Andre motorcykelrejser: Wild West (USA) Canada & Yellowstone (Canada & USA) BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Andre motorcykelrejser: Wild West (USA) Canada & Yellowstone (Canada & USA) BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf."

Transkript

1 På motorcykel i Australien 23 dage fra kr ,- pr. person når 2 personer deler motorcykel Tag med på en fantastisk motorcykelrejse, hvor I får nogle helt fantastiske naturoplevelse i både Queensland og New South Wales. Oplev det imponerende koralrev, regnskoven og atherton tableland i Queensland og Sydney og den smukke kyststrækning med de hyggelige byer i New South Wales. Andre motorcykelrejser: Wild West (USA) Canada & Yellowstone (Canada & USA)

2 Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark 2 Ankomst til Cairns 3 Cairns 4 Cairns - Mission Beach (213 km) 5 Mission Beach - Townsville (244 km) 6 Townsville - Airlie Beach (272 km) 7 Airlie Beach 8 Airlie Beach - Cardwell (437 km) 9 Cardwell - Atherton Tablelands (189 km) 10 Atherton Tablelands - Daintree (198 km) 11 Daintree 12 Daintree - Cairns (118 km) Fly videre til Brisbane 13 Brisbane - Gold Coast (66 km) 14 Gold Coast - Yamba (210 km) 15 Yamba - Port Macquaire (296 km) 16 Port Macquarie - Pokolbin (338 km) 17 Pokolbin 18 Pokolbin - Blue Mountains (304 km) 19 Blue Mountains - Sydney (110 km) 20 Sydney 21 Sydney 22 Afrejse fra Sydney 23 Ankomst Danmark Rejseplanen dag for dag Dag 1 Afrejs e fra Danm ark I dag starter jeres rejse til landet Down Under. Her venter jer en fantastisk motorcykelrejse. Dag 2 Ankom s t Cairns I lander i Cairns og har dagen til at vænne jer til varmen og den nye tidszone. Cairns er ramt af vokseværk, og overalt i byen skyder store skyskrabere frem. Gå en tur langs havnepromoaden eller hop i lagunen.

3 Rydges Tradewinds Cairns Dag 3 Cairns Brug dagen til at opleve Cairns eller tilkøb en spændende tur ud på Great Barrier Reef for at snorkle og dykke blandt farverige koraler og koralfisk. Rydges Tradewinds Cairns Dag 4 Cairns - Mis s ion Beach (213 km ) Til morgen bliver I kørt til EagleRider, hvor I skal hente jeres motorcykel. Herefter kører I sydpå, og vi anbefaler I stopper ved det smukke vandfald, Josephine Falls. Vi anbefaler også at I tager en lille omvej, og besøger Mena Creek Falls og Paronella Park, et slot bygget i

4 1935 i den spanske stil. Her kan I bruge noget tid på en guidet tur, hvor I lærer mere om dette fascinerende sted i regnskoven. Jeres destination for i dag er Mission beach, hvor I skal bo ned til den 14 km lange skønne strand. Dag 5 Mis s ion Beach - Towns ville (244 km ) I kører I gennem store sukkerrørsmarker på vej sydpå. I rammer den uofficielle hovedstad i nord - Townsville. I ankommer i tid nok til at nyde nogle af seværdighederne i regionen. I kan f.eks. besøge Castle Hill lookout, Reef HQ Aquarium eller måske vil I se, om I har heldet med jer på Jupiters Casino. Husk også at nyde den smukke udsigt til Magnetic Island fra promonaden nede ved vandet.

5 Dag 6 Towns ville - Airlie Beach (272 km ) Efter I har kørt gennem de små byer, Ayr og Home Hill, bør I køre en omvej ind til Bowen. En stille og smuk lille by som er kommet på kortet efter Nicole Kidman og Hugh Jackman filmede filmen "Australia". I kører videre til Airlie Beach, hvor I kan køre rundt i området og få en fantastisk udsigt til Whitsundays, eller I kan nyde udsigten fra en af de mange cafeer. Dag 7 Airlie Beach Airlie Beach er stedet, hvorfra rigtig mange både sejler ud til det fantastiske koralrev. Det er herfra I kan komme ud mellem de smukke Whitsundays og snorkle og dykke, eller se livet under havoverfladen fra en glasbundsbåd. Vi anbefaler klart at I tager ud på en sejltur.

6 Dag 8 Airlie Beach - Cardwell (437 km ) Det er tid til at forlade imponerende Whitsundays, men fortvivl ikke! Det er tid til at køre nordpå igen. Tag jer tid til at stoppe ved den største Mango på den sydlige halvkugle, og hvis I kommer i den rigtige sæson, bør I nyde diverse frugter, I kan købe langs vejen. Når I når Cardwell, er I klar til at smide støvlerne og slappe af ved stranden, hvorfra I kan se smukke Hinchinbrook Island. Dag 9 Cardwell - Atherton Tablelands (189 km ) I dag skal I køre op til Atherton Tablelands. De lokale kalder vejen for "Highway To Heaven". Her kan I finde god vin, ost og chokolade og fantastisk udsigt. Vi foreslår at I besøger Mamu Tropical Canopy Walk. En lille omvej vil tage jer til det smukke Millaa Millaa Falls. Besøg Malanda Falls og Lake Barrine, en ferskvands kratersø, og slut dagen af med en gåtur gennem hovedgaden i den lille by Yungaburra.

7 Dag 10 Atherton Tablelands - Daintree (198 km ) Start dagen med en tur i luftballon og få den ultimative udsigt over området. I kan også besøge den historiske by Herberton og rejse tilbage i tiden. I kan også vælge at tage motorcyklen og køre en tur rundt i området og stoppe for frokost på en af regionens ikoniske pubber "The Tolga Pub". Kør mod nord igen gennem Mareeba og Mt. Molloy og gør stop ved en kaffeplantage. Kør ned igen mod kysten til Mossman og Daintree. Dag 11 Daintree Nyd regnskoven i Daintree National Park og Cape Tribulation. Mulighederne her er mange; tag en tur på floden, tag på Aboriginal

8 kulturtur eller naturture, hvor I kommer tæt på de tropiske fugle, reptiler, insekter og de mange spændende plantearker. Dag 12 Daintree - Cairns (118 km ) fly videre til Bris bane I dag er jeres sidste dag i det nordlige Queensland. Nyd byen Port Douglas, hvor I kommer forbi verdensklasse restauranter, cafeer, butikker og gallerier. Kør sydpå ad Captain Cook Highway, hvorfra I får en fantastisk udsigt til havet og bjergene. Denne rute er en af de bedste i Australien. Der er flere udsigtssteder langs vejen og stop endelig og tag nogle skønne billeder. I kommer bordi flere små strande som Palm Cove, Clifton og Trinity, som er værd at gøre stop ved. Det er nu tid til at forlade den nordlige del af Queensland og I skal aflevere jeres motorcykel, inden I flyver derfor videre fra Cairns til Brisbane. istay River City, Brisbane

9 Dag 13 Bris bane - Gold Coas t (66 km ) I henter jeres motorcykel ved EagleRider. I får en GPS med så I nemt kan finde vej. Via Mt. Tamborine kører I til Gold Coast - en fantastisk tur og Tamborine er det perfekte sted til en kaffe. I ankommer til jeres hotel i Gold Coast og har masser af tid til at nyde den lækre strand, butikkerne, restauranterne og barerne. Dag 14 Gold Coas t - Yam ba (210 km ) I fortsætter langs M1 til Byron Bay, Australiens surfer-by. Besøg Cape Byron som er Australiens mest østlige punkt, og nyd en frokost på Byron Bay Brewery. I skal sove i Yamba, i New South Wales, hvor der er gode muligheder for at surfe, svømme og fiske. På visse tidspunkter af året, er der mulighed for at spotte delfiner og hvaler.

10 Dag 15 Yam ba - Port Macquarie (296 km ) Kør længere sydpå til den hyggelige by Port Macquarie. Port Macquarie ligger smukt ved kysten og har en afslappet atmosfære, skøn udsigt og et stort udvalg af cafeer og restauranter. Dag 16 Port Macqurie - Pokolbin (338 km ) I dag kører I videre til smukke Pokolbin, som ligger i Australiens bedste vinområde - Hunter Valley. Stop på vejen og spis frokost i Coffs Harbor, en sprudlende kystby med forskellige cafeer og restauranter. Dag 17 Pokolbin

11 En ekstra dag i det skønne vinområde, så I har rig mulighed for at tage på vinsmagning uden at skulle bekymre jer om promillerne, når I skal køre. I kan også besøge den botaniske have. Dag 18 Pokolbin - Blue Mountains (304 km ) Sig farvel til Hunter Valley & kør videre gennem billedskønne Yango & Wollemi National Parks. Fortsæt videre ad Putty Road til Richmond og drik en morgenkaffe inden I fortsætter til Katoomba og skal snart nyde synet af Blue Mountains. Tag ud til "De Tre Søstre" og nyd den fantastiske udsigt over dalen. Her er der også tid til at se grotterne "The Janolen Caves". Dag 19 Blue Mountains - Sydney (110 km ) En kort tur ad M4 til Sydney, hvor I skal nyde en nat i Darling Harbor. Nyd storbylivet i Sydney, der byder på det hele. Tag forbi Operahuset og det historiske Rock, og få en fornemmelse af, hvad denne fantastiske by har at tilbyde.

12 Dag Sydney Det er tid til at aflevere jeres motorcykel igen til EagleRider i Sydney og tid til at sige farvel til de andre medrejsende. Men inden I drager mod Danmark har I stadig et par dage til at gå på opdagelse i Sydney. Sydneys kombination af de smukke strande og det fantastiske havneområde med bl.a. Operahuset og Sydney Harbour Bridge er ganske enkelt uimodståelig. Udover byens bygningsværker, er der også smukke haver og lækre strande både nord og syd for byen. Sydneys fortrinlige transportsystem gør det utroligt let at komme omkring til alle herlighederne. Attraktionerne i byen er talrige, og det kan være svært at vælge og prioritere. Sydney Opera House Gå en tur i Circular Quay området og kom helt tæt på Operahuset, som blev skabt af danske Jørn Utzon i 1950 erne. Et prægtigt syn fra alle vinkler og oplevelsen bliver ikke dårligere indvendig. En forestilling i Operahuset kan anbefales, og man kan også komme Backstage og høre mere om tilblivelsen af byens største ikon. Sydney Harbour Bridge Harbour Bridge et et arkitektonisk mesterværk fra 1932 og det går man over broen til fods eller på cykel kan man få en fantastisk udsigt over havnen og til Operahuset. Et endnu bedre indtryk kan man få ved at vandre over broens øverste konstruktion, godt fastspændt og i mindre grupper. En fantastisk udsigt er gevinsten. En anderledes og for mange grænseoverskridende aktivitet, som også er tidskrævende med forberedelse m.m. The Rocks The Rocks er byens historiske område og her er der mange minder fra kolonitiden. Bydelen har huse og brostensbelagte gader fra den tid og emmer i det hele taget af atmosfære og forgangen historie. Mange af husene er i dag omdannede til små hyggelige caféer, restuaranter og pubber. Darling Harbour Darling Harbour er byens centrale forlystelsesområde med masser af gode restauranter, hippe barer, caféer og anden underholdning. Et livligt område, der hænger godt sammen via en skøn promenade, der også er ideel til blot at slendre rundt i området.

13 Aftencruise i Sydney Harbour Vi arrangerer denne udflugt, så ring og hør nærmere, hvis I ønsker denne. Tag et aftencruise i havneområdet med middag og mulighed for en svingom, mens I nyder synet af det oplyste Operahus og Harbour Bridge. Mulighederne i Sydney er uendelige. Dag 22 Afrejs e fra Sydney Det er tid til at forlade Australien, og I rejser fra Sydney mod Danmark igen. Dag 23 Ankom s t Danm ark I lander i Danmark. Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

14 Priser Rejs eperiode: 1 pers on i enkeltværels e 2 pers oner på 1 m otorcykel i delt dobbeltværels e 2 pers oner på 2 m otorcykler i delt dobbeltværels e April - juni kr ,- kr ,- kr ,- Juli - oktober kr ,- kr ,- kr ,- November - marts kr ,- kr ,- kr ,- * Alle priser er fra-priser pr. person Prisen inkluderer: Flyrejser Danmark-Cairns / Cairns-Brisbane / Sydney-Danmark Skatter og afgifter Leje af motorcykel Ubegrænset km. 7 nætter på hotel Road Book med detaljeret rejseplan og rutebeskrivelser Vejkort Leje af hjelme Transfer mellem hotel og motorcykeludlejning VIP check-in for afhentning af motorcykel Prisen inkluderer ikke: Reservationsgebyr Brændstof Øvrige måltider Øvrige entréer Rejseforsikring Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer.

Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer. Queenslands øer og regnskove 15 dage fra kr. 26.148,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, ud flugter mm. En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev,

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Nyd et par dage på verdens største sandø, Fraser Island, og oplev det krystalklare vand, som ferskvandssøerne har.

Nyd et par dage på verdens største sandø, Fraser Island, og oplev det krystalklare vand, som ferskvandssøerne har. Det bedste af Oceanien 19 dage fra kr. 20.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger mm. Tag med BENNS på en rejse til Australien og New Zealand En fantastisk rejse, hvor I på egen hånd tager rundt

Læs mere

Queenslands solkyst ,- 20 dage. Ring

Queenslands solkyst ,- 20 dage. Ring Queenslands solkyst En fantastisk kør-selv-ferie rundt i Queensland Tag med BENNS på en fantastisk kør-selv-ferie i Australien. På denne rejserute har vi samlet de bedste steder og byer på Australiens

Læs mere

Andre motorcykelrejser: Wild West (USA) Canada & Yellowstone på motorcykel På motorcykel i Australien

Andre motorcykelrejser: Wild West (USA) Canada & Yellowstone på motorcykel På motorcykel i Australien Western Highlights 16 dage fra kr. 21.948 pr. person når 2 personer deler hotel og motorcykel Tag med på en fantastisk motorcykelrejse, hvor I får nogle helt fantastiske naturoplevelse. Denne tur er pakket

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Los Angeles Nuuanu Pali lookout Honolulu Pearl Harbor Polynesian Cultural Center. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Los Angeles Nuuanu Pali lookout Honolulu Pearl Harbor Polynesian Cultural Center. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Los Angeles & Oahu - Storby og paradis 12/13 dage fra 12.498,- pr. prs. Denne stopover-pakke kombinerer Los Angeles og Honolulu. Los Angeles er mere end bare en by. Her finder man filmenes højborg, Hollywood,

Læs mere

Queenslands øer og regnskove

Queenslands øer og regnskove Queenslands øer og regnskove En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev, de skønne øer og den smukke regnskov. Tag med BENNS på en fantastisk rejse

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Det bedste af Australiens østkyst Fra kr. 19.698,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Tag med til Australiens østkyst og det bedste, som dette område kan tilbyde med fascinerende storbyer som

Læs mere

Så hvis I er til oplevelser, shopping, natteliv, surfing og solbadning, er Honolulu lige sagen.

Så hvis I er til oplevelser, shopping, natteliv, surfing og solbadning, er Honolulu lige sagen. New York og Oahu 12/13 dage fra 13.098,- pr. prs. Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanset om du er til kunst, filmpremierer,

Læs mere

Andre rejser til Queensland:

Andre rejser til Queensland: Queensland på skinner 15 dage fra kr. 27.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, tog mm. En fantastisk rejse rundt i Queensland, Australien på skinner På denne rejse kommer I rundt i Queensland

Læs mere

Queensland i autocamper

Queensland i autocamper Queensland i autocamper Denne populære rejse gennem det frodige Queensland fører jer gennem verdens ældste regnskove og giver jer mulighed for en tur på verdens største koralrev, inden I kører videre ind

Læs mere

Andre rejser til Queensland:

Andre rejser til Queensland: Queensland i autocamper 21 dage fra 14.598 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Regnskov, strand og koraller Denne populære rejse gennem det frodige Queensland fører jer gennem verdens ældste

Læs mere

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Fra kr. 8.698,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, b illeje m.m. Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør- selv- ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange

Læs mere

Great Barrier Reef Explorer

Great Barrier Reef Explorer Great Barrier Reef Explorer Tag med BENNS på en fantastisk rundrejse langs Australiens østkyst. På denne rundrejse vil I komme helt tæt på det fantastiske koralrev - Great Barrier Reef. I skal ud og bo

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Turen er designet til at blive oplevet i autocamper med naturskønne områder og vejstrækninger for øje.

Turen er designet til at blive oplevet i autocamper med naturskønne områder og vejstrækninger for øje. Australiens sydkyst i autocamper 23 dage fra 11.448 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen På kant med naturen Denne spændende rundrejse i det sydlige Australien tager jer med til store natur-

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Queensland på skinner

Queensland på skinner Queensland på skinner En fantastisk rejse rundt i Queensland, Australien på skinne På denne rejse kommer I rundt i Queensland til nogle af de smukkeste seværdigheder. Jeres transportform vil primært være

Læs mere

På rejsen til Australien vil I have et stop over i Singapore, hvor I har tid til at gå på opdagelse i den spændende storby.

På rejsen til Australien vil I have et stop over i Singapore, hvor I har tid til at gå på opdagelse i den spændende storby. Great Barrier Reef - øophold og krydstogt 15 dage fra kr. 38.748,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, kryd stogt mm. En fantastisk rejse, hvor I både skal opleve Hamilton Island og på krydstogt.

Læs mere

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden.

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden. Metz-Koblenz, 8 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Metz startsted for denne tur langs med Moselfloden; De mange seværdigheder i den franske provins

Læs mere

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort.

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort. Canadas vintereventyr 11 dage fra kr. 12.898,- Inkl. fly, hotel, ud flugter mm. En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Queensland i autocamper

Queensland i autocamper Queensland i autocamper Regnskov, strand og koraller Denne populære rejse gennem det frodige Queensland fører jer gennem verdens ældste regnskove og giver jer mulighed for en tur på verdens største koralrev,

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Cowboyland 16 dage fra kr. 10.398,- En eventyrlig tur gennem USA s cowboyland med prærie, dyrerige nationalparker og historiske minder fra kampene - mellem indianere og cowboys. Turen starter i Denver,

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Andre motorcykelrejser: Canada & Yellowstone på motorcykel På motorcykel i Australien Western Highlights (USA)

Andre motorcykelrejser: Canada & Yellowstone på motorcykel På motorcykel i Australien Western Highlights (USA) Wild West 17 dage fra kr. 40.848 pr. person når 2 personer deler hotel og motorcykel En fantastisk tur i USA's vilde vesten på motorcykel Tag med på en spændende rejse, hvor I bl.a. skal ud og køre på

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Western Highlights i USA

Western Highlights i USA Western Highlights i USA Tag med på en fantastisk motorcykelrejse, hvor I får nogle helt fantastiske naturoplevelse. Denne tur er pakket med skønne oplevelser, når I kører gennem Californien, Nevada og

Læs mere

Trier-Koblenz, 7 dage

Trier-Koblenz, 7 dage Trier-Koblenz, 7 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Stort set stier langs med Mosel-floden; Den smukke 2000 år gamle by Trier; Tysklands ældste vinby

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Andre rejser til Queensland:

Andre rejser til Queensland: Queenslands favoritter 20 dage fra kr. 31.948,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i den australske solstat. Oplev Great

Læs mere

The Once in a lifetime Viking Golden Oldies Cricket & Kultur tur til Sydney & Melbourne Australien. Afrejse fx 11. februar til 28. februar 2016.

The Once in a lifetime Viking Golden Oldies Cricket & Kultur tur til Sydney & Melbourne Australien. Afrejse fx 11. februar til 28. februar 2016. The Once in a lifetime Viking Golden Oldies Cricket & Kultur tur til Sydney & Melbourne Australien. Afrejse fx 11. februar til 28. februar 2016. Se venligst Sydney Harbour Bridge, Blue Mountains og Operahuset

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt En fantastisk rejse, hvor I både skal opleve Hamilton Island og på krydstogt. Tag med BENNS på en fantastisk kombinationsrejse, hvor I både skal på rundrejse

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Nogle af vores andre rejser til Australien:

Nogle af vores andre rejser til Australien: Australien & Fiji 22 dage fra kr. 29.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger mm. Tag med BENNS på en rejse Down Under til Australien og videre til skønne Fiji En fantastisk rundrejse, der kombinerer

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Queenslands favoritter i bil

Queenslands favoritter i bil Queenslands favoritter i bil På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i den australske solstat. Oplev Great Barrier Reef, Fraser Island, lækre strande, regnskov og natur

Læs mere

Australien 21. Oktober - 9. November 2012

Australien 21. Oktober - 9. November 2012 Australien 21. Oktober - 9. November 2012 Motiv: Ayers Rock ved solnedgang NordJyskeFordele og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere læserrejse til Australien. Læserrejsen går til Australien til et

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Det bedste af Oceanien

Det bedste af Oceanien Det bedste af Oceanien Tag med BENNS på en rejse til Australien og New Zealand En fantastisk rejse, hvor I på egen hånd tager rundt og oplever Australien og New Zealand. Denne rejse kombinerer Australiens

Læs mere

Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter.

Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter. Trier-Koblenz 9dg Highlights Mosel-Trier-Koblenz, 9 dage Overnatning Detaljeret turbeskrivelse Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Frankrig, Luxembourg og Tyskland mødes i Moseldalen, hvor floden

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

Australian Highlights

Australian Highlights Australian Highlights Rundrejse i Australien med lokal engelsktalende rejseleder Denne rundrejse tager jer med rundt i det solbagte land til de største seværdigheder og giver jer et indgående indblik i

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Så tag på ø-hop i Danmarks fortid og få indfriet alle feriens ønsker. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Så tag på ø-hop i Danmarks fortid og få indfriet alle feriens ønsker. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid 15 dage fra kr. 18.998,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Skal ferien byde på action, wellness, historie, natur, kultur eller ren afslapning på langs? Hvorfor

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Islands højdepunkter 9 dage fra kr. 17.298 pr. person Inkl. fly, hotel, guide mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Skieventyr til Whistler i Canada 11 dage fra kr. 12.398,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Australiens sydkyst i autocamper

Australiens sydkyst i autocamper Australiens sydkyst i autocamper Denne spændende rundrejse i det sydlige Australien tager jer med til store natur- og kulturelle oplevelser. De disede bjerge i Blue Mountains, Great Ocean Road, en af verdens

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Australien & Krydstogt til New Zealand 31 dage fra kr. 45.448,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, kryd stogt mm. F antastisk kombinationsrejse der viser det bedste af Australien og New Zealand

Læs mere

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring Nordøen i autocamper Nordøen har en meget aktiv undergrund, og det kommer til syne flere steder på denne smukke tur. I vil både opleve de sovende vulkaner i Tongariro National Park og mærke lugten af de

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne Program til: Destination: Ecuador & Galapagos Varighed: 25 dage Program start: Den. 5. marts, 2016 Program slut: Den. 29. marts, 2016 Dag 1 (5. marts) Afgang fra DK og ankomst til Guayaquil, Ecuador. I

Læs mere

Sommertur til Berlin

Sommertur til Berlin Sommertur til Berlin 15 Juni 2016, 5 dags busrejse med Vitus Pris: 3495 Kr Inkluderet i prisen 4-stjernet bus 4 nætter på Hotel Sylter Hof*** 1 x brunch (1. dag) 4 x morgenmad 2 x middag (1. og 4. dag)

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På krydstogt fra Australien til New Zealand 22 dage fra kr. 31.748,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, kryd stogt m.m. F antastisk kombinationsrejse der viser det bedste af Australien og New Zealand

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER

ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Dato:. ZIMBABWES HøJDEPUNKTER Ni dages lodge-safari fra Victoria Falls gennem Zimbabwe. Se de mægtige Victoria vandfald, smukke Lake Kariba langs Zambeziflodens løb og Hwange nationalparken. Tlf.: (+45)

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

Herunder får du tre forslag til, hvordan din rejse kan se ud. Men ring til os med dine ønsker. Der er mange flere muligheder end de her nævnte!

Herunder får du tre forslag til, hvordan din rejse kan se ud. Men ring til os med dine ønsker. Der er mange flere muligheder end de her nævnte! på tilbud på tilbud Rejser til på tilbud. Netop nu kan du flyve Down Under med Singapore Airlines til historisk lav pris. Kun et stop undervejs og mulighed for gratis stop over. Oplev med et af verdens

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Australien & New Zealand specialister

Australien & New Zealand specialister Australien & New Zealand specialister Hos Australienrejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Australien og New Zealand. Vi har alle rejst rigtig meget i landene og sidder klar til at hjælpe

Læs mere