Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00"

Transkript

1 Mødetype: Arbejdsmøde og Bestyrelsesmøde Deltagere: Dato og sted: 4. marts 2016 kl og Fredericia: Hej se Kro Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl Emne (og ansvarlig) Arbejdsmøde Hvad skal vi udrette? Strategi og programerklæring Beslutning og hvem gør hvad? Der blev arbejdet med strategi og programerklæring. Når det endelige resultat foreligger, vil det i første omgang blive udsendt til dommerklubberne til høring i bestyrelserne. 1. Godkendelse af referat Godkendelse af sidste Referatet blev godkendt referat 2. Godkendelse af Godkendelse. Godkendt dagsorden 3. Tids- og strategiplan Orientering ved Tore Arbejdsdagen er startet med dette punkt. Noterne tages til efterretning. Tore renskriver, og efterfølgende sendes til Jørn med henblik på formuleringer m.m. Det sendes til høring i dommerklubberne. Målet er inden påske og den endelige udgave skal være færdig til den 1. maj. Tore udarbejder tids- og proceslinje. 4. Staus på netværksgrupper Opfølgning og orientering fra tovholderne Dommerklubaktiviteter og materialebank Jørn orienterer om dommerklubaktiviteter. Det skal bruges til inspiration, til at søge hjælp og til at vise udadtil, hvilket aktivitetsniveau der er. Der ligger fil på dropbox. Jørn tror på, at netværket er helt oppe at

2 stå i løbet af foråret. Der skal indhentes nye oplysninger til efteråret. Der skal måske laves to oversigter en faglig og en social. Gruppen skal måske slås sammen med materialegruppen. Det overvejes senere. Der spørges til om kontaktpersonerne kan se yderligere formål eller tiltag, der skal iværksættes. Torben er ved at samle ind i forhold til materialebanken. Dommernes sikkerhed I dommernes sikkerhed er der pt. 10 kontaktpersoner. Der skal nedsættes en styregruppe på området. Gruppen skal ikke gå mere ind i arbejdet før strategien/programerklæringen er udformet endeligt. Vi laver først programmet der skal have fokus på præventive tiltag, overvågning og i nødstilfælde kriseberedskab. Nyhedsstof og kommunikation Finn skal bede alle om at undersøge hvilke oplysninger/data, der ligger på Mit DFU og hvilke der skal ligge. Aftalen om DGI-honorar og aftalen om cups mangler på hjemmesiden. Det skal ind i Mit DFU, så kun medlemmer kan finde oplysningerne. 4. Status på IT systemet. Opfølgning fra sidste møde, herunder status Jørn orienterede fra møder med IT-firmaet. Enkelte ting er blevet forsinket grundet sygdom. De forventes færdig i uge 10. Arbejdet holdes inden for de aftalte ,-. Ruben(formand fra KFD) har deltaget i to af møderne med henblik på afprøvning. Der skal laves testkørsel hurtigst muligt. Jørn kontakter Ruben med henblik på afprøvning. Der nedsættes udviklingsgruppe med Ruben, Sinan Hendi(fra Silkeborg), Malthe og Jørn. I hver dommerklub skal der være en IT-ansvarlig. Denne skal kunne svare på almindelige spørgsmål om systemet.

3 Der skal være en gruppe bestående af bestyrelsesmedlemmerne i dommerklubberne, samt DFU s bestyrelse, der har en række administrative rettigheder. Bestyrelsen rejste en række spørgsmål omkring brugervenligheden og administrative rettigheder på forskellige niveauer. Under aktiviteter kan dommerklubberne anfører aktiviteter. Man kan tilmelde sig arrangementer i såvel egen som andre dommerklubber. Hvordan fungerer det med at printe deltagerlisterm.m.? Brugernavnet (funktionen) skal ændres så, man kan ændre sit brugernavn og kode. De nuværende koder er et stort problem. Hvordan håndterer vi udsendelse af nyhedsbreve til alle? Det skal være tydeligt, hvordan man opererer i de forskellige niveauer. Hvordan får vi flyttet grunddata over i systemet? Dommerklubberne får en opgave med at pille ikkemedlemmer ud. Hvordan får vi data ind og hvordan vedligeholder vi? Er det dommerklubberne, der skal lægge data ind. Jørns gruppe overvejer hvordan data lægges ind på letteste måde. Der skal laves seminar/webinar for de IT-ansvarlige i dommerklubberne. Jørn og gruppen skal arbejde med det. Jørn orienterer løbende om arbejdet. KFD prøvekører systemet. 5. Godkendelse af forretningsorden 6. Orientering fra formanden Godkende forretningsorden Tore orienterer Godkendt Der har været afholdt møde med DBU. Der er indkaldt til møde i Divisionsdommerudvalget den 16. marts. Orientering om arbejdet med faktaoplysninger på hjemmesiden.

4 7.. Økonomi Status. Intet nyt. 8. Indefodbold DGI 2015 / 2016 og vores fremadrettede tilgang Status Der er styr på indeværende og snart afsluttede sæson. Der er skal laves aftaler for de kommende sæsoner. Tore og Per laver udkast til ny aftale, hvor DFU påtager sig det faglige ansvar. Desuden laves forslag til Futsal, omkring dommerpåsætning i forhold til niveau. Vedr Futsal ønsker DFU, der udarbejdes system for udviklinger og indplaceringsliste. DFU drøfter dette med DBU. 9. Tøjaftalen Orientering Der kommer snart nye tilbud i shopeasy. Der blev orienteret om forskellige behov for elitedommerne i forhold til indrangering. Alle har en god tilgang til de nuværende forhold. Diadora har fået lov til at kommunikere direkte med de enkelte dommerklubber. DFU skal orienteres først (nyhedsbrevet undtaget). I løbet af marts kommer der kickback-penge til dommerklubberne. 10. Nyt fra koordinationsudvalgene 11. Retningslinje for guld og æresnål Orientering ved Finn og Nicolai Orientering ved Nicolai/Leif Der er en afklaring i gang med hvad man skal tage fat i på Sjælland. Det handler bl.a. om betaling for opgaver løst af dommerklubberne. Der skal aftales vilkår for fysiske test og opstartsmøderne. Ligeledes er der vilkår for fysisk træning vedrørende betaling af halleje. I Jylland er der indkaldt til møde mandag den 7. marts. Der er afsat tid til åbne drøftelser uden dagsorden. Vedtaget sendes til Malthe og det lægges på hjemmesiden. Sendes ud til formændene i dommerklubberne. 12. Sponsorater m.m. Orientering ved Torben Torben har undersøgt mulighederne for forskellige fonde. Der arbejdes fremad med henblik på udvælgelse og beskrivelse af konkrete projekter.

5 Der er taget kontakt til en række firmaer. Der er drøftet forskellige tiltag, som vi kan tilbyde i forbindelse med indgåelse af aftaler. Firmaerne skal være nogle, der kan leve op til vores syn på etik. Merchandise: Skal vi gå i gang med noget? Til overvejelse: Hvad vil medlemmer købe? 13. Eventuelt Næste møde afholdes den 30. marts. Leif Plauborg har afbud. Jørn udtrykte stor anerkendelse af formandens initiativ med hyppige nyhedsbreve til dommerklubberne samt hans store tidsforbrug i de første 3 måneder på at være til stede i mange dommerklubbers generalforsamlinger samt andre relevante møder med samarbejdspartnere.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage. Bestyrelsesmøde Dansk P.R.E. Avlsforening Dato: 17. januar 2016 Tid: Kl. 12.00 Sted: Mette Andersen Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta

Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta Referat af Bestyrelsesmøde, lørdag den 4. oktober 2014 i dommerteltet på Mosede Fortet Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta Afbud: Jan

Læs mere

Frivillighedspolitik. Politik for det frivillige sociale arbejde i Skive Kommune. Frivillighedspolitikken er vedtaget i Skive Byråd 1.

Frivillighedspolitik. Politik for det frivillige sociale arbejde i Skive Kommune. Frivillighedspolitikken er vedtaget i Skive Byråd 1. Frivillighedspolitik Politik for det frivillige sociale arbejde i Skive Kommune Frivillighedspolitikken er vedtaget i Skive Byråd 1. marts 2016 Skive det er RENT LIV Forord I efteråret 2015 har frivillige,

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Den koordinerende indsatsplan. Informationspjece til fagperson

Den koordinerende indsatsplan. Informationspjece til fagperson Den koordinerende indsatsplan Informationspjece til fagperson Tovholder Fagpersonen er tovholder på forløbet med en koordinerende indsatsplan og sikrer i samarbejde med borger, pårørende og relevante fagprofessionelle,

Læs mere

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016 Teknik & Miljø Trafik og Veje Dato: 08-03-2016 Referat Sagsnr.: 16/14054 Sagsbehandler: vpjho Mødedato: Tirsdag den 8. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 15:30 Mødested: Viborg Rådhus, M1.13 Mødeleder:

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere.

Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. MØDEREFERAT Roskilde, 12. februar 2014 Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. Mødet blev afholdt på Scandic Roskilde som 2 dags arrangement Følgende

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 9.00 på Munkebo gamle Rådhus, mødelokale 2.

Referat. fra. Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 9.00 på Munkebo gamle Rådhus, mødelokale 2. 1 Deltagere: Ane Sofie Andersen Hjorth (AH) Karen Marie Lorentzen (KL) Jane Margrethe Yde Fonvig (JF) Erik Duerlund (ED) Harry Skjoldemose (HS) Allis Kristiansen (AK) Kurt Meilbye Poulsen (KP) Leif Madsen

Læs mere

K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN. Kl. 16.00 19.00 på Kamager, Brønderslev Alle 21, 2770 Kastrup

K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN. Kl. 16.00 19.00 på Kamager, Brønderslev Alle 21, 2770 Kastrup K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN PSYKIATRI OG HANDICAPUDVALG Mandag den 25. oktober 2010 Kl. 16.00 19.00 på Kamager, Brønderslev Alle 21, 2770 Kastrup Møde nr. 7 Medlemmer: Arly Eskildsen (F),

Læs mere

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. CE stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg stillet efter ønske fra Per Clausen

Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. CE stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg stillet efter ønske fra Per Clausen Miljø- og Planlægningsudvalget 2009-10 MPU alm. del Bilag 513 Offentligt J.nr. BLS-401-00804 Den 28. april 2010 Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. CE stillet af Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg

Læs mere

2. Evaluering af APV 2015-2016 Niels Jørgen fortalte kort om organisering af arbejdet på AU, processen og høringssvar.

2. Evaluering af APV 2015-2016 Niels Jørgen fortalte kort om organisering af arbejdet på AU, processen og høringssvar. Møde den: 10. august 2016 kl. 12.00-14.00 2640-130 IT-Undervisningslokale LSU/LAMU fællesmøde Referat Deltagere: Afbud: Niels Jørgen Rasmussen, Anders Kragh Moestrup, Anette Svejstrup, Anita Pedersen,

Læs mere

Referat fra det 28. bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Møgelkær. Fraværende:

Referat fra det 28. bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Møgelkær. Fraværende: Referat fra det 28. bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Møgelkær Dato: 24. april 2012 Sted: Møgeltoft 20, Viborg Deltagere: Martin Kristensen (MK) Karina Zinck Kærsgaard (KK) Jeppe James Olsen (JJO)

Læs mere

Kompetencer i centrum

Kompetencer i centrum Kompetencer i centrum Virksomheds- 0g kompetencecenteret HK Hovedstaden tilbyder professionel hjælp, når du skal styrke dine kompetencer og komme videre i dit arbejdsliv. / / / Er du på jagt efter et nyt

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23.

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23. Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, d. 23. April 2015 11 medlemmer er repræsenteret, herunder 5 støttemedlemmer:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 68

Referat af bestyrelsesmøde nr. 68 Referat af bestyrelsesmøde nr. 68 Dato: Onsdag den 11.2.2015, kl. 19 Sted: Flemming Lund, Emiliekildevej 13D, 2930 Klampenborg Bestyrelsesmedlemmer: Susanne Thorkilsen, ST Steen Dawids, SD Flemming Lund,

Læs mere

DAGSORDEN. for. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 9. Tirsdag den 27.05 2008 kl. 16.30-19.00. Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

DAGSORDEN. for. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 9. Tirsdag den 27.05 2008 kl. 16.30-19.00. Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde 9 Tirsdag den 27.05 2008 kl. 16.30-19.00 i, Gladsaxevej

Læs mere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Formål Denne procedure beskriver retningslinjerne for, hvordan Hotel- og Restaurantskolen håndterer: rekruttering af nye medarbejdere annoncering af ledige

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Undersøgelse af brugertilfredsheden på botilbud

Undersøgelse af brugertilfredsheden på botilbud IP. nr.: Int. nr.: Undersøgelse af brugertilfredsheden på botilbud Us 5955-2 September 2009 + 0 + 0 nvendelsen af spørgeskemaet I forbindelse med Pilotprojekt om sammenlignelige brugerundersøgelser på

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er

Læs mere

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Stil krav til din udvikling - og få mere ud af samtalen med din leder Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Sæt udviklingssamtalen og udviklingsplanen på dagsordenen Når medarbejderen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 2 ØKONOMI 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden

Læs mere

LOF S NYE VÆRKTØJER TIL BESTYRELSES- OG ORGANISATIONSUDVIKLING

LOF S NYE VÆRKTØJER TIL BESTYRELSES- OG ORGANISATIONSUDVIKLING LOF S NYE VÆRKTØJER TIL BESTYRELSES- OG ORGANISATIONSUDVIKLING Brith Lund Jørgensen Formand for LOF Mariagerfjord siden marts 2014 Formand for LOF Mariagerfjord/Rebild siden april 2015 Vi har to bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Mentorordning Formål Med etableringen af mentorordninger har Social- og Sundhedsskolen Esbjerg til formål at flere elever med såvel dansk som anden etnisk oprindelse fuldfører

Læs mere

Prismodtageren vil blive udpeget af Indstillingsudvalget og overrakt d. 27. september 2013 i forbindelse med Frivillig Fredag.

Prismodtageren vil blive udpeget af Indstillingsudvalget og overrakt d. 27. september 2013 i forbindelse med Frivillig Fredag. Sommer/juni 2013 INDSPIL nr. 27 NYT FRA FRIVILLIGHEDSKONSULENTEN/Susanne Bach Rasmussen: susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - tlf. 51 43 36 11 Se vedhæftet fil om demens og aktivt fritidsliv. http://www.kalundborg.dk/default.

Læs mere

Netværksguide. sådan bruger du dit netværk. Danmarks måske stærkeste netværk

Netværksguide. sådan bruger du dit netværk. Danmarks måske stærkeste netværk Netværksguide sådan bruger du dit netværk Danmarks måske stærkeste netværk Step 1 Formålet med guiden Hvor kan netværk hjælpe? Netværk er blevet et centralt middel, når det gælder om at udvikle sig fagligt

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 03-03-2016

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 03-03-2016 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. marts 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

Mødereferat 4 Byggeudvalg Projekt Udvikling Kulturcenter Mariehøj

Mødereferat 4 Byggeudvalg Projekt Udvikling Kulturcenter Mariehøj Mødereferat 4 Byggeudvalg Projekt Udvikling Kulturcenter Mariehøj Møde: Byggeudvalgsmøde 4 Tid: Mandag den 10. oktober 2011 kl. 11.00 12.30 Sted: Kulturcenter Mariehøj, Kulturs mødelokale Deltagere: Birgit

Læs mere

SIKO SAMVIRKENDE IDRÆTSKLUBBER I ODENSE. Etiske Retningslinjer

SIKO SAMVIRKENDE IDRÆTSKLUBBER I ODENSE. Etiske Retningslinjer SIKO SAMVIRKENDE IDRÆTSKLUBBER I ODENSE Etiske Retningslinjer Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Formål:... 3 Samarbejdspartnere:... 3 Generelle retningslinjer:... 3 Alkohol:... 4 Doping:...

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening søndag d. 9. oktober kl. 13 18.

Referat fra bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening søndag d. 9. oktober kl. 13 18. Referat fra bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening søndag d. 9. oktober kl. 13 18. Deltagere: Jakob Carl Christensen, Frans Rasmussen, Henning Refsgaard, Karsten Dideriksen, Sara Dedieu

Læs mere

Fælles Pipeline i Viborg Kommune

Fælles Pipeline i Viborg Kommune Referat fra bestyrelsesmøde i FOA Teknik og Servicesektoren Viborg. Mødet afholdt torsdag den 27-8-15. Deltagere: Henning Nygaard, Lars Christensen, Carsten Pedersen, Michael Magnussen. Afbud: John Christiansen,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2007 i Langhårsklubben Fredag den 19. oktober 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Henning

Læs mere

b. Fastlæggelse af indhold på Tema 1 (13 14) og Tema 2 (09 12)

b. Fastlæggelse af indhold på Tema 1 (13 14) og Tema 2 (09 12) Referat af møde i SKAT Fritid & Idræt den 2. december 2009 i Odense Mødedeltagere: Svend Mandel Hansen Morten Grejsler Jesper Vestergaard Jørn Olsen Jacob Klitgaard Hansen (referent I Winnies fravær) Dagsorden:

Læs mere

Job- og personprofil for leder til Børnehaven Albert i Hjørring Kommune

Job- og personprofil for leder til Børnehaven Albert i Hjørring Kommune Job- og personprofil for leder til Børnehaven Albert i Hjørring Kommune Indledning og baggrund for stillingen Daginstitutionen Albert er beliggende på adressen Albert Ginges vej 15 i Hjørring. Institutionen

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012.

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Bente Holm, Anne Quitzau, Twiggy Liljehult, Natacha Soelberg. Afbud fra: Referent: Twiggy

Læs mere

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00.

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. - 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

Vejledning til ledelsestilsyn

Vejledning til ledelsestilsyn Vejledning til ledelsestilsyn Ledelsestilsynet er et væsentligt element i den lokale opfølgning og kan, hvis det tilrettelægges med fokus derpå, være et redskab til at sikre og udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 30. jan. 2013 Mødetid: 15.00 Mødested: Mødelokale 3 Til stede: Borgmester Peter Sørensen, Jens Christian Sørensen, Hans Sørensen, Gitte Bodholdt, Jeanette

Læs mere

Mentorordning. Farmakonomskolen. elev til elev-mentorordning

Mentorordning. Farmakonomskolen. elev til elev-mentorordning FARMAKONOM UDDANNELSEN Mentorordning Farmakonomskolen elev til elev-mentorordning September 2009 Indholdsfortegnelse Mentorordning på Farmakonomskolen... 4 Hvad er en mentor og en mentee?... 4 Formål

Læs mere

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Kommunikationsplan og hjemmeside

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Kommunikationsplan og hjemmeside Mødetype: Døgnseminar Deltagere: Bestyrelsen og Jan Nielsen Dato og sted: 16092016 kl. 17.30 17092016 kl. 16.30 Sted: Fjeldstedskovkro, Ejby Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: Emne (og ansvarlig)

Læs mere

Enhed for Selvmordsforebyggelse. Information til pårørende

Enhed for Selvmordsforebyggelse. Information til pårørende Enhed for Selvmordsforebyggelse Information til pårørende 2 Kort om denne pjece Denne pjece er til dig, der er pårørende til en person, der skal i gang med et behandlingsforløb hos Enhed for Selvmordsforebyggelse.

Læs mere

Formålet er dialog, og om muligt at få tilkendegivet længden og omfanget af sygefraværet.

Formålet er dialog, og om muligt at få tilkendegivet længden og omfanget af sygefraværet. Aktiviteter mellem 0-120 sygedage Hvem skal gøre hvad? Formål Hvad kan Center for personale og HR hjælpe med 1. sygefraværsdag Den ansatte skal sygemelde sig telefonisk ved arbejdstids begyndelse til nærmeste

Læs mere

Bispevangen -brugergruppemøde tirsdag den 19. april 2016

Bispevangen -brugergruppemøde tirsdag den 19. april 2016 Bispevangen -brugergruppemøde tirsdag den 19. april 2016 Dagsorden 1. Gennemgang og godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat 4. Aktivitets- og mødeplan for foråret 2016 v.

Læs mere

Sygefraværspolitik i Statens Administration

Sygefraværspolitik i Statens Administration Side 1 af 6 Sygefraværspolitik i Statens Administration 27. april 2011 Indhold Formål... 1 Hvornår og hvordan melder du dig syg?... 2 Hvornår og hvordan melder du dig rask?... 2 Kontakt til den sygemeldte

Læs mere

FAGLIGT NYT FRA UDBETALING DANMARK. Indhold. Til kommunernes Borgerservice

FAGLIGT NYT FRA UDBETALING DANMARK. Indhold. Til kommunernes Borgerservice Til kommunernes Borgerservice Ref.nr.: Fagligt Nyt fra Udbetaling Danmark/ Februar 2016 Oplys venligst ved henvendelse Indhold Boligstøtte... 2 Udbetaling Danmark bruger oplysninger fra SKAT til at beregne

Læs mere

Dagsorden: Referat: Ledelsen angav følgende forventninger: Frit, åbent og konstruktivt forum. AARHUS UNIVERSITET REFERAT

Dagsorden: Referat: Ledelsen angav følgende forventninger: Frit, åbent og konstruktivt forum. AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 28. august 2014 kl. 11.30 13.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Louise Gade, Birgitte Langsted, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Alev Gencay, Anette Christiansen,

Læs mere

Den danske kvalitetsmodel Kommunikation i Handicap, psykiatri og udsatte

Den danske kvalitetsmodel Kommunikation i Handicap, psykiatri og udsatte Den danske kvalitetsmodel Kommunikation i Handicap, psykiatri og udsatte Dansk Kvalitetsmodel Kort om kvalitetsmodellen Dansk kvalitetsmodel på det sociale område udfoldes i et samarbejde mellem Danske

Læs mere

Referat fra 1. møde d. 19.1.2016 kl. 10.00-13.00 Sted: Dansk Sprognævn, Worsaaesvej 19, 4., 1972 Frederiksberg

Referat fra 1. møde d. 19.1.2016 kl. 10.00-13.00 Sted: Dansk Sprognævn, Worsaaesvej 19, 4., 1972 Frederiksberg Referat fra 1. møde d. 19.1.2016 kl. 10.00-13.00 Sted:, Worsaaesvej 19, 4., 1972 Frederiksberg : 1. Godkendelse af referat fra 4. møde 2015 2. Strategi for Dansk Tegnsprogsråd 2016-2018 3. Mål for rammeaftalen

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer:

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016 Årsberetning for 2015 Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Medlem nr. 842 Leo Wagner Jensen Medlem nr. 11005 Ole Mortensen Velkommen

Læs mere

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT LOKALE 5541 PÅ JÆGERGÅRDEN KL. 17.00 REFERAT FRA HANDICAPRÅDSMØDE DEN 18. DECEMBER 2014 DELTAGERE: PEDER UDENGAARD (PU), ANETTE POULSEN (PA), KNUD N. MATHIESEN (KNM), CLAUS BJARNE CHRISTENSEN (CBC), HELEN

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Breelteparken Mandag 15.12.2008 kl. 14:00 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogbaseret tilsyn med Jobhuset 3 Selmersbos omdannelse, 1. opfølgning 5 Status

Læs mere

Inspirationsmateriale til drøftelse af. rammerne for brug af alkohol i. kommunale institutioner med børn

Inspirationsmateriale til drøftelse af. rammerne for brug af alkohol i. kommunale institutioner med børn Inspirationsmateriale til drøftelse af rammerne for brug af alkohol i kommunale institutioner med børn Rammer for brugen af alkohol som led i en alkoholpolitik i kommunale institutioner med børn Indledning

Læs mere

Rammer til udvikling hjælp til forandring

Rammer til udvikling hjælp til forandring Rammer til udvikling hjælp til forandring Ungdomskollektivet er et tilbud til unge, som i en periode af deres liv har brug for hjælp til at klare tilværelsen. I tæt samarbejde tilrettelægger vi individuelle

Læs mere

Implementeringsstrategi vedr. førtidspension- og fleksjobreform

Implementeringsstrategi vedr. førtidspension- og fleksjobreform Implementeringsstrategi vedr. førtidspension- og fleksjobreform Indhold Formål:...2 Organisatorisk forankring:...2 Projektstyring:...2 Økonomi...2 Særlige afsatte puljemidler...2 Eksterne aktiviteter:...3

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

1. Overordnede rammer Levering af madservice til borgere i eget hjem 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83,stk. 1 nr. 3.

1. Overordnede rammer Levering af madservice til borgere i eget hjem 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83,stk. 1 nr. 3. Kvalitetsstandard Levering af til borgere i eget hjem 1. januar 2012 1. Overordnede rammer Levering af til borgere i eget hjem 1.1 Lovgrundlag Lov om Social Service 83,stk. 1 nr. 3. 1.2 Politiske målsætninger

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG 1. Bylaugets formål er: At varetage medlemmernes fælles interesser i Sæby s miljø og atmosfære. a) Ved at pleje fællesskabet mellem byens beboere. F.eks., ved at sikre afholdelse af arrangementer for bylaugets

Læs mere

Retningslinjerne i kredshåndbogen (findes på DKKs hjemmeside) gælder for alle kredsens aktiviteter.

Retningslinjerne i kredshåndbogen (findes på DKKs hjemmeside) gælder for alle kredsens aktiviteter. Retningslinjer for bestyrelse og udvalg i DKK kreds 8. Retningslinjerne i kredshåndbogen (findes på DKKs hjemmeside) gælder for alle kredsens aktiviteter. Udvalg. For hver af de løbende aktiviteter har

Læs mere

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning Arbejdsmiljøgruppens problemløsning En systematisk fremgangsmåde for en arbejdsmiljøgruppe til løsning af arbejdsmiljøproblemer Indledning Fase 1. Problemformulering Fase 2. Konsekvenser af problemet Fase

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Administrativ Styregruppe. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Administrativ Styregruppe. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Administrativ Styregruppe Referat Dato: 3. oktober 2005 Lokale: 272, Rådhuset i Brønderslev Tidspunkt: kl. 09.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

1. kontor Sag nr. 07-015-59 Opgave nr. Kba

1. kontor Sag nr. 07-015-59 Opgave nr. Kba Arbejdsmarkedsudvalget AMU alm. del - Svar på Spørgsmål 95 Offentligt BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 26. marts2007 1. kontor Sag nr. 07-015-59 Opgave nr. Kba Ministerens tale ved samråd vedrørende problemer

Læs mere

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 MÅL OG VÆRDIER Det er Byrådet i Allerød Kommune, som fastsætter serviceniveauet på ældreområdet. Byrådet har dermed det overordnede ansvar for kommunens tilbud.

Læs mere

MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 2. marts 2015

MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 2. marts 2015 RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 2. marts 2015 MØDESTED: Mødelokale H MØDETID: 8.30 TILSTEDE: Dorte Hansen, Carl Østberg, Gunner Svendsen, Henning Mortensen,

Læs mere

Beskæftigelsesministerens tale på samrådet den 10. februar 2016 om Arbejdsskadestyrelsens sagsbehandlingstider

Beskæftigelsesministerens tale på samrådet den 10. februar 2016 om Arbejdsskadestyrelsens sagsbehandlingstider Beskæftigelsesudvalget 2015-16 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 239 Offentligt T A L E Beskæftigelsesministerens tale på samrådet den 10. februar 2016 om Arbejdsskadestyrelsens sagsbehandlingstider

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 25. juni 2014.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 25. juni 2014. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Referat Den

Læs mere

Referat fra møde i Koordinationsgruppen

Referat fra møde i Koordinationsgruppen Aarhus Universitetshospital Planlægning Nørrebrogade 44 DK-8000 Aarhus C Tel. +45 7845 0000 www.auh.dk Referat fra møde i Koordinationsgruppen Tid og sted: Den 10.12. 2013, kl. 10.00-12.00 Mødelokale 4,

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 20. januar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 20. januar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 20. januar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 20. januar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Information om afløsning i eget hjem

Information om afløsning i eget hjem Information om afløsning i eget hjem MYNDIGHED Information SUNDHED OG OMSORG Struer Kommunes ældrepolitik Det overordnede mål for Struer Kommunes ældrepolitik er at støtte kommunens ældre i at leve et

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2016 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Ågården Plejecenter. Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013. Tilsynsrapport udarbejdet af. Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow

Ågården Plejecenter. Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013. Tilsynsrapport udarbejdet af. Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Ågården Plejecenter Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben 2 Indhold Tilsynets Konklusion... 3 1. Hvad skal kommunale

Læs mere

Dagsordenen er godkendt

Dagsordenen er godkendt REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 15/16 Møde nr. 10 Deltagere: Louise, Betina, Elna, Susanne, Knud, Kenneth, Hanne og Sannie Tirsdag

Læs mere

Sorteringsmaskinen. Hej med dig!

Sorteringsmaskinen. Hej med dig! Sorteringsmaskinen Hej med dig! Jeg er Thomas Tandstærk, og jeg ved en masse om teknik og natur. Jeg skal lære dig noget om at lave forsøg og undersøgelser. Når klassen er færdig får I et flot diplom!

Læs mere

Kvalitetsstandard for Ledsagerordning og Kontaktpersonordning

Kvalitetsstandard for Ledsagerordning og Kontaktpersonordning Kvalitetsstandard for Ledsagerordning og Kontaktpersonordning for Døvblinde Ishøj Kommune 1 Jeg er glad for, at kunne præsentere kommunens kvalitetsstandard på området for ledsagerordning og kontaktperson

Læs mere

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Temamøderne og DFU mod DFU-bestyrelsesmøde den 21. juni

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Temamøderne og DFU mod DFU-bestyrelsesmøde den 21. juni Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 21. juni 2017 kl. 17.30 Korsør vandrehjem Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse

Læs mere

Pilotprojekt på Dragonkasernen

Pilotprojekt på Dragonkasernen Pilotprojekt på Dragonkasernen 1 Forsvarschefens vision I efteråret 2000 udkom Forsvarets vision 2010. Her kunne man blandt andet læse, at udlicitering er en af Forsvarschefens mærkesager: Forsvaret vil

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014 Dagsorden 1. Velkomst 1b. Evaluering af HBM 24.-25. september 2014 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan: Afrapportering 2014 + Pejlemærker 2016 2.2 Hovedbestyrelseskonference 2015 2.3 Konfliktunderstøttelse

Læs mere

Landssupporten 11. august 2015 Vejledningstekster til planer Gældende fra 29. juni til 11. august 2015

Landssupporten 11. august 2015 Vejledningstekster til planer Gældende fra 29. juni til 11. august 2015 Dette dokumenter indeholder vejledningsteksterne til planer. Vejledningsteksterne er gyldige fra og med releasen den 29. juni 2015 til 11. august 2015 Vejledningstekst til dagpengemodtager og dimittend...

Læs mere

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Så er vi kommet til dagens højdepunkt, som jeg ved, alle har glædet sig til. Ja, jeg joker, og faktisk også lidt med urette. For jeg ser de vedtægtsændringer, som

Læs mere

Møde 22. juni 2016 kl. 16:00 18.00 i Mødelokale 4 Tilstede: Afbud:

Møde 22. juni 2016 kl. 16:00 18.00 i Mødelokale 4 Tilstede: Afbud: Handicaprådet Dagsorden Møde 22. juni 2016 kl. 16:00 18.00 i Mødelokale 4 Tilstede: Afbud: Pkt 23. Birgitte Borg fra Myndighed kl. 16.05 Pkt 24. Gitte Lykke Clausen, VIA NOVA kl.16.25 Pkt. Tekst Side 23

Læs mere

INKLU. I n k l u s i o n s t e a m K o r u p S k o l e VI BYGGER FÆLLESSKABER. Inklusion på Korup Skole

INKLU. I n k l u s i o n s t e a m K o r u p S k o l e VI BYGGER FÆLLESSKABER. Inklusion på Korup Skole INKLU I n k l u s i o n s t e a m K o r u p S k o l e fællesskab og mangfol digh ed VI BYGGER FÆLLESSKABER Inklusion på Korup Skole Citater fra elever på Korup Skole Inklusion betyder, at der skal være

Læs mere

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI

Leder- AkAdemiet. - i samarbejde med DIF og DGI Leder- AkAdemiet - i samarbejde med DIF og DGI En stærk forening med en god leder DIF og DGI har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor har vi sat os det mål, at der

Læs mere

29.09.2010 Erik Schrøder

29.09.2010 Erik Schrøder 29.09.2010 Erik Schrøder Disposition Præsentation Baggrunden for reformerne Fraværsregler Ledelsens udfordringer Medarbejdernes udfordringer Forslag til konkrete handlinger Perspektiver for fremtidens

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

Genoptræning og vedligeholdende træning

Genoptræning og vedligeholdende træning 2013 Genoptræning og vedligeholdende træning Kvalitetsstandard for kommunal genoptræning, uden forudgående sygehusindlæggelse, og vedligeholdende træning Lovgrundlag Lov om Social Service 86. Hvad er vedligeholdende

Læs mere

Velkommen til nyhedsbrev nr 13

Velkommen til nyhedsbrev nr 13 Velkommen til nyhedsbrev nr 13 Kære alle Så fik vi afholdt Årsmøde og foråret er kommet til Danmark og også til Rådighedslønsforeningen. Vi planlægger både kurser og udflugter som lovet i vores bible -

Læs mere

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold

Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Informationsbrev for trænere i Spentrup IF Fodbold Vi vil gøre opmærksom på at oplysningerne i dette brev vil blive revurderet i løbet af året dokumentet skal ses som en vejledning, så du som træner føler

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 25. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2015

Bestyrelsens beretning for året 2015 1 Den 21.03.16/KHa Bestyrelsens beretning for året 2015 Ja, så er der atter gået et år siden vor sidste generalforsamling, et år der er gået rigtig godt med hensyn til god spredning i vore arrangementer.

Læs mere