Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg."

Transkript

1 Program 2012/2013 Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet Senior Rytme Flad mave - stærk ryg Trampolin Motion for voksne Stimulastik Krudtugler Gymfit Bootcamp Gymfit Corebar Spring/leg/ dans bh. Kl.-3. Kl. Springteam Kom og vær med i en forening der sætter sanser, sammenhold og sundhed højest! Zumba

2 Velkommen til en ny sæson Nu står efteråret for døren, og det betyder at gymnastik sæsonen starter igen. Vi starter i uge 35 på Kildemarkskolen, medmindre andet er anført under det enkelte hold. I år ligger gymnasternes dag fredag d 5 oktober 2012 kl i Gunslevholm Idrætsefterskoles store springcenter, sæt kryds i kalenderen og gå ikke glip af nogle sjove og udfordrende timer i topmoderne springfaciliteter. Der gives nærmere besked på holdene. Vi holder generalforsamling Søndag d 28 oktober 2012 kl Vi søger nye kræfter til bestyrelsen, så kontakt os gerne hvis du/i vil vide mere om det frivillige arbejde i en forening. Man tilmelder sig holdet via indmeldelsessedler, som instruktørerne udleverer, disse skal også returneres til instruktørerne. Man er tilmeldt holdet og dermed forpligtet til at betale kontingent indtil man skriftligt har udmeldt sig til instruktøren eller bestyrelsen. Man kan ligeledes finde indmeldelses- og udmeldelsessedler på vores hjemmeside * Klippekortet kan bruges frit på vores 4 klippekortshold (zumba, piloxing, disko fitness og flad mave, stærk ryg) ved fremvisning af medlemskort Pris: Første gang 300 kr inkl. udstedelse af personligt medlemskort til en sæson. Efterfølgende 250 kr for 10 turs klippekort. Hvis I har nogle spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte os på foreningstelefonen eller på vores mail: Skal du sælge dit hus? Få tilstandsrapport og energimærke udarbejdet af byggesagkyndig og energikonsulent Anders Lydehøj ApS Ronesbanke 22, 4720 Præstø Tlf Uafhængige rapporter med kort leveringstid til rimelige priser

3 Gymnastik i børnehøjde Stimulastik Forskellige dage kl og Kom og leg med din baby! Stimulastik er udviklet af ergoterapeuter og alle 0-1 årige børn og deres forældre kan have glæde af Stimulastik. Stimulastik foregår på små hold, hvor forældrene er aktive sammen med deres børn. Igennem leg stimuleres babyens sanser, hvilket kan give baby et forspring i sit motoriske liv. Første gang tirsdag d. 4/ se efterfølgende datoer på ifkgymnastik.dk Sted: Næstved Hallens lokale 20. Instruktør: Louise Kontingent: 400 kr. for 8 gange. Opstart uge 36. Mor/far/barn Søndage kl Mor, far og barn er et hold, hvor vi leger os ind i gymnastikken. Vi udforsker salens mange redskaber samt synger, leger sanglege og meget mere, så kom og vær med. Sted: Sal 2 Instruktører: Merete & Trine. Kontingent: 800 kr. for hele sæsonen eller 2 x 425 kr. Krudtugler Søndage kl Et hold for piger og drenge, der vil lege gymnastik, hvor vi springer trampolin og lærer at lave kolbøtter og vejrmøller over bænken. Vi synger, hopper, springer og har det sjovt i hele salen. Så mød op hvis du er frisk på lidt sjov og ballade. Sted: Sal 2 Instruktører: Merete, Trine & Rebecca. Kontingent: 800 kr. for hele sæsonen eller 2 x 425 kr. Spring/leg Bh kl kl. Mandage kl Her er holdet for dig, der gerne vil have det sjovt, samtidig med at du lærer at lave en masse gymnastik. Der er også plads til dig på holdet selvom du ikke har gået til gymnastik før. Vi kommer til at arbejde meget med grundgymnastikken samt udforske nye spring og redskaber. Vi glæder os meget til at se en masse nye gymnaster, som er friske på at have det sjovt sammen med os :-) Sted: Hallen Instruktører: Emilie, Kathrine M & Layla. Kontingent: 950 kr. for hele sæsonen eller 2 x 500 kr.

4 Zumbatomic Lil star 4-8 år Tirsdage kl Zumbatomic er zumba tilrettet til børn. Kan du lide at danse, bevæge dig og have det sjovt? Så er zumbatomic lige noget for dig. Alle kan være med, piger, drenge, store, små, tykke eller tynde. Den eneste forudsætning for deltagelse er at have lyst. Zumbatomic er medvirkende til at dit barn forbedrer koordinationsevne og kropsbevidsthed, uden at det virker som "surt" arbejde. Udover at dit barn kommer i bedre form og bliver bedre til at bruge kroppen får det også indarbejdet glæde ved at bevæge sig til musik. Sted: Sal 2 Instruktør: Camilla B Kontingent: 600 kr. for hele sæsonen eller 2 x 325 kr. Parkour, fra 12 år Mandage kl Har du lyst til at udfordre dig selv og rykke dine grænser? Parkour er en sport, der handler om at komme fra A til B hurtigst muligt! Det er en spændende sport. Hvis du kan lide en sport hvor du rykker dine grænser og gør ting du ikke troede du selv kunne - så er Parkour noget for dig. Parkour er for både drenge og piger! Du skal bare have viljen til det! Sted: Hallen Instruktører: Christoffer, Oliver & Stefan. Kontingent: 1100 kr. for hele sæsonen eller 2 x 575 kr. Gymnastik for de målrettede Aspirantholdet Torsdage kl Aspirantholdet er et hold for dig, som gerne vil udfordres. Det er holdet inden konkurrence holdet, så det bliver en meget målrettet træning. Vi skal springe en del på trampolin, måtte og lave en rytmeserie. Dette er også et hold for let øvede gymnaster, der har gået til gymnastik før og har nogenlunde styr på grundgymnastikken. Lyder dette som noget for dig, så glæder vi os til at se dig i den kommende sæson. Sted: Hallen Instruktører: Caroline & Emilie. Kontingent: 1050 kr. for hele sæsonen eller 2 x 550 kr.

5 Springteam Mandage kl Tirsdage kl &Torsdage kl Springteam er et konkurrencehold for øvede piger fra 6 år, som kan lide at lave gymnastik med fuld fart på og som vil andet end bare gå til gymnastik. Holdet deltager i DGF s Spring/rytme A-konkurrencer, samt forskellige opvisninger. Vi træner hårdt med rytmeserier, spring på måtte, i trampet, på airtrack mm. På holdet sætter vi kammeratskab meget højt, samtidig med at vores mål er at vi skal lære en masse nye spring og rytmegymnastik. For at kunne gå på holdet er det vigtigt at du har lyst til at træne flittigt og møder op til alle træninger opvisninger og konkurrencer. På rytmesiden skal du som minimum kunne lave chassé, stå i balance på 1 ben i 8 sek og være indstillet på store rytmemæssige udfordringer. På springsiden skal du som minimum kunne lave mølle og rimeligt araberspring. Derudover skal man have prøvet at lave håndstand, salto og flik-flak. Sted: Mandage i sal 2. Tirsdage & torsdage i Hallen. Instruktører: Kathrine, Mette, Line & Marie F. Kontingent: 1700 kr. for hele sæsonen eller 2 x 875 kr. OPSTART I UGE 34 Gymnastik for ungdommen Seniorrytme fra 17 år Tirsdage kl Dette er holdet for dig, som kan din rytmiske grundgymnastik og gerne vil udfordres indenfor den rytmiske gymnastik, men også den mere alternative del vil blive taget med i. Holdet tager til forårsopvisningerne og der må påregnes udgifter for kr til tøj samt evt kr til et redskab. Sted: Hallen Instruktør: Camilla B. Kontingent: 1100 kr. for hele sæsonen eller 2 x 575 kr.

6 Gymnastik for de modne Zumba Tirsdage kl Zumba er en sjov og spændende måde at træne! Det er nemt at lære og du forbrænder kalorier samtidig med at du forbedrer din kondi! Zumba er for alle og du behøver ikke at kunne danse. Zumba er effektivt til både vægttab og toning af kroppen, samtidig med, at du har det sjovt og får pulsen op og sved på panden. Zumba Fitness blev skabt i midten af 90'erne af sydamerikaneren Alberto Beto Perez, som træner berømtheder, og som er koreograf for internationale popstjerner. Inspireret af den traditionelle cumbia-, salsa-, samba- og merenguemusik, som han voksede op med, kombinerede Beto sine foretrukne latinamerikanske rytmer med sine hotte internationale dansetrin, som hans elever elskede, - og Zumba Fitness blev skab. Sted: Sal 2 Instruktør: Randi Kontingent: Klippekorthold* Motion for voksne Mandage kl og Torsdage kl Bevæg og bevar dig! Voksen motion for krop og sjæl. Gotved pilates - nakke skuldre - mave- ryg og bækkenbund. Vi skal træne kroppen sund! Balance - energi og velvære. Sted: mandage i sal 2 på Kildemarksskolen og torsdage i lokale 20 i Næstved hallerne Instruktør: Birgit. Kontingent: 700 kr. for hele sæsonen eller 2 x 375 kr. Flad mave, stærk ryg Tirsdage kl Ved hjælp af Pilates og Effekt øvelser, skal vi styrke vores krop, så den bliver mere funktionel i hverdagen. Vi skal arbejde med forskellige muskelgrupper og styrke ryggen og flade maven ud. Alle kan deltage. Sted: Aktivitetssalen Instruktør: Susanne Kontingent: Klippekorthold* OPSTART I UGE 37!

7 Nyheder Gymfit Bootcamp Onsdage kl Vi tror på at du skal svede og træne hårdt for at komme i form - samtidig skal det også være sjovt! Bootcamp træning er i et hæsblæsende tempo, som giver stor effekt på kort tid. Bootcamp består kun af kropsvægtøvelser. Alle kan deltage uanset niveau. Træningen fokuserer på kernestyrke, kondition og udholdenhed. Sted: Sal 2. Instruktør: Mette S. Kontingent: 400 kr. for 10 gange. Gymfit Corebar Onsdage kl Corebar træning er All-in-one pakke! Giver hurtige, synlige og progressive træningsresultater: En træning for hele kroppen med et målrettet fokus på mavemusklerne og kroppens kerne (core). Sted: Sal 2. Instruktør: Mette S. Kontingent: 400 kr. for 10 gange. Piloxing Torsdage kl Vil du træne effektivt og på 1 træningstime træne både kredsløbstræning med høj intensitet og samtidig få slanke veldefinerede muskler gennem stabiliserende træning med lav intensitet - så meld dig til den nye træningsform Piloxing. Det er et træningsprogram, der er blandet af pilates, boksning og dans. Piloxing er en meget effektiv træningsform, baseret på den nyeste viden indenfor fitness og vægttab. Træningen er opdelt i intervaller, således at træningen skiftevis foregår mellem høj og lav intensitet, hvilket er den mest kalorieforbrændende træningsform. Jeg glæder mig til at se dig til en sjov og sveddryppende træning! Sted: Sal 2. Instruktør: Monica Kontingent: Klippekorthold*

8 Diskofitness Torsdage kl Dansebaseret fitness med høj forbrænding og intervaltræning. Meget nemme dansetrin og øvelser som alle kan lære. Der kræves absolut ingen danse erfaring eller dansepartner for at være med. Kom og dans til discoklassikere som i allerede kender, så som YMCA, Night Fever, Staying Alive mm. Holdet er for alle der har lyst til en time med smil på læben, mens vi får pulsen op til god musik. Sted: Sal 2. Instruktør: Lone Kontingent: Klippekorthold* Trampolin for børn, ungdom og friske voksne Trampolin fra 6 år Mandage eller Torsdage kl Trampolinspring er udviklende for motorikken og konditionen, giver god kropsbeherskelse og balance. Her på holdene gælder det om at have det sjovt og lære en masse forskellige spring, bl.a. forskellige salto er. Der er både plads til at være seriøs og bare at være der for hyggens skyld. Hvis modet er der, så er der mulighed for konkurrencer i løbet af året. Sted: Hallen Instruktører Mandag: Signe & Søren Instruktører Torsdag: Rune & Signe Kontingent for én gang om ugen - mandag eller torsdag: 1100 kr. for hele sæsonen eller 2 x 575 kr.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Gymnastikken i Odsherred Sæsonen 2013-2014

Gymnastikken i Odsherred Sæsonen 2013-2014 Gymnastikken i Odsherred Sæsonen 2013-2014 Odden Lumsås Højby Nykøbing Sj. Vig Høve Asnæs Egebjerg Fårevejle Herrestrup Vallekilde-Hørve Forord Velkommen til brochuren fra alle de mange gymnastikforeninger

Læs mere

GYMNASTIK SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK SÆSONPROGRAM GYMNASTIK SÆSONPROGRAM DER ER SKET EN DEL SIDEN 1934 2014/2015 1 Velkommen til sæson 2014/2015 i FGIF gymnastikafdeling Det er med stor glæde, jeg kan byde velkommen til den nye sæson, hvor det igen i

Læs mere

Ønsker man fortsat et trykt eksemplar, vil man dog ved henvendelse til VHG s afdelingsformænd, samt formand og næstformand, kunne rekvirere et blad.

Ønsker man fortsat et trykt eksemplar, vil man dog ved henvendelse til VHG s afdelingsformænd, samt formand og næstformand, kunne rekvirere et blad. Kære læsere VHG-bladet bliver nu ikke længere husstandsomdelt til alle beboere i 4534, eller sendt til alle VHG s medlemmer uden for dette postdistrikt. Bladet vil i stedet kunne læses på vores hjemmeside.

Læs mere

Børne- og ungdomshold 2015/16

Børne- og ungdomshold 2015/16 Børne- og ungdomshold 2015/16 Holdnr. 15-1000 Jump4Fun (2006-1998) Du kan starte hele året - løbende tilmelding. Vi træner to gange om ugen - onsdag og søndag. Pia Riis Kofoed-Hansen Gennem leg og bevægelse

Læs mere

Rend og hop med NGIF Gymnastik og Atletik & NAF

Rend og hop med NGIF Gymnastik og Atletik & NAF Rend og hop med NGIF Gymnastik og Atletik & NAF Nyborgs to store gymnastik foreninger, NGIF Gymnastik og Atletik, og NAF, Nyborg Atlet Forening, glæder sig til at byde nye som gamle medlemmer velkommen,

Læs mere

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010

Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Velkommen til Sommermotion i parkerne 2010 Her kan du læse om alle de aktiviteter som bliver udbudt i forbindelse med sommermotion i parkerne 2010. Det er gratis at deltage. Mød blot op i tidsrummet kl.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

Nivå Gymnastikforening Program 2013-2014 www.ng-gymnastik.dk

Nivå Gymnastikforening Program 2013-2014 www.ng-gymnastik.dk Nivå Gymnastikforening Program 2013-2014 www.ng-gymnastik.dk Velkommen til gymnastiksæsonen 2013-2014 Nivå Gymnastikforening byder velkommen vores sæson nummer 85! Nivå Gymnastikforening tilbyder mange

Læs mere

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk www.ebeltoftsk.dk Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt LOGO SVØMMEKLUB SAMT EIF Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 07. september 2015 og slutter

Læs mere

2015-16 DOF Center for krop og bevægelse

2015-16 DOF Center for krop og bevægelse 2015-16 DOF Center for krop og bevægelse Fasanvej 14-3600 Frederikssund Tlf. 42 50 85 50 - www.brugkroppen.dk Velkommen Velkommen til sæson 2015-16 med disse kursustilbud til alle, der har brug for og

Læs mere

2009-2010. Gymnastik Foreningen Gedved. 18. sæson starter i uge 37 gfg.dk

2009-2010. Gymnastik Foreningen Gedved. 18. sæson starter i uge 37 gfg.dk 2009-2010 Gymnastik Foreningen Gedved 18. sæson starter i uge 37 gfg.dk v/ Bodil Therkelsen Fysiurgisk massør Nybygning Tilbygning Renovering Vinduer - Døre Tlf. 75 66 52 73 Biltlf. 30 70 96 35 Fax. 75

Læs mere

Efterårskatalog 2015/2016. Følg med på hjemmesiden: ejsinghallen-ebk.dk VI SES. Velkommen til en ny sæson

Efterårskatalog 2015/2016. Følg med på hjemmesiden: ejsinghallen-ebk.dk VI SES. Velkommen til en ny sæson Efterårskatalog Følg med på hjemmesiden: 2015/2016 ejsinghallen-ebk.dk VI SES Velkommen til en ny sæson Der tages forbehold for trykfejl og ændringer Velkommen til en ny sæson Der er fælles tilmelding

Læs mere

VHG-bladet har denne gang et ændret udseende. Vi har længe ønsket at få blandt andet farvebilleder med og nu sker det.

VHG-bladet har denne gang et ændret udseende. Vi har længe ønsket at få blandt andet farvebilleder med og nu sker det. Kære læsere VHG-bladet har denne gang et ændret udseende. Vi har længe ønsket at få blandt andet farvebilleder med og nu sker det. Mange af de indendørs aktiviteter er nu slut, og blandt de udendørs er

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

FIRMAIDRÆT ODENSE AKTIVITETSPROGRAM

FIRMAIDRÆT ODENSE AKTIVITETSPROGRAM FIRMAIDRÆT ODENSE AKTIVITETSPROGRAM Vinter/forår 2012 Tranehøjen 5 5250 Odense SV Tlf. 66 17 46 06 E-mail: fkso@fks-odense.dk www.firmaidraet-odense.dk INTRO TIL Firmaidræt Odense et tilbud til ALLE Velkommen

Læs mere

Viborg Kommune efterår 2014 - forår 2015

Viborg Kommune efterår 2014 - forår 2015 Viborg Kommune efterår 2014 - forår 2015 Der er masser at GÅ I GANG med også for dig. Med GÅ I GANG gør vi det nemt at komme ud at røre sig. Her i programmet har vi samlet et bredt udvalg af aktiviteter,

Læs mere

HØJ KVALITET, LAV PRIS

HØJ KVALITET, LAV PRIS 27. ÅRGANG NR. 2-2012 2 Bredgade 20. Mønsted. Tlf 86 64 61 92 Åbningstider: Mandag - fredag kl. 7.30-19.00 Lørdag - søndag kl. 7.30-18.00 Altid billig benzin HØJ KVALITET, LAV PRIS 3 Sparkær Idræt Udgivet

Læs mere

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI.

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI. HVAD ER DGI? Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI. DGI er en folkelig organisation, der har sine rødder i lokalforeningerne, som er det bærende fundament. DGI har ca. 1.3 mill. medlemmer,

Læs mere

KLUBBLAD. Nr. Søby Idrætsforening. TRÆNINGSTIDER 11-12 Håndbold, gymnastik m.v. HUSK ONLINE TILMELDING www.nsif.dk. GØR EN FORSKEL Bliv træner!

KLUBBLAD. Nr. Søby Idrætsforening. TRÆNINGSTIDER 11-12 Håndbold, gymnastik m.v. HUSK ONLINE TILMELDING www.nsif.dk. GØR EN FORSKEL Bliv træner! Nr. Søby Idrætsforening KLUBBLAD 27. årgang 2011 Avisen uddeles gratis i dele af Skive Kommune samt 7840-området TRÆNINGSTIDER 11-12 Håndbold, gymnastik m.v. HUSK ONLINE TILMELDING www.nsif.dk GØR EN FORSKEL

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

KLUBBLAD. Nr. Søby Idrætsforening. DE FRIVILLIGE I NR. SØBY IF Står gerne på hovedet for dig og din familie...

KLUBBLAD. Nr. Søby Idrætsforening. DE FRIVILLIGE I NR. SØBY IF Står gerne på hovedet for dig og din familie... Nr. Søby Idrætsforening KLUBBLAD 31. årgang 2015 Avisen uddeles gratis i dele af Skive Kommune samt 7840-området DE FRIVILLIGE I NR. SØBY IF Står gerne på hovedet for dig og din familie... TRÆNINGSTIDER

Læs mere

2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER

2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER 2011 SPORT 2011 AUGUST 2011 SPORT I GREJS-DALEN EFTERÅR VINTER FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK EFTERÅR VINTER Hvis alle gir en hånd med Sommerferien er overstået, og børnene er tilbage i skole og daginstitutioner

Læs mere

-udfordringer for alle

-udfordringer for alle -udfordringer for alle Efterår 2009 Efterår i JuniorUngdomsskolen 2 - et fritidstilbud til dig, som går i 6. eller 7. klasse og bor i Greve kommune. JuniorUngdomsskolen har tilbud flere steder i kommunen,

Læs mere

Danmarks første og største livstilshøjskole

Danmarks første og største livstilshøjskole Danmarks første og største livstilshøjskole Alle kan lære at leve sundt. Men det er vigtigt, at den sunde livsstil holder i længden og bliver en del af hverdagen. Derfor arbejder vi ikke med slankekure,

Læs mere

SVØMNING TRÆNING MOTION GLÆDE

SVØMNING TRÆNING MOTION GLÆDE SVØMNING TRÆNING MOTION GLÆDE SVØMME- OG AKTIVITETSTILBUD Lystrup Svømning Sæson 2015/2016 Baby Barn Familie Teenager Voksen ActionSport Vandpolo AquaFitness TRI svømning Indholdsfortegnelse Velkommen

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål!

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Velkommen til den skriftlige beretning fra VUIF, en opsamling på året der er gået og et begyndende

Læs mere

BOESLUNDEBLADET Nr. 63 december 2012 21. årgang

BOESLUNDEBLADET Nr. 63 december 2012 21. årgang BOESLUNDEBLADET Nr. 63 december 2012 21. årgang Udgivet af: Boeslunde Gymnastikforening Boeslunde Boldklub Boeslunde Lokalråd BOESLUNDE BOLDKLUB Formand Flemming Olsen 58 14 00 23/ 28 89 26 31 halleby@stofanet.dk

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere