DALMATIEN ALL INCLUSIVE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DALMATIEN ALL INCLUSIVE"

Transkript

1 NYHED 8 dage kun kr Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad. Spændende udflugt til Mostar Porten til Orienten. Inklusiv flotte oplevelser i Trogir, Sibenik, Krka Nationalpark og Zadar. Flot byrundtur i Kroatiens spændende hovedstad Zagreb. Dansk rejseleder med fra start til slut. KUN KR Rigtig meget inkluderet! Kroatiens milde klima og maleriske byer indbyder til et væld af flotte oplevelser og spændende udflugter! Der venter nogle skønne ferieoplevelser i det dejlige Dalmatien, som ikke uden grund er et af Kroatiens mest populære ferieområder. Her findes en stor koncentration af charmerende byer, naturparker og ikke mindst den smukke kroatiske skærgård. Vi skal bo 5 nætter på hotel ud til vandet syd for Split. Undervejs er der spændende besøg i Trogir, Sibenik, Krka nationalpark, Split, Mostar samt i den charmerende hovedstad Zagreb. Glæd dig til nogle skønne oplevelser.

2 1. dag. Udrejse til Kroatiens spændende hovedstad Zagreb. Vi mødes med rejselederen i Københavns Lufthavn, og allerede efter ca. 2 timers flyvning kan oplevelserne begynde i Zagreb. Orienterende rundtur med bus i hovedstaden der byder på ikke mindre end 20 museer, 350 biblioteker, 16 teatre og et levende kulturliv. Herefter til fods med rejselederen rundt til den indre bys mange perler, som den lille kabelbane til øvre bydel og katedralen med de mere en 100 m. høje spir. Også tid på egen hånd til besøg på det store marked og i den charmerende Tkalciceva gade. Herefter indkvartering og aftensmad. Byrundtur inkluderet. 2. dag. Venezianske Sibenik og maleriske vandfald. Med bus fortsætter vi ud til kysten til Sibenik. Byen var under det venezianske styre et af datidens livligste kulturelle centre. Vi ser nærmere på Skt. Jakob katedralen - et mesterværk, som bare skal opleves. Herfra er der ikke langt til Krka nationalpark, der byder på et smukt naturliv og maleriske vandfald. Vi går en tur rundt om de smukke vandfald en af Kroatiens mest populære attraktioner. Herfra til indkvartering på vores hotel i Dalmatien for de næste 5 nætter. 3. dag. Afslapning og eftermiddagsudflugt til Omis. Efter et par oplevelsesrige dage bliver der lejlighed til at slappe af og nyde de behagelige omgivelser. Over middag kører vi en afslappende udflugt til den lille by Omis kun 8 km fra vores hotel. Den lille charmerende by er beliggende på kysten ved udmundingen af Cetina floden, og var under det venezianske styre en frygtet piratby. Byen er kendt for sine fine strande og cafeer. De friske kan evt. besøge fæstningen højt over byen, og efter en times gang bliver du belønnet med en fantastisk udsigt ud over området. Udflugt inkluderet. Inklusiv udflugt til den gamle piratby Omis - flot beliggende ved Cetina flodens udmunding!

3 4. dag. Halvdagsudflugt til Kejserbyen Split. Vi besøger Split - en af Kroatiens mest interessante byer. Langs den dejlige havnepromenade kommer vi frem til Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295 et levende museum og et af de bedst bevarede minder fra romertiden. Vores vidende lokalguide viser bl.a. hvor kejseren trådte frem for folket og Søjlegården med templerne på den ene side. Pris for udflugt inkl. lokalguide kr. 125 (HRK 130). Halvdagsudflugt til Split en af Kroatiens mest spændende byer! 5. dag. Heldagsudflugt til Mostar porten til orienten. Byen og den berømte bro blev for alvor kendt, da den var under beskydning under den jugoslaviske borgerkrig. Floden Neretva deler byen i 2 dele. Den vestlige side er kroatisk domineret, mens den østlige er bosnisk muslimsk domineret, og var porten til det osmanske rige. Nu er den gamle bro fra det 16. århundrede blevet renoveret og optaget på UNESCO s verdensarvsliste. Rundtur i byen med besøg i den gamle moske fra 1557 og den gamle bazar med de mange farverige butikker. Også tid på egen hånd i denne særprægede historiske perle af en by. Pris for udflugt kr. 225 (HRK 235) husk pas. 6. dag. Halvdagsudflugt til perlen Trogir. Byen er beliggende på en lille ø, og er en af perlerne på den Dalmatiske kyst. Inden for murene er der mange prægtige kirker, tårne og paladser. Du vil blive betaget af byens atmosfære og det charmerende liv mellem de smalle stræder. Inkluderet.

4 7. dag. Norddalmatiens ældste by Zadar. Det er blevet tid til at forlade vores hotel i Dalmatien. Dagens første stop er i Zadar - fyldt med historiske bygninger og verdens eneste orgel, hvor bølgerne laver musikken. Rejselederen tager dig med rundt blandt de mange smukke kirker og seværdigheder. Byen bærer præg af tidligere at have været underlagt så forskellige styrer som Ungarn, Venedig, Østrig og senest Italien frem til Der vil også være tid på egen hånd til at nyde byens butikker, markedet eller det summende liv på en af de mange indbydende caféer. Herfra går turen tilbage til Zagreb til aftensmad og sidste overnatning. Rundtur i Zadar inkluderet. Pragtfulde Zadar hører til en af Norddalmatiens ældste byer og nok verdens eneste med Havorgel! 8. dag. Hjemrejse. Efter en tidlig morgenmad kører vi det sidste lille stykke vej mod lufthavnen. Hjemrejse med fly til København efter nogle flotte oplevelser i Kroatien.

5 Så meget er inkluderet: 8 dages flyrejse inkl. skatter og afgifter Let måltid i flyet på ud- og hjemrejse Indkvartering i dobbeltværelse i 7 nætter 2 x morgenmad i Zagreb 2 x aftensmad i Zagreb Byrundtur i Zagreb Ophold i Sibenik Ophold i Krka national park ekskl. entre Rundvisning i Zadar All Inclusive ophold på Hotel Sagitta opholdet inkluderet 5 nætter med helpension og vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad på hotellet. Udflugt til Omis Udflugt til Trogir Buskørsel i Kroatien Dansk rejseleder Moms og Gebyr til Rejsegarantifonden Tillæg: Enkeltværelse kr. 998, Afbestillingsforsikring kr Evt. fast plads i bus kr Entreer Krka National Park ca. 100 Hrk Øvrige beregn ca. 100 Hrk. Udrejse Mødetid i Københavns Lufthavn kl nærmere info tilsendes ca. 10 dage før afrejse. Afrejse fra Københavns Lufthavn kl med ankomst til Zagreb kl. ca Der flyves med Croatian Airlines undervejs serveres et let måltid mad. Hjemrejse: Fra Zagreb kl med ankomst til København kl Undervejs serveres et let måltid.

6 Du får en flot orienterende byrundtur i Zagreb med bus og til fods i Kroatiens spændende hovedstad! Den venezianske by Sibenik med Skt. Jacob katedral i baggrunden!

7 Hoteller: Zagreb: Hotel Laguna 3. stjernet hotel. Alle værelser med bad, toilet, tv og telefon. Tlf.: Dalmatien: Holiday Village Sagitta Tlf.: Holiday Village Sagitta er placeret ud til kysten ca. 7 km syd for Omis og 30 km syd for Split. Indkvartering i hotelværelser eller lejligheder. Alle værelser med bad, tv telefon, balkon eller terrasse. Hotellet råder swimmingpool og strand. Det hele er beliggende i fredelige omgivelser med god mulighed for at slappe af. VÆRD AT VIDE Valuta: Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,05. På udflugt til Mostar i Bosnien Hercegovina anvendes Konvertible Mark. 1 DKK = 0,26 BAM husk pas. Indkøb: Vin, olivenolie, sko og lædervarer. Badning: badesko. El: 220 v europæiske stik med 2 ben. All inclusive : Inkluderer 5 nætter med helpension. Vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad på hotellet. Bemærk at ved udflugt til Mostar er frokost for egen regning. Bus: Kroatisk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs. Gislev Rejsers generelle betingelser gældende.

8

Sorrento All inclusive & Sorrento med frihed

Sorrento All inclusive & Sorrento med frihed REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2015 Sorrento All inclusive & Sorrento med frihed Fly - 8 dage For 5. år i træk tilbyder Gislev All Inclusive til Sorrento halvøen. Den hyggelige syditalienske by ligger

Læs mere

Krydstogt over Atlanten

Krydstogt over Atlanten REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Krydstogt over Atlanten Madeira Tenerife De Vestindiske Øer Caribien - 19 dage 15 dages transatlantisk krydstogt med fuld forplejning. Nyd opholdet ombord på det flotte

Læs mere

Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies

Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies Sharm el-sheikh har med sit krystalklare havvand og sine rige koralrev længe været et favoritrejsemål blandt dykkere.

Læs mere

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai 20 dage Vinter 2015/16 Krydstogt fra Venedig til Dubai Krydstogt fra Venedig til Dubai Velkommen på et krydstogt som byder på en kombination af historiske byer, kulturskatte, moderne byer og Mellemøstens

Læs mere

HAWAII CARIBIEN GRÆSKE Ø-HAV EUROPA PÅ TVÆRS PANAMA-KANALEN VESTLIGE MIDDELHAV AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 3

HAWAII CARIBIEN GRÆSKE Ø-HAV EUROPA PÅ TVÆRS PANAMA-KANALEN VESTLIGE MIDDELHAV AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 3 CRUISE 2010 2011 OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE HAWAII CARIBIEN GRÆSKE Ø-HAV EUROPA PÅ TVÆRS PANAMA-KANALEN VESTLIGE MIDDELHAV AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 3 Læs mere om alle rejserne på www.seadane.dk

Læs mere

TRANSYLVANIEN OG MARAMURES EN REJSE IGENNEM TID, NATUR OG KULTUR.

TRANSYLVANIEN OG MARAMURES EN REJSE IGENNEM TID, NATUR OG KULTUR. Rejse nr. C-30 TRANSYLVANIEN OG MARAMURES EN REJSE IGENNEM TID, NATUR OG KULTUR. Aug/Sept 2015 29.08-09.09 2015 12 dages rejse igennem Rumænien KulturRetur byder på en begivenhedsrig rundrejse i Rumænien.

Læs mere

Detaljeret dagsprogram for Jordan Rundt

Detaljeret dagsprogram for Jordan Rundt Detaljeret dagsprogram for Jordan Rundt Dag 1 Ankomst og vinsmagning Afrejse fra København til Jordans hovedstad Amman. Vi bliver indkvarteret på vores hotel i Amman. Senere tager vi til vinsmagning hos

Læs mere

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven!

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven! AKTIV FERIE Tlf. 21490357-23650457 Email: info@jsrejser.dk/ js@jsrejser.dk www.jsrejser.dk J.S.Rejser, Vesterbo 23, 8970 Havndal Tlf. i Rumænien 0040722300792 Email: carmen@jsrejser.dk 2015 BUS FLY Vil

Læs mere

Program. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet

Program. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet 14 dage - 1 uge med ophold på Hotel Symbola(Öludeniz) ved Fethiye, og 1 uge med krydstogt i den tyrkiske skærgård, fra 16. maj - 30. maj 2015 Program Indhold

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Tenerife Paris Mallorca Gran Canaria Rom Kreta Barcelona Nice Malaga Prag. Pak selv ferie

Tenerife Paris Mallorca Gran Canaria Rom Kreta Barcelona Nice Malaga Prag. Pak selv ferie Tenerife Paris Mallorca Gran Canaria Rom Kreta Barcelona Nice Malaga Prag Pak selv ferie Nice En betagende storby på den franske riviera med den afslappede livsstil, et behageligt klima, lange hvide sandstrande,

Læs mere

med Baden-Jensen TIL CWT MEETINGS & EVENTS

med Baden-Jensen TIL CWT MEETINGS & EVENTS CWT MEETINGS & EVENTS TIL med Baden-Jensen Af Camilla Roost Hos CWT Meetings & Events arbejder Camilla Roost som Project Manager. CWT-kunde, Baden-Jensen A/S, gav hende en spændende opgave: At tilrettelægge

Læs mere

Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture

Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture Velkommen til Island Vær at vide Opdag Island Tænk på Island og der dukker en række velkendte associationer op; det trendy Reykjavik, den unikke

Læs mere

St. Martin Val Thorens St. Martin sommer. www.happy-skiing.dk NYT I DENNE SÆSON FAKTA DE 3 DALE / LES 3 VALLÉES

St. Martin Val Thorens St. Martin sommer. www.happy-skiing.dk NYT I DENNE SÆSON FAKTA DE 3 DALE / LES 3 VALLÉES HAPPY SKIING 2004/2005 HAPPY SKIING 2004/2005 DE 3 DALE Velkommen De 3 Dale Happy Skiing byder med dette katalog velkommen til den 15. sæson i træk. Sæt jer ned og nyd indholdet af mulighederne for jeres

Læs mere

kærestetur Tag på uden baby

kærestetur Tag på uden baby Tag på kærestetur uden baby Parforholdet kan virkelig trænge til lidt ekstra opmærksomhed, efter I er blevet forældre. Få inspiration til rejser, og læs eksperternes råd om, hvordan I er sammen uden børn!

Læs mere

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut på Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 23. februar - 9. marts 2015.

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut på Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 23. februar - 9. marts 2015. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut på Fuerteventura 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 23. februar - 9. marts 2015 Program Indhold Uddannelsen til TFT & EFT terapeut 3 Hvad får jeg ud af denne

Læs mere

TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG

TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG Mindfulness fra selvkritik til selvværd Kursusrejse 17. 24. maj 2014 Jeg er kommet ned i tempo og er blevet mere bevidst om, hvad der er vigtigt for mig. Kurset har lært mig

Læs mere

Kør Selv 2015. Lauritzen Rejser, Sønderport 1, DK - 6270 Tønder. Tyskland. Harzen lejligheder 2. Harzen hoteller 3. Berlin 4. Nordtyskland vest 5

Kør Selv 2015. Lauritzen Rejser, Sønderport 1, DK - 6270 Tønder. Tyskland. Harzen lejligheder 2. Harzen hoteller 3. Berlin 4. Nordtyskland vest 5 Kør Selv 2015 Tyskland Harzen lejligheder 2 Harzen hoteller 3 Berlin 4 Nordtyskland vest 5 Nordtyskland øst 6 Holsteinisches Schweiz 7 Rügen / Hoch Sauerland 9 Rhinen 12 Mosel 13 Nytår: Tønning 15 Tjekkiet

Læs mere

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 10-24. februar 2014. Program

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 10-24. februar 2014. Program Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Fuerteventura 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 10-24. februar 2014 Program Indhold Uddannelsen til TFT & EFT terapeut 3 Hvad får jeg ud af denne uddannelsen?

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS. Af Sidse Rolskov og Ditte Petersen. der tog os ikke med storm, men med musik, farver og venlighed

CWT MEETINGS & EVENTS. Af Sidse Rolskov og Ditte Petersen. der tog os ikke med storm, men med musik, farver og venlighed CWT MEETINGS & EVENTS Af Sidse Rolskov og Ditte Petersen der tog os ikke med storm, men med musik, farver og venlighed 32 33 Vil du høre mere om muligheder for møder og events i Irland, er du velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Juli 2014 Alt i mens sommeren står for døren og mange nyder deres ferie, arbejder Seniorholdet.dk på højtryk for, at foreningens medlemmer skal forkæles med både Skagenturen,

Læs mere

kør selv usa 2014/15

kør selv usa 2014/15 kør selv usa 2014/15 usa Er I til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande, eller I vil opleve det hele, kan I få det i USA - her har I virkelig mulighed for

Læs mere

Med NJS til Kina september 2015 (3. udgave)

Med NJS til Kina september 2015 (3. udgave) 15. marts 2015 Med NJS til Kina september 2015 (3. udgave) Som beskrevet i september nummeret af NJT er Kina blevet et Eldorado for jernbaneinteresserede. Vi vil gerne forsøge, at arrangere en rejse til

Læs mere

MAG togo. Bulgarien. Velkommen til Bulgarien! Gratis. rejsemagasin til vores gæster. Bulgarien er en klassiker! - og det er stadig billigt!

MAG togo. Bulgarien. Velkommen til Bulgarien! Gratis. rejsemagasin til vores gæster. Bulgarien er en klassiker! - og det er stadig billigt! MAG togo Go Bulgarien Bulgarien er en klassiker! - og det er stadig billigt! Gratis rejsemagasin til vores gæster Velkommen til Bulgarien! 2010 DANSK FRI FERIE A/S og molnit.dk ApS Alle rettigheder forbeholdes

Læs mere

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ TOUR de TAXA Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015 Kære deltager. Her er vores rejse pris for deltagelse i Tour de Taxa's BIKE CAMP på Mallorca. 5.397,- kr. Det er

Læs mere

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om : Santiagos gamle bydel, pilgrimsbeviset Compostela, katedralen og pilgrimsmessen

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om : Santiagos gamle bydel, pilgrimsbeviset Compostela, katedralen og pilgrimsmessen Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela Billedserie om : Santiagos gamle bydel, pilgrimsbeviset Compostela, katedralen og pilgrimsmessen 1 Pilgrimsmesse i Santiago de Compostela 2 Santiago de Compostela

Læs mere

De Vestindiske Øer. Praktiske oplysninger

De Vestindiske Øer. Praktiske oplysninger De Vestindiske Øer Praktiske oplysninger Pas & visum Rejsende til USA skal søge om indrejsetilladelse via indrejseprogram ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Formularen findes på http://esta.cbp.dhs.gov.

Læs mere

Klar til skolestart. Træn trafik med dit barn

Klar til skolestart. Træn trafik med dit barn Træn trafik med dit barn Side 1 Dit barn i trafikken Dit barn skal snart starte i skole, og det betyder en ny fase i livet også i trafikken. I skal måske til at køre en anden og længere vej, end I gør

Læs mere

Et kursted med en uforglemmelig charme

Et kursted med en uforglemmelig charme Darłowo Et kursted med en uforglemmelig charme Rejsebog www.facebook.com/darlowo www.darlowo.pl 2 www.darlowo.pl Kære Turist Feriegæst, Vi vil rigtig gerne byde Dig velkommen i Polen. Mere præcist sagt

Læs mere