I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : NOVEMBER 2012

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : NOVEMBER 2012"

Transkript

1 SAMBONYT I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : NOVEMBER 2012 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf Daglig kl Torsdag kl Fredag kl Fjerritslev Aggersundvej 4B, 9690 Fjerritslev Tlf Mandag kl Tirsdag kl Onsdag kl Torsdag kl Fredag kl Løgstør Hjortens Gyde 2, 9670 Løgstør Tlf Mandag kl Tirsdag kl Torsdag kl Aars Boligforening får ny hjemmeside Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening. Det er meget vigtigt, at vi til stadighed har fokus på udlejning gennem en udstrakt service og venlig betjening på kontoret. Det være sig ved personlig henvendelse på kontoret eller pr. telefon, sådan at alle føler sig velkommen. En moderne velfungerende hjemmeside er i den forbindelse også meget vigtig, og som det fremgår andetsteds i bladet, har der i nogle måneder været afsat ekstra ressourcer til dette formål. Vi er overbeviste om, at den nye hjemmeside, i kombination med en venlig betjening og et udbud af kvalitetsboliger i by og opland, vil medvirke til, at Aars Boligforening udbygger sin betydning som kommunens største udbyder af boliger for alle. Læs mere om Aars Boligforenings nye hjemmeside på side 2 AARSBO Boligforeningens billardformand Peter Sørensen er glad for at være ejendomsfunktionær i Aars Boligforening. Han sætter pris på kontakten med lejerne i Tofteparken, hvor en masse gøremål gør hverdagen af - vekslende. Peter Sørensens store fritidsinteresse er billard. Ejen doms funk tionæren har været i Aars Billard klubs bestyrelse i 24 år og varetager nu på sjette år formandshvervet. Læs mere om Peter Sørensen på side 6-7 Sangen fik vinger i Aars Aars Boligforenings i Olle- Kolle i Him mer lands - parken markerede Syng og spil dansk -ugen på fornemste vis, da der den 22. oktober blev holdt indvielse af bebyggelsens digitale klaver. De dejlige danske efterårssange blev akkompagneret af en af beboerne, 75-årige Ditte Jensen, som har en solid musikalsk ballast med sig. Ditte Jensen tog initiativ til, at Olle-Kolle fik det digitale klaver, som hun her betjener med kyndig hånd. Læs mere om pianisten og den dejlige sangeftermiddag på side 3

2 2 Aars Boligforening klar med NY FLOT HJEMMESIDE Aars Boligforening er nu klar med en ny moderne og mere brugervenlig hjemmeside. På kan alle interesserede se resultatet af den kraftige ansigtsløftning, som hjemmesiden har undergået. Den nye hjemmeside er mere brugervenlig. Det er således lettere at søge på Aars Boligforenings boliger. Interesserede kan nu klikke sig ind på en masse værdifulde oplysninger om ledige boliger, de enkelte afdelinger og nyheder fra boligforeningen. Vor oprindelige hjemmeside havde efterhånden en halv snes år på bagen. Derfor trængte den til et nyt design, fortæller regnskabschef Jørgen Jensen, som sammen med kontormedarbejderne Gitte Leach og Bettina L. Andreassen har stået i spidsen for arbejdet med den nye hjemmeside. Mange oplysninger om boligforeningens tilbud Hjemmesiden byder nu på en række oplysninger fra Aars Boligforenings virkefelt. Det drejer sig bl.a. om: Kort over placeringen af de enkelte afdelinger Ledige boliger Boligernes areal og beliggenhed Husleje og indskud Fælleshuse/lokaler og gæsteværelser Indmeldelsesformularer m.v. Forhold omkring ind- og fraflytning Vedligeholdelsesreglement Viceværter for de enkelte afdelinger Medarbejdere i administrationen Bestyrelsen Repræsentantskabet Oplysningerne på hjemmesiden er op delt, så det er let at finde frem til boligudbuddet de forskellige steder i Aars Bo - ligforenings virkeområde. Det drejer sig om de tre byer Aars, Aale strup og Hornum, hvor boligforeningen råder over flest boliger. Endvidere er det let at søge bolig i Aars opland og Aalestrup op - land. Foruden oplysning i tekstform viser billedgalleri og andre fotos glimt fra afdelingerne. Samtidig er der links til forskellige hjemmesider om de enkelte byer og områder. På den måde kan potentielle lejere og andre interesserede hurtigt skaffe sig overblik over, hvilke muligheder, Aars Boligforening byder på, understreger regnskabschef Jørgen Jensen. Opbygningen af den flotte hjemmeside har MedieGrafik, Aars, foretaget. Se selv resulatet på: AARSBO Jørgen Jensen, Bettina L. Andreassen og Gitte Leach har stået i spidsen for arbejdet med Aars Bolig forenings nye hjemmeside.

3 3 SYNG OG SPIL DANSK-UGEN fik rigtig fin optakt i Aars Der blev sunget godt med på sangene fra den danske sangskat. Det lysner over agres felt, Nu falmer skoven trindt om land, Svantes lykkelige dag og mange andre kendte bidrag fra den danske sangskat lød, da Aars Boligforenings Olle-Kolle tog sit nye digitale klaver i anvendelse. Det var en ønskestart på Spil og syng dansk -ugen den 22. oktober. Og det var ingen musikalsk novice, som sad bag klaveret. Den 75-årige Ditte Jensen, som har boet i en af Olle-Kolle-lejlighederne siden 27. december sidste år, er nemlig konservatorieuddannet pianist og har en 38-årig karriere som musiklærer på Nørre Nissum Seminarium bag sig. Ulla Rømer Juhl, Niels Houmøller, begge fra Olle-Kolle beboelsens afdelingsbestyrelse sammen med pianisten Ditte Jensen og forretningsfører Jens Damgaard ved det nye digitale klaver. Musik har mange positive sider. Man kan ikke slås, når man spiller og synger, og man kan ikke synge, hvis man er sur, pointerer Ditte Jensen. Hvis man er deprimeret og ked af det, kan musikken derimod hæve en op over de triste tanker. I forbindelse med musikarrangementet i Aars bød medlem af afdelingsbestyrelsen, Ulla Rømer Juhl, Aars, velkommen. Der var fælles kaffebord. Forretningsfører Jens Damgaard, som deltog i klaver-indvielsen, oplyser, at Sparekassen Himmerlands Gavefond har ydet et tilskud på 5000 til klaveret, mens Aars Boligforening har dækket resten. I dagens anledning lykkedes det at få Jens Damgaard til at synge et solonummer. Fotos: Jesper Steen Nielsen Glimt fra besøget på Tangeværket og Elmuseet. 33 fra tre boligforeninger på tur til Tangeværket Den årlige SAMBO-ekskursion gik til Tangeværket og Elmuseet mellem Viborg og Silkeborg. Aars Boligforening forestod arrangementet. Det var meget interessant at se Tan geværket et af Danmarks eneste vand - kraftværker. Det blev opført på grundlag af en lov om udnyttelse af vandkraften i Gudenåen vedtaget den 20. marts I forbindelse med vandkraftværket skete der en opstemning af Gudenåen og dannelse af Tange Sø. Det var i datidens målestok et mega stort anlægsprojekt. Meget jord blev flyttet med trillebør, og 500 mand var beskæftiget med etableringen. SAMBO-deltagerne fik på Elmuseet kendskab til et stykke spændende dansk energi-historie. 33 viceværter, administrativt personale og hovedbestyrelsesmedlemmer fra de tre deltagende boligforeninger Aars, Løgstør og Fjerritslev deltog i det interessante arrangement, som blev sluttet af med et måltid mad på Kongensbro Kro.

4 4 Glimt fra Hornum-bebyggelsen, hvor der blev holdt rejsegilde tirsdag den 11. september Foto: Bettina L. Andreassen Festligt rejsegilde på 12 rækkehuse i Hornum Der var fest og glæde i Hornum, da Aars Boligforening holdt rejsegilde på 12 moderne træhuse i bebyggelsen Valnøddeparken. Træhusene indgår i et grønt miljø på den tidligere markedsplads. Der var krans på carporten og en vimpel medbragt af Kim Jørgensen, Frøslev Huse, som har produceret hu - sene. De er leveret via Tom Bent - zen, XL-Byg, Aalestrup. Tre gange rejsegilde i en uge er ingen hverdagsbegivenhed inden for danske boligselskaber. Ikke desto mindre var det netop, hvad Aars Boligforening præsterede i første halvdel af september. Der blev startet op med 12 familieboliger i Valnøddeparken i Hornum tirsdag den 11. september Dagen efter gjaldt det rejsegilde for ti boliger i bebyggelsen Lucernevangen i Aalestrup, og endelig som rosinen i pølseenden stod Falkens 18 lejligheder i Løgstør for tur torsdag den 15. september. De tre projekter sætter en tyk streg under Aars Boligforenings målsætning: At skaffe højkvalitetsboliger flere steder i Jeg vil gerne rette en tak til producent og håndværkere for veludført arbejde, sagde Aars Boligforenings formand, Niels Krogh Madsen. De 12 træhuse har carport, redskabsrum og en mindre have. I forbindelse med fællesarealet er der etableret et forsinkelsesbassin, som er del af et lille søanlæg. God isolering er lig med lav varmeudgift Af boligerne er de seks på 98 kvadratmeter, mens de øvrige seks er på 109 kvadratmeter. Træhusene i Hornum indgår i et godt miljø på den lokalitet, som tidligere lagde plads til det navnkundige Ulstrup Marked, fortæller forretningsfører Jens Damgaard, Aars. I lighed med Aars Boligforenings øvrige træhuse nyder Hornum-boligerne godt af, at de er isoleret efter de nyeste normer, således at varmeregningen er lav typisk omkring kun 500 kr. om måneden. De fleste af husene er forlængst taget i anvendelse, men der er stadig mulighed for at leje et af de attraktive huse, oplyser Aars Boligforening. Sådan er udsigten fra Lucerne vangen 17. Her ses forretningsfører Jens Damgaard, beboeren af et af de nye træhuse, Jette Larfort, og Niels Krogh Mad sen. Servicemedarbejderne Kristian Kristiansen, Steen Thomsen og John Søgaard, alle Aars Boligforening, Aalestrup, sammen med hovedbestyrelsesmedlemmerne Hans Klausen og Elsa Illeriis, begge Aalestrup. Håndværkerne bag Lucernevangprojektet. Fra venstre Jan Holmberg, Nørager Smed og VVS, Hans Nielsen, En lys ide/bojesen El, Aalestrup, Kristian Fusager, MJ Malerfirma, Viborg, Niels Bartholomæussen, Svendsen, Kon gerselv, og Flemming Dalsgaard, Murer- og Byggefirmaet Dalsgaard, Aalestrup.

5 5 foreningens virkeområde og ikke udelukkende i Aars. At boligbyggeriet er en kærkommen opgave for håndværkerne og dermed beskæftigelsen i en tid med økonomisk krise er en kendsgerning. Så der var god grund til at kippe med flaget for Vesthimmerlands fortsatte (bolig) udbygning i septemberugen. Hornum Aalestrup Løgstør Helle Skriver, Sparekassen Himmerland, Aalestrup, Jette Larfort, Lucernevangen 17, Aalestrup, og hendes svigerinde, Lene Larfort, Tommerup Fyn. Fuldt hus i Aalestrups ti nye træhuse, opført i attraktivt naturområde nær byen Blandt deltagerne i rejsegildet i den attraktive nye bebyggelse Lucernevangen i Aalestrup var Jette Larfort, som er første beboer i Lucernevangen 17 et af de ti attraktive træhuse med udsigt til et pragtfuldt stykke natur på randen af Simested Ådal. Jeg har været bosat i udlandet nærmere betegnet Tyskland og USA i 20 år, men ønskede at flytte tilbage til Danmark, fortæller Jette Larfort. Det skyldes ikke mindst ønsket om at komme tættere på familien, idet jeg har en søster i Aars og yderligere familie på Fyn. Da jeg så træhusene i Aars og hørte, at der ville blive opført lignende huse i Aalestrup, bookede jeg straks boligen på 109 kvadratmeter her. Jeg kan godt li at bo i stille og rolige omgivelser og fínder, at der er utroligt dejligt her i Aalestrup. Godt at gå videre med flere træhuse Aars Boligforenings formand, Niels Krogh Madsen, sagde i forbindelse med rejsegildet på boligforeningens ti træhuse på Lucernevangen, at interessen har været så stor for at leje disse huse, at det vil være godt at komme videre med yderligere byggeri på arealet over for de nye boliger. Det er en rigtig attraktiv beliggenhed på kanten af ådalen, og jeg er ikke i tvivl om, at dette har haft betydning for den store forhåndsinteresse, understregede Niels Krogh Madsen. Forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening, oplyser, at der allerede er sket indflytning i boligerne. Forretningsfører Jens Damgaard og formand Niels Krogh Madsen deltog i alle tre rejsegilder. Indehaveren af Murer- og Byggefirmaet Dalsgaard, Flemming Dalsgaard, Aa lestrup, ser gerne, at den næste etape startes så hurtigt som muligt. Det ser jo ud til, at der er brug for moderne lejeboliger i Aalestrup, og vi ser, at de tiltrækker nogle beboere, som vi ellers ikke ville få, siger Flemming Dalsgaard. Niels Bartholmæussen fra træhusleverandøren Svendsen i Kongerslev understreger, at interessen for træhuse som dem i Aalestrup er stor. Vi skipper cirka et træhus af sted om ugen. Når folk ser, hvor dejlige, husene er, vil de gerne leje dem, fastslår Niels Bartholomæussen. Læs om Falkens rejsegilde på næste side

6 6 Falkens 18 lejligheder får indflytning 1. maj 2013 Mens der var bidende kulde, da der den 2. februar 2012 blev taget første spadestik til Falkens 18 lejligheder midt i Løgstør, var der solskin og lunt vejr, da der den 13. september blev holdt rejsegilde på projektet. Næste milepæl for Falken på hjørnet Rådhusgade Jernbanegade bliver indflyt ningen 1. maj 2013, oplyser forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening. Der er allerede underskrevet flere lejekontrakter, og mange henvendelser fra såvel Løgstør som andre steder vidner om stor interesse omkring de 18 boliger. Den centrale placering og den korte afstand til Limfjorden tiltrækker stor opmærksomhed. Godt håndværk og samarbejde om Falken Formand Niels Krogh Madsen, Aars Boligforening, takkede i forbindelse med rejsegildet håndværkere og andre samarbejdspartnere for godt og seriøst arbejde. Det er en fornøjelse at se, hvor godt byggepladsen fungerer, selv om pladsen er trang, sagde Niels Krogh Madsen. Det er også meget glædeligt, at interessen for at bo i Falkens moderne lejligheder er så stor, at vi allerede nu er i fuld gang med at underskrive lejekontrakter med lejerne, som kan flytte ind til maj Niels Krogh Madsen udtrykte Falken er et imponerende byggeri midt i Løgstør. håb om, at ejendommen må blive til gavn og glæde for Løgstør og omegn. Det er en kendsgerning, at flere af lejerne til de 18 boliger udefra er blevet tiltrukket af Falkens centrale beliggenhed nær ved Limfjordens vande, tilføjede boligforeningsformanden. Vi vil arbejde for at sikre udvikling og vækst gennem et godt boligudbud. I forbindelse med rejsegildet blev der foruden pølser og frikadeller serveret vafler fra Nutidens Kvinders campingvogn, som var opstillet nær Falken. Der var trængsel ved vaffelboden. Fra venstre formand Niels Krogh Madsen, forretningsfører Jens Damgaard, tømrerentreprisens Thorkild Jespersen, Skovsgaard, samt murermester Lars Madsen og byggeleder Kurt Jensen, begge Henriksen & Madsen, Løgstør. De nyder udsigten fra Falken til Limfjorden for enden af Rådhusgade. Formand Peter Sørensen, Aars, ved indgangen til Aars Bil lardklubs domicil. Peter og Aars Billardklub Peter Sørensens altoverskyggende fritidsinteresse er billard. Det kommer Aars Billardklub til gode, idet han er en dygtig formand for klubben. Det har han været de sidste seks år. Han har været i bestyrelsen i 24 år og har prøvet næsten alle poster med undtagelse af kassererposten. Billardklubbben, som har cirka 110 medlemmer, købte i 1994 ejendommen Nibevej 3C, hvor de 16 turneringshold og andre billardinteresserede holder til. Da Billardklubben erhvervede huset, sagde den nej til at modtage kommunalt tilskud. Til gengæld fik klubben tilladelse til at sælge en vand eller øl. Aars Billardklubs førstehold spiller i 1. Division. Fra venstre Poul Madsen, Østrup, Vagn Nielsen, Aars, Peter Dahl, Hornum, og formand Peter Sørensen, Aars ved bil lard bordet.

7 7 Medarbejderportræt Peter Sørensen kontrollerer en elkontakt hos Charlotte og Holger Jo hansen, Tofte parken 66, Aars, mens parrets ni-årige søn Rikki ser til. Aars ejendomsfunktionæren glad for jobbet og for billard Peter Sørensen er et kendt ansigt blandt Aars Boligforenings knap 100 lejere i Tofteparken og blandt alle byens billardinteresserede. Som ejendomsfunktionær tager han sig af en masse ting, bl.a. døre, vinduer, låse, afløb, vandhaner, Tofteparkens fire legepladser og store grønne områder, hvori indgår ikke færre end fem km hæk, som skal klippes. Det er et afvekslende job at være ejendomsfunktionær. Siden jeg startede i 1995 er der blevet lagt mere ansvar ud til os ejendomsfunktionærer, fortæller Peter Sørensen. Vi foretager syn, kontakter håndværkere og varetager kontakten til lejerne. Det passer mig godt at arbejde i frihed under ansvar. Sætter en ære i at holde området pænt Peter Sørensen sætter en ære i, at Tof te parken fremstår pæn og indbydende. Derfor er det glædeligt, når beboerne og deres børn medvirker til at holde området i orden. Ejendomsfunktionær Peter Sørensen har fem km hæk at klippe. Peter Sørensen har et lille værksted i forbindelse med Tofteparkens fælleshus. Her foretager han småreperationer og gør værktøjet klart. Forleden var der kun fem stykker papir at samle op, da jeg gik min runde. Det kan faktisk lade sig gøre at få børnene til at undlade at henkaste ret meget papir og andet affald i området, understreger ejendomsfunktionæren fra Aars. En ejendomsfunktionær må svare på mangeartede spørgsmål. Forleden blev jeg spurgt om, hvorvidt mælkebøtterne på det tilgrænsende kommunale areal var sprøjtet med pesticider. Spørgeren ville være sikker på, at mælkebøttebladene ikke var giftige for hans skildpadder. Det kan også være spørgsmål om, hvilke gardiner der må hænges op i lejlighederne eller hvordan antennesignalet kommer til at fungere, fortæller Peter Sørensen. Blev udlært smed hos Frandsgaard Den 49-årige ejendomsfunktionær er fra Sindal. Han blev udlært smed på Frandsgaards Maskinfabrik ved Farsø i Efter ni måneders værnepligt arbejdede Peter Sørensen som formand hos Frandsgaard, indtil han blev an sat som ejendomsfunktionær i Aars Bo ligforening i Peter Sørensens hustru, Lene, er køkkenassistent på Aalestrup Naturefterskole. Deres to børn, Jeannet på 23, og Jesper på 20, er henholdsvis overassistent på Aal borg Universitet og ITsupportelev på Er hvervs sko - lerne Aars. Jeg er glad for at være ejendomsfunktionær hos Aars Boligforening. El lers havde jeg næppe været det så mange år, som tilfældet er, konkluderer Peter Sørensen.

8 8 Tommelfingeren nedad for kolonihaver i Aars Astrid Mathiasen hygger sig på terrassen i Himmerlandsparken 7. Astrid Mathiasen, Himmer landsparken 7, lejlighed 33, Aars, vandt tre flasker god vin i Aars Bolig forenings konkurrence Mormors ko - lonihavehus. Dem fik hun forleden overrakt af forretningsfører Jens Damgaard. Boligforeningen havde sat vingaven på højkant som led i en Mini-gallup om interessen for at få en kolonihave i sidste udgave af SAMBONYT. Blandt indsenderne af kuponer blev Astrid Ma thiasen udtrukket som den heldige vinder. Jeg ville gerne være med i undersøgelsen, men jeg ønsker ikke at få en kolonihave, understreger den 81-årige fra Aars. Det var jo blandt andet for at slippe for at holde haven, at vi i sin tid flyttede fra vort parcelhus på Vestervang til Himmerlandsparken. Havde kolonihave, før familien fik parcelhus Astrid Mathiasen savnede efter flytningen til Himmerlandsparken i starten haven og drivhuset, men det gik hurtigt over. Sammen med sin mand, chauffør Hakon Mathiasen, der faldt bort sidste år, flyttede hun til Aars i De første år boede vi til leje på Møllevej. Da havde vi en kolonihave og var medlem af Kolonihaveforeningen af 1915 i Aars, ja, min mand var flere år foreningens kasserer, fortæller Astrid Mathiasen. For knap 50 år siden opførte vi huset på Vestervang. Herefter afhændede vi kolonihaven, idet vi fik nok at gøre med at holde haven ved huset. Har fjernet ukrudt nok i min tilværelse Astrid Mathiasen er rigtig glad for sin 90 kvadratmeter store lejlighed i Him merlandsparken. Vi flyttede ind i den nyopførte boligblok den 15. april 2006 og fik hurtigt solgt vort hus på Ves tervang. På den dejlige terrasse passer jeg nogle krukker med blomster samt et lille glasoverdækket mini-drivhus med køkkenurter. Men derfra og til at have en kolonihave er der også et stort spring. Jeg har fjernet ukrudt nok i min tid, fastslår Astrid Mathiasen. Astrid Mathiasen fik overrakt vin af forretningsfører Jens Damgaard, Aars Bolig fo rening. Det synspunkt står den 81-årige Aarsbor ger tilsyneladende ikke alene med. 80 procent af deltagerne i boligforeningens Mi ni-gallup vendte tommelfingeren ned ad over for interessen for at få en kolonihave. Dermed må vi konstatere, at der ikke er overvejende stemning for kolonihaver blandt vore lejere. Så vil vi ikke bruge yderligere ressourcer på det, konkluderer forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening. Aars Bogtryk & Offset Martin Glerup Information

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

Velkommen til Vesthimmerlands Kommune

Velkommen til Vesthimmerlands Kommune Velkommen til Vesthimmerlands Kommune Indhold Velkommen... 3 Når du skal flytte.... 4 Huskeliste... 4 Sygesikring og lægevalg.... 5 Post Danmark... 5 Boligsikring... 6 Institutioner og skoler... 6 Biblioteker...

Læs mere

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Velkommen til Andelsboligforeningen Samvirke Andelsboligforeningen Samvirke har 276 boliger fordelt på syv afdelinger

Læs mere

Perspektivet i at ændre forholdene for BEBOERDEMOKRA- TIET, ved at klæde de unge på via en mentorordning.

Perspektivet i at ændre forholdene for BEBOERDEMOKRA- TIET, ved at klæde de unge på via en mentorordning. Perspektivet i at ændre forholdene for BEBOERDEMOKRA- TIET, ved at klæde de unge på via en mentorordning. Claus-Peter Aanum. Boligforeningen Ungdomsbo i Esbjerg, den 15. marts 2012. Første gang jeg stiftede

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : OKTOBER 2013

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : OKTOBER 2013 SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : OKTOBER 2013 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret.

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret. Søhusene Nakskov Almene Boligselskab bygger i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

Husorden. Afd. 30 - Olle Kolle

Husorden. Afd. 30 - Olle Kolle Husorden Afd. 30 - Olle Kolle Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag - Onsdag 09.00-16.00 Torsdag 10.00-17.00 Fredag 09.00-12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

2.a 1976. Klassen begyndte i august 1975 på Skolegades skole med Per Haugaard som klasselærer og flyttede med på Hedegårdsskolen.

2.a 1976. Klassen begyndte i august 1975 på Skolegades skole med Per Haugaard som klasselærer og flyttede med på Hedegårdsskolen. 2.a 1976. Klassen begyndte i august 1975 på Skolegades skole med Per Haugaard som klasselærer og flyttede med på Hedegårdsskolen. Fra venstre: Marianne Sten, Lone Vivi Nielsen, Lone Nielsen, Lene Haugaard

Læs mere

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : JUNI 2013

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : JUNI 2013 SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 9 : JUNI 2013 KONTORTIDER: I denne søde sommertid! Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Eksklusive kvalitetsboliger i hjertet af Vojens

Eksklusive kvalitetsboliger i hjertet af Vojens Eksklusive kvalitetsboliger i hjertet af Vojens Vojens Andels-Boligforening har opført 30 nye attraktive kvalitetsboliger på den gamle slagterigrund i hjertet af Vojens. Boligerne er mellem 91 og 115 m

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Bedre beboerservice OKTOBER 2017

Bedre beboerservice OKTOBER 2017 djursbo NYT OKTOBER 2017 Bedre beboerservice Beboerne i djursbos afdelinger i Ebeltoft-området har siden sommeren fået adgang til henholdsvis et grønt og blåt serviceteam. De nye teams er kommet godt fra

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Marts DEN 2016 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388 Side 1 Anna Rasmussen 25. Marts Redaktionen ønsker tillykke Hjertelig tak for alle kærlige tanker, smukke

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Ikke blot et sted man bor - her lever man!

Ikke blot et sted man bor - her lever man! Ikke blot et sted man bor - her lever man! Struer Boligselskab Struer Boligselskab er et alment boligselskab, der siden 1948 har opført og udlejet boliger i Struer Kommune. Vi råder i dag over cirka 500

Læs mere

Telefoner i ØsterBO. ØsterBO har medio november 2007 iværksat et forsøg på at forbedre. Læs om : Boligforeningen ØsterBO årgang 27 2007 nr.

Telefoner i ØsterBO. ØsterBO har medio november 2007 iværksat et forsøg på at forbedre. Læs om : Boligforeningen ØsterBO årgang 27 2007 nr. Boligforeningen ØsterBO årgang 27 2007 nr. 4 Telefoner i ØsterBO. ØsterBO har medio november 2007 iværksat et forsøg på at forbedre vores telefonsystem. Læs mere på side 5 Læs om : Telefoner i ØsterBO

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken Husorden Afd. 26 - Himmerlandsparken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Nyt personale: Janus er ansat frem til d.22/12 2008. Vigtige datoer: Halloweenfest d.31/10 2008 Nærmere information kommer senere.

TORSDAGS-NYT. Nyt personale: Janus er ansat frem til d.22/12 2008. Vigtige datoer: Halloweenfest d.31/10 2008 Nærmere information kommer senere. TORSDAGS-NYT 28. august 2008 Skolestart Det er dejligt at mærke, at skolen nu er i gang efter ferien. Lærings livet blomstrer og glade børn tumler omkring os! Dejligt at opleve de nye 0. klasser er ved

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

Historien om en håndværksvirksomhed

Historien om en håndværksvirksomhed Velkommen til historien om Solvang VVS At det blev Solvang VVS som skulle blive omdrejningspunktet i denne historie var på ingen måde planlagt, idet den ligesågodt kunne være skrevet med udgangspunkt i

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015

Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Beretning 2015 Køkkener: Der sættes Invita køkken op i nr 19. Når boligen er synet ca. den 15.9.2015 Og det forventes at der bliver " Åbent hus " arrangement Torsdag den 8.10.2015 fra kl 19 - til ca.21

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro.

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Damgade 14. Boel Nr.44 (Gl. 21 ). Nr. 27 På præstekort hus 41 Viet den 22. okt. 1831 Johan Henrik Schmidt * 28. aug 1797, søn

Læs mere

POWER GRID SPILLEREGLER

POWER GRID SPILLEREGLER POWER GRID SPILLEREGLER FORMÅL Hver spiller repræsenterer et energiselskab som leverer elektricitet til et antal byer. I løbet af spillet køber hver spiller et antal kraftværker i konkurrence med andre

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

Fredagsbrev. Juleværkstederne gløder af energi

Fredagsbrev. Juleværkstederne gløder af energi Juleværkstederne gløder af energi Forældre på Aarhus Friskole får hjemmelavede gaver og det er eleverne glade fo. Det føles nemlig meget bedre at give en hjemmelavet gave end bare at købe noget, siger

Læs mere

Forkæl dig selv: bo alment til leje nemt og bekvemt. Vi har knap 1.200 lejeboliger beliggende i hele Middelfart kommune.

Forkæl dig selv: bo alment til leje nemt og bekvemt. Vi har knap 1.200 lejeboliger beliggende i hele Middelfart kommune. Vi har knap 1.200 lejeboliger beliggende i hele Middelfart kommune. Du kan skrive dig op til vores boliger på : www.boligkontoret.dk eller ring og hør nærmere på tlf.nr. 63 12 75 80 Forkæl dig selv: bo

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Sindal. Publiceret af Cathrine Borg 06 januar 2016 klokken 14:01 Powered by Enalyzer

Sindal. Publiceret af Cathrine Borg 06 januar 2016 klokken 14:01 Powered by Enalyzer Sindal Publiceret af Cathrine Borg 06 januar 2016 klokken 14:01 Powered by Enalyzer Side 1 Sindal Publiceret af Cathrine Borg 06 januar 2016 klokken 14:01 Powered by Enalyzer Svar status Ikke svaret Afvist

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på:

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på: Søhusene Nakskov Almene Boligselskab har i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia bygget 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Velkommen tilbage! Der er meget at fortælle om i dette nummer af. Kildeskolenyt!

Velkommen tilbage! Der er meget at fortælle om i dette nummer af. Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Januar 2010 10. årgang nummer 1 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140 Indhold: * Kalender * Tumlerummet med tegnekonkurrence * Redningsholdet * Fornemt

Læs mere

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : JULI 2012

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : JULI 2012 SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 8 : JULI 2012 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN september 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. september 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23.

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23. SEVEL I BEVÆGELSE 2015 REVYHOLDET 2015 Byfest for alle Sankthansfest tirsdag den 23. juni BYFEST Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni Kom og vær med! Program for Sankthansfest byfesten

Læs mere

Årsmøde i Sporvejsfunktionærernes Boligforening SBF 1

Årsmøde i Sporvejsfunktionærernes Boligforening SBF 1 Årsmøde i SBF 1 Referat fra ordinært årsmøde i SBF 1 - afholdt mandag den 14. maj 2012, kl. 19.00, i Adventskirken, Sallingvej 90-2720 Vanløse. Til stede var: Gæster: Der var mødt 32 personer, hvoraf 27

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

360 GRADERS EFTERSYN. Sundby-Hvorup Boligselskab Ulsted Afdeling 4

360 GRADERS EFTERSYN. Sundby-Hvorup Boligselskab Ulsted Afdeling 4 360 GRADERS EFTERSYN Sundby-Hvorup Boligselskab Ulsted Afdeling 4 360 GRADERS EFTERSYNET HVAD ER ET 360 GRADERS EFTERSYN? TILSTANDEN I AFDELING 4 Sundby-Hvorup Boligselskab har i løbet af de sidste måneder

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Midtjysk Boligselskab

Midtjysk Boligselskab Afd. 21, Engholmvej Midtjysk Boligselskab Midtjysk Boligselskab hvis du vil bo frit og godt. Midtjysk Boligselskab udlejer i alt næsten 2000 lejeboliger i det midtjyske område heraf omkring 378 boliger

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Af direktør Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening.

Af direktør Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening. SAMBONYT i Vesthimmerland og Han Herred : Årgang 12 : Juli 2016 Kontortider: Aars - Aalestrup Kirkegade 3, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag kl. 9.00-12.00

Læs mere

Tirsbæk Bakker. Bo midt i naturen - på toppen af Vejle. December 2015

Tirsbæk Bakker. Bo midt i naturen - på toppen af Vejle. December 2015 Tirsbæk Bakker Bo midt i naturen - på toppen af Vejle 1 December 2015 Bolig i Vejle - Tirsbæk Bakker Boligforeningen ØsterBO kan nu i samarbejde med Tirsbæk Bakker A/S præsentere det nye boligområde i

Læs mere

Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår djursbo NYT NUMMER 1 DECEMBER 2016 DJURSBO ØNSKER ALLE Glædelig jul og godt nytår NYT KONTOR I det nye djursbo-kontor i Hornslet har vi samlet vores 10 administrative medarbejdere, så vi kan yde en endnu

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Velkommen til. Silkeborg kommune. Silkeborg Kommune Rådhuset Søvej 1-3 8600 Silkeborg Tlf: 89 20 80 00

Velkommen til. Silkeborg kommune. Silkeborg Kommune Rådhuset Søvej 1-3 8600 Silkeborg Tlf: 89 20 80 00 Velkommen til Silkeborg kommune Rådhuset Søvej 1-3 8600 Silkeborg Et skridt ind i fremtiden Velkommen til Et par nyttige kontaktoplysninger er en dynamisk kommune med ca. 85.000 indbyggere. Kommunen råder

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

DVB SYD. FORKÆL DIG SELV: bo alment til leje nemt og bekvemt

DVB SYD. FORKÆL DIG SELV: bo alment til leje nemt og bekvemt FORKÆL DIG SELV: bo alment til leje nemt og bekvemt DVB SYD ADMINISTRATION V/ BOLIGKONTORET DANMARK Tangevej 30, 6760 Ribe Tlf.: 75 42 30 00 E-mail ribe@bdk.dk www.dvb-roedekro.dk BOLIGER TIL ALLE Boligselskabet

Læs mere

Strandgården s Affalds-uge 2009

Strandgården s Affalds-uge 2009 Strandgården s Affalds-uge 2009 Sct. icolai Skoles SFO Strandgården Strandgården er en SFO under Sct. icolai Skole i Køge. Hos os er midtbyens børn efter skoletid, ca. 250 fra 5 til 13 år. Vi bor tæt ved

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Nymark-familien. 1: Bolig på Fruergården 2: Teglværket 3: Bolig fra 1899

Nymark-familien. 1: Bolig på Fruergården 2: Teglværket 3: Bolig fra 1899 Nymark-familien. Stamfaderen til Nymarks-familien var Thomas Jensen, som blev født d.12.12.1844 i Testrup. Hans far var Jens Thomsen, ejede af stor gård i Testrup og Testrup Teglværk. Han var en fremskridtsmand

Læs mere

TEKST: Elmer Schelde Thomsen FOTO: Jon Kristensen REDIGERET AF: Lasse H. Olesen og Kamilla Byrialsen

TEKST: Elmer Schelde Thomsen FOTO: Jon Kristensen REDIGERET AF: Lasse H. Olesen og Kamilla Byrialsen Med DSB som chauffør Forventningsfulde spejdere ankommer til Spejdernes Lejr i Holstebro TEKST: Elmer Schelde Thomsen FOTO: Jon Kristensen REDIGERET AF: Lasse H. Olesen og Kamilla Byrialsen Endelig kom

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND. Danske Politimesterskaber i Skydning ARRANGØR: KOLDING OG VEJLE PI. den 6. og 7. oktober 2015

DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND. Danske Politimesterskaber i Skydning ARRANGØR: KOLDING OG VEJLE PI. den 6. og 7. oktober 2015 DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND Danske Politimesterskaber i Skydning den 6. og 7. oktober 2015 ARRANGØR: KOLDING OG VEJLE PI Velkommen til de danske politimesterskaber i skydning Så er det igen tid til de årlige

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Husorden. Afd. 4 - Dr. Christinesvej

Husorden. Afd. 4 - Dr. Christinesvej Husorden Afd. 4 - Dr. Christinesvej Administration: Aars Boligforening Kirkegade 3, 9600 Aars tlf.: 98 62 24 13 Kontortid: Mandag - Onsdag 09.00-16.00 Torsdag Onsdag 10.00-17.00 Fredag g onsdag 09.00-12.00

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Krügers Park. Din foretrukne ejendomsmægler i hele trekantsområdet! Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia

Krügers Park. Din foretrukne ejendomsmægler i hele trekantsområdet! Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia Krügers Park Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia Sandra Nielsen Daglig leder, Fredericia Nicolaj Seelig Fredericia Mette E. Nielsen Fredericia Mette Hjære Projektansvarlig, Kolding Vejle, Fredericia & Vejen

Læs mere