RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen"

Transkript

1 RENAULT ZOE RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationernei bilen RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen DRIVE THE CHANGE

2

3 HVAD ER? Navnet og logoet "Renault Z.E." henviser til Renaults modelprogram for 100% elektriske biler: Renault Twizy, Renault ZOE, Renault Fluence Z.E. og Renault Kangoo Z.E. Disse er Renault varemærker. Med en 100% elektrisk bil menes, at motoren drives udelukkende af elektricitet. Derfor udleder motoren ikke CO 2 eller NOx under kørsel (til forskel fra f.eks. hybridbiler, der ofte også er udstyret med en forbrændingsmotor og derfor kan udlede CO 2 eller NOx). Udledning af CO 2 eller NOx måles efter NEDC standarden 1, den europæiske standard for måling af brændstofforbrug og udledning, der udføres på alle typer køretøjer i Europa. Ved målingen af udledning tages der ikke højde for, at der ved produktionen af den el, der bruges til at oplade batterierne, kan være sket udledning. Eventuel udledning afhænger af, hvilken metode der benyttes til produktion af elektriciteten. I Danmark produceres for eksempel en tredjedel af elektriciteten på kul, mens endnu en anden tredjedel produceres med vedvarende energi (vind) 2. Renault har udviklet en række specifikke tjenester og produkter, der sammen med modelprogrammet for elektriske biler, skal gøre livet lettere for ejeren af en elektrisk bil: $ Z.E. Ready, en officiel godkendelse, der gives af Renault til partnere, som dermed er godkendt til at sælge, installere og vedligeholde produkter og services, der benyttes sammen med Renaults elektriske biler (f.eks. ladestandere). $ Z.E. Voice, et system, der er indbygget i nogle Renaults elektriske biler, og via et lydsignal advarer fodgængere om, at en bil nærmer sig ved lav hastighed. $ My Z.E. Connect 3, et system, der er indbygget i nogle Renaults elektriske biler, og gør det muligt at overvåge opladning og se forventet rækkevidde via en kompatibel smartphone. $ My Z.E. 3,4, et system, der er indbygget i nogle Renaults elektriske biler, og gør det muligt at fjernstyre opladning og opvarmning/ afkøling via en kompatibel smartphone. Brugen af Renault Z.E. logoet betyder derfor blot, at de tilknyttede produkter og services er tilknyttet Renaults modelprogram for elektriske biler, og er blevet designet/produceret specifikt til denne. Læs mere på eller kontakt Renault Z.E. forhandleren for mere information. 1 New European Drive Cycle er den prøvningsmetode, der danner grundlag for EF-typegodkendelseslovgivning med hensyn til emissioner som bl.a. fastlagt i EU forordning (EF) nr. 715/2007 af 20. juni Målemetoden medtager ikke produktionen eller transporten af biler, ligesom brug af reservedele & sliddele (dæk, bremseskiver, vinduesviskere osv.), samt produktion af selve drivmiddel/elektricitet ikke medtages. Der tages således kun højde for elementer, der har med selve kørslen at gøre. 2 Kilde: Energistyrelsen, 2012 data. 3 Kræver abonnement efter 36 måneders fri prøveperiode. 4 Kun tilgængeligt på Intens udstyrsniveau.

4

5

6

7 ZOE HELT ENKELT REVOLUTIONERENDE Med Renault ZOE er der en ny æra på vej for bilen. Fremtidens teknologi, der passer på dig og dit miljø i dag. Med ZOE, den 100% elektriske standardbil, kan du genopleve glæden ved bilen hver morgen: Køreglæde, bevægelighed og behagelig kørsel. Du skal ikke længere hold i kø på tankstationen, du skal bare oplade din bil, ligesom en smartphone. Du sparer tid, som du kan bruge til det, du gerne vil. Bliver du fristet af denne smukke, intelligente, sidste nye, online bil? Så kom og prøv Renault ZOE og mærk den samme begejstring som mig, når du kører i den. DOMINIQUE LUCAS, DIREKTØR FOR EL-BILER I RENAULT-GRUPPEN

8 RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK Hele din Renault ZOE på et øjeblik s.10 Parking Day, Sleeping Day, en genopfundet by s.14 Lidt historie s.26 ZOE i din hverdag s.28 Carte blanche til Renault Design s.32 Tid til at vælge s.34 For dem, der gerne vil forstå det hele s.36 Renault R-Link, hvad er det? s.42 Beskyttelse på alle niveauer s.44 PÅ FORSIDEN Renault ZOE Fotograf Eric MATHERON BALAY

9

10 10 / 11 GANSKE ENKELT REVOLUTIONERENDE KAN DU BETJENE EN SMARTPHONE? SÅ KAN DU OGSÅ BETJENE EN ZOE. NÅR DEN SKAL GENOPLADES, SKAL DU BARE SLUTTE DEN TIL. SKAL DU RINGE TIL EN VEN? MØDE EN VEN I BYEN? TJEKKE DINE S, MENS DU VENTER, FORDI DIN VEN ER FORSINKET? DU KAN GØRE DET HELE MED DIN MULTIMEDIETABLET, DER ER INTEGRERET MED RENAULT R-LINK. OG SÅ ER DEN OVEN I KØBET NEM OG LIGE TIL AT BRUGE.

11 din ZOE med på Caméléon -lader Den eneste lader, som du 30 min.*, kan oplade 1 time** eller 9 timer, ganske enkelt. *Batteriet er 80% opladet på 30 min. fra et hurtigt offentligt ladestik. **Batteriet er 80% opladet på 1 time fra et hurtigt offentligt lynladestik Designet er inspireret af naturens elementer og den vedvarende energi (vind, bølger, vindmøller). Men det, der tæller, er især, at den er smuk, ikke? Vi beundrer især den lysende blå signatur og LED, der ligner smilehuller. 2. Designeren af ZOE har sat sit fingeraftryk på bilen, bogstaveligt talt. 3. Renault R-Link: Styr det hele med stemmen og berøring med den 7" store touchscreen og stemmegenkendelse (flere oplysninger på side 46). 4. Elmotoren har lavt støjniveau, få vibrationer, 100% drejningsmoment, så snart den starter, ingen gearskift: En bil, der er nem at leve med. 5. Caméléon laderen, der er patenteret af Renault, gør, at man tilslutte Renault ZOE til forskellige typer ladestik: Standardladestik (6-9 timer), accelereret opladning (80% på 1 time)* eller hurtigopladning (80% på 30 min.)*. *Batteriet oplades fra et offentligt hurtigladestik. OBS! hurtigopladning pt ikke mulig i Danmark.

12 12 / 13 HURRA FOR INNOVATIONERNE ZOE ER IKKE KUN GODT UDTÆNKT, DEN ER OGSÅ VELUDSTYRET. OG SELV OM DEN ER STILLE, VIL UDSTYRET VÆKKE OPSIGT. FRA BAKKAMERAET* TIL DET HÅNDFRI RENAULT NØGLEKORT* OG 3D-LYDEN BY ARKAMYS * VIL DER BLIVE TALT OM ZOE. OG PÅ DEN GODE MÅDE. * Standard- eller ekstraudstyr afhængig af version (bakkamera dog ikke mulig på "Life"-versionen).

13 Aircondition. ZOEs intelligente airconditioning justerer automatisk fugtniveauet inde i bilen for mere komfort... Slut med tørre øjne og hud. 2. Automatgear. Der skal ikke skiftes gear, ingen pludselige standsninger, det gør din tur meget mindre trættende... især i tæt trafik. 3. Arkamys *. For at kunne nyde den smukke stilhed, er der brug for stor lyd! ZOE Intens er som standard udstyret med 3D systemet Sound Auditorium by Arkamys med 6 højttalere. 4. Eco-mode. Vil du have mest muligt ud af dine kilometre? Så tryk på Eco-mode knappen. ZOEs dynamiske effekt samt styrken af klimaanlægget eller opvarmningen bliver reduceret til fordel for større rækkevidde. 5. Bakkamera*. Dine omgivelser på fuldskærm. For at lette bakning og vognafstand har ZOE et vidvinkel-bakkamera*. 6. Håndfrit nøglekort*. Kan du ikke lige huske, hvor du har lagt din bilnøgle? Bare rolig, med Renaults håndfri nøglekort* kan du åbne, låse og starte ZOE uden at tage kortet op af lommen eller håndtasken... * Standard- eller ekstraudstyr afhængig af version (bakkamera dog ikke mulig på "Life"-versionen).

14

15 14 / 15 VI KAN MÅSKE IKKE ÆNDRE VERDEN MEN VI KAN ÆNDRE BYEN. VED AT VÆRE STILLE, MEN IKKE KEDELIG. ONLINE, ENKEL AT BRUGE OG TIL EN FORNUFTIG PRIS HAR ZOE OPFUNDET EN NY MÅDE AT LEVE MED BILEN PÅ. DET HAR ALLEREDE FORFØRT RIGTIGT MANGE. EN REVOLUTION DER, SELV OM DEN IKKE ÆNDRER VERDEN, BIDRAGER TIL DEN. " Du behøver ikke længere vente på at få det fulde udbytte af energi, glæde og afslapning, du skal bare sætte stikket i. ZOE kommer, og livet som bilist i byen er ikke længere helt det samme. Forestil dig, at alle biler gjorde det samme... Roen, stilheden, lykken. ZOE er også informativ. Nyheder fra vennerne? Hvordan bliver vejret? Hvad med Trafiksituationen, lige foran eller lang borte? Med R-Link og den 7" store touchscreen på midterkonsollen forbinder ZOE dig til verdens ende... Eller enden af gaden. Alting er så enkelt, at man næsten glemmer, at ZOE er en bil, man har råd til. Lysende, varm, åben for alle. Udtænkt så du glemmer vejen og rutinen. Bare lidt mere natur, lidt mere grønt, lidt mere åbent... Så glem alle tidligere ideer, luk øjnene, så du er sikker på, at du ikke drømmer. Og nyd det!"

16 16 / 17

17 Læg et grønt tæppe på en parkeringsplads. Tilføj nogle buske, små retter, nogle venner og ZOE. Luk øjnene og træk vejret dybt. Renault hyldet ZOEaf byen!

18 Renault Kom i gang med R-Link Kontakt fra Bilen med verden online

19

20 20 / 21 Programmér genopladning af din bil, se vejrudsigten, se fotos, læs og få oplæst dine mails, gå på twitter... Din nye smartphone? Nej, din nye bil, ZOE.

21 Enkel som en barne leg

22 Der er øjeblikke, hvor man bare har behov for at slappe af. En hængekøje mellem 2 trær og dvaskheden indfinder sig (lyder rart, ikke?)

23

24

25 på, atmotoren Er du sikker er i gang? Ja ja!

26 26 / 27 DET GÅR ALDRIG! JO DET GØR... DET GÅR OVER AL FORVENTNING MED ZOE. MED SINE ELBILER HAR RENAULT ENDNU EN GANG REVOLUTIONERET BILEN. TIL GLÆDE FOR ALLE. Kan du huske da... Renault 4L var en omstridt bil. Man morede sig over den og så respekterede man den. Med bagsmækken og bagsædet, der kunne lægges ned, tilbød den en eksemplarisk fleksibilitet og revolutionerede bilen. R16 var et andet stort øjeblik: Sæder, der kunne opdeles i 7 positioner, en anderledes bil, der skulle opleves. Renault 5. Mere sexet og moderne end konkurrenterne. Med sine 3 døre fandt den en plads som 70'ernes og 80'ernes lille bil. Renault Espace, en Renault, der klæder sit navn og for altid vil være "den" eksemplariske multibil. Alle husker lanceringen af Twingo, ufoen på bilmarkedet dengang. Med de syrede farver faldt bilisterne for denne Twingo. Som en glorværdig arvtager efter denne store saga gør ZOE selv sine opfindelser. På det teknologiske niveau, selvfølgelig, men ikke kun det... Designet, stilen og fokus på passagererne gør ZOE til en pioner.

27 4L Den første bil med bagsmæksbagagerum, en bil med eksemplarisk fleksibilitet. R16 Bilen, der skal opleves, blev valgt som årets bil i R5 Sexet, moderne, højtydende, gjorde den sig gældende som den lille bil i 70'erne og 80'erne. Espace 30 år efter fødslen er den stadig en reference for multibilen. Twingo Den var en ufo ved fødslen og er stadig en sikker værdi, der surfer i sin tid.

28 28 / 29

29

30 30 / 31 SMART? PER DEFINITION. Stilig, hype, fashion... Alle adjektiver klæder den. Men er det det vigtigste? Nej, det vigtigste er dig, din måde at være på, din måde at tænke på, dit åbne sind. Økologeek? Urbanetnisk? Naturfreak? Med ZOE vælger du selv.

31

32 32 / 33 ORGANIC ELECTRIC AF RENAULT DESIGN

33

34 34 / 35

35 FOKUS PÅ STIL OG PERSONLIGHED AT VÆLGE SIN GRAD AF KOMFORT, SIT UDSTYRSNIVEAU... AT GØRE SIN BIL INDIVIDUEL, FRIHEDEN SES I DE MINDSTE DETALJER. DYK HELT NED I ZOE-KATALOGET. CHROMO ZONE / ZOEs farver KREATIVT VÆRKSTED / Det indvendige miljø MÅL / Tal og måltegninger GENOPLADNING / Hvordan jeg genoplader min ZOE TILBEHØR / Disse små plusser, der betyder alt STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Den komplette liste TEKNISKE DATA / Motorydelser

36 MAT LAK ELLER METALLAK... FARVEPALETTEN FREMVISES MED EN TONE AF FØLELSER. HVID "GLACIER" (369 - ML) HVID "NACRÉ" (QNC - MEL) BLÅ "AZUR" (RPH - ML) BRUN "ARDENT" (CNF - MEL) (1) SIGNATURFORKLARING ML = Mat lak - MEL = Metallak Fotos kan afvige

37 BLÅ "ENERGY" (RNU - MEL) GRÅ "GIVRÉ" (KNV - MEL) (1) GRÅ "NEPTUNE" (KNR - MEL) SORT "ÉTOILÉ" (GNE - MEL) (1) (1) Fås kun til Intens-versionen.

38 KREATIVT VÆRKSTED LEG MED MATERIALER OG FARVER, NÅR DU VÆLGER DIT INTERIØR. LIFE STANDARDUDSTYR $ ABS-bremser $ Hill holder $ Passagerairbag, der kan afbrydes $ Frontairbags til fører og passager $ Sideairbags foran (hoved-brystkasse) $ Automatisk tænding af katastrofeblink i tilfælde af nødopbremsning $ 2 nakkestøtter bag, der kan reguleres i højden $ Handskerum (7 l) $ Eco-mode knap $ Ladekabel til Wall-box og offentlige ladestandere $ Europa-kort $ 3-punkts sikkerhedsseler foran, der kan reguleres i højden med selestrammere, der kan tilpasses $ 3-punkts sidebagsædesikkerhedsseler med selekraftbegrænser $ Caméléon lader $ Elektronisk klimanlæg med kombineret filter $ Automatisk centrallåsning af døre under kørsel $ Dynamisk elektronisk stabilitetssystem (ESP) med antihjulspinsfunktion (ASR) og understyringskontrol (CSV) $ LED kørelys $ Økonometer, batterimåler og indbygget kilometertæller $ Dækreparationssæt $ El-ruder for $ My Z.E. Connect: Fjernoplysninger i realtid om ladetilstand for batteriet $ Carminat TomTom navigation $ Renault nøglekort $ Look pack: Frontlister i blåligt krom og blåtonede bagruder $ 15" Michelin Energy E-V dæk med 15" Arobase hjulkapsler $ Sorte dørgreb bagi med præg fra ZOE designeren Arobase 15" hjulkapsel $ Dørgreb foran i bilens farve $ Forvarmning af kabine (opvarmning eller klimaanlæg) $ Optiske bi-halogenlygter $ Radio med stemmegenkendelsesfunktion $ Bluetooth, 4 dobbeltkeglehøjttalere, FM/AM tuner C-Box SD/USB/Jack $ Range OptimiZer: Varmepumpe, en ny generation af motorbremse, der genindvinder energi, og Michelin Energy E-V dæk $ Hastighedsbegrænser og fartpilot $ RENAULT R-Link: Integreret multimedietablet $ Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) $ El-sidespejle med varme blank sort $ Manuel børnesikring af dørlåse $ Blåt tekstilindtræk $ Fodgængeradvarsel "Z.E.Voice" $ ISOFIX-fastgørelsessystem på passagerforsæde og de to ydderpladser bag $ Rat, der er indstilleligt i højden og dybden Elektrisk blåt stofindtræk EKSTRAUDSTYR $ My Z.E. Fjernbetjening af batteriets opladning og for-opvarmning $ Live pack: God kvalitet af trafikoplysninger, vejrudsigt og Google-søgning $ Metallak $ 16" Michelin Energy E-V dæk med 16" $ Aérotronic aluminiumsfælge $ Radio m. studielyd "3D sound by Arkamys ", dobbeltantenne, 2 højttalerboomere, 2 dobbeltkeglehøjttalere samt 2 diskanthøjtalere $ Komfortpakke (Renault nøglekort med håndfri betjening og el-ruder for og bag m. singletouch-funktion og antiklemmesikring i førerside) $ Pluspakke (parkeringssensor bag samt lys- og regnsensor)

39 INTENS STANDARDUDSTYR = LIFE + $ Parkeringssensor bag med kamera (visualisering på skærm) $ Automatisk tænding af nærlys $ Renault nøglekort med håndfri betjening $ Europa-kort $ Regnsensor $ El-ruder for og bag (med singletouch-funktion og antiklemmesikring i førerside) $ My Z.E. Fjernbetjening af batteriets opladning og for-opvarmning $ Discover-pakke: , Renault R-Link tweet, $ Renault Assistance, vejrudsigt $ Frontlister i blåligt krom og blåtonede bagruder $ Solskærm med spejl (fører- og passagerside) 16" Michelin Energy E-V dæk med 16" $ Aérotronic aluminiumsfælge $ Taskelommer på ryggen af passagersæde $ Sort stofindtræk $ Radio m. studielyd "3D sound by Arkamys ", dobbelt antenne, 2 højttalerboomere, 2 dobbeltkeglehøjttalere $ Rat og gearstangsknop i læder* 16" Aérotronic aluminiumsfælg 17" Tech Run diamant aluminiumsfælg (ekstraudstyr) EKSTRAUDSTYR $ Metallak $ 17" Michelin Primacy dæk med 17" Tech Run diamant aluminiumsfælg * Okselæder. Sort stofindtræk

40 MÅL VI FORTÆLLER DIG DET HELE, FORDI DET ER VIGTIGT AT FORSTÅ DIN BIL. BAGAGERUMSVOLUMEN (liter) Under hattehylde 338 Med bagsædet slået ned, læsning op til loftet MÅLTEGNING (mm) A Akselafstand B Fuld længde C Overhæng foran 839 D Overhæng bag 657 E Hjulafstand foran F Hjulafstand bag G Samlet bredde over pyntelister/med sidespejle / H Højde uden last H1 Højde med last og åben bagklap J Højde bagklapkant uden last 724 MÅLTEGNING (mm) K Frihøjde med last 120 L Længde kabine M Albuebredde foran M1 Albuebredde bag N Bredde af indfatning for N1 Bredde af indfatning bag P Siddehøjde foran under overdel Q Sidehøjde bag under overdel Y Bredde af bagagerumsåbning, max. 941 Y1 Bredde af bagagerumsåbning, indvendig 899 Y2 Indvendigt frirum mellem skærm og hjul Z Højde af bagagerumsåbning 685 Z1 Maksimal lastlænge med nedslået bagsæde Z2 Højde under hylde 622 Z3 Lastlængde bag sæde 580 HJULKAPSLER & FÆLGE 15" Arobase hjulkapsel 16" Aérotronic aluminiumsfælg 17" Tech Run diamant aluminiumsfælg

41 GENOPLADNING DEN INDBYGGEDE CAMÉLÉON LADER GØR, AT ZOE KAN TILPASSES FORSKELLIGE GENOPLADNINGSSTYRKER. DENNE INNOVATION GØR, AT ZOE KAN GENOPLADES VED STANDARDOPLADNING (6-9 TIMER), ACCELERERET OPLADNING (80% PÅ 1 TIME) ELLER HURTIGOPLADNING* (80% PÅ 30 MINUTTER) AFHÆNGIGT AF EFFEKT AF LADESTATIONEN. * Pt. ikke mulig i Danmark Genopladning hjemme*. Du vil som oftest genoplade derhjemme om natten, eller i din virksomhed, mens du er på arbejde, i standardmode. Installation af en wallbox (certificeret Z.E. Ready 1.2** eller senere, mini 3 kw, installeret af en fagmand, der er godkendt af Z.E. Ready) er uundværlig for en optimal genopladning, der er helt i overensstemmelse med din el-installation. En enfaset forsyning på 220 V er tilstrækkelig til installation af denne. Du oplader dit batteri på mellem 6 og 9 timer med denne wallbox. Vore installationspartnere vil foreslå løsninger og priser, der passer til dit behov. 2. Genopladning uden for hjemmet*. På dine daglige ture kan du også genoplade din ZOE på offentlige ladestationer. Disse ladestationer kommer efterhånden på vejnettet, parkeringspladser ved indkøbscentre, parkeringsanlæg, servicestationer, virksomhedsparkeringspladser osv. Ladestationerne kan ses på R-Link, i navigationssystemet. Ladetiden afhænger af den effekt, der leveres af ladestationen (fra 3 kw til 43 kw) og altså af den lademode, der er til rådighed: Standard (3 kw), accelereret (22 kw) eller hurtig (43 kw). (Sidstnævnte er pt ikke mulig i Danmark). 3. Ladestikket er behændigt indbygget i fronten. *Ladekablet, der medfølger som standard, giver dig mulighed for at tilslutte dig alle hjemmeladestationer af typen wallbox samt offentlige ladestationer. **Z.E. Ready er et certificeret mærk fra Renault, og gælder al materiel, der installeres til opladning af Renaults elbiler. For at få brugsret til mærket Z.E Ready og kunne installere det godkendte Z.E Ready materiel, skal Renaults partnere forpligte sig til at overholde en række tekniske specifikationer og have udført overensstemmelsestests.

42 TILBEHØR ENDNU MERE STIL, KOMFORT ELLER TEKNOLOGI? RENAULT STILLER EN LANG RÆKKE TILBEHØR TIL DIN RÅDIGHED Dørpanel. Ideel til at beskytte din indstigning i Renault ZOE med stil. 2. Letmetalfælge. De hvide 15" letmetalfælge er æstetiske elementer, der gør din bil individuel med elegance og dynamik. 3. Stænklapper. Stænklapperne beskytter karrosseriet på din Renault ZOE samtidig med, at de indgår perfekt i din bils linjer.

43 Bundmåtte Design, 2. Bundmåtte Confort, 3. Bundmåtte Premium. Disse bundmåtter vil effektivt beskytte det originale tæppe i bilen og samtidig passe perfekt ind i interiøret i din ZOE. De er 100% kompatible med bilens oprindelige indretning: De "clipses" simpelthen på de tapper, der findes i bilen. Design-bundmåtten bundmåtten er af gummi. Den er nem at vedligeholde. Confort- og Premium-bundmåtterne er af tekstilmateriale. Sæt med 4 stykker.

44 Midterarmlæn. Midterarmlænet giver en bedre kørselskomfort, men det er også et praktisk opbevaringsrum. Det fås i blå, grå eller sort. 2. Sædebetræk for og bag. De skræddersyede sædebetræk beskytter bilens indtræk. De er hurtige at montere og kan vaskes.

45 Bagagerumsindsats. Den skræddersyede bagagerumsindsats giver mulighed for at anbringe forskellige (snavsede) genstande i bagagerummet uden at ødelægge det oprindelige tæppe. 2. Bagagerumsbundnet og opbevaringsnet. Disse net gør det muligt at fastgøre forskellige genstande i bagagerummet, så genstandene forbliver uskadte under transport. Tilbehøret er hurtigt at montere og letter arrangementet af dit bagagerum.

46 Parkeringssensor. Med parkeringssensor bliver du ekspert i at parkere. Fire inbyggede sensorer informerer via et lydsignal føreren om afstand til genstande bag ved bilen. 2. Ildslukker. Vore ildslukkere er i overensstemmelse med franske og europæiske normer og fastgøres enkelt med den specielle ildslukkerholder. Noget tilbehør kan først være til rådighed ved lanceringen af bilen.

47 TEKNISKE DATA MOTOR El-motorteknologi Synkron med beviklet rotor Max. styrke kw CEE (hk)/ved max. omdrejningstaleffekt (omdr/min.) 65(88)/3000 ved Max. drejningsmoment Nm CEE (Nm) / ved max. omdrejningstaleffekt (omdr/min.) 220/250 ved BATTERI Teknologi Lithium-ion Spænding i alt (volt) 400 Antal moduler/celler 12 / 192 Indlejret energi (kwh) 22 Batterivægt (kg) 290 OPLADNING Oplader Mono-trefaset indstilling fra 3 til 43 kw 3 kw (Wall-box enfaset 16 A) = 9 timer Opladningstid 22 kw (32 A trefaset opladestation) = 1 time (80 % af batteriet opladet) 43 kw (63 A trefaset opladestation) = 30 min. (80 % af batteriet opladet) GEARKASSE Gearkassetype Gearkasse med et enkelt reduktionsgear (aut.) Antal A.V. udveksling 1 YDELSER Maks. hastighed (km/time) km/t 0-80 km/t km/t (s) 4 8,6 13,5 400 m D.A m D.A. (s) 18,9 35,5 FORBRUG Rækkevidde efter NEDC (1). cyklus (km) 210 (2) Generelt konstateret rækkevidde i forstadszone: Kold årstid/tempereret årstid (km) 100 / 150 Standardforbrug (Wh/km) 146 CO 2 (g/km) (Under kørsel, bortset fra sliddele) 0 STYRETØJ Servo Ja (elektrisk) Venderadius mellem fortove (m) 10,56 Antal ratomdrejninger 2,73 HJULOPHÆNG Hjulophæng for/bag Pseudo Mac-Pherson/fleksibel aksel Ø krængningsstabilisator for/bag (mm) 23 / 25 HJUL OG DÆK Referencefælge (") 15"(LIFE). 16"(INTENS) Dækdimensioner MICHELIN ENERGY E-V: 185/65 R15 og 195/55 R16 BREMSER ABS Ja Bremseassistent (AFU) Ja Elektronisk bremsefordeling Ja ESC med CSV Ja (+ ASR) Foran: Fuld skivebremse (FS), ventileret skivebremse (VS) Ø (mm) Ventileret skivebremse 258 Bag: Tromlebremse (T), Fuld skivebremse (FS), ventileret skivebremse (VS) Ø (mm) 9" tromle Parkeringsbremse Manuel VÆGT (kg) Køreklar vægt (kg): Egenvægt (kg): 1423 Totalvægt (kg): Maks.lasteevene (3) (kg): 520 Maks. påhængsvægt m/u bremser (kg): ikke mulig (1) NEDC: New European Driving Cycle, europæisk norm for måling af emissioner og forbrug, er en normaliseret målemetode for forbrug på basis af identiske testforsøg, der er ens for alle typer biler i Europa, uanset om de har forbrændingsmotorer, el-motorer eller hybrid-motorer. Den udgør altså et objektivt kriterium til måling af forskellen i ydelse mellem modeller fra de forskellige fabrikanter. Testen udføres i to afdelinger. Bilen sættes på en rullestand og gennemgår tre gange den samme bycyklus (ECE-15 cyklus), og derefter en gang en cyklus udenfor byområder. Gennemsnittet af disse fire cyklusser giver gennemsnitsrækkevidden. (2) Godkendt rækkevidde i NEDC-cyklus på 195 km med 17" fælge. (3) Maks lasteevne er baseret på køreklar vægt uden ekstraudstyr. Den godkendte rækkevidde for bilen med blandet NEDC-cyklus (1) er på 210 km (2). Ligesom brændstofforbruget i en bil med forbrændingsmotor i reel anvendelse, er Renault ZOEs rækkevidde under indflydelse af flere variabler, som selv delvist afhænger af føreren. Niveauforskellen på de veje, der bruges, hastigheden, anvendelse af opvarmning og klimaanlæg samt den kørestil, der anvendes, er blandt de vigtigste. På en forstadsrute vil du for eksempel således generelt kunne køre omkring 100 km i den kolde årstid og 150 km i mellemvarm årstid. Derfor giver vi jer muligheden for at styre din rækkevidde med det nye instrumentbræt, og især økonometret, som hele tiden informerer dig om dit energiforbrug. Hvis du vil optimere din rækkevidde, kan du maksimere genvindingen af den forbrugte energi ved at sætte hastigheden ned og bruge "øko"-mode på klimaanlægget. Hvis du vil udnytte varmekomforten mest muligt uden at bruge ressourcerne i dit batteri, kan du programmere opvarmningen eller klimaanlægget i din bil, når den oplades: Det kaldes forvarmning. Der er lige så mange standardelementer i Renault ZOE, som du kan have i hånden. For ikke at tale om den gode praksis ved den elektriske øko-kørsel Driving eco 2, der gør, at du kan indvinde op til flere snese kilometre.

48 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR KOMPLET UDSTYRSLISTE OG EKSTRAUDSTYR TILGÆNGELIGT TIL DIN BIL. ALT DET VIGTIGSTE TIL EN SKRÆDDERSYET BIL. LIFE INTENS AKTIV OG PASSIV SIKKERHED ABS-bremser Frontairbags til fører og passager Passagerairbag, der kan afbrydes Sideairbags foran (hoved-brystkasse) Automatisk tænding af katastrofeblink i tilfælde af nødopbremsning 2 nakkestøtter bagi, der kan reguleres i højden Sikkerhedsseler foran, der kan reguleres i højden 3-punkts sikkerhedsseler med selestrammere, der kan tilpasses, foran 3 3-punkts sikkerhedsseler bagi med selekraftbegrænser Automatisk centrallåsning af døre under kørsel Dynamisk stabilitetskontrol (ESC) med antihjulspinsfunktion (ASR) og understyringskontrol (CSV) Horn på rattet ISOFIX-fastspændingssystem på ydderpladser bag og passagerforsædet Hastighedsbegrænser og fartpilot Fodgængeradvarsel "Z.E.Voice" Elektronisk bremsefordeling (EBD) Manuel børnesikring af døre KOMFORT Parkeringssensor bag * Parkeringssensor bag med kamera (visualisering på skærm) - Hill holder Elektronisk klimanlæg med kombineret filter og Eko-mode knap El-ruder for - El-ruder for og bag m. singletouch-funktion og antiklemmesikring i førerside * Flytbart askebæger/flytbar opbevaring - Solskærm - Solskærm med spejl (fører- og passagerside) - Forsæder med indbyggede nakkestøtter Elektrisk blåt stofindtræk - Lysegråt stofindtræk med smuds- og vandafvisende Teflon behandling - - Sort stofindtræk - Rat, der er indstilleligt i højden og dybden Rat og gearstangsknop i læder (1) - Renault nøglekort - Renault nøglekort med håndri betjening * Take Care by Renault: Aktive duftdiffusere, forureningssensorer og ionizer - - UDSYN BELYSNING Automatisk tænding af nærlys * Regnsensor * Optiske bi-halogenlygter LED kørelys El-sidespejle med varme OPBEVARING Handskerum (7 l) 1,5 l flaskeholder i fordøre Midterkonsol foran med opbevaring Taskelommer på ryggen af passagersæde - KOMMUNIKATION RENAULT R-Link: Integreret multimedietablet Carminat TomTom navigation Europa-kort Radiosat Mid Classic, stemmegenkendelse, Bluetooth, 4 dobbeltkeglehøjttalere, tuner FM / AM C-Box SD / USB / Jack Studielyd 3D sound by Arkamys, dobbeltantenne, 2 højttalerboomers, 2 dobbeltkeglehøjttalere bagi og 2 diskanthøjttalere

49 SPECIFIKT UDSTYR TIL ELBILER OptimiZer range: Varmepumpe, ny generation motorbremse og Michelin Energy E-V dæk (2) Økonometer, batterimåler og indbygget kilometertæller TFT farveskærm med kørecomputer og angivelse af kørestil Eko-mode knap Forvarmning af kabine (opvarmning eller køling) Caméléon lader til opladning mellem 30 minutter (3) og 9 timer med en enkelt oplader Opladestik i fronten (ladeklap under Renault-logoet) Ladekabel til Wall-box og offentlige ladestandere My Z.E. Connect: Fjernoplysning i realtid om batteriladetilstanden My Z.E. Fjernstyring af opladning af batteri og opvarmning Discover-pakke: , R-Link tweet, Renault Assistance, vejrudsigt - Live-pakke: Førsteklasses trafikoplysninger, vejrudsigt og Google-søgning UDVENDIGT Look pack: Frontliste i blålig krom samt blå mørktonede bagruder 15" Michelin Energy E-V dæk med 15" Arobase navkapsler - 16" Michelin Energy E-V dæk med 16" Aérotronic aluminiumsfælge 17" Michelin Primacy 17" Tech Run diamant aluminiumsfælge - Dækreparationssæt Renault-logo i blålig krom og Z.E. badge bagpå Metallak Dørgreb foran i bilens farve Dørgreb bagi, sorte med ZOE-designerens præg El-sidespejle med varme Komfortpakke. Renault nøglekort med håndfri betjening og el-ruder for og bag (med singletouch-funktion og antiklemmesikring i førerside) - Pluspakke: Parkeringssensor bag samt lys- og regnsensor - *Kan kun fås i en pakke (Komfortpakke eller Pluspakke). (1) Okseskind. (2) Fås ikke med 17" aluminiumsfælge. (3) Batteriet er 80% opladet fra et hurtigt offentligt ladestik. LIFE INTENS

50

51 RENAULT Z.E.-ORGANISATIONENS ENGAGEMENT Du har mulighed for at opleve elbilsteknologien under reelle forhold Du får tilbudt en række specifikke serviceydelser for elbiler: - leje af et altid driftsklart batteri afhængig af dine behov - døgnassistance ved uheld og driftsstop alle ugens dage - My Z.E. Connect tjenester. Hvis du skal have installeret en Wall-box derhjemme sætter vi dig i forbindelse med en godkendt Z.E. Ready fagmand. Du får garanti på: - køretøjet: i 2 år / ubegrænset kilometertal - den elektriske drivlinje: i 5 år / km (Kangoo Z.E., ZOE) og 3 år / ubegrænset kilometertal (Twizy). Du er sikker på, at alt arbejde bliver udført af teknikere, som er specialuddannet i Renaults elbiler. Genvinding af udtjente batterier bliver varetaget af et netværk af autoriserede virksomheder. Spørg RENAULT: kontakt vores RENAULT Z.E.-konsulenter hos forhandleren eller vores Kundeservice på

52

53

54 RENAULTS 7 KUNDELØFTER KUNDELØFTE 1*: Vi vil svare på din internetforespørgsel inden for 24 timer KUNDELØFTE 2*: Vi tilbyder dig prøvekørsel af en bil fra den modelserie, du har valgt, enten med det samme eller inden for 2 dage KUNDELØFTE 3: Vi holder dig løbende orienteret om status på din ny-bilsordre op til leveringen KUNDELØFTE 4: Vi returnerer din bil til aftalt tid og pris efter værkstedsbesøg KUNDELØFTE 5: Du vil ikke blive faktureret for værkstedsarbejde, som ikke er aftalt med dig KUNDELØFTE 6*: Vi tilbyder dig gratis vejhjælp indtil næste fabriksbestemte serviceeftersyn, når du får udført et Renault service hos os KUNDELØFTE 7*: Vi tilbyder dig prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde * Få mere information på hos din Renaultforhandler, eller Renaults kundeservice RENAULT KUNDESERVICE TELEFON:

55

56 36 / 37 RENAULT ZOE SCANNING HVAD SKER DER, NÅR MAN KIGGER UNDER MOTORHJELMEN? GENNEM RUDERNE? BAG RENAULT-LOGOET

57 RENAULT ZOE MED 5 PLADSER 100 % ELEKTRISK Motor (hk): 88 Batteri (kwh): 22 Maks. hastighed (km/t): 135 CO 2 -emissioner (g/km)*: 0 Bagagerumsvolumen (VDA) mini/maxi (liter): 338/1225 *Fra motoren under kørsel. Forbrug og godkendte emissioner efter gældende regulativer.

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationerne i bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen

RENAULT ZOE DRIVE THE CHANGE 100 % ELEKTRISK. ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationerne i bilen. RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen RENAULT ZOE RENAULT ZOE 100 % ELEKTRISK ZOE SCANNER Få alt at vide om innovationerne i bilen RENAULT R-LINK Bilens indtræden i online-verdenen DRIVE THE CHANGE HVAD ER? Navnet og logoet Renault Z.E. henviser

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Rækkevidde på 400 km* - endnu mere unik

Rækkevidde på 400 km* - endnu mere unik Renault ZOE Rækkevidde på 400 km* - endnu mere unik Med de bløde dynamiske linjer, det elegante look og det store forkromede logo midt på fronten, udtrykker Renault ZOE sin helt egen stil. Den markante

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag 1 Kravspecifikation vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Kravspecifikationens opbygning Nærværende kravspecifikation er nedenfor opbygget med beskrivelser af behov,

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer UDSTYR 60/40 splitbagdøre med visker og opvarmet rude Bagklap med visker og opvarmet rude Skydedør, højre side, med skyderude Skydedør, venstre

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault TWINGO

Tilbehørssortiment. Renault TWINGO Tilbehørssortiment Renault TWINGO Tilbehørssortiment Renault TWINGO Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

Kom til Nytårsgalla hos Renault

Kom til Nytårsgalla hos Renault Kom til Nytårsgalla hos Renault Renault CAPTUR Arctic Limited version med unik lakering og udstyr. Mere cool end nogensinde Åbent Hus 7.-8. januar kl. 11-16 Se mere på næste side Renault CAPTUR Arctic

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC PASSENGER Prisliste & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2016 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

DK-20C NISSAN e-nv200 VAREBIL Priser, udstyr og specifikationer

DK-20C NISSAN e-nv200 VAREBIL Priser, udstyr og specifikationer NISSAN e-nv200 VAREBIL Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE VAREBIL Træk Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår Vejl. udsalgspris ex. Moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR UDSTYRSLINJE OG DESIGN Pop Pop Star Lounge Cross Plus Chrome Line 5 5 a 5 Sortlakerede sidespejlkapper a 5 5 5 16 stålfælge med hjulkapsler a 5 5 5 16 alufælge 421 D D 5 5 17 alufælge 431 5 a D 5 17 alufælge,

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TRAFIC TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TRAFIC TILBEHØRSSORTIMENT GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES

Læs mere

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil.

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. SEAT Arona. Udstyr og teknik. Sikkerhed Reference Style Xcellence FR Tromlebremser bag Skive bremser bag (Kun for motorer > 100 HK) Sikkerhedsseler alarm Parkeringssensor

Læs mere

NISSAN e-nv200 VAREBIL

NISSAN e-nv200 VAREBIL NISSAN e-nv200 VAREBIL Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver UDSTYR 60/40 splitbagdøre uden ruder Skydedør, højre side, uden ruder Skydedør, venstre side, uden ruder Fuld adskillelsesvæg

Læs mere

renault clio SPORT TOURER drive the change

renault clio SPORT TOURER drive the change NY renault clio SPORT TOURER drive the change PASSIONENS ANATOMI NY RENAULT CLIO SPORT TOURER VIRKER FORFØRENDE MED SIN STÆRKE PERSONLIGHED. DE SENSUELLE KURVER, DEN UDTRYKSFULDE FRONT OG DE MUSKULØSE

Læs mere

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil.

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. SEAT Arona. Udstyr og teknik. Sikkerhed Reference Style Xcellence FR Tromlebremser bag Skive bremser bag (Kun for motorer > 100 HK) Sikkerhedsseler alarm Parkeringssensor

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE

RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE RENAULT TWIZY RENAULT TWIZY DRIVE THE CHANGE SJOVT, DESIGN, RENAULT TWIZY 100% ELETRISK. FRI, ÅBEN OG FRISK TWIZY TAGER DIG MED. RENAULT TWIZY, TIDERNE SKIFTER... Du behøver ikke længere vente på fremtiden.

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E.

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE KANGOO RENAULT EXPRESS & Z.E. Hele Kangoo på et øjeblik s. 04 Din nye kollega s. 08 Fleksibilitet,

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT

Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT Tilbehørssortiment Dacia Sandero og Sandero Stepway Et stort udvalg af funktionelt og elegant tilbehør til din bil alt sammen eftermonteres hos din Dacia-forhandler.

Læs mere

OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger

OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger INDHOLD Driftsomkostninger s. 3 Ladeløsninger s. 4 7 Nissan leverandører af ladeløsninger s.

Læs mere

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C4 Cactus Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR PureTech 82 PureTech 82 PureTech 110 e-hdi 92 ETG6 BlueHDi 100 BlueHDi 100 (EUR 5) S&S

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide KørGrønt Alt andet er helt sort Optimer din elbils rækkevide Ny teknologi nye udfordringer Elbilen er ny i den danske bilpark. Det er en anden teknologi, end vi er vant til, og udfordringen består i at

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

CLEVER TEMA: Rækkevidde

CLEVER TEMA: Rækkevidde Kære elbilist Nu har du rundet 14 dage i projekt Test-en-elbil. Vi håber, at det har været en god start med gode oplevelser. Test-en-elbil er Europas største elbilprojekt, og den rolle du spiller, er af

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Ford Ranger brugervejledning

Ford Ranger brugervejledning Ford Ranger brugervejledning Model Aldersgrænse Bæreevne Ford Ranger 37-96 måneder 30kg Oversigt over dele Del Antal Del Antal Karosseri 1 Kølerhjelm 1 Lys 4 Forhjul 2 Hjulkapsler 4 Baghjul 2 Forrude 1

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere