Projekt information.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Projekt information."

Transkript

1 Præsenterer Dem hermed for et spændende råolie projekt, hvor kilderne er i produktion. Der er 7 kilder, samt 1 vanddeponeringskilde, som er beliggende i Palo Pinto County - Texas. THE JADE PROJECT 5 producerende olie kilder & 2 naturgas kilder, samt 1 vand-deponerings kilde.

2 Projekt information. Område: Forth Worth - Texas Lease navne: Se Lease oversigt inde i prospektet Operatør: G & F Oil inc. Primær felt: Palo Pinto County Regular, i Palo Pinto County - Texas Kilde type: Kilderne er i produktion Risiko profil: Projektet bliver betegnet som et Lav risiko projekt, projektet er baseret på nuværende produktioner, som ligger på 360 tønder råolie og 3.75 millioner kubikfod gas pr. måned. Est. Levetid: år. NRI pr. %: 75 % (Udbytte pr. 1 % ejerskab af drift overskud) Pris pr. %: ,89 USD (Inkl. USEB Inc. Fee. = 1.916,67 USD) Type af kilder: 7 producerende kilder + 1 vanddeponerings kilde Pris pr. tønde: USD Pris pr Mcf: 4.50 USD ( Vi producerer høj kvalitets gas) Driftsomkostninger/Mdr: 1.666,66 USD Skat på olie/gas: 7.5 % Royalty T/ jordejer: 25 % Transport omkostninger: 15 % Projekt start: Overtagelse pr. 1. September 2013 eller før, alt afhængig af funding processens hastighed. Der skal bruges i alt = USD. til køb af projektet fra nuværende ejer.

3 Estimeret afkast: Estimeret afkast hen over de første 5 år. Budgettet er udregnet med en produktion på 360 tønder råolie og ca millioner kubikfod gas. (1 År.). År: R.O.I. (Return on investment %: % 22 % 21 % 20 % 19 % Olie produktion pr. måned i tønder: År. 1 År. 2 År. 3 År. 4 År Gas produktion pr. måned i millioner kubikfod gas: År. 1 År. 2 År. 3 År. 4 År

4 Lease nummeret på Jade#2 kilden er: Projektet udbydes i samarbejde med G&F OIL INC. G & F Oil inc. Har mere end 30 års erfaring med udvinding af olie og gas fra Forth Worth området, firmaet har siden starten af 80erne boret mere +90 kilder, med lav risiko og hurtig opstart, ud af disse kilder er der stadig mere end 60 kilder, der producere en rentabel produktion den dag i dag. Generel information omkring området hvor kilderne står: Marble Fall s formationen, er et meget eftertragtet sandlag at bore efter, da man som oftest støder på 2 andre sandlag i samme område hvor den primære Marble Fall s er til stede, dette gør det muligt at have 3 forskellige sandlag at producere fra hver gang man laver 1 vertikal kilde. Hvilket samtidigt er med til at reducere risikoen for at en ny kilde ikke kan starte en rentable produktion op. På nuværende tidspunkt er der 10 større selskaber i gang med at opkøbe borerettigheder i området, derfor er det også meget positivt at vi med køb af disse 7 kilder, samtidigt opnår retten til at at udvikle 3-4 helt nye Marble Fall s kilder på det område som følger med i handlen.

5 Historien bag Working Interest & Generel information. Generelt om investering i Working Interest I det følgende skal vi kort beskrive vigtige faktorer, som har eller kan have indflydelse på en investering i Working Interest, ligesom vi vil forklare nogle de fagudtryk, som bliver brugt i branchen. Olie- og gasprisen Den vigtigste faktor i forbindelse med investering i Working Interest er olie- og gasprisens fremtidige udvikling. Efter den første oliekrise i starten af 3oerne begyndte en ny tidsregning for oliepriserne. Frem til i dag har olieprisen været udsat for endog meget store prisudsving. Inden for de sidste 10 år kan nævnes priser på knap 140,00 per tønde i juni 2008, hvilket skyldes en stigende efterspørgsel fra økonomier i kraftig vækst såsom Kina og Indien, og under $ 10,00 i forbindelse med den asiatiske økonomisk sammenbrud i Aktuelt handler olieprisen, grundet den internationale økonomiske krise, omkring de ca per tønde. Den fremtidige prisudvikling på olieprisen kan naturligvis ikke forudsiges. Dog er alle eksperter enige om, at olie ikke er en evigt tilstedeværende ressource, hvilket over de næste år bør medføre støt stigende priser, medmindre der i den mellemliggende periode vil blive opdaget et råstof, som kan erstatte olie. Det er dog usandsynligt, at dette vil ske inden for de næste mange ar, idet olie er et se alsidigt råstof, som bruges enten direkte eller indirekte i alle produkter, vi kommer i kontakt med i vores hverdag. For så vidt angår priserne på naturgas, som indtil begyndelsen af 9oerne var en rimelig anonym energikilde i USA, har disse ligget på et rimeligt stabilt niveau omkring $2,00 per MCF (1000 kubikfod)frem til år Siden er prisen i takt med de kraftige stigninger i olieprisen ligeledes steget og har de sidste par år ligget stabilt i niveauet omkring de $ 3,00-4,00 per i MCF. Her er den fremtidige udvikling stærkt afhængig af, hvorledes naturgas vinder frem som energikilde i USA. Aktuelt handler gasprisen, grundet den internationale økonomiske krise, omkring de $ 4,00 per 1000 kubikfod gas. Lease Operating Expenses, LOE LOE's er driftsomkostningerne. Det vil sige de månedlige omkostninger, der kræves for at kunne producere den olie og/eller gas, som hentes op af kilderne.

6 LOE's er en variabel omkostning. Nogle af de månedlige LOE's betales hver måned herunder kan bl.a. nævnes administrationshonorar til operatøren, betaling af pumperen, dvs. den person som holder opsyn med kilderne, lovpligtig ansvarsforsikring og el-forbrug. Andre LOE's, som ikke forekommer hver måned, er kemikalier, udbedring af mekaniske skader m.m. U.S.E.B. inc bruger i sine beregninger de tal, som operatoren har opgivet. Operatørens tal er baseret på hans erfaring fra området, hvilket dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan forekomme, at LOE's kan være enten større eller mindre end budgetteret. Royalty Royalty er den pagt, som betales til jordbesidderen, idet den parcel, hvorpå kilderne er beliggende, ikke tilhører ejeren af Working Interest, men er forpagtet efter princippet "Held by Production". Det vil sige, at så længe der produceres eller arbejdes på kilderne, har man rettighederne til mineralerne i undergrunden, royalty som betales til jordbesidderen, udgør mellem 12,50-30,00 %. Production Taxas Production Taxes, også kaldet Severance Taxes, er en produktionsskat, som betales til staten Texas og må ikke forveksles med Income Taxes, som beskrives nærmere i næste afsnit. Production Taxes betales månedligt og udgør for olie 4,6% og for gas 7,5 % af de månedlige bruttoindtægter. Income Taxes Alle ejere af Working Interest, uanset nationalitet, er forpligtet til at indlevere en US-Amerikansk Tax Return, selvangivelse. U.S.E.B. INC. har til dette formal indgået et samarbejde med en amerikansk revisor/bogfører, som udfærdiger denne 1040 NR selvangivelse, ligesom revisoren sørger for, at den enkelte ejer tildeles et amerikansk Tax Payer ID, hvilket er nødvendigt for at kunne blive registreret som skattebetaler i USA. Det koster $35,00 at få et Tax Payer ID. Omkostningerne for udfærdigelse af en amerikansk selvangivelse udgør i 2013 min. $325,00. Skatteniveauet i USA er generelt laver, and vi kender det i Danmark. Som eksempel kan nævnes, at såfremt der, efter fratræk af fribeløb, afskrivninger og nedskrivninger, er en indtægt på $1000,00, vil der skulle betales $100,00 i skat dvs. 10 %. Såfremt der efter fratræk af fribeløb, afskrivninger og nedskrivninger er en indtægt på $ vil der skulle betales knap $25.000,00 i skat dvs. 25%.

7 Tab af hele/dele af investeringssummen kan forekomme. Alle tal i budgettet er baseret på informationer fra G & F Oil inc. Disse er estimater og kan derfor variere i både positiv og negativ retning, dette vides først når man får startet produktionerne endeligt op. Vigtig information til investor. De kan læse JOA (Joint Operating Agreement) på vores hjemmeside under projekter/updates. Aftalen indeholder alle bestemmelser mellem investor og operatøren/olie selskabet. (Er på Engelsk) kodeord: useb0010. Skulle handlen ikke lykkes med sælger af kilderne, dvs. at vi ikke kan nå at funde hele købssummen inden udløb af købsaftalen med sælger. Så vil investor få tilbagebetalt det investerede beløb dog minus bank + Adm. Omkostninger (1,50%) af investeringssummen. Der tages forbehold for tastefejl, ændringer fra myndighederne eller olieselskabet/operatøren.

8

9 Inspektionsture til USA Billeder fra vores inspektionstur i marts måned 2013, vi tager til USA mindst 2 gange om året, for at tjekke op på vores samarbejdspartnere, samt de enkelte projekter der bliver investeret i af vores investorer. Det er også på disse ture at investorerne kan komme med over til USA og besøge olieselskaberne og komme ud og se deres investering.

10

11 Olie & Gas priser. Diesel pumpe opsamlingsanlæg.

Fossil-Smackover-Multi-Well-JV. Projekt navn: www.useb.dk. www.fossiloil.com. www.choiceexploration.com

Fossil-Smackover-Multi-Well-JV. Projekt navn: www.useb.dk. www.fossiloil.com. www.choiceexploration.com www.useb.dk www.fossiloil.com www.choiceexploration.com Der udbydes hermed et spændende olie projekt i Alabama bestående af 2 kilder, som skal bores til en dybde af 14.500 fod. Projekt navn: Fossil-Smackover-Multi-Well-JV

Læs mere

Præsenterer dem hermed for et spændende Olie/Gas projekt, som ligger i Runnels County, Texas. J & M #1 Project

Præsenterer dem hermed for et spændende Olie/Gas projekt, som ligger i Runnels County, Texas. J & M #1 Project Præsenterer dem hermed for et spændende Olie/Gas projekt, som ligger i Runnels County, Texas. J & M #1 Project Projektet udbydes i samarbejde med G & F Oil Inc. G & F Oil, Inc. Oil and Gas Producers G

Læs mere

Fossil-Texas / Alabama - Multi-Oil-Well-JV.

Fossil-Texas / Alabama - Multi-Oil-Well-JV. www.useb.dk Fossil-Texas / Alabama - Multi-Oil-Well-JV. Vi udbyder hermed et spændende nyt olie/gas projekt med 2 kilder, kilderne skal laves i Escabia county i Alabama & Liberty County i Texas. Projektet

Læs mere

Projektinformation. Operatør/adm.: Moon-Hines Tigreet Operating Company Inc. /Fossil Oil Company LLC & US Energy Brokers/U.S.E.B. Inc.

Projektinformation. Operatør/adm.: Moon-Hines Tigreet Operating Company Inc. /Fossil Oil Company LLC & US Energy Brokers/U.S.E.B. Inc. Projektinformation Område: Pike County, Mississippi Felt: Friendship Church Field Kildenavn: MHT No.1 Smith 18-4 Well Operatør/adm.: Moon-Hines Tigreet Operating Company Inc. /Fossil Oil Company LLC &

Læs mere

Kris Kon #1-5 Operations, oktober 2011 Working Interest i 9 kilder i Texas og Oklahoma

Kris Kon #1-5 Operations, oktober 2011 Working Interest i 9 kilder i Texas og Oklahoma Kris Kon #1-5 Operations, oktober 2011 Working Interest i 9 kilder i Texas og Oklahoma Projektudbyder Kris Kon Oil & Gas, Inc. Working Interest i 5 projekter: Houston County Woodbine #1 Working Interest

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

DEN ØKONOMISKE UDVIKLING FOR DANSKE BIOGRAFER 2008-2012

DEN ØKONOMISKE UDVIKLING FOR DANSKE BIOGRAFER 2008-2012 DEN ØKONOMISKE UDVIKLING FOR DANSKE BIOGRAFER 2008-2012 Dansk RegnskabsAnalyse Øverødvej 46 2840 Holte Telefon : 50449148 www.dra.dk Økonomisk brancheanalyse udgivet af Dansk RegnskabsAnalyse Januar 2014

Læs mere

Kina viser vejen for dansk eksport i krisetider

Kina viser vejen for dansk eksport i krisetider Organisation for erhvervslivet 11. maj 2009 Kina viser vejen for dansk eksport i krisetider Af Erhvervs-Ph.d. Nis Høyrup Christensen, nhc@di.dk og Konsulent Joakim Larsen, jola@di.dk Dansk eksport har

Læs mere

OX Marcellus 6 kilder

OX Marcellus 6 kilder OX Marcellus 6 kilder 6 horisontale kilder i Marcellus Shale, Pennsylvania. Investeringsmulighed marts 2011 Om udbyderen Pinja Oil & Gas. Selskabet Pinja Oil & Gas Aps. er stiftet i 1999 af Peder Thuesen

Læs mere

Projektinformation. Franke Prospect - Victoria Country, TX - Cologne Field Area. Ben Williams Prospect - Victoria Country, TX Cologne Field Area.

Projektinformation. Franke Prospect - Victoria Country, TX - Cologne Field Area. Ben Williams Prospect - Victoria Country, TX Cologne Field Area. Projektinformation Område: Southest Texas Kildenavne: 1. kilde: Franke Prospect - Victoria Country, TX - Cologne Field Area. 2. kilde: Ben Williams Prospect - Victoria Country, TX Cologne Field Area. 3.

Læs mere

Statsgaranteret udskrivningsgrundlag

Statsgaranteret udskrivningsgrundlag Statsgaranteret udskrivningsgrundlag giver sikkerhed under krisen Nyt kapitel Resumé For 2013 har alle kommuner for første gang valgt at budgettere med det statsgaranterede udskrivningsgrundlag. Siden

Læs mere

I n f o r m a t i o n o m r e n t e s w a p s o g s w a p t i o n e r

I n f o r m a t i o n o m r e n t e s w a p s o g s w a p t i o n e r I n f o r m a t i o n o m r e n t e s w a p s o g s w a p t i o n e r Her kan du finde generelle oplysninger om renteswaps, der handles i Danske Bank. Renteswaps og swaptioner kan indgås som OTC-handel

Læs mere

Titus South Hampton. Turnkey projekt med produktion fra dag ét. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i.

Titus South Hampton. Turnkey projekt med produktion fra dag ét. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Turnkey projekt med produktion fra dag ét Renoveringskilder og dermed lav risiko Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Ti kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard 10. DK-8000

Læs mere

Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Titus South Flowers. Fire kilde program

Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Titus South Flowers. Fire kilde program Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus South Flowers Fire kilde program Titus olie og gas. Pile Allé 7. DK-8600 Silkeborg. www.titus.dk. +45 87 33 11 70 Titus South Flowers projektet

Læs mere

Sådan skriver du en god ledelsesberetning

Sådan skriver du en god ledelsesberetning Sådan skriver du en god ledelsesberetning Øvelse gør mester, når det handler om at skrive ledelsesberetninger. Men hvad indeholder en god ledelsesberetning, og hvad er formålet med den? Se eksempler og

Læs mere

Konsekvenser af direkte adgang til fysioterapeut

Konsekvenser af direkte adgang til fysioterapeut N O T A T Konsekvenser af direkte adgang til fysioterapeut Direkte adgang til fysioterapi uden en henvisning fra patientens praktiserende læge kræver en ændring i både overenskomsten med Danske Fysioterapeuter

Læs mere

Udenrigsøkonomisk analyse: Globale handelsstrømme mod 2020. Udenrigsøkonomisk analyseenhed, Udenrigsministeriet, 24.

Udenrigsøkonomisk analyse: Globale handelsstrømme mod 2020. Udenrigsøkonomisk analyseenhed, Udenrigsministeriet, 24. Udenrigsøkonomisk analyse: Globale handelsstrømme mod 2020 Udenrigsøkonomisk analyseenhed, Udenrigsministeriet, 24. september 2015 Sammenfatning: Global vækst mod 2020: Det forventes, at den globale økonomiske

Læs mere

Titus Leach 1. Stort potentiale. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program. Renovering og nyboring i samme projekt

Titus Leach 1. Stort potentiale. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program. Renovering og nyboring i samme projekt Stort potentiale Renovering og nyboring i samme projekt Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Leach 1 En kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard 10. DK-8000 Aarhus

Læs mere

Kommer der automatisk flere i arbejde, når arbejdsstyrken øges?

Kommer der automatisk flere i arbejde, når arbejdsstyrken øges? 22-plan & timingen af reformer, der øger arbejdsudbuddet Kommer der automatisk flere i arbejde, når arbejdsstyrken øges? På langt sigt vil en større arbejdsstyrke føre til en næsten tilsvarende større

Læs mere

Det Energipolitiske Udvalg 2009-10 EPU alm. del Bilag 173 Offentligt

Det Energipolitiske Udvalg 2009-10 EPU alm. del Bilag 173 Offentligt Det Energipolitiske Udvalg 2009-10 EPU alm. del Bilag 173 Offentligt Det Energipolitiske Udvalg Den økonomiske Konsulent Til: Dato: Udvalgets medlemmer og stedfortrædere 2. marts 2010 Notat om udviklingen

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

Titus Thresher. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program

Titus Thresher. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Thresher En kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard 10. DK-8000 Aarhus C. www.titus.dk. +45 87 33 11 70 Ingen fordyrende mellemled

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Forslag til skærpede økonomiske krav til leverandører

Forslag til skærpede økonomiske krav til leverandører Forslag til skærpede økonomiske krav til leverandører i forbindelse med praktisk hjælp og personlig pleje Område Gæld til det offentlige Konkurstruet eller lignende nu Ansøger leverer en erklæring på tro

Læs mere

Der har i flere år været overvejelser om at opgradere busbetjeningen på den tværforbindelse linje 18 dækker fra Friheden Station til Nordhavn Station.

Der har i flere år været overvejelser om at opgradere busbetjeningen på den tværforbindelse linje 18 dækker fra Friheden Station til Nordhavn Station. Notat Til: Hvidovre Kommune Kopi til: Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune Sagsnummer Sagsbehandler TOR Direkte +45 36 13 16 40 Fax - TOR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 9.

Læs mere

Variabel- sammenhænge

Variabel- sammenhænge Variabel- sammenhænge Udgave 2 2009 Karsten Juul Dette hæfte kan bruges som start på undervisningen i variabelsammenhænge for stx og hf. Hæftet er en introduktion til at kunne behandle to sammenhængende

Læs mere

Titus Dyersdale North Field

Titus Dyersdale North Field Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Dyersdale North Field Fem kilde program Titus olie og gas. Pile Allé 7. DK-8600 Silkeborg. www.titus.dk. +45 87 33 11 70 ˮOliefelter for milliarder

Læs mere

Kun lidt over 5 mia. kr. af de indbetalte efterlønsbidrag bør udbetales

Kun lidt over 5 mia. kr. af de indbetalte efterlønsbidrag bør udbetales mia. kr. Sagsnr. 11-18 Ref. MRA/BGV/bla Den 27. oktober 211 Kun lidt over mia. kr. af de indbetalte efterlønsbidrag bør udbetales Såfremt personer tilmeldt efterlønsordningen udelukkende betragter de økonomiske

Læs mere

Velkommen til LD medlemsmøde

Velkommen til LD medlemsmøde Velkommen til LD medlemsmøde Onsdag den 5. november 2014 Hollænderhallen, Dragør Dagens program Velkomst og præsentation LDs resultater v. direktør Dorrit Vanglo Pensioner og efterløn v. Lisbeth Burgaard

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om etablering af selskab i U.S.A.

Velkommen til informationsmøde om etablering af selskab i U.S.A. Velkommen til informationsmøde om etablering af selskab i U.S.A. 1 Dagsorden Indledning og baggrund Hvorfor et amerikansk selskab Skatteforhold U.S.A. Dokumenter til etablering af U.S. Corporation Omkostninger

Læs mere

OLIE OG GAS PRODUKTION I USA

OLIE OG GAS PRODUKTION I USA OLIE OG GAS PRODUKTION I USA OLIE OG GAS PRODUKTION I USA DELTAG SOM PARTNER I ATTRAKTIVE OLIE- OG DELTAG GAS PROJEKTER SOM PARTNER I ATTRAKTIVE I USA OLIE- OG GAS PROJEKTER I USA Investeringsselskabet

Læs mere

Titus Monte Christo Field. Renoveringskilder og én nyboring med flere produktionszoner. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i

Titus Monte Christo Field. Renoveringskilder og én nyboring med flere produktionszoner. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Renoveringskilder og én nyboring med flere produktionszoner Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Monte Christo Field Fem kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard

Læs mere

Hyundai Privatleasing

Hyundai Privatleasing Hyundai Privatleasing Ren køreglæde og et bilbudget uden overraskelser www.hyundai.dk Hvorfor købe, når du ka Hyundai Privatleasing giver dig mulighed for at køre i en spritn og service. Du skal blot betale

Læs mere

Titus AB Marshall. Kilderne overtages i fuld produktion fra dag ét. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i.

Titus AB Marshall. Kilderne overtages i fuld produktion fra dag ét. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Kilderne overtages i fuld produktion fra dag ét Unik mulighed for driftssikker investering med potentiale Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus AB Marshall Ni kilde program Titus

Læs mere

CO 2 -opgørelse. for Svendborg Kommune som virksomhed 2014. Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 V. Skerninge

CO 2 -opgørelse. for Svendborg Kommune som virksomhed 2014. Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 V. Skerninge CO 2 -opgørelse for Svendborg Kommune som virksomhed 2014 Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 V. Skerninge Sagsnr. 15/31180 Udgivet januar 2016 CO 2 -opgørelse for Svendborg Kommune som virksomhed 2014

Læs mere

Revisorbranchens Ekspertpanel: Skat

Revisorbranchens Ekspertpanel: Skat Revisorbranchens Ekspertpanel: Skat Stor viden om skattemæssige forhold er et af de statsautoriserede revisorers varemærke. FSR har på den baggrund spurgt Revisorbranchens ekspertpanel om revisors syn

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 8. december 2015 blev der i sag 306 2015-4061 AA mod Ejendomsmægler Anne-Marie Eybye [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 31. marts 2015 har AA indbragt ejendomsmægler Anne-Marie

Læs mere

Danske Vandværker på vej mod 2020

Danske Vandværker på vej mod 2020 Danske Vandværker på vej mod 2020 1. Aktuelt fra Danske Vandværker 2. Vandsektorlov og nye regnskabsregler 3. Samarbejde og sammenlægninger 1. Aktuelt fra Danske Vandværker 2. Vandsektorlov og nye regnskabsregler

Læs mere

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI Leder- AkAdemiet - i samarbejde med DIF og DGI En stærk forening med en god leder DIF og DGI har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor har vi sat os det mål, at der

Læs mere

DER ER MANGE MÅDER AT FORSØDE TILVÆRELSEN SOM PENSIONIST PÅ

DER ER MANGE MÅDER AT FORSØDE TILVÆRELSEN SOM PENSIONIST PÅ TRYGHED VÆKST BALANCE LandmandsPension DER ER MANGE MÅDER AT FORSØDE TILVÆRELSEN SOM PENSIONIST PÅ nogle er mere langsigtede end andre! KÆRE LANDMAND LandmandsPension er Landbrug & Fødevarers pensionstilbud

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Titus Richter 1H. Mulighed for ejerandel i færdigboret horisontal kilde. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i.

Titus Richter 1H. Mulighed for ejerandel i færdigboret horisontal kilde. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Mulighed for ejerandel i færdigboret horisontal kilde Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Richter 1H En kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard 10. DK-8000 Aarhus

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Torvegade 74, 6700 Esbjerg Ofte stillede spørgsmål Kan jeg reservere en byggegrund? Jeg ønsker at købe en grund hvad gør jeg? Hvornår skal jeg betale for grunden? Skal jeg have en advokat? Kan jeg fortryde?

Læs mere

ARTSOPDELT RESULTATOPGØRELSE I REGNSKABSKLASSE C OG D

ARTSOPDELT RESULTATOPGØRELSE I REGNSKABSKLASSE C OG D ARTSOPDELT RESULTATOPGØRELSE I REGNSKABSKLASSE C OG D C A P P E N D I X Som omtalt i kapital 12 om det eksterne regnskab er der skemapligt med hensyn til, hvordan en resultatopgørelse skal se ud. Skemaerne

Læs mere

Mangler blev ikke afhjulpet inden for rimelig tid

Mangler blev ikke afhjulpet inden for rimelig tid Mangler blev ikke afhjulpet inden for rimelig tid Forbrugeren var berettiget til at ophæve købet af mangelfuld telefon, fordi den erhvervsdrivende ikke havde afhjulpet manglerne inden for rimelig tid.

Læs mere

VELKOMMEN TIL LD MEDLEMSMØDE ONSDAG DEN 23. OKTOBER 2013 SLANGERUP

VELKOMMEN TIL LD MEDLEMSMØDE ONSDAG DEN 23. OKTOBER 2013 SLANGERUP VELKOMMEN TIL LD MEDLEMSMØDE ONSDAG DEN 23. OKTOBER 2013 SLANGERUP LØNMODTAGERNES DYRTIDSFOND DAGENS PROGRAM Velkomst og præsentation LDs resultater v. direktør Dorrit Vanglo Pensioner og efterløn v. Lisbeth

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI 1 AGENDA Udviklingen i 3. kvartal 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2010/11 2 HOVEDPUNKTER 3. KVARTAL 2010/11 Omsætningsvækst

Læs mere

Medarbejderaftale Statoil

Medarbejderaftale Statoil Medarbejderaftale Statoil Medarbejderaftale Statoil Privat Kort og fyringsolie Med virkning fra 1. juni 2009 har du som medarbejder i Falck-koncernen i Danmark mulighed for at få glæde af ny samarbejdsaftale,

Læs mere

Regeringens skattereform og boligmarkedet

Regeringens skattereform og boligmarkedet 29. maj 2012 Regeringens skattereform og boligmarkedet Vi har set nærmere på regeringens forslag til skattereform i forhold til boligmarkedet. Konklusionerne er som følger: Redaktion Christian Hilligsøe

Læs mere

Dansk Arbejdstilsyn er Nordens største

Dansk Arbejdstilsyn er Nordens største 6. oktober 2011 ARTIKEL Af David Elmer Dansk Arbejdstilsyn er Nordens største Rekordmange inspektører og kontrolbesøg samt et budget, der er steget med over 40 procent siden 2004, det er virkeligheden

Læs mere

Faktanotat: Beregning af samfundsøkonomisk afkast af investeringer i Væksthusene. 1. Indledning

Faktanotat: Beregning af samfundsøkonomisk afkast af investeringer i Væksthusene. 1. Indledning Faktanotat: Beregning af samfundsøkonomisk afkast af investeringer i Væksthusene 1. Indledning Dette notat beskriver metode, antagelser og beregningsgrundlag, som ligger til grund for beregningen af det

Læs mere

Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem

Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem Januar 2010 Det nye fællesstatslige rejse- og udlægsafregningssystem, RejsUd, bliver i løbet af 2010 implementeret i de offentlige institutioner under

Læs mere

Tariffer og afgifter for store eldrevne varmepumper

Tariffer og afgifter for store eldrevne varmepumper Tariffer og afgifter for store eldrevne varmepumper Kommer der gang i de store eldrevne varmepumper, hvis PSO-tariffen fjernes? Christian Holmstedt Hansen Source: By Kuebi = Armin Ku belbeck Grøn Energi

Læs mere

Økonomisk analyse. Arbejdstiden øges ikke af sig selv

Økonomisk analyse. Arbejdstiden øges ikke af sig selv Økonomisk analyse 22. maj 2012 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V Arbejdstiden øges ikke af sig selv T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Med den netop offentliggjorte 2020-plan

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Neverland

VEDTÆGTER for Fonden Neverland Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Carsten R. Christiansen Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Peter Frandsen Nima Nabipour J. nr. 778.17-01 ldi@cphlex.dk cvr.nr. 27 07

Læs mere

UFAGLÆRTE HAR FORTSAT DE MEST USIKRE JOB

UFAGLÆRTE HAR FORTSAT DE MEST USIKRE JOB 28. januar 28 af Kristine Juul Pedersen direkte tlf. 3355 7727 Resumé: UFAGLÆRTE HAR FORTSAT DE MEST USIKRE JOB Selvom beskæftigelsen er steget, bliver der nedlagt lige så mange ufaglærte job i dag som

Læs mere

Grøn firmabilskat August 2016 1

Grøn firmabilskat August 2016 1 Grøn firmabilskat August 2016 1 Grøn firmabilskat Det nuværende system for firmabilbeskatning er forældet, derfor ønsker vi et opgør med det nuværende system. Vi ønsker et nyt og grønnere skattesystem.

Læs mere

Mariagervej 58B DK-9500 Hobro Tlf: +45 9620 7040 Fax: +45 9620 7049 CVR nr. 30 00 63 48 www.ewe.dk

Mariagervej 58B DK-9500 Hobro Tlf: +45 9620 7040 Fax: +45 9620 7049 CVR nr. 30 00 63 48 www.ewe.dk Mariagervej 58B DK-9500 Hobro Tlf: +45 9620 7040 Fax: +45 9620 7049 CVR nr. 30 00 63 48 www.ewe.dk Status på grøn el i dag 23. maj 2014 Forretningen Eurowind Udviklingen siden etablering i 2006 STATUS

Læs mere

Klare tal om effektiviteten i vandsektoren Partner Martin H. Thelle 22. januar 2014

Klare tal om effektiviteten i vandsektoren Partner Martin H. Thelle 22. januar 2014 Klare tal om effektiviteten i vandsektoren Partner Martin H. Thelle 22. januar 2014 Den 30. september 2013 offentliggjorde Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) rapporten Forbrugerejede vandværker og

Læs mere

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen Denne folder kan du også finde på vores hjemmeside www.bovia.dk sammen med andre nyttige oplysninger. HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen ImageConsult Hvorfor

Læs mere

Udviklingssamtaler. Rollespil 1: Afdelingsleder Anton Hansen

Udviklingssamtaler. Rollespil 1: Afdelingsleder Anton Hansen Udviklingssamtaler Rollespil 1: Afdelingsleder Anton Hansen Du skal have den årlige medarbejdersamtale med en af dine medarbejdere, Rita Ravn. Rita er pligtopfyldende og dygtig, og hun udgør i høj grad

Læs mere

Solid økonomi med kun 30 USD pr. tønde olie

Solid økonomi med kun 30 USD pr. tønde olie WORKING INTEREST Solid økonomi med kun 30 USD pr. tønde olie Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus JUNCTION CITY To kilde program TITUS DORSEY Fordele ved at investere gennem Titus

Læs mere

ANALYSENOTAT Kinesisk økonomi vigtig for Danmark men aktiekrise giver ikke altid økonomisk krise

ANALYSENOTAT Kinesisk økonomi vigtig for Danmark men aktiekrise giver ikke altid økonomisk krise ANALYSENOTAT Kinesisk økonomi vigtig for Danmark men aktiekrise giver ikke altid økonomisk krise AF CHEFØKONOM, STEEN BOCIAN, CAND. POLIT. Vi har taget hul på 2016 med krise på det kinesiske aktiemarked.

Læs mere

Dansk Jobindex. Begyndende vending på arbejdsmarkedet

Dansk Jobindex. Begyndende vending på arbejdsmarkedet Dansk Jobindex Begyndende vending på arbejdsmarkedet København den 14.8.28 For yderligere information: Kaare Danielsen, Jobindex +45 38 32 33 6 kaare@jobindex.dk Dansk Jobindex har med få afbrydelser været

Læs mere

Sluttelig vil vi gøre opmærksom på, at det er trygt og lovligt at udlevere CPR-nr., registrerings nr. og konto nr. over telefonen:

Sluttelig vil vi gøre opmærksom på, at det er trygt og lovligt at udlevere CPR-nr., registrerings nr. og konto nr. over telefonen: 15. Betalingsservice Når de strategiske overvejelser er på plads, planerne er afstemt og metoderne er valgt, er det vigtigt at opkræve bidragsyder mest optimalt, så administrationen fylder mindst muligt

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og. Svendborg sygehus

Spørgsmål og svar. Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og. Svendborg sygehus Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og Svendborg sygehus Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

København, oktober 2012. Brug af ulovlige lån til aktionærer, anpartshavere og ledelser i danske virksomheder oktober 2012 ANALYSE. www.fsr.

København, oktober 2012. Brug af ulovlige lån til aktionærer, anpartshavere og ledelser i danske virksomheder oktober 2012 ANALYSE. www.fsr. København, oktober 2012 Brug af ulovlige lån til aktionærer, anpartshavere og ledelser i danske virksomheder oktober 2012 ANALYSE www.fsr.dk 1 Brug af ulovlige lån til aktionærer, anpartshavere og ledelser

Læs mere

Renteregning.notebook Hjemly 09/10. Rentesregning. Bank og sparekasse

Renteregning.notebook Hjemly 09/10. Rentesregning. Bank og sparekasse Rentesregning Lån og långivning Kapital, rentefod og rentedage Hvordan regnes med simpel rente? Andre former for rentesregning Bank og sparekasse Banker og sparekasser har to hovedopgaver: de låner penge

Læs mere

JOBVÆKST HAR GIVET GEVINST PÅ 15 MIA.KR.

JOBVÆKST HAR GIVET GEVINST PÅ 15 MIA.KR. 6. februar 2007 af Frederik I. Pedersen direkte tlf. 3355 7712 JOBVÆKST HAR GIVET GEVINST PÅ 15 MIA.KR. Resumé: Fra 2003, hvor konjunkturerne bundede, til 2006 er antallet af modtagere på overførselsindkomst

Læs mere

Hjælpen til barmarksværkerne Den samlede hjælpepakke til barmarksværkerne består af følgende elementer:

Hjælpen til barmarksværkerne Den samlede hjælpepakke til barmarksværkerne består af følgende elementer: Orientering ENERGISTYRELSEN 8. kontor J.nr. 6550-0015 Den 29. september 2000 Hjælp på vej til barmarksværkerne De stigende olie- og gaspriser har påført varmeforbrugerne store varmeprisstigninger. De naturgasfyrede

Læs mere

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004.

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi Refleksionsark Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Label: Refleksionsark, der er udfyldt og drøftet 1. Samarbejdsaftale Markér 1a. Invitation

Læs mere

Rente- og valutamarkedet

Rente- og valutamarkedet 28. februar 2011 Rente- og valutamarkedet Markedskommentarer og prognose Overordnede konklusioner Nøgletallene i USA er stærke og der er udsigt til over trendvækst i USA hele næste år og i 2012. Væksten

Læs mere

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk

Skolemedarbejder 9. klasse. Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder 9. klasse Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring,

Læs mere

20. august 2010 EM 2010/28. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2010 om ændring af landstingslov om indkomstskat

20. august 2010 EM 2010/28. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2010 om ændring af landstingslov om indkomstskat 20. august 2010 EM 2010/28 Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2010 om ændring af landstingslov om indkomstskat (Tilkaldevagtordning i forbindelse med fri bil, afskrivning på licensandele, omdannelse

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse F O A F A G O G A R B E J D E Virksomhedsoverdragelse Hvad betyder det for dig? Hvad skal du være opmærksom på? GODE RÅD 2 www.foa.dk En virksomhedsoverdragelse kan have stor betydning for dine ansættelsesvilkår,

Læs mere

Bilag 19: Vejledende fortolkningsbidrag vedrørende regulering af takster

Bilag 19: Vejledende fortolkningsbidrag vedrørende regulering af takster Bilag 19: Vejledende fortolkningsbidrag vedrørende regulering af takster Model for indregning af overskud eller underskud i taksterne Overskud op til 5 procent kan overføres indenfor samme ledelsesområde/center.

Læs mere

VELKOMMEN TIL LD MEDLEMSMØDE ONSDAG DEN 20. NOVEMBER 2013 NYKØBING FALSTER

VELKOMMEN TIL LD MEDLEMSMØDE ONSDAG DEN 20. NOVEMBER 2013 NYKØBING FALSTER VELKOMMEN TIL LD MEDLEMSMØDE ONSDAG DEN. NOVEMBER 13 NYKØBING FALSTER LØNMODTAGERNES DYRTIDSFOND DAGENS PROGRAM Velkomst og præsentation LDs resultater v. direktør Dorrit Vanglo Pensioner og efterløn v.

Læs mere

Har du ikke tidligere arbejdet, kan du altså tjene op til 30.000 kr., uden at skulle bekymre dig om, at din pensionsydelse bliver mindre.

Har du ikke tidligere arbejdet, kan du altså tjene op til 30.000 kr., uden at skulle bekymre dig om, at din pensionsydelse bliver mindre. FOLKEPENSIONIST Få folkepension samtidig med, at du arbejder Tjen 30.000 kr. ekstra Nu kan det bedre betale sig at arbejde samtidig med, at du modtager folkepension. Du kan nu tjene op til 30.000 kr. mere

Læs mere

Information om støtte til handicapbil efter Servicelovens 114

Information om støtte til handicapbil efter Servicelovens 114 Information om støtte til handicapbil efter Servicelovens 114 Du kan søge om støtte til køb af bil, hvis du, som følge af et varigt handicap, ikke kan få dækket dit kørselsbehov på anden måde end ved brug

Læs mere

Løntilskud Privat virksomhed

Løntilskud Privat virksomhed Løntilskud Privat virksomhed Undgå misbrug af løntilskudsjob I denne pjece kan du læse mere om, hvad du som tillidsrepræsentant skal være opmærksom på, og hvor du kan søge mere information om løntilskudsjob.

Læs mere

fordels-pension selvstændige

fordels-pension selvstændige fordels-pension selvstændige k u n f o r s e l v s t æ n d i g e SIKRING AF DIG OG DIN FAMILIE PENSIONSOPSPARING DANMARKS MÅSKE BEDSTE PENSIONSPAKKE FOR SELVSTÆNDIGE 1 - EN ORDNING IGENNEM TOPDANMARK Fordels-Pension

Læs mere

Minutnormer og puljetimer Sidst opdateret 20-11-2009/version 1.0/UNI C/Jytte Michelsen og Steen Eske Christensen

Minutnormer og puljetimer Sidst opdateret 20-11-2009/version 1.0/UNI C/Jytte Michelsen og Steen Eske Christensen Minutnormer og puljetimer Sidst opdateret 20-11-2009/version 1.0/UNI C/Jytte Michelsen og Steen Eske Christensen Indhold Ændringer Centrale begreber Generelt Arbejdsgange Vejledningen består af 3 dele,

Læs mere

Indsamling til opstart af ny købmandsbutik

Indsamling til opstart af ny købmandsbutik Indsamling til opstart af ny købmandsbutik Købmandsbutikken åbner 6. august 2016 Adal Faragalla fra Finderup vil drive butikken. (se præsentationen af Adal på næste side) Butikken drives med 1 fuldtidsansat,

Læs mere

Notat. Ankestyrelsens praksisundersøgelse om kommunernes

Notat. Ankestyrelsens praksisundersøgelse om kommunernes Notat Til: Vedrørende: Social- Seniorudvalget Ankestyrelsens praksisundersøgelse om kommunernes bevilling af enkeltydelser. Ankestyrelsens praksisundersøgelse om kommunernes bevilling af enkeltydelse efter

Læs mere

Bizworld Elevpakke. Version 4.0. Navn. Firmanavn

Bizworld Elevpakke. Version 4.0. Navn. Firmanavn Navn Bizworld Elevpakke Version 4.0 Firmanavn!! !! Regneark for Overskudsberegnelsen Indtægter minus Udgifter = Overskud (eller Underskud) (høj) (lav) (høj) Hvilke slags indtægter kunne en virksomhed have?

Læs mere

Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien.

Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien. Vis industrien frem! Flere unge skal have en uddannelse inden for industrien. Vær med til at tage ansvar og åbn dørene til din virksomhed. Drejebog til virksomheder i samarbejde med Tresu Group, FKSSlamson

Læs mere

Alle fem kilder overtages i produktion

Alle fem kilder overtages i produktion WORKING INTEREST Alle fem kilder overtages i produktion Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus RJS-Kostas Dyersdale Field Fem kilde program TITUS DORSEY Du hæfter kun for din andel

Læs mere

A. Eksempel på beregning af forsknings- og udviklingsstøtte

A. Eksempel på beregning af forsknings- og udviklingsstøtte A. Eksempel på beregning af forsknings- og udviklingsstøtte Samarbejdsprojekt mellem et universitet og tre virksomheder Gennemgangen af eksemplerne er inddelt i 4 afsnit. I. Indledning og baggrund. Side

Læs mere

Privatansatte mænd bliver desuden noget hurtigere chef end kvinderne og forholdsvis flere ender i en chefstilling.

Privatansatte mænd bliver desuden noget hurtigere chef end kvinderne og forholdsvis flere ender i en chefstilling. Sammenligning af privatansatte kvinder og mænds løn Privatansatte kvindelige djøfere i stillinger uden ledelsesansvar har en løn der udgør ca. 96 procent af den løn deres mandlige kolleger får. I sammenligningen

Læs mere

Vejledning om omregning af skattefri indtægter i sager om børnebidrag og ægtefællebidrag i 2014

Vejledning om omregning af skattefri indtægter i sager om børnebidrag og ægtefællebidrag i 2014 VEJ nr 9945 af 24/11/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 8. juli 2016 Ministerium: Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Journalnummer: Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration

Læs mere

Bull & Bear certifikater. Nye muligheder

Bull & Bear certifikater. Nye muligheder Bull & Bear certifikater Nye muligheder Investering i råvarer Investering i aktieindeks Det danske aktieindeks: Høj præcision Lave omkostninger God likviditet Det europæiske aktieindeks: Det amerikanske

Læs mere

Brug af ulovlige lån til aktionærer, anpartshavere og ledelser i danske virksomheder september 2011 ANALYSE. www.fsr.dk

Brug af ulovlige lån til aktionærer, anpartshavere og ledelser i danske virksomheder september 2011 ANALYSE. www.fsr.dk Brug af ulovlige lån til aktionærer, anpartshavere og ledelser i danske virksomheder september 2011 ANALYSE www.fsr.dk Brug af ulovlige lån til aktionærer, anpartshavere og ledelser i danske virksomheder

Læs mere

Konjunktur og Arbejdsmarked

Konjunktur og Arbejdsmarked Konjunktur og Arbejdsmarked Uge 51 Indhold: Ugens tema Regeringen nedjusterer forventningerne til økonomien Ugens tendenser Sygefraværet faldt i 11 Flere i jobs i 3. kvartal Internationalt Tal om konjunktur

Læs mere

Værd at vide om. Italien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Italien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Italien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Italien Hovedstad Indbyggere Sprog Rom 62 mio. Italiensk Religion Valuta Areal Romerskkatolicisme Euro Herunder kan du læse en række praktiske

Læs mere

1. Er grænsegængere berettiget til alle sociale ydelser?

1. Er grænsegængere berettiget til alle sociale ydelser? Bilag 1: Uddybning af spørgsmål til Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold om grænsegængernes ret til sociale ydelser og administration af dette Reglerne om grænsegængere, har

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

Ishøj Kommune Strandgårdskolen

Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Søvej 200, 2635 Ishøj Telf. nr. 4373 5861 Fax. nr. 4373 1269 Kontortid kl. 8.00-15.30 fredag 8.00-15.00 Skolebestyrelsesmøde Ishøj. Den. 21. august 2015 Dato: Torsdag

Læs mere

Go On! 7. til 9. klasse

Go On! 7. til 9. klasse Go On! 7. til 9. klasse Fra skoleåret 2013 / 2014 Introduktion til linjer Alle er genier. Men hvis du dømmer en fisk på dens evne til at klatre i træer, vil den leve hele sit liv i den tro, at den er dum.

Læs mere

Budgettale 2010. Socialdemokrterne

Budgettale 2010. Socialdemokrterne Søren B. Heisel Budgettale 2010 Socialdemokrterne http://www.socigentofte.dk Socialdemokraterne er glad for det fælles budgetforslag vi har lavet sammen med SF, Gentoftelisten og De Radikale. Der er både

Læs mere

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Institutionens brugeradministrator på Optagelse.dk kan oprette medarbejdere med forskellige roller og rettigheder. Når du opretter en

Læs mere