Forord Lise Nygaard Jensen Dorrit Thode Torben Mark Lene Riger-Kusk Frede Brunø Helle Faber Kirsten Mathiasen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forord Lise Nygaard Jensen Dorrit Thode Torben Mark Lene Riger-Kusk Frede Brunø Helle Faber Kirsten Mathiasen"

Transkript

1 Forord Med denne mappe ønsker Nøvling Samråd at præsentere landsbyen Nøvling for nye indbyggere i byen. På de følgende sider kan du derfor hente gode lokale informationer om både foreningslivet i byen og byens mange små og store handlende/erhvervsdrivende. Nøvling Samråd er et organ for alle foreninger i Nøvling, og på nuværende tidspunkt har følgende foreninger valgt at være aktive i Samrådet: Nøvling Fodboldklub, Nøvling Forsamlingshus, Nøvling Borgerforening, Nøvling Skole og Menighedsrådet ved Nøvling kirke. Men der er mange flere foreninger i Nøvling hvem de er, og hvad de laver, kan du bl.a. læse om her i mappen. Derudover består mappen af en Vejviser med navne og adresser på diverse lokale erhvervsaktive nøvlingboere både professionelle og amatører. Her finder du alt fra autoreparation til honningavler, og fra gaveartikler til entreprenører. Nærværende udgave af Nøvling-mappen er blevet til i løbet af efteråret Vi forsøger hele tiden at ajourføre mappen. Derfor er vi altid glade for en henvendelse, hvis noget skal ændres, eller hvis noget nyt skal optages i mappen. Hold dig derfor ikke tilbage med at kontakte én af nedenstående, hvis du synes, der mangler noget eller nogen. Og gem mappen, da der kan komme opdaterede sider, så har du altid en aktuel Nøvling-håndbog i huset. Seneste opdateret version kan findes på byens hjemmeside. Derudover er det altid en god ide at kigge ind på Nøvling bys hjemmeside og holde øje med og benytte byens opslagskasse på det gamle frysehus overfor Forsamlingshuset. Da denne mappe er en del af den velkomst, vi gerne vil give til nye medborgere i byen, hører samrådet meget gerne fra dig, hvis du får nye naboer. Så sørger vi for at udbringe denne mappe samt en velkomsthilsen. Indhold: Bogbussen FDF Fællesspisning Gistrup Square Dance Club Lokalhistorisk Forening Nøvling Borgerforening Nøvling Fodboldklub Nøvling Folkedanserforening Nøvling Forsamlingshus Nøvling Menighedsråd Nøvling Skole Nøvling Vandværk Vejviser Lise Nygaard Jensen, Nøvling Forsamlingshus tlf , nygaardogjensen@mail.tele.dk Dorrit Thode, Nøvling Fodboldklub tlf , dorrit_thode@yahoo.dk Torben Mark, Nøvling Fodboldklub tlf , familien.mark@mail.dk Lene Riger-Kusk, Nøvling Menighedsråd tlf , LRKU@km.dk Frede Brunø, Nøvling Borgerforening Tlf , jonnas@skipper-clement-skolen.dk Helle Faber, Nøvling Skole Tlf , hef-kultur@aalborg.dk Kirsten Mathiasen, Lokalhistorisk Forening Tlf

2 Bogbussen Bogbussen har holdeplads i Nøvling ved den gamle Brugs-bygning Tider: Mandag kl Torsdag kl Du kan ringe til bogbussen i åbningstiden: Bogbussen er Det nordjyske Landsbiblioteks rullende afdeling. I bogbussen kan du låne bøger tidsskrifter, musik, playstations-spil, cd-rom er, lydbøger, videoer og dvd-film. For at låne i bogbussen skal voksne som personligt lånerkort anvende et sygesikringsbevis tilknyttet en selvvalgt PIN-kode. Børn og unge under 18 år har ret til at låne, hvis én af forældrene udfylder og underskriver en indmeldelsesblanket. Du kan bestille materialer eller kontakte bibliotek / bogbus via bogbusafgdelingen-njl@aalborg.dk eller På hjemmesiden finder du flere oplysninger om bogbussen. Læs bla. om nye materialer i bogbussen eller se vejledning i bestilling og fornyelse af lån. På gensyn i Bogbussen dit lokale bibliotek.

3 FDF Visse Ladegaard, Visse FDF Visse Tider: Kig ind på vores hjemmeside: og i opslagskassen på frysehuset. Anette Bundgaard Christensen Tlf: / FDF er: Bygge huler, blive beskidt og høre historier. Snitte med dolk, bygge bål og få det til at brænde. Lave teater, synge og høre om Gud. Være på løb, lægge forbindinger og slukke ildebrande. Sommerlejr, julelejr og weekendture. Solnedgange og sove under åben himmel. Bygge med rafter, gå i kirke og sejle i kano. Ligge på glasskår, sove i bivuak og bede aftenbøn. Klatre i træer, bage snobrød og hygge sig om bålet samt friluftsliv, kammeratskab og grineflip FDF er simpelthen noget man er ikke bare noget man går til Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kredsledelsen eller tjekke

4 Fællesspisning Pauseområdet, Nøvling Skole. Tider: En gang om måneden fra august til juni. Starter kl. 18 og slutter som regel omkring kl Det er altid muligt at se de aktuelle datoer for fællesspisning i opslagskassen på det gamle frysehus, samt på Helene og Martin Jensen, Opalvej Hanne og Niels Schyberg, Rubinvej Gennem mange år har der været tradition for fællesspisning i Nøvling. Vi mødes en gang om måneden, hvor vi skiftes til at lave mad. På forhånd har et par familier meldt sig som kokke. De har så retten til at bestemme menuen, og skal også dække bord og rydde op. Vi andre bidrager ved selv at medbringe service og drikkevarer, og skal så blot nyde maden og det hyggelige samvær! Det koster 25 kr. for voksne og 10 kr. for børn over 4 år at deltage i fællesspisning. Pengene lægges i en kuvert og afleveres senest om søndagen inden fællesspisningen hos en af kontaktpersonerne. Vel mødt til fællesspisning!

5 Gistrup Square Dance Club Nøvling Forsamlingshus Tider: Mandag kl Sæsonen starter ca. 1. september og slutter omkring 1. april. Formand: Kaj M. Jensen, Spiren 43,, tlf , PR/caller: Erik Petersen, Lyngtoften 13, tlf , Klubben virker for at udbrede New Style squaredans i Gistrup og omegn. Derudover arrangerer vi workshops i square dance på en weekendtur, holder afslutningsfest, hvor andre klubber bliver inviteret samt deltager i andre klubbers arrangementer. Kontingent: 350 kr. pr. halvsæson. 1.års dansere har gratis prøvemåned i september.

6 Lokalhistorisk Forening Perlevej 10, Nøvling Skole i den sydlige ende af pavillonen. Tider: Arkivet er åbent hver onsdag kl og første mandag i måneden kl samt efter aftale med formanden eller arkivlederen. Arkivet er lukket i skolernes ferie. Formand Poul Madsen, Sæderup Arkivleder, Kirsten Mathiasen Nøvling sogns lokalhistoriske forening blev stiftet i 1987 med det formål at samle og registrere det indkomne materiale, der belyser sognets fortid. Alt skulle samles og opbevares i et arkiv, og arkivet åbnede samme år, først i et lille værelse i en tidligere lærerbolig, senere flyttede arkivet i bedre og større lokaler på Nøvling skole i den sydlige ende af pavillonen, Perlevej 10, Nøvling. Foreningen / arkivet omfatter både Gistrup Nøvling Visse (det gamle Nøvling sogn), nu er Gistrup et selvstændigt sogn. Arkivet modtager gerne alt, hvad der omhandler fortiden, så som billeder af huse, gårde og personer, samt personlige papirer, skøder, pantebreve og aftægtskontrakter. Forhandlingsprotokoller og regnskabsbøger fra nedlagte eller eksisterende foreninger fortæller også om fortiden. I årenes løb er der blevet samlet godt 1000 billeder, rigtig mange arkivalier samt en del avisudklip om stort og småt fra området. Det, der sker i dag, er jo fortid i morgen. Alle er velkomne til at besøge os. På gensyn!

7 Nøvling Borgerforening Aktiviteterne afholdes som regel i forsamlingshuset eller på skolen. Tider: Aktiviteterne er spredt over hele året se nedenfor. Martin Mølholm, formand, I Nøvling Borgerforening arbejder vi for at varetage Nøvlings interesser i forhold til omverdenen, specielt i forhold til Aalborg Kommune. Borgerforeningen arrangerer også forskellige arrangementer hen over året. Borgerforeningen har løbende kontakt med kommunen, f.eks. omkring trafikforholdene i Nøvling og i forhold til vedligeholdelse og forbedring af de rekreative områder. I løbet af året har Borgerforeningen følgende arrangementer: Landsbydag: Afholdes en lørdag sidst i maj. Der startes med morgenkaffe i forsamlingshuset, derefter er der Markedsdag bag forsamlingshuset og om aftenen er der fest. Sct. Hans: Afholdes 23. juni i forsamlingshuset. Der sælges grillstegt gris, holdes båltale og tændes bål. Aftenen slutter med kaffe og lagkage. Børnedisco: Afholdes en fredag sidst i august i skolens gymnastiksal. Holdes i forbindelse med starten på fællesspisning og fodboldklubbens årlig fodboldturnering. Juletræsfest: Afholdes i forsamlingshuset i begyndelsen af december. Der er forskellige aktiviteter for hele familien, der bliver fortalt historier, danset om juletræet og selvfølgelig kommer julemanden på besøg. I november holder Borgerforeningen generalforsamling. Bestyrelsen består af 5 medlemmer og 2 suppleanter. Hvert år er 2 medlemmer på valg. Medlemskab af foreningen koster p.t. 60 kr. pr. husstand pr. år og 35 kr. for enlige pr. år. Se også hjemmesiden:

8 Nøvling Fodboldklub Vi har et dejligt klubhus, der er placeret ved fodboldbanen bag skolen. Omklædnings- og toiletfaciliteter låner vi af skolen. Træningstider: Se på hjemmesiden og i opslagskassen for de præcise tider. Eller ring til kontaktpersonerne. Torben Mark, formand Glenn Wiebenson, ungdomsformand Hanne Petersen, gymnastik Therese Svanholm, dans Klubben er en lille klub i lokalsamfundet, der har det overordnede mål, at det sociale er i højsædet. Dvs. at medlemmer af klubben deltager på lige vilkår. Vi har formuleret en målsætning for ungdomsafdelingen, der lyder, at: klubben skal give alle børn mulighed for at spille fodbold og i trygge rammer bibringe dem en sund og positiv udvikling, såvel på det fodboldmæssige som på det menneskelige plan. Gennem skabelse af en positiv klubfølelse hos ungdommen, at knytte den enkelte tættere til klubben, for herigennem at skabe et socialt samvær til glæde for alle i klubben. Klubben har hold i de fleste af ungdomsrækkerne, både piger og drenge. Vi har et serie-hold, der gør sig i de lavere rækker. Endvidere har klubben et oldboyshold, der spiller syv-mands kampe. Vi har et hold damespillere, der gør det rigtig godt. Hver mandag aften i vinterhalvåret sveder gymnasterne i gymnastiksalen. Og endelig har klubben en flok piger, der øver sportsdans / cheerleading hver torsdag. I alt har klubben ca. 100 medlemmer. Har du lyst til at deltage i klubbens aktiviteter, så kontakt en fra klubben eller mød op til en træningsaften. Kig på klubbens hjemmeside for yderligere information:

9 Nøvling Folkedansere Nøvling Forsamlingshus. Tider: Vi danser torsdage kl Sæsonen starter midt i september og slutter omkring påske. Lene Korsgaard, formand, tlf Folkedans er dans, spillemands musik, god motion og hyggeligt samvær. Folkedans er for alle, så tag en partner under armen og kom og vær med. Vi har plads til mange flere. Folkedans er det også de gamle dragter? Ja, men langt de fleste dansere har ingen dragt. De gamle dragter er et kapitel for sig. Vi er en lille flok i Nøvling, der er blevet interesseret i de gamle dragter. Vi har lavet sy-hold og selv syet dragter. Vi bliver nok aldrig færdige, så der er mulighed for at være med, hvis lysten skulle melde sig. Folkedans er også LIEGSTOUW (bal). Vi tager til liegstouw hos andre foreninger, og holder også selv en. Nogle er med ofte, og andre en gang imellem. Det er helt op til én selv, hvor meget samvær, motion, dans og musik man har lyst til. STÆVNER og KURSER: arrangeres rundt om forskellige steder, og det er muligt at deltage, lidt eller meget, alt efter tid, lyst og mulighed. Så tag hinanden under armen, danseskoene i tasken og så af sted. Alle er velkomne uanset alder. Dog har vi ikke et børnehold, men kan der blive børn nok til et hold, vil vi gerne starte et.

10 Nøvling Forsamlingshus Forsamlingshuset er beliggende centralt i byen på adressen Nøvlingvej 135, Nøvling Udlejning af forsamlingshuset: Oda Pedersen Formand: Jesper Mølbak Nøvling Forsamlingshus er det lokale festlokale og samlingssted. Det første forsamlingshus blev bygget i 1906, og det nuværende hus er bygget i Huset har gennem årene været en uundværlig del af Nøvling, og vil forhåbentlig være det i mange år fremover. Forsamlingshuset lejes bl.a. ud til folkedans og squaredans, til møder og generalforsamlinger, men selvfølgelig først og fremmest til private fester. Prisen for leje, af den store sal, er: fredag lørdag kr. 1000,- lørdag søndag kr. 1800,- fredag søndag kr. 2100,- lørdag mandag kr. 2100,- Lejeperioden er fra første dag kl. 12 til sidste dag kl. 09. Ønsker man at leje den lille sal, afhænger det af, om den store sal er udlejet. Forsamlingshuset er under konstant fornyelse. Senest er der indkøbt nye borde og stole, og salene er blevet malet. Fremover skal garderoben og toiletterne renoveres, og der skal males og moderniseres i resten af huset. Se forsamlingshusets hjemmeside, med bla. udlejningskalender:

11 Nøvling Menighedsråd Aktiviteterne foregår selvfølgelig oftest i kirken, men også i menighedshuset Toften ved siden af kirken. Tider: Der er normalt gudstjeneste i Nøvling kirke hver søn- og helligdag. For præcise tidspunkter må man holde sig orienteret via kirkebladet, dagspressen samt Nøvling Kirkes hjemmeside Præsten i Nøvling: Lene Riger-Kusk, Nøvling Skolevej 10, Nøvling, Menighedsrådsformand: Niels Anker Nielsen, Graveren i Nøvling: Jens Sørensen, Kirkekontoret for Nøvling sogn er fælles med Gunderup og Gistrup sogne og har adressen: Gunderupvej 1, Gunderup,, Nøvling sogn, som dækker byerne Nøvling og Visse med opland, er en del af Gunderup-Nøvling- Gistrup pastorat. Der er tilknyttet tre præster, som bor i henholdsvis Gunderup, Nøvling og Gistrup. Nøvling menighedsråd er som alle andre menighedsråd en demokratisk valgt forsamling bestående af otte medlemmer. Der er valg til menighedsrådet hvert 4. år. Menighedsrådets opgaver er mange. Det spænder fra vedligeholdelse af den gamle kirke (Nøvling kirke er 900 år gammel), over arbejdsgiver for kirkens ansatte, til arrangør af kirkens forskellige aktiviteter. Konfirmanderne fra sognet går til præst i Nøvling og bliver konfirmeret i Nøvling. Elever på 3. klassetrin bliver tilbudt minikonfirmand-undervisning. Der er børnekirkekor ved kirken. Kirkens organist arrangerer en række koncerter i løbet af året. Et udvalg under menighedsrådet arrangerer bl.a. sogneeftermiddage, sogneaftener, foredragsrækker samt kirke for småfolk. Sammen med Gunderup og Gistrup sogne tilbydes babysalmesang. Nøvling menighedsråd udgiver sammen med menighedsrådet i Gunderup et Kirkeblad fire gange om året. Det postomdeles til alle husstande i sognet. Heri kan man bl.a. læse, hvornår der er gudstjeneste, hvem der sidder i menighedsrådet, hvilke arrangementer der finder sted i Nøvling sogn m.v.

12 Nøvling Skole, DUS og Børnehave Nøvling Skole Vej 5-7, Tider: Skolen er åben daglig fra kl til ca DUS har åben fra kl til 8.00 og fra kl til (16.30 om fredagen). Børnehaven har åben fra kl til17.00 (16.30 om fredagen). DUS 1½ har åbent to eftermiddage om ugen fra til Skolen (skolesekretær Mariane Dohm Børsting) (omstilling til flere numre) Skoleleder Helle Faber Viceinspektør Mona Bach Sørensen Teknisk Serviceleder Per Christensen DUS og børnehave DUS Fællesleder / børnehaveleder: Helle Hyldgaard Kristensen Skolen er en landsbyordning. Det betyder, at der er tilknyttet en børnehave og DUS til skolen. Skolen er byens største arbejdsplads. De oprindelige bygninger er fra Stor ombygning i 2000 med bl.a. nye faglokaler og bibliotek/læringscenter. Skolen har ca. 150 elever fra Bh.kl. til 6. kl. Der er 12 lærere og 1 børnehave-klasseleder. DUS en har ca. 90 børn og 6 ansatte pædagoger. Børnehaven har 30 pladser og 5 ansatte pædagoger. Skolen ligger midt i et naturskønt område med stor ny legeplads og grønne områder, som bruges meget i undervisningen. Se mere på

13 Nøvling Vandværk I/S Selve vandværket befinder sig på Perlevej umiddelbart før skolen. Jørgen H. Jensen, formand Kim Tranholm, kasserer Ekstra aflæsning af måler, brud på vandrør mv. henvendelse til Niels Peter Kjølby, vandværksbestyrer Nøvling Vandværk blev oprettet i 1893, som et af de første landsby-vandværker herhjemme. Der skal aflæses vandure i juni og december. Der udsendes selvaflæsnings kort, som skal være kassereren i hænde senest 5 juli og 5 januar. Analyseresultaterne udsendes som regel sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Til den seneste analyse kan knyttes kommentarerne: Analyseresultaterne af prøvetagning 16. marts 2006 viste, at vandværket overholder kvalitetskravene. Analysen viste også, at hårdheden er 15,2 dh. Når værdierne ligger mellem dh, defineres vandet som middelhårdt.

14 Vejviser Autoreparation Auto 85 - Bil- og MC Center v/ Jesper Andersen Nøvlingvej 178, Nøvling info@auto85.dk JBK Auto v/ Jimmy Bersang Oppelstrupvej 11, Nøvling Nøvling Autoværksted v/ Søren Huse Pedersen Fax: Nøvlingvej 127, Nøvling Behandlere Klassisk homøopati v/ Randi Valsted, Nøvlingvej 123b, Nøvling Krop & Terapi v/ Michael Nørgaard Olesen heimic@mail.tele.dk Nøvlingvej 160, Nøvling Beklædning Butik Højsletgaard - tøj til kvinder v/ Lene Kalstrup Andersen Nøvlingvej 199, Nøvling hoejsletgaard@dlgtele.dk

15 Brugskunst, Gaveartikler, Malerier mv. Abstrakte malerier v/ Pia Kjølbye Diamantvej 11, Nøvling Malerier v/ Lone Mikaelsen Nøvlingparken 17 Boutique Nørgaard v/ Heidi Nørgaard Olesen Nøvlingvej 152, Nøvling Jordemodertasken Tasker, tæpper, varmepuder mm v/ Lise Jensen Oppelstrupvej 15 El-installatører IDE-EL v/ Per Westergaard Nøvlingvej 94 Entreprenører JTS v/ Jens Toft Gultentorpvej 46 O. Holland Aps v/ Ove Holland Nøvlingvej 164, Nøvling

16 Frisører Salon v/ Marian Andersen Hadsundvej 334 Honningsalg Biavler v/ Ruth og Ole Andersen Nøvlingvej 136, Nøvling Institutioner, dagplejere mv. Nøvling Skole Nøvling Skolevej 5, Nøvling DUS, Nøvling Skole Børnehaven, Nøvling Skole Kommunale dagplejere i Nøvling Oda Pedersen Lis Jensen pladsanvisningen@aalborg.dk Kontakt Pladsanvisningen i Aalborg Kommune (omstilling) Privat dagpleje Nøvling v/ Anne-Marie Nielsen Nøvlingvej 126

17 Jordbær, juletræer mv. Jordbær, kartofler, ærter, juletræer og pyntegrønt: v/ Jens Chr. Andersen Nøvlingvej 199, Nøvling Juletræer og pyntegrønt v/ Mette Klitgaard og Ole Andreassen Gultentorpvej 28 Maskinstationer Gistrup Maskinstation Nøvlingvej 87 Nøvling Maskinstation Nøvlingvej 195, Nøvling Møbler, interiør mv. Eventyrlige Værelser Nøvlingvej Nøvling Tapetshop.dk v/ Mette Solskov Kirkeageren 25, Nøvling

18 Pc reparation/ Web Nordjysk Pc service v/ Jens Sørensen Nøvling Skolevej 10, Nøvling Tømrere Sanco v/ Henrik Jensen Nøvling Kirkevej 20, Nøvling

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Nøvling Samråd Foreninger. Nøvlingen Indholdsfortegnelse. Nøvling Borgerforening Nøvlingvej 123 Tlf: 96366066 mam@hum.aau.dk Formand: Martin Mølholm

Nøvling Samråd Foreninger. Nøvlingen Indholdsfortegnelse. Nøvling Borgerforening Nøvlingvej 123 Tlf: 96366066 mam@hum.aau.dk Formand: Martin Mølholm Nøvlingen NO 2 2008 Nøvling Samråd Foreninger Nøvlingen Indholdsfortegnelse Nøvling Borgerforening Nøvlingvej 123 Tlf: 96366066 mam@hum.aau.dk Formand: Martin Mølholm Nøvling Fodboldklub Nøvlingvej 152,

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Generalforsamling i Novling Borgerforening

Generalforsamling i Novling Borgerforening oktober 2014 Generalforsamling i Novling Borgerforening i Indhold Torsdag den 6. november 2014 kl. 19.30 Sted: Nøvling Forsamlingshus Velkommen til den årlige generalforsamling. Vi hører om året der er

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Nøvlingen. december 2010

Nøvlingen. december 2010 Nøvlingen december 2010 Nøvlingen - Indhold Nyt fra Samrådet - Nøvling festuge... 3 Tak til sponsorer - Nøvling festuge... 4 Nyt fra fodboldklubben... 6 Borgerforeningen opsætter juletræ... 7 Forsamlingshuset...

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl. 1630 til 1830 Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe,

Læs mere

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl Aktiviteter Juni 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Indhold * Kroket & Petanque: Jubilæum * Lyne Hallen: Sommerfest * SLGU: Sponsor tøj til

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Nøvlingen. februar 2011. Udsigt over markerne fra Nøvling

Nøvlingen. februar 2011. Udsigt over markerne fra Nøvling Nøvlingen februar 2011 Udsigt over markerne fra Nøvling www.nøvling.dk Nøvling har en rigtig fin hjemmeside - gør den til din startside sådan: Åbn internettet - vælg internetindstillinger under funktioner.

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Aadum Husholdningsforening

Aadum Husholdningsforening Aadum Husholdningsforening HØSTMARKED Tirsdag den 20. september kl. 19.00 i Klublokalet. Traditionen tro hjælper Knud + Knud os med at få en festlig aften. Vi håber, I igen vil skænke os lidt af jeres

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød.

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn September 2011 www.krejbjerg.dk Høstfest Lørdag 24. september kl. 19.00 Menü fra Slagtermesterinden, Balling. Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Åbne aktiviteter ledet af frivillige Lokalcenter Vejlby

Åbne aktiviteter ledet af frivillige Lokalcenter Vejlby Besøgstjenesten i Vejlby Besøgstjenesten Vejlby drives i et samarbejde mellem Vejlby Kirke, Ellevang Kirke og Lokalcenter Vejlby og henvender sig til borgere i Ellevang og Vejlby Sogne. Alle med lyst og

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29.

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Blandet kor for voksne Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Se korets hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/oesterlindetkoret

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning Lunde Nyt Juni 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj 13.30 Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo Afgang fra Bavnbo 9. juni 18.00 Gin- og Rom smagning Stephan Stephansen Degnevej 8, Lunde 11. juni 9.00

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Levring. Hanne Madsen Lillemøllevej 3 Levring 8620 Kjellerup Tlf. 29 80 25 27

Levring. Hanne Madsen Lillemøllevej 3 Levring 8620 Kjellerup Tlf. 29 80 25 27 Levring Vi har en kultur i Levring med sang og historiefortælling og har i fællesskab udviklet et koncept, som vi alle trives godt med - børn som voksne. Derudover har vi tradition for at invitere bedsteforældre

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn Produktionsnr.

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Aktiviteter oktober 2016

Aktiviteter oktober 2016 Aktiviteter oktober 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2018

for Lyne Sogn Februar 2018 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2018 Præstevikar Bente Bramming Indhold * Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling * Lyne Hallen: Vesternfest * Borgerforeningen:

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 2. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 2. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 30 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer Produktionsnr.

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Februar 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2014 Indhold: Børnebo: Generalforsamling Forsamlingshuset: Danseaften Familie & Fritid: Generalforsamling Lyne Kroket

Læs mere

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet.

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Så tænder vi træet November 2011 www.krejbjerg.dk Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Kom til Skt. Hans aften ved Teglværkssøen i Ådum torsdag den 23. juni Kl. 19.30 er grillen varm, så I kan købe

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Kontakt til Skolevejens SFO Skolevejens SFO Skolevej 25 5464 Brenderup Tlf. 2117 0787 E-mail: via skolens Intra Afdelingsleder Lene Sand Christensen Tlf.

Læs mere