let for dig! De gør det De smarte flyttehjælpere fra Bosch!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "let for dig! De gør det De smarte flyttehjælpere fra Bosch!"

Transkript

1 De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Så går det løs! En flytning går som bekendt meget lettere, hvis man har en stærk og udholdende hjælper. Meget mere samt praktiske råd til flytningen finder du her og på Du bliver begejstret.

2 Vi er klar til fest hvem vil være med? Du skal blot fjerne kasserne, og festen kan begynde!

3 Har du mod på endnu flere idéer? Find inspiration til forbedringer og design i hjemmet på Her finder du ikke kun tips og tricks til de mest almindelige opgaver i hjemmet, men også byggevejledninger til usædvanlige designprojekter og naturligvis aktuelle og omfattende oplysninger om alle Bosch el-værktøjer til hobbyhåndværkeren. 1619GX5213 DK Trykt i Forbundsrepublikken Tyskland Ret til tekniske ændringer forbeholdes. Vi påtager os ikke noget ansvar for trykfejl. Robert Bosch A/S Power Tools Telegrafvej Ballerup

4 Flyttehjælper søges!

5 De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Frankeres Flytningen finder sted den: Ny adresse: De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Frankeres Flytningen finder sted den: Ny adresse:

6 Gode venner, godt værktøj. Så går det løs med flytningen. En flytning bringer noget med sig ud over den primære glæde over det nye hjem. I den gamle bolig skal alle skabe skrues fra hinanden, og lamper skal tages ned. I den nye bolig skal der foretages renoveringsarbejde. Og til sidst skal reoler, lamper etc. også gøre gavn på det nye sted. Godt for dem, der nu har den rigtige hjælper. Ud over dine venner skal du nemlig sikre dig, at du også har det rigtige værktøj. Så er du sikker på, at det skrider frem med både slæbning og skruning. Her får du nogle gode råd.

7 Afmontering og indpakning med system Sådan planlægger du udflytning og skruning. 4 Klargør den nye bolig Der er meget at lave, når man renoverer. Med det rigtige udstyr bliver det sjovt. 6 Farvel til den gamle bolig Også afskeden skal være perfekt organiseret. Her får du nogle gode råd. 8 God fornøjelse med indflytningen Udmåling, isætning af dyvler og ophængning er enklere, end mange tror. 9 Tjekliste til afslappende flytning 14

8 Afmontering og indpakning med hoved og system! Flyttetip 1 En god planlægning er den halve flytning. Planlæg allerede 3 måneder før din flytning, hvem der gør hvad hvornår. Og start først med oprydningen. For det, du ikke skal have med, reducerer mængden af arbejde ved flytningen. Derefter skal du beslutte, hvor mange hjælpere du skal bruge, hvor du skaffer flyttebil, hvor mange flyttekasser du har behov for og hvad dine hjælpere skal spise og drikke.

9 Skruning, skruning, skruning. Med den rigtige skruetrækker kommer det til at snurre! Skru soveværelsesskabet fra hinanden, afmonter køkkenmøbler, tag bogreoler ned der er meget skruearbejde i forbindelse med en flytning. Og her kommer den kompakte PSR batteri-skruemaskine fra Bosch til sin ret. Lithium-ion-teknologien gør den udholdende, og takket være vægten på blot 950 gram får du ikke ondt i armen efter selv mange skruer. 10 indstillelige drejemomenttrin hjælper dig med at skåne skruehovederne, og takket være lynspændepatronen med Auto-Lock har du lynhurtigt skiftet bit. PSR 10,8 LI-2 IXO Med 10 millioner eksemplarer har IXO siden 2003 været det mest solgte elværktøj i verden. Og det er ikke overraskende, for enhver der har haft IXO i hånden en enkelt gang, ved, hvad det vil sige at være handy. For at sikre at du også får det lettere på steder med begrænset plads, fås IXO også med forskellige forsatser.

10 Klargør den nye bolig Så bliver der glæde! Velkommen til din nye bolig! Det er ofte sådan, at det nye hjem først skal tilpasses de nye beboere og derfor skal renoveres. I sådanne situationer gælder følgende: Alt gammelt tapet skal tages ned, og nyt skal sættes op, gamle tæpper skal fjernes, og der skal lægges nyt gulv, udføres reparationer, foretages tilpasninger og meget andet. Men også her venter stoltheden over at have lavet arbejdet selv og glæden ved de nye omgivelser. Flyttetip 2 Det er vigtigt, at alt passer når man flytter ind. Præcis udmåling er en forudsætning for dette. I stedet for at jonglere med tommestokken anbefaler vi, at du bruger en digital laserafstandsmåler som PLR 50 fra Bosch. Den måler fuldstændig pålideligt på op til 50 meter. Og med 360 linjelaseren PLL 360 samler du hurtigt reposer og overbygninger. PLR 50 PLL 360

11 PMF 10,8 LI Til fjernelse af gamle gulve, til klargøring af den nye gulvbelægning eller til præcis udskæring af defekte fliser findes der næppe en mere alsidig hjælper end det batteridrevne multifunktionsværktøj PMF 10,8 LI med lithium-ion-teknologi. Den har et bredt arsenal af indsatsværktøjer til oscillerende arbejde. Dermed kan du med en enkelt maskine save, skære, slibe og skrabe, så meget du har lyst. Ud med det gamle, ind med det nye. Hurtig og bekvem. PST 700 E PLS 300 Ved lægning af laminat- eller trægulve drejer det sig ofte om millimeter. En stærk, let og kompakt stiksav som PST 700 E sikrer, at du let kan arbejde kontrolleret og dermed præcist. Det ideelle supplement hertil er savestationen PLS 300. Med»savværket i miniformat«saver du selv krævende geringssnit så præcist, at der ikke kan gå noget galt med dit nye gulv.

12 Flyttetip 3 Før du flytter ud af den gamle bolig, anbefaler vi, at du aflæser el-, gas- og varmemåleren og samtidig framelder dig hos leverandøren. Det bedste vil være, hvis din udlejer også er til stede, når du aflæser måleren, for hvem ønsker det efterfølgende tovtrækkeri, eller hvem har lyst til at betale for meget i varme, lys og vand? Ud over gode oplevelser skal du ikke efterlade noget, når du flytter fra din gamle bolig. Derfor: Børst støvet af skuldrene, og flyt ren ind i dit nye hjem. Held og lykke fremover! Farvel til den gamle bolig!

13 Pak ud, sæt op, føl dig hjemme. Det er ikke nogen kunst, hvis alt passer sammen og sidder som det skal. Nu er flytningen overstået. Nu gælder det om at samle alt det, der hører sammen, igen. Også lamper, spejle og billeder kommer til at sidde godt fast med dyvler og skruer. Dermed bliver den nye bolig hurtigt til et nyt hjem. Lille råd: For at sikre at børnene føler sig ekstra godt tilpas og har noget at lave, mens du pakker ud, kan det være en god ide at lade dem pakke deres legetøj ud selv.

14 Universalgeni, multiværktøj og en nyttig laser. Uneo Uneo Maxx Uneo let og alsidig. Lige så velegnet til montering af møbler som til boring i beton. Eller Uneo Maxx med superkraftig ydelse og tilstrækkelig batterikraft til længere tids arbejde. Letvægteren hamrer også i det hårdeste beton, skruer 80 til 130 skruer i på en enkelt batteriopladning og borer i de mindste hjørner! Ved alt forefaldende arbejde i forbindelse med flytningen og senere i det nye hus og i haven vil du ikke længere kunne undvære den den lille batteridrevne allround-maskine. Flyttetip 4 Hvis du skal hænge forhæng eller billeder op, og hvis du vil bore i lige linje eller parallelt, skal du først have målt alt nøjagtigt op. Her finder du en smart hjælper i krydslinjelaseren PCL 20. Den projicerer laserlinjer lodret og vandret i en præcis 90 vinkel som du kan bruge til at justere alt præcist efter. Og en lodlinje gør det let at hænge lamper op nøjagtigt over midten af et bord. PCL 20

15 PSR 14,4 LI-2 Den batteridrevne bore- / skruemaskine PSR 14,4 LI-2 med 14,4 V-batteri vejer kun 1,35 kg. Med den går arbejdet endnu lettere. 25 mekanisk indstillelige drejemomenttrin kontrollerer kraften, og der er et særligt boretrin til boreopgaver. Og hvis du skal arbejde i mørke hjørner, er det helle ikke noget problem: LED-lampen»PowerLight«sikrer, at arbejdsområdet oplyses, så du kan se på selv de mørkeste steder. PMF 180 E Når man flytter ind, er der altid noget, der skal saves til eller skæres ud. Det kan være adgangen til et telefonstik eller en kontakt. Og også udluftningsgitteret til varmen under køkkenbordpladen skal have en plads Multifunktionsværktøjet PMF 180 E med sine oscillerende indsatsværktøjer gør her underværker.

16 Vægspion, limmester og en skarp snitter. PSB RE En god slagboremaskine hører til i enhver husholdning. Det skyldes, at man kan lave store huller i væggen og sikre, at tunge genstande som en svingbar fladskærm kan hænge sikkert. Slagboremaskinen PSB RE til eksperter giver den rette ydelse til sådanne og andre opgaver med dybdestop, 2-trins-gear, elektronik, højre- / venstreløb og meget mere. Desuden findes den også med støvopsugning, der sikrer, at du ikke støver for meget under borearbejdet. Hvis du vil bore sikkert i væggen, skal du bruge en spion, der kan kigge ind bag væggen for dig. Og det klarer den digitale detektor PDO Multi. Den skarpsindige PDO Multi finder metal, vandrør, spændingsførende og ikke-spændingsførende ledninger samt trækonstruktioner med en detektionsdybde på op til 8 cm. Så kan du være sikker på, at du ikke borer i noget forkert. PDO Multi

17 PKP 7,2 LI Uanset hvor meget man passer på og hvor forsigtig, man er, går der altid noget i stykker, når man flytter. Det ødelagte beslag til reolsystemet eller anhængeren til yndlingsgravemaskinen. Varmlimspistolen PKP 7,2 LI er efter 15 sek. klar til brug og lader hverken store eller små i stikken. PKP 7,2 LI kan ikke kun reparere det ødelagte, men kan også lime gør-det-selv-arbejde sammen. Varmlimspistolen er takket være»heat protection«og automatisk slukning altid sikker at bruge. Flyttetip 5 Hvad skal man gøre med tomme kasser og kasseemballage? Det er enkelt: Skær det hele i småstykker! Det gøres mest effektivt med Xeo. Den glider problemfrit gennem tykke kasser og er desuden nyttig at have ved hånden, når du lægger tæppe eller pynter op. Under arbejdet skærper den sig selv og gør dermed et klingeskift overflødigt. Faktum er: Som hjælper i og omkring huset er den uundværlig! Xeo

18 Din tjekliste til en afslappende flytning. I forbindelse med en flytning er det vigtigt, at du bevarer overblikket. Det vil vi gerne gøre så let for dig som muligt, og vi har derfor lavet en tjekliste til dig med de vigtigste trin i forbindelse med forberedelse og planlægning samt en oversigt over de mest praktiske værktøjer. Og nu er der kun tilbage at ønske held og lykke og god fornøjelse med din nye bolig! Opsig lejekontrakten i god tid (oftest 3 måneder forud) Skift adresse på sundhedskort og lignende Meld flytning hos Folkereregisteret Meld flytning af telefon / internet, postvæsen, kabel-tv Aflæs strøm, gas, vand, og frameld Meld flytning til banker, forsikringsselskaber, sparekasser, børnehaver og skoler Meld flytning i forbindelse med abonnementer (aviser og tidsskrifter) Organiser flyttefirma / transport / hjælpere i forbindelse med flytning Informer naboer og vicevært Aftal terminer med håndværkere (f.eks. tilslutning af strøm) Hav flyttekasser parat (tommelfingerregel: 1 kasse pr. m²) Beslutning: flyttefirma eller flyttebil med egne hjælpere Hav vigtig medicin, madpakker og drikkevarer klar Pak alle vigtige Bosch-maskiner, så du har dem ved hånden Planlægning / forberedelse

19 Planlægning Tykke penne, så du kan skrive på kasserne Skæreværktøj: saks / cutter / tæppekniv eller Xeo fra Bosch Snor, stærk tape og forlængerledning Frostposer til opsamling af skruer Affaldsposer, afdækningspapir Transportremme, sækkevogne, polstringer (kan du ofte leje hos et biludlejningsfirma) Egnet værktøj Maskiner til skruning: Uneo / Uneo Maxx PSR 10,8 LI-2 PSR 14,4 LI-2 IXO til måling: PLR 50 til boring: Uneo / Uneo Maxx PSB slagboremaskiner til nivellering: PCL 20 PLL 360 til tilpasning: PMF 10,8 LI PMF 180 E PST stiksave PLS 300 til detektion: PDO Multi Generelt: Hammer Xeo PKP 7,2 LI forskellige skruebits

20 De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Frankeres Ny adresse: Festen finder sted den: De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Frankeres Ny adresse: Festen finder sted den:

Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner!

Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner! Nyhed! Mere driftstid Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner! Make it your home. Skab dit eget hjem med 18-V-systemet fra Bosch. Uanset om du arbejder i huset eller haven,

Læs mere

BEBOERINFO - GENHUSNING

BEBOERINFO - GENHUSNING BEBOERINFO - GENHUSNING Genhusningsfolder Visualisering fra vinderforslaget. BEBOER INFO 17. MARTS 2015 Hvad skal der ske? HUSK informationsmøde 23. marts 2015 kl. 19-21.30 Radisson, Scandinavien Center

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

guide til et lavere elforbrug

guide til et lavere elforbrug Dit eksemplar Elsparefondens guide til Let din elregning og kom ned på 1.000 kwh Se side 2 Skift til bærbar computer og spar op til 90% i el Se side 6 Halvér din vasketemperatur og dit elforbrug Se side

Læs mere

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Kære beboere Hermed fremsendes referat fra: Informationsmødet afholdt Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 i selskabslokalerne Mødet handlede om helhedsplanen/renoveringsprojektet,

Læs mere

tips super Vægge Vægge Lofter Gulve Vinduer og døre

tips super Vægge Vægge Lofter Gulve Vinduer og døre 40 super tips Vægge Lofter Gulve Vinduer og døre Der er fif, der er tricks, og så er der de dér supertips, som virkelig gør en forskel. Som gør arbejdet mange gange lettere, giver bedre resultater og fjerner

Læs mere

En centralstøvsuger er nem at installere i både nye og eksisterende huse

En centralstøvsuger er nem at installere i både nye og eksisterende huse LET SVÆRT SVÆRHEDSGRAD: Hvis du er en habil gør det selv-håndværker, er det ikke svært. Men meget afhænger af forholdene i huset som fx antallet af skabe, samt hvad lofter og vægge er lavet af. En centralstøvsuger

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND

INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND SKAL, SKAL IKKE? & HVAD BØR DU TÆNKE PÅ? INDHOLDSFORTEGNELSE Forord.... 4 Myte om internathunde... 5 Trin 1 Inden du tager på internat... 7 - Har du det der skal til?.

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Ny protese. En del- eller en helprotese? Hvad er en delprotese? Kan det ses, at man har fået protese?

Ny protese. En del- eller en helprotese? Hvad er en delprotese? Kan det ses, at man har fået protese? NR. XX Ny protese En delprotese kan være en god løsning, når du har mistet én eller flere tænder. Hvis ingen af dine tænder kan bevares, er det i stedet en helprotese, der skal til. Denne brochure fortæller

Læs mere

MIKROCHIP KATTELEM. Brugervejledning

MIKROCHIP KATTELEM. Brugervejledning MIKROCHIP KATTELEM Brugervejledning Bemærk venligst Læs venligst alle disse anvisninger FØR montering af SureFlap kattelem. Meget vigtigt undersøg venligst: om der er metal i det materiale, hvor kattelemmen

Læs mere

Forord. Med venlig hilsen Finn Switzer Haagensen Montagechef

Forord. Med venlig hilsen Finn Switzer Haagensen Montagechef Udgave 12 - juli 2013 Forord Tips og tricks er IKKE en norm for montagen, men anviser mulige løsninger på de udfordringer, man kan komme ud for under montagen. Denne publication er en anvisning og viser

Læs mere

Microchip. User s Guide Användarhandbok Käyttöopas Bruksanvisning Brugervejledning

Microchip. User s Guide Användarhandbok Käyttöopas Bruksanvisning Brugervejledning Microchip User s Guide Användarhandbok Käyttöopas Bruksanvisning Brugervejledning Please read this entire guide before installation. Läs hela den här handboken före installation. Lue tämä opas kokonaan

Læs mere

At flytte hjemmefra. Af Per T Madsen

At flytte hjemmefra. Af Per T Madsen Af Per T Madsen Copyright Alle rettigheder forbeholdes. Det gælder dele af og hele materialet. Forfatteren ønsker værket sikret mod ændringer, for at undgå at komme til at lægge navn til andet tekstindhold

Læs mere

En god start med din nye kat

En god start med din nye kat En god start med din nye kat Ny kat i hjemmet At få en kat i familien er dejligt for alle parter. Og der vil ikke gå lang tid, før den lille ny har indtaget sin plads i familien. Der er dog et par ting,

Læs mere

køkkenmontering Tips og tricks Specielle løsninger Tips & Tricks Bordplademontage Vordingborg Plus

køkkenmontering Tips og tricks Specielle løsninger Tips & Tricks Bordplademontage Vordingborg Plus køkkenmontering Tips og tricks Specielle løsninger Tips & Tricks Bordplademontage Vordingborg Plus Udgave 10 - august 2010 Mekanisk fotografisk eller anden gengivelse af dette værk eller dele af det, er

Læs mere

Fra ide til færdigt projekt. Guide til projektudvikling i landdistrikterne

Fra ide til færdigt projekt. Guide til projektudvikling i landdistrikterne Fra ide til færdigt projekt Guide til projektudvikling i landdistrikterne Projektudvikling Denne guide er en hjælp til projektudvikling. Hæftet hjælper dig med at komme godt fra start og helt i mål. Ved

Læs mere

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe.

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe. Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte som leverandør af Deres nye trappe. Denne monteringsvejledning er ment som en hjælp til samling og montering af Deres trappe. Den dækker de almindelige ting

Læs mere

Almene boliger for alle - DANSK - side 1

Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Forord De følgende oplysninger er generelle og vejledende. De gælder i de fleste boligorganisationer, men nogle boligorganisationer kan have andre regler end de

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

Praktiske erfaringer for rollespil i Danmark.

Praktiske erfaringer for rollespil i Danmark. Praktiske erfaringer for rollespil i Danmark. Indledning Som en del af evalueringen af Bolvaerk i oktober 2008, startede vi følgende dokument. Dokument bygger i første omgang på de erfaringer vi har gjort

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 12_014

INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 12_014 INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 12_014 Trinvis guide til korrekt installation af dit nye køkken Denne brochure er din guide til selv at forberede og installere dit nye køkken. Her får du tips og idéer,

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin Vejen til succesrig ferieboligudlejning Denne brochure hjælper dig trin for trin Hvorfor udleje din feriebolig? DER ANFANG Mange tak for din interesse for HomeAway, verdens største online-portal indenfor

Læs mere

PRAKTIKPLADS. match. Brug dit netværk til at finde praktikplads

PRAKTIKPLADS. match. Brug dit netværk til at finde praktikplads PRAKTIKPLADS match Brug dit netværk til at finde praktikplads Hvordan kan du bruge netværk til at finde en praktikplads? At netværke handler om at lære folk at kende, der gerne vil hjælpe dig videre. Og

Læs mere

Din personlige linseguide

Din personlige linseguide Gode råd om linser: 1. Vælg de linser der er sundest for dine øjne, passer bedst til din døgnrytme, dit arbjde og dine fritidsinteresser. 2. Brug kun anbefalede kontaktlinsevæsker. 3. Genbrug aldrig væsker.

Læs mere

Grundbogen til Sidste Søndag

Grundbogen til Sidste Søndag Hvad er rollespil I dette kapitel vil vi forklare lidt omkring hvad rollespil er. Først vil vi forsøge at definere rollespil (en svær opgave), og derefter har vi et afsnit skrevet specielt til forældrene

Læs mere

Bytte Bolig. Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig.

Bytte Bolig. Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig. Bytte Bolig Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig.dk SIDE 1 af 6 sider Bytte bolig - hvordan er reglerne? Hvorfor

Læs mere