- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, Roskilde Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk"

Transkript

1 TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine kunder TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, Roskilde Tlf Konsulent- og skrivehjælp - om at skrive journalistisk Foredrag og på-vej-hjem-møder

2 TEKSTperimentariet om pressemeddelelser der virker En god pressemeddelelse er mange penge værd, fordi nyheden breder sig som ringe i vandet 1. Om pressen og pressekontakt: Sådan tænker og arbejder journalisterne. 2. Om nyhedsværdien: Hvor er nyheden i jeres historier? 3. Om pressemeddelelsen: Skriv journalistisk og direkte til spalterne. 4. Om målgrupper og medier: Vinkling er det halve arbejde. Efter workshoppen redigerer Lise Evald Hansen deltagernes pressemeddelelser. Denne workshop henvender sig til alle, der har lyst til at bruge pressen i markedsføringen, hvad enten det er som kommunikationsmedarbejder, ejerleder eller iværksætter. Den er også relevant for foreninger, frivillige og privatpersoner, der har noget på hjerte, og for dig, der vil etablere dig i journalisternes bevidsthed som ekspert. I denne workshop arbejder vi med den gode pressemeddelelse hvad skal der til, for at pressen bider på? Deltagerne får en grundlæggende forståelse for pressens spilleregler og arbejdsmetoder. Efter workshoppen er de i stand til at se nyheden i deres gode historier og kan bruge medierne som et godt redskab i markedsføringen. At komme i mediernes søgelys er en god og billig vej til opmærksomhed. Første skridt er at skrive en pressemeddelelse, der fænger hos journalisterne. På workshoppen får deltagerne både indsigt i den journalistiske tankegang og de rigtige værktøjer til at skrive en pressemeddelelse, der går rent ind. Workshoppen om pressemeddelelser var veltilrettelagt, lærerig og afvekslende. Blandingen af oplæg, diskussioner, øvelser og historier fra det virkelige liv gjorde undervisningen levende og relevant. Det var meget inspirerende at lære af de andres erfaringer og udfordringer. Sundhedscoach Nee Frydendahl, Frydendahl Coaching. På workshoppen underviser Lise Evald Hansen, som er kommunikationsjournalist (DJ) og indehaver af TEKSTPERTEN. Workshops i foreninger og virksomheder efter aftale. pr. deltager kr., eks. moms. fuld forplejning, kompendium og skabelon til den gode pressemeddelelse samt efterfølgende redigering af en pressemeddelelse. Denne workshop er oplagt at bruge som fælleskursus for frivillige i en forening, der vil være med til at sætte dagsordenen i medierne.

3 TEKSTperimentariet om sælgende salgsmateriale Godt salgsmateriale skal fra første linje ramme og røre den potentielle kunde Af indholdet kan nævnes: 1. Kend jeres kunder og skriv direkte til dem. 2. Sådan sælger I til nye og eksisterende kunder. 3. Hvad kan AIDA og de andre modeller? 4. Skrivetips og gode råd. Denne workshop henvender sig til alle, der arbejder med salg og marketing som enten fuldtidssælger, markedsføringsansvarlig eller ansat/leder, der står for virksomhedens salg. Workshoppen kan både bruges som støtte til de gode produktionsmedarbejdere, der har svært ved at fylde sælgerkasketten ud, og som peptalk og ny inspiration til sælgergruppen. Workshoppen har fokus på salg og salgsmateriale, der kan sælge virksomhedens produkter. Vi arbejder med de daglige salgsudfordringer hvordan opnår sælgere den ønskede kontakt til kunden og udarbejder salgsmateriale, der kan støtte salgsprocessen? På workshoppen får deltagerne ny viden, feedback på indgroede vaner og nye idéer fra både underviser og de øvrige deltagere. Med hjem får deltagerne værktøjer til at nytænke salgsprocessen, lave fængende salgsmateriale og en skabelon til et godt salgsbrev. Et godt salgsmateriale tager udgangspunkt i kunden og hans behov. På denne workshop lærer deltagerne, hvordan det gøres rent praktisk. På workshoppen underviser Lise Evald Hansen, som er tekstforfatter og kommunikationsjournalist (DJ). pr. deltager kr., eks. moms. fuld forplejning, kursuskompendium og skabelon til det gode salgsbrev. Kombinér TEKSTperimentariet om branding, - om salgsmateriale og - om at blive fundet på nettet og få mest markedsføring for pengene. Bestil de 3 TEKSTperimentarier samtidig og få 10 % rabat. Workshopen kan også med fordel kombineres med TEKSTperimentariet - om at kende sine kunder.

4 TEKSTperimentariet om branding for begyndere Første skridt mod øget synlighed er at blive bevidst om virksomhedens identitet og gode historier I denne workshop arbejder vi med at finde og fortælle firmaets gode historier i ord, farver og layout. 1. Storytelling som salgsværktøj. 2. Den journalistiske vej til hvem, hvad og hvorfor. 3. Signalværdien i farver, skrifttyper og materialer. Denne workshop henvender sig især til virksomhedsledere, sælgere, medarbejdere i markedsføringsafdelingen og iværksættere. Workshoppen kan også bruges som stil-og-tone-workshop for hele virksomheden. Alle virksomheder har en speciel kultur og en særlig indgang til branchen, som adskiller dem fra konkurrenterne. Ved at kende identiteten og bruge den overalt i jeres kommunikationen, fremstår I troværdige og skaber trofaste kunder, loyale medarbejdere og i sidste ende mersalg. På workshoppen bliver deltagerne præsenteret for en række spørgeteknikker og øvelser på vej mod at finde de gode historier, der skal fortælles. Ved hjælp af input fra underviserne og indspark fra de øvrige deltagere får deltagerne mulighed for at arbejde med branding i praksis. Workshoppen opstår i synergien mellem den visuelle kommunikation og fortællingerne med ord. Undervejs bliver deltagerne klogere på, hvordan de sikrer, at både den grafiske linje og den øvrige kommunikation afspejler virksomhedens værdier og visioner. ud fra devisen lær i dag, brug i morgen og tager derfor altid udgangspunkt i netop de udfordringer, deltagerne sidder med i dagligdagen. TEKSTperimentariet Undervisere på workshoppen er tekstforfatter og journalist (DJ) Lise Evald Hansen og grafisk designer Rune Nyman fra OMW grafisk kreativitet. pr. deltager kr., eks. moms. fuld forplejning, kursusmappe samt farve- og materialeprøver. Kombinér TEKSTperimentariet om branding, - om salgsmateriale og - om at blive fundet på nettet og få mest markedsføring for pengene. Bestil de 3 TEKSTperimentarier samtidig og få 10 % rabat.

5 TEKSTperimentariet om at blive fundet på nettet Cirka 80 % af alle køb starter i dag med en søgning på nettet På workshoppen kommer vi blandt andet ind på: 1. Hvad skal en god hjemmeside kunne? 2. Bagom Google. 3. Tekniske fif og fiflerier. 4. Skriv søgemaskineoptimeret og klart. Denne workshop henvender sig til alle, der interesserer sig for online markedsføring og ønsker at bruge hjemmesiden som salgsredskab. Workshoppen er både relevant for dem, der selv udfører søgemaskineoptimeringen, og dem, der vil klædes godt på til mødet med webmasteren. Der er mange penge at tjene ved at være på side 1 hos Google, og det hele starter med de rigtige søgeord. Efter denne workshop ved deltagerne, hvordan Google tænker og hvordan de uden de store udgifter kan sikre, at virksomhedens hjemmeside bliver fundet. Deltagerne får et solidt kendskab til søgemaskiner og online markedsføring. Derudover går de hjem med øget indblik i den særlige teknik at skrive tekster til internettet. En god hjemmeside, der kan findes af søgemaskinerne, er et godt og billigt salgsredskab. På denne workshop lærer deltagerne, hvordan det gøres rent praktisk. På workshoppen underviser tekstforfatter og journalist (DJ) Lise Evald Hansen og søgemaskineekspert John Hilmer fra Hilmer Consulting markedsføring på internettet. pr. deltager kr., eks. moms. fuld forplejning og kursusmateriale. Kombinér TEKSTperimentariet om branding, - om salgsmateriale og - om at blive fundet på nettet og få mest markedsføring for pengene. Bestil de 3 TEKSTperimentarier samtidig og få 10 % rabat.

6 TEKSTperimentariet om at kende sine kunder At sælge handler først og fremmest om at kende sine kunder og deres behov På workshoppen kommer vi bl. a. ind på: 1. Forskellige tænke- og handlemåder hos forskellige målgrupper. 2. Lyserødt, light - eller bare latterligt? 3. Sådan kan du fange henholdsvis mandlige og kvindelige kunder. 4. Kunsten at sælge en boremaskine. Workshop henvender sig til alle, der arbejder med salg eller marketing som enten fuldtidssælger, markedsføringsansvarlig eller ansat/leder, der står for virksomhedens salg. Deltagerne bliver klogere på, hvordan kunderne tænker. Hvad er vigtigt for kunden i salgsprocessen, og hvordan kommunikerer vi bedst nytten af vores produkter, så kunderne føler sig ramt? Efter workshoppen er deltagerne i stand til at lave en målrette salgsindsats. På workshoppen bliver deltagerne præsenteret for blandt andet biologisk og købeteknisk viden om kunderne. Workshoppen giver god mulighed for at blive bevidst om indgroede salgsvaner og revidere dem til fordel for et bedre salg. Deltagerne får bogen Kig dine kvindelige kunder i kortene med hjem. Jeg har allerede gjort stor brug af værktøjerne og er ved at planlægge min markedsføring af ØresundsOperaen. Jeg kom hjem med fornyet energi og flere idéer til videreudvikling af min voksende virksomhed. - Indehaver Merete Sveistrup, ØresundsOperaen. Undervisere er Lise Evald Hansen, biolog og journalist (DJ) og tekstforfatter Morten Lind, der har stået for en række reklamekampagner. Workshoppen varer fra til kl til kl og pr. deltager kr., eks. moms. fuld forplejning, kursusmateriale og bogen Kig dine kvindelige kunder i kortene. Denne workshop kan bruges som inspirations- og debatdag for salgsafdelingen.

7 TEKSTperimentariet om at skrive journalistisk En god artikel er levende og letlæst, også når indholdet er fagligt tungt Workshoppen handler blandt andet om: 1. Fra journalistens værktøjskasse. 2. Hvad kan en journalistisk synopsis og hvordan laver du den? 3. Vinkling, medier og målgrupper. 4. Det gode interview. Denne workshop henvender sig til alle, der skriver artikler og har lyst til at blive inspireret af det journalistiske håndværk. Deltageren kan være kommunikationsmedarbejder, specialist med ønske om at skrive i medierne eller måske almindelig medarbejder, der ofte bidrager til personalebladet. Workshoppen gør deltagerne klogere på, hvordan en artikel bygges op fra den første research til det færdige produkt. Det er vigtigt at have sine centrale budskaber og vinklingen på plads; deltagerne går hjem med øget indsigt i de journalistiske værktøjer og en række praktiske tip i tasken. På workshoppen får deltagerne indsigt i kommunikationsjournalistens arbejde og får de rigtige værktøjer til at skrive journalistisk, fængende og fagligt klart på én gang. Lise Evald Hansen er fantastisk god til både at fastholde den røde tråd i teksten samt - ikke mindst - at finde essensen i det personlige udtryk og de værdier, virksomheden står for. Indehaver Mette Alleslev, SamtaleAkademiet. På workshoppen underviser Lise Evald Hansen, der arbejder som kommunikationsjournalist (DJ) for en række virksomheder. Workshoppen varer fra til kl til kl og pr. deltager kr., eks. moms. fuld forplejning og fyldigt kursuskompendium med tips og tricks. Denne workshop kan bruges som inspirations- og debatdag for kommunikationsafdelingen.

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne

Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Gør hjemmesiden synlig på søgemaskinerne Der er mange måder at gøre jeres hjemmeside synlig i søgemaskinerne på. På dette kursus kommer vi omkring de fleste med fokus på, hvad I selv kan gøre for at komme

Læs mere

for ikke-journalister

for ikke-journalister 2-DAGES KURSUS WEBJOURNALISTIK for ikke-journalister Du får både skriftlig og mundtlig evaluering af dit site! Væk dine brugeres interesse skab de rigtige overskrifter, vinkler og punch -lines på din hjemmeside

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet

Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Digital tilstedeværelse Bliv synlig på nettet Det er blevet vigtigere end nogensinde at være tilstede på de digitale platforme. Derfor har Esbjerg Erhvervsudvikling, i samarbejde med FET, Sydvestjysk Udviklingsforum

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Confex kursuskatalog 2011

Confex kursuskatalog 2011 Mød os på www.confex.dk Tid til ledelse og personlig udvikling? Confex kursuskatalog 2011 KURSUS 2011 Her bliver du præsenteret for et udsnit af de kurser, konferencer og uddannelser, Confex kan tilbyde

Læs mere

ER DIT BRAND I LIVE?

ER DIT BRAND I LIVE? ER DIT BRAND I LIVE? Få fuld valuta for dine markedsføringskroner uden, at det koster dig kassen! Sidder du som marketingansvarlig i en afdeling, hvor I er presset på både tid og penge? Har I en kommunikationsstrategi

Læs mere

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 4 Luk op for noget godt Sådan bruger du håndbogen 4 Værktøjer til rekruttering 6 Planlægning og forberedelse Trin 1-9: Kom godt

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation

Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Hvorfor bruge ressourcer på PR? s. 1 Kapitel 2. En god historie s. 4 Kapitel 3. Hvordan finder man de interessante

Læs mere

DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU

DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU UDDANNELSESLINJER BDUs uddannelseslinjer består hver især af tre faste kursusmoduler plus et valgfrit modul, som du frit kan vælge ud fra tre moduler. Du har således yderligere

Læs mere

Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk

Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk Vind eller forsvind på internettet valget er dit! GoMINIsite ApS Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.gominisite.dk Carsten Wendt Virksomhedsrådgiver www.carstenwendt.dk Vil andre anbefale

Læs mere

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting Sådan får du med PR & sociale medier René Hjetting Sådan får du succes med PR og sociale medier 2014 René Hjetting 1. udgave, 1. oplag Trykt i Danmark 2014 ISBN: 978-87-997580-0-5 (Trykt udgave) ISBN:

Læs mere

Din virksomheds internationale website. Eksport

Din virksomheds internationale website. Eksport Din virksomheds internationale website Eksport Din virksomheds internationale website Denne guide skal hjælpe dig med at sikre, at din virksomheds website også fremstår professionelt, når sproget er et

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at bruge video

Sådan kommer du i gang med at bruge video Sådan kommer du i gang med at bruge video INDHOLD INDLEDNING... 3 DERFOR SKAL DU I GANG MED AT BRUGE VIDEO... 4 OVERVEJELSER... 5 SOCIALE MEDIER... 5 YOUTUBE... 6 OPDATER OFTE... 6 UDSTYR... 6 HVAD SÅ

Læs mere

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Kurser og efteruddannelse EFTERÅR 2011 Danmarks Medie- og Journalisthøjskole strategi 1 4000 kursister på Ét år tager næppe fejl Hvis du overvejer at blive bedre til dit nuværende job eller at klæde dig

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine.

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Marketing Lead Scoring Hjemmeside Side 1 INDLEDNING 3 SÅDAN OPLEVER KUNDERNE DIN HJEMMESIDE 4 1. SEK. FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET 4

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2014

DELTAG I NYE MÅL 2014 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2014 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER FLÆSKETORVET 68, 1 DK-1711 KØBENHAVN V T : +45 33 25 33 27 W: WWW.BJERGK.DK E : KONTAKT@BJERGK.DK

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1 7 effektive tips TIL MARKEDSFØRING AF IT OG TEKNIK / 1 Kære læser Denne e-guide er til dig, der ønsker at optimere din virksomheds markedsføring og sælge (endnu) mere. Omdrejningspunktet er markedsføring

Læs mere

Boost din kommunikation

Boost din kommunikation v Boost din kommunikation Tag magten over din virksomheds kommunikation med et kursus hos JJ Kommunikation. Undervisningen er målrettet alle typer virksomheder, der vil være mere aktive i den eksterne

Læs mere

KURSER OG NETVÆRK FORÅR 2014

KURSER OG NETVÆRK FORÅR 2014 KURSER OG NETVÆRK FORÅR 2014 VELKOMMEN TIL EN NY KURSUSSÆSON PRAKTISKE OPLYSNINGER I dette katalog præsenterer Center for frivilligt socialt arbejde sine tilbud af kurser, netværk og øvrige uddannelsesaktiviteter

Læs mere

Klar kommunikation uden omsvøb. Kursuskatalog. Kirkeligt Medieakademi

Klar kommunikation uden omsvøb. Kursuskatalog. Kirkeligt Medieakademi Klar kommunikation uden omsvøb Kursuskatalog Kirkeligt Medieakademi Verdens bedste budskab fortjener verdens bedste præsentation Kirken har verdens bedste budskab. Tilgivelse, næstekærlighed og håb er

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset formandsuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere