Nyheder klokken 14. NYHEDERNE (man-fre) TV AVISEN (man-fre) Uge Uge Uge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyheder klokken 14. NYHEDERNE 12.00 (man-fre) TV AVISEN 12.00 (man-fre) Uge 46-2005. Uge 52-2005. Uge 6-2005"

Transkript

1 Fredag den 29. april 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev Nyheder klokken 14 TV 2 lancerer nyhedsudsendelse på hverdage kl. 14, og det bringer antallet af nyhedsudsendelser på hverdage op på 12 fra midten af august Nyhedshullet i eftermiddagstimerne bliver 15. august lukket, når TV 2 NYHEDERNE lancerer en nyhedsudsendelse kl. 14. Dermed sender TV 2 på hverdage helt op til 12 udsendelser dagligt. Beslutningen om at udvide nyhedsdækningen er taget efter en uventet stærk start på den senest etablerede nyhedsudsendelse kl. 12. Den afvikles i konkurrence med en nyhedsudsendelse fra DR på samme tid, og selv om DR var først, er TV 2s udsendelse den klart foretrukne blandt danskerne. - Vi lever i en tid, hvor forbrugerne ikke har brug for en lukkelov for nyheder. Seerne vil have nyheder, når det passer dem, og det krav forsøger vi med endnu en nyhedsudsendelse at honorere, forklarer nyhedschef Michael Dyrby, TV 2 NYHEDERNE. At nyhedsudsendelser i løbet af dagtimerne i stigende grad er efter Seertal i Uge Seertal i Uge Seertallet på TV 2 klokken (3 år+): Nyheder trækker seere, og de højeste seertal ses under NYHEDERNE og regionale nyheder NYHEDERNE (man-fre) TV AVISEN (man-fre) Uge Uge Uge Uge Seerudviklingen (seere 12 år+) på hverdagsudgaverne af NYHEDERNE (blå graf) og TV AVISEN (rød) siden midten af august DR1 begyndte at sende middagsnyheder tre og et halvt år før TV 2, men alligevel blev NYHEDER- NE straks de mest sete middagsnyheder.ekstranyheder er ikke medtaget. spurgte, dokumenterer tal fra Gallups TV-meter. For eksempel viser tallene, at seerne nærmest vælter ind på TV 2 lige omkring kl. 16. Under nyhedsudsendelsen bliver seertallet omtrent fordoblet fra minutterne lige før og efter. Endnu en nyhedsudsendelse medvirker desuden til at etablere seernes nyhedsvaner, og disse vaner etableres med de mange udsendelser netop omkring TV 2. Seerne vænner sig til at tænde for fjernsynet, fordi de ved, at der leveres nyhedsudsendelser med helt bestemte intervaller. Der er andre gevinster ved en så jævn levering af nyhedsudsendelser. - Stationen får et beredskab, så vi kan gå på meget hurtigt, når der er breaking news. Det styrker os selvfølgelig i seernes bevidsthed som den førende leverandør af tv-nyheder, forklarer Michael Dyrby, der ikke er i tvivl om, at seerne vil tage godt imod en nyhedsudsendelse kl. 14. TV 2 har tidligere sendt en nyhedsudsendelse kl. 14 på hverdage, men den blev nedlagt i TV 2 DR1 Side 2 >> TV 2 dok. hædret i konkurrence med 176 programmer Dommerne om TV 2 dok.: Sindssygt farlig: Et af de bedste dokumentarprogrammer, vi nogensinde har set. Side 4 >> Ny næstformand for TV 2 DANMARK A/S En af dansk erhvervslivs meget respekterede topchefer indtræder som næstformand i bestyrelsen for TV 2 DANMARK A/S. Side 2 >> Nye kanaler på vej Flere nye TV 2-kanaler vil blive lanceret i de kommende år - den næste måske allerede til efteråret. Side 2 >> Sæsonen går i gang i dansk motorsports bedste klasse DTC-sæsonen begynder søndag - med det stærkeste felt og udsigt til den hidtil hårdeste konkurrence. Side 5 >> FOTO: TV 2 / ØSTJYLLAND FOTO: GRAND PRIX FOTO / TV 2

2 Internetannoncering på vej mod rekordår Internetannonceringen nåede i 1. kvartal ,5 millioner kroner, og det blev dermed det bedste 1. kvartal nogensinde. Fremgangen er på 24 procent i forhold til 1. kvartal og 11 procent i forhold til 4. kvartal Brancheforeningen FDIM forventer, at 2005 bliver et rekordår for netannoncering. Politiske reklamer på norsk tv Den norske kulturminister, Valgerd Svarstad Haugland, vil ophæve det generelle forbud mod politiske reklamer på tv, men i stedet begrænse disse reklamer i en afgrænset periode op til et valg, skriver norske Kampanje. Dermed tager Norge det første skridt til at ligestille forskellige reklamebærende medier. Svarstad Haugland mener, at det vil være en bedre løsning, som desuden stemmer bedre overens med reguleringen i andre lande. I Danmark er der imidlertid en klar forskelsbehandling på medietyper, hvor alle trykte medier frit og ubegrænset kan bringe politisk reklame. Det samme kan størstedelen af de elektroniske medier såsom websites og kommercielle radiostationer, mens tv som det eneste medie er afskåret fra disse reklamebudskaber. FOTO: MIKLOS SZABO / TV 2 Vi er her jo alligevel! Nyheder - også klokken 14 - ses kun som en fordel hos redaktionen, der står bag På NYHEDERNEs redaktion en tilfældig onsdag ved 13-tiden sidder journalister og andet godtfolk godt begravet foran deres pcskærme med hver deres historie at tænke på. Der hersker ro og orden. Ingen paniske tilråb og hurtige armbevægelser. Ingen stress. Studievært Per Christiansen glæder sig til at skulle stramme slipset en ekstra gang fra 15. august. Ingen jag. Ikke en dag med breaking news. Nyhedsudsendelsen klokken 12 er vel overstået, og der gøres klar til udsendelsen klokken 16. Det er på en dag, hvor regnen siler stille ned over Kvægtorvet - en glædelig nyhed for landmændene. Redaktionssekretær Kirsten Agger har været i gang siden morgenstunden. Her ved 13-tiden ser hun ud til at være helt afslappet - også selv om det er en helt ny udsendelse, hun skal have klar tre timer senere. Fra 15. august vil der kun være en time til næste udsendelse, men det ser hun kun som en fordel: - Sker der breaking news i dette tidsrum - altså mellem 12 og 16 - så tager det lige lidt ekstra tid at få produktionshjulene til at rulle. Til august skal vi være parate til at sende en nyhedsudsendelse klokken 14, og det betyder, at beredskabet står klar. Vi kan hurtigere rykke ud, siger Kirsten Agger, der sammen med studievært Per Christiansen er de bærende kræfter på middagens og eftermiddagens nyhedsudsendelser. Også Per Christiansen ser frem til at skulle stramme slipset en ekstra gang, når der fra 15. august bliver endnu et nyhedstilbud til seerne: - Hurtige deadlines og den hurtige nyhedsstrøm er klart den journalistik, jeg foretrækker, så det giver et ekstra spark til mig også at skulle producere nyheder til klokken 14. Det er en nyhedsfabrik, det her. Der bliver ikke tid til at sidde med hænderne i skødet, men det er også det, der gør det sjovt. Og vi er jo her alligevel, siger Per Christiansen. Brug TV 2s gratis vurdering af reklamer Ansvarshavende redaktør: Kaj Høivang I redaktionen: Michael Hansen, redaktør Tina Christiansen Charlotte Benn TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25, 5100 Odense C Tlf.: Fax: web: omtv2.tv2.dk Tryk: Schweitzer A/S TV 2 REKLAME leverer hurtig og gratis vurdering af annoncørernes udkast til reklamespots TV 2s reklamejuridiske afdeling har i de seneste år oplevet en klar stigning i antallet af færdigproducerede tv-reklamer. Derimod har TV 2s reklameeksperter ikke oplevet samme markante stigning i forhåndsvurderinger, selv om disse vurderinger er gratis og udføres særdeles hurtigt. De relativt færre forhåndsvurderinger giver anledning til problemer. Konsekvensen har nemlig været, at TV 2 har modtaget flere ulovlige, færdigproducerede tv-reklamer. - Vi har netop haft tre tunge reklamesager, to af dem med udenlandsk baggrund, som vi har måttet afvise på TV 2, fordi de var ulovlige i henhold til dansk lovgivning. Mange penge og meget besvær kunne være sparet, hvis reklamerne havde været til forhåndsvurdering, siger Marianne Pittelkow, chef for Reklamejura på TV 2 REKLAME. Fra 2000 til 2004 har TV 2 haft en stigning i færdige tv-reklamer på 46,2 procent. Stigningen i forhåndsvurderinger i samme periode har været på 1,8 procent. TV 2 Reklamejura tilbyder gratis vurdering af reklameudkast, og vurderingen gennemføres ofte samme dag, som udkastet afleveres. 2

3 Ny næstformand for TV 2 DANMARK A/S Kendt erhvervsleder overtager den ledige post som næstformand for TV 2 Kulturminister Brian Mikkelsen har udnævnt den 56-årige Lars Nørby Johansen til ny næstformand for TV 2 DANMARK A/S bestyrelse. Han afløser Christian Scherfig, der fratrådte som næstformand i efteråret for at blive formand for Radio- og tv-nævnet. Lars Nørby Johansen, som officielt blev næstformand på bestyrelsens generalforsamling i tirsdags, er koncernchef for Group 4 Securicor - en post, han imidlertid fratræder efter selskabets generalforsamling i slutningen af juni. Desuden er han blandt andet formand for Falck A/S samt næstformand for bestyrelsen for DONG A/S, William Demant Holding A/S og Oticon A/S. Lars Nørby Johansen. FOTO: SØREN WESSELTOFT Nye TV 2-kanaler undervejs Den første nye tv-kanal fra TV 2 går måske i luften allerede til efteråret TV 2s nye strategi, som vedtages i efteråret, vil indebære lancering af nye tv-kanaler i de kommende år. Og ifølge TV 2s adm. direktør, Peter Parbo, kan det betyde, at en ny TV 2- kanal ser dagens lys allerede i efteråret. - TV 2 skal fortsætte med at udvikle sig uanset, at vi ikke bliver privatiseret denne gang, så nye tv-kanaler ville været kommet alligevel. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvilken kanaltype det bliver og om tidspunktet for lanceringen, men i bedste fald kan vi lancere en ny TV 2-kanal sidst på året, siger Peter Parbo. En tv-kanal til efteråret vil ikke være den sidste fra TV 2. Virksomheden skal vokse, og indtjeningen skal i vejret. Én af de afgørende veje frem mod dette mål er nye, delvist brugerfinansierede tv-kanaler. Det er desuden i stigende grad vigtigt for TV 2 at frigøre sig fra den store afhængighed af de konjunkturfølsomme reklameind- TV 2s administrerende direktør, Peter Parbo. FOTO: HEIDI LUNDSGAARD / TV 2 tægter. Ved at lancere nye, delvist brugerfinansierede tv-kanaler skaffer TV 2 sig et mere stabilt indtægtsgrundlag i forhold til konjunkturerne. Flerkanalstrategien hænger samtidig også sammen med, at internationale erfaringer viser, at hovedkanaler i stigende grad kommer under pres. De store kanaler mister terræn til mindre kanaler. Én af metoderne til at imødegå denne udvikling er at lancere nye tv-kanaler for samlet set at fastholde eller udbygge den totale markedsandel. Lanceringen af først TV 2 Zulu og senest TV 2 Charlie viser, at det er en rigtig tankegang. - Lige nu arbejder vi på højtryk for at skabe os et fyldestgørende beslutningsgrundlag for at kunne afgøre, hvilken type tv-kanal vi vælger at bringe på markedet, fortæller Peter Parbo. Færre klager flere afgørelser i Pressenævnet Pressenævnet modtog i nye klagesager mod 163 i Langt de fleste kom i årets tre første kvartaler, og det betød, at nævnet inden udgangen af 2004 faktisk endte med at have afgjort flere sager end i 2003, nemlig 113 afgjorte sager i 2004 mod 76 i TV 2 og tv2.dk var genstand for i alt 11 klager over presseetik samt krav om genmæle i I to af disse sager blev klagen taget delvist til følge. I de resterende ni sager blev klagen ikke taget til følge, ligesom der ikke blev fundet grundlag for genmæle. Min Restaurant takker af med tilbageblik og finale På tirsdag den 3. maj er afgørelsens time kommet for Sisse & Per, Hanne & Nils og Mette & Nikola. Seerne skal sige farvel til parrene fra Min Restaurant og ved hjælp af sms-afstemning afgøre, hvem der har lavet den bedste restaurant og dermed vinder førstepræmien på kroner. Inden finalen løber af stabelen, tager TV 2 seerne med på et tilbageblik i Min Restaurant. Der kigges også lidt ind i fremtiden, for hvad vil de tre par lave, når restauranterne lukker og slukker efter tirsdagens finale. 3

4 Europæisk tv-pris til TV 2-dokumentar TV 2 / ØSTJYLLAND hædres med hovedpris for programmet TV 2 dok.: Sindssygt farlig Dokumentarprogrammet TV 2 dok.: Sindssygt farlig om psykotiske Niels Erik Jensen, der sidste år kaprede et tog (billedet), har vundet hovedprisen i Circom Regional, der er en europæisk sammenslutning af regionale tv-stationer. Prisen er vundet i skarp konkurrence med 176 programmer fra 21 lande, bl.a. flere programmer fra det britiske BBC. Dokumentaren TV 2 dok.: Sindssygt farlig, der er tilrettelagt af Irene Thyrri, TV 2 / ØST- JYLLAND, skildrer, hvordan det psykiatriske system ikke kan stille noget op over for patienter, der ikke vil i behandling og bliver mere og mere sindssyge og farlige. Programmet er helt usædvanligt, fordi Niels Erik Jensen har lavet optagelser af sig selv, mens han var allermest psykotisk. Sindssygt farlig vandt hovedprisen på euro for det bedste dokumentarpro- gram, og det skete med bl.a. følgende begrundelse: Hvad kan vi sige? Dommerne finder, at dette er et af de bedste dokumentarprogrammer, de nogensinde har set. Ekstraordinært! Et strålende valg af musik og en strålende klipning. Et virkelig godt journalistisk produkt. Det er ikke første gang, dokumentarfolkene på TV 2 / ØSTJYLLAND under ledelse af redaktionschef Lars Høj vinder priser. For et par år siden FOTO: HENRIK JENSEN / TV 2 vandt TV 2 / ØSTJYLLAND en Circompris for dokumentarprogrammerne Reportageholdet: Smuglerjagt (sendt på TV 2). Ole Grønbæk, der klippede TV 2 dok.: Sindssygt farlig, blev i november valgt til Årets klipper 2004 på Tvfestival.dk for klipningen af TV 2- dokumentarserien Forbandede barndom - også fra TV 2 / ØSTJYLLAND. TV 2 / ØSTJYLLANDs fotograf Michael Lindebjerg, der bl.a. har fotograferet en række dokumentarer til TV 2, er flere gange kåret til Årets tv-fotograf, senest i marts 2004 for fotograferingen af Forbandede barndom. TV 2 dok.: Sindssygt farlig blev vist på TV 2 den 29. november 2004 og genudsendes på TV 2 tirsdag den 10. maj klokken TV 2-redaktør er Thomas Breinholt. Skjult reklame i Nyhedsmagasinet på DR1 Der var skjult og ulovlig reklame i Nyhedsmagasinet på DR1, da programmet den 15. marts i år forsøgte at demonstrere størrelsesforskellen på mænds og kvinders hjerner ved hjælp af klumper med hakket oksekød. Det har Radio- og tv-nævnet besluttet. I programmet udtalte værten: Lad os nu sige, at vi har to hjerner her illustreret ved frisk oksekød fra ISOs slagter i Lyngby. Radio- og tv-nævnet finder oplysningen om ISO for unødvendig og unaturlig og uden relevans og mener, at oplysningen alene indeholder en reklameværdi for ISO. Nævnet finder derfor, at der i programmet sker en uberettiget fremhævelse af ISO. Nævnet tager dog også DRs beklagelse til efterretning, idet omtalen af ISO udelukkende skyldtes en spontan fejl, der ikke fremgik af manuskriptet til udsendelsen. Holger K. Nielsen: Drop landsmøde-tv Hvis nogen mener, at landsmøde-reportager er noget af det ypperste public servicetv, tager de ifølge SFs medieordfører, den afgående partiformand Holger K. Nielsen, helt fejl. SFs medieordfører skriver i en tv-anmeldelse i Ekstra Bladet, at DR1s landsmødeprogrammer intet har med public serviceforpligtelse at gøre, og at der intet samfundsoplysende er i disse reportager. Han opfordrer til at stoppe disse programmer, hvilket i øvrigt vil hæve landsmødernes kvalitet, hvis de ikke skal iscenesættes af hensyn til tv, som han udtrykker det. Man kan altså ikke byde folk at skulle se og høre på Line Barfod lige efter, at aftensmaden er fortæret. Et godt råd til den nye generaldirektør: Luk det lort, skriver Holger K. Nielsen efter DR1s dækning af landsmødet i Enhedslisten. Han opfordrer i stedet til at bringe nogle af DR2s samfundsoplysende programmer på DR1. Der findes mennesker med kæmpestore hjerter og et helt utroligt overskud til at tage sig af andre. Sådan et menneske er amerikanske Susan Tom. Mother Teresa i moderne udgave Mandag den 2. maj viser TV 2 den amerikanske dokumentar Mit kød og blod om Susan Tom fra Fairfield i Californien, der er enlig mor til to sønner fra et tidligere forhold. Herudover er hun adoptivmor til ikke færre end 11 alvorligt syge og handicappede børn. Programmet følger livet i den usædvanlige familie i et år og viser, hvordan Susan og børnene finder styrke i den daglige kamp for at komme overens med tilværelsen. FOTO: TV 2 4

5 Motorsport DTC-premiere direkte på TV 2 Zulu Det stærkeste felt nogensinde er klar til sæsonpremieren på Danish Touringcar Championship, der er dansk motorsports superliga DTC - nu også på TV 2 Sputnik Som noget nyt kan alle løbene nu også ses direkte på TV 2 Sputnik. Hvis tilskuerne eller seerne går glip af en fed overhaling, et intenst close race om eftermiddagen eller vil se løbene igen, så kan de nu logge sig ind på sputnik.dk fra søndag aften og se eller gense præcist det, de har lyst til. Alle løb vil blive liggende i arkiv hele sæsonen igennem. For at se løbene skal der tegnes et almindeligt basis-abonnement til TV 2 Sputnik. Det koster 49 kroner om måneden. Casper Elgaard, BMW, og Henrik Lundgaard, Toyota. Der er lagt op til en af de hårdeste sæsoner nogensinde, når årets Danish Touringcar Championship skydes i gang på FDM Jyllands-Ringen på søndag den 1. maj og direkte på TV 2 Zulu. Intet færre end 25 biler kommer til start i årets serie, og efter sidste sæsons stemningsmættede afslutning skal Casper Elgaard, Århus, i år forsøge at forsvare sin prestigefyldte titel, og det bliver næppe nogen let sag. En række af seriens andre stærke navne er topmotiverede efter at være skiftet til nye teams og andre biler, så det store spørgsmål er, om mesteren kan genvinde titlen. - Ja, det kan jeg, siger Casper Elgaard uden tøven i stemmen: - Jeg befinder mig i nok det bedste team, der er i DTC, har en god bil og nogle gode mekanikere, og jeg mener selv, jeg har bevist, at jeg er én, der kan vinde løb, så hvorfor skulle jeg ikke kunne gøre det i 2005? Rent mentalt vurderer køreren fra Team Essex Invest ikke, at årets udfordring er væsentligt anderledes end sidste år. - Der er selvfølgelig den ændring, at alle løb tæller i år, så det er mere vigtigt, at man fuldfører. Det gælder om at være med fremme hele tiden og vinde nogle af løbene, og jeg tror helt sikkert på, at vi kommer til at kæmpe med Toyota om mesterskabet igen i år, siger Casper Elgaard. Mens Casper Elgaard fortsætter i samme team og i samme bilmodel som sidste år, så har hans to forgængere på kongetronen skiftet arbejdsgivere til den nye sæson. Jason Watt, Herlev, og Jan Magnussen, England, vil ved åbningsløbet debutere som henholdsvis Volvo- og Toyota-kørere. - Jeg synes, at chancerne for at genvinde titlen er gode, men jeg tror også, at det bliver hårdere end nogensinde før, lyder vurderingen fra Jan Magnussen, der i år starter for Team Den Blå Avis: - Men med teamet omkring mig og deres indsats har vi en god chance. Toyotaen er utroligt letkørt, og da jeg altid har kørt med forhjulstræk i standardvogne, er der kun lidt, jeg har skullet vænne mig til. Teamet har været super forberedt, så jeg har glædet mig til hver eneste gang, hvor vi har skullet teste. Men der er ingen tvivl om, at Casper og John (Nielsen, red.) bliver hele feltets hårdeste konkurrenter, siger han. For en af feltets andre profiler, Jason Watt, har vinterhalvåret budt på større udfordringer. Han er gået til Volvo Motorsport Danmark, der med S60-modellen råder over feltets største bil. - Det har været hårdt, når man har vænnet sig til at køre den samme bil i tre år, og Volvoen kører altså noget anderledes. Men omvendt bliver det også spændende med et nyt, energisk og optimistisk team, siger 2002-mesteren, Jason Watt: - Jeg fornemmer, at det er en god pakke. Mit nye team ved, hvad de laver, og jeg tror, jeg kan bidrage med den know how, der gør, at vi kommer op på et højere niveau. Men konkurrencen bliver jo hårdere end nogensinde. Det siger man godt nok hvert år, men det passer rigtigt godt i år. Der bliver endnu bedre materiel til topkørerne, og der kommer mange privatkørere, som får lige så godt materiel som fabrikskørerne, siger han. TV 2 Zulu sparker hestekræfterne i gang fra klokken 12 på søndag og med direkte DTC-finale klokken 15. Studievært er Morten Stig Christensen. Kommentatorer er Jens Winther Jr. og Nick Horup. FOTO: GRAND PRIX FOTO / TV 2 5

6 Er kongehuset pengene værd? TV 2-dokumentar spørger, om de kongelige er en god forretning 80 millioner kroner. Så meget koster de kongelige det danske samfund om året. Men er de pengene værd, og hvad leverer de til gengæld ud over ugentlig underholdning i de kulørte blade? Mandag den 2. maj viser TV 2 dokumentarprogrammet En kongelig forretning, der går bag om kulisserne under forberedelserne til Dronning Margrethes og Prins Henriks statsbesøg i Japan sidste efterår. Programmet følger blandt andet dronningen og prinsen i de private stuer på Fredensborg, mens de planlægger deres stramme program for statsbesøget i detaljer sammen med hofmarskalen. Dronningen og prinsen er meget bevidste om, at de tiltrækker spotlyset, og at den effekt kan bruges kommercielt til fordel for Danmark. Men der skal sorteres i alle de forslag, som erhvervslivet har til regentparret. For hoffet er der Fra regentparrets besøg i Japan. Dronning Margrethe hilser på en japansk-produceret robot. en hårfin grænse mellem at hjælpe dansk erhvervsliv med værdighed og blive en slags Disney-figurer, der stiller op til hvad som helst. I erhvervslivet mener man, at kongehuset er god reklame for danske produkter, så når de royale tager på besøg i udlandet, følger en hale af fremtrædende erhvervsfolk med i håbet om at gøre forretninger. Det er Fjernsynsforeningen, der har produceret En kongelig forretning. TV 2-redaktør er Thomas Breinholt. FOTO: TV 2 Simone sælger! Drømme går i opfyldelse på stribe for Simone Egeriis, der blev verdenskendt i Danmark, da hun suverænt vandt i kategorien juniorsang i efterårets udgave af Scenen er din!. Hendes debutalbum Vindens Farver har gjort en entre, som kun er få forundt: På blot en uge har cd en solgt i over eksemplarer og ligger på en soleklar førsteplads på den officielle danske hitliste - oven i købet med med et salg, der er tre gange større end nummer to på listen. I weekenden havde Simone sin store debut på live-siden, hvor hun var gæstesolist i en Stig Rossen-koncert. Overraskelsen var stor, da Stig Rossen på scenen kunne overrække Simone hendes første guldplade for det imponerende salg af cd en. På internettet har Simone også medgang. Her har singlen Vindens Farver status som det mest downloadede nummer på flere online salgssteder. Anden omgang af Scenen er din! er snart slut - i aften gælder det den sidste og direkte delfinale, og næste fredag er det så tid til den store finale i Scenen er din! Simone har vind i sejlene med debut-cd en Vindens Farver. FOTO: LARS H. Producerassistent (vikariat) til TV SYD TV SYD søger snarest muligt en producerassistent. Der er tale om et vikariat på ét år. Producerassistenten samarbejder med produceren om afviklingen af dagens programmer. Ud over at holde styr på dagens udsendelser skriver producerassistenterne tekst-tv, lægger indslag ud på internettet, skriver pressemeddelelser, passer båndarkivet og meget mere. TV SYD forventer, at producerassistenterne er initiativrige, engagerede og selvstændige. Derudover skal producerassistenterne have ordenssans og kunne skrive fejlfrit dansk. Arbejdet kan i perioder være meget stresset, så du skal kunne arbejde under pres. Arbejdstiderne er skiftende. Der er både vagter mellem 9 og 16 og vagter mellem 13 og Der arbejdes også i weekender og på helligdage. Det er vigtigt, at det er sjovt at arbejde på TV SYD. Og det skal du bidrage til. Yderligere oplysninger fås hos tillidsmand John Melin eller produktionschef Finn Jørgensen på tlf.: Vi skal have din ansøgning senest tirsdag den 17. maj. Ansøgning sendes til: Produktionschef Finn Jørgensen TV SYD El-vej 2 B 6000 Kolding 6

7 Reklamefilmenes Top10 Uge 15 Top 10 listen bygger på TV 2s»Den Glade Seer«, som er en opgørelse over de mest populære reklamefilm. På hjernen TDC DDB Danmark Moland Film Co. Hunden-Miele støvsuger Miele Just/Kidde Minerva Film 1 Ugens tv-sening april 2005 Kanal Alle seere Seerandel i % Seere år Seerandel i % Hele døgnet Uge 16 Hele døgnet Uge 16 TV 2 5 t 59 min 36 6 t 03 min 36 TV 2 Zulu 0 t 25 min 2 0 t 38 min 4 TV 2 Charlie 0 t 09 min 1 0 t 06 min 1 DR1 4 t 39 min 28 4 t 05 min 24 DR2 0 t 56 min 6 0 t 41 min 4 TV3 0 t 56 min 6 1 t 19 min 8 TV3+ 0 t 40 min 4 0 t 54 min 5 Viasat Sport t 06 min 1 0 t 09 min 1 Kanal 5 0 t 25 min 2 0 t 36 min 4 TV Danmark 0 t 42 min 4 0 t 53 min 5 Voice TV 0 t 02 min 0 0 t 03 min 0 Discovery 0 t 10 min 1 0 t 13 min 1 MTV 0 t 02 min 0 0 t 03 min 0 DK4 0 t 07 min 1 0 t 04 min 0 Andre 1 t 53 min 11 1 t 13 min 7 I alt 16 t 50 min t 00 min Toyota Rava 4 Toyota Danmark Wibroe, Duckert & 3 Partners 4 Radiator Schulstad Brød Halbye, Kaag & Thompson Friendly Film 5 67 Pattebarn Rådet For Større Færdselssikkerhed Propaganda McCann Treshow FilmProduction Gallapremiere Toms Gruppen Kristelig A-Kasse Kristelig Fagbevægelse Kristelig fagbevægelse Deluca Film Omega 3 plus Kohberg Brødfabrik Scan-Ad Odense Locomotion Chipskongen Jolle Kims Xpress 3220 Telia Mobile Propaganda McCann Chost Wilke Markedsanalyse spørger hver uge 500 seere, i alderen år, hvilke tre reklamefilm, der har været vist på TV 2 inden for de sidste syv dage, de synes bedst om? Oplysningerne er fra oven: Filmtitel, annoncør, bureau og producent. Kommerciel seerandel Tv-station Uge (til 24. april) TV 2, Zulu og Charlie 62,3 63,1 Viasat 21,7 20,7 TV Danmark 13,6 13,3 Discovery 1,9 2,4 MTV 0,5 0,6 Kommercielle seerandele i procent blandt de årige. Regionalprogram Tv-station Tv-rating Share (i procent) TV2/NORD 20,1 65 TV 2 / ØSTJYLLAND 19,5 64 TV/MIDT-VEST 18,4 64 TV 2/FYN 17,8 54 TV2 ØST 16,8 55 TV SYD 15,8 50 TV 2/ Lorry 11,6 40 Seertal i procent (12 år+) til de regionale nyhedsudsendelser i sidste uge. Top 20 blandt årige april 2005 inkl. gennemsnitsseertal for nyhedsudsendelser (i procent) Nr. Kanal Program Seertal Share i pct. 1. TV 2 Bad Company TV 2 Station DR1 Rejseholdet TV 2 Vild med dans TV 2 Desperate Housewives DR1 Kontant TV 2 Forældre forfra TV 2 Min Restaurant DR1 Good Will Hunting TV 2 Scenen er din! TV 2 Station 2 Efterlyst TV 2 2KO: SAS Ligaen TV 2 Min Restaurant - Take Away DR1 Kapring på åbent hav TV 2 Dags Dato TV 2 NYHEDERNE og FINANS (gns.) TV 2 Have haves TV 2 Vild med dans - trin for trin TV 2 Hvem vil være millionær? DR1 Søndag

8 Top 25 i ugen april 2005 Nr. Kanal Program Seertal Share i pct. FOTO: THOMAS MAROTT / TV 2 Når dokumentar er superaktuel Undersøgende journalistik på tv er typisk et længerevarende projekt, som derfor vil have svært ved at være dagsaktuel. Men TV 2s programplanlægning, redaktøren på TV 2 dok., Lasse Bjerre, og produktionsselskabet B-Film viste i sidste uge, at det kan lade sig gøre at sende superaktuel dokumentar, der går i dybden med et problem. Oprindeligt var TV 2 dok.: Panik på boligmarkedet programsat til torsdag den 28. april - med levering til TV 2 dagen forinden. Men da debatten om boligmarkedet eksploderede onsdag den 20. april, tilbød programmets tilrettelægger Klaus Birch, B-Film, at fremskynde færdiggørelsen af dokumentaren, hvis TV 2 kunne skaffe en tidligere plads i programfladen. Efter fem minutter var der svar: TV 2 fandt et nyt sendetidspunkt torsdag den 21. april - og Klaus Birch, klipper Mico Eggert og onlinetekniker Morten Raarup gik onsdag den 20. april i gang med at færdiggøre programmet. Efter 29 timer var TV 2 dok.: Panik på boligmarkedet færdig. Udsendelsen blev afleveret til TV 2 klokken samme dag, som programmet skulle sendes klokken 20. Og seertallene viste, at mange - især yngre voksne danskere - gerne ville se den tankevækkende udsendelse om den vanvittige udvikling på boligmarkedet, om hvem der har vundet og tabt og om konsekvenserne af rentevariable og afdragsfri lån og de stigende priser. Blandt alle seere fulgte med. Undersøgende dokumentar har ofte flest ældre seere, men i dette tilfælde var seertilslutningen blandt de årige høj (share 38), selv om TV 2 dok. var i konkurrence med et af DR1s mest populære programmer blandt de årige, nemlig Hokus Krokus, som denne dag fik en share på 41 procent blandt de årige. bagsiden Tina og Jakob var et af de unge par, som TV 2 dok. fulgte i udsendelsen Panik på boligmarkedet. De er førstegangskøbere i kamp for at få en bolig i København. 1. DR1 Kontant TV 2 Station DR1 Rejseholdet TV 2 Vild med dans TV 2 Hvem vil være millionær? DR1 Mig og min lillebror TV 2 Scenen er din! TV 2 Forældre forfra TV 2 Bad Company DR1 Hammerslag DR1 Søndag TV 2 Dags Dato TV 2 Min Restaurant TV 2 Station 2 Efterlyst DR1 Good Will Hunting DR1 Hokus Krokus TV 2 Desperate Housewives TV 2 Have haves DR1 aha! DR1 Mit ømme punkt TV 2 Min Restaurant - Take Away DR1 En kongelig familie TV 2 TV 2 dok.: Panik på boligmarkedet DR1 Kapring på åbent hav DR1 Konsum Seertal for nyheder og vejret - uge 16 (seere på 12 år+) Nr. Kanal Program Seertal Share i pct. 1. TV 2 NYHEDERNE TV 2 Regionalprogram DR1 TV AVISEN TV 2 NYHEDERNE og FINANS TV 2 Regionale nyheder DR1 TV AVISEN fredag-søndag DR1 SportNyt TV 2 VEJRET (gns. af uds. efter kl. 18) TV 2 SportsNyhederne TV 2 NYHEDERNE og FINANS TV 2 Regionale nyheder DR1 Nyhedstime mandag-torsdag TV 2 SportsNyhederne TV 2 NYHEDERNE og FINANS TV 2 SportsNyhederne TV 2 Regionale nyheder TV 2 NYHEDERNE og FINANS DR2 Deadline DR2 Deadline DR1 TV AVISEN lørdag-søndag TV 2 NYHEDERNE 12 og FINANS - hverdag TV 2 Regionale nyheder DR1 TV AVISEN hverdag TVDK 15 minutter / DR1 TV AVISEN DR1 SportNyt

Underholdning med værdier

Underholdning med værdier Fredag den 20. maj 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev FOTO: HENRIK OHSTEN / TV 2 TV 2s underholdningsredaktører giver deres bud på programsuccesen Shares på 54, 52, 52 og 45 procent er usædvanligt høje. Men

Læs mere

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker

TV & RADIO. Hele AN-TVs menu. Slå op og se: Pr. 1. marts 2013. Tv til dit behov - med TilvalgsPakker TV & RADIO Pr. 1. marts 2013 Slå op og se: Tv til dit behov - med TilvalgsPakker Hele AN-TVs menu 23 radiokanaler Lige til at trække ud af antennestikket Ekstra tilbud: Digitale TvPakker Så er der SERVERET!

Læs mere

- i nærkontakt med dine kunder

- i nærkontakt med dine kunder - i nærkontakt med dine kunder KØBENHAVNERNES EGEN TV KANAL Kanal København - i nærkontakt med dine kunder - ses af ikke mindre end 819.000 mennesker per måned. Kanal København har sendt siden 1989. Kanal

Læs mere

Ugens TV tal. Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: "TNS Gallup TV Meter"

Ugens TV tal. Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: TNS Gallup TV Meter PRESSEMEDDELELSE Seertal uge 51 (13. 19. dec 2004) Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: "TNS Gallup TV Meter" TNS Gallup måler hvert døgn på vegne af DR TV, TV 2/DANMARK, TV3, TvDanmark

Læs mere

Analogt sluk rammer TV 2

Analogt sluk rammer TV 2 Fredag den 24. juni 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev FOTO: HEIDI LUNDSGAARD / TV 2 Politikernes udmelding om et sluk for det analoge sendenet i 2009 sætter TV 2s økonomiske fremtid under pres - nødvendigheden

Læs mere

Charlie - tv for voksne

Charlie - tv for voksne Fredag den 27. februar 2004 TV 2s eksterne nyhedsbrev FOTO: CARSTEN ANDERSEN / TV 2 Formel 1 direkte på TV 2 og TV 2 Zulu TV 2 og TV 2 Zulu tager hul på Formel 1-sæsonen med årets første løb direkte fra

Læs mere

DI-indspil til medieforlig 2014

DI-indspil til medieforlig 2014 DI-indspil til medieforlig 014 Nyt medieforlig medio 014 1. Baggrund Det nuværende medieforlig gælder for 013-014. Der skal derfor indgås nyt forlig i 014 for de efterfølgende år. Medieaftalen sætter de

Læs mere

Ny TV 2-adresse i København

Ny TV 2-adresse i København Fredag den 17. juni 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev FOTO: TROELS HANSEN TV 2s kommende hjemsted i København har adresse på Teglholm Allé. Gode råd om tv-reklamer? Så spørg Marianne Pittelkow TV 2s reklamejuridiske

Læs mere

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken.

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. 143 MHz C+ Come Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. C+ First Kræver Canal+ Film pakken. C+ Hits Kræver Canal+ Film pakken. TV Dram 156 MHz C+Act Kræver Canal+ Film pakken. TV

Læs mere

IKKE SOM DE ANDRE IKKE SOM DE ANDRE

IKKE SOM DE ANDRE IKKE SOM DE ANDRE IKKE SOM DE ANDRE DE, DER ER TOSSEDE NOK TIL AT TRO, AT DE KAN GØRE EN FORSKEL, ER DEM, DER GØR DET I dag har du adgang til tusindvis af radio-/tv-kanaler og nettjenester. Og udbuddet fra de multinationale

Læs mere

TV 2 ØSTJYLLAND Skejbyparken 1 8200 Århus N. København den 6. marts 2007. Klage over skjult reklame for diverse virksomheder på TV 2 ØST- JYLLAND

TV 2 ØSTJYLLAND Skejbyparken 1 8200 Århus N. København den 6. marts 2007. Klage over skjult reklame for diverse virksomheder på TV 2 ØST- JYLLAND RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 ØSTJYLLAND Skejbyparken 1 8200 Århus N København den 6. marts 2007 Klage over skjult reklame for diverse virksomheder på TV 2 ØST- JYLLAND Kirsten Sparre har ved mail af 14. september

Læs mere

Denmark on Screen satser på at markedsføre

Denmark on Screen satser på at markedsføre Fredag den 19. marts 2004 TV 2s eksterne nyhedsbrev FOTO: PER ARNESEN / TV 2 Jesus & Josefine på vej til Cannes internationalt tv Jesus & Josefine står over for et internationalt gennembrud. På verdens

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att. DR Jura, Politik og Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att. DR Jura, Politik og Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att. DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 31. januar 2012 Sagsnr: 2011-014198 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Juridisk Politisk Sekretariat RADIO- OG TV-NÆVNET 5. juli 2010 Sagsnr: 2009-012920 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

TV 2 Sport Jenagade 22 2300 København S. Att.: Adm. direktør Claus Bretton-Meyer. København den 8. januar 2008

TV 2 Sport Jenagade 22 2300 København S. Att.: Adm. direktør Claus Bretton-Meyer. København den 8. januar 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 Sport Jenagade 22 2300 København S. Att.: Adm. direktør Claus Bretton-Meyer København den 8. januar 2008 Klage over ulovlig tv-reklame for Danske Spil A/S sendt på TV 2 Sport Henrik

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 12. oktober 2007

TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 12. oktober 2007 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 12. oktober 2007 Klage over skjult reklame for produkter fra Ole Henriksen i Nyhederne sendt på TV 2 Peter W. Rasmussen

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over henvisning til Sputnik.dk i en udsendelse på TV 2 NEWS.

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over henvisning til Sputnik.dk i en udsendelse på TV 2 NEWS. TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 2. juli 2012 Sagsnr.: 2011-027308 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

r e k l a m e r TV 2 har fokus på effekten af tv-reklamer og går straks i dialog med Annoncørforeningen r e k l a m e r

r e k l a m e r TV 2 har fokus på effekten af tv-reklamer og går straks i dialog med Annoncørforeningen r e k l a m e r Torsdag den 6. maj 2004 TV 2s eksterne nyhedsbrev Reklamer til debat TV 2 har fokus på effekten af tv- og går straks i dialog med Annoncørforeningen Når man studerer tv-reklamemarkedet, er der en verden

Læs mere

RadioRadio, Aarhus 26/4 2014

RadioRadio, Aarhus 26/4 2014 RadioRadio, Aarhus 26/4 2014 Undskyld. Men: Axel F med Harold Faltenmeyer var den Classic lytterne i Skandinavien reagerede mest positivt på i 2013. Det skal ikke ses om en opfordring til at playliste

Læs mere

Filmfotograf og VJ siden 1997. Medlem af Dansk Filmfotografforbund DFF. Reel: http://kennethsorento.com

Filmfotograf og VJ siden 1997. Medlem af Dansk Filmfotografforbund DFF. Reel: http://kennethsorento.com CURRICULUM VITAE Filmfotograf og VJ siden 1997. Medlem af Dansk Filmfotografforbund DFF. Reel: http://kennethsorento.com VJ / ONE MAN ONE CAMERA Tusinde tak for denne her gang, det har været super fedt

Læs mere

Forbrug af film- og tv-serier og pirateri i danske husstande 2013

Forbrug af film- og tv-serier og pirateri i danske husstande 2013 Side 1 af 12 YouSee A/S, Presse DATO 17/4-2013 INITIALER BWJ/IKJE Version: FINAL Forbrug af film- og tv-serier og pirateri i danske husstande 2013 Forord Denne analyse er den fjerde i en række, som YouSee

Læs mere

Små kanaler går frem

Små kanaler går frem Fredag den 1. april 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev KILDE: GALLUP TV-METER Vækst og underskud på TV 2 i 2004 Tv-seningen i 1. kvartal: Små kanaler går frem TV 2-kanalerne havde samlet fremgang i 1. kvartal

Læs mere

Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 678 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne

Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 678 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 678 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne d. 8/1 1987 kl. 18,00 " Underholdning til salg " DR. 1.... d. 8/1 1989 kl. 19,20 " Steen Bramsen

Læs mere

Nabolands-tv i dansk digitalt tv

Nabolands-tv i dansk digitalt tv Nabolands-tv i dansk digitalt tv Eri k No r d a h l Sv e n d s e n Mediesekretariatet, Styrelsen för Bibliotek og Medier DTT i Danmark Distributionen af tv digitaliseres på alle platforme. På satellit

Læs mere

Få kvinder og masser af mænd

Få kvinder og masser af mænd Få kvinder og masser af mænd Overblik over resultaterne af Netværket K2 og Dansk Journalistforbunds undersøgelse af kønssammensætningen blandt ledere på 42 danske nyhedsmedier Kvinder er underrepræsenterede

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

GRAFIKKER AF HOVEDRESULTATER 2015

GRAFIKKER AF HOVEDRESULTATER 2015 GRAFIKKER AF HOVEDRESULTATER 2015 Danske husstandes forbrug på de medierelaterede udgiftsposter stiger og udgør i 2012*) 11,3 % af husstandenes samlede forbrug mod 5,5 % i 1994. For husstande med de laveste

Læs mere

Reklameforbud vil være ineffektivt. Martin Keller (tv.) og Ketil Teisen holder jul i rumskibet.

Reklameforbud vil være ineffektivt. Martin Keller (tv.) og Ketil Teisen holder jul i rumskibet. Fredag den 13. maj 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev Engelsk analyse af børns fedme og reklamer: Reklameforbud vil være ineffektivt Den engelske kontrolmyndighed Ofcom undersøgte børns fedme og fødevarereklamer

Læs mere

DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET

DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET» Danske Spil brugte i 2010 for første gang brevet til at rekruttere spillere til et

Læs mere

Seertal uge 9 (25. feb - 2. mar 2008) Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: "TNS Gallup TV-Meter"

Seertal uge 9 (25. feb - 2. mar 2008) Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: TNS Gallup TV-Meter Seertal uge 9 (25. feb - 2. mar 2008) Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: "TNS Gallup TV-Meter" Klik her for at hente en udskriftsvenlig udgave i PDF-format (kræver Adobe Acrobat Reader).

Læs mere

Seertal uge 19 (5. - 11. maj 2008) Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: "TNS Gallup TV-Meter"

Seertal uge 19 (5. - 11. maj 2008) Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: TNS Gallup TV-Meter Seertal uge 19 (5. - 11. maj 2008) Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: "TNS Gallup TV-Meter" Klik her for at hente en udskriftsvenlig udgave i PDF-format (kræver Adobe Acrobat Reader).

Læs mere

VI GI R DIG. Vil du også have Danmarks bedste bredbånd? Læs mere om vores aktuelle kampagnetilbud og hvorfor vi har Danmarks bedste bredbånd.

VI GI R DIG. Vil du også have Danmarks bedste bredbånd? Læs mere om vores aktuelle kampagnetilbud og hvorfor vi har Danmarks bedste bredbånd. VI GI R DIG Vil du også have Danmarks bedste bredbånd? Læs mere om vores aktuelle kampagnetilbud og hvorfor vi har Danmarks bedste bredbånd. 2 Fibernet forbinder dig med fremtiden Fiberbredbånd med garanteret

Læs mere

Per Mikael Jensen ny adm. direktør for TV 2

Per Mikael Jensen ny adm. direktør for TV 2 Fredag den 17. marts 2006 TV 2s eksterne nyhedsbrev Per Mikael Jensen ny adm. direktør for TV 2 FOTO: THOMAS MAROTT TV 2s kommende adm. direktør kommer fra en post som chefredaktør og Vice President for

Læs mere

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Fotografering af de kongelige har jeg som hobby. Begivenhederne vælges fra den kongelige kalender på Internettet eller fra dagspressen. For at komme tæt på, ved

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Kortlægning af PS-mediers brug af internettet som platform for publikation af nyheder

Kortlægning af PS-mediers brug af internettet som platform for publikation af nyheder Kortlægning af PS-mediers brug af internettet som platform for publikation af nyheder Af journalistisk lektor Filip Wallberg Center for Journalistik, Syddansk Universitet Odense, marts 213 1 af 5 Forord

Læs mere

TV Danmark V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 20. januar 2004

TV Danmark V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 20. januar 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET TV Danmark V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 20. januar 2004 Klage over reklameafbrydelser i diverse programmer på TV Danmark Ditlev Brodersen

Læs mere

OL-sening i top. Rig respons på Operation X dokumentar

OL-sening i top. Rig respons på Operation X dokumentar Fredag den 20. august 2004 TV 2s eksterne nyhedsbrev FOTO: ALLSPORT / TV 2 seertal OL er populært hos seerne, som foreløbig har brugt knap syv timer hver på OL-tv Danskernes interesse for OL er bemærkelsesværdigt

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

SBS TV A/S v. Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1 1570 København V

SBS TV A/S v. Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1 1570 København V SBS TV A/S v. Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1 1570 København V RADIO- OG TV-NÆVNET Mediesekretariatet 30. april 2009 Sgsnr. 2009-005653 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

Rekordsalg af reklamer for tredje år i træk

Rekordsalg af reklamer for tredje år i træk Fredag den 11. november 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev Rekordsalg af reklamer for tredje år i træk FOTO: B-FILM FOTO: JENÖ FARKAS / TV 2 TV 2 har succes med forstærket fokus på dokumentation, effekt og

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening. Maj 2009

Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening. Maj 2009 Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening Maj 2009 Undgå nitter vælg dine egne favoritter Med Digitalt kabel-tv får du adgang til Danmarks bredeste og mest fleksible udbud af

Læs mere

DR TV-BYEN 2860 Søborg Att.: Peter Kyhl. København den 26. april 2006. Klage over skjult reklame for Symantec Norton Internet Security på DR1

DR TV-BYEN 2860 Søborg Att.: Peter Kyhl. København den 26. april 2006. Klage over skjult reklame for Symantec Norton Internet Security på DR1 RADIO- OG TV-NÆVNET DR TV-BYEN 2860 Søborg Att.: Peter Kyhl København den 26. april 2006 Klage over skjult reklame for Symantec Norton Internet Security på DR1 Thomas Huulbæk Andersen har ved mail af 29.

Læs mere

INDSAMLINGSPOLITIK FOR PLIGTAFLEVERET RADIO/TV

INDSAMLINGSPOLITIK FOR PLIGTAFLEVERET RADIO/TV INDSAMLINGSPOLITIK FOR PLIGTAFLEVERET RADIO/TV August 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Baggrund... 3 2.1 Lovteksten... 3 2.2 Indsamlingsmetode... 3 2.3 Redaktionsgruppe... 4 3. Komplet indsamling...

Læs mere

TV 2 går til EF-Domstolen Vejrudsigt nr. 16.386 - jubilæum fejres på Sprogø Regn, regn, regn! Skodvejr i sommerferien

TV 2 går til EF-Domstolen Vejrudsigt nr. 16.386 - jubilæum fejres på Sprogø Regn, regn, regn! Skodvejr i sommerferien Fredag den 30. juli 2004 TV 2 går til EF-Domstolen Vejrudsigt nr. 16.386 - jubilæum fejres på Sprogø Regn, regn, regn! Skodvejr i sommerferien har sat dagsordenen. Midt i dråberne kunne TV 2 VEJRET fejre

Læs mere

Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister

Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister Hvilken platform er du primært tilknyttet? Print 538 0 0 0 0 0 0 51,3% TV 0 202 0 0 0 0 0 19,3% Radio 0 0 98 0 0 0 0 9,3% Net 0 0 0 130 0 0 0 12,4% Sociale

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

Nye stærke programtitler

Nye stærke programtitler Fredag den 19. november 2004 TV 2s eksterne nyhedsbrev TV 2s programchef: Nye stærke programtitler klar til 2005 Bredbånds-tv gør det muligt selv at vælge programmer TV 2 og Nordisk Film står bag den første

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

DR TV-BYEN 2860 Søborg. København den 20. marts 2006. Klage over skjult reklame for Visa/Dankort i programmet OBS sendt på DR1

DR TV-BYEN 2860 Søborg. København den 20. marts 2006. Klage over skjult reklame for Visa/Dankort i programmet OBS sendt på DR1 RADIO- OG TV-NÆVNET DR TV-BYEN 2860 Søborg København den 20. marts 2006 Klage over skjult reklame for Visa/Dankort i programmet OBS sendt på DR1 Peter Niels har ved mail af 15. december 2004 indgivet en

Læs mere

Her er de bedste streamingtjenester

Her er de bedste streamingtjenester Her er de bedste streamingtjenester Internetalderen har for alvor ramt tv-branchen, og Danmark er helt fremme i skoene. Efter at have kigget misundeligt mod USA i mange år, kan vi danskere nu glæde os

Læs mere

Stofa Næstved. Næstved, den 25. februar 2013. Bestyrelsens årsberetning. den ordinære generalforsamling 18. marts 2013.

Stofa Næstved. Næstved, den 25. februar 2013. Bestyrelsens årsberetning. den ordinære generalforsamling 18. marts 2013. Bestyrelsens årsberetning Næstved, den 25. februar 2013. for perioden 27. marts 2012 18. marts 2013 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 18. marts 2013. Brugerforeningen Stofa Næstved

Læs mere

Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare

Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare Danskerne har været trofaste TV-seere i mange år, men efter

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B FUNDRAISING JDE ØKONOMI PR INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide er lavet for at gøre det let at lave en forening og for at gøre arbejdet

Læs mere

Ny programserie sætter iværksættere i fokus

Ny programserie sætter iværksættere i fokus Fredag den 7. oktober 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev Godt reklamesalg giver større overskud til TV 2 DANMARK A/S På baggrund af en positiv udvikling i primært reklameindtægterne i 2. halvår forventer bestyrelsen

Læs mere

Fremtidens TV, de unge og det regionale TV. Marianne Levinsen Forskningschef Cand.scient.pol.

Fremtidens TV, de unge og det regionale TV. Marianne Levinsen Forskningschef Cand.scient.pol. Fremtidens TV, de unge og det regionale TV Marianne Levinsen Forskningschef Cand.scient.pol. Fremtidens TV, de unge, Verden og det regionale TV Marianne Levinsen Forskningschef Cand.scient.pol. Privatforbruget

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening Referat fra Faaborg By s Antenneforening Ordinær generalforsamling Mandag den 20. april 2009 kl. 19:00 På restaurant Klinten i Faaborg Fremmøde: Bestyrelsen: Erik Andersen, Per Smith, Finn Junker og Ib

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 4. februar 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 01-2008 19. januar 2008 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2007 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Juridisk Politisk Sekretariat RADIO- OG TV-NÆVNET Radio og TV 7. december 2011 Sagsnr: 2011-010742 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand.jur. mma@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder, virksomheder og erhvervslivets

Læs mere

TV Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 23. maj 2005

TV Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 23. maj 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET TV Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 23. maj 2005 Reklameafbrydelse i Reportagen sendt på TV Danmark A/S Niels Kjølhede har

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. Klage over skjult reklame for Fitness World vist i nyhederne på DR1

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. Klage over skjult reklame for Fitness World vist i nyhederne på DR1 DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 19. december 2013 Sagsnr. 2013-014871 Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Kanal 4 V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 17. oktober 2006

Kanal 4 V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 17. oktober 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET Kanal 4 V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V København den 17. oktober 2006 Klage over reklameafbrydelser i programserien De unge mødre sendt på TV Danmark

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

John Hansen har i mail af 30. juni 2004 klaget over, at tv-reklamerne for Oddset, som sendes på TV 2, er kønsdiskriminerende og nedgør kvinder.

John Hansen har i mail af 30. juni 2004 klaget over, at tv-reklamerne for Oddset, som sendes på TV 2, er kønsdiskriminerende og nedgør kvinder. RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 Reklame John Hansen Baunegårdsvej 73 Bredegrund 7, 3. tv 2900 Hellerup 2300 Sundby København den 9. september 2004 Klage over tv-reklame for Dansk Tipstjeneste sendt på TV 2 John

Læs mere

Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst. Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland Selvkanaler. 180 kr. ekskl.

Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst. Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland Selvkanaler. 180 kr. ekskl. Hvad vil du se? Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst Hos YouSee er det dig, der bestemmer over dit tv. Så det er helt op til dig, om du selv vil blande

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: Reklamejura. København den 23. august 2007

TV 2/DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: Reklamejura. København den 23. august 2007 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: Reklamejura København den 23. august 2007 Klage over tv-reklame for inkclub AB sendt på TV 2 Per Rasmussen har ved mail af

Læs mere

Bladguide 2010/11. Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst

Bladguide 2010/11. Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst Bladguide 2010/11 Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst Notas Bladguide Notas Bladguide er din oversigt over de aviser og blade, som Nota producerer i forskellige tilgængelige formater: Lyd, punkt,

Læs mere

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk *

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk * VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk * 02 FIBERNET FORBINDER DIG MED FREMTIDEN FIBERBREDBÅND MED GARANTERET HASTIGHED! Waoo! Fiberbredbånd 50/50 Mbit /s Fiberbredbånd

Læs mere

OL i Athen. Parbo: Konkurrenter frygter et privatiseret TV 2 Konkurrenternes spilfægteri er udtryk for frygt, siger TV 2s adm. direktør Peter Parbo.

OL i Athen. Parbo: Konkurrenter frygter et privatiseret TV 2 Konkurrenternes spilfægteri er udtryk for frygt, siger TV 2s adm. direktør Peter Parbo. Fredag den 6. august 2004 FOTO: ALLSPORT OL i Athen TV 2 SPORTEN OL er højdepunktet i TV 2/ SPORTENs største sportsår nogensinde. I alt sender TV 2 omkring 420 timers tv fra OL, der begynder den 13. august

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. Reklamejura. Klager over skjult reklame for Danske Spil A/S under sportskampe sendt på TV 2

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. Reklamejura. Klager over skjult reklame for Danske Spil A/S under sportskampe sendt på TV 2 TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att. Reklamejura RADIO- OG TV-NÆVNET Mediesekretariatet 27. august 2009 Sagsnr: - 2009-006663 - 2009-003384 - 2009-012046 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig,

Læs mere

Effekten af DRs streaming på dansk. TV-produktion 09/04/2014. DRs opgraderede streamingtjeneste. Fokus DRs streamingtjeneste og dansk TV produktion

Effekten af DRs streaming på dansk. TV-produktion 09/04/2014. DRs opgraderede streamingtjeneste. Fokus DRs streamingtjeneste og dansk TV produktion Effekten af DRs streaming på dansk FEMR Fokus DRs streamingtjeneste og dansk TV produktion 20.00 Badehotellet 7.00 Go Morgen Danmark DRs opgraderede streamingtjeneste 20.00 Klipfiskerne 21.30 De unge mødre

Læs mere

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV 2/Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup. København den 22. december 2004

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV 2/Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup. København den 22. december 2004 TV 2/Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup RADIO- OG TV-NÆVNET København den 22. december 2004 Klage over tv-reklame for Debitel 1 øre sendt på TV 2 Michael Jørgensen har ved mail af 3. november 2004

Læs mere

SALMON AND SEATROUT SOLUTION.

SALMON AND SEATROUT SOLUTION. Afiskeri.dk gik online på nettet i December 2008. Hjemmesiden henvender sig til alle lystfiskere. Det er klart et mål for Michael Aagaard Olsen, der står bag siden, at den skal være et vigtigt værktøj

Læs mere

guide livsstilsændring Skab en varig sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide livsstilsændring Skab en varig sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Skab en varig livsstilsændring Varig livsstilsændring INDHOLD I DETTE HÆFTE: Skab en varig livsstilsændring...

Læs mere

30. oktober 2014. TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Klage over tv-reklame for Kræftens Bekæmpelse

30. oktober 2014. TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Klage over tv-reklame for Kræftens Bekæmpelse 30. oktober 2014 TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: TV 2 Jura Klage

Læs mere

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker På baggrund af repræsentantskabets beslutning i 2009 har tv-udvalget og bestyrelsen undersøgt de tekniske muligheder for omlægning af vores tv-tilbud. Et forhold

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Valg af TV program og begrundelse: Vi har valgt at lave en strategi for brugerinvolvering for Robinson Ekspeditionen (RE). Programmet er stadig kongen

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Crossmedia Øvelse 4 d. 11/2 2013

Crossmedia Øvelse 4 d. 11/2 2013 Crossmedia Øvelse 4 d. 11/2 2013 Gruppe 7: Melissa, Line, Terese, Anita og (Sofie). Spørgsmål ud fra teksterne af Jenkins, Mossberg og Fuchs: Danmarksindsamlingen (Byg videre på jeres tidligere observationer

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Hanne Bolbjerg. København den 4. juni 2008

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Hanne Bolbjerg. København den 4. juni 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Hanne Bolbjerg København den 4. juni 2008 Klage over skjult reklame i radioprogrammet "Vinmagasinet" sendt på P1 Olav Willadsen

Læs mere

TV 2 klar til 2006. TV 2 vandt valget - bortset fra i hovedstadsområdet. Go aften Danmark

TV 2 klar til 2006. TV 2 vandt valget - bortset fra i hovedstadsområdet. Go aften Danmark Fredag den 18. november 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev FOTO: CAROLINE BAGLIC SCHMIDT / TV 2 TV 2 klar til 2006 TV 2 præsenterede i går en række af 2006-programmerne fra alle koncernens fire kanaler Underholdning,

Læs mere

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND?

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? 02 FIBERNET FORBINDER DIG MED FREMTIDEN FIBERBREDBÅND SKABT TIL STREAMING! Waoo! fiberbredbånd 100/100 Mbit /s fiberbredbånd Stream stabilt Hastighedsgaranti

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. Reklamejura

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. Reklamejura TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV RADIO- OG TV-NÆVNET Mediesekretariatet 27. marts 2009 Sagsnr: 2009-004249 Att. Reklamejura Lill-Jana Vandmose Larsen Fuldmægtig, cand. jur. lvl@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. TV 2 Jura. Klage over skjult reklame for Cocio i Go morgen Danmark sendt på TV 2

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. TV 2 Jura. Klage over skjult reklame for Cocio i Go morgen Danmark sendt på TV 2 TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att. TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2012 Sagsnr: 2012-009024 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand. jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

Skrive-/fototeam. SKRIVE & FOTO // KLF, Kirke & Medier

Skrive-/fototeam. SKRIVE & FOTO // KLF, Kirke & Medier Skrive-/fototeam Fortæl hele KLF, Kirke & Medier, hvad vi laver. Tag med til arrangementer eller følg med i debatter, og lav en artikel til hjemmesiden og nyhedsbrevet. Hvorfor har KLF et skrive/foto-team

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 27.4.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 27.april Fra klokken 19.00 til 21.00 Deltagere : Anne Skjerning, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Ansøgningsskema Kultur- og Fritidsudvalget

Ansøgningsskema Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune Center for Kultur- og Fritid Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn evao@frederikshavn.dk Ansøger: SF FILMPRODUCTION, Halfdansgade 10, 2300 København S. Kontaktperson: Mie Andreasen CVR-nr.

Læs mere

Danmarks bedste bredbånd. Få det som du vil. Med Waoo! Forening fra SEAS-NVE kan du bestille ekstra kanaler og tv-pakker med din fjernbetjening.

Danmarks bedste bredbånd. Få det som du vil. Med Waoo! Forening fra SEAS-NVE kan du bestille ekstra kanaler og tv-pakker med din fjernbetjening. Danmarks bedste Få det som du vil Med Waoo! Forening fra SEAS-NVE kan du bestille ekstra kanaler og tv-pakker med din fjernbetjening. Danmarks bedste Fiber Tv Telefoni TV Pakker Waoo! Forening TV Pakker

Læs mere

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring Alternativ markedsføring Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Alternativ markedsføring online.... 3 Projekt beskrivelse:... 3 Case: Projekt 'Mørk & Juhl'... 4

Læs mere

2 er-kanaler på fremmarch

2 er-kanaler på fremmarch Fredag den 14. januar 2005 TV 2s eksterne nyhedsbrev KILDE: GALLUP TV-METER 50 45 40 35 30 25 20 DR 2 30. aug. 1996 TV 2 Zulu 15. okt. 2000 TV 2 Charlie 1. okt. 2004 TV 2 TV3+ Viasat Sport 15. april 1996

Læs mere

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.:

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: 52 tilmeldte deltagere blev budt velkommen af Karl-Åge som fortalte lidt om udviklingen i de sidste 3 løb, kort resume Kronen på værket DM 6: Milepæl

Læs mere