Velpresset markedsføring 100% must!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velpresset markedsføring 100% must!"

Transkript

1 Velpresset markedsføring 100% must!

2

3 Trænger din virksomhed til en vitaminindsprøjtning? Så er du kommet på den rette gren. Hos Nybroe presser vi altid os selv til det yderste for at kunne give vores mange forskellige kunder den bedste løsning. Hver gang. En frisk og velsmagende cocktail med den helt rigtige konsistens. Fremstillet på baggrund af almindelig sund fornuft, der altid har været en naturlig del af bureauet. Her er ingen opgave for stor og ingen kunde for lille. Vi respekterer naturligvis altid vores kunders ønsker og prøver aldrig at sælge dem noget, de ikke har behov for til gengæld presser vi altid os selv til det yderste for at få det bedste ud af ethvert budget. Det har ikke alene givet mange trofaste kunder, der har været hos os i flere år det har også betydet, at mange vælger netop os, når de trænger til et skud vitaminer.

4 Vi skaber effektiv markedsføring, der bærer frugt

5 Hos Nybroe skaber vi ikke blot løsninger. Vi skaber også resultater. Der kan opstilles mange imponerende figurer, der viser, hvordan vi gør det. Men i virkeligheden skyldes det blot, at vi altid tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker, og sammen fastlægger vi et mål for et frugtbart samarbejde. Typisk branding, øget synlighed, støtte af salget eller styrkede relationer. Vi arbejder altid med alle grene af virksomhedens netværk og målretter budskaberne fra led til led, for kun på den måde bliver resultatet godt. Og kun på den måde kan vores kunder få det bedste udbytte. Det vil vi gerne vise med nogle af de mest frugtbare løsninger på de følgende sider.

6 Stærkt samarbejde om flotte græsplæner Stiga kontaktede Nybroe med et ønske om at styrke sin position på det danske marked med et markant fremstød for sine kvalitetsplæneklippere og -ridere. Med udgangspunkt i Stigas værdisæt udviklede Nybroe et indstik og en serie annoncer, der ikke blot fortalte om styrkerne ved Stigas produkter, men også gav masser af gode råd om korrekt pleje af græsplænen. En stærk mediaplan sørgede for, at indstikket og annoncerne kom ud til de helt rigtige målgrupper. Så kan det nok være, at landets haveejere fik travlt med at skifte til Stiga. Informativt og sælgende indstik, der blev omdelt sammen med Jyllands- Posten, Berlingske Tidende og Haven.

7 Annonce fra haveejernes foretrukne blade: idényt, Haven og Gør Det Selv. En vifte af annoncer fra de professionelle havebrugeres avis, Land&Liv.

8 Bred kampagne meget bredt kendskab! Bosch Logixx er rent teknisk en imponerende dygtig opvaskemaskine. Men ikke nok med det. Den er samtidig én af markedets flotteste. Opvaskemaskinen appellerer både til den maskuline forkærlighed for nye opfindelser og det feminine røntgenblik for æstetisk klasse. En ideel DNA-profil for et langvarigt forbrugsgode, der meget ofte vælges i overenskomst mellem en mand og en kvinde. Det manifesteres i en bred mediekampagne, der integrerer ét og samme budskab i annoncer, outdoor, tv-spot og butiksmateriale. Effektivt? Ja, skulle vi hilse at sige. Tre år i træk har Bosch markeret sig som det mest kendte hvidevaremærke ifølge Brand Monitors markedsundersøgelse. Sådan skal det være!

9 Outdoor Til dig der søger perfektion helt ned i detaljen Bosch Logixx markedets mest nænsomme og fleksible opvaskemaskine Forestil dig en opvaskemaskine, der yder selv dine fineste glas optimal beskyttelse. Som kan rumme alle former for porcelæn og køkkentøj. Og som oven i købet er betagende smuk. Sådan er Bosch Logixx. Ved det mindste tegn på kalkaflejringer på dine glas eller i maskinen, afkalker og justerer den intelligente OptoSensor automatisk vandets hårdhedsgrad. Samtidig sørger en varmeveksler for, at glassene ikke får kulde- eller varmechok. Læg dertil de uhyre rummelige VarioFlex-kurve, der hurtigt og sikkert giver plads til selv langstilkede vinglas, 4 store gryder eller alle ting på én gang. Så har du ubetinget markedets mest nænsomme, fleksible og rummelige opvaskemaskine. Selvfølgelig har den 3 A er for sit lave energiforbrug, sin gode tørreevne og det perfekte opvaskeresultat. Man er vel fra Bosch! Logixx leveres som indbygningsmodel i stål eller hvid uden topplade. Bosch Hvidevarer Kvalitet du kender TV-SPOT Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon Annoncer

10 Produkter der taler for sig selv Nogle produkter er mere fotogene end andre. Tag nu for eksempel Siemens. Det er navnet på mange af de internationale topmodeller, der stiller op til fotografering i vores fotostudie. Formålet kan være dekorativt butiksmateriale. Overbevisende kampagneinformation til producentens mange forhandlere. Eller en annonceserie som denne, der cementerer hvidevarernes overlegne design. Sidstnævnte er samtidig et eksempel på, hvordan vi håndterer Siemens internationale designguide. En udfordring med stramme begrænsninger, der giver de kreative hoveder snor på. Men det har de skam ikke noget imod. Bare de engang imellem får en rigtig godbid. Landsdækkende annonce- og indstikskampagne.

11

12 Farvel flåter goddag til en vellykket produktlancering! Lanceringen af Bayvantic Vet. i Danmark er et stærkt eksempel på, hvordan vi skarpretter internationalt kampagnemateriale, så det opnår størst mulig lokal effekt. Bayvantic Vet. er et kombineret flåt-, loppe- og myggemiddel. I det oprindelige koncept var den totale 3-i-1-beskyttelse ophøjet til USP. Men vi ændrede i tæt samarbejde med Bayer strategien og valgte i stedet at fokusere målrettet på midlets afskrækkende effekt over for flåter. Det er nemlig her produktets revolutionerende nyhedsværdi ligger. Kampagnen blev herefter søsat med en massiv indsats i forhandlerleddet og på forbrugersiden. Senere blev aktiviteterne fulgt op af en landsdækkende tv-kampagne. Farvel flåter var hovedbudskabet hele vejen igennem. Det blev samtidig goddag til en meget vigtig produktintroduktion. Med succes på begge sider af disken! TV-SPOT Annonce

13 Diskdisplay til apoteker Forhandlerbrochure Faglig brochure Forbrugerbrochure Pengemåtte til disken

14 Take care of our brand! Nybroes samarbejde med Bosch er bredt. Det spænder fra komplet udvikling af nationale og nordiske kampagner til nænsom adaption af udenlandske koncepter fra det tyske hovedkvarter. Annoncekampagnen for køleskabe, vaske- og opvaskemaskiner er en gylden mellemting. Det er et eksempel på en dansk fortolkning og videreudvikling af Bosch internationale brand values. Den røde tråd er begrebet care. Fra foodcare over textilecare til glasscare. Målsætningen er en solid positionering af Bosch som synonym med ansvarlighed, pålidelighed og høj teknisk ekspertise. Det lyder flot. Men det er faktisk sandt. Bare spørg vores kræsne tekstforfattere. De spiser kun mad, der er opbevaret af Bosch Dansk annonceserie for Bosch fortolket inden for rammerne af den internationale brandguide.

15 Køkkenapparaterne fra Bosch er skabt til at blive bestsellere i din butik. Alle Vi kender opskriften på en ægte forbrugere har råd til at gøre madlavningen nemmere og sjovere. Det har vi sørget for med gode priser på foodprocessorer, stavblendere, håndmiksere, citruspressere, kaffemøller og mange andre apparater. Alt sammen produkter med suveræn teknik, gennemtænkt design og nem betjening. Der er en Bosch til ethvert køkken.

16 Målrettet mediebooking. Bayer går i luften. Kastrup Lufthavn er vel nok Danmarks mest internationale udstillingsvindue. Et ideelt forum til at slå sin Corporate profile fast over for resten af verdenen. Og det er netop tilfældet for Bayer, der eksekverer en livsbekræftende imagekampagne på stedet. Kampagnen er et smukt eksempel på Nybroes kapacitet til at tilpasse og booke internationale Corporate Image guidelines til specifikke kommunikationskanaler. Fra spotannoncer til meterhøje billboards som disse. Målrettet, overbevisende og effektivt. Lysskilt fra Kastrup Lufhavn. Lystavle fra Kastrup Lufthavn.

17 Mega lysskilt fra Kastrup Lufthavn. Outdoor fra Kastrup Lufthavn.

18 Skulle det være en international designguide? S gerne! Nogen beder os om at skabe et stærkt logo. Andre har brug for en komplet designguide, der formidler virksomhedens grafiske identitet i alle tænkelige kommunikationskanaler. Royal Unibrew A/S er et godt eksempel på sidstnævnte. Med udgangspunkt i koncernens mission, vision og værdier har vi skabt en gennemført designmanual, der både strategisk og teknisk lever op til koncernens specifikke behov. Udover versionering af logo og fastsættelse af typografi, har Nybroe udviklet en helt speciel grøn farve, eksklusivt forbeholdt Royal Unibrew A/S. Designguiden er implementeret på alt fra papirlinje og hjemmeside til øldåser og flag. Ja, selv Royal Unibrews private fly udtrykker virksomhedens corporate identity, når det flyver rundt i verden. Mere internationalt bliver det næppe. Skål! Speciel grøn farve eksklusivt forbeholdt Royal Unibrew A/S.

19 OY-PEB Eksempler på sider fra designmanualen samt bagetiket til ølflaske, hvor logoet er implementeret.

20 Imageannonce kæder udtryksmåden født med en sølvske i munden sammen med den nye bakteriehæmmende teknik fra Bosch. Dobbeltsidet kampagneannonce kåret som årets bedst læste i Idényt 2003.

21 Storytelling et slidt begreb, der virker! Bosch stod overfor at skulle lancere en ny, unik bakteriehæmmende køleteknik baseret på sølv. En kompleks udfordring, der bl.a. skulle afvæbne enhver skepsis med hensyn til teknikkens effekt på madvarerne i køleskabet. Grundig research gav os imidlertid en kærkommen gave. Det viste sig, at det gamle udtryk født med en sølvske i munden oprindeligt henviser til sundhed. Sølvskeen har nemlig en naturlig evne til at bekæmpe udviklingen af bakterier i maden. Historien blev omdrejningspunkt for en totalkampagne, der både omfattede intern salgsevent, PR, forhandler- og butiksmateriale samt gimmick og annoncer. Og det virkede. Så godt, at sidstnævnte blev kåret som Danmarks bedst læste annonce i Idényt Guld værd for en opfindelse baseret på sølv. En vigtig ingrediens i en vellykket produktlancering er grundig forhandlerinformation. AgION -partikler alias forfriskende minttabletter. Gimmick som effektfuldt kampagneredskab.

22 Porcelæn til mange. Fuldendt som få.

23 Kærlighed på tryk. Imagebrochure for Royal Copenhagen. Royal Copenhagen er uden tvivl én af Nybroes smukkeste kunder. Så smuk, at vores AD ere har hede drømme om det håndmalede porcelæn. Det forpurrede dog ikke koncentrationsevnen, da Royal Copenhagen bad os formidle deres historiske sjæl og brede sortiment i en målrettet imagebrochure til restaurationsbranchen. Vi stod for den totale tilrettelæggelse og produktion. Fra design, tekst og styling til fotografering og tryk. Resultatet er en fuldfed inspirationsguide, der giver enhver feinschmecker mundvand. Velbekomme! Udvalgte opslag fra Royal Copenhagen s imagebrochure.

24 Tak for sidst det var godt nok hyggeligt! Nybroe har i en årrække fungeret som mediebureau og kreativ sparringspartner for Pernod Ricard. Det har bl.a. omfattet udvikling af kampagnemateriale samt medieplanlægning for cognac-brandet Sort Renault. Målsætningen var at skabe et skræddersyet univers, der afspejler den kontekst, som Sort Renault traditionelt indgår i på vores breddegrader. Kodeordene var after dinner og hygge på eksklusivt plan. De blev omsat til en inciterende, stemningsmættet annonce, der honorerer varemærkets luksuriøse sjæl. Nybroe stod, som ofte før, for alt fra idé til rekvisitter og fotografering. Om det var hyggeligt? Ja, mon ikke! Bordrytter som dragende appetizer. Eksklusiv after dinner i produktorienteret imageannonce.

25

26 Det er da skønt! Elizabeth Arden har for længst fundet ud af, at man ikke behøver køre længere end til Skovlunde for at få taget lækre produktfotos. Og engang imellem har Nybroe også æren af at være kreativ katalysator for firmaet i Danmark. Som nu for eksempel dengang vi udviklede en interaktiv konkurrencekampagne for Eight Hour Cream. Den bragte Elizabeth Arden i nærkontakt med flere tusinde i kernemålgruppen. De stod nærmest stod i kø for at give deres bedste tip med Eight Hour Cream. De bedste bidrag blev samlet i en lille rød bibel, der cementerer cremens absolutte særstatus inden for skønhed og pleje. Dokumenteret, nyttig og troværdig branding for en skønhedsdronning. Skønt! Opslag fra den lille røde bibel med forbrugernes bedste tips med Elizabeth Arden s Eight Hour Cream og Stick.

27 Diskskilt for Eight Hour Cream og Stick, Elizabeth Arden.

28 Den åndelige føde branding i magasinform Normalt går vi ikke ind for hyldevarer. Det skulle da lige være de BtB-magasiner, som vi producerer for en række af vores kunder. Deres formål er netop at kanalisere værdiskabende kommunikation, der lagres på øverste hylde i målgruppens bevidsthed. Et kundemagasin kan være én blandt flere langsigtede investeringer i en virksomheds evne til at udvikle og fastholde forholdet til sine interessenter. Det åbner mulighed for at formidle virksomhedens kompetencer, værdier og visioner gennem case stories, interviews og nyheder. Nybroes rolle varierer fra komplet strategisk og kreativ udvikling til kvalificeret support i form af fotografering og layout af kundens eget oplæg. Vi trykker naturligvis også guldkornene. Det manglede da bare! På bølgelængde, Royal Copenhagen. Bryg Magasinet, Royal Unibrew.

29 VÆKSTGENNEM INNOVATION Graphic Report produktoversigt, Heidelberg. SAP Juni 2004 SCENARIO SAP Scenario, SAP.

30 Trade marketing husets hofret! Der skal mere end toptrimmet kreativitet til at udvikle effektivt POS-materiale. Først og fremmest skal materialet frem i butikken. Og helst helt frem. Nybroe har mange års erfaring med strategisk og kreativ trade marketing for en lang række forskellige kunder. Meget ofte integreret i en omfattende salgs- eller imagekampagne, der motiverer på begge sider af butiksdisken. Det gælder blandt andet for Bosch og Siemens Hvidevarer, Stiga samt Royal Copenhagen. Løsningerne spænder fra aktuelt kampagnemateriale til langtidsholdbart interiør. Men det virker alt sammen. Amager!

31 ru393105_banner_1000x2500.indd :16:40

32 Afdelingen for flotte kataloger og årsberetninger Tynd, tyk eller bare en kraftig sag? Alle typer er velkomne i Nybroes afdeling for smukke kataloger og årsberetninger. Rigtig mange kunder nyder godt af vores kapacitet til at styre hele processen fra udvikling til tryk. Det gælder uanset om opgaven er et praktisk salgsværktøj, en imagebrochure eller en fin kombination. Måske er du i tvivl om, hvad din virksomhed præcis har brug for. Det er vi ikke. Årsberetning, Royal Unibrew (tidligere Bryggerigruppen). Produktkatalog, H. W. Larsen & Sønner A/S.

33 Årsberetning og imagebrochure, Bayer Norden. Produktkataloger, Bosch og Siemens Hvidevarer.

34

35

36 Appelsiiiiin! Vi har godt nok aldrig fotograferet en gnu. Men bortset fra det, er det kun ganske få motiver, som ikke har passeret linserne i vores store fotostudie. Eller udenfor for den sags skyld. Det varierer fra eksklusive produktoptagelser til effektfulde portrætter af alt fra langhårede hunde til kronragede ejendomsmæglere. Engang imellem drejer det sig om selvstændige fotoopgaver, der stort set kun involverer vores fotograf. Men for det meste er fotograferingen en del af et kreativt koncept, der indebærer hele møllen fra strategi til layout og tryk. Uanset hvad, så griner vi fornøjet ved tanken om altid at have en kompetent fotograf ved hånden. Og vores kunder smiler med. Appelsiiiiiin!

37

38 Homepage uden hovedpine Kan du klø dig selv i nakken? Så kan du også opdatere din virksomheds website med Nybroes eget udviklede content management system, Webtimizer. Det er et særdeles brugervenligt værktøj, som vi - blandt mange andre redskaber - bruger til at skærpe vores kunders ansigt og imageværdi på nettet. En del virksomheder har allerede valgt os til at give deres website et effektivt og gedigent face lift. Og så er der alle de kunder, der nyder godt af vores solide strategiske, æstetiske og tekniske ekspertise, når det gælder udvikling af totale kommunikationsløsninger til nettet. Velkommen i Nybroes egen webafdeling!

39

40

41 Flot corporate design i brugervenlige omgivelser. Webtimizer er Nybroes eget udviklede redskab til webkommunikation.

42 et magasin om og med indbygningsprodukter til kampagnepriser Stor konkurrence: Vind en gourmetmiddag tilberedt og serveret i dit hjem Kig inden for i køkkenet hos Bosch Michael Pang-Larsen har taget Singapore med hjem til Dragør

43 Lad os koncentrere effekten af din markedsføring! Har du fået smag for mere? Og ønsker du en mere målrettet og effektiv markedsføring? Så ring til Tom Nybroe eller Lars Nybroe på og aftal tid til et uforpligtende møde. Vi glæder os til at høre fra dig og give din virksomhed en ordentlig vitaminindsprøjtning! Læs mere på Opvaskemaskine eller vidundermaskine? Siemens er mest det sidste. s TETRA PAK DANMARK NEWS JAN 05 Den perfekte ledsager til en god fest. Design i særklasse fra Bosch. ANNUAL REPORT 2004 THE DANISH BREWERY GROUP A/S Learnings and New Product Launches from Around the World 2003 Graphic Report Særudgave med produktoversigt Bosch indbygningsprodukter gør køkkenet til et rart sted at være. I dag bruges køkkenet til meget mere end bare madlavning. Spisning, lektier, familiehygge. Alt sammen foregår det med køkkenet som omdrejningspunkt. Derfor har vi lagt ekstra kræfter i designet af vores indbygningsprodukter, så der ikke er nogen grund til at gemme køkkenet væk, når der kommer gæster. Kom ind til din nærmeste forhandler og oplev, hvordan Bosch vil gøre dit køkken til et rart sted at være. Den viste ovn er HBN S. Læs mere på eller ring på Næsten lydløs, lækker at se på - og ekstrem hurtig, når du har brug for det! Opvask bliver aldrig det samme, når du først har fået en Siemens i køkkenet. Maskinen er spækket med intelligente opfindelser som for eksempel det super effektive lynprogram, rummelige varioplus-kurve og den vand- og energibesparende teknik, aquasensor. Kronen på værket er det elegante og tidløse ydre, der gør ethvert køkken til et designerkøkken. Ekstra privilegier der virkelig kan mærkes. Til hverdag og fest! Se mere på eller ring på Siemens. Fremtiden flytter ind. Layout and production: Nybroe AD/Tekst og tryk: Nybroe Papir venligst sponsoreret af Papyrus A/S Omslag: Multidesign 300g. Indhold: Multidesign 170g.

44 Nybroe Aps Tonsbakken Skovlunde Tlf.: Denne brochure er trykt i vores eget trykkeri. Og papiret det er Multidesign, der lige som Nybroe byder på mærkbare fordele: Let at have med at gøre og med et resultat, der er helt i top!

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring... Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Marketing på jysk ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel

Læs mere

Prinfo s vide verden

Prinfo s vide verden Prinfo s vide verden Prinfos vide verden 3 Sådan ser verden ud i dag 5 Sådan ser den måske ud efter 1. maj 2011 7 Verden går ikke under 9 Velkommen til vores kopi- og printverden 11 Du store verden! Sådan

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

Wibrandtsvej 32. Skytte Høj Poul Skytte Høj, statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Kongelundsvej 297 2770 Kastrup Tlf. 32502525 e-mail 276@edc.

Wibrandtsvej 32. Skytte Høj Poul Skytte Høj, statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Kongelundsvej 297 2770 Kastrup Tlf. 32502525 e-mail 276@edc. Wibrandtsvej 32 EDC, Sag: 27600523 Skytte Høj Poul Skytte Høj, statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Kongelundsvej 297 2770 Kastrup Tlf. 32502525 e-mail 276@edc.dk Super lækker arkitekttegnet Schwanenflügel

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Idéerne skal kunne virkeliggøres

Idéerne skal kunne virkeliggøres Idéerne skal kunne virkeliggøres Om Ritzau Management Mere end blot planlægning og praktisk ekspertise 2 Ritzau Management er et event- og marketingbureau, der står for mere end blot planlægning og praktisk

Læs mere

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup #30DageMedBranding Følgende er en enkel guide til et bedre personligt brand på internettet. Processen løber over 30 dage og hver dag skal du gøre en ny ting. Nogen gange vil du blive nødt til at udskyde,

Læs mere

Drømmer du om et job i reklamebranchen?

Drømmer du om et job i reklamebranchen? Drømmer du om et job i reklamebranchen? Reklamebranchen omfatter en lang række bureauer med forskellige funktioner hvoraf en del overlapper hinanden. Klassisk tænker man på et reklamebureau, når man taler

Læs mere

Mediegruppen bevæger mennesker

Mediegruppen bevæger mennesker Mediegruppen bevæger mennesker 03 Fra ide til færdig løsning Hos Mediegruppen har vi arbejdet med internettet siden bureauets start i 1997. Vi har været med fra de traditionelle løsninger i HTML og de

Læs mere

Konceptbeskrivelse Gruppe 3

Konceptbeskrivelse Gruppe 3 Konceptbeskrivelse Gruppe 3 Konceptbeskrivelse: Kantinen Titel på kanal: "Kantinen". Kanalen "Kantinen" skal tage fat på forskellige emner omkring Mediehøjskolens kantine. Disse emner er blandt andet;

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

Online designguide. det danske uddannelsesbrand STUDY IN DENMARK. Page 01. Velkommen til CIRIUS online designguide til det danske uddannelsesbrand

Online designguide. det danske uddannelsesbrand STUDY IN DENMARK. Page 01. Velkommen til CIRIUS online designguide til det danske uddannelsesbrand Online designguide det danske uddannelsesbrand Velkommen til CIRIUS online designguide til det danske uddannelsesbrand I designguiden finder du en række redskaber, som kan benyttes i markedsføringen af

Læs mere

RD HUSET GRAFISK KONCEPTUDVIKLING TRYKSAGER ARTWORK BREVPAPIR INDLÆGSSEDLER DESIGN LAYOUT GRAFISK IDENTITET PLANCHER FLYERS

RD HUSET GRAFISK KONCEPTUDVIKLING TRYKSAGER ARTWORK BREVPAPIR INDLÆGSSEDLER DESIGN LAYOUT GRAFISK IDENTITET PLANCHER FLYERS RD HUSET INDLÆGSSEDLER GRAFISK RÅDGIVNING DRINKSKORT FLYERS LAYOUT BREVPAPIR MENUKORT TRYKKLARE FILER PLAKATER WEBSHOPS KONCEPTUDVIKLING KATALOGER TRYKSAGER REKLAME GRAFISK ILLUSTRATIONER VISITKORT SVARKUPONER

Læs mere

AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN

AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN Augmented Reality giver tryksagen en ny dimension, og det kunne 2.800 marketing- og kommunikationschefer

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Grafisk design og layout for ikke-grafikere

Grafisk design og layout for ikke-grafikere Grafisk design og layout for ikke-grafikere 4. og 5. maj 2009 Teknologisk Institut Taastrup 1. og 2. oktober 2009 Teknologisk Institut Taastrup Lær at opstille et appellerende og spændende layout Få indblik

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

firmaidentitet Joen Asmussen 4 sem grafi sk

firmaidentitet Joen Asmussen 4 sem grafi sk firmaidentitet Joen Asmussen 4 sem grafi sk idefasen Ideer til fi rmaet. Brainstorms innovativt åbent friskt nyt overraskende genkendeligt eksperimenterende anderledes originalt ægte udviklende hvidt kærligt

Læs mere

Bosch/Siemens de to bedste mærker De identiske modeller fra Bosch og Siemens klarer sig næsten altid bedre end gennemsnittet for opvaskemaskiner. De vasker og tørrer godt med lavt forbrug af vand og strøm.

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system.

Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system. Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system. Black Network hjælper virksomheder og organisationer med at blive bedre til at brande sig selv. Vi har udviklet en praktisk og

Læs mere

Hvad er det vi vil..?

Hvad er det vi vil..? Hvad er det vi vil..? Målsætningen for det nye samarbejde er, at - skabe et attraktivt brand, der kan rumme alle aktører - gennemføre stærke markedsføringsaktiviteter... - der giver området stor synlighed

Læs mere

LOKAL. markedsføring. trygt og frit. Udarbejdet af BL og reklamebureauet Anew i samarbejde med BoligKorsør og Boligkontoret Danmark.

LOKAL. markedsføring. trygt og frit. Udarbejdet af BL og reklamebureauet Anew i samarbejde med BoligKorsør og Boligkontoret Danmark. LOKAL markedsføring Udarbejdet af BL og reklamebureauet Anew i samarbejde med BoligKorsør og Boligkontoret Danmark. trygt og frit Indledning Lejefremmende kommunikation Er tomme boliger og tynde ventelister

Læs mere

Visuel identitet. Sem 4 /// GGD1 /// Marie Design

Visuel identitet. Sem 4 /// GGD1 /// Marie Design Visuel identitet Sem 4 /// GGD1 /// Marie Design Definition: En virksomheds visuelle identitet er hele den synlige del af virksomheden. Dvs. alle sammenhænge vi ser en virksomhed i, ned til mindste detalje.

Læs mere

Skousen har vokseværk Bliv en del af succesen

Skousen har vokseværk Bliv en del af succesen Skousen har vokseværk Bliv en del af succesen 1 2 Er du klar til succes? Når de danske familier i dag skal investere i nye hvidevarer, vælger flere og flere at gå til Skousen. Skousen tilbyder nemlig vore

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

CASE. Det gode samarbejde mellem bureauet og den interne marketingafdeling

CASE. Det gode samarbejde mellem bureauet og den interne marketingafdeling CASE Det gode samarbejde mellem bureauet og den interne marketingafdeling Nyt logo, nye emballager og visuel identitet. For Royal Greenland blev effekten i butikken et stærkere image, der sigter mod en

Læs mere

Den vigtige kommunikation

Den vigtige kommunikation Ørenlyd Den vigtige kommunikation 2 3 VI SKABER ØRENLYD Succes handler i høj grad om at få ørenlyd, såvel privat som professionelt. Mange råber højt for at få deres budskab ud. Nogle finder på noget skørt

Læs mere

Lancering af Kærgården Steg & Bag

Lancering af Kærgården Steg & Bag Lancering af Kærgården Steg & Bag Innovation og mersalg til fedtstofkategorien! Materialet er autentisk, men er her sammensat, så du som studerende kan bruge det som eksempel og inspiration til arbejdet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

VERDENS BEDSTE NYHEDER

VERDENS BEDSTE NYHEDER Idekatalog for VERDENS BEDSTE NYHEDER Hjælp os med at give Verdens Bedste Nyheder til danskerne! Verdens Bedste Nyheders formål er at fortælle om de fremskridt, der sker hver dag i udviklingslandene. Derfor

Læs mere

Sociale medier b2b. nye veje til salg

Sociale medier b2b. nye veje til salg Sociale medier b2b nye veje til salg 1 FORORD VELKOMMEN TIL ANALYSEN De sociale medier får stigende betydning for vores kommunikation og deling af viden. Det smitter af på erhvervslivet og skaber nye forretningsmuligheder.

Læs mere

Velkommen til Miele Gallery et oplevelsescenter

Velkommen til Miele Gallery et oplevelsescenter GLOSTRUP - VEJLE Velkommen til Miele Gallery et oplevelsescenter Miele Gallery er ikke blot en udstilling af produkter. Det er en verden af sanselighed, hvor kvalitet, design og moderne teknologi skaber

Læs mere

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Stenalderbrød Dato: Hos: Adresse: Kl.: Ingredienser 1 brød 100 g mandler 100 g valnødder 100 g græskarkerner

Læs mere

Tips om insekter i hjemmet

Tips om insekter i hjemmet Tips om insekter i hjemmet Har du fået ubudne gæster i form af insekter i dit hjem, er rengøring på insekternes yndlingssteder ofte nok, og du kan gøre meget for at forebygge insektangreb. Mange af de

Læs mere

Annoncering der virker - også i ABSI magasinet. DM revisionsfirma af 1993 Sverigesvej 16 4200 Slagelse

Annoncering der virker - også i ABSI magasinet. DM revisionsfirma af 1993 Sverigesvej 16 4200 Slagelse Annoncering der virker - også i ABSI magasinet FARVERGÅRDEN En annonce skal 1. skabe opmærksomhed 2. være unik 3. differentiere sig fra konkurrenterne 4. indeholde call to action eller brande Hvad betyder

Læs mere

Appendiks til Grafisk design side 375

Appendiks til Grafisk design side 375 Appendiks til Grafisk design side 375 Appendiks 375/2 Evaluering Som nævnt deltager jeg selv på seminaret for at se, hvordan det forløber. Jeg vil se deltagernes reaktion, opleve aktørerne og fornemme

Læs mere

Succesfuld implementering - forandring der forankres

Succesfuld implementering - forandring der forankres Succesfuld implementering - forandring der forankres Præsentationens indhold: Indledning Hvad er succesfuld implementering? Forandringscirklen Redskabskassen Fundament Hvordan kommer vi i gang? Uddrag

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Kunderne siger. Fakta

Kunderne siger. Fakta Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

CASE. Roskilde Handelsskole tiltrækker flere nye elever med en klar visuel identitet

CASE. Roskilde Handelsskole tiltrækker flere nye elever med en klar visuel identitet Krogh&Co er udvalgt SKI leverandør til det offentlige. Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe jer? Kontakt Dorte Krogh på tlf. 3264 2030 eller dk@krogh.dk CASE Roskilde Handelsskole tiltrækker flere

Læs mere

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

Bliv fundet af dine brugere, via inbound marketing, som er mit speciale.

Bliv fundet af dine brugere, via inbound marketing, som er mit speciale. Mine kunder er virksomheder, som ønsker større synlighed Bliv fundet af dine brugere, via inbound marketing, som er mit speciale. Inbound Marketing handler om at blive fundet af sine brugere, i stedet

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN! FYRVÆRKERI AVIS 2014 1 KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD 69 95 Hos Krudtkongen

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

CASE: Royal Copenhagen

CASE: Royal Copenhagen When Your Website Goes Shopping CASE: Royal Copenhagen v/mads Gustafsen & Line Ghisler, Creuna Sitecoreseminar 6. februar 2008 CASE Royal Copenhagen præsenteret af Creuna Royal Copenhagen Kongelig Hofleverandør

Læs mere

bedste tilverdens Leverandør

bedste tilverdens Leverandør tilverdens bedste Leverandør Vi har smag for gode oste Hos HKI OST står vi til rådighed stort set døgnet rundt, når det handler om ost; vi kører Europa tyndt for at få ostene hjem til rette tid, og bringer

Læs mere

Undervisning Webdesign Rådgivning

Undervisning Webdesign Rådgivning Og vi kan skræddersy løsninger efter dine behov Dine ønsker og forventninger er det centrale i vores produktudvikling Hos WedoIT har vi ekspertise indenfor områderne: Undervisning Webdesign Rådgivning

Læs mere

Joyful Giftcard_folder1.indd 2 09-08-31 15.51.12

Joyful Giftcard_folder1.indd 2 09-08-31 15.51.12 Joyful Giftcard_folder1.indd 2 09-08-31 15.51.12 Den perfekte gave modtageren vælger selv Når din kunde efterlyser personlige gaver, så præsenter dem for Joyful Giftcard. Du behøver ikke at søge med lys

Læs mere

- lev livet grønnere, sjovere og smartere...

- lev livet grønnere, sjovere og smartere... Reklamer & kampagner V i ser dem i tv, biografer og busser. I aviser og blade. På internettet. Hver eneste dag og alle vegne fra bliver vi bombarderet med reklamer og kampagner for alle mulige varer og

Læs mere

Bedre Bad Nyt (banner annoncer) Sommerbad udendørsløsninger. udendørsløsninger. og Boligmagasinet. Bedre Bad løsning fokus på produkt på Facebook

Bedre Bad Nyt (banner annoncer) Sommerbad udendørsløsninger. udendørsløsninger. og Boligmagasinet. Bedre Bad løsning fokus på produkt på Facebook Marketingsplan 2013 Bedre Bad Private Private 2 Til top Bad /mdr. Januar Februar Kampagner Bedre Bad Nyt Marts April TV2 - spot Bedre Bad Nyt Maj Juni Badtjek kampagne (banner annoncer) Sommerbad udendørsløsninger

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil 80 cm MOVE Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor

Læs mere

resultatgivende trygsager online og offline

resultatgivende trygsager online og offline resultatgivende trygsager online og offline GRAFISK FORUM har mange års erfaring og medarbejdere, der sætter en ære i at rådgive om grafiske totalløsninger, så du får den rigtige kvalitet til den rigtige

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

PROMOVERING TIL DENCKER DELUXE

PROMOVERING TIL DENCKER DELUXE PROMOVERING TIL DENCKER DELUXE Afsluttende eksamen d. 16/6-2014 4. semester, grafisk designteknolog University College Nordjylland Carolina Østergaard Vester Vejleder: Nina Bach Disposition 1. Introduktion:

Læs mere

INVITATION. graphic art & communication. dalhoff group ApS

INVITATION. graphic art & communication. dalhoff group ApS INVITATION Præsentation Mit navn er Henning Dalhoff og jeg har mere end 25 års erfaring som grafisk designer og illustrator og har igennem årene opbygget stor erfaring med at udvikle grafiske løsninger

Læs mere

Ejendomsmæglerpakken

Ejendomsmæglerpakken Ejendomsmæglerpakken Derfor ejendomsmæglerpakken Vores sortiment dækker alt det, I skal bruge, til at markedsføre jeres sager Missionen er både at vise de gode priser, men også at inspirere til nye skiltnings-

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model. Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator

Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model. Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator Program 1. Sponsering (Kort!) om Promovator Hvad kan sponsering, og hvad siger forbrugerne til sponsering Hvordan

Læs mere

BASIS DESIGN MINDFUL BLOCKS OF GRAPHIC DESIGN

BASIS DESIGN MINDFUL BLOCKS OF GRAPHIC DESIGN BASIS DESIGN MINDFUL BLOCKS OF GRAPHIC DESIGN KUNSTEN ER AT FASTHOLDE 'TRÅDEN' I DESIGNET og finde byggesten til et bæredygtigt fundament Har du brug for en grafisk identitet, som præsenterer dig professionelt,

Læs mere

Jeg vil gerne være kendt!

Jeg vil gerne være kendt! Jeg vil gerne være kendt! Frem i rampelyset det gi r vækst Vækstdagen 2011 Kommunikationsrådgiver Michael Trinskjær 10. februar 2011 Kommunikationsrådgiver; direktør og medejer i Aspekta Trinskjær A/S

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

PRAKTIKANT TIL ANALYSETEAMET?

PRAKTIKANT TIL ANALYSETEAMET? TIL ANALYSETEAMET? I Advice bygger vi vores rådgivning om kampagner, branding og politisk kommunikation på indsigt i målgrupper og deres behov. Og vi præ-tester kommunikationsindsatser, inden de går i

Læs mere

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Grafisk Design Skil jer ud fra mængden Med et grafisk design kan din virksomhed få den rigtige indpakning. Det er

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation ATHENA IT-GROUP A/S Virksomhedspræsentation Historie Athena IT-Group A/S blev grundlagt i 1995 I 2000 købte virksomheden firmaet Just R Data ApS og startede dermed sine IT-aktiviteter I byggebranchen.

Læs mere

First North Meddelelse. Nummer 105 29. maj 2008

First North Meddelelse. Nummer 105 29. maj 2008 First North Meddelelse. Nummer 105 29. maj 2008 København den 29. maj 2008 Notabene.net A/S skifter navn til A/S Notabene.net skifter, som annonceret i First North meddelelse nr. 97 af 22. januar 2008,

Læs mere

Gaveinspiration 2015

Gaveinspiration 2015 Gaveinspiration 2015 Forkæl mennesker omkring dig med gaver til ren velvære. Vi har sammensat en række gaveløsninger til enhver smag og budget. Alle produkterne er produceret med største omhu i Danmark.

Læs mere

Standardløsninger. er sjældent værdiskabende. Grundlaget for det hele. s. 32-37 TEMA

Standardløsninger. er sjældent værdiskabende. Grundlaget for det hele. s. 32-37 TEMA TEMA: PAPIR tekst: CARINA KRÚNUFJALL MILLING (ckm@ga.dk) foto: HYLDAGER FOTOGRAFI TEMA Grundlaget for det hele s. 32-37 Jo, man kan trykke på mange ting, men for de fleste er det fortsat papir, der er

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

n io t a ik n u m m o k

n io t a ik n u m m o k kommunikation Medarbejdere HVEM ER DU? Leverandører Konkurrenter Medier Bestyrelse Kunder I dag er målrettet kommunikation en nødvendighed, når det gælder udvikling og fastholdelse af en stærk markedsposition.

Læs mere

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE Triumph har for første gang fået husstandsomdelt et katalog over de nordiske grænser.

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2011-2014. UngSlagelse Ungdomsskolen i Slagelse Kommune

Kommunikationsstrategi 2011-2014. UngSlagelse Ungdomsskolen i Slagelse Kommune Kommunikationsstrategi 2011-2014 UngSlagelse Ungdomsskolen i Slagelse Kommune Indledning UngSlagelse har længe haft et ønske om flere brugere. Èn af de udfordringer som UngSlagelses står overfor er, et

Læs mere

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service.

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. KE Service 1 2004 11 23 Sådan gør vi. Konceptet. Vores koncept bygger på høj kvalitet af madvarer

Læs mere

Kommunikation af forandringer. NOV Flexibles

Kommunikation af forandringer. NOV Flexibles Kommunikation af forandringer NOV Flexibles Fra kabler til fleksible rør-systemer I Etableret i 1995 som en del af NKT Cables I Etableret som selvstændigt selskab i 1999 - NKT Flexibles I Producerer fleksible

Læs mere

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 11-05-2015 Affaldshåndtering Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 Hans Rasmussen & Kevin Kumar ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Indhold Affaldshåndtering i Grønsted kommune... 2 Krav... 2 Design...

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

Handicap Bo og Beskæftigelse

Handicap Bo og Beskæftigelse Samværs- og aktivitetstilbud Vores pædagogiske målsætning er at skabe et struktureret miljø, hvor der fokuseres på udvikling, gode oplevelser og en meningsfuld hverdag. Borgerne har vedvarende fysiske

Læs mere

En museumsudstilling kræver mange overvejelser

En museumsudstilling kræver mange overvejelser En museumsudstilling kræver mange overvejelser Forfatter: Michaell Møller, Cand. mag. Int. i Virksomhedskommunikation med specialisering i Dansk Indledning Når danskerne i dag går på museum skal det være

Læs mere

CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT

CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT Hvide konvolutter signalerer seriøsitet og får modtagerne til at læse budskaberne og en relevant

Læs mere

BRAND LOGO. Guidelines WWW.MARCWIN.DK

BRAND LOGO. Guidelines WWW.MARCWIN.DK The BRAND LOGO Guidelines 2014 WWW.MARCWIN.DK Indhold: Intro Nøgleord Mission Vision Logodesign Logo anvendelse Farveskema Kontakt Dato: Oktober, 2014 WWW.MARCWIN.DK.COM.EU 1.0 INTRO WWW.MARCWIN.DK.COM.EU

Læs mere

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen

en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen Gør indtryk med hygiejneløsninger, der styrker din profil og viser at du drager omsorg for dine gæster og dine ansatte. en touch-free oplevelse der styrker profilen og forbedrer hygiejnen sensor nyt medlem

Læs mere

- improving your corporate image

- improving your corporate image - improving your corporate image 1 CREATIVE BOOK 3 er den næste i rækken af spændende inspirationskilder fra vores fotoarkiv. Vi har i CREATIVE BOOK 3 udvalgt nogle af de kreative løsninger, som vi arbejder

Læs mere

Baggrund for kampagnen

Baggrund for kampagnen Baggrund for kampagnen Antallet af danskere, der rammes af sclerose, er stigende. Stigningen ses primært blandt kvinder - faktisk i en sådan grad, at 2 ud af 3 danskere, der får sygdommen, er kvinder.

Læs mere

SYNERGI TA R G E T OUSE. Tryk & Grafisk Design. Medieplanlægning. Profil & Jobtøj. saml muligheder og fordele ét sted! Strø & Gaveartikler

SYNERGI TA R G E T OUSE. Tryk & Grafisk Design. Medieplanlægning. Profil & Jobtøj. saml muligheder og fordele ét sted! Strø & Gaveartikler TA R G E T SYNERGI saml muligheder og fordele ét sted! TV & radioreklamer Webdesign & hosting Skilte & bilreklame Hvem er vi? Hans Jørgen Rene Susanne Finn Vagn Vi er et hold, der i hverdagen prioriterer

Læs mere

Afrapportering til Kartoffelafgiftsfonden af Brug Knolden 2009/2010

Afrapportering til Kartoffelafgiftsfonden af Brug Knolden 2009/2010 Afrapportering til Kartoffelafgiftsfonden af Brug Knolden 2009/2010 Titel Brug Knolden generisk markedsføring af kartofler Projektansvarlig og deltagere Projektleder Lene Toft Johansen, Projekt- og Udviklingskonsulenterne,

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Hvilke ord 'trigger' dine kunder?

Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Af Rikke Moos, Webskribenten Du kender talemåden: vælg dine ord med omhu. Et fornuftigt råd, der er værd at følge, hvis du vil undgå at blive misforstået af andre. Men

Læs mere