Vi spiller i Elitedivisionen i 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi spiller i Elitedivisionen i 2012"

Transkript

1 Årgang 2011 Nummer 6 Oktober Frederikssund Golfklub Klubbladet Vi spiller i Elitedivisionen i 2012

2 Nummer 6 Årgang 2011 side 2 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej Jægerspris Bestyrelsen Formand: Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Næstformand/Hon. Sekretær: John Gothjelpsen Knud Den Storesvej 9, 3600 Frederikssund Tlf Kasserer: Michael Tøgersen Amsterdamhusene 58 Tlf Bestyrelsesmedlemmer: Andrew McCourt Heimdalsvej 37, 1 th., 3600 Frederikssund Tlf Henrik Helt, Lupinvej 7, 3600 Frederikssund Tlf Telefon: Fax: Hjemmeside: Staffan Holmstedt Skoleparken 34, 3600 Frederikssund Tlf Mobil Jeanette Stids-Jønsby Toftehøj 6, 4050 Skibby Tlf Suppleanter: Flemming Gottschalck Fejøvej 2, 3550 Slangerup Tlf Mobil Lotte Appel Larsen Ågade 1, 3600 Frederikssund Tlf Udvalg Sekretariat Direktør Jørgen Bundgaard Egelundsgården, Skovnæsvej Jægerspris Tlf Fax Økonomiudvalg Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Baneudvalg John Gothjelpsen Knud Den Storesvej 9, 3600 Frederikssund Tlf Begynderudvalg Henrik Helt Lupinvej 7, 3600 Frederikssund Tlf Sponsorudvalg Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Juniorudvalg Lorens Klosterskov Jensen Morænevej Slangerup Tlf Mobil Klubhus og bygningsudvalg Leif Tullberg, Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: Tuneringsudvalg Henning Skaarup Borgmestervænget 35, 3600 Fr.-sund Tlf Handicapudvalg Eni Fenger Holmevænget 30, Gundsømagle 4000 Roskilde Tlf Mobil: Ordens og amatørudvalg Hans Peter Drisdal Hansen Ved Kignæs 8, 3630 Jægerspris Tlf Informationsudvalg Sportsudvalg Jeanette Stids-Jønsby Toftehøj 6, 4050 Skibby Tlf Mobil: Regeludvalg Frank Pedersen Bjarkesvej 2, 3600 Frederikssund Tlf Proshop/træner Tlf Greenkeeper

3 Nummer 6 - Årgang 2011 side 3 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...4 Sekretariatet... side...6 Græsepirgerne... side...9 Klubmesterskabet i hulspil... side Generationsturnering... side Sportsudvalget... side Damedagen... side Turneringsudvalget... side Proshoppen... side Begynderudvalget... side Sponsor... side Annoncer Leif Tullberg Egevej 9 B, 4050 Skibby Tlf Mobil: DEADLINE Blad nr januar 2012 Indlæg sendes til:

4 Nummer 6 - Årgang 2011 side 4 Formanden har ordet Der var meget store forventninger til oprykningskampen i Hørsholm Golfklub den 10. september. Og også disse blev fuldt ud indfriet. FGK er nu at finde i landets fineste række. Stort tillykke til spillere, trænerne samt sportsudvalget. Bestyrelsen har store forventninger til holdet i 2012, men er samtidig udfordret af FGKs økonomi, som jo i disse år er under stadig pres af strukturforandringer i dansk golf, samt samfundets almindelige økonomiske afmatning. Dette er en udfordring, som bestyrelsen konstant forsøger at matche. Budget estimaterne for 2012 viste minus kr ,-. Bestyrelsen gik omgående i aktion, først ved at genforhandle træneraftalen, så klubben sparer penge, men hvor trænerne kan få det samme ud af det, ved fremover at være mere proaktiv. Herudover satser Bestyrelsen på flere indtægter fra sponsorudvalget. På nuværende tidspunkt mangler der kun kr i at nå budget målet på kr for (Fortsættes på side 5)

5 Nummer 6 - Årgang 2011 side 5 Formanden har ordet (Fortsat fra side 4) Derfor har sponsorudvalget sat nye mål nemlig at skaffe op til 50% mere en budgettet. I den forbindelse vil jeg gerne komme med opfordring til alle medlemmer støt sponsorerne, der støtter FGK. Jeg har været så heldig at kunne anvise en kunde til et VVS firma samt til et gulvfirma, som sponsorerer FGK. Begge har fået deres første ordre på grund af deres sponsorat i FGK. Jeg tror på, at der er mange eksempler på dette. Men det er vigtigt det bliver fortalt, så FGK s sponsorer mærker, at ud over at det er en god sag at støtte FGK, som har stort og veletableret foreningsarbejde, så støtter man også junior, sports & elitearbejdet. Og sidst men ikke mindst, så gavner det deres egen forretning. Til sidst vil vi mindes Erik Stenbak, tidligere formand for Frederikssund Golfklub og sidst formand for Informationsudvalget. Erik Stenbak er efter længere tids sygdom sovet ind. Ære være hans minde. Erik Stenbak var medlem af klubbens bestyrelsen fra 1994 til 2008, hvoraf de sidste 5 år var som klubbens formand. Fra 2008 og frem til sin død var Erik formand for Informationsudvalget, hvor Erik gjorde en stor indsats for at gøre Frederikssund Golfklub kendt i lokalområdet. Erik blev bisat fra Islebjerg kirke i Frederikssund, tirsdag den 11. oktober. Med golfhilsen Leif Tullberg

6 Nummer 6 - Årgang 2011 side 6 Sekretariatet Kære medlemmer, golfsæsonen lakker mod enden for i år og efterår og vinter er på vej. Bladene er begyndt at blive gule, roughen er blevet tyndere og varmen er ikke hvad den har været, men banen står stadig flot og klar til endnu en del golfrunder. Nattefrost og rimfrost har dog begyndt sit indtog på banen og derfor har greenkeeperne været nød til at indføre de første vinterregler, som vi vil bede alle være opmærksomme på. Ved nattefrost og rimfrost på greens, må der ikke spilles på disse før frosten har sluppet sit tag. Derfor SKAL der spilles til vintergreens indtil greens er frostfrie. Typisk vil greens efter nattefrost, i skrivende stund, være klar til spil omkring kl Så hvis du vil være sikker på at kunne spille til alm. greens, så vent med at gå ud til efter kl Inden længe bliver vi også nød til at begrænse brugen af buggys og bagvogne. Selv om de ikke trykker med større belastning end fodtøj og bærerbag, så betyder det løbende og konstante tryk fra hjulene, at græsset knækker og ødelægges. Vi håber på forståelse for problemet og for at det ikke er noget vi indfører for at genere spillerne eller besværliggøre spillet, men alene af hensyn til banen, således at vi også næste år kan få flotte fairways at spille på. De få dage, hvor greenkeeperne vurderer, at det er nødvendigt helt at lukke banen for at undgå skader, beder vi venligst medlemmerne om at respektere dette, da vi ikke ønsker at skulle indføre straf for overtrædelse af disse regler. HUSK at følge med på hjemmesiden - hvor greenkeeperne har deres eget informationsområde øverst til højre. Her opdateres jævnligt betingelser for spillet. (Fortsættes på side 7)

7 Nummer 6 - Årgang 2011 side 7 Sekretariatet (Fortsat fra side 6) Vi skal have flere medlemmer i 2012 Jeg er løbende i kontakt med andre klubber over hele Danmark og for langt de flestes vedkommende mangler alle klubber medlemmer og flere greenfee spillere. På grund af dårlig økonomiske forhold er flere klubber gået konkurs og andre er blevet solgt eller sat til salg. I Frederikssund Golfklub er vi så heldige, at vi har en sund likviditet, men også vi mangler nye medlemmer og budgetterer med et underskud på regnskabet. Sammen med Bestyrelsen arbejdet vi på at skaffe mange nye medlemmer til klubben i 2012, men vi behøver din hjælp. Ved at støtte op om arbejdet med at skaffe nye medlemmer, er du med til at sikre klubben en sund økonomi og dermed muligheden for at vi kan fortsætte vores arbejde, med at skabe en endnu bedre bane at spille på i årene fremover. For at sætte skub i tiltrækning af nye medlemmer vil vi hen over efterår/vinter og i hele 2012, arbejde målrettet mod nye tiltag til nye medlemmer. Som alle har kunnet læse i aviser og blade, gives der gode tilbud til nye medlemmer rund omkring fra de danske golfklubber og også Frederikssund Golfklub bliver nød til at gribe til alternative løsninger for at gøre opmærksom på os selv. Det første tiltag er rettet mod dig som allerede er medlem af klubben. (Fortsættes på side 8)

8 Nummer 6 - Årgang 2011 side 8 Sekretariatet (Fortsat fra side 7) For hvert seniormedlem du skaffer til klubben (kræver speciel indmeldelsesblanket), modtager du en værdikupon på en dobbeltlektion med video hos vores dygtige trænere. De næste tiltag vil blive en kombination af introduktionstilbud til nuværende og kommende golfere, samt juniorkampagne for at tiltrække flere juniorer til golfsporten. Vi kan ikke matche tilbuddet fra Proark Golf, med frit spil på 6 baner i Jylland/Fyn og 4 baner på Sjælland, men vi kan tilbyde frit spil på 4 ekstra baner inden for en fornuftig afstand og til en pris af kun kr. 800,00. På godt initiativ fra Nyholm Golf Academy, har alle skoler i omegnen i oktober måned haft mulighed for at kigge forbi med en klasse og få undervisning og spil på intermediate banen. Indtil nu har 23 skoleklasser meldt sig på banen, hvilket betyder, at mere end 500 juniorer har fået lov til at prøve at spille golf. Vi gentager succesen i foråret og satser på at dette alene giver os op mod 50 nye juniorer. SEKRETARIATETS JULETURNERING 2011 Husk at tilmelde dig til sekretariatets juleturnering den 4. december. Hvis vejret tillader det i år, spiller vi hul 1-4 samt 14-18, med 3 valgfrie jern/køller og en putter. Efter turneringen serveres der varm gløgg og æbleskiver i restauranten. Tilmelding skal ske via Golfbox.

9 Nummer 6 - Årgang 2011 side 9 Græsepigerne Græsepigeturneringen Torsdag den 22. september Traditionen tro har vi igen i år afholdt vores Græsepigeturnering med efterfølgende spisning og hyggeligt samvær. Vi var 18, der spillede golf, og vi var 30 i alt til spisning. Det er rigtig hyggeligt at de, der er stoppet eller forhindret i at spille, stadig møder op og tager del i den mere sociale del af arrangementet. Vi fik heldigvis lov til at spille i tørvejr, men det blæste kraftigt, så alle var godt trætte efter runden. Scorerne var af samme grund heller ikke særlig gode, men det er heller ikke det, det handler om på denne dag. Vi valgte i år at trække blind makker med scorekortene, således at summen af 2 scorekort afgjorde resultatet. Uden alle vore sponsorer, kunne dette arrangement ikke gennemføres, så tusind tak til alle, der bidrog med sponsorgaver, som var meget flotte igen i år. Mange tak til Frank, der havde lavet dejlig mad til os. Efter maden fik vi kaffe og kage. (Fortsættes på side 10)

10 Nummer 6 - Årgang 2011 side 10 Græsepigerne (Fortsat fra side 9) Vi fra komiteen meddelte til sidst, at det kan komme til at knibe for os at arrangere turneringen i september måned næste år på grund egne private arrangementer og rejser i udlandet. Vi vil forsøge at flytte arrangementet til sidst i august i stedet for afhængig af matchkalenderen for Vi melder tilbage i løbet af sommeren Dorrit forlader komiteen på grund af stort privat arrangement næste efterår. I stedet tilbød Laila Plesner sig som nyt medlem. Tak for det Laila. På gensyn til næste år til jer alle. Dorrit Østergaard, Nita Birkmose og Jette Gotfredsen

11 Nummer 6 - Årgang 2011 side 11 Succesfuld titelforsvar hos damerne. 16-årig vinder hos herrerne. En velplejet bane og ideelt golfvejr dannede rammen om årets klubmesterskab i hulspil i weekenden september, - i skarp kontrast til de kaotiske vejr- og baneforhold, der var i weekenden forinden under slagspilsmesterskaberne. Resultatet blev et succesfyldt titelforsvar af Anne Sofie Gøttrup hos damerne og ny klubmester hos herrerne, den kun 16-årige Oliver Ytte Andersen, der weekenden før havde taget sig af Klubmesterskab i hulspil slagspilsmesterskabet og nu understregede sit store golfpotentiale ved også at kunne kåres som klubmester i hulspil. Hos damerne (se skemaet) var familien Stids- Jønsby repræsenteret med mor og datter i hver sin semifinale, og kunne dermed komme til møde hinanden i et mindre familiedrama i finalen. Det forhindrede Anne Sofie Gøttrup imidlertid ved at besejre en tappert kæmpende Jeanette Stids-Jønsby, (Fortsættes på side 12) Tandlægerne i Skibby

12 Nummer 6 - Årgang 2011 side 12 Klubmesterskab i hulspil (Fortsat fra side 11) der aldrig kom sig helt over Anne Sofies jerngreb på de første fire huller. I den anden semifinale stod Malou Stids-Jønsby over for den nykårede klubmester i slagspil, Maria Naae Hornsleth, og efter en spændende og meget lige match mellem de to spillere kunne Malou strække armene i vejret som vinder på 18. hul. Finalen blev således en gentagelse af sidste års semifinale mellem Anne Sofie og Malou blot med den forskel, at Malou (seeded 8) i år stod som debutant i en klubmesterskabsfinale. Endnu en gang måtte den unge spiller bøje sig for rutinerede Anne Sofie (seeded 2), som med imponerende dygtigt og sikkert spil reelt lukkede matchen allerede efter den første tredjedel af runden. Damer Efter 4. hul Efter 9. hul Efter 13. hul Vinder Semifinaler: Jeanette/Anne Sofie Anne S. 1 op Anne S. 2 op Anne S. 4 op Anne S. 4/3 Malou/Maria Maria 1 op Maria 1 op Malou 2 op Malou 1/0 Finale: Anne S./Malou Anne S. 3 op Anne S. 5 op Anne S. 7 op Anne S. 7/5 Hos herrerne (se skemaet) gjorde Oliver Ytte Andersen (seeded 4) og Jakob Skovgaard Sørensen (seeded 3) rent bord, det vil sige gentog præstationerne fra årets klubmesterskab i slagspil ved at blive henholdsvis klubmester og runner up. Oliver havde i semifinalen besejret Nicolai Oxenbøll (seeded 1), mens Jakob sendte Asger Madsen (seeded 7) ud af turneringen, efter at Asger med storspil i kvartfinalen havde elimineret Kenneth Gustavsen (seeded 2). Finalen mellem Oliver og Jakob blev præcis så spændende, som man som tilskuer kunne ønske (Fortsættes på side 13)

13 Nummer 6 - Årgang 2011 side 13 Klubmesterskab i hulspil (Fortsat fra side 12) sig. Som det ses af skemaet, var matchen meget jævnbyrdig Jakob var i teten til og med 15. hul, dog højst 2 op, og spillerne var lige, da de gik til 17. hul efter at Oliver havde holet et langt vinderputt på 16. Begge fik bogey på 17., hvorefter Oliver i en presset situation rystede endnu et super-putt ud af ærmet på 18. hul, og sendte matchen som den eneste af samtlige weekendens matcher i omspil sudden death. Det sluttede dog allerede på 1. omspilshul (hul 17). Begge spillere drivede midt fairway, hvorefter matchen reelt blev afgjort ved indspillet, hvor Oliver lagde bolden på green, mens Jakob stod over for et delikat chip fra semiroughen til højre for green - par til Oliver og bogey til Jakob sendte pokalen i hænderne på Oliver. Herrer Efter 4. hul Efter 9. hul Efter 13. hul Vinder Semifinaler: Nicolai/Oliver Oliver 2 op Oliver 1 op Oliver 3 op Oliver 4/3 Jakob/Asger Jakob 3 op Jakob 3 op Jakob 5 op Jakob 6/4 Finale: Oliver/Jakob Jakob 2 op Jakob 1 op Jakob 1 op Oliver 1. omsp. Tak til turneringens spillere og tilskuere, og stort tillykke til medaljetagerne.

14 Nummer 6 - Årgang 2011 side 14 2-generationsturnering De seneste år har der været tilmeldt henholdsvis 33 og 34 par til denne turnering. Men dette år kneb det med tilmeldingerne. Kun 19 par havde tilmeldt sig, og der var overvejelser omkring aflysning af turnering. Vi valgte dog at afholde turneringen. De første par gik ud kl i ganske godt golfvejr overskyet og meget lidt vind da vinden fra de sidste mange dage endelig havde lagt sig. Der var dog lovet noget regn senere på dagen. Alt forløb fint indtil det omkring frokost begyndte at buldre lidt i det fjerne. Det skulle dog vise sig at være forløberen til torden/lyn/kraftig regn. Så kl måtte spillet afbrydes. Spillerne måtte holde pause til kl , hvor vi kunne genoptage spillet. Først kl. ca kunne der afholdes præmieoverrækkelse. Der blev spillet stableford, hvor parrets bedste score på hvert hul var tællende. Resultatet blev: Tove Bjerre/Bo Bjerre: Anita Porsdal/Rikke Porsdal Maria Naae Hornsleth/Sten Hornsleth Daniel Bundgaard/Jørgen Bundgaard Esben Sonne Engsted/Erik Engsted 46 point 42 point 41 point 40 point 40 point Nærmest flaget hul 15: Maria Naae Hornsleth 3,93 m. Nærmest flaget hul 18: Bo Bjerre 1,14 m. CORO Food A/S havde sponseret kasser med diverse Sunquickprodukter. På billedet ses de præmietagere, der var til stede ved præmieoverrækkelsen.

15 Nummer 6 - Årgang 2011 side 15 Sportsudvalget En Mærkedag i Frederikssund Golfklub Lørdag den 10. september var en fuldstændig fantastisk dag i Frederikssund Golfklubs historie det handlede om oprykningskampen til Elitedivisionen for vores 1.hold hos herrerne. Scenen var sat. Hørsholm Golfklub var rammen, og Helsingørs stærke hold var modstanderen. Alle aktører var maximalt tændte og vejret viste sig fra den gode side. Vi mødtes til morgenmad kl , hvor stemningen allerede var i top. Men man mærkede tydeligt at dagen var anderledes end de andre kampweekender selvsikkerhed, tænding og spænding gik hånd i hånd. Der var kun ét mål, kun ét resultat, der kunne accepteres en sejr og dermed oprykning til Danmarks bedste golfrække Elitedivisionen Golfens Superliga. Kl startede formiddagens foursomes og til frokost kunne spillerne indtage deres frokost med en god fornemmelse i maven stillingen var 6-0 til FGK og der var en begyndende lugt af sejr. Kl lød startskuddet til eftermiddagens singler. Det blev til en spændende, faktisk lidt for spændende eftermiddag, som jeg tror at alle de mange tilskuere fra FGK fik ondt i maven over. Efter 9 huller var kun 2 af vores 6 singler foran, men kun knebent. Men vores Dream Team viste at de kunne holde til presset, da to singler blev vundet og en endte uafgjort. Dermed endte kampen med en sejr på 11-7 og oprykningen var en realitet. FGK har nu et af landets 8 bedste hold og skal konkurrere i toppen af golfen i Dermed er Frederikssund Golfklub nu for alvor kommet på landkortet og omtalen i den danske golf medieverden bliver helt klart til at få øje på næste år. (Fortsættes på side 16)

16 Nummer 6 - Årgang 2011 side 16 Sportsudvalget (Fortsat fra side 15) Efter champagne og overrækkelse af en meget lille pokal i solskinnet i Hørsholm trængte alle til et bad inden der skulle festes på Trigegaard i Skuldelev. Det blev til en fantastisk festlig aften, hvor der virkelig blev sat punktum på en kanon sæson, hvor både spillere, pårørende og elitens venner viste at det ikke kun er på golfbanen at vi er et hold alle bød ind denne aften, hvor der både var super mad fra Frank, talere og underholdning i stor stil. Så vidste man det ikke på forhånd, blev det vist klart for alle denne aften at FGK er noget særligt og det er jo præcis en af hemmelighederne bag de sidste to års succes. (Fortsættes på side 17)

17 Nummer 6 - Årgang 2011 side 17 Sportsudvalget (Fortsat fra side 16) Hvad nu? Jo, nu skal vinteren bruges til at træne den fysiske form og holde golf formen ved lige, så spillerne forhåbentlig kan nøjes med at afpudse formen på en træningslejr i marts 2012 inden det for alvor går i gang. Og målet er klart og uden slinger i valsen: FGK skal spille om Danmarksmesterskabet i Tak til alle medlemmer der trofast har bakket op omkring elitespillerne i 2011 og specielt tak for den fantastiske opbakning, der var den 10. september i Hørsholm det betød rigtig meget for vores elite spillere og for sportsudvalget. Jeanette Stids-Jønsby Formand for sportsudvalget

18 Nummer 6 - Årgang 2011 side 18 Damedagen Vinderne af Damedagens månedskonkurrence 2011 Maj: Juni: Juli: August: Slagspil for A & B rækken blev vundet af Berit Stehr med 72 nettoslag. Putning for C & D rækken blev vundet af Ellen Weinreich med 33 putt. Nærmest flaget på hul 16 i andet slaget blev vundet af Tove Ulstrup med 3,60 m. Ingen konkurrence Nærmest flaget på hul 16 i andet slaget blev vundet af Berit Stehr med 3,71 m. September: Nærmest flaget på hul 18 blev vundet af Marianne Davidsen med 4,55 m. Vi glæder os til at se jer i 2012 Birgit, Tove, Alice, Ida, Ellen og Jeanne

19 Nummer 6 - Årgang 2011 side 19 Damedagen Vinderne af Damedagens gennemgående Turnering 2011 A-rækken 3. Ulla Dalgaard Hansen 34 point 2. Bente Porsdal 34 point 1. Jette Gotfredsen 45 point B-rækken 3. Nita Birkmose 31 point 2. Lisbeth Olsen 35 point 1. Berit Stehr 36 point C-rækken 3. Winnie Jensen 31 point 2. Lil-Ann Egede 32 point 1. Inger M. Stubbergaard 46 point D-rækken 3. Gitte Scheel 31 point 2. Nina Stæhr 36 point 1. Anita Porsdal 38 point Birdies: 24 stk Der blev i løbet af sæsonen scoret 1 Hole in One: Jette Gotfredsen på hul 15. Boldene som uddeles er sponseret af vor proshop. (Fortsættes på side 20)

20 Nummer 6 - Årgang 2011 side 20 Damedagen (Fortsat fra side 19) Eclectic 1. Jette Gotfredsen 43,5 point 2. Dorrit Østergaard 40,5 point 3. Bente Porsdal 39 point 4. Berit Stehr 39 point 5. Ulla Dalgaard Hansen 38 point 6. Marianne Davidsen 37,5 point 7. Inger M. Stubbergaard 37 point Damedagen Afslutningsturnering for sæsonen 2011 Afholdt den 29. september Vi var nu nået til sæsonens sidste turnering, hvor 42 glade spillere var mødt op. Det blev en dag med solskin fra en klar himmel, måske den varmeste dag, som damedagen endnu havde haft ved vore turneringer. Vi spillede 9 huller og benyttede udelukkende hullerne på den ene side af vejen. Vi havde gunstart kl og spillede individuelt stableford med fuldt spillehandicap. Der var indlagt et par småkonkurrencer, puttning, nærmest flaget på hul 15 og længste drive på hul 2. Vi påbegyndte middagen kl Ved kaffen blev der uddelt Birdie-bolde samt præmier til Månedsvinderne 2011, hvorefter vi gik over til Generalforsamlingen og præmieoverrækkelse for sæsonens gennemgående konkurrence, Eclectic m.v.. Aftenen sluttede med præmieoverrækkelse for vor Afslutningsturneringen Der var sponseret Birdiebolde fra Proshoppen. Der var sponseret smykker fra Kirsten Stenhøj til klappepræmier. Vi takker sponsorerne for deres sponsergaver. (Fortsættes på side 21)

21 Nummer 6 - Årgang 2011 side 21 Damedagen (Fortsat fra side 20) Resultat for Damedagens Afslutningsturnering 2011 A-rækken Marianne Davidsen 21 point Ulla Dalgaard Hansen 18 point Jette Gotfredsen 17 point B-rækken Anni Nimb 19 point Anne Merete Palm 18 point Lisbeth Olsen 17 point C-rækken Winnie Jensen 16 point Jytte Christensen 13 point Gitte Jørgensen 13 point Det var så sæsonen D-rækken Gitte Scheel 17 point Tove Jørgensen 14 point Lise Knudsen 14 point Vi håber, at alle tilmelder sig Damedagen Vi vil også meget gerne have endnu flere deltagere i Damedagen, så fortæl dem du spiller med om Damedagen, hvis de ikke er deltagere heraf på nuværende tidspunkt. Vi afholder Informationsmøde torsdag den 15. marts 2012 kl Damedagsbestyrelsen ønske alle på gensyn i Birgit Andersen formand for Damedagen

22 Nummer 6 - Årgang 2011 side 22 Turneringsudvalget NORDEA ANDETURNERING 2011 Lørdag d. 1. oktober 2011 blev årets sidste klubturnering afholdt. Det var NORDEA ANDETURNERING. 84 spillere mødte op lørdag morgen, hvor de foruden scorekort også fik udleveret en flaske vand, leveret af Nordea. Kl lød hornet som tegn på, at der kunne startes på alle 18 huller samtidig. Banen var lidt fugtig i starten, da vi jo var lidt henne på efteråret. Vejret var flot hele dagen med sol og let vind. Rigtigt golfvejr. Banen var som sædvanlig i rigtig flot stand. Efterhånden som spillerne passerede hul 18 fik alle lidt chokolade af Nordeas direktør Christian Brangstrup. Efter ca. 5 timers spil var alle i klubhuset, undtagen 1 hold, som vi frygtede var faret vild på banen. Vi fandt dem dog på hul 12. Efter spillet var der fælles spisning, som de fleste deltog i. Det var igen en lækker buffet fra Frank. Da vejret var så flot, spiste de fleste udendørs. Spillerne var delt op i 3 lige store rækker. Række 3 for spillere med handicap mellem 21,9 og 54 Række 2 for spillere med handicap mellem 13,9 og 21,8 Række 1 for spillere med handicap mellem 2,4 og 13,8 Resultaterne af dagens anstrengelser blev: Række 3: 1. pl. Preben Troest 35 stableford point 2. pl. Henrik Gustavsen 34 stableford point 3. pl. Jacob Hansen 34 stableford point 4. pl. Søren Stisen Vollmer 32 stableford point Række 2: 1. pl. Walther Højer 38 stableford point 2. pl. Kent Jørgensen 35 stableford point 3. pl. Henrik Mortensen 34 stableford point 4. pl. Marianne Davidsen 34 stableford point Række 1: 1. pl. Allan Gøtze 37 stableford point 2. pl. René Lønning 34 stableford point 3. pl. Henrik Ringholm Nielsen 33 stableford point 4. pl. Steffen Johansen 33 stableford point. (Fortsættes på side 23)

23 Nummer 6 - Årgang 2011 side 23 Turneringsudvalget (Fortsat fra side 22) Alle præmier var sponseret af Nordea, Frederikssund og direktør Christian Brangstrup overrakte præmierne til alle vinderne. Nærmest flaget i Carlsbergs Shot of the Day blev René Lønning med en afstand til flaget på 1,71 meter. Turneringslederen takkede Christian Brangstrup for de flotte præmier og udtrykte ønsket om en gentagelse næste år. På turneringsudvalget vegne Henning Skaarup Turneringsleder. Video fra livsstilscenter

24 Nummer 6 - Årgang 2011 side 24 Turneringsudvalget Birgitte Bøllehus / Home Turnerings Sponsorer DFDS Seaways Kim Heiberg Coro Food Bounty Club A/S BODUM Nordea

25 Nummer 6 - Årgang 2011 side 25

26 Nummer 6 - Årgang 2011 side 26 Kære medlemmer Proshoppen Vi vil i Proshoppen have begrænsede åbningstider fra november måned. Vi vil have åbent de sidste 3 weekender op til jul så der er ingen grund til at gå i panik med julehandlen. Åbningstiderne er de 3 weekender op til jul fra kl og vi glæder os til at byde Jer på lidt julegodter og gode tilbud. Få dit sving på plan henover vinteren. Undervisning er muligt hele vinteren igennem, og det foregår i Indoor Golf i Kokkedal læs mere om centeret på Medlemskab er ikke nødvendigt for at modtage undervisning. For booking af vintertræning bedes du kontakte os pr. mail som er følgende: Vi har meldt os ind i Golfstore og det betyder at vi i butikken vil kunne byde på spændende kampagner og at vi fra den kommende sæson får et bonuskort-system, der belønner dem, der er loyale overfor butikken. Vi glæder os til at se Jer henover de kolde måneder også! Martin, Mark og Morten Video fra Nyholm Golf Academy

27 Nummer 6 Årgang 2011 side 27

28 Nummer 6 - Årgang 2011 side 28 Begynderudvalget Bagmærketurnering 2011 Turneringen blev afholdt søndag 23 oktober i rigtigt flot vejr, resultatlisten er hængt op i klubben. Nr. 1 i Turneringen Harry Hansen & Kim Nielsen Nr. 2 i Turneringen Claus Møller Christensen & Stefan Jørgensen Nr. 3 i Turneringen Peter Larsen og Per Berthelsen Birgit Jørgensen - den helt store præmiesluger ( Længste drive, Vinder af puttekonkurrence og nr. 9 i turneringen) Robert Frederiksen Årets fadder 2011 Folmer Ø. Nielsen - Længste drive

29 Nummer 6 - Årgang 2011 side 29 Frederikssund Golfklubs Sponsorer Andersen & Thoregaard Ret & Råd Advokater 3XMgolf 2Tal Bodum Lyngsøe A/S Advokat John Sejlø Stark Frederikssund Læssøe & Simonsen Almindelig Brand Statoil Malerfa. Geert Jensen Axl Gruppen ApS Jægerspris Gulvslibning Bautahøj Kursuscenter Super Best Jørgen Bøje BB-Fugeentreprise ApS Søren Qvist Houmark Consult Dua Andersen Automobiler Tandlægen i Skibby Husmer Glas & Facade Borgen Ing. & Smedefirma TGC Handel Frederikssund Livsstilscenter Carlsberg Trasbo Hørelægen ECC Tryk Frederikssund Vinhandel Inge Rasmussen Reg. Revisor CMC Sercive Udlejre El-Service Jyske Bank Dansk Revision J/L Malerfirma Profil Reklamegaver Nyholm N. Carlo Jensen Rene Rasmussen VVS Dietmar Thomsen Nordea Kjærgaarden Auto A/S DSV Miljø A/S Nybolig Frederikssund Turistbureau Restaurant Egelunden P.J.C. Systemer H. Helbo Hansen Energiservice A/S Peugeot HC Handelscenter Nykredit PFA TVM Søren Qvist Unlight STARK Overholt Chem-Dry Handelsbanken ERA BILER

Sankthans aften i klubben

Sankthans aften i klubben Årgang 2011 Nummer 4 Juni Frederikssund Golfklub Klubbladet Sankthans aften i klubben Foto Henrik Helt Nummer 4 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Sekretariatet...

Læs mere

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Læs inde i bladet Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Blad Nr. 2 Maj 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet

Frederikssund Golfklub. Årgang 2011 Nummer 2. Klubbladet. April. Læs mere inde i bladet Årgang 2011 Nummer 2 April Frederikssund Golfklub Klubbladet Læs mere inde i bladet Nummer 2 - Årgang 2011 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side...3 Generalforsamling Referat fra generalforsamlingen...

Læs mere

Breinholtgård Golf Klub 3. September 2008

Breinholtgård Golf Klub 3. September 2008 Breinholtgård Golf Klub 3 September 2008 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg V. E-mail: bgk@tiscali.dk www.breinholtgaardgolfklub.dk Klubbladet: Ansvarsh./ Jakob Kristensen...40 29 47

Læs mere

medlemsblad for: blokhus golf klub nr. 3 november 2012

medlemsblad for: blokhus golf klub nr. 3 november 2012 medlemsblad for: blokhus golf klub nr. 3 november 2012 Der blev spillet Fodboldgolf under årets sommerlejr. Her er Niels, Marc og Sebastian i sving! 1 Blokhus Golf Klub Hunetorpvej 115 9492 Blokhus Tlf.

Læs mere

Golf. Nr. 2 December 2013. Medlemsblad for Golfklubben Maribo Sø

Golf. Nr. 2 December 2013. Medlemsblad for Golfklubben Maribo Sø Golf M A R I B O Nr. 2 December 2013 Medlemsblad for Golfklubben Maribo Sø 2 GOLFKLUBBEN MARIBO SØ Refshalegården Refshale Byvej 22, 4930 Maribo Telefon: 54 78 26 55 www.maribogolf.dk maribogolf@maribogolf.dk

Læs mere

NR. 5 / OKTOBER 2013. MÅSKE SIDSTE NUMMER AF input?... og meget meget mere

NR. 5 / OKTOBER 2013. MÅSKE SIDSTE NUMMER AF input?... og meget meget mere NR. 5 / OKTOBER 2013 MÅSKE SIDSTE NUMMER AF input?... og meget meget mere 6 Seniorer, Sol og Samvær 20 12 2 INPUT 5/2013 AARHUS AADAL GOLF CLUB 10 8 INDHOLD 26 4 Nyt fra formanden 6 Dead or alive? 8 Synoptik

Læs mere

EREMITAGEN. Som i gamle dage! Hvem er denne mand, der har haft så stor betydning for golfen? NR. 90. (se svaret på side 43)

EREMITAGEN. Som i gamle dage! Hvem er denne mand, der har haft så stor betydning for golfen? NR. 90. (se svaret på side 43) SEPTEMBER 2013 EREMITAGEN M E D L E M S B L A D F O R K Ø B E N H A V N S G O L F K L U B R O Y A L C O P E N H A G E N G O L F C L U B S K A N D I N A V I E N S Æ L D S T E G O L F K L U B S T I F T E

Læs mere

LLIGAN. Medlemsblad for MOLLERUP. 16. årgang Nr. 3 December 2008. Her er klubmestrene 2008 i Mollerup Golf Club! Læs mere på side 9 B U C F L E O G

LLIGAN. Medlemsblad for MOLLERUP. 16. årgang Nr. 3 December 2008. Her er klubmestrene 2008 i Mollerup Golf Club! Læs mere på side 9 B U C F L E O G L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 16. årgang Nr. 3 December 2008 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L Her er klubmestrene 2008 i Mollerup Golf Club! Læs mere på side 9 Bestyrelsen/udvalg Sekretariatet:

Læs mere

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16

NR. 1 2015 23. ÅRG. Læs bl.a. om. Beretning 2014 s. 4. RingMaster 2015 s. 5. Golfens Dag 2015 s. 14. Nyt fra Kontoret s. 16 Læs bl.a. om Beretning 2014 s. 4 RingMaster 2015 s. 5 Golfens Dag 2015 s. 14 Nyt fra Kontoret s. 16 Nyt fra Handicapudvalget s. 20 Trænerskifte s. 29 NR. 1 2015 23. ÅRG. OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE...

Læs mere

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 19. årgang Nr. 2 September 2011. en golfoplevelse rigere

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 19. årgang Nr. 2 September 2011. en golfoplevelse rigere L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 19. årgang Nr. 2 September 2011 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L En glad golfspiller En glad golfspiller en golfoplevelse rigere Bestyrelsen/udvalg Mollerup Golf

Læs mere

LLIGAN. Med træning bliver man bedre... Medlemsblad for MOLLERUP. 17. årgang Nr. 1 April 2009. Læs om Medlemsundersøgelsen 2009 på side 16 B U C F L E

LLIGAN. Med træning bliver man bedre... Medlemsblad for MOLLERUP. 17. årgang Nr. 1 April 2009. Læs om Medlemsundersøgelsen 2009 på side 16 B U C F L E L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 17. årgang Nr. 1 April 2009 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L Med træning bliver man bedre... Læs om Medlemsundersøgelsen 2009 på side 16 Bestyrelsen/udvalg Sekretariatet:

Læs mere

Rimmen. Medlemsblad for Hirtshals Golfklub. 2011-19. årgang nr. 1

Rimmen. Medlemsblad for Hirtshals Golfklub. 2011-19. årgang nr. 1 Rimmen Medlemsblad for Hirtshals Golfklub 2011-19. årgang nr. 1 Hirtshals Golfklub Bestyrelse og Udvalg 2011 Bestyrelse: Formand: Næstformand: Kasserer: Medlemmer: Redaktion: Bladudvalget: Redaktør: Jens

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk info@bggc.dk Kontoret/Golf Manager Carina Tranum 75 11

Læs mere

Nyhedsbrev maj - juni 2013

Nyhedsbrev maj - juni 2013 Nyhedsbrev maj - juni 2013 Nord 1 green Golf er det sjoveste, man kan foretage sig - uden at tage tøjet af Juan Antonio "Chi-Chi" Rodríguez (born October 23, 1935). A Puerto Rican professional golfer 1

Læs mere

Nordborg Golfklub NYT SYN TURNERING. 15. årgang Juli 2005 Nr. 3. Se mere inde i bladet. www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub NYT SYN TURNERING. 15. årgang Juli 2005 Nr. 3. Se mere inde i bladet. www.nordborg-golfklub.dk Nordborg Golfklub 15. årgang Juli 2005 Nr. 3 NYT SYN TURNERING Se mere inde i bladet www.nordborg-golfklub.dk 2 Nordborg Golfklub Medlemsblad for Nordborg Golfklub Udkommer 5 gange årligt. Oplag 375 Klubbens

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk bgc@tiscali.dk Sekretariatet/ Golf Manager: Michael Klose

Læs mere

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 ROSKILDE GOLF KLUB Margrethehåbsvej 116 4000 Roskilde Formand: Lis Reisby.............46 35 03 44 Bestyrelsesmedlemmer: Klaus Truesen..........46 37 25 75 Henning Olsen.........46

Læs mere

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt.

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt. BANEN Vejret i årets 3 første uger startede meget mildt. Den 20/1 kom frosten som varede til sidst i februar; den var så hård, at jorden frøs helt ned i 70-80 cm s dybde, og det forvoldte store frostsprængninger

Læs mere

Pause mellem hul 9 og 10

Pause mellem hul 9 og 10 www.falster-golfklub.dk Kære medlemmer Så er nyhedsbrevet på banen med masser af nyt! Nyhedsbrev april 2014 Pause mellem hul 9 og 10 Så er vi kommet i gang med scorekort printeren. Som I nok har set, så

Læs mere

RGK Medlemsblad. En lunefuld sommer i jubilæumsåret. Juli 2012. Nummer 2. 35. Årgang HOVEDSPONSOR

RGK Medlemsblad. En lunefuld sommer i jubilæumsåret. Juli 2012. Nummer 2. 35. Årgang HOVEDSPONSOR RGK Medlemsblad Juli 2012. Nummer 2. 35. Årgang En lunefuld sommer i jubilæumsåret HOVEDSPONSOR Velkommen på Rungsted Bytorv Her er Danmarks bedste fiskeafdeling, Med de dygtigste fiskeeksperter. Velkommen

Læs mere

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30.

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Mudder-mester... HIMMERLAND GOLF & COUNTRY CLUB. 5.07 nov.

Mudder-mester... HIMMERLAND GOLF & COUNTRY CLUB. 5.07 nov. HIMMERLAND GOLF & COUNTRY CLUB 5.07 nov. Mudder-mester... "...Og I er bare misundelige!", synes årets herremester Jacob Westergaard at sige med glimt i øjet efter den obligatoriske tur i søen på 18. oven

Læs mere

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane.

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Formanden har ordet Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Desværre er det økonomisk ikke gået så godt, da vores indtægter igen er faldet, for

Læs mere

&DECEMBER 2004. B.1901 s Venner uddelte præmier til følgende spillere: Mohammed, Rune F. Sørensen og Rasmus Hasgård, for flest solgte Drømmeskrab.

&DECEMBER 2004. B.1901 s Venner uddelte præmier til følgende spillere: Mohammed, Rune F. Sørensen og Rasmus Hasgård, for flest solgte Drømmeskrab. &DECEMBER 2004 33 Blåt hvidt B.1901 s Venner uddelte præmier til følgende spillere: Mohammed, Rune F. Sørensen og Rasmus Hasgård, for flest solgte Drømmeskrab. 2 BLÅT OG HVIDT DECEMBER 2004 INDHOLD Formandens

Læs mere

RGK Medlemsblad. Jeg vil - og jeg kan. Læs side 8. December 2012. Nummer 4. 35. Årgang HOVEDSPONSOR

RGK Medlemsblad. Jeg vil - og jeg kan. Læs side 8. December 2012. Nummer 4. 35. Årgang HOVEDSPONSOR RGK Medlemsblad December 2012. Nummer 4. 35. Årgang Jeg vil - og jeg kan Læs side 8 HOVEDSPONSOR Velkommen på Rungsted Bytorv Her er Danmarks bedste fiskeafdeling, Med de dygtigste fiskeeksperter. Velkommen

Læs mere

Glædelig Jul og Godt Nytår LÆS OM... Kære medlemmer

Glædelig Jul og Godt Nytår LÆS OM... Kære medlemmer Faaborg Golfklub December 2007 16. årg. nr. 5 LÆS OM... Kære medlemmer Valg til bestyrelsen Årsregnskab Indkaldelse til generalforsamling A/S Golf for "fine" mænd og kvinder Nyt fra Driverklubben Dameklubben

Læs mere

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 122 November 2013 31. ÅRGANG

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 122 November 2013 31. ÅRGANG ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN www.korsholm-if.dk NR. 122 November 2013 31. ÅRGANG Kiffen udgives af Korsholm Idrætsforening. Bladet omdeles gratis til husstande i Norring, Riisbakken,

Læs mere

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 18. årgang Nr. 2 September 2010

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 18. årgang Nr. 2 September 2010 L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 18. årgang Nr. 2 September 2010 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L Nyt klubhus med gode rammer for klublivet Bestyrelsen/udvalg Mollerup Golf Club Mollerupvej 7

Læs mere

Himmerland Golf & Country Club

Himmerland Golf & Country Club Himmerland Golf & Country Club Nr. 2 April 2009 Påske i Himmerland så står den på golf, hygge, god mad og selvfølgelig Proshoppens modeshow. Dette års veloplagte modeller Karla, Benitta, Steffen og Kasper

Læs mere