I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12"

Transkript

1 I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm Afrejse 8. januar 2015

2 I Inkaernes fodspor Ollantaytambo Machu Pichu

3 Tag med Jesper Thomas på denne spændende til Peru, og oplev et miks af kulturer, traditioner og samfund fra den første Aymara-indianer til inkaernes efterkommere på en rejse igennem Perus historie, kultur og natur. Rejsen bringer jer mange tusinde år tilbage i historien og frem til i dag. 8. Januar dag 1 Vi forlader Danmark tidlig morgen og efter et flyskift i Amsterdam ankommer vi om aftenen til P eru s hovedstad Lima. T ransfer fra lufthavnen til hotellet. O vernatning i Lima 9. Januar dag 2 Morgenmad på hotellet og så starter vores sightseeing i Lima. Inka-imperiet blomstrede i næsten 100 år. Dog er andre kulturer kommet til, og Inkaerne dygtiggjorde sig inden for både metal, tekstiler og keramik. I dag skal vi besøge Larco Herrera Museet, der giver en god indsigt i disse præ-inka kulturer og deres udvikling. Museet er blevet renoveret i 2010 og gør det lettere at forstå den år gamle præcolumbianske kultur. Smukke ting er smedet i guld og dekoreret med halvædelstene. Alt er smukt udstillet i de nye rum. Museet i sig selv er en fantastisk bygning, bygget oven på en præ-inka pyramide fra den 7. århundrede. Videre på vores tur vil vi opleve en lidt anderledes byrundtur end den traditionelle. Vi skal se nogle af de smukke kolonialske bygninger i centrum, men vi skal også besøge nogle ukendte steder i Lima. Efter et stop på de to mest kendte pladser; The Main Square og Plaza San Martin, vandrer vi til den anden største Chinatown i hele Sydamerika. (Efter den i Sao Paulo). En specialitet i Chinatown er Chifa, hvilket er en Peruviansk/ kinesisk restaurant, som blander det kantonesiske køkken med lokale ingredienser. Denne type restaurant er meget populære, ikke bare i Chinatown, men også i andre af Peru s storbyer. Barranco er byens boheme-distrikt, hvor også de fleste rejsende til Lima bor. Det ligger i Miraflores, og man bør ikke gå glip af en gåtur i dette charmerende område. Vi går herefter videre til San Isidro, hvor vi skal besøge parken; El Olivar, som har oldgamle oliventræer, hvis frø blev bragt hertil fra Sevilla (Spanien) i begyndelsen af det 1 6. århundrede. Sidste stop er ved Parque del Amor, hvis navn er berømt fra skulpturen The Kiss af Victor Delfin, som står placeret i midten af parken. Herfra kan man også nyde en fantastisk udsigt over kystlinien af Miraflores og det tilsyneladende endeløse P acific Ocean. Tid til egen disposition indtil ca. kl. 19:45 hvor vi skal besøge Huaca Pucallana Pyramiden, der er bygget af små håndlavede, soltørrede sten for år siden. På det store arkæologiske område, nyder vi en dejlig aftensmad på Huaca Pucllana Restauranten, der er et af de bedste steder, hvis man vil smage de mest populære specialiteter fra det peruvianske køkken. O vernatning i Lima (M/A)

4 I Inkaernes fodspor 10. Januar dag 3. Fly Lima Cusco Efter morgenmad på hotellet kører vi til lufthavnen og flyver til Cusco, inkaernes gamle hovedstad. Flyvetid ca. 1 time og 15 min. Når vi ankommer til lufthavnen bliver vi modtaget af en lokal guide, som kører med os til hotellet, hvor vi får vores værelser. Cusco er et fantastisk sted med masser af levn fra Inka tiden. Vi får tid til at nyde dagen, men vi stille og roligt bliver akklimatiseret. Cuzco ligger m over havets overflade i hjertet af de Peruvianske Andesbjerge, i en frugtbar dal, der får vand fra de omkringliggende floder. Byen er opført på Unescos Verdensarvs liste. Med den spanske erobring i det 16. århundrede blev Inkaernes by bevaret og templer, klostre og herregårde blev bygget over Inka byen, og således et unikt bevis på Inkaernes storhedstid. Overnatning i Cusco. 11. Januar dag 4 Vi spiser morgenmad på vores hotel og derefter skal vi rundt i inkaernes gamle hovedstad og omegn, hvor det overalt vrimler med beviser for inkaernes tilstedeværelse. Vi går gennem små gader, som stadig består af oprindelige inka-mure. Turen går bl.a. til den imponerende katedral, som er bygget oven på et gammelt inka-tempel. Det tog spanierne over 100 år at bygge det, der i dag er én af Sydamerikas smukkeste kirker men så var den til gengæld også modstandsdygtig over for jordskælv. Vi skal også besøge Koricancha-klosteret som er intet mindre end inkaernes helligste: Nemlig Soltemplet. Dengang var de indvendige vægge, enorme statuer og alt andet lavet af det pureste guld. Alt dette blev stjålet af spanierne, da de erobrede Cusco en morgen i maj år Rundturen fortsætter til de imponerende og bedst bevarede inkaruiner Sacsayhuaman, amfiteatret Quenko, Puca Pucara og Tambo Machay. Langsomt finder man ud af, hvor mægtigt, hvor sofistikeret og hvor enestående inkaernes civilisation har været. Om aftenen går vi sammen hen til restaurant Casa Qorikancha, hvor vi spiser vores middag. Overnatning i Cusco (M/A) 12. Januar dag 5 Vi har hele dagen til vores egen disposition, men der er stadig meget at opleve i Cusco. Overnatning i Cusco. (m)

5 13. Januar dag 6 Turen i dag går til Urubamba River også kaldet Den Hellige Dal, som inkaerne kaldte Mælkevejens spejlbillede på Jorden. Vi kører til Pisaq markedet i Den Hellige Dal, hvor hundredvis af besøgende og folk fra fjerne egne, klædt i deres traditionelle dragter, mødes for at bytte deres produkter. Markedet har udviklet sig til et af Sydamerikas mest berømte markeder og der bliver rig mulighed for at indsnuse den specielle stemning og købe souvenirs. Vi skal også prøve deres berømte empanadas, bagt i traditionelle ler ovne. Vi spiser frokost på Alhambra Hacienda og om eftermiddagen besøger vi Ollantaytombo fortet med sol templet, der er formet af seks gigantiske bautasten, hvis totalvægt overstiger 50 tons, og vi kommer forbi terrasserne med de ti nic her. Ollantaytambo er det eneste sted, hvor Inkaer vandt over spanierne, og det er den eneste by i området, som stadig har sit originale Inkalayout. Overnatning i Ollantaytambo. (M/F) 14. januar dag 7. Cusco Machu Picchu Vi skal tidligt op og have morgenmad hvorefter vi bliver kørt til Ollanta togstationen. Efter 1½ timers togtur gennem Den Hellige Dal ankommer vi til Aquas Calientes ved foden af Machu Picchu. Vi går hen til den bus, som kører os det sidste stykke op ad de stejle skråninger til Machu Picchu. Machu Picchu forblev i århundreder uopdagede af spanierne, kun at blive fundet i 1911 af Hiram Bingham. Pga. den unikke beliggenhed og specielle, arkæologiske konstruktion er dette Inka-sted virkelig et af de store vidundere i verden. Efter den guidede udflugt er der frokost på restaurant Chullpi Machu Picchu. Om eftermiddagen tager vi toget tilbage til Ollanta hvor vi bliver mødt og kører herfra til Cusco. Overnatning i Cusco (M/F) 15. Januar -Dag 8 Morgenmad på vores hotel, hvorefter vi kører i bus til Puno. Det er dog ikke en lokalbus, men en bus beregnet til turister. Det er den eneste dag, hvor vi skal køre langt i bus, ca. 10 timer. Men det er gennem et af Peru s smukkeste landskaber, og der er stop undervejs. På turen ser vi små prikker af landsbyer og flokke af lamaer og vic uñas. Der er tre stop undervejs. Første stop er i byen Andahuaylillas, som er kendt for sin barokke kirke, og dateret fra det 17. århundrede. Næste stop er ved La Raya Pass (4.335 m), hvor vi har en helt fantas tisk udsigt til Andesbjergenes s nedækkede tinder. Sidste stop på turen er Viracocha Templet. Dette var det eneste Inka tempel bygget med cylindriske stensøjler, der i sin tid var dækket af et fint lag ler. Vi spiser frokost undervejs og sidst på dagen ankommer vi til Puno og kører direkte til vores hotel.

6 I Inkaernes fodspor 16. Januar dag 9 Vores udflugt i dag starter tidlig morgen med en bådtur ud til de flydende siv-øer ved Uros indianerne og videre til Taquile øen. Dette samfund har på tværs af århundrede bevaret mange af de gamle skikke, såsom et kommunitaristisk liv, hvor man deler alt med hinanden. Mændene ser ud til altid at gå rundt og strikke disse uldne huer, som de går med. Kvinderne væver de traditionelle dragter, som er blandt de smukkest vævede i hele Peru. Undervejs spiser vi frokost. Her har jorden en dyb mørkerød farve, som i det stærke højlands sollys giver en storslået kontrast til den dybblå farve i Titicaca-søen. I baggrunden ses de snedækkede Cordillera Real, som fuldender det smukke billede. Sidst på eftermiddagen tager vi tilbage til hotellet i Puno (M/F) 17. Januar dag 10 Morgenmad på vores hotel, hvorefter vi kører til lufthavnen og flyver tilbage til Lima. Efter ankomst modtages vi og kører til et hotel, hvor vi efterlader vores bagage i et aflåst rum. Vi spiser en dejlig frokost sammen på restaurant Mangos, der ligger centralt i Larcomars shopping område. Frokostbuffeten indtages under åben himmel og med udsigt til Stillehavet. Gaden Petit Thouras Lima er blevet et must for Peru rejsende, som er på udkig efter souvenir. Her ligger det ene marked efter det andet med mulighed for indkøb af alpaca tøj, sølvsmykker, lertøj og tekstiler for enhver smag og pengepung. Så her får vi mulighed for at gøre de sidste indkøb inden afgang til lufthavnen sidst på dagen for flyvning til Danmark via en lufthavn i Europa. Ankomst til København 18. januar. FORLÆNGELSE Der er mulighed for at forlænge turen enten til Amazonas (2 nætter/3 dage) eller til det nordlige Peru (2 nætter/3 dage). Hvis man ønsker at flyver over Nazca linierne er dette også muligt. Det kræver 2 nætter ekstra i Lima og 1 nat i Nazca. Det er muligt at forlænge med alle tre ovenstående muligheder.

7 Afrejse: 8. januar 2015 Rundrejse 11 dage med dansk rejseleder P ris pr. person i dobbeltværelse kr ,- T illæg for enkeltværelse Kr ,- Tillæg f or f orlængelse Nordlige Peru P ris person i dobbeltværelse Kr ,- P ris pr. person i enkeltværelse Kr ,- (inkl. Fly, hotel, udflugter og entreer) Tillæg for forlængelse i Amazonas P ris person i dobbeltværelse Kr ,- P ris pr. person i enkeltværelse Kr ,- (inkl. Fly, hotel, udflugter og entreer) Inkluderet i hovedrejsen dansk rejseleder alle udflugter og ture iht. program inkl. transport alle nævnte måltider iht. program 3* hyggelige hoteller m. morgenmad (alle med eget bad og toilet) fly København Lima København (via en lufthavn i Europa) fly Puno Lima alle flyskatter til ovenstående fly trans fers til og fra hoteller/lufthavne Ikke inkluderet drikkevarer drikkepenge (ca. Kr. 250 pr person) Flyvning over Nasca Linjerne lommepenge lufthavnsafgift i Peru (ca. 110 kr. pr person) ans varsrisikoforsikring 4 5,- kr./pers. eks peditionsgebyr 125,- kr./faktura vaccinationer rejs efors ikringer D et er vigtigt, at der er tegnet rejseforsikring. Tilmelding & yderligere informationer: JETHONI TEL Anne: Tel

Peru Rundrejse 14 dage

Peru Rundrejse 14 dage Peru Rundrejse 14 dage Vores rejseplan til Peru Rundtur indeholder mange af Perus fantastiske landskaber samt klassiske oplevelser på en nonstop tur på 14 dage. Bliv vidne til en endeløs skønhed og føl

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk

Peruviansk & Boliviansk Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Cuzco Den Hellige Dal Machu Picchu Titicaca (Peru & Bolivia) La Paz Særligt fokus på: Interaktion med lokalbefolkningen Bæredygtig

Læs mere

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE Peru og Bolivia udgør tilsammen kernen af den vibrerende og moderne Andeskulturs centrum, hvorfra Sydamerikas storslåede præcolumbianske kultur opstod. Den sidste og

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 dage

Machu Picchu til Galapagos 15 dage Machu Picchu til Galapagos 15 dage Vores spændende tur Machu Picchu til Galapagos kombinerer tre af Sydamerikas største seværdigheder: De fantastiske ruiner Machu Picchu et stykke af verdens kulturarv,

Læs mere

PERU FOR FEINSCHMECKERE. Læserrejse med Weekendavisen d. 20. november - 5. december 2014-16 dage

PERU FOR FEINSCHMECKERE. Læserrejse med Weekendavisen d. 20. november - 5. december 2014-16 dage Læserrejse med Weekendavisen d. 20. november - 5. december 2014-16 dage PERU FOR FEINSCHMECKERE PERU FOR FEINSCHMECKERE - Kulinarisk læserrejse for Weekendavisen med Turen Går Til Peru & Bolivia-forfatter

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

Indonesiens Tropeøer

Indonesiens Tropeøer med dansk rejseleder Indonesiens Tropeøer Rundrejse til Bali, Lombok & Gili-øerne 15 dage Tag med på en drømmerejse til Indonesiens tropiske paradis på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vores spændende rundrejse

Læs mere

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Rejse til Mellemamerika med 2 MAYAERNES VERDEN 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Mexico City Puebla Catemaco Palenque Flores

Læs mere

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

PERU, IGUAZÚ OG BUENOS AIRES med Politiken Plus

PERU, IGUAZÚ OG BUENOS AIRES med Politiken Plus PERU, IGUAZÚ OG BUENOS AIRES med Politiken Plus Oplevelsesrejse i Sydamerika med inkahistorie, stor natur og 5 charmerende storbydage i Buenos Aires med dansk rejseleder, 17 dage Afrejse d. 22/01/2012

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

KINA BEIJING, XIAN & SHANGHAI REJSER MED DANSK REJSELEDER

KINA BEIJING, XIAN & SHANGHAI REJSER MED DANSK REJSELEDER KINA BEIJING, XIAN & SHANGHAI REJSER MED DANSK REJSELEDER Beijing Xian Shanghai Rejsen kort 1: 2: 3: 4: 5: Afrejse fra Danmark Ankomst til Beijing og introduktion til det kinesiske køkken (F, A) Historisk

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Happy Lama Travel - Dansk Vandrelaug - Bolivia - 2. til 20. oktober 2012

Happy Lama Travel - Dansk Vandrelaug - Bolivia - 2. til 20. oktober 2012 - Kontrasternes Bolivia - Kultur, natur og let vandring - Uyuni saltsletten Bolivia - Et overset oplevelsesparadis for den eventyrlystne placeret i hjertet af Sydamerika. Bolivia har, som Happy Lama Travels

Læs mere

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Afrejser i 2010 Kontrasternes Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Himlens Tempel - Beijing MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den

Læs mere

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Beijing og Shanghai 10 dage Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

Mageløse Mexico. 16 dages rundrejse på egen hånd. Rejse til MEXICO med

Mageløse Mexico. 16 dages rundrejse på egen hånd. Rejse til MEXICO med 16 dages rundrejse på egen hånd Rejse til MEXICO med Mageløse Mexico 16 dages rundrejse på egen hånd til Mexicos store riger Fra Mexico City og hele vejen ud til Playa del Carmen via Chiapas Mange vælger

Læs mere

Cubanske rytmer & palmestrande

Cubanske rytmer & palmestrande med dansk rejseleder Cubanske rytmer & palmestrande Rundrejse til Cuba 10 eller 11 dage Tag med til stemningsfyldte Havanna, Viñales dalens grønklædte kalkstensbjerge og verdens flotteste strande i Varadero

Læs mere

I tog tværs over Canada

I tog tværs over Canada Det er din tur... I tog tværs over Canada Rundrejser med dansk rejseleder Dybe fjorde, himmelstræbende bjergkæder, krystalklare søer, endeløse skove, åbne prærier, mægtige gletsjere og et rigt dyreliv.

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID Mød foråret i Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID De fleste kender til Spanien: Sol, strand og vand ud til Middelhavet eller spændende storbyer som Barcelona, Madrid eller Sevilla. Men Spanien

Læs mere

SOMMER PÅ VERDENS TAG

SOMMER PÅ VERDENS TAG SOMMER PÅ VERDENS TAG 13 dages eventyrlig rundrejse i Ladakh og besøg ved Taj Mahal Afrejse: juni-september Pris per person ved 2/4 personer: DKK 14.900/14.200 Farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder

Læs mere

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Vi flyver med Oplevelsesrejse med 2 Mexicos Kulturskatte 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Mexico City Taxco Puebla Oaxaca Tehuantepec

Læs mere

Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru

Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru Udsigt med indsigt Trekking og bjergbestigning i Peru Jan Lama Tvernø og Happy Lama Travel indbyder dig til at deltage i en fascinerende, kombineret natur- og kulturrejse i et af verdens smukkeste bjergområder

Læs mere

Andes, vin, pampa, tango & vandfald. Eksperter i eventyr

Andes, vin, pampa, tango & vandfald. Eksperter i eventyr Andes, vin, pampa, tango & vandfald Rundrejse program: Fredag 24 oktober 2014 København til Santiago de Chile via Madrid Afrejse fra København via Madrid til Santiago (D) Lørdag 25 oktober 2014 Valparaiso

Læs mere