Vejledning til internetforretninger, som ønsker at modtage betaling med internationale betalingskort

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning til internetforretninger, som ønsker at modtage betaling med internationale betalingskort"

Transkript

1 Vejledning til internetforretninger, som ønsker at modtage betaling med internationale betalingskort Indledning Denne vejledning er skrevet for at hjælpe med indretningen af din hjemmeside m.m. Vejledningen indeholder et udpluk af de krav, der stilles til internet-forretninger, hvor der kan betales med kort. Når din hjemmeside er klar, skal du give besked til vores kreditvurderingsafdeling på og angive en test- eller produktionsside. Vi vil herefter kontrollere hjemmesiden og gå i gang med den endelige godkendelsesprocedure. Det er dit ansvar at sikre dig, at du lever op til kravene. Vi vil derfor kun se på, om du opfylder de krav, der er af betydning for anvendelse af betalingskort på nettet og vores administration af indløsningsaftalen, f.eks. i forbindelse med tilbageførsler. De krav, som en internetforretning skal leve op til, fremgår af Lov om visse forbrugeraftaler (forbrugeraftaleloven), kapitel 4 Fjernsalg. Loven kan du f.eks. finde på Forbrugerstyrelsens hjemmeside Her kan du også finde gode råd til, hvordan du kan indrette din hjemmeside, så den lever op til kravene. Se - Markedsføring & tilsyn; net-tjek for erhvervsdrivende. Vi vil vurdere din hjemmeside og administrere din indløsningsaftale, som om du sælger til forbrugere. Hvis det ikke er tilfældet, skal vi bede dig oplyse os herom og lade det fremgå specifikt af hjemmesiden. Hvis du sælger til både forbrugere og erhvervsdrivende kan du evt. overveje at indrette hjemmesiden, så det tydeligt fremgår, hvilke betingelser, der gælder for forbrugere og for erhvervsdrivende. Dette kan have betydning f.eks. i forbindelse med indsigelser og deraf følgende krav om tilbageførsel fra din konto. Hvis du ønsker at gøre gældende, at der er tale om salg til erhvervsdrivende, og at en indsigelse fra en kortindehaver derfor er uberettiget, skal du kunne dokumentere dette. Betalingsmoduler Din hjemmeside må ikke give kortindehavere mulighed for at indtaste kortets PINkode eller for at indtaste kortdata ukrypteret. Hvis du ønsker at modtage betalinger med kort på internettet, skal du derfor benytte et certificeret betalingsmodul - se for godkendte moduler og webhoteller.

2 Hvis du ønsker at benytte dit eget modul, skal det indrettes i overensstemmelse med kravspecifikationen i Merchant Guide for SSL Based Card Acquiring - PSIP og efterfølgende testes og godkendes hos PBS testcenter, inden vi kan indgå en indløsningsaftale med dig. Vi gør opmærksom på, at det p.t. koster DKK at få testet modulets kommunikation med PBS. Hvis du vælger at opbevare kortdata på egen server, skal du leve op til PCI-standarden (Payment Card Industry Data Security Standard). Dette indebærer p.t., at du skal have skannet dit netværk én gang pr. kvartal af et godkendt firma og udfylde et self-assessment skema. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at leve op til PCI-standarden. Du kan læse mere om PCIstandarden på Indretning af hjemmeside Du skal oplyse om følgende på din hjemmeside: Minimumskrav: o forretningens navn og adresse o telefonnummer, hvortil kunder kan rette henvendelse o evt. adresse o beskrivelse af de varer/tjenesteydelser forretningen sælger (inkl. priser, skatter og afgifter) o leveringsbetingelser og forsendelsesomkostninger, inkl. regler for kundens fortrydelsesret, herunder hvorvidt kunden skal afholde omkostninger ved returnering af varen/tjenesteydelsen Herudover skal fremgå: o at kunden kan betale med kort o logoerne for de kort, som forretningen modtager som betaling o logoerne skal som minimum fremgå, hvor kortindehaver kan vælge betalingsmuligheder Logoer kan downloades fra De må IKKE ændres eller kombineres med andre varemærker og må kun benyttes i den udformning, der er vist på

3 De eneste af ovenstående krav, som ikke allerede fremgår af Forbrugerstyrelsens hjemmeside er kravet om oplysning om kortbetaling og logoer. På kan du også læse om, hvilke varer/tjenesteydelser, der er undtaget den lovpligtige fortrydelsesret. Hvis du mener, at dine varer/tjenesteydelser IKKE er omfattet af den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, skal vi bede dig beskrive dette for os. - Hvis du udbyder varer og tjenesteydelser i form af abonnementer (tilbagevendende betalinger) på hjemmesiden, skal du tillige leve op til følgende krav: Du skal indgå en aftale med dine kunder, som giver dig tilladelse til at gennemføre transaktioner ved hjælp af kundens kortdata. Denne aftale skal indeholde: Kortnummer kortets udløbsdato evt. kortets kontrolcifre, hvis dette forefindes hos kunden (NB: Kortets 3 cifrede kontrolciffer må ikke logges eller på anden måde gemmes, når den første betalingstransaktion er gennemført.) oplysning om kriterierne for at foretage træk på kundens konto oplysning om, hvordan kvittering leveres/stilles til rådighed oplysning om kundens ansvars- og hæftelsesforhold information om procedure ved fornyelse af kortnummer information om procedure ved fortrydelse eller opsigelse af abonnement kundens accept af kundevilkår, herunder: o accept af kriterier for anvendelse af kortnummeret o accept af priser Abonnementsaftalen skal enten underskrives af kunden eller accepteres direkte på din hjemmeside. Hvis kunden accepterer direkte på hjemmesiden, skal du efterfølgende sende kunden en skriftlig bekræftelse. Vilkår og priser skal være tilgængelige for kunden ved tilmelding.

4 Du skal etablere en betryggende procedure for oprettelse, fornyelse og sletning af kortoplysninger. Du skal sikre, at oplysningerne slettes fra kunderegisteret umiddelbart efter, at kunden har anmodet om det. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at du ønsker at gennemføre tilbagevendende betalinger, da dette skal registreres hos os, for at betalingerne kan gennemføres korrekt. Accept af betalingstransaktionen Inden kunden accepterer en betalingstransaktion i forbindelse med sit køb, skal følgende oplysninger som minimum fremgå af skærmbilledet: entydig beskrivelse af og pris for de enkelte varer/tjenesteydelser, der er bestilt det totalbeløb, kunden skal betale (inkl. specifikation af eventuelle skatter/afgifter, forsendelsesomkostninger og andre gebyrer) transaktionsvaluta angivelse af betalingsmidlet, dvs. MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB eller American Express forventet leveringsdato leveringsbetingelser, inkl. regler for kundens fortrydelsesret navnet på modtageren af varen/tjenesteydelsen leveringsadresse (må ikke være en postboksadresse). Øvrige vigtige punkter På finder du Betaling og sikkerhed, som vi anbefaler dig at læse. Du skal endvidere være opmærksom på: at du skal være registreret som indehaver af det domænenavn, der skal benyttes til aftalen. at din indløsningsaftale godkendes til gennemførelse af handler på din hjemmeside (URL) som den er angivet i indløsningsaftalen. at hvis du ønsker at benytte en anden, eller evt. flere, URL, skal du kontakte os med henblik på ændring eller godkendelse. Aftalen må KUN benyttes af dig, uanset om du har en eller flere URL. Du må derfor ikke lade andre forretningsdrivende benytte aftalen. Hvis du gerne vil benytte subdomæner eller 3rd level domains, f.eks. til at præsentere forskellige

5 varer/tjenesteydelser, kan du godt benytte den samme indløsningsaftale. Det er dog en betingelse, at du er registrant af alle domænenavne, at du kun sælger egne varer/tjenesteydelser, og at der er tale om varer/tjenesteydelser, der ligger inden for samme kategori. Du må f.eks. gerne sælge sportstøj af forskellige mærker på hver sit subdomæne/3rd level domain, pc-udstyr på et sub-domæne/3rd level domain og tilbehør til pc-udstyr på et andet subdomæne/3rd level domain, men du må derimod ikke sælge bøger under et subdomæne/3rd level domain og hotelophold under et andet, hvis du anvender samme indløsningsaftale. Det er ikke afgørende, hvilket domæne (f.eks..eu,.com, eller.dk) du benytter. Det afgørende for at blive godkendt til at modtage kortbetalinger på internettet er, at din forretning er registreret i Danmark og dermed underlagt dansk lovgivning. Hvis du ønsker at udvide forretningen til at omfatte andre brancher, skal du ansøge om en ny aftale til det nye forretningsområde. Vær opmærksom på, at indløsningsaftalen ikke kan benyttes til at modtage betaling med internationale betalingskort inden for følgende forretningsområder: salg af spil og lotteri, inkassovirksomhed eller lignende samt salg af pornografiske film, billeder eller lignende, som fremvises eller downloades via nettet mod betaling med et betalingskort. Tilsvarende gælder også for klubber m.m., som giver adgang til samme ydelser gennem salg af medlemskaber. Hvad skal du ellers være opmærksom på Betalingsgaranti Lige som i den fysiske handel, er internetaftaler også omfattet af en betalingsgaranti. Betalingsgarantien er på det autoriserede beløb. Du kan læse mere herom på Vær opmærksom på følgende vedrørende betalingsgaranti Følgende eksempler på indsigelsesmuligheder kan betyde, at beløb (helt eller delvist) bliver tilbageført fra din konto: at kortindehaver ikke har foretaget betalingstransaktionen, at betalingstransaktionen overstiger det beløb, der er accepteret af kortindehaver, at den bestilte ydelse f.eks. ikke er leveret som aftalt, eller at kortindehaver eller modtageren af ydelsen har benyttet sig af en lovbestemt eller aftalt fortrydelsesret, og betalingsmodtager ikke har godtgjort kortindehaver beløbet. Den lovpligtige fortrydelsesret ved fjernsalg er 14 dage. Forretningen må IKKE kræve gebyr (f.eks. ekspeditionsgebyr eller fradrage et beløb) af kortindehaver, når varen returneres inden for den lovpligtige fortrydelsesfrist. Dog skal kortindehaver som udgangspunkt betale omkostningerne til tilbagesendelsen.

6 Indsigelser kan fremkomme op til flere måneder efter, at en transaktion er foretaget. Kontrol af kundens oplysninger På internettet kan det være vanskeligt at sikre sig, at den der benytter kortet også har ret til det. Vi anbefaler dig at følge disse råd: Få oplyst et telefonnummer sammen med ordren, som evt. kan sammenlignes med leveringsadressen, f.eks. via adresseopslag eller nummeroplysning. Ved alternativ leveringsadresse bør du kontrollere, at det oplyste telefonnummer passer med betalingsadressen og ikke leveringsadressen. Fastsæt f.eks. et maksimalt antal ordrer til samme kunde inden for et defineret tidsrum og eventuelt et maksimalt antal varer pr. ordre. Vær endvidere opmærksom på: tidspunktet for ordrens afgivelse; ordrer der afgives mellem midnat og kl. 3 morgen kan være forsøg på svindel flere ordrer til samme adresse, men med forskellige navne flere ordrer til samme navn, men med forskellige adresser ordrer på forskellige kortnumre med samme navn og leveringsadresse ordrer, der afviger fra dine sædvanlige ordrestørrelser primært i opadgående retning mange ordrer fra samme IP-adresse om kunden beder dig opdele betalingen på flere kortnumre dette er ikke tilladt og ses oftest i forbindelse med svindel Se flere gode råd på Manglende levering Du skal være opmærksom på, at kunden har mulighed for at gøre indsigelse mod transaktionen, hvis varen/tjenesteydelsen ikke leveres.

7 Du bør derfor altid sikre dig dokumentation for, at kunden har modtaget varen/tjene-steydelsen. Hvis du ikke kan levere en sådan dokumentation, kan vi tilbageføre beløbet fra din konto. Det er dig, der bærer risikoen, hvis varen/tjenesteydelsen bliver beskadiget, stjålet eller lignende, før den er afleveret til kunden. Dette gælder uanset om du sørger for transporten eller overlader det til en fragtmand. Risikoen overgår først til kunden i det øjeblik, han eller hun får varen/tjenesteydelsen leveret. Det gælder, uanset om kunden har betalt eller ej. Varen/tjenesteydelsen skal overgives til kunden. Hvis der er tale om f.eks. fysiske varer, må de altså ikke blot sættes i en garage, afleveres til naboen e. lign., medmindre du har aftalt det med kunden. Fortrydelsesret Hvis kunden benytter sig af fortrydelsesretten ved at undlade at modtage eller afhente den bestilte vare/tjenesteydelse, skal du godtgøre kunden det oprindeligt opkrævede beløb. Du må derfor ikke fratrække evt. omkostninger og gebyrer. Alternativt kan kunden gøre indsigelse mod transaktionen, hvilket betyder, at vi kan tilbageføre beløbet fra din konto. Gebyr for berettigede indsigelser Vi gør opmærksom på, at vi opkræver et gebyr på DKK 250 pr. tilbageførsel. Vi råder dig derfor til selv at sørge for refusion til kunderne. Berettigede indsigelser på American Express betalinger er dog gratis. Annullering af ordrer Hvis du ikke kan levere varen/tjenesteydelsen som aftalt, og kunden derfor annullerer ordren, skal du altid sørge for at annullere ordren i dit system, hvis du har fået en godkendelse af kortbetalingen, så kunden ikke ved en fejl bliver trukket for beløbet.

8 Du skal endvidere indrette ordrebehandlingssystemet, så en godkendt transaktion kun kan indsendes til afregning én gang, således at kunden ikke ved en fejl bliver trukket for samme beløb flere gange.

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. Betaling Du kan betale med følgende korttyper: - MasterCard - Visa - JCB - American Express - Visa/Dankort - Visa Electron.

HANDELSBETINGELSER. Betaling Du kan betale med følgende korttyper: - MasterCard - Visa - JCB - American Express - Visa/Dankort - Visa Electron. HANDELSBETINGELSER Betaling Du kan betale med følgende korttyper: - MasterCard - Visa - JCB - American Express - Visa/Dankort - Visa Electron. Sikkerhed ved betaling Betalingsmodulet er PCI-certificeret

Læs mere

TellerAftale Brugervejledning

TellerAftale Brugervejledning Juli 2011.1 TellerAftale Brugervejledning Teller is part of the Nets group Teller A/S, CVR-nr. 27226086 Indhold 1. Indledning... 3 2. Fysisk handel... 3 3. Selvbetjente automater... 3 4. Nethandel... 4

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. internethandel og post- og telefonordre

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. internethandel og post- og telefonordre Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger internethandel og post- og telefonordre De fleste er ærlige heldigvis! Hvert år gennemføres millioner af transaktioner med betalingskort, og heldigvis går langt

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 05. august 2014 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Torvegade 74, 6700 Esbjerg Ofte stillede spørgsmål Kan jeg reservere en byggegrund? Jeg ønsker at købe en grund hvad gør jeg? Hvornår skal jeg betale for grunden? Skal jeg have en advokat? Kan jeg fortryde?

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Internethandel og post- og telefonordre

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Internethandel og post- og telefonordre Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger Internethandel og post- og telefonordre De fleste er ærlige heldigvis! Hvert år gennemføres millioner af transaktioner med betalingskort, og heldigvis går langt

Læs mere

Kom godt i gang med Quickpay

Kom godt i gang med Quickpay Kom godt i gang med Quickpay Quickpay er en betalingsløsning til at integrere alle gængse betalingskort på din webshop. På denne side kan du læse, hvordan du logger ind og sætter Quickpay-modulet på din

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

Notat om tilbagekaldelse af samtykke til fremtidige betalinger 1. INDLEDNING

Notat om tilbagekaldelse af samtykke til fremtidige betalinger 1. INDLEDNING Dato: 10. juli 2014 Sag: FO-13/02950-2 Sagsbehandler: /evs Notat om tilbagekaldelse af samtykke til fremtidige betalinger 1. INDLEDNING Forbrugerombudsmanden ser i stigende grad, at forbrugere har problemer

Læs mere

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO Når du ønsker at handle hos Tinga Tango, foregår det således: 1. Find den ønskede

Læs mere

Betalingskortaftale for Dankort. brugervejledning

Betalingskortaftale for Dankort. brugervejledning Betalingskortaftale for Dankort brugervejledning 1 Indhold 1. Indledning... 3 2. Fysisk handel... 3 2.1. Kontrol af kort, forebyggelse af misbrug mv... 3 2.2. Krav til terminaler... 3 2.3. Krav til opsætning

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016)

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) Mijamas Webshop (MIJAMA.dk) tilbyder salg til såvel private som erhvervsdrivende. Handler du som erhvervsdrivende

Læs mere

Den nye lov om forbrugeraftaler ( Forbrugeraftaleloven ) trådte i kraft 13. juni 2014 og gælder således aftaler indgået efter den 13. juni 2014.

Den nye lov om forbrugeraftaler ( Forbrugeraftaleloven ) trådte i kraft 13. juni 2014 og gælder således aftaler indgået efter den 13. juni 2014. Nyhedsbrev vedrørende ny forbrugeraftalelov 6. august 2014 Den nye lov om forbrugeraftaler ( Forbrugeraftaleloven ) trådte i kraft 13. juni 2014 og gælder således aftaler indgået efter den 13. juni 2014.

Læs mere

Betalingskortaftale for Dankort. Brugervejledning

Betalingskortaftale for Dankort. Brugervejledning Betalingskortaftale for Dankort Brugervejledning Indhold 1. Indledning... 2 2. Fysisk handel... 2 2.1. Kontrol af kort, forebyggelse af misbrug mv... 2 2.2. Krav til terminaler... 2 2.3. Krav til opsætning

Læs mere

Forbrugerens varebestilling

Forbrugerens varebestilling Under salget 0 Indholdsfortegnelse Forbrugerens varebestilling... 2 Tilbud eller Opfordring til at gøre Tilbud... 2 Betaling for varen... 2 Dankort... 2 Internationale betalingskort... 3 Gebyrer for Kortbetaliner...

Læs mere

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5 Vejledning til rapport om udbud af spil 1/5 Generelt Rapporten skal udarbejdes i henhold til 43, stk. 1 i lov om spil, og skal redegøre for, om indehavere af tilladelse til at udbyde online væddemål og/eller

Læs mere

Ved levering til ikke brofaste øer tillægges altid DKK 750 i fragt- og håndteringsgebyr.

Ved levering til ikke brofaste øer tillægges altid DKK 750 i fragt- og håndteringsgebyr. HANDELSBETINGELSER Gem som PDF eller udskriv Handelsvilkår og betingelser gælder udelukkende salg til private Fragt- og håndteringsomkostninger DecoSlide Company ApS leverer fragtfrit til fastland og brofaste

Læs mere

Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009

Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009 Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009 Nordea Finans Danmark A/S, CVR-nr. 89805910, København Nordea Finans Danmarks vilkår for betalingskonti til privatkunder Vilkår

Læs mere

REGLER FOR E- DANKORT

REGLER FOR E- DANKORT REGLER FOR E- DANKORT Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København I det følgende kan du læse de regler, der gælder for edankort. For edankort gælder prislisten for dankort. 1 Regler for edankort Disse

Læs mere

Betalingskortaftale for MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, China UnionPay og American Express. Brugervejledning

Betalingskortaftale for MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, China UnionPay og American Express. Brugervejledning Betalingskortaftale for MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, China UnionPay og American Express Brugervejledning Indhold 1. Indledning...2 1.1. Hvilke korttyper kan anvendes...2 2. Fysisk

Læs mere

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Til interesserede Den 31. marts 2012 Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for sommerhusgrundene

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 14. marts 2016 blev der i sag 320 2015-9364 AA mod Ejendomsmægler BB og Ejendomsmægler CC og Ejendomsmæglervirksomheden DD afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 22. juli 2015 har AA indbragt ejendomsmæglere

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 Her kan du læse de regler, der gælder for debitorer i Betalingsservice. 1 Hvad er

Læs mere

Manual til Indbetalingsportal

Manual til Indbetalingsportal Manual til Indbetalingsportal HVORDAN OPRETTER JEG EN BRUGER?... 2 HVORDAN LOGGER JEG PÅ, EFTER JEG HAR OPRETTET EN BRUGER?... 3 HVORDAN INDBETALER JEG PENGE PÅ ET ARMBÅND?... 4 HVORDAN OPRETTER JEG AUTOMATISK

Læs mere

Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem

Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem Januar 2010 Det nye fællesstatslige rejse- og udlægsafregningssystem, RejsUd, bliver i løbet af 2010 implementeret i de offentlige institutioner under

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til: Pakkehotel Att.: Flipsu.dk hej@flipsu.dk Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014 Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee Maj 2014 Indholdsfortegnelse Abonnementsaftale for Mofibo 1. Tillægsaftalen 4 2. Aftalens parter 4 3. Brug af Mofibo-tjenesten 4 4. Priser 5 5. Betaling 5 6. Personoplysninger

Læs mere

Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116.

Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116. Thisted Kommune Side 1 af 5 Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116. Hvem kan komme i betragtning? 1. Personer med en varig nedsat funktionsevne,

Læs mere

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Side 1 af 7 (Gældende fra 14. august 2015) Generelle oplysninger Juridisk navn: Abby`s Fashion Organisationsform: Enkeltmandsfirma CVR. nr.: 36351470 Etableringsår: 2015 Adresser: Abby`s Fashion V. Mogens

Læs mere

Loginvejledning, tips og hjælp

Loginvejledning, tips og hjælp Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse gennemføres digitalt i ansøgningssystemet STADS-DANS.

Læs mere

2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Brug af kortet... 3. 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 5. 5 Fuldmagt... 5. 6 Sikre internetbetalinger...

2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Brug af kortet... 3. 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 5. 5 Fuldmagt... 5. 6 Sikre internetbetalinger... Indholdsfortegnelse 1 Regler for Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Brug af kortet... 3 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 5 5 Fuldmagt... 5 6 Sikre internetbetalinger... 5 7 Kontrol

Læs mere

Vejledning til kopi- og printaftalen

Vejledning til kopi- og printaftalen Vejledning til kopi- og printaftalen Økonomistyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.oes.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse 2 1. Indledning...3 2. Hvad er formålet

Læs mere

1 Regler for Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Brug af kortet... 3. 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 5. 5 Fuldmagt...

1 Regler for Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Brug af kortet... 3. 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 5. 5 Fuldmagt... Indholdsfortegnelse 1 Regler for Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Brug af kortet... 3 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 5 5 Fuldmagt... 5 6 Sikre internetbetalinger... 6 7 Kontrol

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

Vejledning. - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling. Versionnr. 3.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10. 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68

Vejledning. - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling. Versionnr. 3.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10. 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 Vejledning - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling Versionnr. 3.0 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup DK T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 www.nets.eu Indholdsfortegnelse 1. Formål...

Læs mere

Fakturering kan foretages som en massefakturering eller for en enkelt ordre.

Fakturering kan foretages som en massefakturering eller for en enkelt ordre. Fakturering Fakturering kan foretages som en massefakturering eller for en enkelt ordre. Massefakturering. På fanen Dagligt findes mappen Faktura. Herunder kan man vælge mellem Dagligt, Ugentligt, 14 dage

Læs mere

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Regler for Dankort. 1. Gode Dankort -råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet

Regler for Dankort. 1. Gode Dankort -råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet Gode Dankort -råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Gode Dankort -råd Før brug

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Ajourføring - Ejendomme J.nr. Ref. lahni/pbp/jl/ruhch Den 7. marts 2013 Introduktion til notatet... 1 Begrebsafklaring... 1 Hvorfor er det aktuelt

Læs mere

Sikkerhedsstillelse ved overførsel af affald i EU-området (ikke-midlertidig-behandling)

Sikkerhedsstillelse ved overførsel af affald i EU-området (ikke-midlertidig-behandling) Sikkerhedsstillelse ved overførsel af affald i EU-området (ikke-midlertidig-behandling) I forordning 1013/2006 artikel 4, stk. 5 og i artikel 6 er der anført at der skal stilles en sikkerhedsstillelse

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40. Vilkår for YouBio. Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30

Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40. Vilkår for YouBio. Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30 YouBio, 48, 12. Forbehold for trykfejl. Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40 Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30 Vilkår for YouBio November 2012 Support Hverdage 08.00 20.00 Weekend

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen

Læs mere

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at:

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at: BORGER RÅDGIVEREN Det kan du bruge borgerrådgiveren til Er du utilfreds med behandlingen af din sag i Hvidovre Kommune eller med kommunens behandling af dig, kan du henvende dig til borgerrådgiveren. Borgerrådgiverens

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic. HANDELSBETINGELSER køb over internettet Følgende betingelser gælder for alle aftaler indgået med NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.com,

Læs mere

Forældrevejledning. Brugervejledning til Optagelse.dk

Forældrevejledning. Brugervejledning til Optagelse.dk Forældrevejledning Brugervejledning til Optagelse.dk Forældrevejledning Version: 2.0 Forfatter: Kurt Nikolajsen, Gunner MacIntyre, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Indhold 1 Indledning...

Læs mere

Telefoni Brugervejledning

Telefoni Brugervejledning Telefoni Brugervejledning pr. 1. NOVEMBER 2012 tv, fiberbredbånd og telefoni til os i midt- og vestjylland Altibox Danmark A/S Danmarksvej 26 8660 Skanderborg Tlf. 70 300 600 www.altibox.dk info@altibox.dk

Læs mere

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Handelsbetingelser Generelle oplysninger JURIDISK NAVN: MASKINHANDLER SØREN KNUDSEN CVR: 95689655 ADRESSE: Langegade 119 DK-5300 KERTEMINDE MAIL: sk@skshoppen.dk TLF: +45-40341973 Forsikring og erstatning

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Side 1 af 6 Dokumentnummer 2015-04-19-08.40.50.437123 Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og Den Jyske Sparekasse, Borgergade 3, 7200 Grindsted, djs@djs.dk, har

Læs mere

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A.

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A. Dato 17. juni 2014 Dokument 13/23814 Side Etablering af en ny udvidet overkørsel I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej

Læs mere

Regler for Mobilpenge

Regler for Mobilpenge Regler for Mobilpenge Gældende fra 10. januar 2012. Reglerne for Mobilpenge er et sæt særvilkår, som supplerer bankens til enhver tid gældende almindelige forretningsbetingelser, og sammen med øvrige relevante

Læs mere

26. august 2015. Jahnson 38. IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 21.961,31) Eftersyn: Intet eftersyn. Budfrist: 10. september 2015 kl. 15.

26. august 2015. Jahnson 38. IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 21.961,31) Eftersyn: Intet eftersyn. Budfrist: 10. september 2015 kl. 15. 26. august 2015 Jahnson 38 IKKE under konkurs (Fordring stor kr. 21.961,31) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 10. september 2015 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud - læs

Læs mere

Login til den digitale ansøgningsportal

Login til den digitale ansøgningsportal Login til den digitale ansøgningsportal Vejledning om login til den digitale ansøgningsportal for kandidatansøgninger Login til den digitale ansøgningsportal sker via WAYF (Where Are You From), som er

Læs mere

Bilag 1b Vejledning til udfyldelse af ESPD

Bilag 1b Vejledning til udfyldelse af ESPD Indhold 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER... 2 2 UDFYLDELSE AF ESPD SOM TILBUDSGIVER... 2 2.1 START... 2 2.2 PROCEDURE... 4 2.3 UDELUKKELSE... 7 2.4 UDVÆLGELSE... 11 2.5 AFSLUT... 12 Side 1 af 14 1 Indledende

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000)

Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000) 8. oktober 2012 Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 12. oktober 2012 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med

Læs mere

Her søger du om at modtage betalingskort i din forretning!

Her søger du om at modtage betalingskort i din forretning! Betalingskortaftale Her søger du om at modtage betalingskort i din forretning! Betalingskortaftale for Dankort indgår du med: Betalingskortaftale for internationale kort indgår du med: Nets Denmark A/S

Læs mere

Båd sælges fra dødsbo

Båd sælges fra dødsbo 11. august 2016 Båd sælges fra dødsbo IKKE under konkurs (Motorbåd, i jern med Ford diesel motor, måler 9,5m) Eftersyn: 11. august 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Ishøj Havn, bro S3 Budfrist: 12. august

Læs mere

1. Regler for Dankort

1. Regler for Dankort 1. Regler for Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort. Forklaring på de anvendte ord og udtryk finder du til sidst i dokumentet. 2 Hvad kan du bruge kortet til? 2.1 Hævning af kontanter

Læs mere

Betalingsmodtageres ha ndtering af betalinger ved fjernsalg Retningslinjer 2014

Betalingsmodtageres ha ndtering af betalinger ved fjernsalg Retningslinjer 2014 Betalingsmodtageres ha ndtering af betalinger ved fjernsalg Retningslinjer 2014 BETALINGSMODTAGERES HÅNDTERING AF BETALINGER VED FJERNSALG Betalingsmodtageres håndtering af betalinger ved fjernsalg Forbrugerombudsmanden

Læs mere

Brugerregler - Visa/Dankort

Brugerregler - Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1 Regler for Visa/Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Brug af kortet... 3 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 6 5 Fuldmagt... 6 6 Sikre internetbetalinger... 7 7 Kontrol

Læs mere

Auktioner ApS sælger skærme for kunde

Auktioner ApS sælger skærme for kunde 19. august 2016 Auktioner ApS sælger skærme for kunde IKKE under konkurs (PC skærme 22 tommer bl.a. Lenovo) Eftersyn: 30. august 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Lergravsvej 53, 2300 Kbh S. Budfrist: 31.

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swipp-overførsler/-betalinger

Læs mere

Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling

Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Indholdsfortegnelse

Læs mere

Brugerregler Visa /Dankort

Brugerregler Visa /Dankort Indholdsfortegnelse Brugerregler Visa /Dankort 1 Regler for Visa/Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Brug af kortet... 4 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 6 5 Fuldmagt... 7 6 Sikre internetbetalinger...

Læs mere

Indhold. Indledning. Anvendelsesområde. Oplysningskrav forud for aftaleindgåelsen. Krav til opbygning af webbutikker. Fortrydelsesretten

Indhold. Indledning. Anvendelsesområde. Oplysningskrav forud for aftaleindgåelsen. Krav til opbygning af webbutikker. Fortrydelsesretten Indhold Indledning Anvendelsesområde Oplysningskrav forud for aftaleindgåelsen Krav til opbygning af webbutikker Fortrydelsesretten Fortrydelsesret ved køb af varer Fortrydelsesret ved køb af tjenesteydelser

Læs mere

15. juli 2015. Danskb2b - del 14. IKKE under konkurs (Brætspil fra Krummeklubben. Bl.a. Vendespil )

15. juli 2015. Danskb2b - del 14. IKKE under konkurs (Brætspil fra Krummeklubben. Bl.a. Vendespil ) 15. juli 2015 Danskb2b - del 14 IKKE under konkurs (Brætspil fra Krummeklubben. Bl.a. Vendespil ) Eftersyn: 30. juli 2015 fra kl. 13.00 til kl. 16.00 Korden 5, 8751 Gedved eller efter aftale på tlf. 51

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015 VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kontaktinformation...3 2. Betingelser ved køb af varer...3 3. Ordrebekræftelse...3 4. Sikkerhed...3 5. Leveringstidspunkt

Læs mere

Fyns Engros v/fyns Tagpap

Fyns Engros v/fyns Tagpap 25. februar 2015 Fyns Engros v/fyns Tagpap IKKE under konkurs (Kæmpe parti Loom Bands) Eftersyn: 5. marts 2015 fra kl. 13.00 til kl. 16.00 Gørtlervej 8, 5750 Ringe eller efter aftale pr. tlf. 22 96 40

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

1 Regler for Visa/Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Brug af kortet... 4. 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 6. 5 Fuldmagt...

1 Regler for Visa/Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Brug af kortet... 4. 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 6. 5 Fuldmagt... Indholdsfortegnelse 1 Regler for Visa/Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Brug af kortet... 4 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 6 5 Fuldmagt... 6 6 Sikre internetbetalinger... 6 7 Kontrol

Læs mere

Almindelige Leveringsbestemmelser El

Almindelige Leveringsbestemmelser El Almindelige Leveringsbestemmelser El 1. Kundens rettigheder og forpligtelser Rettigheder og forpligtelser 1.1 Kundens rettigheder og forpligtelser følger af nærværende vilkår samt af nuværende og fremtidig

Læs mere

6) Jeg har ikke selv foretaget eller godkendt de hævede beløb jeg har ikke kortet

6) Jeg har ikke selv foretaget eller godkendt de hævede beløb jeg har ikke kortet 6) Jeg har ikke selv foretaget eller godkendt de hævede beløb jeg har ikke kortet Du kan gøre indsigelse, hvis du har mistet eller fået stjålet dit kort, og der efterfølgende er gennemført transaktioner

Læs mere

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Indhold: A. Oprettelse af profil på Endomondo B. Oprettelse af selve ruten C. Redigering af oprettet rute D. Oprettelse af interessepunkter

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på vores hjemmeside 2. Sådan finder dagpengekort, efterlønskort og øvrige blanketter 3. Bekræft dine kontaktoplysninger

Læs mere

Brugerregler for Dankort

Brugerregler for Dankort Brugerregler for Dankort Indholdsfortegnelse 1 Regler for Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Opbevaring af kort og PIN-kode... 3 4 Brug af kortet... 4 5 Kontrol af posteringer på din konto...

Læs mere

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene.

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene. København, den 7. januar 2015 Sagsnr. 2014-523 /2KR/HCH 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X på vegne af klager klaget over indklagede, [bynavn]. Sagens tema: X har på vegne

Læs mere

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside,

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, Handelsbetingelser 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, www.boody.dk, drevet af: (Boody.dk) CVR-nr. 19047296 Mailadresse: boody@sowco.dk Telefonnummer:

Læs mere

Modevirksomheden 8.3-16 A/S (tidligere Bruuns Bazaar A/S) under konkurs v/kromann Reumert (Canon EOS 5D spejlreflekse kamera )

Modevirksomheden 8.3-16 A/S (tidligere Bruuns Bazaar A/S) under konkurs v/kromann Reumert (Canon EOS 5D spejlreflekse kamera ) 9. juni 2016 Modevirksomheden 8.3-16 A/S (tidligere Bruuns Bazaar A/S) under konkurs v/kromann Reumert (Canon EOS 5D spejlreflekse kamera ) Eftersyn: 10. juni 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Svanemøllevej

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 8. december 2015 blev der i sag 306 2015-4061 AA mod Ejendomsmægler Anne-Marie Eybye [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 31. marts 2015 har AA indbragt ejendomsmægler Anne-Marie

Læs mere

Brugerregler - Dankort. 3 Brug af kortet. 1 Regler for Dankort

Brugerregler - Dankort. 3 Brug af kortet. 1 Regler for Dankort 7890 Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive sb@sallingbank.dk 1 Regler for Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort. Forklaring på de anvendte ord og udtryk finder du til sidst

Læs mere

Regler for Dankort. 1. Gode Dankort -råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet

Regler for Dankort. 1. Gode Dankort -råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet Gode Dankort -råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Gode Dankort -råd Før brug

Læs mere

Regler for Dankort. 1. Gode Dankort -råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet

Regler for Dankort. 1. Gode Dankort -råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet Gode Dankort -råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Gode Dankort -råd Før brug

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 3. juli 2014 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der kan downloades

Læs mere

Brugerregler - Visa/Dankort

Brugerregler - Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1 Regler for Visa/Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Brug af kortet... 3 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 6 5 Fuldmagt... 6 6 Sikre internetbetalinger... 7 7 Kontrol

Læs mere

Herudover gælder sparekassens almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet.

Herudover gælder sparekassens almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet. Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem Dem og sparekassen i følgende situationer: Ved overførsel af

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Side 1 af 7 Du kan handle lige så sikkert med Dankort, Visa/Dankort og edankort på internettet som i en almindelig forretning. Ønsker du at handle i en internetforretning

Læs mere

Gode råd om dit Visa/Dankort

Gode råd om dit Visa/Dankort Gode råd om dit Visa/Dankort Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Gode Dankort og

Læs mere

Regler for Dankort. Gode Dankort-råd. 1. Gode Dankort-råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet

Regler for Dankort. Gode Dankort-råd. 1. Gode Dankort-råd. 2. Hvis Dankortet bortkommer eller bliver stjålet Gode Dankort-råd Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. 1. Gode Dankort-råd Før brug Opfat

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Side 1 af 6 Du kan handle lige så sikkert med Dankort, Visa/Dankort og edankort på internettet som i en almindelig forretning. Ønsker du at handle i en internetforretning

Læs mere