I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : NOVEMBER 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : NOVEMBER 2012"

Transkript

1 SAMBONYT I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : NOVEMBER 2012 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf Daglig kl Torsdag kl Fredag kl Fjerritslev Aggersundvej 4B, 9690 Fjerritslev Tlf Mandag kl Tirsdag kl Onsdag kl Torsdag kl Fredag kl Løgstør Hjortens Gyde 2, 9670 Løgstør Tlf Mandag kl Tirsdag kl Torsdag kl Aars Boligforening får ny hjemmeside Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening. Det er meget vigtigt, at vi til stadighed har fokus på udlejning gennem en udstrakt service og venlig betjening på kontoret. Det være sig ved personlig henvendelse på kontoret eller pr. telefon, sådan at alle føler sig velkommen. En moderne velfungerende hjemmeside er i den forbindelse også meget vigtig, og som det fremgår andetsteds i bladet, har der i nogle måneder været afsat ekstra ressourcer til dette formål. Vi er overbeviste om, at den nye hjemmeside, i kombination med en venlig betjening og et udbud af kvalitetsboliger i by og opland, vil medvirke til, at Aars Boligforening udbygger sin betydning som kommunens største udbyder af boliger for alle. Læs mere om Aars Boligforenings nye hjemmeside på side 2 AARSBO Boligforeningens billardformand Peter Sørensen er glad for at være ejendomsfunktionær i Aars Boligforening. Han sætter pris på kontakten med lejerne i Tofteparken, hvor en masse gøremål gør hverdagen af - vekslende. Peter Sørensens store fritidsinteresse er billard. Ejen doms funk tionæren har været i Aars Billard klubs bestyrelse i 24 år og varetager nu på sjette år formandshvervet. Læs mere om Peter Sørensen på side 6-7 Sangen fik vinger i Aars Aars Boligforenings i Olle- Kolle i Him mer lands - parken markerede Syng og spil dansk -ugen på fornemste vis, da der den 22. oktober blev holdt indvielse af bebyggelsens digitale klaver. De dejlige danske efterårssange blev akkompagneret af en af beboerne, 75-årige Ditte Jensen, som har en solid musikalsk ballast med sig. Ditte Jensen tog initiativ til, at Olle-Kolle fik det digitale klaver, som hun her betjener med kyndig hånd. Læs mere om pianisten og den dejlige sangeftermiddag på side 3

2 2 Aars Boligforening klar med NY FLOT HJEMMESIDE Aars Boligforening er nu klar med en ny moderne og mere brugervenlig hjemmeside. På kan alle interesserede se resultatet af den kraftige ansigtsløftning, som hjemmesiden har undergået. Den nye hjemmeside er mere brugervenlig. Det er således lettere at søge på Aars Boligforenings boliger. Interesserede kan nu klikke sig ind på en masse værdifulde oplysninger om ledige boliger, de enkelte afdelinger og nyheder fra boligforeningen. Vor oprindelige hjemmeside havde efterhånden en halv snes år på bagen. Derfor trængte den til et nyt design, fortæller regnskabschef Jørgen Jensen, som sammen med kontormedarbejderne Gitte Leach og Bettina L. Andreassen har stået i spidsen for arbejdet med den nye hjemmeside. Mange oplysninger om boligforeningens tilbud Hjemmesiden byder nu på en række oplysninger fra Aars Boligforenings virkefelt. Det drejer sig bl.a. om: Kort over placeringen af de enkelte afdelinger Ledige boliger Boligernes areal og beliggenhed Husleje og indskud Fælleshuse/lokaler og gæsteværelser Indmeldelsesformularer m.v. Forhold omkring ind- og fraflytning Vedligeholdelsesreglement Viceværter for de enkelte afdelinger Medarbejdere i administrationen Bestyrelsen Repræsentantskabet Oplysningerne på hjemmesiden er op delt, så det er let at finde frem til boligudbuddet de forskellige steder i Aars Bo - ligforenings virkeområde. Det drejer sig om de tre byer Aars, Aale strup og Hornum, hvor boligforeningen råder over flest boliger. Endvidere er det let at søge bolig i Aars opland og Aalestrup op - land. Foruden oplysning i tekstform viser billedgalleri og andre fotos glimt fra afdelingerne. Samtidig er der links til forskellige hjemmesider om de enkelte byer og områder. På den måde kan potentielle lejere og andre interesserede hurtigt skaffe sig overblik over, hvilke muligheder, Aars Boligforening byder på, understreger regnskabschef Jørgen Jensen. Opbygningen af den flotte hjemmeside har MedieGrafik, Aars, foretaget. Se selv resulatet på: AARSBO Jørgen Jensen, Bettina L. Andreassen og Gitte Leach har stået i spidsen for arbejdet med Aars Bolig forenings nye hjemmeside.

3 3 SYNG OG SPIL DANSK-UGEN fik rigtig fin optakt i Aars Der blev sunget godt med på sangene fra den danske sangskat. Det lysner over agres felt, Nu falmer skoven trindt om land, Svantes lykkelige dag og mange andre kendte bidrag fra den danske sangskat lød, da Aars Boligforenings Olle-Kolle tog sit nye digitale klaver i anvendelse. Det var en ønskestart på Spil og syng dansk -ugen den 22. oktober. Og det var ingen musikalsk novice, som sad bag klaveret. Den 75-årige Ditte Jensen, som har boet i en af Olle-Kolle-lejlighederne siden 27. december sidste år, er nemlig konservatorieuddannet pianist og har en 38-årig karriere som musiklærer på Nørre Nissum Seminarium bag sig. Ulla Rømer Juhl, Niels Houmøller, begge fra Olle-Kolle beboelsens afdelingsbestyrelse sammen med pianisten Ditte Jensen og forretningsfører Jens Damgaard ved det nye digitale klaver. Musik har mange positive sider. Man kan ikke slås, når man spiller og synger, og man kan ikke synge, hvis man er sur, pointerer Ditte Jensen. Hvis man er deprimeret og ked af det, kan musikken derimod hæve en op over de triste tanker. I forbindelse med musikarrangementet i Aars bød medlem af afdelingsbestyrelsen, Ulla Rømer Juhl, Aars, velkommen. Der var fælles kaffebord. Forretningsfører Jens Damgaard, som deltog i klaver-indvielsen, oplyser, at Sparekassen Himmerlands Gavefond har ydet et tilskud på 5000 til klaveret, mens Aars Boligforening har dækket resten. I dagens anledning lykkedes det at få Jens Damgaard til at synge et solonummer. Fotos: Jesper Steen Nielsen Glimt fra besøget på Tangeværket og Elmuseet. 33 fra tre boligforeninger på tur til Tangeværket Den årlige SAMBO-ekskursion gik til Tangeværket og Elmuseet mellem Viborg og Silkeborg. Aars Boligforening forestod arrangementet. Det var meget interessant at se Tan geværket et af Danmarks eneste vand - kraftværker. Det blev opført på grundlag af en lov om udnyttelse af vandkraften i Gudenåen vedtaget den 20. marts I forbindelse med vandkraftværket skete der en opstemning af Gudenåen og dannelse af Tange Sø. Det var i datidens målestok et mega stort anlægsprojekt. Meget jord blev flyttet med trillebør, og 500 mand var beskæftiget med etableringen. SAMBO-deltagerne fik på Elmuseet kendskab til et stykke spændende dansk energi-historie. 33 viceværter, administrativt personale og hovedbestyrelsesmedlemmer fra de tre deltagende boligforeninger Aars, Løgstør og Fjerritslev deltog i det interessante arrangement, som blev sluttet af med et måltid mad på Kongensbro Kro.

4 4 Glimt fra Hornum-bebyggelsen, hvor der blev holdt rejsegilde tirsdag den 11. september Foto: Bettina L. Andreassen Festligt rejsegilde på 12 rækkehuse i Hornum Der var fest og glæde i Hornum, da Aars Boligforening holdt rejsegilde på 12 moderne træhuse i bebyggelsen Valnøddeparken. Træhusene indgår i et grønt miljø på den tidligere markedsplads. Der var krans på carporten og en vimpel medbragt af Kim Jørgensen, Frøslev Huse, som har produceret hu - sene. De er leveret via Tom Bent - zen, XL-Byg, Aalestrup. Tre gange rejsegilde i en uge er ingen hverdagsbegivenhed inden for danske boligselskaber. Ikke desto mindre var det netop, hvad Aars Boligforening præsterede i første halvdel af september. Der blev startet op med 12 familieboliger i Valnøddeparken i Hornum tirsdag den 11. september Dagen efter gjaldt det rejsegilde for ti boliger i bebyggelsen Lucernevangen i Aalestrup, og endelig som rosinen i pølseenden stod Falkens 18 lejligheder i Løgstør for tur torsdag den 15. september. De tre projekter sætter en tyk streg under Aars Boligforenings målsætning: At skaffe højkvalitetsboliger flere steder i Jeg vil gerne rette en tak til producent og håndværkere for veludført arbejde, sagde Aars Boligforenings formand, Niels Krogh Madsen. De 12 træhuse har carport, redskabsrum og en mindre have. I forbindelse med fællesarealet er der etableret et forsinkelsesbassin, som er del af et lille søanlæg. God isolering er lig med lav varmeudgift Af boligerne er de seks på 98 kvadratmeter, mens de øvrige seks er på 109 kvadratmeter. Træhusene i Hornum indgår i et godt miljø på den lokalitet, som tidligere lagde plads til det navnkundige Ulstrup Marked, fortæller forretningsfører Jens Damgaard, Aars. I lighed med Aars Boligforenings øvrige træhuse nyder Hornum-boligerne godt af, at de er isoleret efter de nyeste normer, således at varmeregningen er lav typisk omkring kun 500 kr. om måneden. De fleste af husene er forlængst taget i anvendelse, men der er stadig mulighed for at leje et af de attraktive huse, oplyser Aars Boligforening. Sådan er udsigten fra Lucerne vangen 17. Her ses forretningsfører Jens Damgaard, beboeren af et af de nye træhuse, Jette Larfort, og Niels Krogh Mad sen. Servicemedarbejderne Kristian Kristiansen, Steen Thomsen og John Søgaard, alle Aars Boligforening, Aalestrup, sammen med hovedbestyrelsesmedlemmerne Hans Klausen og Elsa Illeriis, begge Aalestrup. Håndværkerne bag Lucernevangprojektet. Fra venstre Jan Holmberg, Nørager Smed og VVS, Hans Nielsen, En lys ide/bojesen El, Aalestrup, Kristian Fusager, MJ Malerfirma, Viborg, Niels Bartholomæussen, Svendsen, Kon gerselv, og Flemming Dalsgaard, Murer- og Byggefirmaet Dalsgaard, Aalestrup.

5 5 foreningens virkeområde og ikke udelukkende i Aars. At boligbyggeriet er en kærkommen opgave for håndværkerne og dermed beskæftigelsen i en tid med økonomisk krise er en kendsgerning. Så der var god grund til at kippe med flaget for Vesthimmerlands fortsatte (bolig) udbygning i septemberugen. Hornum Aalestrup Løgstør Helle Skriver, Sparekassen Himmerland, Aalestrup, Jette Larfort, Lucernevangen 17, Aalestrup, og hendes svigerinde, Lene Larfort, Tommerup Fyn. Fuldt hus i Aalestrups ti nye træhuse, opført i attraktivt naturområde nær byen Blandt deltagerne i rejsegildet i den attraktive nye bebyggelse Lucernevangen i Aalestrup var Jette Larfort, som er første beboer i Lucernevangen 17 et af de ti attraktive træhuse med udsigt til et pragtfuldt stykke natur på randen af Simested Ådal. Jeg har været bosat i udlandet nærmere betegnet Tyskland og USA i 20 år, men ønskede at flytte tilbage til Danmark, fortæller Jette Larfort. Det skyldes ikke mindst ønsket om at komme tættere på familien, idet jeg har en søster i Aars og yderligere familie på Fyn. Da jeg så træhusene i Aars og hørte, at der ville blive opført lignende huse i Aalestrup, bookede jeg straks boligen på 109 kvadratmeter her. Jeg kan godt li at bo i stille og rolige omgivelser og fínder, at der er utroligt dejligt her i Aalestrup. Godt at gå videre med flere træhuse Aars Boligforenings formand, Niels Krogh Madsen, sagde i forbindelse med rejsegildet på boligforeningens ti træhuse på Lucernevangen, at interessen har været så stor for at leje disse huse, at det vil være godt at komme videre med yderligere byggeri på arealet over for de nye boliger. Det er en rigtig attraktiv beliggenhed på kanten af ådalen, og jeg er ikke i tvivl om, at dette har haft betydning for den store forhåndsinteresse, understregede Niels Krogh Madsen. Forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening, oplyser, at der allerede er sket indflytning i boligerne. Forretningsfører Jens Damgaard og formand Niels Krogh Madsen deltog i alle tre rejsegilder. Indehaveren af Murer- og Byggefirmaet Dalsgaard, Flemming Dalsgaard, Aa lestrup, ser gerne, at den næste etape startes så hurtigt som muligt. Det ser jo ud til, at der er brug for moderne lejeboliger i Aalestrup, og vi ser, at de tiltrækker nogle beboere, som vi ellers ikke ville få, siger Flemming Dalsgaard. Niels Bartholmæussen fra træhusleverandøren Svendsen i Kongerslev understreger, at interessen for træhuse som dem i Aalestrup er stor. Vi skipper cirka et træhus af sted om ugen. Når folk ser, hvor dejlige, husene er, vil de gerne leje dem, fastslår Niels Bartholomæussen. Læs om Falkens rejsegilde på næste side

6 6 Falkens 18 lejligheder får indflytning 1. maj 2013 Mens der var bidende kulde, da der den 2. februar 2012 blev taget første spadestik til Falkens 18 lejligheder midt i Løgstør, var der solskin og lunt vejr, da der den 13. september blev holdt rejsegilde på projektet. Næste milepæl for Falken på hjørnet Rådhusgade Jernbanegade bliver indflyt ningen 1. maj 2013, oplyser forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening. Der er allerede underskrevet flere lejekontrakter, og mange henvendelser fra såvel Løgstør som andre steder vidner om stor interesse omkring de 18 boliger. Den centrale placering og den korte afstand til Limfjorden tiltrækker stor opmærksomhed. Godt håndværk og samarbejde om Falken Formand Niels Krogh Madsen, Aars Boligforening, takkede i forbindelse med rejsegildet håndværkere og andre samarbejdspartnere for godt og seriøst arbejde. Det er en fornøjelse at se, hvor godt byggepladsen fungerer, selv om pladsen er trang, sagde Niels Krogh Madsen. Det er også meget glædeligt, at interessen for at bo i Falkens moderne lejligheder er så stor, at vi allerede nu er i fuld gang med at underskrive lejekontrakter med lejerne, som kan flytte ind til maj Niels Krogh Madsen udtrykte Falken er et imponerende byggeri midt i Løgstør. håb om, at ejendommen må blive til gavn og glæde for Løgstør og omegn. Det er en kendsgerning, at flere af lejerne til de 18 boliger udefra er blevet tiltrukket af Falkens centrale beliggenhed nær ved Limfjordens vande, tilføjede boligforeningsformanden. Vi vil arbejde for at sikre udvikling og vækst gennem et godt boligudbud. I forbindelse med rejsegildet blev der foruden pølser og frikadeller serveret vafler fra Nutidens Kvinders campingvogn, som var opstillet nær Falken. Der var trængsel ved vaffelboden. Fra venstre formand Niels Krogh Madsen, forretningsfører Jens Damgaard, tømrerentreprisens Thorkild Jespersen, Skovsgaard, samt murermester Lars Madsen og byggeleder Kurt Jensen, begge Henriksen & Madsen, Løgstør. De nyder udsigten fra Falken til Limfjorden for enden af Rådhusgade. Formand Peter Sørensen, Aars, ved indgangen til Aars Bil lardklubs domicil. Peter og Aars Billardklub Peter Sørensens altoverskyggende fritidsinteresse er billard. Det kommer Aars Billardklub til gode, idet han er en dygtig formand for klubben. Det har han været de sidste seks år. Han har været i bestyrelsen i 24 år og har prøvet næsten alle poster med undtagelse af kassererposten. Billardklubbben, som har cirka 110 medlemmer, købte i 1994 ejendommen Nibevej 3C, hvor de 16 turneringshold og andre billardinteresserede holder til. Da Billardklubben erhvervede huset, sagde den nej til at modtage kommunalt tilskud. Til gengæld fik klubben tilladelse til at sælge en vand eller øl. Aars Billardklubs førstehold spiller i 1. Division. Fra venstre Poul Madsen, Østrup, Vagn Nielsen, Aars, Peter Dahl, Hornum, og formand Peter Sørensen, Aars ved bil lard bordet.

7 7 Medarbejderportræt Peter Sørensen kontrollerer en elkontakt hos Charlotte og Holger Jo hansen, Tofte parken 66, Aars, mens parrets ni-årige søn Rikki ser til. Aars ejendomsfunktionæren glad for jobbet og for billard Peter Sørensen er et kendt ansigt blandt Aars Boligforenings knap 100 lejere i Tofteparken og blandt alle byens billardinteresserede. Som ejendomsfunktionær tager han sig af en masse ting, bl.a. døre, vinduer, låse, afløb, vandhaner, Tofteparkens fire legepladser og store grønne områder, hvori indgår ikke færre end fem km hæk, som skal klippes. Det er et afvekslende job at være ejendomsfunktionær. Siden jeg startede i 1995 er der blevet lagt mere ansvar ud til os ejendomsfunktionærer, fortæller Peter Sørensen. Vi foretager syn, kontakter håndværkere og varetager kontakten til lejerne. Det passer mig godt at arbejde i frihed under ansvar. Sætter en ære i at holde området pænt Peter Sørensen sætter en ære i, at Tof te parken fremstår pæn og indbydende. Derfor er det glædeligt, når beboerne og deres børn medvirker til at holde området i orden. Ejendomsfunktionær Peter Sørensen har fem km hæk at klippe. Peter Sørensen har et lille værksted i forbindelse med Tofteparkens fælleshus. Her foretager han småreperationer og gør værktøjet klart. Forleden var der kun fem stykker papir at samle op, da jeg gik min runde. Det kan faktisk lade sig gøre at få børnene til at undlade at henkaste ret meget papir og andet affald i området, understreger ejendomsfunktionæren fra Aars. En ejendomsfunktionær må svare på mangeartede spørgsmål. Forleden blev jeg spurgt om, hvorvidt mælkebøtterne på det tilgrænsende kommunale areal var sprøjtet med pesticider. Spørgeren ville være sikker på, at mælkebøttebladene ikke var giftige for hans skildpadder. Det kan også være spørgsmål om, hvilke gardiner der må hænges op i lejlighederne eller hvordan antennesignalet kommer til at fungere, fortæller Peter Sørensen. Blev udlært smed hos Frandsgaard Den 49-årige ejendomsfunktionær er fra Sindal. Han blev udlært smed på Frandsgaards Maskinfabrik ved Farsø i Efter ni måneders værnepligt arbejdede Peter Sørensen som formand hos Frandsgaard, indtil han blev an sat som ejendomsfunktionær i Aars Bo ligforening i Peter Sørensens hustru, Lene, er køkkenassistent på Aalestrup Naturefterskole. Deres to børn, Jeannet på 23, og Jesper på 20, er henholdsvis overassistent på Aal borg Universitet og ITsupportelev på Er hvervs sko - lerne Aars. Jeg er glad for at være ejendomsfunktionær hos Aars Boligforening. El lers havde jeg næppe været det så mange år, som tilfældet er, konkluderer Peter Sørensen.

8 8 Tommelfingeren nedad for kolonihaver i Aars Astrid Mathiasen hygger sig på terrassen i Himmerlandsparken 7. Astrid Mathiasen, Himmer landsparken 7, lejlighed 33, Aars, vandt tre flasker god vin i Aars Bolig forenings konkurrence Mormors ko - lonihavehus. Dem fik hun forleden overrakt af forretningsfører Jens Damgaard. Boligforeningen havde sat vingaven på højkant som led i en Mini-gallup om interessen for at få en kolonihave i sidste udgave af SAMBONYT. Blandt indsenderne af kuponer blev Astrid Ma thiasen udtrukket som den heldige vinder. Jeg ville gerne være med i undersøgelsen, men jeg ønsker ikke at få en kolonihave, understreger den 81-årige fra Aars. Det var jo blandt andet for at slippe for at holde haven, at vi i sin tid flyttede fra vort parcelhus på Vestervang til Himmerlandsparken. Havde kolonihave, før familien fik parcelhus Astrid Mathiasen savnede efter flytningen til Himmerlandsparken i starten haven og drivhuset, men det gik hurtigt over. Sammen med sin mand, chauffør Hakon Mathiasen, der faldt bort sidste år, flyttede hun til Aars i De første år boede vi til leje på Møllevej. Da havde vi en kolonihave og var medlem af Kolonihaveforeningen af 1915 i Aars, ja, min mand var flere år foreningens kasserer, fortæller Astrid Mathiasen. For knap 50 år siden opførte vi huset på Vestervang. Herefter afhændede vi kolonihaven, idet vi fik nok at gøre med at holde haven ved huset. Har fjernet ukrudt nok i min tilværelse Astrid Mathiasen er rigtig glad for sin 90 kvadratmeter store lejlighed i Him merlandsparken. Vi flyttede ind i den nyopførte boligblok den 15. april 2006 og fik hurtigt solgt vort hus på Ves tervang. På den dejlige terrasse passer jeg nogle krukker med blomster samt et lille glasoverdækket mini-drivhus med køkkenurter. Men derfra og til at have en kolonihave er der også et stort spring. Jeg har fjernet ukrudt nok i min tid, fastslår Astrid Mathiasen. Astrid Mathiasen fik overrakt vin af forretningsfører Jens Damgaard, Aars Bolig fo rening. Det synspunkt står den 81-årige Aarsbor ger tilsyneladende ikke alene med. 80 procent af deltagerne i boligforeningens Mi ni-gallup vendte tommelfingeren ned ad over for interessen for at få en kolonihave. Dermed må vi konstatere, at der ikke er overvejende stemning for kolonihaver blandt vore lejere. Så vil vi ikke bruge yderligere ressourcer på det, konkluderer forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening. Aars Bogtryk & Offset Martin Glerup Information

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : OKTOBER 2013

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : OKTOBER 2013 SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : OKTOBER 2013 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag

Læs mere

Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening.

Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening. SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 11 : OKTOBER 2014 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00

Læs mere

Perspektivet i at ændre forholdene for BEBOERDEMOKRA- TIET, ved at klæde de unge på via en mentorordning.

Perspektivet i at ændre forholdene for BEBOERDEMOKRA- TIET, ved at klæde de unge på via en mentorordning. Perspektivet i at ændre forholdene for BEBOERDEMOKRA- TIET, ved at klæde de unge på via en mentorordning. Claus-Peter Aanum. Boligforeningen Ungdomsbo i Esbjerg, den 15. marts 2012. Første gang jeg stiftede

Læs mere

3. Hvorfor fangede man nogle kvinder, tog tøjet af dem og klippede alt håret af dem på gaden?

3. Hvorfor fangede man nogle kvinder, tog tøjet af dem og klippede alt håret af dem på gaden? Før læsning: Introduktion til årtiet Gruppearbejde: Se på billederne i bogen side 3. Hvad kender I? Hvad tænker I? Hvad tror I kapitlet handler om? Hvad ved I om dette årti i jeres eget hjemland / verden

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Giftfri ukrudtsbekæmpelse i Løgstør de sidste 22 år Træer og buske, græs og ukrudt vokser og skaber travlhed hos Løgstør Boligforenings vice-

Giftfri ukrudtsbekæmpelse i Løgstør de sidste 22 år Træer og buske, græs og ukrudt vokser og skaber travlhed hos Løgstør Boligforenings vice- SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 11 : JUNI / JULI 2015 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Årsmøde i Sporvejsfunktionærernes Boligforening SBF 1

Årsmøde i Sporvejsfunktionærernes Boligforening SBF 1 Årsmøde i SBF 1 Referat fra ordinært årsmøde i SBF 1 - afholdt mandag den 14. maj 2012, kl. 19.00, i Adventskirken, Sallingvej 90-2720 Vanløse. Til stede var: Gæster: Der var mødt 32 personer, hvoraf 27

Læs mere

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret.

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret. Søhusene Nakskov Almene Boligselskab bygger i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

Eksklusive kvalitetsboliger i hjertet af Vojens

Eksklusive kvalitetsboliger i hjertet af Vojens Eksklusive kvalitetsboliger i hjertet af Vojens Vojens Andels-Boligforening har opført 30 nye attraktive kvalitetsboliger på den gamle slagterigrund i hjertet af Vojens. Boligerne er mellem 91 og 115 m

Læs mere

Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum.

Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum. Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum. Kun 2 ½ km. fra området findes der både skole, børnehave og idrætsfaciliteter. Bebyggelsen grænser op

Læs mere

Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum.

Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum. Området: Boligerne på Hvilhøjvej, er beliggende i et attraktivt område ikke langt fra Hobro centrum. Kun 2 ½ km. fra området findes der både skole, børnehave og idrætsfaciliteter. Bebyggelsen grænser op

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : JANUAR 2013

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : JANUAR 2013 SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : JANUAR 2013 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag

Læs mere

Kim efterlyste en underskrevet anvisningsaftale for Søtoften. Det blev aftalt at boligselskabet sender aftalen.

Kim efterlyste en underskrevet anvisningsaftale for Søtoften. Det blev aftalt at boligselskabet sender aftalen. Hagen Ahlgreen Jette Fesner Bettina Foltinger Liselotte Hvidt Ballerup almennyttige Boligselskab Kim Pasternak, Boligkontoret Lone Schock, Malene Aagaard Kristensen og Hanne Nygård Jensen Center for By,

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

360 GRADERS EFTERSYN. Sundby-Hvorup Boligselskab Ulsted Afdeling 4

360 GRADERS EFTERSYN. Sundby-Hvorup Boligselskab Ulsted Afdeling 4 360 GRADERS EFTERSYN Sundby-Hvorup Boligselskab Ulsted Afdeling 4 360 GRADERS EFTERSYNET HVAD ER ET 360 GRADERS EFTERSYN? TILSTANDEN I AFDELING 4 Sundby-Hvorup Boligselskab har i løbet af de sidste måneder

Læs mere

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004 Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Tilstede: 11 beboere samt Finn Nielsen fra Hovedbestyrelsen Astrid Anthonisen,

Læs mere

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JUNI 2014

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JUNI 2014 SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JUNI 2014 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag

Læs mere

ENGPARKEN. næste skridt? Tak for det store fremmøde på beboermødet, 4. november. Interessen for det omfattende renoveringsprojekt. Klar til. Nr.

ENGPARKEN. næste skridt? Tak for det store fremmøde på beboermødet, 4. november. Interessen for det omfattende renoveringsprojekt. Klar til. Nr. ENGPARKEN November 2014 Nr. 2 Information om renoveringsprojektet til alle beboere i Afdeling 7 Klar til næste skridt? Tak for det store fremmøde på beboermødet, 4. november. Interessen for det omfattende

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Generalforsamling Der indkaldes til ordinær generalforsamling i GVF Grundejerforeningen Vejlby Fed tirsdag

Læs mere

HAARBY LOKALHISTORISKE FORENING. Byvandring 20-08- 2014. Ruten: Linien 2 Algade Skolevej Strandgade Algade Linien 2

HAARBY LOKALHISTORISKE FORENING. Byvandring 20-08- 2014. Ruten: Linien 2 Algade Skolevej Strandgade Algade Linien 2 HAARBY LOKALHISTORISKE FORENING. Byvandring 20-08- 2014. Ruten: Linien 2 Algade Skolevej Strandgade Algade Linien 2 Landindpektørboligen. I 1889 startede landinspektør H. P. Jacobsen sin landinspektørvirksomhed

Læs mere

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro.

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Damgade 14. Boel Nr.44 (Gl. 21 ). Nr. 27 På præstekort hus 41 Viet den 22. okt. 1831 Johan Henrik Schmidt * 28. aug 1797, søn

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

4000 Roskilde. Poulsen. velkommen. 1. Valg af. selskabet. Tlf:

4000 Roskilde. Poulsen. velkommen. 1. Valg af. selskabet. Tlf: Til repræsentantskabett Parkvænget 25 4000 Roskilde Telefon: 46 30 47 00 Fax: 46 30 47 57 www.bosj.dk 20. april 2010 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 8. april 2010, kl. 18.30

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

Telefoner i ØsterBO. ØsterBO har medio november 2007 iværksat et forsøg på at forbedre. Læs om : Boligforeningen ØsterBO årgang 27 2007 nr.

Telefoner i ØsterBO. ØsterBO har medio november 2007 iværksat et forsøg på at forbedre. Læs om : Boligforeningen ØsterBO årgang 27 2007 nr. Boligforeningen ØsterBO årgang 27 2007 nr. 4 Telefoner i ØsterBO. ØsterBO har medio november 2007 iværksat et forsøg på at forbedre vores telefonsystem. Læs mere på side 5 Læs om : Telefoner i ØsterBO

Læs mere

Velkommen som beboer i Hjerteparken

Velkommen som beboer i Hjerteparken Velkommen som beboer i Hjerteparken Boligselskabet BSB Svendborg samt Hjerteparkens afdelingsbestyrelse byder alle nye beboere velkommen her til afdeling 8 Hjerteparken. Vi vil håbe, at I kan falde godt

Læs mere

KAB tilbyder rådgivning om seniorbofællesskaber

KAB tilbyder rådgivning om seniorbofællesskaber Sammen - og alligevel sig selv KAB tilbyder rådgivning om seniorbofællesskaber Forleden sad jeg og talte med en af de andre beboere. Vi kom til at tale om, hvad vi skulle spise om aftenen. Vejret var godt,

Læs mere

2.etape. Fredensborgparken. Anden etape af eksklusivt rækkehusprojekt i Stavtrup

2.etape. Fredensborgparken. Anden etape af eksklusivt rækkehusprojekt i Stavtrup 2.etape Fredensborgparken Anden etape af eksklusivt rækkehusprojekt i Stavtrup [ 2 ] Illustrationerne kan have tilvalg og der tages forbehold for fejl og ændringer. Tegninger er ikke målfaste. Rækkehusprojekt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

Gælder det byggeri...

Gælder det byggeri... Gælder det byggeri... En stærk partner Vibe-Huse A/S har gennem knap 40 år leveret kvalitetsbyggeri i Østjylland i form af parcelhuse, ejer- og andelsboliger samt leje- og erhvervsbyggeri. Virksomheden

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Krügers Park. Din foretrukne ejendomsmægler i hele trekantsområdet! Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia

Krügers Park. Din foretrukne ejendomsmægler i hele trekantsområdet! Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia Krügers Park Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia Sandra Nielsen Daglig leder, Fredericia Nicolaj Seelig Fredericia Mette E. Nielsen Fredericia Mette Hjære Projektansvarlig, Kolding Vejle, Fredericia & Vejen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

POWER GRID SPILLEREGLER

POWER GRID SPILLEREGLER POWER GRID SPILLEREGLER FORMÅL Hver spiller repræsenterer et energiselskab som leverer elektricitet til et antal byer. I løbet af spillet køber hver spiller et antal kraftværker i konkurrence med andre

Læs mere

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form 1983 Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form Hans og Anna Pedersen VEJEN: Selv om det sner, stormer eller regner kan man hver dag træffe ægteparret Anna og Hans Pedersen, Præstevænget

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 # Navn Klub Score Spil Points 1. Britta Skalshøj Hjørring Firma Sport 4 4:1 57:28 2. Jimmi Nielsen Firmaidræt Hillerød 4 4:1 61:35 3.

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Redegørelse for den gennemførte styringsdialog - 2013

Redegørelse for den gennemførte styringsdialog - 2013 Redegørelse for den gennemførte styringsdialog - 2013 Boligselskabet af 1945 Referat fra dialogmøde den 2. december 2013, kl. 10.00 Forretningsfører Jens Gielsgaard, Boligselskabet af 1945 Formand Erling

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 7 Buen, Stubbæk og Sejsbjerg, Stubbæk Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 16.

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

Referat, afdelingsmøde, Skoleparken, Boligselskabet Nordsjælland. 23.10.2012 i Frederiksborg Centret Mødestart: 19.00. Slut: 20.50.

Referat, afdelingsmøde, Skoleparken, Boligselskabet Nordsjælland. 23.10.2012 i Frederiksborg Centret Mødestart: 19.00. Slut: 20.50. Referat, afdelingsmøde, Skoleparken, Boligselskabet Nordsjælland. 23.10.2012 i Frederiksborg Centret Mødestart: 19.00. Slut: 20.50. Fremmødte: 163 husstande Inviterede teknikere: Jens Nielsen (JN), Wissenberg

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 55

VELKOMMEN TIL AFDELING 55 VELKOMMEN TIL AFDELING 55 Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden. Husorden Dine muligheder i afdeling 55 Vesterport afdeling 55 er beliggende

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JANUAR 2014 ved betaling af det årlige ajourføringsgebyr på 150 kr.

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JANUAR 2014 ved betaling af det årlige ajourføringsgebyr på 150 kr. SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JANUAR 2014 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Husorden afd. 13-15 og16

Husorden afd. 13-15 og16 Husorden afd. 13-15 og16 HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke,

Læs mere

Visioner for fremtidens Køge Nord. Fra erhverv, landsby og boligområde til attraktiv stationsby anno 2035

Visioner for fremtidens Køge Nord. Fra erhverv, landsby og boligområde til attraktiv stationsby anno 2035 Visioner for fremtidens Køge Nord Fra erhverv, landsby og boligområde til attraktiv stationsby anno 2035. The triangle of growth Befolkningsudviklingen 2012-2030 (prog. 2011) God infrastruktur ved Køge

Læs mere

Organisationsbestyrelsens beretning for 2009

Organisationsbestyrelsens beretning for 2009 Organisationsbestyrelsens beretning for 2009 Jeg vil som jeg plejer aflægge beretning, der dækker tidsrummet fra sidste generalforsamling til dato. Administrationen. FA09 har for nylig fået nye lokaler

Læs mere

ILD SJÆLE SERVICE PÅ BESØG PÅ ÅRHUS TEKNISKE SKOLE. LÆS VIDERE PÅ SIDE 4-7

ILD SJÆLE SERVICE PÅ BESØG PÅ ÅRHUS TEKNISKE SKOLE. LÆS VIDERE PÅ SIDE 4-7 SERVICE PÅ BESØG PÅ ÅRHUS TEKNISKE SKOLE. LÆS VIDERE PÅ SIDE 4-7 ILD SJÆLE Dejligt at få at vide, når man har klippet hækken flot. Kasper og Karlo er to af eleverne på ejendomsservicetekniker-uddannelsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Som du kan læse om i denne udgave af nyhedsbrevet er rækken af tilbud til beboerne

Læs mere

Etape 2. Eksklusive kvalitetsboliger i hjertet af Vojens. www.vojensab.dk

Etape 2. Eksklusive kvalitetsboliger i hjertet af Vojens. www.vojensab.dk Etape 2 Eksklusive kvalitetsboliger i hjertet af Vojens Vojens Andels-Boligforening opfører nu 30 attraktive lejeboliger på den gamle slagterigrund i hjertet af Vojens. Det nye boligområde, Birkeparken,

Læs mere

Sådan boede man i gamle dage

Sådan boede man i gamle dage Sådan boede man i gamle dage Langt de fleste gamle fotografier er enten taget i et fotoatelier eller i fri luft og viser følgelig mest personer eller bygninger og arbejdsprocesser i det fri. Sjældnere

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 14

VELKOMMEN TIL AFDELING 14 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 14 GOLFPARKEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Penge til lejligheden. Almene boliger finansiering og husleje

Penge til lejligheden. Almene boliger finansiering og husleje Penge til lejligheden Almene boliger finansiering og husleje Når du bor i almen bolig, bestemmes huslejen af to slags omkostninger: 1 2 Driftsomkostninger (ejendomsskatter, forsikringer, udvendig vedligeholdelse,

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for Mariagervej 2 A-F afdeling 13. Mandag, den 7. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Inspektør Thomas Petersen (TP), og Jette

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Fortsættelse af nr.1. udvidet version. Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør

PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Fortsættelse af nr.1. udvidet version. Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING Fortsættelse af nr.1. udvidet version Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør www-lovløsetidende.dk Mail: palleflebohansen@gmail.com

Læs mere

Nyheder fra Titanparken April/ Maj 2015

Nyheder fra Titanparken April/ Maj 2015 Nyheder fra Titanparken April/ Maj 2015 Gode lejligheder, gode venner, god at spille fodbold i - Omar 11 år Gerne flere legepladser, her er godt at spille fodbold, store lejligheder - Yahe 7 år Her er

Læs mere

Værdier og. målsætninger

Værdier og. målsætninger Værdier og målsætninger Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere værdi- og visionsgrundlaget for AAB. Vi håber, at alle vil bruge det som inspiration og arbejdsredskab i den fremtidige udvikling af

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det.

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det. Åben Damedag Maj 2007 Langt om længe blev det den 2. maj, hvor vi skulle afvikle vores første Åben Damedag i Smørblomsternes regi. Vi havde glædet os til dagen i lang tid, og vi håbede, at vores forberedelser

Læs mere

Borgernes holdning til bolig og bosætning I Århus og på landsplan

Borgernes holdning til bolig og bosætning I Århus og på landsplan Borgernes holdning til bolig og bosætning I Århus og på landsplan Århus Kommune 26. marts 2007 Indholdsfortegnelse 1 Indledning og sammenfatning...3 1.1 Resumé...3 2 Bolig og bosætning...5 2.1 Boform...5

Læs mere

Referat for Beredskabskommissions møde den 14. december 2011 kl. 10:00 i Jørgen Hansens kontor

Referat for Beredskabskommissions møde den 14. december 2011 kl. 10:00 i Jørgen Hansens kontor Referat for Beredskabskommissions møde den 14. december 2011 kl. 10:00 i Jørgen Hansens kontor Indholdsfortegnelse 001. Udbud af skorstensfejning 3 002. Nedlæggelse af Redningshundetjenesten. 5 003. Stormflod

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

E/F SLOTSENGEN S HISTORIE

E/F SLOTSENGEN S HISTORIE E/F SLOTSENGEN S HISTORIE I april 2010 satte DanBolig et projekt byggeri til salg på Slotsherrensvej 203. Det havde været til salg for ca. 10 år siden med blev opgivet på grund af forurening. Men nu skulle

Læs mere

Struer Boligselskab bygger for fremtiden

Struer Boligselskab bygger for fremtiden Struer Boligselskab bygger for fremtiden Nye og renoverede boliger i afdeling 1, Ølbyvej, Voldgade og Solkrogen Bæredygtigt byggeri / Moderne boliger / Udsigt til Limfjorden OM PROJEKTET Boliger til alle

Læs mere

Referat af Informationsmøde på Gildbroskolen mandag den 21. juni 2010 kl. 19.00 om renoveringen i Vildtbanegård II.

Referat af Informationsmøde på Gildbroskolen mandag den 21. juni 2010 kl. 19.00 om renoveringen i Vildtbanegård II. Referat af Informationsmøde på Gildbroskolen mandag den 21. juni 2010 kl. 19.00 om renoveringen i Vildtbanegård II. Tilstede: ca. 100 125 beboere.afdelingsbestyrelsen, arkitekt Bernd Kjelland, NCC: Brian

Læs mere

Rødtjørnen II i Horsens

Rødtjørnen II i Horsens Rødtjørnen II i Horsens Midtjysk Boligselskab Midtjysk Boligselskab opfører 60 nye lejeboliger på Rødtjørnen i Torsted ved Horsens. De 60 nye lejeboliger kommer til at bestå af fritliggende huse på hhv.

Læs mere

PARK NYT SKOLEPARKERNE. Vinter 2014

PARK NYT SKOLEPARKERNE. Vinter 2014 PARK NYT Vinter 2014 SKOLEPARKERNE Indhold i dette nr.: Juletræstænding 1. december side 2 Nyt fra bestyrelsen side 3 Skoleparkens Fritidsklub side 6 Julespisning 29. november side 10 Juletræsfest 30.

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

Dagsorden for Handicapråds møde den 09. december 2009 kl. 10:00 i Vilsted Søgaard, Ranumvej 49, Vilsted

Dagsorden for Handicapråds møde den 09. december 2009 kl. 10:00 i Vilsted Søgaard, Ranumvej 49, Vilsted Dagsorden for Handicapråds møde den 09. december 2009 kl. 10:00 i Vilsted Søgaard, Ranumvej 49, Vilsted Indholdsfortegnelse 038. Overrækkelse af tilgængelighedspris 83 039. Tilgængelighed til valglokaler

Læs mere

BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord

BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord Brejning lystbådehavn Vejle fjord Kellers park Bo i Bøgeparken nær skov og fjord Hvorfor låne millioner for at bo ved skov og fjord, når du kan leje til

Læs mere

Løvelbro Kro. Nedenstående optegnelser er lavet af. KNUD V. SØRENSEN Havrevænget 17 Bøstrup 8870 Langå 86 96 4149-40 58 41 40

Løvelbro Kro. Nedenstående optegnelser er lavet af. KNUD V. SØRENSEN Havrevænget 17 Bøstrup 8870 Langå 86 96 4149-40 58 41 40 Løvelbro Kro. Nedenstående optegnelser er lavet af KNUD V. SØRENSEN Havrevænget 17 Bøstrup 8870 Langå 86 96 4149-40 58 41 40 Løvelbro er en gammel stedsbetegnelse for overgangen af Skals å, i tidernes

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Historien om en håndværksvirksomhed

Historien om en håndværksvirksomhed Velkommen til historien om Solvang VVS At det blev Solvang VVS som skulle blive omdrejningspunktet i denne historie var på ingen måde planlagt, idet den ligesågodt kunne være skrevet med udgangspunkt i

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 61

VELKOMMEN TIL AFDELING 61 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 61 «Bruger_Initial» Odinsgade/Seminariebyen Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på -

Læs mere

Havnehusene. Familieboliger på Dagmar Petersens Gade på Aarhus Ø. Udsigt over havnen Grønne gårdrum og taghaver Opfylder fremtidens energikrav

Havnehusene. Familieboliger på Dagmar Petersens Gade på Aarhus Ø. Udsigt over havnen Grønne gårdrum og taghaver Opfylder fremtidens energikrav Havnehusene Familieboliger på på Aarhus Ø Udsigt over havnen Grønne gårdrum og taghaver Opfylder fremtidens energikrav Placeringen Aarhus Ø Aarhus bliver i disse år beriget med en nyanlagt og storstilet

Læs mere

1 Yding A/S. 3 Byggefirmaet Knudsgaard 4.947.600,00

1 Yding A/S. 3 Byggefirmaet Knudsgaard 4.947.600,00 A: Murerentreprisen: 1 Yding A/S 8.881.058,00 2 Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S 3 Byggefirmaet Knudsgaard 8.146.850,00 x 4 Skibbild Entreprise 5 Murer og Entreprenør Aage Laursen 6 Robert S. Simonsen

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup O punktsmåling Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Udviklingsafdelingen 04-03-2013 O punksmålingen er gennemført i 2013, hvor der er omdelt spørgeskemaer

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere