, Aalborg Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Billeder fra næsten tilsvarende bolig. Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne

Læs mere

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 Strandvejen 49 Grunden er på 910 m² og fra den nye villa er der udsigt over fjorden og Vejle bakker. Strandevejen hører til det mondæne

Læs mere

Rolands Have. Ældre- og handicapegnede boliger

Rolands Have. Ældre- og handicapegnede boliger Rolands Have Ældre- og handicapegnede boliger Afdeling 921-0 Brøndby Boligselskab 22 2-værelses boliger i Brøndby klar til indflytning i efteråret 2015 Nygårds Plads 27, 1. 2605 Brøndby Telefon 3812 1353

Læs mere

Bæredygtig oase i Mariager

Bæredygtig oase i Mariager Bæredygtig oase i Mariager Helga og Peter Iversen har bygget et bæredygtigt hus ved Mariager Fjord, hvor ubrændte lersten udgør en væsentlig del af byggematerialet. Presset ler er miljøvenligt, isolerer

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Arnakkegårds Alle 46 Postnr./by: 4390 Vipperød BBR-nr.: 316-008220 Energikonsulent: Stig Tange Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: factum2

Læs mere

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence kirke parkeringsområde Tistrup kirkevej Beliggenhed Der er med planen søgt at skabe en helhed i mellem kirke og præstegården samtidig med har det med den overordnede planlægning været vigtigt at præstegården

Læs mere

KLOKKELYNGEN. Boliger ved Vandkraftsøen - Holstebro BO I NATUREN TÆT PÅ BYEN. Illustration af boligerne og det grønne fællesareal

KLOKKELYNGEN. Boliger ved Vandkraftsøen - Holstebro BO I NATUREN TÆT PÅ BYEN. Illustration af boligerne og det grønne fællesareal KLOKKELYNGEN Boliger ved Vandkraftsøen - Holstebro BO I NATUREN TÆT PÅ BYEN Illustration af boligerne og det grønne fællesareal 1 INDHOLD Side Forside og visualisering af bebyggelsen... 01 Indholdsfortegnelse...

Læs mere

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA.

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA. EJERFORENINGEN EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA KUN 2500 kr ALT INC. v/20% UDBETALING HJØRRING v/ Jesper Carlsson Ejendomsmægler, MDE Nørrebro 5, 9800 Hjørring hjoerring@home.dk

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2013

Nye boliger til leje i efteråret 2013 Nye boliger til leje i efteråret 2013 Lykkegårdshave 1-77 39 nye rækkehuse i udkanten af Kolding med ekstremt lave forbrugsudgifter Kontakt os: Telefon: 38 12 14 35 Email: Kolding@lejerbo.dk Pakhustorvet

Læs mere

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - Flyvestation Værløse 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - 1 9 1 0 På den gamle Flyvestation Værløse opføres 52 eksklusive 1-plans rækkehuse i det nye, attraktive boligområde

Læs mere

Ryparken Lille Skole. VELUX ovenlysmoduler mere dagslys og sundere arbejdsmiljø. An energy renovation project

Ryparken Lille Skole. VELUX ovenlysmoduler mere dagslys og sundere arbejdsmiljø. An energy renovation project Ryparken Lille Skole VELUX ovenlysmoduler mere dagslys og sundere arbejdsmiljø An energy renovation project Fra tøj og tekstiler til dansk og matematik Nye tider for Ryparken Lille Skole Ryparken Lille

Læs mere

Danish Smart House Eco

Danish Smart House Eco Danish Smart House Eco Valbæk Brørup Arkitekter Ryesgade 19A, 3. Sal DK- 2200 København N +45 30 11 99 00 post@vb-arkitekter.dk www.vb-arkitekter.dk Velkommen til DANISH SMART HOUSE ECO Det er med stolthed

Læs mere

IDÉOPLÆG GRENAA IDRÆTSCENTER

IDÉOPLÆG GRENAA IDRÆTSCENTER IDÉOPLÆG GRENAA IDRÆTSCENTER Tagudskiftning med intern udvidelse 1 HISTORIE / BAGGRUND Idrætscenteret i Grenaa blev bygget i 1980-81 og er resultatet af en indbudt konkurrence, som omfattede en helhedsplan

Læs mere

Varde. Troldhøj Allé. HusCompagniet. ved køb af både hus og grund

Varde. Troldhøj Allé. HusCompagniet. ved køb af både hus og grund Varde Troldhøj Allé HusCompagniet tilbyder en fordelagtig pakkepris ved køb af både hus og grund Oversigtskort Besøg www.reka.dk og find opdateret oversigtskort og liste over ledige grunde samt information

Læs mere

TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE

TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE TUSINDFRYD - AFD. 62 GØDVAD ENGE Boligerne i Gødvad Enge, i Silkeborg, indgår i en ny bydel i vandbalance. Det har for Arbejdernes Byggeforening været

Læs mere

P L E J E C E N T E R B A N E B O

P L E J E C E N T E R B A N E B O PROJEKT OG STED BAGGRUND Boligselskabet Skt. Jørgen og Viborg Kommune har taget initiativ til at opføre Plejecenter Banebo, som en del af Viborgs nye bydel Banebyen. Viborg Baneby er et ældre bynært erhvervsområde,

Læs mere

Indeklima i medborgerhus

Indeklima i medborgerhus Indeklima i medborgerhus Om Hvidovre Medborgerhus Anlæg og resultater Tekniske løsninger Case for metodeudvikling Brugerne før og under byggeprocessen Kontakter Fokus på indeklimaproblemer for medarbejderne,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Nørrevang 14A 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-004728 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej

Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Det dynamiske område er under stadig udvikling og af naboer kan nævnes

Læs mere

INDRETNINGSPLANER. EVælg mellem boliger fra 129 kvm til 156 kvm + gigantiske tagterrasser og store depotrum.

INDRETNINGSPLANER. EVælg mellem boliger fra 129 kvm til 156 kvm + gigantiske tagterrasser og store depotrum. INDRETNINGSPLANER Lad Dem forføre af disse perler. Grib denne usædvanlige chance for at flytte ind i nybyggeri på det uhyre attraktive Farum Kaserne område. Chancen kommer ikke igen! EVælg mellem boliger

Læs mere

Energirenovering i Albertslund. Søren Dyck-Madsen. Det Økologiske Råd

Energirenovering i Albertslund. Søren Dyck-Madsen. Det Økologiske Råd Energirenovering i Albertslund Søren Dyck-Madsen Det Økologiske Råd Hvorfor renovere energirigtigt? Energiforbedringer af eksisterende bygninger er billigst at gennemføre, når bygningen alligevel skal

Læs mere

Drop alle tanker om standardløsninger

Drop alle tanker om standardløsninger Drop alle tanker om standardløsninger Fortvivl ikke. Med m3doors er boligens små knæk og særheder ingen hindring. Hele sortimentet kan tilpasses. Udvendigt. Og indvendigt. Kom ind til os sammen designer

Læs mere

SVANEPUNKTET. Plejeboliger Furesø Boligselskab

SVANEPUNKTET. Plejeboliger Furesø Boligselskab SVAEPUKTET Plejeboliger Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5 Situationsplan side 6 Materialer og udstyr side 7-8 Oversigt

Læs mere

FREMTIDENS BOLIG COPYRIGHT

FREMTIDENS BOLIG COPYRIGHT STRANDMØLLEVEJ 12 FREMTIDENS BOLIG COPYRIGHT Indholdsfortegnelse Strandmøllevej 12 1-2 Boligen 3-4 Dispostion 5-7 Facader 8-9 Værd at vide 10 Kontakt 11 Solenergihuse 12-13 DRØMMEBOLIGER Strandmøllevej

Læs mere

Stilren luksus. 52 BO BEDRE Nr. X 2012. Af Cxxxxx. Foto Txxxxx

Stilren luksus. 52 BO BEDRE Nr. X 2012. Af Cxxxxx. Foto Txxxxx Stilren luksus Fingeraftrykslås, egen biograf, en svævende terrasse, sensorstyret lys og vandhaner og computerstyrede persienner - intet er overladt til tilfældighederne i dette spektakulære hus i Nordsjælland,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Østvej 1 Postnr./by: 4880 Nysted BBR-nr.: 376-012074 Energikonsulent: Frederik Kindt Toubro Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Preben

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ørsted Bygade 13 Postnr./by: 4622 Havdrup BBR-nr.: 265-198235 Energikonsulent: Per Johansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: PJ Arkitekt

Læs mere

Energirenovering kan gøre dit hus 50 år yngre

Energirenovering kan gøre dit hus 50 år yngre Livsstil 20.02.2016 kl. 11:10 Energirenovering kan gøre dit hus 50 år yngre AF Anita Jensenius Hos familien Simonsen i Albertslund har en ambitiøs energirenovering ført til forbedret indeklima, æstetisk

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Åvendingen 7 A 2700 Brønshøj BBR-nr.: 101-689603 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Finn

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Solbakken 6 Postnr./by: 3600 Frederikssund BBR-nr.: 250-003077 Energikonsulent: Per Johansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: PJ Arkitekt-

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Baunehøjvej 10 Postnr./by: 4050 Skibby BBR-nr.: 250-017592 Energikonsulent: Leif Larsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Arkitekt

Læs mere

Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer - Ref: Vængetvej 42a 3630 Jægerspris

Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer - Ref: Vængetvej 42a 3630 Jægerspris Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer - Ref: Vængetvej 42a 3630 Jægerspris Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer Læs mere og se billeder samt videoer

Læs mere

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering]

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] BOKA GROUP RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] RING 3 OFFICEPARK - EKSPLOSIV UDVIKLING AF ERHVERVSOMRÅDE Ring 3 OfficePark er et område af et så stort omfang, at det

Læs mere

Individuelle behov, individuelle løsninger!

Individuelle behov, individuelle løsninger! Individuelle behov, individuelle løsninger! Nr. Hostrupvej 20 I 6230 Rødekro I 74 69 34 34 I www.alterna-huse.dk Om alterna huse a/s Det hele begyndte i 1979, hvor byggefirmaet ALBYG blev etableret af

Læs mere

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG BELIGGENHED ET MODERNE CENTRUM I EN HISTORISK BY Havneholmen ligger lige ud til vandet på Aarhus Ø. aarhusianere. En kort gåtur fra

Læs mere

Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus

Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Billeder fra et af SennenBolig s seneste projekter. Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Nyvej 4 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-006979 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: RL Byggerådgivning

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED LEJLIGHEDER MED UDSIGT. januar 06 indledning Området Susåen er skabt i istiden for ca. 000 år siden, og den har siden middelalderen haft betydning som transportvej

Læs mere

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET - gør boligdrøm til drømmebolig PRIS BOMBE! ALDRIG SET BILLIGERE! BYGGERI I ABSOLUT TOPKVALITET! EKSKLUSIV FUNKIS DESIGN I TOPKLASSE 105 TIL 140 KVM GREENGARDENWHITE,FARUM 1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE

Læs mere

Hjem til mere! hybelhuse.dk

Hjem til mere! hybelhuse.dk Hjem til mere! hybelhuse.dk Hjem til mere! Rummelige og individuelle huse. Hybel kan købe grunden for os Hybel kan tegne vores drømmehus Vi skal først betale, når vi får nøglen Bolig-dag-drømmer I? Rummelige

Læs mere

FOLD/ /UD HUS / SICILIEN BOLIG

FOLD/ /UD HUS / SICILIEN BOLIG TERRASSE Under gulvtæppet på terrassen gemmer sig de store jernskinner, som husets sideboks køres ind på ved lukning. De store skodder har en dobbeltfunktion de kan både lukkes helt, hvorved de skaber

Læs mere

Junivej, Horsens. Type 115/30-125/37

Junivej, Horsens. Type 115/30-125/37 , Type 115/30-125/37 Overmarksvej Centrum Centrum består af ca. 52.000 indbyggere og ligger for enden af Fjord. Byen er inde i en stor udviklingsfase med ny industri, og flere virksomheder udvider allerede

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed...

GrønBo...huse med personlighed... GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Du/I sidder sikkert lige nu og drømmer om et helårs hus til familien, eller et sommerhus, der kan rumme alle Jeres

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Blankegaardsvej 1 Postnr./by: 5466 Asperup BBR-nr.: 410-014922 Energikonsulent: Jørn Olsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: OT consult

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Bakkedraget 59B 4000 Roskilde Bygningens energimærke: Gyldig fra 21. januar 2016 Til den 21. januar 2026. Energimærkningsnummer

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

ENERGIMÆRKNING BREJNING STRAND 103 7080 BØRKOP

ENERGIMÆRKNING BREJNING STRAND 103 7080 BØRKOP ENERGIMÆRKNING BREJNING STRAND 103 7080 BØRKOP SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Brejning Strand 103 Postnr./by: 7080 Børkop BBR-nr.: 630-005450 Energikonsulent: Jørn Olsen Programversion:

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes Ret til ændringer forbeholdes nippon garden collection 2011 Træd ind i en verden af stærke farver, minimalistiske former og stiliserede blomster Kollektionens design og formsprog peger i retning af tendenserne

Læs mere

VELKOMMEN TIL KrygerHus

VELKOMMEN TIL KrygerHus VELKOMMEN TIL KrygerHus Kunne du tænke dig at bo med skoven som nabo, med flotte grønne skrænter, i en læfyldt skovlomme og samtidigt med en storslået udsigt over byen, fjorden og Ådalen? Her hersker stilheden,

Læs mere

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Skovby, Galten Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt EJERBOLIGER - Skovby, Galten Perspektiv af bebyggelsen Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kildeagervej 14 Postnr./by: 2690 Karlslunde BBR-nr.: 253-051639 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund.

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. Forslag til indretning af tag-etage i Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. v. arkitekter cand. arch. Trine og Kåre Birk 04.09.2011 Nuværende etageplan Nuværende indretning Problemformulering Tagetagen

Læs mere

Energimærke. Adresse: Vidtfeltsvej 18 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Vidtfeltsvej 18 Postnr./by: SIDE 1 AF 9 Adresse: Vidtfeltsvej 18 Postnr./by: 8990 Fårup BBR-nr.: 846-017938-002 Energikonsulent: Leif Hedensted Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Valhalla

Velkommen til Børnehuset Valhalla Velkommen til Børnehuset Valhalla Med denne lille folder vil vi byde børn og forældre velkommen til Valhalla. Vi håber, at vi får en god tid sammen 1 Børnehuset Valhalla er en kommunal institution. I 1972

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Fladehøj 17 4534 Hørve Bygningens energimærke: Gyldig fra 13. juni 2013 Til den 13. juni 2023. Energimærkningsnummer 311003689

Læs mere

Facade mod nord. Idékatalog. THN Byg. Facade mod syd. Facade mod Nordvest. Facade mod Sydøst. Facade mod Nordøst

Facade mod nord. Idékatalog. THN Byg. Facade mod syd. Facade mod Nordvest. Facade mod Sydøst. Facade mod Nordøst Facade mod nord Idékatalog THN Byg Facade mod syd Facade mod Nordvest Facade mod Sydøst Facade mod Nordøst 1 Stue 30,6m2 Redskabsrum 18,4m2 14,8m2 Køkken/alrum 31,7m2 12,5 m2 Mellemgang 5 m2 Carport 48,1m2

Læs mere

Kærsvænget 10, 4640 Faxe SelvSalg. Beskrivelse. Huset set fra folden 1/6. Skøn hesteejendom på Stevns udbydes nu til salg.

Kærsvænget 10, 4640 Faxe SelvSalg. Beskrivelse. Huset set fra folden 1/6. Skøn hesteejendom på Stevns udbydes nu til salg. Kærsvænget 10, 4640 Faxe SelvSalg Huset set fra folden Beskrivelse Skøn hesteejendom på Stevns udbydes nu til salg. Sjældent udbudt ejendomstype sælges nu. Renoveret og energivenlig landejendom (nedlagt

Læs mere

Energimærke. Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energimærkning nr.: 100201288 Gyldigt 5 år fra: 11-01-2011 Energikonsulent:

Energimærke. Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energimærkning nr.: 100201288 Gyldigt 5 år fra: 11-01-2011 Energikonsulent: SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energikonsulent: Annette Hallgård Christensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder

Læs mere

VEGA. Her oplever du hyggen fra det ægte fritidshus NYHED HELT NYE INDIVIDUELLE MULIGHEDER

VEGA. Her oplever du hyggen fra det ægte fritidshus NYHED HELT NYE INDIVIDUELLE MULIGHEDER VEGA Her oplever du hyggen fra det ægte fritidshus NYHED HELT NYE INDIVIDUELLE MULIGHEDER Som det er meningen, at et fritidshus skal være For at kunne skabe noget nyt, skal man en gang imellem kigge på,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Østerbrogade 29 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-001290 Energikonsulent: Frederik Kindt Toubro Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

isabellas Forny Forårsmenu Vild med hverdagen Besøg et paradis af roser bag med ny inspiration pandekager og godt brød

isabellas Forny Forårsmenu Vild med hverdagen Besøg et paradis af roser bag med ny inspiration pandekager og godt brød Vild med hverdagen isabellas Nr. 1 13. FEBRUAR 25. MARTS 2012 kr. 59,95 Besøg vores shop på isabellas.dk Haven Forny Dyrk de dejligste kartofler Tiltræk sommerfuglene Anlæg et bed i skyggen isabellas fylder

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Lysager 2A 3250 Gilleleje BBR-nr.: 270-006568 Energikonsulent: Peter Høeg Hagen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Peter

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed...

GrønBo...huse med personlighed... GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Du/I sidder sikkert lige nu og drømmer om et helårs hus til familien, eller et sommerhus, der kan rumme alle Jeres

Læs mere

Hyggelig familie tårn 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 280 m2 / Grundstykke: 1274 m2 / Vær.: 3 / Badeværelser: 2 B00121SQ. Pris: 690.

Hyggelig familie tårn 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 280 m2 / Grundstykke: 1274 m2 / Vær.: 3 / Badeværelser: 2 B00121SQ. Pris: 690. Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 280 m2 Grund 1274 m2 Værelser 3 Badeværelser 2 Pris 690.000 Reference Side 1 fra 20 Beskrivelse af ejendommen Hyggeligt hus på en stor grund

Læs mere

Projekt. Opførelse af arkitekttegnet funkishus Gøngehusvej 254

Projekt. Opførelse af arkitekttegnet funkishus Gøngehusvej 254 Projekt Opførelse af arkitekttegnet funkishus Gøngehusvej 254 Beskrivelse af ønsket opførelse af enfamiliehus Oversigt over omkringliggende bebyggelse, arkitektur og landskab Projektets idé og tanke Huset:

Læs mere

GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen

GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen Informationsmateriale til ekstraordinære afdelingsmøder november 2015 1 NAVNE OG BEGREBER MØDEDATOER HP4: HelhedsPlan del 4 også navnet på hele projektet med

Læs mere

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42 Vinkelhus 158 + 42 Fuldmuret vinkelhus i moderne minimalistisk arkitektur med en optimal udnyttelse af pladsen, opført i vedligeholdelsesfrie trendsættende kvalitetsmaterialer. 1 Alt er muligt Nu tilbyder

Læs mere

STÅLMOSEN ETAPE 3 Stålmosegård Huse ApS opfører 9 rækkehuse på 108 og 125 m 2

STÅLMOSEN ETAPE 3 Stålmosegård Huse ApS opfører 9 rækkehuse på 108 og 125 m 2 STÅLMOSEN ETAPE 3 Stålmosegård Huse ApS opfører 9 rækkehuse på 108 og 125 m 2 i samarbejde med Rækkehusene kan overtages fra 1. september 2015. Yderligere info på www.stålmosen.dk Salg og yderligere information:

Læs mere

Stålmosegård Huse ApS opfører 9 rækkehuse på 108 og 125 m2 i samarbejde med. Rækkehusene kan overtages fra 1. september 2015.

Stålmosegård Huse ApS opfører 9 rækkehuse på 108 og 125 m2 i samarbejde med. Rækkehusene kan overtages fra 1. september 2015. STÅLMOSEN ETAPE 3 Stålmosegård Huse ApS opfører 9 rækkehuse på 108 og 125 m2 i samarbejde med Rækkehusene kan overtages fra 1. september 2015. Yderligere info på www.stålmosen.dk Salg og yderligere information:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 8 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Tybjerglillevej 31 Postnr./by: 4160 Herlufmagle BBR-nr.: 370-031346 Energikonsulent: Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Energimærkning

Læs mere

VARME, LIV OG STEMNING

VARME, LIV OG STEMNING 2011 VARME, LIV OG STEMNING Levende ild er en smuk og romantisk opvarmning, der skaber varme, stemning og hygge. Det er en fantastisk oplevelse at sidde og betragte den levende ild i brændeovnen, mens

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Vadebrovej 27 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-005973 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

til refugium Fra kirke

til refugium Fra kirke Fra kirke til refugium I den historiske by Arles i Sydfrankrig har parret Anne-Laurence og Phillippe Schiepan omdannet en tidligere kirke til et utroligt hjem, hvor de selv bor på toppen. Resten af kirken

Læs mere

SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT. Furesø Boligselskab

SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT. Furesø Boligselskab SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5 Situationsplan side 6 Materialer og udstyr side

Læs mere

Energimærkning. Energimærkning for følgende ejendom: Energimærke. Beregnet varmeforbrug. Kan det blive bedre? Samlet besparelse - her og nu

Energimærkning. Energimærkning for følgende ejendom: Energimærke. Beregnet varmeforbrug. Kan det blive bedre? Samlet besparelse - her og nu SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kraghave Gaabensevej 36 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-005012 Energikonsulent: Ralph Rex Larsen Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

Kontakt os på telefon:

Kontakt os på telefon: Velkommen inden for hos 2E Bolig Projektsalg Vores boliger rækkehus eller lejlighed - er altid arkitekttegnede og indrettet med henblik på: Maksimal komfort, gennemtænkt udnyttelse af pladsen og en eksklusivitet

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 8 Adresse: Multebærvænget 12 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-104347-001 Energikonsulent: Bjarne Jensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kirkevænget 3 Postnr./by: 4000 Roskilde BBR-nr.: 265-195055 Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 3250 kwh Fjernvarme, 235 kwh el. 3 64 m³ vand 2240 kr. 17720 kr. 7.

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 3250 kwh Fjernvarme, 235 kwh el. 3 64 m³ vand 2240 kr. 17720 kr. 7. SIDE 1 AF 9 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Marius Simonsens Vej 5 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8200 Århus N BBR-nr.: 751-043791 Energikonsulent: Knud C. Sandager Programversion: EK-Pro,

Læs mere

Nar arkitekten tegner... Inspiration til Fri arkitektur

Nar arkitekten tegner... Inspiration til Fri arkitektur Nar arkitekten tegner... Inspiration til Fri arkitektur 2 Når arkitekten tegner Vi bygger fremtidens eftertragtede huse Citat fra Lind & Risør annonce 1982 3 Når arkitekten tegner 4 Når arkitekten tegner

Læs mere

Karréen: Udsigt til det gode liv

Karréen: Udsigt til det gode liv Karréen: Udsigt til det gode liv Oplev verden fra toppen Karréen i Kongensgade bliver en oase af eksklusiv komfort, hjemlighed og liv. Oplev storbypuls, afslappet idyl og kompromisløs kvalitet i hjertet

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Mikkels Banke 17 Postnr./by: 4736 Karrebæksminde BBR-nr.: 370-028162-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 7 Adresse: Bakkedraget 17 Postnr./by: 6040 Egtved BBR-nr.: 621-262482-001 Energikonsulent: Jesper Berens Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

AC Anneks R U M T I L F R I H E D

AC Anneks R U M T I L F R I H E D AC Anneks R U M T I L F R I H E D HVEM ER VI? Med mange års erfaring inden for tømrerfaget har AC Byg udvidet sin strategi med at bygge enkle og unikke kvalitetsannekser med mange anvendelsesmuligheder

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 8 Adresse: Højstrupvangen 1 Postnr./by: 5200 Odense V BBR-nr.: 461-556779-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Korsnæbsvej 52 Postnr./by: 4673 Rødvig Stevns BBR-nr.: 336-006987 Energikonsulent: Niels T. Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Egernets Kvarter 22 4623 Lille Skensved Bygningens energimærke: Gyldig fra 16. april 2013 Til den 16. april 2023. Energimærkningsnummer

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Korsagervej 18 Postnr./by: 4874 Gedser BBR-nr.: 376-028928 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

villa PATIO serie TEGNET AF NODO ARKITEKTER

villa PATIO serie TEGNET AF NODO ARKITEKTER villa PATIO serie TEGNET AF NODO ARKITEKTER DESIGN OG FUNKTIONALITET Villa PATIO bygger på et klassisk arkitektonisk formsprog, i en 2017 fortolkning. Saddeltaget genintroduceres men med forskudt kip og

Læs mere