1. Generalforsamlingen åbnes af formanden, indslag ved Anders Skaanning Andersen fra Himmelev kirke.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Generalforsamlingen åbnes af formanden, indslag ved Anders Skaanning Andersen fra Himmelev kirke."

Transkript

1 Referat til generalforsamling d KFUM & KFUK i Roskilde. 1. Generalforsamlingen åbnes af formanden, indslag ved Anders Skaanning Andersen fra Himmelev kirke. Tenisng optræder med en sang. Det besluttes at bytter om på pkt. 4 og Valg af dirigent: Thomas Meldgaard Kristensen Referent: Mathilde Friis Kliver Stemmetællere: Anders Skanning Andersen og Anette Vingborg Der er annonceret i Roskilde Avisen, 4. Feb, dvs. ikke rettidigt, desuden ikke meldt ud på hjemmesiden, forend dagsordenen blev lagt ud. Det besluttes dog at afholde generalforsamlingen. 3. Beretning fra de forskellige afdelinger om årets forløb. Tensing: Der har været fadende medlemstal fra 20 efter sommerferien til 6 i dag, dette svarer til at vi mister 5 kg tensinger om dagen! Der arbejdes på at fastholde medlemmer. Der har været besøg fra en fra Tensing Playground. Der er et stort ønsker om at få en studentermedarbejder. De har været ude og optræde på MSE, og planlægger at spille i gågade, i Farum og på K. Desuden er der et ønske om at spille i kirkerne. Bestyrelsen: Der er 97 medlemmer fordelt i afdelingerne Familieklubben, Friluftsgruppen og Ten Sing. Arrangementer i årets løb: K event i efteråret, vikingefest med omkring 35 deltagere. Julehygge for hele foreningen.

2 Stormøde i distriktet. Between event for de 9-11årige som dog blev aflyst pga. for få tilmeldte. Ølbod på Roskilde Festival. BUS: netværk på tværs af organisationer, fordeler midler til lederudvikling, kan søges i december. Landsmøde -Nye aktivitetsprofiler: Lokale aktivitetsmiljøer, Festivaler og lejre, Globale fællesskaber. - Nedsat organisationsbidrag da man ønsker at få 15 % flere medlemmer. - Fælles kontingent opkrævning fra landskontoret Praktisk info: Udlejning af salen, kører rigtig godt, 1-2 udlejninger om måneden Ny rengøringspige Mathilde Cortsen Stabile lejere, nye beboere 3.th Thea Krabbe og Menan. 3.tv. Peter Mikkel Året der kommer: Foreningsdøgn for dem som gør lidt mere K event d.13 juni med festival-tema, sæt kryds i kalenderen. Økonomisk bidrag fra Farum M&K på kr, disse påtænkes at bruge ifb. med en studentermedhjælper til Tensing. Evt. nyt byggeprojekt med køkken og flere værelser på 3tv. Friluftgruppen: Gruppen består af primært familier fra Hvalsø og Borup, der er flere som ikke er medlemmer. Der har i årets løb været afholde tre ture, to endagsture og én med overnatning. Der er deltagere pr arrangement. I år planlægges fire ture, to endags ture og to med overnatning. Alle er velkommen. Der orienteres på vores hjemmesiden og på facebook. Familieklubben: Gruppen består af 3-4 faste familier og 5-6 familier som kommer løst. Der er fokus på førskole-børn, og de mødes én søndag om måneden, Der er flere som skal af sted på Familiefestival i Jylland i maj.

3 Bygningsudvalget: Udvalget består af Oluf Vingborg, Martin Groth, Birgitte Nabe-Nielsen og Lars Friis. Køkkenet er blevet færdigrenoveret og der er lagt nye gultæpper i gangarealerne. Carport og cykelskur er blevet malet. Der er et stort og gentagende problemer med vand i kælderen, Årsagen forsøges løst i samarbejde med kommunen da vandet trænger ind fra kloarkerne ved store regnskyl. Der har været mistanke om problemer med skimmelsvamp i lejlighederne, men dette er afkræftet. Nu arbejdes målrettet på oplæg til renovering og forbedring af 3. Tv. 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer. Der skal vælges 2 kvinder for 2 årig periode. På valg: Mathilde Friis Kliver (genopstiller) Sara Hvidberg Larsen (genopstiller) Nye kandidater: Thea Krappe Mathilde og Thea vælges for en 2 årig periode. Der skal vælges 1 mand for 2 årig periode På valg: Thomas Melgaard Kristensen (genopstiller) Nye kandidater: Niels Berg Horsted og Jakob Bjældager Thomas genvælges for 2 årig periode Der skal vælges 2 mænd for 1 årig periode Ubesatte poster Niels og Jakob vælges for 1 årig periode. Valg af ungdomsrepræsentant, 1 årig periode Thea som er blevet 18 år forlader posten. Nye kandidater: Christian Blicher Jakobsen Christian vælges

4 Valg af suppleanter. Sara Hvidberg Larsen, Agnes Olander Christiansen og Martin Groth stiller op. Alle vælges. 5. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år, til godkendelse eller anden beslutning, ved Oluf Vingborg. Regnskabet ser fornuftigt ud. Der har været lidt mindre i indtægt end budgetteret, da lokaletilskuddet er blevet mindre og vi tjente mindre på Roskilde festivallen end forventet. Udgifter også mindre end budgetteret da der har været lavere afdrag end budgetteret. Dog større udgifter til forsikringen og vedligehold af ejendommen pga. storm- og vandskade. Balance: aktiver kr. og pasiver kr. Igen i år er der brugt mindre end budgetteret på aktiviteter. Regnskabet godkendes. I dette års budget er der bl.a. sat penge af til at dække alle tensingeres udgifter til deltagelse og transport til MGP og Teenevent. Der kom dog ingen af sted til MGP, men næsten alle skal på Teenevent. Der skal bruges flere penge på PR og pressemeddelelser og det er planen at der oprettes en post i bestyrelsen som PR-ansvarlig. 6. Fastsættelse af kontingent. På nuværende tidspunkt er kontingentet: 0-29 år: 150 kr. halvårligt 30 år kr. halvårligt Event medlemmer 125 kr. årligt. På landsmødet besluttet at nedsætte organisationsbidrag. Desuden er eventmedlemmet nedlagt. Bestyrelsen stiller forslag til at ændring af kontingent: Forslaget vedtages år 150 kr. ÅRLIGT (125 kr. til landskontoret) 30 år kr. ÅRLIGT (475 kr. til landskontoret.) Fortsat ingen familiemedlemsordning.

5 7. Valg af revisionsfirma og/eller 2 lægmandsrevisorer Oluf foreslår at vi fortsætter med nuværende revisor. Dette vedtages. Note: hvis denne ikke er i stand til dette af den ene eller anden årsag, får bestyrelsen mandat til at finde en afløsende revisor. 8. Indkomne forslag. Bestyrelsen ønsker drøftet etablering af 2 værelser + køkken på 3. sal tv. Er der tilslutning til etablering af 2 værelser og køkken 3. Sal tv? Er der nogle medlemmer, som vil være med i en støttegruppe, som kan/vil tage ansvar for etablering og finansiering af projektet? Der har længe været en drøm at få udnyttet pladsen 3. Tv. Der er stor mangel på ungdomsboliger i byen. Overordnet vil installation af køkken og 2 flere værelser være med til at tidsopdatere bygningen og give fuldt udnyttelse af ejendommen. 3. Tv trænger generelt til renovering, der bliver brugt mange unødige kroner på varme i rummende pga. utætheder. Ved at rydde rummene er det muligt at få ordentlig isoleret og udskiftet vinduer. På den måde energirenovere og spare penge. Det kan være meget ensomt at bo alene deroppe. Der har været efterspørgsel på flere værelser, også fra egne medlemmer i tensing Vi ønsker at skabe et ungdoms- og aktivitetsmiljø på K og derigennem skabe større tilhørsforhold til KFUM og KFUK i Roskilde og styrke ungdomsfællesskabet. Vi håber at selvfølgelig at det kan være med til at fastholde de unge i længere tid i tensing og derved have afsmittende effekt på aktiviteterne ved at de ældre bliver og tager lederskab og bidrager i en længere periode end hvis de flytter fra Roskilde. Som vi har set det igen og igen. Bestyrelsen ønsker at huslejen skal være på et niveau som er til at betale selvom man ikke arbejder, men er på en ungdomsuddannelse på SU. Sådan lave, men rentable priser. Nu bruges lokalerne til opbevaringsrum for nuværende beboere. Der bliver installeret en ny loftlem til loftrummet sådan at beboerne får lettere adgang til loftet, som fremadrettet skal bruges til opbevaring.

6 Der er flere finansieringsmuligheder. 1: Foreningen gik i banken og lånte pengene. Foreningen ville have en løbene udgift og indtægten fra lejemål vil blive fratrukket lokaletilskud ved kommunen. Dette er en økonomisk dårlig løsning. 2: Der oprettes en støttegruppe (K-venner )som lejer sig ind i 15 år og som står for finansieringen og udførsel. Dette kan gøre på flere måder. Støttegruppe går i banken og låner ved kaution, dette er omkostningsfuldt. Man opretter anpartsbeviser på eller kr, disse udtrækkes løbende, således har ingen udgifter eller indtægter af det. Der er udarbejdet et forslag på leje: Lilleværelse 11 m kr/mdr. eksl. lys, varme og vand. Store værelser 20 m kr /mdr. eksl. lys varme og vand. Således kr. årligt i lejeindtægt. Der er indhentet tilbud fra håndværker på udførelsen, på kr. I tilfælde af uforudsete udgifter regnes med kr. Det besluttes at arbejde videre med projektet. Der nedsættes udvalg: Anette Vingborg og Oluf Vingborg, Det foreslås at spørge Orleff Melgaard. Bent Bjældager, Leif Elbrønd og Jakob Bjældager. 9. Eventuelt. Der afholdes foreningsdøgn 11/4.

Referat fra generalforsamling d. 10.februar 2013

Referat fra generalforsamling d. 10.februar 2013 Referat fra generalforsamling d. 10.februar 2013 1. Generalforsamlingen åbnes af formanden Dirigent: Jakob Bjældager Referent: Mathilde Friis Kliver Stemmetællere: Andreas Lassen Nielsen og Anders Klemmed

Læs mere

1. Generalforsamlingen åbnes af formanden, der leder valg af dirigent. Jakob Bjældager vælges som dirigent, Mathilde Friis som referent.

1. Generalforsamlingen åbnes af formanden, der leder valg af dirigent. Jakob Bjældager vælges som dirigent, Mathilde Friis som referent. Referat for generalforsamling Roskilde KFUM & KFUK d.06.02.2016. Indledning ved Ten Sing On Line. 1. Generalforsamlingen åbnes af formanden, der leder valg af dirigent. Jakob Bjældager vælges som dirigent,

Læs mere

1) Generalforsamlingen åbnes af formanden, der leder valg af dirigent. Herunder vælges også referent og to stemmetællere.

1) Generalforsamlingen åbnes af formanden, der leder valg af dirigent. Herunder vælges også referent og to stemmetællere. Referat fra generalforsamling d. 26.februar 2012 kl. 14.00 Sted:, Indledning Indledning ved Anders Klemmed om at huske at glæde sig, og at der er ting at glæde sig ved på trods af det vi møder konstant

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken

Grundejerforeningen Stagebjergparken Referat af ordinær generalforsamling "Stagebjergparken" onsdag den 29. august 2007 Referent: Lars Bo Nielsen Referatet er udarbejdet efter nedenstående dagsorden. 1. Valg af dirigent: John (nr 99) blev

Læs mere

Københavns Kogræsserlaug. Generalforsamling 2016 Søndag d. 28. februar Naturcenter Amager

Københavns Kogræsserlaug. Generalforsamling 2016 Søndag d. 28. februar Naturcenter Amager Københavns Kogræsserlaug Generalforsamling 2016 Søndag d. 28. februar Naturcenter Amager 1 Program Velkommen 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg 1 Navn KFUM og KFUK i Viborg Stiftet år og dato: Fællesforening 01.01.1962 KFUM 21.11.1902 KFUK 02.01.1884 Hjemstedskommune: Viborg Distrikt: Distrikt

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 1. Indledning med andagt v/dagmar Bjerregaard 2. Valg af dirigent a. Kaj Ove Søe blev valgt. 3. Bestyrelsens beretning og visioner i punktform a. Året der

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 JYLLINGE SEJLKLUB Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 Dagsorden med referat Referent: Kristian Bergen Dirigent: Uwe Bjerre Bestyrelsen: Niels Christiansen, Per Tannebæk, Jan Ludvigsen,

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 14. marts 2010 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Det er jo en særlig begivenhed i dag, idet vi fejrer 10 års jubilæum

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle 1 NAVN KFUM og KFUK i Vejle Dato og stiftelsesår for KFUK i Vejle: 28. november 1883. KFUK s motto: "Ikke ved magt og ikke ved styrke, men ved min Ånd, siger Hærskarers Herre" (Zak. 4,6) Dato og stiftelsesår

Læs mere

Referat af Ladager bylaug G.F. i Frysehuset den 19 juni 2018

Referat af Ladager bylaug G.F. i Frysehuset den 19 juni 2018 Referat af Ladager bylaug G.F. i Frysehuset den 19 juni 2018 Dagsorden efter vedtægterne: Oldermanden bød de mange fremmødte velkommen og håbede på en god GF. 1. Valg af dirigent, referent samt stemmetællere:

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding 1 Navn KFUM og KFUK i Kolding (110500) Stiftet år og dato Fællesforening 19.02.2001 KFUM 09.02.1884 Sogn: Kristkirkens Sogn Hjemstedskommune: Kolding Distrikt:

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle 1 Navn: KFUM og KFUK i Vejle Stiftet år og dato: KFUM 19. februar 1883. KFUK 28. november 1883 Hjemstedskommune: Vejle Distrikt: Trekanten KFUMs motto: "At de alle

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne

Grundejerforeningen. Terrasserne Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 11. juni 2015 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afd. 23 Jernbanegade 11 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Vi har købt udstyr til øvelokalet, hvilket betyder, at vi kan afholde flere og bedre koncerter.

Vi har købt udstyr til øvelokalet, hvilket betyder, at vi kan afholde flere og bedre koncerter. Ordstyrer: Jon Rostgaard Boiesen Referent: Jakob Larsen Tilstedeværende: Jon Rostgaard Boiesen, Jakob Larsen, Janne Wohlfeil, Maria Mertiri, Hans Riisgaard, Thomas R. Schaffalitzky, Jeremie Gnaedig, Alex

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne apr kl

Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne apr kl Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne 2016 14. apr. 2016 kl. 20.04 Generalforsamlingen afholdes den 18. april 2016 kl. 14.00 på First Hotel i Sydhavnen i København på adressen Molestien 11,

Læs mere

Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29

Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29 Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29 Beslutningsreferat med uddrag fra diskussionerne Deltagere: 57 stemmeberettigede Indledning v/ Morten Hougaard

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ormslev & omegns borgerforening d. 23. Februar 2018, Ormslev borgerhus

Referat af generalforsamlingen i Ormslev & omegns borgerforening d. 23. Februar 2018, Ormslev borgerhus Referat af generalforsamlingen i Ormslev & omegns borgerforening d. 23. Februar 2018, Ormslev borgerhus Gennemgang af dagsordenen Pkt. 1) Valg af dirigent, Enstemmigt blev Niels Lund valgt Referent Ouafa

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken Generalforsamling 2013 Brødeskovparken 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2012 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab med status til godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Lørdag d. 25. marts 2017 kl. 19.00 i SLMs lokaler, Østbanetorvet 8, 8000 Aarhus C Dagsorden og referat 1. Velkomst ved præsidenten 2. Valg af dirigent Marc blev

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

3. Forelæggelse af regnskab med revisors påtegnelse til godkendelse. 4. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til godkendelse

3. Forelæggelse af regnskab med revisors påtegnelse til godkendelse. 4. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til godkendelse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning for det forløbne år 3. Forelæggelse af regnskab med revisors påtegnelse til godkendelse 4. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til

Læs mere

Generalforsamling I FFBK 26. februar 2015

Generalforsamling I FFBK 26. februar 2015 Generalforsamling I FFBK 26. februar 2015 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller 2. Godkendelse af dagsorden 3. Formandens/bestyrelses beretning 4. Fremlæggelse/godkendelse af regnskab 5. Fastsættelse

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 6. juni 2017 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 12. juni 2014 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING AFHOLDT TIRSDAG DEN 19.02.2013 Torben bød velkommen. Ad pkt. 1 Ad pkt. 2 Valg af dirigent Henrik Jørgensen nr. 63 enstemmigt valgt Formandens/bestyrelsens beretning Endnu

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30.

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Generalforsamlingen blev for igen i år afholdt i festteltet på Ætnavej. Der var ca. 20 fremmødte. Dagsorden jf. foreningens vedtægter

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Ikast

Foreningslove for KFUM og KFUK i Ikast Foreningslove for KFUM og KFUK i Ikast 1 Navn KFUM og KFUK i Ikast Stiftet år og dato: Fællesforening KFUM slutning Januar 1897 KFUK 7. marts 1897 Hjemstedskommune: Ikast-Brande Distrikt: Midtjylland KFUMs

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19.00 Generalforsamlingen afholdes i Jyske Banks mødelokaler, Sct. Mathias Gade 21, Viborg På 2.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution Skovlunde Kirkes Ungdomsgård - SKUG. 1- Navn, formål og ejendomme... 1

Vedtægter for Den selvejende institution Skovlunde Kirkes Ungdomsgård - SKUG. 1- Navn, formål og ejendomme... 1 Vedtægter for Den selvejende institution - SKUG Oversigt 1- Navn, formål og ejendomme... 1 2 - Medlemmer... 1 3 - Bestyrelsen... 2 4 - Økonomi... 3 5 - Generalforsamlingen... 4 6 - Vedtægtsændringer...

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Referat generalforsamling 21. juni 2017

Referat generalforsamling 21. juni 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Henrik Fenger som dirigent. Der var ingen modkandidater Henrik Fenger blev valgt. Generalforsamlingen blev erklæret lovligt indvarslet har været i ugeavisen den

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Formand for DKGs bestyrelse, Betty Grønne Ahrenfeldt, bød velkommen!

Formand for DKGs bestyrelse, Betty Grønne Ahrenfeldt, bød velkommen! GENERALFORSAMLING Danmarks Kristelige Gymnasiastbevægelse Lørdag den 26. april 2014 kl. 16.30, Nørre Allé 29, 8000 Aarhus C REFERAT Formand for DKGs bestyrelse, Betty Grønne Ahrenfeldt, bød velkommen!

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 ! Generalforsamling 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Kildedalens Grundejerforening 8. marts 2018 kl. 19.30 i Frederiksborghallen Vi forventer, at vi skal være i et lokale på 1. sal.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere