Referat fra ekstraordinært LSU og LAMU møde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ekstraordinært LSU og LAMU møde"

Transkript

1 Referat fra ekstraordinært LSU og LAMU møde Dato: 26. maj 2020 kl Til stede:, Birgitta R. Knudsen, Finn Skou Pedersen, Lene Pedersen, Lisbeth Heilesen, Pia Møller Martensen, Bo Thomsen, Anna Marie Nielsen, Anni Christensen, Claudia Scheffler, Dorthe Caroline Riishøj, Henrik Hartvig Kolmos, Jens Stougaard, Lise Møller Fogh, Magdalena Pyrz, Mette Hoffmann Asmussen, Pernille Rimmer Noer, Susanne Vends, Tania Aaquist Ammitzbøll, Ulla Birk Henriksen, Rikke Mie Rahbek, Dorte Abildskov (referat), Birgitte Larsen (referat) Ikke til stede: Karen Margrethe Nielsen, Lotte Thue Pedersen, Kristian Graf, Dorthe Bødker, Maria Vinther, Niels Sandal Punkt Referat Ansvarlig 1. Oplukning af instituttet efter nedlukning pga. Covid-19 Erik orienterede om de fremsendte retningslinjer fra universitetsledelsen. Fra i morgen (onsdag, 27. maj) kan alle være fysisk til stede på universitetet forudsat at Sundhedsstyrelsens retningslinjer overholdes. Lokaler: Ledelsesgruppen har foreslået, at køkkenerne fortsat er lukket ned, da der her er rigtig mange fælles berøringspunkter (kaffemaskine, køleskab, skuffer og skabe). Det betyder også, at alle fortsat selv skal medbringe mad, drikke og service til sig selv. De næste par dage vil der blive foretaget en del arbejde omkring opmærkning af lokaler, fjernelse af stole mv. for at kunne leve op til retningslinjerne. Erik vil vælge nogle personer ud, som kan hjælpe med arbejdet. Møderum, kaffestue, toiletter, som er rum med mange fælles berøringsflader vil få størst fokus. Frokoststuerne vil være lukket i morgen onsdag, indtil der er fjernet det fornødne antal stole og der er lavet opmærkning omkring rengøring / afspritning efter brug. Ulla Birk Henriksen gjorde opmærksom på, at der i Biokæden kun gøres rent om morgenen, og at der ikke foretages yderligere i løbet af dagen. Erik kontakter Bent Lorenzen for at drøfte en mulig løsning, så der kommer rengøring senere på dagen også. Birgitta R. Knudsen foreslog, at der opsættes sprit på toiletterne, så man selv kan spritte toiletter af før brug. Der var enighed om at det er en god

2 ide, at man kan spritte af på eksempelvis toiletter. Birgitta R Knudsen foreslog, at de medarbejdere, som ikke har mulighed for at spise på kontoret får fortrinsret til at bruge frokoststuerne. Anna Marie Nielsen spurgte om de møblerede mellemrum i Forskerparken kan til at spise frokost i. Erik vil undersøge de brandmæssige aspekter af dette. Lisbeth Heilesen spurgte, om mødelokaler kan bookes til at spise frokost i. Erik, svarede, at det ikke er en god ide, da der nok vil blive behov for at holde en del fysiske møder efter oplukningen af instituttet. Birgitta tilføjede, at der er mange postdocs og ph.d.-studerende, som har plads nok på kontoret. Anna Marie nævnte, at det også er muligt at spise uden for nu. Ulla B. Henriksen oplyste, at ikke alle overholder skiltningen om at der kun må være en person i elevatoren i Biokæden. Erik mener, at vi må opsætte nogle større skilte. Ulla B. Henriksen gjorde opmærksom på, at flere døre og elevatorer er lukket om morgenen og skal åbnes med kort. Det er besværligt for de personer, der møder tidligt. Erik kontakter bygningsservice for at få dem til at åbne tidligere. Anna Marie Nielsen spurgte om, hvordan man laver aftaler om procedurer med rengøringen i forskerparken. Det er et eksternt firma, der gør rent. Erik tager fat i ST byg for at høre, hvad vi gør. Anni Christensen gjorde opmærksom på, at der skal sættes skilt på elevatorerne i Forskerparken, at der kun må være en person ad gangen. Erik spurgte om hjælp til at lokalisere de rum, som er dårligt udluftede, og hvor 2 meters reglen derfor er gældende. Erik beder AMR melde ind til Erik hvilke rum, de mener er små / dårligt ventilerede rum. Ulla B Henriksen nævnte at man skal tænke over, hvor der er behov for mindre fysisk afstand f.eks. kølerum. Skal der bruges værnemidler? Erik mener, at der kun må være én person i kølerummene ad gangen. AMR sender lister over dårligt ventilerede rum senest onsdag, 27. maj. Der bliver lavet skilte med antal tilladte personer i de berørte rum. Anni Christensen / Anna Marie Nielsen Anna Marie Nielsen gjorde opmærksom på, at Ingeniørerne har lavet nogle gode skilte, som vi evt. kan kopiere.

3 Tilladt antal personer i kontorer: Enmandskontorer er ikke noget problem. På små kontorer må der max være 2 personer ad gangen. På store kontorer må der max være 4 personer ad gangen - to og to med ryggen til hinanden. Anni Christensen gjorde opmærksom på, at Forskerparken og Biokæden er to lokationer, og derfor skal møder holdes virtuelt, når der er deltagere fra begge lokationer. Anna Marie Nielsen spurgte om mødelokale 4 og 5 hører med til Forskerparken? Det gør de og kan anvendes af personale i Forskerparken. Når man har været i et fælleslokale, skal man spritte overflader af efter brug, det gælder borde, stole og håndtag. Jens Stougaard opfordrede til spritte fælles tastaturer af efter brug. Laboratorier: Anbefalingerne siger, at der skal være 1 meters afstand, når man sidder ned. Erik opfordrer til hensynsfuld adfærd, når man passerer hinanden. Når man forlader sin arbejdsplads, skal den sprittes af. Det samme gælder f.eks. fællesudstyr som f.eks. centrifuger, kanter på stinkskab, flowbænke osv. Anni Christensen spurgte om det er nødvendigt at spritte af, hvis man hele tiden bruger handsker. Erik mener, at handskerne kan være falsk sikkerhed, da man nemt kommer til at røre forskellige ting uden at tænke over det. Ulla B. Henriksen nævnte, at det er forskelligt, hvad man gør i Forskerparken og i Biokæden. Erik mener, at man som udgangspunkt ikke har handsker på uden for lab. Man spritter hænder af, når man forlader et lab. Det er valgfrit, om man vil bruge handsker, når man ikke er i lab. Erik sender mail ud med retningslinjer. Øvrigt: Erik Ø henstiller til, at man bliver hjemme, hvis man er syg. Erik opfordrer til at blive testet, hvis man er i tvivl om man har Covid-19. Ulla B. Henriksen spurgte om, hvad man gør, når man hører om rengøringspersonale, der er syge. De varetager hygiejnen for alle. Erik taler med Bent Lorenzen om, hvad deres retningslinjer er.

4 Hvis man har pårørende, som er i risikogruppen, kan man kontakte Erik, for at finde ud af, hvad man gør i det enkelte tilfælde. Anni Christensen spurgte, om det var muligt at købe nogle mindre flasker til afspritning af overflader. Flere laboranter har spray med i lommen, så man altid har mulighed for at spritte af. Anni undersøger, om man kan få nogle mindre flasker (ca. 250 ml) og køber et par hundrede hjem til instituttet. Anni Christensen gjorde opmærksom på, at der skal bruges både handsker OG kittel i lab. Erik udvælger nogle spritansvarlige, som tjekker dagligt at der er sprit de udvalgte steder og at der er fyldt op. Ulla B Henriksen gjorde opmærksom på, at der allerede er opsat dispensere i Biokæden, som vedligeholdes af bygningsservice. Undervisning: Indtil videre har åbningen kun relevans for eksamener. Den enkelte studerende kan ønske, om eksamen skal være fysisk eller virtuel. Censor kan ligeledes vælge at være fysisk til stede eller deltage virtuelt. Phd-forsvar afholdes fortsat virtuelt uden tilskuere. Birgitta spurgte, om det også gælder tilskuere, der tilhører samme gruppe, som den ph.d.-studerene. Erik undersøger om det kan lade sig gøre. Almindelig undervisning forventes i gang fra september dog bliver der ingen rus-ture osv. i forbindelse med studiestart Anni Christensen Anni Christensen spurgte, om det er en lokal ledelsesbeslutning, hvor mange, der møder frem. - Er det sådan, at alle fra nu møder ind normalt. Erik svarede, at han mener, at det er forsvarligt. Det gælder også for administrative medarbejdere, da de har enten enmandskontorer eller store tomandskontorer. Det er også vigtigt for forskerne, at gruppelederne kommer på arbejde. Anni Christensen spurgte, om Erik sender en mail ud med besked om, at man ikke forventer fuldt fremmøde før torsdag. Det gælder især for medarbejdere, som har behov for at tilpasse deres situation i forhold til børnepasning mv. Hvis det er muligt, skal man møde ind onsdag, ellers aftaler man med nærmeste leder. Lise Møller Fogh spurgte, om de studerende må komme i morgen. Det må de gerne.

5 Kaffestuer og andre fællesrum kommer først i brug, når der er sat skilte, sprit op, og når der er fjernet stole. Ekstra LSU / LAMU møde afholdes i næste uge. Erik indkalder til tirsdag, 2. juni kl Anna Marie var blevet spurgt, om man må tage kage med til kolleger. Det er ikke en god idé på nuværende tidspunkt. Erik nævner dette, når han skriver ud til instituttet om åbningen. Erik bad alle tilstedeværende om at notere, hvis der er noget, der ikke virker tilfredsstillende i forhold til retningslinjerne. Medbring noter og gerne løsningsforslag til næste møde. Henrik H. Kolmos oplyste, at der kommer mange personer på værkstedet. Han henstiller til, at man samler sammen, så der ikke kommer så mange. Erik foreslog, at man skriver en mail til værkstedet, som herefter afhenter udstyret, der skal tjekkes. Dette gælder både for Biokæden og Forskerparken. Erik sender mail ud. Anni Christensen meldte sig til at udpege små / dårligt ventilerede rum i Forskerparken sammen med Anna Marie. Ulla B. Henriksen og Dorthe C. Riishøj finder ud af noget i Biokæden. ALLE 2. Opgaver: Opsætning af (større) skilte til elevatorer i både Forskerpark og Biokæden max 1 person Fjerne stole fra mødelokaler og frokoststuer Indkøbe sprit til afspritning på toiletter og fælles berøringsflader Liste over små / dårligt ventilerede rum Skilte til små og dårligt ventilerede rum Møderum: hver anden stol fjernes. Det resterende antal stole = max. Antal personer, der må være i rummet. Der skal stå sprit og køkkenrulle i møderum, så brugerne kan spritte af efter brug. Opsæt skilte i møde- og fællesrum om afspritning efter brug. Skiltning om brug af både handsker og kitler i lab. Mødet sluttede kl

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Dato: fredag den 18. december 2015 fra kl. 9:00 11:00 Tilstede: Anna Marie Nielsen, Anni Christensen, Bente Flügel, Bo Thomsen, Claudia Scheffler, Dorthe Bødker Jensen,

Læs mere

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Dato: mandag den 18. juni 2018 fra kl. 13:00 15:00 Tilstede: Anna Marie Nielsen, Anni Christensen, Claudia Scheffler, Connie Jenning Melchjorsen, Dorthe Bødker Jensen,

Læs mere

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Dato: tirsdag den 15. september 2015 fra kl. 13:30 15:30 Tilstede: Anna Marie Nielsen, Anni Christensen, Bente Flügel, Bo Thomsen, Claudia Scheffler, Dorthe Bødker Jensen,

Læs mere

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Dato: torsdag den 18. december 2014 fra kl. 13:00 15:00 i Konferencelokalet 3130-303 Tilstede: Anette Andersen, Anna Marie Nielsen, Anni Christensen, Bo Thomsen, Dorthe

Læs mere

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde

Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Referat fra arbejdsmiljøudvalgsmøde Dato: 10. marts 2013 fra 13:00-15:00 i Forskerparken 3130-303(Konferencelokalet) Tilstede: Anni Christensen, Anni Hangaard Andersen, Christian Bendixen, Dorthe Bødker

Læs mere

2. Meddelelser a) LSU s sammensætning for perioden til (bilag) b) Institutionsakkreditering

2. Meddelelser a) LSU s sammensætning for perioden til (bilag) b) Institutionsakkreditering INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 5. april 2016 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. juni 2016 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

3) Personale a) Lønforhandlingerne 2014/2015; evaluering samt nedsættelse af evt. nye lønkriterie for forhandlingerne 2016 (bilag)

3) Personale a) Lønforhandlingerne 2014/2015; evaluering samt nedsættelse af evt. nye lønkriterie for forhandlingerne 2016 (bilag) INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 3. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Personale a) Rekruttering b) Lønforhandling 2017; status og evaluering

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Personale a) Rekruttering b) Lønforhandling 2017; status og evaluering INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. juni 2017 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 13. oktober 2016 kl. 10.00-12.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

Anne-Pia Larsen, Bende Astrup, David Croft, Jørgen Eriksen, Karen E. Henriksen, Lizzie Melby Jespersen, Ove Edlefsen, Palle Jørgensen

Anne-Pia Larsen, Bende Astrup, David Croft, Jørgen Eriksen, Karen E. Henriksen, Lizzie Melby Jespersen, Ove Edlefsen, Palle Jørgensen Møde den: 29. februar 2016 Videolinkmøde: Pv22 Foulum mødelokale 3 Flakkebjerg LAMU-MØDE i AGRO, DCA og ICROFS Referat Til stede: Fraværende: Anne-Pia Larsen, Bende Astrup, David Croft, Jørgen Eriksen,

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN TUSINDFRYD Børnehavens Værdigrundlag. Børnehavens pædagogiske arbejde tager sit udgangspunkt i Kolding kommunes målsætning på daginstitutionsområdet. I forhold til de livs-/ og

Læs mere

5) Økonomi a) Regnskab 2015 b) Fordeling og finansiering af EUD elever og laborantpraktikanter på ST fra 2016 og frem

5) Økonomi a) Regnskab 2015 b) Fordeling og finansiering af EUD elever og laborantpraktikanter på ST fra 2016 og frem INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 26.01.2016 kl. 9.00-11.30 Institutledelsen i MBG Mødelokale 5, 3140-114 Gustav Wieds Vej 10A, Aarhus Referat Deltagere: Anni H. Andersen (AHA), Bo Thomsen

Læs mere

Referat Kantineudvalgsmøde

Referat Kantineudvalgsmøde Referat Kantineudvalgsmøde Mødedato: onsdag den 24. november 2010 Starttidspunkt: kl. 13.45 Sluttidspunkt: kl. 15.15 Mødested: Mødelokale: Asylgade Jørgens kontor Journalnummer: Deltagere: Jørgen Hansen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Referat INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 10. marts 2015 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik

Læs mere

SIKKERT ARBEJDSMILJØ. ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik Aarhus Universitet

SIKKERT ARBEJDSMILJØ. ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik Aarhus Universitet SIKKERT 1 ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik Aarhus Universitet APRIL 2015 1 Arbejdsmiljøorganisationen på Institut for Molekylærbiologi og Genetik Arbejdsmiljøsgruppe 1: Kontorer, værksteder

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

SIKKERT ARBEJDSMILJØ VED INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK AARHUS UNIVERSITET

SIKKERT ARBEJDSMILJØ VED INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK AARHUS UNIVERSITET SIKKERT ARBEJDSMILJØ VED INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK AARHUS UNIVERSITET JUNI 2017 SIKKERT ARBEJDSMILJØ 1 Arbejdsmiljøorganisationen på Institut for Molekylærbiologi og Genetik Arbejdsmiljøorganisationen

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Nedenfor fremgår et par konkrete eksempler på, hvorfor en fleksibel plan/ordning er en nødvendighed i de perioder, der er præget af afvigelser:

Nedenfor fremgår et par konkrete eksempler på, hvorfor en fleksibel plan/ordning er en nødvendighed i de perioder, der er præget af afvigelser: AARHUS UNIVERSITET 4. juni 2015 Side 1/2 Sagsfremstilling Dato: 01.06.15 Att.: Institutter ved Arts, Aarhus Afsender: Bygningsservice Arts, Rengøring Emne Rengøring af kontorer, BYG ARTS Synlig rengøring:

Læs mere

Nina Petersen 1983 b Pia Merete Yde 1983 b Pia S. Laursen 1983 b Tina Bech 1983 b Tina Petersen 1983 b Anne Birgitte Nielsen 1983 c Anne Mette

Nina Petersen 1983 b Pia Merete Yde 1983 b Pia S. Laursen 1983 b Tina Bech 1983 b Tina Petersen 1983 b Anne Birgitte Nielsen 1983 c Anne Mette Dimitterede 1983 Anne Marie Møller 1983 a Anne Mette Kristiansen 1983 a Bente Gregersen 1983 a Berit Holst Nielsen 1983 a Berit Paulsen 1983 a Birgitte S. Hansen 1983 a Britta Munk 1983 a Gitte Johansen

Læs mere

Faglig netværksgruppe Specialpædagogik

Faglig netværksgruppe Specialpædagogik Specialpædagogik Skole Faglærere Mailadresse - samlet mail liste sidst i dokumentet Tovholder Låsby Skole Skole Dorte Bøg Kongsbach - Tovholder dorte.kongsbach@skanderborg.dk Bakkeskolen Bjedstrup Skole

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

okt sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn Km Navn 2171 Jette Vestergaard 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen

okt sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn Km Navn 2171 Jette Vestergaard 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen okt-14 2014 sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn Km Navn 2171 Jette Vestergaard 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1913 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard

Læs mere

Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby

Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby Velkomstpjece Dagplejen Toubro Børneby Velkommen til den kommunale dagpleje Toubro Børneby Dagplejekontorets personale: AfdelingsLeder Birgitte Chalmer Rasmussen Tlf. : 89592572/2750 Mobil: 31544500 Email

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud).

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud). Møde den: 22. april, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Lockout-skema for uge 17 ( april 2013)

Lockout-skema for uge 17 ( april 2013) 0.a Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte 13.00 17.00 0.b Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Gitte Pia Pia

Læs mere

sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287

sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287 sep-14 aug-14 jul-14 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287 Jette Vestergaard 1364 Hanne Doeleman 1244 Hanne Doeleman 1063 Hanne Doeleman

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

REFERAT. Midlertidigt Tværgående HovedSamarbejds- Udvalg (MT-HSU) for Brønderslev-Dronninglund Kommune. Brønderslev-Dronninglund Kommune

REFERAT. Midlertidigt Tværgående HovedSamarbejds- Udvalg (MT-HSU) for Brønderslev-Dronninglund Kommune. Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev Rådhus, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf. 9945 4545 - Fax 9945 4500 Dronninglund Rådhus, Rådhusgade 5, 9330 Dronninglund. Tlf. 9947 1111 - Fax 99 47

Læs mere

Alle tiders bedste tider - kvinder. Opdateret med år 2010 resultater.

Alle tiders bedste tider - kvinder. Opdateret med år 2010 resultater. Alle tiders bedste tider - kvinder. Opdateret med år 2010 resultater. 100 m 1 14.10 Pia Christensen 1961 29.05.1984 2 16.10 Lene Munch 1983 30.05.1995 3 16.53 Ella Grimm 1947 15.08.1998 4 16.63 Birthe

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 30 36 95 Jens Peter Christensen Østerild 34 30 31 95

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. maj 2015

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. maj 2015 Blad nr. 3046 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. maj 2015 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Punkt 5 tilføjet til dagsordenen. Godkendt. 2. Meddelelser til orientering 2.1

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Ullerup Bæk Skolen Skjoldborgsvej 25 DK-7000 Fredericia Tlf. 7210 5930 britta.madsen@fredericiakom.dk www.fredericiakommune.dk I denne folder kan du læse lidt

Læs mere

Fraværende: Lizzie Melby Jespersen; Kirsten Heinrichson; Erik Steen Kristensen; Niels Halberg

Fraværende: Lizzie Melby Jespersen; Kirsten Heinrichson; Erik Steen Kristensen; Niels Halberg Møde den: 23. februar 2015 kl. 10.00-11.30 Videolink: Videolinkrum (5) Flakkebjerg og mødelokale PV22 Foulum AGRO LAMU-møde Referat Til stede: Karen Eberhardt Henriksen; Jørgen Eriksen; Palle Jørgensen;

Læs mere

Møder i Forældrerådet, Børnehuset Østre

Møder i Forældrerådet, Børnehuset Østre Møder i Forældrerådet, Børnehuset Østre MØDEREFERAT Mødedato: Tirsdag d. 12. april 2011 Sted: Til stede: Afbud: Referent: Børnehuset Østre Rikke, Kamilla, Britta, Lotte, Randi og Ann Maria, Maiken, Pernille

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. december 2015 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2018-09. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den kl Institutledelsen i MBG Mødelokale (konf.) Gustav Wieds Vej 10, Aarhus.

AARHUS UNIVERSITET. Møde den kl Institutledelsen i MBG Mødelokale (konf.) Gustav Wieds Vej 10, Aarhus. INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 16.03.2016 kl. 11.30-16.00 Institutledelsen i MBG Mødelokale 3130-330 (konf.) Gustav Wieds Vej 10, Aarhus Referat Deltagere: Anni H. Andersen (AHA), Bo

Læs mere

Menighedsrådets møde Torsdag den 22. januar 2015

Menighedsrådets møde Torsdag den 22. januar 2015 Blad nr. 3009 Menighedsrådets møde Torsdag den 22. januar 2015 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Meddelelse fra Kirkeministeriet om Biskoppens

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ekstraordinært møde den 19. april LSU i AU HR

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ekstraordinært møde den 19. april LSU i AU HR Ekstraordinært møde den 19. april 2017 Referat LSU i AU HR Til stede: Lederrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Lindberg Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Lene Fransen, Lizzi

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 28

AAB Silkeborg Afdeling 28 AAB Silkeborg Afdeling 28 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 9. september 2019 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho (HOZ) CJH deltog

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne, den oktober 2016

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne, den oktober 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 118658 Liva Møller 01-548 Vilsted Skf. 200/10 200/11 400/21 G 2 118344 Emil Hedemann 01-513 Vester Hassing Skf. 199/11 200/14 399/25 S 3 103891 Simon Houen Jensen 01-513

Læs mere

Referat. LSU - møde 9 Afholdt mandag den 15. september 2014 kl , mødelokale , Navitas AARHUS UNIVERSITET. Deltagere:

Referat. LSU - møde 9 Afholdt mandag den 15. september 2014 kl , mødelokale , Navitas AARHUS UNIVERSITET. Deltagere: LSU - møde 9 Afholdt mandag den 15. september 2014 kl. 08.00, mødelokale 03.052, Navitas Referat Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Asger Schou Erland U. Jessen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 24. november 2014 Referat af Mødedato og tid Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård tirsdag

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 22. september 2009 Tlf. dir.: 4477 1836 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: pre@balk.dk Kontakt: Anne Precht Referat

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Blad nr. 2972 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Afbud: Rune Viberg og medarbejderrepræsentant Jesper Kronholm. Medarbejderrepræsentanten Bent Skovbro Hansen forlod mødet efter mødets

Læs mere

A-rækken 3. runde Turnering Serie holdturnering, 4 hold Score Plac. Score Plac. 4 Per Quist Nielsen

A-rækken 3. runde Turnering Serie holdturnering, 4 hold Score Plac. Score Plac. 4 Per Quist Nielsen 06-02-2012 Hold 3 (3 af 3) A-rækken 3. runde Turnering 22 1 66 1 19 2 46 2 11 3 34 3 8 4 32 4 B-rækken 3. runde Turnering 24 1 74 1 6 4 42 2 15 2 31 3 15 2 29 4 C-rækken (Middel: 60) Sektion Turnering

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesseminar lørdag d. 28. oktober 2016

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesseminar lørdag d. 28. oktober 2016 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesseminar lørdag d. 28. oktober 2016 Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat Referatet godkendt uden kommentarer. 2 Nyt fra Elevråd:

Læs mere

Kom videre med matematik på computer og smartboard - indskolingen

Kom videre med matematik på computer og smartboard - indskolingen Kom videre med matematik på computer og smartboard - indskolingen Hold: 12201A Mandag 3. september 2012 15:00 til 17:30 Mandag 1. oktober 2012 15:00 til 17:30 Mandag 5. november 2012 15:00 til 17:30 Mandag

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 12. maj 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk X Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde onsdag den 8. januar 2014, kl 13.00 14.45 Bygning 1431, lokale 013/015, Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde REFERAT Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen,

Læs mere

Jørgen Jensen, John Esager Hansen, Niels Rebsdorf Lene Rausner. Dagsorden Behandlingstype Referat Handling

Jørgen Jensen, John Esager Hansen, Niels Rebsdorf Lene Rausner. Dagsorden Behandlingstype Referat Handling Referat til ekstraordinært LSU Mødedato 12. oktober 2016 Starttidspunkt Kl. 13:00 Sluttidspunkt Kl. 14:00 Mødested Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Niels Bohrs Allé, Odense Mødelokale D.250 Journalnummer

Læs mere

Gruppe H4 (H60, H65) - [4, 3, 2, 1]

Gruppe H4 (H60, H65) - [4, 3, 2, 1] side 1 Divisionsmatch v4.0.0 / 2018-11-04 14:26:30 Divisionsmatch (Stenderup, 2018-11-04) -------------------------------------- score point Faaborg OK 357-185 6 (41), 8 1. pl OK Esbjerg 256-216 4 (41),

Læs mere

da prisen er lavere ved større indkøb.

da prisen er lavere ved større indkøb. STØTTEFORENINGEN KATRINEHAVENS VENNER - DET ER OS DER GØR EN FORSKEL Vinkel den 16.09.2018 Referat fra bestyrelsesmødet i Støtteforeningen Katrinehavens Venner den 6. september 2018 Ekstra møde i forbindelse

Læs mere

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat Ordinær Generalforsamling d. 25.04.-2018 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Annalise Amstrup 9 U x Anne-Mette Jensen 9 N - Anni Brown & Jørn

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen DAGSORDEN/REFERAT Dato/tid: Onsdag den 27. februar 2019, kl. 18.00-20.45 obs udvidet mødetid Afdeling/lokale: Marienberg afd., personalerummet Deltagere: Mathias

Læs mere

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Fremmødte: Theis Palm Julie Ottesen Lena Marie Hybschmann Line Søderberg Degn Kasper Klose Bak Siw Søby Rasmussen Mødets referent: Lena Marie Hybschmann

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Blad nr. 2956 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Afbud: Annie Larsen, Susanne Malmstrøm, Ulla Thorbjørn Hansen, Per Vibskov Nielsen Fraværende uden afbud: Paul Bundgaard Dagsorden Beslutning

Læs mere

Vi sendte en høring til jer den 20. december 2017 i forlængelse af tilsynsbesøget den 14. december 2017.

Vi sendte en høring til jer den 20. december 2017 i forlængelse af tilsynsbesøget den 14. december 2017. HVIDOVRE KOMMUNE Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre Arbejdstilsynet Tilsynscenter Øst Landskronagade 33 2100 København Ø T 70 12 12 88 at@at.dk www.at.dk CVR 21481815 8. januar 2018 Afgørelse Vi sendte en høring

Læs mere

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Tid: Sekretariat Sekretariat Sekretariat Sekretariat Speaker Lyd/Musik Skriver for vet 10:00-13:00 Kristina Brødbæk Louise Ø Larsen Lene Burgaard 13:00-16:00

Læs mere

Tune IF Badminton (1) (1) (5) (12) (16)

Tune IF Badminton (1) (1) (5) (12) (16) Herresingle Tirsdag * 1 Kristian Korre 2 ovs 3 Claus Ulriksen 9 12 4 ovs * 5 Torben Rasmussen (3) (5) 16 13 6 ovs 7 Martin Pedersen 16 21 8 7 (5) 8 ovs 9 Peer 10 Jannick Hansen 11 ovs 6 12 (7) (9) 14 18

Læs mere

HUSAVIS FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE. Ældrecenter Vesterlund November 2016

HUSAVIS FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE. Ældrecenter Vesterlund November 2016 HUSAVIS FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE Ældrecenter Vesterlund November 2016 16 Telefonnumre på Vesterlund Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon. Vi henstiller til at opkald, der ikke er akutte,

Læs mere

Gjerndrup Friskoles historie

Gjerndrup Friskoles historie Gjerndrup Friskoles historie For at fortælle om Gjerndrup Friskole, skal vi lidt længere tilbage i tiden. Gjerndrup Skole blev bygget i 1930, men før 1930 var der i Gjerndrup Surhave Skole, hvor de fleste

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Den 5. juli 2012. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Tilbudstype og form Adresse Telefonnummer E-mail adresse

Læs mere

D 10 D 11-12 1986 Dorthe Grotkær 1986 Mona Grotkær 1987 Katrine Nielsen 1987 Dorthe Grotkær 1988 Katrine Nielsen 1988 Dorthe Grotkær 1989.

D 10 D 11-12 1986 Dorthe Grotkær 1986 Mona Grotkær 1987 Katrine Nielsen 1987 Dorthe Grotkær 1988 Katrine Nielsen 1988 Dorthe Grotkær 1989. D 10 D 11-12 1986 Dorthe Grotkær 1986 Mona Grotkær 1987 Katrine Nielsen 1987 Dorthe Grotkær 1988 Katrine Nielsen 1988 Dorthe Grotkær 1989.------ 1989 Katrine Nielsen 1990 Tanja Boen Knudsen 1990 Kamilla

Læs mere

Vintereksamen 2010/2011 SKRIFTLIG EKSAMEN. SOCIAL- og PERSONLIGHEDSPSYKOLOGI

Vintereksamen 2010/2011 SKRIFTLIG EKSAMEN. SOCIAL- og PERSONLIGHEDSPSYKOLOGI EKSAMEN SOCIAL- og PERSONLIGHEDSPSYKOLOGI Censor: Helle Andersen Eksaminator: Line Hesselberg Hjemmeopg.: 20083410, 20083734, 20084181, 20085312, 20101906, 20101910, 20102182, 20102199, 20102681, 20102790,

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Referat af hovedsikkerhedsudvalgsmøde 4/05 afholdt den 24. november 2005 (Referatet er til godkendelse på næste møde i hovedsikkerhedsudvalget)

Referat af hovedsikkerhedsudvalgsmøde 4/05 afholdt den 24. november 2005 (Referatet er til godkendelse på næste møde i hovedsikkerhedsudvalget) Referat af hovedsikkerhedsudvalgsmøde 4/05 afholdt den 24. november 2005 (Referatet er til godkendelse på næste møde i hovedsikkerhedsudvalget) Deltagere: Henrik Toft Jensen (HTJ), Annette Christensen

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Anna & Erik Middelhede 9 L x Anna & Knud Kristoffersen 11 E

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Lintrup-Hjerting Menighedsråd

Lintrup-Hjerting Menighedsråd d. 22. februar 2019 Lintrup-Hjerting Menighedsråd Menighedsrådsmøde Onsdag d. 27. februar 2019 kl. 19.00 i Lintrup Præstegård, konfirmandstuen Deltagere: Ingen afbud Dagsorden / Referat Åbent møde 1. Økonomi.

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Diakonissestiftelsens Hospice Samtaler for Efterladte Udarbejdet af KIG 5 August 2009 Side: 1 af 6

Diakonissestiftelsens Hospice Samtaler for Efterladte Udarbejdet af KIG 5 August 2009 Side: 1 af 6 Samtaler for Efterladte Udarbejdet af KIG 5 August 2009 Side: 1 af 6 Baggrund: Af WHO s mål for den palliative indsats fremgår det, at vi skal: Tilbyde støttefunktioner til familien under patientens sygdom

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2012 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg C Uanmeldt tilsynsbesøg aflagt 19.09.12 kl.16.50. Hvem har aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2018, kl I mødelokalet ved kontoret

Skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2018, kl I mødelokalet ved kontoret Skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2018, kl. 17.30-20.00 I mødelokalet ved kontoret Der vil blive serveret bolle med pålæg samt kaffe the. Deltagere: Iben Højer Larsen, Peter Birkemose Frederiksen,

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

Bestyrelsesmøde Midtdjurs Friskole den 29. november 2018, kl Punkter fra sidst (kan evt. skydes til de relevante punkter nedenfor):

Bestyrelsesmøde Midtdjurs Friskole den 29. november 2018, kl Punkter fra sidst (kan evt. skydes til de relevante punkter nedenfor): Referat Bestyrelsesmøde Midtdjurs Friskole den 29. november 2018, kl. 18.30 21.00 Tilstede: Mathias, Christine, Kirstine, Henning, Henrik, Ulla, Sanne og Tina Afbud: Vicky Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Badmintonstævne for 60+`ere

Badmintonstævne for 60+`ere Badmintonstævne for 60+`ere hallerne Kongens Enge 42 2690 Tlf.: 46 15 16 76 Torsdag d. 8. november 2012 kl. 09.00 Der deltager ialt 104 spillere fra 11 foreninger. Der er én præmie pr. påbegyndt 5 deltagere

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet. Torsdag, den 23. marts 2017 kl Rådhuset, mødelokale 1, 2. etage. Deltagere:

Referat fra møde i Handicaprådet. Torsdag, den 23. marts 2017 kl Rådhuset, mødelokale 1, 2. etage. Deltagere: Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 29. marts 2017 Sagsbehandler Birgit Coupar Telefon direkte 76 16 92 58 Sags id. 17/567 Referat fra møde i Handicaprådet Torsdag, den 23. marts 2017 kl. 15.00-17.00 Rådhuset,

Læs mere

Dagsorden godkendt. Punkt 7, Kort status på den lokale kompetencefond slås sammen med punkt 5.

Dagsorden godkendt. Punkt 7, Kort status på den lokale kompetencefond slås sammen med punkt 5. Møde den: 29. nov 2018, kl. 12.00 14.00 Mødelokale: Bygn 1260, lok 310 4.LSU møde 2018 Institut for Folkesundhed Referat Deltagere: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen % Annette Bachmann + Eva

Læs mere