RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen"

Transkript

1 RENAULT ZOE RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen DRIVE THE CHANGE

2

3 HVAD ER? Navnet og logoet "Renault Z.E." henviser til Renaults modelprogram for 100% elektriske biler: Renault Twizy, Renault ZOE, Renault Fluence Z.E. og Renault Kangoo Z.E. Disse er Renault varemærker. Med en 100% elektrisk bil menes, at motoren drives udelukkende af elektricitet. Derfor udleder motoren ikke CO 2 eller NOx under kørsel (til forskel fra f.eks. hybridbiler, der ofte også er udstyret med en forbrændingsmotor og derfor kan udlede CO 2 eller NOx). Udledning af CO 2 eller NOx måles efter NEDC standarden 1, den europæiske standard for måling af brændstofforbrug og udledning, der udføres på alle typer køretøjer i Europa. Ved målingen af udledning tages der ikke højde for, at der ved produktionen af den el, der bruges til at oplade batterierne, kan være sket udledning. Eventuel udledning afhænger af, hvilken metode der benyttes til produktion af elektriciteten. I Danmark produceres for eksempel en tredjedel af elektriciteten på kul, mens endnu en anden tredjedel produceres med vedvarende energi (vind) 2. Renault har udviklet en række specifikke tjenester og produkter, der sammen med modelprogrammet for elektriske biler, skal gøre livet lettere for ejeren af en elektrisk bil: $ Z.E. Ready, en officiel godkendelse, der gives af Renault til partnere, som dermed er godkendt til at sælge, installere og vedligeholde produkter og services, der benyttes sammen med Renaults elektriske biler (f.eks. ladestandere). $ Z.E. Voice, et system, der er indbygget i nogle Renaults elektriske biler, og via et lydsignal advarer fodgængere om, at en bil nærmer sig ved lav hastighed. $ My Z.E. Connect 3, et system, der er indbygget i nogle Renaults elektriske biler, og gør det muligt at overvåge opladning og se forventet rækkevidde via en kompatibel smartphone. $ My Z.E. 3,4, et system, der er indbygget i nogle Renaults elektriske biler, og gør det muligt at fjernstyre opladning og opvarmning/ afkøling via en kompatibel smartphone. Brugen af Renault Z.E. logoet betyder derfor blot, at de tilknyttede produkter og services er tilknyttet Renaults modelprogram for elektriske biler, og er blevet designet/produceret specifikt til denne. Læs mere på eller kontakt Renault Z.E. forhandleren for mere information. 1 New European Drive Cycle er den prøvningsmetode, der danner grundlag for EF-typegodkendelseslovgivning med hensyn til emissioner som bl.a. fastlagt i EU forordning (EF) nr. 715/2007 af 20. juni Målemetoden medtager ikke produktionen eller transporten af biler, ligesom brug af reservedele & sliddele (dæk, bremseskiver, vinduesviskere osv.), samt produktion af selve drivmiddel/elektricitet ikke medtages. Der tages således kun højde for elementer, der har med selve kørslen at gøre. 2 Kilde: Energistyrelsen, 2012 data. 3 Kræver abonnement efter 36 måneders fri prøveperiode. 4 Kun tilgængeligt på Intens udstyrsniveau.

4

5

6

7 ZOE HELT ENKELT REVOLUTIONERENDE Med Renault ZOE er der en ny æra på vej for bilen. Fremtidens teknologi, der passer på dig og dit miljø i dag. Med ZOE, den 100% elektriske standardbil, kan du genopleve glæden ved bilen hver morgen: Køreglæde, bevægelighed og behagelig kørsel. Du skal ikke længere hold i kø på tankstationen, du skal bare oplade din bil, ligesom en smartphone. Du sparer tid, som du kan bruge til det, du gerne vil. Bliver du fristet af denne smukke, intelligente, sidste nye, online bil? Så kom og prøv Renault ZOE og mærk den samme begejstring som mig, når du kører i den. DOMINIQUE LUCAS, DIREKTØR FOR EL-BILER I RENAULT-GRUPPEN

8 RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK Hele din Renault ZOE på et øjeblik s.10 Parking Day, Sleeping Day, en genopfundet by s.14 Lidt historie s.26 ZOE i din hverdag s.28 Carte blanche til Renault Design s.32 Tid til at vælge s.34 For dem, der gerne vil forstå det hele s.36 Renault R-Link, hvad er det? s.42 Beskyttelse på alle niveauer s.44 PÅ FORSIDEN Renault ZOE Fotograf Eric MATHERON BALAY

9

10 10 / 11 GANSKE ENKELT REVOLUTIONERENDE KAN DU BETJENE EN SMARTPHONE? SÅ KAN DU OGSÅ BETJENE EN ZOE. NÅR DEN SKAL GENOPLADES, SKAL DU BARE SLUTTE DEN TIL. SKAL DU RINGE TIL EN VEN? MØDE EN VEN I BYEN? TJEKKE DINE S, MENS DU VENTER, FORDI DIN VEN ER FORSINKET? DU KAN GØRE DET HELE MED DIN MULTIMEDIETABLET, DER ER INTEGRERET MED RENAULT R-LINK. OG SÅ ER DEN OVEN I KØBET NEM OG LIGE TIL AT BRUGE.

11 din ZOE med på Caméléon -lader Den eneste lader, som du 30 min.*, kan oplade 1 time** eller 9 timer, ganske enkelt. *Batteriet er 80% opladet på 30 min. fra et hurtigt offentligt ladestik. **Batteriet er 80% opladet på 1 time fra et hurtigt offentligt lynladestik Designet er inspireret af naturens elementer og den vedvarende energi (vind, bølger, vindmøller). Men det, der tæller, er især, at den er smuk, ikke? Vi beundrer især den lysende blå signatur og LED, der ligner smilehuller. 2. Designeren af ZOE har sat sit fingeraftryk på bilen, bogstaveligt talt. 3. Renault R-Link: Styr det hele med stemmen og berøring med den 7" store touchscreen og stemmegenkendelse (flere oplysninger på side 46). 4. Elmotoren har lavt støjniveau, få vibrationer, 100% drejningsmoment, så snart den starter, ingen gearskift: En bil, der er nem at leve med. 5. Caméléon laderen, der er patenteret af Renault, gør, at man tilslutte Renault ZOE til forskellige typer ladestik: Standardladestik (6-9 timer), accelereret opladning (80% på 1 time)* eller hurtigopladning (80% på 30 min.)*. *Batteriet oplades fra et offentligt hurtigladestik. OBS! hurtigopladning pt ikke mulig i Danmark.

12 12 / 13 HURRA FOR INNOVATIONERNE ZOE ER IKKE KUN GODT UDTÆNKT, DEN ER OGSÅ VELUDSTYRET. OG SELV OM DEN ER STILLE, VIL UDSTYRET VÆKKE OPSIGT. FRA BAKKAMERAET* TIL DET HÅNDFRI RENAULT NØGLEKORT* OG 3D-LYDEN BY ARKAMYS * VIL DER BLIVE TALT OM ZOE. OG PÅ DEN GODE MÅDE. * Standard- eller ekstraudstyr afhængig af version (bakkamera dog ikke mulig på "Life"-versionen).

13 Aircondition. ZOEs intelligente airconditioning justerer automatisk fugtniveauet inde i bilen for mere komfort... Slut med tørre øjne og hud. 2. Automatgear. Der skal ikke skiftes gear, ingen pludselige standsninger, det gør din tur meget mindre trættende... især i tæt trafik. 3. Arkamys *. For at kunne nyde den smukke stilhed, er der brug for stor lyd! ZOE Intens er som standard udstyret med 3D systemet Sound Auditorium by Arkamys med 6 højttalere. 4. Eco-mode. Vil du have mest muligt ud af dine kilometre? Så tryk på Eco-mode knappen. ZOEs dynamiske effekt samt styrken af klimaanlægget eller opvarmningen bliver reduceret til fordel for større rækkevidde. 5. Bakkamera*. Dine omgivelser på fuldskærm. For at lette bakning og vognafstand har ZOE et vidvinkel-bakkamera*. 6. Håndfrit nøglekort*. Kan du ikke lige huske, hvor du har lagt din bilnøgle? Bare rolig, med Renaults håndfri nøglekort* kan du åbne, låse og starte ZOE uden at tage kortet op af lommen eller håndtasken... * Standard- eller ekstraudstyr afhængig af version (bakkamera dog ikke mulig på "Life"-versionen).

14

15 14 / 15 VI KAN MÅSKE IKKE ÆNDRE VERDEN MEN VI KAN ÆNDRE BYEN. VED AT VÆRE STILLE, MEN IKKE KEDELIG. ONLINE, ENKEL AT BRUGE OG TIL EN FORNUFTIG PRIS HAR ZOE OPFUNDET EN NY MÅDE AT LEVE MED BILEN PÅ. DET HAR ALLEREDE FORFØRT RIGTIGT MANGE. EN REVOLUTION DER, SELV OM DEN IKKE ÆNDRER VERDEN, BIDRAGER TIL DEN. " Du behøver ikke længere vente på at få det fulde udbytte af energi, glæde og afslapning, du skal bare sætte stikket i. ZOE kommer, og livet som bilist i byen er ikke længere helt det samme. Forestil dig, at alle biler gjorde det samme... Roen, stilheden, lykken. ZOE er også informativ. Nyheder fra vennerne? Hvordan bliver vejret? Hvad med Trafiksituationen, lige foran eller lang borte? Med R-Link og den 7" store touchscreen på midterkonsollen forbinder ZOE dig til verdens ende... Eller enden af gaden. Alting er så enkelt, at man næsten glemmer, at ZOE er en bil, man har råd til. Lysende, varm, åben for alle. Udtænkt så du glemmer vejen og rutinen. Bare lidt mere natur, lidt mere grønt, lidt mere åbent... Så glem alle tidligere ideer, luk øjnene, så du er sikker på, at du ikke drømmer. Og nyd det!"

16 16 / 17

17 Læg et grønt tæppe på en parkeringsplads. Tilføj nogle buske, små retter, nogle venner og ZOE. Luk øjnene og træk vejret dybt. Renault hyldet ZOEaf byen!

18 Renault Kom i gang med R-Link Kontakt fra Bilen med verden online

19

20 20 / 21 Programmér genopladning af din bil, se vejrudsigten, se fotos, læs og få oplæst dine mails, gå på twitter... Din nye smartphone? Nej, din nye bil, ZOE.

21 Enkel som en barne leg

22 Der er øjeblikke, hvor man bare har behov for at slappe af. En hængekøje mellem 2 trær og dvaskheden indfinder sig (lyder rart, ikke?)

23

24

25 på, atmotoren Er du sikker er i gang? Ja ja!

26 26 / 27 DET GÅR ALDRIG! JO DET GØR... DET GÅR OVER AL FORVENTNING MED ZOE. MED SINE ELBILER HAR RENAULT ENDNU EN GANG REVOLUTIONERET BILEN. TIL GLÆDE FOR ALLE. Kan du huske da... Renault 4L var en omstridt bil. Man morede sig over den og så respekterede man den. Med bagsmækken og bagsædet, der kunne lægges ned, tilbød den en eksemplarisk fleksibilitet og revolutionerede bilen. R16 var et andet stort øjeblik: Sæder, der kunne opdeles i 7 positioner, en anderledes bil, der skulle opleves. Renault 5. Mere sexet og moderne end konkurrenterne. Med sine 3 døre fandt den en plads som 70'ernes og 80'ernes lille bil. Renault Espace, en Renault, der klæder sit navn og for altid vil være "den" eksemplariske multibil. Alle husker lanceringen af Twingo, ufoen på bilmarkedet dengang. Med de syrede farver faldt bilisterne for denne Twingo. Som en glorværdig arvtager efter denne store saga gør ZOE selv sine opfindelser. På det teknologiske niveau, selvfølgelig, men ikke kun det... Designet, stilen og fokus på passagererne gør ZOE til en pioner.

27 4L Den første bil med bagsmæksbagagerum, en bil med eksemplarisk fleksibilitet. R16 Bilen, der skal opleves, blev valgt som årets bil i R5 Sexet, moderne, højtydende, gjorde den sig gældende som den lille bil i 70'erne og 80'erne. Espace 30 år efter fødslen er den stadig en reference for multibilen. Twingo Den var en ufo ved fødslen og er stadig en sikker værdi, der surfer i sin tid.

28 28 / 29

29

30 30 / 31 SMART? PER DEFINITION. Stilig, hype, fashion... Alle adjektiver klæder den. Men er det det vigtigste? Nej, det vigtigste er dig, din måde at være på, din måde at tænke på, dit åbne sind. Økologeek? Urbanetnisk? Naturfreak? Med ZOE vælger du selv.

31

32 32 / 33 ORGANIC ELECTRIC AF RENAULT DESIGN

33

34 34 / 35

35 FOKUS PÅ STIL OG PERSONLIGHED AT VÆLGE SIN GRAD AF KOMFORT, SIT UDSTYRSNIVEAU... AT GØRE SIN BIL INDIVIDUEL, FRIHEDEN SES I DE MINDSTE DETALJER. DYK HELT NED I ZOE-KATALOGET. CHROMO ZONE / ZOEs farver KREATIVT VÆRKSTED / Det indvendige miljø MÅL / Tal og måltegninger GENOPLADNING / Hvordan jeg genoplader min ZOE TILBEHØR / Disse små plusser, der betyder alt STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Den komplette liste TEKNISKE DATA / Motorydelser

36 MAT LAK ELLER METALLAK... FARVEPALETTEN FREMVISES MED EN TONE AF FØLELSER. HVID "GLACIER" (369 - ML) HVID "NACRÉ" (QNC - MEL) BLÅ "AZUR" (RPH - ML) BRUN "ARDENT" (CNF - MEL) (1) SIGNATURFORKLARING ML = Mat lak - MEL = Metallak Fotos kan afvige

37 BLÅ "ENERGY" (RNU - MEL) GRÅ "GIVRÉ" (KNV - MEL) (1) GRÅ "NEPTUNE" (KNR - MEL) SORT "ÉTOILÉ" (GNE - MEL) (1) (1) Fås kun til Intens-versionen.

38 KREATIVT VÆRKSTED LEG MED MATERIALER OG FARVER, NÅR DU VÆLGER DIT INTERIØR. LIFE STANDARDUDSTYR $ ABS-bremser $ Hill holder $ Passagerairbag, der kan afbrydes $ Frontairbags til fører og passager $ Sideairbags foran (hoved-brystkasse) $ Automatisk tænding af katastrofeblink i tilfælde af nødopbremsning $ 2 nakkestøtter bag, der kan reguleres i højden $ Handskerum (7 l) $ Eco-mode knap $ Ladekabel til Wall-box og offentlige ladestandere $ Europa-kort $ 3-punkts sikkerhedsseler foran, der kan reguleres i højden med selestrammere, der kan tilpasses $ 3-punkts sidebagsædesikkerhedsseler med selekraftbegrænser $ Caméléon lader $ Elektronisk klimanlæg med kombineret filter $ Automatisk centrallåsning af døre under kørsel $ Dynamisk elektronisk stabilitetssystem (ESP) med antihjulspinsfunktion (ASR) og understyringskontrol (CSV) $ LED kørelys $ Økonometer, batterimåler og indbygget kilometertæller $ Dækreparationssæt $ El-ruder for $ My Z.E. Connect: Fjernoplysninger i realtid om ladetilstand for batteriet $ Carminat TomTom navigation $ Renault nøglekort $ Look pack: Frontlister i blåligt krom og blåtonede bagruder $ 15" Michelin Energy E-V dæk med 15" Arobase hjulkapsler $ Sorte dørgreb bagi med præg fra ZOE designeren Arobase 15" hjulkapsel $ Dørgreb foran i bilens farve $ Forvarmning af kabine (opvarmning eller klimaanlæg) $ Optiske bi-halogenlygter $ Radio med stemmegenkendelsesfunktion $ Bluetooth, 4 dobbeltkeglehøjttalere, FM/AM tuner C-Box SD/USB/Jack $ Range OptimiZer: Varmepumpe, en ny generation af motorbremse, der genindvinder energi, og Michelin Energy E-V dæk $ Hastighedsbegrænser og fartpilot $ RENAULT R-Link: Integreret multimedietablet $ Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) $ El-sidespejle med varme blank sort $ Manuel børnesikring af dørlåse $ Blåt tekstilindtræk $ Fodgængeradvarsel "Z.E.Voice" $ ISOFIX-fastgørelsessystem på passagerforsæde og de to ydderpladser bag $ Rat, der er indstilleligt i højden og dybden Elektrisk blåt stofindtræk EKSTRAUDSTYR $ My Z.E. Fjernbetjening af batteriets opladning og for-opvarmning $ Live pack: God kvalitet af trafikoplysninger, vejrudsigt og Google-søgning $ Metallak $ 16" Michelin Energy E-V dæk med 16" $ Aérotronic aluminiumsfælge $ Radio m. studielyd "3D sound by Arkamys ", dobbeltantenne, 2 højttalerboomere, 2 dobbeltkeglehøjttalere samt 2 diskanthøjtalere $ Komfortpakke (Renault nøglekort med håndfri betjening og el-ruder for og bag m. singletouch-funktion og antiklemmesikring i førerside) $ Pluspakke (parkeringssensor bag samt lys- og regnsensor)

39 INTENS STANDARDUDSTYR = LIFE + $ Parkeringssensor bag med kamera (visualisering på skærm) $ Automatisk tænding af nærlys $ Renault nøglekort med håndfri betjening $ Europa-kort $ Regnsensor $ El-ruder for og bag (med singletouch-funktion og antiklemmesikring i førerside) $ My Z.E. Fjernbetjening af batteriets opladning og for-opvarmning $ Discover-pakke: , Renault R-Link tweet, $ Renault Assistance, vejrudsigt $ Frontlister i blåligt krom og blåtonede bagruder $ Solskærm med spejl (fører- og passagerside) 16" Michelin Energy E-V dæk med 16" $ Aérotronic aluminiumsfælge $ Taskelommer på ryggen af passagersæde $ Sort stofindtræk $ Radio m. studielyd "3D sound by Arkamys ", dobbelt antenne, 2 højttalerboomere, 2 dobbeltkeglehøjttalere $ Rat og gearstangsknop i læder* 16" Aérotronic aluminiumsfælg 17" Tech Run diamant aluminiumsfælg (ekstraudstyr) EKSTRAUDSTYR $ Metallak $ 17" Michelin Primacy dæk med 17" Tech Run diamant aluminiumsfælg * Okselæder. Sort stofindtræk

40 MÅL VI FORTÆLLER DIG DET HELE, FORDI DET ER VIGTIGT AT FORSTÅ DIN BIL. BAGAGERUMSVOLUMEN (liter) Under hattehylde 338 Med bagsædet slået ned, læsning op til loftet MÅLTEGNING (mm) A Akselafstand B Fuld længde C Overhæng foran 839 D Overhæng bag 657 E Hjulafstand foran F Hjulafstand bag G Samlet bredde over pyntelister/med sidespejle / H Højde uden last H1 Højde med last og åben bagklap J Højde bagklapkant uden last 724 MÅLTEGNING (mm) K Frihøjde med last 120 L Længde kabine M Albuebredde foran M1 Albuebredde bag N Bredde af indfatning for N1 Bredde af indfatning bag P Siddehøjde foran under overdel Q Sidehøjde bag under overdel Y Bredde af bagagerumsåbning, max. 941 Y1 Bredde af bagagerumsåbning, indvendig 899 Y2 Indvendigt frirum mellem skærm og hjul Z Højde af bagagerumsåbning 685 Z1 Maksimal lastlænge med nedslået bagsæde Z2 Højde under hylde 622 Z3 Lastlængde bag sæde 580 HJULKAPSLER & FÆLGE 15" Arobase hjulkapsel 16" Aérotronic aluminiumsfælg 17" Tech Run diamant aluminiumsfælg

41 GENOPLADNING DEN INDBYGGEDE CAMÉLÉON LADER GØR, AT ZOE KAN TILPASSES FORSKELLIGE GENOPLADNINGSSTYRKER. DENNE INNOVATION GØR, AT ZOE KAN GENOPLADES VED STANDARDOPLADNING (6-9 TIMER), ACCELERERET OPLADNING (80% PÅ 1 TIME) ELLER HURTIGOPLADNING* (80% PÅ 30 MINUTTER) AFHÆNGIGT AF EFFEKT AF LADESTATIONEN. * Pt. ikke mulig i Danmark Genopladning hjemme*. Du vil som oftest genoplade derhjemme om natten, eller i din virksomhed, mens du er på arbejde, i standardmode. Installation af en wallbox (certificeret Z.E. Ready 1.2** eller senere, mini 3 kw, installeret af en fagmand, der er godkendt af Z.E. Ready) er uundværlig for en optimal genopladning, der er helt i overensstemmelse med din el-installation. En enfaset forsyning på 220 V er tilstrækkelig til installation af denne. Du oplader dit batteri på mellem 6 og 9 timer med denne wallbox. Vore installationspartnere vil foreslå løsninger og priser, der passer til dit behov. 2. Genopladning uden for hjemmet*. På dine daglige ture kan du også genoplade din ZOE på offentlige ladestationer. Disse ladestationer kommer efterhånden på vejnettet, parkeringspladser ved indkøbscentre, parkeringsanlæg, servicestationer, virksomhedsparkeringspladser osv. Ladestationerne kan ses på R-Link, i navigationssystemet. Ladetiden afhænger af den effekt, der leveres af ladestationen (fra 3 kw til 43 kw) og altså af den lademode, der er til rådighed: Standard (3 kw), accelereret (22 kw) eller hurtig (43 kw). (Sidstnævnte er pt ikke mulig i Danmark). 3. Ladestikket er behændigt indbygget i fronten. *Ladekablet, der medfølger som standard, giver dig mulighed for at tilslutte dig alle hjemmeladestationer af typen wallbox samt offentlige ladestationer. **Z.E. Ready er et certificeret mærk fra Renault, og gælder al materiel, der installeres til opladning af Renaults elbiler. For at få brugsret til mærket Z.E Ready og kunne installere det godkendte Z.E Ready materiel, skal Renaults partnere forpligte sig til at overholde en række tekniske specifikationer og have udført overensstemmelsestests.

42 TILBEHØR ENDNU MERE STIL, KOMFORT ELLER TEKNOLOGI? RENAULT STILLER EN LANG RÆKKE TILBEHØR TIL DIN RÅDIGHED Dørpanel. Ideel til at beskytte din indstigning i Renault ZOE med stil. 2. Letmetalfælge. De hvide 15" letmetalfælge er æstetiske elementer, der gør din bil individuel med elegance og dynamik. 3. Stænklapper. Stænklapperne beskytter karrosseriet på din Renault ZOE samtidig med, at de indgår perfekt i din bils linjer.

43 Bundmåtte Design, 2. Bundmåtte Confort, 3. Bundmåtte Premium. Disse bundmåtter vil effektivt beskytte det originale tæppe i bilen og samtidig passe perfekt ind i interiøret i din ZOE. De er 100% kompatible med bilens oprindelige indretning: De "clipses" simpelthen på de tapper, der findes i bilen. Design-bundmåtten bundmåtten er af gummi. Den er nem at vedligeholde. Confort- og Premium-bundmåtterne er af tekstilmateriale. Sæt med 4 stykker.

44 Midterarmlæn. Midterarmlænet giver en bedre kørselskomfort, men det er også et praktisk opbevaringsrum. Det fås i blå, grå eller sort. 2. Sædebetræk for og bag. De skræddersyede sædebetræk beskytter bilens indtræk. De er hurtige at montere og kan vaskes.

45 Bagagerumsindsats. Den skræddersyede bagagerumsindsats giver mulighed for at anbringe forskellige (snavsede) genstande i bagagerummet uden at ødelægge det oprindelige tæppe. 2. Bagagerumsbundnet og opbevaringsnet. Disse net gør det muligt at fastgøre forskellige genstande i bagagerummet, så genstandene forbliver uskadte under transport. Tilbehøret er hurtigt at montere og letter arrangementet af dit bagagerum.

46 Parkeringssensor. Med parkeringssensor bliver du ekspert i at parkere. Fire inbyggede sensorer informerer via et lydsignal føreren om afstand til genstande bag ved bilen. 2. Ildslukker. Vore ildslukkere er i overensstemmelse med franske og europæiske normer og fastgøres enkelt med den specielle ildslukkerholder. Noget tilbehør kan først være til rådighed ved lanceringen af bilen.

47 TEKNISKE DATA MOTOR El-motorteknologi Synkron med beviklet rotor Max. styrke kw CEE (hk)/ved max. omdrejningstaleffekt (omdr/min.) 65(88)/3000 ved Max. drejningsmoment Nm CEE (Nm) / ved max. omdrejningstaleffekt (omdr/min.) 220/250 ved BATTERI Teknologi Lithium-ion Spænding i alt (volt) 400 Antal moduler/celler 12 / 192 Indlejret energi (kwh) 22 Batterivægt (kg) 290 OPLADNING Oplader Mono-trefaset indstilling fra 3 til 43 kw 3 kw (Wall-box enfaset 16 A) = 9 timer Opladningstid 22 kw (32 A trefaset opladestation) = 1 time (80 % af batteriet opladet) 43 kw (63 A trefaset opladestation) = 30 min. (80 % af batteriet opladet) GEARKASSE Gearkassetype Gearkasse med et enkelt reduktionsgear (aut.) Antal A.V. udveksling 1 YDELSER Maks. hastighed (km/time) km/t 0-80 km/t km/t (s) 4 8,6 13,5 400 m D.A m D.A. (s) 18,9 35,5 FORBRUG Rækkevidde efter NEDC (1). cyklus (km) 210 (2) Generelt konstateret rækkevidde i forstadszone: Kold årstid/tempereret årstid (km) 100 / 150 Standardforbrug (Wh/km) 146 CO 2 (g/km) (Under kørsel, bortset fra sliddele) 0 STYRETØJ Servo Ja (elektrisk) Venderadius mellem fortove (m) 10,56 Antal ratomdrejninger 2,73 HJULOPHÆNG Hjulophæng for/bag Pseudo Mac-Pherson/fleksibel aksel Ø krængningsstabilisator for/bag (mm) 23 / 25 HJUL OG DÆK Referencefælge (") 15"(LIFE). 16"(INTENS) Dækdimensioner MICHELIN ENERGY E-V: 185/65 R15 og 195/55 R16 BREMSER ABS Ja Bremseassistent (AFU) Ja Elektronisk bremsefordeling Ja ESC med CSV Ja (+ ASR) Foran: Fuld skivebremse (FS), ventileret skivebremse (VS) Ø (mm) Ventileret skivebremse 258 Bag: Tromlebremse (T), Fuld skivebremse (FS), ventileret skivebremse (VS) Ø (mm) 9" tromle Parkeringsbremse Manuel VÆGT (kg) Køreklar vægt (kg): Egenvægt (kg): 1423 Totalvægt (kg): Maks.lasteevene (3) (kg): 520 Maks. påhængsvægt m/u bremser (kg): ikke mulig (1) NEDC: New European Driving Cycle, europæisk norm for måling af emissioner og forbrug, er en normaliseret målemetode for forbrug på basis af identiske testforsøg, der er ens for alle typer biler i Europa, uanset om de har forbrændingsmotorer, el-motorer eller hybrid-motorer. Den udgør altså et objektivt kriterium til måling af forskellen i ydelse mellem modeller fra de forskellige fabrikanter. Testen udføres i to afdelinger. Bilen sættes på en rullestand og gennemgår tre gange den samme bycyklus (ECE-15 cyklus), og derefter en gang en cyklus udenfor byområder. Gennemsnittet af disse fire cyklusser giver gennemsnitsrækkevidden. (2) Godkendt rækkevidde i NEDC-cyklus på 195 km med 17" fælge. (3) Maks lasteevne er baseret på køreklar vægt uden ekstraudstyr. Den godkendte rækkevidde for bilen med blandet NEDC-cyklus (1) er på 210 km (2). Ligesom brændstofforbruget i en bil med forbrændingsmotor i reel anvendelse, er Renault ZOEs rækkevidde under indflydelse af flere variabler, som selv delvist afhænger af føreren. Niveauforskellen på de veje, der bruges, hastigheden, anvendelse af opvarmning og klimaanlæg samt den kørestil, der anvendes, er blandt de vigtigste. På en forstadsrute vil du for eksempel således generelt kunne køre omkring 100 km i den kolde årstid og 150 km i mellemvarm årstid. Derfor giver vi jer muligheden for at styre din rækkevidde med det nye instrumentbræt, og især økonometret, som hele tiden informerer dig om dit energiforbrug. Hvis du vil optimere din rækkevidde, kan du maksimere genvindingen af den forbrugte energi ved at sætte hastigheden ned og bruge "øko"-mode på klimaanlægget. Hvis du vil udnytte varmekomforten mest muligt uden at bruge ressourcerne i dit batteri, kan du programmere opvarmningen eller klimaanlægget i din bil, når den oplades: Det kaldes forvarmning. Der er lige så mange standardelementer i Renault ZOE, som du kan have i hånden. For ikke at tale om den gode praksis ved den elektriske øko-kørsel Driving eco 2, der gør, at du kan indvinde op til flere snese kilometre.

48 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR KOMPLET UDSTYRSLISTE OG EKSTRAUDSTYR TILGÆNGELIGT TIL DIN BIL. ALT DET VIGTIGSTE TIL EN SKRÆDDERSYET BIL. LIFE INTENS AKTIV OG PASSIV SIKKERHED ABS-bremser Frontairbags til fører og passager Passagerairbag, der kan afbrydes Sideairbags foran (hoved-brystkasse) Automatisk tænding af katastrofeblink i tilfælde af nødopbremsning 2 nakkestøtter bagi, der kan reguleres i højden Sikkerhedsseler foran, der kan reguleres i højden 3-punkts sikkerhedsseler med selestrammere, der kan tilpasses, foran 3 3-punkts sikkerhedsseler bagi med selekraftbegrænser Automatisk centrallåsning af døre under kørsel Dynamisk stabilitetskontrol (ESC) med antihjulspinsfunktion (ASR) og understyringskontrol (CSV) Horn på rattet ISOFIX-fastspændingssystem på ydderpladser bag og passagerforsædet Hastighedsbegrænser og fartpilot Fodgængeradvarsel "Z.E.Voice" Elektronisk bremsefordeling (EBD) Manuel børnesikring af døre KOMFORT Parkeringssensor bag * Parkeringssensor bag med kamera (visualisering på skærm) - Hill holder Elektronisk klimanlæg med kombineret filter og Eko-mode knap El-ruder for - El-ruder for og bag m. singletouch-funktion og antiklemmesikring i førerside * Flytbart askebæger/flytbar opbevaring - Solskærm - Solskærm med spejl (fører- og passagerside) - Forsæder med indbyggede nakkestøtter Elektrisk blåt stofindtræk - Lysegråt stofindtræk med smuds- og vandafvisende Teflon behandling - - Sort stofindtræk - Rat, der er indstilleligt i højden og dybden Rat og gearstangsknop i læder (1) - Renault nøglekort - Renault nøglekort med håndri betjening * Take Care by Renault: Aktive duftdiffusere, forureningssensorer og ionizer - - UDSYN BELYSNING Automatisk tænding af nærlys * Regnsensor * Optiske bi-halogenlygter LED kørelys El-sidespejle med varme OPBEVARING Handskerum (7 l) 1,5 l flaskeholder i fordøre Midterkonsol foran med opbevaring Taskelommer på ryggen af passagersæde - KOMMUNIKATION RENAULT R-Link: Integreret multimedietablet Carminat TomTom navigation Europa-kort Radiosat Mid Classic, stemmegenkendelse, Bluetooth, 4 dobbeltkeglehøjttalere, tuner FM / AM C-Box SD / USB / Jack Studielyd 3D sound by Arkamys, dobbeltantenne, 2 højttalerboomers, 2 dobbeltkeglehøjttalere bagi og 2 diskanthøjttalere

49 SPECIFIKT UDSTYR TIL ELBILER OptimiZer range: Varmepumpe, ny generation motorbremse og Michelin Energy E-V dæk (2) Økonometer, batterimåler og indbygget kilometertæller TFT farveskærm med kørecomputer og angivelse af kørestil Eko-mode knap Forvarmning af kabine (opvarmning eller køling) Caméléon lader til opladning mellem 30 minutter (3) og 9 timer med en enkelt oplader Opladestik i fronten (ladeklap under Renault-logoet) Ladekabel til Wall-box og offentlige ladestandere My Z.E. Connect: Fjernoplysning i realtid om batteriladetilstanden My Z.E. Fjernstyring af opladning af batteri og opvarmning Discover-pakke: , R-Link tweet, Renault Assistance, vejrudsigt - Live-pakke: Førsteklasses trafikoplysninger, vejrudsigt og Google-søgning UDVENDIGT Look pack: Frontliste i blålig krom samt blå mørktonede bagruder 15" Michelin Energy E-V dæk med 15" Arobase navkapsler - 16" Michelin Energy E-V dæk med 16" Aérotronic aluminiumsfælge 17" Michelin Primacy 17" Tech Run diamant aluminiumsfælge - Dækreparationssæt Renault-logo i blålig krom og Z.E. badge bagpå Metallak Dørgreb foran i bilens farve Dørgreb bagi, sorte med ZOE-designerens præg El-sidespejle med varme Komfortpakke. Renault nøglekort med håndfri betjening og el-ruder for og bag (med singletouch-funktion og antiklemmesikring i førerside) - Pluspakke: Parkeringssensor bag samt lys- og regnsensor - *Kan kun fås i en pakke (Komfortpakke eller Pluspakke). (1) Okseskind. (2) Fås ikke med 17" aluminiumsfælge. (3) Batteriet er 80% opladet fra et hurtigt offentligt ladestik. LIFE INTENS

50

51 RENAULT Z.E.-ORGANISATIONENS ENGAGEMENT Du har mulighed for at opleve elbilsteknologien under reelle forhold Du får tilbudt en række specifikke serviceydelser for elbiler: - leje af et altid driftsklart batteri afhængig af dine behov - døgnassistance ved uheld og driftsstop alle ugens dage - My Z.E. Connect tjenester. Hvis du skal have installeret en Wall-box derhjemme sætter vi dig i forbindelse med en godkendt Z.E. Ready fagmand. Du får garanti på: - køretøjet: i 2 år / ubegrænset kilometertal - den elektriske drivlinje: i 5 år / km (Kangoo Z.E., ZOE) og 3 år / ubegrænset kilometertal (Twizy). Du er sikker på, at alt arbejde bliver udført af teknikere, som er specialuddannet i Renaults elbiler. Genvinding af udtjente batterier bliver varetaget af et netværk af autoriserede virksomheder. Spørg RENAULT: kontakt vores RENAULT Z.E.-konsulenter hos forhandleren eller vores Kundeservice på

52

53

54 RENAULTS 7 KUNDELØFTER KUNDELØFTE 1*: Vi vil svare på din internetforespørgsel inden for 24 timer KUNDELØFTE 2*: Vi tilbyder dig prøvekørsel af en bil fra den modelserie, du har valgt, enten med det samme eller inden for 2 dage KUNDELØFTE 3: Vi holder dig løbende orienteret om status på din ny-bilsordre op til leveringen KUNDELØFTE 4: Vi returnerer din bil til aftalt tid og pris efter værkstedsbesøg KUNDELØFTE 5: Du vil ikke blive faktureret for værkstedsarbejde, som ikke er aftalt med dig KUNDELØFTE 6*: Vi tilbyder dig gratis vejhjælp indtil næste fabriksbestemte serviceeftersyn, når du får udført et Renault service hos os KUNDELØFTE 7*: Vi tilbyder dig prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde * Få mere information på hos din Renaultforhandler, eller Renaults kundeservice RENAULT KUNDESERVICE TELEFON:

55

56 36 / 37 RENAULT ZOE SCANNING HVAD SKER DER, NÅR MAN KIGGER UNDER MOTORHJELMEN? GENNEM RUDERNE? BAG RENAULT-LOGOET

57 RENAULT ZOE MED 5 PLADSER 100 % ELEKTRISK Motor (hk): 88 Batteri (kwh): 22 Maks. hastighed (km/t): 135 CO 2 -emissioner (g/km)*: 0 Bagagerumsvolumen (VDA) mini/maxi (liter): 338/1225 *Fra motoren under kørsel. Forbrug og godkendte emissioner efter gældende regulativer.

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationerne i bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationerne i bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen RENAULT ZOE RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationerne i bilen RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen DRIVE THE CHANGE HVAD ER? Navnet og logoet Renault Z.E. henviser

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

renault clio SPORT TOURER drive the change

renault clio SPORT TOURER drive the change NY renault clio SPORT TOURER drive the change PASSIONENS ANATOMI NY RENAULT CLIO SPORT TOURER VIRKER FORFØRENDE MED SIN STÆRKE PERSONLIGHED. DE SENSUELLE KURVER, DEN UDTRYKSFULDE FRONT OG DE MUSKULØSE

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E.

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE KANGOO RENAULT EXPRESS & Z.E. Hele Kangoo på et øjeblik s. 04 Din nye kollega s. 08 Fleksibilitet,

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE

RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE SJOVT, DESIGN, RENAULT TWIZY 100% ELETRISK. FRI, ÅBEN OG FRISK TWIZY TAGER DIG MED. RENAULT TWIZY, TIDERNE SKIFTER... Du behøver ikke længere vente på fremtiden.

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598 09.06.2014 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here PRISLISTE Vejl. udsalgspris Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. inkl. moms og reg. afg.

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

CLEVER TEMA: Rækkevidde

CLEVER TEMA: Rækkevidde Kære elbilist Nu har du rundet 14 dage i projekt Test-en-elbil. Vi håber, at det har været en god start med gode oplevelser. Test-en-elbil er Europas største elbilprojekt, og den rolle du spiller, er af

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger

OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger INDHOLD Driftsomkostninger s. 3 Ladeløsninger s. 4 7 Nissan leverandører af ladeløsninger s.

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud LEAF genanvendelse Nissan LEAF elsker planeten. Det er derfor, den fremstilles med den største andel af genanvendte materialer i klassen og er mere end 95 % genanvendelig. det nye design Nissan LEAFs ekstremt

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg!

TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER. Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! NY DACIA DUSTER TILBEHØRSSORTIMENT TILBEHØRSSORTIMENT I NY DACIA DUSTER Alt hvad du behøver for optimal beskyttelse og maksimal komfort. Helt simpelt et klogt valg! 2 INDHOLD I NY DACIA DUSTER DESIGN TRANSPORT

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud NISSAN EVALIA EVALIA TÅLER FAMILIEBESØG EVALIA ER PARAT TIL ALT, hvad din familie måtte finde på at udsætte den for: sko på sæderne, cykler, hunde, potteplanter og strandsand. EVALIA er rummelig, hårdfør

Læs mere

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat ducato Motor 2.2 JTD Antal cylindre 4 på række, tværliggende Volumen (cm 3 ) 2198 Kompressionsforhold 17,5:1 Maks effekt

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms og

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl.

Læs mere

RENAULT TWINGO DRIVE THE CHANGE. TWINGO ATTITUDE Byen er min legeplads NY RENAULT TWINGO

RENAULT TWINGO DRIVE THE CHANGE. TWINGO ATTITUDE Byen er min legeplads NY RENAULT TWINGO NY RENAULT TWINGO NY RENAULT TWINGO TWINGO ATTITUDE Byen er min legeplads DRIVE THE CHANGE NY RENAULT GO EDITORIAL TWINGO! NÅR SKABEREN MØDER SIN SKABNING. TÆNKT SAMTALE. LVDA : Du har Twingo-ånden i

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13 01 SEPTEMBER 2013

FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13 01 SEPTEMBER 2013 RENAULT Scenic XMOD renault SCENIC XMOD fokus Hele Scénic i en Crossover Scenic ATTITUDE Spot på Scénic Xmod (www.renault.dk) FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13

Læs mere

03.2012 AVENSIS TILBEHØR

03.2012 AVENSIS TILBEHØR AVENSIS TILBEHØR 03.2012 Anhængertræk m fast kugle sedan/stw 9.323,- ----Fast træk m. 13-Polet 10.085,- Anhængertræk m/aftagelig kugle, Horisontal 11.528,- ----m/aftagelig kugle, vertikal 11.733,- Anhængertræk

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service.

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service. Forhandlernet og service. Partner Tepee Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536 NISSAN JUKE VAN Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Tilgængelig s å længe lager hav es. Kontak t din Nis s an-forhandler for mere information MO TO R TRANSMISSIO N Model Træk CO 2- emis s ion g/k

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Opladning der passer til dine behov

Opladning der passer til dine behov Få 1 kr. tilbage pr. kwh du oplader Læs hvordan på s. 9 Opladning der passer til dine behov Hvorfor vælge opladning fra CLEVER? CLEVERs landsdækkende ladenetværk Opladning fra CLEVER giver dig nem, tryg

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Peugeot // Ny Partner

Peugeot // Ny Partner www.peugeot.dk For at leve op til kundernes forventninger tilbyder Peugeot et bredt udvalg af varebiler, der passer til alle erhverv: Boxer, Expert, Ny Partner, og Bipper. Din forhandler står altid til

Læs mere

guide ELBIL ELLER EJ? SYV ELBILER I I TEST FORDELE OG ULEMPER Marts 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide ELBIL ELLER EJ? SYV ELBILER I I TEST FORDELE OG ULEMPER Marts 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide Marts 2015 ELBIL ELLER EJ? SYV ELBILER I I TEST FORDELE OG ULEMPER Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 ELBIL ELLER EJ? INDHOLD SIDE 4 Elbiler er fremtiden - måske. Uanset hvad, kræver køb

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION

BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. Kravspecifikation for elbiler... 3 2.1 Mindstekrav... 3 2.1.1 Udstyr/tekniske krav... 3 2.1.2 Tjenesteydelser... 4 3. Kravspecifikation

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

A1 Elektrisk Transport

A1 Elektrisk Transport A1 Elektrisk Transport ChoosEV forretningsmodel Our mission. No emission. Electric cars now at choosev.com Hvad handler det om i dag? ChoosEV s målsætninger er: Tage ansvar for den samfunds- og miljømæssige

Læs mere

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van

HOFOR A/S. Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van HOFOR A/S Udbud iht. Kvalifikationsordning vedrørende levering af biler mv. 3 Van 1 Mini Van Indholdsfortegnelse 1.1. Indledning/generelle forhold... 3 1.2. Indbydelse til afgivelse af tilbud... 3 1.3.

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 01.01.2015 DK-04C-0733

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 01.01.2015 DK-04C-0733 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr. Kampagnepris

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning El-cykel Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 09.02 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Reklamationsbetingelser...

Læs mere

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

86 dage med en elbil. Alt fra vinduesviskere til kabinevarme koster energi. Det tænker man ikke over i en almindelig bil. Større fokus på energien

86 dage med en elbil. Alt fra vinduesviskere til kabinevarme koster energi. Det tænker man ikke over i en almindelig bil. Større fokus på energien Af Jesper Andersen foto lars bahl 86 dage med en elbil Alle snakker om elbiler, men kun få har prøvet dem. Henrik Egholm Andersen er en af de heldige. Han har deltaget i projektet Testenelbil.dk og har

Læs mere

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr

up! - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød ikke til variabel bund 1S0061160 Pris kr. 399 Pris kr. 399 Bagagerumsbakke, blød (variabel bund) 1S0061160A Pris kr. 399 Pris kr. 399 Elektrisk

Læs mere

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual WOOFit HEADPHONE Brugermanual 1 Tak! Tak fordi du valgte WOOFit Headphone med Bluetooth og Active Noice Cancellation fra SACKit. Vi beder dig læse hele denne brugermanual grundigt, før du tager WOOFit

Læs mere