Langdistancerace på Øresund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Langdistancerace på Øresund"

Transkript

1 Langdistancerace på Øresund Af Leif Thygesen Giv mig et H! (H for Herlig) Giv mig et U! (U for Udfordrende) Giv mig et M! (M for Mægtig) Giv mig et L! (L for Lebendig) Giv mig et E! (E for Eminent) Giv mig et B! (B for Begejstrende) Giv mig et Æ! (Æ for Ædel) Giv mig et K! (K for Kaproning) Hvad si r det? HUMLEBÆK! Hvad si r det? HUMLEBÆK! I disse fodbold-vm tider, må det være på sin plads med et kampråb, inden anden afdeling af Langdistanceturneringen, Nordsjællands Blå Bånd, roes på Øresund, med Humlebæk Roklub som arrangør. Om der bliver råb er tvivlsomt, men kamp bliver der. Humlebæk er en særdeles erfaren arrangør og Christian Probst og hans blåblusede medhjælpere plejer at have styr på tingene, så man kan roligt glæde sig. Når vi mødes i Humlebæk, har vi altid store forventninger, og vi er aldrig blevet skuffet. To gange Andersen, Carsten fra Rønne og Johannes fra Sønderborg, vil som DFfR-dommere sørge for at alt går regulært til. 37 mandskaber har sat hinanden stævne og deltagerantallet er en smule skuffende, efter at der deltog 47 mandskaber i Vejle. Men mon ikke de 37 mandskaber der møder op, nok skal give hinanden kamp til stregen. Christian Probst, der her sidder toer i båden, får travlt, når Nordsjællands Blå Bånd skal afvikles. Christian er både arrangør og deltager. De to øvrige roere på fotoet er Jørgen Tramm og Claus Jensen. Foto Lena Stavnskær. 10 km Åben mix. Trængsel på vejen til podiet 11 hold til start. Nivå Roklub sæsondebuterer med holdet Michael Jørgensen, Steen Nielsen og Søren Nielsen. Udover at deltage i den almindelige konkurrence i 10 km åben mix, kæmper Nivå Roklub også i en intern kamp med Humlebæk 10 KM mix om at blive Nordsjællands Bedste Båd. I Humlebæks båd sidder Anders Thorsen, Christian Meyer og Lars Søndergaard. Konkurrencen om at blive Egnsmester er udskrevet af den arrangerende klub. Fra Københavns Roklub møder tre erfarne langdistanceroere. Dorthe Knudsen, Jørgen Rasmussen og Henrik Kylling har alle tre prøvet forskellige former for langdistancekaproninger før.

2 Præstø Roklub har skiftet ud på et par pladser i forhold til det hold, der startede i Vejle. På Øresund er besætningen Jan Søndervang, Jesper Hansen og Martin Poulsen og de stiller af mandskabsmæssige årsager op som et nyt hold i den samlede turnering. DSRs firer skifter navn og hedder nu Morfars Kutter og er dermed en ny båd i turneringen. Birgitte Sørensen, Christian Larsen, Emil Enemærke, Jon Skibsted Nielsen og Kenneth Nielsen udgør mandskabet på kutteren. Århus Roklub stiller med kendte kræfter i form af Niels Iversen, Steen Wegner og Thomas Sørensen. Aarhus 1 Steen Wegner, Thomas Sørensen og Niels Iversen er klar til en tur på Øresund i 10 km åben mix. Foto Leif Thygesen Fra Nyborg kommer Brian Sørensen, Morten Nielsen og cox Mona Spangsgård. De tre nyborgensere kalder sig Weekend roere, men ror da vist også til daglig. Holdet gjorde en pæn figur i Vejle. Bornholmerne/Aarhus Roklub stiller denne gang med Geert Olsen, Jeppe Meinert og Kurt Jensen. Den jysk/bornholmske konstellation er næsten altid god for en topplacering, uanset mandskabets sammensætning, og vil uden tvivl gøre deres til at fravriste et medaljesæt af den ene eller anden karat, fra et af de tre mandskaber, der var på podiet i Vejle. HR/KR Arne Månsson og Thomas Weise fra Hellerup stiller denne gang op sammen med Morten Blicher-Hansen fra Københavns Roklub. Måske vil Morten Blicher-Hansen tilføre holdet den sidste fart, som vil bevirke at sølv- og guldvinderne fra Vejle, for alvor vil blive angrebet. HDR/DSR med Lone Banke Rasmussen, Marianne Juhler og Tinna Groos var 31 sekunder fra guldet i Vejle. Mon ikke de tre ambitiøse kvinder slår til, hvis guldvinderne ved årets første kaproning ikke ror op til deres bedste? De kom fra baghjul som en stor overraskelse i Vejle, Jørgen Højgaard, Jørgen Schødt Pedersen og Lene Søby fra Silkeborg. Nu skal holdet bevise, at det har klasse til at forsvare guldmedaljen. Et spændende løb er i vente, når placeringerne skal uddeles i 10 km åben mix.

3 Veteran mix. Duel mellem Hellerup og Nyborg Kedelig nok ser det ud til, at der altid er en løbs klasse der skranter lidt rent deltagermæssigt. Sidste år var det kvindeklassen, der skreg på flere deltagere, i år er det så Veteran klassen, der godt kunne bruge to - tre hold mere. Så er I tre roere, med den rette alder, fra samme klub, er der muligheder i Veteranklassen. I skal være så velkomne. I Humlebæk deltager kun tre hold. Det store altoverskyggende spørgsmål i Veteranklassen er, hvem der vinder duellen mellem Hellerup (Teisel, Bloch og Hansen) og Nyborg (Hansen, Riis og Kiel). I Vejle var forskellen mellem de to hold 11 sekunder i Hellerups favør, så der er lagt op til et tæt opgør med en snæver afgørelse. Roning.dk vover det ene øje og udnævner Humlebæk OLD med Claus Jensen, Lone Bentzen og Per Stagaard til outsidere, men Signaturen håber da, at Nordsjællænderne vil gøre deres til at gøre roning.dk s ord til skamme. ARK Søndergård, Jessen og Svan Olsen vandt en flot bronzemedalje i Vejle, kun 52 sekunder efter sølvvinderne fra Ægir. Til gengæld presses ARK nedefra af DSR W2 Luthmann, Sommer og Arentoft. Så ARK er både jæger og bytte, når placeringerne skal fordeles i Humlebæk. Foto Leif Thygesen Senior kvinder. DSR storfavoritter Den positive udvikling i kvindeklassen fortsætter. Udover de seks hold, der deltog i Vejle, kan der denne gang bydes velkommen til Skovshoved Roklub med Kate Skavin, Lene Svanebjerg og Birgit Brandt. Skovshoved Roklub var sidste år til start en enkelt gang i kvindeklassen. Men ellers er der lagt op til spændende dueller om de enkelte placeringer. Silkeborg Roklub (Pind, Bech Thøgersen og Dyhr) skal forsøge at angribe KVIK (Bisgaard, Jensen og Orbesen) der kun var 23 sekunder foran jyderne i Vejle. Til gengæld havde KVIK kun 22 sekunder op til DSR W2 10K (Luthmann, Sommer og Arentoft) i Vejle, så det er et åbent spørgsmål, om KVIK skal forsvare mod Silkeborg eller angribe DSR. Mon ikke de bare ror til, de brave roere fra KVIK? Og så var der i øvrigt kun 43 sekunder op til ARK (Jessen, Svan Olsen og Søndergaard), der vandt bronze i Vejle. Og igen under et minut op til Ægirs Freja (Poulsen, Hesselholt Lynggård og Pedersen). Så der er lagt op til et brag af en kamp om placeringerne fra to til syv i kvindeklassen.

4 Der bliver ligeså stor trængsel, når pladser fra to til syv skal uddeles, som der var til premieren på Sex and the City. Suveræn vinder i Vejle, med et forspring på over to minutter, blev DSR W1 10K (Lebahn, Schouw og Samson). To minutter er meget i denne sammenhæng, og DSR-pigerne må finde sig i at have en favorit værdighed, der er på højde med stilethælene i førnævnte film. Åben mix 25 km. Kværnen, Torpedoen og Jetjageren Ni hold til start. Roklubben Viking stiller med besætningen Bjørn Hansen, Reinhard Sværke og Rene Hansen. Viking deltog i et enkelt løb i 2009 i Præstø, hvor det blev til en pæn sjetteplads blandt andet foran Randers. Og netop Randers 2 er denne gang et herligt sammenskudsgilde Annette Hansen kommer fra Nyborg, Henrik Olsen fra ARK og Tommy Eschelund fra Randers. Og nu vi er ved de geografisk spredte kombinationer, er der jo også Martin Kiel Nyborg, Niels Iversen Århus og Signaturen fra Nakskov. Holdet blev nummer seks i Vejle og skal forsøge at krybe lidt op i tabellen. Bornholmerne/Århus Roklub (Olsen, Meinert og Jensen) sæsondebuterer i 25 km mix, og her er et hold, der har potentiale til at udfordre medaljevinderne ved sidste regatta. Olsen, Meinert og Jensen plejer at være gode til at levere varen, når det er krævet. DSRs 25 km mix hold Maagaard, Alnor og Voigt Smidt roede et godt løb i Vejle, og vil uden tvivl gøre deres for at ro om muligt endnu bedre på Øresund. HDR/DSR/HR Banke Rasmussen, Juhler og Hansen endte lige udenfor medaljerækken som nummer fire ved Grønne Bøge. Men det er alt for tidligt at afskrive holdet. Kværnen fra Hellerup Månsson, Traberg og Weise viste storform da guldet blev roet hjem i klassen 25 km åben mix ved årets første langdistancekaproning. Med en handicaptid på 2:14:33 var der en friværdi på 55 sekunder ned til Humlebæk på andenpladsen. Hellerupianerne går utvivlsomt efter mere guld på Øresund. Foto Lena Stavnskær.

5 Og så er vi fremme ved de helt store kanoner i 25 km mix klassen: Ægir/Århus (Danø, Holm og Sørensen) Jageren F-35 Joint Striker Fighter er tanket op og klar til at bryde lydmuren i øresundsregionen i deres kamp for guld. I Vejle var holdet blot et sekund fra en sølvmedalje. Humlebæk har denne gang skiftet Claus Jensen ud med Per Olsen, men består ellers af Christian Probst og Jørgen Tramm. Udskiftningen gør ikke Torpedoen fra Humlebæk mindre farlig. Bliver det på hjemmebanen at Olsen, Probst og Tramm hjemfører guldet? I Vejle måtte Arne Månsson og Thomas Weise skifte Morten Blicher-Hansen ud med Rolf Traberg. Det betød nu ikke noget. Holdet vandt alligevel guld. Denne gang er Morten Blicher-Hansen med og det skal blive spændende at se om HR/KR kan ro ligeså hurtigt, eller måske hurtigere med denne besætning. Pas på! Kværnen har fået hvæsset sine knive. 25 km åben mix er som navnet siger en åben klasse, og der er åben kamp om de enkelte pladser. Det bliver et brag af en kaproning, når topholdene i 25 km åben mix sætter strøm til piskeriset. Senior mænd 25 km. Trekantsdrama ARKs mænd er kommet ud af vinterhiet og Anders Clausen, Michael Hansen og Thomas Hansen skal se om de kan bide skeer med de øvrige store drenge i mændenes klasse. KVIK 1 stiller med Jens Chr. Walter, Jesper Faber og Torben Rimmer. KVIK-roerne skal forsøge at komme lidt tættere på medaljerækken. I Vejle var der over fire minutter til de tre øverst placerede. DSR har tre hold til start. DSR M2 25 K med Knud Hjalmar Back, Laurits Rauer Nielsen og Rasmussen Jørgensen. Holdet blev nummer syv i Vejle. French connection er også et DSR hold og består af Asbjørn Levring, Erwan Tacher og Hans Jørgen Stahl. Den franske forbindelse endte på femtepladsen på Vejlefjord. Og endelig er der DSR M1 25K Jonathan Winn, Søren Krogh Hansen og Ulrik Ralfkiær. De sejrsvante drenge fra Blå Stue, måtte i Vejle tage til takke med en bronzemedalje. Men det er før set, at der skulle et nederlag til for at vække DSRs bedste hold i mændenes række. Ved Alssunds Røde Løver i 2009 blev DSR 1 også henvist til en tredjeplads, men derefter vandt man rub og stub i resten af sæsonen. DSR M1 25 K Gommesen, Krogh Hansen og Ralfkiær. Holdet har før taget grueligt revanche efter et nederlag. Foto Lena Stavnskær

6 Københavns Roklub Christian Felter, Kenny Andersen og Mads Peter Andersen leverede en gedigen overraskelse i Vejle. Sølv kun 10 sekunder efter Kalundborgs Alexander Nygård Hansen, Bjarke Christensen Bang og Kåre Mattesen. De to mandskaber starter sidst i Humlebæk - lige efter hinanden med Københavns Roklub forrest, og har således alle muligheder for at holde øje med hinanden, når der skal kæmpes om, hvem der kan smykke sig med titlen Nordsjællands Blå Bånd. Det er en helt åben duel. En af den slags dueller, der giver langdistancekaproning sjæl og krop. Og glem så ikke, at lige før de to kombattanter ligger DSR og skal forsøge at trække fra. Det bliver et brag af en fight. Velkommen til Humlebæk Den lille hyggelige roklub ved Øresund er altid et besøg værd, og når man så oven i købet på lørdag får mulighed for at se Danmarks ypperste langdistancekaproere, er det næsten et must at besøge klubben. Der er lagt op til en dag med rodrømme og drømmeroning. thygesen@nakskovnet.dk

Bo Adelholm M 1964 0,96 Roforeningen KVIK Jens Chr. Kofoed M 1963 0,95 Roforeningen KVIK Jes Molbæk M 1975 0,98 Roforeningen KVIK

Bo Adelholm M 1964 0,96 Roforeningen KVIK Jens Chr. Kofoed M 1963 0,95 Roforeningen KVIK Jes Molbæk M 1975 0,98 Roforeningen KVIK Holdliste Port of Copenhagen 2011 Københavns Roklub 13-08-2011 Klub Side 1 af 5 Løb: 1 Åben mix 10 Km 10:26 Hold: 1 COASTAL BOAT 1 FREMVISNING Bådtype: 4 Holdhandicap: 1,110 Andreas Bech Mikkelsen M 1980

Læs mere

Svanemøllebugtens Blågrønne Vande 2010, Danske Studenters Roklub

Svanemøllebugtens Blågrønne Vande 2010, Danske Studenters Roklub Løb: 1, Åbent mix 10 km Plads Nr. Hold Handicap Rotid: 5.0 10.0 H-tid Point 1 20 HDR/DSR mm 0,827 Lone Banke Rasmussen(62), Marianne Juhler(55), Tinna Groos(47), 2 22 Bornholmerne/Aarhus Roklub 0,927 Geert

Læs mere

Randers gjorde det igen!

Randers gjorde det igen! Randers gjorde det igen! Af Leif Thygesen. Foto Tina Thrane Poulsen, Poul Andersen m.fl. Indbyggerne i Randers randrusianerne vil gøre deres bedste for, at du føler dig velkommen, skrev Randers borgmester

Læs mere

Eventyrlig langdistanceafslutning i DSR

Eventyrlig langdistanceafslutning i DSR Eventyrlig langdistanceafslutning i DSR Af Leif Thygesen. Foto Henrik Stenberg Asmussen DSR I et eventyr går man først grueligt meget igennem, og så ender det hele som regel altid godt. Sådan var det på

Læs mere

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-05-21.htm

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-05-21.htm Page 1 of 6 Størrelsen betyder ikke noget Eller gør den? Indskrevet: 21/5, 2007 Indskrevet af Bente Saugmann Tekst og foto: Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub KVIK og DSR slog favoritterne DSR og KVIK

Læs mere

Jakob Øjvind Nielsen M ,97 Københavns Roklub Jens Martensen M ,00 Københavns Roklub Jonas Thygesen M ,00 Københavns Roklub

Jakob Øjvind Nielsen M ,97 Københavns Roklub Jens Martensen M ,00 Københavns Roklub Jonas Thygesen M ,00 Københavns Roklub Holdliste Port of Copenhagen 2011 Københavns Roklub 13-08-2011 Side 1 af 5 Løb: 1 Åben mix 10 Km 10:30 Hold: 1 The J-men of KR Bådtype: 2 Holdhandicap: 0,990 Jakob Øjvind Nielsen M 1970 0,97 Københavns

Læs mere

Port of Copenhagen 2011, Københavns Roklub

Port of Copenhagen 2011, Københavns Roklub Løb: 1, Åben mix 10 Km Plads Nr. Hold Handicap Rotid:.0 10.0 H-tid Point 1 1 HDR/DSR Lone Banke Rasmussen(6), Marianne Juhler(), Tinna Groos(7), Silkeborg Jørgen Højgaard(9), Jørgen Skødt Pedersen(7),

Læs mere

Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund

Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen & Co. Jo, næsten alle favoritterne vandt da anden afdeling af Langdistanceturneringen blev roet på Alssund, men

Læs mere

Langdistanceregatta bliver international

Langdistanceregatta bliver international Alssunds Røde Løver Langdistanceregatta bliver international Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Simone Hoffmann, Præstø Roklub Med 37 tilmeldte hold til årets anden langdistancekaproning Alssunds Røde Løver

Læs mere

Særdeles vellykket sæsonstart i Vejle

Særdeles vellykket sæsonstart i Vejle Særdeles vellykket sæsonstart i Vejle Af Leif Thygesen Alt klappede næsten perfekt, da Vejle Roklub var arrangør af første afdeling af dette års langdistanceturnering. Hjemmearbejdet var gjort, så organisatoriske

Læs mere

Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning

Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning Af Leif Thygesen, LDKU For to år siden i 2011 havde Præstø Roklub planlagt den helt store DM-finale, og alt var klappet og klart til at afvikle et

Læs mere

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017 Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017 Alssund lagde vand til årets DM-finale. Foto Leif Thygesen Af Leif Thygesen Langdistanceturneringen 2017 er slut, og de officielle point og medaljerne er

Læs mere

Lollands Havørn. Styrmandsmøde ved Lollands Havørn 2011 Foto Jens Højkrog

Lollands Havørn. Styrmandsmøde ved Lollands Havørn 2011 Foto Jens Højkrog Lollands Havørn Knivskarpe dueller på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen, LDKU 31 hold var på listen da fristen for tilmelding til tredje afdeling af Langdistanceturneringen, der holdes i Nakskov under navnet

Læs mere

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016 Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016 Årets DM-finale blev roet i Vejle. Foto Leif Thygesen Af Leif Thygesen Langdistanceturneringen 2016 er slut, og de officielle point og medaljerne er uddelt

Læs mere

Port of Copenhagen Pearl of Copenhagen

Port of Copenhagen Pearl of Copenhagen Port of Copenhagen Pearl of Copenhagen Af Leif Thygesen Port of Copenhagen blev en historisk regatta på mere end en måde. For det første genopstod regattaen efter flere års pause, og for det andet blev

Læs mere

Side 1 af 6. Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007. Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU

Side 1 af 6. Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007. Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU Side 1 af 6 Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007 Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU Vi bukker os dybt i støvet og hilser de suveræne Tissø roere, der igen

Læs mere

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-07-03.htm

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-07-03.htm Page 1 of 8 Absolut langdistance DSR Indskrevet: 3/7, 2007 Af Leif Thygesen, MTU og Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU og Sønderborg Roklub For Thomas Ebert og DSR blev Vonås siv til sejrens palmer.

Læs mere

Port of Copenhagen Calling

Port of Copenhagen Calling Port of Copenhagen Calling Af Leif Thygesen Med 45 deltagende hold bliver årets fjerde langdistancekaproning Port of Copenhagen den indtil nu bedst besøgte regatta i 2011. 45 hold er rigtigt pænt, men

Læs mere

Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver

Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver Page 1 of 6 Og så skal vi til Verdens Ende Indskrevet: 28/5, 2007 Tekst og foto: Leif Thygesen, MTU og Nakskov Roklub Kilde: www.1864.dk Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver Juni 1864 Danmark

Læs mere

Langdistancesæsonen indledes på Nakskov Fjord

Langdistancesæsonen indledes på Nakskov Fjord Langdistancesæsonen indledes på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen Med 42 tilmeldte hold starter Langdistanceturneringen 2011 pænt, når første afdeling roes på Nakskov Fjord. Et hurtigt blik ned over startlisten

Læs mere

Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov

Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov Af Leif Thygesen, MTU Artiklen om den sultne langdistanceroer bragt her på roning.dk - hvor Jonas Thygesen har beregnet, at en langdistanceroer under et 25 km

Læs mere

Kampen om pole position inden finalen

Kampen om pole position inden finalen Port of Copenhagen Kampen om pole position inden finalen Af Leif Thygesen, LDKU 32 hold er tilmeldt, når Københavns Roklub inviterer til langdistanceturneringens fjerde afdeling lørdag den 10. august under

Læs mere

Langdistanceturneringen Imponerende Præstø debut Indskrevet: 11/8, Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen.

Langdistanceturneringen Imponerende Præstø debut Indskrevet: 11/8, Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen. Indskrevet: 11/8, 2009 Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen. Der var høj sol og en frisk vind da Præstø Roklub debuterede som langdistancearrangør. Og det blev en debut af rang. Cirka 30 regattamedarbejdere

Læs mere

Præstø inviterer til langdistance-finale

Præstø inviterer til langdistance-finale Præstø inviterer til langdistance-finale Af Leif Thygesen Der er tilmeldt 39 hold til langdistancekaproningen Præstø Roregatta, der er finalen i Langdistanceturneringen 2011. 39 hold er en smule skuffende.

Læs mere

Favoritterne gjorde rent bord i Præstø

Favoritterne gjorde rent bord i Præstø Favoritterne gjorde rent bord i Præstø Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Simone Hoffmann, Præstø Roklub Redaktionel bemærkning Signaturen vidste det jo godt - at hans gamle PC havde det skidt - og dagen efter

Læs mere

MOTIONSLØB NR. 426 Onsdag den 22. september 2010 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, halvskyet, ca. +14 - +13 grader

MOTIONSLØB NR. 426 Onsdag den 22. september 2010 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, halvskyet, ca. +14 - +13 grader MOTIONSLØB NR. 426 Onsdag den 22. september 2010 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, halvskyet, ca. +14 - +13 grader Kvinder, 8,2 km 1. MELINA N. OLSEN HI 32:44 P (19) 2. KATRINE ROSE TRYG 37:24 P (7)

Læs mere

Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011

Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011 Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011 Skrevet og redigeret af Benny Lykke Nytårsskydningen 2011 bliver en skydning vi sent glemmer, skytter som normalt deltager ved denne

Læs mere

Den sidste finish inden medaljerne uddeles

Den sidste finish inden medaljerne uddeles Koldingfjordens Slots Regatta Den sidste finish inden medaljerne uddeles Regattaleder Jens Rasmussen, Kolding Roklub og hans hjælpere er klar til at modtage de mange gæster til årets langdistance- DM-finale

Læs mere

Kampen om førstepladsen spidser til

Kampen om førstepladsen spidser til Motionsturneringen 6. runde Kampen om førstepladsen spidser til Af Leif Thygesen Spændingen gennemsyrer Randers Fjord, Gudenåen og Storebælt, så voldsomt, at man kan frygte, at Dansk Forening for Rosport

Læs mere

Lollands Havørn. Feststemning ved Nakskov Roklub under Lollands Havørn. Foto Niels Iversen

Lollands Havørn. Feststemning ved Nakskov Roklub under Lollands Havørn. Foto Niels Iversen Lollands Havørn Fejende flot forårsfinale på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen, LDKU Så lykkedes det for første gang siden 2005 at få deltagerne på den lange rute i Lollands Havørn ud på trekantsbanen fra

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Politimesterskaber i bordtennis Politimesterskaber i bordtennis Politiidræt

Politimesterskaber i bordtennis Politimesterskaber i bordtennis Politiidræt Danske Politimesterskaber 22 i bordtennis i Hobro Af Kurt Høholt Jensen, Hobro, medlem af bordtennisudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand Med deltagelse af 8 spillere i eliterækken til at kæmpe om

Læs mere

Langdistanceturneringen Intens langdistancespænding efter Sønderborg Indskrevet: 16/6, 2009

Langdistanceturneringen Intens langdistancespænding efter Sønderborg Indskrevet: 16/6, 2009 Indskrevet: 16/6, 2009 Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen Luften er fyldt med forventning, spænding og godmodigt drilleri. I Sønderborg er tingene samlet indenfor ganske få kvadratmeter, når der

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\ htm

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\ htm Page 1 of 7 Tanker er toldfri Indskrevet: 6/8, 2007 Af Leif Thygesen, MTU og Nakskov Roklub Fotos:Johannes Andersen MTU og Sønderborg Roklub Øresundstolden blev indført ca. 1427 af kong Erik 7. af Pommern.

Læs mere

DSR Energy både på land og vand

DSR Energy både på land og vand DSR Energy både på land og vand Af Leif Thygesen, MTU. Fremragende fotos Henrik S. Asmussen, DSR. Det er en stor roklub der har altid været særdeles godt repræsenteret ved langdistancekaproningerne og

Læs mere

Opløftende langdistancestart i Nakskov

Opløftende langdistancestart i Nakskov Opløftende langdistancestart i Nakskov Af Leif Thygesen. Foto Jens Højkrog. Nakskov Roklubs klublokale lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.28: Det summer af gensynsglæde og forventning til den kommende rotur

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2015

FIF Pétanque Formandens beretning 2015 FIF Pétanque Formandens beretning 2015 Tak for et godt år Sæsonen 2015 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Veteraner mænd 2014. 100 m M30

Veteraner mænd 2014. 100 m M30 100 m 12,66s 0,0 Claus Landal, 82 2014 12,7s Frank Engmark, 57 1987 13,0s 0,5 Michael Pedersen, 73 2007 13,5s Søren K Jacobsen, 70 2002 13,5s Jens Holm, 51 1983 13,6s Claus Berentsen, 57 1991 13,7s Erik

Læs mere

Nyborg Roklub Bente Irring, Charlotte Buchwaldt og Brian Rene Sørensen har haft en forrygende sæson og kan hjemføre samlet bronze i 10 km åben mix.

Nyborg Roklub Bente Irring, Charlotte Buchwaldt og Brian Rene Sørensen har haft en forrygende sæson og kan hjemføre samlet bronze i 10 km åben mix. Port of Copenhagen Velorkestreret regatta i farvandet ved operaen Foto Sten Carlsen, Københavns Roklub. Tekst Leif Thygesen, LDKU. Det var virtuost og velorkestreret, da Københavns Roklub inviterede til

Læs mere

Langdistanceturneringens 2. runde

Langdistanceturneringens 2. runde Langdistanceturneringens 2. runde Spændende, flot og intens langdistanceroning på Alssund Af Leif Thygesen, LDKU Vejret spillede op til en god langdistancekaproning - der var lidt vind, men ingen store

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Lang løbetur. Styrketræning efter program

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Lang løbetur. Styrketræning efter program Uge 1 Lang løbetur. etræning Ergometertræning Ergometertræning Havneræs Randers Holdtræning med høj puls, Armbøjninger, mavebøjninger reaktionsøvelser, step, osv. Ergometertræning 500 + 200 meter Ergometertræning

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle Dame individuel 1 50 Susanne Christiansen Billund 4207163484 31 43 2 29 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 16 45 2 udskrevet for: Dame individuel Side 1 Junior individuel 1 101 Jesper Egeskov Grindsted 4103252537

Læs mere

Alletiders bedste mænd

Alletiders bedste mænd 100m. Thomas Hultmann, 59 10,72s 83 Jørn Petersen, 61 10,9s 84 Teddy Jensen, 65 10,9s 84 Frank Engmark, 57 11,2s 77 Tomas Jensen, 64 1,2s 82 Michael Friborg, 66 1,3s 84 Bjarne Vedel, 66 11,3s 89 Carsten

Læs mere

Large Scale DM1. Kort og godt en stor tak til Odense klubben for en perfekt weekend.

Large Scale DM1. Kort og godt en stor tak til Odense klubben for en perfekt weekend. Large Scale DM1. Odense RC Minirace lagde anlæg til årets første afdeling af DM for Large Scale og nitro biler. Tidspunktet er måske lidt forkert valgt, idet denne første weekend i maj er store konfirmations

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari

Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Så er året 2015 ved at løbe ud, og der er sket mange ting i dette år i Sydafrika og ved Amakulu Safari Da vi startede året, var det med stor tørke her i vores område, og det gjorde, at vi fik store prisstininger

Læs mere

Koldingfjordens Slotsregatta

Koldingfjordens Slotsregatta Koldingfjordens Slotsregatta En gevaldig fin DM afslutning i Kolding Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Poul Jakobsen, Uffe Lau Sørensen, Birgit Thomsen Tak for en gevaldig fin DM afslutning i Kolding, skriver

Læs mere

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Holdskydnings- Turnering 2016 for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Odense jagtfor. 1 FFK 1 Tranekær/Tullebølle Strandager 69 èrs Stige 1 F F F Østrup 1 Mester-rækken Udebane År 2016 Hjemmebane

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015 MTB - Vintercup - 5 Afd. - - Romalt Bakker - 26. februar 2015 Navn Klub 1 omgang 2 omgang 3 omgang 4 omgang 5 omgang Total Klasse 1: 1 Rasmus Feldballe 00:14:02 00:13:01 00:13:06 00:13:24 00:13:26 01:07:02

Læs mere

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige:

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Jeg har nu været træner omkring U12-tøserne i 3 år og tager fat på den 4. sæson med høje forventninger. Christina har været omkring pigerne fra april 2011, og

Læs mere

Tarup-Paarup Idrætsforening

Tarup-Paarup Idrætsforening Tarup-Paarup Idrætsforening Forårsopvisning 2016 Søndag den 3. april kl. 13.00 i Paarup Hallen Entre i Paarup Hallen: Voksne 50 kr. Børn til og med 15 år Gratis Gymnaster der deltager i opvisningen er

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer Antal deltagere: 4 Klasse: Damer Gennemsnit for vinder: 35,3 km/h Antal præmier: 4 Plac. Ryg nr. UCI kode Navn 1 DENOOOOOOOO Bettina Romer 2 2 DENOOOOOOOO Helle Sørensen 3 3 DENOOOOOOOO Rikke Guldbæk 4

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Velkommen som kaninfører i Brøndby Golfklub. Med dette kaninførernotat forsøger vi at beskrive kaninførerrollen i Brøndby Golfklub. Kaninførernotatet skal ses som en

Læs mere

Regatta Gladsaxe Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub

Regatta Gladsaxe Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub Regatta Gladsaxe Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub Foto: www.kajakfoto.dk DANMARKSMESTERSKABER I KANO & KAJAK På Bagsværd Sø 20-23. August 2009 Dansk Kano

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2015

NYHEDSBREV NR. 1/2015 NYHEDSBREV NR. 1/2015 april 2015 Kære alle SKK ere Her er sæsonens sidste nyhedsbrev.allerede! Det har på trods af forskellige udfordringer været en rigtig god sæson. Vi har sammen haft mange hyggelige

Læs mere

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia Junior hold 10:30 17 Junior 72 73 74 74 Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt 4353254652 4353415446 4353304172 4353304172 1 udskrevet for: Junior hold Side 1 Old-boy hold 09:20 22

Læs mere

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.)

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke Festuge 2016, hvor jeg igen i år med rund hånd har fordelt vagter i madtelt, grill, pølsevogn og ølvogn. Kig

Læs mere

Så er sommerferien forbi for de fleste... Ny fritidskonsulent præsenteres på side 2.

Så er sommerferien forbi for de fleste... Ny fritidskonsulent præsenteres på side 2. INDSPIL NR. 10 Så er sommerferien forbi for de fleste... og hverdagen begyndt med arbejde, skole og fritidsinteresser. Selv om regnen har præget sommeren, håber vi, I har haft en god sommerferie! Ny fritidskonsulent

Læs mere

Startet 10:43: :21:31 2:13:36. Startet 10:42: :21:01 2:13:41. Startet 10:39: :27:27 2:20:05. Startet 10:33:59 0.

Startet 10:43: :21:31 2:13:36. Startet 10:42: :21:01 2:13:41. Startet 10:39: :27:27 2:20:05. Startet 10:33:59 0. Resultater - Svanemøllebugtens Blågrønne Vande 206 Løb W/M 2+inr/4+inr 2/4 årers inrigger, Åben Mix 25 km - 25000m Finale 206-06-25 0:44 8 2 7 3 6 4 3 5 4 6 5 7 2 - Humlebæk Roklub 25MIX Per Olsen() Jens

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Foreningsnyt nr. 6 - oktober. 2014

Foreningsnyt nr. 6 - oktober. 2014 Foreningsnyt nr. 6 - oktober. 2014 Kære medlemmer Sommer sæsonen er slut, men den ugentlige træning om søndagen fortsætter som vanligt hver søndag kl. 9.30 hele vinteråret. Dog er der behagelig selvtræning

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK Dame klasse 2 double 1;Lone Dissing/Malene Espensgaard, Løgum/Brønderslev 2;Anne Aagaard Lauridsen/Janne Jensen, Silkeborg BTR Final;Dissing/Espensgaard - Lauridsen/Jensen;11-0, 11-0, 11-0 Herre elite

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 Et museum. Det var da vel løgn! Det var den årlige ud-i-det-blå

Læs mere

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG

Juniorgolf 2016 JUNIORHÅNDBOG JUNIORHÅNDBOG 2016 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 MeOS 2015-01-26 10:50:10, Lang, (1/5) Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 Lang (30 / 30) Tid Efter 1. Michael Sørensen OK Øst Birkerød 1:53:30 3:48 (3:48) 2:11 (5:59) 2:58 (8:57) 1:24 (10:21) 3:16 (13:37)

Læs mere

Amager VK. Nr. Navn Fødselsår Teen 2 / Volleyball. 9 Frida Kjøller Jensen 2000 Teen 2. 5 Katrine Jansen 2000 Teen 2

Amager VK. Nr. Navn Fødselsår Teen 2 / Volleyball. 9 Frida Kjøller Jensen 2000 Teen 2. 5 Katrine Jansen 2000 Teen 2 Amager VK 9 Frida Kjøller Jensen 2000 Teen 2 5 Katrine Jansen 2000 Teen 2 13 Liva Kjøller Jensen 2002 Teen 2 6 Klara Binau Grundsøe 2000 Teen 2 Vi glæder os til at deltage i DM stævnet med gode hold fra

Læs mere

Det Jydske Byskyttestævne

Det Jydske Byskyttestævne Resultater Fra: Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Det Jydske Byskyttestævne Fredag og Lørdag den 20 og 21 August 2010 Stævnet blev afviklet på banerne i Skibby Byskyttestævnet her i 2010 havde en

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015 Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/ 12 detagere Langture og Længere endagsture: 30. april 2. maj Store bededagstur til Augustenborg Roklub 1.juli Madpakketur

Læs mere

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden

Introduktion til forældre og andre voksne, der gerne vil være en del af vores verden Kære voksne til børn i Sundbrinkens Børnehus Sundbrinkens børn og vores børns måde at være i verden på, er en del af en helhed. Derfor er vi rigtig glade for at kunne dele vores verden med jer, når I har

Læs mere

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 INDLEDNING År 2012 kom og år 2012 gik. Vi har fået flere hf i området og der er kommet rigtig mange nye hvalpe og der trænes på livet løs ude

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

LF - Mesterskab 2015/16 Senior

LF - Mesterskab 2015/16 Senior LF - Mesterskab 2015/16 Senior Dato og Tid: 30. januar 2016, kl. 13:00 31. januar 2016, kl. 10:30 1. februar 2016, kl. 18:30 Spillested: havn Sportshal Havnegade 101, 4970 Stævneleder: Sv. Erik Nyman -

Læs mere

Kære alle deltagere i klubmesterskaberne.

Kære alle deltagere i klubmesterskaberne. Kære alle deltagere i klubmesterskaberne. Så er der trukket lod i de forskellige rækker. Dette dokument indeholder lodtrækningen og kontaktinfo på alle deltagere. Der var desværre ikke nok deltagere i

Læs mere

7. Undersøgelse af belægning på medicinske afdelinger i maj 2013 Åbent

7. Undersøgelse af belægning på medicinske afdelinger i maj 2013 Åbent 7. Undersøgelse af belægning på medicinske afdelinger i maj 2013 Åbent Udvalget for fremtidens sygehuse 2068433 Brevid: Resume På mødet den 5. marts 2013 drøftede Udvalget for fremtidens sygehuse belægning

Læs mere

Victor, Sofia og alle de andre

Victor, Sofia og alle de andre Victor, Sofia og alle de andre Victor betyder vinder, og Sofia betyder vis dom. Begge er egenskaber, som vi alle sammen gerne vil eje. I denne bog er det navnene på to af de børn, vi møder i mange af bogens

Læs mere

Lynpetanque. DGI Petanque.

Lynpetanque. DGI Petanque. Lynpetanque DGI Petanque www.dgi.dk/petanque 1-2 træning Indledning Spillet hedder 1 2 træning, fordi man kan score 1 point ved indlæg og 2 point ved skud. Spillet er velegnet som træning i indlæg

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

4. løb i. MTB -Vintercup. 2010/2011 tirsdag d. 7. december kl. 11. Arrangør: PI-Assens

4. løb i. MTB -Vintercup. 2010/2011 tirsdag d. 7. december kl. 11. Arrangør: PI-Assens Dansk Politiidrætsforbund 4. løb i MTB -Vintercup 2010/2011 tirsdag d. 7. december kl. 11 Arrangør: PI-Assens Velkommen til det 13. MTB-løb i Assens Assens byder igen på mtb-løb på den efterhånden velkendte

Læs mere

Mit første. Badmintonstævne

Mit første. Badmintonstævne Mit første Badmintonstævne Indholdfortegnelse Forord... 3 Turneringsform... 3 Hvordan tæller man... 3 Møde til et badmintonstævne... 4 Hvad skal jeg ha med... 4 I løbet af turneringen... 4 At spille en

Læs mere

Dansk Grand Prix hold den 8 maj 2016

Dansk Grand Prix hold den 8 maj 2016 Dansk Grand Prix hold den 8 maj 2016 NR. Navn forening Klasse Træf Skud Træf Skud Træf Skud Træf Skud HOLD 1 Henrik Skytte Sevel 1 Senior 38 43 38 41 76 84 1 Ivan Mølgård Sevel 1 Senior 37 40 39 40 76

Læs mere

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Odense og København. Fredag d. 3/6 2016 kl. 18.00. Fri entre: Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Odense og København. Fredag d. 3/6 2016 kl. 18.00. Fri entre: Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Aarhus Cyklebane Præsenterer By-Kamp Aarhus, Odense og København Fredag d. 3/6 2016 kl. 18.00 Fri entre: Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen til By-kampen mellem Aarhus, Odense og København By-kamps

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

TELEFONLISTE Hold Navn Telefon Mail Formanden Thomas Bendtsen 22858110 thomas_bendtsen@outlook.com Kasserer Flemming Berg 53635575

TELEFONLISTE Hold Navn Telefon Mail Formanden Thomas Bendtsen 22858110 thomas_bendtsen@outlook.com Kasserer Flemming Berg 53635575 TELEFONLISTE Hold Navn Telefon Mail Formanden Thomas Bendtsen 22858110 thomas_bendtsen@outlook.com Kasserer Flemming Berg 53635575 VI39-fodbold-kasserer@live.dk Elite Tommy Larsen 21722134 tla@auroragroup.dk

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere