Vi spiller i Elitedivisionen i 2012

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi spiller i Elitedivisionen i 2012"

Transkript

1 Årgang 2011 Nummer 6 Oktober Frederikssund Golfklub Klubbladet Vi spiller i Elitedivisionen i 2012

2 Nummer 6 Årgang 2011 side 2 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej Jægerspris Bestyrelsen Formand: Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Næstformand/Hon. Sekretær: John Gothjelpsen Knud Den Storesvej 9, 3600 Frederikssund Tlf Kasserer: Michael Tøgersen Amsterdamhusene 58 Tlf Bestyrelsesmedlemmer: Andrew McCourt Heimdalsvej 37, 1 th., 3600 Frederikssund Tlf Henrik Helt, Lupinvej 7, 3600 Frederikssund Tlf Telefon: Fax: Hjemmeside: Staffan Holmstedt Skoleparken 34, 3600 Frederikssund Tlf Mobil Jeanette Stids-Jønsby Toftehøj 6, 4050 Skibby Tlf Suppleanter: Flemming Gottschalck Fejøvej 2, 3550 Slangerup Tlf Mobil Lotte Appel Larsen Ågade 1, 3600 Frederikssund Tlf Udvalg Sekretariat Direktør Jørgen Bundgaard Egelundsgården, Skovnæsvej Jægerspris Tlf Fax Økonomiudvalg Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Baneudvalg John Gothjelpsen Knud Den Storesvej 9, 3600 Frederikssund Tlf Begynderudvalg Henrik Helt Lupinvej 7, 3600 Frederikssund Tlf Sponsorudvalg Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Juniorudvalg Lorens Klosterskov Jensen Morænevej Slangerup Tlf Mobil Klubhus og bygningsudvalg Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Tuneringsudvalg Henning Skaarup Borgmestervænget 35, 3600 Fr.-sund Tlf Handicapudvalg Eni Fenger Holmevænget 30, Gundsømagle 4000 Roskilde Tlf Mobil: Ordens og amatørudvalg Hans Peter Drisdal Hansen Ved Kignæs 8, 3630 Jægerspris Tlf Informationsudvalg Sportsudvalg Jeanette Stids-Jønsby Toftehøj 6, 4050 Skibby Tlf Mobil: Regeludvalg Frank Pedersen Bjarkesvej 2, 3600 Frederikssund Tlf Proshop/træner Tlf Greenkeeper

3 Nummer 6 - Årgang 2011 side 3 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...4 Sekretariatet... side...6 Græsepirgerne... side...9 Klubmesterskabet i hulspil... side Generationsturnering... side Sportsudvalget... side Damedagen... side Turneringsudvalget... side Proshoppen... side Begynderudvalget... side Sponsor... side Annoncer Leif Tullberg Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: DEADLINE Blad nr januar 2012 Indlæg sendes til:

4 Nummer 6 - Årgang 2011 side 4 Formanden har ordet Der var meget store forventninger til oprykningskampen i Hørsholm Golfklub den 10. september. Og også disse blev fuldt ud indfriet. FGK er nu at finde i landets fineste række. Stort tillykke til spillere, trænerne samt sportsudvalget. Bestyrelsen har store forventninger til holdet i 2012, men er samtidig udfordret af FGKs økonomi, som jo i disse år er under stadig pres af strukturforandringer i dansk golf, samt samfundets almindelige økonomiske afmatning. Dette er en udfordring, som bestyrelsen konstant forsøger at matche. Budget estimaterne for 2012 viste minus kr ,-. Bestyrelsen gik omgående i aktion, først ved at genforhandle træneraftalen, så klubben sparer penge, men hvor trænerne kan få det samme ud af det, ved fremover at være mere proaktiv. Herudover satser Bestyrelsen på flere indtægter fra sponsorudvalget. På nuværende tidspunkt mangler der kun kr i at nå budget målet på kr for (Fortsættes på side 5)

5 Nummer 6 - Årgang 2011 side 5 Formanden har ordet (Fortsat fra side 4) Derfor har sponsorudvalget sat nye mål nemlig at skaffe op til 50% mere en budgettet. I den forbindelse vil jeg gerne komme med opfordring til alle medlemmer støt sponsorerne, der støtter FGK. Jeg har været så heldig at kunne anvise en kunde til et VVS firma samt til et gulvfirma, som sponsorerer FGK. Begge har fået deres første ordre på grund af deres sponsorat i FGK. Jeg tror på, at der er mange eksempler på dette. Men det er vigtigt det bliver fortalt, så FGK s sponsorer mærker, at ud over at det er en god sag at støtte FGK, som har stort og veletableret foreningsarbejde, så støtter man også junior, sports & elitearbejdet. Og sidst men ikke mindst, så gavner det deres egen forretning. Til sidst vil vi mindes Erik Stenbak, tidligere formand for Frederikssund Golfklub og sidst formand for Informationsudvalget. Erik Stenbak er efter længere tids sygdom sovet ind. Ære være hans minde. Erik Stenbak var medlem af klubbens bestyrelsen fra 1994 til 2008, hvoraf de sidste 5 år var som klubbens formand. Fra 2008 og frem til sin død var Erik formand for Informationsudvalget, hvor Erik gjorde en stor indsats for at gøre Frederikssund Golfklub kendt i lokalområdet. Erik blev bisat fra Islebjerg kirke i Frederikssund, tirsdag den 11. oktober. Med golfhilsen Leif Tullberg

6 Nummer 6 - Årgang 2011 side 6 Sekretariatet Kære medlemmer, golfsæsonen lakker mod enden for i år og efterår og vinter er på vej. Bladene er begyndt at blive gule, roughen er blevet tyndere og varmen er ikke hvad den har været, men banen står stadig flot og klar til endnu en del golfrunder. Nattefrost og rimfrost har dog begyndt sit indtog på banen og derfor har greenkeeperne været nød til at indføre de første vinterregler, som vi vil bede alle være opmærksomme på. Ved nattefrost og rimfrost på greens, må der ikke spilles på disse før frosten har sluppet sit tag. Derfor SKAL der spilles til vintergreens indtil greens er frostfrie. Typisk vil greens efter nattefrost, i skrivende stund, være klar til spil omkring kl Så hvis du vil være sikker på at kunne spille til alm. greens, så vent med at gå ud til efter kl Inden længe bliver vi også nød til at begrænse brugen af buggys og bagvogne. Selv om de ikke trykker med større belastning end fodtøj og bærerbag, så betyder det løbende og konstante tryk fra hjulene, at græsset knækker og ødelægges. Vi håber på forståelse for problemet og for at det ikke er noget vi indfører for at genere spillerne eller besværliggøre spillet, men alene af hensyn til banen, således at vi også næste år kan få flotte fairways at spille på. De få dage, hvor greenkeeperne vurderer, at det er nødvendigt helt at lukke banen for at undgå skader, beder vi venligst medlemmerne om at respektere dette, da vi ikke ønsker at skulle indføre straf for overtrædelse af disse regler. HUSK at følge med på hjemmesiden - hvor greenkeeperne har deres eget informationsområde øverst til højre. Her opdateres jævnligt betingelser for spillet. (Fortsættes på side 7)

7 Nummer 6 - Årgang 2011 side 7 Sekretariatet (Fortsat fra side 6) Vi skal have flere medlemmer i 2012 Jeg er løbende i kontakt med andre klubber over hele Danmark og for langt de flestes vedkommende mangler alle klubber medlemmer og flere greenfee spillere. På grund af dårlig økonomiske forhold er flere klubber gået konkurs og andre er blevet solgt eller sat til salg. I Frederikssund Golfklub er vi så heldige, at vi har en sund likviditet, men også vi mangler nye medlemmer og budgetterer med et underskud på regnskabet. Sammen med Bestyrelsen arbejdet vi på at skaffe mange nye medlemmer til klubben i 2012, men vi behøver din hjælp. Ved at støtte op om arbejdet med at skaffe nye medlemmer, er du med til at sikre klubben en sund økonomi og dermed muligheden for at vi kan fortsætte vores arbejde, med at skabe en endnu bedre bane at spille på i årene fremover. For at sætte skub i tiltrækning af nye medlemmer vil vi hen over efterår/vinter og i hele 2012, arbejde målrettet mod nye tiltag til nye medlemmer. Som alle har kunnet læse i aviser og blade, gives der gode tilbud til nye medlemmer rund omkring fra de danske golfklubber og også Frederikssund Golfklub bliver nød til at gribe til alternative løsninger for at gøre opmærksom på os selv. Det første tiltag er rettet mod dig som allerede er medlem af klubben. (Fortsættes på side 8)

8 Nummer 6 - Årgang 2011 side 8 Sekretariatet (Fortsat fra side 7) For hvert seniormedlem du skaffer til klubben (kræver speciel indmeldelsesblanket), modtager du en værdikupon på en dobbeltlektion med video hos vores dygtige trænere. De næste tiltag vil blive en kombination af introduktionstilbud til nuværende og kommende golfere, samt juniorkampagne for at tiltrække flere juniorer til golfsporten. Vi kan ikke matche tilbuddet fra Proark Golf, med frit spil på 6 baner i Jylland/Fyn og 4 baner på Sjælland, men vi kan tilbyde frit spil på 4 ekstra baner inden for en fornuftig afstand og til en pris af kun kr. 800,00. På godt initiativ fra Nyholm Golf Academy, har alle skoler i omegnen i oktober måned haft mulighed for at kigge forbi med en klasse og få undervisning og spil på intermediate banen. Indtil nu har 23 skoleklasser meldt sig på banen, hvilket betyder, at mere end 500 juniorer har fået lov til at prøve at spille golf. Vi gentager succesen i foråret og satser på at dette alene giver os op mod 50 nye juniorer. SEKRETARIATETS JULETURNERING 2011 Husk at tilmelde dig til sekretariatets juleturnering den 4. december. Hvis vejret tillader det i år, spiller vi hul 1-4 samt 14-18, med 3 valgfrie jern/køller og en putter. Efter turneringen serveres der varm gløgg og æbleskiver i restauranten. Tilmelding skal ske via Golfbox.

9 Nummer 6 - Årgang 2011 side 9 Græsepigerne Græsepigeturneringen Torsdag den 22. september Traditionen tro har vi igen i år afholdt vores Græsepigeturnering med efterfølgende spisning og hyggeligt samvær. Vi var 18, der spillede golf, og vi var 30 i alt til spisning. Det er rigtig hyggeligt at de, der er stoppet eller forhindret i at spille, stadig møder op og tager del i den mere sociale del af arrangementet. Vi fik heldigvis lov til at spille i tørvejr, men det blæste kraftigt, så alle var godt trætte efter runden. Scorerne var af samme grund heller ikke særlig gode, men det er heller ikke det, det handler om på denne dag. Vi valgte i år at trække blind makker med scorekortene, således at summen af 2 scorekort afgjorde resultatet. Uden alle vore sponsorer, kunne dette arrangement ikke gennemføres, så tusind tak til alle, der bidrog med sponsorgaver, som var meget flotte igen i år. Mange tak til Frank, der havde lavet dejlig mad til os. Efter maden fik vi kaffe og kage. (Fortsættes på side 10)

10 Nummer 6 - Årgang 2011 side 10 Græsepigerne (Fortsat fra side 9) Vi fra komiteen meddelte til sidst, at det kan komme til at knibe for os at arrangere turneringen i september måned næste år på grund egne private arrangementer og rejser i udlandet. Vi vil forsøge at flytte arrangementet til sidst i august i stedet for afhængig af matchkalenderen for Vi melder tilbage i løbet af sommeren Dorrit forlader komiteen på grund af stort privat arrangement næste efterår. I stedet tilbød Laila Plesner sig som nyt medlem. Tak for det Laila. På gensyn til næste år til jer alle. Dorrit Østergaard, Nita Birkmose og Jette Gotfredsen

11 Nummer 6 - Årgang 2011 side 11 Succesfuld titelforsvar hos damerne. 16-årig vinder hos herrerne. En velplejet bane og ideelt golfvejr dannede rammen om årets klubmesterskab i hulspil i weekenden september, - i skarp kontrast til de kaotiske vejr- og baneforhold, der var i weekenden forinden under slagspilsmesterskaberne. Resultatet blev et succesfyldt titelforsvar af Anne Sofie Gøttrup hos damerne og ny klubmester hos herrerne, den kun 16-årige Oliver Ytte Andersen, der weekenden før havde taget sig af Klubmesterskab i hulspil slagspilsmesterskabet og nu understregede sit store golfpotentiale ved også at kunne kåres som klubmester i hulspil. Hos damerne (se skemaet) var familien Stids- Jønsby repræsenteret med mor og datter i hver sin semifinale, og kunne dermed komme til møde hinanden i et mindre familiedrama i finalen. Det forhindrede Anne Sofie Gøttrup imidlertid ved at besejre en tappert kæmpende Jeanette Stids-Jønsby, (Fortsættes på side 12) Tandlægerne i Skibby

12 Nummer 6 - Årgang 2011 side 12 Klubmesterskab i hulspil (Fortsat fra side 11) der aldrig kom sig helt over Anne Sofies jerngreb på de første fire huller. I den anden semifinale stod Malou Stids-Jønsby over for den nykårede klubmester i slagspil, Maria Naae Hornsleth, og efter en spændende og meget lige match mellem de to spillere kunne Malou strække armene i vejret som vinder på 18. hul. Finalen blev således en gentagelse af sidste års semifinale mellem Anne Sofie og Malou blot med den forskel, at Malou (seeded 8) i år stod som debutant i en klubmesterskabsfinale. Endnu en gang måtte den unge spiller bøje sig for rutinerede Anne Sofie (seeded 2), som med imponerende dygtigt og sikkert spil reelt lukkede matchen allerede efter den første tredjedel af runden. Damer Efter 4. hul Efter 9. hul Efter 13. hul Vinder Semifinaler: Jeanette/Anne Sofie Anne S. 1 op Anne S. 2 op Anne S. 4 op Anne S. 4/3 Malou/Maria Maria 1 op Maria 1 op Malou 2 op Malou 1/0 Finale: Anne S./Malou Anne S. 3 op Anne S. 5 op Anne S. 7 op Anne S. 7/5 Hos herrerne (se skemaet) gjorde Oliver Ytte Andersen (seeded 4) og Jakob Skovgaard Sørensen (seeded 3) rent bord, det vil sige gentog præstationerne fra årets klubmesterskab i slagspil ved at blive henholdsvis klubmester og runner up. Oliver havde i semifinalen besejret Nicolai Oxenbøll (seeded 1), mens Jakob sendte Asger Madsen (seeded 7) ud af turneringen, efter at Asger med storspil i kvartfinalen havde elimineret Kenneth Gustavsen (seeded 2). Finalen mellem Oliver og Jakob blev præcis så spændende, som man som tilskuer kunne ønske (Fortsættes på side 13)

13 Nummer 6 - Årgang 2011 side 13 Klubmesterskab i hulspil (Fortsat fra side 12) sig. Som det ses af skemaet, var matchen meget jævnbyrdig Jakob var i teten til og med 15. hul, dog højst 2 op, og spillerne var lige, da de gik til 17. hul efter at Oliver havde holet et langt vinderputt på 16. Begge fik bogey på 17., hvorefter Oliver i en presset situation rystede endnu et super-putt ud af ærmet på 18. hul, og sendte matchen som den eneste af samtlige weekendens matcher i omspil sudden death. Det sluttede dog allerede på 1. omspilshul (hul 17). Begge spillere drivede midt fairway, hvorefter matchen reelt blev afgjort ved indspillet, hvor Oliver lagde bolden på green, mens Jakob stod over for et delikat chip fra semiroughen til højre for green - par til Oliver og bogey til Jakob sendte pokalen i hænderne på Oliver. Herrer Efter 4. hul Efter 9. hul Efter 13. hul Vinder Semifinaler: Nicolai/Oliver Oliver 2 op Oliver 1 op Oliver 3 op Oliver 4/3 Jakob/Asger Jakob 3 op Jakob 3 op Jakob 5 op Jakob 6/4 Finale: Oliver/Jakob Jakob 2 op Jakob 1 op Jakob 1 op Oliver 1. omsp. Tak til turneringens spillere og tilskuere, og stort tillykke til medaljetagerne.

14 Nummer 6 - Årgang 2011 side 14 2-generationsturnering De seneste år har der været tilmeldt henholdsvis 33 og 34 par til denne turnering. Men dette år kneb det med tilmeldingerne. Kun 19 par havde tilmeldt sig, og der var overvejelser omkring aflysning af turnering. Vi valgte dog at afholde turneringen. De første par gik ud kl i ganske godt golfvejr overskyet og meget lidt vind da vinden fra de sidste mange dage endelig havde lagt sig. Der var dog lovet noget regn senere på dagen. Alt forløb fint indtil det omkring frokost begyndte at buldre lidt i det fjerne. Det skulle dog vise sig at være forløberen til torden/lyn/kraftig regn. Så kl måtte spillet afbrydes. Spillerne måtte holde pause til kl , hvor vi kunne genoptage spillet. Først kl. ca kunne der afholdes præmieoverrækkelse. Der blev spillet stableford, hvor parrets bedste score på hvert hul var tællende. Resultatet blev: Tove Bjerre/Bo Bjerre: Anita Porsdal/Rikke Porsdal Maria Naae Hornsleth/Sten Hornsleth Daniel Bundgaard/Jørgen Bundgaard Esben Sonne Engsted/Erik Engsted 46 point 42 point 41 point 40 point 40 point Nærmest flaget hul 15: Maria Naae Hornsleth 3,93 m. Nærmest flaget hul 18: Bo Bjerre 1,14 m. CORO Food A/S havde sponseret kasser med diverse Sunquickprodukter. På billedet ses de præmietagere, der var til stede ved præmieoverrækkelsen.

15 Nummer 6 - Årgang 2011 side 15 Sportsudvalget En Mærkedag i Frederikssund Golfklub Lørdag den 10. september var en fuldstændig fantastisk dag i Frederikssund Golfklubs historie det handlede om oprykningskampen til Elitedivisionen for vores 1.hold hos herrerne. Scenen var sat. Hørsholm Golfklub var rammen, og Helsingørs stærke hold var modstanderen. Alle aktører var maximalt tændte og vejret viste sig fra den gode side. Vi mødtes til morgenmad kl , hvor stemningen allerede var i top. Men man mærkede tydeligt at dagen var anderledes end de andre kampweekender selvsikkerhed, tænding og spænding gik hånd i hånd. Der var kun ét mål, kun ét resultat, der kunne accepteres en sejr og dermed oprykning til Danmarks bedste golfrække Elitedivisionen Golfens Superliga. Kl startede formiddagens foursomes og til frokost kunne spillerne indtage deres frokost med en god fornemmelse i maven stillingen var 6-0 til FGK og der var en begyndende lugt af sejr. Kl lød startskuddet til eftermiddagens singler. Det blev til en spændende, faktisk lidt for spændende eftermiddag, som jeg tror at alle de mange tilskuere fra FGK fik ondt i maven over. Efter 9 huller var kun 2 af vores 6 singler foran, men kun knebent. Men vores Dream Team viste at de kunne holde til presset, da to singler blev vundet og en endte uafgjort. Dermed endte kampen med en sejr på 11-7 og oprykningen var en realitet. FGK har nu et af landets 8 bedste hold og skal konkurrere i toppen af golfen i Dermed er Frederikssund Golfklub nu for alvor kommet på landkortet og omtalen i den danske golf medieverden bliver helt klart til at få øje på næste år. (Fortsættes på side 16)

16 Nummer 6 - Årgang 2011 side 16 Sportsudvalget (Fortsat fra side 15) Efter champagne og overrækkelse af en meget lille pokal i solskinnet i Hørsholm trængte alle til et bad inden der skulle festes på Trigegaard i Skuldelev. Det blev til en fantastisk festlig aften, hvor der virkelig blev sat punktum på en kanon sæson, hvor både spillere, pårørende og elitens venner viste at det ikke kun er på golfbanen at vi er et hold alle bød ind denne aften, hvor der både var super mad fra Frank, talere og underholdning i stor stil. Så vidste man det ikke på forhånd, blev det vist klart for alle denne aften at FGK er noget særligt og det er jo præcis en af hemmelighederne bag de sidste to års succes. (Fortsættes på side 17)

17 Nummer 6 - Årgang 2011 side 17 Sportsudvalget (Fortsat fra side 16) Hvad nu? Jo, nu skal vinteren bruges til at træne den fysiske form og holde golf formen ved lige, så spillerne forhåbentlig kan nøjes med at afpudse formen på en træningslejr i marts 2012 inden det for alvor går i gang. Og målet er klart og uden slinger i valsen: FGK skal spille om Danmarksmesterskabet i Tak til alle medlemmer der trofast har bakket op omkring elitespillerne i 2011 og specielt tak for den fantastiske opbakning, der var den 10. september i Hørsholm det betød rigtig meget for vores elite spillere og for sportsudvalget. Jeanette Stids-Jønsby Formand for sportsudvalget

18 Nummer 6 - Årgang 2011 side 18 Damedagen Vinderne af Damedagens månedskonkurrence 2011 Maj: Juni: Juli: August: Slagspil for A & B rækken blev vundet af Berit Stehr med 72 nettoslag. Putning for C & D rækken blev vundet af Ellen Weinreich med 33 putt. Nærmest flaget på hul 16 i andet slaget blev vundet af Tove Ulstrup med 3,60 m. Ingen konkurrence Nærmest flaget på hul 16 i andet slaget blev vundet af Berit Stehr med 3,71 m. September: Nærmest flaget på hul 18 blev vundet af Marianne Davidsen med 4,55 m. Vi glæder os til at se jer i 2012 Birgit, Tove, Alice, Ida, Ellen og Jeanne

19 Nummer 6 - Årgang 2011 side 19 Damedagen Vinderne af Damedagens gennemgående Turnering 2011 A-rækken 3. Ulla Dalgaard Hansen 34 point 2. Bente Porsdal 34 point 1. Jette Gotfredsen 45 point B-rækken 3. Nita Birkmose 31 point 2. Lisbeth Olsen 35 point 1. Berit Stehr 36 point C-rækken 3. Winnie Jensen 31 point 2. Lil-Ann Egede 32 point 1. Inger M. Stubbergaard 46 point D-rækken 3. Gitte Scheel 31 point 2. Nina Stæhr 36 point 1. Anita Porsdal 38 point Birdies: 24 stk Der blev i løbet af sæsonen scoret 1 Hole in One: Jette Gotfredsen på hul 15. Boldene som uddeles er sponseret af vor proshop. (Fortsættes på side 20)

20 Nummer 6 - Årgang 2011 side 20 Damedagen (Fortsat fra side 19) Eclectic 1. Jette Gotfredsen 43,5 point 2. Dorrit Østergaard 40,5 point 3. Bente Porsdal 39 point 4. Berit Stehr 39 point 5. Ulla Dalgaard Hansen 38 point 6. Marianne Davidsen 37,5 point 7. Inger M. Stubbergaard 37 point Damedagen Afslutningsturnering for sæsonen 2011 Afholdt den 29. september Vi var nu nået til sæsonens sidste turnering, hvor 42 glade spillere var mødt op. Det blev en dag med solskin fra en klar himmel, måske den varmeste dag, som damedagen endnu havde haft ved vore turneringer. Vi spillede 9 huller og benyttede udelukkende hullerne på den ene side af vejen. Vi havde gunstart kl og spillede individuelt stableford med fuldt spillehandicap. Der var indlagt et par småkonkurrencer, puttning, nærmest flaget på hul 15 og længste drive på hul 2. Vi påbegyndte middagen kl Ved kaffen blev der uddelt Birdie-bolde samt præmier til Månedsvinderne 2011, hvorefter vi gik over til Generalforsamlingen og præmieoverrækkelse for sæsonens gennemgående konkurrence, Eclectic m.v.. Aftenen sluttede med præmieoverrækkelse for vor Afslutningsturneringen Der var sponseret Birdiebolde fra Proshoppen. Der var sponseret smykker fra Kirsten Stenhøj til klappepræmier. Vi takker sponsorerne for deres sponsergaver. (Fortsættes på side 21)

21 Nummer 6 - Årgang 2011 side 21 Damedagen (Fortsat fra side 20) Resultat for Damedagens Afslutningsturnering 2011 A-rækken Marianne Davidsen 21 point Ulla Dalgaard Hansen 18 point Jette Gotfredsen 17 point B-rækken Anni Nimb 19 point Anne Merete Palm 18 point Lisbeth Olsen 17 point C-rækken Winnie Jensen 16 point Jytte Christensen 13 point Gitte Jørgensen 13 point Det var så sæsonen D-rækken Gitte Scheel 17 point Tove Jørgensen 14 point Lise Knudsen 14 point Vi håber, at alle tilmelder sig Damedagen Vi vil også meget gerne have endnu flere deltagere i Damedagen, så fortæl dem du spiller med om Damedagen, hvis de ikke er deltagere heraf på nuværende tidspunkt. Vi afholder Informationsmøde torsdag den 15. marts 2012 kl Damedagsbestyrelsen ønske alle på gensyn i Birgit Andersen formand for Damedagen

22 Nummer 6 - Årgang 2011 side 22 Turneringsudvalget NORDEA ANDETURNERING 2011 Lørdag d. 1. oktober 2011 blev årets sidste klubturnering afholdt. Det var NORDEA ANDETURNERING. 84 spillere mødte op lørdag morgen, hvor de foruden scorekort også fik udleveret en flaske vand, leveret af Nordea. Kl lød hornet som tegn på, at der kunne startes på alle 18 huller samtidig. Banen var lidt fugtig i starten, da vi jo var lidt henne på efteråret. Vejret var flot hele dagen med sol og let vind. Rigtigt golfvejr. Banen var som sædvanlig i rigtig flot stand. Efterhånden som spillerne passerede hul 18 fik alle lidt chokolade af Nordeas direktør Christian Brangstrup. Efter ca. 5 timers spil var alle i klubhuset, undtagen 1 hold, som vi frygtede var faret vild på banen. Vi fandt dem dog på hul 12. Efter spillet var der fælles spisning, som de fleste deltog i. Det var igen en lækker buffet fra Frank. Da vejret var så flot, spiste de fleste udendørs. Spillerne var delt op i 3 lige store rækker. Række 3 for spillere med handicap mellem 21,9 og 54 Række 2 for spillere med handicap mellem 13,9 og 21,8 Række 1 for spillere med handicap mellem 2,4 og 13,8 Resultaterne af dagens anstrengelser blev: Række 3: 1. pl. Preben Troest 35 stableford point 2. pl. Henrik Gustavsen 34 stableford point 3. pl. Jacob Hansen 34 stableford point 4. pl. Søren Stisen Vollmer 32 stableford point Række 2: 1. pl. Walther Højer 38 stableford point 2. pl. Kent Jørgensen 35 stableford point 3. pl. Henrik Mortensen 34 stableford point 4. pl. Marianne Davidsen 34 stableford point Række 1: 1. pl. Allan Gøtze 37 stableford point 2. pl. René Lønning 34 stableford point 3. pl. Henrik Ringholm Nielsen 33 stableford point 4. pl. Steffen Johansen 33 stableford point. (Fortsættes på side 23)

23 Nummer 6 - Årgang 2011 side 23 Turneringsudvalget (Fortsat fra side 22) Alle præmier var sponseret af Nordea, Frederikssund og direktør Christian Brangstrup overrakte præmierne til alle vinderne. Nærmest flaget i Carlsbergs Shot of the Day blev René Lønning med en afstand til flaget på 1,71 meter. Turneringslederen takkede Christian Brangstrup for de flotte præmier og udtrykte ønsket om en gentagelse næste år. På turneringsudvalget vegne Henning Skaarup Turneringsleder. Video fra livsstilscenter

24 Nummer 6 - Årgang 2011 side 24 Turneringsudvalget Birgitte Bøllehus / Home Turnerings Sponsorer DFDS Seaways Kim Heiberg Coro Food Bounty Club A/S BODUM Nordea

25 Nummer 6 - Årgang 2011 side 25

26 Nummer 6 - Årgang 2011 side 26 Kære medlemmer Proshoppen Vi vil i Proshoppen have begrænsede åbningstider fra november måned. Vi vil have åbent de sidste 3 weekender op til jul så der er ingen grund til at gå i panik med julehandlen. Åbningstiderne er de 3 weekender op til jul fra kl og vi glæder os til at byde Jer på lidt julegodter og gode tilbud. Få dit sving på plan henover vinteren. Undervisning er muligt hele vinteren igennem, og det foregår i Indoor Golf i Kokkedal læs mere om centeret på Medlemskab er ikke nødvendigt for at modtage undervisning. For booking af vintertræning bedes du kontakte os pr. mail som er følgende: Vi har meldt os ind i Golfstore og det betyder at vi i butikken vil kunne byde på spændende kampagner og at vi fra den kommende sæson får et bonuskort-system, der belønner dem, der er loyale overfor butikken. Vi glæder os til at se Jer henover de kolde måneder også! Martin, Mark og Morten Video fra Nyholm Golf Academy

27 Nummer 6 Årgang 2011 side 27

28 Nummer 6 - Årgang 2011 side 28 Begynderudvalget Bagmærketurnering 2011 Turneringen blev afholdt søndag 23 oktober i rigtigt flot vejr, resultatlisten er hængt op i klubben. Nr. 1 i Turneringen Harry Hansen & Kim Nielsen Nr. 2 i Turneringen Claus Møller Christensen & Stefan Jørgensen Nr. 3 i Turneringen Peter Larsen og Per Berthelsen Birgit Jørgensen - den helt store præmiesluger ( Længste drive, Vinder af puttekonkurrence og nr. 9 i turneringen) Robert Frederiksen Årets fadder 2011 Folmer Ø. Nielsen - Længste drive

29 Nummer 6 - Årgang 2011 side 29 Frederikssund Golfklubs Sponsorer Andersen & Thoregaard Ret & Råd Advokater 3XMgolf 2Tal Bodum Lyngsøe A/S Advokat John Sejlø Stark Frederikssund Læssøe & Simonsen Almindelig Brand Statoil Malerfa. Geert Jensen Axl Gruppen ApS Jægerspris Gulvslibning Bautahøj Kursuscenter Super Best Jørgen Bøje BB-Fugeentreprise ApS Søren Qvist Houmark Consult Dua Andersen Automobiler Tandlægen i Skibby Husmer Glas & Facade Borgen Ing. & Smedefirma TGC Handel Frederikssund Livsstilscenter Carlsberg Trasbo Hørelægen ECC Tryk Frederikssund Vinhandel Inge Rasmussen Reg. Revisor CMC Sercive Udlejre El-Service Jyske Bank Dansk Revision J/L Malerfirma Profil Reklamegaver Nyholm N. Carlo Jensen Rene Rasmussen VVS Dietmar Thomsen Nordea Kjærgaarden Auto A/S DSV Miljø A/S Nybolig Frederikssund Turistbureau Restaurant Egelunden P.J.C. Systemer H. Helbo Hansen Energiservice A/S Peugeot HC Handelscenter Nykredit PFA TVM Søren Qvist Unlight STARK Overholt Chem-Dry Handelsbanken ERA BILER

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 3. Klubbladet. Maj. Bøllehuus Åbningsturnering

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 3. Klubbladet. Maj. Bøllehuus Åbningsturnering Årgang 2011 Nummer 3 Maj Frederikssund Golfklub Klubbladet Bøllehuus Åbningsturnering Nummer 3 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Sekretariatet... side...5 Pinseturnering...

Læs mere

Hjemmeside: www.frederikssundgolfklub.dk

Hjemmeside: www.frederikssundgolfklub.dk Blad Nr. 6 December 2012 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris Telefon: 47 31 08 77 Fax: 47 31 21 77 E-mail: fgk@fgkgolf.dk Hjemmeside: www.frederikssundgolfklub.dk Bestyrelsen

Læs mere

Sankthans aften i klubben

Sankthans aften i klubben Årgang 2011 Nummer 4 Juni Frederikssund Golfklub Klubbladet Sankthans aften i klubben Foto Henrik Helt Nummer 4 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Sekretariatet...

Læs mere

Sankthans aften i klubben

Sankthans aften i klubben Årgang 2011 Nummer 5 September Frederikssund Golfklub Klubbladet Sankthans aften i klubben Foto Henrik Helt Nummer 5 Årgang 2011 side 2 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Parkeringspladsen har fået ny belægning. Blad Nr. 5 Oktober 2012

Parkeringspladsen har fået ny belægning. Blad Nr. 5 Oktober 2012 Blad Nr. 5 Oktober 2012 Parkeringspladsen har fået ny belægning Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris Telefon: 47 31 08 77 Fax: 47 31 21 77 E-mail: fgk@fgkgolf.dk Hjemmeside:

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Vinter 4-kølleturnering 2017.

Vinter 4-kølleturnering 2017. Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 13. februar 2017 15:32 Emne: Breinholtgård Golfklub - Nyhedsbrev Vinter 4-kølleturnering 2017. I anledning af at Proshoppen og Restauranten er på plads og klar til sæsonen

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Vand på banen Generationsturnering 14. august Greensome 120 spillere Matas Elite Am/Am den 20. og 21. august Tilmelding i klubhuset eller til sekretariatet

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Fjorden Rundt. Ny Super Greenfee Ordning (SGO)

Frederikssund Golfklub. Fjorden Rundt. Ny Super Greenfee Ordning (SGO) Årgang 2010 Nummer 2 April Frederikssund Golfklub Klubbladet Fjorden Rundt Ny Super Greenfee Ordning (SGO) Her bliver aftalen underskrevet d. 31. marts 2010 Fra venstre: Johnny Frandsen (Fr.sund Golfklub),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Nielsens Fødselsdagsturnering. Giv en ven en gratis golfoplevelse. FritspilsAftale med Korsør. SuperSenior

Nielsens Fødselsdagsturnering. Giv en ven en gratis golfoplevelse. FritspilsAftale med Korsør. SuperSenior MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Nielsens Fødselsdagsturnering Giv en ven en gratis golfoplevelse FritspilsAftale med Korsør Hvordan gør du når du kommer til Korsør? SuperSenior 9. NYHEDSBREV

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Medlemsnyt September 2017

Medlemsnyt September 2017 Medlemsnyt September 2017 Åbningstider i sekretariatet: Mandag OBS NY TID kl. 13.00 17.00 Tirsdag til torsdag kl. 8.00 16.00 Fredag kl. 8.00 15.00 Lørdag og søndag kl. 8.00 13.00 Åbningstider i proshoppen:

Læs mere

Nyt fra Proshoppen. Resultater fra: Gahrn-Jensen Cup Ægteskabsturnering Profil Optik Rønne Optik Max Bank Golf Cup Junior-Åbningsrurnering SuperSenior

Nyt fra Proshoppen. Resultater fra: Gahrn-Jensen Cup Ægteskabsturnering Profil Optik Rønne Optik Max Bank Golf Cup Junior-Åbningsrurnering SuperSenior MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Nyt fra Proshoppen Resultater fra: Gahrn-Jensen Cup Ægteskabsturnering Profil Optik Rønne Optik Max Bank Golf Cup Junior-Åbningsrurnering SuperSenior 5. NYHEDSBREV

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben Side 1 Dragsholm Golf Seniorklub Program 2014 Udg.1E Dato Mød e tid Turneringsform T.leder Bemærkninger 8.apr 15.apr Foursome, stableford note 3 og 11 Puttekonkurrence note 6 og 11 22.apr Hulspil:Københavner

Læs mere

Ladies Section Danmark Sæson 2011

Ladies Section Danmark Sæson 2011 Ladies Section Danmark Sæson 2011 Turneringsdatoer Indledende runder 2011 1. På egen damedag uge 19 2. På egen damedag uge 21 3. På egen damedag uge 24 Alle resultaterne fremsendes, efterhånden som de

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2016 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015

Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015 Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015 med efterfølgende medlemsmøde og fællesspisning. Udlevering af scorekort foregik i forhallen, og de 98 fremmødte medlemmer hyggede sig i ventetiden. De fleste var

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2015 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 12. august 2013. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 12. august 2013. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 12. august 2013 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Blad Nr. 5 November 2013. Holdet fra Europamesterskaberne

Blad Nr. 5 November 2013. Holdet fra Europamesterskaberne Holdet fra Europamesterskaberne Blad Nr. 5 November 2013 Fra venstre mod højre Hold kaptajn Tony O Neill Oliver Ytte Andersen Jakob Skovgaard Sørensen Nicolai Emil Oxenbøll Træner/Coach Martin Raal Kold

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet BEGYNDERMAPPE Din guide til golfkørekortet 1 Begynderudvalget 2016 Torben Schütt 50551045 tortov@webspeed.dk Henrik Mortensen 47333036/2532 2203 hmort@frederikssund.dk Preben Rasmussen 46733179/30253179

Læs mere

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det.

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det. Åben Damedag Maj 2007 Langt om længe blev det den 2. maj, hvor vi skulle afvikle vores første Åben Damedag i Smørblomsternes regi. Vi havde glædet os til dagen i lang tid, og vi håbede, at vores forberedelser

Læs mere

Frederikssund Golfklub Generalforsamling 2013 Torsdag d. 7. marts

Frederikssund Golfklub Generalforsamling 2013 Torsdag d. 7. marts Frederikssund Golfklub Generalforsamling 2013 Torsdag d. 7. marts Referat af generalforsamlingen: Formanden for bestyrelsen, Leif Tullberg, bød velkommen og udtrykte ønske om at det ville blive en god

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Økonomi I de seneste års beretninger har økonomien fyldt en del. Det gør den også i år, men kun for at beskrive, at vi er nød til at passe på udgifterne, når

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Side 1 af 7 Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Tilstede: 81 personer inkl. bestyrelsen: Svend Tøfting, Kim Johansen, Morten Bech, Jan Ulrik Hansen og John

Læs mere

Førsteholdet efter sejr over Asserbo søndag 2. maj

Førsteholdet efter sejr over Asserbo søndag 2. maj Årgang 2010 Nummer 3 Maj Frederikssund Golfklub Klubbladet Førsteholdet efter sejr over Asserbo søndag 2. maj Nummer 3 - Årgang 2010 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Sekretariatet...

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

Læs inde i bladet. Hverveudvalget...side..20 Beretning fra St.Andrews Links Trophy...side..22 Taylormade Tourbus besøger FGK...side..

Læs inde i bladet. Hverveudvalget...side..20 Beretning fra St.Andrews Links Trophy...side..22 Taylormade Tourbus besøger FGK...side.. Læs inde i bladet Hverveudvalget...side..20 Beretning fra St.Andrews Links Trophy...side..22 Taylormade Tourbus besøger FGK...side..30 Blad Nr. 3 Juni 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE

PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER 2017 HEDEMÆNDENE VELKOMMEN TIL EN NY SÆSON NYE TILTAG I HEDEMÆNDENE. Bestyrelsen vil gerne byde alle gamle og nye Hedemænd velkommen til en frisk sæson. Her får

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Hej alle! Så er vi atter på banen med lidt nyt fra bestyrelsen! Der er nyt fra vores seneste bestyrelsesmøde afholdt torsdag den 17. september. Der er omtale

Læs mere

Udvalgsstruktur i Langesø Golf Club 2010

Udvalgsstruktur i Langesø Golf Club 2010 Udvalgsstruktur i Langesø Golf Club 2010 Bestyrelsen Samarbejdsudvalg Udarbejder hvert år en aktivitetsplan for det kommende år. Afviklingen af aktiviteterne lægges i hånden på det udvalg hvor det hører

Læs mere

21.7 Også denne aften 26 mand inkl 1 gæst. Dejligt vejr dog med lidt rumlen i baggrunden.

21.7 Også denne aften 26 mand inkl 1 gæst. Dejligt vejr dog med lidt rumlen i baggrunden. Siden sidst 2016 21.7 Også denne aften 26 mand inkl 1 gæst. Dejligt vejr dog med lidt rumlen i baggrunden. Flere flotte scores men stor spredning i feltet. A: Allan Poulsen 43 p Det er godt nok sejt 75-3

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Vejledning for turneringsledere

Vejledning for turneringsledere Vejledning for turneringsledere Formål: I bestræbelserne på at sikre en ensartet og høj kvalitet i afviklingen af sæsonens mange klubturneringer i Sorø Golfklub har turneringsudvalget fundet det væsentligt

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Velkommen til Sydjysk Open 2015

Velkommen til Sydjysk Open 2015 Sydjysk Open 2015 Program og praktiske oplysninger Torsdag den 25. juni Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Arrangører: Vejen Golklub Vejen Golklub Hovedsponsor: Hovedsponsor: Velkommen til Sydjysk

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. juni 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Design Rengøring Open

Design Rengøring Open Turnerings Program 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst Design Rengøring Open 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August Nordea Championship Lillebælt 20. Sep. Design Rengøring Open Kellers

Læs mere

KLUBMESTRE HULSPIL. Damer: Dorthe Schødt Dame Senior: Mette Jørgensen Dame Veteran: Ellen Siggaard

KLUBMESTRE HULSPIL. Damer: Dorthe Schødt Dame Senior: Mette Jørgensen Dame Veteran: Ellen Siggaard KLUBMESTRE HULSPIL Gennem to weekender i september dystede flere af klubbens medlemmer om titlen Klubmester. Der blev kæmpet i seks rækker; - tre hos damerne og tre hos herrerne og resultatet i Hul-spil

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2016

Seniorklubben Årsplan 2016 Seniorklubben Årsplan 2016 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 16.-23. Golfrejse april

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Lørdag, den 15. oktober indledte 15 juniorer efterårsferien med en dag på træningsbanen. De fleste af dem deltog for at få bevis på, at de har

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne.

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Kalø Golf Club Club Golf Kalø N y h e d s b r e v A p r i l 2 0 1 0 N r. 2 Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Alle damer i klubben kan allerede nu sætte kryds

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere