Formandens beretning 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2011"

Transkript

1 Formandens beretning 2011 I maj måned flyttede FCKFC fra 2. sal over Supershoppen ned på hjørnet af A og B tribunen i FCK s gamle reception, hvilket har betydet at vi er blevet en del mere synlige og at der åbent ca. 2 timer før hver hjemmekamp, kom gerne forbi til en fodboldsnak har været det bedste år i FCK`s 21-årige historie vi vandt mesterskabet, og et efterår uden nederlag i superligaen samt deltagelse i Champions League gruppespil. Vi satte ny rekord i Superligaen, ubesejret i 19 kampe og et forspring på hele 19 point ned til nr. 2. Den 1. januar 2010 var vi antal medlemmer og den 31. december 2010 var vi antal medlemmer i alt har vi fået antal nye medlemmer i Vejen til Champions League blev grundlagt med en uafgjort og en sejr over Bate Borisov i den første kvalifikationskamp, derefter gjaldt det slaget om Norden mod Norden tidligere storhold Rosenborg BK fra Trondheim i Norge. Den første kamp skulle spilles på Lerkendal, FCKFC valgte at sende vores medlemmer af sted for kun kr inkl. Billet, hvilket betød at 125 antal fans tog den lange bustur til Trondheim vi tabte 2-1, hvor Grønkjær som bekendt scorede det vigtige reducerings mål i de døende minutter af opgøret, 14 dage senere var det så vores tur til at være værter for returopgøret som bare skulle vindes for at vi kunne kalde os Nordens hold. FCKFC lavede i samarbejde med Prock og UC et prematch party på Prock allerede fra kl og da spillerne ankom til stadion ved 19 tiden blev de modtaget at flere tusinde som havde taget opstilling langs B tribunen hvor der blev fyret fyrværkeri af til den store guldmedalje, hvis ikke spillerne var sat op på dette tidspunkt, blev de det i hvert fald ved synet af de mange fans. Som bekendt vandt vi 1-0 på et mål af Sölvi Ottesen efter et laaaangt indkast af Claudemir, vi dominerede specielt 1. halvleg hvor vi kunne have ført med 5 mål hvis bare målchancerne var blevet omsat til mål. Efter vi havde kvalificeret os til gruppespillet blev vi enige om i bestyrelsen at vi ville arrangere ture til alle udekampe. Vi trak Rubin Kazan, Panathinaikos, og mægtige Barcelona. Umiddelbart efter lodtrækningen kunne der købes ture til Athen og Barcelona.

2 Vi vandt som bekendt den første kamp i parken mod Rubin Kazan med 1-0 på et hovedstød af Dame N Doye derefter skulle vi til Athen salget af vores away tur til Athen gik mildest talt dårligt, i modsætning til Barca turen som på bare 24 timer solgte 400. vi valgte alligevel at sende kun 48 fans til Athen med et tab på kr Turen til Athen blev desværre en skæmmet af at 2 FCK fans blev stukket ned med kniv dagen før kampen, hvilket betød at da vi ankom på kampdagen måtte vi til at arrangere 3 yderligere busser fra centrum til Stadion, hvilket vi blev anbefalet af det græske politi. Vi tog kontakt til FCK, som desværre sagde at de ikke kunne hjælpe os og at vi måtte klare det selv både økonomisk og praktisk. Heldigvis var Spies grupperejser meget hurtige og fik skaffet os de ekstra busser vi behøvede, med en ekstra udgift på kr Det var en fantastisk oplevelse at være på det Olympiske Stadion i Athen og se vores drenge nærmest spille Panathinaikos ud af banen på mål af damen og Vingaard. Den næste kamp var Barca away FCKFC sendte 800 fans af sted til den katalanske hovedstad, vi havde en fantastisk tur. Ikke mindst at vi var i alt over 4000 FCK fans på Camp nou, til at bakke spillerne op. Desværre var Barca og Messi en lidt for stor mundfuld for os. Næste kamp var Barca hjemme igen blev spillerne modtaget som konger da de ankom til Parken og vi havde forberedt en kæmpe tifo, hvor der blev samarbejdet på tværs af forskellige fraktioner både medlemmer af FCKFC og de såkaldte uofficielle igen blev Messi målscore, men minuttet efter eksploderede Parken nærmest da Claudemir fik udlignet og aldrig er Barca blevet presset så meget i 90 minutter som de blev i parken og med lidt held havde vi vundet kampen. Nu manglede vi bare 1 sølle point for at spille 1/8 finale i foråret. Dette point skulle hentes i Rusland FCKFC sendte 150 FCK fans 800 km øst for Moskva, igen havde vi valgt en pris hvor vi var sikker på at sende et fly af sted, FCKFC havde et tab på denne tur på kr , desværre tabte vi 1-0 på et straffespark. Så gjaldt det finalen mod Panathinaikos i Parken, igen var der forberedt TIFO på samme måde som mod Barca og forventnings fulde FCK fans var klar til at støtte op om Byens Hold. Præcis som i det første opgør var FCK spilstyrende og Vingaard stod for det første mål på et flot langskud og Grønkjær på straffe i starten af 2. halvleg til 2-0 og et selvmål senere i halvlegen gjorde det til 3-0 betød det mindre at grækerne fik reduceret til kampens resultat 3-1.

3 Den 17. december var der lodtrækning, vi trak Chelsea og 1 time senere kunne man købe turen gennem FCKFC både en endags tur og en tur med overnatning. Den første kamp i Parken gik desværre ikke så godt vi tabte som bekendt med 2-0 på mål af Anelka. 3 uger senere var vi ca FCK fans på Stamford Bridge og yderligere nogle hundrede stykker der havde taget turen uden billet til stadion. FCKFC sendte ca. 550 af sted fordelt på 2 fly, 396 på en éndagstur og 150 havde valgt 2 dags turen. Vi har fået meget ros for vores stemning på stadion, hvilket vel var den bedste stemning vi nogensinde har leveret på en Europa away tur. Resultatet 0-0 kunne vi ikke rigtigt bruge til noget, andet end 1 koficient point og lidt penge for en uafgjort. Pokalturneringen havde ikke en den store prioritet fra FCK hvilket betød et nederlag hjemme til Horsens på 2-4 og det var samtidigt klubmanden Hjalte Bo Nørregaards sidst optræden for os. Kontoret: Vi flyttede som nævnt tidligere på året til nye lokaler. Derudover fik vi i 2010 en ny medarbejder på kontoret istedet for Line der forlod os til fordel for et job med en bedre løn. Fordelingen på kontoret er nu sådan at Malene fungerer som administrativ medarbejder med ansvaret for bogholderiet, kontingentopkrævningerne og vores udebaneture, mens Sidsel fortsat er ansat som vores koordinator med ansvaret for kontakten til alle udvalgene. Herudover får vi løbende assistance via kommunal støtteordning. Igennem denne har vi blandt andet haft Kasper, Birgitte og pt. Er Pia ansat som vi har været glade for kan komme og give en hånd med i forbindelse med bl.a. oprettelse af nye medlemmer. Tifoudvalget: I 2010 havde Tifo udvalget valgt at fokusere på de store kampe Derby og CHL kampe, specielt de 3 tifoer i gruppespillet var fantastiske, ikke mindst fik vi stor ros fra UEFA, som på det sidste sikkerhedsmøde inden Panathinaikos kampen sagde til mig at vi kunne være meget stolte og de var meget imponeret over at vi kunne organisere dette, eneste malurt i bærret er at vi fra bestyrelsens side kunne have tænkt os lidt større engagement i forbindelse med tifo indsamling, da det er meget dyrt at lave så store tifoer.

4 DUL: De unge løver laver et fantastisk stykke arbejde med fødselsdags arrangementer, og juletræsfesten på Prock var en kæmpe succes, hvor flere FCK spillere troppede op og skrev autografer og der var flere hundrede glade børn og forældre. Brølet: 2010 var første år hvor bladet kun udkom 2 gange primært pga. økonomi, sidste år kostede brølet over kr at trykke og distribuere, hvilket er rigtig mange penge for en forening som vores. Turudvalget: I 2010 sendte vi over af sted på udebane i Europa, hvilket er en kæmpe succes, desværre er tilslutningen til vores ture i superligaen ikke lige så stor, hvor der i gennemsnit var 50 antal med på hver tur, set i lyset af at Urban Crew arrangerer ture der koster min. Kr. 100 mere end vores, er de over dobbelt så mange af sted. Lokal afd: Vi har i velfungerende lokalafdelinger FCKFC Fyn, FCKFC Vestsjælland, samt den ældste lokalafdeling BMS som stort set hver gang har en busfuld fans med til udebanekampe. Arrangementer: I forbindelse flytningen til nye lokaler arrangerede FCKFC åbent hus og Street Soccer, på trods af det dårlige vejr havde en del FCK fans valgt at komme og spille fodbold og drikke et par øl, sammen med os. I august holdt vi et kæmpe prematch party op til Rosenborg kampen, hvor der kom over 800 fans og festede og tog i mod spillerne da de ankom til stadion. Traditionen tro blev der afholdt julebanko på Prock, der var stuvede fuld af fans, som alle gerne ville have fingrene i nogle af de mange præmier, der var præmier for i alt kr Sidst men ikke mindst har vi godt nok i 2011 afholdt FCK mesterskab i indefodbold hvor Disciplene vandt finalen over Pornstarz, begge hold repræsenterede FCKFC i inde DM, som vi stod for, og beskedne, som vi jo er, vandt Disciplene over Aab i finalen og Pornstarz blev nr. 3.

5 DFF: Vi er som bekendt medlem af DFF hvor vi er repræsenteret i sikkerhedsudvalget, ved undertegnede. I starten af februar var vi på det årlige DFF seminar denne gang i Farum, hvor vi bl.a. diskuterede objektivt udebaneansvar og ens retningslinjer på alle stadions. Fra FCKFC deltog Frederik Holm Jørgensen, Henrik Motormund Pedersen samt undertegnede. Og til sidst vil jeg gerne takke DR som er online på sidelinjen stort set 24-7, godt arbejde.

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Selskabet er sportsligt som økonomisk inde i en positiv udvikling og kan igen fremvise halvårsrapport med positivt resultat.

Selskabet er sportsligt som økonomisk inde i en positiv udvikling og kan igen fremvise halvårsrapport med positivt resultat. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S CVR. NR. 83 93 34 10 Brøndby, den 13. august 2004 FONDSBØRSMEDDELELSE NR 18/2004 Brøndby IF har overskud efter 1. halvår Resultatet før transfer og finansielle poster er 13,7

Læs mere

SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder)

SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder) Sisse Marie Welling (SF) SF budgettale, budget 2017, 1. september 2016 (Det talte ord gælder) Hvis denne tale var skrevet i april måned så havde den været kulsort. Dengang kastede Regeringens omprioriteringsbidrag

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Fankoordinator Brian Sørensen fremhæver bl.a. den fantastiske støtte og sang, der var til bronzekampen mod AaB i Aalborg.

Fankoordinator Brian Sørensen fremhæver bl.a. den fantastiske støtte og sang, der var til bronzekampen mod AaB i Aalborg. Lyden skal komme fra Nord! En fantastisk sæson er netop overstået, vi står med bronze om halsen og en Europa League kval-billet i hånden. Kan vi ønske os mere end det? ja da, en guld medalje og en CL-plads,

Læs mere

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser - alle centrale rækker GENERELT Ved pointlighed mellem to eller flere hold er følgende gældende Ved kampe i dobbeltturnering a) Færrest

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

Det gode samarbejde Pårørende og personale på regionens sociale tilbud fortæller

Det gode samarbejde Pårørende og personale på regionens sociale tilbud fortæller Informationsfolder Det gode samarbejde Pårørende og personale på regionens sociale tilbud fortæller regionsyddanmark.dk Det gode samarbejde Indledning Denne folder har til formål at sætte fokus på det

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 Et museum. Det var da vel løgn! Det var den årlige ud-i-det-blå

Læs mere

26. marts 2008 kl. 19.00. Årsberetning 2007

26. marts 2008 kl. 19.00. Årsberetning 2007 Side 1 af 5 Årsberetning 2007 1. FCKFC 2. FCK status 3. Kort om de indkomne forslag 4. Optakten til generalforsamlingen 5. Fremtidsplaner Punkt 7 på dagsordenen. 1. FCKFC Vores medlemstal var ifølge regnskabet

Læs mere

Indendørsstævne 27., 28. og 29. januar 2012. Program. Stævnesponsor ungdom: Center Pub, Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre

Indendørsstævne 27., 28. og 29. januar 2012. Program. Stævnesponsor ungdom: Center Pub, Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre Indendørsstævne 27., 28. og 29. januar 2012 Program Stævnesponsor ungdom: Center Pub, Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre Praktiske oplysninger Præmier I alle årgange er der præmie til de 3 bedste hold. Spillested

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Th. Langs skole. Profilanalyse 2016 L E D E L S E S U D V I K L I N G

Th. Langs skole. Profilanalyse 2016 L E D E L S E S U D V I K L I N G Th. Langs skole Profilanalyse 2016 Om analysen Svargrupper Indkomne svar Forældre 0-2 kl. Forældre 3-10 kl. Medarbejdere 36 201 30 Elever 3-6 kl. Elever 7-10 kl. 164 168 I alt 599 Flotte resultater!! Samlet

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

EM KVALIFIKATION DANMARK RUSLAND. VIP-arrangement Lørdag den 12. marts 2011 Hotel Opus, Horsens. DHF Partner. Marts 2011

EM KVALIFIKATION DANMARK RUSLAND. VIP-arrangement Lørdag den 12. marts 2011 Hotel Opus, Horsens. DHF Partner. Marts 2011 DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF Partner VIP-arrangement Lørdag den 12. marts 2011 Hotel Opus, Horsens Marts

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Viborg Ultras. Viborg FF - Lyngby, 16/9 2007, Årgang 3 No. 2 FANZINE

Viborg Ultras. Viborg FF - Lyngby, 16/9 2007, Årgang 3 No. 2 FANZINE Viborg Ultras Viborg FF - Lyngby, 16/9 2007, Årgang 3 No. 2 FANZINE OP OG STÅ! Så skete det. Efter mange sæsoners uafbrudt appel til VFF og kommunen om at fjerne sæderne fra fansektionen på Sydtribunen,

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Formandens beretning 2012 I det forløbne år siden sidste repræsentantskabsmøde er der idrætsligt sket flere gode ting i FIF: Medlemsmæssigt går det godt i

Læs mere

Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm

Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm 18 friske damer og to chauffører indtog Smørum Centerets parkeringsplads omkring kl. 8.30 lørdag den 29. september. Det var tid til den årlige golftur med overnatning.

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

og holder foredrag om emnet Far og datter i vildmarken -- 45 dage i kano Erik har tidligere boet i Langeskov og hans datter bor her stadig, hvis det h

og holder foredrag om emnet Far og datter i vildmarken -- 45 dage i kano Erik har tidligere boet i Langeskov og hans datter bor her stadig, hvis det h Beretning 2015 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 385, lidt mindre end sidste år, men vi plejer også og få lidt indmeldinger, af folk der gerne vil deltage i vores musikaftner, og

Læs mere

Interviewudskrift passion Erik Jespersen:

Interviewudskrift passion Erik Jespersen: Interviewudskrift passion Erik Jespersen: Spørgsmål er i kursiv Svarene er med normal skrift Analyse af de enkelte spørgsmål og svar er med fed skrift Jeg vil gerne starte med at høre lidt om, hvem er

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter Guds engle -1 Mål: Vi vil give børnene bibelske sandheder omkring engle. Læs derfor også vedlagt fil Guds Engle info igennem, så du er klar til at svare på børnenes spørgsmål. Tekst: Lukas 1, 5-25 (Zakarias

Læs mere

Alle skal gerne trække i samme retning

Alle skal gerne trække i samme retning Alle skal gerne trække i samme retning - en stor forening som vores, er fyldt af mennesker og heldigvis med hvert deres høje engagement. Med hvad får man i BV og hvad kan man forvente at få i BV? et godt

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

Europa Cup - rangerings- og seedningssystem

Europa Cup - rangerings- og seedningssystem Europa Cup - rangerings- og seedningssystem Informationsmateriale: Rangering og seedning gældende fra 2002/2003 Baggrund Tilbage i 2002/2003 blev større ændringer implementeret hvad angår Champions League

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Det talte ord på samrådet gælder

Det talte ord på samrådet gælder Beskæftigelsesudvalget 2011-12 BEU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 128 Offentligt T A L E Beskæftigelsesministerens tale ved samråd om øremærket barsel til mænd og barsel for mandlige ministre, samrådsspørgsmål

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold

Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold En stor tak til vores sponsorer som muliggør dagens stævne Praktiske detaljer

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Hilsen til Helene. Sabotør-slottet, 2

Jørgen Hartung Nielsen. Hilsen til Helene. Sabotør-slottet, 2 Jørgen Hartung Nielsen Hilsen til Helene Sabotør-slottet, 2 Hilsen til Helene Sabotør-slottet, 2 Jørgen Hartung Nielsen Forlaget Cadeau 1. udgave, 1. oplag 2010 Illustrationer: Preben Winther Tryk: BB

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

FINAL 4-2016 GRATIS ENTRÉ GYMNASIEHALLEN I SKANDERBORG U15, U17 OG U19 DRENGE: LØRDAG DEN 5. MARTS FRA KL. 10.00

FINAL 4-2016 GRATIS ENTRÉ GYMNASIEHALLEN I SKANDERBORG U15, U17 OG U19 DRENGE: LØRDAG DEN 5. MARTS FRA KL. 10.00 FUTSAL FINAL 4-2016 GYMNASIEHALLEN I SKANDERBORG GRATIS ENTRÉ U15, U17 OG U19 DRENGE: LØRDAG DEN 5. MARTS FRA KL. 10.00 U15 OG U17 PIGER: SØNDAG DEN 6. MARTS FRA KL. 11.00 SE KAMPPROGRAMMET PÅ WWW.DBU.DK/FUTSAL

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Figur 1 Volleyball konkurrencen

Figur 1 Volleyball konkurrencen Jätte bra Rix 12 Rix er Sveriges årlige landslejr, hvor der i år deltog ca. 200, deriblandt mig, fordelt på forskellige camps. Hver lejr svarede til Sveriges regioner, og så var der en international lejr,

Læs mere

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Genezaret sø er ikke større, end at man i klart dagslys kan se til land, ligegyldigt hvor man er på søen. Rundt om søen er der

Læs mere

Program for sidste turneringsrunde Og Total Håndbold for børn på Lunde Stadion lørdag den 12. juni 2010

Program for sidste turneringsrunde Og Total Håndbold for børn på Lunde Stadion lørdag den 12. juni 2010 DGI HÅNDBOLD SYDVEST Program for sidste turneringsrunde Og Total Håndbold for børn på Lunde Stadion lørdag den 12. juni 2010 Velkommen til Lunde Vi vil gerne byde velkommen til Lunde Stadion og Landsdelsmesterskaberne

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber

Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber Respekt Kvinder der vinder Fodboldhistorie 1887-2013 Lennart Weber 1 Illustrationskilder Foto på omslag: Anders Kjærbye. Desuden har Scanpix

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011

Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011 Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011 Skrevet og redigeret af Benny Lykke Nytårsskydningen 2011 bliver en skydning vi sent glemmer, skytter som normalt deltager ved denne

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. 7-mands fodbold. 3. oktober 2012. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: PI Fredericia

Dansk Politiidrætsforbund. 7-mands fodbold. 3. oktober 2012. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: PI Fredericia Danske Politimesterskaber i 7-mands fodbold 3. oktober 2012 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Fredericia Velkommen til Fredericia Velkommen til Fredericia politiidrætsforenings afviklingen af de danske

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Salmer: 749 I østen Nat, søvn 740 366 Nogen må våge 336 Vor Gud han er Kain 698 698 Kain 336 192 v. 3-5 Kærligheden 697 Herre, jeg vil 697

Salmer: 749 I østen Nat, søvn 740 366 Nogen må våge 336 Vor Gud han er Kain 698 698 Kain 336 192 v. 3-5 Kærligheden 697 Herre, jeg vil 697 1. s. i fasten II 14. februar 2016 Toreby 9, Sundkirken 10 Salmer: 749 I østen Nat, søvn 740 366 Nogen må våge 336 Vor Gud han er Kain 698 698 Kain 336 192 v. 3-5 Kærligheden 697 Herre, jeg vil 697 Bøn:

Læs mere

PROGRAM FOR IDRÆTSDAG FREDAG D. 30. AUGUST 2013

PROGRAM FOR IDRÆTSDAG FREDAG D. 30. AUGUST 2013 PROGRAM FOR IDRÆTSDAG FREDAG D. 30. AUGUST 2013 Indhold: Generel information Turneringsplan for: Beachvolley Fodbold, drenge Fodbold, piger Hockey Rundbold Regler for de enkelte discipliner Oversigt over

Læs mere

Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk. 3. praktikperiode 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave

Karina Abildgaard Jensen. 1017273@ucn.dk. 3. praktikperiode 01.08.2014-31.01.2015. Esther Børnehave 2. Rejsebrev 3.praktik i Esther Børnehave på Grønland Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Praktikperiode: 2. el. 3. Praktik fra til dd.mm.år: Institutionens navn: Institutionens adresse: Institutionens

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 s BANER 8. 9. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det første Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen Bemærk! - Omvendt siderækkefølge så nyeste info er øverst. Info nr. 14 Præcisering af præmiefordelingen! Side 8 Info nr. 13 's Tipskonkurrence af afgjort og EM er slut!

Læs mere

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog

Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog Judoens dag Judoens grundlægger Jigoro Kanos fødselsdag den 28. oktober Inspirationskatalog 1 Indhold 3 4 5 6 7 8 11 12 15 16 18 19 Forord Inspiration Hvordan kommer vi i gang? Planlægning og inspiration

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1 Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET Side 1 Siden sidst... På baggrund af en fondsdonation fra Det Obelsk Familiefond har Aalborg Kommune oprettet to nye stillinger i Ungecenter Skuret i Nørresundby.

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA

Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA November 2006 2 Medlemsundersøgelse om psykisk arbejdsmiljø og stress FOA Fag og Arbejde har i perioden 1.-6. november 2006 gennemført en medlemsundersøgelse

Læs mere

Program til Langå Sparekasse Cup

Program til Langå Sparekasse Cup Program til Langå Sparekasse Cup Houlbjerg-Laurbjerg IF byder igen i år velkommen til Langå Sparekasse Cup i week-enden den 13. - 14. og 21. november 2015. Program til den 21. november udsendes søndag

Læs mere

100 års stemmeret til kvinder

100 års stemmeret til kvinder 100 års stemmeret til kvinder Af Harald Børsting, formand for LO Kære Grundlov Som årringe i et gammelt egetræ er din udvikling et sandt vidnesbyrd om udviklingen af Danmark. Fra enevælde - til folkestyre,

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 20 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014 Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 1 Peptalk - Et par gode tips

Læs mere

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang På jagt efter historiske spor i Den Fynske Landsby 3.- 4.årgang Velkommen Velkommen til Den Fynske Landsby. Den Fynske Landsby ser ud på samme måde, som mange landsbyer gjorde på Fyn i 1800-tallet. Her

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

I Guds hånd -4. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -4. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -4 I Guds hånd er jeg velsignet. Mål: At lære børnene, at Gud velsigner dem, når de holder sig tæt til ham. Gud holder hånden over deres liv, så der altid vil komme noget godt ud af alt. Tekst:

Læs mere

proyectos@fundacionfana.org

proyectos@fundacionfana.org Rejsebrev 1 Studerendes navn: Christian Camilo Nielsen Studienummer: E-mail.: Chri40@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktik Praktik fra til: dd.mm.år: 1/14-2014 6/1-2015 Institutionens navn: Institutionens

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

Prædiken til pinsedag 2014 kl. 10.00

Prædiken til pinsedag 2014 kl. 10.00 1 Prædiken til pinsedag 2014 kl. 10.00 290 I al sin glans 288 Drag ind af disse porte 285 Hør himmelsus 292 Kærligheds og sandheds ånd 439 O, du Guds lam 294 v. 3 af Talsmand som på jorderige 291 Du som

Læs mere

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Lørdag den 18. juli skulle der skydes holdfinaler og her var Herre junior compoundholdet i bronzefinalen mod Canada. På forhånd var der lagt op til en

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Havdrup Fodbold

Havdrup Fodbold Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 18. august 2013 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2013... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 5 Pulje

Læs mere

5 FRA BOSSEN OPTAKT TIL KAMPEN HISTORIEN OM SEKTION 12 KOM TÆT PÅ PRIS: 25 KR.

5 FRA BOSSEN OPTAKT TIL KAMPEN HISTORIEN OM SEKTION 12 KOM TÆT PÅ PRIS: 25 KR. SØNDAG DEN 1. JUNI F.C. KØBENHAVN - AGF 5 FRA BOSSEN OPTAKT TIL KAMPEN HISTORIEN OM SEKTION 12 KOM TÆT PÅ PRIS: 25 KR. PARKEN ER HVID Direktør Anders Hørsholt giver her sin holdning til fem emner, der

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 1.s.e.trinitatis 2016 29-05-2016 side 1

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 1.s.e.trinitatis 2016 29-05-2016 side 1 side 1 Prædiken til 1. søndag efter Trinitatis 2016 Tekst. Lukas. 12,13-21. Kærmindeparken. Nu har vi hørt nogle stærke tekster fra Bibelen, som alle taler om penge, om rigdom, ja om griskhed. Nu var vi

Læs mere

Nyhedsbrev uge 26 2015

Nyhedsbrev uge 26 2015 Nyhedsbrev uge 26 2015 Side 1 God sommerferie Side 6 Rengøring i ferieugerne Side 2 Nyt fra Allan Side 7 VEJRUMBRO OPEN AIR Side 3-4 Farvel og på gensyn fra Janni Side 8-10 Børnehaven Side 5 Filuren Side

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

SPEEDBLADET. NUMMER 5 NOVEMBER 2011 DMsølv til Speed 59. ÅRGANG

SPEEDBLADET. NUMMER 5 NOVEMBER 2011 DMsølv til Speed 59. ÅRGANG 1 NUMMER 5 NOVEMBER 2011 DMsølv til Speed Af Jørgen Larsen Lørdag d. 12 november var sidste turneringskamp for R.K.Speed, vi skulle til Aarhus R.K. der havde hjemmebanefordel, og det blev også en uhyre

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august & Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august VELKOMMEN TIL B.93 UnikBolig Cup 2016 B.93 er en af Danmarks største fodboldklubber. Klubben er kendt for sin årelange tradition med at udvikle talentfulde

Læs mere

REFERAT - KLUBMØDE 2016 Århus Baseball Softball Klubs Generalforsamling

REFERAT - KLUBMØDE 2016 Århus Baseball Softball Klubs Generalforsamling REFERAT - KLUBMØDE 2016 Århus Baseball Softball Klubs Generalforsamling Aarhus den 29. marts, 2016 Tid: Tirsdag d. 29. marts kl 19.00-21.00 Sted: Brobjergskolen, Frederiks Allé 20, lokale 204 Dagsorden

Læs mere

Bilag F - Caroline 00.00

Bilag F - Caroline 00.00 Bilag F - Caroline 00.00 Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig, det var hvis du kunne fortælle mig om en helt almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Caroline: Ja. Jamen det er jo fyldt med

Læs mere