Vi spiller i Elitedivisionen i 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi spiller i Elitedivisionen i 2012"

Transkript

1 Årgang 2011 Nummer 6 Oktober Frederikssund Golfklub Klubbladet Vi spiller i Elitedivisionen i 2012

2 Nummer 6 Årgang 2011 side 2 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej Jægerspris Bestyrelsen Formand: Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Næstformand/Hon. Sekretær: John Gothjelpsen Knud Den Storesvej 9, 3600 Frederikssund Tlf Kasserer: Michael Tøgersen Amsterdamhusene 58 Tlf Bestyrelsesmedlemmer: Andrew McCourt Heimdalsvej 37, 1 th., 3600 Frederikssund Tlf Henrik Helt, Lupinvej 7, 3600 Frederikssund Tlf Telefon: Fax: Hjemmeside: Staffan Holmstedt Skoleparken 34, 3600 Frederikssund Tlf Mobil Jeanette Stids-Jønsby Toftehøj 6, 4050 Skibby Tlf Suppleanter: Flemming Gottschalck Fejøvej 2, 3550 Slangerup Tlf Mobil Lotte Appel Larsen Ågade 1, 3600 Frederikssund Tlf Udvalg Sekretariat Direktør Jørgen Bundgaard Egelundsgården, Skovnæsvej Jægerspris Tlf Fax Økonomiudvalg Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Baneudvalg John Gothjelpsen Knud Den Storesvej 9, 3600 Frederikssund Tlf Begynderudvalg Henrik Helt Lupinvej 7, 3600 Frederikssund Tlf Sponsorudvalg Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Juniorudvalg Lorens Klosterskov Jensen Morænevej Slangerup Tlf Mobil Klubhus og bygningsudvalg Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Tuneringsudvalg Henning Skaarup Borgmestervænget 35, 3600 Fr.-sund Tlf Handicapudvalg Eni Fenger Holmevænget 30, Gundsømagle 4000 Roskilde Tlf Mobil: Ordens og amatørudvalg Hans Peter Drisdal Hansen Ved Kignæs 8, 3630 Jægerspris Tlf Informationsudvalg Sportsudvalg Jeanette Stids-Jønsby Toftehøj 6, 4050 Skibby Tlf Mobil: Regeludvalg Frank Pedersen Bjarkesvej 2, 3600 Frederikssund Tlf Proshop/træner Tlf Greenkeeper

3 Nummer 6 - Årgang 2011 side 3 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...4 Sekretariatet... side...6 Græsepirgerne... side...9 Klubmesterskabet i hulspil... side Generationsturnering... side Sportsudvalget... side Damedagen... side Turneringsudvalget... side Proshoppen... side Begynderudvalget... side Sponsor... side Annoncer Leif Tullberg Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: DEADLINE Blad nr januar 2012 Indlæg sendes til:

4 Nummer 6 - Årgang 2011 side 4 Formanden har ordet Der var meget store forventninger til oprykningskampen i Hørsholm Golfklub den 10. september. Og også disse blev fuldt ud indfriet. FGK er nu at finde i landets fineste række. Stort tillykke til spillere, trænerne samt sportsudvalget. Bestyrelsen har store forventninger til holdet i 2012, men er samtidig udfordret af FGKs økonomi, som jo i disse år er under stadig pres af strukturforandringer i dansk golf, samt samfundets almindelige økonomiske afmatning. Dette er en udfordring, som bestyrelsen konstant forsøger at matche. Budget estimaterne for 2012 viste minus kr ,-. Bestyrelsen gik omgående i aktion, først ved at genforhandle træneraftalen, så klubben sparer penge, men hvor trænerne kan få det samme ud af det, ved fremover at være mere proaktiv. Herudover satser Bestyrelsen på flere indtægter fra sponsorudvalget. På nuværende tidspunkt mangler der kun kr i at nå budget målet på kr for (Fortsættes på side 5)

5 Nummer 6 - Årgang 2011 side 5 Formanden har ordet (Fortsat fra side 4) Derfor har sponsorudvalget sat nye mål nemlig at skaffe op til 50% mere en budgettet. I den forbindelse vil jeg gerne komme med opfordring til alle medlemmer støt sponsorerne, der støtter FGK. Jeg har været så heldig at kunne anvise en kunde til et VVS firma samt til et gulvfirma, som sponsorerer FGK. Begge har fået deres første ordre på grund af deres sponsorat i FGK. Jeg tror på, at der er mange eksempler på dette. Men det er vigtigt det bliver fortalt, så FGK s sponsorer mærker, at ud over at det er en god sag at støtte FGK, som har stort og veletableret foreningsarbejde, så støtter man også junior, sports & elitearbejdet. Og sidst men ikke mindst, så gavner det deres egen forretning. Til sidst vil vi mindes Erik Stenbak, tidligere formand for Frederikssund Golfklub og sidst formand for Informationsudvalget. Erik Stenbak er efter længere tids sygdom sovet ind. Ære være hans minde. Erik Stenbak var medlem af klubbens bestyrelsen fra 1994 til 2008, hvoraf de sidste 5 år var som klubbens formand. Fra 2008 og frem til sin død var Erik formand for Informationsudvalget, hvor Erik gjorde en stor indsats for at gøre Frederikssund Golfklub kendt i lokalområdet. Erik blev bisat fra Islebjerg kirke i Frederikssund, tirsdag den 11. oktober. Med golfhilsen Leif Tullberg

6 Nummer 6 - Årgang 2011 side 6 Sekretariatet Kære medlemmer, golfsæsonen lakker mod enden for i år og efterår og vinter er på vej. Bladene er begyndt at blive gule, roughen er blevet tyndere og varmen er ikke hvad den har været, men banen står stadig flot og klar til endnu en del golfrunder. Nattefrost og rimfrost har dog begyndt sit indtog på banen og derfor har greenkeeperne været nød til at indføre de første vinterregler, som vi vil bede alle være opmærksomme på. Ved nattefrost og rimfrost på greens, må der ikke spilles på disse før frosten har sluppet sit tag. Derfor SKAL der spilles til vintergreens indtil greens er frostfrie. Typisk vil greens efter nattefrost, i skrivende stund, være klar til spil omkring kl Så hvis du vil være sikker på at kunne spille til alm. greens, så vent med at gå ud til efter kl Inden længe bliver vi også nød til at begrænse brugen af buggys og bagvogne. Selv om de ikke trykker med større belastning end fodtøj og bærerbag, så betyder det løbende og konstante tryk fra hjulene, at græsset knækker og ødelægges. Vi håber på forståelse for problemet og for at det ikke er noget vi indfører for at genere spillerne eller besværliggøre spillet, men alene af hensyn til banen, således at vi også næste år kan få flotte fairways at spille på. De få dage, hvor greenkeeperne vurderer, at det er nødvendigt helt at lukke banen for at undgå skader, beder vi venligst medlemmerne om at respektere dette, da vi ikke ønsker at skulle indføre straf for overtrædelse af disse regler. HUSK at følge med på hjemmesiden - hvor greenkeeperne har deres eget informationsområde øverst til højre. Her opdateres jævnligt betingelser for spillet. (Fortsættes på side 7)

7 Nummer 6 - Årgang 2011 side 7 Sekretariatet (Fortsat fra side 6) Vi skal have flere medlemmer i 2012 Jeg er løbende i kontakt med andre klubber over hele Danmark og for langt de flestes vedkommende mangler alle klubber medlemmer og flere greenfee spillere. På grund af dårlig økonomiske forhold er flere klubber gået konkurs og andre er blevet solgt eller sat til salg. I Frederikssund Golfklub er vi så heldige, at vi har en sund likviditet, men også vi mangler nye medlemmer og budgetterer med et underskud på regnskabet. Sammen med Bestyrelsen arbejdet vi på at skaffe mange nye medlemmer til klubben i 2012, men vi behøver din hjælp. Ved at støtte op om arbejdet med at skaffe nye medlemmer, er du med til at sikre klubben en sund økonomi og dermed muligheden for at vi kan fortsætte vores arbejde, med at skabe en endnu bedre bane at spille på i årene fremover. For at sætte skub i tiltrækning af nye medlemmer vil vi hen over efterår/vinter og i hele 2012, arbejde målrettet mod nye tiltag til nye medlemmer. Som alle har kunnet læse i aviser og blade, gives der gode tilbud til nye medlemmer rund omkring fra de danske golfklubber og også Frederikssund Golfklub bliver nød til at gribe til alternative løsninger for at gøre opmærksom på os selv. Det første tiltag er rettet mod dig som allerede er medlem af klubben. (Fortsættes på side 8)

8 Nummer 6 - Årgang 2011 side 8 Sekretariatet (Fortsat fra side 7) For hvert seniormedlem du skaffer til klubben (kræver speciel indmeldelsesblanket), modtager du en værdikupon på en dobbeltlektion med video hos vores dygtige trænere. De næste tiltag vil blive en kombination af introduktionstilbud til nuværende og kommende golfere, samt juniorkampagne for at tiltrække flere juniorer til golfsporten. Vi kan ikke matche tilbuddet fra Proark Golf, med frit spil på 6 baner i Jylland/Fyn og 4 baner på Sjælland, men vi kan tilbyde frit spil på 4 ekstra baner inden for en fornuftig afstand og til en pris af kun kr. 800,00. På godt initiativ fra Nyholm Golf Academy, har alle skoler i omegnen i oktober måned haft mulighed for at kigge forbi med en klasse og få undervisning og spil på intermediate banen. Indtil nu har 23 skoleklasser meldt sig på banen, hvilket betyder, at mere end 500 juniorer har fået lov til at prøve at spille golf. Vi gentager succesen i foråret og satser på at dette alene giver os op mod 50 nye juniorer. SEKRETARIATETS JULETURNERING 2011 Husk at tilmelde dig til sekretariatets juleturnering den 4. december. Hvis vejret tillader det i år, spiller vi hul 1-4 samt 14-18, med 3 valgfrie jern/køller og en putter. Efter turneringen serveres der varm gløgg og æbleskiver i restauranten. Tilmelding skal ske via Golfbox.

9 Nummer 6 - Årgang 2011 side 9 Græsepigerne Græsepigeturneringen Torsdag den 22. september Traditionen tro har vi igen i år afholdt vores Græsepigeturnering med efterfølgende spisning og hyggeligt samvær. Vi var 18, der spillede golf, og vi var 30 i alt til spisning. Det er rigtig hyggeligt at de, der er stoppet eller forhindret i at spille, stadig møder op og tager del i den mere sociale del af arrangementet. Vi fik heldigvis lov til at spille i tørvejr, men det blæste kraftigt, så alle var godt trætte efter runden. Scorerne var af samme grund heller ikke særlig gode, men det er heller ikke det, det handler om på denne dag. Vi valgte i år at trække blind makker med scorekortene, således at summen af 2 scorekort afgjorde resultatet. Uden alle vore sponsorer, kunne dette arrangement ikke gennemføres, så tusind tak til alle, der bidrog med sponsorgaver, som var meget flotte igen i år. Mange tak til Frank, der havde lavet dejlig mad til os. Efter maden fik vi kaffe og kage. (Fortsættes på side 10)

10 Nummer 6 - Årgang 2011 side 10 Græsepigerne (Fortsat fra side 9) Vi fra komiteen meddelte til sidst, at det kan komme til at knibe for os at arrangere turneringen i september måned næste år på grund egne private arrangementer og rejser i udlandet. Vi vil forsøge at flytte arrangementet til sidst i august i stedet for afhængig af matchkalenderen for Vi melder tilbage i løbet af sommeren Dorrit forlader komiteen på grund af stort privat arrangement næste efterår. I stedet tilbød Laila Plesner sig som nyt medlem. Tak for det Laila. På gensyn til næste år til jer alle. Dorrit Østergaard, Nita Birkmose og Jette Gotfredsen

11 Nummer 6 - Årgang 2011 side 11 Succesfuld titelforsvar hos damerne. 16-årig vinder hos herrerne. En velplejet bane og ideelt golfvejr dannede rammen om årets klubmesterskab i hulspil i weekenden september, - i skarp kontrast til de kaotiske vejr- og baneforhold, der var i weekenden forinden under slagspilsmesterskaberne. Resultatet blev et succesfyldt titelforsvar af Anne Sofie Gøttrup hos damerne og ny klubmester hos herrerne, den kun 16-årige Oliver Ytte Andersen, der weekenden før havde taget sig af Klubmesterskab i hulspil slagspilsmesterskabet og nu understregede sit store golfpotentiale ved også at kunne kåres som klubmester i hulspil. Hos damerne (se skemaet) var familien Stids- Jønsby repræsenteret med mor og datter i hver sin semifinale, og kunne dermed komme til møde hinanden i et mindre familiedrama i finalen. Det forhindrede Anne Sofie Gøttrup imidlertid ved at besejre en tappert kæmpende Jeanette Stids-Jønsby, (Fortsættes på side 12) Tandlægerne i Skibby

12 Nummer 6 - Årgang 2011 side 12 Klubmesterskab i hulspil (Fortsat fra side 11) der aldrig kom sig helt over Anne Sofies jerngreb på de første fire huller. I den anden semifinale stod Malou Stids-Jønsby over for den nykårede klubmester i slagspil, Maria Naae Hornsleth, og efter en spændende og meget lige match mellem de to spillere kunne Malou strække armene i vejret som vinder på 18. hul. Finalen blev således en gentagelse af sidste års semifinale mellem Anne Sofie og Malou blot med den forskel, at Malou (seeded 8) i år stod som debutant i en klubmesterskabsfinale. Endnu en gang måtte den unge spiller bøje sig for rutinerede Anne Sofie (seeded 2), som med imponerende dygtigt og sikkert spil reelt lukkede matchen allerede efter den første tredjedel af runden. Damer Efter 4. hul Efter 9. hul Efter 13. hul Vinder Semifinaler: Jeanette/Anne Sofie Anne S. 1 op Anne S. 2 op Anne S. 4 op Anne S. 4/3 Malou/Maria Maria 1 op Maria 1 op Malou 2 op Malou 1/0 Finale: Anne S./Malou Anne S. 3 op Anne S. 5 op Anne S. 7 op Anne S. 7/5 Hos herrerne (se skemaet) gjorde Oliver Ytte Andersen (seeded 4) og Jakob Skovgaard Sørensen (seeded 3) rent bord, det vil sige gentog præstationerne fra årets klubmesterskab i slagspil ved at blive henholdsvis klubmester og runner up. Oliver havde i semifinalen besejret Nicolai Oxenbøll (seeded 1), mens Jakob sendte Asger Madsen (seeded 7) ud af turneringen, efter at Asger med storspil i kvartfinalen havde elimineret Kenneth Gustavsen (seeded 2). Finalen mellem Oliver og Jakob blev præcis så spændende, som man som tilskuer kunne ønske (Fortsættes på side 13)

13 Nummer 6 - Årgang 2011 side 13 Klubmesterskab i hulspil (Fortsat fra side 12) sig. Som det ses af skemaet, var matchen meget jævnbyrdig Jakob var i teten til og med 15. hul, dog højst 2 op, og spillerne var lige, da de gik til 17. hul efter at Oliver havde holet et langt vinderputt på 16. Begge fik bogey på 17., hvorefter Oliver i en presset situation rystede endnu et super-putt ud af ærmet på 18. hul, og sendte matchen som den eneste af samtlige weekendens matcher i omspil sudden death. Det sluttede dog allerede på 1. omspilshul (hul 17). Begge spillere drivede midt fairway, hvorefter matchen reelt blev afgjort ved indspillet, hvor Oliver lagde bolden på green, mens Jakob stod over for et delikat chip fra semiroughen til højre for green - par til Oliver og bogey til Jakob sendte pokalen i hænderne på Oliver. Herrer Efter 4. hul Efter 9. hul Efter 13. hul Vinder Semifinaler: Nicolai/Oliver Oliver 2 op Oliver 1 op Oliver 3 op Oliver 4/3 Jakob/Asger Jakob 3 op Jakob 3 op Jakob 5 op Jakob 6/4 Finale: Oliver/Jakob Jakob 2 op Jakob 1 op Jakob 1 op Oliver 1. omsp. Tak til turneringens spillere og tilskuere, og stort tillykke til medaljetagerne.

14 Nummer 6 - Årgang 2011 side 14 2-generationsturnering De seneste år har der været tilmeldt henholdsvis 33 og 34 par til denne turnering. Men dette år kneb det med tilmeldingerne. Kun 19 par havde tilmeldt sig, og der var overvejelser omkring aflysning af turnering. Vi valgte dog at afholde turneringen. De første par gik ud kl i ganske godt golfvejr overskyet og meget lidt vind da vinden fra de sidste mange dage endelig havde lagt sig. Der var dog lovet noget regn senere på dagen. Alt forløb fint indtil det omkring frokost begyndte at buldre lidt i det fjerne. Det skulle dog vise sig at være forløberen til torden/lyn/kraftig regn. Så kl måtte spillet afbrydes. Spillerne måtte holde pause til kl , hvor vi kunne genoptage spillet. Først kl. ca kunne der afholdes præmieoverrækkelse. Der blev spillet stableford, hvor parrets bedste score på hvert hul var tællende. Resultatet blev: Tove Bjerre/Bo Bjerre: Anita Porsdal/Rikke Porsdal Maria Naae Hornsleth/Sten Hornsleth Daniel Bundgaard/Jørgen Bundgaard Esben Sonne Engsted/Erik Engsted 46 point 42 point 41 point 40 point 40 point Nærmest flaget hul 15: Maria Naae Hornsleth 3,93 m. Nærmest flaget hul 18: Bo Bjerre 1,14 m. CORO Food A/S havde sponseret kasser med diverse Sunquickprodukter. På billedet ses de præmietagere, der var til stede ved præmieoverrækkelsen.

15 Nummer 6 - Årgang 2011 side 15 Sportsudvalget En Mærkedag i Frederikssund Golfklub Lørdag den 10. september var en fuldstændig fantastisk dag i Frederikssund Golfklubs historie det handlede om oprykningskampen til Elitedivisionen for vores 1.hold hos herrerne. Scenen var sat. Hørsholm Golfklub var rammen, og Helsingørs stærke hold var modstanderen. Alle aktører var maximalt tændte og vejret viste sig fra den gode side. Vi mødtes til morgenmad kl , hvor stemningen allerede var i top. Men man mærkede tydeligt at dagen var anderledes end de andre kampweekender selvsikkerhed, tænding og spænding gik hånd i hånd. Der var kun ét mål, kun ét resultat, der kunne accepteres en sejr og dermed oprykning til Danmarks bedste golfrække Elitedivisionen Golfens Superliga. Kl startede formiddagens foursomes og til frokost kunne spillerne indtage deres frokost med en god fornemmelse i maven stillingen var 6-0 til FGK og der var en begyndende lugt af sejr. Kl lød startskuddet til eftermiddagens singler. Det blev til en spændende, faktisk lidt for spændende eftermiddag, som jeg tror at alle de mange tilskuere fra FGK fik ondt i maven over. Efter 9 huller var kun 2 af vores 6 singler foran, men kun knebent. Men vores Dream Team viste at de kunne holde til presset, da to singler blev vundet og en endte uafgjort. Dermed endte kampen med en sejr på 11-7 og oprykningen var en realitet. FGK har nu et af landets 8 bedste hold og skal konkurrere i toppen af golfen i Dermed er Frederikssund Golfklub nu for alvor kommet på landkortet og omtalen i den danske golf medieverden bliver helt klart til at få øje på næste år. (Fortsættes på side 16)

16 Nummer 6 - Årgang 2011 side 16 Sportsudvalget (Fortsat fra side 15) Efter champagne og overrækkelse af en meget lille pokal i solskinnet i Hørsholm trængte alle til et bad inden der skulle festes på Trigegaard i Skuldelev. Det blev til en fantastisk festlig aften, hvor der virkelig blev sat punktum på en kanon sæson, hvor både spillere, pårørende og elitens venner viste at det ikke kun er på golfbanen at vi er et hold alle bød ind denne aften, hvor der både var super mad fra Frank, talere og underholdning i stor stil. Så vidste man det ikke på forhånd, blev det vist klart for alle denne aften at FGK er noget særligt og det er jo præcis en af hemmelighederne bag de sidste to års succes. (Fortsættes på side 17)

17 Nummer 6 - Årgang 2011 side 17 Sportsudvalget (Fortsat fra side 16) Hvad nu? Jo, nu skal vinteren bruges til at træne den fysiske form og holde golf formen ved lige, så spillerne forhåbentlig kan nøjes med at afpudse formen på en træningslejr i marts 2012 inden det for alvor går i gang. Og målet er klart og uden slinger i valsen: FGK skal spille om Danmarksmesterskabet i Tak til alle medlemmer der trofast har bakket op omkring elitespillerne i 2011 og specielt tak for den fantastiske opbakning, der var den 10. september i Hørsholm det betød rigtig meget for vores elite spillere og for sportsudvalget. Jeanette Stids-Jønsby Formand for sportsudvalget

18 Nummer 6 - Årgang 2011 side 18 Damedagen Vinderne af Damedagens månedskonkurrence 2011 Maj: Juni: Juli: August: Slagspil for A & B rækken blev vundet af Berit Stehr med 72 nettoslag. Putning for C & D rækken blev vundet af Ellen Weinreich med 33 putt. Nærmest flaget på hul 16 i andet slaget blev vundet af Tove Ulstrup med 3,60 m. Ingen konkurrence Nærmest flaget på hul 16 i andet slaget blev vundet af Berit Stehr med 3,71 m. September: Nærmest flaget på hul 18 blev vundet af Marianne Davidsen med 4,55 m. Vi glæder os til at se jer i 2012 Birgit, Tove, Alice, Ida, Ellen og Jeanne

19 Nummer 6 - Årgang 2011 side 19 Damedagen Vinderne af Damedagens gennemgående Turnering 2011 A-rækken 3. Ulla Dalgaard Hansen 34 point 2. Bente Porsdal 34 point 1. Jette Gotfredsen 45 point B-rækken 3. Nita Birkmose 31 point 2. Lisbeth Olsen 35 point 1. Berit Stehr 36 point C-rækken 3. Winnie Jensen 31 point 2. Lil-Ann Egede 32 point 1. Inger M. Stubbergaard 46 point D-rækken 3. Gitte Scheel 31 point 2. Nina Stæhr 36 point 1. Anita Porsdal 38 point Birdies: 24 stk Der blev i løbet af sæsonen scoret 1 Hole in One: Jette Gotfredsen på hul 15. Boldene som uddeles er sponseret af vor proshop. (Fortsættes på side 20)

20 Nummer 6 - Årgang 2011 side 20 Damedagen (Fortsat fra side 19) Eclectic 1. Jette Gotfredsen 43,5 point 2. Dorrit Østergaard 40,5 point 3. Bente Porsdal 39 point 4. Berit Stehr 39 point 5. Ulla Dalgaard Hansen 38 point 6. Marianne Davidsen 37,5 point 7. Inger M. Stubbergaard 37 point Damedagen Afslutningsturnering for sæsonen 2011 Afholdt den 29. september Vi var nu nået til sæsonens sidste turnering, hvor 42 glade spillere var mødt op. Det blev en dag med solskin fra en klar himmel, måske den varmeste dag, som damedagen endnu havde haft ved vore turneringer. Vi spillede 9 huller og benyttede udelukkende hullerne på den ene side af vejen. Vi havde gunstart kl og spillede individuelt stableford med fuldt spillehandicap. Der var indlagt et par småkonkurrencer, puttning, nærmest flaget på hul 15 og længste drive på hul 2. Vi påbegyndte middagen kl Ved kaffen blev der uddelt Birdie-bolde samt præmier til Månedsvinderne 2011, hvorefter vi gik over til Generalforsamlingen og præmieoverrækkelse for sæsonens gennemgående konkurrence, Eclectic m.v.. Aftenen sluttede med præmieoverrækkelse for vor Afslutningsturneringen Der var sponseret Birdiebolde fra Proshoppen. Der var sponseret smykker fra Kirsten Stenhøj til klappepræmier. Vi takker sponsorerne for deres sponsergaver. (Fortsættes på side 21)

21 Nummer 6 - Årgang 2011 side 21 Damedagen (Fortsat fra side 20) Resultat for Damedagens Afslutningsturnering 2011 A-rækken Marianne Davidsen 21 point Ulla Dalgaard Hansen 18 point Jette Gotfredsen 17 point B-rækken Anni Nimb 19 point Anne Merete Palm 18 point Lisbeth Olsen 17 point C-rækken Winnie Jensen 16 point Jytte Christensen 13 point Gitte Jørgensen 13 point Det var så sæsonen D-rækken Gitte Scheel 17 point Tove Jørgensen 14 point Lise Knudsen 14 point Vi håber, at alle tilmelder sig Damedagen Vi vil også meget gerne have endnu flere deltagere i Damedagen, så fortæl dem du spiller med om Damedagen, hvis de ikke er deltagere heraf på nuværende tidspunkt. Vi afholder Informationsmøde torsdag den 15. marts 2012 kl Damedagsbestyrelsen ønske alle på gensyn i Birgit Andersen formand for Damedagen

22 Nummer 6 - Årgang 2011 side 22 Turneringsudvalget NORDEA ANDETURNERING 2011 Lørdag d. 1. oktober 2011 blev årets sidste klubturnering afholdt. Det var NORDEA ANDETURNERING. 84 spillere mødte op lørdag morgen, hvor de foruden scorekort også fik udleveret en flaske vand, leveret af Nordea. Kl lød hornet som tegn på, at der kunne startes på alle 18 huller samtidig. Banen var lidt fugtig i starten, da vi jo var lidt henne på efteråret. Vejret var flot hele dagen med sol og let vind. Rigtigt golfvejr. Banen var som sædvanlig i rigtig flot stand. Efterhånden som spillerne passerede hul 18 fik alle lidt chokolade af Nordeas direktør Christian Brangstrup. Efter ca. 5 timers spil var alle i klubhuset, undtagen 1 hold, som vi frygtede var faret vild på banen. Vi fandt dem dog på hul 12. Efter spillet var der fælles spisning, som de fleste deltog i. Det var igen en lækker buffet fra Frank. Da vejret var så flot, spiste de fleste udendørs. Spillerne var delt op i 3 lige store rækker. Række 3 for spillere med handicap mellem 21,9 og 54 Række 2 for spillere med handicap mellem 13,9 og 21,8 Række 1 for spillere med handicap mellem 2,4 og 13,8 Resultaterne af dagens anstrengelser blev: Række 3: 1. pl. Preben Troest 35 stableford point 2. pl. Henrik Gustavsen 34 stableford point 3. pl. Jacob Hansen 34 stableford point 4. pl. Søren Stisen Vollmer 32 stableford point Række 2: 1. pl. Walther Højer 38 stableford point 2. pl. Kent Jørgensen 35 stableford point 3. pl. Henrik Mortensen 34 stableford point 4. pl. Marianne Davidsen 34 stableford point Række 1: 1. pl. Allan Gøtze 37 stableford point 2. pl. René Lønning 34 stableford point 3. pl. Henrik Ringholm Nielsen 33 stableford point 4. pl. Steffen Johansen 33 stableford point. (Fortsættes på side 23)

23 Nummer 6 - Årgang 2011 side 23 Turneringsudvalget (Fortsat fra side 22) Alle præmier var sponseret af Nordea, Frederikssund og direktør Christian Brangstrup overrakte præmierne til alle vinderne. Nærmest flaget i Carlsbergs Shot of the Day blev René Lønning med en afstand til flaget på 1,71 meter. Turneringslederen takkede Christian Brangstrup for de flotte præmier og udtrykte ønsket om en gentagelse næste år. På turneringsudvalget vegne Henning Skaarup Turneringsleder. Video fra livsstilscenter

24 Nummer 6 - Årgang 2011 side 24 Turneringsudvalget Birgitte Bøllehus / Home Turnerings Sponsorer DFDS Seaways Kim Heiberg Coro Food Bounty Club A/S BODUM Nordea

25 Nummer 6 - Årgang 2011 side 25

26 Nummer 6 - Årgang 2011 side 26 Kære medlemmer Proshoppen Vi vil i Proshoppen have begrænsede åbningstider fra november måned. Vi vil have åbent de sidste 3 weekender op til jul så der er ingen grund til at gå i panik med julehandlen. Åbningstiderne er de 3 weekender op til jul fra kl og vi glæder os til at byde Jer på lidt julegodter og gode tilbud. Få dit sving på plan henover vinteren. Undervisning er muligt hele vinteren igennem, og det foregår i Indoor Golf i Kokkedal læs mere om centeret på Medlemskab er ikke nødvendigt for at modtage undervisning. For booking af vintertræning bedes du kontakte os pr. mail som er følgende: Vi har meldt os ind i Golfstore og det betyder at vi i butikken vil kunne byde på spændende kampagner og at vi fra den kommende sæson får et bonuskort-system, der belønner dem, der er loyale overfor butikken. Vi glæder os til at se Jer henover de kolde måneder også! Martin, Mark og Morten Video fra Nyholm Golf Academy

27 Nummer 6 Årgang 2011 side 27

28 Nummer 6 - Årgang 2011 side 28 Begynderudvalget Bagmærketurnering 2011 Turneringen blev afholdt søndag 23 oktober i rigtigt flot vejr, resultatlisten er hængt op i klubben. Nr. 1 i Turneringen Harry Hansen & Kim Nielsen Nr. 2 i Turneringen Claus Møller Christensen & Stefan Jørgensen Nr. 3 i Turneringen Peter Larsen og Per Berthelsen Birgit Jørgensen - den helt store præmiesluger ( Længste drive, Vinder af puttekonkurrence og nr. 9 i turneringen) Robert Frederiksen Årets fadder 2011 Folmer Ø. Nielsen - Længste drive

29 Nummer 6 - Årgang 2011 side 29 Frederikssund Golfklubs Sponsorer Andersen & Thoregaard Ret & Råd Advokater 3XMgolf 2Tal Bodum Lyngsøe A/S Advokat John Sejlø Stark Frederikssund Læssøe & Simonsen Almindelig Brand Statoil Malerfa. Geert Jensen Axl Gruppen ApS Jægerspris Gulvslibning Bautahøj Kursuscenter Super Best Jørgen Bøje BB-Fugeentreprise ApS Søren Qvist Houmark Consult Dua Andersen Automobiler Tandlægen i Skibby Husmer Glas & Facade Borgen Ing. & Smedefirma TGC Handel Frederikssund Livsstilscenter Carlsberg Trasbo Hørelægen ECC Tryk Frederikssund Vinhandel Inge Rasmussen Reg. Revisor CMC Sercive Udlejre El-Service Jyske Bank Dansk Revision J/L Malerfirma Profil Reklamegaver Nyholm N. Carlo Jensen Rene Rasmussen VVS Dietmar Thomsen Nordea Kjærgaarden Auto A/S DSV Miljø A/S Nybolig Frederikssund Turistbureau Restaurant Egelunden P.J.C. Systemer H. Helbo Hansen Energiservice A/S Peugeot HC Handelscenter Nykredit PFA TVM Søren Qvist Unlight STARK Overholt Chem-Dry Handelsbanken ERA BILER

Sankthans aften i klubben

Sankthans aften i klubben Årgang 2011 Nummer 4 Juni Frederikssund Golfklub Klubbladet Sankthans aften i klubben Foto Henrik Helt Nummer 4 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Sekretariatet...

Læs mere

Parkeringspladsen har fået ny belægning. Blad Nr. 5 Oktober 2012

Parkeringspladsen har fået ny belægning. Blad Nr. 5 Oktober 2012 Blad Nr. 5 Oktober 2012 Parkeringspladsen har fået ny belægning Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris Telefon: 47 31 08 77 Fax: 47 31 21 77 E-mail: fgk@fgkgolf.dk Hjemmeside:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Førsteholdet efter sejr over Asserbo søndag 2. maj

Førsteholdet efter sejr over Asserbo søndag 2. maj Årgang 2010 Nummer 3 Maj Frederikssund Golfklub Klubbladet Førsteholdet efter sejr over Asserbo søndag 2. maj Nummer 3 - Årgang 2010 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Sekretariatet...

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Lørdag, den 15. oktober indledte 15 juniorer efterårsferien med en dag på træningsbanen. De fleste af dem deltog for at få bevis på, at de har

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2015 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Frederikssund Golfklub

Frederikssund Golfklub Frederikssund Golfklub Bestyrelsen side 4 Indkaldelse til Generalforsamling side 8 Sekretariatet side 7 Greenkeeperen side 10 Blad Nr 1 Januar 2012 Trænerteamet side 26 Frederikssund Golfklub Egelundsgården

Læs mere

CHAMPIONSHIP. Turnerings Program. 16. August 2015 SHIO TOUREN. 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst. 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia

CHAMPIONSHIP. Turnerings Program. 16. August 2015 SHIO TOUREN. 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst. 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia Turnerings Program 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August 2015 SHIO TOUREN 16. August Nordea Championship Lillebælt 20. Sep. Design Rengøring Open

Læs mere

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub.

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Program sæson 2015 Velkommen til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Men s Section byder tidligere og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en ny spændende sæson torsdag 2. april 2015, hvor

Læs mere

NVG podiepladser i 2012 Klubmestre i slagspil

NVG podiepladser i 2012 Klubmestre i slagspil NVG podiepladser i 2012 Klubmestre i slagspil Junior drenge: Mester Christian Næsgaard Runner up Jesper Leolnar Damer: Mester Jette Pedersen Runner up Betina Johannesen Herrer Senior: Mester Mogens Gregersen

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Læs inde i bladet Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Blad Nr. 2 Maj 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Velkommen til Sydjysk Open 2014

Velkommen til Sydjysk Open 2014 Sydjysk Open 2014 Program og praktiske oplysninger Torsdag den 26. juni Fredag den 27. juni Lørdag den 28. juni Arrangører: Vejen Golklub Vejen Golklub Vejen Golklub Hovedsponsor: Hovedsponsor: Hovedsponsor:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Velkommen til Sydjysk Open 2015

Velkommen til Sydjysk Open 2015 Sydjysk Open 2015 Program og praktiske oplysninger Torsdag den 25. juni Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Arrangører: Vejen Golklub Vejen Golklub Hovedsponsor: Hovedsponsor: Velkommen til Sydjysk

Læs mere

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det.

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det. Åben Damedag Maj 2007 Langt om længe blev det den 2. maj, hvor vi skulle afvikle vores første Åben Damedag i Smørblomsternes regi. Vi havde glædet os til dagen i lang tid, og vi håbede, at vores forberedelser

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

GENERELLE TURNERINGSBETINGELSER VED AFVIKLING AF TURNERINGER I VOLSTRUP GOLFKLUB

GENERELLE TURNERINGSBETINGELSER VED AFVIKLING AF TURNERINGER I VOLSTRUP GOLFKLUB GENERELLE TURNERINGSBETINGELSER VED AFVIKLING AF TURNERINGER I VOLSTRUP GOLFKLUB Godkendt af Turnerings-, Handicap-, Ordens- og Regeludvalget JANUAR 2013 1 ÆNDRING I FORHOLD TIL TIDLIGERE GÆLDENDE. Punkt

Læs mere

Vejledning for turneringsledere

Vejledning for turneringsledere Vejledning for turneringsledere Formål: I bestræbelserne på at sikre en ensartet og høj kvalitet i afviklingen af sæsonens mange klubturneringer i Sorø Golfklub har turneringsudvalget fundet det væsentligt

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne regnskabsår, herunder beretning fra udvalgene.

Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne regnskabsår, herunder beretning fra udvalgene. Årsberetning 2010 Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne regnskabsår, herunder beretning fra udvalgene. Der er i året afholdt 11 bestyrelsesmøder, tlf. møder, samt herudover løbende mail korrespondance

Læs mere

HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER

HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER ENDELIG EN NY SÆSON Velkommen til endnu en sæson i Hedemændene. I denne sæson vil der være 4 rækker. A række der spiller slagspil, B og C række

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

I løbet af vinteren har vi arbejdet med at lave en spændende program, sponsorer. Section, Horsens, Juelsminde og Lyngbygaard

I løbet af vinteren har vi arbejdet med at lave en spændende program, sponsorer. Section, Horsens, Juelsminde og Lyngbygaard Mens section 2014 Captain byder velkommen til ny sæson Matchkalenderen - se midtersiderne Se hvordan du tilmelder dig til mens section side 2 SAT Cup 2014 side 2 Reglerne i Mens Section side 6 Tour de

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet Årgang 2011 Nummer 2 April Frederikssund Golfklub Klubbladet Læs mere inde i bladet Nummer 2 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Generalforsamling Referat fra generalforsamlingen...

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

DM i Firmaidræt Golf, stableford. PROGRAM Holstebro den 9. - 10. maj 2009

DM i Firmaidræt Golf, stableford. PROGRAM Holstebro den 9. - 10. maj 2009 DM i Firmaidræt Golf, stableford PROGRAM Holstebro den 9. - 10. maj 2009 1 Velkommen til DM-stævne i Golf, stableford Det er med stor glæde at Holstebro Firmaidræt kan byde velkommen til firmaidrætten,

Læs mere

KRINGLE CUP 2014 Møllegårdhallen Jægerspris Lørdag d. 25. januar 2014 Hovedsponsorer:

KRINGLE CUP 2014 Møllegårdhallen Jægerspris Lørdag d. 25. januar 2014 Hovedsponsorer: KRINGLE CUP 2014 Møllegårdhallen Jægerspris Lørdag d. 25. januar 2014 Hovedsponsorer: Jægerspris Konditori Hovedgaden 24 3630 Jægerspris Tlf. 47 53 10 37 123hvidevarer.dk Bygmarken 26 3520 Farum V/ Sune

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

Velkommen til Generalforsamlingen. Tirsdag, den 13. marts 2012

Velkommen til Generalforsamlingen. Tirsdag, den 13. marts 2012 Velkommen til Generalforsamlingen Tirsdag, den 13. marts 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant)

Marianne Maegaard (MM) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 16. juni 2015 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen

Læs mere

PsykologTeam Classic. SHIO TOUREN & Psykologteam Vejle. Turnerings Program. præsenterer. 10. Maj. 10. Maj - Blommenslyst. Blommenslyst.

PsykologTeam Classic. SHIO TOUREN & Psykologteam Vejle. Turnerings Program. præsenterer. 10. Maj. 10. Maj - Blommenslyst. Blommenslyst. Turnerings Program Følg med på hjemmesiden hvor der vil blive opdateret løbende. 10. Maj PsykologTeam Classic Blommenslyst 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August Nordea Championship 20. Sep.

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t Ordinær generalforsamling mandag, den 9. februar 2015, kl.: 12:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmeudvalg. 2. Forhandlingsbogen. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

40 års Jubilæum. + indvielse af den renoverede bane 5. til 7. juni 2015

40 års Jubilæum. + indvielse af den renoverede bane 5. til 7. juni 2015 40 års Jubilæum + indvielse af den renoverede bane 5. til 7. juni 2015 3 dage med masser af golf, puttekonkurrencer, short games, fest samt muligheden for at prøve helt nye træningsforside: 40 år + indvielse

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Årgang 2010 Nummer 1 Februar Frederikssund Golfklub Klubbladet Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Nummer 1 Årgang 2010 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side... 3 Info

Læs mere

Adresseliste Sindal Golf Klub

Adresseliste Sindal Golf Klub MAJ 2014 Adresseliste Sindal Golf Klub Formand Næstformand Kasserer Sekretær Baneudvalg Klubhus: Sekretariat: Greenkeeper: Proshop/træner Jesper Billund 2888 9870 @: langebillund@stofanet.dk Kent Budolfsen

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Referat af bestyrelsesseminar den 23. og 24. november 2013 i Asserbo Golf Club

Referat af bestyrelsesseminar den 23. og 24. november 2013 i Asserbo Golf Club Referat af bestyrelsesseminar den 23. og 24. november 2013 i Asserbo Golf Club Til stede: William Grahn (WG), Michael Tvede (MT), Per Knudsen (PK), Peter Jacobsen (PJ), Peter Fredgaard (PF), Charlotte

Læs mere

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget REGELPRØVE arhus Golf lub Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget Den store blå regelprøve Prøven (PDF) består af 17 spørgsmål med et separat svarark (Word) og et scorekort med et fiktivt handicap.

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint

Indholdsfortegnelse. 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint Indholdsfortegnelse Side Side Side Side Side 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint Kredsturnering 2011 Distrikt 2: Kreds syd Turneringsbetingelser:

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Medlemsmøde 15. marts

Medlemsmøde 15. marts MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Medlemsmøde 15. marts på Fladså Skolen i Mogenstrup Ny formand i Bane/Husudvalget Info fra Juniorudvalget Info fra Herreklubben Info fra Formiddagsdamerne

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro.

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro. AABYBRO GOLFKLUB Bestyrelsen 26-02-2011 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 16. februar 2011. Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på

Læs mere

2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER

2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER 2. SPILLE- OG TURNERINGSFORMER Spilleformer Single Specialturneringer Bermuda Threesome Bisque Blind makker Chicago system Three-ball Cross country Derby Turneringsformer Slagspilturneringer Slagspil Hulspil

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Adresseliste Sindal Golf Klub

Adresseliste Sindal Golf Klub JUNI 2013 Adresseliste Sindal Golf Klub Formand Næstformand Kasserer Sekretær Baneudvalg Klubhus: Sekretariat: Greenkeeper: Proshop/træner Jesper Billund 2888 9870 @: langebillund@stofanet.dk Torsten G.

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Beretning om foreningens virksomhed 2009/2010

Beretning om foreningens virksomhed 2009/2010 Beretning om foreningens virksomhed 2009/2010 Status for perioden 1/10 2009 30/9 2010 Klubben: Vi startede med 50 medlemmer 46 har betalt Vi har bl.a. mistet medlemmer til andre klubber, nogle har meldt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund JUN 2015 KAPITEL 18 GOLF. Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3.

Dansk Militært Idrætsforbund JUN 2015 KAPITEL 18 GOLF. Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3. KAPITEL 18 GOLF Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3. Yderligere henvises der til stævnemanualen. A. GENERELT Forbundsmesterskabet i golf, er en golfturneringen der

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Pause mellem hul 9 og 10

Pause mellem hul 9 og 10 www.falster-golfklub.dk Kære medlemmer Så er nyhedsbrevet på banen med masser af nyt! Nyhedsbrev april 2014 Pause mellem hul 9 og 10 Så er vi kommet i gang med scorekort printeren. Som I nok har set, så

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter og Copenhagen Inland

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre.

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Juniorpolitik: Indledning: Velkommen til Søllerød Golfklub. Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Som junior golfspiller kan der opstå mange spørgsmål

Læs mere

Informationer til nye golfspiller

Informationer til nye golfspiller Skanderborg golfklub kan tilbyde et prøvemedlemskab med en varighed på 3 måneder, som introduktion til golf og ikke mindst, den rette måde at lære spillets finesser på. Et prøvemedlemsskab for 2015 indeholder:

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Generalforsamling CC 95 Herfølge

Generalforsamling CC 95 Herfølge Generalforsamling CC 95 Herfølge Dato: Mandag 26/1 2015 KL 19:30 i Herfølge Hallerne Tilstede: 50 deltagende medlemmer inkl. bestyrelse 1. Valg af dirigent Leo Støchkel (revisor) blev valgt 2. Valg af

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014 Indbydelse Danske Politimesterskaber i golf 2014 Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej 16 5800 Nyborg 65 31 12 12 Nyborg Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund,

Læs mere

ReferaT for bestyrelsesmøde Mandag, den 16. juni 2014, kl. 17.30

ReferaT for bestyrelsesmøde Mandag, den 16. juni 2014, kl. 17.30 ReferaT for bestyrelsesmøde Mandag, den 16. juni 2014, kl. 17.30 Deltagere Michael Tøgersen (MT) John Gothjelpsen (JG) Jeanette Stids-Jønsby (JSJ) Leif Schunck (LS) Henrik Helt (HH) Peter Basse (PB) Peter

Læs mere

Captain: Annette Seemann Mail: seemann@dadlnet.dk Mobil: 24 25 66 26. Adjudant : Jeanne Fernel Mail: jeanne.fernel@rsyd.dk Mobil: 24 40 41 39

Captain: Annette Seemann Mail: seemann@dadlnet.dk Mobil: 24 25 66 26. Adjudant : Jeanne Fernel Mail: jeanne.fernel@rsyd.dk Mobil: 24 40 41 39 Velkommen til en ny sæson Ladies Section 2015 Captain: Annette Seemann Mail: seemann@dadlnet.dk Mobil: 24 25 66 26 Adjudant : Jeanne Fernel Mail: jeanne.fernel@rsyd.dk Mobil: 24 40 41 39 Adjudant : Annemarie

Læs mere