Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter."

Transkript

1 Trier-Koblenz 9dg Highlights Mosel-Trier-Koblenz, 9 dage Overnatning Detaljeret turbeskrivelse Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Frankrig, Luxembourg og Tyskland mødes i Moseldalen, hvor floden snor sig gennem vinmarker og skove med borge, slotte og maleriske landsbyer med langt mere end års historie. Smag de frugtige og lette vine, gå en tur i smukke, berømte byer, hvor yndige bindingsværkshuse giver egnen en særlig charme. Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter. Turens enkelte dagstrækninger er tilrettelagt med distancer der gør det muligt at gøre stop undervejs og tage turen i jeres eget tempo. Cykelturene er ikke guidede, og mellem start- og slutpunkt er I derfor frie til at følge ruteforslagene i større eller mindre grad. Der er mulighed for at vælge mellem overnatning i to indkvarteringskategorier, som begge byder på hyggelige hoteller og gode udgangspunkter for jeres oplevelse af turens byer. I kategori A bor I hovedsageligt på 3* + 4* hotel, kro og gasthaus, som er pæne, med eget bad/ toilet og beliggende tæt på byens centrum. I kategori B bor I på hotel, kro og gasthaus i 3* standard, som alle er hyggelige små steder, der også har eget bad/ toilet og en god placering i forhold til byen. Dag 1. Ankomst til Trier Tag Jer tid til at opleve den smukke år gamle by Trier, der er tysk, men ligger tæt på grænserne til både Luxembourg og Frankrig. Dag 2. Trier Trittenheim (ca. 42 km) Jeres cykelferie følger stort set stier langs med Mosel-floden, og I befinder Jer hurtigt mellem vinmarker, mens floden fører Jer i bølgende kurver til den kønne landsby Trittenheim. Dag 3. Trittenheim Zeltingen (ca. 35 km)

2 I cykler gennem kønne landsbyer som bl.a. Tysklands ældste vinby Neumagen-Dhron. Landsbyen Piesport er velkendt af mange og ligger lige ud til floden. Inden Zeltingen kan I udforske den maleriske landsby Bernkastel-Kues med karakteristiske sort-hvide bindingsværkshuse og - butikker. Dag 4. Zeltingen Zell (ca. 36 km) Mosel-flodens buede løb med vinstokke i nydelige rækker på bjergsiderne er et smukt skue. Landsbyerne Traben-Trarbach og Enkirch er blandt dagens højdepunkter, men læg også mærke til alle de mange slotte, der ligger højt oppe over dalen. Dag 5. Zell Treis-Karden (ca. 47 km) Efter flere krumninger af floden kommer I til Beilstein, der, selv om den er lillebitte, er en perle af en landsby. Lidt længere fremme kommer I til Cochem en køn by med skønne, gamle bygninger, domineret af slottet fra det 11. århundrede. Dag 6. Treis-Karden Koblenz (ca. 42 km) Der er meget at se på denne sidste dag på cykel. En afstikker fra floden fører Jer op til den imponerende borg Eltz. Tag Jer tid til at besøge slottet, inden I vender tilbage til cykelstien ved Mosel, som I følger til Koblenz, helt hen til Deutsches Eck, hvor Mosel løber sammen med Rhinen. Når man står højt oppe på forbjerget over stedet, hvor de to floder mødes, kan man som regel tydeligt se, at vandet har forskellige farver. Dag 7. Koblenz Afrejse eller forlængelse med ekstra overnatninger i Koblenz, der også kaldes Porten til Rhinen. Turen dag for dag Udlejningscyklerne er gode turcykler med 7 gear og fodbremse eller 21 gear og håndbremse, som alle har en medfølgende cykeltaske. Endvidere kan der lejes el-cykler, børnecykler og andet børneudstyr, hvilket dog findes i et begrænset omfang og derfor skal bestilles i god tid i forvejen. Det er muligt at medbringe egen cykel, men det er på eget ansvar i forhold til evt. skade, tab eller tyveri af cyklen. Cykelhjelm er ikke lovpligtig i Tyskland, men af sikkerhedsmæssige hensyn opfordrer vi både børn og voksne til at medbringe en hjelm og køre forsigtigt.

3 Rejsedage & -Periode: Denne tur kan startes hver dag i perioden 2. april 2016 til 30. oktober PRISER 2016 INKLUDERET I REJSENS PRIS: 6 nætter på hotelværelse med eget bad og toilet 6 x morgenmad (mulighed for at tilkøbe halvpension) Daglig bagagetransport mellem hotellerne Detaljerede rutebeskrivelser og cykelkort Omhyggeligt udvalgt og bearbejdet rute Service hotline IKKE INKLUDERET I REJSENS PRIS: Rejsen til / fra Trier og Koblenz Cykelleje Drikkevarer, drikkepenge, frokost Personlig rejseforsikring Adgang til museer, attraktioner m.m. Alle priser er angivet pr. person i danske kroner. Grupperabat: Vi giver 5% rabat til grupper på mindst 8 personer.

4 Børnerabat: Børn under 4 år: Børn 4-12 år: Børn/Voksne år: Gratis i dobbeltværelse med 2 fuldt betalende voksne 30% rabat i dobbeltværelse med 2 fuldt betalende voksne 10% rabat i dobbeltværelse med 2 fuldt betalende voksne Kategori A 2/4-14/8 og 10/10-30/10 15/8-9/10 Pris per person i dobbeltværelse Tillæg for ophold i enkeltværelse Halvpension Leje af cykel 7/21 gear Leje af el-cykel Kategori B 2/4-14/8 og 10/10-30/10 15/8-9/10 Pris per person i dobbeltværelse Tillæg for ophold i enkeltværelse Halvpension Leje af cykel 7/21 gear Leje af el-cykel Ekstra overnatninger Ekstra overnatning i Trier Ekstra overnatning i Koblenz Transfer Koblenz Trier pr. person inkl. egen cykel Praktisk rejseinformation: Med fly: Dobbeltværelse (A) Enkeltværelse (A) Dobbeltværelse (B) Enkeltværelse (B) Der kan ikke flyves direkte fra Danmark til Trier eller Koblenz. Nærmeste lufthavn er Frankfurt, som der til gengæld er mange daglige afgange til med adskillige flyselskaber. Det er en flyvetur på ca. halvanden time, og fra lufthavnen kan man tage med tog videre til hhv. Koblenz på godt 1 time og til Trier på 2-3 timer. Med tog: Padborg til Trier: omkring 13 timer med 3-4 skift på vejen Koblenz til Padborg: omkring 10 timer med 2-3 skift på vejen I egen bil:

5 Padborg Trier: ca. 770 km Padborg Koblenz: ca. 690 km Til gæster, der kører i egen bil, anbefaler vi at tage en ekstra overnatning i Koblenz dagen før ankomst til Trier. Du kan så parkere bilen ved ankomst, lade den holde på hotellet gratis under cykelturen og afslutte turen på samme hotel efter endt cykeltur. Transfer mellem Koblenz og Trier tilbydes med bus til gæster, som medbringer egen cykel. Gæster, der bestiller denne service afhentes på deres hotel. Daglig afgang kl Generel information: Cykelturene er uden guide. De angivne distancer er beregninger af de anbefalede ruter og mulige omveje Detaljerede kort og informationer vil blive udleveret og gøre det muligt ikke at fare vild på ruten + Highlights Mosel-Trier-Koblenz, 9 dage Frankrig, Luxembourg og Tyskland mødes i Moseldalen, hvor floden snor sig gennem vinmarker og skove med borge, slotte og maleriske landsbyer med langt mere end års historie. Smag de frugtige og lette vine, gå en tur i smukke, berømte byer, hvor yndige bindingsværkshuse giver egnen en særlig charme. Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter. Turens enkelte dagstrækninger er tilrettelagt med distancer der gør det muligt at gøre stop undervejs og tage turen i jeres eget tempo. Cykelturene er ikke guidede, og mellem start- og slutpunkt er I derfor frie til at følge ruteforslagene i større eller mindre grad. + Overnatning Der er mulighed for at vælge mellem overnatning i to indkvarteringskategorier, som begge byder på hyggelige hoteller og gode udgangspunkter for jeres oplevelse af turens byer. I kategori A bor I hovedsageligt på 3* + 4* hotel, kro og gasthaus, som er pæne, med eget bad/ toilet og beliggende tæt på byens centrum. I kategori B bor I på hotel, kro og gasthaus i 3* standard, som alle er hyggelige små steder, der også har eget bad/ toilet og en god placering i forhold til byen. + Detaljeret turbeskrivelse Dag 1. Ankomst til Trier Tag Jer tid til at opleve den smukke år gamle by Trier, der er tysk, men ligger tæt på grænserne til både Luxembourg og Frankrig.

6 Dag 2. Trier Trittenheim (ca. 42 km) Jeres cykelferie følger stort set stier langs med Mosel-floden, og I befinder Jer hurtigt mellem vinmarker, mens floden fører Jer i bølgende kurver til den kønne landsby Trittenheim. Dag 3. Trittenheim Zeltingen (ca. 35 km) I cykler gennem kønne landsbyer som bl.a. Tysklands ældste vinby Neumagen-Dhron. Landsbyen Piesport er velkendt af mange og ligger lige ud til floden. Inden Zeltingen kan I udforske den maleriske landsby Bernkastel-Kues med karakteristiske sort-hvide bindingsværkshuse og -butikker. Dag 4. Zeltingen Zell (ca. 36 km) Mosel-flodens buede løb med vinstokke i nydelige rækker på bjergsiderne er et smukt skue. Landsbyerne Traben-Trarbach og Enkirch er blandt dagens højdepunkter, men læg også mærke til alle de mange slotte, der ligger højt oppe over dalen. Dag 5. Zell Treis-Karden (ca. 47 km) Efter flere krumninger af floden kommer I til Beilstein, der, selv om den er lillebitte, er en perle af en landsby. Lidt længere fremme kommer I til Cochem en køn by med skønne, gamle bygninger, domineret af slottet fra det 11. århundrede. Dag 6. Treis-Karden Koblenz (ca. 42 km) Der er meget at se på denne sidste dag på cykel. En afstikker fra floden fører Jer op til den imponerende borg Eltz. Tag Jer tid til at besøge slottet, inden I vender tilbage til cykelstien ved Mosel, som I følger til Koblenz, helt hen til Deutsches Eck, hvor Mosel løber sammen med Rhinen. Når man står højt oppe på forbjerget over stedet, hvor de to floder mødes, kan man som regel tydeligt se, at vandet har forskellige farver. Dag 7. Koblenz Afrejse eller forlængelse med ekstra overnatninger i Koblenz, der også kaldes Porten til Rhinen. + Cyklerne Turen dag for dag Udlejningscyklerne er gode turcykler med 7 gear og fodbremse eller 21 gear og håndbremse, som alle har en medfølgende cykeltaske. Endvidere kan der lejes el-cykler, børnecykler og andet børneudstyr, hvilket dog findes i et begrænset omfang og derfor skal bestilles i god tid i forvejen. Det er muligt at medbringe egen cykel, men det er på eget ansvar i forhold til evt. skade, tab eller tyveri af cyklen. Cykelhjelm er ikke lovpligtig i Tyskland, men af sikkerhedsmæssige hensyn opfordrer vi både børn og voksne til at medbringe en hjelm og køre forsigtigt.

7 + Rejseperiode Rejsedage & -Periode: Denne tur kan startes hver dag i perioden 2. april 2016 til 30. oktober Priser PRISER 2016 INKLUDERET I REJSENS PRIS: 6 nætter på hotelværelse med eget bad og toilet 6 x morgenmad (mulighed for at tilkøbe halvpension) Daglig bagagetransport mellem hotellerne Detaljerede rutebeskrivelser og cykelkort Omhyggeligt udvalgt og bearbejdet rute Service hotline IKKE INKLUDERET I REJSENS PRIS: Rejsen til / fra Trier og Koblenz Cykelleje Drikkevarer, drikkepenge, frokost Personlig rejseforsikring Adgang til museer, attraktioner m.m. Alle priser er angivet pr. person i danske kroner. Grupperabat:

8 Vi giver 5% rabat til grupper på mindst 8 personer. Børnerabat: Børn under 4 år: Børn 4-12 år: Børn/Voksne år: Gratis i dobbeltværelse med 2 fuldt betalende voksne 30% rabat i dobbeltværelse med 2 fuldt betalende voksne 10% rabat i dobbeltværelse med 2 fuldt betalende voksne Kategori A 2/4-14/8 og 10/10-30/10 15/8-9/10 Pris per person i dobbeltværelse Tillæg for ophold i enkeltværelse Halvpension Leje af cykel 7/21 gear Leje af el-cykel Kategori B 2/4-14/8 og 10/10-30/10 15/8-9/10 Pris per person i dobbeltværelse Tillæg for ophold i enkeltværelse Halvpension Leje af cykel 7/21 gear Leje af el-cykel Ekstra overnatninger Ekstra overnatning i Trier Ekstra overnatning i Koblenz Transfer Koblenz Trier pr. person inkl. egen cykel + Praktisk info Praktisk rejseinformation: Med fly: Dobbeltværelse (A) Enkeltværelse (A) Dobbeltværelse (B) Enkeltværelse (B) Der kan ikke flyves direkte fra Danmark til Trier eller Koblenz. Nærmeste lufthavn er Frankfurt, som der til gengæld er mange daglige afgange til med adskillige flyselskaber. Det er en flyvetur på ca. halvanden time, og fra lufthavnen kan man tage med tog videre til hhv. Koblenz på godt 1 time og til Trier på 2-3 timer. Med tog: Padborg til Trier: omkring 13 timer med 3-4 skift på vejen Koblenz til Padborg: omkring 10 timer med 2-3 skift på vejen

9 I egen bil: Padborg Trier: ca. 770 km Padborg Koblenz: ca. 690 km Til gæster, der kører i egen bil, anbefaler vi at tage en ekstra overnatning i Koblenz dagen før ankomst til Trier. Du kan så parkere bilen ved ankomst, lade den holde på hotellet gratis under cykelturen og afslutte turen på samme hotel efter endt cykeltur. Transfer mellem Koblenz og Trier tilbydes med bus til gæster, som medbringer egen cykel. Gæster, der bestiller denne service afhentes på deres hotel. Daglig afgang kl Generel information: Cykelturene er uden guide. De angivne distancer er beregninger af de anbefalede ruter og mulige omveje Detaljerede kort og informationer vil blive udleveret og gøre det muligt ikke at fare vild på ruten

10

Trier-Koblenz, 7 dage

Trier-Koblenz, 7 dage Trier-Koblenz, 7 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Stort set stier langs med Mosel-floden; Den smukke 2000 år gamle by Trier; Tysklands ældste vinby

Læs mere

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden.

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden. Metz-Koblenz, 8 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Metz startsted for denne tur langs med Moselfloden; De mange seværdigheder i den franske provins

Læs mere

Metz-Koblenz, 8 dage TYS-4

Metz-Koblenz, 8 dage TYS-4 Metz-Koblenz, 8 dage TYS-4 [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info [vc_column_text] Metz startsted for denne tur langs med Moselfloden; De

Læs mere

Trier-Koblenz, 9 dage TYS-11

Trier-Koblenz, 9 dage TYS-11 Trier-Koblenz, 9 dage TYS-11 [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info [vc_column_text] Trier, den ældste by i Tyskland; Mehrings gamle kendte

Læs mere

Metz-Koblenz, 8 dage. [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info.

Metz-Koblenz, 8 dage. [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info. Metz-Koblenz, 8 dage [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info [vc_column_text] Metz startsted for denne tur langs med Moselfloden; De mange

Læs mere

Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT

Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT [vc_row][vc_column] Highlights Turen dag for dag Om skibet Cykler Praktisk info Afrejsedatoer Priser Cykelkrydstogt ved Mosel og Saar Introduktion til skibet

Læs mere

Ungarske Donau fra Wien over Bratislava til Budapest. Information

Ungarske Donau fra Wien over Bratislava til Budapest. Information Ungarske Donau fra Wien over Bratislava til Budapest 2015 3 hovedstæder og 3 lande ved Donau, 9 dage Wien Bratislava - Budapest (inkl. nat i Bratislava) Oplev de smukke landskaber ved den ungarske Donau

Læs mere

Storslået rapsodi langs Donau til Budapest. Information. 3 hovedstæder og 3 lande ved Donau, 8 dage Wien Budapest (ekskl. overnatning i Bratislava)

Storslået rapsodi langs Donau til Budapest. Information. 3 hovedstæder og 3 lande ved Donau, 8 dage Wien Budapest (ekskl. overnatning i Bratislava) Storslået rapsodi langs Donau til Budapest 2015 3 hovedstæder 3 lande ved Donau, 8 dage Wien Budapest (ekskl. overnatning i Bratislava) Oplev de smukke landskaber ved den ungarske Donau med dramatiske

Læs mere

Oplevelsestur fra Wien til Budapest ved Donau

Oplevelsestur fra Wien til Budapest ved Donau Oplevelsestur fra Wien til Budapest ved Donau 2015 3 hovedstæder og 3 lande ved Donau, 7 dage Wien Bratislava - Budapest (inkl. nat i Bratislava) På denne oplevelsestur kører du gennem utroligt smukke

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

CYKELKRYDSTOGGRUPPE MED FÆLLESKAB - DANSK REJSELEDER MOSEL MED MS PATRIA - MIDT I VINHØSTEN

CYKELKRYDSTOGGRUPPE MED FÆLLESKAB - DANSK REJSELEDER MOSEL MED MS PATRIA - MIDT I VINHØSTEN CYKELKRYDSTOGGRUPPE MED FÆLLESKAB - DANSK REJSELEDER MOSEL MED MS PATRIA - MIDT I VINHØSTEN Skøn gruppetur med fly og bustransfer, sejlads på Mosel og Saar, let cykling, dejlig hotelbåd og 2 vinsmagninger.

Læs mere

Cykelcruise Holland CRU1 AMA

Cykelcruise Holland CRU1 AMA Cykelcruise Holland CRU1 AMA M/S ANNA MARIA AGNES CRUISE CRU1-AMA Highlights Om skibet M/S Anna Maria Agnes Detaljeret turbeskrivelse Om cykler Rejseperiode Priser Praktisk info Cykelkrydstogt med M/S

Læs mere

Trier-Koblenz, 7 dage TYS-3

Trier-Koblenz, 7 dage TYS-3 Trier-Koblenz, 7 dage TYS-3 [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Stort set stier langs med Mosel-floden; Den smukke 2000 år gamle by Trier;

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Cykelmøde med Van Gogh, kanaler & Kulturbyer

Cykelmøde med Van Gogh, kanaler & Kulturbyer Cykelmøde med Van Gogh, kanaler & Kulturbyer i charmerende Sydlige Holland CYKELKRYDSTOGT I DET SYDLIGE HOLLAND Essensen af Hollandsk hygge Oplev det lavtliggende lands mange højdepunkter på et fortryllende

Læs mere

Mainz-Köln, 7 dage TYS-10

Mainz-Köln, 7 dage TYS-10 Mainz-Köln, 7 dage TYS-10 [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info [vc_column_text] Den gamle bydel af Mainz/Bodenheim med kirker og udgravninger

Læs mere

Berlin post test. 1 Main test. 1 Weser test

Berlin post test. 1 Main test. 1 Weser test Berlin post test [vc_row][vc_column][vc_column_text]i am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Berlin post test. 1 Main test. 1 Weser test

Berlin post test. 1 Main test. 1 Weser test Berlin post test [vc_row][vc_column][vc_column_text]i am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper

Læs mere

Mosel - Cochem. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Mosel - Cochem. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Mosel - Cochem Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Cochem top 3 by ved Mosel Sejltur på Mosel Køretur langs Moselpromenaden ****Hotel lige ved Moselfloden Festaften

Læs mere

Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT

Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT Cykelkrydstogt med M/S Patria Mosel CRU8-PAT [vc_row][vc_column] Highlights Turen dag for dag Om skibet Cykler Praktisk info Afrejsedatoer Priser Cykelkrydstogt ved Mosel og Saar Introduktion til skibet

Læs mere

Trier-Koblenz, 7 dage TYS-3

Trier-Koblenz, 7 dage TYS-3 Trier-Koblenz, 7 dage TYS-3 [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Stort set stier langs med Mosel-floden; Den smukke 2000 år gamle by Trier;

Læs mere

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Rhinen - Rüdesheim Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Udsigten over Rhinen Troldkvinden Loreley Rüdesheims legendariske Drosselgasse Godt vinbondebesøg - både

Læs mere

Passau Wien, 10 dage ØST-2

Passau Wien, 10 dage ØST-2 Passau Wien, 10 dage ØST-2 [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info [vc_column_text] Den kønne by Passau, hvor floderne Inn, Ilz og Donau

Læs mere

Metz-Koblenz, 8 dage TYS-4

Metz-Koblenz, 8 dage TYS-4 Metz-Koblenz, 8 dage TYS-4 [vc_row][vc_column] Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Metz startsted for denne tur langs med Moselfloden; De mange seværdigheder

Læs mere

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Dato:. ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Ni dages lodge-safari fra Victoria Falls gennem Zimbabwe. Se de mægtige Victoria vandfald, smukke Lake Kariba langs Zambeziflodens løb og Hwange nationalparken. Tlf.: (+45)

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

SAGEN I FREDENSBORG/REJSEGRUPPEN

SAGEN I FREDENSBORG/REJSEGRUPPEN ÆLDRE SAGEN I FREDENSBORG/REJSEGRUPPEN Arrangør: Spar Tours Aps /Teknisk arrangør Lauritzen Rejser, reg. nr. 2553 Dag 1: V i kører fra Fredensborg kl. 6:00, og efter diverse opsamlinger 1 kører vi mod

Læs mere

Flandern Cykelkrydstogt med M/S Magnifique (CRU3-MAG) UNDER BEARBEJDNING

Flandern Cykelkrydstogt med M/S Magnifique (CRU3-MAG) UNDER BEARBEJDNING Flandern Cykelkrydstogt med M/S Magnifique (CRU3-MAG) UNDER BEARBEJDNING CRU3-MAG Highlights Om skibet M/S Magnifique Detaljeret turbeskrivelse Rejsen til destinationen Cyklerne Om cykelturene Rejseperiode

Læs mere

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad.

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Kurhotel Quellenhof Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Introduktion Trænger I til at trække stikket ud? Til at få en pause

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

GRUPPETUR MED FÆLLESKAB - MED DANSK REJSELEDER MOSEL MED MS PATRIA - MIDT I VINHØSTEN

GRUPPETUR MED FÆLLESKAB - MED DANSK REJSELEDER MOSEL MED MS PATRIA - MIDT I VINHØSTEN GRUPPETUR MED FÆLLESKAB - MED DANSK REJSELEDER MOSEL MED MS PATRIA - MIDT I VINHØSTEN Midt i vinhøsten skøn Gruppetur med flyrejse, sejlads på Moselfloden, let cykling, dejlig hotelbåd og 2 vinsmagninger.

Læs mere

Mini whiskytur 21. 24. november 2016

Mini whiskytur 21. 24. november 2016 Mini whiskytur 21. 24. november 2016 Whiskyauktion / destilleribesøg og besøg hos uafhængig aftapper Kunne en whiskytur med besøg på 2 destillerier friste??? Kombineret med besøg hos en uafhængig aftapper.

Læs mere

Canal de Garonne fra Bordeaux til Toulouse. Indkvartering. Sværhedsgrad og kort FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND FRA BORDEAUX TIL TOULOUSE

Canal de Garonne fra Bordeaux til Toulouse. Indkvartering. Sværhedsgrad og kort FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND FRA BORDEAUX TIL TOULOUSE FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND FRA BORDEAUX TIL TOULOUSE Lettere kuperet cykling langs vinmarker, frugtplantager og Canal de Garonne. Hvis man ønsker kan turen cykles fra Toulouse til Bordeaux. Bedes

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Belgisk øl, hygge og chokolade på cykel i Flandern

Belgisk øl, hygge og chokolade på cykel i Flandern Belgisk øl, hygge og chokolade på cykel i Flandern Hygge-cykelcruise Brügge og Bruxelles med M/S Magnifique og M/S Quo Vadis Følg floderne fra Belgiens kyst ind igennem landet til byer med en storslået

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS Den ulitimative cykelø. Det er svært, der er ikke cykelstier og det kan være varmt. Men her er ufattelig smukt og afvekslende! 5 fantastiske cykeldage

Læs mere

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE NYHED: Vi inkluderer nu gratis yoga-sessions alle hverdagsaftener. Derudover får vi udstyr til FOILkitesurfing, hvis nogen skulle have lyst til at lære det - dette

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Sommertur til Berlin

Sommertur til Berlin Sommertur til Berlin 15 Juni 2016, 5 dags busrejse med Vitus Pris: 3495 Kr Inkluderet i prisen 4-stjernet bus 4 nætter på Hotel Sylter Hof*** 1 x brunch (1. dag) 4 x morgenmad 2 x middag (1. og 4. dag)

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Schwarzwald bugter sig i bakkedal

Schwarzwald bugter sig i bakkedal Schwarzwald bugter sig i bakkedal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Kukure og bindingsværk Bakker og dale Besøg i Alsace Blomsterøen Mainau Side 1 af 5 Schwarzwald

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Fishing Tackle. Flandern Cykelkrydstogt med M/S Magnifique (CRU3-MAG) UNDER BEARBEJDNING

Fishing Tackle. Flandern Cykelkrydstogt med M/S Magnifique (CRU3-MAG) UNDER BEARBEJDNING Fishing Tackle Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eu risus consequat, rhoncus sem eget, ultricies urna. In dignissim enim at sollicitudin dictum. Pellentesque habitant morbi tristique

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Busrejse til Rügen 8. - 14. august 2015 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Busrejse til Rügen 8. - 14. august 2015 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Busrejse til Rügen 8. - 14. august 2015 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Busrejse til Rügen 8. 14. august 2015 med forberedende dage på Løgumkloster Refugium. Rejsen er for alle,

Læs mere

Alcudia / Playa de Muro

Alcudia / Playa de Muro LINEDANCE & FERIE PÅ MALLORCA 04. - 11. juni 2016 Alcudia / Playa de Muro På Mallorca Om hotellet Linedance & Ferie kan igen i år byde velkommen til den skønne Alcudia-bugt på Mallorca, med ikke mindre

Læs mere

Afrika og ikke mindst Tanzania har en naturrigdom som enhver bør opleve mindst én gang i livet. Denne...

Afrika og ikke mindst Tanzania har en naturrigdom som enhver bør opleve mindst én gang i livet. Denne... Dato: 23. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER SAFARI Afrika og ikke mindst Tanzania har en naturrigdom som enhver bør opleve mindst én gang i livet. Denne... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt.

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt. Vin- og gourmetrejse/trøffelfest i Piemonte, Ligurien og Bardolino i Italien samt Franken i Tyskland. Fly ud/bus hjem 4/10-12/10 2013 Ordet Piemonte betyder ved bjergets fod. Her er tale om et dramatisk

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen, Mosel og Main

Flodkrydstogt på Rhinen, Mosel og Main Flodkrydstogt på Rhinen, Mosel og Main Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 8.795,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Skieventyr til Whistler i Canada

Skieventyr til Whistler i Canada Skieventyr til Whistler i Canada Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra hele verden til Whistler - og dette med god grund. Uanset

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

BRÜGGE, BRUXELLES & AMSTERDAM Busrejse til tre skønne byer i Belgien og Holland.

BRÜGGE, BRUXELLES & AMSTERDAM Busrejse til tre skønne byer i Belgien og Holland. BRÜGGE, BRUXELLES & AMSTERDAM Busrejse til tre skønne byer i Belgien og Holland. 6 DAGES busrejse i foråret 2017 tilrettelagt for medlemmer af Rejse-Venner-Jylland. AFREJSE fredag morgen den 5. maj 2017

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Team Island en del af A/S info@ Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Fra Kastrup eller Billund eller lufthavn Rejse nr. F-100 På denne tur er der god tid til at opleve Færøerne bedste steder, i roligt tempo.

Læs mere

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Uanset om du er religiøs eller ej, så er der en særlig stemning på Caminoen også den portugisiske fra Porto til Santiago de Compostela. Ruten

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

The search for silence. The project is co-funded. by the European Union

The search for silence. The project is co-funded. by the European Union The search for silence. The project is co-funded by the European Union Where to find! Where to find! Lake Rørbæk Vejle Developing tourism: 3 important things! Developing tourism: 3 important things! Focus

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Skøn cykeltur langs kanalerne

Skøn cykeltur langs kanalerne Skøn cykeltur langs kanalerne i Nordens Venedig CYKELKRYDSTOGT I DET SYDLIGE HOLLAND Hygge på hollandsk Vindmøller, kanaler, cyklister, tulipaner i alverdens farver, træsko, gode oste og blåmalet porcelæn

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen ',-.//%/',0121/34/#!/0 Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen 9 cm tykt sort granit med et flot blåt farvespil er brugt som bordplade på kogeøen. Samme granit går igen på gulvet i badeværelserne. Det beviste

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere