Velpresset markedsføring 100% must!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velpresset markedsføring 100% must!"

Transkript

1 Velpresset markedsføring 100% must!

2

3 Trænger din virksomhed til en vitaminindsprøjtning? Så er du kommet på den rette gren. Hos Nybroe presser vi altid os selv til det yderste for at kunne give vores mange forskellige kunder den bedste løsning. Hver gang. En frisk og velsmagende cocktail med den helt rigtige konsistens. Fremstillet på baggrund af almindelig sund fornuft, der altid har været en naturlig del af bureauet. Her er ingen opgave for stor og ingen kunde for lille. Vi respekterer naturligvis altid vores kunders ønsker og prøver aldrig at sælge dem noget, de ikke har behov for til gengæld presser vi altid os selv til det yderste for at få det bedste ud af ethvert budget. Det har ikke alene givet mange trofaste kunder, der har været hos os i flere år det har også betydet, at mange vælger netop os, når de trænger til et skud vitaminer.

4 Vi skaber effektiv markedsføring, der bærer frugt

5 Hos Nybroe skaber vi ikke blot løsninger. Vi skaber også resultater. Der kan opstilles mange imponerende figurer, der viser, hvordan vi gør det. Men i virkeligheden skyldes det blot, at vi altid tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker, og sammen fastlægger vi et mål for et frugtbart samarbejde. Typisk branding, øget synlighed, støtte af salget eller styrkede relationer. Vi arbejder altid med alle grene af virksomhedens netværk og målretter budskaberne fra led til led, for kun på den måde bliver resultatet godt. Og kun på den måde kan vores kunder få det bedste udbytte. Det vil vi gerne vise med nogle af de mest frugtbare løsninger på de følgende sider.

6 Stærkt samarbejde om flotte græsplæner Stiga kontaktede Nybroe med et ønske om at styrke sin position på det danske marked med et markant fremstød for sine kvalitetsplæneklippere og -ridere. Med udgangspunkt i Stigas værdisæt udviklede Nybroe et indstik og en serie annoncer, der ikke blot fortalte om styrkerne ved Stigas produkter, men også gav masser af gode råd om korrekt pleje af græsplænen. En stærk mediaplan sørgede for, at indstikket og annoncerne kom ud til de helt rigtige målgrupper. Så kan det nok være, at landets haveejere fik travlt med at skifte til Stiga. Informativt og sælgende indstik, der blev omdelt sammen med Jyllands- Posten, Berlingske Tidende og Haven.

7 Annonce fra haveejernes foretrukne blade: idényt, Haven og Gør Det Selv. En vifte af annoncer fra de professionelle havebrugeres avis, Land&Liv.

8 Bred kampagne meget bredt kendskab! Bosch Logixx er rent teknisk en imponerende dygtig opvaskemaskine. Men ikke nok med det. Den er samtidig én af markedets flotteste. Opvaskemaskinen appellerer både til den maskuline forkærlighed for nye opfindelser og det feminine røntgenblik for æstetisk klasse. En ideel DNA-profil for et langvarigt forbrugsgode, der meget ofte vælges i overenskomst mellem en mand og en kvinde. Det manifesteres i en bred mediekampagne, der integrerer ét og samme budskab i annoncer, outdoor, tv-spot og butiksmateriale. Effektivt? Ja, skulle vi hilse at sige. Tre år i træk har Bosch markeret sig som det mest kendte hvidevaremærke ifølge Brand Monitors markedsundersøgelse. Sådan skal det være!

9 Outdoor Til dig der søger perfektion helt ned i detaljen Bosch Logixx markedets mest nænsomme og fleksible opvaskemaskine Forestil dig en opvaskemaskine, der yder selv dine fineste glas optimal beskyttelse. Som kan rumme alle former for porcelæn og køkkentøj. Og som oven i købet er betagende smuk. Sådan er Bosch Logixx. Ved det mindste tegn på kalkaflejringer på dine glas eller i maskinen, afkalker og justerer den intelligente OptoSensor automatisk vandets hårdhedsgrad. Samtidig sørger en varmeveksler for, at glassene ikke får kulde- eller varmechok. Læg dertil de uhyre rummelige VarioFlex-kurve, der hurtigt og sikkert giver plads til selv langstilkede vinglas, 4 store gryder eller alle ting på én gang. Så har du ubetinget markedets mest nænsomme, fleksible og rummelige opvaskemaskine. Selvfølgelig har den 3 A er for sit lave energiforbrug, sin gode tørreevne og det perfekte opvaskeresultat. Man er vel fra Bosch! Logixx leveres som indbygningsmodel i stål eller hvid uden topplade. Bosch Hvidevarer Kvalitet du kender TV-SPOT Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon Annoncer

10 Produkter der taler for sig selv Nogle produkter er mere fotogene end andre. Tag nu for eksempel Siemens. Det er navnet på mange af de internationale topmodeller, der stiller op til fotografering i vores fotostudie. Formålet kan være dekorativt butiksmateriale. Overbevisende kampagneinformation til producentens mange forhandlere. Eller en annonceserie som denne, der cementerer hvidevarernes overlegne design. Sidstnævnte er samtidig et eksempel på, hvordan vi håndterer Siemens internationale designguide. En udfordring med stramme begrænsninger, der giver de kreative hoveder snor på. Men det har de skam ikke noget imod. Bare de engang imellem får en rigtig godbid. Landsdækkende annonce- og indstikskampagne.

11

12 Farvel flåter goddag til en vellykket produktlancering! Lanceringen af Bayvantic Vet. i Danmark er et stærkt eksempel på, hvordan vi skarpretter internationalt kampagnemateriale, så det opnår størst mulig lokal effekt. Bayvantic Vet. er et kombineret flåt-, loppe- og myggemiddel. I det oprindelige koncept var den totale 3-i-1-beskyttelse ophøjet til USP. Men vi ændrede i tæt samarbejde med Bayer strategien og valgte i stedet at fokusere målrettet på midlets afskrækkende effekt over for flåter. Det er nemlig her produktets revolutionerende nyhedsværdi ligger. Kampagnen blev herefter søsat med en massiv indsats i forhandlerleddet og på forbrugersiden. Senere blev aktiviteterne fulgt op af en landsdækkende tv-kampagne. Farvel flåter var hovedbudskabet hele vejen igennem. Det blev samtidig goddag til en meget vigtig produktintroduktion. Med succes på begge sider af disken! TV-SPOT Annonce

13 Diskdisplay til apoteker Forhandlerbrochure Faglig brochure Forbrugerbrochure Pengemåtte til disken

14 Take care of our brand! Nybroes samarbejde med Bosch er bredt. Det spænder fra komplet udvikling af nationale og nordiske kampagner til nænsom adaption af udenlandske koncepter fra det tyske hovedkvarter. Annoncekampagnen for køleskabe, vaske- og opvaskemaskiner er en gylden mellemting. Det er et eksempel på en dansk fortolkning og videreudvikling af Bosch internationale brand values. Den røde tråd er begrebet care. Fra foodcare over textilecare til glasscare. Målsætningen er en solid positionering af Bosch som synonym med ansvarlighed, pålidelighed og høj teknisk ekspertise. Det lyder flot. Men det er faktisk sandt. Bare spørg vores kræsne tekstforfattere. De spiser kun mad, der er opbevaret af Bosch Dansk annonceserie for Bosch fortolket inden for rammerne af den internationale brandguide.

15 Køkkenapparaterne fra Bosch er skabt til at blive bestsellere i din butik. Alle Vi kender opskriften på en ægte forbrugere har råd til at gøre madlavningen nemmere og sjovere. Det har vi sørget for med gode priser på foodprocessorer, stavblendere, håndmiksere, citruspressere, kaffemøller og mange andre apparater. Alt sammen produkter med suveræn teknik, gennemtænkt design og nem betjening. Der er en Bosch til ethvert køkken.

16 Målrettet mediebooking. Bayer går i luften. Kastrup Lufthavn er vel nok Danmarks mest internationale udstillingsvindue. Et ideelt forum til at slå sin Corporate profile fast over for resten af verdenen. Og det er netop tilfældet for Bayer, der eksekverer en livsbekræftende imagekampagne på stedet. Kampagnen er et smukt eksempel på Nybroes kapacitet til at tilpasse og booke internationale Corporate Image guidelines til specifikke kommunikationskanaler. Fra spotannoncer til meterhøje billboards som disse. Målrettet, overbevisende og effektivt. Lysskilt fra Kastrup Lufhavn. Lystavle fra Kastrup Lufthavn.

17 Mega lysskilt fra Kastrup Lufthavn. Outdoor fra Kastrup Lufthavn.

18 Skulle det være en international designguide? S gerne! Nogen beder os om at skabe et stærkt logo. Andre har brug for en komplet designguide, der formidler virksomhedens grafiske identitet i alle tænkelige kommunikationskanaler. Royal Unibrew A/S er et godt eksempel på sidstnævnte. Med udgangspunkt i koncernens mission, vision og værdier har vi skabt en gennemført designmanual, der både strategisk og teknisk lever op til koncernens specifikke behov. Udover versionering af logo og fastsættelse af typografi, har Nybroe udviklet en helt speciel grøn farve, eksklusivt forbeholdt Royal Unibrew A/S. Designguiden er implementeret på alt fra papirlinje og hjemmeside til øldåser og flag. Ja, selv Royal Unibrews private fly udtrykker virksomhedens corporate identity, når det flyver rundt i verden. Mere internationalt bliver det næppe. Skål! Speciel grøn farve eksklusivt forbeholdt Royal Unibrew A/S.

19 OY-PEB Eksempler på sider fra designmanualen samt bagetiket til ølflaske, hvor logoet er implementeret.

20 Imageannonce kæder udtryksmåden født med en sølvske i munden sammen med den nye bakteriehæmmende teknik fra Bosch. Dobbeltsidet kampagneannonce kåret som årets bedst læste i Idényt 2003.

21 Storytelling et slidt begreb, der virker! Bosch stod overfor at skulle lancere en ny, unik bakteriehæmmende køleteknik baseret på sølv. En kompleks udfordring, der bl.a. skulle afvæbne enhver skepsis med hensyn til teknikkens effekt på madvarerne i køleskabet. Grundig research gav os imidlertid en kærkommen gave. Det viste sig, at det gamle udtryk født med en sølvske i munden oprindeligt henviser til sundhed. Sølvskeen har nemlig en naturlig evne til at bekæmpe udviklingen af bakterier i maden. Historien blev omdrejningspunkt for en totalkampagne, der både omfattede intern salgsevent, PR, forhandler- og butiksmateriale samt gimmick og annoncer. Og det virkede. Så godt, at sidstnævnte blev kåret som Danmarks bedst læste annonce i Idényt Guld værd for en opfindelse baseret på sølv. En vigtig ingrediens i en vellykket produktlancering er grundig forhandlerinformation. AgION -partikler alias forfriskende minttabletter. Gimmick som effektfuldt kampagneredskab.

22 Porcelæn til mange. Fuldendt som få.

23 Kærlighed på tryk. Imagebrochure for Royal Copenhagen. Royal Copenhagen er uden tvivl én af Nybroes smukkeste kunder. Så smuk, at vores AD ere har hede drømme om det håndmalede porcelæn. Det forpurrede dog ikke koncentrationsevnen, da Royal Copenhagen bad os formidle deres historiske sjæl og brede sortiment i en målrettet imagebrochure til restaurationsbranchen. Vi stod for den totale tilrettelæggelse og produktion. Fra design, tekst og styling til fotografering og tryk. Resultatet er en fuldfed inspirationsguide, der giver enhver feinschmecker mundvand. Velbekomme! Udvalgte opslag fra Royal Copenhagen s imagebrochure.

24 Tak for sidst det var godt nok hyggeligt! Nybroe har i en årrække fungeret som mediebureau og kreativ sparringspartner for Pernod Ricard. Det har bl.a. omfattet udvikling af kampagnemateriale samt medieplanlægning for cognac-brandet Sort Renault. Målsætningen var at skabe et skræddersyet univers, der afspejler den kontekst, som Sort Renault traditionelt indgår i på vores breddegrader. Kodeordene var after dinner og hygge på eksklusivt plan. De blev omsat til en inciterende, stemningsmættet annonce, der honorerer varemærkets luksuriøse sjæl. Nybroe stod, som ofte før, for alt fra idé til rekvisitter og fotografering. Om det var hyggeligt? Ja, mon ikke! Bordrytter som dragende appetizer. Eksklusiv after dinner i produktorienteret imageannonce.

25

26 Det er da skønt! Elizabeth Arden har for længst fundet ud af, at man ikke behøver køre længere end til Skovlunde for at få taget lækre produktfotos. Og engang imellem har Nybroe også æren af at være kreativ katalysator for firmaet i Danmark. Som nu for eksempel dengang vi udviklede en interaktiv konkurrencekampagne for Eight Hour Cream. Den bragte Elizabeth Arden i nærkontakt med flere tusinde i kernemålgruppen. De stod nærmest stod i kø for at give deres bedste tip med Eight Hour Cream. De bedste bidrag blev samlet i en lille rød bibel, der cementerer cremens absolutte særstatus inden for skønhed og pleje. Dokumenteret, nyttig og troværdig branding for en skønhedsdronning. Skønt! Opslag fra den lille røde bibel med forbrugernes bedste tips med Elizabeth Arden s Eight Hour Cream og Stick.

27 Diskskilt for Eight Hour Cream og Stick, Elizabeth Arden.

28 Den åndelige føde branding i magasinform Normalt går vi ikke ind for hyldevarer. Det skulle da lige være de BtB-magasiner, som vi producerer for en række af vores kunder. Deres formål er netop at kanalisere værdiskabende kommunikation, der lagres på øverste hylde i målgruppens bevidsthed. Et kundemagasin kan være én blandt flere langsigtede investeringer i en virksomheds evne til at udvikle og fastholde forholdet til sine interessenter. Det åbner mulighed for at formidle virksomhedens kompetencer, værdier og visioner gennem case stories, interviews og nyheder. Nybroes rolle varierer fra komplet strategisk og kreativ udvikling til kvalificeret support i form af fotografering og layout af kundens eget oplæg. Vi trykker naturligvis også guldkornene. Det manglede da bare! På bølgelængde, Royal Copenhagen. Bryg Magasinet, Royal Unibrew.

29 VÆKSTGENNEM INNOVATION Graphic Report produktoversigt, Heidelberg. SAP Juni 2004 SCENARIO SAP Scenario, SAP.

30 Trade marketing husets hofret! Der skal mere end toptrimmet kreativitet til at udvikle effektivt POS-materiale. Først og fremmest skal materialet frem i butikken. Og helst helt frem. Nybroe har mange års erfaring med strategisk og kreativ trade marketing for en lang række forskellige kunder. Meget ofte integreret i en omfattende salgs- eller imagekampagne, der motiverer på begge sider af butiksdisken. Det gælder blandt andet for Bosch og Siemens Hvidevarer, Stiga samt Royal Copenhagen. Løsningerne spænder fra aktuelt kampagnemateriale til langtidsholdbart interiør. Men det virker alt sammen. Amager!

31 ru393105_banner_1000x2500.indd :16:40

32 Afdelingen for flotte kataloger og årsberetninger Tynd, tyk eller bare en kraftig sag? Alle typer er velkomne i Nybroes afdeling for smukke kataloger og årsberetninger. Rigtig mange kunder nyder godt af vores kapacitet til at styre hele processen fra udvikling til tryk. Det gælder uanset om opgaven er et praktisk salgsværktøj, en imagebrochure eller en fin kombination. Måske er du i tvivl om, hvad din virksomhed præcis har brug for. Det er vi ikke. Årsberetning, Royal Unibrew (tidligere Bryggerigruppen). Produktkatalog, H. W. Larsen & Sønner A/S.

33 Årsberetning og imagebrochure, Bayer Norden. Produktkataloger, Bosch og Siemens Hvidevarer.

34

35

36 Appelsiiiiin! Vi har godt nok aldrig fotograferet en gnu. Men bortset fra det, er det kun ganske få motiver, som ikke har passeret linserne i vores store fotostudie. Eller udenfor for den sags skyld. Det varierer fra eksklusive produktoptagelser til effektfulde portrætter af alt fra langhårede hunde til kronragede ejendomsmæglere. Engang imellem drejer det sig om selvstændige fotoopgaver, der stort set kun involverer vores fotograf. Men for det meste er fotograferingen en del af et kreativt koncept, der indebærer hele møllen fra strategi til layout og tryk. Uanset hvad, så griner vi fornøjet ved tanken om altid at have en kompetent fotograf ved hånden. Og vores kunder smiler med. Appelsiiiiiin!

37

38 Homepage uden hovedpine Kan du klø dig selv i nakken? Så kan du også opdatere din virksomheds website med Nybroes eget udviklede content management system, Webtimizer. Det er et særdeles brugervenligt værktøj, som vi - blandt mange andre redskaber - bruger til at skærpe vores kunders ansigt og imageværdi på nettet. En del virksomheder har allerede valgt os til at give deres website et effektivt og gedigent face lift. Og så er der alle de kunder, der nyder godt af vores solide strategiske, æstetiske og tekniske ekspertise, når det gælder udvikling af totale kommunikationsløsninger til nettet. Velkommen i Nybroes egen webafdeling!

39

40

41 Flot corporate design i brugervenlige omgivelser. Webtimizer er Nybroes eget udviklede redskab til webkommunikation.

42 et magasin om og med indbygningsprodukter til kampagnepriser Stor konkurrence: Vind en gourmetmiddag tilberedt og serveret i dit hjem Kig inden for i køkkenet hos Bosch Michael Pang-Larsen har taget Singapore med hjem til Dragør

43 Lad os koncentrere effekten af din markedsføring! Har du fået smag for mere? Og ønsker du en mere målrettet og effektiv markedsføring? Så ring til Tom Nybroe eller Lars Nybroe på og aftal tid til et uforpligtende møde. Vi glæder os til at høre fra dig og give din virksomhed en ordentlig vitaminindsprøjtning! Læs mere på Opvaskemaskine eller vidundermaskine? Siemens er mest det sidste. s TETRA PAK DANMARK NEWS JAN 05 Den perfekte ledsager til en god fest. Design i særklasse fra Bosch. ANNUAL REPORT 2004 THE DANISH BREWERY GROUP A/S Learnings and New Product Launches from Around the World 2003 Graphic Report Særudgave med produktoversigt Bosch indbygningsprodukter gør køkkenet til et rart sted at være. I dag bruges køkkenet til meget mere end bare madlavning. Spisning, lektier, familiehygge. Alt sammen foregår det med køkkenet som omdrejningspunkt. Derfor har vi lagt ekstra kræfter i designet af vores indbygningsprodukter, så der ikke er nogen grund til at gemme køkkenet væk, når der kommer gæster. Kom ind til din nærmeste forhandler og oplev, hvordan Bosch vil gøre dit køkken til et rart sted at være. Den viste ovn er HBN S. Læs mere på eller ring på Næsten lydløs, lækker at se på - og ekstrem hurtig, når du har brug for det! Opvask bliver aldrig det samme, når du først har fået en Siemens i køkkenet. Maskinen er spækket med intelligente opfindelser som for eksempel det super effektive lynprogram, rummelige varioplus-kurve og den vand- og energibesparende teknik, aquasensor. Kronen på værket er det elegante og tidløse ydre, der gør ethvert køkken til et designerkøkken. Ekstra privilegier der virkelig kan mærkes. Til hverdag og fest! Se mere på eller ring på Siemens. Fremtiden flytter ind. Layout and production: Nybroe AD/Tekst og tryk: Nybroe Papir venligst sponsoreret af Papyrus A/S Omslag: Multidesign 300g. Indhold: Multidesign 170g.

44 Nybroe Aps Tonsbakken Skovlunde Tlf.: Denne brochure er trykt i vores eget trykkeri. Og papiret det er Multidesign, der lige som Nybroe byder på mærkbare fordele: Let at have med at gøre og med et resultat, der er helt i top!

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring... Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Marketing på jysk ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel

Læs mere

Mediegruppen bevæger mennesker

Mediegruppen bevæger mennesker Mediegruppen bevæger mennesker 03 Fra ide til færdig løsning Hos Mediegruppen har vi arbejdet med internettet siden bureauets start i 1997. Vi har været med fra de traditionelle løsninger i HTML og de

Læs mere

Dorthe Riget. Tina Lindstam

Dorthe Riget. Tina Lindstam Dorthe Riget Tina Lindstam Vi har forenet vores kræfter og tilbyder nu vores kompetencer som en samlet pakke, når det gælder markedsføring og kommunikation. Det fælles samarbejde kalder vi... RIGET Marketing

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

BETWEEN byder velkommen

BETWEEN byder velkommen byder velkommen S K R A N K E D I S K K Ø K K E N D E S I G N www.msi.dk Monica Ritterband, født 1955, er internationalt anerkendt som en af Danmarks fremmeste og mest alsidige designere. Hun arbejder

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Wibrandtsvej 32. Skytte Høj Poul Skytte Høj, statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Kongelundsvej 297 2770 Kastrup Tlf. 32502525 e-mail 276@edc.

Wibrandtsvej 32. Skytte Høj Poul Skytte Høj, statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Kongelundsvej 297 2770 Kastrup Tlf. 32502525 e-mail 276@edc. Wibrandtsvej 32 EDC, Sag: 27600523 Skytte Høj Poul Skytte Høj, statsautoriseret ejendomsmægler, MDE Kongelundsvej 297 2770 Kastrup Tlf. 32502525 e-mail 276@edc.dk Super lækker arkitekttegnet Schwanenflügel

Læs mere

Den vigtige kommunikation

Den vigtige kommunikation Ørenlyd Den vigtige kommunikation 2 3 VI SKABER ØRENLYD Succes handler i høj grad om at få ørenlyd, såvel privat som professionelt. Mange råber højt for at få deres budskab ud. Nogle finder på noget skørt

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER Krøllede idéer Store budskaber...men ingen klar kommunikation Indsigt Instinkt Handling Simpelt koncept og stærk tiltrækning af de helt rigtige kunder VI SÆLGER ET GODT

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

Idéerne skal kunne virkeliggøres

Idéerne skal kunne virkeliggøres Idéerne skal kunne virkeliggøres Om Ritzau Management Mere end blot planlægning og praktisk ekspertise 2 Ritzau Management er et event- og marketingbureau, der står for mere end blot planlægning og praktisk

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Online designguide. det danske uddannelsesbrand STUDY IN DENMARK. Page 01. Velkommen til CIRIUS online designguide til det danske uddannelsesbrand

Online designguide. det danske uddannelsesbrand STUDY IN DENMARK. Page 01. Velkommen til CIRIUS online designguide til det danske uddannelsesbrand Online designguide det danske uddannelsesbrand Velkommen til CIRIUS online designguide til det danske uddannelsesbrand I designguiden finder du en række redskaber, som kan benyttes i markedsføringen af

Læs mere

December 2010. Hvad sker der...

December 2010. Hvad sker der... December 2010 Hvad sker der... Idéudvikling/rådgivning og Projekt management Rådgivning Reklame konsulent Vi er kreative for din skyld At gøre opmærksom på sig selv handler om at skille sig ud og gøre

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Scandinavian Furniture Fair

Scandinavian Furniture Fair Scandinavian Furniture Fair At tiltrække flere besøgende og udstillere til messen. SFF var den største og ældste Møbelmesse i Skandinavien. I flere år havde messen oplevet en nedgang i mængden af besøgende

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 2008 2009 Muligheder og madglæde En højtidsstund Vi tilbringer en stor del af vores tid i køkkenet og gør vi det ikke, ønsker vi ofte, at vi gjorde. Køkkenet er et sted, hvor

Læs mere

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE Triumph har for første gang fået husstandsomdelt et katalog over de nordiske grænser.

Læs mere

Prinfo s vide verden

Prinfo s vide verden Prinfo s vide verden Prinfos vide verden 3 Sådan ser verden ud i dag 5 Sådan ser den måske ud efter 1. maj 2011 7 Verden går ikke under 9 Velkommen til vores kopi- og printverden 11 Du store verden! Sådan

Læs mere

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt.

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Velkommen til Sats & Tegn Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Med mere end 20 års erfaring, engagement og god service står vi klar til

Læs mere

Tag kontrol over dit hjem, mens du er på farten

Tag kontrol over dit hjem, mens du er på farten Pressemeddelelse 12. oktober 2016 Tag kontrol over dit hjem, mens du er på farten Omkring hver tredje bliver hjemme og venter, mens opvaskemaskinen, ovnen og vaskemaskinen er i gang og mere end halvdelen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Part of the Modulex family

Part of the Modulex family Part of the Modulex family Vi får brands til at stå skarpere over hele verden Brand On gør det nemt at gennemføre komplekse brand roll outs. Med årtiers erfaring fra hundredvis af projekter gennemfører

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips El i dit køkken Inspiration og planlægningstips Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle fællesrum. Ud over at være et madværksted

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup #30DageMedBranding Følgende er en enkel guide til et bedre personligt brand på internettet. Processen løber over 30 dage og hver dag skal du gøre en ny ting. Nogen gange vil du blive nødt til at udskyde,

Læs mere

Konceptbeskrivelse Gruppe 3

Konceptbeskrivelse Gruppe 3 Konceptbeskrivelse Gruppe 3 Konceptbeskrivelse: Kantinen Titel på kanal: "Kantinen". Kanalen "Kantinen" skal tage fat på forskellige emner omkring Mediehøjskolens kantine. Disse emner er blandt andet;

Læs mere

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 Kaarde & Erland Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem EDC Kaarde & Erland Ahlgade 3 4300 Holbæk Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 430@edc.dk www.edc.dk udstillinger Vores udstilling på hovedgaden

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE SENDER EN HYLDEST TIL MAGASINET MAG 2012 FÅR MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEFER TIL AT FORDYBE SIG

DEN GRAFISKE BRANCHE SENDER EN HYLDEST TIL MAGASINET MAG 2012 FÅR MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEFER TIL AT FORDYBE SIG DEN GRAFISKE BRANCHE SENDER EN HYLDEST TIL MAGASINET MAG 2012 FÅR MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSCHEFER TIL AT FORDYBE SIG Selv den mest kræsne og travle målgruppe stopper op og fordyber sig, når de bliver

Læs mere

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring Quick Guide til bedre online markedsføring RESPONS Få flere henvendelser via dit b2b website Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing 1 Lign en forretning Produktet

Læs mere

BRAND STRATEGI & DESIGN MANUAL

BRAND STRATEGI & DESIGN MANUAL BRAND STRATEGI & DESIGN MANUAL Introduktion Brand strategi Design manual Spørgsmål og svar 2 Introduktion Vi er igang med at udvikle en klar strategi som skal give yderligere fordele til medlemmer, sponsorer

Læs mere

En museumsudstilling kræver mange overvejelser

En museumsudstilling kræver mange overvejelser En museumsudstilling kræver mange overvejelser Forfatter: Michaell Møller, Cand. mag. Int. i Virksomhedskommunikation med specialisering i Dansk Indledning Når danskerne i dag går på museum skal det være

Læs mere

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER Ballerup, den 25. august 2015 KÆRE SAMARBEJDSPARTNER Det er os en fornøjelse at kunne præsentere et udvalg af firmagaver fra ZWLLING J.A. HENCKELS. Vi har nedjusteret

Læs mere

Sådan får du anvendt dit kursus i praksis. - Guide til at maksimere dit udbytte så du får størst værdi ud af dit kursus

Sådan får du anvendt dit kursus i praksis. - Guide til at maksimere dit udbytte så du får størst værdi ud af dit kursus Sådan får du anvendt dit kursus i praksis - Guide til at maksimere dit udbytte så du får størst værdi ud af dit kursus Introduktion Ifølge Robert Brinkerhoffs, studier om effekten af læring på kurser,

Læs mere

Kommunikation af forandringer. NOV Flexibles

Kommunikation af forandringer. NOV Flexibles Kommunikation af forandringer NOV Flexibles Fra kabler til fleksible rør-systemer I Etableret i 1995 som en del af NKT Cables I Etableret som selvstændigt selskab i 1999 - NKT Flexibles I Producerer fleksible

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

Undervisning Webdesign Rådgivning

Undervisning Webdesign Rådgivning Og vi kan skræddersy løsninger efter dine behov Dine ønsker og forventninger er det centrale i vores produktudvikling Hos WedoIT har vi ekspertise indenfor områderne: Undervisning Webdesign Rådgivning

Læs mere

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1: Ydelsesbeskrivelse INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Rammeaftalen og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. Formål med bilag: Formålet

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

Vores fælles styrke giver os indflydelse til at påvirke myndigheder og virksomheder, så vi kan bekæmpe kemi i dagligdagsprodukter,

Vores fælles styrke giver os indflydelse til at påvirke myndigheder og virksomheder, så vi kan bekæmpe kemi i dagligdagsprodukter, Strategi 2014-2016 Det er sin sag at være forbruger i dag. Der er flere varer på hylderne, og med flere varer følger flere valg. Skal man vælge den lave pris eller den høje kvalitet og udelukker det ene

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Ingen kender byen som os

Ingen kender byen som os HJEM TIL KØBENHAVN Ingen kender byen som os Gennem de sidste 12 år har Siesbye Kapsch været en af byens førende liebhavermægler og er den dag i dag stadig den mest effektive og samtidig den største uafhængige

Læs mere

RAY SAXX duftserie. Introduktionskampagne. Master fatman FEEL PURE LOVE

RAY SAXX duftserie. Introduktionskampagne. Master fatman FEEL PURE LOVE RAY SAXX duftserie Introduktionskampagne Master fatman FEEL PURE LOVE Budskab To women with love from Master Fatman Ray Saxx introducerer nu duftserien Feel Pure Love med den unikke topnote - ren, kosmisk

Læs mere

Jumpfooddesign guideline

Jumpfooddesign guideline design guide Jumpfooddesign guideline Som enhver anden mærkevare ønsker vi at beskytte brandets identitet. En identitet der er skabt i et samspil mellem mange forskellige elementer: kernefortælling, maden,

Læs mere

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER

DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER DEN GRAFISKE BRANCHE VISER, AT DER ER POWER I PRINT KREATIV DIRECT MAIL SKABER DEBAT OG FLYTTER HOLDNINGER Når mailboksen er fuld, er brevkassen ofte tom, og derfor er tryksagen det stærkeste pushmedie.

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Neodymium stangmagneter i stålkappe Neodymium stangmagneter i plastkappe Neodymium

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Søger du efter nye muligheder? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Søger du efter nye muligheder? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Søger du efter nye muligheder? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! ...vi hjælper dig! Gode resultater kommer sjældent af sig selv.

Læs mere

Drømmer du om et job i reklamebranchen?

Drømmer du om et job i reklamebranchen? Drømmer du om et job i reklamebranchen? Reklamebranchen omfatter en lang række bureauer med forskellige funktioner hvoraf en del overlapper hinanden. Klassisk tænker man på et reklamebureau, når man taler

Læs mere

Genstandsanalyse - Flowerpot lampe

Genstandsanalyse - Flowerpot lampe Genstandsanalyse - Flowerpot lampe Hvem har designet produktet? - Flowerpot er designet af Verner Panton i 1968 Hvordan fungerer produktet? - Flowerpot er en lampe. Der findes både spisebordslamper, gulvlamper

Læs mere

- Sponsoroplæg - Team Cursive. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Team Cursive. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Team Cursive 4700 Næstved E-sport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/team-cursive Intro Team Cursive er en

Læs mere

CASE. Det gode samarbejde mellem bureauet og den interne marketingafdeling

CASE. Det gode samarbejde mellem bureauet og den interne marketingafdeling CASE Det gode samarbejde mellem bureauet og den interne marketingafdeling Nyt logo, nye emballager og visuel identitet. For Royal Greenland blev effekten i butikken et stærkere image, der sigter mod en

Læs mere

Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system.

Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system. Alle brander sig om de vil eller ej du kan lige så godt sætte det i system. Black Network hjælper virksomheder og organisationer med at blive bedre til at brande sig selv. Vi har udviklet en praktisk og

Læs mere

Bosch/Siemens de to bedste mærker De identiske modeller fra Bosch og Siemens klarer sig næsten altid bedre end gennemsnittet for opvaskemaskiner. De vasker og tørrer godt med lavt forbrug af vand og strøm.

Læs mere

ELLE Style Awards 2013

ELLE Style Awards 2013 ELLE Style Awards 2013 Tryk play og se trailer af ELLE STYLE AWARD 2013 ELLE Style Awards ELLE Magazine er verdens største modemagasin og udkommer i 43 lande. I år vil Dansk ELLE igen afholde den danske

Læs mere

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 Velkommen til vores B2B-verden af porcelæn Royal Copenhagen har skrevet historie i over 238 år med sit dansk designede porcelæn. Denne unikke arv er sikkert velkendt

Læs mere

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad.

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad. Nyt tilbud til ledige Gastroskolen Et 6-ugers kompetenceforløb for dig som er eller gerne vil være kok, delikatesseassistent, smørrebrødsjomfru, cater, gastronom, tjener, ernæringsassistent, ernæringshjælper

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

Appendiks til Grafisk design side 375

Appendiks til Grafisk design side 375 Appendiks til Grafisk design side 375 Appendiks 375/2 Evaluering Som nævnt deltager jeg selv på seminaret for at se, hvordan det forløber. Jeg vil se deltagernes reaktion, opleve aktørerne og fornemme

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

ER DIT BRAND I LIVE?

ER DIT BRAND I LIVE? ER DIT BRAND I LIVE? Få fuld valuta for dine markedsføringskroner uden, at det koster dig kassen! Sidder du som marketingansvarlig i en afdeling, hvor I er presset på både tid og penge? Har I en kommunikationsstrategi

Læs mere

Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model. Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator

Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model. Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator Program 1. Sponsering (Kort!) om Promovator Hvad kan sponsering, og hvad siger forbrugerne til sponsering Hvordan

Læs mere

INVITATION. graphic art & communication. dalhoff group ApS

INVITATION. graphic art & communication. dalhoff group ApS INVITATION Præsentation Mit navn er Henning Dalhoff og jeg har mere end 25 års erfaring som grafisk designer og illustrator og har igennem årene opbygget stor erfaring med at udvikle grafiske løsninger

Læs mere

RD HUSET GRAFISK KONCEPTUDVIKLING TRYKSAGER ARTWORK BREVPAPIR INDLÆGSSEDLER DESIGN LAYOUT GRAFISK IDENTITET PLANCHER FLYERS

RD HUSET GRAFISK KONCEPTUDVIKLING TRYKSAGER ARTWORK BREVPAPIR INDLÆGSSEDLER DESIGN LAYOUT GRAFISK IDENTITET PLANCHER FLYERS RD HUSET INDLÆGSSEDLER GRAFISK RÅDGIVNING DRINKSKORT FLYERS LAYOUT BREVPAPIR MENUKORT TRYKKLARE FILER PLAKATER WEBSHOPS KONCEPTUDVIKLING KATALOGER TRYKSAGER REKLAME GRAFISK ILLUSTRATIONER VISITKORT SVARKUPONER

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE

STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Nyhed December 2009 STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Nyhed 1 / 4 STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Døråbning som disciplin I en tid, hvor behovet for at kapre nye kunder er større end nogensinde, får disciplinen

Læs mere

resultatgivende trygsager online og offline

resultatgivende trygsager online og offline resultatgivende trygsager online og offline GRAFISK FORUM har mange års erfaring og medarbejdere, der sætter en ære i at rådgive om grafiske totalløsninger, så du får den rigtige kvalitet til den rigtige

Læs mere

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline Garageporte Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline En port til drømme og det man skal passe på Når garagen

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG Spies Rejser skræddersyer kataloger med fokus på netop de destinationer, kunderne foretrækker. Salgsmodellering

Læs mere

Med denne lille brochure tegner jeg kort,

Med denne lille brochure tegner jeg kort, Lise Andersen 2 Med denne lille brochure tegner jeg kort, med nogle eksempler, en profil af min kompetence inden for grafisk design og produktionsstyring. Min baggrund er opbygget på reklamebureauer og

Læs mere

NORDIC. Se AFACs musikvideo. Prøveafskydning hver dag på www.afac.dk. Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk

NORDIC. Se AFACs musikvideo. Prøveafskydning hver dag på www.afac.dk. Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk Fyrværkeri FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2012 TJEK ind på afac.dk OG deltag i årets VILDESTE FYRVÆRKERI KONKURRENCE I anledningen af vores nye hjemmeside spytter vi i kassen og udlodder 250 gavekort på hver 1.000

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

Gaveinspiration 2015

Gaveinspiration 2015 Gaveinspiration 2015 Forkæl mennesker omkring dig med gaver til ren velvære. Vi har sammensat en række gaveløsninger til enhver smag og budget. Alle produkterne er produceret med største omhu i Danmark.

Læs mere

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Velkommen På de følgende sider, vil du bliver præsenteret for og introduceret til Augmented Reality, og hvordan du kan

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack Westpack when packaging matters Kun 80 kr. i fragt og fragtfri levering ved bestilling over 3.000 kr. Ordrer afsendes inden for 24 timer (hverdage) Stort udvalg og mere end 60 års erfaring EFTERÅR 2014

Læs mere

Online marketing kursus

Online marketing kursus Online marketing kursus for fleksjobbere 6 uger - ny viden - nye jobmuligheder Opslag til sociale medier kan planlægges. Fleksjobberen kan tilføre virksomheden attraktiv arbejdskraft, selv med få ugentlige

Læs mere

Plan for NTR-kampagne i Danmark

Plan for NTR-kampagne i Danmark Dansk Træbeskyttelse Plan for NTR-kampagne i Danmark Formål Kampagnen har til formål at fremme anvendelse af NTR-mærket træ på det danske marked. Kampagnen er planlagt for en 3 årig periode - 2015 til

Læs mere

Vi møder borgerne med anerkendelse

Vi møder borgerne med anerkendelse Vi møder borgerne med anerkendelse Strategi for ledere og medarbejdere Center for Politik og Strategi september 2015 Forord Fredensborg Kommune er en organisation i udvikling, hvor kravene til service,

Læs mere