Velpresset markedsføring 100% must!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velpresset markedsføring 100% must!"

Transkript

1 Velpresset markedsføring 100% must!

2

3 Trænger din virksomhed til en vitaminindsprøjtning? Så er du kommet på den rette gren. Hos Nybroe presser vi altid os selv til det yderste for at kunne give vores mange forskellige kunder den bedste løsning. Hver gang. En frisk og velsmagende cocktail med den helt rigtige konsistens. Fremstillet på baggrund af almindelig sund fornuft, der altid har været en naturlig del af bureauet. Her er ingen opgave for stor og ingen kunde for lille. Vi respekterer naturligvis altid vores kunders ønsker og prøver aldrig at sælge dem noget, de ikke har behov for til gengæld presser vi altid os selv til det yderste for at få det bedste ud af ethvert budget. Det har ikke alene givet mange trofaste kunder, der har været hos os i flere år det har også betydet, at mange vælger netop os, når de trænger til et skud vitaminer.

4 Vi skaber effektiv markedsføring, der bærer frugt

5 Hos Nybroe skaber vi ikke blot løsninger. Vi skaber også resultater. Der kan opstilles mange imponerende figurer, der viser, hvordan vi gør det. Men i virkeligheden skyldes det blot, at vi altid tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker, og sammen fastlægger vi et mål for et frugtbart samarbejde. Typisk branding, øget synlighed, støtte af salget eller styrkede relationer. Vi arbejder altid med alle grene af virksomhedens netværk og målretter budskaberne fra led til led, for kun på den måde bliver resultatet godt. Og kun på den måde kan vores kunder få det bedste udbytte. Det vil vi gerne vise med nogle af de mest frugtbare løsninger på de følgende sider.

6 Stærkt samarbejde om flotte græsplæner Stiga kontaktede Nybroe med et ønske om at styrke sin position på det danske marked med et markant fremstød for sine kvalitetsplæneklippere og -ridere. Med udgangspunkt i Stigas værdisæt udviklede Nybroe et indstik og en serie annoncer, der ikke blot fortalte om styrkerne ved Stigas produkter, men også gav masser af gode råd om korrekt pleje af græsplænen. En stærk mediaplan sørgede for, at indstikket og annoncerne kom ud til de helt rigtige målgrupper. Så kan det nok være, at landets haveejere fik travlt med at skifte til Stiga. Informativt og sælgende indstik, der blev omdelt sammen med Jyllands- Posten, Berlingske Tidende og Haven.

7 Annonce fra haveejernes foretrukne blade: idényt, Haven og Gør Det Selv. En vifte af annoncer fra de professionelle havebrugeres avis, Land&Liv.

8 Bred kampagne meget bredt kendskab! Bosch Logixx er rent teknisk en imponerende dygtig opvaskemaskine. Men ikke nok med det. Den er samtidig én af markedets flotteste. Opvaskemaskinen appellerer både til den maskuline forkærlighed for nye opfindelser og det feminine røntgenblik for æstetisk klasse. En ideel DNA-profil for et langvarigt forbrugsgode, der meget ofte vælges i overenskomst mellem en mand og en kvinde. Det manifesteres i en bred mediekampagne, der integrerer ét og samme budskab i annoncer, outdoor, tv-spot og butiksmateriale. Effektivt? Ja, skulle vi hilse at sige. Tre år i træk har Bosch markeret sig som det mest kendte hvidevaremærke ifølge Brand Monitors markedsundersøgelse. Sådan skal det være!

9 Outdoor Til dig der søger perfektion helt ned i detaljen Bosch Logixx markedets mest nænsomme og fleksible opvaskemaskine Forestil dig en opvaskemaskine, der yder selv dine fineste glas optimal beskyttelse. Som kan rumme alle former for porcelæn og køkkentøj. Og som oven i købet er betagende smuk. Sådan er Bosch Logixx. Ved det mindste tegn på kalkaflejringer på dine glas eller i maskinen, afkalker og justerer den intelligente OptoSensor automatisk vandets hårdhedsgrad. Samtidig sørger en varmeveksler for, at glassene ikke får kulde- eller varmechok. Læg dertil de uhyre rummelige VarioFlex-kurve, der hurtigt og sikkert giver plads til selv langstilkede vinglas, 4 store gryder eller alle ting på én gang. Så har du ubetinget markedets mest nænsomme, fleksible og rummelige opvaskemaskine. Selvfølgelig har den 3 A er for sit lave energiforbrug, sin gode tørreevne og det perfekte opvaskeresultat. Man er vel fra Bosch! Logixx leveres som indbygningsmodel i stål eller hvid uden topplade. Bosch Hvidevarer Kvalitet du kender TV-SPOT Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon Annoncer

10 Produkter der taler for sig selv Nogle produkter er mere fotogene end andre. Tag nu for eksempel Siemens. Det er navnet på mange af de internationale topmodeller, der stiller op til fotografering i vores fotostudie. Formålet kan være dekorativt butiksmateriale. Overbevisende kampagneinformation til producentens mange forhandlere. Eller en annonceserie som denne, der cementerer hvidevarernes overlegne design. Sidstnævnte er samtidig et eksempel på, hvordan vi håndterer Siemens internationale designguide. En udfordring med stramme begrænsninger, der giver de kreative hoveder snor på. Men det har de skam ikke noget imod. Bare de engang imellem får en rigtig godbid. Landsdækkende annonce- og indstikskampagne.

11

12 Farvel flåter goddag til en vellykket produktlancering! Lanceringen af Bayvantic Vet. i Danmark er et stærkt eksempel på, hvordan vi skarpretter internationalt kampagnemateriale, så det opnår størst mulig lokal effekt. Bayvantic Vet. er et kombineret flåt-, loppe- og myggemiddel. I det oprindelige koncept var den totale 3-i-1-beskyttelse ophøjet til USP. Men vi ændrede i tæt samarbejde med Bayer strategien og valgte i stedet at fokusere målrettet på midlets afskrækkende effekt over for flåter. Det er nemlig her produktets revolutionerende nyhedsværdi ligger. Kampagnen blev herefter søsat med en massiv indsats i forhandlerleddet og på forbrugersiden. Senere blev aktiviteterne fulgt op af en landsdækkende tv-kampagne. Farvel flåter var hovedbudskabet hele vejen igennem. Det blev samtidig goddag til en meget vigtig produktintroduktion. Med succes på begge sider af disken! TV-SPOT Annonce

13 Diskdisplay til apoteker Forhandlerbrochure Faglig brochure Forbrugerbrochure Pengemåtte til disken

14 Take care of our brand! Nybroes samarbejde med Bosch er bredt. Det spænder fra komplet udvikling af nationale og nordiske kampagner til nænsom adaption af udenlandske koncepter fra det tyske hovedkvarter. Annoncekampagnen for køleskabe, vaske- og opvaskemaskiner er en gylden mellemting. Det er et eksempel på en dansk fortolkning og videreudvikling af Bosch internationale brand values. Den røde tråd er begrebet care. Fra foodcare over textilecare til glasscare. Målsætningen er en solid positionering af Bosch som synonym med ansvarlighed, pålidelighed og høj teknisk ekspertise. Det lyder flot. Men det er faktisk sandt. Bare spørg vores kræsne tekstforfattere. De spiser kun mad, der er opbevaret af Bosch Dansk annonceserie for Bosch fortolket inden for rammerne af den internationale brandguide.

15 Køkkenapparaterne fra Bosch er skabt til at blive bestsellere i din butik. Alle Vi kender opskriften på en ægte forbrugere har råd til at gøre madlavningen nemmere og sjovere. Det har vi sørget for med gode priser på foodprocessorer, stavblendere, håndmiksere, citruspressere, kaffemøller og mange andre apparater. Alt sammen produkter med suveræn teknik, gennemtænkt design og nem betjening. Der er en Bosch til ethvert køkken.

16 Målrettet mediebooking. Bayer går i luften. Kastrup Lufthavn er vel nok Danmarks mest internationale udstillingsvindue. Et ideelt forum til at slå sin Corporate profile fast over for resten af verdenen. Og det er netop tilfældet for Bayer, der eksekverer en livsbekræftende imagekampagne på stedet. Kampagnen er et smukt eksempel på Nybroes kapacitet til at tilpasse og booke internationale Corporate Image guidelines til specifikke kommunikationskanaler. Fra spotannoncer til meterhøje billboards som disse. Målrettet, overbevisende og effektivt. Lysskilt fra Kastrup Lufhavn. Lystavle fra Kastrup Lufthavn.

17 Mega lysskilt fra Kastrup Lufthavn. Outdoor fra Kastrup Lufthavn.

18 Skulle det være en international designguide? S gerne! Nogen beder os om at skabe et stærkt logo. Andre har brug for en komplet designguide, der formidler virksomhedens grafiske identitet i alle tænkelige kommunikationskanaler. Royal Unibrew A/S er et godt eksempel på sidstnævnte. Med udgangspunkt i koncernens mission, vision og værdier har vi skabt en gennemført designmanual, der både strategisk og teknisk lever op til koncernens specifikke behov. Udover versionering af logo og fastsættelse af typografi, har Nybroe udviklet en helt speciel grøn farve, eksklusivt forbeholdt Royal Unibrew A/S. Designguiden er implementeret på alt fra papirlinje og hjemmeside til øldåser og flag. Ja, selv Royal Unibrews private fly udtrykker virksomhedens corporate identity, når det flyver rundt i verden. Mere internationalt bliver det næppe. Skål! Speciel grøn farve eksklusivt forbeholdt Royal Unibrew A/S.

19 OY-PEB Eksempler på sider fra designmanualen samt bagetiket til ølflaske, hvor logoet er implementeret.

20 Imageannonce kæder udtryksmåden født med en sølvske i munden sammen med den nye bakteriehæmmende teknik fra Bosch. Dobbeltsidet kampagneannonce kåret som årets bedst læste i Idényt 2003.

21 Storytelling et slidt begreb, der virker! Bosch stod overfor at skulle lancere en ny, unik bakteriehæmmende køleteknik baseret på sølv. En kompleks udfordring, der bl.a. skulle afvæbne enhver skepsis med hensyn til teknikkens effekt på madvarerne i køleskabet. Grundig research gav os imidlertid en kærkommen gave. Det viste sig, at det gamle udtryk født med en sølvske i munden oprindeligt henviser til sundhed. Sølvskeen har nemlig en naturlig evne til at bekæmpe udviklingen af bakterier i maden. Historien blev omdrejningspunkt for en totalkampagne, der både omfattede intern salgsevent, PR, forhandler- og butiksmateriale samt gimmick og annoncer. Og det virkede. Så godt, at sidstnævnte blev kåret som Danmarks bedst læste annonce i Idényt Guld værd for en opfindelse baseret på sølv. En vigtig ingrediens i en vellykket produktlancering er grundig forhandlerinformation. AgION -partikler alias forfriskende minttabletter. Gimmick som effektfuldt kampagneredskab.

22 Porcelæn til mange. Fuldendt som få.

23 Kærlighed på tryk. Imagebrochure for Royal Copenhagen. Royal Copenhagen er uden tvivl én af Nybroes smukkeste kunder. Så smuk, at vores AD ere har hede drømme om det håndmalede porcelæn. Det forpurrede dog ikke koncentrationsevnen, da Royal Copenhagen bad os formidle deres historiske sjæl og brede sortiment i en målrettet imagebrochure til restaurationsbranchen. Vi stod for den totale tilrettelæggelse og produktion. Fra design, tekst og styling til fotografering og tryk. Resultatet er en fuldfed inspirationsguide, der giver enhver feinschmecker mundvand. Velbekomme! Udvalgte opslag fra Royal Copenhagen s imagebrochure.

24 Tak for sidst det var godt nok hyggeligt! Nybroe har i en årrække fungeret som mediebureau og kreativ sparringspartner for Pernod Ricard. Det har bl.a. omfattet udvikling af kampagnemateriale samt medieplanlægning for cognac-brandet Sort Renault. Målsætningen var at skabe et skræddersyet univers, der afspejler den kontekst, som Sort Renault traditionelt indgår i på vores breddegrader. Kodeordene var after dinner og hygge på eksklusivt plan. De blev omsat til en inciterende, stemningsmættet annonce, der honorerer varemærkets luksuriøse sjæl. Nybroe stod, som ofte før, for alt fra idé til rekvisitter og fotografering. Om det var hyggeligt? Ja, mon ikke! Bordrytter som dragende appetizer. Eksklusiv after dinner i produktorienteret imageannonce.

25

26 Det er da skønt! Elizabeth Arden har for længst fundet ud af, at man ikke behøver køre længere end til Skovlunde for at få taget lækre produktfotos. Og engang imellem har Nybroe også æren af at være kreativ katalysator for firmaet i Danmark. Som nu for eksempel dengang vi udviklede en interaktiv konkurrencekampagne for Eight Hour Cream. Den bragte Elizabeth Arden i nærkontakt med flere tusinde i kernemålgruppen. De stod nærmest stod i kø for at give deres bedste tip med Eight Hour Cream. De bedste bidrag blev samlet i en lille rød bibel, der cementerer cremens absolutte særstatus inden for skønhed og pleje. Dokumenteret, nyttig og troværdig branding for en skønhedsdronning. Skønt! Opslag fra den lille røde bibel med forbrugernes bedste tips med Elizabeth Arden s Eight Hour Cream og Stick.

27 Diskskilt for Eight Hour Cream og Stick, Elizabeth Arden.

28 Den åndelige føde branding i magasinform Normalt går vi ikke ind for hyldevarer. Det skulle da lige være de BtB-magasiner, som vi producerer for en række af vores kunder. Deres formål er netop at kanalisere værdiskabende kommunikation, der lagres på øverste hylde i målgruppens bevidsthed. Et kundemagasin kan være én blandt flere langsigtede investeringer i en virksomheds evne til at udvikle og fastholde forholdet til sine interessenter. Det åbner mulighed for at formidle virksomhedens kompetencer, værdier og visioner gennem case stories, interviews og nyheder. Nybroes rolle varierer fra komplet strategisk og kreativ udvikling til kvalificeret support i form af fotografering og layout af kundens eget oplæg. Vi trykker naturligvis også guldkornene. Det manglede da bare! På bølgelængde, Royal Copenhagen. Bryg Magasinet, Royal Unibrew.

29 VÆKSTGENNEM INNOVATION Graphic Report produktoversigt, Heidelberg. SAP Juni 2004 SCENARIO SAP Scenario, SAP.

30 Trade marketing husets hofret! Der skal mere end toptrimmet kreativitet til at udvikle effektivt POS-materiale. Først og fremmest skal materialet frem i butikken. Og helst helt frem. Nybroe har mange års erfaring med strategisk og kreativ trade marketing for en lang række forskellige kunder. Meget ofte integreret i en omfattende salgs- eller imagekampagne, der motiverer på begge sider af butiksdisken. Det gælder blandt andet for Bosch og Siemens Hvidevarer, Stiga samt Royal Copenhagen. Løsningerne spænder fra aktuelt kampagnemateriale til langtidsholdbart interiør. Men det virker alt sammen. Amager!

31 ru393105_banner_1000x2500.indd :16:40

32 Afdelingen for flotte kataloger og årsberetninger Tynd, tyk eller bare en kraftig sag? Alle typer er velkomne i Nybroes afdeling for smukke kataloger og årsberetninger. Rigtig mange kunder nyder godt af vores kapacitet til at styre hele processen fra udvikling til tryk. Det gælder uanset om opgaven er et praktisk salgsværktøj, en imagebrochure eller en fin kombination. Måske er du i tvivl om, hvad din virksomhed præcis har brug for. Det er vi ikke. Årsberetning, Royal Unibrew (tidligere Bryggerigruppen). Produktkatalog, H. W. Larsen & Sønner A/S.

33 Årsberetning og imagebrochure, Bayer Norden. Produktkataloger, Bosch og Siemens Hvidevarer.

34

35

36 Appelsiiiiin! Vi har godt nok aldrig fotograferet en gnu. Men bortset fra det, er det kun ganske få motiver, som ikke har passeret linserne i vores store fotostudie. Eller udenfor for den sags skyld. Det varierer fra eksklusive produktoptagelser til effektfulde portrætter af alt fra langhårede hunde til kronragede ejendomsmæglere. Engang imellem drejer det sig om selvstændige fotoopgaver, der stort set kun involverer vores fotograf. Men for det meste er fotograferingen en del af et kreativt koncept, der indebærer hele møllen fra strategi til layout og tryk. Uanset hvad, så griner vi fornøjet ved tanken om altid at have en kompetent fotograf ved hånden. Og vores kunder smiler med. Appelsiiiiiin!

37

38 Homepage uden hovedpine Kan du klø dig selv i nakken? Så kan du også opdatere din virksomheds website med Nybroes eget udviklede content management system, Webtimizer. Det er et særdeles brugervenligt værktøj, som vi - blandt mange andre redskaber - bruger til at skærpe vores kunders ansigt og imageværdi på nettet. En del virksomheder har allerede valgt os til at give deres website et effektivt og gedigent face lift. Og så er der alle de kunder, der nyder godt af vores solide strategiske, æstetiske og tekniske ekspertise, når det gælder udvikling af totale kommunikationsløsninger til nettet. Velkommen i Nybroes egen webafdeling!

39

40

41 Flot corporate design i brugervenlige omgivelser. Webtimizer er Nybroes eget udviklede redskab til webkommunikation.

42 et magasin om og med indbygningsprodukter til kampagnepriser Stor konkurrence: Vind en gourmetmiddag tilberedt og serveret i dit hjem Kig inden for i køkkenet hos Bosch Michael Pang-Larsen har taget Singapore med hjem til Dragør

43 Lad os koncentrere effekten af din markedsføring! Har du fået smag for mere? Og ønsker du en mere målrettet og effektiv markedsføring? Så ring til Tom Nybroe eller Lars Nybroe på og aftal tid til et uforpligtende møde. Vi glæder os til at høre fra dig og give din virksomhed en ordentlig vitaminindsprøjtning! Læs mere på Opvaskemaskine eller vidundermaskine? Siemens er mest det sidste. s TETRA PAK DANMARK NEWS JAN 05 Den perfekte ledsager til en god fest. Design i særklasse fra Bosch. ANNUAL REPORT 2004 THE DANISH BREWERY GROUP A/S Learnings and New Product Launches from Around the World 2003 Graphic Report Særudgave med produktoversigt Bosch indbygningsprodukter gør køkkenet til et rart sted at være. I dag bruges køkkenet til meget mere end bare madlavning. Spisning, lektier, familiehygge. Alt sammen foregår det med køkkenet som omdrejningspunkt. Derfor har vi lagt ekstra kræfter i designet af vores indbygningsprodukter, så der ikke er nogen grund til at gemme køkkenet væk, når der kommer gæster. Kom ind til din nærmeste forhandler og oplev, hvordan Bosch vil gøre dit køkken til et rart sted at være. Den viste ovn er HBN S. Læs mere på eller ring på Næsten lydløs, lækker at se på - og ekstrem hurtig, når du har brug for det! Opvask bliver aldrig det samme, når du først har fået en Siemens i køkkenet. Maskinen er spækket med intelligente opfindelser som for eksempel det super effektive lynprogram, rummelige varioplus-kurve og den vand- og energibesparende teknik, aquasensor. Kronen på værket er det elegante og tidløse ydre, der gør ethvert køkken til et designerkøkken. Ekstra privilegier der virkelig kan mærkes. Til hverdag og fest! Se mere på eller ring på Siemens. Fremtiden flytter ind. Layout and production: Nybroe AD/Tekst og tryk: Nybroe Papir venligst sponsoreret af Papyrus A/S Omslag: Multidesign 300g. Indhold: Multidesign 170g.

44 Nybroe Aps Tonsbakken Skovlunde Tlf.: Denne brochure er trykt i vores eget trykkeri. Og papiret det er Multidesign, der lige som Nybroe byder på mærkbare fordele: Let at have med at gøre og med et resultat, der er helt i top!

Er det på tide at omlægge sit marketingbudget til også at dække Google Plus? Ikke endnu, men der er spændende ting under opsejling.

Er det på tide at omlægge sit marketingbudget til også at dække Google Plus? Ikke endnu, men der er spændende ting under opsejling. Interview: Bilka Bilka har taget springet og lavet en e-shop. Læs hvorfor og om deres udfordringer med webhandlen. SIDE 4-5 Google Plus Er det på tide at omlægge sit marketingbudget til også at dække Google

Læs mere

nyt Hvidvare fremtidens forbruger er en bonderøv Side 7 "jeg lytter mere til internettet end til mine forældre" side 5 Årets julegaver side 19

nyt Hvidvare fremtidens forbruger er en bonderøv Side 7 jeg lytter mere til internettet end til mine forældre side 5 Årets julegaver side 19 Hvidvare 44. årgang nr. 6 december 2011 nyt "jeg lytter mere til internettet end til mine forældre" side 5 Årets julegaver side 19 fremtidens forbruger er en bonderøv Side 7 Det er fysisk umuligt at gøre

Læs mere

e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation.

e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation. e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation. Brancheanalyse Møder med organisationer og virksomheder 1 Indholdsfortegnelse Konklusion... 3 Indledning... 6

Læs mere

ISS. Michael og Søren kom flyvende fra start som ISS ere. Rundt om. Dejligt at have noget at stå op til ISS hjælper arbejdsløse unge i gang

ISS. Michael og Søren kom flyvende fra start som ISS ere. Rundt om. Dejligt at have noget at stå op til ISS hjælper arbejdsløse unge i gang Rundt om ISS ISS facility services no. 1 2014 Dejligt at have noget at stå op til ISS hjælper arbejdsløse unge i gang Side 8 God mad er vejen til succes Mener ISS Catering-direktør Side 12 Michael og Søren

Læs mere

Larsen & Projekterne. du fortæller vi tegner og beregner! H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21 Kødbyen 1716 København V T: 3324 1122 www.hwl.

Larsen & Projekterne. du fortæller vi tegner og beregner! H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21 Kødbyen 1716 København V T: 3324 1122 www.hwl. Larsen & Projekterne du fortæller vi tegner og beregner! H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21 Kødbyen 1716 København V T: 3324 1122 www.hwl.dk Projekter, der tager det sidste stik! Vi gør alt, hvad vi kan

Læs mere

RENÉ FRIS: MICHAEL LANE Fem super tips til yderligere. ANDREAS SPIESS Ny direktør for Wella tænker ud af boksen. STUHR Hvordan ser fremtiden ud?

RENÉ FRIS: MICHAEL LANE Fem super tips til yderligere. ANDREAS SPIESS Ny direktør for Wella tænker ud af boksen. STUHR Hvordan ser fremtiden ud? # 19 > NOVEMBER 2008 RENÉ FRIS: DANSK MODEIKON I USA STUHR Hvordan ser fremtiden ud? MICHAEL LANE Fem super tips til yderligere salg i salonen ANDREAS SPIESS Ny direktør for Wella tænker ud af boksen Ny

Læs mere

Bjarne nielsen: John Stender. Kliim Coiffure. Hair Construction. Frisørbranchens Grand Old Man. Satser på franchise. En mand med kult-status

Bjarne nielsen: John Stender. Kliim Coiffure. Hair Construction. Frisørbranchens Grand Old Man. Satser på franchise. En mand med kult-status # 18 > august 2008 Bjarne nielsen: Frisørbranchens Grand Old Man Hair Construction Satser på franchise Kliim Coiffure Teamspirit i en salon med sjæl John Stender En mand med kult-status Jeg er vokset med

Læs mere

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Fortællinger sælger - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Forord Fortælling er et effektivt redskab i markedsføring og branding. De bedste fortællere har alle dagetiltrukket det største

Læs mere

Parat til en fremtid, der er begyndt.

Parat til en fremtid, der er begyndt. Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders

Læs mere

nyt Hvidvare livingkitchen: køkkener til tiden Minivækst Fra pral til ansvar side 18 Markedet 2012: side 4 Fremtidens køkken: side 17

nyt Hvidvare livingkitchen: køkkener til tiden Minivækst Fra pral til ansvar side 18 Markedet 2012: side 4 Fremtidens køkken: side 17 Hvidvare 46. årgang nr. 1 januar 2013 nyt Markedet 2012: Minivækst side 4 Fremtidens køkken: Fra pral til ansvar side 17 livingkitchen: køkkener til tiden side 18 Siemens køl/frys bedst i test! Siemens

Læs mere

Socialøkonomisk iværksætterguide

Socialøkonomisk iværksætterguide 1 Socialøkonomisk iværksætterguide VIDEN ANALYSE PERSPEKTIV - Vi rådgiver praksis - analyserer tendenser - perspektiverer fremtiden 2 Indhold Værdien af en forretningsplan 4 Er du en socialøkonomisk iværksætter?

Læs mere

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010 S2010 DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 Severin Kursuscenter A/S Skovsvinget 25 5500 Middelfart T: 6341 9100 F: 6441 6902 severin@fdb.dk INDH S Skribenter: Søren

Læs mere

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer?

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer? Research Interview med Mom s Jeppe Rasmussen, Marketingleder 00:11 Profil af Mom s Vi er jo en lille produktionsvirksomhed, vi har 16 ansatte her. Virksomheden startede i sin oprindelige form for 19 år

Læs mere

OPSLAG PÅ BYNET - BRINGER DIG GODT RUNDT PÅ NETTET. www.naestved.bynet.dk www.holmegaard.bynet.dk

OPSLAG PÅ BYNET - BRINGER DIG GODT RUNDT PÅ NETTET. www.naestved.bynet.dk www.holmegaard.bynet.dk NR. 6 MARTS 2004 www.naestved.bynet.dk www.holmegaard.bynet.dk OPSLAG PÅ BYNET - BRINGER DIG GODT RUNDT PÅ NETTET MERE END PAPIR Sjællandske Medier står bag Næstved og Holmegaard ByNet samt udgivelsen

Læs mere

De 58 vigtigste ting, der sender dig til toppen af søgemaskinerne.

De 58 vigtigste ting, der sender dig til toppen af søgemaskinerne. Kære modtager af nyhedsbrevet. Tak fordi du har downloaded light-udgaven af Søgeoptimeringsrapporten. Jeg har valgt at vise de 10 mindst betydende parametre, nemlig parametrene 48 til 58, så du kan få

Læs mere

1963-2013. jubilæum. Luksus alle har råd til. Siden 1963

1963-2013. jubilæum. Luksus alle har råd til. Siden 1963 År 1963-2013 1963 1964 1994 1995 2013 jubilæum Luksus alle har råd til Siden 1963 intro 2 3 1963 1964 1994 1995 2013 En tur i tidsmaskinen Når vi i 2013 kigger tilbage på 50 år med Vordingborg Køkkenet,

Læs mere

Det er vigtigere end nogensinde med en. stærk brand story. til at samle virksomheden

Det er vigtigere end nogensinde med en. stærk brand story. til at samle virksomheden Det er vigtigere end nogensinde med en stærk brand story til at samle virksomheden Antallet af kanaler, medier, kundesegmenter og interessenter er eksploderet En stærk brand story har aldrig været vigtigere

Læs mere

nyt Hvidvare VIDENVARER PÅ VEJ NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 PREBEN MEJER:

nyt Hvidvare VIDENVARER PÅ VEJ NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 PREBEN MEJER: Hvidvare 45. årgang nr. 2 april 2012 nyt PREBEN MEJER: VIDENVARER PÅ VEJ OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 Længe leve lave elregninger.

Læs mere

Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt? Få 16 hands-on fif til dette. SIDE 5

Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt? Få 16 hands-on fif til dette. SIDE 5 Den sociale intranet fear factor Vi forsøger at aflive myterne om det sociale intranet. SIDE 8 Usability og intranet Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt?

Læs mere

DENNE UDGIVELSE ER ET INDSTIK FRA MEDIAPLANET FRANCHISING

DENNE UDGIVELSE ER ET INDSTIK FRA MEDIAPLANET FRANCHISING DENNE UDGIVELSE ER ET INDSTIK FRA MEDIAPLANET Nr.2/Sep 10 FRANCHISING TIPS TIL AT LYKKES MED FRANCHISING Genvej til succes Kom hurtigere og billigere i gang med et franchisekoncept FOTO: TORBEN KLINT Franchising

Læs mere

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION 2 Der er ingen genveje til smartere kommunikation, men der findes enkle og gode værktøjer, som bringer dig hen, hvor du ønsker. Det vigtigste værktøj er vores værdikæde.

Læs mere

CHANGE. CASE kunst på hjul i hjertet af København side 6 TEMA Effektiv, dynamisk, digital skiltning side 4. Mediabørs Danmarks kundemagasin

CHANGE. CASE kunst på hjul i hjertet af København side 6 TEMA Effektiv, dynamisk, digital skiltning side 4. Mediabørs Danmarks kundemagasin CHANGE Nr. 2 okt. 2007 Mediabørs Danmarks kundemagasin CASE kunst på hjul i hjertet af København side 6 TEMA Effektiv, dynamisk, digital skiltning side 4 Glædelige nyheder! I denne 2. udgave af CHANGE

Læs mere

HUMAN CAPITAL 5TIPS TIL STØRRE EFFEKTIVITET LED MED HJERTET

HUMAN CAPITAL 5TIPS TIL STØRRE EFFEKTIVITET LED MED HJERTET Sunde medarbejdere Sundhed er en rigtig god investering DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Overfør styrkerne Overfør de langtidsfriskes styrker til resten af fi rmaet Hverdagens konfl ikter Håndter

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

graphic house PROFILBROCHURE

graphic house PROFILBROCHURE graphic house PROFILBROCHURE INDHOLD Erfaren grafisk virksomhed 5 Profil 6 Prisvindende arbejdsmiljø 7 Omgængelige faciliteter 14 Mærk forskellen 15 Grafisk design 16 Trykstuen 18 Papir og kvalitet 19

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

Nr. 27 - september 2014

Nr. 27 - september 2014 Nr. 27 - september 2014 Godt samspil mellem kommune og erhvervsliv Plus-Plus har tredoblet maskinparken på tre år Kunst kan også være kommerciel Medarbejderne kommer på efteruddannelse i USA Behandling

Læs mere

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting Sådan får du med PR & sociale medier René Hjetting Sådan får du succes med PR og sociale medier 2014 René Hjetting 1. udgave, 1. oplag Trykt i Danmark 2014 ISBN: 978-87-997580-0-5 (Trykt udgave) ISBN:

Læs mere

Hønse HUSET. Til kontorer

Hønse HUSET. Til kontorer Hønse HUSET 19. årgang - 2006 Til kontorer Elever fra Hunderup Skolen i Odense deltog med plakater ved overrækkelsen af Kommunikationsprisen 2005 i Industriens Hus i København. www.unge-forskere.dk Med

Læs mere