Grundet travlhed med næste års planlægning og syge børn er Ugebrevet denne gang om to skoleuger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundet travlhed med næste års planlægning og syge børn er Ugebrevet denne gang om to skoleuger."

Transkript

1 Ugebrev Nr. 26, skoleåret Dato: 12. marts Grundet travlhed med næste års planlægning og syge børn er Ugebrevet denne gang om to skoleuger. Første uge var eleverne gentlemen (& -women) på vej Jorden rundt på 80 Dage. I den netop overståede uge tre dage i dansk parcelhus idyl (!) og to dage i en alternativ fremtid med Trump og Putin i en ny kold krig. Mine Herrer & Damer Det er med de største forventninger, at vi hermed kan invitere Jer til den årligt tilbagevendende Ladies and Gentlemendyst Det Store Ræs. Ræset træder i den store videnskabsmand og opdagelsesrejsende Phileas Foggs fodspor, der for 10 år siden forsvandt i Asien med alle sine medhjælpere, notater og opfindelser. I år vil ruten gå via London, Paris, Kairo, Singapore & New York. lands og i luften. Reglerne er som altid simple: Første hold over målstregen, vil høste hæder, ære, den betragtelige pengesum og automatisk få medlemskab af Ligaen af Ekstraordinære Ladies & Gentlemen. Traditionen tro vil det naturligvis være evner og ikke kapital, der er den afgørende faktor og derfor vil succesen igen blive afgjort af kombattanternes evne til at tjene penge undervejs. Gentleman ens stolte dyder vil på ny blive drevet frem af dampmotorens symfoniske brølen til vands, til Ligaen af Ekstraordinære Ladies & Gentlemen I denne uges engelskfaglige udfordring ligger der mange forskellige tids- og genretypiske historier. Vi starter naturligvis med historien om Phileas Fogg og hans jordomrejse på 80 dage. Her arbejder man energisk og dybdegående med historien. Der arbejdes derudover inden for horror-genren. Der tages fat i klassikere som An Egyptian Hornet af Algernon Henry Blackwood, som var en af datidens mest prominente ghost story - forfattere. Han blev født i 1869 ved Shooter s Hill (selvfølgelig!), og hans forfatterskab blev bredt anerkendt H.P. Lovecraft inkluderede Blackwood i den prestigefulde gruppe af fire horrorforfattere og kaldte dem: Modern Masters i sin bog Supernatural Horror in Literature, som er et skelsættende og ikonisk essay om horrorgenren. Også The Monkey s Paw af William Wymark (W. W.) Jacobs( ) er en del af kanonen. Den blev udgivet i 1902 og skilte sig ud i Jacobs forfatterskab, idet han primært skrev tekster inden for den humoristiske novellegenre. The Monkey s Paw blev et ikon og et stort antal romaner, historier, film, skuespil og tegneserier er variationer eller tilpasninger af historien. Storylinen er bygget op omkring ønsker, der går galt på makabre måder og lejlighedsvis med henvisninger til abepoter eller til selve historiens plot. Så sent som i 2004 blev novellen udsendt som et radiospil med Sir Christopher Lee (Dracula, Frankenstein,

2 Ringenes Herre osv.) og endnu senere omskrevet til en opera, som blev fremført af forskellige operakompagnier i USA i Altså en MEGET alsidig basishistorie, som fanger et bredt publikum. Som en nærmest indforstået del af et steampunkscenarie hører glorværdige og ekstravagante kostumer til. Her på Østerskov har vi pr. tradition talentfulde og kreative kostumedesignere og dette års elever er ingen undtagelse. Disse unge damer har tidligere på ugen prydet vores Facebookside, men for de af jer, der ikke jævnligt frekventerer dette massemedie, fremviser vi dem her i hele deres magt og ynde:

3 I ugens indledning var det vigtigt, at man lod sig proviantere i Londons prægtige indkøbsstræder. For at kunne klare dette, måtte eleverne arbejde lidt for sagen ved at koordinere deres indkøb ift. forretningernes faktiske placering. Således skulle de planlægge deres tur rundt i London City Centre via London Underground aka. The Tube. Ved hver shoppemulighed skal eleverne gennemgå et afsnit af historien og genfortælle, på engelsk, hvad der sker, hvem der er med (arketyper), hvilke tidstypiske markører, der er og definere pro- og antagonister. I matematikkens verden har ugen budt på meget specifikt arbejde med rumfang, massefylde og priser. Således skulle eleverne udregne rumfanget på mange forskellige effekter(emner) og derefter udregne vægt ift. emnets materiale ud fra en omfattende liste over massefylde. Hvor meget vejer morfin eller granit? Hvad med hamp eller mangan? Man kunne i oversigten også finde massefylder for astronomiske stoffer, som f.eks. en neutronstjernes middelmassefylde på 7x Modsat ende af spektret findes balsatræet, som har en typisk massefylde på 0,14. Senere skulle eleverne beregne priser for emnerne og i den efterfølgende auktion byde ind på dem, for at sikre sig adgang til Singapore. Hvis man havde overblik over købs- og salgsværdierne var der mulighed for at score kassen, - eller modsat - tabe stort! I idræt var der lagt op til klassisk gentleman s fight. A Gentleman will walk but never run, - så hvad gør man, når man bliver antastet af en scoundrel. Man forsvarer sig ud fra det forhåndenværende søms princip og man bærer naturligvis en stok.

4 Der bliver kæmpet på livet løs og med stor entusiasme og koncentration. I den afsluttende opgave skal de unge mennesker beskæftige sig med grundstenene i det moderne samfund. Der bliver bl.a. arbejdet med det økonomiske kredsløb, og med udgangspunkt i Maslow s behovspyramide skulle eleverne forholde sig til de behov, de har. Begreberne marked/civilsamfund/stat bliver mikset sammen og skilt ad, for at vi kan perspektivere og forholde os til de krav/behov vi måtte mene at have. For: Hvad er det egentlig vi gerne vil have? Hvilke ting har vi faktisk behov for? Og hvilken effekt har vore krav på økonomien? Gode spørgsmål og svaret? Man ved det ikke Fra administrationen UU-vejledning Så er vi i mål med afsendelse af tilmeldinger til ungdomsuddannelserne tak for kampen Der vil komme svar på optagelse ca. maj måned. Skulle der være nogen af dem der har søgt erhvervsskolerne, der pga. for lavt gennemsnit i dansk og matematik, skal til optagelsesprøve, vil disse ligge i uge 25. Kristas opgave i kundetilfredshed Jeg takker mange gange for jeres deltagelse, det er til stor hjælp for mig i min opgaveskrivning. Vi vil også internt bruge resultaterne til at evaluere os selv. Prøverne se vedhæftede fil Den skriftlige prøveperiode ligger fra den 2. maj til 12. maj Den mundtlige prøveperiode ligger fra den 1. juni til 22. juni der kommer nærmere information ud omkring hvornår de enkelte prøver ligger. Tysk / fysik, 10. klasse Der er i uge 9 blevet sendt sms er rundt til 10. klasses forældrene, ift. om eleverne har ønsket at gå til tyskprøve eller ej og vi håber, at I er enige med den unges valg. I 10. klasse er det også frivilligt at gå til prøve i fysik/kemi er der nogen, der ønsker at framelde denne prøve skal vi vide det og helst inden den 1. april i en mail til kontoret. Påskeferien Vi går på påskeferie onsdag den 23. marts kl og eleverne skal være ude senest kl. 16. Skolen åbner igen mandag den 28. marts kl. 19. For de elever, der deltager på Fastaval, vil skolen være åben, når Sjællandsbussen kører mandag.

5 Kristi Himmelfart Søndag før Kristi Himmelfart er undervisningsdag med mødepligt. Fredag efter Kristi Himmelfart er til gengæld fridag. Skolen er udlånt til et privat rollespilsarrangement hen over Kristi Himmelfart, så vi forventer eleverne tager hjem onsdag d. 4. maj før kl. 16 og først er tilbage søndag d. 8. maj kl. 19. Fødselsdagsgave til Østerskov arbejdsdag Den 30. april bliver der afholdt arbejdsdag på Østerskov. Der er en del udendørs projekter, som vi gerne vil have hjælp til. Se nærmere på facebook Fødselsdagsgave til Østerskov Kalender 12. marts Retro-rollespil med Jakob Holm 23. marts Saga-spilgang marts Påsken. Skolen er udlånt 9. april Saga-spilgang 10. april Skolekredsen afholder generalforsamling 30. april Sidste standpunktskarakterer afgives 30. april Arbejdsdag for frivillige på Østerskov 1. maj Undervisningsdag maj Kristi Himmelfart. Skolen er udlånt. Naboerne Alt ånder fred og ro på den hyggelige villavej Ligustervænget. Her er alle bedste venner, ingen sladrer og den årlige gadefest er da også bevis på, at intet kan komme imellem disse naboer. Hr. Jensen er som sædvanlig i gang med at klippe sin hæk. Guderne må vide, hvorfor han er så besat af, at hver eneste lille blad skal vende rigtigt på den tåbelige "Taxus baccata". Han burde hellere bruge sin tid på at holde øje med konen, som føjter rundt med den unge Harry Madsen. Åh, der kommer jo Frida Olsen og hendes miniature gravhund Hermes. De fleste ved udmærket, hvem der er skyld i de hundelorte, som hele tiden dukker op ved folks postkasser og hække man ser jo ikke Frida bære rundt på små poser til at samle op med. Nå, men det rører jo ikke mennesker som for eksempel familien Petersen. Forældrene har jo så travlt med deres karrierer, at de slet ikke ser alt det ballade, deres møgunger roder sig ud i. Engang imellem kunne man virkelig godt få lyst til Ja, som sagt er alt her på Ligustervænget ren idyl. Hvis bare alle var så gode til at løse de små problemer som her så ville verden være et bedre sted at leve. I uge 10 fyldte vi Østerskov op med forstadsliv, stereotyper og konflikteskalering. Eleverne øvede sig på at fravælge den nemme løsning, men prøver i stedet at lade problemerne blive større og større, indtil man ikke bare kan nøjes med at sige Det for dååårligt!. I denne uge kommer eleverne til at nyde f.eks. matematik, engelsk og dansk forklædt som discipliner som hundelortekast, aggressions-billedlotteri og klagebrevsskrivning. Der var ind imellem indkøb af statussymboler og nabostrid god tid til at lære om bl.a. eskalationstrappen i litteratur, huslån og tyske bandeord. Der blev også i regi af grundejerforeningen lagt fliser i fællesområde og afholdt kagekonkurrence, husdyrsjov og banko. Alt i skønneste idyl og samdrægtighed

6 Den Anden Kolde Krig I en ikke alt for fjern fremtid er diplomatiet mellem den på livstid valgte amerikanske præsident Trump og den på livstid valgte russiske præsident Putin brudt sammen og en ny kold krig driver landene til at optrappe deres militære indsats. Eleverne var henholdsvis på den ene og den anden side af jerntæppet. Selv i spisesituationerne var skolen opdelt Spillet stod vores tidligere elev og nu lærerstuderende Bertram Hansen for sammen med tre venner og medstuderende. Eleverne levede sig rigtigt godt ind i gæstespillernes opsætning og skolen er stadig fyldt med slagord for de to sider i sagen. Gæsteundervisningen bød på dansk, idræt, samfundsfag og historie. Gæsteunderviserne var kaldt ind så skolens undervisere kunne planlægge næste års undervisningsforløb torsdag og fredag. I næste uge skal eleverne være nordens berygtede vikinger og tage på handelstogter i det bævende (og nyligt kristnede) Nordeuropa. Onsdag og torsdag får vi besøg af landdækkende tysk TV. Vores naboland i syd er noget kun misundelige over, at man kan gøre som vi gør i skolen I løbet af ugen sender vi en flok figuranter til en øvelse. Men det er tys-tys! Ha en fortræffelig weekend Kaare

Ugebrev. Denne uges undervisning

Ugebrev. Denne uges undervisning Ugebrev Nr. 25, skoleåret 2015-16. Dato: 26.feb. Denne uges undervisning Kommissær Jackson ser over hornbrillerne på flokken af de ivrige rekrutter, der sidder foran ham i Møderum B på politistationen.

Læs mere

Nr. 22, skoleåret 2014-15. dato 30. januar 2015

Nr. 22, skoleåret 2014-15. dato 30. januar 2015 Ugebrev Nr. 22, skoleåret 2014-15. dato 30. januar 2015 Det Store Ræs Det er med de største forventninger, at vi hermed kan invitere jer til den årligt tilbagevendende Ladies & Gentlemandyst Det Store

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Ugebrev. Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed. Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015

Ugebrev. Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed. Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015 Ugebrev Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015 Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed I denne uge spillede eleverne landboere fra romerskjernalder til nutiden. På et stort kort kæmpede de i starten

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o Hold Øje uge 2 Jo jo, så er vi i gang igen. Sikke en dejlig uge med veloplagte børn, forældre og voksne. Sådan en juleferie er ikke sådan at kimse af. Og se nu bare hvordan vi voksne har savnet børnene.

Læs mere

Ugebrev. Heksejagt i Salem. Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 21. nov. 2014

Ugebrev. Heksejagt i Salem. Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 21. nov. 2014 Ugebrev Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 21. nov. 2014 Heksejagt i Salem I den Engelske koloni Massachusetts er folk flyttet til for at skabe et nyt idealistisk samfund, hvor troen på gud og renhed er i

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014

Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014 Ugebrev Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014 Uge 39: Helgi Daner Spillebrættet eleverne manøvrerer på. Med trælle, som man får for sin indsats i timerne, udvides produktion og handel i byen, så

Læs mere

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse.

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Ugebrev Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013 Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Det er føget om ørerne med rappe replikker, modige stuntmen og flotte effekter. De forskellige

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO April 2015 Siden sidst Ny organisering næste skoleår. Vi har i foråret gennemført en større intern proces med evaluering og udvikling af skolens nuværende organisering.

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Information om skoleårets start i folkeskolereformens lys.

Information om skoleårets start i folkeskolereformens lys. Oktober 2014 Information om skoleårets start i folkeskolereformens lys. Indledning... 1 Ens og dog forskelligt... 1 Samarbejdet frem mod dette skoleår... 2 Lærerudskiftninger... 2 Nye skemaer... 2 Nyt

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie.

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie. Hold Øje uge 24 Det er et travlt år for pedellerne Benjamin og Nils. Når det regner, går tiden med at sætte projektorer op i alle klasserne, og når vejret er som i denne uge så bliver der hamret og savet

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Skolepatrulje uge 18

Skolepatrulje uge 18 Logbog som lektier Det ligger sådan nu, at man i Grøn, Lysegul og kommende Gul skal arbejde med Logbog i mine timer, som tæller matematiktimerne og naturfagstimerne Denne logbog er lektier til hver uge,

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Enkebaronessens gemakker. Ugen igennem har eleverne spillet rollespil i stort set hele undervisningstiden og helt undtagelsesvis også under middagene.

Enkebaronessens gemakker. Ugen igennem har eleverne spillet rollespil i stort set hele undervisningstiden og helt undtagelsesvis også under middagene. Ugebrev Nr. 21, skoleåret 2015-16. Dato: 20. jan. Testamentet Enkebaronesse Westfield har nået sit 93. år. Med fattige forældre, en dansk far og en mor fra Østrig, blev Enkebaronessen født kort efter 1.

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Bamse på klassebesøg - event for 0. klasse

Bamse på klassebesøg - event for 0. klasse Bamse på klassebesøg - event for 0. klasse Introduktion Ideen med Bamse på klassebesøg er, at eleverne i fællesskab med en slags maskot arbejder med emner, der har relation til det brede positive sundhedsbegreb.

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 6-2013 Side 1 Fastelavn Side 5 LAN-party 15. februar Side 2 AKSE-uge for de ældste elever Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Fastelavn i børnehave og skole Fredag i uge seks

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten.

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. KB-dagen dette forår løber af stablen lørdag d. 21. maj! Længere nede kan du læse mere

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Forældreposten marts 2014

Forældreposten marts 2014 Forældreposten marts 2014 Skolereformen Reserver allerede nu tirsdag den 3. juni klokken 17 18.30. Her inviterer skolen alle forældre til information om de ændringer, der sker for jeres børn i det kommende

Læs mere

Kom/It Rapport. Responsiv hjemmeside (Jakes Awesome Game Reviews)

Kom/It Rapport. Responsiv hjemmeside (Jakes Awesome Game Reviews) Kom/It Rapport Responsiv hjemmeside (Jakes Awesome Game Reviews) Indhold Resume... 2 Forord... 2 Jakes Awesome Game Reviews... 2 Den tidelige fase... 2 Efter jeg har lavet siden hvor mine reviews er:...

Læs mere

Den vigtigste og bedste gave

Den vigtigste og bedste gave LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 6 Den vigtigste og bedste gave Ugens tekst og referencer: Matt 1,21-23. Den Store Mester, kap. 1. Huskevers: I dag er der født jer en frelser. (Luk 2,11) Hovedformålet er,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 840 Næste uge: 10.november 11.november 12.november 12. november 12.november 13.november Lærermøde + P-møde Spireloppen Disco-fest Clark på kursus

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

DISCIPLIN I SKOLEN. Af Agnete Hansen, skoleelev

DISCIPLIN I SKOLEN. Af Agnete Hansen, skoleelev DISCIPLIN I SKOLEN Af Agnete Hansen, skoleelev Jeg har aldrig brudt mig om ordet disciplin. Det første jeg tænker, når det ord bliver sagt, er den skole jeg forestiller mig mine bedsteforældre gik i, eller

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13702 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 14 80 87 01 Euromaster Danmark A/S Sletten 11 7500 Holstebro Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

Efterårsstemningen spreder sig i DUS SYD

Efterårsstemningen spreder sig i DUS SYD Efterårsstemningen spreder sig i DUS SYD HUSAVISEN NOVEMBERUDGAVE 2012 Vi har rigtig travlt i DUS SYD :-) Udover alle efterårsaktiviteterne der foregår i hele DUSSEN, så fastholder vi stadig vores IPADdage

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole SKOLEREFORM 2014 FILM OM SKOLEREFORMEN https://publisher.qbrick.com/embed.aspx?mid=9991a52e SKOLEREFORMENS FORMÅL Folkeskolereformen skal gøre en god folkeskole bedre. Vi skal bygge videre på folkeskolens

Læs mere

FredagsBREV. Indhold:

FredagsBREV. Indhold: Onsdagsbrev -- uge 20 - d. 16. maj 2012 FredagsBREV Kan vi låne en trailer..? Kan vi få hjælp til slutrengøring på lejr? Kan vi få hjælp til at flytte en dør? Ring blot Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888

Læs mere

Nyttige telefonnumre.

Nyttige telefonnumre. 2008-2009 Højboskolen Toftevej 53 8362 Hørning Tlf. 89 68 16 44 Fax. 89 68 16 34 E-mail: hojboskolen@skanderborg.dk Hjemmeside: www.hoejboskolen.dk Nyttige telefonnumre. Skolens kontor 89 68 16 44 SFO

Læs mere

Hos Helle i engelsk blev der læst baggrundsinformation om idoldyrkning og narcissisme i forbindelse med et at de mystiske mord.

Hos Helle i engelsk blev der læst baggrundsinformation om idoldyrkning og narcissisme i forbindelse med et at de mystiske mord. Ugebrev Nr. 4, skoleåret 2013-14. 7. september 2013 En seriemorder er løs. Første opgave frisk ude af FBI akademiet viser sig at være en seriemorder, der arbejder efter et fast, men uigennemskueligt mønster.

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 Rødovre Skole HENDRIKSHOLM SKOLE Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7., 8. og 9. kl., skal ifølge folkeskolereformen have et obligatorisk valgfag. Folkeskolerne

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09. Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Juni-Juli-August 2016 Mærkedage Fødselsdag: Juni: Lillian Bretvold, Annelis Clausen, Grethe Gotenborg, Anni Hansen, Børge Pedersen.

Læs mere

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til Fredagsbrev -- uge 50 - d. 16. december 2011 FredagsBREV Glædelig jul og godt nytår til alle på Bakkelandet Personalet i Bakkelandets vuggestue, børnehave og friskole Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

anderledes skoleår 10. klasse 2011-2012

anderledes skoleår 10. klasse 2011-2012 Et anderledes skoleår 10. klasse 2011-2012 INTRO KONTAKTLÆRER EVALUERING REJSE FEST MOTION RESPEKT VEJLEDNING HUMOR HJÆLP & STØTTE OSO VENNER MØDEPLIGT AFKLARING BROBYGNING LEKTIER PRØVER OBLIGATORISKE

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Klasse Situation Observation 3. klasse Før spillet. Der bliver spurgt ind til hvad børnene

Klasse Situation Observation 3. klasse Før spillet. Der bliver spurgt ind til hvad børnene Bilag 1 - Feltobservationer I dette bilag findes Feltobservationer, noteret under folkeskoleelevernes spilforløb. Disse feltobservationer er fremstillet i en skematisk opstilling, hvis første kolonne tydeliggør

Læs mere

Alt hvad der er værd at vide om UCS10!

Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Brobygning Den obligatoriske brobygning i uge 48 retter sig mod to forskellige ungdomsuddannelser, hvoraf den ene skal være en erhvervsuddannelse herunder HTX og

Læs mere

10. KLASSE. Det er fedt her. Der er et rigtig godt sammenhold og fællesskab det er måske fordi vi alle sammen er på samme alder.

10. KLASSE. Det er fedt her. Der er et rigtig godt sammenhold og fællesskab det er måske fordi vi alle sammen er på samme alder. 10. KLASSE Tårnby Kommune Det er fedt her. Der er et rigtig godt sammenhold og fællesskab det er måske fordi vi alle sammen er på samme alder. 2012-2013 forord Du er snart færdig med 9. klasse og står

Læs mere

10. SPRINGBRÆT TIL FREMTIDEN

10. SPRINGBRÆT TIL FREMTIDEN KLASSE 16/17 10. SPRINGBRÆT TIL FREMTIDEN INTROTUR Efter skolestart afholdes introdage og en introtur med overnatning, så I kan lære hinanden at kende. SKOLEREJSER Alle elever har mulighed for at deltage

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undersøgelse af undervisningsmiljø FLE 08/09 Hold: 8. kl, 9.a, 9.b, 10.a, 10.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Rammer 2 Synes du, at følgende forhold i klassen er i orden eller ikke

Læs mere

I løbet af ugen er der blevet arbejdet intenst i matematik, dansk og fysik/kemi, historie/geografi og idræt.

I løbet af ugen er der blevet arbejdet intenst i matematik, dansk og fysik/kemi, historie/geografi og idræt. Ugebrev Nr. 22, skoleåret 2015-16. Dato: 1. februar Denne uges undervisning Rom & Dukater Det er det Herrens år 1710 og stedet er den lille caribiske ø Tortuga. Netop denne ø er kendt og berygtet for dens

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 31 uge 15 UGEBREV nr. 31 uge 15 Mange tak På vegne af bestyrelse, personale og børn vil jeg gerne sige mage tak til alle de fremmødte til vores arbejdslørdag i lørdags. Det var en hyggelig dag, hvor vi fik lavet

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Kompasset. - udskoling på Vestre Skole KOMPASSET. udvikling trivsel

Kompasset. - udskoling på Vestre Skole KOMPASSET. udvikling trivsel Kompasset - udskoling på Vestre Skole faglighed udvikling trivsel KOMPASSET projekter Vi kvalificerer til fremtiden På Vestre Skole ønsker vi at kvalificere vores elever bedst muligt til det samfund, de

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Chr. Midnatsgudstjeneste 31.12.2015 02-01-2016 side 1

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Chr. Midnatsgudstjeneste 31.12.2015 02-01-2016 side 1 02-01-2016 side 1 Prædiken til Midnatsgudstjeneste 2015. Christianshede kirke kl. 23.15. Tid til tanker, til eftertanker. Nytårsaften i kirkens stille rum, og når vi går ud af kirken er det til bulder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Kære forældre. Nyt fra indskolingen

Kære forældre. Nyt fra indskolingen Kære forældre Med denne udgivelse vil vi meget gerne ønske jer alle en rigtig god december; og naturligvis en rigtig Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår, når vi kommer dertil. Samtidig vil

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Nr. 13, skoleåret 2015-16. Dato: 13. nov. 2015

Nr. 13, skoleåret 2015-16. Dato: 13. nov. 2015 Ugebrev Nr. 13, skoleåret 2015-16. Dato: 13. nov. 2015 Olympiske Lege De Olympiske Lege blev skudt i gang med en teoridel, hvor historien om OL blev udrullet. Derefter gik eleverne ud på deres respektive

Læs mere

Ugebrev. Peace in our Time (?!) Nr. 8, skoleåret 2014-15. 2/10-2014

Ugebrev. Peace in our Time (?!) Nr. 8, skoleåret 2014-15. 2/10-2014 Ugebrev Nr. 8, skoleåret 2014-15. 2/10-2014 Peace in our Time (?!) I denne uge gennemspillede eleverne det læringsrollespil, som blev præsenteret for forældrene på forældredagen. Sat i en fiktiv verden

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Sports efteruddannelse New York City

Sports efteruddannelse New York City Sports efteruddannelse New York City Baggrund og formål Initiativet til turen kom fra Frits Nielsen, tidligere ishockeyspiller og medlem af Dansk Ishockeyunions Hall of Fame samt tidligere journalist hos

Læs mere

endegyldige billede af, hvad kristen tro er, er siger nogen svindende. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over.

endegyldige billede af, hvad kristen tro er, er siger nogen svindende. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over. Mariæ Bebudelsesdag, den 25. marts 2007. Frederiksborg slotskirke kl. 10. Tekster: Es. 7,10-14: Lukas 1,26-38. Salmer: 71 434-201-450-385/108-441 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 Hvordan lød mon verdens første spørgsmål? Det kan I jo tænke lidt over

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Lizette Risgaard 1. maj 2014

Lizette Risgaard 1. maj 2014 Lizette Risgaard 1. maj 2014 God morgen. Dejligt at være her. Er I ved at komme i 1. maj-humør? Det håber jeg sandelig. For vi har meget at snakke om i dag. Der er på ingen måder blevet mindre brug for

Læs mere

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk GUIDE til ugens vigtigste møde Mødet med dig selv som eneste deltager www.birgittefeldborg.dk TA K F O R DI DU HAR VALGT AT DOWNLOADE GUIDEN TIL UGENS VIGTIGSTE MØDE MØDET MED DIG SELV SOM ENESTE DELTAGER.

Læs mere

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne

Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21. Velkommen til Sproggrupperne Sproggrupperne Bastebjerg 60 2690 Karslunde Telefon 46 15 15 21 Velkommen til Sproggrupperne Velkommen Egne notater Kære Vi glæder os til at hilse på dig. Der er plads til dig i sproggruppe: Fra den /

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Studieretninger med tilpasset skema til træning af idræt på eliteplan I sommeren 2008 begyndte vores første klasse på en særlig eliteidræts-studieretning,

Læs mere

Personlige utopier. Af Annemarie Telling

Personlige utopier. Af Annemarie Telling Personlige utopier Hvorfor beskæftige sig med utopi? Hvorfor i alverden bruge tid på noget som alle fra starten ved er urealistisk? Hvorfor sætte sig og tage skyklapper på? Og lukke den konkrete tilværelse

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 24 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

2. rejsebrev praktik i Thailand 2015

2. rejsebrev praktik i Thailand 2015 2. rejsebrev praktik i Thailand 2015 Studerendes navn: Mette Kirstein Maarup Studienummer: PS12613 E-mail: 1021575@ucn.dk Praktikperiode: 3. praktikperiode Praktik fra/til: 17.01.15 18.07.15 (officielt:

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

STIL EFTER NYE SUCCESER

STIL EFTER NYE SUCCESER STIL EFTER NYE SUCCESER Arrangementer Forår 2016 INDDRIVELSER NETWORKING DE SVÆRE SAMTALER BESØG HOS NYBORG STRAND GENERALFORSAMLING MØD BORGMESTEREN Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af Østfyns

Læs mere