M Morgenmad TV-optagelserne i 80 erne af serien om Miami Vice, som blev optaget her.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "M Morgenmad TV-optagelserne i 80 erne af serien om Miami Vice, som blev optaget her."

Transkript

1 Rejsedato: Søn Man Dage: 16 Tillæg enkeltværelse: 7.495,- Pris pr. person: ,- Miami er først og fremmest berømt for sine mange strande, solskinsvejr og stedet, hvor janteloven ikke gælder. Miami blev også meget kendt efter M Morgenmad TV-optagelserne i 80 erne af serien om Miami Vice, som blev optaget her. F Frokost To af de mest populære områder er Ocean Drive med alle de unikke Art A Aftensmad Deco bygninger langs strandpromenaden og den grønne gågade, Lincoln Road Mall (som vi bor tæt ved), med sine tropiske beplantninger, hvor man finder restauranter for enhver smag. Der er naturligvis også afsat tid til den nok mest spektakulære tur til Key West, hvor vi kører over hele 42 broer. - Key West er en by med fantastisk hyggelig stemning, og byen ligger tættere på Cuba end Miami Ikke nok med det, efter Miami opholdet, skal vi på et eventyrligt krydstogt til Sydcaribien med en af Carnivals nyeste skibe, Breeze. Vi besøger bl.a. Grand Tunk, La Romana, Curacao og Aruba Det er bogstavelig talt et krydstogt sprængfyldt af fest ombord på Breeze samtidig med, at man oplever nogle meget eksotiske steder, som man normalt kun kan drømme om Søndag d. 15. november 2015 Afrejse fra København til Miami via Zürich Vi mødes på vores aftalte mødested i Kastrup lufthavn, og derefter flyver vi til Zürich med Swiss og videre til Floridas solbeskinnede hovedstad Miami. Efter ankomsten bliver vi kørt direkte til Miami Beach, hvor vores dejlige hotel Pestana ligger. Aftenen er fri, så man kan vænne sig til klimaforandringen og tidsforskellen. Man kan bruge tiden på at gå ned til Ocean Drive og iagttage det pulserende natteliv. Pestana South Beach Art Deco Hotel

2 Mandag d. 16. november 2015 Sightseeing rundt i Miami med sejltur I dag skal vi på en skøn tur, hvor vi får indsigt i Miami. Vi skal naturligvis kigge nærmere på den verdensberømte South Beach, hvor film- og tv-optagelser ofte har fundet sted. Derfra går turen videre til Coconut Crove, som er den ældste del af området ved Miami og kendt som Miamis spisestue. Her findes mange og varierede restauranter og udendørs cafeer. Vi skal naturligvis også se Coral Gabes, som er det fashionable kvarter. Her er de fleste bygninger opført i amerikansk middelhavsstil. Så går turen til det legendariske Biltmore Hotel, hvor den tidligere olympiske guldsvømmer, Johnny Weissmuller, var ansat som svømmeinstruktør, inden han fik sit skuespillergennembrud i Tarzanfilmene. Hotellet er i dag erklæret nationalmonument og har siden været kulisse for mange film og tv-serier. Derefter kører vi ud og ser det hyggelige Little Havana, som er cubansk område. Området er bl.a. berømt for Domino Park og for områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter. Efter en meget spændende rundtur i Miami, køres vi ned til havnen, hvor vi skal på anden del af turen, nemlig en skøn bådtur i drømmeland. Miami er de rige og berømtes favoritsted, og her får vi det bedste glimt af Miamis imponerende skyline og den berømte»millionaire Row«, som er rækken af villaer på private øer, ejet af nogle af verdens rigeste mennesker - heriblandt mange Hollywood-stjerner. Man kommer også omkring Fisher Island, som er helt forbudt for almindelige lønmodtagere. Det var bl.a. her, Tvind-lederen Amdi Petersen gemte sig med sine millioner. Tirsdag d. 17. november 2015 Fridag Dagen i dag er til fri disposition. Du kan vælge at blive på hotellet, dase i en liggestol ved poolen og læse en god bog, slentre en tur ned til Ocean Drive og sidde på en cafe, eller tage ned til Lincoln Road Mall, som ligger mellem 16th og 17th Street, - en lang shoppingsgade med mange gode butikker og restauranter/cafeer. VisualTravel vil på denne fridag eller en anden prøve at arrangere en bustur fra hotellet til Bayside Marketplace, som er et shoppingcenter ved havnen på fastlandet, et meget hyggeligt og flot center, hvor man sagtens kunne bruge mange timer. Dette får du nærmere besked på af rejselederen. Onsdag d. 18. november 2015 Everglades safari park med Airboat og krokodilleshow I dag skal vi på en spændende og action fyldt udflugt. - Vi kører med bus til Everglades nationalpark, hvor vi skal besøge Everglades Safari Park, en krokodillefarm, hvor vi ser mange krokodiller. Herfra skal vi sejle på Airboat, som er en flad båd med påmonteret flypropel, så vi drøner derudad. Vi kommer ud i sumpen, hvor der er mange vilde krokodiller i vandet, og vi får fortalt om områdets livsvilkår for naturen og dyrene. Efter denne tur tager vi tilbage til parken, hvor vi skal se et krokodilleshow. Der vil naturligvis være tid på egen hånd til at se parken.

3 Torsdag d. 19. november 2015 Fridag Dagen i dag er til fri disposition. Du kan vælge at blive på hotellet, dase i en liggestol ved poolen og læse en god bog, slentre en tur ned til Ocean Drive og sidde på en cafe, eller tage ned til Lincoln Road Mall, som ligger mellem 16th og 17th Street, - en lang shoppingsgade med mange gode butikker og restauranter/cafeer. VisualTravel vil på denne fridag eller en anden prøve at arrangere en bustur fra hotellet til Bayside Marketplace, som er et shopping center ved havnen på fastlandet, et meget hyggeligt og flot center, hvor man sagtens kunne bruge mange timer. Dette får du nærmere besked på af rejselederen. Fredag d. 20. november 2015 Heldagstur til Key West inkl. Conch Tour Train I dag skal vi på en meget smuk og spændende tur til Key West, som ligger godt tre timers kørsel syd for Miami, og som er yderpunktet på Florida Keys. Alene placeringen kan få dig til at drømme dig væk. Key West er solidt plantet i Caribien, tættere på Cuba end på Miami, og stemningen i byen er klart mere caribisk end amerikansk. Key West har altid tiltrukket intellektuelle og anderledes tænkende fra fastlandet. Den mest berømte indbygger i Key West gennem tiderne er uden tvivl Ernest Hemingway, hvis tidligere hjem er en ægte turistmagnet. Turen til Key West er en meget smuk tur, hvor du passerer ikke færre end 42 broer, hvoraf den længste er mere end 11 km. Selv om turen tager ca. 4 timer, er det hele oplevelsen værd. Byen er især kendt for sine smukke solnedgange, Ernest Hemingways hus samt baren Sloppy Joe's, som efter sigende var en af den berømte forfatters foretrukne barer. De fleste nyder stranden i dagtimerne og mødes ved Mallory Square for at nyde solnedgangen. Du får naturligvis fritid til at udforske Key West, dog er turen inkl. en tur med Cronch Train, et tog, der kører dig rundt forbi alle seværdighederne i Key West, så du får god indsigt i denne meget spændende ø. Enjoy it! Lørdag d. 21. november 2015 På krydstogt fra Miami Afg Efter nogen dejlige dage på Miami Beach, er det tid til at checke ud af hotellet, og vi bliver kørt til Port of Miami, verdens største krydstogtshavn, hvor man ofte kan se en perlerække af imponerede, store krydstogtskibe. Vi kører til Carnivals terminal, hvor vi går om bord på Carnival Breeze, en af Carnivals nyeste skibe, og skibet, hvor vi skal opholde os de næste 9 dage. Om bord får vi straks instruktion om brug af sikkerhedsudstyr, og vi får tid til at indtage frokost, inden vi forlader Miamis pulserede liv og slapper af de næste 9 dage på havet.

4 Søndag d. 22. november 2015 På havet - Fun Ship at Sea Afg I dag skal vi læne os tilbage og nyde det fantastiske caribiske klima og det azurblå hav, mens vi sejler mod Grand Turk. Om bord på skibet er der masser af muligheder for at få tiden til at gå. Du kan evt. slappe af ved poolen med en god bog eller kaste dig i bassinet og ha det sjovt sammen med andre. Du kan også vælge at deltage i en af de mange aktiviteter, der tilbydes om bord. Du kan umuligt komme til at kede dig. Mandag d. 23. november 2015 Grand Turk, Bahamas Ank Afg Grand Turk, Turks & Caicos, fylder ganske vist ikke meget, men den er fyldt med overdådige scenerier og historisk charme. Carnival cruises til Grand Turk tager dig til en fortryllende, afsides beliggende ø, spækket med gamle vindmøller, græsbevoksede stier og billedskønne strande. Gå på opdagelse i en grøn oase midt i det blå hav, omgivet af et uberørt koralrev og kontinentalsoklens stejle skrænter. Tag en svømmetur i det turkisblå hav ud for Governor s Beach eller hyg dig med en snorkle- eller dykkertur i koralrevet ud for Grand Turk. Gå på opdagelse i det historiske Cockburn Town og de gamle salinas (saltbassiner). Mærk den fløjlsbløde fornemmelse ved at berøre en pilrokkes vinger i Gibbs Cay. Tag på shopping efter toldfrie smykker og lokalt håndværk i det farvestrålende Grand Turk Cruise Center. Tirsdag d. 24. november 2015 La Romana, Dominikanske Republik Ank Afg Vi sejler til La Romana for at boltre os på nogle af Caribiens smukkeste strand og mest overdådige terræn. La Romana, Den Dominikanske Republik, er et lille, fortryllende udsnit af troperne på øens sydøst kyst. På dette krydstogt kan man trave gennem de brostensbelagte gader i en genopbygget middelalderby, lede efter brugskunstskatte eller lade sig henrykke over den vilde luksus i Case de Campo, - det hektar store ferieparadis, som grænser op til byen. Slap af i Saona Islands tropiske skjulested. Tag en spadseretur i den genopbyggede, spanske landsby fra det 16. århundrede. Nyd det turkisblå caribiske hav med snorkel, sejlbåd eller kajak. Se cigarer blive håndrullet. Køb håndlavet lertøj direkte hos kunstnerne i Altos de Chavón.

5 Onsdag d. 25. november 2015 Curacao Ank Afg Europa møder Vestindien i Curacao, en fantastisk blanding af dristige farver og en kosmopolitisk kultur. Som den største af det, der tidligere var De Nederlandske Antiller, har denne caribiske ø det hele. Kom til Curacao og oplev de skønne strande, historisk arkitektur og en global markedsplads. Carnival Curacao krydstogter giver dig mulighed for at udforske denne magiske ø, lige fra de marine parker til den karakteristiske spiritus og den varme velkomstatmosfære. Tag en sporvogn gennem Willemstads pastelfarvede gader. Tag en snorkletur blandt de rige livsformer i Curacao Undervands Marine Park. Shop efter europæiske kvalitetsvarer og hollandske godter i Punda distriktet. Tag en slentretur over den historiske Queen Emma Pontonbro. Se vilde geder, leguaner og Curacao hjorte, som boltrer sig i Christoffel National Park. Torsdag d. 26. november 2015 Aruba Ank Afg Tag en svømmetur i det funklende Caribiske Hav eller slap af på en solbeskinnet strand på Carnival krydstogtet til Aruba. Aruba, som er kendt som den glade ø, byder krydstogtgæster velkommen med billedskønne strande, uanede mængder af eksotiske blomster og noget af det allerbedste shopping og natteliv i Caribien. Glem alt om stress og jag og nyd det fortryllede og afslappede tempo, som hersker på øen. Slå dig ned på Palm Beach s hvide sandstrand i verdensklasse. Udforsk hulerne og helleristningerne i Arikok National Park. Besøg en af øens neonoplyste kasinoer på krydstogtet til Aruba. Tag på opdagelse på Arubas vilde nordøstkyst med et off-road køretøj. Køb fint, hollandsk produceret porcelæn og importerede chokolader i Oranjestad. Fredag d. 27. november 2015 På havet - Fun Ship at Sea I dag skal vi læne os tilbage og nyde den fantastiske sejltur, den første af en 2 dage lang tur mod Miami. Om bord på skibet er der masser af muligheder for at få tiden til at gå. Du kan evt. slappe af ved poolen med en god bog eller kaste dig i bassinet og ha det sjovt sammen med andre. Du kan også vælge at deltage i en af de mange aktiviteter, der tilbydes om bord. Du kan umuligt komme til at kede dig.

6 Lørdag d. 28. november 2015 På havet - Fun Ship at Sea I dag skal vi atter læne os tilbage og nyde sejlturen, den sidste af de 2 dage mod Miami. Om bord på skibet er der masser af muligheder for at få tiden til at gå. Du kan evt. slappe af ved poolen med en god bog eller kaste dig i bassinet og ha det sjovt sammen med andre. Du kan også vælge at deltage i en af de mange aktiviteter, der tilbydes om bord. Søn/Man. d november 2015 Miami og hjemrejse til Danmark Ank Efter nogle fantastiske dage på det Caribiske Hav, er det desværre tid til at checke ud fra Carnival Breeze. Efter checkud proceduren skal vi med bussen, som kører os til Miami Internationale lufthavn, hvorfra vi flyver hjemad med Swiss til Zürich. Efter flyskift i Zürich flyver vi videre til København, hvortil vi ankommer midt på eftermiddagen. M Pestana South Beach Art Deco Hotel Om hotellet Dette hotel i Miami ligger 8 minutters gang fra de fornemme butikker og restauranter i Lincoln Road Mall og 1,6 km fra Miamis art deco-kvarter. Hotellet byder på gratis trådløs internetadgang og egen restaurant. I den indre gårdhave kan gæsterne slappe af efter de mange oplevelser i Miami Beach. Gæsterne på Pestana South Beach Hotel kan benytte business-centret, cykeludlejningen og vaskeriet. Gæsterne kan spise morgenmad, frokost og middag på Mermaid Bistro og Bar. Der serveres også snacks og drikkevarer. Hotellet ligger 6 minutters gang fra Bass Museum of Art og 11 minutters gang fra Miami Beach Convention Center. Hotellet ligger ikke langt fra stranden. Gæsteværelser Samtlige værelser har ipod-dockingstation, kabel-tv samt faciliteter til at lave te og kaffe. Nogle af værelserne på South Florida Pestana South Beach Hotel har udsigt over haven, byen eller swimmingpoolen James Avenue, Miami Beach Florida USA Tlf: Fax:

7 Carnival Breeze Carnival Breeze Miamis hotteste destination sejler over det Caribiske Hav til ø-hotspots. Spas- favoritter, så som SportSquare, og uimodståeligt lækre spisesteder, som f.eks.cucina del Capitano, er bare eksempler på, hvordan Carnival Breeze holder gang i morskaben. Nyd ø-atmosfæren i RedFrog Rum Bar, eller syd-for-grænsen taco lækkerier i Bluelguana Cantina. Oplev familie-sjov (og spil) i Hasbro, The Game Show og ha-ha uhyrligheder i the Punchliner Comedy Club, præsenteret af George Lopez. Lad os heller ikke glemme Guy s Burger Joint, som fremstiller unikke varme-fra-grillen burgere, designet af den berømte køkkenchef Guy Fieri! Der er mange fisk i havet, og du vil finde et pænt udvalg af dem hos Bonsai Sushi. Carnival Breeze har hele familien dækket ind altså m.h.t. vand med en 320 fod lang, snoet vandrutsjebane. Kun for børn og unge findes instruerede programmer hos Camp Carnival og Club 02. Og for de voksne er der helt-for-mig-selvtid til afslapning i Serenity Adult Only Retreat efter at du har hygget dig i Cloud 9 Spa, naturligvis. Og så bare for sjov, når solen er forsvundet, kan du få en virkelig rørende oplevelse i det multi-dimensionale Thrill Theater, danse i sædet hos Playlist Productions. eller, hvis du foretrækker at danse på et dansegulv, så prøv lige Liquid Nichtclub. Hvis du indenfor har en fornemmelse af at være udenfor, skal du ikke bare skifte fokus. Carnival Breezes kahytter og mange af de offentlige arealer rundt om på skibet har funklende tropiske tapeter og tilsvarende møblering, som vil få dig til at føle ægte varm, caribisk fryd. Carnival kahytter På et Carnival krydstogt er din kahyt dit hjem. Når dagen er forbi, og du har oplevet alt, hvad du har lyst til, vil du stile mod din kahyt for at gå til ro for natten. Uanset hvilken slags kahyt du vælger, om du har en almindelig indvendig kahyt eller een med havudsigt, eller du evt. vælger en luksus balkon kahyt eller en suite, vil du have et perfekt sted, hvor du kan koble af og fordøje dagens indtryk. Og hvad enten det er dag eller nat vil alle kahytter have tilknyttet en steward, som kan tilkaldes, når der er behov for ekstra service af enhver art. toiletbord og sågar en hårtørrer. Indvendig kahyt En indvendig kahyt er den mest økonomiske måde at være på krydstogt, og Carnival Breezes indvendige kahytter er ikke kun hyggelige, de er også fyldt med de ting, man kan forvente af en hvilken som helst af Carnivals kahytter: et fuldt ekviperet, privat badeværelse, Carnival Comfort Collection linned og 24 timers room service bare et opkald væk. Denne kahyttype er inkl. i rejsens pris Kahyt med balkon En indvendig kahyt er den mest økonomiske måde at være på krydstogt, og Carnival Breezes indvendige kahytter er ikke kun hyggelige, de er også fyldt med de ting, man kan forvente af en hvilken som helst af Carnivals kahytter: et fuldt ekviperet, privat badeværelse, Carnival Comfort Collection linned og 24 timers room service bare et opkald væk. Caribien - - Tlf: Fax: - -

8 Prisinfo Pr. person i delt dobbeltværelse Prisen inkludrer: Fly fra København - Zürich - Miami - t/r med Swiss Airlines Transfer fra lufthavn til havn t/r Transfer fra hotel til havn t/r 6 nætter på 4* hotel i Miami Beach 6 x morgenmad Sightseeing i Miami med sejltur Everglades Safari Park Heldags tur til Key West 8 nætter ombord Carnival Breeze Indvendig kahyt (uden vindue) 8 x morgenmad (Ombord Breeze) 8 x frokost (Ombord Breeze) 8 x aftensmad (Ombord Breeze) Drikkepenge til personale på skibet Aktiviteter ombord skibet Underholdning Vand, kaffe, te og is Brug af fitnesscenter Tegnsprogede rejseleder Gebyr til rejsegarantifonden Prisen inkludrer ikke: Udflugter på krydstogt Drikkevarer og måltider som ikke er nævnt Drikkepenge i Miami Tillæg pr. person: Gouda Rejseforsikring Standard, 979,- Gouda Rejseforsikring Super, 1.113,- Gouda Rejseforsikring Senior (over 70 år) - Standard, 1.176,- Gouda Rejseforsikring Senior (over 70 år) - Super, 1.320,- Gouda Rejseforsikring (under 16 år) - Strandard, 489,50 Gouda Rejseforsikring (under 16 år) - Super, 556,50 Gouda Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris), ca ,- Eneværelses tillæg, 7.495,- Kahyt med balkon (pr. person), 2.495,- Eneværelse tillæg (med balkon pr. person), ,- ESTA visum, 150,-

INDHOLD: Visum og pas. Praktiske oplysninger 2-3. Florida for Livsnydere 4-5 Florida for Hele Familien 6-7 Det Bedste af Florida 8-9

INDHOLD: Visum og pas. Praktiske oplysninger 2-3. Florida for Livsnydere 4-5 Florida for Hele Familien 6-7 Det Bedste af Florida 8-9 florida Florida I Florida kan I finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk

Læs mere

INDHOLD: Praktiske oplysninger side 2. Florida kør selv: Det Bedste af Florida side 6. Destinationer: Key West side 11

INDHOLD: Praktiske oplysninger side 2. Florida kør selv: Det Bedste af Florida side 6. Destinationer: Key West side 11 florida Florida I Florida kan I finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk

Læs mere

Rejsedato: Ons. 12.11.14 - Ons. 26.11.14 Dage: 15 Tillæg enkeltværelse: 5.900,- Pris pr. person: 17.495,-

Rejsedato: Ons. 12.11.14 - Ons. 26.11.14 Dage: 15 Tillæg enkeltværelse: 5.900,- Pris pr. person: 17.495,- Rejsedato: Ons. 12.11.14 - Ons. 26.11.14 Dage: 15 Tillæg enkeltværelse: 5.900,- Pris pr. person: 17.495,- Dansk Vestindien (De Amerikanske Jomfruøer) er for mange danskere den mest M Morgenmad interessante

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

INDHOLD: Oplev USA med KLM. kør selv rundrejse side 4-5 Destinationer: vestkysten side 8 østkysten side 9 key west side 10

INDHOLD: Oplev USA med KLM. kør selv rundrejse side 4-5 Destinationer: vestkysten side 8 østkysten side 9 key west side 10 florida Pas og ESTA Alle rejsende, både voksne og børn, skal være i besiddelse af et maskinlæsbart pas samt eletronisk indrejseformular/esta (Pris pr. person US$ 14), hvilket giver visumfri indrejse til

Læs mere

INDHOLD: Visum og pas

INDHOLD: Visum og pas florida Florida I Florida kan I finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk

Læs mere

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Florida The Sunshine State 2014 12 dage - Fly Kilometervis af hvide strande, et eldorado for alle livsnydere. Miami, en moderne metropol hvis Art Deco huse er kendt fra mange

Læs mere

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr.

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2015 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New York City Marathon er det største og bedste maratonløb

Læs mere

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening 2014 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening T.O.U.R.S. Tour Operators United for Runners & Sportsmen Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New

Læs mere

De Caribiske øer. Indholdsfortegnelse

De Caribiske øer. Indholdsfortegnelse De Caribiske øer Strobel Travel byder jer velkommen til at gå på opdagelse i vores nye katalog på Caribien. Gennem mange år har disse spændende øer været vores speciale og store passion. Hele perlerækken

Læs mere

FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN

FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN Kom med på en imponerende rejse fra Los Angeles, USA til vores egen hovedstad København Afrejse d. 12-04-2015 Book jeres kahyt allerede nu! Norwegian Star På side 2 finder

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

New York og Den Store Caribiske Odyssé

New York og Den Store Caribiske Odyssé New York og Den Store Caribiske Odyssé 11 dages fantastisk rejse med besøg i New York, flyrejse til Puerto Rico og krydstogt til en perlerække af Caribiske øer Rejse til CARIBIEN med New York og Den Store

Læs mere

Krydstogter. Caribien og andre spændende rejsemål

Krydstogter. Caribien og andre spændende rejsemål Krydstogter Caribien og andre spændende rejsemål Stjernegaards krydstogter Rejseforslag og muligheder i hele verden - ring og få input på 4526 0000 Krydstogtrejser stormer frem som ferieform, efterhånden

Læs mere

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea cuba cuba Cuba er som land en lige så eksotisk cocktail som dets berømte drinks, mojito og daiquiri. Verdens bedste cigarer rulles på denne store caribiske ø, der har sol og sommer året rundt. Her finder

Læs mere

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Oplevelsesrejse med 2 USA og Dansk Caribien 15 dage på egen hånd Danmark - New York - St. Thomas - St. Croix - Danmark Denne fantastiske

Læs mere

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk NU MED

Læs mere

Velkommen til Tyrkiet *

Velkommen til Tyrkiet * Velkommen til Tyrkiet * ALT, HVAD DU HAR BRUG FOR AT VIDE OM DINE GUIDER / OPLEVELSER / UDFLUGTER / PRAKTISK INFORMATION / HJEMREJSE VELKOMMEN TIL TYRKIET! Alle vi guider og aktivitetsguider byder dig

Læs mere

De Vestindiske Øer 2013&2014. & New York! 14 dage - Fly. St. Croix, St. Thomas & St. John! - En efterspurgt rejse - Nu på 11. år!

De Vestindiske Øer 2013&2014. & New York! 14 dage - Fly. St. Croix, St. Thomas & St. John! - En efterspurgt rejse - Nu på 11. år! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG De Vestindiske Øer & New York! St. Croix, St. Thomas & St. John! - En efterspurgt rejse - Nu på 11. år! 14 dage - Fly 2013&2014 Vi flyver med British Airways ét af verdens

Læs mere

Florida/Key West tur

Florida/Key West tur Florida/Key West tur 14.-27. april 2010 1.Dag (14. april) : Afrejse København kl. 06.50 Paris med Air France Paris ank. Kl. 08.50 afg. Kl. 11.15 Miami med Air France Ank. Miami Kl. 14.45 lokal tid Ved

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

De Dansk Vestindiske Øer 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Croix og en uge på St. Thomas.

De Dansk Vestindiske Øer 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Croix og en uge på St. Thomas. Ekstra fordele på læserrejsen 2 udflugter på St. Croix med 10 % forkøbsrabat. 2 udflugter på St. Thomas med 10 % forkøbsrabat. Seating ombord på flyets midtersektion. Comfort Class på flyet kr. 1.500 Danske

Læs mere

Krydstogt over Atlanten

Krydstogt over Atlanten REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Krydstogt over Atlanten Madeira Tenerife De Vestindiske Øer Caribien - 19 dage 15 dages transatlantisk krydstogt med fuld forplejning. Nyd opholdet ombord på det flotte

Læs mere

De Dansk Vestindiske Øer 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Thomas og en uge på St. Croix.

De Dansk Vestindiske Øer 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Thomas og en uge på St. Croix. Ekstra fordele på læserrejsen 2 udflugter på St. Thomas med 10 % forkøbsrabat. 2 udflugter på St. Croix med 10 % forkøbsrabat. Seating ombord på flyet i midtersektion. Comfort Class på flyet kr. 1.500

Læs mere

Krydstogt rundt om Cuba

Krydstogt rundt om Cuba Krydstogt rundt om Cuba med How2cruise Havana Punta Frances Cienfuegos Cuba Montego Bay Jamaica Holguin Santiago de Cuba Oplev Castros Cuba 7 nætters krydstogt Skib: Ms Louis Cristal 15.895,- Pris fra

Læs mere

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava NADANA TOURS Fælles ferie for alle singler Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava Sommer 2015 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Samos, vores nye rejsemål i Grækenland, til Karpathos og til Kreta.

Læs mere

Thailand. Bountyøer og byliv Individuel rejse

Thailand. Bountyøer og byliv Individuel rejse Thailand Bountyøer og byliv Individuel rejse 1 River Kwai Bountyøer og byliv CAMBODIA Hua Hin Bangkok Ayutthaya Langkawi, Koh Lipe og Singapore - 16 dage Denne rejse kombinerer kulturoplevelser, badeferie

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere