Alssundgymnasiet i Sønderborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alssundgymnasiet i Sønderborg"

Transkript

1 December 2008 Kære gamle AGS ere I sidder nu med det 25. nummer af Mojn-NYT i hånden, og i anledning af jubilæet er bladet lidt fyldigere end de foregående år. Kigger man bagud, vil man se at de tidligste numre også var ganske fyldige til gengæld i et elendigt tryk; det var i skrivemaskinens dage men fra begyndelsen af 1990 erne indførte vi 8-siders bladet idet postvæsnet indførte en 20g grænse for forsendelser. Nu er grænsen 50g, derfor var sidste års nummer på 12 sider, tilmed i en bedre papirkvalitet aht. farverne. De gamle årgange af Mojn-NYT er ved at blive scannet ind, og man kan (snart) finde dem på DAV s hjemmeside via ags.dk. De rummer meget fornøjeligt stof og giver et levende billede af livet på AGS gennem årene. I 1997 kan man fx læse at vi har fået oprettet en DAV-database (den har en adresse der fylder en hel linje) med navne på de elever der er medlem af gamle elevers forening. I dag er den et uundværligt led i kommunikationen mellem skolen og de gamle elever og disse indbyrdes! Inde i dette nummer af Mojn-NYT kan man læse om DAVforeningens spæde start. Det fremgår af artiklen om Begyndelsen at det første medlemsblad udkom allerede i 1982 (det vil blive lagt ind på hjemmesiden som nr. 0). Det følgende år var bladløst, og derefter begyndte den nye serie at komme i 1984 det første år sad den unge adjunkt Ladefoged med en tusch og farvede båndet på forsidens studenterhue rødt prisen var at de slesvigske løver kom til at præge bladets bagside! I midten af 1980 erne er et nummer viet til gymnasiereformen valgfagsgymnasiet. For få år siden kunne vi berette om endnu en gymnasiereform studieretningsgymnasiet. Ja, tiderne ændrer sig, men én ting står urokkeligt fast: Vi ses til julefest på AGS den Vel mødt! Alssundgymnasiet i Sønderborg

2 Kender du typen? Af Christine Feldthaus Løse tanker og varme tilbageblik fra en AGS-er, samfundssproglig studenterårgang På utallige opfordringer fra en særdeles flittigt rykkende redaktør af DAV-bladet har jeg sat mig til tasterne for at få gjort rent bord. Jeg har lovet at nedfælde lidt læsestof til dette udmærkede blad. Og utroligt nok er intet forandret siden dengang jeg fra 1978 til 1981 gik på Amtsgymnasiet. Her skrev jeg vist også først afleveringsopgaverne i sidste øjeblik. Så alt er ved det gamle. Man går rundt om opgaven og får på en eller anden mærkelig måde først taget sig sammen lige før deadline! Men når jeg har sagt ja til et lille indlæg i DAV-bladet, er det fordi det først og fremmest er sjovt at mindes en epoke, hvor man sprang rundt som gymnasieelev uden rynker, bingovinger under armene og baller, der søger mod gulvet! Her blev grundstenene jo lagt til alt livsstils-halløjet, som jeg har beskæftiget mig meget med lige siden. Allerede dengang vi mødte op til den første undervisning var vi, måske på et mere ubevist plan end i dag, optagede af livsstil og at sende de helt rigtige signaler til omverdenen. Det kom til udtryk i tre prædefinerede kasser, hvor man typisk valgte at bekende sig til at være disker, flipper eller rocker. Det var de grupperinger, der var! Nemt at overskue, og alle var vi i vores tøjvalg og hele fremtræden mere detaljerede end næringsdeklarationen på en citronmåne fra Statoil. Nogle med ALT for meget lyseblå perlemor på øjenlågene, nogle med lidt for stor hårbørste i læderjakken og andre med ufatteligt fodrigtige andefødder i kernelæder og iført pakistanertørklæde.. Intet var overladt til tilfældighederne, når man valgte outfit til dagens fremmøde. Selv de såkaldte livsstilsignoranter gik lige i fælden. For selv om især flipperne ikke ville stå ved at de var lige så bevidst uniformerede, så var der ingen vej udenom. Man måtte stå fast på sin stil. Man måtte for guds skyld ikke lægge sig i støvet for gruppepresset fra de andre grupperinger! Som samfundssproglig i en klasse med ganske få drenge gav vi piger den maksimalt gas på udstyrsfronten. For selvom man havde valgt samfundssproglig linie med tryk på samfund, så havde nogle af os meget travlt med at signalere, at vi ikke var venstreorienterede. Næ nej, vi kom faktisk fra midtsøgende funktionærfamilier i nydelige middelklassehjem med ro, rytme og regelmæssighed. Og det var der underligt nok ikke så meget i vejen med.

3 Vi var komplet upåvirkelige, når de ganske få stærke alfa-flipper-hanner i klassen vildt gerne ville postulere, at gloss, glimmer og pailletter var kapitalismens åg og et udtryk for, at man lå under for et sexistisk og undertrykkende modebillede. Her er der heller ikke meget nyt under solen. Intet har på den front forandret sig siden. Man skændes fortsat om værdierne! Vi er fortsat utroligt optagede af at finde den kasse, hvor vi passer ind og stå fast på den. Selvom langt de fleste af os hader at indrømme det. Selvom vi skriver 2008 har de, der er unge i dag mange af de samme dogmeregler som vi havde dengang i slut-halvfjerdserne. Går man ind i et gymnasium i dag, får man fortsat øje på, at eleverne har super travlt med at sende de selvvalgte signaler ud i synet på alle de andre. I form af velvalgt uniformering med de helt rigtige mærker i nakken. Eller det modsatte. At man ikke går spor op i mærkevarer og har købt alt tøjet brugt hos Kirkens Korshær! Hvilket er et lige så klart statement! Og jeg er ret sikker på at samfundsfags timerne fortsat giver anledning til et par animerede debatter om, hvorvidt man ønsker Fogh eller Thorning som statsminister! Mens man rører ved sin lille nye tatovering over lænden! Gymnasieelever vil forhåbentligt til evig tid være optagede af at udtrykke individualitet og gruppetilhørsforhold. Og jagte identitet. En tendens, som nok ikke bliver mindre udtalt i en globaliseringsperiode, hvor vi ikke længere bare skal kæmpe for at blive set og hørt i nationalt univers, men i hele verden. Vi hænger jo alle sammen sammen! Vi lever i den globale landsby, som man så modeagtigt allerede slog fast for år tilbage. I min gymnasietid var den nationale referenceramme hurtigt overstået der var kun en landsdækkende TV-kanal, intet Internet, og Facebook var ikke opfundet. Træfpunkt 0059 kom vist først i 1984! Og man kunne ikke blive berømt på TV uden at kunne noget! Betyder det så at alt er ved det gamle. At der slet ikke er sket forandringer i forhold til mine egne glade gymnasiedage? Jo afgjort. Men måske handler det først og fremmest om at vi i de mellemliggende år har oplevet en fantastisk både økonomisk og teknologisk udvikling, som naturligvis har præget vores valg af udtryk og livsstilssignaler. Ønsket om at skille sig ud sammen med andre, der ligner en selv har ikke ændret sig! Måske fordi det er et almengyldigt træk ved os homo sapiens mennesker, at vores hjerne fortsat er designet til at leve i flok og at fremmede signaler skaber utryghed og tænder vores indre giv agt - lamper.

4 I hvert fald må man konstatere, at langt de fleste af os i b-klassen i slut-halvfjerdserne også var mere optagede af musik end af storpolitik og verdens brændpunkter. Vi lyttede til vinylplader med Donna Summer, Village People, Chic, Pointer Sisters og Earth Wind & Fire og hvad ragede det os, at Sovjetunionen gik ind i Afghanistan! Eller at Margaret Thatcher kom til magten i Storbritannien. Fuck det! Det var mestendels emner man var tvunget til at drøfte i samfundsfagstimerne, fordi adjunkten sagde det! Næ, vi ville allerede dengang hellere flashe vores (Diana) frisure end reflektere over implikationerne af, at Grønland fik hjemmestyre. Så lige på det punkt er der vist ikke sket ret meget. I dag lytter man så i stedet til sin I- pod og til nogle andre bands, hvis man da ikke som gymnasieelev anno 2008 igen lytter til discomusikken som har en stor revival i disse år! Og jeg tror jeg gætter rigtigt, hvis gymnasieeleverne i dag også hellere vil afstøve deres Facebook-profil end følge med i hvor langt vi er nået i krigen mod Taleban. Skal jeg pege på en forandring, som er til at tage at føle på, er det måske nærmere den mere politisk korrekte tone, vi er så optagede af i dag. Lad os tage et par eksempler.. I 1980 var en neger fortsat en neger! Og det var endnu ikke politisk ukorrekt at synge Lille Sorte Sambo. I dag går den ikke længere. Og i dag kan man oven i købet blive hvid, selv om man er født farvet. Tag nu bare Michael Jackson som har benyttet sig af teknologiske fremskridt også på hudplejefronten! Måske er vi også blevet mere puritanske og moraliserende! I hvert fald husker jeg ikke, at vi i 1980 var så optagede af at præke f.eks. sundhed! I dag er det totalt politisk ukorrekt at være ryger, at være overvægtig, at spise fiberfattigt, at undlade motion, at drikke mere end 2 genstande dagligt, at elske transfedtsyren fra fondue, at køre i forslugne firehjulstrækkere og at være fan af Tommy Seebach. Som i øvrigt vandt melodi grand prix med hittet Disko Tango i Sådan husker jeg det ikke helt fra min glade gymnasietid. Her røg man igennem både i det offentlige og i det private rum. Man kørte en kæmpe mængde branderter hjem med e spritte, mens man gav fanden i Sundhedsstyrelsens Gode Råd om Alkoholvaner. Og dengang udhulede man det hvide franskbrød helt uden fibre - og kom negerboller (u ha, nu sagde jeg neger igen) ind i midten! Den går ikke i dag. For så får man den politisk korrekte pegefinger stik på stedet. Eller bliver beordret til at gå udenfor! Så man ikke generer dem, der tilhører en anden gruppering! Længe leve livsstil!

5 Begyndelsen Af Dorte Carlsson b 81 vi kunne ikke samles på mailen eller facebook. En kold dag få dage efter nytår mødtes to-tre gamle AGS ere i Sønderborgs vinterkolde hovedgade. Snakkede lidt minder, men kom snart på, at NU skulle der gøres noget ved at stifte en sammenslutning for os gamle elever Sådan står der at læse i AGS s årsskrift fra Mon ikke vi tre, der mødtes den dag, havde været til fest på Statsskolen (som efter en årrække som Sønderborg Gymnasium nu atter hedder Sønderborg Statsskole) den 27. december, hvilket er datoen for gammel elev-fest på det gamle gymnasium i Sønderborg - og nu syntes, det var på tide at det nye gymnasium i byen også skulle have en fest for gamle elever. Der var trods alt to årgange, der allerede kunne kalde sig gamle elever fra Amtsgymnasiet i Sønderborg (nu AlssundGymnasiet Sønderborg), og det var nok til en fest. Vi fik samlet et par stykker mere, og den allerførste bestyrelse bestod af: Helen Eriksen a 81, Jan Kristensen b 80, Hanne Birker z 81, Søren Mainz b 80 og undertegnede, Dorte Steen Jensen b 81. Starten var svær: Vi var snart placeret rundt omkring i landet og verden, og Internettet var ikke for menigmand, så Udover den årlige fest var formålet også at udgive et blad til alle, som ville betale kontingentet på kr. 14,85, såfremt vi kunne finde frem til dem. I øvrigt steg prisen for medlemskabet allerede det første år til kr. 15,65. Bladet skulle indeholde alt fra rejsebeskrivelser til forfremmelser og giftermål. Det gjorde det første nummer også, da det udkom i efteråret Eller rettere vi fandt ikke nogle af vores gamle skolekammerater, der var blevet gift, men en rejseskildring blev det til. Helen Eriksen har beskrevet sin tur fra Ryslinge Højskole hjem til Als. En tur der dengang tog et lille døgn. Desuden er der er en legendarisk vittighed om Ebba og Ubba, nyt fra Odense Universitets toiletter, en opskrift for udeboende, en fotoserie fra skolen (hvor det aldeles umuligt at få et indtryk af, hvem og hvad der er på billederne, da fotokopieringen havde megen udvikling til gode), og så havde vi genoptrykt elevernes tale ved translokationen 1982, som blev holdt af Lisbeth Holm-Jensen. Der var heller ikke nogen, der var blevet forfremmet det år, men det skyldes sikkert udelukkende det faktum, at det første hold studenter kun havde været sprunget ud i 2 år - og selv karriereudviklingen gik langsommere dengang.

6 DAV-festen afholdtes det år for første gang, og prisen for deltagelse var kr. 25, drikkevarer skulle købes separat, men maden var inkluderet i prisen. Ligesom det næste nummer af bladet, der udkom i 1984, var det allerførste nummer skrevet på skrivemaskiner, og af kvaliteten på bladet ses, at vi ikke havde adgang til den elektriske udgave af slagsen. Allerede i 1984 begyndte det at blive svært for bestyrelsen, festudvalget og redaktionen af DAV-nyt ( de fem samme personer) at holde sammen på tropperne. Men de tre lærere Jan Zimmerman, Erik Lorin Rasmussen og Henning Ladefoged Sørensen sikrer, at Mojn-NYT udkommer for første gang med det velkendte logo samme år, og inde i bladet argumenterer en initiativrig kvinde, Trine Fjalland, grun digt for at holde liv i festen. Så bladet er udkommet og festen har været afholdt ubrudt lige siden. Nok ikke mindst takket være de to lærere Jan Zimmermann og Anne Gerd Pedersen som tovholdere. Når jeg så sidder her på Sjælland med det seneste nummer af Mojn-NYT i hånden på glitterpapir og med farver på billederne og læser om, at foreningen nu har et potentiale på rundt regnet til 4000 medlemmer, at to medlemmer af foreningen har en datter på skolen, om de gamle elevers færden i form af bryllupper og karriere, og om den første rektors beskrivelse af blomsten og betonelement-prisen, så er det rart at tænke på, at vi mødtes den kolde vinterdag for 26 år siden på hovedgaden i Sønderborg og syntes, der skulle ske noget. For det gjorde der. Årets gang på AGS 2008 Årgang 2008 blev dimitteret fra Alssundgymnasiet Sønderborg som den første årgang efter den meget omtalte gymnasiereform. De havde studieretninger, de hed a08, b08 og så videre, der var ingen x, y eller z klasser, og de fik sære karakterer, f.eks. 2 og 4, men bortset fra det var de mindst lige så glade som alle de andre årgange, vi har dimitteret. En af dem blev ekstra glad, da hun ved dimissionen fik overrakt DAV-legatet på 6000 kroner, og også her skal der lyde et stort til lykke til Christine Møller Nielsen, der gik i d08 med engelsk og samfundsfag som studieretningsfag. Christine er oven i købet datter af to gamle AGS elever, så det kunne vel ikke være meget bedre Ved sommerferiens begyndelse valgte Freddy Jensen at gå på pension efter mange års tro tjeneste på boldbanerne og i idrætslokalerne for slet ikke at tale om udekampene, hvor han var en aktiv træner og supporter, når skolens hold

7 var ude at spille. Vi glæder os over, at Freddy jævnligt besøger os for at spille med i den stadigt eksisterende bordtennisturnering. Efter sommerferien fik vi mange nye kolleger, som en dag vil være dem, de gamle elever husker, så vi præsenterer dem lige her: Kirsten Olsen (kemi og biologi), Kira Kaasgaard Bang (religion og samfundsfag) og Stefan Klindworth (tysk og idræt) er alle ansat i uddannelsesstillinger, og Martin Ladefoged (historie og idræt), Kristoffer Hansen (kemi og biologi, Pia Wippich-Schulz (matematik), Kerry Anne Gifford (idræt), Nils Byrial Andersen (matematik og fysik) og Bitten Langhede (engelsk og tysk) er ansat med forskellige ansættelsesgrader. Fornyelsen i lærerkollegiet giver sig også udslag i et stort antal barsler, og vi siger til lykke til de nybagte forældre: Klaus Petersen, Kate Fuchs og Michael Lillquist har hver fået en datter, og Katrine Werngreen og Martin Schwebs er de stolte forældre til hver sin søn. Hvis man besøger skolen og gerne vil tale med Knud Erik Sørensen, skal man nu ovenpå, da han har indtaget det tidligere rygerrum bag lærerværelset. Hans skrivebord på inspektorkontoret er overtaget af Marlene Hoffmann, der er blevet inspektor. Man vil bemærke, at der er blevet lysere på skolen, efter at vi har fået nye vinduer og døre, og vi er i gang med at afskaffe rullevognene med tv og video til fordel for projektorer i alle klasseværelser. Vi får dog lov at beholde enkelte videoapparater til gode gamle videofilm! Jørgen Ebert fungerer stadig som skolens webmaster, men agter at gå på pension pr , hvorfor det er blevet nødvendigt at nytænke skolens hjemmeside, der jo stort set er Jørgens værk. Hold derfor øje med ags.dk i det nye år, også med henblik på DAV og nyheder om jubilæer og andet, der kan have interesse for gamle elever. Internationalt er vi stadig godt med. Endnu to klasser har været i USA i oktober, en af skolens elever kvalificerede sig til biologiolympiade i Indien, og vi arbejder med at etablere et kinesisk kulturfag, hvor en gruppe lærere og elever tager på orienteringstur til Beijing i vinterferien. Men vi rejser stadig inden for Europa og har i det forløbne år besøgt Trier, London, Firenze og Athen. Nå ja, og så det, I nok er allermest interesserede i: vi tog både den gyldne pøs og den gyldne stafet i år. Kaproningen var lige rigeligt spændende med en omstart, efter at vores båd var gået i stykker, men så var der ellers ikke noget at komme efter, og stafetten klarede vi i fin stil, hvilket ikke gjorde vores egen fødselsdagsfest om aftenen ringere!

8 Fra stjernekikkert og fugletælling på AGS til universitetsforskning verden over, af Alicia Lundby, student fra miljøklassen 1999 Hin dag i maj måned kom jeg træt og jetlagget hjem til min lejlighed i København efter 8 hektiske måneder på et forskningsinstitut i Japan. Posten havde været videresendt og lejligheden fremlejet, så det var en noget tom lejlighed, der mødte mig. Men på dørmåtten lå der et brev. Ét brev. Som havde ligget der længe; det var pyntet med fine julemærker! Således blev den første hilsen efter jeg var landet, en julehilsen fra en afholdt gymnasielærer. Det fremkaldte minder om sneboldkampe i klasselokalet, tavledans og underfundige kommentarer - en dejlig overraskelse at komme hjem til! Derfor er det også med glæde jeg vil skrive et indlæg til årets DAV-blad og redegøre for, hvordan der går en lige linie mellem den fremragende undervisning på AGS og tildelingen af Lundbeckfondens Talentpris, som jeg fik sidste år (jeg tror det var den skjulte agenda for, at jeg blev bedt om at skrive et indlæg)!! Men faktisk er det ikke helt forkert Årene på AGS var en virkelig god tid. Ikke nok med vi havde en dejlig klasse (hvor sammenholdet fortsat vedligeholdes), undervisningen var skam også god! Og jeg er ikke i tvivl om, at spiren til min forskerkarriere blev sået på AGS. Personligt hører jeg til den gruppe af studerende, der altid godt har kunnet li at gå i skole, og jeg var faktisk også glad for (stort set) alle de fag, jeg havde på AGS. Derfor var det svært at vælge uddannelsesretning efter gymnasiet. To ting der endte med at blive afgørende for mit studievalg var, at jeg i løbet af gymnasietiden havde oplevet, at der inden for de naturvidenskabelige fag blev sat oprigtig pris på ens interesse, og dertil kom at ens bidrag rent faktisk kunne gå hen og gøre en forskel. Tanken om (måske) en dag at opdage noget, der vil få betydning enten for det samfund vi lever i eller forbedre livet for en gruppe mennesker, var en af de afgørende faktorer for, at jeg valgte at studere naturvidenskab - mere specifikt fysik/biofysik. Uddannelsen var hård og mange af fagene var svære, men det var absolut sliddet værd. Mit fjerde og femte studieår fuldførte jeg ved University of California i San Diego, USA. Endnu en gang var det hårdt arbejde, hvor dagene på laboratoriet hurtigt løb op i 12 timer, men når arbejdet kan kombineres med at bo et stenkast fra Stillehavet ved den sydcaliforniske kyst, hvor man føler man er på tropisk ferie straks man har fri, så er det ikke så ringe endda!

9 Da specialet var skrevet, tog jeg tilbage til København og påbegyndte et Ph.d.-studium ved Panum Instituttet, hvor jeg arbejder med de molekylære mekanismer bag hjertesygdomme. Studiet er både spændende, udfordrende og vedkommende. Jeg er virkelig glad for at arbejde i et internationalt miljø med mange kompetente mennesker, og hvor der er lige så mange udfordringer, som man har energi til at kaste sig over! Som jeg nævnte indledningsvist, har jeg i forbindelse med min Ph.d. været ved et forskningsinstitut i Tokyo i Japan. Opholdet derovre var rettet mod at udvikle en teknik, som skal anvendes til at undersøge aktiviteten i enkelte celler i hjertet samt i nervesystemet. Arbejdet var utrolig spændende, og jeg føler mig privilegeret over alle de muligheder jeg har fået, især hvad angår at opleve verden. I det hele taget er arbejdet som forsker privilegeret (som oftest i hvert fald, der er jo altid en bagside af medaljen )! Det er stimulerende at arbejde sammen med dygtige mennesker fra hele verden, og muligheden for fordybelse er enestående. På daglig basis er det muligheden for at læse, lære og undersøge nye ting, der gør arbejdet spændende, men på specielle dage er det følelsen af at arbejde inden for et område, hvor det man laver bliver værdsat, der gør arbejdet specielt. Og når der så oven i købet er nogen, der vil give én en pris, fordi de synes man har lavet et godt stykke arbejde, så er det jo bare dejligt! For at citere en af gymnasielærerne vil jeg slutte af med kommentaren intet kommer af intet på nær lommeuld! Personligt tror jeg det er nødvendigt at man arbejder hårdt for at opnå noget. Alle de mennesker jeg kender, der er dygtige til det de laver, er ej heller kommet sovende til deres succes. Men det gør ikke så meget, at man skal være engageret for at nå sine mål: Nydelsen er desto større, når man har knoklet igennem, har gjort et godt stykke arbejde, og bagefter velfortjent kan nyde udkommet deraf! For mig fremstår gymnasietiden stadig som nogle rigtig gode år - selv sammenlignet med studieårene i København, Californien og Tokyo. Hver tid og hvert sted har sin charme. Så nyd gymnasieårene, læs på lektierne og udnyt de muligheder der byder sig! Alicia Lundby, y/99, fik tildelt Lundbeckfondens talentpris Prisen er på kr. og er en personlig hæderspris. Dette års Mojn-NYT er redigeret af Anne Gerd Pedersen og Jan Zimmermann Layout og opsætning af Infoscape Webdesign ved Stefan Køberl

10 Sladderspalten her handler det udelukkende om jer selv og de andre Vi siger til lykke til årets brudepar og begynder med to vaskeægte AGS-par, nemlig Marianne Norrild og Bjarne Warming, begge z 01, der er blevet gift i Ulkebøl kirke, måske med døtrene Trine og Ida som brudepiger, og Anja Lentfer, z 03, og Michael Jensen, y 03, der er blevet gift i Asserballe kirke. Dan Schneefeldt, 95, er i Greve blevet gift med Mette Fiirgaard Møller og hedder nu Fiirgaard Schneefeldt, Lea Gram Jensen, z 97, har i Christianskirken sagt ja til Jesper Krause Hansen, Mette Molin Jelstrup, a 02, er blevet gift med René Madsen i Dybbøl Kirke, og endelig er Lotte Gustavsen, b 98, der havde 10-års jubilæum i år, blevet gift med Jakob Lyck i Ulkebøl kirke. Til lykke til jer alle! På privatfronten kan vi også sige til lykke til Mette Lai, u 93, der nu er lærer og er blevet mor til en lille dreng og meldte sig på skolens gæstebog for at få kontakt til den gamle skole, og til Ditte Maae, u 98, der også har fået en lille dreng, Zacharias. Ditte er i øvrigt blevet færdig som læge. Til lykke til Rasmus Emborg, x 84, med den runde fødselsdag. Vi ses måske næste år til 25- års jubilæet. I har i årets løb markeret jer inden for studier og arbejde, og her kommer, hvad vi har sakset på det område i lokal- og verdenspressen. Susanne Sisseck Mikkelsen, a 83, har haft 25-års jubilæum på AGS, men sandelig også med sin forretning, Susannes Guld og Sølv, Mette Thunø, også a 83, er blevet prodekan ved det humanistiske fakultet ved Københavns Universitet, og Karen Korning, samme klasse, et tiltrådt som professor ved Institut for Sprog og Erhvervskommunikation ved Handelshøjskolen på Aarhus Universitet. Torben Funder-Kristensen, x 83, er tiltrådt som Vice President for Global Product Development and Front End Process hos Danfoss, og fra samme jubilarårgang læser vi i Gymnasieskolen, at Lone Sandholdt Jacobsen som vicerektor på Langkær Gymnasium holder kursus om kultur og samfundsfag. Lone er i øvrigt ved at tage sidefag i arabisk. Kell Jürgensen, z 86, er flyttet i nye lokaler med familievirksomheden Sønderborg Fornikling. Annette Thygesen, x 94, er blevet færdig som sundhedsplejerske med topkarakteren 12. Julie Dyrgaard, x 03 har overtaget forretningen Horse-Wear efter flere år som medarbejder, Morten Jacobsen, x 90, er blevet redaktør for JydskeVestkystens Sønderborgredaktion, og vi har med interesse modtaget fra en klassekammerat rosende omtale af John Haurums (y 82) indsats indenfor immunologi.

11 Man kan også arbejde ude i verden, og Ditte Houston Tønnies, y 07, skriver i Aktuelt Nyt om sit arbejde i DSUs internationale udvalg og en spændende tur til Bolivia, mens Irene Kyster, z 00, har været i Brasilien for at arbejde på et rehabiliteringscenter for unge kriminelle. Vivi Muurholm, u 92, er indgået som partner i Judica i Sønderborg, og Mette Tony Hansen, b 90, har fået Eckersberg Medaillen, en fornem arkitektpris. Thomas Bulow Schmidtz 94, har fået særlig ros for sit kandidatprojekt om corporate branding, og Lene Leick, z 03, har fået tilsvarende ros for sit bachelorprojekt om brugergrænseflader begge står nu på Alsions Wall of Fame. Martin Broholm Andersen, y 98, har solgt sit IT-firma til Microsoft, hvor han nu arbejder. René Rasmussen, a 85, har været i byen for at holde tre foredrag om Sønderjyllands historie, mens René Nyholm Lassen, x 02, har været i Finland for at arbejde med IT i Sampo Bank. Trine Berthing, z 99, er første kvindelige kandidat inden for nanoteknologi, Bjarne Winther Kristensen, x 92, har fået næsten kroner til et forskningsprojekt inden for stamceller, og Jacob Berner Moe, u 92, har fået fine anmeldelser og Munch Christensens debutantpris for romanen Vandel. Tom Buk-Swienty, u 85, har ligeledes fået flotte anmeldelser for sin bog om Dybbøl, Pia Daugbjerg, y 04, er ikke overraskende formand for de studerendes råd ved Københavns Universitet, og endelig siger vi til lykke til nyuddannet sygeplejerske Tine Agerley Thomsen, b 03. Inden for kunst og musik har Nanna Lotzkat, ef08, i Sønderborg Ugeavis fortalt om sit arbejde som udøvende musiker, der bl.a. har ført hende til Dansk Amatør Orkesterforbunds Ungdoms Brass Band, og som sikkert vil føre hende vidt i fremtiden. Maria Skuladottir, y 01 optrådte ved En Søndag på Als og får fine anmeldelser, og Pernille Bruun, b 85, har været i Augustenborg for at optræde sammen med to andre kongelige sopraner, mens tre af vores nuværende elever, Charlotte Fog og Katrine Klein, begge h10, og Christina Holm, h09, deltager i All Stars med Mc Clemens. Maiken Wiborg, b 04, er som aktiv i Sønderborg Student Foundation med til at skaffe nye stand-up navne til Sønderborg, og Preminy Kangatharan, x 05, har sammen med Sharangka Manokaran, x07, været med til at arrangere en multikulturel dag, Open Stage.

12 Sportsligt kan vi fortælle, at vores nuværende elever klarer sig godt til andet end romatch og stafetløb. Ricki Lyngsøe, i 10, er udtaget til Y- landsholdet, og også Lars Byg fra a 09,og Anders Zachariassen, c 10, er i talenttruppen, og Mads Andersen, der går i 2g, har fået bronze ved et grand prix svømmestævne i Århus. Under overskriften diverse har Carina Vistisen, c 08, vundet to konkurrencer i byens forretninger med et sæt tøj og en rejse som gevinster. Louise Thygesen, a 03, gjorde lykke til damefrokosten med en flot hat, mens Anders Olsen, u 95, har fået præmie for sin dværg kochin høne ved en fjerkræudstilling i Sønderborg. Christian Thygesen, x 01, har været i avisen som deltager i spilletræf Magneticon med brætspil som Imperium og Star Wars. Nogle af vores nuværende elever, bl.a. Signe Hedegaard og George Blythe, begge b09, står bag en ny bar med alternativ musik bagest hos Maybe Not det nye initiativ hedder Bar2 The Indie Lounge. Årets studenter fik til Karrierevalg 2007 mulighed for at se på mulighederne, og Lotte Hansen, a08, overvejede i den sammenhæng en uddannelse på Danmarks Biblioteksskole, mens Anne Alnor, b 08, måske ville satse på patologi. Kasthuren Ranjan, b 08, måtte som mange andre en tur i springvandet ved Alspigen, da der stod 12 i huen som karakteren i sidste fag! Som gæst havde vi i skoleåret 07/08 Lorena fra Brasilien, som gik i ef09 og ifølge Budstikken var glad for Danmark, men ikke for leverpostej. Malene Meier, a 87, har i djøf-bladet fortalt om familie- og arbejdsliv i Hellerup og giver gode råd om, hvordan man tackler en travl hverdag med børn og mand og kat. Så meget kunne det blive til send os en hilsen, når I oplever noget, eller når I ved, at der er andre, vi skulle være opmærksomme på! Held og lykke til alle, også dem, der ikke blev nævnt!

13 Det kommende år Engang sad vi og skrev adresser på brune kuverter og slikkede frimærker når årets Mojn-NYT skulle sendes ud. Siden har vi jævnligt moderniseret den årlige udsendelse i takt med den tekniske udvikling det var en stor lettelse da vi første gang kunne benytte adresselabels. Vi forsøgte også med labels på girokortene, men det var postvæsnet ikke begejstret for; faktisk var vi ved at få en erstatningssag på halsen! - I en årrække har vi betjent os af rudekuverter hvor girokortet samtidig har tjent som adressekort det har lettet udsendelsen meget. I de senere år har vi konstateret at stadig færre bruger girokortet som indbetalingskort idet mere en 90% af vore medlemmer benytter netbank. Vi påtænker derfor fra næste år helt at droppe girokortet og bede jeg indbetale direkte til DAV s bankkonto via netbank. Kontonummeret vil naturligvis blive anført med fed skrift på en fremtrædende plads i Mojn-NYT. Hovedmanden bag den stadige tekniske opdatering af DAV s administration, inklusive foreningens hjemmeside, har i alle årene været Jørgen Ebert. Som nævnt andetsteds i bladet har Jørgen valgt at trække sig tilbage i begyndelsen af 2009, og der skal derfor lyde en varm tak til Jørgen for hans trofaste support igennem mange, mange år. Formanden nævner i sin beretning de problemer der kan komme omkring DAV-databasen i en overgangsperiode i forbindelse med at skolen skifter edb-system. Vi vil forsøge at holde jer orienterede via DAV s hjemmeside. Allerede nu minder vi om at kommende 10-års jubilarer (årgang 1999) skal reservere fredag den 26. juni De vil, som skik byder, blive inviteret til studenterfest sammen med årets studenter. 25-års jubilarerne (årgang 1984) vil blive indbudt til jubilæumsfest lørdag den 31. oktober I programmet indgår reception, fotografering, klassens time i det gamle klasseværelse og festmiddag, Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Vi håber at mindst én fra hver af jubilæumsklasserne vil melde sig som klasserepræsentanter og deltage i arbejdet med at finde de gamle klassekammeraters adresser osv. 10-års jubilarer kan melde sig til mens 25-års jubilarerne bedes kontakte Gerne allerede i dag! Billeder fra de seneste jubilæumsfester kan ses på DAV s hjemmeside.

14 NYT FRA FORMANDEN Kære DAV medlem. Så er det igen tid til at sætte sig til tasterne for at prøve at sammensætte en redegørelse for hvad vi i bestyrelsen har bedrevet i det forgangne DAV-år. For et år siden, da jeg skulle skrive det første indlæg, var det hele præget af nybegyndelse og pionerånd. Nu har vi fået lidt mere erfaring, men der er stadigvæk behov for nytænkning - og heldigvis for det. Vi har årets løb afholdt generalforsamling og DAV-fest. Bestyrelsen har afholdt 3 bestyrelsesmøder, hvoraf det ene foregik med grill hjemme hos formanden. De andre i bestyrelsen har allerede bestemt, at det er en fast tradition. Det skal dog ikke afholde mig fra at tage en tørn mere som formand, hvis jeg bliver genvalgt. Resten af bestyrelsen forventes også at være villige til genvalg, hvilket jeg er meget glad for. Det skal dog ikke afholde dig fra at melde dig under fanerne og give en hånd med. Ring til mig og lad os finde ud af, hvad vi kan bruge hinanden til. DAV har i årets løb også deltaget i både 10- og 25-års jubilæerne og foretaget den obligatoriske fotografering. Der var i år rekorddeltagelse til 25-års jubilæet med 6 klasser. Til næste år vil der ske en mindre forskydning af tidspunktet for jubilæet - så hold øje med hjemmesiden. I forbindelse med 10 års jubilæet uddeles DAV-legatet. Det var en fornøjelse at overvære overrækkelsen med tilhørende indstilling, og det var en særlig omstændighed, at prisvinderens forældre begge er elever fra Amts(Alssund)gymnasiets første årgang (min egen ). I det kommende år vil vi i DAV i øvrigt sammen med skolen få en særlig udfordring: Skolens EDB skal omlægges og overføres til en ny og anderledes server. Det giver noget turbulens især i forhold til DAV-databasen. Hjemmesidens indhold i øvrigt forventer vi dog at kunne bevare uden de store ændringer. Vi håber at finde en god løsning sammen med skolen. Jeg vil derfor også gerne her selvom det bliver udtrykkeligt nævnt andetsteds i dette blad gentage opfordringen til at I får á jour ført jeres medlemsdata, og vi vil især gerne have alle jeres adresser. Det bliver formentlig sådan fremover, at betaling skal ske via netbank, og overvejelsen i retning af udelukkende at kommunikere elektronisk er også nærliggende. Jeg vil endnu engang slutte med at opfordre alle til at blive medlem og bakke op om foreningen. Det gælder igen de klassekammerater, søskende, forretningsforbindelser, kunder og gamle kærester, du måtte have mødt på din vej. Send dem en mail med en opfordring til at besøge os på hjemmesiden og melde sig ind. Jeg vil endelig benytte lejligheden til at takke alle i bestyrelsen for et godt arbejde i året, der er gået. Også en stor tak skal der lyde til Dorthe Steen Jensen og Christine Feldthaus (begge b81), som begge fandt tid til at skrive historiske indlæg til DAV bladet fra en gymnasietid, som tre (+ to lærere) af os i bestyrelsen har været heldige at opleve sammen med dem. Også en stor tak til alle andre bidragsydere til bladet.

15 Endelig vil jeg ønske en Glædelig Jul og et Godt Nytår til alle jer, som vi ikke ser til generalforsamling og DAV fest den Med de bedste gamle AGS-elevhilsener fra formand, Stefan Poul Hansen, 3.a, 1980 INDKALDELSE til 2. ordinære Generalforsamling i det nye DAV Gamle Elevers Forening Tid: Mandag, den kl. 20:00. Sted: Alssundgymnasiet Grundtvigs Allé 86, 6400 Sønderborg. Dagsorden: Punkt 1.: Punkt 2.: Punkt 3.: Valg af dirigent. Formandens beretning om foreningens virksomhed. Kassererens fremlæggelse af udkast for DAV Gamle Elevers Forening til regnskab for Kassererens fremlæggelse af udkast for DAV Gamle Elevers Fond til regnskab for Punkt 4.: Punkt 5.: Punkt 6.: Punkt 7.: Valg af bestyrelse. Fastsættelse af kontingent for det kommende regnskabsår. Indkomne forslag. Eventuelt. Sønderborg, den På bestyrelsens vegne Stefan Poul Hansen, formand.

16 DAV indbyder til julefest på AGS mandag den 22. december 2008 kl Der spilles op til dans af det gamle AGS-orkester Oddmans, der i år har 10-års jubilæum. Kom og hør Martin Ripp & Peter Mandrup, Johannes Fonnesberg, Lasse Ebert & Thomas Steen - suppleret med Allan Riggelsen Kom og få en snak med fordums skolekammerater og dine gamle lærere! ENTRÉ: 20 kr.

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den...

Velkommen. Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Velkommen Det er nemt at vælge Katedralskolen, når du først har oplevet den... Hej Elevrådsformanden siger... Hjerteligt velkommen til Nykøbing Katedralskole! At gå fra folkeskolen til stx eller HF er

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

S K O L E N Y T. Det er bedre at tænde et stearinlys end at bande over mørket. Kinesisk ordsprog

S K O L E N Y T. Det er bedre at tænde et stearinlys end at bande over mørket. Kinesisk ordsprog S K O L E N Y T Det er bedre at tænde et stearinlys end at bande over mørket Kinesisk ordsprog Vildbjerg Skole Januar 2012 Januar 2012 1. 2. 3. 17. Skolebestyrelsesmøde 18. Pædagogisk råds møde 19. 4.

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Formanden, Linda Andersen, bød de forsamlede lokale beboere velkommen til landsbyforeningens første ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Foreningens hjemmeside: www.hjemstavnsfolkedanserne.dk

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Foreningens hjemmeside: www.hjemstavnsfolkedanserne.dk 34. årgang nr. 2 November 2007 Foreningens hjemmeside: www.hjemstavnsfolkedanserne.dk I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg

Læs mere

a. Status på økonomi/budget 2014. JN holder tæt kontakt med Marianne og med banken.

a. Status på økonomi/budget 2014. JN holder tæt kontakt med Marianne og med banken. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 16 skoleår 13/14 den 6. februar 2014 Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Grethe Nielsen GN, John Noe JN, Karsten Olsen KO,

Læs mere

Indhold: Nyt fra bestyrelsen. UBI arrangement i Operaen. Børnejulearrangement. Genralforsamling. 18. april. Nr. 1 2007 Januar

Indhold: Nyt fra bestyrelsen. UBI arrangement i Operaen. Børnejulearrangement. Genralforsamling. 18. april. Nr. 1 2007 Januar Indhold: Nyt fra bestyrelsen UBI arrangement i Operaen Børnejulearrangement Genralforsamling 18. april Nr. 1 2007 Januar RASMUS er medlemsblad for Gymnastikforeningen ODK (Ollerup Delingsførere København)

Læs mere

Denne dagbog tilhører Norah

Denne dagbog tilhører Norah Denne dagbog tilhører Norah Den lille bog, du står med i hænderne nu, er en dagbog fra en russisk pige. Hun hedder Norah og er 12 år gammel. Dagbogen handler om hende og hendes familie. De var russiske

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere Faglighed, Fællesskab, Fremtid Midtfyns Gymnasium Sammen bliver vi klogere liv en del af os En helt ny verden åbner sig, når du træder ind ad døren hos os. Med masser af venner, faglige udfordringer og

Læs mere

KÆRLIGHED ER OGSÅ AT VILLE HINANDEN

KÆRLIGHED ER OGSÅ AT VILLE HINANDEN KÆRLIGHED ER OGSÅ AT VILLE HINANDEN Hanna og Torben Birkmose Jakobsen har fulgt nogle af de første danske kurser i PREP for at styrke deres parforhold og samliv. - Vi ville gerne investere tid og kræfter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Leder 3 Forsidebilledet 4 Ny bestyrelse 4 Campingvogn 5 Hjemmesiden 5 Fordrag

Læs mere

SALMON AND SEATROUT SOLUTION.

SALMON AND SEATROUT SOLUTION. Afiskeri.dk gik online på nettet i December 2008. Hjemmesiden henvender sig til alle lystfiskere. Det er klart et mål for Michael Aagaard Olsen, der står bag siden, at den skal være et vigtigt værktøj

Læs mere

Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække Salmer DDS 68: Se, hvilket menneske DDS 649: Skal fri og frelst

Læs mere

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem?

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem? Hvis du vil vide mere På www.rektorforeningen.dk kan du finde gymnasieskolernes webadresser, så du kan læse mere om den enkelte skole. På www.gymnasiejob.dk kan du se alle ledige stillinger på gymnasierne

Læs mere

Spilop en. Spilop en 2011. Medlemsblad for. Medlemsblad for. 34. årgang. Nr. 1/2011. 34. årgang

Spilop en. Spilop en 2011. Medlemsblad for. Medlemsblad for. 34. årgang. Nr. 1/2011. 34. årgang Spilop en Spilop en 2011 34. årgang Nr. 1/2011 34. årgang Medlemsblad for Medlemsblad for 20 Bestyrelsen for Randers Pigegarde WWW.randerspigegarde.dk Mailadresse: randers.pigegarde@gmail.com Gardergården

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form 1983 Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form Hans og Anna Pedersen VEJEN: Selv om det sner, stormer eller regner kan man hver dag træffe ægteparret Anna og Hans Pedersen, Præstevænget

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE FARVEL - - og TAK I mange år havde Esbjerg Atletikforening et godt klubblad, hvor Esbjerg Motion måtte benytte de bagerste sider. Men sidst i 90-erne gik bladet ind,

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

Velkommen til årets studenter, forældre, familie og skolens medarbejdere

Velkommen til årets studenter, forældre, familie og skolens medarbejdere Velkommen til årets studenter, forældre, familie og skolens medarbejdere Kære studenter årgang 2015 I dag er en festdag! I den sidste uges tid har skolen summet af liv: spænding, nervøsitet inden sidste

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE

EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE NR. 94 SEPTEMBER 2005 Skibslaget er en afdeling af Det Danske Spejderkorps og styres af gruppestyrelsen. Gruppestyrelsen består af 7 personer

Læs mere

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre!

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre! Konfirmation 26.april 2015. Domkirken 10: 402 Den signede dag, 725 Det dufter, 331 Uberørt. Konfirmation, 29 Spænd over os, 754 Se, nu stiger Kære konfirmandforældre! konfirmandord, som vi forsøgte at

Læs mere

Tillidsstigen når unge og forældre kommunikerer om risiko og alkohol

Tillidsstigen når unge og forældre kommunikerer om risiko og alkohol Tillidsstigen når unge og forældre kommunikerer om risiko og alkohol Formidlingsdag, Center for Rusmiddelforskning Jakob Demant (jd@cf.au.dk) Signe Ravn (sr@crf.au.dk) Projekt Unge og alkohol (PUNA) December

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Finn Kjærsdam, der var gæst hos Venstre på University College. Begge arrangementer er omtalt i Erhverv Hjørrings nyhedsbrev.

Finn Kjærsdam, der var gæst hos Venstre på University College. Begge arrangementer er omtalt i Erhverv Hjørrings nyhedsbrev. NYHEDSBREV NR. 21, 19. NOVEMBER 2012 Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). Iværksætteruge med fuld musik side 2 Iværksætterpris 2012 til Cre8tek Denmark side 4 Ingen udsigt til at Hjørring

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Odense august 2009

ErhvervsKvindeNyt Odense august 2009 ErhvervsKvindeNyt Odense august 2009 Aktivitetskalender ErhvervsKvinder Fyn 2009: 2. halvår AUGUST 26. august 2009 kl. 18.30-21.30 EKSTRA Virksomhedsbesøg hos Summerbird Tilmelding afsluttet 32 deltagere

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund

Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge mellem 7 forskellige studieretninger.

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Af Jette Damgaard Foto: Anette Damgaard Bjørndal

Af Jette Damgaard Foto: Anette Damgaard Bjørndal Fotograf ved 22 et tilfælde Hun har selvfølgelig altid fotograferet sine egne tre børn. Men det var først, da Anette Damgaard Bjørndal ved et tilfælde blev skolefotograf, at hun fandt ud af, at hobbyen

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Generalforsamling Der indkaldes til ordinær generalforsamling i GVF Grundejerforeningen Vejlby Fed tirsdag

Læs mere

Jelling Friskole nu med 100 elever!

Jelling Friskole nu med 100 elever! -------------------------------------------------------------------------- Nyhedsbrev nr. 24 marts 2015 -------------------------------------------------------------------------- Jelling Friskole nu med

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

Nyhedsbrev for børnemiljøet på Ejerslykkeskolen. Februar 2015

Nyhedsbrev for børnemiljøet på Ejerslykkeskolen. Februar 2015 Nyhedsbrev for børnemiljøet på Ejerslykkeskolen. Februar 2015 Fest for mellemtrinnet. Så er det blevet tiden for den årlige store begivenhed for eleverne i 4., 5. og 6. klasse. Der er fest! Torsdag d.

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Årets gang... 2. Spørgsmål og sager fra sidste års generalforsamling... 2. Parcelhusejernes Landsforening (pl)... 3. Naboor... 3. Vores veje...

Årets gang... 2. Spørgsmål og sager fra sidste års generalforsamling... 2. Parcelhusejernes Landsforening (pl)... 3. Naboor... 3. Vores veje... Bestyrelsens beretning. Bestyrelsens beretning omfatter de i årets løb behandlede væsentlige forhold vedrørende foreningen og dens medlemmer, samt andre forhold, der måtte have medlemmernes interesse Bestyrelsens

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Velkommen til februarmødet. Tirsdag, den 21. februar kl. 18:00 Kom og hør Lisbeth Gade Mikkelsens historie Vi mødes på Hotel Comwell i Kolding Program

Læs mere

Generalforsamling 13. maj 2014

Generalforsamling 13. maj 2014 Generalforsamling 13. maj 2014 Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg Deltagere fra bestyrelsen: Jørn Thrane, Lone Pedersen, Benedikte Daabeck, Gitte Beier, Leif Thomassen og Alan Mortensen Referent: Alan

Læs mere

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden NYHEDSBREV NR 1 2012 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Allerførst en rigtig trist nyhed. D. 1. februar blev Marianne ramt af en hjerneblødning, hun blev opereret og lagt i coma. I fredags vækkede

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

LAD bestyrelsesmøde referat

LAD bestyrelsesmøde referat LAD bestyrelsesmøde referat Dato: 01. oktober 2011. Sted: Fysisk møde i Kerteminde kl. 10-12 Deltagere: Flemming, Michael Hansen, Maiken, Michael Faubel (ref.) Undskyldt: Bente Dagsorden: 1. Kort opfølgning

Læs mere

Vind. oplevelse. en cykel! Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en. Nr. 28 juni 2013

Vind. oplevelse. en cykel! Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en. Nr. 28 juni 2013 Nr. 28 juni 2013 Vind en cykel! Jhessica deltog i MGP 2013 Det var en kæmpe oplevelse Skaf en omdeler: 3.000 point ja tak! Kære omdeler Sommeren er lige om hjørnet, og vi håber, du får en fantastisk ferie.

Læs mere

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015 FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: NYHEDSBREV Generalforsamling den 23. januar 2015 Referat findes nederst i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Formanden har ordet: Kære Medlemmer Så er bestyrelsen blevet konstitueret.

Læs mere

Love Birds. Handling. 1. Blind date

Love Birds. Handling. 1. Blind date Titel: Love Birds Instruktør: Trylle Vilstrup Produktionsår: 2000 Filmens længde: 9 min. 38 sek. Målgruppe: Udskoling Alderscensur: Tilladt for alle Timetal for undervisningsforløb: 3 4 lektioner Love

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med.

Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV APRIL 2015 Kære alle, Så er det påske, mærkeligt, når påsken falder så tidligt, så kan man slet ikke nå at følge med. I mit sommerland hvor jeg bor, så har

Læs mere

KNAS. Special El Prebsi udgave

KNAS. Special El Prebsi udgave KNAS Special El Prebsi udgave Preben 2000-2011 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 FORSIDE SIDE 2 INDHOLDSFOTEGNELSE, OPSTILLING AF INDLÆG & RINGETIDER SIDE 3 FARVEL TIL PREBEN FRA 5.B SIDE 4 FARVEL TIL PREBEN

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Alle kan lave musik I kontakt med din egen musikalitet. Inspirationshæfte

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Alle kan lave musik I kontakt med din egen musikalitet. Inspirationshæfte Alle kan lave musik I kontakt med din egen musikalitet Inspirationshæfte Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard www.mortenmusik.dk +45-28 40 66 95 morten@mortenmusik.dk Indhold Indledning...

Læs mere

Sådan blev jeg: Ida Auken

Sådan blev jeg: Ida Auken Sådan blev jeg: Ida Auken Sorgløs - privilegeret - og med Auken i bagagen. Her fortæller Ida Auken om livet privat og den politiske tilværelse. Af Peter Brüchmann, 14. oktober 2012 03 Stort personligt

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Hvordan du bruger medier: Bibliotekets hjemmeside bliver brugt af og til, nettet bruges til kortere info, tv, mobil, sms tjenester

Hvordan du bruger medier: Bibliotekets hjemmeside bliver brugt af og til, nettet bruges til kortere info, tv, mobil, sms tjenester A Du bruger biblioteket en del, både i forbindelse med dit arbejde, men også sammen med dine børn. Du synes, det er en fantastisk mulighed for at introducere børnene til leg og læring og samtidig bruge

Læs mere

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Til stede: Formand :Martin T. Christensen Næstformand: Lone Marquardt Kasserer: Erik Grønnehave Hansen Annelise Klausen: Medlem Henning (Bruger af Oasen og

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 Kære ErhvervsKvinder Herning. Sommerferien står for døren og det betyder, at ErhvervsKvinder Herning holder pause i 2 måneder med arrangementer. Vi mødes igen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Klassikerforeningen 22.-23. august 2014 Fredag den 22. august Til stede: Mette, Sophie, Christel, Rasmus, George, Lasse, Jesper,

Bestyrelsesmøde i Klassikerforeningen 22.-23. august 2014 Fredag den 22. august Til stede: Mette, Sophie, Christel, Rasmus, George, Lasse, Jesper, Bestyrelsesmøde i Klassikerforeningen 22.-23. august 2014 Fredag den 22. august Til stede: Mette, Sophie, Christel, Rasmus, George, Lasse, Jesper, Katri (bestyrelsen). Fra kl 15: Hans (Logos) og Margit,

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 05. januar 2014 -Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere