Velkommen på Oddense Ældrecenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen på Oddense Ældrecenter"

Transkript

1 Velkommen på Oddense Ældrecenter

2 Velkommen: Vi vil gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Oddense Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at overveje at flytte i plejebolig eller har besluttet dig. Dette er en stor beslutning at tage, og mange spørgsmål trænger sig på og er med til at gøre det vanskeligt at træffe dette valg. Som personale på Oddense Ældrecenter er det vores erfaring, at de fleste bliver meget glade for valget, fordi bekymringer for at klare dagligdagens gøremål forsvinder, og der kommer tilbud om aktiviteter, socialt samvær og tryghed. Vi håber, at Oddense Ældrecenter vil være en stabil, tryg og fast ramme omkring din fremtidige tilværelse. Vi håber, at denne pjece kan give dig et indtryk af de muligheder, der er på Oddense Ældrecenter. Præsentation af Oddense Ældrecenter: Oddense Ældrecenter er renoveret i Bygningen ejes af Kommunen, men administreres af Spøttrup Boligselskab. Ældrecentret består af 19 lejligheder på ca. 75 m2 inkl. Fællesarealer samt en midlertidig bolig, der er et-rums. Alle lejligheder er med bad, køkken, faste skabe og fællesarealer.

3 I fællesarealerne findes der små hyggekroge, et fælles køkken, hvor maden bliver forberedt samt spisestue/dagligstue, hvor måltiderne kan indtages sammen med husets øvrige beboere. Dagligdagen på Oddense Ældrecenter: Vi tilstræber, at dagligdagen tilrettelægges, så den enkelte beboer får mulighed for at leve det hverdagsliv, de ønsker og magter. De daglige gøremål så som tøjvask, vedligeholdelse af tøjet, indkøb, rengøring og madlavning, varetages i samarbejde med beboerne, og der er en forventning om, at de deltager på den måde, de magter det. Deltagelsen i fællesskabet med de øvrige beboere sker ud fra lyst og kræfter. At beboerne har reel selv og medbestemmelse. Lejligheden er dit hjem, og dine gæster og pårørende er altid hjertelig velkomne. Vi håber, at dine pårørende vil aflægge lige så hyppige besøg som tidligere. Det er meget vigtigt, at din hverdag fungerer så tæt som muligt på det, du er vant til. Vi vil gøre vores bedste for, at overgangen til at bo på Oddense Ældrecenter bliver så let som muligt. Vi vil tage udgangspunkt i dine aktuelle behov, ressourcer og muligheder, ligesom vi i størst muligt omfang vil tage udgangspunkt i din livshistorie, vaner og ønsker. Vi håber, at vi på denne måde kan give dig de bedst mulige rammer for et godt og indholdsrigt liv. Vi vil gerne, at du hjælper til med det, du kan, og dine pårørende er også meget velkomne til at tage del i din hverdag og gøremål. Det skaber liv og hjemlig hygge og hjælper os som personale til at lave aktiviteter sammen med dig og dine pårørende.

4 Personale på Oddense Ældrecenter: Vi er ca. 20 ansatte med forskellige uddannelser, der arbejder inde på centret. Derudover modtager vi elever og studerende fra uddannelserne til social- og sundhedshjælper og sygeplejerske. Vi modtager forskellige praktikanter, der har brug for erfaring inden påbegyndelse af en af uddannelserne. Sygeplejerskerne, der kører ude i området, kommer også på Oddense Ældrecenter, og måske kender du allerede en eller flere af dem. Pleje og praktisk bistand: Personalet vil hjælpe dig med de ting, du ikke selv kan klare jf. Skive Kommunes Kvalitetsstandarder. Dine pårørende er også meget velkommen til at hjælpe dig både med de ting, vi ikke kan hjælpe dig med, men også med de ting vi kan hjælpe med. Du får en kontaktperson ved indflytningen, og sammen med kontaktpersonen afholdes der indflytningssamtale indenfor de første 14 dage. Formålet med denne samtale er at få drøftet gensidige forventninger og øvrige forhold. I samtalen deltager Ny beboer. Pårørende/netværk. Kommende kontaktperson Sygeplejerske / Områdeleder Valgfri ydelser: Der kan købes valgfri ydelser på Oddense Ældrecenter. Disse aftales ved indflytning, og der er følgende muligheder: Priser pr. døgn (2010 priser): Morgenmad inkl. drikkevarer (kaffe, the, mælkeprodukter og juice) 14,00 kr. Middagsmad inkl. isvand 47,50 kr. Aftensmad inkl. drikkevarer (the, mælkeprodukter) 26,00 kr. Mellemmåltider (kaffe, the eller saft med brød eller frugt) 15,50 kr. Hvis man vælger at købe alle måltider er prisen pr. måned 3.111,00 kr. De valgte ydelser er pr. person og skal betales efter regning. Adresseændring: Du skal huske at melde adresseændring til folkeregistret og postvæsenet.

5 Bruger- pårørenderåd: Oddense Ældrecenter har et bruger- pårørenderåd. Medlemmerne af bruger- og pårørenderådet fremgår af opslagstavlen. Der afholdes generalforsamling og valg 1 gang årligt. Fodpleje og frisør: Vi kan være dig behjælpelig med, at bestille tid hos fodplejer og frisør. Der kommer en fodplejer og frisør i huset, der kan benyttes. Forsikring: Skive Kommune har ikke en indboforsikring, der dækker dit indbo. Du skal selv have en ansvars- og indboforsikring. Under arbejdet kan personalet være uheldig at beskadige ting eller tøj, som tilhører dig. Erstatning fra Skive Kommunes forsikringsselskab vurderes i hvert enkelt tilfælde via skadesanmeldelse. Fødselsdage og lignende arrangementer: Du kan holde din fødselsdag og andre arrangementer på Oddense Ældrecenter. Aftale om leje af lokale træffes i forvejen. Service og lignende er med i lejen af lokale. I skal selv dække bord og rydde op. Kaffebord til mindre sammenkomster kan bestilles i køkkenet. Middag og lignende skal man selv sørge for. Gæster: Du kan bestille mad til dine gæster i køkkenet. Maden bestilles 8 dage før Hvis du får mere end 4 gæster kan vi ikke levere maden. Hjælpemidler: Har du brug for et nødkald eller andre hjælpemidler, kan der ansøges om dette ved Kommunens hjælpemiddelafdeling. For at få bevilget et nødkald skal du have en telefonforbindelse. Husleje: Indskud og husleje afregnes direkte med Spøttrup Boligselskab. Der kan søges om Boligydelse på skema, der er vedlagt huslejekontrakten.

6 Varme, el og vand afregnes direkte med leverandørerne. Vand, varme og el beregnes efter måler for hver lejlighed. Der betales a`conto, og faktisk forbrug opgøres årligt eller ved fraflytning. Der kan ansøges om varmetillæg. Hvis du ikke har økonomiske midler til indskud, kan der ansøges om boligindskud hos kommunen. Husleje m.m. forfalder til betaling månedsvis forud hver den 1. Indskud og første måneds husleje skal være betalt inden indflytning. Lejekontrakten indgås pr. den 1. eller 15. i en måned. Kiosken: Der er en kiosk i huset, der passes af en af de frivillige i huset. Her kan du købe de fleste dagligvarer og andet kan bestilles hjem hos Brugsen. Du skal betale kontant i kiosken. Den holder til i spisestuen og har åbent hver tirsdag fra Køkken På Oddense Ældrecenter fremstilles morgenmad, aftensmad og mellemmåltiderne. Middagsmaden modtages fra Det danske Madhus som kølemad 1 gang om ugen og varmes i vores køkken. Ved indlæggelser og andet fravær kan maden fra Oddense Ældrecenter afbestilles. Din kontaktperson vil være dig behjælpelig hermed. Da maden kommer fra Det danske Madhus 1 gang om ugen, skal afbestillingen ske inden leveringen herfra spørg kontaktpersonen hvilken dag det er. De øvrige måltider afbestilles senest en uge inden Også i køkkenet er du velkommen til at hjælpe til og fremkomme med ønsker til menuen. Ledsagelse: Skal du til læge eller på sygehuset er vi behjælpelige med at bestille transport. Vi kan desværre ikke ledsage ud af huset. Er der ikke pårørende, der har mulighed for at tage med, kan vi henvise til en tidligere medarbejder, der gerne vil ledsage, hvis det er muligt. Læge:

7 Du kan bibeholde egen læge ved indflytning, hvis lægen bor indenfor 15 km fra Ældrecentret. Rengøring: Rengøringsredskaber skal du selv anskaffe / medbringe. Af hensyn til vores arbejdsmiljø vil vi gerne, at du har en gulvskrubbe med teleskopstang. Rengøringsmidler kan købes i kiosken, hvilket vi er behjælpelig med, medmindre du ønsker andet. Køber du selv rengøringsmidler, skal de være Svanemærkede, igen af hensyn til vores arbejdsmiljø. Spisetider: Morgenmad kl til kl som morgenbuffet i spisestuen. Formiddagskaffe kl. ca AMiddagsmad med hovedret og biret kl. ca Eftermiddagskaffe kl. ca Aftensmad med brød, pålæg og evt. lun ret kl. ca Aftenskaffe kl. ca Måltiderne foregår i spisestuen, men du må gerne spise i din egen lejlighed, hvis du hellere vil dette. Sygdom: Hvis du bliver syg og ikke selv kan give tilladelse til at kontakte læge, da vil vi kontakte din pårørende herfor. Kan det ikke vente herpå, vil der blive orienteret bagefter. Tobaksrygning: Personalet må ikke ryge på afdelingen. Beboerne må ryge efter behov i egen bolig. Pårørende og gæster må kun ryge i beboerens bolig efter aftale med beboeren. Vasketøj: Der er forberedt for vaskemaskine i hver lejlighed og det forventes, at du medbringer din vaskemaskine ved indflytning., der er også plads til en tørretumbler. Vaskemiddel kan købes i kiosken, hvilket vi er behjælpelig med, medmindre du ønsker andet. Vi vil gerne, at du har en snavsetøjskurv og et lille tørrestativ.

8 Venneforening: Oddense Ældrecenter har en lille kreds af venner, der er behjælpelig i forbindelse med nogle af aktiviteterne i huset. Værdigrundlag for Skive Kommune og Oddense Ældrecenter. Værdiord Skive Kommune Oddense Ældrecenter Udvikling: Vi vil skabe de bedst mulige livsvilkår for kommunens borgere Trivsel: Vores arbejdsplads skal være præget af arbejdsglæde, humor og engagement. Ordentlighed: Alle vores beslutninger og handlinger skal være holdbare. Det gør vi ved at: Arbejde for udvikling af vores egn. Være lydhøre overfor borgernes ønsker og behov. Anvende de bedste og mest effektive metoder. Arbejde dynamisk, kreativt og engageret. Arbejde målrettet og med den bedst mulige service for øje. Det sikrer vi ved at: Lade motivation være det der driver værket. Hver enkelt medarbejder er med til at gøre en forskel. Alle medarbejdere har indflydelse, kompetence og ansvar. Åbenhed, respekt og tillid er fundamentet for vores arbejdspladser. Derfor bygger vores arbejde på: Faglighed, saglighed, kvalitet og professionalisme Gode, medmenneskelige omgangsformer Åbenhed og inddragelse Er under udarbejdelse Er under udarbejdelse Er under udarbejdelse

9 Ansvarlighed og troværdighed Respekt for vores mål, rammer og beslutninger Respekt for det enkelte menneske. Økonomi: Personalet må ikke administrere dine penge. Hvis du ikke selv er i stand til at administrere dine penge, skal lederen kun inddrages, hvis dine pårørende eller andre ikke er i stand til at påtage sig opgaven. Oddense Ældrecenter vil i de tilfælde søge om en økonomisk værge til at varetage administrationen af dine penge. Administration af dine penge aftales mellem dig, leder og pårørende ved indflytning. Hvis centret i en periode indtil værgemål er i orden skal varetage administrationen af dine penge aftales udformning af fuldmagt ved indflytning. Evt. regninger fra køkken trækkes via klientbetaling. Centrets adresse og telefonnumre: Oddense Ældrecenter Næstildvej 2, Oddense 7860 Spøttrup Telefon Oddense Ældrecenter Telefon Kirsten Kjær / E - mail kikj@skivekommune.dk Med venlig hilsen Personale og leder på Oddense Ældrecenter Kirsten Kjær

10 Aftale om valgfri ydelser! Navn: Adresse: Cpr.: Gældende fra: Valgfri Ydelser. Priser pr. døgn (2010 priser): Døgnkost pr. måned Morgenmad inkl. drikkevarer Middagsmad, hovedret + biret inkl. drikkevarer Aftensmad inkl. drikkevarer Mellemmåltider 3.111,00 kr. 14,00 kr. 47,50 kr. 26,00 kr. 15,50 kr. Måltider, der er afbestilt senest en uge før, refunderes næstfølgende måned Prisen reguleres pr. 1. januar hvert år. De aftalte ydelser betales efter regning.

11 Dato: Underskrift: Aftaler i forbindelse med indflytning på Oddense Ældrecenter! Navn: Adresse: Cpr.: Gældende fra: Nærmeste pårørende: Navn: Adresse: Telefonnummer Mobilnummer: Navn: Adresse: Telefonnummer Mobilnummer: Hjælp til økonomi: Er ikke nødvendig Gives af: Hjælp til indkøb af tøj, sko, m.m. Er ikke nødvendig Gives af:

12 Regninger for tøj, sko, m.m. Sendes til: Betaler selv Regninger fra apotek: Sendes til: Betaler selv Regninger fra frisør: Sendes til: Betaler selv Regninger fra fodpleje: Sendes til: betaler selv Regninger fra køkken: Trækkes via klientbetaling Post: Kiosk: Andet:

13 Dato: Underskrift:

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende i midlertidig bolig på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Du er bevilget

Læs mere

Velkommen som medarbejder ved Oddense Ældrecenter

Velkommen som medarbejder ved Oddense Ældrecenter Velkommen som medarbejder ved Oddense Ældrecenter Navn Brugernavn omsorgssystemet Adgangskode omsorgssystemet Velkommen: Vi vil med dette introduktionsprogram gerne byde dig hjertelig velkommen som medarbejder

Læs mere

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum - hvor mennesket er i centrum Hæftet er tænkt som en information til beboere og pårørende, så der er mulighed for at orientere sig om de tilbud, som centret har at byde på. 1 , - hvor mennesket er i centrum!

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Frederiksgadecenteret

Frederiksgadecenteret Velkommen til Frederiksgadecenteret Aflastningspladser Frederiksgadecenteret Frederiksgade 8 4690 Haslev Tlf. 56 20 41 40 Indledning Som aflastningsbeboer på Frederiksgadecenteret ønskes du hjertelig velkommen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Hoven Plejehjem. Sundhed og Omsorg Toften 6-6880 Tarm Tlf. 99 74 24 24 www.rksk.dk. Velkommen til. Hoven Plejehjem

Hoven Plejehjem. Sundhed og Omsorg Toften 6-6880 Tarm Tlf. 99 74 24 24 www.rksk.dk. Velkommen til. Hoven Plejehjem Hoven Plejehjem Sundhed og Omsorg Toften 6-6880 Tarm Tlf. 99 74 24 24 www.rksk.dk Velkommen til Hoven Plejehjem 16 Indholdsfortegnelse Velkommen side 3 Hjemmets indretning side 4-5 Personale side 6 Din

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

Velkommen til Åhaven

Velkommen til Åhaven Indflytning i plejebolig Velkommen til Åhaven Danske Diakonhjem Ådalen 3 5863 Ferritslev Tlf.: 72 53 05 26-1 - Indholdsfortegnelse Velkomst 3 Obligatoriske ydelser 4 Valgfrie ydelser 4 Gratis ydelser 4

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Velkommen til Ældrecentret Solvang

Velkommen til Ældrecentret Solvang Ældrecentret Solvang, Rolighedsvej 1 og 3 Hvidbjerg, 7790 Thyholm Tlf. 96 84 87 90 Velkommen til Ældrecentret Solvang Sundhed og Omsorg Østergade 11, 1. 7600 Struer Tlf. 96 84 84 84 www.struer.dk Midlertidigt

Læs mere

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Når du flytter ind på et ældrecenter i Ringkøbing Skjern Kommune, har du stadig dit eget hjem. Din lejlighed er din privatbolig,

Læs mere

Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje.

Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje. Velkommen Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje.side 5 Fuldmagt side 5 Gæster...side 6 Hjælpemidler..side 6 Indflytningssamtale.side

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret Velkommen som beboer på Bålhøj Centret 2 Velkommen til Bålhøj Ældrecenter Kære nye beboer... Bålhøj Centret set fra Tykskovvej med springvandet i forgrunden Hjertelig velkommen til Bålhøj Ældrecenter og

Læs mere

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen.

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Velkommen Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Din adresse bliver: Grønnevej 6360 Tinglev Velkommen

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Skovbrynet Jeg og personalet på Skovbrynet vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til Glesborg Plejecenter Velkommen til Glesborg Plejecenter www.glesborgplejecenter.dk lbm@norddjurs.dk Glesborg

Læs mere

Velkommen til Øster Snede Plejecenter

Velkommen til Øster Snede Plejecenter Velkommen til Øster Snede Plejecenter Lindvedvej 16, Øster Snede 8723 Løsning Tlf. 7675 8210 Revideret 21.08.09 Kære nyankomne beboer Vi byder dig velkommen her på Øster Snede Plejecenter. Med denne pjece

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

Velkommen til Åhaven

Velkommen til Åhaven Indflytning i Plejebolig Velkommen til Åhaven Danske Diakonhjem Ådalen 3 5863 Ferritslev Tlf.: 72 53 05 26-1 - Indholdsfortegnelse Velkomst 3 Obligatoriske ydelser 4 Valgfrie ydelser 4 Gratis ydelser 4

Læs mere

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER FYNSGADE Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp

Læs mere

Velkommen på Allerød Plejecenter

Velkommen på Allerød Plejecenter Velkommen på Allerød Plejecenter En værd at vide pjece for dig og dine pårørende 1 Ældre & Sundhed Velkommen på plejecenter i Allerød Kommune Plejeboligen er dit hjem, og vi tilstræber, at du kan fortsætte

Læs mere

V E L K O M M E N B O E N H E D E N K I S U M P A R K E N

V E L K O M M E N B O E N H E D E N K I S U M P A R K E N B O E N H E D E N K I S U M P A R K E N Kontaktoplysninger: Boenheden: Fastnet 4373 4539 Personale 4328 3922 Kisumparken 114 st. 2660 Brøndby Strand Områdeleder: Janni Høi 4328 2720 Ansvarshavende Assistent:

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Midlertidige ophold. Side 1

Midlertidige ophold. Side 1 Midlertidige ophold Side 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Lions Park Søllerød... 3 Praktiske oplysninger... 4 Betaling for ophold... 5 Personlige ejendele... 5 Kontanter... 5 Sygeplejeartikler... 6

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken 2 Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken ligger tæt ved Stenløse S-togsstation og gode indkøbsmuligheder. Her er 41 individuelle boliger fordelt på 3 bo-enheder:

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Porsebakken

Velkommen til Plejecenter Porsebakken Velkommen til Plejecenter Porsebakken 2 3 Velkommen til Porsebakken Plejecenter Porsebakken ligger i Smørums smukke landlige omgivelser med udsigt til Roskilde Domkirke, omgivet af hestefolde og marker.

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN 2 VELKOMMEN TIL SVANELUNDSBAKKEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Praktiske oplysninger til nye beboere. Nedergården

Praktiske oplysninger til nye beboere. Nedergården Praktiske oplysninger til nye beboere Nedergården Velkommen til Nedergården Vores hensigt med denne pjece: er at give et indblik i, hvad vi på Nedergården kan tilbyde beboere og pårørende at give en række

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Lions Parken Jeg og personalet på Plejehjemmet Lions Parken vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen til Højtoften

Velkommen til Højtoften Velkommen til Højtoften Plejecenter Højtoften Distrikt Vest Toftevej 17-19, Lindved 7100 Vejle Tlf. 79 83 30 10 2 VELKOMMEN Til Højtoften Der er os en fornøjelse at byde dig og dine pårørende velkommen

Læs mere

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Jeg og personalet på Storvorde Plejecenter vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig, der tilgodeser dit behov for pleje

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Egeparken

Velkommen til Plejecenter Egeparken Velkommen til Plejecenter Egeparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egeparken 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø 7 Personalet 8 Egedal Madservice

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen til Solkrogen 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø

Læs mere

Velkommen til Damgårdsparken

Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by tæt ved S- togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Damgårdsparken består af 41 individuelle

Læs mere

Velkommen til Strandgården

Velkommen til Strandgården Velkommen til Strandgården Til nye borgere 2017 Jeg vil gerne byde dig og din familie velkommen til Strandgården. Håber du vil blive glad for at bo her, og vi håber denne lille pjece kan hjælpe dig og

Læs mere

Velkommen til Marienlyst Centeret

Velkommen til Marienlyst Centeret Velkommen til Marienlyst Centeret Marienlyst Centeret Skive Kommune Marienlystvej 11 7800 Skive Tlf.: 9915 6714 E-mail: inst@skivekommune.dk www.plejecentermarienlyst.skive.dk Informationspjece om midlertidige

Læs mere

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Lundbyesgade 33 9000 Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Medarbejderne på Lundbyescentret vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer

Læs mere

Velkommen til. Rosengården

Velkommen til. Rosengården Velkommen til Rosengården Velkommen til Rosengården Vi vil gerne byde dig og dine pårørende velkommen på Rosengården. Vi, der arbejder her, har det mål, at Rosengården skal være et godt sted at bo for

Læs mere

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER VESTERLUND

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER VESTERLUND VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER VESTERLUND 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER VESTERLUND Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Thomasminde Plejehjemmet Thomasminde blev officielt indviet den 13. august 2004. Thomasminde, Østerbro 8 10, er en bygning

Læs mere

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer Aarhus Kommune Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer 2 VELKOMMEN Et nyt hjem I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del af et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det

Læs mere

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Indhold Velkommen Broager Plejecenter Vores værdigrundlag Boligforhold Maden Traditioner Aktiviteter Indflytning Lejlighedernes indretning Forventningssamtale

Læs mere

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Det er vort håb, at du kommer til at befinde dig godt her. Vi vil på de kommende sider prøve at besvare de mange spørgsmål, der altid opstår, når man skal

Læs mere

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015

BETALING FOR SERVICEYDELSER. PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE. GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 BETALING FOR SERVICEYDELSER PÅ PLEJECENTRE i JAMMERBUGT KOMMUNE GÆLDENDE FRA 1. januar 31. december 2015 1 Plejecentrets forskellige ydelser er valgfrie ydelser, som den enkelte pensionist frit kan vælge

Læs mere

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Det er vort håb, at du kommer til at befinde dig godt her. Vi vil på de kommende sider prøve at besvare de mange spørgsmål, der altid opstår, når man skal

Læs mere

VELKOMMEN PÅ MARIEBO

VELKOMMEN PÅ MARIEBO VELKOMMEN PÅ MARIEBO 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER MARIEBO Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra medarbejderne,

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget Boenhed Solsikken Område Bakkegården - Rosenvænget Velkommen til boenhed Solsikken. Solsikken er en boenhed med 11 lejligheder, der udlejes til borgere med en demens lidelse. Til lejlighederne hører en

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SKOVGAARDEN

VELKOMMEN PÅ SKOVGAARDEN VELKOMMEN PÅ SKOVGAARDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SKOVGAARDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Velkommen til REHABILITERINGSCENTER, HERNING. Informationspjece

Velkommen til REHABILITERINGSCENTER, HERNING. Informationspjece Velkommen til REHABILITERINGSCENTER, HERNING Informationspjece Indhold Velkommen side 3 1. Indretning side 3 2. Visitering side 3 3. Patientmålgruppe side 4 4. Centrets personale side 5 5. Samarbejde side

Læs mere

Velkommen. som beboer på Havgården

Velkommen. som beboer på Havgården Velkommen som beboer på Havgården Skovhusene Hjemmeplejen Indgang Parkering Parkering Brændingen Længehuset Atriumgården Hovedindgang og parkering Brændingen 8 B 2 Velkommen til Ældrecenter Havgården Med

Læs mere

VELKOMMEN PÅ BÅLHØJCENTRET

VELKOMMEN PÅ BÅLHØJCENTRET VELKOMMEN PÅ BÅLHØJCENTRET 2 VELKOMMEN TIL BÅLHØJCENTRET Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra medarbejderne,

Læs mere

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014 Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit Velkommen Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer 12 Januar 2014 Indhold Velkommen...4 Inden du starter..5 Personalets vagtskifte...6 Opholdet.7

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse Velkommen og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig på Mergeltoften...

Læs mere

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL Plejecentret Henriksdal Valbyvej 47 2630 Taastrup Kære Med denne velkomstfolder vil vi gerne byde dig velkommen, og samtidig give dig en række praktiske oplysninger. Din nye boligs

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Når du flytter i bofællesskab En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Voksenhandicap maj 2017 Indledning I denne pjece finder du en oversigt over, hvad du som borger skal

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

SOCIAL, SUNDHED OG ARBEJDSMARKED KVALITETSSTANDARD I PLEJEBOLIGER

SOCIAL, SUNDHED OG ARBEJDSMARKED KVALITETSSTANDARD I PLEJEBOLIGER SOCIAL, SUNDHED OG ARBEJDSMARKED KVALITETSSTANDARD I PLEJEBOLIGER 3 udgave april 2018 Kvalitetsstandarden beskriver serviceniveauet for den hjælp, der tilbydes beboeren i Holstebro Kommunes plejeboliger.

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL BØGEHAVEN Denne pjece tilbyder en praktisk orientering til dig og din familie og vi håber, at vi med denne lille informationspjece giver dig og dine nærmeste

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet

Velkommen til Plejecenter Svanepunktet Velkommen til Plejecenter Svanepunktet 1 Plejecentret Svanepunktet byder dig hjertelig velkommen. Vi håber, at du hurtigt vil falde til og håber, at du har lyst til samt vil få glæde af det fællesskab,

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Toftehaven. Toftegårdsvej Sulsted

Velkommen til Plejehjemmet Toftehaven. Toftegårdsvej Sulsted Velkommen til Plejehjemmet Toftehaven Toftegårdsvej 3-5 9381 Sulsted Velkommen til Toftehaven Jeg og personalet på Sulsted Ældrecenter, Toftehaven, vil med denne folder gerne byde dig velkommen. Vi håber,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Smedegården. Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst

Velkommen til Plejehjemmet Smedegården. Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Velkommen til Plejehjemmet Smedegården Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Velkommen til Smedegården Jeg og personalet på Smedegården vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie vil befinde

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej 2 7323 Give Tlf. 76 81 79 50. Plejecenter Sandbjergs vision. Sandbjerg gør en forskel. - viljen til at kunne, giver viljen til at gøre. - vi VIL og vi KAN. Velkommen

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter. Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter. Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter Mandag den 3. december 2007 fra kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hvalsø Ældrecenter. Generelt er formålet

Læs mere