Kvalitetsrapport 2018/19 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kvalitetsrapport 2018/19 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole"

Transkript

1 Kvalitetsrapport 2018/19 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Kulusumi Alivarpi Box Kulusuk Tlf: ,

2 Indholdsfortegnelse HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN BRUGES TIL?...2 INDLEDNING...3 TRINTEST, AFGANGSPRØVER, KLASSEKVOTIENTER, ANDEL AF VSP ELEVER, ANSATTE klasse prøver...4 AFGANGSELEVERS UDDANNELSES- OG ERHVERVSVALG...5 UNDERVISNINGSTID PLANLAGTE OG GENNEMFØRTE TIMER...6 ELEVERNES FAGLIGHED...7 Mål og indsatsområder 2016/ Mål for 2018/ ELEVERNES TRIVSEL...8 Mål og resultater Mål for 2018/ AFGANGSELEVERNES UDDANNELSE- OG ERHVERVSVALG...9 Mål og resultater for Mål for LÆRERENS TRIVSEL OG FAGLIGHED...10 Mål og resultater for 2017/ Mål for SKOLEBESTYRELSENS UDTALELSE...11

3 HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN BRUGES TIL? Kvalitetsrapporten er et evalueringsværktøj, hvor i den enkelte skole evaluerer det forgangne skoleår. Kvalitetsrapporten indeholder en opfølgning på de mål, der blev sat i forrige skoleårs kvalitetsrapport samt en kvalitativ beskrivelse af, hvilke indsatser der er foretaget for at opfylde målet. Derudover indeholder kvalitetsrapporten i henhold til lovgivningen en kvantitativ redegørelse for resultater af trintest, afgangsprøver, undervisningstimer med mere. Kvalitetsrapporten skal give kommunalbestyrelsen et grundlag for, at vurdere niveauet og kvaliteten af kommunens skolevæsen og gøre det muligt at iværksætte eventuelle initiativer, på baggrund af kvalitetsrapportens beskrivelser og resultater.

4 INDLEDNING Skoleåret forløb på almindeligvis. Undervisningen og forskellige aktiviteter kørte efter planen. I år blev flere handlingsplaner udarbejdet, og de eksisterende handlingsplaner opdateret. Det var bl.a. handlingsplan til forebyggelse for mobning, opdatering af pedellens beredskabsplan, opdatering af lederens beredskabsplan, opdatering af elevernes og lærernes beredskabsplan. Der blev også udarbejdet en beredskabsplan og procedure i forhold til oversættelse/tolkning. I år har lærerne også været på ture med skoleeleverne tre gange klasserne har været på studierejse til Nuuk. 6 klasse har været på Island. Dansetruppen har været på tur til Nuuk.

5 TRINTEST, AFGANGSPRØVER Trintest Skole Antal 3. klasses Dansk Grønlandsk Matematik elever Kulusumi Alivarpi Skole Antal 7. Dansk Grønlandsk Matematik Engelsk klasses elever Kulusumi Alivarpi klasse prøver Karakterne er ikke medtaget på grund af for få elever.

6 AFGANGSELEVERS UDDANNELSES- OG ERHVERVSVALG Antal 10. klasses elever, der opstarter uddannelse/beskæftigelse Antal elever Startet i beskæftigelse 0 Startet på en erhvervsuddannelse 0 Startet på efterskole i Grønland 1 Startet på efterskole i Danmark 1 Startet på Gymnasium 0 Sprogrejse (AFS, EF) 0 Ikke startet i udd./beskæftigelse 0 Andet 0

7 UNDERVISNINGSTID PLANLAGTE OG GENNEMFØRTE TIMER Planlagte lærertimer Planlagte elevtimer Yngstetrin Mellemtrin Ældstetrin Gennemførte lærertimer Gennemførte elevtimer Yngstetrin Mellemtrin Ældstetrin I år har der været færre timer, der er blevet udført end planlagt. Dette skyldes lærernes rejseaktiviteter, som der har været flere af i år.

8 ELEVERNES FAGLIGHED Mål og indsatsområder 2016/17 Målsætningen for skoleåret 2016/17 var, at elevernes danskkundskaber skulle forbedres. Derudover var målet også, at eleverne skulle klare sig bedre i fagene grønlandsk og matematik. I skoleåret 2016/17 er forskellige indsatser iværksat for at opnå målsætningerne. Der er blevet igangsat støtte, et tættere samarbejde med forældre og eleverne har fået lektier for. Støttepersoner blev benyttet på yngste- og mellemste trinnet. Skolen fik rådgivning fra MISI i forhold til elever, der har det svært, eller er gået i stå. I samarbejde med forældrene er der blevet iværksat hjælpeforanstaltninger. For at udvikle elevernes boglige kundskaber, har eleverne fået ekstra opgaver, der var lidt sværere. Ekstra opgaver har især været til de elever, som er fagligt dygtige. Derudover har der været ekstra fokus på at give eleverne lektier for derhjemme. Der har været skærpet opmærksomhed på lektierne, og til dem som ikke fik lavet lektierne, har der været opfølgnings samtaler. For at give de bogligt svage elever mere selvtillid, er der blevet arbejdet med at kunne tale og fremlægge foran en forsamling. Eleverne er blevet opfordret til at snakke noget mere. Vores målsætninger for skoleåret 2016/17 har vi opnået, men resultatet fra årets afgangseksamen i engelsk har vist, at der skal være fokus på at forbedre resultaterne i kommende skoleår. Mål for 2018/19 Vores mål for skoleåret 2018/19 er Forberedre resultaterne i engelsk. Øge forældresamarbejdet. Indføre lektielæsning om eftermiddagen. For at øge forældresamarbejdet vil skolebestyrelsen holde forældre- og orienteringsmøder i starten af skoleåret. Skolen vil afholde flere debataftner, hvor forskellige temaer debateres. På trinnene vil vi fortsat arbejde med at forbedre resultaterne i dansk samt have fokus på at eleverne på mellemtrinnet bliver bedre til alle fag. Forbedring af resultaterne vil vi forsøge at opnå ved at lærerne øger deres samarbejde.

9 ELEVERNES TRIVSEL Mål og resultater At eleverne ikke skal mangle materialer. At skolen er dejligt at komme til. Der er på skolen etableret et lagerdepot, så eleverne ikke kommer til at mangle materialer. Af turesterne får skolen også gaver, såsom blyanter, viskelæder og linealer. Gaverne er medvirkende til, at eleverne ikke mangler disse ting. For at gøre skolen til et dejligt sted at komme, er der hængt billeder op for at gøre det hyggeligt. Med jævne mellemrum udskiftes billederne, for at skabe lidt forandring. Klasselokalerne er forsøgt indrettet mere hyggeligt, med blomster, billeder og forskellige ting, hvilket skal fremme, at eleverne synes, at det er rart sted at komme. For at fremme trivslen på skolen har vi forskellige legeredskaber til eleverne i frikvartererne. Skolen har også kajakker, skiudstyr og musikudstyr som børnene kan vælge som tilvalgsfag, musikudstyr kan benyttes, når vejret ikke er for godt under frikvartererne. Forebyggelse af mobning Der er udarbejdet en ny handleplan, for at forebygge mobning. Hver uge beskæftiger yngste- og mellemtrinnet sig med Kammagiitta. Der arbejdes med emnet robusthed på mellem- og ældstetrinnet. Mål for 2018/19 Servering af mad for sultne elever fortsætter. Vi skal forbedre skolemaden. Godt forældresamarbejde. Målene for skoleåret 2018/18 vil vi arbejde henimod ved at øge samarbejdet mellem lærerteamene, og ved at styrke samarbejdet med forældrene og eleverne.

10 AFGANGSELEVERNES UDDANNELSE- OG ERHVERVSVALG Mål og resultater for Elevernes resultater ved afgangsprøven skal forbedres. For at forbedre elevernes resultater er samarbejdet med forældrene og eleverne øget. Eleverne har hele skoleåret haft mulighed for at få vejledning til ansøgninger om mandagen. Eleverne har i samarbejde med vejlederen undersøgt uddannelsesønsker samt et alternativ valg i tilfælde af afslag på første prioritet. Denne ordning har medvirket til, at alle elever har fået søgt videre uddannelse. Mål for Der er ingen mål for næste skoleår, da skolen ikke 10. klasse i skoleåret 2018/19.

11 LÆRERENS TRIVSEL OG FAGLIGHED Mål og resultater for 2017/18 Deltagelse i kursusafviklinger. Udveksling af materialer mellem lærerne samt det at støtte hinanden. Lærernes efteruddannelse skal benyttes mere optimalt i forbindelse med uddeling af undervisningstimer. Gør vores skole til et mere attraktivt sted at være. Ved planlægning af skoleåret, er der på baggrund af lærernes kompetencer og efteruddannelser tildelt undervisningstimerne til lærerne. Det har bl.a. medført at yngstetrinnet har fået en specialist i matematik med i timerne. Lærernes har øget samarbejdet ved forberedelse til undervisningen. De deler og udveksler materialer med hinanden. Disse tiltag har givet et godt og positivt resultat. Skolens leder har været på arbejdsmiljøkursus. Det har medført at forskellige tiltag iværksættes. Der arbejdes bl.a. med at gøre skolen mere hyggelig. I dag er skolen mere hyggelig, ryddelig og der er hængt billeder op. I løbet af efteråret blev der udarbejdet en vejledning i forbindelse med tolkeopgaver, så lærerne ikke er i tvivl eller uenige om, hvornår der skal tolkes. Mål for Der arbejdes videre med, at lærerne samarbejder og støtter hinanden. I skoleåret 2018/19 vil der arbejdes videre med, at lærerne støtter og hjælper hinanden. Lærerne bliver opmuntret til at komme med nye idéer, som kan benyttes på skolen.

12 SKOLEBESTYRELSENS UDTALELSE I det følgende kan skolebestyrelsen afgive deres bemærkninger til kvalitetsrapporten samt give en beskrivelse af, hvordan det forgange skoleår er forløbet i skolebestyrelsen og hvad der er af indsatsområder/fokuspunkter i det kommende år. Derudover kan skolebestyrelsen afgive beretning om, hvordan det forgange skoleår er forløbet, set fra et forældreperspektiv.

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: I følgende blå markeringer er svarene: ISERTUP ALIVARPIA 2 HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN BRUGES TIL? Kvalitetsrapporten

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Arsuup Atuarfia HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN BRUGES TIL? Kvalitetsrapporten er et evalueringsværktøj, hvor

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Tasiilami Alivarpi HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN BRUGES TIL? Kvalitetsrapporten er et evalueringsværktøj,

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Diilerilaami Alivarpi tel/fax: 986372 e mail:_tinsko@attat.gl Tiilerilaaq B96, 3913 Tasiilaq HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN

Læs mere

Ejnar Mikkelsenila Aluarpia

Ejnar Mikkelsenila Aluarpia Ejnar Mikkelsenila Aluarpia Atuarfiup aqqa /skolens navn Tlf._367862 Fax: 941132 _andp@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Post box 504 Atuarfiup/skolens postadresse 3980

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Atuarfik Tuiisaq Postboks 99 3940 Paamiut Tlf: 367680 e-mail: tuiisaq@sermersooq.gl INDLEDNING: Som begyndelse

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn: Nuussuup Atuarfia Narsaviaq 12, 3905 Nuussuaq Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til? Kvalitetsrapporten

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn: Arsuup Atuarfia Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til? Kvalitetsrapporten fungerer som

Læs mere

Kvalitetsrapport

Kvalitetsrapport Kvalitetsrapport 2016-17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Atuarfik Samuel Kleinschmidt Indhold INDLEDNING...3 1 TRINTEST, AFGANGSPRØVER, KLASSEKVOTIENTER, ANDEL AF VSP ELEVER, ANSATTE...4

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn: Diilerilaami Alivarpi tel/fax: 986373-986373 e mail:_tinsko@attat.gl Tiilerilaaq B96, 3913

Læs mere

Ejnar Mikkelsenila Aluarpia. fax: 99 11 32 Telefon: 36 78 60 pemo@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse.

Ejnar Mikkelsenila Aluarpia. fax: 99 11 32 Telefon: 36 78 60 pemo@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse. Ejnar Mikkelsenila Aluarpia Atuarfiup aqqa /skolens navn fax: 99 11 32 Telefon: 36 78 60 pemo@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 504 Atuarfiup/skolens postadresse

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Skolens navn: Ejnar Mikkelsenila Aluarpia Ittoqqortoormiit Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til? Kvalitetsrapporten

Læs mere

Kangillinnguit Atuarfiat GR 606

Kangillinnguit Atuarfiat GR 606 Kangillinnguit Atuarfiat GR 606 Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 64 20 /32 95 54 / kang@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 7504 Atuarfiup/skolens postadresse 3905

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14 Kuummiini Alivarpik Atuarfiup aqqa /skolens navn Tlf: 984172, Fax: 984101, mail kuumailivarpi@greennet.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Kuummiut Atuarfiup/skolens postadresse 3913

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14 NUUSSUUP ATUARFIA Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 64 00 / 32 71 33 / jakl@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Narsaviaq 12, Postboks 5329 Atuarfiup/skolens postadresse 3905

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn:tasiilami Alivarpi Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til? Kvalitetsrapporten fungerer som

Læs mere

Nuussuup Atuarfia Skolebestyrelsens årsberetning 2015

Nuussuup Atuarfia Skolebestyrelsens årsberetning 2015 Bilag 6: Nuussuup Atuarfia Skolebestyrelsens årsberetning 2015 Skolebestyrelsen i skoleåret 2014/15: Forældrerepræsentanterne i skolebestyrelsen vælges fire år ad gangen, mens elev- og lærerrepræsentanterne

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2014/15. Kangillinnguit Atuarfiat Atuarfiup aqqa /skolens navn

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2014/15. Kangillinnguit Atuarfiat Atuarfiup aqqa /skolens navn Kangillinnguit Atuarfiat Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 64 20, kang@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 7504 Atuarfiup/skolens postadresse 3905 Nuussuaq Illoqarfik/By

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14. Arsuup Atuarfia. Atuarfiup aqqa /skolens navn

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14. Arsuup Atuarfia. Atuarfiup aqqa /skolens navn Arsuup Atuarfia Atuarfiup aqqa /skolens navn 685043 685137 Arsukatuarfik@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 63 Atuarfiup/skolens postadresse 3932 arsuk Illoqarfik/By

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: NUUSSUUP ATUARFIA Narsaviaq 12 3905 Nuussuaq HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN BRUGES TIL? Kvalitetsrapporten

Læs mere

Intro Status fra forvaltningen

Intro Status fra forvaltningen Intro I år er skabelonen for skolernes kvalitetsrapport ændret. I dette års kvalitetsrapport er der udover den kvantitative del fokus på at skolerne skal redegøre for deres indsatser inden for emnerne

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Atuarfik Hans Lynge holp@sermersooq.gl tlf.nr 36 64 50 Postboks 8049 3905 Nuussuaq Skoleinspektør Paornánguak

Læs mere

Tasiilami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn

Tasiilami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn Tasiilami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 78 00 / 98 13 01 / jh@sermersooq.gl anko@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 114 Atuarfiup/skolens postadresse

Læs mere

UKALIUSAQ Atuarfiup aqqa /skolens navn. 366250 kaly@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., e-mailadresse

UKALIUSAQ Atuarfiup aqqa /skolens navn. 366250 kaly@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., e-mailadresse UKALIUSAQ Atuarfiup aqqa /skolens navn 366250 kaly@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., e-mailadresse Postboks 109 Atuarfiup/skolens postadresse Nuuk Illoqarfik/By Inatsisartutlov nr. 15 af 3. december

Læs mere

Diilerilaami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn. 986373 tinsko@attat.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse

Diilerilaami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn. 986373 tinsko@attat.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Diilerilaami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn 986373 tinsko@attat.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse B96 TINITEQILAAQ Atuarfiup/skolens postadresse 3913 _TASIILAQ Illoqarfik/By

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn: Atuarfik Tuiisaq Postboks 99 3940 Paamiut Tlf. 36 76 80 fax 68 13 23 Mail: tuiisaq@sermersooq.gl

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14. Atuarfik Hans Lynge. Atuarfiup aqqa /skolens navn

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14. Atuarfik Hans Lynge. Atuarfiup aqqa /skolens navn Atuarfik Hans Lynge Atuarfiup aqqa /skolens navn 366451 hebe@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse 8049 Atuarfiup/skolens postadresse Nuuk Illoqarfik/By Inatsisartutlov nr.

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Kangillinnguit Atuarfiat Qajaasat 1 Postboks 7504 3905 Nuussuaq Mail: kang@sermersooq.gl HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN

Læs mere

Status fra Skoleafdelingen

Status fra Skoleafdelingen Status fra Skoleafdelingen I skoleåret 2016/2017 har det blandt andet været fokus på, at implementere skolepolitikken. Der blev endelig vedtaget i november 2016. I forlængelse af skolepolitikken, har alle

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn: Kangillinnguit Atuarfiat Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til? Kvalitetsrapporten fungerer

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17. marts 2018 stevns kommune 1

Kvalitetsrapport 2016/17. marts 2018 stevns kommune 1 Kvalitetsrapport 2016/17 marts 2018 stevns kommune 1 Baggrund for kvalitetsrapporten Der er formuleret tre overordnede nationale mål: 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige,

Læs mere

Skolepolitik KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ. Forvaltning for Børn, Familie og Skole

Skolepolitik KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ. Forvaltning for Børn, Familie og Skole Skolepolitik KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ Forvaltning for Børn, Familie og Skole Skolepolitik Fælles om folkeskolen sammen skaber vi fremtiden I vores folkeskoler former vi vores elevers fremtid og dermed

Læs mere

Kvalitetsrapport for skoleåret 2013/2014 forslag til opbygning

Kvalitetsrapport for skoleåret 2013/2014 forslag til opbygning Kvalitetsrapport for skoleåret 2013/2014 forslag til opbygning Baggrund Siden 2006 har det været lovpligtigt at udarbejde kvalitetsrapporter en gang om året. Rapporten er en del af Kommunalbestyrelsens

Læs mere

Kvalitets Rapport 2014/15 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitets Rapport 2014/15 Kommuneqarfik Sermersooq 1 Kvalitets Rapport 2014/15 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Familie og Skole Skoler Atuarfik Samuel Kleinschmidt Atuarfik Ukaliusaq Kangillinnguit Atuarfiat Nuussuup Atuarfia Atuarfik

Læs mere

Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 2 af 9. januar 2009 om evaluering og dokumentation i folkeskolen

Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 2 af 9. januar 2009 om evaluering og dokumentation i folkeskolen Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 2 af 9. januar 2009 om evaluering og dokumentation i folkeskolen I henhold til 17, stk. 4, og 18, stk. 1-3, i landstingsforordning nr. 8 af 21. maj 2002 om folkeskolen,

Læs mere

Grundlag for udarbejdelse af kvalitetsrapport. - i Mariagerfjord kommune

Grundlag for udarbejdelse af kvalitetsrapport. - i Mariagerfjord kommune Grundlag for udarbejdelse af kvalitetsrapport - i Mariagerfjord kommune Organisation vedr. udarbejdelse af kvalitetsrapporten kommunalbestyrelsen Skolechef og skole-fagenheden kvalitetsgruppen Organisationen

Læs mere

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Ørnhøj Skole

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Ørnhøj Skole Kvalitetsrapport Center for Børn og Læring Skoleåret 2016/17 Lokalrapport for: Ørnhøj Skole 1 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Skolebestyrelsens udtalelse...4 Skoleledelsens udtalelse...5 Resultat bemærkninger...6

Læs mere

Kvalitetsanalyse 2015

Kvalitetsanalyse 2015 Kvalitetsanalyse 2015 Dronninggårdskolen Rudersdal Kommune 1 Indhold 1. Indledning... 3 2. Opsamling fokusområder... 4 3. Nationalt fastsatte, mål og resultatmål... 5 4. Fokusområder... 5 5. Afslutning...

Læs mere

Effektmål, indsatsområder og rammer for skolerne i Lejre Kommune for skoleåret 2015-2016

Effektmål, indsatsområder og rammer for skolerne i Lejre Kommune for skoleåret 2015-2016 Effektmål, indsatsområder og rammer for skolerne i Lejre Kommune for skoleåret 2015-2016 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk E cs@lejre.dk Dato: 14. april 2015

Læs mere

Indhold VGIE Undervisningsmiljøvurdering Baggrund... 4 Den generelle tilfredshed... 4 Hvorfor efterskole... 4 Hverdagen... 4 Tryghed...

Indhold VGIE Undervisningsmiljøvurdering Baggrund... 4 Den generelle tilfredshed... 4 Hvorfor efterskole... 4 Hverdagen... 4 Tryghed... UNDERVISNINGSMILJØ- VURDERING 2017 Indhold VGIE Undervisningsmiljøvurdering 2017... 3 Baggrund... 4 Den generelle tilfredshed... 4 Hvorfor efterskole... 4 Hverdagen... 4 Tryghed... 4 Faglighed... 4 Weekender...

Læs mere

Kommune Kujalleq. Handleplaner for Gamle Nanortalik Kommune i forhold til udvikling af Skolevæsenet.

Kommune Kujalleq. Handleplaner for Gamle Nanortalik Kommune i forhold til udvikling af Skolevæsenet. Gruppe nr. 1 (Nanortalik) Dato: 15. april 2011 Gruppearbejde / nr.: fredag Ordstyrer: Referent: Fremlægger: Poul Raahauge Kommune Kujalleq Resume af gruppedrøftelsen / konklusion: Handleplaner for Gamle

Læs mere

Principper: Forældresamarbejdet

Principper: Forældresamarbejdet Principper: Forældresamarbejdet Principper - Skolebestyrelsen Besluttet af: Skolebestyrelsen Oktober 2007 Skole-hjem-samarbejdet er et bærende princip på Asgård Skole. Der lægges vægt på dialog mellem

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Ukaliusaq GR 89602 366250 kaly@sermersooq.gl Postboks 109 3900 Nuuk INDLEDNING: Ukaliusaq kom i brug i 1970 og er med sine

Læs mere

Kvalitetsrapporten. Tabelrapport - spørgeskemaundersøgelse blandt landets kommunalforvaltninger

Kvalitetsrapporten. Tabelrapport - spørgeskemaundersøgelse blandt landets kommunalforvaltninger Kvalitetsrapporten Tabelrapport - spørgeskemaundersøgelse blandt landets kommunalforvaltninger 2011 Kvalitetsrapporten 2011 Danmarks Evalueringsinstitut Citat med kildeangivelse er tilladt Bemærk: Danmarks

Læs mere

Skolereform, Spørgeskema til Skolebestyrelsesformænd

Skolereform, Spørgeskema til Skolebestyrelsesformænd Skolereform, Spørgeskema til Skolebestyrelsesformænd Undersøgelse omkring den nye folkeskolereform. Velkommen til spørgeskemaet for skolebestyrelsesformænd. Juni 2014 Spørgsmålene handler om din oplevelse

Læs mere

Kvalitetsrapport Samsø Skole 2016

Kvalitetsrapport Samsø Skole 2016 Kvalitetsrapport Samsø Skole 2016 Samsø Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Sammenfattende helhedsvurdering... 3 2.1. Handlingsplaner... 3 3. Mål og resultatmål... 4 3.1. Nationalt fastsatte

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Artuarfik Samuel Kleinschmidt Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til? Kvalitetsrapporten fungerer som et værktøj,

Læs mere

Analyse af læring og trivsel - Kvalitetsanalyse 2017 T R Ø R Ø D S K O L E N

Analyse af læring og trivsel - Kvalitetsanalyse 2017 T R Ø R Ø D S K O L E N Analyse af læring og trivsel - Kvalitetsanalyse 2017 T R Ø R Ø D S K O L E N Indhold 1. Indledning... 2 2. Opsamling... 3 Status for pejlemærker for elevernes læring... 3 Status for pejlemærke om elevernes

Læs mere

Brædstrup Skole GRUNDSKOLER. Antimobbestrategi for: Udarbejdet (dato): September 2009. Hvad forstår vi ved trivsel? Hvad forstår vi ved mobning?

Brædstrup Skole GRUNDSKOLER. Antimobbestrategi for: Udarbejdet (dato): September 2009. Hvad forstår vi ved trivsel? Hvad forstår vi ved mobning? GRUNDSKOLER Antimobbestrategi for: Brædstrup Skole Udarbejdet (dato): September 2009 Hvad forstår vi ved trivsel? I skolens værdigrundlag står: Trivsel og tryghed er vigtige faktorer i forhold til elevernes

Læs mere

Folkeskolereformen - fokus på faglighed

Folkeskolereformen - fokus på faglighed Folkeskolereformen - fokus på faglighed Hvorfor en folkeskolereform Folkeskolen anno 2013.intellektuel og uddannelsesmæssig armod, Politikken Fokus på bedre uddannelse og bedre udnyttelse af skattekronerne,

Læs mere

Skolernes mål og handleplaner

Skolernes mål og handleplaner Skolernes udviklingsplaner Nationale mål Kommunal kvalitetsrapport Nationale mål Nationale mål Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Måltal Mindst 80 procent af eleverne

Læs mere

Evaluering af skolens samlede undervisning skoleåret 2011-12

Evaluering af skolens samlede undervisning skoleåret 2011-12 Evaluering af skolens samlede undervisning skoleåret 2011-12 Indhold 1. Evalueringsformer der benyttes på skolen 2. Evaluering af den samlede undervisning i skoleåret 3. Plan for opfølgning på evalueringen

Læs mere

Trivsel definerer vi som en følelse af fysisk, mental og social velvære og tilfredshed.

Trivsel definerer vi som en følelse af fysisk, mental og social velvære og tilfredshed. Antimobbestrategi for Boesagerskolen Gældende fra den 1. oktober 2010 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Med udarbejdelsen af denne antimobbestrategi ønsker vi at fremme trivsel og modvirke

Læs mere

Principper/ retningslinier til fremme af sundhed og trivsel på Langeskov Skole

Principper/ retningslinier til fremme af sundhed og trivsel på Langeskov Skole Principper/ retningslinier til fremme af sundhed og trivsel på Langeskov Skole Lovgrundlag Arbejdet til fremme af sundheden og arbejdsmiljøet på Langeskov Skole tager udgangspunkt i folkeskolelovens 7

Læs mere

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2013/14 Revideret d.16/9-13 af Else Finne

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2013/14 Revideret d.16/9-13 af Else Finne Minngortuunnguup Atuarfia Kvalitetsrapport for skoleåret 2013/14 Kvalitetsrapporten er et krav i Inatsiartutlov nr. 15 af 3. december 2012 om folkeskolen (jf. 49). Det er skolelederen på den enkelte skole,

Læs mere

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Herningsholmskolen

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Herningsholmskolen KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013 Herningsholmskolen 1 Indholdsfortegnelse 1 {%computation text(668235/3/163809833)%} 3 2 RAMMEBETINGELSER

Læs mere

UDKAST. Oplæg til indsatser - dagtilbud og skoler Udvalget for Børn og Skole. 30. maj 2018

UDKAST. Oplæg til indsatser - dagtilbud og skoler Udvalget for Børn og Skole. 30. maj 2018 UDKAST Oplæg til indsatser - dagtilbud og skoler Udvalget for Børn og 30. maj 2018 Fra politiske mål til indsatser - hvor kommer vi fra? Nationale mål: Ny styrket læreplan: 2 landsdækkende læringsmål for

Læs mere

2014 statistisk årbog

2014 statistisk årbog 2014 statistisk årbog 1. december 2014 1. Førskoleinstitutioner og folkeskolen Førskoleinstitutioner og folkeskolen Daginstitutions- og skoleområdet hører under Departementet for Uddannelse, Forskning

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2014/15. NUUSSUUP ATUARFIA Atuarfiup aqqa /skolens navn

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2014/15. NUUSSUUP ATUARFIA Atuarfiup aqqa /skolens navn NUUSSUUP ATUARFIA Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 64 00 / 32 71 33 / jakl@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Narsaviaq 12, Postboks 5329 Atuarfiup/skolens postadresse 3905

Læs mere

2015 statistisk årbog

2015 statistisk årbog 2015 statistisk årbog 1. Førskoleinstitutioner og folkeskolen Førskoleinstitutioner og folkeskolen Daginstitutions- og skoleområdet hører under Departementet for Uddannelse, Forskning og Nordisk Samarbejde.

Læs mere

Antimobbestrategi for

Antimobbestrategi for Antimobbestrategi 2016- Antimobbestrategi for Ullerup Bæk Skolen, Fredericia Gældende fra den Skoleåret 2016-17 og frem FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi vil arbejde målrettet for, at

Læs mere

Antimobbestrategi for Seden Skole. Gældende fra den Skoleåret 2017/18

Antimobbestrategi for Seden Skole. Gældende fra den Skoleåret 2017/18 Antimobbestrategi for Seden Skole Gældende fra den Skoleåret 2017/18 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi på Seden Skole? Formålet med antimobbestrategien er at: alle børn er glade for at gå

Læs mere

Kvalitetsrapport - Folkeskoler Skoleåret 2015/16 Samlet kommunerapport

Kvalitetsrapport - Folkeskoler Skoleåret 2015/16 Samlet kommunerapport 1 Under udarbejdelse. Endelig version udsendes 8. januar 2016 Kvalitetsrapport - Folkeskoler Skoleåret 2015/16 Samlet kommunerapport 2 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Sammenfattende helhedsvurdering...3

Læs mere

Oplæg til indsatser - dagtilbud og skoler Udvalget for Børn og Skole. 20. juni 2018

Oplæg til indsatser - dagtilbud og skoler Udvalget for Børn og Skole. 20. juni 2018 Oplæg til indsatser - dagtilbud og skoler Udvalget for Børn og 20. juni 2018 Fra politiske mål til indsatser - hvor kommer vi fra? Nationale mål: Ny styrket læreplan: 2 landsdækkende læringsmål for hvert

Læs mere

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Vildbjerg Skole

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Vildbjerg Skole Kvalitetsrapport Center for Børn og Læring Skoleåret 2016/17 Lokalrapport for: Vildbjerg Skole 1 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Skolebestyrelsens udtalelse...4 Skoleledelsens udtalelse...5 Resultat

Læs mere

Handleplan til forbedring af trivsel

Handleplan til forbedring af trivsel Handleplan til forbedring af trivsel Den forbyggende indsats For at skolen kan være et sted, hvor det er rart at opholde sig, er det nødvendigt, at eleven både i skolen og på vej til og fra skole, viser

Læs mere

Møde for forvaltningschefer og udvalgsformænd. Sisimiut den 14. og 15. september 2011

Møde for forvaltningschefer og udvalgsformænd. Sisimiut den 14. og 15. september 2011 Møde for forvaltningschefer og udvalgsformænd Sisimiut den 14. og 15. september 2011 Formålet for mødet At kommunerne tager ansvar for, at flere børn forlader folkeskolen med bedre resultater, at resurserne

Læs mere

Folkeskolereformen 2013

Folkeskolereformen 2013 Program Oplæg om: - Folkeskolereformen - Hvad gør vi på Kragelundskolen? - SFO Skolebestyrelsen - valg Spørgsmål og debat - Valg til skolebestyrelsen - Kragelundskolen næste skoleår Folkeskolereformen

Læs mere

Til elever og forældre. Information til elever og forældre om vurdering af uddannelsesparathed

Til elever og forældre. Information til elever og forældre om vurdering af uddannelsesparathed Til elever og forældre Information til elever og forældre om vurdering af uddannelsesparathed Ungdommens Uddannelsesvejledning UU Aarhus-Samsø Januar 2011 Vurdering af uddannelsesparathed Når du forlader

Læs mere

Distriktsskole Ganløses evaluering af afkortning af undervisningstiden samt ansøgning om konvertering i skoleåret 2017/18

Distriktsskole Ganløses evaluering af afkortning af undervisningstiden samt ansøgning om konvertering i skoleåret 2017/18 Distriktsskole Ganløses evaluering af afkortning af undervisningstiden samt ansøgning om konvertering i skoleåret 2017/18 I forbindelse med Folkeskolereformen blev der indført en ny bestemmelse i folkeskoleloven,

Læs mere

Distriktsskole Ganløses evaluering af afkortning af undervisningstiden samt ansøgning om konvertering i skoleåret 2017/18

Distriktsskole Ganløses evaluering af afkortning af undervisningstiden samt ansøgning om konvertering i skoleåret 2017/18 Distriktsskole Ganløses evaluering af afkortning af undervisningstiden samt ansøgning om konvertering i skoleåret 2017/18 I forbindelse med Folkeskolereformen blev der indført en ny bestemmelse i folkeskoleloven,

Læs mere

Skabelon for redegørelse i relation til kvalitetstilsynet med folkeskolen

Skabelon for redegørelse i relation til kvalitetstilsynet med folkeskolen Skabelon for redegørelse i relation til kvalitetstilsynet med folkeskolen Udviklingsplan Har I på skolen en udviklingsplan fx som led i arbejdet med kommunens kvalitetsrapport - med konkrete mål for skolens

Læs mere

Ikast Vestre skoles. antimobbestrategi. Antimobbestrategi for Ikast Vestre Skole. Gældende fra Skoleåret 2010-2011

Ikast Vestre skoles. antimobbestrategi. Antimobbestrategi for Ikast Vestre Skole. Gældende fra Skoleåret 2010-2011 Ikast Vestre skoles antimobbestrategi Antimobbestrategi for Ikast Vestre Skole Gældende fra Skoleåret 2010-2011 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi vil med vores antimobbestrategi fremme

Læs mere

Antimobningspolitik for Gesten Centralskole.

Antimobningspolitik for Gesten Centralskole. Børn, der trives kan lære Voksne, der trives kan undervise Antimobningspolitik for Gesten Centralskole. Hvis mobning skal begrænses, skal de 3 Vér på arbejde. vision om, at trivslen kan forbedres ved en

Læs mere

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2012/13 Revideret d.16/9-13 af Else Finne

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2012/13 Revideret d.16/9-13 af Else Finne Minngortuunnguup Atuarfia Kvalitetsrapport for skoleåret 2012/13 Kvalitetsrapporten er et krav i Inatsiartutlov nr. 15 af 3. december 2012 om folkeskolen (jf. 49). Det er skolelederen på den enkelte skole,

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017

Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Undervisningsmiljøvurdering Bedsted Friskole Februar 2017 Skolen har denne gang valgt at gennemføre undervisningsmiljøvurderingen, som en længere fælles evaluering gennem samtaler mellem elever og lærere

Læs mere

Samarbejde med forældre om børns læring status og opmærksomhedspunkter juni 2015

Samarbejde med forældre om børns læring status og opmærksomhedspunkter juni 2015 Samarbejde med forældre om børns læring Samarbejde med forældre om børns læring status og opmærksomhedspunkter juni 2015 Side 1/7 Dette notat præsenterer aktuelle opmærksomhedspunkter i forbindelse med

Læs mere

Til samtlige kommunalbestyrelser Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Kontor for Grundskolen

Til samtlige kommunalbestyrelser Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Kontor for Grundskolen Til samtlige kommunalbestyrelser Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Kontor for Grundskolen Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. nr.: 33 92 50 00 E-mail: stuk@stukuvm.dk www.stukuvm.dk CVR

Læs mere

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Gullestrup skole

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Gullestrup skole Kvalitetsrapport Center for Børn og Læring Skoleåret 2016/17 Lokalrapport for: Gullestrup skole 1 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Skolebestyrelsens udtalelse...4 Skoleledelsens udtalelse...4 Resultat

Læs mere

Kvalitetsrapport [Skoleår for udarbejdelsen]

Kvalitetsrapport [Skoleår for udarbejdelsen] Bilag 2 Skabelon for Kvalitetsrapport 2.0 Kvalitetsrapport [Skoleår for udarbejdelsen] [Kommune] [Byvåben, illustrationer mv.] Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Sammenfattende helhedsvurdering...

Læs mere

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Følgende elementer indgår i skolens evalueringspraksis, idet der til stadighed arbejdes på at udvikle evalueringsmetoder på skolen, der ikke bare bliver evaluering

Læs mere

Strategi for implementering af folkeskolereformen på Høje Kolstrup Skole

Strategi for implementering af folkeskolereformen på Høje Kolstrup Skole Strategi for implementering af folkeskolereformen på Høje Kolstrup Skole 2015-2020 Skole og Undervisning Oktober 2017 VIRKNINGER PÅ LÆNGERE SIGT: Strategi for folkeskolerne i Aabenraa Kommune 2015-2020

Læs mere

Justering af Folkeskoleloven pr. august 2019/1. august 2020

Justering af Folkeskoleloven pr. august 2019/1. august 2020 Aftaletekst Ny lovtekst Gammel lovtekst Aftalepartierne er enige om, at der tilføres 90 ekstra fagtimer til prioritering af opstart af 2. fremmedsprog, billedkunst og historie 5, stk. 2 nr. 2 2) Praktiske/musiske

Læs mere

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf:

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf: Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Ifølge Lov om friskoler og private grundskoler m.v. skal skolen regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde

Læs mere

SKOLE. Vurdér resultaterne

SKOLE. Vurdér resultaterne Vurdér resultaterne Dét viste ETU en De overordnede resultater i trivselsmålingen: Jeg har ikke været uddannelsesleder i afdelingen, i den periode, hvor ETU har været besvaret. år. De overordnede resultater

Læs mere

LÆR MED FAMILIEN EVALUERING AF ET PROJEKT OM FORÆLDREINVOLVERING I FOLKESKOLEN KORT & KLART

LÆR MED FAMILIEN EVALUERING AF ET PROJEKT OM FORÆLDREINVOLVERING I FOLKESKOLEN KORT & KLART LÆR MED FAMILIEN EVALUERING AF ET PROJEKT OM FORÆLDREINVOLVERING I FOLKESKOLEN KORT & KLART OM LÆR MED FAMILIEN Lær med Familien er en metode, der bygger bro mellem skole og hjem. Den består af en række

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Christinelystskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1.5.

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Christinelystskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1.5. UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Christinelystskolen Dato: 1.5.2010 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1.5.2013 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en

Læs mere

Fælles Kvalitetsrapport for folkeskolerne i Qeqqata Kommunia skoleår 2017/2018

Fælles Kvalitetsrapport for folkeskolerne i Qeqqata Kommunia skoleår 2017/2018 Fælles Kvalitetsrapport for folkeskolerne i Qeqqata Kommunia skoleår 2017/2018 Pagga i forbindelse med at Qinnguata Atuarfia blev kåret som årets skole i 2017 INDHOLD INDHOLD... 2 Indledning... 3 Skoleledere...

Læs mere

Kvalitetsrapport for skoleåret 2007/08

Kvalitetsrapport for skoleåret 2007/08 Gjessø Skole Kvalitetsrapport for skoleåret 2007/08 Dette er Gjessø Skoles kvalitetsrapport for skoleåret 2007/08. Her præsenteres skolens vurdering af en række data, der beskriver væsentlige forhold på

Læs mere

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2016/17

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2016/17 Minngortuunnguup Atuarfia Kvalitetsrapport for skoleåret 2016/17 Kvalitetsrapporten er et krav i Inatsiartutlov nr. 1 af 3. december 2012 om folkeskolen (jf. 49). Det er skolelederen på den enkelte skole,

Læs mere

2013 statistisk årbog

2013 statistisk årbog 2013 statistisk årbog 1. Førskoleinstitutioner og folkeskolen Førskoleinstitutioner og folkeskolen Daginstitutions- og skoleområdet hører under Departementet for Uddannelse, Forskning og Nordisk Samarbejde.

Læs mere

At elever og ansatte er glad for deres hverdag på skolen og at man passer på hinanden At man føler sig værdsat og respekteret

At elever og ansatte er glad for deres hverdag på skolen og at man passer på hinanden At man føler sig værdsat og respekteret Antimobbestrategi for Pilehaveskolen Gældende fra den Januar 2016 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? At arbejde for en mobbefri skole. At alle elever, forældre og personale gør en indsats

Læs mere

Handleplan for styrkelse af elevernes læsekompetencer i Roskilde Kommunes folkeskoler 2012-2016

Handleplan for styrkelse af elevernes læsekompetencer i Roskilde Kommunes folkeskoler 2012-2016 for styrkelse af elevernes læsekompetencer i Roskilde Kommunes folkeskoler 2012-2016 Indhold: Indledning side 3 Tiltag - og handleplaner side 4 Evaluering side 8 Arbejdsgruppen: Vagn F. Hansen, Pædagogisk

Læs mere

Tal- og ordblindecenter. Skoleudvalgsmøde 19. juni 2018

Tal- og ordblindecenter. Skoleudvalgsmøde 19. juni 2018 Tal- og ordblindecenter Skoleudvalgsmøde 19. juni 2018 Intensivt forløb - kapacitet - Omfatter elever i almenklasserne fra 4.-6. klasse - 10 ugers intensivt forløb - 6 forløb årligt (3 for ordblinde og

Læs mere

Uddannelse. Beskedne forbedringer på uddannelsesområdet. Mange begynder på en uddannelse, men stort frafald

Uddannelse. Beskedne forbedringer på uddannelsesområdet. Mange begynder på en uddannelse, men stort frafald Uddannelse Beskedne forbedringer på uddannelsesområdet Mange begynder på en uddannelse, men stort frafald De officielle tal overvurderer fremgangen i uddannelsesniveauet Ca. halvdelen af de 25 til 34 årige

Læs mere

Forligspartierne ønsker, at folkeskolens faglige niveau skal forbedres og har disse tre overordnede mål for folkeskolen:

Forligspartierne ønsker, at folkeskolens faglige niveau skal forbedres og har disse tre overordnede mål for folkeskolen: Aftalen mellem Regeringen, Venstre og DF om folkeskolen Regeringen, Venstre og DF har indgået en aftale om folkeskolen. Hvis de konservative siger ok til forliget, hvilket de indtil videre ikke har været

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Folkeskolereform 2013 - hvad består den af? Regeringen og KL!

Folkeskolereform 2013 - hvad består den af? Regeringen og KL! Folkeskolereform 2013 - hvad består den af? Regeringen og KL! Regelforenkling med større frihed til kommuner og skoler Forenkling af elevplanerne Forenkling af Fælles Mål Enklere styring af timetallet

Læs mere

Handleplan i forhold til forældretilfredshedsundersøgelsen på Avedøre Skole og SFO

Handleplan i forhold til forældretilfredshedsundersøgelsen på Avedøre Skole og SFO Handleplan i forhold til forældretilfredshedsundersøgelsen på Avedøre Skole og SFO Hovedområde Beskrevet problematik fra kommentarerne Handleplan Tilfredshed med undervisningen Undervisningens kvalitet

Læs mere

Strategi for Folkeskole

Strategi for Folkeskole Strategi for Folkeskole 2014 Forfatter: Skole og dagtilbud Revideret den 5. februar 2015 Dokument nr. [xx] Sags nr. 480-2014-97805 I Indhold Forord... 1 Indledning... 2 Kerneopgaven:... 2 Visionen... 3

Læs mere