I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : NOVEMBER 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : NOVEMBER 2012"

Transkript

1 SAMBONYT I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : NOVEMBER 2012 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf Daglig kl Torsdag kl Fredag kl Fjerritslev Aggersundvej 4B, 9690 Fjerritslev Tlf Mandag kl Tirsdag kl Onsdag kl Torsdag kl Fredag kl Løgstør Hjortens Gyde 2, 9670 Løgstør Tlf Mandag kl Tirsdag kl Torsdag kl Aars Boligforening får ny hjemmeside Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening. Det er meget vigtigt, at vi til stadighed har fokus på udlejning gennem en udstrakt service og venlig betjening på kontoret. Det være sig ved personlig henvendelse på kontoret eller pr. telefon, sådan at alle føler sig velkommen. En moderne velfungerende hjemmeside er i den forbindelse også meget vigtig, og som det fremgår andetsteds i bladet, har der i nogle måneder været afsat ekstra ressourcer til dette formål. Vi er overbeviste om, at den nye hjemmeside, i kombination med en venlig betjening og et udbud af kvalitetsboliger i by og opland, vil medvirke til, at Aars Boligforening udbygger sin betydning som kommunens største udbyder af boliger for alle. Læs mere om Aars Boligforenings nye hjemmeside på side 2 AARSBO Boligforeningens billardformand Peter Sørensen er glad for at være ejendomsfunktionær i Aars Boligforening. Han sætter pris på kontakten med lejerne i Tofteparken, hvor en masse gøremål gør hverdagen af - vekslende. Peter Sørensens store fritidsinteresse er billard. Ejen doms funk tionæren har været i Aars Billard klubs bestyrelse i 24 år og varetager nu på sjette år formandshvervet. Læs mere om Peter Sørensen på side 6-7 Sangen fik vinger i Aars Aars Boligforenings i Olle- Kolle i Him mer lands - parken markerede Syng og spil dansk -ugen på fornemste vis, da der den 22. oktober blev holdt indvielse af bebyggelsens digitale klaver. De dejlige danske efterårssange blev akkompagneret af en af beboerne, 75-årige Ditte Jensen, som har en solid musikalsk ballast med sig. Ditte Jensen tog initiativ til, at Olle-Kolle fik det digitale klaver, som hun her betjener med kyndig hånd. Læs mere om pianisten og den dejlige sangeftermiddag på side 3

2 2 Aars Boligforening klar med NY FLOT HJEMMESIDE Aars Boligforening er nu klar med en ny moderne og mere brugervenlig hjemmeside. På kan alle interesserede se resultatet af den kraftige ansigtsløftning, som hjemmesiden har undergået. Den nye hjemmeside er mere brugervenlig. Det er således lettere at søge på Aars Boligforenings boliger. Interesserede kan nu klikke sig ind på en masse værdifulde oplysninger om ledige boliger, de enkelte afdelinger og nyheder fra boligforeningen. Vor oprindelige hjemmeside havde efterhånden en halv snes år på bagen. Derfor trængte den til et nyt design, fortæller regnskabschef Jørgen Jensen, som sammen med kontormedarbejderne Gitte Leach og Bettina L. Andreassen har stået i spidsen for arbejdet med den nye hjemmeside. Mange oplysninger om boligforeningens tilbud Hjemmesiden byder nu på en række oplysninger fra Aars Boligforenings virkefelt. Det drejer sig bl.a. om: Kort over placeringen af de enkelte afdelinger Ledige boliger Boligernes areal og beliggenhed Husleje og indskud Fælleshuse/lokaler og gæsteværelser Indmeldelsesformularer m.v. Forhold omkring ind- og fraflytning Vedligeholdelsesreglement Viceværter for de enkelte afdelinger Medarbejdere i administrationen Bestyrelsen Repræsentantskabet Oplysningerne på hjemmesiden er op delt, så det er let at finde frem til boligudbuddet de forskellige steder i Aars Bo - ligforenings virkeområde. Det drejer sig om de tre byer Aars, Aale strup og Hornum, hvor boligforeningen råder over flest boliger. Endvidere er det let at søge bolig i Aars opland og Aalestrup op - land. Foruden oplysning i tekstform viser billedgalleri og andre fotos glimt fra afdelingerne. Samtidig er der links til forskellige hjemmesider om de enkelte byer og områder. På den måde kan potentielle lejere og andre interesserede hurtigt skaffe sig overblik over, hvilke muligheder, Aars Boligforening byder på, understreger regnskabschef Jørgen Jensen. Opbygningen af den flotte hjemmeside har MedieGrafik, Aars, foretaget. Se selv resulatet på: AARSBO Jørgen Jensen, Bettina L. Andreassen og Gitte Leach har stået i spidsen for arbejdet med Aars Bolig forenings nye hjemmeside.

3 3 SYNG OG SPIL DANSK-UGEN fik rigtig fin optakt i Aars Der blev sunget godt med på sangene fra den danske sangskat. Det lysner over agres felt, Nu falmer skoven trindt om land, Svantes lykkelige dag og mange andre kendte bidrag fra den danske sangskat lød, da Aars Boligforenings Olle-Kolle tog sit nye digitale klaver i anvendelse. Det var en ønskestart på Spil og syng dansk -ugen den 22. oktober. Og det var ingen musikalsk novice, som sad bag klaveret. Den 75-årige Ditte Jensen, som har boet i en af Olle-Kolle-lejlighederne siden 27. december sidste år, er nemlig konservatorieuddannet pianist og har en 38-årig karriere som musiklærer på Nørre Nissum Seminarium bag sig. Ulla Rømer Juhl, Niels Houmøller, begge fra Olle-Kolle beboelsens afdelingsbestyrelse sammen med pianisten Ditte Jensen og forretningsfører Jens Damgaard ved det nye digitale klaver. Musik har mange positive sider. Man kan ikke slås, når man spiller og synger, og man kan ikke synge, hvis man er sur, pointerer Ditte Jensen. Hvis man er deprimeret og ked af det, kan musikken derimod hæve en op over de triste tanker. I forbindelse med musikarrangementet i Aars bød medlem af afdelingsbestyrelsen, Ulla Rømer Juhl, Aars, velkommen. Der var fælles kaffebord. Forretningsfører Jens Damgaard, som deltog i klaver-indvielsen, oplyser, at Sparekassen Himmerlands Gavefond har ydet et tilskud på 5000 til klaveret, mens Aars Boligforening har dækket resten. I dagens anledning lykkedes det at få Jens Damgaard til at synge et solonummer. Fotos: Jesper Steen Nielsen Glimt fra besøget på Tangeværket og Elmuseet. 33 fra tre boligforeninger på tur til Tangeværket Den årlige SAMBO-ekskursion gik til Tangeværket og Elmuseet mellem Viborg og Silkeborg. Aars Boligforening forestod arrangementet. Det var meget interessant at se Tan geværket et af Danmarks eneste vand - kraftværker. Det blev opført på grundlag af en lov om udnyttelse af vandkraften i Gudenåen vedtaget den 20. marts I forbindelse med vandkraftværket skete der en opstemning af Gudenåen og dannelse af Tange Sø. Det var i datidens målestok et mega stort anlægsprojekt. Meget jord blev flyttet med trillebør, og 500 mand var beskæftiget med etableringen. SAMBO-deltagerne fik på Elmuseet kendskab til et stykke spændende dansk energi-historie. 33 viceværter, administrativt personale og hovedbestyrelsesmedlemmer fra de tre deltagende boligforeninger Aars, Løgstør og Fjerritslev deltog i det interessante arrangement, som blev sluttet af med et måltid mad på Kongensbro Kro.

4 4 Glimt fra Hornum-bebyggelsen, hvor der blev holdt rejsegilde tirsdag den 11. september Foto: Bettina L. Andreassen Festligt rejsegilde på 12 rækkehuse i Hornum Der var fest og glæde i Hornum, da Aars Boligforening holdt rejsegilde på 12 moderne træhuse i bebyggelsen Valnøddeparken. Træhusene indgår i et grønt miljø på den tidligere markedsplads. Der var krans på carporten og en vimpel medbragt af Kim Jørgensen, Frøslev Huse, som har produceret hu - sene. De er leveret via Tom Bent - zen, XL-Byg, Aalestrup. Tre gange rejsegilde i en uge er ingen hverdagsbegivenhed inden for danske boligselskaber. Ikke desto mindre var det netop, hvad Aars Boligforening præsterede i første halvdel af september. Der blev startet op med 12 familieboliger i Valnøddeparken i Hornum tirsdag den 11. september Dagen efter gjaldt det rejsegilde for ti boliger i bebyggelsen Lucernevangen i Aalestrup, og endelig som rosinen i pølseenden stod Falkens 18 lejligheder i Løgstør for tur torsdag den 15. september. De tre projekter sætter en tyk streg under Aars Boligforenings målsætning: At skaffe højkvalitetsboliger flere steder i Jeg vil gerne rette en tak til producent og håndværkere for veludført arbejde, sagde Aars Boligforenings formand, Niels Krogh Madsen. De 12 træhuse har carport, redskabsrum og en mindre have. I forbindelse med fællesarealet er der etableret et forsinkelsesbassin, som er del af et lille søanlæg. God isolering er lig med lav varmeudgift Af boligerne er de seks på 98 kvadratmeter, mens de øvrige seks er på 109 kvadratmeter. Træhusene i Hornum indgår i et godt miljø på den lokalitet, som tidligere lagde plads til det navnkundige Ulstrup Marked, fortæller forretningsfører Jens Damgaard, Aars. I lighed med Aars Boligforenings øvrige træhuse nyder Hornum-boligerne godt af, at de er isoleret efter de nyeste normer, således at varmeregningen er lav typisk omkring kun 500 kr. om måneden. De fleste af husene er forlængst taget i anvendelse, men der er stadig mulighed for at leje et af de attraktive huse, oplyser Aars Boligforening. Sådan er udsigten fra Lucerne vangen 17. Her ses forretningsfører Jens Damgaard, beboeren af et af de nye træhuse, Jette Larfort, og Niels Krogh Mad sen. Servicemedarbejderne Kristian Kristiansen, Steen Thomsen og John Søgaard, alle Aars Boligforening, Aalestrup, sammen med hovedbestyrelsesmedlemmerne Hans Klausen og Elsa Illeriis, begge Aalestrup. Håndværkerne bag Lucernevangprojektet. Fra venstre Jan Holmberg, Nørager Smed og VVS, Hans Nielsen, En lys ide/bojesen El, Aalestrup, Kristian Fusager, MJ Malerfirma, Viborg, Niels Bartholomæussen, Svendsen, Kon gerselv, og Flemming Dalsgaard, Murer- og Byggefirmaet Dalsgaard, Aalestrup.

5 5 foreningens virkeområde og ikke udelukkende i Aars. At boligbyggeriet er en kærkommen opgave for håndværkerne og dermed beskæftigelsen i en tid med økonomisk krise er en kendsgerning. Så der var god grund til at kippe med flaget for Vesthimmerlands fortsatte (bolig) udbygning i septemberugen. Hornum Aalestrup Løgstør Helle Skriver, Sparekassen Himmerland, Aalestrup, Jette Larfort, Lucernevangen 17, Aalestrup, og hendes svigerinde, Lene Larfort, Tommerup Fyn. Fuldt hus i Aalestrups ti nye træhuse, opført i attraktivt naturområde nær byen Blandt deltagerne i rejsegildet i den attraktive nye bebyggelse Lucernevangen i Aalestrup var Jette Larfort, som er første beboer i Lucernevangen 17 et af de ti attraktive træhuse med udsigt til et pragtfuldt stykke natur på randen af Simested Ådal. Jeg har været bosat i udlandet nærmere betegnet Tyskland og USA i 20 år, men ønskede at flytte tilbage til Danmark, fortæller Jette Larfort. Det skyldes ikke mindst ønsket om at komme tættere på familien, idet jeg har en søster i Aars og yderligere familie på Fyn. Da jeg så træhusene i Aars og hørte, at der ville blive opført lignende huse i Aalestrup, bookede jeg straks boligen på 109 kvadratmeter her. Jeg kan godt li at bo i stille og rolige omgivelser og fínder, at der er utroligt dejligt her i Aalestrup. Godt at gå videre med flere træhuse Aars Boligforenings formand, Niels Krogh Madsen, sagde i forbindelse med rejsegildet på boligforeningens ti træhuse på Lucernevangen, at interessen har været så stor for at leje disse huse, at det vil være godt at komme videre med yderligere byggeri på arealet over for de nye boliger. Det er en rigtig attraktiv beliggenhed på kanten af ådalen, og jeg er ikke i tvivl om, at dette har haft betydning for den store forhåndsinteresse, understregede Niels Krogh Madsen. Forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening, oplyser, at der allerede er sket indflytning i boligerne. Forretningsfører Jens Damgaard og formand Niels Krogh Madsen deltog i alle tre rejsegilder. Indehaveren af Murer- og Byggefirmaet Dalsgaard, Flemming Dalsgaard, Aa lestrup, ser gerne, at den næste etape startes så hurtigt som muligt. Det ser jo ud til, at der er brug for moderne lejeboliger i Aalestrup, og vi ser, at de tiltrækker nogle beboere, som vi ellers ikke ville få, siger Flemming Dalsgaard. Niels Bartholmæussen fra træhusleverandøren Svendsen i Kongerslev understreger, at interessen for træhuse som dem i Aalestrup er stor. Vi skipper cirka et træhus af sted om ugen. Når folk ser, hvor dejlige, husene er, vil de gerne leje dem, fastslår Niels Bartholomæussen. Læs om Falkens rejsegilde på næste side

6 6 Falkens 18 lejligheder får indflytning 1. maj 2013 Mens der var bidende kulde, da der den 2. februar 2012 blev taget første spadestik til Falkens 18 lejligheder midt i Løgstør, var der solskin og lunt vejr, da der den 13. september blev holdt rejsegilde på projektet. Næste milepæl for Falken på hjørnet Rådhusgade Jernbanegade bliver indflyt ningen 1. maj 2013, oplyser forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening. Der er allerede underskrevet flere lejekontrakter, og mange henvendelser fra såvel Løgstør som andre steder vidner om stor interesse omkring de 18 boliger. Den centrale placering og den korte afstand til Limfjorden tiltrækker stor opmærksomhed. Godt håndværk og samarbejde om Falken Formand Niels Krogh Madsen, Aars Boligforening, takkede i forbindelse med rejsegildet håndværkere og andre samarbejdspartnere for godt og seriøst arbejde. Det er en fornøjelse at se, hvor godt byggepladsen fungerer, selv om pladsen er trang, sagde Niels Krogh Madsen. Det er også meget glædeligt, at interessen for at bo i Falkens moderne lejligheder er så stor, at vi allerede nu er i fuld gang med at underskrive lejekontrakter med lejerne, som kan flytte ind til maj Niels Krogh Madsen udtrykte Falken er et imponerende byggeri midt i Løgstør. håb om, at ejendommen må blive til gavn og glæde for Løgstør og omegn. Det er en kendsgerning, at flere af lejerne til de 18 boliger udefra er blevet tiltrukket af Falkens centrale beliggenhed nær ved Limfjordens vande, tilføjede boligforeningsformanden. Vi vil arbejde for at sikre udvikling og vækst gennem et godt boligudbud. I forbindelse med rejsegildet blev der foruden pølser og frikadeller serveret vafler fra Nutidens Kvinders campingvogn, som var opstillet nær Falken. Der var trængsel ved vaffelboden. Fra venstre formand Niels Krogh Madsen, forretningsfører Jens Damgaard, tømrerentreprisens Thorkild Jespersen, Skovsgaard, samt murermester Lars Madsen og byggeleder Kurt Jensen, begge Henriksen & Madsen, Løgstør. De nyder udsigten fra Falken til Limfjorden for enden af Rådhusgade. Formand Peter Sørensen, Aars, ved indgangen til Aars Bil lardklubs domicil. Peter og Aars Billardklub Peter Sørensens altoverskyggende fritidsinteresse er billard. Det kommer Aars Billardklub til gode, idet han er en dygtig formand for klubben. Det har han været de sidste seks år. Han har været i bestyrelsen i 24 år og har prøvet næsten alle poster med undtagelse af kassererposten. Billardklubbben, som har cirka 110 medlemmer, købte i 1994 ejendommen Nibevej 3C, hvor de 16 turneringshold og andre billardinteresserede holder til. Da Billardklubben erhvervede huset, sagde den nej til at modtage kommunalt tilskud. Til gengæld fik klubben tilladelse til at sælge en vand eller øl. Aars Billardklubs førstehold spiller i 1. Division. Fra venstre Poul Madsen, Østrup, Vagn Nielsen, Aars, Peter Dahl, Hornum, og formand Peter Sørensen, Aars ved bil lard bordet.

7 7 Medarbejderportræt Peter Sørensen kontrollerer en elkontakt hos Charlotte og Holger Jo hansen, Tofte parken 66, Aars, mens parrets ni-årige søn Rikki ser til. Aars ejendomsfunktionæren glad for jobbet og for billard Peter Sørensen er et kendt ansigt blandt Aars Boligforenings knap 100 lejere i Tofteparken og blandt alle byens billardinteresserede. Som ejendomsfunktionær tager han sig af en masse ting, bl.a. døre, vinduer, låse, afløb, vandhaner, Tofteparkens fire legepladser og store grønne områder, hvori indgår ikke færre end fem km hæk, som skal klippes. Det er et afvekslende job at være ejendomsfunktionær. Siden jeg startede i 1995 er der blevet lagt mere ansvar ud til os ejendomsfunktionærer, fortæller Peter Sørensen. Vi foretager syn, kontakter håndværkere og varetager kontakten til lejerne. Det passer mig godt at arbejde i frihed under ansvar. Sætter en ære i at holde området pænt Peter Sørensen sætter en ære i, at Tof te parken fremstår pæn og indbydende. Derfor er det glædeligt, når beboerne og deres børn medvirker til at holde området i orden. Ejendomsfunktionær Peter Sørensen har fem km hæk at klippe. Peter Sørensen har et lille værksted i forbindelse med Tofteparkens fælleshus. Her foretager han småreperationer og gør værktøjet klart. Forleden var der kun fem stykker papir at samle op, da jeg gik min runde. Det kan faktisk lade sig gøre at få børnene til at undlade at henkaste ret meget papir og andet affald i området, understreger ejendomsfunktionæren fra Aars. En ejendomsfunktionær må svare på mangeartede spørgsmål. Forleden blev jeg spurgt om, hvorvidt mælkebøtterne på det tilgrænsende kommunale areal var sprøjtet med pesticider. Spørgeren ville være sikker på, at mælkebøttebladene ikke var giftige for hans skildpadder. Det kan også være spørgsmål om, hvilke gardiner der må hænges op i lejlighederne eller hvordan antennesignalet kommer til at fungere, fortæller Peter Sørensen. Blev udlært smed hos Frandsgaard Den 49-årige ejendomsfunktionær er fra Sindal. Han blev udlært smed på Frandsgaards Maskinfabrik ved Farsø i Efter ni måneders værnepligt arbejdede Peter Sørensen som formand hos Frandsgaard, indtil han blev an sat som ejendomsfunktionær i Aars Bo ligforening i Peter Sørensens hustru, Lene, er køkkenassistent på Aalestrup Naturefterskole. Deres to børn, Jeannet på 23, og Jesper på 20, er henholdsvis overassistent på Aal borg Universitet og ITsupportelev på Er hvervs sko - lerne Aars. Jeg er glad for at være ejendomsfunktionær hos Aars Boligforening. El lers havde jeg næppe været det så mange år, som tilfældet er, konkluderer Peter Sørensen.

8 8 Tommelfingeren nedad for kolonihaver i Aars Astrid Mathiasen hygger sig på terrassen i Himmerlandsparken 7. Astrid Mathiasen, Himmer landsparken 7, lejlighed 33, Aars, vandt tre flasker god vin i Aars Bolig forenings konkurrence Mormors ko - lonihavehus. Dem fik hun forleden overrakt af forretningsfører Jens Damgaard. Boligforeningen havde sat vingaven på højkant som led i en Mini-gallup om interessen for at få en kolonihave i sidste udgave af SAMBONYT. Blandt indsenderne af kuponer blev Astrid Ma thiasen udtrukket som den heldige vinder. Jeg ville gerne være med i undersøgelsen, men jeg ønsker ikke at få en kolonihave, understreger den 81-årige fra Aars. Det var jo blandt andet for at slippe for at holde haven, at vi i sin tid flyttede fra vort parcelhus på Vestervang til Himmerlandsparken. Havde kolonihave, før familien fik parcelhus Astrid Mathiasen savnede efter flytningen til Himmerlandsparken i starten haven og drivhuset, men det gik hurtigt over. Sammen med sin mand, chauffør Hakon Mathiasen, der faldt bort sidste år, flyttede hun til Aars i De første år boede vi til leje på Møllevej. Da havde vi en kolonihave og var medlem af Kolonihaveforeningen af 1915 i Aars, ja, min mand var flere år foreningens kasserer, fortæller Astrid Mathiasen. For knap 50 år siden opførte vi huset på Vestervang. Herefter afhændede vi kolonihaven, idet vi fik nok at gøre med at holde haven ved huset. Har fjernet ukrudt nok i min tilværelse Astrid Mathiasen er rigtig glad for sin 90 kvadratmeter store lejlighed i Him merlandsparken. Vi flyttede ind i den nyopførte boligblok den 15. april 2006 og fik hurtigt solgt vort hus på Ves tervang. På den dejlige terrasse passer jeg nogle krukker med blomster samt et lille glasoverdækket mini-drivhus med køkkenurter. Men derfra og til at have en kolonihave er der også et stort spring. Jeg har fjernet ukrudt nok i min tid, fastslår Astrid Mathiasen. Astrid Mathiasen fik overrakt vin af forretningsfører Jens Damgaard, Aars Bolig fo rening. Det synspunkt står den 81-årige Aarsbor ger tilsyneladende ikke alene med. 80 procent af deltagerne i boligforeningens Mi ni-gallup vendte tommelfingeren ned ad over for interessen for at få en kolonihave. Dermed må vi konstatere, at der ikke er overvejende stemning for kolonihaver blandt vore lejere. Så vil vi ikke bruge yderligere ressourcer på det, konkluderer forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening. Aars Bogtryk & Offset Martin Glerup Information

Giftfri ukrudtsbekæmpelse i Løgstør de sidste 22 år Træer og buske, græs og ukrudt vokser og skaber travlhed hos Løgstør Boligforenings vice-

Giftfri ukrudtsbekæmpelse i Løgstør de sidste 22 år Træer og buske, græs og ukrudt vokser og skaber travlhed hos Løgstør Boligforenings vice- SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 11 : JUNI / JULI 2015 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00

Læs mere

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JANUAR 2014 ved betaling af det årlige ajourføringsgebyr på 150 kr.

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JANUAR 2014 ved betaling af det årlige ajourføringsgebyr på 150 kr. SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JANUAR 2014 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag

Læs mere

Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening.

Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening. SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 11 : OKTOBER 2014 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00

Læs mere

Vi har startet et analysearbejde, som skal kortlægge behovet for at sikre de af foreningens 32 afdelinger, der har risiko for oversvømmelser.

Vi har startet et analysearbejde, som skal kortlægge behovet for at sikre de af foreningens 32 afdelinger, der har risiko for oversvømmelser. SAMBONYT I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 11 : DECEMBER 2014 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag kl. 9.00-12.00

Læs mere

lidt mere end et sted at bo!

lidt mere end et sted at bo! lidt mere end et sted at bo! Glade beboere hos Bo42. Foto: Anders Beier En hilsen fra Bo42 til hele øen Med udgangen af marts dette år udløber Bo42 s boligsociale projekt. Gennem de seneste fire år har

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

B o l i g s e l s k a b e t Ø s t p a r k e n Nr. 1 april 2006

B o l i g s e l s k a b e t Ø s t p a r k e n Nr. 1 april 2006 Boligselskabet Østparken Nr. 1 april 2006 Afdeling 1: Afdeling 2, 9 og 10: Afdeling 3: Afdeling 4: Afdeling 5: Afdeling 6: Afdeling 7: Afdeling 8: Afdeling 12 og 13: Hovedformand: Saltholmsgade, Bornholmsgade,

Læs mere

Kontakten Beboerblad for Vivabolig Nr. 1 juni 2013

Kontakten Beboerblad for Vivabolig Nr. 1 juni 2013 Kontakten Beboerblad for Vivabolig Nr. 1 juni 2013 Vivaboligs og nok en af Aalborg smukkeste bygninger, Caroline Smiths Minde Vesterbro 23 Postbox 213, 9100 Aalborg Tel. 9630 9460 E-mail: mail@viva-bolig.dk

Læs mere

Løvvangen. Renoveringsprojektet ruller fremad. af kvarterets hus Se bagsiden. Nr. 11 oktober 2013

Løvvangen. Renoveringsprojektet ruller fremad. af kvarterets hus Se bagsiden. Nr. 11 oktober 2013 Løvvangen Nr. 11 oktober 2013 Nyt om renoveringen Invitation til indvielsen af kvarterets hus Se bagsiden Renoveringsprojektet ruller fremad Renoveringsarbejdet har bidt sig fast i Løvvangen. Og selv om

Læs mere

3B s beboerblad. Hundeliv på Händelsvej. 3B har sparet på vand og el Side 10-11. Økologisk altan i Saxogade Side 14-15

3B s beboerblad. Hundeliv på Händelsvej. 3B har sparet på vand og el Side 10-11. Økologisk altan i Saxogade Side 14-15 3B s beboerblad 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3 - juli 2009 3B s beboerblad til alle, der bor i Boligforeningen 3B nr. 10 Oktober 2012 3B har sparet på vand og el Side

Læs mere

B o l i g s e l s k a b e t Ø s t p a r k e n Nr. 1 maj 2008

B o l i g s e l s k a b e t Ø s t p a r k e n Nr. 1 maj 2008 Boligselskabet Østparken Nr. 1 maj 2008 Afdeling 1: Afdeling 2, 9 og 10: Afdeling 3: Afdeling 4: Afdeling 5: Afdeling 6: Afdeling 7: Afdeling 8: Afdeling 12 og 13: Hovedformand: Saltholmsgade, Bornholmsgade,

Læs mere

3B s beboerblad. hjælpe, Evner man at. skal man gøre det. Nybyggeri i 3B Side 6-9. Større fokus på huslejekronerne Side 12-13

3B s beboerblad. hjælpe, Evner man at. skal man gøre det. Nybyggeri i 3B Side 6-9. Større fokus på huslejekronerne Side 12-13 3B s beboerblad 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3 - juli 2009 3B s beboerblad til alle, der bor i Boligforeningen 3B nr. 9 Maj 2012 Nybyggeri i 3B Side 6-9 Større fokus på

Læs mere

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 3 december 2008

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 3 december 2008 Kontakten Boligselskabet Østparken Nr. 3 december 2008 Afdeling 1: Afdeling 2, 9 og 10: Afdeling 3: Afdeling 4: Afdeling 5: Afdeling 6: Afdeling 7: Afdeling 8: Afdeling 12 og 13: Hovedformand: Saltholmsgade,

Læs mere

Legepladser Vejlby, hva nu? Fællesskabet. Juli 2013 25. årgang nr. 88

Legepladser Vejlby, hva nu? Fællesskabet. Juli 2013 25. årgang nr. 88 Juli 2013 25. årgang nr. 88 Legepladser Vejlby, hva nu? Fællesskabet Marianne Jensen ser tilbage på tiden, da børn legede uden legepladser. I Vejlby Vænge kigger de frem mod en helt ny legeplads. For STORE

Læs mere

Februar 2015. Fejlsortering kan koste beboerne dyrt. side 3. Tenna har boet 70 år i samme bolig. side 5. I SAB løfter vi i flok.

Februar 2015. Fejlsortering kan koste beboerne dyrt. side 3. Tenna har boet 70 år i samme bolig. side 5. I SAB løfter vi i flok. Februar 2015 Fejlsortering kan koste beboerne dyrt side 3 Tenna har boet 70 år i samme bolig side 5 I SAB løfter vi i flok side 8 Af John B. Sørensen, organisationsbestyrelsesformand København en by i

Læs mere

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 2 august 2009

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 2 august 2009 Kontakten Boligselskabet Østparken Nr. 2 august 2009 Afdeling 1: Afdeling 2, 9 og 10: Afdeling 3: Afdeling 4: Afdeling 5: Afdeling 6: Afdeling 7: Afdeling 8: Afdeling 12 og 13: Hovedformand: Saltholmsgade,

Læs mere

Lille Peter Edderkop... mar15. Kom med Kim Kongekilde på besøg i Danmarks måske eneste almene akvarie-, slange og edderkoppeklub side 26

Lille Peter Edderkop... mar15. Kom med Kim Kongekilde på besøg i Danmarks måske eneste almene akvarie-, slange og edderkoppeklub side 26 10 TV i fsb Stor pakke, lille pakke eller ingen pakke 4 Banko Gang i de gamle på Islands Brygge 8 Bor Sundhedstjek du i en sund bolig? Lille Peter Edderkop... Kom med Kim Kongekilde på besøg i Danmarks

Læs mere

Bag stilladserne skabes nye boliger

Bag stilladserne skabes nye boliger oktober 2012 26. ÅRGANG Bag stilladserne skabes nye boliger Fotoreportager side 8 og 14 Hold styr på varmen Læs side 6 Gamle køkkener udskiftes ved fraflytning Læs mere side 2 Regnvandet skabte åndehuller

Læs mere

3B s beboerblad. Naboskab spirer frem i Sangergården Side 12-13. 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr.

3B s beboerblad. Naboskab spirer frem i Sangergården Side 12-13. 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3B s beboerblad 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3 - juli 2009 3B s beboerblad til alle, der bor i Boligforeningen 3B nr. 12 November 2013 Naboskab spirer frem i Sangergården

Læs mere

TRAPPENYT(Nr. 4 nov. 05)

TRAPPENYT(Nr. 4 nov. 05) TRAPPENYT(Nr. 4 nov. 05) 1 Går spændende tid i møde Sammenlægning af administration, nye råderets-regler og boliglovgivning på programmet Indhold Vi går en spændende tid i møde. Først og fremmest er det

Læs mere

Aars Fjernvarme en varm forbindelse

Aars Fjernvarme en varm forbindelse En af pionererne fra Aars Fjernvarmecentrals første år var Anders Nielsen. Han fik driften af Fjernvarmecentralen i entreprise 1. december 1955. Fra 1. juli 1967 blev Anders Nielsen i stedet ansat som

Læs mere

3B s beboerblad. Musik i Folehaven 17-19. Tagboliger i Valby I Valby er en tidligere vuggestue på 3. sal lagt sammen med lejligheder

3B s beboerblad. Musik i Folehaven 17-19. Tagboliger i Valby I Valby er en tidligere vuggestue på 3. sal lagt sammen med lejligheder 3B s beboerblad 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3 - juli 2009 3B s beboerblad til alle, der bor i Boligforeningen 3B nr. 7 maj 2011 Musik i Folehaven 17-19 Tagboliger i Valby

Læs mere

Er vi den nye malkeko?

Er vi den nye malkeko? Maj 2011 På job med 300 bedsteforældre Side 10 Navngiv nybyggeri og vind en købmandskurv Side 7 Fællesmøde i Humlevænget Side 8 Er vi den nye malkeko? Af John B. Sørensen, organisationsbestyrelsesformand

Læs mere

Maribo Sø Golfklub 25 års jubilæum 1989-2014 GOLF K LU B. Jubilæumsskrift

Maribo Sø Golfklub 25 års jubilæum 1989-2014 GOLF K LU B. Jubilæumsskrift MARIBO SØ 25 ÅR GOLF K LU B 1989-2014 Jubilæumsskrift 1 Golfklubben er en gave Borgmester Holger Schou Rasmussen Maribo Sø Golfklub bliver 25 år, og det skal selvfølgelig fejres. Klubben er en del af det

Læs mere

Dec 2013 5. årgang 8. udgave

Dec 2013 5. årgang 8. udgave Dec 2013 5. årgang 8. udgave ÅBENT ALLE DAGE FRA 06:30 20:00 TÆTTERE PÅ DIG OG DIN HVERDAG! F O R M A N D E N S F O R O R D Zebra-projektet på godt og ondt! For nylig afholdt vi i Gundsømagle en Zebra-event

Læs mere

Husrum. TEMA Husrum sætter i første

Husrum. TEMA Husrum sætter i første Nr. 1 marts 2007 Husrum TEMA Husrum sætter i første nummer fokus på boligforbedringer. Se den moderne tagbolig, der en gang var tørreloft, eller læs om hvordan man løfter et helt bykvarter. 4 En sømand

Læs mere

Nr. 116 16. maj 2012 20. årgang. Hele Vestjylland gik Giro amok søndag den 6. maj

Nr. 116 16. maj 2012 20. årgang. Hele Vestjylland gik Giro amok søndag den 6. maj Nr. 116 20. årgang Hele Vestjylland gik Giro amok søndag den 6. maj Runestenen holdt sig ikke tilbage, og var en tur ved Bækbygaard strand for at følge feltet. Under hele optakten har alle medier i Vestjylland

Læs mere

Tappen. Nr. 1 48. årg. Marts 2015. Beboerblad for Tapdrup og Omegn

Tappen. Nr. 1 48. årg. Marts 2015. Beboerblad for Tapdrup og Omegn Tappen Nr. 1 48. årg. Marts 2015 Beboerblad for Tapdrup og Omegn Redaktionen Af Erling Hosbond. Så er forårsudgaven af Tappen lige på trapperne. Vi har resultaterne af tre generalforsamlinger, hvor der

Læs mere

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr. 2-2013. Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet.

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr. 2-2013. Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet. Sjov i afdelingen Bladet der dækker det væsentlige 40. Årgang nr. 2-2013 Jensen kommer op til lægen klædt ud som Napoleon. Doktor, De må tage en snak med min kone, hun går rundt og tror, hun er fru Jensen

Læs mere

Renovering med omtanke

Renovering med omtanke Oktober 2013 27. ÅRGANG Renovering med omtanke Se mere side 18 Dit boligselskab er kun få klik væk! Læs side 2 Smidt ud af lejligheden efter kriminalitet Mere side 8 Helhedsplanen hjælper unge i job Se

Læs mere