Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA Indhold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA. 2012. Indhold"

Transkript

1 Havnereglement For Hou Lystbådehavn AmbA Formål. Indhold 1. Formål 2. Havnens sø og landområde 3. Myndighed 4. Generelt 5. Forbrug af El og Vand 6. Bådpladser 7. Fortøjning 8. Sejlads i havnen 9. Ordens og Miljøregler 10. Færdsel og parkering på land 11. Sejljoller/ Motorbåde på trailere. 12. Søsætning/optagning og opbevaring på land 13. Landarealers anvendelse 14. Specielt for pladslejere 15. Specielt for andelshavere 16. Gæster 17. Overtrædelse Dette havnereglement har følgende formål.: At gøre det attraktivt at opholde sig på Hou Lystbådehavns arealer. At medvirke til, at der vises gensidig hensyn mellem alle. At beskytte alles liv og velfærd. At beskytte havnens- og den enkeltes ejendom. At sikre offentlig adgang på havnen i videst mulige omfang. Såfremt der opstår problemer, der ikke er dækket af havnereglementet, skal afgørelser træffes ud fra alle ovennævnte formål / hensigter. 2.Havnens sø og landområde. Hou Havn består af Hou Færgehavn, som er en kommunal trafikhavn, hvor anløb af lystbåde ikke er tilladt, samt Hou Lystbådehavn. Dette reglement er udelukkende gældende for Hou Lystbådehavn Hou Lystbådehavn består af 2 afdelinger, Den Gamle Havn samt Vesthavnen. De to havne har fra sommeren 2004 fælles indsejling.

2 Til havneområdet hører selve havneanlægget, vandarealet indenfor havneanlæggets dækværker, et 50m bredt vandareal udenfor havneanlæggets dækværker, strækkende sig fra havnens sydvestlige hjørne følgende havnens sydlige dækværker forbi indsejlingen til havnen, fortsættende langs havnens sydøstlige dækværker afsluttende ved lystbådehavnens østlige moleafslutning. Landarealet mellem Hou Færgehavn og Hou Lystbådehavn er udlagt til parkeringsplads for de to havnes gæster om sommeren samt parkeringsplads og bådopbevaringsplads for lystbådehavnens større både om vinteren. Parkeringspladsen på Vesthavnen er udlagt som parkeringsplads for lystbådehavnens gæster om sommeren og som parkeringsplads og bådopbevaringsplads for lystbådehavnens mindre både om vinteren. 3.Myndighed. Hou Lystbådehavns bestyrelse er den øverste myndighed i forhold til havnereglementets tolkning og havnens drift. Havnefogeden eller de af bestyrelsen beskikkede personer udøver i det daglige denne myndighed på bestyrelsens vegne. Afgørelser truffet af ovennævnte myndighedspersoner kan ankes til bestyrelsen, dog uden opsættende virkning. Havnereglementet for Hou Lystbådehavn A.m.b.A. er overordnet underlagt de regler og bestemmelser, som er anført i Kystdirektoratets bekendtgørelse vedr. Standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne -- (Bekendtgørelse nr af 15/4-2002). 4. Generelt Alle både hjemhørende i Hou Lystbådehavn skal være tydeligt mærket med navn og hjemsted. Hjemstedet er Hou Alle både, der fortøjes eller henstår inden for havnens område skal som minimum have gyldig ansvarsforsikring. Ejere skal til enhver tid kunne dokumentere dette for Hou Lystbådehavns bestyrelse. Hvis en båd skønnes at være i usødygtig stand, eller er anbragt på en ikke anvist plads, kan havnefogeden/bestyrelsen lade den tage på land for ejers regning. Uregelmæssigheder vedr. broer, materiel, pæle og bundforhold skal meldes til havnefoged/bestyrelse, som så vil tage de fornødne skridt til udbedring af skader/uregelmæssigheder. 5. Forbrug af el og vand Vand kan bruges vederlagsfrit i begrænset omfang.

3 Strømforbrug købes og afregnes på EL-standerne med de gældende el-priser via betalingskort. Havnekort/elkort kan købes i betalingsautomat ved havnekontoret. 6.Bådpladser Det tilstræbes, at bådejere beholder den samme plads fra år til år. Dog kan der af pladsmæssige hensyn ske rokeringer. Både hjemmehørende i Hou Lystbådehavn skal være forsynet med årsmærke, der udleveres ved havnens administration. Leje- og vedligeholdelsesafgifter opkræves hvert år til betaling pr. 1/2. Er betalingen ikke Hou Lystbådehavn i hænde senest 10 bankdage efter denne dato, kan bestyrelsen opsige lejemålet. Lejemålet kan endvidere opsiges i tilfælde af grov eller gentagen misligholdelse, f.eks manglende ansvarsforsikring eller i tilfælde af gentagne irettesættelser for overtrædelse af havnereglementet. Lejer skal dog forinden skriftligt være gjort bekendt med overtrædelsernes karakter. Bådpladsens bruttobredde skal være minimum 40 cm bredere end bådens maksimale bredde. Pladsens bruttolængde skal være minimum 1 m længere end bådens totale længde incl. evt påhængsmotor. Broer og pæle må ikke ændres ved bemaling eller bearbejdning. På indersiden af pælene må monteres krog eller beslag til anbringelse af agter fortøjning. Hver bådplads skal være forsynet med et godkendt skilt, der er rødt (optaget) på den ene side og grønt (fri) på den anden. Den røde side skal vende mod bådpladsen, når en hjemmehørende båd er på sin plads eller på dagsejlads. Ellers skal den grønne side vende mod bådpladsen. Hou Lystbådehavn AmbA disponerer over enhver plads, som bliver ledig, når en hjemmehørende båd afgår for mere end en dagssejlads. Mundtlig eller skriftlig besked om afsejling og forventet tilbagekomst kan derfor gives til havnefogeden eller havnens bemyndige personer, eller alternativt påføres det grønne skilt. Ændringer i tidspunkt for tilbagekomst kan for egen skyld meddeles havnekontoret på tlf Fortøjning På de faste bådpladser skal fortøjning finde sted vinkelret på broerne. Der skal anvendes forsvarlige fortøjninger. For hjemmehørende både skal mindst begge for eller agter fortøjninger affjedres. Hver båd skal forsynes med mindst 2 fendere på hver side. Med mindre der foreligger aftale med bestyrelsen, må der kun ligge én båd på hver plads. Det kan dog tillades at have en slæbejolle eller lignende solidt fortøjet indenfor eget bådareal.

4 8.Sejlads i havnen Den maksimalt tilladte fart i havnen er 3 knob. Windsurfing eller leg med joller eller lignende med påhængsmotor er forbudt. 9.Ordens- og miljøregler. Der skal tilstræbes ro i havnen og på havneområdet efter kl Marinetoiletter uden tank må ikke anvendes indenfor havnens område, og tømning af holdingtanke må kun foregå i det dertil indrettede anlæg. Ingen form for fast affald eller forurenende flydende affald, herunder olieholdig bundvand, må henkastes eller udledes i havnen. Fast affald skal deponeres i de dertil beregnede containere og sække, og spildolie skal hældes i tanken der er beregnet til dette. Fald samt løse ender m. v. skal fastgøres, således at de ikke støjer. For at begrænse støj og forurening med udstødningsgas må motorer ikke startes, før nødvendigt for sejlads, ligesom de skal stoppes snarest muligt, når båden er på plads i havnen. Brug af grill eller åben ild på broerne og i bådene er af hensyn til brandfare strengt forbudt. Der henvises til de dertil indrettede grill pladser. Tankning af brændstof må kun foregå ved havnens tankanlæg, hvor nødvendige miljø og brandbekæmpelse forefindes. Bundmaling. Med henvisning til pkt. 4.3 i standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne (bekendtgørelse nr af 15. april 2002 med bilag) gælder følgende vedr. brug af forbudt bundmaling: 1) Enhver påføring eller anvendelse af bundmaling eller lignende der inde holder de til enhver tid forbudte stoffer (1) medfører tab af retten til båd plads i havnen og betragtes således som en væsentlig eller grov misligholdelse. 2) Ved mistanke om påføring eller anvendelse af ulovlig bundmaling eller lignende er båd- og/eller pladsejeren forpligtiget til at medvirke til testning af den anvendte bundmaling eller lignende. Manglende iagttagelse af denne pligt medfører tab af retten til bådplads i havnen og betragtes således som en væsentlig eller grov misligholdelse. Såfremt båd- og/eller pladsejeren har påført eller anvendt ulovlig bundmaling eller lignende, er båd- og/eller pladsejeren forpligtiget til at betale omkostningerne til disse undersøgelser. 3) Konstateres der anvendelse af bundmaling eller lignende der indeholder forbudte stoffer, kan havnemyndigheden under formildende omstændigheder påbyde, at båd- og/eller pladsejeren inden for en nærmere angiven tidsfrist enten fjerner den ulovlige bundmaling eller lignende på miljørigtig vis eller forsvarligt forsegler denne. Efterkommes et påbud herom ikke straks, medfører det tab af retten til bådplads i havnen og betragtes således som væsentlig eller grov misligholdelse.

5 10. Færdsel og parkering på land Unødvendig motorkørsel må ikke finde sted. Al parkering henvises til de anviste parkeringsområder. Der bør under ingen omstændigheder parkeres, så adgang til broer vanskeliggøres eller forhindres. Parkering på redningsvej, fra Strandgade og frem til bom, er streng forbudt. Langtidsparkering bør foretages med skyldigt hensyn til andre bilers mulighed for at færdes frit på området. Campingvogne og autocampere må kun efter aftale med havnefogeden placeres på Hou Lystbådehavns arealer, og kun for en enkelt overnatning. Der opkræves da havneafgift som for gæstende både, og samme faciliteter stilles til rådighed. I forbindelse med stævner og arrangementer på havnen kan teltslagning / camping tillades efter aftale med havnefogeden. Kun gående har adgang til broerne, hvor færdsel foregår på eget ansvar. Mindre børn, der færdes på broerne uden at være ledsaget af en voksen, skal være iført brugbar svømme- eller redningsvest. Parkering inden for bomanlæg på ny Lystbådehavn, er kun for andelshavere og lejere samt andre med speciel tilladelse. Gæsteparkering henvises til parkering udenfor bommen. 11. Sejljoller/ Motorbåde på trailere. Sejljoller skal tages på land, når de ikke anvendes, og henstilles på de af havnefoged / bestyrelse anviste områder. Havnens sydlige slæbested skal anvendes til de joller, der henstår på havnen. Både, der ankommer på trailer, kan søsættes på et af havnens to slæbesteder (med betalingsbom). Trailer parkering på ny Lystbådehavn er forbudt. Adgang til slæbested kan købes i betalingsautomat ved havnekontor. Det sydlige slæbested, kan kun anvendes af udefra kommende brugere, med en særlig tilladelse. Havnens faste brugere kan ved henvendelse til havnefogeden købe et bomkort ( Årskort til 31.3 ). Kortet giver adgang til 40 løft, eller derover med en rabat på 50 % Bådejere med fast plads i havnen, kan få udleveret et bomkort med 6 løft til egen båd, uden beregning. ( er gældende for et år. ) Ønskes flere løft kan der købes et årskort.

6 12.Søsætning/Optagning og opbevaring på land. Havnens brugere har mulighed for, mod et gebyr, at få deres både opbevaret på land i vinterperioden fra 1/10 til 15/4. Bådene henstår på eget ansvar i forhold til tyveri og hærværk. Søsætning og optagning sker for ejers regning, og er udenfor Hou Lystbådehavns ansvarsområde. 13. Landarealers anvendelse. Vinterpladsen skal udnyttes bedst muligt, og det påhviler derfor brugerne at meddele tidspunkt for optagning, så en hensigtsmæssig placering kan tilstræbes. Udenfor ovennævnte tidsrum kan havnefogeden / bestyrelsen foranledige både, der står på oplagspladsen, fjernet for ejers regning. Sommeropbevaring på land kan dog finde sted i begrænset omfang. Der skal i så fald træffes aftale herom med havnefogeden / bestyrelsen, og båden skal placeres på den anviste plads, selvom flytning af båden er nødvendig. Bådstativer, bukke m.v. skal være afmærket med pladsnummer og snarest muligt efter søsætning anbringes på det af havnefogeden / bestyrelsen anviste sted. Uafmærkede stativer og bukke kan af havnefogeden fjernes eller destrueres. Det er bådejerens pligt at sørge for fjernelse af affald m.v. fra egen oplagsplads snarest efter søsætning. Ved bundmaling, slibning og reparation af båden er det bådejerens pligt at foretage forsvarlig afdækning samt destruktion af malingsrester etc. Ved større overfladearbejder, f.eks. osmosebehandling eller total afslibning af bund maling og gelcoat skal de af havnen godkendte værktøjer anvendes. En evt. miljøer erstatning påhviler alene bådejeren. Lystbådehavnen råder over professionelle maskiner med tilkoblet støvsuger, som sikrer opsamling af slibemateriale. I det omfang, der er plads, kan både fra andre havne placeres på arealerne. Der opkræves afgift for dette. 14. Specielt for pladslejere De lejere, der ultimo 2002 har rådighed over en lejet plads, kan fortsætte med at leje plads frem til 2017 (15 år) Nye brugere kan fra primo 2003 kun indgå en 1-årig lejeaftale. Denne kan kun, hvis særlige forhold taler herfor, forlænges ved skriftlig henvendelse til bestyrelsen for

7 Hou Lystbådehavn AmbA, der i sådanne tilfælde er eneste myndighed. Udskiftning af båd skal altid meddeles bestyrelsen for Hou Lystbådehavn. Såfremt den nye båd ikke overskrider bådpladsens maksimumsmål som specificeret i afsnit 3, kan lejemålet foresætte uændret. Overskrider den nye båd pladsmålet, er Hou Lystbådehavn ikke forpligtet til at anvise en anden plads. I det tilfælde, en bruger ikke ønsker at gøre brug af sin tildelte plads et år, kan denne ved henvendelse til bestyrelsen senest 1. februar beholde retten til pladsen mod betaling af det halve lejebeløb, dog maximum kr ,40,- excl.moms. Lejere kan kun have båd på land et år. Lejer kan opsige sit lejemål til udgangen af et år. Opsigelsen skal være bestyrelsen i hænde senest d. 30/11 15.Specielt for andelshavere Som andelshaver i Hou Lystbådehavn AmbA har man ret til at få anvist en plads, svarende til størrelsen af den købte andel. Andelshavere, der inden 1/1 har meddelt bestyrelsen ønske om salg af sin andel, vil få denne solgt, inden Hou Lystbådehavn AmbA sælger andre tilsvarende andele i havnen, i den rækkefølge ønsket indløber. Andelshavere, som selv finder købere til deres andel, kan umiddelbart og uden ventetid afhænde andelen, dog jvf. Hou Lystbådehavns vedtægter, 4,stk. 7 vedr. godkendelse. Hvis en andelshaver ønsker at opnå retten til en større plads eller bytte til anden, vil dette prioriteres foran en evt. venteliste. Hvis en andelshaver ønsker at skifte til en mindre plads, kan dette gøres i det omfang, der er plads ledig En eventuel difference i andelsbeløb udlignes, når den oprindelige andel er afsat. I det tilfælde, en ejer ikke ønsker at gøre brug af sin tildelte plads et år, kan denne ved henvendelse til Havnefogeden senest 1. december aftale, at vedligeholdelsesafgiften reduceres med 50%. Dog betales maksimalt kr ,- Ved senere henvendelse end 1. januar vil reduktionen falde med kr. 500 pr. påbegyndt måned. 16. Gæster Gæster er underlagt de i havnen gældende regler.

8 17.Overtrædelse. Overtrædelse af havnereglementet kan resultere i skriftlig påtale fra Hou Lystbådehavns bestyrelse. Såfremt omhandlede forhold ikke rettes efter skriftlig påtale fra bestyrelsen, kan denne i henhold til vedtægterne opsige aftalerne med vedkommende med øjeblikkelig varsel. For gæster kan en overtrædelse af havnereglementet resultere i bortvisning fra havnen. Bestyrelsen for Hou lystbådehavn A.m.b.A. 1 Maj 2012 Havnefoged Palle B. Johansen Tlf info@houhavn.dk

9

Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015. Indhold

Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015. Indhold Havnereglement For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015 Indhold 1. Formål 2. Havnens sø og landområde 3. Myndighed 4. Generelt 5. Forbrug af El og Vand 6. Bådpladser 7. Fortøjning 8. Sejlads i havnen 9. Ordens

Læs mere

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn.

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Korsør Lystbådehavn er ejet af selskabet Korsør Lystbådehavn A.m.b.a. Arealet er begrænset af molerne imod Storebælt, Flådestationen og Sylowsvej. 1. Generelle bestemmelser.

Læs mere

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Hvidovre Kommune Hvidovrevej 341, 1. sal 2650 Hvidovre Central- og Kulturforvaltningen Kultur- og Fritidsafdelingen Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Havnens område Havnen afgrænses af vedlagte

Læs mere

Reglementer og instrukser

Reglementer og instrukser Haderslev Sejlforening Reglementer og instrukser BROREGLEMENT 1. Omfatter bådpladser samt følgende effekter: Broer, pæle og el- og vandinstallationer på broerne og kran. 2. Konstateres der skader eller

Læs mere

Ordensreglement for. lystbåde-, øhavne samt bådebroer. i Svendborg kommune.

Ordensreglement for. lystbåde-, øhavne samt bådebroer. i Svendborg kommune. Ordensreglement for lystbåde-, øhavne samt bådebroer i Svendborg kommune. Nedenstående havne og broer ejes af Svendborg Kommune. De drives og administreres af Svendborg Havn, Færge- og Sundfart, der sørger

Læs mere

Ordensreglement. for. Horsens Lystbådehavn

Ordensreglement. for. Horsens Lystbådehavn Ordensreglement for Horsens Lystbådehavn 1 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Orden De enkelte klubbestyrelser skal være havnefogeden behjælpelige med at opretholde ro og orden indenfor havnens område, ligesom

Læs mere

Havneregulativ HAVNEREGULATIV I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER. 1. Ophold på havnen

Havneregulativ HAVNEREGULATIV I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER. 1. Ophold på havnen Havneregulativ HAVNEREGULATIV Ændret 12.01.2014 I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Ophold på havnen Bådpladslejere i Fredericia Lystbådehavn er - i lighed med andre, der opholder sig eller færdes i havneområdet

Læs mere

Standard Kontraktvilkår

Standard Kontraktvilkår Standard Kontraktvilkår gældende for alle indskydere i S/I Vallensbæk Havn Standardvilkårene er en del af indskyderens individuelle kontrakt. Standardvilkårene kan kun ændres efter beslutning af havnens

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn Vedtægter for Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn 1. Hestehovedet Lystbådehavn er en selvejende institution med hjemsted i Nakskov. 2. Institutionens formål er at leje og drive Hestehovedet

Læs mere

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen.

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. HAVNEREGLEMENT Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. Til at forestå den daglige drift og udøvelse af havnemyndighed, er en havnefoged og bestyrelse valgt jf. Arresø

Læs mere

Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn samt. jolleanlæggene på Strandhave Jolleanlæg og. Ålsgårde Langebro

Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn samt. jolleanlæggene på Strandhave Jolleanlæg og. Ålsgårde Langebro Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn samt jolleanlæggene på Strandhave Jolleanlæg og Ålsgårde Langebro Marts 2012 Helsingør Nordhavns Havneområde Det til havnen hørende søområde er begrænset

Læs mere

Referat af afdelingsmøde d. 23./9. 2014 hos Helena Thorsen, Brendstrupvej 6, 1th, 8200 Århus N

Referat af afdelingsmøde d. 23./9. 2014 hos Helena Thorsen, Brendstrupvej 6, 1th, 8200 Århus N Referat af afdelingsmøde d. 23./9. 2014 hos Helena Thorsen, Brendstrupvej 6, 1th, 8200 Århus N 1) Valg af referant og dirigent. Helena Thorsen blev valgt som dirigent, og Helena Thorsen blev valgt som

Læs mere

Administrationsgrundlag for bade- og bådebroer

Administrationsgrundlag for bade- og bådebroer Administrationsgrundlag for bade- og bådebroer Indledning Den 114 km lange kyststrækning har stor landskabelig og rekreativ værdi for kommunen. Derfor er det væsentligt, at der tages hensyn til landskabet,

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 11. februar 2013 12/14089 KLAGE OVER BETALING FOR BELYSNING PÅ PRIVATE FÆLLESVEJE Vejdirektoratet har behandlet din klage af 30. november 2012 over Kommunens afgørelse

Læs mere

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 1 Havne- og ordensreglement For SHS Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 Og søterritoriet mellem anduvningsbøjen og inderste afmærkningspar. Søterritorits

Læs mere

Lokalaftale nr. 11.B Redigeret 2013

Lokalaftale nr. 11.B Redigeret 2013 Lokalaftale nr. 11.B Redigeret 2013 Arbejdsmæssig kørsel og parkering for medarbejdere med kontinuerligt skiftende arbejdssteder, der arbejder med drifts- og anlægsopgaver i den nuværende enhed Netdivisionen.

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

Havneforsamling 2015 1

Havneforsamling 2015 1 Havneforsamling 2015 1 Sonny Havneforsamling 2015 2 Havneforsamling 2015 3 Havneforsamling 2015 4 Havneforsamling 2015 5 Havneforsamling 2015 6 Havneforsamling 2015 7 Havneforsamling 2015 8 Havneforsamling

Læs mere

Ordensreglement for Assens Marina A.m.b.a.

Ordensreglement for Assens Marina A.m.b.a. Ordensreglement for Assens Marina A.m.b.a. Vedtaget af bestyrelsen for Assens Marina A.m.b.a. den 2. juni 2016 1. Generelle bestemmelser 1.1 Assens Marina A.m.b.a, har brugsretten til marinaen og står

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. august 2012 12/04248 ÆNDRING AF OVERKØRSEL I brev af 14. marts 2012 har I klaget over Kommunens afslag af 17. og 28. februar 2012 på at lovliggøre jeres overkørsel

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme, Drift og Service Rammeaftale vedrørende AD HOC TV inspektion og spuling Geografisk Område: 3 Nørrebro / Brønshøj 1. Aftalens Parter Mellem

Læs mere

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse]

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse] Kontrakt Leverancesystemet Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren) [1] Indholdsfortegnelse

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Finanstilsynet og Forbrugerombudsmanden vedrørende finansielle virksomheder

Samarbejdsaftale mellem Finanstilsynet og Forbrugerombudsmanden vedrørende finansielle virksomheder Finanstilsynet Forbrugerombudsmanden Den 2. september 2013 Samarbejdsaftale mellem Finanstilsynet og Forbrugerombudsmanden vedrørende finansielle virksomheder Som følge af ændringerne i markedsføringsloven

Læs mere

Ordensreglement for Køge Marina

Ordensreglement for Køge Marina Ordensreglement for Køge Marina Side 1 Side 2 Ordensreglement for Køge Marina Indledende bemærkninger 0. Generelt 1. Marinaens formål 2. Marinaens område Betingelser for fast bådplads 3. Fast bådplads

Læs mere

Korsør Lystfiskerforening STOREBÆLTSMAPPEN

Korsør Lystfiskerforening STOREBÆLTSMAPPEN Mappen indeholder vigtige oplysninger vedrørende brugen af MAKRELLEN, så gør dig bekendt med indholdet i denne mappe før du sejler ud! INDHOLDSFORTEGNELSE Afprøve din viden om sikkerhed til søs på: www.sejlsikkert.dk

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE. Vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb)

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE. Vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) A-ordningen - med NI-beløb kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A

GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A VEDTÆGTER Side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Gelsted Fjernvarmeselskab A.m.b.a 1.2 Selskabets hjemsted er Gelsted i Middelfart Kommune. 2. FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE

Læs mere

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde.

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde. Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Samarbejde om arbejdsmiljø på midlertidige eller skiftende arbejdssteder på bygge- og anlægsområdet

Samarbejde om arbejdsmiljø på midlertidige eller skiftende arbejdssteder på bygge- og anlægsområdet Samarbejde om arbejdsmiljø på midlertidige eller skiftende arbejdssteder på bygge- og anlægsområdet At-vejledning F.3.4 Maj 2011 Erstatter At-vejledning F.2.7 Sikkerheds- og sundhedsarbejde på midlertidige

Læs mere

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23. maj 2012 og godkendt af

Læs mere

HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I

HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I GODKENDT PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE 18. APRIL 2001 REV. 3. FEBRUAR 2015 Opgang: 1 12 1. Færdsel på trapper, skal foregå uden at være til gene for

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

På besøget hos Køge Marina, Bådehavnen 2, 4600 Køge talte vi med havnemester Kenneth Højlund og en ansat havneassistent.

På besøget hos Køge Marina, Bådehavnen 2, 4600 Køge talte vi med havnemester Kenneth Højlund og en ansat havneassistent. Køge kommune Torvet 1 4600 Køge Afgørelse Vi sendte en høring til jer den 2 juli 2015 i forlængelse af tilsynsbesøget den 30 juni 2015 På besøget hos Køge Marina, Bådehavnen 2, 4600 Køge talte vi med havnemester

Læs mere

Regulativ for Sæby Havn

Regulativ for Sæby Havn Regulativ for Sæby Havn Stikordsregister Affald 2.4-5.7 Affendring 3.9-5.3 Afrensning af fartøjer 2.4 Ankring 3.1-3.2-3.3-3.4 Ansvar 2.10-4.3-4.4-5.3 Ansvarsforsikring 5.3 Anviste pladser 3.7 Badning i

Læs mere

Brugsretsaftale. 1. Det udlånte

Brugsretsaftale. 1. Det udlånte Brugsretsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (herefter kaldet kommunen) og Leg og Virke Hvidovrevej 510 2650 Hvidovre (herefter kaldet bruger) er indgået nærværende brugsretsaftale.

Læs mere

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958 Dato 25. november 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/11246-9 Side 1/5 Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres

Læs mere

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER for lystfartøjer m.m. i DRAGØR HAVN Berettigede: 1.1 Ret til havneplads i Dragør havn har alene fartøjsejere med folkeregisteradresse i Dragør kommune. En fartøjsejer kan

Læs mere

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR]

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] Kontrakt Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren)

Læs mere

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 7. HAVNETAKSTER M.M. (Alle beløb er i DKK) Gældende nettoprisindeks er 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 132,4 (pr. 01-JUL-2014) a. Fartøjer

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

Anvendelse af forbud og strakspåbud

Anvendelse af forbud og strakspåbud Anvendelse af forbud og strakspåbud Kvalitetsprocedure: G-207 Anvendelsesområde: Generelt for tilsyn Ansvarlig enhed: AFC, Metoder og virkemidler Ikrafttræden: 1. januar 2016 Denne kvalitetsprocedure beskriver,

Læs mere

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg www.s-m-k.dk < Generalforsamling i klubhuset > Regulativ til vedtægterne for Silkeborg Motorbaadklub er sidst godkendt

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn.

Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn. Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn. Bogø havn, Havnereglement Side 1 af 10 Havneområde Bogø Havn Det til havnen hørende søområde er begrænset af havnens dækkende værker samt rette linjer

Læs mere

Retsinformation. Lovgivning som forskriften vedrører. LBK Nr. 452 af 24/06/1998. Oversigt (indholdsfortegnelse)

Retsinformation. Lovgivning som forskriften vedrører. LBK Nr. 452 af 24/06/1998. Oversigt (indholdsfortegnelse) Bekendtgørelse om udpegning og notifikation af bemyndigede organer til at udføre certificerings-, kontrol- og prøvningsopgaver i henhold til EF-direktiv om byggevarer (89/106/EØF) BEK nr 229 af 31/03/2001

Læs mere

Notat Århus Kommune Besvarelse af spørgsmål i forbindelse med Sport & Fritids orientering om driftsøkonomien i Fiskeri-, Træskibs- og Lystbådehavnen

Notat Århus Kommune Besvarelse af spørgsmål i forbindelse med Sport & Fritids orientering om driftsøkonomien i Fiskeri-, Træskibs- og Lystbådehavnen Notat Emne: Driftsøkonomi i Fiskeri-, Træskibs- og Lystbådehavnen Til: Kulturudvalget Dato 28. januar 2010 Århus Kommune Kultur og Borgerservice Besvarelse af spørgsmål i forbindelse med Sport & Fritids

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. 1 Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 7. februar 1998, er et Andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bjørnø Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Retningslinjer for optagelse af 0-6 årige børn i kommunale dagtilbud i Kerteminde Kommune

Retningslinjer for optagelse af 0-6 årige børn i kommunale dagtilbud i Kerteminde Kommune Retningslinjer for optagelse af 0-6 årige børn i kommunale dagtilbud i Kerteminde Kommune Kerteminde Kommune tilbyder en bred vifte af dagpasningstilbud for 0-6 årige børn. I Kerteminde Kommune kommer

Læs mere

Takster for trosseføring bortset fra krydstogtsanløb Skibets DW Takst pr. operation * Moms

Takster for trosseføring bortset fra krydstogtsanløb Skibets DW Takst pr. operation * Moms Fakta om services Rønne Havn Trosseføring Trosseføring bestilles hos Maritim Service og udføres efter nedenstående takster. Trosseføring udføres af 1 mand ved almindelige anløb for skibe under 100 m, dog

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Rungsted Havn Efterår 2008

Rungsted Havn Efterår 2008 Rungsted Havn Efterår 2008 55 53,2N 12 33,2E Havnens Havnens faste faste stativer stativer Havnen udsendte information i marts, og en folder i juni/juli om det nye tiltag med havnens anskaffelse af faste

Læs mere

Svar: De fem spørgsmål hænger tæt sammen, og jeg vil derfor besvare dem under ét.

Svar: De fem spørgsmål hænger tæt sammen, og jeg vil derfor besvare dem under ét. Boligudvalget 2009-10 BOU alm. del Svar på Spørgsmål 327 Offentligt Det talte ord gælder Samrådsspørgsmål AO DR kontant viste den 23. marts 2010 en udsendelse om en familie, der har købt et hus af Glostrup

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

Regler for både og joller på Veddelev Havn

Regler for både og joller på Veddelev Havn Regler for både og joller på Veddelev Havn VSB råder over landarealerne på Veddelev Havn, som kan anvendes af medlemmerne til opbevaring af joller og mindre både. Herudover anvendes en del af arealerne

Læs mere

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren)

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) Aftale om Sundhedssikring Tegnernr.: Kundenr.: Aftalenr.: mellem Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) og Topdanmark Livsforsikring A/S Borupvang 4, 2750 Ballerup

Læs mere

UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM)

UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM) UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM) VIDEN RÅDGIVNING SERVICE TRYGHED INDHOLD 1. Kort fortalt... 3 2. Uanmodede henvendelser.... 3 3. Nærmere om samtykke til henvendelse.... 7 3.1. Krav om forudgående samtykke...

Læs mere

DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN

DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN ALLE VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I 2013-REGLEMENT ER MARKERET MED RØD SKRIFT DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN VILKÅR OG TAKSTER FOR BÅDPLADSER OG BENYTTELSE AF HAVNEINSTALLATIONER M.M. De følgende vilkår

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse F O A F A G O G A R B E J D E Virksomhedsoverdragelse Hvad betyder det for dig? Hvad skal du være opmærksom på? GODE RÅD 2 www.foa.dk En virksomhedsoverdragelse kan have stor betydning for dine ansættelsesvilkår,

Læs mere

Havneregulativ 6255 1385

Havneregulativ 6255 1385 Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus 1 1) Foreningens navn er Antenneforeningen Aarhus. 2) Foreningens hjemsted er Aarhus. 2 1) Foreningens formål er at eje og drive fællesantenneanlæg samt under overholdelse

Læs mere

Bilag 2 Bestemmelser for indsamlingsordningen for kontrol og tømning af olie- og benzinudskillere

Bilag 2 Bestemmelser for indsamlingsordningen for kontrol og tømning af olie- og benzinudskillere Bilag 2 Bestemmelser for indsamlingsordningen for kontrol og tømning af olie- og benzinudskillere Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Gyldighedsområde... 3 2. Generelle definitioner... 3 3. Kontrol og tømning...

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

Retningslinjer for mobilt gadesalg

Retningslinjer for mobilt gadesalg Retningslinjer for mobilt gadesalg April 2016 Godkendt af Miljø- og Teknikudvalget Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Varer 3. Placering 4. Betaling 5. Varighed 6. Fremtoning og renholdelse 7. Ophør og

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn 1 Enhver pladshaver er pligtig til at gøre sig bekendt med de administrative bestemmelser, der til enhver tid er gældende for havnen. Enhver

Læs mere

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A.

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A. Dato 17. juni 2014 Dokument 13/23814 Side Etablering af en ny udvidet overkørsel I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej

Læs mere

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst:

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst: Kendelse af 21. marts 2001. 00-161.414. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet. Årsregnskabslovens 62. (Ellen Andersen, Morten Iversen og Jan Uffe Rasmussen) K, der er medlem af

Læs mere

Gode råd og krav for både i Ry Marina. Havnens Emma Gad

Gode råd og krav for både i Ry Marina. Havnens Emma Gad Gode råd og krav for både i Ry Marina Havnens Emma Gad Fortøjning til bro og pæle I Danmark blæser det en hel del. Det gør det også i Ry Marina. Derfor er det nødvendigt at vi fortøjer korrekt, naturligvis

Læs mere

9. Der skal i hvert soverum opsættes en røgalarm. Ved evt. spørgsmål kan Redningsberedskabet kontaktes direkte på tlf. 65 15 14 95 eller 65 15 14 96

9. Der skal i hvert soverum opsættes en røgalarm. Ved evt. spørgsmål kan Redningsberedskabet kontaktes direkte på tlf. 65 15 14 95 eller 65 15 14 96 Regler for oprettelse af midlertidig overnatning i undervisningslokaler, forsamlingslokaler, gymnastiksale og lignende, som normalt anvendes til andre formål end overnatning. I forbindelse med skoleudveksling,

Læs mere

Bekendtgørelse om udbringning af bekæmpelsesmidler fra luftfartøjer 1)

Bekendtgørelse om udbringning af bekæmpelsesmidler fra luftfartøjer 1) BEK nr 1755 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 2. september 2016 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., Miljøstyrelsen, j.nr. MST-029-00406 Senere ændringer

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Digitaliseringsmodel for administrationen af 225- timersreglen - Inspiration til kommunerne og deres it-leverandører

Digitaliseringsmodel for administrationen af 225- timersreglen - Inspiration til kommunerne og deres it-leverandører NOTAT April 2016 Digitaliseringsmodel for administrationen af 225- timersreglen - Inspiration til kommunerne og deres it-leverandører J. Nr. 16/05933 Digitalisering og Support Dette notat er tænkt som

Læs mere

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013 HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE November 2013 Beboerne har pligt til at være bekendt med og overholde foreningens vedtægter og husorden. Eventuelle uoverensstemmelser bør søges løst mellem de enkelte beboere.

Læs mere

VEJLEDNING FORSKELSBEHANDLING HANDICAP OG OPSIGELSE

VEJLEDNING FORSKELSBEHANDLING HANDICAP OG OPSIGELSE VEJLEDNING FORSKELSBEHANDLING HANDICAP OG OPSIGELSE INDHOLD FORSKELSBEHANDLINGSLOVEN... 3 Kort om forskelsbehandlingsloven... 3 HANDICAP.... 3 Hvornår er en lidelse et handicap?... 3 Særligt om stress....

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8.

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. A D V O K A T F I R M A E T L E D E T & W I L L A D S E N B R I N C K S E I D E L I N S G A D E 9 9800 H J Ø R R I N G J. nr. 13-513-11950 Hjørring, den 2. december 2015 V E D T Æ G T E R for Den Selvejende

Læs mere

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Eksisterende vedtægter for Golf Club Danois, Côte d Azur: Forslag til ny ordlyd: 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det

Læs mere

Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger til forslaget

Bemærkninger til forslaget. Almindelige bemærkninger til forslaget 21. februar 2012 FM 2012/X Bemærkninger til forslaget Almindelige bemærkninger til forslaget Indledning Fremsættelse af ændringsforslaget til Landstingsloven sker på baggrund af henstilling fra udvalget

Læs mere

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn Havne- og Ordensreglement for Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn 27. november 2017 1. Reglementets anvendelse Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

Vedtaget på beboermødet den 28. maj 2004.

Vedtaget på beboermødet den 28. maj 2004. HUSORDEN for den selvejende institution Tranemosegård Afdeling 13 Lejerne skal sørge for, at der hersker ro og orden i lejligheden og i ejendommen, således at de forskellige beboere ikke er til gene for

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

Ridning på offentlige veje og på private fællesveje

Ridning på offentlige veje og på private fællesveje Dato 19-05-2009 Sagsbehandler Anne Mette Finnerup Knudsen Telefon nr. 7257 7348 Mail amk@jammerbugt.dk Dokument nr. 2009-51705 Sags nr. 1849-524 Regler for ridning Uddrag fra lovgivning Jammerbugt Kommune,

Læs mere

SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE

SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE CARAMBOLE SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE 3-BANDE CARAMBOLE - 1-BANDE CARAMBOLE FRI CARAMBOLE - CADRE SPILLEREGLER FOR CARAMBOLEDISCIPLINERNE. FÆLLES REGLER FOR ALLE SPILLEFORMERNE. 1. BILLARDER OG BALLER.

Læs mere

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligorganisationen AlmenBo Aarhus. Boligorganisationen har hjemsted i Aarhus Kommune.

Læs mere

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E 1 Havnens vedligehold og pladsleje 2005/2006 Der er i vinterens løb udarbejdet en tilstandsrapport for havnen af Cowi a/s, med henblik på at kunne langtids-planlægge

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål og forsyningsområde

1 Navn og hjemsted. 2 Formål og forsyningsområde 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Brædstrup Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Horsens kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål er at etablere energi-produktionsanlæg

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

1. INDLEDNING 2. TJENESTEN

1. INDLEDNING 2. TJENESTEN 1. INDLEDNING 2. TJENESTEN 1. Disse brugsvilkår vedrører og fastlægger din ret til adgang og brug af tjenesten Pointvoucher ("Tjenesten"). Tjenesten stilles til rådighed af WR Services ApS, Mølbakvej 5,

Læs mere

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne Rammeaftale om provision og bonusløn mellem Tele Danmark A/S og AC-organisationerne Denne rammeaftale vedrører aftaler, der fastlægger en variabel løndel i forhold til den enkelte medarbejder på grundlag

Læs mere