Mandag den 22. september 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mandag den 22. september 2008"

Transkript

1 Mandag den 22. september 2008 Pædagogisk vagt: Vil i dagtimerne være at finde i fælleshuset Udrejse: Husk madpakke! Kl Samling og formiddagsbolle/-frugt i porten Kl Kl Kl Kl Afgang fra Egholt med bus Nygaards Turist & minibusser Ankomst Kastrup lufthavn Afgang fra Kastrup Lufthavn med fly Spanair JK034 Ankomst Barcelona lufthavn Bagage 20kg Håndbagage 1 stk. - 8kg Catalonien eller Cataluna, ligger i nordøst Spanien, med kyster til Middelhavet. Mod nord grænser Catalonien op til Frankrig og Andorra. Catalonien har omkring indbygere. Med sine km2 er Catalonien lidt større end Jylland. Hovedbyen i Catalonien er Barcelona. Catalonien er et bjergrigt område med subtropisk klima. I catalonien dyrkes da også vin og korkege. Desuden er Catalonien den vigtigste industriegn i Spanien. Kystområderne ved Barcelona, Costa Brava og Costa Dorada er vigtige turistområder for Catalonien. Vigtige byer i Catalonien er Leria, Terragona, Girona og Barcelona. Det selvbevidste Catalonien stormer fremad. Barcelona går straks i blodet hos de fleste og rummer alene stof nok til en hel ferie. Men der er masser af andre catalanske fristelser: Blændende strande, gastronomi i topklasse, ældgamle klostre, gaudís fantasihuse og det toldfri paradis i lilleputstaten Andorra. Indeklemt mellem Pyrenæerne og Middelhavet, med eget sprog, en selvstændig regering og en kultur mere forfinet end i resten af Spanien har Catalonien Catalunya sin helt specielle dynamik og charme. En kystlinie på næsten 500 km tiltrækker i sig selv millioner af turister, der stimler sammen på de kendte feriemål langs Costa Brava og Costa Daurada. Men stadig flere lokkes af Cataloniens hovedstad Barcelona, der rummer hele områdets sjæl og byder på et væld af oplevelser.

2 Catalonien vender ryggen til Spanien og kigger ophøjet ud over Middelhavet og mod Europa. En catalaner er tit mere europæer end spanier, og i mere end 1000 år har catalanerne vist, at de vil bestemme i eget hus. Den regionale identitet har taget form siden år 874, da det første selvstændige catalonske grevskab kom til verden. Siden har borgerne kæmpet mod et centralistisk Madrid-styre. Efter Francos død har Catalonien og de knap seks millioner indbyggere genvundet en stor del af deres politiske frihed, og Catalonien udgør en af de 17 delvis autonome spanske regioner med eget parlament. Catalanere gør en dyd ud af at være noget for sig selv. Selv påstår de at være både dygtigere og mere flittige end andre spaniere. Til gengæld kan de i første omgang vise sig mindre udfarende og varme. Men selv folk fra Madrid vil indrømme, at har man først vundet en catalaners venskab, så er det for livet... I lufthavnen i Barcelona står 4 biler, som vi har lejet for hele ugen. De 4 kørere, der er registreret på lejen af bilerne afhenter nøgler til bilerne hos Solmar. Vi har nu ca. 1,5 times køretur foran os til byen Casseres, hvor vi mødes med ejeren af husene som vi skal bo i, der viser os vej det sidste stykke. Vi samles alle i fælleshuset, hvor aftensmaden står klar. Derefter fordeler vi os i de reskpektive huse.

3 HUS I: Fælleshus: Her bor: 6 personale 4 beboere Her serveres fælles aftensmad hver dag. Huset: Et stort og rummeligt hus med 7 soveværelser (6 dobbelte og et 3-sengs), 7 badeværelser, stort køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine, mikroovn, vaskemaskine, stor spise-/opholdsstue med pejs, TV, video, DVD og musikanlæg, stor opholdsstue med pejs på 2. etage. I stueetagen er der et stort rum på 120 m2 beregnet til bordtennis og lignende eller til spisning. Huset har opvarmning. Udendørs: Udendørs er der have med pool, overdækket grill, stort område med basketball, fodboldbane og gynger.

4 HUS II: 1 km fra fælleshus Her bor: 5 personale 4 beboere Huset: Et stort og rummeligt hus med 6 soveværelser (4 dobbelte, hvoraf et har pejs, et 3-sengs og et 4-sengs), 3 badeværelser, køkken/spisestue med køleskab, komfur, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, opholdsstue med pejs, opholdsstue med TV, video og DVD i stueetagen. På 1. etage et bordtennisrum. Huset har opvarmning. Udendørs: Have, pool med poolterrasse og liggestole, overdækket grill, carport med plads til 3 biler, basketball, fodboldbane, gynger.

5 HUS III: 3,5 km fra fælleshus Her bor: 6 personale 5 beboere Huset: Huset har 7 dobbelte soveværelser og 6 badeværelser, køkken med køleskab, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, pejs, spisestue, opholdsstue med tre sydvendte hvælvinger, pejs, TV, video DVD, musikanlæg, bordtennisbord. Huset har opvarmning. Udendørs: Stor have med pool, poolterrasse og liggestole, basketball, gynger, overdækket grill.

6 Tirsdag den 23. september Morgenbord for alle i fælleshuset Fælles samling Vi hjælpes ad med at anrette og rydde op. Vi mødes alle og taler om de praktiske ting der måtte være, spørgsmål der er opstået o.s.v. Der er ikke planlagt nogle fast ture denne første dag. Dagen tænkes brugt på at vi for indrettet os og måske set lidt af lokalområdet. Da vi jo har 4 biler stående til rådighed, er der også mulighed for at køre mindre ture ud i området.

7 Onsdag den 24. september 2008 Dagen står i (FC) Barcelona s tegn! Efter frokost i husene, mødes vi i fælleshuset kl. 14 og drager i fællesskab mod Barcelona. Når vi ankommer vil der være tid til en gåtur i byen. På det store strøg La Rambla der går fra Pl. de Catalunya til Columbus statue, kan man opleve den største mangfoldighed af mennesker, forbipasserende, handlende, blomsterboder, turister, embedsmænd, gøglere, prostituerede,fuglehandlere, spåkoner, levende statuer, gademusikanter og fine folk. Beskrivelse + kort forefindes Kl mødes vi igen ved bilerne. I den mellemliggende tid er der bestilt bord og menu til os alle på en nærliggende restaurant, hvilket Solveig og Lars hermed gøres til tovholder for. De der har meldt sig til fodboldkampen drager videre hertil, mens de resterende returnerer til husene. Kl Går FC Barcelona på banen i kampen mod Real Batis Sevilla, nærmere omkring mødetid udmeldes under spisningen. Henrik sørger for billetter til alle, der har tilmeldt sig.

8 Torsdag den 25. september 2008 Preben arrangerer en tur til Bjerget Monserrat Naturpark og kloster Afgang kl fra fælleshuset. Husk madpakke - vi er hjemme inden aftensmad. Monserrat er en naturpark beliggende ca. 50km fra hvor vi bor, ind mod Barcelona. Oppe på bjerget ligger et flot kloster, og køreturen af de meget smukke bjergveje er alle tiders. Desuden er der mulighed for vandreture i området og fra klostret går der en bjergbane op til toppen af bjerget. Preben Et robust bjerg ikke langt fra Barcelona er hjemsted for en af de mest populære pilgrimsrejse destinationer i Spanien: helligdommen i Our Lady of Montserrat. I dag kaldet Cataloniens skytsengel. Siden det 12. århundrede, er pilgrimme blevet draget til bjerget til den mirakuløse statue af Den Sorte Madonna (La Moreneta). I 1996 havde 2,6 millioner besøgt Montserrat. Klosteret i Montserrat, der ligger nær toppen af 4000-mund bjerg, er hjemsted for omkring 80 munke. Munkene byder besøgende velkommen og inviterer dem til at deltage i deres daglige fejring.

9 Fredag den 26. september 2008 Bodil arrangerer en tur til Byen Girona Indgangen til Pyrenæerne Hvem vil køre? Afgang kl fra fælleshuset. Girona var en vigtig købstad allerede i Romertiden og spillede en stor rolle i Middelalderen, hvilket den bevarede arkitektur minder om. Byen har en smuk gågade, katedral og en flot bymur, og ligger ved floden Rio Ter. Om fredagen er der hele sommeren Sardanas Dans på en stor udendørs plads. Det er en slags kædedans, folkedans, med en meget speciel musik til Bodil Medbring madpakke og drikkelse. Vi er tilbage inden aftensmad.

10 Fredag den 26. september 2008 Jan arrangerer en tur til Figueres Teater-museum Dali Dali er Cataloniens mest excentriske kunstner. Afgang kl fra fælleshuset. Turen går først igennem et bjergområde og senere kører man i lavlandet til byen Figueres, ialt 141 km. Her er der et skørt museum, hvor en del af Dali s arbejder er udstillet. Som jeg oplever Dali, var han både gal og genial, og musseet hører til en af de helt usædvanlige oplevelser, hvis man har lyst til at se noget rigtig underligt Jan. Medbring madpakke og drikkelse. Vi er tilbage inden aftensmad.

11 Lørdag den 27. september 2008 Jan arrangerer en tur til Besalu og L Escala/Empuries Middelalderby og havneby med sandstrand/ruiner Afgang kl fra fælleshuset. Turen går først gennem et bjergrigt område ca. 1000m o.h. til vi efter 116 km når den prægtige middelalderby Besalú. Den kan vi se på og finde et sted og få en forfriskning, inden vi fortsætter ud til kysten og den gamle by L Escala. Vi sætter bilen nede omkring havnen, hvor vi bagefter går ad sti eller/og på den dejlige strand ud til det historiske område Empuries. Der kan man se en masse ruiner fra både Græsk og Romersk kultur og der er en stor borg. Stranden udfor Empuries er en dejlig bred sandstrand og der er også nogle klipper i vandet, hvor der er fisk i alle mulige farver. Der kan vi bade, og husk dykkerbriller og evt. snorkel, hvis man er det det. Hvis vi er trætte og ikke orker gåturen tilbage til bilen, plejer der at køre et gummitog til turister fra Empuries til L Escala. Medbring madpakke og drikkelse. Vi spiser aftensmad et sted på hjemvejen.

12 Søndag den 28. september 2008 Jan arrangerer en tur til Barcelona Dagstur, hvor vi IKKE skal se byen fra et busvindue Turen starter med at vi kører ca. 100 km i bil ind til den vestlige del af Barcelona, hvor der er bevaret et lille stykke af det engang store sporvejssystem Den blå sporvogn og de sporvogne man køre med, er fra først i sidste århundrede.. Turen er 1,3 km lang og går fra Av. Tibadabo til Pl. Del Funicular (kabelbanes plads). Her tager vi kabelbanen op til et meget flot udsigtspunkt, hvor man kan se ud over den helt utrolig store by. På området er der også et tivoli. Vi tager kabelbanen og sporvognen tilbage til endestationen, hvor vi skifter til metroen, der bringer os (med et skift) til stationen Paral.el hvor vi tager en kabelbane op til Montjuic, et flot parkområde, hvor der bla. er udsigt udover den Olympiske Stadion og havnen. Oppe på Montjuic, er udgangspunktet for den ene kabelbane (gondoler) som findes i Barcelona. Den anden kabelbane ligger et stykke væk og forløber højt oppe over havneområdet. Hvis vi har kræfter til mere, tager vi metroen ud til den Olympiske by som er udgangspunktet for en af de 6 nye sporvejslinjer som er åbnet i Som så mange andre byer, har Barcelona fortrudt at man nedlagde sporvejene og man er nu begyndt at gøre skaden god igen. Danmark er faktisk det eneste land i Europa der ikke (endnu) har sporvogne, så her er chancen for at se hvad sporvogne kan være i år Der er to systemer, et i den sydvestlige del af Barcelona og så det system der starter fra Villa Olimpica. Der er endnu ikke forbindelse imellem systemerne. Området sporvejene betjener, er et tidligere industriområde, som blev fuldstændig renoveret i forbindelse med Olympiaden i 1992, og hvor her nu er et helt andet liv. Vi kan stå af på stationen Glories, som er udgangspunkt for en (gå)tur rundt i området, hvor man bla. kan se et meget specielt nyt blåt vandtårn, som folk fra Barcelona kalder den blå cigar. Medbring madpakke og drikkelse.

13 Mandag den 29. september 2008 Hjemrejse Husk at smøre madpakke! Kl Afgang fra husene De lejede biler afleveres i lufthavnen, nøgler afleveres hos Solmar Kl Kl Kl Kl Afgang fra Barcelona lufthavn med fly Spanair JK033 Ankomst Kastrup Lufthavn Afgang fra Kastrup Lufthavn med bus Nygaards Turist & minibusser Ankomst Egholt

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

SPANSK. Undervisningskalender. 28. JANUAR 9. APRIL 18. JUNI 1. SEPTEMBER (sæsonstart) 11. NOVEMBER 2014 27. JANUAR

SPANSK. Undervisningskalender. 28. JANUAR 9. APRIL 18. JUNI 1. SEPTEMBER (sæsonstart) 11. NOVEMBER 2014 27. JANUAR Undervisningskalender KURSUSSTART 2013 / 2014 2013 28. JANUAR 9. APRIL 18. JUNI 1. SEPTEMBER (sæsonstart) 11. NOVEMBER 2014 27. JANUAR Datoer: 12 = kursusstart Datoer: 12 = undervisning Datoer: 12 = ingen

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Studietur til Barcelona med HHX 2d, uge 41 2011.

Studietur til Barcelona med HHX 2d, uge 41 2011. Studietur til Barcelona med HHX 2d, uge 41 2011. Udrejse til Barcelona dag 1 Afrejse / ankomst i Barcelona Klokken var 12.20, da vi efterhånden alle sammen var samlet i afgangshallen i Billund lufthavn.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Comenzando 90.- Lecturas 1 80.- 1) Los Verbos con. ejmplos 110.- Lecturas 2 80.- Tareas 2 80.-

Comenzando 90.- Lecturas 1 80.- 1) Los Verbos con. ejmplos 110.- Lecturas 2 80.- Tareas 2 80.- Undervisningsmaterialer Spansk 1 Los Verbos con ejemplos fra 4. mødegang (weekendhold: 2. mødegang) 1) Los Verbos con ejemplos er et undervisningsmateriale der er fælles for alle niveauer fra Spansk 1

Læs mere

Velkommen i vores forening

Velkommen i vores forening 2 Tur - Folder 2015-16 Tur - Folder 2015-16: For Brøndby & Hvidovre Udgiver: Cyklistforbundet Rømersgade 5 33 32 31 21 www.cyklistforbundet.dk Redaktion: Finn Ivo Heller, Trykkeri: Rådhustrykkeriet, Hvidovre.

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014!

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! SLETTELEJREN 2014 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! Den store fælles lejrtur for hele skolen nærmer sig. Om kort tid drager elever og ansatte til Sletten, hvor vi vil fokusere på Natur/Bevægelse/Fællesskab.

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Sydvestjyllands Efterskole. Barcelona. 7. -14. april 2015

Sydvestjyllands Efterskole. Barcelona. 7. -14. april 2015 Sydvestjyllands Efterskole Barcelona 7. -14. april 2015 Program Barcelona 2015 Tirsdag d. 7. april 8.00 Morgenmad og madpakkesmøring 8.30 pakke 9.30: andagt og info 10.00: Busserne pakkes (k-grupper: MM

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Sommerlejr for Konkylier

Sommerlejr for Konkylier Sommerlejr for Konkylier Hvert år drager Rytme i Rudersdal af sted på Sommerlejr. Vi har en helt fantastisk uge i Århus, først med vores Konkylier og derefter med Kompagni-holdene. Her kan du læse en masse

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør Telefon- og Turtjenestens program for Dragør marts - december 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at få dejlige oplevelser

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner

Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner Tennis- og kultur rejse Bukarest Karpaterne Dracula- Transsylvanien Udrejse 13. september hjemrejse 20. juni 2016 Rumænien blev indlemmet som

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Comenzando 90.- Lecturas 1 80.- 1) Los Verbos con. ejmplos 110.- Lecturas 2 80.- Tareas 2 80.-

Comenzando 90.- Lecturas 1 80.- 1) Los Verbos con. ejmplos 110.- Lecturas 2 80.- Tareas 2 80.- Undervisningsmaterialer Spansk 1 Los Verbos con ejemplos fra 4. mødegang (weekendhold: 2. mødegang) 1) Los Verbos con ejemplos er et undervisningsmateriale der er fælles for alle niveauer fra Spansk 1

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Nyhedsbrev vinter 2016

Nyhedsbrev vinter 2016 Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Vi ser tilbage på et 2015, der bød på mange gode oplevelser sammen med jer, herunder

Læs mere

Odense, 21. juni 2012. Praktiske for T J E R N E

Odense, 21. juni 2012. Praktiske for T J E R N E Odense, 21. juni 2012 Velkommen til Spejdernes Lejr 2012 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre. S S P E J D. D K Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Lørdag

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

DET SAMLEDE KURSUSPROGRAM.

DET SAMLEDE KURSUSPROGRAM. DET SAMLEDE KURSUSPROGRAM. PSYKIATRI I BEVÆGELSE, INSPIRATIONS & AKTIVITETSKURSUS CLUB LA SANTA 24.-31.05. 2013 22.05.13 Nedenstående 4 markeringer benyttes i det samlede kursusprogram. *// = Aktivitet

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Porsgaard. Nyhedsbrev

Porsgaard. Nyhedsbrev Porsgaard Nyhedsbrev Forår 2013 Dato Punkter af særlig interesse: Julehygge Juleafslutning Hygge 80ér fest Skiferie Skoletur Hvad sker i den nærmeste fremtid Julehygge Vi har lavet konfekt på Porsgaard

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Put yourself in the picture

Put yourself in the picture Put yourself in the picture Store oplevelser med Favrskov Erhvervsråd I 2009 har vi fornøjelsen at tilbyde vores medlemmer en vifte på tre helt forskellige oplevelser. Vi har en fin og velfungerende forening,

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

AKTIVITETS kalender 1/5

AKTIVITETS kalender 1/5 1/5 Sejs Bakker Camping byder dig velkommen til endnu en spændende sæson! Overalt i Søhøjlandet er der storslået natur. Skove og søer veksler mellem bakker og dale. Få minutter fra campingpladsen ligger

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

A trip to London Staby Efterskole 2016

A trip to London Staby Efterskole 2016 A trip to London Staby Efterskole 2016 Program Morgen Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad 08.00 Morgenmad Morgenmad i Tyskland 09.30 Ankomst og indkvartering Rest

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

HK Seniorer Helsingør PROGRAM 2. halvår 2016

HK Seniorer Helsingør PROGRAM 2. halvår 2016 HK Seniorer Helsingør PROGRAM 2. halvår 2016 Velkommen til HK seniorer Helsingørs program for 2. halvår 2016. Aktivitetsudvalget glæder os til at se dig til vores arrangementer. Tilmelding Til alle arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Kom og mød resten af Verden I Hjørring, Danmark * Enestående international atmosfære. * Sportslig udfordring. * Sociale oplevelser og erfaringer. * Kulturel

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

Et styks påkrævet rejsebrev.

Et styks påkrævet rejsebrev. Et styks påkrævet rejsebrev. Beordret fra Andreas, Buster og Jørgen. Det er ikke med min gode vilje at jeg skriver dette rejsebrev, men alle i der hjemme skal have lov til at læse, hvad jeg render og laver

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum Naturvejledning på Morslands Historiske Museum ÅRSRAPPORT 2012 Naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen. Jeg blev ansat 1. marts 2009. Friluftsrådet, Morsø Kommune og museet yder løntilskud til stillingen.

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard.

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Højager Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Tidende. Susanne 60 år. Redaktøren har ordet. V/Steffen Michael Kristensen. Nu skal i høre hvordan en fjer bliver til fem

Læs mere

1. rejsebrev fra Madrid fra Sara Holmgaard, oktober 2009

1. rejsebrev fra Madrid fra Sara Holmgaard, oktober 2009 1. rejsebrev fra Madrid fra Sara Holmgaard, oktober 2009 Jeg har siden min start her på ergoterapeutuddannelsen været meget interesseret i at komme på udveksling ifm. studiet, da jeg syntes det kunne være

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien

Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Skitur med Klubben Søborg på Hovfjället i vinterferien Velkommen på skitur: Skitur med klubben er efterhånden en tradition, der ikke er til at komme uden om. I år er det femte gang vi har arrangeret tur

Læs mere