NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. VM-håndbold og fællesspisning NYDUN-BREV NR. 3. Indhold: Redaktion DATO 26. JANUAR div.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. VM-håndbold og fællesspisning NYDUN-BREV NR. 3. Indhold: Redaktion DATO 26. JANUAR 2013. 1. div."

Transkript

1 ÅRGANG 1, NUMMER 3 DATO 26. JANUAR 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 3 Velkommen til NYdun-BREV Formand Bjarke Cloos Forårssæsonen er i gang og dermed også de traditionelt mest spændende kampe, der er afgørende for hvordan sæsonen ender. Det bliver forhåbentlig interessant at følge alle holdene både vores seniorhold i divisionerne, de mange ungdomshold der klarer sig rigtig godt og især de nye på-vej årgange, hvor det spirer af talent. På ungdomssiden har nogle af vores største årgange kvalificeret sig til Ligaen (den øverste række i det østlige Danmark på U16 og U18) på trods af, at de fleste spillere på 1. holdene er 1-års spillere, dvs. et år yngre end mange af spillerne på modstanderholdene. Det er imponerende, at vi har hele tre Liga-hold i år i U16 og U18! Om få måneder er det forår, og det betyder allerede nu en stor planlægning af de mange aktiviteter. I kan læse mere om nogle af de kommende aktiviteter i dette nyhedsbrev og se alle datoerne i kalenderen på sidste side. Husk at få dem noteret i familie-kalenderen med det samme. Vi er i gang med at lægge trænerkabalen for næste sæson, planlægge en masse stævner og ture, håndboldskole, det kommende Nykredit Frederiksberg Natløb samt en masse andre aktiviteter. Så der kommer ikke til at mangle oplevelser i foråret. Til gengæld kræver alt dette en masse frivillige hænder, så hvis du har overskud til at hjælpe, også bare et par timer en enkelt gang eller en gang i mellem, modtager vi det med glæde. Husk på at BK Ydun alene drives af frivillig ulønnet arbejdskraft, så hvis ikke der var nogen der gjorde noget, så var der ingen klub! Kontakt gerne et af bestyrelsesmedlemmerne eller skriv til os på God læselyst! VM-håndbold og fællesspisning Fredag d. 18. januar spillede Danmarks VM-herrer mod Makedonien. I den forbindelse var der fællesspisning i Frederiksberg Hallens restaurant og VM-håndbold på storskærm. Der var ca. 100 pers. til spisning og blev en hyggelig aften af både spillere, forældre og trænere. Som man ved, vandt Danmark kampen og er videre til slutspillet. Vi håber vi kan arrangere flere fællesspisninger, når det kan passe ind i programmet. Tak for opbakningen. Indhold: 1. div. damer 2. div. herrer Natløb Nordisk bronze Bjerringbro cup Partille cup Klubmodul Redaktion Ansvarlig redaktør: Karsten Christoffersen Redaktion: Susan Nielsen Næste nummer: Marts Deadline for annoncer og artikler er 5. marts.

2 NYDUN-BREVET Side 2 1. div. damer Forårssæsonen er i gang og desværre har damerne ikke helt opnået så mange point, som først håbet. Damerne har været ramt af en del skader, men dette har samtidig givet mulighed for nogle af vores dygtige U18 piger til at spille med holdet. Damerne har også fået tilgang af et par enkelte spillere, så vi krydser fingre for at de får de nødvendige point. De næste kampe bliver afgørende for, om de bliver i 1. div. eller skal ud i kvalspil for at undgå nedrykning. De har derfor brug for al den opbakning, som overhovedet muligt. Tjek kampprogrammet nederst på siden og mød op for at give damerne støtte. 1. div. Damer - hjemmekampe Københavns Tyske Øl-bar Gl. Kongevej 147 Hovedsponsor for 1. div. og 2. div. damer Dag Dato Kl. Hjemmehold Udehold Ons :30 BK Ydun Tarm-Foersum GF Søn :00 BK Ydun Hadsten Sports Klub Lør :00 BK Ydun Fredericia HK 1990 Ons :00 BK Ydun Ajax København I forbindelse med damernes kamp d. 6. marts, afholdes der sponsorarrangement med foredrag af Søren Holmgreen og en lille let anretning. Søren Holmgreen er top-motivator, mental træner og olympisk guldvinder. Læs mere om Søren på

3 ÅRGANG 1, NUMMER 3 Side 3 2. div. herrer Vores 2. div. Herrer ligger stadig i øverste del, så det er stadig spændende om de kan nå slutspillet om oprykning til 1. div. Herrerne er desværre også ramt af skader, men gudskelov er truppen blevet så stor, så der er spillere at tage af. Herrerne ligger i samme række som vores naboklub og de har spillet mod hinanden to gange. Begge gange var der fuldt hus og en massiv stemning, der var en ligakamp værdig. Vi hepper på vores drenge og håber de lige får de ekstra point, hvor det er sjovere at spille med. HS2, der ligger i kvalrækken og også i den bedre halvdel, men har svært ved at nå pladsen til oprykning. Men de forbliver helt sikkert i rækken, hvilket er rigtig flot i deres første sæson i den række. Vi ser frem til at følge dem i de næste sæsoner og forhåbentlig en oprykning. Nykredit Frederiksberg Natløb Fredag d. 31. maj afholdes der Nykredit Frederiksberg Natløb igen i forbindelse med Frederiksberg Dagene. Dette er en aktivitet, hvor alle forventes at hjælpe til, så sæt x i kalenderen allerede nu. I dagene op til løbet er der også behov for hjælp. Mere om dette senere. Men har man nogle gode idéer til aktiviteter på ruten eller kender nogle, der vil spille musik eller anden sjov gimmick, så kontakt gerne Bjarke eller Susan på Vi kan altid bruge nye idéer.

4 NYDUN-BREVET Side 4 Bronze ved de nordiske mesterskaber I juledagene deltog Yduns U16 piger i Norden Cup i Gøteborg. Stævnet betragtes som det uofficielle nordiske mesterskab, og kun rigtig gode hold fra de nordiske lande bliver inviteret med til stævnet. Mange af pigerne var med sidste år, hvor det blev til sølv i U14 rækken, så pigerne var opsat på også at nå langt i år. målet, men det kneb desværre med at få scoret nok på de stærke svenskere. Bronzekampen var mod de norske mestre fra Tindlund IF. Pigerne kom bagud fra starten, men fik kæmpet sig op til uafgjort ved pausen. I 2. halvleg bølgede det lidt frem og tilbage i stillingen, men til sidst trak Yduns piger fra og vandt bronzekampen med Önnereds HK, der havde besejret pigerne i semifinalen, vandt efterfølgende finalen med hele over Sønderjyske Ungdom, så måske var semifinalen alligevel den "moralske finale". Tillykke til pigerne med det flotte resultat. I den indledende pulje gjorde pigerne rent bord med tre flotte sejre og en samlet målscore på hele +57. Derefter blev svenske Huddinge besejret med i en flot spillet kvartfinale. I semifinalen mødte pigerne Önnereds HK, der betragtes som Sveriges bedste hold i år. Det blev desværre til et nederlag på og dermed en bronzekamp på finaledagen i dag. Julie Munkø stod ellers en fantastisk kamp i Juleturen til Bjerringbro I juledagene drog ca. 100 spillere og trænere til Bjerringbro cup på årets juleklubtur. Det var hold lige fra U10 og op til U16. Her skulle de møde flere gode hold, især fra det jyske. Årets juleklubtur er en god anledning til at hygge sig på tværs af køn og årgangene og denne tur var ingen undtagelse. Holdene bor på en nærliggende skole og man kan roligt sige, at de kom hinanden ved. Men hyggeligt var det. U10 drenge A nåede til semifinalen, men måtte se sig slået af Skanderborg i en tæt kamp. De øvrige U10 piger og drenge samt U12 og U14 piger nåede til mellemrunden. U16 drengene nåede helt til finalen og efter en tæt kamp og med forlænget spilletid, måtte de se sig slået af HEI med en enkelt pind. Tillykke til U16 drengene med sølvmedaljen.

5 ÅRGANG 1, NUMMER 3 Side 5 Årets sommerklubtur går igen til Partille Cup i Gøteborg. Dette er for alle og stævnet er opdelt i årgange. Vi håber at vi bliver endnu flere i år, da vi også gerne vil have vores nyoprykkere fra U8 med. Partille cup er verdens største udendørsstævne med mere end deltagere fra ca. 40 forskellige lande. Alene dette er en oplevelse i sig selv. Åbningsceremonien er et OL værdigt og foregår i Scandinavium med indmarch og masser af underholdning. Selve stævnet foregår i dagene d juli, men vi plejer at tage af sted en dag før, så man har en dag i forlystelsesparken Lisaberg. Nærmere info kommer senere, men man kan se mere om Partille cup på Tilmelding vil foregå via U10 drenge til DM BK Yduns U10 drenge er inviteret til uofficielt DM i dagene d april og det foregår i Greve. Det er de 3 bedste hold i hver A-række i hele landet, der bliver inviteret. Vi ønsker drengene tillykke med resultatet og held og lykke til DM. HUSK ungdomsafslutning d. 3. maj, Med overrækkelse af medaljer til de små årgange (op til U8) og vi hylder spillere i de enkelte årgange med flid og fiduser. Og så selvfølgelig en masse hyggelige timer. Tilmelding vil foregå via mere herom senere.

6 NYDUN-BREVET Side 6 Lørdag d. 9. februar afholdes der traditionen tro Fastelavn på Frederiksberg Rådhus. BK Ydun har i mange år været samarbejdspartner og det gælder også i år. Men vi har behov for nogle hjælpere til oppyntning, udlevering af slikposer og juice, styring af tønderne og oprydning. Vi mødes ca. kl. 10 og det forventes af slutte ca. kl. 15. Så skal børnene alligevel slå katten af tønden, kan vi godt bruge noget forældrehjælp. Og er du nået over tøndeslagningsalderen, så kan vi i hvert fald også bruge hjælpen. Der vil være kaffe eller sodavand og fastelavnsboller til hjælperne. Skriv gerne til Susan eller fang hende i hallen senest d. 1. februar. mail: Frederiksberg kommune samler ind til Congos børn i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp. BK Ydun hjælper til denne indsamling ved at gå med raslebøsser til fastelavn på Rådhuset. Vi har tidligere også været med til Sankt Hans festen i Frederiksberg Have og også sidste års fastelavn. Fredag d. 1. marts vil der blive afholdt et stort bankospil i Kedelhallen til støtte for indsamlingen. Det arrangeres af Frederiksberg Kommune i samarbejde med Frederiksberg Idræts Union. Ambassadørerne Sebastian Dorset og Flemming Toft kommer og råber numre op. Hold øje med annoncerne i Frederiksberg Bladet eller tjek

7 ÅRGANG 1, NUMMER 3 Side 7 Masser af aktiviteter Som man kan se af kalenderen på sidste side, samt læse i lederen, så kommer der til at ske rigtig meget i foråret og forsommeren. Nogle af aktiviteterne ligger efter oprykning til de nye hold, der jo sker d. 1. maj og overgangen til at man måske skal hedde noget andet, kan skabe forvirring, når der skal tilmeldes til stævner mv. Til stævnerne i Fløng (1 dag) og i Albertslund (2 dage) er det for alle de nye årgange. Til begge stævner er det for alle, også det kommende U7/U8, der deltager i en mix-række. Til disse udendørsstævner har BK Ydun et telt med, så vi laver et samlingssted for alle. Her vil det være muligt at lave et kaffe-/kagebord, så forældrene også får et par hyggelige dage, hvis vejret ellers tillader det :) Til Partille er det for U10 og opefter. Her kan de nuværende U8, der rykker op til U10 også deltage. Vi vil forsøge at lave holdene, så så mange som muligt kan deltage. I løbet af maj og juni vil der også være stævner i Beach Handball. Vi kender desværre ikke datoerne endnu, men de bliver meldt ud så hurtigt vi kender dem. I juni måned afholder vi igen håndboldskole. Det vil være en weekend fra fredag til søndag og for alle årgange. Vi kender ikke datoerne præcist endnu, men forventes at blive i uge 24, såfremt hallerne er ledige. Oprykning pr. 1. maj Som skrevet sker oprykning til de nye årgange d. 1. maj. Når hele trænerkabalen er på plads, skal trænerne lægge deres planer og for de fleste årgange vil der blive afholdt forældremøder i løbet af april og frem til sommerferien. Der vil selvfølgelig blive udsendt indkaldelser løbende, så snart datoerne kendes. Men der er rift om mødelokalerne. I de fleste årgange er trænerne ved at være på plads, men da vi lige mangler et par stykker, vil det først blive meldt ud, når alt er på plads. Vi håber, I har lidt tålmodighed endnu, før vi udløser spændingen. Men vi vil gerne have lukket de sidste aftaler før det hele meldes ud. Det nye klubmodul BK Ydun har nu fået det nye klubmodul op at køre. Rigtig mange medlemmer har fået oprettet en profil og dermed også betalt kontingent. Ved opstart af nye systemer er der som regel lidt børnesygdomme og dem har vi desværre heller ikke været forskånet for. Vi arbejder videre med dem for at løse dem. I det nye klubmodul vil man også fremover skulle betale for stævner og ture, ungdomsafslutning, fællesspisning mv. Disse aktiviteter vil ligge under punktet event oppe i øverste bjælke. Dette gør det meget nemmere for os, da vi så med det samme kan se, hvem der er tilmeldt og har navn og årgang i oplysningerne. Der er også en webshop i det nye modul, hvor man kan købe klubtøj, strømper mv. Læs mere om dette på næste side. Passivt medlemskab I det nye modul er det også muligt for forældre, bedsteforældre, søskende, venner og hvem man ellers kender, at oprette et passivt medlemskab. En klub kan altid bruge flere støtter/supportere, og et passivt medlemskab koster kun kr. 150 pr. halvår og er med til støtte op om fælles aktiviteter som juleafslutning mv., samt hjælp til spillere, der ikke kan komme med på klubture af økonomiske årsager. Så fortæl det gerne videre til dem du kender.

8 NYDUN-BREVET Side 8 Ny webshop I det nye klubmodul, hvor man har oprettet en profil, ligger der også en webshop med vores klubtøj. Man går ind og bestiller på og betaler med dankort. Tøjet kommer så til hallen efter 2-3 uger. Nemt og sikkert. Hummel hoodie Voksen kr. 335,- Børn kr. 260,- Hummel t-shirt Voksen kr. 200,- Børn kr. 165,- Hummel shorts Voksen kr. 175,- Børn kr. 135,- Hummel dragt Voksen kr. 385,- Børn kr. 310,- Strømper i Ydun farver De kendte hummel strømper i lækker kvalitet i Yduns farver lilla/hvid eller hvid/lilla. Findes i både kort og lang model. Kort model Lang model 60 kr. (vejl. 80 kr.) 70 kr. (vejl. 90 kr.) Ydun strømpe med vores kendte Ydun logo. Kort model i hvid med lilla logo. (ikke i webshop) 1 par 40 kr. 3 par 100 kr. Alle strømper er på lager og kan afhentes på kontoret i åbningstiden

9 ÅRGANG 1, NUMMER 3 Ønsker du også at få dit logo her, så kontakt sponsoransvarlig José Reyes på tlf Side 9 Sponsorer og samarbejdspartnere 2012/13 Tøjsponsorer: Hovedsponsorer 1. div. og 2. div.: Personlige sponsorer: Samarbejdspartnere: Falkoner allé, 41, 2000 Frb. Ungdomssponsorer:

10 NYHEDSBREV - ÅRGANG 1- NR. 3 BK Ydun Kontoret Kontoret er åbent på følgende tidspunkter: Onsdag kl Fredag kl Man kan enten henvende sig personligt eller skrive en mail til Ved personlig henvendelse, vil det være muligt at prøve klubtøj, foretage indmeldelser, tilmelding til diverse arrangementer mv. Bestyrelsen Formand: Bjarke Cloos Ungdomsformand: Christina Christensen Arrangementer: Hanne Fugmann Kasserer: Andreas Nikolajsen Klub og udvikling: Sisse Jongberg Tøj/Mat.ansvarlig: Susan Nielsen Seniorformand: Gorm Andersen Sponsoransvarlig: José Reyes Medieudvalg: Karsten Christoffersen Vil du også ha en annonce med? 1/1 side kr. 500,- 1/2 side kr. 300,- 1/4 side kr. 200,- 10% rabat hvis man tegner sig for 4 annoncer Kan være fordelt over flere numre af NYdun-brevet eller i et enkelt Send mail med firmaoplysninger og jpg-fil inden deadline NYdun-brevet udsendes til ca. 400 medlemmer og deres familier Kalender april Frøcup (U10+U12) april DM (U10 drenge) 3. maj Ungdomsafslutning 26. maj Fløng cup (alle) 31. maj Nykredit Frederiksberg Natløb juni Albertslund cup (alle) Juni 2013 Håndboldskole Uge Partille Cup (alle) Udgivelsesplan: Marts 2013 Maj 2013 Deadline d. 5. i ovenstående mdr. Derudover kan der forekomme andre arrangementer, så hold øje med vores hjemmeside.

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion

NYDUN-BREVET. Velkommen til NYdun-BREV. U4 og U6 NYDUN-BREV NR. 5 DATO 30. SEPTEMBER 2013. God sæson og god læselyst! Redaktion ÅRGANG 2, NUMMER 1 DATO 30. SEPTEMBER 2013 NYDUN-BREVET NYDUN-BREV NR. 5 Velkommen til NYdun-BREV Formand Andreas Nikolajsen Så starter turneringen endelig! I alle afdelinger har forberedelserne været

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr.

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr. 31. årgang nr. 2 Maj 2004 Idrætsbladet Medlemsblad for Sankt Annæ Idrætsforening Formanden - tak for en god sæson Generalforsamlingen - referat fra klubbens øverste myndighed Badminton - supersæson for

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 1 februar 2012 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Løb med DGI i Vindinge En kold januar aften havde Vindinge Idrætsforening og DGI indkaldt til informationsmøde om opstart

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Forsidebillede fra sidste års Marathondøgn udfordringskamp mellem borgmesteren og Øresund Tennis 1. single, Henrik KC. Vi har lovet, at det forbliver en hemmelighed,

Læs mere

BORDTENNISAFDELINGENS MEDLEMSORIENTERING BLADET DER GÅR LIGE TIL KANTEN. 26. årgang 2010/11 Nr. 3

BORDTENNISAFDELINGENS MEDLEMSORIENTERING BLADET DER GÅR LIGE TIL KANTEN. 26. årgang 2010/11 Nr. 3 changing the future of diabetes Diabetes er godt på vej til at blive en del af fremtiden for flere og flere unge mennesker verden over. Derfor er det vigtigt at gøre en indsats i dag, da diabetes i nogle

Læs mere

HUSK. Læs også klubbens hjemmeside DEADLINE TIL DET NÆSTE ØK-NYT ER 15. AUGUST DIN BANK BEHØVER IKKE AT VÆRE TUNG AT DANSE MED

HUSK. Læs også klubbens hjemmeside DEADLINE TIL DET NÆSTE ØK-NYT ER 15. AUGUST DIN BANK BEHØVER IKKE AT VÆRE TUNG AT DANSE MED Læs også klubbens hjemmeside...der finder du forskellige informationer om klubben. Du kan læse om de ting der rør sig i klubben - læse referatet fra de sidste kampe - og der er også masser af billeder.

Læs mere

KONTAKTLINSEN 3 / August 2011 43. Årgang

KONTAKTLINSEN 3 / August 2011 43. Årgang AGF GYMNASTIKFORENING KONTAKTLINSEN 3 / August 2011 43. Årgang Dorthe Larsen og den lokale Keld Petersen på scenen ved operakoncerten på den gamle sportsplads FODBOLD BADMINTON VOLLEYBALL PETANQUE HÅNDBOLD

Læs mere

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang

Nr. 1. Medlemsblad for Skensved Idrætsforening. 41. årgang Medlemsblad for Skensved Idrætsforening 41. årgang Nr. 1 Maj 2014 Ny redaktør på Kvartetten For et stykke tid siden blev jeg spurgt, om ikke det var noget for mig, at overtage posten som redaktør for Kvartetten

Læs mere

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang.

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. NR.2 MAJ 2013 34. ÅRGANG Miki Hendriksen Forsidefotoet er denne gang Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. 134 2 FORMANDS NYT Så blev det rigtig forår med dejlig solskin og solen håber jeg også

Læs mere

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011

Generalforsamlinger. Ålholm Idrætsforening. Nr. 31 Februar 2011 Side 1 - Ålholmeren Nr. 31 Februar 2011 Generalforsamlinger 2011 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man har gyldigt medlemskab

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret!

Indkaldelser til. Ålholm Idrætsforening. Nr. 27 Februar 2009. Derfor mød op! Stil op der er brug for dig! Eller kom og benyt din stemmeret! Side 1 - Ålholmeren Nr. 27 Februar 2009 Indkaldelser til generalforsamlinger 2009 i Ålholm Idrætsforening Medlemmer og eller forældre indkaldes hermed til generalforsamling i den eller de afdelinger, man

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset!

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset! S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006 Godt år for drengene Vi kan i drengeafdelingen se tilbage på en helt i igennem succesrig sæson. I foråret var målet at vinde drenge

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014 H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å 3 August 2014 Nyt i Haderslev H.I.F.: H.H.I.F. SHOP H.H.I.F. Tilmeld dig gratis på: www.hh-if-shop.dk Og spar penge allerede i dag... HHI Bestyrelse

Læs mere

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang.

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang. SIK - NYT 18. årgang 2015 FODBOLDAFDELINGEN Februar - Nr. 2 FORMANDEN HAR ORDET Vintervejret er over os, men trods det så er træningen så småt ved at starte. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

Generalforsamling i Bagsværd Atletik Club

Generalforsamling i Bagsværd Atletik Club Generalforsamling i Bagsværd Atletik Club Tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19:00 på Bagsværd Stadion NDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I BAGSVÆRD ATLETIK CLUB 2 Beretninger Formanden 4 Ungdom 6 Senioratletik

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG Kiffen udgives af Korsholm Idrætsforening. Bladet omdeles gratis til husstande i Norring, Riisbakken,

Læs mere

Børne- og Ungefolder 2015-16

Børne- og Ungefolder 2015-16 Børne- og Ungefolder 2015-16 Side 1 Børne- & Ungeudvalget i JHF Kreds 7 2015-2016 Klaus K. Svendsen Seminarievej 132 6760 Ribe Mobil: 28 83 35 67 Mail: klaussvendsen@icloud.com Ansvar: Høje Piger Flemming

Læs mere

HGI-Nyt. 36. årgang Maj 2012 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang Maj 2012 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang Maj 2012 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

SogneBladet ENGUM BREDAL ASSENDRUP. Gospel Sæsonstart

SogneBladet ENGUM BREDAL ASSENDRUP. Gospel Sæsonstart SogneBladet ENGUM BREDAL ASSENDRUP Nr. 3 JULI AUGUST SEPTEMBER 2014 SOMMERFESTEN I ENGUM VAR EN FIN BLANDING AF MOTION, SPORT HØJT HUMØR, FEST, SJOV OG BALLADE... Engum UI Fodboldafdelingen Dommere Petanque

Læs mere