Nu kr. Første eftermiddag har fundet sted og været beskrevet her i avisen. En ny eftermiddag er på vej med overskriften:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nu 198.000 kr. Første eftermiddag har fundet sted og været beskrevet her i avisen. En ny eftermiddag er på vej med overskriften:"

Transkript

1 Af Viggo Kaspersen Hvad var det dog der skete, vor lille by brat vågned op, vi nå de ik at se det, men øret fik en prop. Og mange tanker farer rundt, det her må da vist gøre ondt, hvis man var i den zone. Der er en undertone i dette splitsekund. Et brag, som rysted byen, og sendte borgere af sted, det regned ned fra skyen det kunne gør fortræd. Og stadig kom der eksplosion og giftig røg i formation, mon her var sundt at være? Men det er jo det sære, vi vil information. Og dette eskalerer, en hær af folk besætter by n, de tropperne formerer, de lander som et lyn. Hvad var det nu, der skete her? Hvad føler du? og mer og mer, og folket bliver pumpet! Det virker lidt afstumpet, som de sig her beter. Men skud for skud bli r taget og vandrer hele landet rundt, så Andst er nu opdaget for nod der ikk var sundt. Familie, venner kalder nu: Hvad er det for rabalder, du, hvad går I dog og laver? Vi går i vore haver med roen lidt itu. Nu er det lidt passeret, dog nogle mangler stadig hus, hvor mure er raseret og andet sank i grus. Hvad lærte vi så denne gang, får næste nytår samme klang, ja, skidtet gi r jo penge, og derfor, li så længe, vil høres mammons sang. Se mere på side 2,3 og bagsiden. PENSIONISTFORENINGEN Andst Borger- og Aktivitetscenter Medhjælper søges til cafeteriaet En aften hver uge og når der er travlt i weekender. Personen skal være over 18 år, da vi serverer øl mm. Send et par ord til mig på mail : Nu kr. Andelsbolig beliggende centralt i Andst, Krohaven, udbydes herved til salg. Bolig på 100 m2 med lille have, carport med redskabsskur. Ny pris kr., andelsbevis er kr. Mdl. boligydelse kr. excl. forbr. Hårde hvidevarer følger med i prisen. Henvendelse Første eftermiddag har fundet sted og været beskrevet her i avisen. En ny eftermiddag er på vej med overskriften: MAJSPIBEN OG LIVSTYKKET Det foregår i præstegården Vi glæder os til at møde dig. MENIGHEDSRÅDET

2 Af Anne-Marie Stenderup Der var jo nok næppe nogen her fra Andst og omegn, der gik glip af sidste lørdags voldsomme begivenhed. Hele byen har næsten været mandsopdækket af både politi, hjemmeværn og presse. Det var da også næsten lige meget, hvilken avis man slog op i, eller hvilken nyhedskanal man tændte for, så fyldte Andst unægtelig en hel del mere end den normalt plejede at gøre. De, der var i Andst den dag, har selvfølgelig fulgt begivenheden fra første parket, men det har været lidt af en oplevelse at se, hvordan pressen har håndteret det hele. Her er et udpluk af overskrifter fra forskellige medier, der tidsmæssigt strækker sig, helt fra vi alle blev beordret inden døre af politiet til søndag formiddag. Her en overskrift fra TV-SYD Stort set hele Andst evakueret Det har vist sig, at der i den brændende kasernebygning i Andst ligger et ukendt antal ueksploderede formentligt krysantemum-bomber. Stort set hele byen er evakueret. Jyske Vestkysten. Giftig røg efter eksplosion: Politiet beordrer beboere i Andst indenfor. Ifølge jv.dks mand på stedet flokkes folk fra Andst stadig om den brændende bygning, men røgen kan altså være farlig. DR1 var på med en direkte udsendelse. Her er det Michael Christensen der bliver interviewet som øjenvidne. Viggo Kaspersen fortæller: Betonstykker på størrelse med fodbolde - Man turde jo ikke gå derhen. Det spruttede, og der kom flere mindre brag, ligesom der stadig var fyrværkeri derinde, siger han. Viggo Kaspersen fortæller, at han også var ovre ved nogle andre nabohuse. Foran et af dem, cirka 50 meter fra de brændende bygninger, lå der løsrevne betonstykker på størrelse med to fodbolde på fliserne.

3 Jyske Vestkysten - her fra Andst hallen hvor der blev holdt informationsmøder. Bor i sikkerhedszonen: Borgere i Andst kan ikke komme hjem Her er det TV2, der interviewer Finn Lauridsen. Beboer håber snart at komme hjem "Politiet har vurderet sammen med en tekniker, at huset ikke var sikkert at være i - vi må godt tage hjem og gå ind, men de synes ikke umiddelbart, at vi skal overnatte deri," siger han til TV 2 News. TV-SYD kommer her med den tragiske meddelelse. To personer dræbt i Andst Politiet bekræfter nu at to personer er døde efter eksplosionen i Andst. Politiet kan hverken be- eller afkræfte, at flere kan være døde. Selv Andst Avisen nåede lidt længere ud i Danmark end den normalt plejer. Her et klip fra BT s netavis, hvor en af Andst Avisens fotografer har været på pletten. Her er det igen DR1 der laver interview tidligt søndag morgen. Her er det Steen Stoltenborg, der næsten er blevet verdensberømt, i hvert fald i Danmark. Dagen derpå Andst vågner op til en by, som stadig er påvirket af gårsdagens eksplosioner. "Jeg har ikke sovet ret mange timer. Det var fordi tankerne jo selvfølgelig gik på de to, der er døde," siger Steen Stoltenborg, som i går befandt sig lige i nærheden af bygningen, hvor eksplosionerne fandt sted. Vi var et lille lokalsamfund, der pludselig tog hele nyhedsfladen for en kort stund. En voldsom dag, der rystede Andst i mere end én forstand, men dagligdagen er nu så småt begyndt at vende tilbage igen.

4 Det har igennem flere år været de samme ildsjæle, der har trukket læsset i fodboldafdelingen. Heldigvis er der kommet nye til, men nu er det tid til at møde op, og høre om, hvad vi går og laver. Grunden til, at netop DU skal møde op og høre om vort arbejde, er, at vi meget snart mangler frivillige, der gerne vil arbejde i udvalget med forskellige opgaver, og vi mangler også trænere/hjælpere til nogle af vores fodboldhold. Fakta er, at møder der ikke nogle nye ildsjæle op, som melder sig til det frivillige arbejde - ja, så vil der ikke være en fodboldafdeling i Andst efter vort årsmøde i januar 2012!! Det vil gælde børn, senior & oldboys!! Uanset om du er ung/gammel, har børn der spiller eller skal spille, har spillet, eller du blot vil være med til at holde liv i vores gamle fodboldafdeling, så mød op i Andst hallens cafeteria mandag 24. oktober kl. 19:00 Husk, at står vi sammen og løfter i flok, bliver alting nemmere & alt kan lade sig gøre. Tilmelding er nødvendig pga. pladsen Så sms, mail, eller ring til en af udvalgs medlemmerne inden På forhånd mange tak. Tommy mail: Kristine mail: Gustav mail: Finn mail: Elna mail:

5 Lastbilkørsel i mere end 100 år - fra hestespand til 500 hk under motorhjelmen. Af Viggo Kaspersen. Det var temaet på Linie fem i uge 39. Karsten Hansen fra K. Hansen i Vejen fortalte levende og muntert om virksomheden gennem tiderne. Et af K. Hansens store lastvognstog, som transporterer 50% mere end et normalt lastvognstog til kun lidt øgede udgifter og brændstofforbrug! Engang blev der kørt med hestevogne. Engang var det et stort flyttefirma. K. Hansen er ikke ukendt med pokaler. I 2010 blev virksomheden kåret som årets ITDvirksomhed (International Transport Danmark) I dag er K. Hansen et stort moderne transportfirma med en bilpark som bl.a. indeholder 5-6 af de ny store vogntog, som vist på billedet. Ingen vogne bliver meget over 5 år hos K. Hansen. Derimod ses der mange 10, 15 og 20 års jubilæer blandt chauffør og medarbejderstaben i øvrigt på ca For anden gang lykkedes det Forsamlinghuset at blive ramme for en fyldt sal af spiselystne gæster og ingen blev snydt. De mange kokke havde ikke fordærvet maden, tværtimod, en velsmagende steg med sprød svær og god sovs bød sig til og blev taget godt imod. Et vellykket arrangement, som indbyder til gentagelse.

6 En mange kg tung lampe blev løftet af sin krog og endte sine dage på bordet. Lampen er købt hos Tøndering i 1960 erne for 25 kr., såh.. Den har vel gjort det godt! Efterårsferie. søndag, 23. oktober Gudstjeneste Håndboldkampe i Andst Hallen Banko p.f. Generalforsamling på linie 5 I indbydes hermed til den årlige generalforsamling Torsdag d. 3. november kl på Linie 5 FREMLYSNING AUT. EL-INST. Denne hankilling fra i år savner sit hjem! Virker som én, der er vant til at være i hænder Hvem savner ham? ring senest 1.nov EHMSEN Gamstvej Vejen Tlf Privat Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde en uge før generalforsamlingen. Venlig hilsen Brugerrådet Efter generalforsamlingen kommer demenskonsulent Addi Nikolajsen og fortæller om sit arbejde. Succesen fra sidste år gentages: Lørdag den 5/11 kl. 13:00 til søndag den 6/11 kl. 11:00 Hvad skal vi: spille masser af badminton, lave andre sjove ting som VM, aktivitetsløb, film på storskærm og besøg af gæstetræner! Alle friske piger og drenge i kl. kan deltage, også selvom du ikke har spillet før. Pris: 150 kr./pr. person inkl. mad. Læs mere på eller i hallen. Spørgsmål: Malene B. Petersen, , Lad os snart høre fra dig! Med venlig hilsen AUI Badminton, Susanne Pedersen, , Indleveringsfrister - tirsdag kl. 19 eller på papir efter forudgående aftale til én i udvalget - alt tydeligt mærket Andst Avisen, afsender + evt. annoncestr. Udgiver: Andst Avisen, Oplag 624 Avisudvalg: Viggo K (Ansv. red./skriv/annonc), Hans W (Skriv), Marika J (Økonomi), Tage (Faste annonc.), Anne -Marie Stenderup

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter Kroen bliver snart fjernet fra overfladen. Ejeren Laurids Schelde har besluttet at nedrive bygningen og gøre plads til 3 nye boliger. Om alt går vel køber Vejen kommune hjørnegrunden og stiller den til

Læs mere

Hjertegruppen. På det første indledende møde var der en positiv stemning for at komme i gang med Projekt Hjerte i

Hjertegruppen. På det første indledende møde var der en positiv stemning for at komme i gang med Projekt Hjerte i Hjertegruppen At bringe fokus på aktiv førstehjælp, ved etablering af hjertestartere placeret centralt i Andst, udbyde førstehjælpskurser indenfor Hjerte-lunge-redning og Genoplivning med hjertestarter

Læs mere

kommer i ANDST KIRKE Liv og død i menneskets hænder - Men er det at tage magt over for meget?

kommer i ANDST KIRKE Liv og død i menneskets hænder - Men er det at tage magt over for meget? Af Ole Hartling. Liv og død i menneskets hænder - Det synes at være vor tids tankegang, at vi har styr på liv, at liv kan kontrolleres. Vi ønsker at gøre os usårlige. Med teknologiens hjælp har vi fået

Læs mere

2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer:

2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer: Af Viggo Kaspersen. Foto: Henning Olsen 2016 blev i december måned rundet af med 3 velbesøgte arrangementer: Gudstjeneste i Andst kirke med efterfølgende kaffe i konfirmandstuen. Julefrokost på Linie Fem

Læs mere

Og det blev gjort med maner! Selveste dronningen havde fundet sin hæksaks frem og fik med den på bedste vis klippet den røde snor.

Og det blev gjort med maner! Selveste dronningen havde fundet sin hæksaks frem og fik med den på bedste vis klippet den røde snor. Af Viggo Kaspersen. I den kommende tid vil vort personale give en ekstra hånd med, da jeg har fået konstateret Cancer. Det kræver operation og efterfølgende behandling. Anne Mette giver også en hånd med

Læs mere

Høkeren. Spis hvad du kan. Kokke-teamet er fra AFMM. Billetter købes hos. Torsdag 07/02 kl. 18:00. er der igen familie-café i forsamlingshuset

Høkeren. Spis hvad du kan. Kokke-teamet er fra AFMM. Billetter købes hos. Torsdag 07/02 kl. 18:00. er der igen familie-café i forsamlingshuset Torsdag 07/02 kl. 18:00 er der igen familie-café i forsamlingshuset Spis hvad du kan Voksne 40 kr. Børn 30 kr. Dessert 10 kr. Kokke-teamet er fra AFMM Ved Kommunemesterskaberne i Holsted lørdag den 5.

Læs mere

Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage!

Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage! Projekt Hjerte i Gejsing Fredag d. 9. dec. kl. 16 var dagen, hvor rigtig mange Gejsingborgere mødte frem på Gejsingvej 33, i Hans Paulsens garage! fik et par omgange varme æbleskiver, jule gløgg og til

Læs mere

Vi glæder os til at se en fyldt bus. Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos

Vi glæder os til at se en fyldt bus. Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos Af Steffen Schelde. Torsdag aften havde St. Andst Borgerforening arrangeret Sankt Hans i Anlægget. Der var megen tvivl om, hvordan vejret ville arte sig, og det dryppede da også lidt under optakten, men

Læs mere

Kære alle unge familier i Andst

Kære alle unge familier i Andst Kære alle unge familier i Andst Det var mørkt og koldt udenfor og lidt trist i vejret torsdag den 27. nov. men inde i Forsamlingshuset var der masser af varme og fællesskab. Der var nemlig inviteret til

Læs mere

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse

nene fra Andst. Jeg undrer mig blot over, at den skriftlige tilkendegivelse Af Rikke Ulbrandt Henriksen. Siden nytår har 6. klasse på ABC været igennem en turbulent tid. I februar stod de på de skrå brædder til skolefesten, men efter succesen er klassen næsten halveret. Årsagen

Læs mere

rids i at nedbryde den gamle kro og sælge noget af grunden til Vejen Kommune, for at Lokalrådet kunne etablere et By-Torv

rids i at nedbryde den gamle kro og sælge noget af grunden til Vejen Kommune, for at Lokalrådet kunne etablere et By-Torv Kirkecafé med spørgehjørnet Tirsdag d. 12. april kl. 14.00 Af Jørgen Pedersen. Laurids Schelde modtog Forskønnelses-/Initiativprisen året 2015. Laurids Schelde var ejer af den tidligere kro i Andst, som

Læs mere

7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen

7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen Af Jens Johansen 7. kl. jubilæumsfest d. 10. maj i ABA Caféen Vi startede i folkeskolen i 1956, henholdsvis i Gamst, lille Andst og i Den lille Skole ved frk. Carlsen! Lørdag d. 10. maj afholdt vi vor

Læs mere

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen

En til dagen specielt skrevet ABCsang (tekst af Rikke Ulbrandt Henriksen Af Hans Winther Med bulder og brag tilsat kaskader af vand natten før blev Andst Børne - og Skolecenter indviet fredag, den 23. maj. Mindre end en time før den officielle overgang fra navnet "Andst Skole"

Læs mere

der begynde at vise sig en balance. I korte træk, hvis ovenstående (gratis) service, skal fortsætte og det er supervigtigt for et lokalsamfund

der begynde at vise sig en balance. I korte træk, hvis ovenstående (gratis) service, skal fortsætte og det er supervigtigt for et lokalsamfund Status og fremtidsudsigter: Så kom vi ind i 2016, og regnskabet for 2015 foreligger. Dette viste desværre et underskud, på små 100.000 kr. Det er vi selvfølgelig ikke glade for. Vi har ellers mange kunder

Læs mere

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp Andst Lokalråd indkalder herved til årsmøde i lokalrådet Det er kl. 19.00 Årssmødet afholdes i forbindelse med foreningsdagen i Andst, lørdag den 18. marts 2017. 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg

Læs mere

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde

ANDET KIRKELIV: Søndag d. 23. aug. ca. kl. 20 Konfirmandindskrivning. Torsdag d. 20. aug. kl. 19.00 Menighedsrådsmøde " Nyt stykke fortov i Andst " Som I kan se her, så har Andst skole (ABC ) Skolebestyrelsen og Andst lokalråd haft kontakt til Vejen kommune, vedr. færdiggørelse eller forlængelse af fortovet på Østervang,

Læs mere

50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv.

50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv. Af Henriette Nielsen. 50 spejdere fyldte Kærnehuset med liv. Den 9.-11. marts var der fuldt hus i Kærnehuset. Det blev indtaget af 50 spejdere mellem 11 og 14 år. Fra Andst gruppe deltog tre spejdere og

Læs mere

bæres til dåb (eller en voksen vælger at blive døbt) i Andst kirke, vil der blive hængt et rødt æble på træet. På æblet vil stå dåbskandidatens

bæres til dåb (eller en voksen vælger at blive døbt) i Andst kirke, vil der blive hængt et rødt æble på træet. På æblet vil stå dåbskandidatens Af Helle Torp. Midt i november fik vi indviet kirkens dåbstræ. Fremover, når et barn bæres til dåb (eller en voksen vælger at blive døbt) i Andst kirke, vil der blive hængt et rødt æble på træet. På æblet

Læs mere

Red i Andst Af Viggo Kaspersen.

Red i Andst Af Viggo Kaspersen. Red i Andst Af Viggo Kaspersen. Efter Borgermøde 2 d. 15. dec. er der 115 Andst borgere, der har tilkendegivet et ja til projektet, tusind tak for jeres opbakning. Desværre udgør dette antal tilkendegivelser

Læs mere

Holdet Level 0, Fra venstre hjælpetræner Jeanette, Louise, Ida, Simone, Emma, Isabella, Oskar og træner Ove. Der er fodbold-fri i efterårsferien.

Holdet Level 0, Fra venstre hjælpetræner Jeanette, Louise, Ida, Simone, Emma, Isabella, Oskar og træner Ove. Der er fodbold-fri i efterårsferien. Af Ove Føns. Kidsvolley var til stævne i Jels søndag den 2. oktober med Level 0 og Level 2, hvor begge hold blev vindere i hver deres Level. Holdet Level 2, Fra venstre Benjamin, Lea (dagens spiller som

Læs mere

til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april

til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag den 6. april Af Hans Winther Kræft berører os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv. 1 ud af 3 danskere får kræft. 35.000 rammes hvert år af kræft, og omkring

Læs mere

som skal betales til entreprenørerne og Vejen kommune, såsnart vejadgangen er færdiganlagt???

som skal betales til entreprenørerne og Vejen kommune, såsnart vejadgangen er færdiganlagt??? Følgende er indsendt af Jørgen Lykke: Kære Conny. Egentligt har jeg slet ikke lyst til at svare på dit indlæg. Dit indlæg er ligeså usandt, som alle dine tidligere indlæg. Nu vil du endda bilde Andst borgerne

Læs mere

1 for ABA (Andst Borger og Aktivitetscenter): John Krogh 1 for Andst Venstreforening: Valdemar

1 for ABA (Andst Borger og Aktivitetscenter): John Krogh 1 for Andst Venstreforening: Valdemar Til foreningsformænd m.fl. i Andst sogn. Indkaldelse af navne på foreningsudpegede repræsentanter til Andst Avisens repræsentantskabsmøde den 26. januar 2016. I henhold til vedtægternes 4 meddeler de repræsenterede

Læs mere

morede os hjerteligt over Özlems fortællinger og oplevelser som barn i en ukendt kultur med et uforståeligt sprog.

morede os hjerteligt over Özlems fortællinger og oplevelser som barn i en ukendt kultur med et uforståeligt sprog. Af Anita Thye. Foto: Birthe Boye. Så heldig kan man være en ganske almindelig onsdag aften i Andst Kirke at opleve Özlem Cekic i et inspirerende, engageret og udfordrende foredrag omhandlende Brobygning.

Læs mere

KIRKELIG VEJVISER: PRÆST: Helle E. Torp, 75 58 80 30 Kirkekontor, Markdannersvej 17. Hertil rettes henvendelser angående personregistrering;

KIRKELIG VEJVISER: PRÆST: Helle E. Torp, 75 58 80 30 Kirkekontor, Markdannersvej 17. Hertil rettes henvendelser angående personregistrering; Nytårsfor(t)sæt Den første mandag i 2015 var der et program på DR P1, som behandlede nytårsforsæt. De har højsæson og nyder stor interesse fra mange sider. Det er ved årsskiftet, der gøres status og overvejes

Læs mere

Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos. Vi glæder os til at se en fyldt bus.

Udflugten går i år til SORØ, hvor vi bl.a. besøger. og får kaffen hos. Vi glæder os til at se en fyldt bus. SOL OVER ANDST BYFEST (mange glimt fra festen på side 6-7) Hjertestarter blev sponsoreret (se side 2) Om Venligboernes café i anlægget (se side 3) Om kirke under forandring (se side 3) Om årets nye blæksprutte

Læs mere

svarende til 139 kr. pr. husstand!

svarende til 139 kr. pr. husstand! Af Viggo Kaspersen. Sidst på året 2014 og i begyndelsen af i år var der store overskrifter og gode initiativer i gang, fordi nu skulle vores købmandsbutik reddes. Der blev virkelig gjort en stor indsats

Læs mere

KIRKELIG VEJVISER: PRÆST: Helle E. Torp, 75 58 80 30 Kirkekontor, Markdannersvej 17. Hertil rettes henvendelser angående personregistrering;

KIRKELIG VEJVISER: PRÆST: Helle E. Torp, 75 58 80 30 Kirkekontor, Markdannersvej 17. Hertil rettes henvendelser angående personregistrering; Af Hans Winther. 2015 har på de fleste områder ikke givet de helt store udfordringer for Andst Avisen og dens medarbejdere. Jeg synes, vi har en avis her i sognet vi med rette kan være stolte af. Avis

Læs mere

Sociale relationer menneske til menneske skaber en livskvalitet af højeste karat - den kan ikke købes for penge, men erhverves

Sociale relationer menneske til menneske skaber en livskvalitet af højeste karat - den kan ikke købes for penge, men erhverves og Anlægget bliver udlagt til græsningsareal for får og geder Af Hans Winther Gjorde overskriften ingen indtryk på dig, hører du måske til den gruppe af borgere, der mener, at foreningslivets opretholdelse

Læs mere

Kom og vær med til at tænde juletræet og julebelysningen i Andst.

Kom og vær med til at tænde juletræet og julebelysningen i Andst. Så sker det! Nu kan Andst igen komme på landkortet. En ny vejadgang er meget snart færdiganlagt. Byrådet har foræret Jørgen Lykke og Sølykke en offentlig vej til deres private boligområde. Kære Andst-borgere.

Læs mere

Søndag d. 27. november kl. 11.00 17.00. Den første søndag i advent holder Andst Forsamlingshus traditionen tro julemarked.

Søndag d. 27. november kl. 11.00 17.00. Den første søndag i advent holder Andst Forsamlingshus traditionen tro julemarked. Vi har i Andst Forsamlingshus ansøgt Sydbank Fonden om midler til nye sangbøger. De gamle bar efterhånden præg af tidens tand. Vi har så været så heldige at Sydbank Fonden har bidraget med en check på

Læs mere

Så et tryk på den famøse røde knap, som med ét bragte deltagerne til 4 verdensdele.

Så et tryk på den famøse røde knap, som med ét bragte deltagerne til 4 verdensdele. på en anderledes skole. Af Viggo Kaspersen. og så kunne forestillingen ellers gå i gang. Hvad sker der, hvis man kommer til at trykke på en forkert knap i en lufthavn? Ja, der skete rigtig meget! Så et

Læs mere

Af Anna-Mette Grøndal.

Af Anna-Mette Grøndal. Af Anna-Mette Grøndal. Det første indledende arbejde hen imod et bytorv i Andst er nu afsluttet, og vi kan blot vente på den endelige bevilling af Lag-midler samt det kommunale køb af torvegrunden. Herefter

Læs mere

onsdag d. 18. kl. 19.00 Lejlighedskoret synger Elisabeth synger Hans spiller Helle prædiker Menighedsrådet byder enhver velkommen.

onsdag d. 18. kl. 19.00 Lejlighedskoret synger Elisabeth synger Hans spiller Helle prædiker Menighedsrådet byder enhver velkommen. GUDSTJENESTER: Søndag 8. dec.10.30 2. s. i advent Søndag 15. dec. 10.00 3. s. i advent Onsdag 18. dec. 19.00 Julekoncertgudstjeneste Fredag 20. dec. 10.15 Juleafslutning for Andst skole Søndag 22. dec.

Læs mere

Vores nye kirkesanger Elisabeth Fischer Hansen starter babysalmesang for børn fra 0 til 1½ år

Vores nye kirkesanger Elisabeth Fischer Hansen starter babysalmesang for børn fra 0 til 1½ år 19 børn fra Juniorklubben i Andst var lørdag den 1. september en tur i Danfoss Universe sammen med lederne i klubben: Dania Maria Larsen og Gustav Nissen Søe. I Danfoss Universe fik børnene brugt både

Læs mere

Vejret viste sig fra sin bedste side, da borgerforeningen kunne byde velkommen til årets Sct. Hans bål i et smukt og velplejet anlæg.

Vejret viste sig fra sin bedste side, da borgerforeningen kunne byde velkommen til årets Sct. Hans bål i et smukt og velplejet anlæg. Vejret viste sig fra sin bedste side, da borgerforeningen kunne byde velkommen til årets Sct. Hans bål i et smukt og velplejet anlæg. En stor flok havde valgt at henlægge aftensmaden til anlægget, så bordene

Læs mere

Der bliver afholdt årsmøder for udvalgene i Andst Hallens Cafeteria jf. nedenstående mødedatoer:

Der bliver afholdt årsmøder for udvalgene i Andst Hallens Cafeteria jf. nedenstående mødedatoer: 1. del: Langs livets landevej i 50erne og 60erne fra bondesamfund til bosamfund i landsbyen Andst. Erindret og fortalt af Hans Winther. Foran værkstedet stod et i omfang og højde stort æbletræ. Når man

Læs mere

Af Birthe Boye. forbi på bredden. Der var god tid til at nyde den dejlige middag ombord på Helene. 36 pers. deltog i menighedsrådets udflugt.

Af Birthe Boye. forbi på bredden. Der var god tid til at nyde den dejlige middag ombord på Helene. 36 pers. deltog i menighedsrådets udflugt. vi kunne nyde udsigten på den 12 km lange sejltur ud gennem Haderslev Fjords smukke landskab. En lille folder og nummererede bøjer i vandet fortalte fint om landskab og bygninger, der passerede forbi på

Læs mere

Landsindsamling Kræftens Bekæmpelse den 3.4. 2011

Landsindsamling Kræftens Bekæmpelse den 3.4. 2011 Af Marius Winther. Andst Vandværk har netop udsendt indkaldelse til generalforsamling, herunder regnskabet for 2010. Dette regnskab udviser før afskrivninger et overskud på kr. 146.665. Hertil kommer renteindtægter

Læs mere

SØNDAG, d. 12. AUG FOR BIRGIT FINDERUP. Frk. Finderup har været fast ansat ved Andst kirke siden 1970.

SØNDAG, d. 12. AUG FOR BIRGIT FINDERUP. Frk. Finderup har været fast ansat ved Andst kirke siden 1970. Frk. Finderup har været fast ansat ved Andst kirke siden 1970. Af Viggo Kaspersen. Birgit Finderup søgte stillingen i 1970 efter moden overvejelse i hjemmet, hvor en mor havde haft behov for Birgits hjælp

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

Andst Avisen tager nu hul på 9. årgang.

Andst Avisen tager nu hul på 9. årgang. Af Inge Borum. Vi lærer livet igennem. Lærer af det gode og det dårlige. Rigtig mange af os har - særlig omkring årsskiftet - en lang række velmenende intentioner, der står på spring, når tiden kommer

Læs mere

Et aktivt kirkeliv i og omkring

Et aktivt kirkeliv i og omkring Et aktivt kirkeliv i og omkring Andst kirken. Sognelisten er sideordnet opstillet - den demokratiske måde at opstille på til et valg. Dvs. at de/den person, som får flest stemmer, bliver valgt. Borgerlisten

Læs mere

ÅRENE GÅR. Indsendt af Sonja Riishøj.

ÅRENE GÅR. Indsendt af Sonja Riishøj. ÅRENE GÅR Et år er nu gået på godt og på ondt med skiftende sindsstemning her året rundt. Med glæder og sorger, om end ikke helt den slags jorden rundt ligelig er fordelt. Èt sted er der rigdom, et andet

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

Vi vil starte ved vores lokale Høker kl. 12:00 med snak, hygge, indsamling til Kræftens Bekæmpelse og lidt veteranbiler, motorcykler, m.m.

Vi vil starte ved vores lokale Høker kl. 12:00 med snak, hygge, indsamling til Kræftens Bekæmpelse og lidt veteranbiler, motorcykler, m.m. Kære ubekendte skribent fra Andst Lokalråd Af Flemming Koch. Vi har modtaget kr. 10.000,- fra Sydbank til nye sangbøger. Disse vil vi gerne indvie søndag, den 25. marts kl. 14:00 i Andst Forsamlingshus.

Læs mere

Noderne flyver rundt i konfirmandlokalet.

Noderne flyver rundt i konfirmandlokalet. Kære Jørgen. Jeg vil gerne give et svar på dit seneste indlæg i Andst Avisen i uge 49. Jeg vil gerne dokumentere, at Vejen Kommune og dermed skatteyderne skal betale for adgangsvejen til dit private udstykningsområde.

Læs mere

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005

NEWS R98. Batterier. Bestyrelsen. Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 NEWS Ejerforeningen Sundby Ovef{b'ev Årgang 2005 nr. 3 Den 20. april 2005 R98 Endnu en forringelse af servicen fra R98. Med udgangen af 2004 er R98 holdt op med at vaske affaldscontainerne gratis. (Vi

Læs mere

Sightseeing i Vonge. En hilsen fra Andst Forsamlingshus s

Sightseeing i Vonge. En hilsen fra Andst Forsamlingshus s Red i Andst Sightseeing i Vonge. Søndag eftermiddag den 21. december kørte jeg en tur til Vonge. Jeg måtte lige se den by, som har været nævnt som et godt eksempel på, at det kan lade sig gøre, også i

Læs mere

Vi har i menighedsrådet drøftet muligheden

Vi har i menighedsrådet drøftet muligheden Af Helle Torp. Der har altid været holdt gudstjeneste om søndagen i Andst kirke. Det bliver der også fremover på langt de fleste søndage. Søndag er Herrens dag. Med en ny lukkelov, med mange slags familiemønstre,

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Stabat Mater Teksten handler om Jomfru Marias tanker ved Jesu korsfæstelse. Er skrevet i begyndelsen af 1700- tallet.

Stabat Mater Teksten handler om Jomfru Marias tanker ved Jesu korsfæstelse. Er skrevet i begyndelsen af 1700- tallet. Til februars kommunemesterskab i Vejen kommune fik vi mange flotte placeringer: U7 Ikke mindre end 3 MINIton spillere stillede op fra Andst som de eneste og for første gang nogensinde i Kommunemesterskabets

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

- oplysning til især ældre medborgere i Andst sogn

- oplysning til især ældre medborgere i Andst sogn - oplysning til især ældre medborgere i Andst sogn Af Hans Winther Fra 1. november 2014 skal alle (der ikke er fritaget) modtage deres post fra offentlige myndigheder i en Digital Postkasse. Det forudsætter,

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

Sognelistens kandidater:

Sognelistens kandidater: Af Sognelistens kandidater. Hvad vil du med din kirke - bruge den eller være med til at lukke den? I avisen kunne man for kort tid siden læse, at der på Fyn inden for et halvt år havde været over 600 gudstjenester

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Radio Ådalens Formandsberetning den 24. marts 2015

Radio Ådalens Formandsberetning den 24. marts 2015 Allerførst en stor tak til jer lyttere og medlemmer. Det er dejligt at mærke, at I er der, når det gælder, at præge vores radio, fx med at blande musik og deltage i quiz, eller hvis der sælges lodder,

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Måske se en film eller høre musik! Vi har også et lille værksted med trædrejebænk, høvlebænk, slibesten og diverse el-håndværktøj, søm, skruer

Måske se en film eller høre musik! Vi har også et lille værksted med trædrejebænk, høvlebænk, slibesten og diverse el-håndværktøj, søm, skruer Andst Pensionistforening inviterer til åbent hus lørdag formiddage! For alle, der har lyst til at deltage i almindeligt samvær! Der er mange muligheder for forskellige aktiviteter: alle former for håndarbejde

Læs mere

Andst BørneCenters nye lederteam budt velkommen af elever og personale. Af Hans Winther.

Andst BørneCenters nye lederteam budt velkommen af elever og personale. Af Hans Winther. Tolv lokale indsamlere for Kræftens Bekæmpelse viste flaget Af Hans Winther Landsindsamlingen til fordel for Kræftens Bekæmpelse satte ny rekord søndag den 6. april. 34,6 millioner kroner blev samlet ind

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Sandheden om stress. www.xstress.dk. Ifølge Lars Lautrup-Larsen. 1. Udgave.

Sandheden om stress. www.xstress.dk. Ifølge Lars Lautrup-Larsen. 1. Udgave. Sandheden om stress Ifølge Lars Lautrup-Larsen 1. Udgave. Copyright 2013 by Lars Lautrup-Larsen Alle rettigheder forbeholdes. Indholdet af dette hæfte må ikke gengives helt eller delvist uden forfatterens

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012 Februar 2012 Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår Kalenderoversigt over aktiviteter i omegnen Kære læser Hvis du læser dette sidder du med

Læs mere

En repræsentant for butikken i Vonge gav en meget inspirerende gennemgang af, hvordan de havde gjort.

En repræsentant for butikken i Vonge gav en meget inspirerende gennemgang af, hvordan de havde gjort. Af Viggo Kaspersen. Sådan er der blevet spurgt i tiden op til torsdag, d. 27., hvor der var indkaldt til stormøde i Forsamlingshuset. Aftenen skulle afklare, om der er et ønske om og en vilje til at bevare

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Mød op den 13. september i Andst Forsamlingshus.

Mød op den 13. september i Andst Forsamlingshus. Menighedsrådet er kirkens ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i Andst sogn. Der er valg til menighedsrådet og det er din chance for at få indflydelse

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie!

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie! God efterårsferie! 1 6. klasse har lynhurtigt lært sig The Cupsong ærgerligt Fredagsbrevet er lydløst(!), nymalede borde/bænke, friske piger fra 3. klasse, Ludvig fra 6. klasse øver sig i en stille stund

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL. 10.00 1.SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Thomas er væk! Peter var kommet styrtende ind i klassen og havde

Læs mere

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 17,11-17.

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 17,11-17. Bruger Side 1 20-09-2015 Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 17,11-17. Når døden rammer livet. I september måned fejrer vi høsten, at den er kommet i hus, og i år var det sen høst

Læs mere

Dansk som andetsprog G

Dansk som andetsprog G Dansk som andetsprog G Almen voksenuddannelse Sproglig prøve (1 time) Eksaminandens navn Eksaminandnummer Prøveafholdende institution Tilsynsførendes underskrift Jeg bekræfter herved med min underskrift,

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen:

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen: PLANLÆGNINGSKALENDER Denne kalender er til brug for foreninger, klubber og andre i Hammerum - Gjellerup området, der ønsker at koordinere deres arrangementer, så der ikke sker overlapning i forhold til

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab Indvandreren Ivan Historien om et godt fællesskab Ih, hvor jeg føler mig underlig i denne her by!, tænkte jeg den første gang, jeg gik mig en tur i byen, da vi lige var ankommet. Mit hjemland, Argentina,

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

28. ÅRGANG NR 1 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN FEBRUAR 2017

28. ÅRGANG NR 1 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN FEBRUAR 2017 28. ÅRGANG NR 1 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN FEBRUAR 2017 WWW:JARUN.DK Kom til Borgermøde om projekt Kulturturisme i den Sydøstlige del af Lolland kommune du kan være med Onsdag den 1 marts kl. 19.00-21.30

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Projekt Hjerte i Gamst

Projekt Hjerte i Gamst Projekt Hjerte i Gamst til indkøb og opsætning af hjertestarteren, og hvad der er endnu vigtigere i forbindelse med indkøbet er, at ikke mindre end 35 personer nu har gennemgået StopHjerteStop uddannelsen.

Læs mere