22. Årg. August/September Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "22. Årg. August/September 2014. Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00."

Transkript

1 22. Årg. August/September 2014 Så skal der flyttes En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

2 Oktober og november måned kommer til at stå i flytningens tegn... Denne udgave af Parkavisen er en mindre udgave end det plejer at være. Det skyldes primært den forestående flytning til Solvej. Vi har jo nået at starte alle grupperne op idet flytningen blev rykket 14 dage, men nu er det ganske vist, -Parkhuset pakker sammen og flytter til Solvej 6. Med mindre andet dukker op og forstyrrer vil vi lukke i Parkhuset fra mandag d. 6. oktober. Herfra vil der kun være adgang for flyttefirma og medarbejdere. Denne uge (41) vil gå med at pakke ting ned og afmontere diverse inventar. Ugen efter (uge 42) vil tingene blive flyttet og der skal gøres klar på Solvej 6. Jeg ved der er planer om at lave en slags indvielse, men jeg ved endnu ikke hvordan det kommer til at foregå eller hvornår. Vi forventer at være nogenlunde på plads til mandag d. 20. oktober. Det er dog med den erfaring i hu, at der kan opstå forsinkelser, så det forbehold er det naturligvis nødvendigt at tage. Så snart vi er klar til at tage imod brugerne igen vil vi kontakte jer telefonisk, ligesom der vil komme nyheder ud på vores hjemmeside, så hvis du kan så læs nyheder på Skulle du være i tvivl om noget undervejs er du altid meget velkommen til at ringe, vi vil have de samme Side 2

3 telefonnumre, også efter flytning til Solvej. Flytningen kommer til at betyde en aflysning af husets fødselsdag d. 15. oktober. Denne beslutning blev taget på det afholdte stormøde d. 2. september. Der er heldigvis ikke tale om en rund fødselsdag, så det går nok endda. Dog fylder Parkhuset 40 år i 2015, så det skal fejres med stil, men herom senere. Der skal ikke herske tvivl om, at flytningen til Solvej bliver en stor mundfuld. Vi må forvente en periode med tilpasning og hvor lang den bliver vides endnu ikke. Vi får brug for at kunne indrette alle rum på den bedste måde, men denne måde finder vi først når vi er der. Det kan også betyde at vi skal investere i nyt inventar hist og pist, men det er der heldigvis også lidt penge til. Side 3 Det kalder naturligvis på lidt tålmodighed hos brugere såvel som hos medarbejdere, men den har vi jo også i rigt mål. Når vi endelig har fundet os til rette så skal vi finde ud af hvordan vi kan afvikle julemarked samt julefrokost. Vi ved endnu ikke hvor mange mennesker vi kan samle i den nye café, men meget tyder på at caféen er for lille til vores traditionelle arrangementer. Det kan betyde at vi kommer til at finde alternative løsninger, men det må vi jo så gøre. En ting er helt sikkert og det er at vi kommer til at finde de gode løsninger efterhånden som tiden skrider frem i de nye omgivelser. Først og fremmest synes jeg at vi skal glæde os til at komme i nye lokaler og så ellers møde udfordringerne derfra. God fornøjelse med det.. Med venlig hilsen René Johansen

4 Hver gang vi er på en lille rejse kommer vi til at tale om andre gode rejser. Ofte er det noget med, kan du huske dengang vi var? -og hvornår var det så det var. Herunder er der hjælp at hente Tunesien 1996 Mallorca 1997 Kreta 1998 Tunesien 1999 Malta 2000 Tenerife 2001 Aflyst 2002 Kreta 2003 Tyrkiet 2004 Mallorca 2005 Bulgarien 2006 Tenerife 2007 Azorerne 2008 Costa Del Sol 2009 Mallorca 2010 Tyskland/Sprewald 2010 Madeira 2011 Holland/Zwolle 2011 Oslo 2011 Portugal/Monte Gordo 2012 England/Colchester 2012 Tyskland/Rhinen 2013 Tjekkiet/Prag 2014 Rhodos Side 4

5 Lidt stemning fra turen til Rhodos Side 5

6 Igen i år blev det muligt at komme en uge i sommerhus med et keramikhold. Interessen var stor, men da der kun var 7 pladsen + 2 personale (Linda og Christina), så blev der trukket lod og jeg var heldig at komme med. Turen gik til Samsø, hvor vi havde hustes bus med. Vi boede i et rigtigt dejligt hus i byen Besser. Morgenmaden sørgede Erik G. for, så den stod klar kl hver morgen. Aftensmaden stod vi andre for parvis 2 aftener. Frokosten blev nogen gange fortæret på kroer, og andre gange havde vi smurt madpakker. Aftenerne gik med hygge og vi spillede forskellige spil. Jeg fik lært at spille UNO, -rigtig hyggeligt spil. I besser hvor vi boede var der en særliggammel købmandsbutik, nemlig Søster sidevind. Her kunne man købe alverdens gamle ting. Vi fik besøgt forskellige kunstnere, både keramikere, malere og sølvsmede. Her kunne vi hente masser af inspiration. En rigtig stor oplevelse havde vi da vi var på sælsafari. Vi var heldige at se et stort antal sæler ligge og sole sig på Bosserne. Da kutteren kom tæt på svømmede sælerne rundt om os, som for at hilse på os. Vi nåede hele øen runde, men da det er umuligt at opremse det hele, vil jeg slutte med stor tak for en dejlig ferie. Med venlig hilsen Lizzie Houman Side 6

7 Side 7

8 Efteråret Efterårskulden stryger ind over landet og kryber ind under tøjet. For mange er efteråret ensbetydende med kedelige grå og triste dage, der bliver kortere og kortere. Der er dog ingen grund til at sidde indenfor, når året går på hæld. Efteråret er helt specielt når skoven for alvor iklæder sig sine spraglede farver og trækfuglene drager mod syd eller nord. Det er en fantastisk tid, hvor vejret kan være drillende med blæst og regn, som er så typisk for årstiden. Det varsler at vinteren er nær. Svampene myldrer frem og har man forstand og mod til at plukke dem, ja, så smager de rigtig godt. Skovens smukke farver skyldes, at træerne trækker sit magnesium ud af bladene og når bladene er faldet af ser man rigtig alle de orange, gule og røde/brune farver, så fantastisk flot et syn, at det må opleves på nærmeste hold. Er det solrigt med kolde nætter dannes der flest røde farvestoffer. Der er så mange skove rundt om Storkøbenhavn som er et besøg værd. Dyrehaven er en af dem og har man ikke bil kører tog og bus, om man så må sige, lige til døren. Det er et meget yndet udflugtsmål hele året og har ikke mindre end 7.5 millioner besøgende hvert år. Der findes 15 røde porte og låger ind til området så find den rette og kom indenfor. Her findes mange vildtlevende krondyr, dådyr og sikahjorte, ingen andre steder kan man komme så tæt på dyrene. Men som sagt, det er vilde dyr og de kan gå til angreb, særlig i brunsttiden. Måske kan man hilse på et egern, de er ret så nysgerrige og selvfølgelig findes der også ræve her. Der er mange forskellige slags fugle i dyrehaven, duehøg, spurvehøg, falke og mange andre arter. På de åbne områder Side 8

9 med spredte enebærbuske er der sjældent de store fuglemængder, til gengæld ved du aldrig, hvad der kan dukke op her. Det kan være forskellige finker eller værlinger, og sidst på efteråret dukker en af vore rigtig flotte vintergæster op, det er den store tornskade, der for det meste ses sidde i toppen af en busk spejdende efter bytte i form af mus. Hvis musen ikke ædes med det samme kan tornskaden deponere den til senere fortæring. Det foregår ved at spidde den døde mus på en slåentorn eller et pigtrådshegn. I søerne er der sjældne fisk, padder og salamandre og snoge. Da stierne dels er grusveje som godt kan være ujævne anbefales egnet fodtøj til turen. I dyrehaven ligger Skandinaviens ældste golfbane. Er det klart vejr, kan man herfra se helt til Sverige. Den første søndag i november starter årets Hubertusjagt fra Peter Lieb's hus, som er en restaurant oprettet 1888, brændt 1915 og genopført i Hubertus var frankisk biskop i Liege, Belgien ca. år 720. Under en jagt så han en hjort med et krucifiks i geviret og undlod at nedlægge dyret, i det hele taget holdt han op med at gå på jagt. Siden har han været jægernes skytshelgen. Har man ikke været ude og se på jagten, er det en mægtig oplevelse, særlig er magasindammen populær, den ligger lige bag Eremitageslottet, her tiltrækkes også de fleste tilskuere. Det er her nogle af rytterne kommer alene over forhindringerne til stor morskab for publikum, det ser nu også ret ejendommelig ud og er en våd og kold oplevelse for rytteren. Efter sådan en dejlig oplevelse stiger appetitten og da der findes flere spisesteder i dyrehaven som har åbent, er der mulighed for at drikke en kop kaffe eller få en god frokost før man går hjem. Studenterkilden som ligger i den sydlige del af dyrehaven kan varmt anbefales, men det er nok en god ide at bestille bord. Det var så dyrehaven. Tager man Side 9

10 lidt længere nordpå finder man Søllerød naturpark som "kun" er 1 femte del så stor som dyrehaven, her er en ådal, dannet for år siden da isen smeltede i Danmark. Her er skove, moser og fiskesøer, rideskole og golfbane samt en sti der går fra Holte til Øresund. Det er et gammelt morænelandskab, hvor det højeste punkt er 56 meter over havet. Det minder faktisk om et idyllisk engelsk landskab. Når det ene lavtryk afløser det andet, kan det ikke nytte at vente på pænt vejr, derfor tager jeg tit af sted, bare en time eller to med en termokande kaffe eller te i bagagen, de små ture har også sin charme. Et par timer i skoven giver jo et helt andet humør til resten af dagen. I Parkhuset er der tændt for varmen og vi er nødt til at have overtøj på når vi skal udenfor - men efteråret er også tiden, hvor de forskellige hold starter i Parkhuset. Du er altid velkommen til at være med, dog kan udbud og efterspørgsel gøre, at der kan være optaget på nogle af holdene. I disse tilfælde skriver man sig på listen over de kommende hold. Kig forbi, måske kunne du fristes af et eller flere af vores gode tilbud. Her er mange forskellige aktiviteter for eksempel: Syning, keramik, glas, billard, datastue og flere andre, vi har desuden en cafe, hvor man kan købe kaffe, smørrebrød og varm mad. Der arrangeres fester, udflugter og ferieture. Et godt råd: Kom og vær med. Erwin Bevar altid dit glade sind Det lukker glade minder ind. I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Efter det: Er alt lavet i Kina. Side 10

11 En gammel præst var døende. Han bad en medarbejder fra skattevæsenet og sin advokat om at komme. Da de ankom, blev de sendt op til soveværelset, hvor præsten lå, han gav dem sine hænder og bad dem at sidde på hver sin side af sengen. Præsten sukkede tilfreds, smilede og stirrede op i loftet. En tid sagde ingen noget. Begge gæster blev rørt og smigret over, at den gamle præst ville have dem til at være sammen med ham under hans sidste øjeblikke. De var også forundret, fordi præsten aldrig havde givet udtryk for at han især kunne lide den ene af dem frem for den anden. Endelig spurgte advokaten: Præst, hvorfor du bad du os komme? Den gamle præst sagde svagt: Jesus døde mellem to tyve, og det er sådan jeg også ønsker at dø. Hørt i børnehaven. Peter: Min mormor har fødselsdag. Pædagog: Hvor meget fylder hun? Peter: Hele bagsædet. Penge er ikke alt. Der findes også Visa og mastercard. Side 11

12 En lille historie fra Tommy.. Far og søn spiller billard. Pludselig laver sønnen en skævert så dutten falder af! hvordan kunne du gøre det spørger faderen! Joh hvis du havde haft dut på så var det her aldrig sket Side 12

13 Den kommende tid står jo i flytningens tegn. Min indledning her i avisen beretter primært om hvordan dette får indflydelse på brugernes adgang til Parkhuset i denne omstillingsperiode. Der vil sikkert opstå tvivlsspørgsmål undervejs for både brugere og medarbejdere, så det er vigtigt at alle orienterer sig omkring forløbet i denne lidt uvante proces. HUSK DU KAN ALTID KONTAKTE OS PÅ Som det fremgår af dette billede, så har vi indgået en aftale med et velrenommeret flyttefirma.. Side 13

14 Husk kære læser, at du kan være med til at gøre denne lille avis til en anderledes og mere spændende avis. Har du en god historie fra fantasien eller fra det virkelige liv, så skriv til Parkavisen. Alle brugere er velkommen til at skrive til Parkavisen. Stof til avisen skal være redaktionen i hænde senest d. 20. i måneden før avisen udkommer. Det er tilladt at indlevere stof anonymt når blot redaktionen er bekendt med navnet på afsenderen. Husk at din mening, eller idé, bliver hørt af flere hvis den kommer i Parkavisen. Med venlig hilsen Redaktionen Parkavisen udgives af: Pensionistcentret Parkhuset Gl. Rådhusvej Ballerup Avisen udkommer hver d. 1. i flg. måneder: Aug. - Okt. - Dec. - Feb. - Apr. i 125 eksemplarer. Ansvarshavende redaktør: René Johansen René Johansen skriver alle indlæg til Parkavisen Tryk: Ballerup Kommune Side 14

15 Brugerrådet består af følgende brugere Johnna Olin Frode Preiland Birger Zartov Bjørn Hjelmqvist Tommy Jeppesen Lis Jensen Suppleant Annette Sabro Suppleant Erwin Kluge Suppleant Side 15

16 Parkhuset Hovednummer: E. mail: Se også Dagcenterleder. René Johansen Administration: René Johansen Terapien: Christina Wilms Linda Sandell Regina de Gijsel Køkken: Yvonne Vesterbøg Christina Sernung Chauffør: Kim Dehn Daglig åbningstid i Parkhuset: Mandag - torsdag: kl Fredag: kl Lør-søndage & helligdage: lukket Side 16

Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes.

Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes. 23. Årg. Oktober/November 2015 Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Tak for opmærksomheden og

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. August-september 2013 Hyggelige Gjoerslev Bøgeskov udgjorde rammen om Parkhusets sommertur 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Sommeren

Læs mere

Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10.

Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10. 19. Årgang november 2010 Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10. En månedsavis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris:

Læs mere

Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle.

Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle. 25. Årg. April/Maj 2016 GOD SOMMER Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr.

Læs mere

Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen..

Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen.. 25. Årg. Oktober/November 2016 Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Efter en rolig

Læs mere

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj.

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. 23. Årg. August/september 2015 En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er sommeren ved at være slut,

Læs mere

Så er håndværkerne i gang på Solvej 6

Så er håndværkerne i gang på Solvej 6 22. Årg. April/Maj 2014 God Påske Og god sommer Så er håndværkerne i gang på Solvej 6 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så kom vi endelig i gang,

Læs mere

Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00

Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00 22. Årg. Februar/marts 2014 Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Vi kom godt ud af 2013

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. Oktober - November 2013 Dejlige Svaneke blev selvfølgelig også besøgt på Parkhusets tur til Bornholm d. 12. og 13. september En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

Læs mere

Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere..

Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere.. 25. Årg. August/September 2016 Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. April-Maj 2013 Husk Parkhusets sommertur juni 2013. Dato kommer senere. Her et stemningsbillede fra turen til Reersø 2012 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. December/Januar 2013/2014 Nissebanden er klar til julemarked 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2013 er snart slut, men den søde juletid

Læs mere

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012.

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. 21. Årg. April og Maj 2012 Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Foråret er

Læs mere

Mange glade brugere valgte at deltage i Parkhusets julefrokost d. 17. december 2015 Her et lille udsnit af deltagerne

Mange glade brugere valgte at deltage i Parkhusets julefrokost d. 17. december 2015 Her et lille udsnit af deltagerne 25. Årg. Februar/Marts 2016 Mange glade brugere valgte at deltage i Parkhusets julefrokost d. 17. december 2015 Her et lille udsnit af deltagerne En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse 22. Årg. August/September 2014 Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 The never ending story

Læs mere

På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller.

På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller. 19. Årgang oktober og november 2011 På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter.

Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter. 19. Årgang februar og marts 2011 Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked...

Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked... 24. Årg. December/Januar 2015/2016 Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked... En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

Parkhuset. Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Parkhuset. Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter 19. Årgang dec./jan 2010/2011 Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked 2010 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2010 har på

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. Februar - Marts 2013 Vidunderlige Prag danner rammen om en dejlig forårstur for de brugere som lyster.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

Velkomst og fakta om dagplejen

Velkomst og fakta om dagplejen Velkomst og fakta om dagplejen Mette Hindkjær Klintevej 64 6000 Kolding Tlf. 41274749 Mine åbningstider: Mandag tirsdag 6.45-16.15 Onsdag torsdag 6.30-1615 Fredag 6.30-15.45 Jeg hedder Mette, og er født

Læs mere

En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset

En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset 25. Årg. december 2016 - Januar 2017 En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Parkhuset. Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Parkhuset. Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter 20. Årg. December og Januar 11/12 Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er vi i gang med den

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Glade deltagere, på turen til Rhinen, nyder det dejlige vejr i Drosselgasse i Rüdesheim

Glade deltagere, på turen til Rhinen, nyder det dejlige vejr i Drosselgasse i Rüdesheim 21. Årg. Oktober - November 2012 Glade deltagere, på turen til Rhinen, nyder det dejlige vejr i Drosselgasse i Rüdesheim En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris:

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Begejstrede deltagere foran Red Lion Hotel i Colchester

Begejstrede deltagere foran Red Lion Hotel i Colchester 21. Årg. August og September 2012 Begejstrede deltagere foran Red Lion Hotel i Colchester En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er Parkavisen tilbage

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 VELKOMMEN TIL Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 Velkommen til Bakkegårdens Børnehave - og det vi i forældrebestyrelsen synes er en mægtig god børnehave. Denne brochure er lavet med det formål

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris FALKEPOSTEN Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august Bakketur og besøg i Korsbæk August 2015 Helstegt pattegris HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til

Læs mere

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt dem og sagde til dem:»fred være med jer!«da han havde

Læs mere

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside.

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. 21. Årg. februar og marts 2012 Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig

Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig Til min nevø Rasmus, som stiller store spørgsmål, og til alle andre, som også forventer et ordentligt svar. Jeg håber, at denne bog vil hjælpe dig til at forstå lidt af påskens mysterium. Indhold Indledning

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling Grønne spirers konkurrence Dagplejen Beder/Malling Kære Grønne spirer I dagplejen Beder/Malling kan vi i sandhed sige, at vi er vildt begejstrede for udelivet. Vi voksnes glæde ved naturen smitter automatisk

Læs mere

3. søndag efter påske

3. søndag efter påske 3. søndag efter påske Salmevalg Se, nu stiger solen, 754 I døden Jesus blunded, 221 Stat op, min sjæl, i morgengry, 224 En liden stund, 540 Nu takker alle Gud, 11 Dette hellige evangelium skriver evangelisten

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN KATEKISMUS kristendom fra top til tå MIN MINI NÆSE FOR SKABELSE Første Mosebog kapitel 1 og 2 Engang var der ingenting, kun mørke og stilhed. Verden

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Turen til Schwerin november -1. december

Turen til Schwerin november -1. december Turen til Schwerin 2016 29. november -1. december 1 2 Rejsen foregik i dagene fra tirsdag den 29. november til og med torsdag den 1. december. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested,

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Skovnissen Kogle. Miljøministeriet, Skov- og Naturstyrelsen

Skovnissen Kogle. Miljøministeriet, Skov- og Naturstyrelsen Skovnissen Kogle Miljøministeriet, Skov- og Naturstyrelsen Udgiver: Skov- og Naturstyrelsen, Storstrøm Titel: Skovnissen Kogle Forfatter: Marie Roland Tarby Layouter: Mette Millner Hansen Fotos: Marie

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere