Kontakt os på telefon:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kontakt os på telefon:"

Transkript

1

2 Velkommen inden for hos 2E Bolig Projektsalg Vores boliger rækkehus eller lejlighed - er altid arkitekttegnede og indrettet med henblik på: Maksimal komfort, gennemtænkt udnyttelse af pladsen og en eksklusivitet som du vil glæde dig over at kunne vise frem. Som få i branchen, har 2E Bolig Projektsalg et setup for køb af rækkehuse og lejligheder, hvor du som kunde kan få individuelle indretningsløsninger og individuelt materialevalg. Vi tilbyder dig som kunde muligheden for at sætte dit helt personlige præg på boligen. Grundene, vi bygger på, er altid nøje udvalgt og altid tæt på både indkøbsmuligheder idrætsliv og natur. Og selvfølgelig til rimelige priser med et minimalt vedligeholdsbehov i årene efter. Samtidigt skal du først betale, når du flytter ind. Kontakt os på telefon: salg@2eboligprojektsalg.dk 2E Bolig Projektsalg samler kun på tilfredse og glade kunder. Vi går langt for vores kunder, og vi bestræber os alle på at yde optimal service. Det princip arbejder alle 2E-medarbejdere for - fra tidlig morgen til sen aften. Hjertelig velkommen inden for hos 2E Bolig Projektsalg. 2 Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

3 THE RESIDENCE, Hasseris, Aalborg Eksklusive boliger i hjertet af Hasseris Lad Dem forføre af denne perle. Grib denne usædvanlige chance for at flytte ind i nybyggeri i gamle herlige Hasseris. Chancen kommer næppe igen! The Residence HASSERIS THE RESIDENCE, Hasseris, Aalborg Arkitekten har arbejdet i bevidstheden om, at der tale om et Once in a Lifetime-projekt. Samtlige materialer er udvalgt ud fra visionen om at skabe et byggeri, der lever op til beliggenheden: Bemærk de brændte teglsten med det fortryllende farvespil eller det gyldne kobber, som med tiden vil tilføre ejendommen et yderligere skær af eksklusivitet. Boligerne fås i 5 størrelser fra 122 kvm til Penthouse boligerne på 206 kvm. Alle boliger har derudover store tagterrasser, flere boliger har 2 tagterrasser. Til alle boliger hører depotrum i opvarmet kælder med elevatoradgang. Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

4 Eksklusive havneboliger i historisk værftsbygning Her er en enestående mulighed for at købe en af de få ejerlejligheder, der indrettes i den gamle historiske Værftsbygning fra THE OLD YARD a a l b o r g THE OLD YARD, Østre Havn, Aalborg Når solen bryder horisonten om morgenen, venter der indflytterne i The Old Yards 23 luksuslejligheder et fortryllende syn: Svaner trækker lavt hen over vandspejlet, et sejlskib glider forbi, og skyerne driver af sted på en gryende himmel. Et sceneri, som renæssancemalerne ikke kunne have skabt smukkere på deres lærreder. Luksuslejlighederne fås i mange varianter fra 64 til 287 kvm. Alle boliger har store tagterrasser, og flere boliger har 2 tagterrasser. Mulighed for tilkøb af stor dobbelt garage. 4 Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

5 GUG OASE, Aalborg MALLING OASE, Århus FREDERICIA OASE, Fredericia 2 plans luksusrækkehuse tæt på Aalborg På bedste plads i Gug opfører vi 12 ekstremt flotte 2 plans rækkehuse i meget eksklusiv arkitektur. Boligerne er på 122 kvm + 13 kvm tagterrasse og 23 kvm carport/depot. Bydelen Gug er kendt for den korte afstand til Aalborg. Et yndet område for alle aldersgrupper fra den unge der flytter hjemmefra for første gang, børnefamilier og pensionisparret. Utroligt velindrettede 2 plans rækkehuse I det attraktive Malling, lige syd for Århus, opfører vi flotte hvide eksklusive 2 plans kædehuse. Boligerne opføres som fritliggende kædehuse, dvs. ingen nabo helt op af Jer. Husene fås i 3 forskellige modeller på 120, 130 og 140 kvm + 13 kvm tagterrasse og 23 kvm carport/depot. Alle boliger er alle skabt til at tilfredsstille behovene hos både den aktive børnefamilie, den kræsne single og seniorparret. 1 plans gårdhave rækkehuse Du og din familie kan blive ejer af et splinternyt rækkehus i Fredericia s mest moderne boligområde - Thygesminde Allé. Midt i den smukke natur - ikke langt fra City opfører vi 48 flotte 1 plans rækkehuse med facader i flotte mørke teglsten. Vores kreative arkitekt har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Prisen er revolutionerende lav, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod. Boligerne på 105 til 128 kvm er yderst velindrettede. UNIVERSITETSHØJEN, Aalborg 1 plans gårdhave rækkehuse På Seiferts Allé i Aalborgs nye dynamiske bydel ved Aalborg Universitet og Sdr. Tranders opfører vi 15 flotte 1 plans rækkehuse med facader i flotte mørke teglsten. Boligerne er yderst velindrettede med enten 2, 3 eller 4 værelser, entre, stort åbent køkken alrum og dejlig lys stue, stort badeværelse. Alle boliger har haver, som ligger direkte mod syd vest. Boligerne er på 110 til 125 kvm. Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

6 BEL AIR CPH, Farum Kaserne Nybyggeri i større målestok er en ekstrem sjældenhed i hjertet af Nordsjælland. Desto mere attraktiv er denne bebyggelse på den mest eftertragtede grund på Farum Kaserne-området. Arkitekt Kim Utzon har skabt eksklusive åbne, lyse boliger med gennemlyste rumforløb enten på tværs eller på langs af lejligheden. Det er eksklusiv og elegant byggekunst i verdensklasse. Alle boliger har ekstrem store solterrasser. Bygningens kontrastfyldte ydre med massive, hvide flotte facader og de nærmest usynlige flader af glas og stål understreger arkitektens vision. Der opføres 3 ejendomme med 12 eksklusive lejligheder i hver ejendom. Vælg mellem 7 forskellige lejligheder på 125 kvm til 154 kvm. 6 Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

7 Mondæne boliger tegnet af arkitekt Kim Utzon BEL AIR CPH sætter ny standard for livskvalitet og komfort. Boligerne er som skabt til livsnydere, der søger den unikke stemning midt i naturen på det uhyre attraktive Farum Kaserne område. Grib chancen nu - den kommer ikke igen! A B C D E F G Alle boliger er selvfølgelig højisolerede og i energiklasse A Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

8 Fritliggende 2 plans boliger - unik kæmpe tagterrasse På en af de bedst beliggende grunde i det flotte naturområde på Farum Kaserne, opfører vi nye boliger i 2 plan. Boligerne opført i eksklusivt funkis design med hvide facader og flade tage. Eksklusive 2 plans fritliggende kædehuse. 140 kvm bolig areal indeholdende 4 værelser, køkken alrum, stue, stort badeværelse, hvor muligheden findes for ekstra badeværelse. Husene fås med en stor dobbelt carport inkl. depotrum på hele 23 kvm. Carporten adskiller huset fra naboen. Ovenpå carporten opføres en stor eksklusiv tagterrasse på 23 kvm, som virkelig giver ude livet helt nye dimensioner... Her kan de lyse nætter nydes uhindret, de dejlige solskins dage opleves og familien kan samles her... Kort sagt, livskvalitet af højeste karat. Drømmeboliger TIL SALG i Nordsjælland Kontakt en vores boligrådgivere på telefon: og hør mere... FAIRWAYPARK, Farum Kaserne GREENGARDEN WHITE, Farum Kaserne Lækre 2 plans rækkehuse - Den perfekte familiebolig Farum Kaserne er skabt til børnefamilier, hvor indkøb, institutioner og sportsfaciliteter ligger i nærområdet. På en af de mest attraktive grunde i det flotte naturområde på Farum Kaserne opfører vi nye gennemtænkte boliger. 10 spændende boliger på 119 til 140 kvm med privat gårdhave og legeplads. 8 Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

9 Ekstremt velindrettede 1 plans rækkehuse På det meget attraktive område Farum Kaserne - opstarter vi nyt projekt med 22 stk. etplans rækkehuse. Boligerne opføres på solrig og naturskøn grund, med gamle kastanjetræer og flot sø med levende liv. Boligerne er ekstremt godt indrettet - uden spild plads. Vores arkitekter har virkelig ligget vandret og skabt nogle helt unikke Etplansboliger - der ikke fås ret meget bedre... Vi opfører 5 forskellige modeller på 105 til 133 kvm. KASERNEHAVEN, Farum Kaserne Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

10 HILLERØDOASE, Hillerød Lav-energi 1 plans gårdhave rækkehuse I det attraktive Ullerød byen i Hillerød opstarter vi nyt projekt med 18 stk. 1 plans rækkehuse. Boligerne er ekstremt godt indrettet - uden spild plads. Boligerne fås i 4 spændende modeller på 100 til 132 kvm. Til nogle af boligerne er der mulighed for ekstra badeværelse og walk-in i forbindelse med forældresoveværelset. Boligerne opføres i mørke eksklusive mørke mursten, der giver boligerne et meget eksklusivt design Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

11 Byggeri i topkvalitet! Du kender helt sikkert vores boliger fra TV 2E Bolig Projektsalg hylder Henry Ford-modellen : nemlig at bygge mange enheder med ensartede og solide og gennemprøvede konstruktioner, så vi kan levere god solid kvalitet til bedste pris. Boliger opføres i Energiklasse A dvs. meget energibesparende hus. Boliger opføres efter reglerne i Bygningsreglement, BR-10. Boliger opføres med flotte teglstensfacader fra Strøjer Teglværk eller Randers Tegl i mørke nuancer. Boliger leveres med eksklusive trægulve fra bl.a. Tarkett, som kaldes the ultimate flooring experience. Boliger leveres med VELFAC eller RATIONEL vinduer og døre. Boliger leveres med HTH Køkkencenter moderne inventarløsninger. Boliger leveres med moderne og energibesparende hvidevarer. Boliger leveres med HANS GROHE blandingsbatterier. Boliger leveres med fuldspartlede vægge og der opsættes glasfilt. Boliger er naturligvis med gulvvarme. Boliger leveres med 10 årig betalt Byggeskadesforsikring Boliger leveres med 15 års garanti på tagbelægning. Boliger leveres med unik 2E Tryghedsattest fra ingeniørfirma, der dokumentere korrekt byggeri. Gennem halvanden måned har vi fulgt de fire par i Nybyggerne på TV2, som har arbejdet på at forvandle en rå udgave af vores 1 plans rækkehuse til deres drømmebolig. Det har været spændende og inspirerende at komme på byggepladsen og se, hvordan husene udviklede sig. Hvis du er en af dem, der har tænkt: bare det var mig, så kan vi nu tilbyde jer - jeres eget Nybyggerne-projekt. Kontakt os og hør nærmere... Aalborg, telefon: Storkøbenhavn, telefon:

12 2E BOLIG PROJEKTSALG ADMINISTRATION, Vossvej Aalborg Kontakt os på telefon: E Bolig Projektsalg er en dansk byggevirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Vi har kontorer i Aalborg og på Kongevejen i Virum, Storkøbenhavn, hvor vore kunder i dejlige omgivelse kan opleve vores projekter. Vi indtager i dag en rimelig markedsposition indenfor ejendomsudvikling, salg og nybyggeri af nye spændende ejerboliger. Vi har også projektudviklet og renoveret mange ældre bygninger, bla Amaliegade 13 pælæet i København, som er direkte nabo til Amalienborg. Baggrunden for vores mangeårige succes er bygget på grundregler, der er nedmejslet i vores skriveborde, og grundregler der aldrig fraviges. Tilfredse kunder. Flot design. Høj kvalitet og ikke mindst attraktive priser. 2E Group A/S er grundlagt i 1996 og en velkonsolideret ejendomsudviklingsvirksomhed. Vores virksomhed er baseret på respektfuldt samarbejde med alle involverede personer i så stor en proces som det er, at købe en ny bolig. Velkommen til 2E Bolig Projektsalg Køb salg & udvikling af fast ejendom siden 1991

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET - gør boligdrøm til drømmebolig PRIS BOMBE! ALDRIG SET BILLIGERE! BYGGERI I ABSOLUT TOPKVALITET! EKSKLUSIV FUNKIS DESIGN I TOPKLASSE 105 TIL 140 KVM GREENGARDENWHITE,FARUM 1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE

Læs mere

INDRETNINGSPLANER. EVælg mellem boliger fra 129 kvm til 156 kvm + gigantiske tagterrasser og store depotrum.

INDRETNINGSPLANER. EVælg mellem boliger fra 129 kvm til 156 kvm + gigantiske tagterrasser og store depotrum. INDRETNINGSPLANER Lad Dem forføre af disse perler. Grib denne usædvanlige chance for at flytte ind i nybyggeri på det uhyre attraktive Farum Kaserne område. Chancen kommer ikke igen! EVælg mellem boliger

Læs mere

2 PLANS RÆKKEHUSE I TOPKVALITET OG FLOTTE NATUR OMGIVELSER

2 PLANS RÆKKEHUSE I TOPKVALITET OG FLOTTE NATUR OMGIVELSER - gør boligdrøm til drømmebolig EKSKLUSIV FUNKIS DESIGN I TOPKLASSE 119 TIL 129 KVM FAIRWAYPARK FARUM 2 PLANS RÆKKEHUSE I TOPKVALITET OG FLOTTE NATUR OMGIVELSER Boligernes smukke design gør valget nemt!

Læs mere

E ksklusive mondæne boliger tegnet af arkitekt Kim Utzon

E ksklusive mondæne boliger tegnet af arkitekt Kim Utzon E ksklusive mondæne boliger tegnet af arkitekt Kim Utzon Lad Dem forføre af disse perler. Grib denne usædvanlige chance for at flytte ind i nybyggeri på det uhyre attraktive Farum Kaserne område. Chancen

Læs mere

Storkøbenhavns mest attraktive boligprojekt Eksklusive mondæne ejerlejligheder tegnet af arkitekt Kim Utzon

Storkøbenhavns mest attraktive boligprojekt Eksklusive mondæne ejerlejligheder tegnet af arkitekt Kim Utzon Storkøbenhavns mest attraktive boligprojekt Eksklusive mondæne ejerlejligheder tegnet af arkitekt Kim Utzon Se vores uhyre attraktive priser! FARUM KASERNE Toppen af beliggenhed! Først og fremmest er der

Læs mere

18 mondæne boliger i hjertet af Hasseris INDRETNINGSPLANER

18 mondæne boliger i hjertet af Hasseris INDRETNINGSPLANER 18 mondæne boliger i hjertet af Hasseris INRETNINGSPLNER S tueplans lejlighed 12.3 m² 11.7 m² 12.4 m² med solterrasse og egen have 5.7 m² 143 kvm 3.4 m² 4.4 m² ST.T V. 44.8 m² 4.0 m² 2 værelser, soveværelse

Læs mere

18 mondæne boliger i hjertet af Hasseris

18 mondæne boliger i hjertet af Hasseris 18 mondæne boliger i hjertet af Hasseris Lad Dem forføre af disse perler. Grib denne usædvanlige chance for at flytte ind i nybyggeri i gamle herlige Hasseris. Chancen kommer næppe igen! Få byens vel nok

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS

LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS Lautrup & Lyngsø opfører gennemarbejdede kvalitetshuse med fokus på form, funktion, fornyelse og fornuftige priser LAUTRUPOGLYNGSOE.DK

Læs mere

Bo i byen med stor byudvikling!

Bo i byen med stor byudvikling! nye attraktive EJERlejligheder Bo i byen med stor byudvikling! PRIS bombe! Nye, flotte EJERLEJLIGHEDER BYGGERI I TOP KVALITET! ALDRIG SET BILLIGERE! Skovlunde Torv Hjertelig velkommen indenfor hos 2E Bolig

Læs mere

NYE ATTRAKTIVE 1-PLANS RÆKKEHUSE

NYE ATTRAKTIVE 1-PLANS RÆKKEHUSE PRIS BOMBE! Nye, flotte boliger midt i naturen Nettoydelse fra KUN ca. 5.000,-! ALDRIG SET BILLIGERE! BYGGERI I ABSOLUT TOPKVALITET! NYE ATTRAKTIVE 1-PLANS RÆKKEHUSE UNIVERSITETSHØJEN AALBORG DECEMBER

Læs mere

Søby Park. 20 Boliger i Nørre Søby Højslev Boligselskab Afdeling 09

Søby Park. 20 Boliger i Nørre Søby Højslev Boligselskab Afdeling 09 Søby Park 20 Boliger i Nørre Søby Højslev Boligselskab Afdeling 09 Byggeforretningsfører: Boligkontoret Danmark Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 1. Februar 2012 s 2 søby park Søby Park Børnehave Skole

Læs mere

Århusgadekvarteret - en livlig oase

Århusgadekvarteret - en livlig oase Nordhavn - ny dynamisk bydel ved vandet Nordhavns historie strækker mere end 100 år tilbage og har gennem årene afspejlet den industrielle udvikling i København. Hårdt arbejdende havnearbejdere og fiskere

Læs mere

ALLE HAR RÅD TIL FULDMURET

ALLE HAR RÅD TIL FULDMURET ALLE HAR RÅD TIL FULDMURET INDIVIDUELT DESIGN LEVERING TIL TIDEN ATTRAKTIV PRIS FULDMURET KVALITET PROJEKT STYRING HØJESTE KVALITET KOMPETENT RÅDGIVNING NORDIC LIGHT norden med et strejf af syden NORDIC

Læs mere

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger HORIONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center Appendiks ejerboliger 1 Bo i gåafstand til shoppingmekkaet Field s - og til metroen, der

Læs mere

Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A).

Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A). Punkt 21. Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A). 2012-43871. By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

NYE ATTRAKTIVE 2 PLANS RÆKKEHUSE

NYE ATTRAKTIVE 2 PLANS RÆKKEHUSE NYE ATTRAKTIVE 2 PLANS RÆKKEHUSE PRIS-BOMBE! Nyopførte arkitekttegnede 2 PLANS RÆKKEHUSE på egen grund PRISER FRA KUN 2.599.000! Nettoydelse fra KUN ca. 5.000,- kr. pr. måned! ALDRIG SET BILLIGERE! BYGGERI

Læs mere

H avneboliger på unik og historisk beliggenhed i Aalborg

H avneboliger på unik og historisk beliggenhed i Aalborg H avneboliger på unik og historisk beliggenhed i Aalborg Her er en enestående mulighed for at købe en af de få ejerlejligheder, der indrettes i den gamle historiske Værftsbygning fra 1918. THE OLD YARD

Læs mere

Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser

Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser VELKOMMEN TIL HESTESKOEN Hesteskoen er tegnet af Årstiderne Arkitekter og opføres, som en 5-11 etagers bebyggelse i de skønneste naturomgivelser. Byggeriet

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

18 mondæne boliger i hjertet af Hasseris

18 mondæne boliger i hjertet af Hasseris 18 mondæne boliger i hjertet af Hasseris Lad Jer forføre af disse perler. Grib denne usædvanlige chance for at flytte ind i nybyggeri i gamle herlige Hasseris. Chancen kommer næppe igen! Få byens vel nok

Læs mere

Varde. Troldhøj Allé. HusCompagniet. ved køb af både hus og grund

Varde. Troldhøj Allé. HusCompagniet. ved køb af både hus og grund Varde Troldhøj Allé HusCompagniet tilbyder en fordelagtig pakkepris ved køb af både hus og grund Oversigtskort Besøg www.reka.dk og find opdateret oversigtskort og liste over ledige grunde samt information

Læs mere

TAK FOR INTERESSEN. 25 77 99 70 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse.

TAK FOR INTERESSEN. 25 77 99 70 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse. TAK FOR INTERESSEN Tak for din interesse. Det at købe hus er en stor og vigtig beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med. Vores koncept består af en række husmodeller, som du kan købe med de givne specifikationer.

Læs mere

Karréen: Udsigt til det gode liv

Karréen: Udsigt til det gode liv Karréen: Udsigt til det gode liv Oplev verden fra toppen Karréen i Kongensgade bliver en oase af eksklusiv komfort, hjemlighed og liv. Oplev storbypuls, afslappet idyl og kompromisløs kvalitet i hjertet

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED LEJLIGHEDER MED UDSIGT. januar 06 indledning Området Susåen er skabt i istiden for ca. 000 år siden, og den har siden middelalderen haft betydning som transportvej

Læs mere

TAK FOR INTERESSEN. 25 77 99 70 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse.

TAK FOR INTERESSEN. 25 77 99 70 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse. TAK FOR INTERESSEN Tak for din interesse. Det at købe hus er en stor og vigtig beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med. Vores koncept består af en række husmodeller, som du kan købe med de givne specifikationer.

Læs mere

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Stenbjergvej, Aalborg Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Billeder fra næsten tilsvarende bolig. Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne

Læs mere

STRANDPARK-AMAGER. - Tæt på byen med havet som nabo. Indhold - 1

STRANDPARK-AMAGER. - Tæt på byen med havet som nabo. Indhold - 1 RANDPARK-AMAGER - æt på byen med havet som nabo Indhold - 1 BYGGE IL LIV trandpark-amager er et gennemtænkt byggeri med smukke arkitektoniske linier, gedigne og velovervejede materialer, og som tager afsæt

Læs mere

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG BELIGGENHED ET MODERNE CENTRUM I EN HISTORISK BY Havneholmen ligger lige ud til vandet på Aarhus Ø. aarhusianere. En kort gåtur fra

Læs mere

kommende projekter i nærum

kommende projekter i nærum kommende projekter i nærum ejerlejligheder og rækkehuse bliv skrevet op på venteliste I denne folder kan du læse mere om de kommende rækkehuse og ejerlejligheder som opføres centralt i Nærum, tæt på Nærum

Læs mere

FREMTIDENS BOLIG COPYRIGHT

FREMTIDENS BOLIG COPYRIGHT STRANDMØLLEVEJ 12 FREMTIDENS BOLIG COPYRIGHT Indholdsfortegnelse Strandmøllevej 12 1-2 Boligen 3-4 Dispostion 5-7 Facader 8-9 Værd at vide 10 Kontakt 11 Solenergihuse 12-13 DRØMMEBOLIGER Strandmøllevej

Læs mere

Engelunden. - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø. Adresse:

Engelunden. - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø. Adresse: Engelunden - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Engelundsvej 42-96 Viby, Århus www.engelunden.dk Arkitekttegnede boliger

Læs mere

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 78 lejeboliger på Birkholm Historie Sluseholmen i Sydhavnen er oprindelig anlagt som et sluseanlæg af Københavns Havnevæsen

Læs mere

TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE

TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE BELIGGENHED TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE Området i Aarhus midtby, hvor Ceres i 150 år har brygget øl til danskerne, er i fuld forvandling. CeresByen er en levende og fremsynet bydel, inspireret af

Læs mere

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - Flyvestation Værløse 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - 1 9 1 0 På den gamle Flyvestation Værløse opføres 52 eksklusive 1-plans rækkehuse i det nye, attraktive boligområde

Læs mere

GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen

GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen Informationsmateriale til ekstraordinære afdelingsmøder november 2015 1 NAVNE OG BEGREBER MØDEDATOER HP4: HelhedsPlan del 4 også navnet på hele projektet med

Læs mere

SCHADES HAVE 173 EKSKLUSIVE LEJEBOLIGER NÆR CITY OG GRØNNE VIDDER

SCHADES HAVE 173 EKSKLUSIVE LEJEBOLIGER NÆR CITY OG GRØNNE VIDDER SCHADES HAVE 173 EKSKLUSIVE LEJEBOLIGER NÆR CITY OG GRØNNE VIDDER UDLEJES FOR AMAGER FÆLLEDVEJ 112-142 2300 KBH. S SCHADES HAVE 1 MODERNE KØBENHAVNER-LEJLIGHED MED BÅDE LYS OG UDSIGT 2 SCHADES HAVE Schades

Læs mere

Boligselskabet Domea København, Følager

Boligselskabet Domea København, Følager Boligselskabet Domea København, Følager 46 eksklusive lejligheder i størrelsen 59-115 m² beliggende i Valby Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk 76 64 64 64 Levende og dynamisk bymiljø

Læs mere

Ørum Torv. Afdeling 713 Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 29. marts 2012

Ørum Torv. Afdeling 713 Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 29. marts 2012 Ørum Torv Afdeling 713 Udlejningsprospekt KPF Arkitekter AS 29. marts 2012 s 2 Ørum Torv Skole Randers Viborg Ørum Torv Ørum Torv Boligselskabet Sct. Jørgen har udviklet Ørum Torv med hensigten om at skabe

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Margrethehøjparken Arkitekttegnede lejligheder udlejes Læs mere på www.margretheboliger.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig, der vil indrette dig praktisk og have hele Århus og Østjylland

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

PROJEKT PORTFOLIO KAMPAGNE VILLA ARK2020/180

PROJEKT PORTFOLIO KAMPAGNE VILLA ARK2020/180 PROJEKT PORTFOLIO KAMPAGNE VILLA ARK2020/180 Fremtidssikret lavenergibolig i moderne funkisstil på 180 velindrettede kvadratmeter. Vores villa model ARK2020/180 er en stilren og harmonisk familievilla

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT. Furesø Boligselskab

SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT. Furesø Boligselskab SENIORBOFÆLLESSKAB I FARUM MIDTPUNKT Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5 Situationsplan side 6 Materialer og udstyr side

Læs mere

SVANEPUNKTET. Plejeboliger Furesø Boligselskab

SVANEPUNKTET. Plejeboliger Furesø Boligselskab SVAEPUKTET Plejeboliger Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5 Situationsplan side 6 Materialer og udstyr side 7-8 Oversigt

Læs mere

Havneboliger på unik og historisk beliggenhed i Aalborg

Havneboliger på unik og historisk beliggenhed i Aalborg THE OLD YARD a a l b o r g ØSTRE HAVN - AALBORG Havneboliger på unik og historisk beliggenhed i Aalborg Her er en enestående mulighed for at købe en af de få ejerlejligheder, der indrettes i den gamle

Læs mere

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED I Aarhus Ø går drømmen om by og natur lige uden for hoveddøren i opfyldelse. Her leves livet side om side med havet, skoven og byen. Her er du i gåafstand til alt. Her

Læs mere

Genbo til Marmorkirken Nyistandsatte luksuslejligheder uden bopælspligt designet af Lars Gitz Architects

Genbo til Marmorkirken Nyistandsatte luksuslejligheder uden bopælspligt designet af Lars Gitz Architects Genbo til Marmorkirken Nyistandsatte luksuslejligheder uden bopælspligt designet af Lars Gitz Architects En klassisk ejendom uden bopælspligt Ejendommen Store Kongensgade 75b er opført i 1850 og ligger

Læs mere

Cirkelhuset Familieboliger i Køge

Cirkelhuset Familieboliger i Køge Cirkelhuset Familieboliger i Køge 130 boliger i op til 7 plan Afdeling 914-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 Bygges i samarbejde med: Cirkelhuset

Læs mere

Individuelle behov, individuelle løsninger!

Individuelle behov, individuelle løsninger! Individuelle behov, individuelle løsninger! Nr. Hostrupvej 20 I 6230 Rødekro I 74 69 34 34 I www.alterna-huse.dk Om alterna huse a/s Det hele begyndte i 1979, hvor byggefirmaet ALBYG blev etableret af

Læs mere

Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C

Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C Ombygningen af Kongens Ege til ejerlejligheder og hotel med restaurant og 40 værelser Eksisterende bygning Beskrivelse Kongens Ege og omgivelserne:

Læs mere

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by Nyopførte punkthuse Lejligheder med udsigt til Roskilde by Side 2 Himmelev Have Side 3 Himmelev Have ROSKILDE FJORD Grøn idyl med 5 minutters kørsel til centrum og havn Himmelev Have Side 4 Himmelev Have

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

Kongsberg. Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri

Kongsberg. Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri 2007 Kongsberg Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri Kongsberg A/S Kongsberg er et ejendoms- og udviklingsselskab, der på få år har opnået gode resultater indenfor projektudvikling

Læs mere

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic unika funkis gårdhave nordic Fra boligdrøm til drømmebolig FBA A/ S hus til tiden 3 Vi har alle forskellige ønsker, drømme og behov. Sæt ord på jeres ideer og lad FBA HUSE hjælpe med at få ønskerne opfyldt.

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

Palmehusene Arkitekttegnede boliger

Palmehusene Arkitekttegnede boliger Palmehusene Arkitekttegnede boliger - Arkitekttegnede boliger - Fantastisk udsigt til skov, eng og Århus bugt - Attraktiv beliggenhed i grøn park - God forbindelse til midtby og motorvej - Tæt på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Fritliggende kædehuse midt i naturen - midt i byen

Fritliggende kædehuse midt i naturen - midt i byen HUSENE FRA NYBYGGERNE PÅ Fritliggende kædehuse midt i naturen - midt i byen PRIS bombe! Nye, flotte KÆDEHUSE midt i naturen BYGGERI I TOP KVALITET! ALDRIG SET BILLIGERE! FREMTIDENS FORSTAD Green Garden

Læs mere

Herunder følger et par eksempler på før og nu, som viser den forandring, der er sket gennem årene.

Herunder følger et par eksempler på før og nu, som viser den forandring, der er sket gennem årene. Bilag 2 I det følgende er vist en lang række eksempler på gode og dårlige facader, skilte, byinventar med mere. Alle eksemplerne på siderne 2-3 2-12 stammer fra Nørregade, mens de efterfølgende stammer

Læs mere

Hjem til mere! hybelhuse.dk

Hjem til mere! hybelhuse.dk Hjem til mere! hybelhuse.dk Hjem til mere! Rummelige og individuelle huse. Hybel kan købe grunden for os Hybel kan tegne vores drømmehus Vi skal først betale, når vi får nøglen Bolig-dag-drømmer I? Rummelige

Læs mere

KÆRUP PARK. Tæt på Ringsted Centrum. 41 attraktive grunde i skønne naturomgivelser. - siden 1972

KÆRUP PARK. Tæt på Ringsted Centrum. 41 attraktive grunde i skønne naturomgivelser. - siden 1972 KÆRUP PARK Tæt på Ringsted Centrum 41 attraktive grunde i skønne naturomgivelser - siden 1972 Inspiration og valgfrihed Hos HusCompagniet tilbyder vi det individuelle kvalitetshus. Hos os kan I vælge præcis

Læs mere

VELKOMMEN TIL KrygerHus

VELKOMMEN TIL KrygerHus VELKOMMEN TIL KrygerHus Kunne du tænke dig at bo med skoven som nabo, med flotte grønne skrænter, i en læfyldt skovlomme og samtidigt med en storslået udsigt over byen, fjorden og Ådalen? Her hersker stilheden,

Læs mere

ØRESTADSHUSET. Hvem er Sjælsø Gruppen? 127 ejerboliger i Ørestad City

ØRESTADSHUSET. Hvem er Sjælsø Gruppen? 127 ejerboliger i Ørestad City Kajplads 24, Islands Brygge, 58 ejerboliger Kidholm, Københavns nye kanalby, 90 ejerboliger Hvem er Sjælsø Gruppen? Sjælsø Gruppen A/S er børsnoteret og har siden 1977 udviklet ejendomme i form af nybyggeri

Læs mere

SVANEPUNKTET. Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab

SVANEPUNKTET. Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab SVANEPUNKTET Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse Holmen Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse På Krudtløbsvej, på Holmen, midt i København K., er 4 unikke rækkehuse nu under opførsel. En beliggenhed i særklasse. 2 3 Unikke boliger, unikke omgivelser

Læs mere

VESTERGADE 4, 1., 9800 HJØRRING. Flot ejerlejlighed på 130 kvm midt på torvet i Gl. Hjørring

VESTERGADE 4, 1., 9800 HJØRRING. Flot ejerlejlighed på 130 kvm midt på torvet i Gl. Hjørring EJERLEJLIGHED VESTERGADE 4, 1., 9800 HJØRRING Flot ejerlejlighed på 130 kvm midt på torvet i Gl. Hjørring For sælger Hos Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S ved vi godt, at boliger er mere end blot

Læs mere

NYE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER TÆT PÅ KØGE CENTRUM KONGSBERG PARK

NYE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER TÆT PÅ KØGE CENTRUM KONGSBERG PARK NYE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER TÆT PÅ KØGE CENTRUM KONGSBERG PARK En helt ny grøn oase i det sydlige Køge www.kongsbergpark.dk Materialebeskrivelse Projektudvikling: Kortfattet beskrivelse af arkitektur

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab Vestre Stationsvej 5, 5000 Odense C Telefon 63 12 56 00 www.fabbo.dk. Nybyggeri i Tankefuld.

Fyns almennyttige Boligselskab Vestre Stationsvej 5, 5000 Odense C Telefon 63 12 56 00 www.fabbo.dk. Nybyggeri i Tankefuld. Fyns almennyttige oligselskab Vestre Stationsvej 5, 5000 Odense Telefon 63 12 56 00 www.fabbo.dk Nybyggeri i Tankefuld Svendborg Sofielund Skovvej Fremtidssikrede, energirigtige og konkurrencedygtige boliger

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2013

Nye boliger til leje i efteråret 2013 Nye boliger til leje i efteråret 2013 Lykkegårdshave 1-77 39 nye rækkehuse i udkanten af Kolding med ekstremt lave forbrugsudgifter Kontakt os: Telefon: 38 12 14 35 Email: Kolding@lejerbo.dk Pakhustorvet

Læs mere

NYE ATTRAKTIVE KÆDEHUSE

NYE ATTRAKTIVE KÆDEHUSE vælg mellem 2 modeller super lækre boliger! NYE ATTRAKTIVE KÆDEHUSE PRIS BOMBE! Nyopførte ARKITEKTTEGNEDE KÆDEHUSE på egen grund i naturen tæt på byen byggeri i top kvalitet! Månedlig nettoydelse fra KUN

Læs mere

Lækker og velholdt rækkevilla i populære Søften!

Lækker og velholdt rækkevilla i populære Søften! Lækker og velholdt rækkevilla i populære Søften! Elgårdsminde 81, Søften, 8382 Hinnerup, Sag: 83801731 Nielsen & Partner Ejendomsmæglere, MDE Storegade 20 A 8382 Hinnerup Tlf. 86987777 e-mail 838@edc.dk

Læs mere

Skitse 21 Funkis hus i 2 plan Enfamiliehus på 202 m². Vejle d. 19.01.2016. Eks på byggebudget

Skitse 21 Funkis hus i 2 plan Enfamiliehus på 202 m². Vejle d. 19.01.2016. Eks på byggebudget Skitse 21 Funkis hus i 2 plan Enfamiliehus på 202 m² Vejle d. 19.01.2016 Eks på byggebudget Vi takker for deres interesse for vores Arkitekttegnede huse og har hermed fornøjelsen at præsenterer et tilbud

Læs mere

Svanehaven Lækre Ejerlejligheder - Eksklusivt beliggende i Hjørrings mest attraktive kvarter

Svanehaven Lækre Ejerlejligheder - Eksklusivt beliggende i Hjørrings mest attraktive kvarter Svanehaven Lækre Ejerlejligheder - Eksklusivt beliggende i Hjørrings mest attraktive kvarter Pris - i hjertet af Svanelundskvarteret fra kun 1.795.000 ndsvej Svanelu EKSKLUSIV BELIGGENHED Situationsplan

Læs mere

L I V S N Y D E R B O L I G E R

L I V S N Y D E R B O L I G E R LIVSNYDERBOLIGER 85 EKSKLUSIVE LIVSNYDERBOLIGER PÅ NORDHAVNENS BEDSTE BELIGGENHED NORDHAVNEN HAR ALTID VÆRET OMGIVET AF LIV. SÅDAN BLIVER DET OGSÅ FREMOVER. Nordhavn bliver bygget på holme, og i dag

Læs mere

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14

NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 NY UDSIGTSVILLA STRANDVEJEN 49 7120 VEJLE ØST BREDBALLE GREENFLAKE 14 Strandvejen 49 Grunden er på 910 m² og fra den nye villa er der udsigt over fjorden og Vejle bakker. Strandevejen hører til det mondæne

Læs mere

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Præsentabel ejendom

Læs mere

SKARRIDSØ. Til hygge og afslapning BETAL FØRST VED INDFLYTNING

SKARRIDSØ. Til hygge og afslapning BETAL FØRST VED INDFLYTNING SKARRIDSØ Til hygge og afslapning BETAL FØRST VED INDFLYTNING 2 Indhold 4 SKARRIDSØ et åndehul for hele familien 7 SKARRIDSØ Længehus 57 8 SKARRIDSØ Længehus 62 11 SKARRIDSØ Længehus 67 12 SKARRIDSØ Længehus

Læs mere

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund.

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. Forslag til indretning af tag-etage i Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. v. arkitekter cand. arch. Trine og Kåre Birk 04.09.2011 Nuværende etageplan Nuværende indretning Problemformulering Tagetagen

Læs mere

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN BOLIGER I KULTURHAVN GILLELEJE UDVIKLES OG OPFØRES AF GILLELEJE BYEN PÅ TOPPEN Bolig A, B, C, D, E og F Gilleleje ligger på Gilberg Hoved, som

Læs mere

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 samarbejdspartnere 03 Oplev et samarbejde ud over det sædvanlige Kom indenfor hos Fjordbak Byg og mød Henrik Fjordbak

Læs mere

Projekt. Opførelse af arkitekttegnet funkishus Gøngehusvej 254

Projekt. Opførelse af arkitekttegnet funkishus Gøngehusvej 254 Projekt Opførelse af arkitekttegnet funkishus Gøngehusvej 254 Beskrivelse af ønsket opførelse af enfamiliehus Oversigt over omkringliggende bebyggelse, arkitektur og landskab Projektets idé og tanke Huset:

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 131 og 137 2. Tidsplan

Læs mere

Byggefelt 1.6 GARTNERBYEN 27 TOWN HOUSES

Byggefelt 1.6 GARTNERBYEN 27 TOWN HOUSES Byggefelt 1.6 GARTNERBYEN 27 TOWN HOUSES D. 30.08.2019 GARTNERBYEN DUFTRANKEVEJ - 5200 ODENSE 1 GARTNERBYEN Tæt på Odense City og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter, finder du Gartnerbyen,

Læs mere

Flot lejemål i prisbelønnet ejendom

Flot lejemål i prisbelønnet ejendom - til leje... Kontor 833 m² Sverigesgade 5, 3. sal 5000 Odense C Flot lejemål i prisbelønnet ejendom Gennemrenoveret og prisbelønnet ejendom, unikt beliggende på Odense Havn Særdeles præsentabelt og inspirerende

Læs mere

Drop alle tanker om standardløsninger

Drop alle tanker om standardløsninger Drop alle tanker om standardløsninger Fortvivl ikke. Med m3doors er boligens små knæk og særheder ingen hindring. Hele sortimentet kan tilpasses. Udvendigt. Og indvendigt. Kom ind til os sammen designer

Læs mere

Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer - Ref: Vængetvej 42a 3630 Jægerspris

Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer - Ref: Vængetvej 42a 3630 Jægerspris Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer - Ref: Vængetvej 42a 3630 Jægerspris Enestående ejendom & beliggenhed, med plads til flere generationer Læs mere og se billeder samt videoer

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere end

Læs mere

Basisplan. - Serien med udhæng

Basisplan. - Serien med udhæng Basisplan - Serien med udhæng 60 Overdækket med terrasse til begge sider BasisPlan med udhæng er 1-plans huset med stilrene linier, moderne arkitektur og et godt alternativ til det traditionelle 1-plans

Læs mere

Hvordan kan innovative dynamiske facadeløsninger reducere støjen, give energibesparelser - og skabe et bedre indeklima?

Hvordan kan innovative dynamiske facadeløsninger reducere støjen, give energibesparelser - og skabe et bedre indeklima? Hvordan kan innovative dynamiske facadeløsninger reducere støjen, give energibesparelser - og skabe et bedre indeklima? Art Andersen CPH og Inwido > Hvem er Art Andersen CPH? > Hvem er Inwido? Støjen trænger

Læs mere

- kontorindretning med omtanke

- kontorindretning med omtanke - kontorindretning med omtanke Omtanke Indretning med omtanke og sund fornuft Inventarland A/S er en landsdækkende kæde af professionelle kontorindretningscentre. Vi bygger bro mellem kvalitet til en god

Læs mere

AALBORGS ABSOLUT MEST EKSKLUSIVE NYBYGGERI

AALBORGS ABSOLUT MEST EKSKLUSIVE NYBYGGERI 11 M O N Æ N E O L I G E R I H J E R T E T F H S S E R I S LORGS SOLUT MEST EKSKLUSIVE NYYGGERI The Residence HSSERIS u snydes dog ikke for friluftslivet, som stadig kan dyrkes i de små, elegant afgrænsede

Læs mere

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB UDLEJES FOR: KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 4-5 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ CALUM-KILDEHØJ.DK MODERNE RÆKKEHUSE MED

Læs mere

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter munke mose k arré s d e o d e n s e - v e j l e & h f+v u c f y n 28.09.2015 Velkommen til projektet om bygningerne beliggende på Munke Mose Allé og Hunderupvej i Odense. Efter mere end 100 år som undervisningsinstitution

Læs mere

Ryesgade 2A-2M. 35 nye boliger til leje i Horsens

Ryesgade 2A-2M. 35 nye boliger til leje i Horsens Ryesgade 2A-2M 35 nye boliger til leje i Horsens Afdeling 952-0 Lejerbo Horsens Regionskontor Kolding 35 boliger i 4 etager med både altaner og fælles tagterrasse. Pakhustorvet 4 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Junivej, Horsens. Type 115/30-125/37

Junivej, Horsens. Type 115/30-125/37 , Type 115/30-125/37 Overmarksvej Centrum Centrum består af ca. 52.000 indbyggere og ligger for enden af Fjord. Byen er inde i en stor udviklingsfase med ny industri, og flere virksomheder udvider allerede

Læs mere