GUIDE INDHOLD 10 TRIN TIL PERSONLIG LEDELSE & BRANDING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GUIDE INDHOLD 10 TRIN TIL PERSONLIG LEDELSE & BRANDING"

Transkript

1 GUIDE INDHOLD Vær Vær chef chef i dit dit eget eget liv liv - og og skab skab en en fremtid fremtid efter efter dit dit eget eget hoved. hoved 10 TRIN TIL PERSONLIG LEDELSE & BRANDING

2 Kvinder er kommet langt, men der er stadig masser af power, der ikke bliver brugt. Hos Powerkvinderne tror vi på, at kvinder vil mere! Vi styrker kvinders indre power og gennemslagskraft via kurser, foredrag, inspiration og personlig rådgivning. INDHOLD Trin 1: Hvad ønsker du dig? Trin 2: Sæt dig et mål Trin 3: Personlig identitet Trin 4: Din personlige stil Trin 5: Din målgruppe Trin 6: Din forretningsplan Trin 7: Dit netværk Trin 8: Dine prioriteringer Trin 9: Dine stopklodser Trin 10: Din PR- og marketingplan Powerkvinderne Gråpilevej Bagsværd

3 Jeg mener, at selve formålet med vores liv er at søge lykke. VÆR CHEF I DIT EGET LIV - OG SKAB DIN EGEN FREMTID Ordene er Dalai Lamas. Ifølge den verdensberømte tibetanske munk er dét at søge lykken hverken narcissistisk eller selvcentreret. Argumentet er, at hvis vi som mennesker søger lykken, så gavner det ikke blot os selv, men også vores familie, venner og samfundet som helhed. Personlig ledelse og branding handler i høj grad om at søge lykken. Det handler om, at du skal skabe et liv efter dit eget hoved, træde i karakter og arbejde med det, du tror på og brænder for. Det kan være som direktør for en virksomhed, som forsker, kunstner, jordemoder, politiker, magister, landmand eller leder af en humanitær organisation. Mulighederne er utallige.. Hos Powerkvinderne tror vi på, at dét at søge lykken er meget tæt forbundet med at: følge sit hjerte være tro mod sig selv udnytte sine talenter gøre det, man virkelig brænder for - og frem for alt turde være sig selv i ord og gerning I denne korte guide til personlig ledelse og branding får du præsenteret 10 grundtrin til din egen personlige ledelses- og brandingplan.vi håber, at du vil lade dig inspirere til at skabe et liv efter dit eget hoved privat og på jobbet. Go fornøjelse Anne-Mette Michaelsen Direktør, cand.polit og journalist Telefon:

4 Brug fantasien: Hvordan ser dit liv ud, hvis du skaber det helt efter dit eget hoved? 1. HVAD DRØMMER DU OM? Ved du, hvad du drømmer om? Hvis der var frit valg på alle hylder: Hvilket liv ville du så vælge privat og på jobbet? Mange af os ved det ikke. Måske fordi der i dag er så mange muligheder at vælge imellem, at vi egentlig helst vil lidt af det hele og derfor ikke fuldt ud har taget stilling til, hvad vi egentlig brænder allermest for. Når du arbejder med personlig ledelse og branding, er det nødvendigt, at du sætter det lange lys på, tænker nogle år frem og skaber et klart fokus. Hvis du blæser rundt som et blad i vinden og ikke ved, hvad du ønsker dig, når du ikke ret langt. Så er det omstændighederne og ikke dig selv, der har den gule førertrøje på. Start derfor din personlige ledelses- og brandingplan med at skrive din ønskeseddel. Brug fantasien: Hvordan ser dit liv ud, hvis du skaber det helt efter dit eget hoved? Forestil dig, at du har penge nok, så alle muligheder er åbne, og find på mindst 100 ønsker store som små så du kommer rigtig godt omkring i din brainstorm. Det kan være svært at nå 100, men prøv alligevel! Når du har skrevet alle dine ønsker ned, så sorter ønskerne i kategorier som eksempelvis: Familie, parforhold, karriere, venner, bolig, fritidsinteresser, ferie m.v. og skriv en kort hensigtserklæring inden for hvert område: Hvilket liv vil du skabe? Hvad er vigtigst for dig?

5 Vær chef i dit eget liv - og skab en fremtid efter dit eget hoved 2. SÆT ET MÅL I 1953 stillede man afgangsårgangen på Yale-universitetet i USA følgende spørgsmål: Har du sat dig et klart mål for fremtiden og lagt en samlet plan for, hvordan du skal nå dit mål, når du forlader universitetet? Kun 3 procent svarede ja. I 1973 tyve år senere tog man igen kontakt til eleverne fra årgang 1953 og interviewede dem. Det viste sig, at de 3 procent, der havde sat sig mål, ikke alene var mere lykkelige og tilfredse mennesker end restgruppen på 97 procent. De 3 procent var også økonomisk set mere værd end de andre 97 procent til sammen. Og det helt uafhængigt af, hvilken uddannelse og branche de havde valgt. Det at have et klart mål giver dig energi, drive og mening i hverdagen. Og det er dét, der skaber succes, vækst og udvikling uanset branche. Enhver virksomhed med respekt for sig selv har klare mål, der motiverer til at yde en indsats. Det skal du også have, når du arbejder med personlig ledelse og branding. Med et inspirerende mål ved du, hvad du vil, men også og mindst lige så vigtigt hvad du ikke vil: Og så kan du skære det overflødige fra. Det er vigtigt, at du er meget specifik, når du definerer dit mål. Sæt så præcise ord, tal og billeder på som muligt: Hvordan ser det ud og føles, når du er nået i mål? Hvad er tidshorisonten? Og husk: Mål findes både i størrelse S, M, L og XL.

6 Hvad er det, der gør dig unik hvilke interesser, kompetencer, passioner, drømme. 3. PERSONLIG IDENTITET Hvem er du? Dette spørgsmål kan hurtigt få mange af os ud i en mindre eksistentiel krise, hvor vi i yderste konsekvens må hente hjælp i filosofiens, psykologiens eller religionens verden. Det handler om selve din identitet: Din personlighed, dine kompetencer, dine talenter, værdier, passioner, meningen med dit liv, din mission eller måske ligefrem livsopgave. Set i dette eksistentielle lys kan det virke ganske voldsomt at foreslå, at du skal nedfælde, hvad det er, der gør dig unik. På den anden side, så er det jo netop dét, du gør, hvis du eksempelvis søger et nyt job: Du forsøger at give din nye arbejdsgiver et billede af, hvem du er, hvorfor du brænder for jobbet, og hvorfor du er specielt velegnet som kandidat. Når du arbejder med personlig ledelse og branding, skal du gøre det samme blot i en lidt udvidet model. Du skal blandt andet kunne besvare følgende spørgsmål så kortfattet og præcist som muligt: Hvad er det, der gør dig UNIK og adskiller dig fra alle os andre? Hvad er din vision, din mission og dit mål? Hvad er dine kerneværdier? Hvad er din passion? Hvad er dine største talenter og kompetencer? Hvad vil du udvikle til dit helt personlige specialområde?

7 Klæd dig på til succes ved at skabe din egen stil, og sørg først og fremmest for at klæde dig som den person, du gerne selv vil være. Moden er typisk masseproduktion, men du er unik. 4. DIN PERSONLIGE STIL Du skal ikke ligne en supermodel, medmindre du søger job som model i modebranchen. Du skal ligne den bedste udgave af dig selv! Den gammelkendte vending klæder skaber folk gælder stadig. Derfor betaler det sig for dig at være bevidst om din personlige stil. De associationer, som dit tøj skaber, er med til at kommunikere dit personlige brand og dine kerneværdier: Traditionel, innovativ, klassisk, rebelsk, landlig, husmoderlig, rå, økologisk, intellektuel, kreativ, minimalistisk, buddhistisk, raffineret, mystisk, romantisk, casual etc. Det er ikke tilfældigt, at fotografer kører i jeep, mens traditionelle topchefer vælger Mercedes eller andre slipse -mærker. Også valget af bilmærke er med til at sende signaler. Klæd dig på til succes ved at skabe din egen stil og sørg først og fremmest for at klæde dig som den person, du gerne selv vil være. Hvis du vil til tops i AP Møller, er et nydeligt jakkesæt nok ikke at foragte. Moden er typisk masseproduktion, men du er unik. Smid alt det forkerte tøj ud, giv det væk, kassér det! Hvis du gerne vil gøre karriere i bankverdenen, så drop den hæklede tophue, du fik af moster Oda til din fødselsdag, og find en mere diskret. Hvis du starter eller allerede har din egen virksomhed, er det som bekendt ikke kun din garderobe, der sender signaler til din omverden. Så får du også brug for at tage stilling til logo, farver, titel, skrifttyper, foto, website, kontorindretning, adresse, tilbehør, firmabil m.v.

8 Når du arbejder med personlig branding skal du sætte fokus på, hvilke mennesker du vil gøre noget for DIN MÅLGRUPPE Et brand tjener altid mindst to herrer: Dig og din målgruppe. Det er ganske enkelt ikke muligt for dig at få succes, hvis ikke du har kunder i butikken. Du må gøre noget af værdi for nogen, hvis du skal have succes med at udvikle dit personlige brand og realisere dine drømme. På den måde er din personlige succes ikke et egoistisk mål, for du kan ikke få succes uden at gøre noget for andre. Din målgruppe kan bestå af én person, få eller mange mennesker. Det afgørende er, at du ud fra din målsætning gør, hvad du kan for at definere din målgruppe og opbygge et godt kendskab til den: Hvilke behov og ønsker har din målgruppe? Hvad er det specielt, DU kan levere? Hvordan kan du markedsføre dig selv, dine ideer og dine ydelser, så du engagerer din målgruppe? Det er via et indgående kendskab og dialog med din målgruppe, at du får indblik i, hvad det er, der gør dig unik i målgruppens øjne. Når du ved dét, har du kimen til at definere, styrke og opbygge dit personlige brand, så du i målgruppens bevidsthed udvikler dig til et stærkt personligt brand, som målgruppen foretrækker frem for andre.

9 Din forretningsplan er drejebogen for, hvordan du i praksis når dit mål og realiserer dine drømme. 6. DIN FORRETNINGSPLAN Når du arbejder professionelt med personlig ledelse og branding, får du brug for en personlig forretnings- eller masterplan. Forretningsplanen er selve drejebogen for dit virke det er den, der giver dig overblik, skaber fremdrift og giver dig mulighed for løbende at evaluere dine fremskridt. Når du har fokuseret på dine drømme, sat dig et konkret mål og samlet de øvrige ingredienser, der skal til i din personlige ledelses- og brandingplan, skal du udarbejde din egen forretningsplan: Den detaljerede tids- og handlingsplan for, hvordan du i praksis når dit mål og realiserer dine drømme. Du kan som en start benytte følgende helt simple grund opskrift: Sæt navn på målet, så det er meget konkret og helst målbart. Sæt en præcis dato for, hvornår du skal have nået dit mål. Split vejen til målet op i konkrete og målbare delmål, som du ville gøre, hvis du planlagde en rejse med skift på forskellige stationer og i forskellige lufthavne. Mellem delmålene skal du skrive, hvad du skal gøre for at nå næste delmål. Sæt det hele ind i din kalender, så du får tingene gjort, og vær realistisk, så du ikke slår et for stort brød op. Når du lægger din forretningsplan, så vælg de BEDSTE metoder til at nå dit mål. Vurdér, hvad der virker og gå i gang. Og brug så din intuition og idérigdom til hele tiden at forbedre dine metoder, så du lidt efter lidt får trykket speederen i bund. Hvis nogle af dine metoder viser sig ikke at virke, så vælg hurtigst muligt nogle andre. Brug fantasien, udvis handlekraft og fortsæt kursen mod dit mål!

10 Et godt netværk handler om, at du skal vinde sammen med andre, fordi én plus én er mere end to. 7. DIT NETVÆRK Når du arbejder med din personlige ledelse og branding, er det naturligvis vigtigt, at du får inspiration, ideer, input og opbakning fra din omverden. Det sætter turbo på udviklingen. I disse år er det nærmest et must at have et netværk, og der findes mange af slagsen både på Internettet, i erhvervslivet og privat. For dig gælder det naturligvis om først og fremmest at lægge energien i de netværk, hvor der er grobund for gensidig idéudvikling, inspiration og opbakning. Det handler om, at du skal vinde sammen med andre, fordi én plus én er mere end to. Du har brug for andre menneskers bedste ideer og tanker som vitaminer til dine egne og samtidig kan du bidrage med dine kompetencer. Brug først og fremmest de netværk, du allerede har. Men benyt også muligheden for at melde dig ind i nye og gerne fagrelevante netværk, start dit eget eller tag kontakt til mennesker, som du gerne vil netværke med. Men vigtigst af alt: Når du arbejder med personlig ledelse og branding, må du bevare og styrke troen på, at du har noget at tilbyde. Brug derfor først og fremmest din tid og dine kræfter på de mennesker, der er inspirerende. Lyt kun til brugbar kritik og vend så vidt muligt det døve øre til de det-kanda-ikke-lade-sig-gøre - eller du-skal-da-ikke-tro-at-duer-noget -lyseslukkere, som vi alle uvægerligt støder på i ny og næ.

11 Hvis du bruger det meste af din tid og din energi på sure pligter og på at holde næsen oven vande, så får du ikke tid til alt det sjove DINE PRIORITERINGER Som chef for dit eget liv er din evne til at vælge og prioritere mellem alle de muligheder og opgaver, der byder sig, afgørende for, hvor gode resultater du opnår. Når du har defineret et klart mål, skal de opgaver, der har størst betydning for, hvornår du når dit mål, så vidt muligt have topprioritet. Hver dag! Det lyder let og indlysende, men alligevel er det svært for rigtig mange af os. Statistikkerne taler deres eget tydelige sprog. Mange af os føler os stressede. Vi har ganske nkelt for mange jern i ilden, og vi føler ofte, at buen er spændt til det yderste. De krav vores omverden og vi selv stiller til os, overstiger ganske enkelt vores ressourcer. Så du kan lige så godt erkende problemet her og nu: Uanset hvor effektiv du er, og hvor hurtigt du løber, så når du ALDRIG det hele. Når du skal udvikle din personlige ledelses- og brandingplan, er det vigtigt, at du har defineret dit mål så præcist, at du alene ud fra dit mål kan sortere i hverdagens mange gøremål og vaner både privat og på jobbet. Hvis du bruger det meste af din tid og din energi på sure pligter og på at holde næsen oven vande, så får du ikke tid til alt det sjove: Det du virkelig brænder for, er god til og kan tjene gode penge på. Sæt dig ned og skriv en liste over, hvad der er vigtigt at bruge tid og penge på, og hvad der er mindre vigtigt. Annuller, uddeleger og giv slip på de ting og ejendele, der tærer på dine kræfter, og giv dig i kast med de ting, der for alvor interesserer dig.

12 Bekymringer, tvivl og manglende tro på dig selv og dine projekter kan udgøre stopklodser på din vej mod målet. Vi oplever alle modgang, og den bedste kur er at finde nye veje og blive ved DINE STOPKLODSER Når vi ønsker at skabe forandringer i vores liv og sætte os mål, er det let i første omgang at blive grebet af den gode stemning. Men som et lyn fra en klar himmel kan bekymringer, tvivl og god gammeldags dovenskab slå ned. Samtidig kan der naturligvis være reelle forhindringer mellem dig og dit mål. Vi støder alle sammen på stopklodser og forhindringer, når vi har sat os et mål. Sæt dig for at overvinde dem, og lad være med at falde tilbage i lænestolen. Forestil dig alle de ting, der kan forhindre dig i at nå dit mål, realisere dine drømme og opbygge dit personlige brand. Skriv dem ned på et stykke papir og tænk nøje over dem: Er dine forhindringer og stopklodser reelle? Er der noget, du kan gøre for at overvinde dem? Prøv at tænke kreativt: Find mindst 25 løsninger på problemet: Alt, hvad der falder dig ind og vælg så den løsning, du tror mest på. Brug et øjeblik på at overveje muligheden for, at nogle af forhindringerne og stopklodserne er det pure opspind. Nogle af barriererne er ganske givet reelle nok, nogle af dem er dårlige undskyldninger, og nogle af dem er ren fantasi.

13 Dygtiggør dig i kunsten at formulere dig kortfattet og præcist: Klare, korte notater, indlæg, præsentationer og rapporter bliver respekteret og værdsat. 10. PR- OG MARKETINGPLAN PR- og marketingplanen er en central del af din personlige ledelses- og brandingplan. Det er umuligt at opbygge et personligt brand uden kontakt til omverdenen. Du skal have dit budskab ud i verden og skabe dig et navn og et godt netværk! Det tager tid og kræver en målrettet og systematisk indsats at opbygge et brand. Derfor skal du skyde med skarpt og have alle elementer på plads i din personlige ledelses- og brandingplan, før du kaster dig ud i PR- og markedsføring. Med afsæt i beskrivelsen af din personlige identitet, dit mål og din forretningsplan skal du formulere din personlige punchline og dine vigtigste budskaber, så du både i skrift og tale er i stand til at tegne et lysende klart billede af, hvem du er, hvad du har at byde på og hvad, der gør dig til et unikt personligt brand. I praksis kan du markedsføre dig selv, dine produkter, dine kompetencer, dine synspunkter, den gode sag, dine budskaber m.v. via breve, taler, fotos, annoncer, en blog, debatindlæg, præsentationer, plakater på lygtepæle, møder, messer, brochurer, hjemmeside m.v. Mulighederne er talrige, men nøglen til succes med PR- og marketing er god kommunikation. Dygtiggør dig derfor i kunsten at formulere dig kortfattet. Klare, korte notater, indlæg, præsentationer og rapporter bliver respekteret og værdsat. Det samme gør en mundret og inspirerende elevatortale hvor du på cirka 30 sekunder kan fortælle, hvem du er, hvad du laver, og hvad du har at tilbyde.

14 Digt af Nadine Starr, 86 år HVIS JEG KUNNE LEVE MIT LIV OM Jeg ville turde lave flere fejltagelser. Jeg ville slappe af, tage tingene som de er. Jeg ville opføre mig mere fjollet, og grine mere. Jeg ville tage flere chancer. Jeg ville rejse mere. Jeg ville bestige flere bjerge og svømme over flere floder. Jeg ville spise mere is og færre bønner. Jeg ville måske have flere faktiske problemer, men færre indbildte. Ser du, jeg er et af de mennesker, der lever med fornuft og omtanke time efter time, dag efter dag. Åh, jeg har haft mine øjeblikke, og hvis jeg kunne leve mit liv om, ville jeg have flere af dem. Rent faktisk ville jeg prøve at have intet andet. Kun øjeblikke. Det ene efter det andet, i stedet for at leve så mange år med tanke på morgendagen. Jeg har været en af de personer der ikke tager nogen steder uden et termometer, en varmedunk, en regnfrakke og en faldskærm. Hvis jeg kunne leve mit liv om, ville jeg rejse med mindre bagage. Hvis jeg kunne leve mit liv om, ville jeg begynde at gå barfodet tidligere om foråret og fortsætte længere hen på efteråret. Jeg ville danse mere. Tage flere karusselture. Plukke flere tusindfryd. Hvis jeg kunne leve mit liv om. Men ser du, det kan jeg ikke...

15 11. EGNE NOTATER

16 12. PERSONLIG BRANDING ER FOR......alle, der tror på, at den bedste måde at forudsige fremtiden på er at skabe den selv... direktører forskere ledere akademikere bestyrelser kunstnere politikere iværksættere græsrødder idémagere socialrådgivere folkeskolelærere kassedamer

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup #30DageMedBranding Følgende er en enkel guide til et bedre personligt brand på internettet. Processen løber over 30 dage og hver dag skal du gøre en ny ting. Nogen gange vil du blive nødt til at udskyde,

Læs mere

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG Overblik - tydelighed - begejstring TÆND DIT LEDERLYS kobler ledelsesredskaber og løsninger på dine konkrete udfordringer som leder gennem læring, rådgivning

Læs mere

Elevatortalen kort og godt

Elevatortalen kort og godt Kapitel 13 Elevatortalen kort og godt Tænk, hvis du møder direktøren for den virksomhed, som du drømmer om at være ansat i. Hvis I for eksempel mødes i en elevator, og du har fra stuen til 3. sal til at

Læs mere

4 trin der styrker dit Personlige & Faglige Selvværd.

4 trin der styrker dit Personlige & Faglige Selvværd. 4 trin der styrker dit Personlige & Faglige Selvværd. Hjælp til Selvhjælp til Professionel Selvudvikling Mette Alleslev 2011 Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet 1 Forord Om Professionelt Selvværd

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Vædderen: På hovedet. Retvendt. på hovedet. Omgiv dig med et smaragdgrønt lys, og lad universet heale dig. Du er mere følsom end man umiddelbar tror ved første

Læs mere

RYGESTOP - 5 ting du kan gøre selv

RYGESTOP - 5 ting du kan gøre selv RYGESTOP - 5 ting du kan gøre selv www.karinnilsson.dk Trin 1 Kod din indre GPS Start med at gøre dig klart, hvad du gerne vil opnå. De fleste der kommer til mig ved alt om, hvad de gerne vil være FRI

Læs mere

Eksekvering få planerne ført ud i livet

Eksekvering få planerne ført ud i livet Eksekvering få planerne ført ud i livet Plastindustriens netværksdag 10. November 2009 Gitte Mandrup Ledelse & HR rykker sammen Ledelse Ledelseskraft Organisationsudvikling Eksekvering Fremdrift Ledelseslyst

Læs mere

Skab bedre relationer gennem forbedring af image

Skab bedre relationer gennem forbedring af image Skab bedre relationer gennem forbedring af image I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. Maya Angelou Om

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

Guide til lønforhandling for mejeriingeniører

Guide til lønforhandling for mejeriingeniører Side 1 af 6 Hovedpunkter Bemærkninger til de enkelte trin Forhandling én gang årligt? ger) De fleste privatansatte mejeriingeniører har anført i deres ansættelseskontrakt, at de forhandler løn én gang

Læs mere

10-trins raket til logo-design

10-trins raket til logo-design 10-trins raket til logo-design Stjerne-modellen Dette notat er udarbejdet i forbindelse med foredrag og kurser som supplement til bogen Virksomhedens logo. Ideen er, at det skal fungere sammen med bogen,

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne: Lokale virksomheder eller mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring

Læs mere

Få en psykologisk analyse af din virksomheds markedsføring! Brand Type Test

Få en psykologisk analyse af din virksomheds markedsføring! Brand Type Test Få en psykologisk analyse af din virksomheds markedsføring! Brand Type Test Hvilken mennesketype afspejler din markedsføring? Image-effekten af markedsføring skal kunne måles! Derfor har vi udviklet Brand

Læs mere

Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune

Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune I Rudersdal Kommune prioriterer vi den gode borgerdialog. For at styrke denne og for at give dialogen en klar retning er der formuleret tre principper for

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Drømmer du om et job i reklamebranchen?

Drømmer du om et job i reklamebranchen? Drømmer du om et job i reklamebranchen? Reklamebranchen omfatter en lang række bureauer med forskellige funktioner hvoraf en del overlapper hinanden. Klassisk tænker man på et reklamebureau, når man taler

Læs mere

CENTRALE LEDELSESOPGAVER DERFOR HAR VI ET LEDELSESGRUNDLAG LEDELSESVÆRDIER LEDELSESGRUNDLAGET SKAL BESKRIVE COOPS HOLDNING TIL GOD LEDELSE

CENTRALE LEDELSESOPGAVER DERFOR HAR VI ET LEDELSESGRUNDLAG LEDELSESVÆRDIER LEDELSESGRUNDLAGET SKAL BESKRIVE COOPS HOLDNING TIL GOD LEDELSE LEDELSESGRUNDLAG DERFOR HAR VI ET LEDELSESGRUNDLAG Vi vil være det bedste og mest ansvarlige sted at handle og arbejde. Denne ambitiøse vision skal Coopfamiliens cirka 3.800 ledere gøre til virkelighed

Læs mere

Sælg din ide og sælg dig selv

Sælg din ide og sælg dig selv Workshop 4 BlueInnovationCamp Sælg din ide og sælg dig selv Hans Peter Wolsing iværksætterkoordinator hpw@vhnordjylland.dk Jeg har valgt at sige noget om 3 ting: Markedsføring i alt Præsentation af idé

Læs mere

Kirsten M. Poulsen MENTOR+ GUIDEN. om mentorskab og en-til-en-relationer

Kirsten M. Poulsen MENTOR+ GUIDEN. om mentorskab og en-til-en-relationer Kirsten M. Poulsen MENTOR+ GUIDEN om mentorskab og en-til-en-relationer 12 MENTORSKAB AFSNIT 1 Definitioner Nutidens mentorprogrammer er, næsten naturligvis, først blevet populære i USA. Her har man i

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk - handler om at få eller beholde den fulde appetit på livet. At udleve sit fulde potentiale. Her er værktøjer til at tage det første skridt

Læs mere

MÅL. Guide. Drøm om fremtiden og kom i. 1sid0er. Styrk dit liv med Chris MacDonald. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

MÅL. Guide. Drøm om fremtiden og kom i. 1sid0er. Styrk dit liv med Chris MacDonald. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Drøm om fremtiden og kom i 1sid0er MÅL Styrk dit liv med Chris MacDonald Drøm om fremtiden og kom i mål Vi er de eneste levende

Læs mere

SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER

SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER Skrivekurser: Skriver du for en virksomhed eller som akademiker, forsker, ph.d.- stipendiat, underviser, konsulent, journalist eller tekstforfatter? Få et praktisk skrivekursus,

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

Company Profile Presentation

Company Profile Presentation Company Profile Presentation The first bite... Idégrundlag Cookiefactory er et designfællesskab med både butik, webshop og cafe tilknyttet. Ideen bag Cookiefactory er, at det skal være et sted, hvor individuelle

Læs mere

Teksten her er en tekstversion af den store projektopgave, som også ligger i en flash-udgave i Laboratoriet.

Teksten her er en tekstversion af den store projektopgave, som også ligger i en flash-udgave i Laboratoriet. Projekt Innovation: Tag ud i samfundet og gør en forskel Teksten her er en tekstversion af den store projektopgave, som også ligger i en flash-udgave i Laboratoriet. Laboratoriet Intro: Innovationsskolen

Læs mere

Har du en strategi for dit liv?

Har du en strategi for dit liv? Har du en strategi for dit liv? Det vigtigste i livet For nogle år siden arbejdede jeg med en topleder, der på det tidspunkt var tæt på de 60 år. Lars havde haft succes. Han havde skabt vækst i den virksomhed,

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Indblik: Drømmemanden droppede karriereræset

Indblik: Drømmemanden droppede karriereræset Indblik: Drømmemanden droppede karriereræset Michael Rohde var stødt på vej op ad karrierestigen, inden han valgte at ændre kurs. I dag hjælper han andre mennesker med at leve et bedre liv i pagt med deres

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

Sæt mål! Julie Kjær-Madsen

Sæt mål! Julie Kjær-Madsen Inspiration og værktøjer til at opnå dine mål. Fyld dit liv med netop det der gør dig glad. Overvej dine prioriteringer og gør det du vil. En personlig guide til hvordan det at arbejde med mål, kan hjælpe

Læs mere

KOMMUNIKATIONS- STRATEGI 2015

KOMMUNIKATIONS- STRATEGI 2015 KOMMUNIKATIONS- STRATEGI 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 HVORFOR KOMMUNIKERER VI?... 3 DET STRATEGISKE FUNDAMENT... 3 Fremtidsdrøm... 3 DNA... 4 INDSATSOMRÅDER... 4 Strategi 2015... 4 Kommunikationssituation...

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Den vigtige kommunikation

Den vigtige kommunikation Ørenlyd Den vigtige kommunikation 2 3 VI SKABER ØRENLYD Succes handler i høj grad om at få ørenlyd, såvel privat som professionelt. Mange råber højt for at få deres budskab ud. Nogle finder på noget skørt

Læs mere

Idéerne skal kunne virkeliggøres

Idéerne skal kunne virkeliggøres Idéerne skal kunne virkeliggøres Om Ritzau Management Mere end blot planlægning og praktisk ekspertise 2 Ritzau Management er et event- og marketingbureau, der står for mere end blot planlægning og praktisk

Læs mere

SÅDAN SKABER DU NYE AKTIVITETER

SÅDAN SKABER DU NYE AKTIVITETER FØR DU STARTER SÅDAN SKABER DU NYE AKTIVITETER Brug denne model, når I skal udvikle nye aktiviteter. Gå igennem faserne step for step, så er I tættere på en succesfuld aktivitet. Start fra bunden. 4. ORANGE

Læs mere

Rudme-modellen : fra idemøder til kaffeklubber. En metode til kickstart af innovativ kultur i enhver landsby. v/ Ryslinge Innovationshøjskole

Rudme-modellen : fra idemøder til kaffeklubber. En metode til kickstart af innovativ kultur i enhver landsby. v/ Ryslinge Innovationshøjskole Rudme-modellen : fra idemøder til kaffeklubber En metode til kickstart af innovativ kultur i enhver landsby v/ Ryslinge Innovationshøjskole RUDME-MODELLEN - introduktion I den lille landsby Rudme har man

Læs mere

Bliv samuari i dit eget liv

Bliv samuari i dit eget liv Bliv samuari i dit eget liv Fra drømme til virkelighed Om drømme, målsætning og motivation Men også om hjernen og handlinger Ivan Fakta: Alder 47 Vægt 103 Blodtryk: Forhøjt og medicineret Fakta: Alder

Læs mere

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1 7 effektive tips TIL MARKEDSFØRING AF IT OG TEKNIK / 1 Kære læser Denne e-guide er til dig, der ønsker at optimere din virksomheds markedsføring og sælge (endnu) mere. Omdrejningspunktet er markedsføring

Læs mere

MindKey - Data. Kompetencekataloget indeholder data til følgende tabeller i MindKey: Færdighedstyper Færdighedsniveauer Færdigheder

MindKey - Data. Kompetencekataloget indeholder data til følgende tabeller i MindKey: Færdighedstyper Færdighedsniveauer Færdigheder Kompetencekatalog Kompetencekataloget indeholder data til følgende tabeller i MindKey: Færdighedstyper Færdighedsniveauer Færdigheder Færdighedstyper FT1000 Forretning Evnen til at udvikle og implementere

Læs mere

Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model. Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator

Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model. Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator Program 1. Sponsering (Kort!) om Promovator Hvad kan sponsering, og hvad siger forbrugerne til sponsering Hvordan

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Fra kanvas til empati

Fra kanvas til empati Fra kanvas til empati - en lille inspirationsbog om salg til Selvstændige socialrådgivere, Dansk Socialrådgiverforening Didda Larsen og Mikkel Wiese www.kommunikermer.nu TAK FOR EN LÆRERIG DAG OM SALG,

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

Det hele Det prioriterede Overblik Vælge til / Vælge fra. Ny energi Læsegruppe Nå ting Tilgængelighed Retning

Det hele Det prioriterede Overblik Vælge til / Vælge fra. Ny energi Læsegruppe Nå ting Tilgængelighed Retning Tids- og projekt styring er mere end planlægning af din tid Det hele Det prioriterede Overblik Vælge til / Vælge fra Ny energi Læsegruppe Nå ting Tilgængelighed Retning Skabe overblik Have lyst (U)realistisk

Læs mere

Kommunikationspolitikken GPS

Kommunikationspolitikken GPS Kommunikationspolitikken GPS Sådan kommunikerer vi godt og bedst i Silkeborg Kommune Kommunikationspolitikken GPS hvad er det? Kommunikationspolitikken GPS God Praksis i Silkeborg er grundlaget for, at

Læs mere

Ledernes Logbog til Lønforhandling

Ledernes Logbog til Lønforhandling Ledernes Logbog til Lønforhandling Lønhjul Lønsamtale Forberedelse af selve lønsamtalen Evaluering af lønsamtalen Noter dine succeser Opstil mål for det kommende år Noter løbende ændringer i ansvarsområde

Læs mere

"Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved!

Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved! FÆLLESSKAB FAGLIGHED FORSKELLIGHED "Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved!" --- Anton Wrisberg --- -- Forskellighed

Læs mere

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Velkommen til webinaret Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Program Velkommen De 5 trin Hvis du vil mere Q & A De 5 trin 1. Kom i kontakt med din unikke historie

Læs mere

Der er nogle få enkle regler, det er smart at overholde i en mentor/mentee relation. Her er de vigtigste:

Der er nogle få enkle regler, det er smart at overholde i en mentor/mentee relation. Her er de vigtigste: Inspiration til den gode mentor/mentee relation. Der er nogle få enkle regler, det er smart at overholde i en mentor/mentee relation. Her er de vigtigste: 1. Mentee er hovedperson og ansvarlig for at der

Læs mere

Webstrategi 2013-2015

Webstrategi 2013-2015 Webstrategi 2013-2015 Strategi for udvikling af DKFs website udarbejdet med bidrag fra DKFs webudvalg og webredaktion December 2012 1 www.kommunikationsforening.dk Udgangspunkt Webstrategien sætter retning

Læs mere

Samtaleskema (anklager)

Samtaleskema (anklager) Samtaleskema 1/4 Samtaleskema (anklager) Medarbejder: Leder: Dato for samtale: Samtalelederen skal som grundlag for samtalen overvære 1-2 retsmøder årligt inden for medarbejderens første fem ansættelsesår

Læs mere

Bliv opfinder! Et spændende og anderledes tilbud til kommende 6. og 7. klasses elever i Vejen kommune

Bliv opfinder! Et spændende og anderledes tilbud til kommende 6. og 7. klasses elever i Vejen kommune Bliv opfinder! Et spændende og anderledes tilbud til kommende 6. og 7. klasses elever i Vejen kommune Lay out: Vejen Kommune Tekst: Dagtilbud & skole, Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune Udgivet: Marts

Læs mere

Vi arbejder meget resultat af undersøgelse

Vi arbejder meget resultat af undersøgelse Vi arbejder meget resultat af undersøgelse Af: Susanne Teglkamp, Direktør i Teglkamp & Co. I august og september måned 2006 gennemførte Teglkamp & Co. en internetbaseret undersøgelse af, hvor meget vi

Læs mere

It-sikkerhed Kommunikation&IT

It-sikkerhed Kommunikation&IT It-sikkerhed Kommunikation&IT Dette projekt handler om IT-sikkerhed. Gruppen har derfor valgt at have om Facebook, hvor vi vil hjælpe folk med at færdes rigtigt på nettet. Dette vil gøre ved hjælp af at

Læs mere

--> Året der gik --> Opgaver og udvikling --> Trivsel og samarbejde -->

--> Året der gik --> Opgaver og udvikling --> Trivsel og samarbejde --> Hvad er MUS? En systematisk, periodisk, planlagt og velforberedt dialog mellem en medarbejder og den leder, som medarbejderen refererer til MUS er en samtale om mål og muligheder Formålet er at medarbejderens

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

De 3 mest effektive spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvis du vil leve dit liv og ikke andres.

De 3 mest effektive spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvis du vil leve dit liv og ikke andres. En workbook dit kærlighedsliv vil elske. De 3 mest effektive spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvis du vil leve dit liv og ikke andres. 1 Om Christiane Jeg hjælper mennesker med at overkomme frygt og

Læs mere

Karriereudvikling EK netværksgruppe København 2004-2005

Karriereudvikling EK netværksgruppe København 2004-2005 Karriereudvikling EK netværksgruppe København 2004-2005 Af Leise Passer Jensen, Anne Mari Dideriksen, Gitte Zøller, Anne-Grethe Svanlundh, Pia Granholt, Charlotte Ræbild Karriereudviklingsprocessen 1.

Læs mere

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune Ledelse når det er bedst Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune INTRODUKTION hvad er et ledelsesgrundlag? Fælles principper for god ledelse Som ledere i Glostrup Kommune er vores fornemste opgave at bidrage

Læs mere

Bueskyttens læring til lederne

Bueskyttens læring til lederne 1 Bueskyttens læring til lederne Vi sad 3500 ledere nede i konferencesalen, da han pludselig dukkede op på scenen foran os med en stor konkurrencebue. Han lagde en pil på, trak linen og pilen baglæns alt

Læs mere

idé og udvælgelse KORT 1 KORT 2

idé og udvælgelse KORT 1 KORT 2 IDÉ OG UDVÆLGELSE idé og udvælgelse I skal nu arbejde videre med jeres problemstiling. Det første I skal gøre for at finde en løsning på jeres problem er at få en masse idéer. Det gør I bedst ved at lave

Læs mere

Nyhedsbrevsindhold NYHEDSBREVSINDHOLD GUIDE TIL AT SKRIVE INDHOLD TIL NYHEDSBREVE. Udarbejdet af webdanmark.com

Nyhedsbrevsindhold NYHEDSBREVSINDHOLD GUIDE TIL AT SKRIVE INDHOLD TIL NYHEDSBREVE. Udarbejdet af webdanmark.com Nyhedsbrevsindhold GUIDE TIL AT SKRIVE INDHOLD TIL NYHEDSBREVE Udarbejdet af webdanmark.com SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@WEBDANMARK.COM INTERNET BUSINESS EXPERTS Indhold 1. VÆRD AT

Læs mere

Guide. Kom over din angst for at blive såret. Kærlighedsguide: sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus.

Guide. Kom over din angst for at blive såret. Kærlighedsguide: sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Iris Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Kærlighedsguide: Kom over din angst for at blive såret Angsten for at blive såret INDHOLD I DETTE HÆFTE: Kærlighedsguide:

Læs mere

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores Indhold 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt 14 Balance balancegang 15 Din balance 19 Den gode balance i par -og familielivet 20 Der er forskellige slags stress i vores liv 21 Nogle af par-

Læs mere

Guide til succes med målinger i kommuner

Guide til succes med målinger i kommuner Guide til succes med målinger i kommuner Af Kresten Bjerg, kommunikationsrådgiver, Bjerg K Kommunikation måles af forskellige grunde. Derfor skal kommunikation også måles på forskellige måder. Dit første

Læs mere

Kommunikationsværktøj

Kommunikationsværktøj Hjælp til selvhjælp Kommunikationsværktøj Gode overvejelser til projektlederen om interessenter og kommunikation o o Tænk over projektets interessenter og over kommunikationen af jeres projekt fra start

Læs mere

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV Det vigtigste først Vores guide til et godt CV Hos Kelly Services vil vi gerne hjælpe dig til at lykkedes på arbejdsmarkedet. Derfor har vi dedikeret noget tid, til at udarbejde en guide, som skal hjælpe

Læs mere

Sådan får jeres klub et godt idrætsmiljø for børn!

Sådan får jeres klub et godt idrætsmiljø for børn! Sådan får jeres klub et godt idrætsmiljø for børn! Danmarks Idræts-Forbund Stil skarpt på klubbernes vigtigste råstof: Børnene. Kvalitet er nøgleordet Børnene Konkurrencen er hård Tilbud til børn er der

Læs mere

Velkommen til årets studenter, forældre, familie og skolens medarbejdere

Velkommen til årets studenter, forældre, familie og skolens medarbejdere Velkommen til årets studenter, forældre, familie og skolens medarbejdere Kære studenter årgang 2015 I dag er en festdag! I den sidste uges tid har skolen summet af liv: spænding, nervøsitet inden sidste

Læs mere

Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD

Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD Alle mennesker beder på et eller andet tidspunkt, selv om man måske ikke bekender sig som troende. Når man oplever livskriser, så er det

Læs mere

HuskMitNavn 2010. Fysisk handicappede på Faaborgegnens Efterskole. "... vi er hinandens verden og hinandens skæbne." K.E. Løgstrup

HuskMitNavn 2010. Fysisk handicappede på Faaborgegnens Efterskole. ... vi er hinandens verden og hinandens skæbne. K.E. Løgstrup HuskMitNavn 2010 Fysisk handicappede på Faaborgegnens Efterskole "... vi er hinandens verden og hinandens skæbne." K.E. Løgstrup! Fysisk handicappede på Faaborgegnens Efterskole. Tag dit barn i hånden

Læs mere

Refleksionskema Den dybere mening

Refleksionskema Den dybere mening Refleksionskema Den dybere mening - den forskel du vil være, i verden Der ligger en dybere uselvisk mening bag beslutninger og valg vi træffer, som alle er dybt manifesteret i den måde vi ser verden på,

Læs mere

Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system.

Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system. Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system. Black Network hjælper virksomheder og organisationer med at blive bedre til at brande sig selv. Vi har udviklet en praktisk og

Læs mere

Præsentationsteknik. for dem som søger kapital. www.connectdenmark.com

Præsentationsteknik. for dem som søger kapital. www.connectdenmark.com Præsentationsteknik for dem som søger kapital www.connectdenmark.com Søger man kapital må man være i stand til at præsentere sin idé for alle! I den periode hvor virksomheden søger kapital, vil det være

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

ROTARYs brand vi er, hvad vi gør!

ROTARYs brand vi er, hvad vi gør! ROTARYs brand vi er, hvad vi gør! AGENDA Kl. 18.00 Velkomst ved Guvernøren Kl. 18.10 Kort intro af Access PR og Karin Lund-Frank Kl. 18.20 Hvorfor fokus på branding og image? PR organisation og PR aktivitetskalender

Læs mere

Fagets navn: Virksomhedsstart og iværksætteri sådan skaber du din egen business /(dok 22968/14)

Fagets navn: Virksomhedsstart og iværksætteri sådan skaber du din egen business /(dok 22968/14) Fagplan for valgfag i folkeskolen Fagets navn: Virksomhedsstart og iværksætteri sådan skaber du din egen business /(dok 22968/14) Klassetrin: 8.- 9.klassetrin Antal timer: Faget kan udbydes som 1 årigt

Læs mere

ugepraksis et billede på dit liv

ugepraksis et billede på dit liv Daisy Løvendahl Personlig rådgiver ugepraksis et billede på dit liv www.daisylovendahl.dk #1. En guide til refleksion og handling Om ugepraksissen Denne ugepraksis er resultatet af megen refleksion og

Læs mere

Kapitel 6. Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed

Kapitel 6. Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed Kapitel 6 Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed 1 5 Hvordan har du det med tøj? Voxpop Jamilla Altså, jeg bliver selvfølgelig glad, når jeg arver tøj, og når jeg får noget. Det er rigtig dejligt Og

Læs mere

De syv gode vaner. Stephen R. Covey. I samarbejde med American Association of Diabetes Educators og Bayer Diabetes Care

De syv gode vaner. Stephen R. Covey. I samarbejde med American Association of Diabetes Educators og Bayer Diabetes Care De syv gode vaner Stephen R. Covey I samarbejde med American Association of Diabetes Educators og Bayer Diabetes Care Dansk oversættelse og bearbejdning Else Marie Sørensen og Bjarne Ahrens En rejse Livet

Læs mere

Børnehjælpsdagens Kommunikationsstrategi. www.bhd.dk

Børnehjælpsdagens Kommunikationsstrategi. www.bhd.dk Børnehjælpsdagens Kommunikationsstrategi www.bhd.dk Formål Formålet med kommunikationsstrategien at skabe en stærk, unik profil for Børnehjælpsdagen, der sammentænker, koordinerer og styrer Børnehjælpsdagens

Læs mere

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Udvikling & Kommunikation Godkendt af byrådet august 2010 Kommunikationspolitik Aabenraa Kommune er en stor arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kommunikerer

Læs mere

Håndter konfliker. V/ Rie Frilund Skårhøj

Håndter konfliker. V/ Rie Frilund Skårhøj Køb bøgerne i dag Håndter konfliker V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Grundlægger af RETRO og Yogafaith Danmark giver dig redskaber og inspiration til ledelsesopgaven

Læs mere

Velkommen Kursus i rekruttering og fastholdelse af frivillige

Velkommen Kursus i rekruttering og fastholdelse af frivillige Bliv Landsbypilot i din landsby Velkommen Kursus i rekruttering og fastholdelse af frivillige Jørgen Krogh Hessellund Program Den gode sag Hvad motiverer frivillige Rekrutteringen Fastholdelse Den gode

Læs mere

En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig!

En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig! En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig! Vores filosofi er, at vi alle sammen har brug for at blive udfordret, hvis vi vil gøre fremskridt og at den bedste måde at sætte det i

Læs mere

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi Social-, Børne- og Integrationsministeriet Kommunikationsstrategi 2 KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Social-, Børne- og Integrationsministeriet arbejder for at skabe reelle fremskridt for den enkelte borger. Det

Læs mere

Gads Forlag Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation 2. Forandringsledelse

Gads Forlag Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation 2. Forandringsledelse Forandringsledelse af VS (januar 2014) Hvad er forandringsledelse? Forandringsledelse er den ledelse, der foregår hele vejen gennem en forandringsproces på arbejdspladsen. Som en del af et lederteam kan

Læs mere

Forandringsprocesser i demokratiske organisationer

Forandringsprocesser i demokratiske organisationer Forandringsprocesser i demokratiske organisationer 4 nøgleudfordringer Af Tor Nonnegaard-Pedersen, Implement Consulting Group 16. juni 2014 1 Bagtæppet: Demokratiet som forandringsmaskine I udgangspunktet

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Test af Repræsentationssystemer

Test af Repræsentationssystemer Test af Repræsentationssystemer Identificér dit foretrukne repræsentationssystem Testen kan give dig et fingerpeg om din måde at bruge dine sanser/repræsentationssystemer på, og samtidig kan du finde dine

Læs mere

A Publication of Company XYZ

A Publication of Company XYZ A Publication of Company XYZ En guide for studerende om LinkedIn I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge den til at synliggøre dig selv

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10 Rekruttering 2010 En rundspørge fra CA a kasse 1/10 RAPPORTEN I OVERSIGT Foretrukne rekrutteringskanaler side 3 Stillingsopslag netværk karrieremesser Ansøgningen side 3 3 ud af 4 gennemgår ansøgninger

Læs mere