Dette formål skal i videst omfang tages i betragtning ved afgørelse af, hvorvidt et medlem har gjort sig skyldig i overtrædelse af vedtægterne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dette formål skal i videst omfang tages i betragtning ved afgørelse af, hvorvidt et medlem har gjort sig skyldig i overtrædelse af vedtægterne."

Transkript

1 Indhold 1. Foreningens navn og formål 2. Forholdet til Dansk Transport og Logistik 3. Optagelse af medlemmer 4. Kontingent og indskud 5. Mindelig afgørelse af uoverensstemmelser 6. Idømmelse af bøder 7. Eksklusion 8. Voldgift 9. Uoverensstemmelser mellem organisationerne m.v. 10. Voldgiftsprotokol 11. DTL s eventuelle behandling af lokale uoverensstemmelser 12. Inddrivelse af fordringer 13. Kørselsfordeling m.v. 14. Hæftelse 15. Den ordinære generalforsamlings afholdelse og indvarsling 16. Valg af dirigent 17. Dagsorden for den ordinære generalforsamling 18. Ekstraordinær generalforsamling 19. Afstemningsregler 20. Generalforsamlingsreferat 21. Bestyrelsen 22. Bestyrelsesmøder 23. Bestyrelsens ansvar 24. Foreningsprotokol 25. Medlemmernes diskretionspligt 26. Regnskabet 27. Udmeldelse og suspension af medlemskab 28. Æresmedlemmer 29. Passive medlemmer 30. Vedtægtsændringer 31. Opløsning af foreningen 32. Vedtægternes ikrafttræden

2 Foreningens navn og formål 1. Foreningens navn er Odsherreds Fragt- og Vognmandsforening. Foreningens formål er at varetage medlemmernes økonomiske, erhvervsmæssige og sociale interesser, og til opnåelse af dette formål skal foreningen blandt andet gennem bekæmpelse af usund konkurrence søge tilvejebragt et godt sammenhold mellem vognmandsnæringens udøvere og i øvrigt på enhver måde virke for at sikre medlemmerne de bedst mulige betingelser for udøvelsen af deres erhverv. Dette formål skal i videst omfang tages i betragtning ved afgørelse af, hvorvidt et medlem har gjort sig skyldig i overtrædelse af vedtægterne. Det er ethvert medlems pligt at arbejde for at skabe det bedst mulige kollegiale sammenhold, og det er derfor en indlysende og almindelig forpligtelse for ethvert medlem at give medlemmerne af foreningen eller medlemmerne af DANSK TRANSPORT OG LOGISTIK fortrinsret ved enhver form for forretningsforbindelse.. Forholdet til DANSK TRANSPORT OG LOGISTIK 2. Foreningen er optaget under DANSK TRANSPORT OG LOGISTIK, og dens medlemmer er underkastet DTL s vedtægter og bestemmelser. Medlemsvirksomheder, som beskæftiger fremmed arbejdskraft, skal samtidig være arbejdsgiverorganiseret i Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik. Medlemsvirksomheder, som har en udbetalt lønsum på under kr , kan fravælge medlemskab af ATL. Optagelse af medlemmer 3. Som medlem kan optages enhver, der driver lovligt erhverv som vognmand, og som har en væsentlig berettiget erhvervsmæssig interesse i medlemskab. Som medlem kan endvidere optages medarbejdende børn i faderens (moderens) forretning eller omvendt, såfremt de ikke er medlem af en fagforening. Endvidere kan medejere af en forretning med flere indehavere optages som medlemmer. Drives en forretning i selskabsform, er det selskabet som sådant, der er medlem, og det skal meddeles foreningen, hvem der repræsenterer selskabet i forretningsanliggender. Derudover kan højest 2 medarbejdende aktionærer optages som medlemmer. Enhver, der optages som medlem, skal indskrive sit navn i foreningens medlemsprotokol eller underskrive en særlig indmeldelsesblanket. Optagelse af et medlem sker med forbehold af DTL s afgørelse i hvert enkelt tilfælde.

3 Ved optagelsen får det nye medlem udleveret et eksemplar af foreningens vedtægter, som medlemmerne er underkastet, således som de er ved indmeldelsen, og som de senere på lovlig måde måtte blive ændret. Afgår et medlem ved døden eller sælger han sin forretning, har henholdsvis den efterlevende ægtefælle eller køberen ret til at indtræde som medlem i afdødes eller sælgers sted, for så vidt den pågældende i øvrigt opfylder betingelserne for optagelse i foreningen. Det er ethvert medlems pligt, når han erfarer, at en person har etableret sig som vognmand, at meddele dette til bestyrelsen, der ufortøvet skal drage omsorg for, at vognmanden opfordres til at indtræde i foreningen. Kontingent og indskud 4. Ved optagelse af nye medlemmer betaler disse et indskud, hvis størrelse fastsættes af generalforsamlingen. Det ordinære medlemskontingent samt kontingentet for passive medlemmer fastsættes ligeledes af generalforsamlingen. Det påhviler foreningens medlemmer at give formanden skriftlig meddelelse om ændring af firma, navn eller adresse. Genoptages et medlem, der har udmeldt sig eller er blevet ekskluderet, kan bestyrelsen bestemme, at der skal betales nyt indskud. Udover kontingent til foreningen betaler medlemmerne kontingent til DTL. Kontingentet til DTL opkræves kvartalsvis jfr. DTL s kontingentregulativ. Mindelig afgørelse af uoverensstemmelser 5. a. Det påhviler bestyrelsen ved forhandling at søge udjævnet enhver erhvervsmæssig konflikt og at træffe de bedst mulige forholdsregler til afværgelse af sådanne konflikter. Viser det sig, at bestyrelsen ikke kan nå til en mindelig ordning af en konflikt, finder reglerne i 6-11 anvendelse. b. Det er ethvert medlems pligt at give møde for bestyrelsen, når dennes skriftlige anmodning herom foreligger. Udeblivelse uden bevisligt til formanden eller foreningens kontor - senest dagen før mødets afholdelse - anmeldt lovligt forfald medfører hver gang et bødeansvar på mindst kr. 50,00 alt efter bestyrelsens skøn. Medlemmets udeblivelse udelukker ikke bestyrelsens beslutningsdygtighed. c. Bestyrelsen har ret til, dersom den har begrundet formodning om, at et medlem har forbrudt sig mod vedtægterne, og medlemmet nægter at have begået nogen forseelse at forlange, at vedkommende medlem afgiver en erklæring på tro og love med angivelse af den bøde, der skal betales, såfremt erklæringen viser sig at være urigtig.

4 Nægter medlemmet at afgive en sådan erklæring, skal bestyrelsen anse forseelsen som begået. d. Er en sag over 6 måneder gammel, er den forældet og skal afvises, medmindre bestyrelsen finder særlig anledning til at gøre undtagelse. e. Dersom nogen fremfører urigtige påstande eller forvolder unødig trætte, kan der pålægges ham en bøde efter 6. Parterne må ikke møde ved advokat ved møder, derimod ved voldgift. Idømmelse af bøder 6. a. Dersom nogle af foreningens medlemmer åbenbart handler mod foreningens interesser eller gør sig skyldig i overtrædelse af foreningens vedtægter eller på anden måde udviser grov ukollegial optræden, skal den pågældende indkaldes til et møde jfr. 5 b. Det pågældende medlem kan af foreningens bestyrelse, såfremt en advarsel ikke skønnes tilstrækkelig, idømmes en bøde til foreningens kasse. Bødens størrelse må ikke være under kr. 500,00 og skal fastsættes under hensyn til overtrædelsens omfang. b. Sager, der vedrører overtrædelse af sådanne pligter, som påhviler medlemmerne af de DTL tilsluttede foreninger som led i erhvervsøkonomiske aftaler (rabataftaler, aftaler med transportforbrugere eller lignende), kan med DTL s samtykke behandles af foreningen i overensstemmelse med reglerne i nærværende paragraf. c. Når der er pålagt et medlem en bøde, skal vedkommende have skriftlig meddelelse herom og bøden skal være betalt inden 14 dage efter meddelelsens modtagelse, medmindre det pågældende medlem inden for dette tidsrum begærer sagen forelagt den i 8 omtalte voldgiftsret. Eksklusion 7. a. Oftere gentagne overtrædelser af en eller flere af de i første punktum af foregående paragraf omhandlede forseelser kan i stedet for bøde medføre eksklusion af foreningen, ligesom eksklusion også kan finde sted på grund af en første gang stedfunden overtrædelse, såfremt bestyrelsen skønner, at overtrædelsen er af særlig graverende karakter. Eksklusionen skal meddeles den pågældende skriftligt. I denne meddelelse skal det oplyses, at eksklusionen inden for 14 dage efter meddelelsens modtagelse af det pågældende medlem kan indbringes for den i 8 omtalte voldgiftsret, hvis afgørelse er endelig. Begæres eksklusionen indbragt for voldgiftsretten, skal dens virkning først indtræde, når voldgiftsrettens afgørelse foreligger.

5 b. Eksklusionen kan uden ret til indbringelse for voldgiftsretten finde sted i tilfælde af kontingentrestance udover 60 dage. Dog skal det altid ved forudgående skriftlig meddelelse udtrykkelig tilkendegives det pågældende medlem, at undladelse af betaling inden for en nærmere i meddelelsen angivet frist vil medføre eksklusion i henhold til nærværende bestemmelse. Voldgift 8. Til afgørelse af stridigheder efter 6 og 7 nedsættes en voldgiftsret, når det pågældende medlem har indgivet begæring derom. Voldgiftsretten skal bestå af 4 voldgiftsmænd, hvoraf bestyrelsen vælger 2, det eller de klagende medlemmer 2 samt en opmand, der, når blot en af parterne kræver det, skal være jurist, og som i så fald udpeges af underretsdommeren i den nævnte retskreds, hvori foreningens formand har bopæl. Såfremt der findes flere underretsdommere, skal anmodningen rettes til den dommer, under hvem straffesager henhører. Såfremt den stedlige dommer måtte vægre sig ved at udpege opmanden, skal præsidenten for Sø- og Handelsretten anmodes om at udpege opmanden. Som voldgiftsmænd kan ikke vælges personer, med hvilke en part er beslægtet eller besvogret i op- eller nedstigende linie eller sidelinie så nær som søskendebørn eller personer, der er partens ægtefælle, værge, adoptiv- eller plejefader, adoptiv- eller plejesøn. Som voldgiftsmænd kan ej heller vælges personer, der er part i sagen. Har en af parterne ikke valgt sine voldgiftsmænd inden 8 dage efter at være opfordret dertil, udpeges disse ligeledes af underretsdommeren. Ethvert medlem er pligtig til at give møde for voldgiftsretten, når skriftlig tilsigelse foreligger. Udeblivelse uden bevisligt - senest dagen før mødets afholdelse - anmeldt lovligt forfald medfører hver gang et bødeansvar, hvis størrelse fastsættes af voldgiftsretten. Det berører dog ikke voldgiftsrettens beslutningsdygtighed, at det tilsagte medlem udebliver. Voldgiftsretten fastsætter selv voldgiftsmændenes rejseudgifter og diæter og afgør, hvorledes udgifterne ved voldgiftsrettens virksomhed skal fordeles mellem parterne. Foreningen indestår for betalingen af det opmanden tilkommende honorar. Voldgiftsrettens afgørelse, der uvægerligt skal efterkommes, er endelig og kan ikke indbringes for domstolene. Uoverensstemmelser mellem organisationer m.v. 9. a. Uoverensstemmelser mellem foreninger, der står tilsluttet DTL, skal skriftligt forelægges DTL til afgørelse. DTL s afgørelse kan inden for et tidsrum af 30 dage regnet fra datoen for den skriftlige meddelelse om DTL s bestyrelses afgørelse indankes for en voldgiftsret jfr. DTL s vedtægter 23. Voldgiftsrettens afgørelse skal uvægerligt efterkommes, idet afgørelsen er endelig og ikke kan indbringes for domstolene.

6 b. Skulle der opstå uoverensstemmelser mellem et medlem af en DTL tilsluttet forening som sådan, skal bestyrelsen i sidstnævnte forening anmode bestyrelsen i førstnævnte forening om at tage stilling til sagen, således at uoverensstemmelsen går over til at blive en uoverensstemmelse mellem et medlem og den forening, han er medlem af (jfr. 5-8), idet det er forbudt medlemmer af en DTL tilsluttet forening at udvise ukollegial optræden overfor medlemmer af en anden DTL tilsluttet forening. Er den klagende forening utilfreds med den afgørelse, der bliver truffet inden for det pågældende medlems forening, går uoverensstemmelsen over til at blive en uoverensstemmelse mellem 2 foreninger, hvorefter reglerne ovenfor under pkt. a finder anvendelse. Voldgiftsprotokol 10. Der føres en særlig voldgiftsprotokol, der underskrives af samtlige voldgiftsmænd samt af opmanden. Bestyrelsens forhandlinger i henhold til 5, 6 og 7 tilføres ligeledes denne voldgiftsprotokol og underskrives af den samlede bestyrelse. DTL s eventuelle behandling af lokale uoverensstemmelser 11. Såfremt foreningens bestyrelse måtte ønske det, kan den ved at fremsende sagen til DTL anmode denne om at træffe de i 6 og 7 nævnte afgørelser. Med hensyn til den af DTL trufne afgørelse finder reglerne i 6 c og 8 anvendelse. Inddrivelse af fordringer 12. Forfaldent kontingent, bøder eller andre foreningen tilkomne fordringer inddrives ved bestyrelsens foranstaltninger. Betales kontingent m.v. ikke rettidigt, betales en bøde på kr. 100,00. Kørselsfordeling m.v. 13. I tilfælde, hvor foreningens ledelse skønner det gavnligt for medlemmerne, kan den virke for, at foreningen overtager visse transporter til fordeling mellem medlemmerne. Hvor der er tale om kommunal kørsel, tilfalder denne dog forlods de inden for den pågældende kommune bosatte medlemmer. Er et medlem i restance med erlæggelsen af nogen foreningen tilkommende fordringer, det være sig kontingent, bøder eller andet, kan beløbet fradrages det pågældende medlems tilgodehavende for udført arbejde i forbindelse med foreningens kørselsfordeling.

7 Hæftelse 14. For foreningens forpligtelser hæfter alene foreningens formue. Udtrædende medlemmer kan ikke rejse krav på udbetaling af nogen del af foreningens formue eller midler. Den ordinære generalforsamlings afholdelse og indvarsling 15. Den årlige, ordinære generalforsamling afholdes inden udgangen af februar måned og indvarsles senest 14 dage forinden gennem en skriftlig indkaldelse, der tilstilles hvert enkelt medlem, hvis adresse fremgår af foreningens medlemsliste. Indkaldelsen skal indeholde angivelse af dagsorden og medbringes på generalforsamlingen som legitimation. Valg af dirigent 16. Til som dirigent at lede generalforsamlingen har bestyrelsen ret til at indkalde en jurist. I modsat fald vælger generalforsamlingen en dirigent. Under forhandlingerne har dirigenten, der er uafsættelig, den øverste myndighed med hensyn til forhandlingernes førelse. Står det ikke i dirigentens magt at opretholde den fornødne ro og orden, er han berettiget til at afbryde eller slutte generalforsamlingen, men skal da begrunde sin afgørelse i foreningens protokol. Dagsorden for den ordinære generalforsamling 17. a. På den ordinære generalforsamling skal foretages følgende: 1. Valg af dirigent, jfr. dog 16 stk.1 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning om foreningens forhold og virksomhed i den forløbne periode 4. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 5. Valg af formand 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter 7. Valg af revisor og suppleant 8. Fastsættelse af indskud og kontingent 9. Behandling af indkomne forslag 10. Eventuelt

8 Bestyrelsen består af formanden + 6 andre bestyrelsesmedlemmer. b. Formanden vælges for 1 år ad gangen. De øvrige bestyrelsesmedlemmer og suppleanter vælges for 2 år ad gangen og afgår med halvdelen eller så nær som muligt halvdelen hvert år, første gang efter lodtrækning. På samme måde vælges 2 revisorer for 2 år ad gangen, således at 1 revisor afgår hvert år. Det er ethvert medlems pligt at modtage valg til foreningens tillidsposter, dog ikke genvalg de første 2 år efter afgang. c. Forslag, som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling og sat på dagsordenen, må indsendes skriftligt med en kort motivering til formanden eller foreningens kontor senest 10 dage før generalforsamlingens afholdelse. I modsat fald henvises forslaget til behandling under Eventuelt. Ekstraordinær generalforsamling 18. Når særlige omstændigheder måtte kræve det, kan bestyrelsen indkalde til ekstraordinær generalforsamling. Bestyrelsen er pligtig til at indkalde til ekstraordinær generalforsamling senest 14 dage efter at mindst 25% af medlemmerne måtte have modtaget skriftlig motiveret anmodning herom. Ekstraordinær generalforsamling indkaldes med et varsel, som fremgår af 30 og 31, og iøvrigt som forholdene tillader, dog mindst 3 dage forinden dens afholdelse, gennem en skriftlig indkaldelse, der tilstilles hvert enkelt medlem, hvis adresse fremgår af foreningens medlemsliste. Indkaldelsen skal indeholde angivelse af dagsorden og medbringes på generalforsamlingen som legitimation. Reglerne i 16 om valg af dirigent m.v. finder også anvendelse ved ekstraordinære generalforsamlinger. Afstemningsregler 19. For såvel ordinære som ekstraordinære generalforsamlinger gælder følgende afstemningsregler: Kun medlemmer, der har betalt kontingent, har stemmeret på generalforsamlingen. Passive medlemmer har ikke stemmeret. Alle valg og afstemninger iøvrigt foregår ved håndsoprækning. Det skal dog stå dirigenten, formanden eller 5 mødte medlemmer frit for, før eller under afstemningen, at forlange skriftlig afstemning.

9 I tilfælde af stemmelighed ved valg foretages der omvalg mellem de kandidater, der står lige. Fører dette ikke til en afgørelse, sker valget ved lodtrækning. Ved andre afstemninger end valg, er forslaget i tilfælde af stemmelighed ikke vedtaget. Enhver lovligt indvarslet generalforsamling er beslutningsdygtig uden hensyn til de mødendes antal. Generalforsamlingsreferat 20. Såvel ordinære som ekstraordinære generalforsamlingers forhandlinger tilføres foreningens protokol, der underskrives af dirigenten. Bestyrelsen 21. Bestyrelsen skal bestå af aktive medlemmer og vælges i overensstemmelse med reglerne i 17 og 19. Et medlem kan kun udtræde af bestyrelsen med samtykke af den samlede bestyrelse. Bestyrelsen vælger af sin midte en næstformand, sekretær og kasserer og fastsætter i øvrigt selv sin forretningsorden. I tilfælde af formandens forfald fungerer næstformanden som formand. Stemmeberettigede deltagere til DTL s generalforsamling vælges af bestyrelsen for 1 år ad gangen. Bestyrelsesmøder 22. Bestyrelsen sammenkaldes af formanden, når omstændighederne efter hans formening tilsiger det, eller såfremt halvdelen af bestyrelsesmedlemmerne forlanger det. Såfremt et bestyrelsesmedlem, bortset fra formanden, har lovligt forfald, indkaldes vedkommendes suppleant. Udebliver et bestyrelsesmedlem eller en tilsagt suppleant uden senest dagen før bestyrelsesmødets afholdelse at have meddelt forfald, betaler han en bøde på kr. 100,00 til foreningens kasse. I behandling af sager, som specielt vedrører et bestyrelsesmedlems forretning, deltager det pågældende medlem ikke. I tilfælde af stemmelighed gør den fungerende formands stemme udslaget.

10 Bestyrelsens ansvar 23. Bestyrelsen er solidarisk ansvarlig for foreningens ledelse såvel som tilstedeværelsen af foreningens midler i overensstemmelse med gældende lovgivning, nærværende vedtægter og generalforsamlingens lovlige beslutninger. Dog er et bestyrelsesmedlem ansvarsfri for beslutninger truffet på bestyrelsesmøder, hvor han har været fraværende. Det samme gælder, hvor et bestyrelsesmedlem har taget reservation mod trufne beslutninger, som han har stemt imod. Et bestyrelsesmedlem kan til enhver tid i forbindelse med en af revisorerne forlange regnskaberne forelagt. Bestyrelsen har ret til for foreningens regning at tegne en kautionsforsikring for kassereren. Dersom kassebeholdningen overstiger kr ,00 skal mindst det overskydende beløb indsættes i bank eller sparekasse eller på girokonto. Foreningens protokol 24. Forhandlingerne på bestyrelsesmøder tilføres foreningens protokol, der underskrives af den samlede bestyrelse. Medlemmernes diskretionspligt 25. Det er ethvert medlems pligt over for uvedkommende at fortie, hvad der ved møder, foranstaltet af foreningen, er forhandlet og vedtaget, medmindre der er givet særlig bemyndigelse til at omtale sådanne sager. Regnskabet 26. Forinden regnskabet fremlægges til godkendelse, skal revisorerne have underskrevet dette og forsynet det med de anmærkninger, regnskabet måtte give anledning til. Udmeldelse og suspension af medlemskab 27. Udmeldelse af foreningen skal ske gennem skriftlig meddelelse til formanden eller foreningens kontor og med mindst 6 måneders varsel til en 1. juli. I tilfælde af restance suspenderes medlemsretten, indtil betaling sker. En vognmand, der indmelder sig i en fagforening, kan ikke samtidig være medlem af foreningen og medlemskabet ophører fra den dato, indtrædelse i fagforeningen finder sted.

11 Æresmedlemmer 28. Personer, som foreningen af særlige grunde ønsker at hædre, kan udnævnes til æresmedlemmer, dog kun efter bestyrelsens indstilling. Æresmedlemmer er kontingentfrie, men er valgbare og har stemmeret. Passive medlemmer 29. Der kan i foreningen som passive medlemmer optages medlemmer, der på grund af alder, sygdom eller lignende, er ophørt med at drive vognmandsforretning. Disse medlemmer har ikke stemmeret i foreningens anliggender, ligesom de ikke kan vælges til tillidsposter inden for foreningen og kun svarer kontingent i begrænset omfang. Vedtægtsændringer 30. Ændring i nærværende vedtægter kan kun finde sted ved en generalforsamlingsbeslutning og kræver kvalificeret majoritet på 2/3 af de afgivne stemmer. Det skal fremgå af indkaldelsen til generalforsamlingen, i hvilke paragraffer, der ønskes ændringer. For så vidt angår ændringsforslag, der ønskes vedtaget på en ekstraordinær generalforsamling, skal sådanne ændringsforslag endvidere forud være anbefalet af 20% af medlemmerne, ligesom indkaldelsen med ændringsforslagene skal være tilsendt medlemmerne 8 dage forud for den ekstraordinære generalforsamlings afholdelse. Vedtagne ændringer skal senest 4 uger efter vedtagelsen udsendes til hvert enkelt medlem. Opløsning af foreningen 31. Foreningens opløsning kan kun finde sted efter at være vedtaget på 2 efter hinanden følgende lovligt indvarslede generalforsamlinger. Det skal dog udtrykkeligt fremgå af indkaldelsen, at foreningens opløsning står på dagsordenen, ligesom indkaldelsen til den sidste generalforsamling skal finde sted med mindst 14 dages varsel, og vedtagelsen af opløsningen på denne sidste generalforsamling skal ske med 2/3 majoritet. På den generalforsamling, hvor foreningens opløsning måtte blive vedtaget, skal der samtidig tages beslutning om, ved hvem og på hvilken måde dens forpligtelser skal afvikles, og hvorledes foreningens eventuelle formue skal anvendes.

12 Disse vedtægter trådte i kraft i 1986 Vedtægternes ikrafttræden 32. Vedtægtsændringer på grund af strukturændring Vedtægtsændringer tilpasset DTL vedtaget på generalforsamling i Odsherreds Fragt- og Vognmandsforening den 26. februar Vedtægtsændringer tilpasset DTL vedtaget på generalforsamling i Odsherreds Fragt- og Vognmandsforening den 24. februar 2001.

Vedtægter. Vedtægter for Nordre Birks Vognmandsforening, den 19. marts 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE. 1 Foreningens navn og formål

Vedtægter. Vedtægter for Nordre Birks Vognmandsforening, den 19. marts 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE. 1 Foreningens navn og formål Vedtægter Vedtægter for Nordre Birks Vognmandsforening, den 19. marts 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Foreningens navn og formål 2 Forholdet til Dansk Transport og Logistik (DTL) 3 Optagelse af medlemmer 4

Læs mere

Vedtægter for Sønderjyllands Vognmandsforening. -- oo0oo --

Vedtægter for Sønderjyllands Vognmandsforening. -- oo0oo -- Vedtægter for Sønderjyllands Vognmandsforening -- oo0oo -- 1 Foreningens navn og formål 2 Forholdet til DANSK TRANSPORT OG LOGISTIK (DTL) 3 Optagelse af medlemmer 4 Kontingent og indskud 5 Mindelig afgørelse

Læs mere

Navn, hjemsted og form. DANAFFALD har hjemsted i Københavns kommune og sekretariat hos Dansk Transport og Logistik (DTL).

Navn, hjemsted og form. DANAFFALD har hjemsted i Københavns kommune og sekretariat hos Dansk Transport og Logistik (DTL). Foreningens navn er DANAFFALD. Navn, hjemsted og form DANAFFALD har hjemsted i Københavns kommune og sekretariat hos Dansk Transport og Logistik (DTL). 1 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 1.1 Foreningens navn er Ribe Amts Vognmandsforening af 2012. 1.2 Foreningen har kontoradresse på formandens

Læs mere

Vedtægter for Fyns Amts Vognmandsforening

Vedtægter for Fyns Amts Vognmandsforening Vedtægter for Fyns Amts Vognmandsforening Senest ændret 2012.03.22 1 Vedtægter for Fyns Amts Vognmandsforening 1 FORENINGENS NAVN OG FORMÅL 2 FORHOLDET TIL DANSK TRANSPORT OG LOGISTIK OG DANSK ERHVERV

Læs mere

Vedtægter for. MORSØ Vognmandsforening

Vedtægter for. MORSØ Vognmandsforening Vedtægter for MORSØ Vognmandsforening Revideret oktober 2007 Indholdsfortegnelse 1 Foreningens navn og formål 2 Forholdet til Dansk Transport og Logistik (DTL) 3 Optagelse af medlemmer 4 Kontingent og

Læs mere

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012

Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 Vedtægter for Ribe Amts Vognmandsforening af 2012 (revideret 2018) 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 1.1 Foreningens navn er Ribe Amts Vognmandsforening af 2012. 1.2 Foreningen har kontoradresse

Læs mere

Vedtægter for Sydøstjyllands Vognmandsforening

Vedtægter for Sydøstjyllands Vognmandsforening Vedtægter for Sydøstjyllands Vognmandsforening Vedtaget på generalforsamlingen den 12. marts 2016 i Billund 1 1 Foreningens navn og formål 1.1 Foreningens navn er Sydøstjyllands Vognmandsforening. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtaget på generalforsamlingen 10. marts Vedtægter

Vedtaget på generalforsamlingen 10. marts Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen 10. marts 2012 Vedtægter Vedtægter for Sydøstjyllands Vognmandsforening Indholdsfortegnelse 1 Foreningens navn og formål 2 Forholdet til Dansk Transport og Logistik 3 Optagelse

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R

V E D T Æ G T E R F O R VEDTÆGTER FOR Vedtægter for BYG Morsø Mesterforening 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er BYG Morsø Mesterforening. 2 - Formål Foreningens formål er at samle virksomheder, der udøver byggefaglig virksomhed,

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser.

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser. VEDTÆGTER for SEJLKLUBBEN SNEKKEN VORDINGBORG 1 Klubbens hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg (forkortes til SSV). Klubbens hjemsted er Vordingborg. 2 Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune.

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. LOVE FOR DRAGØR HÅNDBOLD KLUB (Stiftet 14. september 1979) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. 2 - Formål Foreningens formål er at give medlemmerne

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker.

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker. VEDTÆGTER FOR SKIVE SVØMMEKLUB POSEIDON STIFTET D. 27. AUGUST 1953 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er " Skive Svømmeklub Poseidon". Dens hjemsted er Skive. 2. Klubbens formål: At give mulighed

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg.

Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Vedtægter for volleyballklubben H.I.K. Aalborg. Navn, Hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Aalborg HIK Volleyball. Klubben er stiftet den 10. maj 1977 og ved medlemskab af Dansk Volleyball Forbund

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Sejlklub

Vedtægter for Aarhus Sejlklub Vedtægter for Aarhus Sejlklub 1. Sejlklubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Aarhus Sejlklub og dens hjemsted er Aarhus Kommune; som international betegnelse anvendes Aarhus Sailing Club. 2. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for ITD Arbejdsgiverforening

Vedtægter for ITD Arbejdsgiverforening Vedtægter for ITD Arbejdsgiverforening 1. Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er ITD Arbejdsgiverforening ( Foreningen ). 1.2 Foreningen har hjemsted i Padborg. 2. Formål 2.1 Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Foreningen Nyord Havns vedtægter

Foreningen Nyord Havns vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Nyord Havn og hjemstedet er Nyord, 4780 Stege. 2 Formål Foreningens formål er at drive og vedligeholde Nyord Havn i funktionsmæssig, lovlig og forsvarlig

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport Som ønsket på generalforsamlingen i 2015, så har bestyrelsen gennemgået vedtægter for Aarhus Automobil Sport. Mange af ændringerne er foretaget med udgangspunkt i DIF s standardvedtægter. Tekster, som

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 1 2 Formål... 1 3 Medlemskab... 1 4 Indmeldelse... 1 5 Udmeldelse... 1 6 Kontingent... 2 7 Restance... 2

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning

Vedtægter for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning Vedtægter for Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning 1. Kapitel A Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning (BVT). Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

Vedtægter. For. Kiropraktik & sundhed

Vedtægter. For. Kiropraktik & sundhed Vedtægter For Kiropraktik & sundhed Vedtægter For Kiropraktik & sundhed 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Kiropraktik & sundhed. 1.2 1.3 Foreningen kan anvende binavne og kaldenavne efter bestyrelsens

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Høe Bæks Grundejerforening". 2 Foreningens hjemsted er i Bramming, Esbjerg kommune. 3 Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK 1. NAVN Foreningens navn er Make-A-Wish Ønskefonden Danmark. 2. HJEMSTED Foreningens hjemsted er i Danmark. 3. FORMÅL 3.1 Foreningen har til formål at opfylde

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole 1 Navn og hjemsted Foreningen Aalborg Goju-Ryu Karate Skole er stiftet den 17. april 2017 og har hjemsted i Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet IOGKF (specialforbund)

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

Vedtægter for Skive Søsports Havn

Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Skive Søsports Havn. Foreningens hjemsted er Skive kommune. Foreningens adresse er

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø.

Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø. VEDTÆGTER FOR STENLØSE TENNISKLUB 1. Navn Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø. 2. Formål. Klubbens formål er at virke

Læs mere

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen VEDTÆGTER for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den 28.02.2018. Dirigent Mads F. Petersen Indledning: Foreningen blev under navn af Ebeltoft Handelsforening stiftet

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Paragraf 1 Foreningens navn er Pedersminde med hjemsted i Hønsinge i Odsherred kommune. Paragraf 2 Foreningens formål er at varetage og fremme

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting. VEDTÆGTER VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Englerup Indelukket 4060 Kirke Såby 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er Grundejerforeningen Englerup Indelukke. 2 Foreningens hjemsted er Lejre Kommune

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har pr. 1/5-2008 følgende

Læs mere

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn 1 VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN 1. Navn Foreningens navn er grundejerforeningen Kildegården. Dens område er de af deklaration tinglyst 15/10 1963 omfattende ejendomme, matr. nr. 6 z Greve

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Farum Nord-Øst". 2 Foreningens hjemsted er Furesø kommune under Hillerød ret, der er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING 1 Foreningens navn er Tingsted Skytteforening. Stiftet d.9/4-1893. Hjemsted er Guldborgsund Kommune, region Sjælland. 2 Foreningens Formål er ved skydning som idræt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Vedtægter for KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Klubbens navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Kongelig Dansk Automobil Klub Sport Fyn (KDAK/F). Hjemsted og værneting er Odense. Klubben holdt stiftende

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej)

Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej) Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN 1. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej) 2. Foreningens hjemmested er: JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Forord. Det er ethvert medlems pligt at gennemlæse og overholde disse love 1 Bådelaugets navn og hjemsted Bådelaugets navn er STRANDPARKENS BÅDELAUG (SBL) og hjemsted

Læs mere

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse.

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningen København Karateklub er stiftet i 1985 og har hjemsted i Frederiksberg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Karate Forbund, Frederiksberg Idræts-Union, Landsforeningen

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Bueskyttelauget VIKING

Bueskyttelauget VIKING Vedtægter Bueskyttelauget VIKING 1. Bueskyttelauget VIKING, Esbjerg Bueskyttelauget Viking, Esbjerg har hjemsted i Esbjerg kommune, er stiftet den 16. maj 1984. Foreningen Bueskyttelauget Viking, Esbjerg

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj

Grundejerforeningen Klithøj Vedtægter for Grundejerforeningen Klithøj. Dejret Klit, 8420 Knebel, Ebeltoft kommune. Grundejerforeningen er stiftet i forbindelse med varetagelse af medlemmernes fælles grundejer-interesser, såvel indadtil

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten".

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tornerosebugten. ADVOKATFIRMA KAI MICHELSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

Fyns Svæveflyveklub - Love

Fyns Svæveflyveklub - Love Fyns Svæveflyveklub - Love NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er FYNS SVÆVEFLYVEKLUB. 2. Klubbens hjemsted er Broby Kommune. Klubbens postadresse er formandens adresse. 3. Klubben er direkte eller

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere