Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.hanstholm-camping.dk"

Transkript

1 Familieweekend - Seniortra ef - Faetter-kusinefest Hamborgvej 95. DK-7730 Hanstholm. Tel

2 Senior-træf 1 på Hanstholm Camping Torsdag d. 26. søndag d. 29. april samt torsdag d. 23. søndag d. 26. august Senior-træf 2 på Hanstholm Camping Torsdag d søndag 10. juni samt torsdag d. 13. søndag d. 16. september Torsdag: Ankomst fra kl Kl Velkomst v. lejrchef Bent Thodsen, kaffe og hjemmebag i Restaurant Terrassen Fredag: Kl Afgang til fiskeauktionen på Hanstholm Havn Hanstholm Havn er Nordeuropas største konsumfiskerihavn. Her landes de største og fleste spisefisk. Når kutterne i de tidlige morgentimer lægger til kaj, bliver fiskene kørt ind på samlecentralen, hvor de sorteres efter størrelse og vægt og køres videre til auktionen. Her dikterer auktionarius slagets gang, og den fiskeopkøber, der byder højest, får fiskene med hjem. Her handles alt fra hummer til haj og fra kuller til sej. Guide: Campingpladsens personale. Afgang til Museumscenter Hanstholm (Seniortræf 1) Under Anden Verdenskrig opførtes Nordeuropas stærkeste fæstning i Hanstholm som et led i Hitlers Atlantvold. Gå gennem fortiden og hør om livets gang i bunkerne for mere end 60 år siden. Oplev kæmpekanonerne, der kunne skyde halvvejs til Norge, nedskudte flydele og fuldt møblerede rum, som mænd levede i under krigen. Se også museets enestående samling af uniformer og krigsmateriel. Guide: Jens Andersen, museumsinspektør. Mere om Museumscenter Hanstholm på: Kl Afgang til Nationalpark Thy (Seniortræf 2) Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark. Nationalparken har sin nordlige grænse i Hanstholm, hvor den strækker sig gennem det for længst totalfredede Hanstholm Reservat og mere end 50 kilometer sydover langs øde strande og gennem vilde klitplantager. Hør om den helt unikke flora og dyrelivet, der har overlevet her. En gåtur på omkring fire kilometer. Husk kaffe på kanden, kikkert og kamera! Guide: En naturvejleder fra Nationalpark Thy. Mere om Nationalpark Thy på: Vesterhavsbuffet i Restaurant Terrassen til kl Hanstholm er storleverandør af frisk fisk til hele Europa, og det skal I selvfølgelig nyde godt af. Vores dejlige fiskebuffet byder på et hav af smagsoplevelser. Spis, hvad I kan af sild, laks, rejer, krabbekløer og fiskefileter m.m. og slut af med lidt god ost. Dertil hjemmebagt brød, smør og forskellig salat. Olsen Banden i Jylland Endnu engang har Egon haft god tid i Vridsløselille og har lagt en genial plan. Denne gang drejer det sig om en gammel bunker ved Hanstholm, hvor en tysk general skulle have gemt en skat. Den meget københavnske Olsen Banden drager af sted til Jylland men må sande, at de bondesnu jyder ikke er sådan lige til at håndtere. I samarbejde med Nordisk Film viser vi den tredje af de legendariske Olsen Banden film, som er optaget i Hanstholm og omegn. I får udleveret et hæfte med kort, fotos og informationer om, hvor I finder Mads Madsens hus, Kællingdal og bunkerne.

3 Lørdag: På egen hånd i Hanstholm og omegn Gå i Olsen Bandens fodspor og læg eventuelt vejen forbi Nationalpark Thy eller Museumcenter Hanstholm. Søndag: Kl Guide: Lær at finde rav Næsten alle, der går langs Vesterhavet, har prøvet at lede efter rav uden at finde noget. Hvis du er en af dem, er denne tur lige noget for dig. Du kan høre mere om rav og lære hvor og hvornår, det er gunstigt at gå på jagt efter nordens guld. Turen er en kombination af læring og praktik. Gudde Lauersen, rutineret ravfinder Kl Tjek ud, tak for denne gang. Skattejagt med GPS Kan du lide natur, motion, spænding og at bruge hovedet, så er geocaching måske noget for dig. Geocaching er en moderne og populær form for skattejagt, hvor man bruger en GPS til at finde frem til de skatte, der er gemt i området. Guide: Ole Hald, geocach-nørd Lejrchefens grillbuffet i Restaurant Terrassen, vi griller til kl Bent trækker i forklædet og serverer lækkert kød direkte fra grillen. Revelsben, kylling, gode pølser og hakkebøffer er på menuen. Salatbar, hjemmebagt flute og dessert med te/kaffe. BEMÆRK: Vi kører i egne biler på udflugterne. Arrangér eventuelt fælleskørsel med naboen. PRIS: Pr person 595 kr. Prisen inkluderer overnatning og strøm i egen campingvogn, guidede udflugter, vesterhavs- og grillbuffet m.m. ifølge programmet. Ring, hvis du ikke har egen campingvogn. Morgenmad og frokost ikke inkluderet. Antal deltagere: Max: 40 personer. Min: 20 personer.

4 Familie-træf på Hanstholm Camping (3 dage) Fredage til søndage i perioden 1. april - 15 juni og igen fra 15. august 10. oktober Fredag: Ankomst fra kl Kl Afgang til Museumscenter Hanstholm eller til Nationalpark Thy (det valgte udflugtsmål skal aftales på forhånd og i god tid) Museumscenter Hanstholm Under Anden Verdenskrig opførtes Nordeuropas stærkeste fæstning i Hanstholm som et led i Hitlers Atlantvold. Gå gennem fortiden og hør om livets gang i bunkerne for mere end 60 år siden. Oplev kæmpekanonerne, der kunne skyde halvvejs til Norge, nedskudte flydele og fuldt møblerede rum, som mænd levede i under krigen. Se også museets enestående samling af uniformer og krigsmateriel. Guide: Jens Andersen, museumsinspektør. Mere om Museumscenter Hanstholm på: Nationalpark Thy Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark. Nationalparken har sin nordlige grænse i Hanstholm, hvor den strækker sig gennem det for længst totalfredede Hanstholm Reservat og mere end 50 kilometer sydover langs øde strande og gennem vilde klitplantager. Hør om den helt unikke flora og dyrelivet, der har overlevet her. En gåtur på omkring fire kilometer. Husk kaffe på kanden, kikkert og kamera! Guide: En naturvejleder fra Nationalpark Thy. Mere om Nationalpark Thy på: Kl Vesterhavsbuffet i Restaurant Terrassen til kl Hanstholm er storleverandør af frisk fisk til hele Europa, og det skal I selvfølgelig nyde godt af. Vores dejlige fiskebuffet byder på et hav af smagsoplevelser. Spis, hvad I kan af sild, laks, rejer, krabbekløer og fiskefileter m.m. og slut af med lidt god ost. Dertil hjemmebagt brød, smør og forskellig salat. Olsen Banden i Jylland Endnu engang har Egon haft god tid i Vridsløselille og har lagt en genial plan. Denne gang drejer det sig om en gammel bunker ved Hanstholm, hvor en tysk general skulle have gemt en skat. Den meget københavnske Olsen Banden drager af sted til Jylland men må sande, at de bondesnu jyder ikke er sådan lige til at håndtere. I samarbejde med Nordisk Film viser vi den tredje af de legendariske Olsen Banden film, som er optaget i Hanstholm og omegn. I får udleveret et hæfte med kort, fotos og informationer om, hvor I finder Mads Madsens hus, Kællingdal og bunkerne.

5 Lørdag: Kl Morgenbuffet /Brunch til kl På egen hånd i Hanstholm og omegn Gå i Olsen Bandens Fodspor, læg vejen forbi Nationalpark Thy eller besøg Museumscenter Hanstholm Skattejagt med GPS Kan du lide natur, motion, spænding og at bruge hovedet, så er geocaching måske noget for dig. Geocaching er en moderne og populær form for skattejagt, hvor man bruger en GPS til at finde frem til de skatte, der er gemt i området. Guide: Ole Hald, geocach-nørd Lejrchefens grillbuffet i Restaurant Terrassen, vi griller til kl Lækkert kød direkte fra grillen. Revelsben, kylling, gode pølser og hakkebøffer er på menuen. Salatbar, hjemmebagt flute og dessert med te/kaffe. Søndag: Kl Morgenbuffet /Brunch til kl Kl Guide: Kl Lær at finde rav Næsten alle, der går langs Vesterhavet, har prøvet at lede efter rav uden at finde noget. Hvis du er en af dem, er denne tur lige noget for dig. Du kan høre mere om rav og lære hvor og hvornår, det er gunstigt at gå på jagt efter nordens guld. Turen er en kombination af læring og praktik. Gudde Lauersen, rutineret ravfinder. Tjek ud, tak for denne gang. BEMÆRK 1: Vi kører i egne biler på udflugterne. Arrangér eventuelt fælleskørsel med naboen. PRIS: Voksen pr. person 800 kr., barn 1-12 år 600 kr., barn 0-1 år gratis. Prisen inkluderer indkvartering i standardhytte (hver familie har sin egen hytte), guidede udflugter, Brunch og vesterhavs- og grillbuffet m.m. ifølge programmet. Bemærk: Frokost ikke inkluderet. Antal deltagere: Min: 20 personer. BEMÆRK 2: Det er muligt at leje et selskabslokale, hvis hele familien f.eks. vil være samlet en aften. Pris: kr. pr. dag + betaling for rengøring. I står selv for opstilling af borde og stole, udsmykning m.m. Det er muligt at leje jukebox med free-play for 500 kr. pr. dag.

6 Familie-træf på Hanstholm Camping (4 dage) Torsdage til søndage i perioden 1. april juni og igen fra 15. august oktober Torsdag: Ankomst fra kl Velkomst v. lejrchef Bent Thodsen og pizza i Restaurant Terrassen Guide: Nationalpark Thy Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark. Nationalparken har sin nordlige grænse i Hanstholm, hvor den strækker sig gennem det for længst totalfredede Hanstholm Reservat og mere end 50 kilometer sydover langs øde strande og gennem vilde klitplantager. Hør om den helt unikke flora og dyrelivet, der har overlevet her. En gåtur på omkring fire kilometer. Husk kaffe på kanden, kikkert og kamera! En naturvejleder fra Nationalpark Thy. Mere om Nationalpark Thy på: Fredag: Kl Afgang til fiskeauktionen på Hanstholm Havn Hanstholm Havn er Nordeuropas største konsumfiskerihavn. Her handles alt fra hummer til haj og fra kuller til sej. Læs mere under seniortræf. Guide: Campingpladsens personale. Vesterhavsbuffet i Restaurant Terrassen til kl Hanstholm er storleverandør af frisk fisk til hele Europa, og det skal I selvfølgelig nyde godt af. Vores dejlige fiskebuffet byder på et hav af smagsoplevelser. Spis, hvad I kan af sild, laks, rejer, krabbekløer og fiskefileter m.m. og slut af med lidt god ost. Dertil hjemmebagt brød, smør og forskellig salat. Kl Morgenbuffet/ Brunch til kl Afgang til Museumscenter Hanstholm eller til Nationalpark Thy (det valgte udflugtsmål skal aftales på forhånd og i god tid) Museumscenter Hanstholm Under Anden Verdenskrig opførtes Nordeuropas stærkeste fæstning i Hanstholm som et led i Hitlers Atlantvold. Gå gennem fortiden og hør om livets gang i bunkerne for mere end 60 år siden. Oplev kæmpekanonerne, der kunne skyde halvvejs til Norge, nedskudte flydele og fuldt møblerede rum, som mænd levede i under krigen. Se også museets enestående samling af uniformer og krigsmateriel. Guide: Jens Andersen, museumsinspektør. Mere om Museumscenter Hanstholm på: Kl Olsen Banden i Jylland Endnu engang har Egon lagt en genial plan. Denne gang drejer det sig om en gammel bunker ved Hanstholm. Læs mere under 3-dages familietræf.

7 Søndag: Kl Morgenbuffet/ Brunch til kl Kl Guide: Kl Lær at finde rav Næsten alle, der går langs Vesterhavet, har prøvet at lede efter rav uden at finde noget. Hvis du er en af dem, er denne tur lige noget for dig. Du kan høre mere om rav og lære hvor og hvornår, det er gunstigt at gå på jagt efter nordens guld. Turen er en kombination af læring og praktik. Gudde Lauersen, rutineret ravfinder. Tjek ud, tak for denne gang. Lørdag: Kl Morgenbuffet/ Brunch til kl På egen hånd i Hanstholm og omegn Gå i Olsen Bandens Fodspor, læg vejen forbi Nationalpark Thy eller besøg Museumscenter Hanstholm. Skattejagt med GPS Geocaching er en moderne og populær form for skattejagt, hvor man bruger en GPS til at finde de skatte, der er gemt i området. Læs mere under 3-dages familietræf. Lejrchefens grillbuffet i Restaurant Terrassen, vi griller til kl Lækkert kød direkte fra grillen. Revelsben, kylling, gode pølser og hakkebøffer er på menuen. Salatbar, hjemmebagt flute og dessert med te/kaffe. BEMÆRK 1: Vi kører i egne biler på udflugterne. Arrangér eventuelt fælleskørsel med naboen. PRIS: Voksen pr. person kr., barn 1-12 år 800 kr., barn 0-1 år gratis. Prisen inkluderer indkvartering i standardhytte (hver familie har sin egen hytte), guidede udflugter, brunch, vesterhavs- og grillbuffet m.m. ifølge programmet. Bemærk: Frokost ikke inkluderet. Antal deltagere: Min: 20 personer. BEMÆRK 2: Det er muligt at leje et selskabslokale, hvis hele familien f.eks. vil være samlet en aften. Pris: kr. pr. dag + betaling for rengøring. I står selv for opstilling af borde og stole, udsmykning m.m. Det er muligt at leje jukebox med free-play for 500 kr. pr. dag.

8

Det sker i ugerne 26 31

Det sker i ugerne 26 31 Det sker i ugerne 26 31 Oplevelser og aktiviteter 2016 Mandag: Hanstholm Fiskeauktion 06.25 07.30... 7 Træklatring 17.00 18.30... 7 Ponytrækning 19.00 20.00... 8 Tirsdag: Tipi-træf 10.00-11.30... 8 Ponytrækning

Læs mere

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK VOKSEN TRÆF

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK VOKSEN TRÆF HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK Nationalpark Thy Friluftsliv Badeland - Rideferie - Hytter - Vesterhav VOKSEN TRÆF Selvforkælelse i egen vogn PÅSKEFERIE Fredag 23. marts mandag 2. april Hele familien

Læs mere

Sommer 2015. Kulturarrangementer maj, juni, juli og august 2015. Sind Oplevelser i fællesskab med andre. Så er det sol og sommer!

Sommer 2015. Kulturarrangementer maj, juni, juli og august 2015. Sind Oplevelser i fællesskab med andre. Så er det sol og sommer! Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtigt Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 19.00-22.00 Lørdage 12.00-16.00

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 31. juli.-3. august 2008 i Haarby For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Haarby Det er os en fornøjelse at kunne invitere til årets Landspetanquestævne

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Lysets land Strandvandring Rubjerg Knude - Hirtshals - Skagen

Lysets land Strandvandring Rubjerg Knude - Hirtshals - Skagen Lysets land Strandvandring Rubjerg Knude - Hirtshals - Skagen Mandag den 17. til fredag den 21. august 2015 Bliv blæst igennem fra de høje skrænter ved Hirtshals fyr Tag dig en dukkert i det friske Vesterhav

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Landspetanquestævne. 5.-7. august 2016 i Roskilde. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 5.-7. august 2016 i Roskilde. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 5.-7. august 2016 i Roskilde For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Roskilde Vi er meget glade for at kunne invitere til året Landspetanquestævne 2016

Læs mere

Kostpolitik for Jejsing BørneUnivers 2014 Jejsing BørneUnivers er i overensstemmelse med Tønder kommunes mad og måltidspolitik.

Kostpolitik for Jejsing BørneUnivers 2014 Jejsing BørneUnivers er i overensstemmelse med Tønder kommunes mad og måltidspolitik. Kostpolitik for Jejsing BørneUnivers 2014 Jejsing BørneUnivers er i overensstemmelse med Tønder kommunes mad og måltidspolitik. Med baggrund i sundhedsstyrelsens 8 kostråd skal vi i Jejsing BørneUnivers

Læs mere

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Stald Vinur. islandske heste veninder klitter strand vand mor-datter oplevelser

Stald Vinur. islandske heste veninder klitter strand vand mor-datter oplevelser - i Da n ma rks sidste vildmark Rideferie langs Vesterhavet islandske heste veninder klitter strand vand mor-datter oplevelser Stald Vinur Hamborgvej 95. DK-7730 Hanstholm. Tel. +45 97 96 51 98. www.hanstholm-camping.dk

Læs mere

NYMINDEGAB KRO SELSKABER

NYMINDEGAB KRO SELSKABER NYMINDEGAB KRO SELSKABER Hos os er der højt til himlen og langt til horisonten I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes himmel og hav i et væld af nuance, og her indrammer

Læs mere

Mörrum september 2014

Mörrum september 2014 Endelig kom turen til Mörrum. 4 mand var tilmeldt. Kylling (Jesper), Jesper, Gustav og undertegnede. Som altid kørte vi fra Hørsholm kl. 04.00. Forventningerne til turen var høje. Der blev fanget fisk

Læs mere

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium Kost- og bevægelsespolitik Børnehuset Nysgerrium Revideret december 2015 Indledning Denne kost og bevægelsespolitik er blevet til på baggrund af drøftelser i forældrebestyrelsen, Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Læs mere

Ferie med indhold. Hanstholm Camping 2016. Thy Feriepark. Oplevelser og aktiviteter 3-11. Rideture og rideferier 12. Voksentræf med guider 13-16

Ferie med indhold. Hanstholm Camping 2016. Thy Feriepark. Oplevelser og aktiviteter 3-11. Rideture og rideferier 12. Voksentræf med guider 13-16 Hanstholm Camping 2016 Thy Feriepark Nationalpark Friluftsliv Badeland - Rideferie - Hytter - Vesterhav Oplevelser og aktiviteter 3-11 Rideture og rideferier 12 Voksentræf med guider 13-16 Restaurant og

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Første, anden, tredje. Støt Sømandskirken! Sømandskirkens første online auktion løber af stablen fra den 5. til den 17. juni her: http://www.biddingforgood.com/dskny

Læs mere

Distriktslejr 2008. Informations-møde 2008-02-25

Distriktslejr 2008. Informations-møde 2008-02-25 Distriktslejr 2008 1 Informationsmøde Dagsprogram Ugeprogram Lejrregler for distriktslejren Spejder/Senior aktiviteter Bæver/Ulve aktiviteter Leder aktiviteter Transport Tidsplan Besøg Thurøbund lørdag

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Udflugt med dampfærgen Skjelskør og besøg på Jægerspris Slot tirsdag den 19. maj 2015

Udflugt med dampfærgen Skjelskør og besøg på Jægerspris Slot tirsdag den 19. maj 2015 Udflugt med dampfærgen Skjelskør og besøg på Jægerspris Slot tirsdag den 19. maj 2015 Kære senior DHI Seniorklub indbyder til en forårstur med dampfærgen S/S Skjelskør på Roskilde Fjord og efterfølgende

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Turen går til Rhinen, Påsken 2010

Turen går til Rhinen, Påsken 2010 Turen går til Rhinen, Påsken 2010 Opdateret den 14-3-2010 Denne gang er det Birgit og Lars samt Hanna og Ole, der har påtaget sig arbejdet med at planlægge en uforglemmelig Påske tur. Lars har kørt turister

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 6-mands-hold den september 2018 i Give

LANDSMESTERSKAB. for 6-mands-hold den september 2018 i Give INVITATION TIL Vinderhold 2017 LANDSMESTERSKAB for 6-mands-hold den 29.-30. september 2018 i Give DGI petanque og DGI Sydøstjylland og Give GIF Petanque inviterer hermed til landsmesterskab for 6-mands-hold

Læs mere

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie Patientinformation Kost anbefalinger Til overvægtige børn og deres familie Kvalitet Døgnet Rundt Børneafdelingen Sund kost Indledning: Denne pjece handler om nogle kost anbefalinger til dig og din familie.

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

Hvad spiser I af forskelligt mad i løbet af en dag? Er der noget, man ikke må spise? Hvis ja, hvad? Hvis nej, hvorfor ikke?

Hvad spiser I af forskelligt mad i løbet af en dag? Er der noget, man ikke må spise? Hvis ja, hvad? Hvis nej, hvorfor ikke? 3 Hvad spiser I af forskelligt mad i løbet af en dag? Er der noget, man ikke må spise? Hvis ja, hvad? Hvis nej, hvorfor ikke? Hvad vil det sige, at maden skal variere? Går I til noget sport i jeres fritid?

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling INVITATION TIL Vinderholdene 2015 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling DGI Petanque og DGI Sydvest inviterer hermed til landsmesterskab for 4-mands-hold på Føvling Petanques

Læs mere

Fokus på naturen i Norddjurs

Fokus på naturen i Norddjurs Fokus på naturen i Norddjurs Månedens tur i 2014 Alle de beskrevne ture er ganske gratis at deltage i. Februar Vi fletter med pil Mandag d. 10. Februar fredag d. 14 februar 10.00 15.00 Naturværkstedet

Læs mere

Stor åben grillbuffet. www.bowlnfun.dk. www.thegrill.dk

Stor åben grillbuffet. www.bowlnfun.dk. www.thegrill.dk Nyhed Stor åben grillbuffet www.bowlnfun.dk. www.thegrill.dk Grillbuffet The Grill -13 nye restauranter i Jylland og på Fyn I vores 13 nye restauranter står kokkene klar ved den åbne grill, med saftige

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad OPHOLD PRISLISTE 2014 Enkelt-/ Dobbeltværelse (EV/DV) 20m 2 værelse med dobbeltseng, sofa, bad og toilet, køleskab, kaffe/the faciliteter, TV, terrasse eller svalegangsbalkon

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Aktiviteter, udflugter og ture uge 27-32

Aktiviteter, udflugter og ture uge 27-32 Oplevelser og aktiviteter 2015 Aktiviteter, udflugter og ture uge 27-32 Velkommen til Hanstholm og Thy! Velkommen til Hanstholm Camping Thy Feriepark, hvor vi vil gøre alt for, at du får en dejlig ferie

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Sort Sol og Sydvestjylland

Sort Sol og Sydvestjylland Sort Sol og Sydvestjylland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Oplev Danmarks ældste by Ribe Vi bor på hyggelige hotel Ballumhus Rundtur på Rømø Sort Safari

Læs mere

TEAM-EJBY NYT 17-03-2014

TEAM-EJBY NYT 17-03-2014 TEAM-EJBY NYT 17-03-2014 TEAM-EJBY NYT ER TIL ORIENTERING FOR DE DER SKAL DELTAGE I VÄTTERN RUNDAN 2014, SAMT FOR ANDRE DER VIL TRÆNE SAMMEN MED HOLDET. Indhold i dette nummer: Træningsturen 16-03-2014

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup.

Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup. Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup. Den 19. juni 2014 starter årets største golfoplevelse. Vi mødes i år torsdag aften til fælles afgang til

Læs mere

1. R E J S E B R E V

1. R E J S E B R E V 1. R E J S E B R E V Dato: 18/9 2012 Pernille Larsen Studie nr. HS10047 Email: 1004861@ucn.dk Mit 5 semester på Monash Peninsula University I Frankston, Melbourne, Australien I perioden 7/7 2012 15/12

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Esbjerg Havn. Auktionshallen. En af havnens største bygninger er Auktionshallen. Gennem mange år var den rammen om konsumfiskeauktionen.

Esbjerg Havn. Auktionshallen. En af havnens største bygninger er Auktionshallen. Gennem mange år var den rammen om konsumfiskeauktionen. Auktionshallen En af havnens største bygninger er Auktionshallen. Gennem mange år var den rammen om konsumfiskeauktionen. I dag bruges Auktionshallen som lager for forskellige virksomheder på havnen. Den

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør Telefon- og Turtjenestens program for Dragør marts - december 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at få dejlige oplevelser

Læs mere

TEAM-EJBY NYT 31-03-2014

TEAM-EJBY NYT 31-03-2014 TEAM-EJBY NYT 31-03-2014 TEAM-EJBY NYT ER TIL ORIENTERING FOR DE DER SKAL DELTAGE I VÄTTERN RUNDAN 2014, SAMT FOR ANDRE DER VIL TRÆNE SAMMEN MED HOLDET. Indhold i dette nummer: Træningsturen 30-03-2014

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER LANDSFINALE 2010 LANDSFORENINGEN SOLRØD SVØMMEKLUB VELKOMMEN Solrød Svømmeklub og landsforeningen DUKA-svøm byder hermed velkommen til DUKA Landsfinale 2010, som finder sted i weekenden

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Kulturkonference 2013

Kulturkonference 2013 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kulturelt Samråd Thisted inviterer til Kulturkonference 2013 Fredag den 20. søndag den 22.

Læs mere

Soldaterbog. Fornavn: Køn: Klasse: Fornavn: Køn: Klasse:

Soldaterbog. Fornavn: Køn: Klasse: Fornavn: Køn: Klasse: Soldaterbog Fornavn: Køn: Klasse: Fornavn: Køn: Klasse: Indhold: Side 1: Oversigtskort Side 2: Morsekodealfabet. Side 2: Opgave 1: Udfyld forsiden. Side 3: Opgave 2: Morse i terrænet med flag. Side 5:

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Kom og mød resten af Verden I Hjørring, Danmark * Enestående international atmosfære. * Sportslig udfordring. * Sociale oplevelser og erfaringer. * Kulturel

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

isabellas Buketter og bær Sommerliv i boligen Guide til Vindruer og Vild med hverdagen Få masser af søde opskrifter og ideer

isabellas Buketter og bær Sommerliv i boligen Guide til Vindruer og Vild med hverdagen Få masser af søde opskrifter og ideer Vild med hverdagen isabellas Nr. 4 20. juni 14. august 2011 kr. 59,95 Besøg vores shop på www.isabellas.dk Sommerliv i boligen indret sommerhuset nye boligtrends 16 smukke vaser Pynt med standens skatte

Læs mere

Eguisheim, Alsace, Frankrig

Eguisheim, Alsace, Frankrig Sommerferie 2015: Frankrig, Belgien, Tyskland - 2. del Eguisheim, Alsace, Frankrig (fortsat fra 1. del) Typisk landskab i Alsace: Vinmarker så langt øjet rækker. Billedet her er taget ved Hunawihr mellem

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren!

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren! NYHEDSBREV Svend Gønges Divisionssommerlejr juni 2015 Kære grupper Der er nu under 3 uger til, at vi mødes til Divisionssommerlejren på Møn og der er i alle planlægningsudvalg ved at være overblik over

Læs mere

Kære gæst, Med venlig hilsen

Kære gæst, Med venlig hilsen S ø l l e r ø d K r o j u l 2 0 1 3 Kære gæst, Nu, hvor vi går efteråret og vinteren i møde, vil vi gerne informere om alle Søllerød Kros arrangementer i julemåneden - herunder nytårsaften. Hurtig reservation

Læs mere

KOSTPOLITIK TORVETS BØRNEHUS

KOSTPOLITIK TORVETS BØRNEHUS BILAG 4 KOSTPOLITIK TORVETS BØRNEHUS Torvets Børnehus/ Torvegade 10/ 3300 Frederiksværk/ Tlf. 4778 41 80 4181/ e-mail: jawi@halsnaes.dk Udgård: 4778 4182/ Asgård: 4778 4183/ Midgård: 4778 4184 www.torvetsboernehus.halsnaes.dk

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

Kostpolitik for Børnehuset Nansensgade

Kostpolitik for Børnehuset Nansensgade Kostpolitik for Børnehuset Nansensgade Børnehuset Nansensgade Nansensgade 46 1366 Kbh K 82562950 37511@buf.kk.dk Kosten er afgørende for børns vækst og trivsel, derfor er det vigtigt, at børn fra begyndelsen

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Praktik i finland (Jyväskylä) Beskrivelse af Rikke Anthonys praktiksted

Praktik i finland (Jyväskylä) Beskrivelse af Rikke Anthonys praktiksted Praktik i finland (Jyväskylä) Beskrivelse af Rikke Anthonys praktiksted Jeg er i praktik på et plejehjem der hedder Luakon lähipalvelutalo. Det er et kommunalt plejehjem med beliggenhed i byen Jyväskylä.

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august.

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Ramsing cup 2014 Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Igen i år vil Kirkeby IF sende børne og ungdomshold af sted til Ramsing Cup, som afholdes i Spjald, mellem Holstebro og Skjern. Ramsing

Læs mere

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter.

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. LØRDAG 15/8 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. Det gamle missionshus i Bisserup, Holsteinborgvej, over for vores lokale brugs har information om

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Denne mad- og måltidspolitik er udarbejdet af og godkendt af bestyrelsen i Harmonien. Politikken skal sætte rammerne for den mad- og måltidspraksis,

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer.

Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer. Bibliotekarforbundets Seniorgruppes bestyrelse præsenterer hermed programmet for foråret 2014 samt Sommertur i august for Seniorgruppens medlemmer. Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 11:00. Besøg på Davids

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10 AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Mandag 15.02.10 Tirsdag 16.02.10 Onsdag 17.02.10 Torsdag 18.02.10 Fredag 19.02.10 FED ferie fridag Leg i vand Fastelavnspynt & masker 9.15-12.00 10.00-12.00

Læs mere