Hårdt og smukt. Massørskolen. Den professionelle uddannelse til Massør og Skadesterapeut LÆS I AVISEN GRATIS TJEK AF DIN COMPUTER RING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hårdt og smukt. Massørskolen. Den professionelle uddannelse til Massør og Skadesterapeut LÆS I AVISEN GRATIS TJEK AF DIN COMPUTER RING 58 19 40 20"

Transkript

1 Uge 1 Lørdag 3. januar årgang WEEKEND Få dagens deal på din mobil hver morgen. Tilmeld dig gratis på deal.dk LÆS I AVISEN Dankort-forbrug satte rekord Side 2 Vind The Love Punch på dvd Side 8 Udsalgssider fra Næstved city Side Ny skribent: Tøzen fra Næver Side 20 Hårdt og smukt John Djurskov på vej mod toppen af Alpe d Huez. Ta med til efteråret, hvor et motionisthold skal prøve kræfter med det berygtede bjerg. Side 20 Sport og Fritid Side 21 VASK BIL I NÆSTVED SYD! Køb en værdinøgle og få fri adgang til vaskehallen alle ugens dage! NU OGSÅ STØVSUGER GRATIS TJEK AF DIN COMPUTER RING it skadestue Kattebjerg Næstved Åbningstider butik: Man - Fredag Lørdag Den professionelle uddannelse til Massør og Skadesterapeut Pris massøruddannelse: kr Kursusvarighed: ca. 5 måneder Kursusstart: Onsdag den 14. januar 2015 Forudsætninger: Ingen forudgående uddannelse Undervisningsdage: 20 onsdage kl Pris skadesterapeutuddannelse: kr Kursusvarighed: ca. 5 måneder Start: Onsdag den 14. januar 2015 Undervisningsdage: 10 onsdage efterfulgt af ca. 10 mandage kl Samlet pris for begge uddannelser: Kun kr Efter bestået eksamen udstedes diplom Tilmelding og yderligere information: Skoleleder Jeppe Tengbjerg Havevej Næstved. Tlf: Massørskolen

2 Oplag ekspl. Omdeles med Post Danmark fredag/lørdag Åbningstid hverdage: kl Ringstedgade Næstved Telefon Fax Bladchef Per Skov Silbo Ansvarshavende Annoncer Anne Marie B. Frederiksen Vivi Johansen Jørgen Cleven Jensen Kontor Mette Kristiansen Rubrikannoncer Redaktion Jan Jensen Redaktør Dorte Rye Silbo Journalist Jesper Hallgren Journalist DTP Jan Holmgren Jensen Grafiker Poul Nielsen Grafiker Henrik Lund Grafiker Oplag: Al tekst bedes kopieret ind i - evt. foto som vedhæftet fil. PDF-filer skal være udarbejdet efter Branchestandard for digitalt annoncemateriale (december 2000 DDPFF/DDF-DRB). Udebliver avisen mail: eller ring til: Tlf Tryk: Provins-Trykkeriet, 4760 Vordingborg Medlem af Provinsens Distriktsblade. Erhvervsmæssig udnyttelse af tekst, annoncer, fotos mv. er ej tilladt. Bladet påtager sig intet ansvar som følge af eventuelle fejl i annoncer og tekst. 2 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 Dankort-forbrug slog rekord 22. december slog forbruget med Dankort rekord og nåede op på 1,75 milliarder kroner. Der blev gennemført over 4,8 millioner transaktioner, viser tal fra Nets. FORBRUG: De første 23 dage af december viste en stigning 9,3 procent i antallet af transaktioner, og sammenholdes dette med Dankort-forbruget i samme periode, giver det et gennemsnitskøb på 319 kroner, Højeste Dankort-forbrug til dato. Foto: Nets GÅ DEN DIGITALE FREMTID TRYGT I MØDE MED ET EDB-KURSUS HOS FOF Undervisning på små hold, hvor der ikke findes dumme spørgsmål og man skal bare spørge løs. Kurser med start i januar: EDB i ro og mag - Fuglebjerg og Næstved Lær din tablet/smartphone bedre at kende - Næstved For nærmere oplysninger og tilmelding kontakt: Vores direktør Astrid Dahl fylder 60 år. I den anledning indbydes der til fødselsdagsreception på EUC Sjælland torsdag 8. januar 2015, klokken i kantinen på Jagtvej 2, Næstved Vi håber, at rigtig mange af jer kommer forbi og fejrer dagen sammen med hende. Med venlig hilsen Johannes Jacobsen BESTYRELSESF hvilket er syv kroner mindre end året før. Det kan skyldes, at danskerne i stigende grad bruger Dankortet til forskellige typer køb, herunder også småvarekøb og pengeoverførsler fra person til FOF Syd- og Vestsjælland Top 10-liste over Dankort-forbrug De angivne tal er i millioner kroner. 22. december 2014: december 2012: december 2013: december 2013: december 2014: marts 2013: marts 2010: december 2010: november 2014: december 2013: Tallene er ikke korrigeret for sæsonudsving. Kilde: Nets person via mobile betalingsløsninger. Mest handel i december Generelt er danskerne mest flittige med deres Dankort i julemåneden. På oversigten over de dage med størst omsætning på Dankort siden 2008 fremgår det, at syv ud af ti af dagene ligger i december. Mere specifikt er det de sidste dage op til jul, at forbruget for alvor stiger. I 2014 har foreløbig tre dage markeret sig på top-ti listen med de største Dankort forbrugsdage. Det drejer sig om 22. december, 19. december, og 28. november, der også bliver kaldt Black Friday af handelen. Hypnosebehandleren.dk Når alt andet er forsøgt! Cand.pæd.pæd.psyk. Dorte Brodka, tlf Omøvej 9, kld., Næstved Afhængighed jalousi, angst stress, fobi, lavt selvværd depression smerter m.v. Psykologisk rådgivning, klinisk hypnose & familievejledning Se også dortebrodka.dk KØGE HASLEV NÆSTVED VORDINGBORG FØDSELSDAGSRECEPTION Politirapport Uddrag af politirapporten fra Sydsjællands og Lolland- Falsters Politi den seneste uge. Indbrud i julen FAXE: Et hus på Egedevej har haft indbrud, hvor der er stjålet B&O musikanlæg, B&O højttalere samt nøgler. HERLUFMAGLE: På Skelbyvej har der været ubudte gæster. Der blev taget tv, bærbar pc, møntsamling, videokamera og sparrebøsser med kontanter. NÆSTVED: I et hus på Trekanten blev der stjålet værdiboks indeholdende smykker og personlige papir. I et hus på Ørnevej var udbyttet en bærbar pc. På Ørnevej blev der i et hus stjålet Playstation og to bærbare HP pc ere. I et hus på Runestenen, en B&O telefon og Playstation 3. På Carl Nielsens Vej har et hus haft indbrud, hvor der er taget en HP bærbar pc, Nikon spejlreflekskamera, Playstation 3 spil og kontanter. På Maglegårdsvej er der i et hus stjålet en HP bærbar pc, smykker og parfume. En lejlighed i Købmagergade har fået stjålet Playstation 4, playstationspil og en Medion bærbar pc. I en lejlighed på Parkvej er der forsvundet Playstation 3, MacBook Pro, iphone 4, iphone 5 og kontanter. I en landejendom på Ladbyvej blev udbyttet lamper. Huse på Markstien, Galaksevej og Kildemarksvej har haft indbrud. Her er det endnu ikke gjort op, hvad der er stjålet. TAPPERNØJE: På Brøderupvej har der været indbrud og stjålet Samsung tv, fire Bali højttalere, projektor, Playstation 3, bluray-film, dvd-afspiller og smykker. Kebabvogn sprængt i luften HASLEV: Kebabvognen fra Torvets Kebab blev på et tidspunkt mellem 23. og 25. december sprængt i luften. Det skete, mens den stod parkeret på p-pladsen på Torvet i Haslev, og de ukendte gerningsmænd har tilsyneladende anbragt en sprængladning under vognen, som blev splittet fuldstændig ad ved eksplosionen. Havde ulovlige kanonslag NÆSTVED: Politiet traf mandag aften to mænd på henholdsvis 19 og 20 år på Kvægtorvet i Næstved. Det viste sig, at de begge have flere ulovlige kanonslag på sig. Og derfor blev de sigtet efter fyrværkeriloven. Påvirket bilist kørte i stengærde HASLEV: Det blev til en mindre biljagt gennem Haslev, da en politipatrulje lørdag formiddag 27. december forsøgte at standse en bilist på Bækvej. Bilisten fortsatte ad Lysholm Alle mod centrum, og i krydset Kirkepladsen/Bregentvedvej fortsatte bilen over krydset for rødt. På Freerslevvej mistede føreren herredømmet over bilen ved Tranevej, og den skred ind i et stengærde, og politibilen blokerede for videre kørsel. Føreren af bilen var en 18-årig mand fra Køge, som virkede påvirket af stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel uden førerret. Det var langt fra første gang, den 18-årige blev sigtet for at køre uden kørekort, og derfor blev hans bil beslaglagt på stedet. Den 18-årige blev taget med til politistationen, og blev senere løsladt. Stjal hårfarve i Bilka NÆSTVED: Mandag eftermiddag blev politiet anmodet om at komme til Bilka i Storcentret, idet en butiksdetektiv tilbageholdt to mindreårige, som havde taget en hårfarve til en værdi af 68 kroner og derefter var gået gennem kasselinjen uden at betale. De to unge - en pige på 15 år fra Haslev og en dreng på 16 år fra Kongsted - fik begge lov til at gå igen efter, at deres forældre og de sociale myndigheder var blevet underrettet. To mænd anholdt efter indbrud KARREBÆKSMINDE: To mænd - en 21-årig mand fra Holme-Olstrup og en 20-årig fra København - blev fredag eftermiddag anholdt få minutter efter et indbrud i et hus på Vesterhavevej ved Karrebæk. Et vidne så de to mænd bære ting fra huset og ud i en hvid varebil, og da det så lidt mistænkeligt ud, blev politiet alarmeret. På grund af vidneudsagn blev den hvide varebil - en VW -standset på Skolevej ved Skraverup. De blev sigtet for tre andre indbrud, der er sket på Sydsjælland i den seneste tid.

3 UDSALG Næstved Stor-Center holder udsalg frem til lørdag 31. januar KONCERT MED KESI Søn. 4. jan. kl. 13 på Kurts Torv Oplev den unge rapper KESI, og hør bl.a. storhittet Ku godt og hittet Søvnløs, der lige nu ligger i toppen af hitlisterne. Se alle aktiviteter på naestved-stor-center.dk ÅBNINGSTIDER: Hverdage Lørdage Søndage CENTER: BILKA & BILKA HAVECENTER:

4 4 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 Ny DI-formand FORMANDSSKIFTE: DI Sydsjælland har fået ny formand. Efter fire år i DI Sydsjællands bestyrelse har direktør Klaus Christensen fra Haribo Lakrids A/S overtaget formandsstolen. Klaus Christensen er oprindeligt bankuddannet og har arbejdet i den finansielle sektor i en årrække, hvor han de seneste 15 år har været direktør i Haribo Lakrids A/S. På formandsposten afløser Klaus Christensen adm. direktør i Liselund Fontænen A/S, Hans Steffen Steffensen, der fortsætter som menigt medlem af DI Sydsjællands bestyrelse. DI Sydsjælland er DI s regionale forening i Næstved, Vordingborg, Faxe og Stevns kommuner og har 236 medlemsvirksomheder. Klaus Christensen. FØR- OG EFTER- FØDSELSKURSER HOS FOF MED START I JANUAR: Nyd din graviditet og forbered dig godt til fødslen - og gå til sjov og stimulerende svømning med din baby. Træning i varmt vand for gravide Yoga for gravide Babysvømning For nærmere oplysninger og tilmelding kontakt: FOF Syd- og Vestsjælland Haslev Trampolin- & Turngymnaster har søndag 4. januar motionsevent, hvor deltagerne blandt andet får mulighed for at bruge hula hoops-ringe. Årets første søndag står i motionens tegn Haslev Trampolin- & Turngymnaster holder søndag 4. januar motionsevent i Haslev Hallen. MOTION: Søndag 4. januar kl arrangerer Haslev Trampolin- & Turngymnaster (HTT) en motionsevent i Haslev Hallen, hvor man helt gratis kan komme og prøve de mange fitnesshold i Drop In, som er navnet på klubbens fitnessafdeling. På Motionseventen vil man kunne prøve alt fra hård styrketræning i bootcamp til den mere stille yoga- og rygtræning hen over de mere tempofyldte hula hoops- og corebarhold. Er man mere til en danseinspireret træning, er der naturligvis også zumba fitness/dancemix, mens piloxing er en blanding af intervaltræning, boks, pilates og dans. På flere af Drop In-hold bruges der redskaber med vægt, f.eks. den buede stang corebar eller hula hoops-ringen til træning af forskellige muskelgrupper, ligesom de store terapibolde bruges på rygholdet. Også stepbænke kommer i spil på mange af holdene, og brugen af de forskellige redskaber i Drop In skaber en meget spændende og varieret træning, naturligvis til inspirerende musik. Program for motionsevent Program for Haslev Trampolin- & Turngymnaster søndag 4. januar. Haslev Hallen - Hal B : Velkomst : Combi hula hoops/piloxing : Bootcamp : Zumba Kampsportslokalet : Corebar mix : Rygtræning : Yoga På Drop In-holdene fokuseres der på kondition, smidighed og styrketræning til glad musik. Og alle kan være med. Alle øvelser og træningssystemer kan nemlig tilpasses den enkelte deltager. Der er lagt et varieret program for søndagens motionsevent, og man behøver ikke deltage i hele eventen man kan droppe in og nøjes med at prøve de hold, som man har lyst til. jhal svane.com K15 K FOR KØKKEN NYHED % dansk design Vi lancerer endnu en hel ny køkkenserie for dig. K står for kvalitet, K for kærlighed til håndværk og materialer, K for kreativitet og K for kool. K15 er en nyhed som du skal se live i din nærmeste Svane butik. KØKKENWEEKEND JAN. KL Kr Pris for køkkenelementer Ekskl. vask og bordplade Svane Køkkenet Næstved A/S Holsted Park 8B 4700 Næstved Tlf

5 DRØMMEUDSALG Magna Supreme boksmadras En af de mest komfortable senge på markedet, håndbygget af naturmaterialerne uld, latex og bomuld. 10 cm. topmadras med en 6 cm. kerne af Talalay latex. Inkl. valgfri plangavl. Ekskl. ben og puder. 2 stk. 80/90x200/210 cm. Normalpris , ,- RENTER OG GEBYR 0,- WEEKEND ÅBENT LØRDAG OG SØNDAG KL OG ANDRE GODE TILBUD 53% Kom til udsalg med store besparelser hos Drømmeland. Du kan finansiere din nye seng rente- og gebyrfrit. - en god nats søvn er vigtigere end du tror... SET PÅ TV MasterBed Elevationsseng Elevationsseng med kabelfjernbetjening. Madrassen har 5 zonet pocketfjedre. Topmadrassen har kerne af 4 cm latex. Inkl runde stålben og ekskl gavl. 2 stk. 90x200 cm ,- Normalpris ,- Med trådløs fjernbetjening ,- 42% *Pris pr mdr. 500 i 24 måneder MasterBed boksmadras Klassisk moderne seng - i stilrent design. Madrassen har 5 zonet multi pocket fjedre. Topmadrassen med temperaturregulerende betræk og en kerne af 6 cm latex. Ekskl. ben. 2 stk. 80/90x200 cm. No , *Pris pr mdr i 24 måneder N Nexus Sublim elevationsseng Denne håndbyggede seng er med temperaturregulerende CoolPlus topmadras som har en kerne af 5 cm latex. Fås i 6 farver. Inkl. trådløse fjernbetjeninger og valgfri plangavl. Ekskl. ben og opredning. Viste gavl er ikke en plangavl. 2 stk. 80/90x200/210 cm. Normalpris , ,- SET PÅ TV KUN I DRØMMELAND 25% *Pris pr mdr. 625 i 24 måneder WEEKENDTILBUD Tilbuddene gælder kun lørdag d. 3. januar - søndag d. 4. januar Nexus Comfort er håndlavet og med 5 zonede madrasser. Topmadrassen med temperaturregulerende betræk og en kerne af 6 cm latex. Ekskl. ben, gavl og opreding. 2 stk. 90 x 200 cm. Normalpris , , Kaagaard seng med Tempur madrasser Elegant sengeramme med 2 stk. Tempur valgfri 19 cm madrasser og Foco Flex elevationsbunde som kan løfte ryg og ben. 1 stk. 180x200 cm. Normalpris , , *Pris pr mdr i 24 måneder 25% *Pris pr mdr. 542 i 24 måneder Svane Nirvana Kontinental Sengen har det helt specielle FlexSystem som gør, at du nemt kan vælge mellem 4 hårdheder. Pure topmadrassen har allergivenlig Elastec og betræk som kan vaskes ved 60 grader. Inkl. lav sokkel. 1 stk. 180x200 cm ,- 34% *Pris pr mdr. 834 i 24 måneder Tempur Relaxation Basic boksmadras Relaxation basic boks er til dig der gerne vil sove fast. Topmadrassen er temperaturfølsom og former sig optimalt efter din krop. Farve grå. Ekskl. gavl, ben og puder. 1 stk. 180x200 cm. Normalpris , ,- MasterBed Elevationsseng Stilfuld elevationsseng med trådløse fjernbetjening samt natlys. Madrassen har 5 zonet pocket fjedre. Topmadrassen med temperaturregulerende betræk og en kerne af 6 cm latex. Ekskl. ben. 2 stk. 80/90x200. Normalpris , ,- t pocketfjedre madras. Topmadrassen med temperaturregulerende betræk og en kerne af 6 cm latex. Ekskl. ben, gavl og opredning. Fås i 6 farver. 2 stk. 90x200 cm. Normalpris , ,- Forbehold for trykfejl. Tilbuddene gælder til 31. januar med mindre andet angives. (I butikkerne fremgår det tydeligt om varen sælges ud (udsalg) eller er på tilbud.) * Låneeksempel: Fast debitorrente: 0%. ÅOP: 0,0%. Løbetid 12 og 24 mdr.. Samlet beløb der skal betales: kr ,- Månedlig ydelse i 24 mdr.: kr Lånet formidles for Dan-Aktiv A/S. Næstved Vestergårdsvej Næstved Tlf ÅBNINGSTIDER: Mandag til fredag kl.10:00-18:00. Lørdag og søndag kl.10:00-16:00. Se mere på

6 6 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 VINTER UDSALG STARTER TORSDAG DEN 8. JANUAR 2015 KL FRIT VALG Pr. nøgle Lei 100% uld P Før 35,- Organic cotton/wool P /2. Før 42,- Organic wool/nettles P Før 42,- Mohair wool P. 5. Før 45,- Reflection uld/acryl P Før 44,- FRIT VALG Pr. nøgle Navia Færøsk uld P Før 49,- Camel Merino P. 4 1/2-5. Før 42,- Piora alpaca/uld P. 9. Før 55,- Frasorterede Kits - Karen Noe - Falkenberg - 25% Udsalgs tilbud + pinde tages ikke retur og byttes ikke. Opskrifter kun iflg. med garn - Ta tråden op, vi lærer dig resten! FRIT VALG Pr. nøgle Ass KÆMPE NØGLER til arm strik, halstørklæder, huer, sjaler. Før op til 145,- pr. ngl. Strikkecafeen Første gang kl ALT UDSOLGT Søgade 28, 4100 Ringsted. Tlf Overvægt - og hva så? Foredrag med fokus på fedme i Faxe Sundhedscenter lørdag 17. januar. OVERVÆGT: Landsforeningen BMI Brikken ønsker at rette fokus på oplysning og Andreas Printzlau fortæller om plastikkirurgi efter massivt vægttab. information om overvægt. De indbyder derfor til et informativt foredragsarrangement på Faxe Sundhedscenter lørdag 17. januar kl. 14. Dørene åbnes kl og Café Ådalen holder ekstra ordinært åbent. Arrangementet vil give et indblik i fedmeepidemien, men også forslag til forskellige muligheder for et varigt vægttab. Blandt andet en helt ny type behandling, som kommer til Danmark i begyndelsen af Uddeling af goodiebag Der vil være foredrag med alt lige fra en diætist, sygeplejerske og kirurg til tidligere overvægtige, som fortæller om hver deres vej ud af overvægten. Desuden vil en plastikkirurg fortælle om plastikkirurgi efter massivt vægttab. Billetter til 50 kroner kan købes via billetto.dk/da/overvaegtig-og-hva-saa-faxe. Alle, der har købt en billet til arrangementet, får udleveret en goodiebag med sunde alternativer og hjælp til vægttab, til en værdi af mere end kroner. Dagny-Klubben i Næstved Dagny-Klubben præsenterer: Rejseprogrammet 2015 Så er Dagny-Klubbens Rejseprogram 2015 klar, og vi håber, at I vil synes godt om det. Bemærk at turene 2, 4, og 7 ikke er egnede for gangbesværede og rollatorbrugere. Kontoret er åbent hver onsdag fra d , hvor I er velkomne til at hente programmet, hvis I ikke allerede har fået det. I programmet står alle relevante oplysninger. På gensyn i Rejseudvalget Tur 1 Indenfor Murene på Folketeatret Tirsdag den 3. marts Pris: Kr. 620,- den 21. januar Tur 2 Naverhulen og Kronborg Slot Torsdag den 19. marts Pris: Kr. 535,- den 11. februar Tur 3 Påsketur til Holland (5 dage) Torsdag den 2. mandag den 6. april Pris: Kr ,- pr. person i dobbeltværelse. den 18. februar Dagny lubben Tur 4 Gjorslev Slot, Jomfruens Egede m.m. Torsdag den 23. april Pris: Kr. 485,- den 11. marts Tur 5 Ålestokgården Onsdag den 6. maj 2015 Pris: Kr. 225,- den 8. april Tur 6 Forårstur til Zen Garden Torsdag den 28. maj Pris: Kr. 345,- den 22. april Tur 7 Christiansborg og Københavns Rådhus Tirsdag den 23. juni Pris: Kr. 665,- den 13. maj Tur 8 Stockholm og Helsinki (4 dage) Søndag den 7. onsdag den 10. juni Pris: Kr ,- pr. person i delt dobbeltværelse. den 15. april Tur 9 Skovtur med Museumsbanen Torsdag den 9. juli Pris: Kr. 310,- den 3. juni Tur 10 Lund Domkirke og Bosjökloster Tirsdag den 28. juli Pris: Kr. 555,- Betales senest onsdag den 17. juni Tur 11 Cirkusrevyen Onsdag den 12. august Pris: Kr. 875,- den 8. juli Tilmelding og betaling TRÆFFESTEDET Riddergade 16, 1. sal, 4700 Næstved Tur 12 Kunst og kultur i Vestjylland (3 dage) Torsdag den 27. lørdag den 29. august Pris: Kr ,- pr. person i dobbeltværelse. den 15. juli Tur 13 Åletur 1 Mandag den 14. september Pris: Kr. 450,- den 5. august Tur 14 Åletur 2 Torsdag den 17. september Pris: Kr. 450,- den 12. august Tur 15 Kroatien (8 dage) Fra lørdag den 29. september Særskilt program kan afhentes i Dagny-Klubben Tur 16 Løvfaldstur Mandag den 19. oktober Pris: Kr. 275,- den 16. september Tlf hver onsdag Undenfor kontortid: Connie Fakse Næstveds ældste ældreklub! Tur 17 Mortens And Søndag den 8. november Pris: Kr. 270,- den 30. september Tur 18 Juletur til Wismar (3 dage - 4 byer) Fredag den 4. søndag den 6. december Pris: Kr ,- pr. person i dobbeltværelse. den 21. oktober Tur 19 Juletur til Thorsvang Mandag den 14. december Pris: Kr. 495,- den 4. november MANDAGSKLUB start 5. januar TIRSDAGSKLUB start 6. januar KORTSPIL start 8. januar SVØMNING start 9. januar GYMNASTIK start 15. januar Anita Liljegren, der har fået nedlagt en maveballon, fortæller om sin beslutning for at få hjælp til sin overvægt, herunder intensiv vejledning fra diætister fra Frk. Skrump. Gitte Haack, der er formand for BMI Brikken, glæder sig til præsentere en stab af dygtige fagfolk ved foredragsarrangementet Overvægtig - og hva' så? på Faxe Sundhedscenter.

7

8 8 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 KREATIVE KURSER HOS FOF MED START I JANUAR: Dyrk og styrk dine kreative evner på inspirerende kurser med dygtige undervisere. FOF tilbyder bl.a.: Maleri og farvernes poesi Skab dine egne kunstværker Knipling Digitalkameraets muligheder FOF tilbyder også weekendkurser i pileflet, hækling og tegning For nærmere oplysninger og tilmelding kontakt: FOF Syd- og Vestsjælland Find din håndværker her... Er du fagmand og gerne vil være med på denne side - ring til Mette Kristiansen på Næstved-Bladet på tlf Faxe Tømrer- og Murerfirma ApS Tlf www. ftmaps.dk Mail: Alt VVS arbejde udføres - Ring for et uforbindende tilbud Bårse Næstved Rønnede Holmegaard Tlf Tlf Tlf Tlf Aut. VVS Installatør P. E. LARSEN A/S Stor gavmildhed ved ØnskeTræet Byens Rotary-klubber glæder sig over den store succes. JULEHJÆLP: ØnskeTræet blev atter i år en stor succes. Det glæder naturligvis Rotary- Klubberne i Næstved, der i december måned i samarbejde med Næstved Stor-Center, har stået for arrangementet. Mange sedler med ønsker blev hængt på ØnskeTræet og alle blev opfyldt. 403 personer, der på forhånd var godkendt til julehjælp af forskellige hjælpeorganisationer, fik en meget velkommen og uventet julegave. Hjælpeorganisationerne fik endvidere fra en betænksom giver tilbudt et par juletræer til opsætning i egne lokaler, hvilket blev modtaget med glæde. - Der er al mulig grund til at sige en stor tak til de, der også i år sørgede for, at Ønske- Træet blev en succes. Det er ganske overvældende med den store interesse og gavmildhed, som ØnskeTræet nyder fra kunderne i Næstved Stor-Center, siger Charlotte Clante på vegne af Rotary-klubberne. To kendisser sammen som et umage par Emma Thompson og Pierce Brosnan spiller for første gang over for hinanden. Vind filmen The Love Punch på dvd. KONKURRENCE: Richard Jones (Pierce Brosnan) er midaldrende og fraskilt, men ser frem mod en bekymringsfri tilværelse efter at hans firma er blevet solgt. Men da han ankommer til firmaet på sin sidste arbejdsdag opdager han, at der er svindlet med overtagelsen - så virksomheden er fallit, medarbejdernes pensionskasse er tom og hans egen fratrædelsessum er borte. Hjælp fra sin ekskone Richard får hjælp af sin ekskone Kate (Emma Thompson) til at opspore den lyssky forretningsmand der står bag svindelnummeret. De bliver hurtigt fanget i en katten-efter-musen leg igennem Europa, i en hvirvelvind Charlotte Clante ved udleveringen af gaverne. af intriger, forfølgelse og et smykketyveri der måske kan rette op på Richards fremtidsudsigter - alt imens kærligheden til Kate bliver genopblusset. Joel Hopkins er instruktør på The Love Punch og filmens øvrige skuespillere er blandt andre Timothy Spall. Ved at deltage i avisens konkurrence kan fem læsere blive de heldige vindere af The Love Punch. Filmen er tilladt for børn over 15 år. Vi udfører alt inden for murer-, tømrer-, malerarbejde og reparationer. Ring og få en uforpligtende snak om din opgave. Profilbuen Næstved Tlf Skal huset sælges? Tilstandsrapport og energimærke og el-tjek. Udføres hurtigt og effektivt af beskikket bygningssagkyndig. Samlet pris kr ,- incl. moms. Energimærkning alene kr ,- incl. moms. Tlf MOTIONSKURSER HOS FOF MED START I JANUAR: Kom og vær med i et uformelt miljø og styrk din mentale og fysiske sundhed med kompetente undervisere. Yoga Bækkenbundstræning Qi Gong Varmtvandstræning For nærmere oplysninger og tilmelding kontakt: FOF Syd- og Vestsjælland WEEKEND Vind dvd en The Love Punch. Udfyld kuponen med de rigtige svar, send ind, og du er med i lodtrækningen. Bemærk: Kun én kupon pr. husstand. Hvem spiller Richard Jones i filmen? Hvad er der svindlet med? Hvem får Richard hjælp af? Navn: Adresse: Postnr./by: For at deltage i konkurrencen, skal du mærke kuverten The Love Punch. Kuponen sendes eller afleveres på Næstved-Bladet, Ringstedgade 11, 4700 Næstved, så vi har den senest 7. januar kl. 9. Der er adgang til vores postkasse på 1.sal hver dag kl. 6-20, dog weekend kun kl Vindernavnene offentliggøres i Næstved-Bladet Weekend 10. januar. Gevinster hentes på avisen mod forevisning af sygesikringsbevis senest 23. januar kl KLIP UD OG DELTAG

9 Tilbudene på denne side gælder fra lørdag den 3. januarr til fredag den 9. januar Hvis ikke andet er nævnt. Forbehold for trykfejl. VI HAR FUNDET DISSE SUPER TILBUD TIL DIG Dansk fadkotelet Dansk fersk svinemørbrad Pr. 1/2 kg g. Pakket med 4-6 stk. Kg-pris 59,90 IG D N STÆTIGT D L FU NVIT VA 895 Pr. stk Pr. stk Herkules rugbrød 1 kg. Almindelige eller tykke skiver. Højst 5 pakker pr. kunde til den anførte pris i tilbudsperioden Fra Kohberg. derefter er prisen pr. pakke op til kr. 18,95 Hel fersk kalkunbryst 7 stk. Bananer I pose. Kl. 1 Udenlandske. Pr. pose Pr. 1/2 kg 10.- KANON PRIS Dansk hakket svineog kalve- kød 8-14 % Hakket oksekød 8-14 % 1,5 kg 1 kg Pr. pakke Pr. pakke 59 På alt det kød vi selv hakker, kan du se præcis hvad tid, kødet er hakket. Stemplet med dato og klokkeslæt er din garanti for, at kødet er hakket i dag. 95 SuperBest Østergade Husk! sk Vi har fri ød Østergade 16-18, Næstved Telefon bagerbr 0 Åbningstider: Mandag-fredag 8-19 Lørdag ogsøndag 8-17 fra kl Bageren åbner alle dage kl indgang fra Østergade og parkeringspladsen / FQERH 0EVW,SPQ

10 UDSALG 10 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 UDSALG SØNDAG 4. JANUAR KL TIL75% OP Fundet i Elektrogården i Kindhestegade - et Scandomestic Cool Cube køleskab i retro design i rødt med hvid skrift. H53xB48xD54 cm. Før: kroner. Nu: kroner. Ramsherred 19 Næstved Tlf johs UDSALG CLAUSEN Hjultorv Næstved 30% 40% Spar op til 50% Jakke Før 2399,- NU 1680,-

11 PÅ MÆRKERNE Mød Mister på Facebook Forbehold for trykfejl og udsolgte varer. ÅBNINGSTIDER: Mandag-torsdag Fredag Lørdag PARKERING LIGE VED DØREN

12 12 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 Set hos Inspiration i Torvestræde en Wilfa saftpresser SJ 15 DA, der udnytter op til 50 procent mere frugt og grønt, fordi den presser al væden ud og efterlader minimalt spild. Kværner ved kun 75 omdrejninger i minuttet, hvilket bevarer vitaminerne bedre og gør, at juicen kan holde sig frisk i helt op til to døgn på køl. Med keramisk kværn. 0,8 liter, 150 watt. Før: kroner. Nu: 999,95 kroner. 50% PÅ MASSER AF STEL UALDSG DINE ØJNE LÆSER RIGTIGT, SELV OM VI STAVER FORKERT. Men vores udsalg er ikke til at tage fejl af. Lige nu får du 50% på en lang række skønne stel fra de lækreste mærker. Og husk: Jo før du kommer, desto mere har du at vælge imellem. Gælder ved køb af komplet brille og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. UDSALG SØNDAG 4. JANUAR KL Profil Optik - Rønne Optik på Hjultorv og Profil Optik i Torvestræde har 50 procent rabat på masser af brillestel. Blandt udvalget ses mærker som Dolce Gabbana, Boss, Max Mara og G-Star. TORVESTRÆDE NÆSTVED TLF RØNNE OPTIK HJULTORVET NÆSTVED TLF UDSALG op til50% Fra Gitte E i Ringstedgade ses en lækker angorastrik, der føres i grå og blå. Før: 600 kroner. Nu: 250 kroner. RINGSTEDGADE 2 - NÆSTVED - TLF

13 Crazy Sale happy UdSaLg Gælder cykler, beklædning og tilbehør Søndag den 4. januar kl % Udsalget er startet Er du klar? Mandag den 5. januar kl % Tirsdag den 6. januar kl % Onsdag den 7. januar kl % 50% op til Torsdag den 8. januar kl % Fredag den 9. januar kl % Lørdag den 10. januar kl % Denne rabat gælder kun lagervarer og gives på alle ikke i forvejen nedsatte varer Der er også: Masser af andre varer/cykler på udsalg med yderligere STORE BEELSER Vi kan levere cykler fra de bedste leverandører i branchen SKORINGEN Ringstedgade 9 Torvestræde 4, Sct. Jørgens Park 58, Næstved Stor-Center, 4700 Næstved Næstved Næstved Næstved tlf tlf tlf Telefon Se mere på

14 14 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 Der er helt op til 75 procent i rabat på udvalgte mærke varestel hos Gitte Sass i Ramsherred. Fundet hos Anni Kragh, Ringstedgade en strikjakke i halv uld og acryl. Før: 999 kroner. Nu: Halv pris. Alle varer i butikken er der 50 procent rabat på. Desuden er der ekstra gode besparelser op til 80 procent rabat. UDSALG SØNDAG 4. JANUAR KL Hos Skoringen i Torvestræde kan der spares op til 50 procent. Her en Ecco damestøvle i brunt skind. Før: kroner. Nu: Spar 30 procent. Kæmpe UDSALG Søndag 4. januar kl Spar op til 70% JBS KUN SØNDAG 20% 10 PAR SOKKER NÆSTVED Vi ta r Næstved City gavekort Forbrugsforeningen Kirkestræde 2 - Næstved Tlf Åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Lørdag kl NÆSTVED Dennis Michael Henrik Carsten

15 2,2 ltr. gryde. Vejl. 449,95 NU KUN 199,95 Stål pande 28 cm med slip-let. NU KUN Stål serie i højglanspoleret stål. Til alle varmekilder - også induktion.tåler opvaskemaskine. 1,1ltr kasserolle Ø 13 cm. NU KUN Vejl. 399,95 UDSALG OG KRÆMMERPRISER Lanterne i kobber eller messing. 13,5x13,5x27 cm i 2.sort. Excl. lys. NU KUN Vejl. 239,95 VI STARTER SØNDAG 4. JANUAR Dampstrygejern Formula 500i TS. Variabel dampmængde. Dampskud og spray, lodret og vandret damp. Autosluk. Antidryp. 400 ml vandtank. Keramisk strygesål watt. NU KUN Vejl. 799, Vejl. 699,95 Dampstrygebræt 110x30 cm. i fin kvalitet med trinløs højdeindstilling. NU KUN Vejl. 599,95 Skægtrimmer Series QT4005/15. 0,5 til 10 mm præcisionsindstillinger. Knive i rustfrit stål. 10 timers opladning til 45 min. ledningsfri brug. NU KUN Vejl. 399,95 El-Tandbørste VITALITY Precision Clean skånsomme oscillerende bevægelser pr. min. for effektiv plak fjernelse. Genopladelig for nem anvendelse dagligt. DAMBORG ISENKRAM Dania 36 - Næstved - Tlf Søndag 4. januar åbent kl NU KUN Vejl. 349, Børster 10 stk i alt. NU KUN Vejl. 399,95 4 Drikkeglas Grand Cru i turkis. 22 cl. ÅBNINGSTIDER Man.-tors Fredag Lørdag NU KUN Vejl. 129,95 Forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

16 16 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 børnetøj 0-16 år Udsalg starter søndag den 4. januar kl Alle varer mærket med gult 40% 40% fratrækkes ved kassen Der er søndagsåbent hos Mister i Kindhestegade, hvor der kan spares 20 procent på alt overtøj. SE OGSÅ VORES UDSENDTE BRCHURE Torvestræde Næstved Tlf SAFTPRESSER SJ-15 DA Udnytter op til 50% mere af din frugt og grønt fordi den presser al væden ud og efterlader minimalt spild. Kværner ved kun 75 omdrejninger i minuttet, hvilket bevarer vitaminerne bedre og gør, at juicen kan holde sig frisk i helt op til 2 døgn på køl. Med keramisk kværn. 0,8 liter. 150 watt MÆRKEVARE UDSALG SAFTPRESSER Før 1799,- UDSALG SØNDAG 4. JANUAR KL Louis Nielsen på Hjultorv har 50 procent rabat på alle designerbriller fra kroner. Der ses mærker som Sand, Bruuns Bazaar, Tiger, Timberland med flere. Desuden er der et stort udvalg i briller inklusiv enkeltstyrkeglas til 100 kroner. PERSONVÆGT Vejer op til 150 kg Stort LCD display Sort/grå glasplade Beregner Body Mass index Hukommelse til 4 brugere PERSONVÆGT ,- Alt mærket med gult hos Be Stars i Torvestræde er der 40 procent rabat på. Det gælder blandt andet alt overtøj. Torvestræde 6 B Næstved Byens bedste service - 30 dages bytteret

17 Uge 1 Lørdag 3. januar Johs. Clausen på Hjultorv giver op til 50 procent i rabat. Her ses en vinrød bh og trusse fra Triumph. Bh før: 369 kroner og trusser før: 199 kroner. Begge dele sælges nu til halv pris. UDSALG SØNDAG 4. JANUAR KL Udsalget Ekstra nedsatte varer Spar op til 70% STARTER SØNDAG D. 4. JANUAR ÅBENT KL % på alle ikke nedsatte varer. 100,- Brille inkl. enkeltstyrkeglas 350,- Brille inkl. glas med glidende overgang Følg os på Facebook Webshop: marthoni.dk/annikragh Ringstedgade Næstved Tlf Næstved Ramsherred 1A Tlf Bestil synstest på louisnielsen.dk

18 18 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 Pingel Cykler i Ringstedgade giver søndag 20 procent på alle varer i butikken, dog ikke de i forvejen nedsatte. Udsalget fortsætter mandag med 19 procent, tirsdag 18 procent og så videre frem til og med lørdag 10. januar, hvor der gives 14 procent. UDSALG SØNDAG 4. JANUAR KL I Damborg Isenkrams udsalgbrochure er der masser af gode tilbud. Her ses blandt andet Eva Trio gryder og pander i stål, der sælges langt under halv pris. Rosendahl glas, Grand cru turkis, fire stk. kun 29,95 kroner. BYENS BEDSTE BRILLEUDSALG 75% på udvalgte stel Sammen med vores FASTE lave priser på de bedste glas fra Zeiss - Findes det ikke bedre!! Vi ses Når man opretter et kontaktlinseabonnement i udsalgsperioden frem til 24. januar, får man et par gratis briller med enkeltstyrkeglas, værdi kroner hos Øjeæblet i Torvestræde. Øjeæblet, Torvestræde 11 lige overfor Svane Apoteket Lone Albrekt Ann Louise Winther Pernille Hansen Maj-Britt Larsen

19 Udsalg starter søndag d. 4. januar Åbent Spar op til 60% Kom og se alle de stærke tilbud på hårde hvidevarer, hvor du kan spare op til 60%. Og husk: Elektrogården giver dig 2x2 års garanti på næsten alle hårde hvidevarer. ALLE STØVSUGERE 25% * ALLE MICROOVNE 50% * ALLE INDBYGNINGSOVNE OG PLADER 50% * ALT ALT ALT ALT Personlig pleje Små-el og personlig pleje Små-el og personlig pleje 25% 25% 25% 25% * * * * * Gælder på udstillingsmodeller og lagervarer

20 20 Uge 1 Lørdag 3. januar 2015 Næstved-ryttere kører kongeetape Tøzenøzen fra Næver Modelfoto Begejstret motionist samler et motionisthold til at køre Alpe d Huez i efteråret 2015 med Ørslev OnTours cykelrejser. Af Jan Jensen CYKELDRØMME: Alle skal have muligheden. Det er en fantastisk oplevelse. John Djurskov har prøvet at kæmpe sig op ad det mytologiske bjerg, der har en dragende effekt på alle, der har fulgt med Alberto Contador og alle de andre stjerneryttere i reportager på tv. I virkeligheden er det endnu værre, at udfordre de i alt 21 hårnålesving, og selv om John Djurskov blankt må erkende, at han måtte stå af i begyndelsen og trække sin racer, så er det med begejstring og næste våde øjne, han fortæller om årets cykeloplevelse. Tour Alpe d Huez Det begyndte tidligt på året, da Djurskov besluttede at cykle sin mave væk. Han nåede ikke helt i mål på badevægten, men guleroden til Alpe d Huez blev den oplevelse, han havde håbet på - vennerne kom dog først de 14.4 kilometer op til den lille hyggelige by, som også udgør målet. - Folk jubler, klapper og der er de særlige horn, som man også hører i Tour de France. Det er fantastisk, siger John Djurskov. Han konstaterer, at Næstved aldrig har sendt et cykelhold til Alpe d Huez, og er i spidsen for en busfuld af motionister, der kunne tænke sig en udfordring i form af en seks dages cykelrejse september. Ørslev Specialrejser og de to cykelkyndige, Kennet Jeppesen og Jens Juel Andersen, er med i bussen, som er en 4- stjernet turistbus med cykeltrailer. 36 pladser sælges nu Næstved-Bladets cykelgale redaktør er blandt motionisterne, som trækker med sydpå i uge 36. Det hele kræver blot, at der sælges 36 pladser i bussen til kroner pr. mand. Inklusive cykel, tre overnatninger på hotel Oberland, morgenbuffet, tre middage og en holdtrøje, så ingen er i tvivl om, hvem der er på vej til toppen. Med udgangspunkt i Bourg D oisans skal der køres forskellige ture rundt i de smukke omgivelser. Lørdag på toppen - Torsdag står den på kortere ture for at løsne de stive ben. Fredag kører vi en mere udfordrende tur, og lørdag er Formen skal helt sikkert være bedre næste gang, John Djurskov tager turen op... John Djurskov gennemførte i 2014 med J-Banden. Men han synes, mange flere skal have muligheden for at prøve kræfter med det berygtede bjerg. det tid til kongeetapen med fotografering og fest, når vi kommer i mål i Alpe d Huez, siger John Djurskov. Næstved-Bladet laver den eksklusive beretning og sørger for billeder af deltagere, når de kommer i mål. - Der er stor interesse for turen, og jeg er i fuld gang med at finde sponsorer til den officielle cykeltrøje. Jeg sælger logoerne, og overskuddet er øremærket til Svovlstikkerne, som jo samler penge ind til julegaver, siger John Djurskov, der håber, det kan blive tæt på kroner. Tour Alpe d Huez er for både øvede og mindre øvede motionister. Det vigtigste er, at nå målet. John Djurskov har også planer om at lave et par cykelarrangementer op til turen. Blandt andet i samarbejde med Scala, hvor spinningcyklerne kan programmeres til at køre Kongeetapen. Med til tops for kroner John Djurskov har i samarbejde med Ørslev Specialrejser arrangeret en tur til Alpe d Huez september To cykelfolk er med som guider på turen - nemlig Kennet Jeppesen og Jens Juel Andersen. Der er god til at komme i form til turen, der foregår i en firestjernet bus med cykeltrailer. Tilmelding: OnTours Cykelrejser Mail: Telefon: Tøzen er datter af Næstved- Bladets tidligere skribent, Mister Mavesur, og Lillemor. Hun er i 20 erne og gået i sin fars fodspor og vil berette om stort og småt. Tøzen bor i en lejlighed i Næstved med kæresten, Drengerøven, sønnen, Knejten, som hun har fra et tidligere forhold, og den fede hankat Zlatan. Næstved-Bladet byder velkommen til Tøzen, der gennem året vil berette om stort og småt. AVISBLOG: Nå, så du er gået i din fars fodspor. Den bemærkning har jeg fået flere gange, når jeg har fortalt, at jeg er blevet ansat som skribent på Næstved-Bladet. Ansat og ansat. Det er så msåke meget sagt - der kommer nemlig ingen lønseddel. Jeg har altid drømt om at blive journalist, og om ikke andet så ulønnet journalist. Det kan jeg ikke leve af, men heldigvis har jeg et godt job i en af byens, gode tøjforretninger. Jeg har fået rimelige frie tøjler af redaktøren, der bare vil ha, at jeg skal få flere af de unge i Næver til at læse Næstved-Bladet. Og det mener han, man bedst kan, hvis man har fingeren på pulsen. Solstråle med granat-flip Redaktøren - og vist også alle de andre på avisen - kunne være min far eller mor, men min far kan flere læsere nok huske som Mister Mavesur, der for nogle år siden havde det job, jeg nu har. Jeg gider dog ikke kun fokusere på de nederen ting i Næver, som min far var verdensmester i at gøre. Det er sgu da for sygt, og der er da ikke noget at sige til, at han har har fået det kælenavn. Jeg vil betegne mig selv som en Frøken Solstråle, der for det meste er i strålende humør. Men jeg kan dog godt få nogle granat-flip en gang imellem. Det vil jeg gerne indrømme. I kan bare spørge de tre drenge i lejligheden - min kæreste, min søn, som jeg har med x en, og vores fede hankat Zlatan. De er i hvert fald ikke i tvivl, når jeg en sjælden gang er sur. Forsinket nytår Min far døbte allerede på fødegangen min søn Knejten, og det bliver han nu kaldt af alt og alle. Faktisk er det også min fars skyld, at min kæreste hedder Drengerøven. Det passer nu ret godt til ham. For det er det, han er - men på den gode måde. Til gengæld er det Knejten, der fandt på, at katten skulle hedde Zlatan - vist nok opkaldt en en fodboldspiller. Det var lidt om mig selv, som I helt sikkert kan finde i Næver lørdag aften og nat, hvor jeg skal i byen sammen med mine tre veninder, Trunte, Tulle og Trusser. To af dem er single for tiden, og det er altid grineren, når de fortæller om nye fyre. LOL. Trunte var på arbejde nytårsaften - så vi skal have en forsinket nytårsaften. Godt nytår til alle i øvrigt - det havde jeg nær glemt i farten. Smutter nu. Elsk jer selv og hinanden... Knuz fra mig Forklaring Tøzen bruger i både skrift og tale diverse slang-/ teenageord, som en del af avisens læsere måske ikke kender. Men her er der hjælp til diverse forkortelse m.v. BTW = Back To Work (arbejdet kalder...) LOL = Laugning Out Loud (griner højt...) OMG = Oh My God (det er da løgn...) WTF = What The Fuck (hvad pokker er meningen...) Crowded (trængsel/mange mennesker), Fjæsen (Facebook) og Næver (Næstved).

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR * Låneeksempel: Fast debitorrente: 0%. ÅOP: 0,0%. Løbetid 12 og 24 mdr.. Samlet beløb der skal betales: kr. 24.000,- Månedlig ydelse i 24 mdr.: kr. 1.000. Lånet formidles for Dan-Aktiv A/S. Forbehold for

Læs mere

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge...

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge... Specialister i senge... Senge 40 mm topmadras ELEVATIONSSENG Elevationsseng 180 x 200 cm med polstret 28 lamels elevationsbund Inkl. fjernbetjening Løf t i hoved- og fodende 5-zonet pocketfjedre i 2 hårdheder

Læs mere

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge...

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge... Specialister i senge... Senge 40 mm topmadras ELEVATIONSSENG Elevationsseng 180 x 200 cm med polstret 28 lamels elevationsbund Inkl. fjernbetjening Løf t i hoved- og fodende 5-zonet pocketfjedre i 2 hårdheder

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole

15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole MØBELkup! fra Danmarks største møbelkæde 15.693,- Spisebord m/2 plader og 6 stole SPAR 4.000,- skovby 71 spisebord m/2 plader: Sort/hvid laminat. Mål 109x190/290 cm. Kr. 9.499,- stol 66 monteret med stof

Læs mere

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport AUGUST 2015 sensommer udsalg Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport NY Hyundai i30 Turbo Vejlevej 160. 8700

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

160 x 200 cm. 14.999,- SPAR 16.595,- Vadbro 14 v/buddinge Station. 2860 Søborg. Tlf. 42 91 21 00. www.sengeland.dk www.sengeland.

160 x 200 cm. 14.999,- SPAR 16.595,- Vadbro 14 v/buddinge Station. 2860 Søborg. Tlf. 42 91 21 00. www.sengeland.dk www.sengeland. GARANT FOR BEDRE SØVN DIN LOKALE MADRAS SPECIALIST 2 sæt 90 x 200 cm. 9.999,- 42% SPAR 7.395,- SPAR 42% PÅ KARMA CLASSIC ELEVATION M. POCKET Elevationsbund m. 28 lameller og kraftig Linak motor, inkl.polstret

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Matematik på VUC Modul 2 Opgaver

Matematik på VUC Modul 2 Opgaver Procentregning Find et antal procent af...55 Procent brøk og decimaltal...58 Hvor mange procent udgør?...60 Find det hele...6 Promille...64 Moms...65 Blandede opgaver...66 Udarbejdet af: Niels Jørgen Andreasen,

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere

Xcellent 5000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort

Xcellent 5000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort Xcellent 5000 Vejledende prisliste by Better Bed Comfort Xcellent Vi ved at søvn er essentielt for vores sundhed og velvære. Vi har lagt alle vores kræfter og ikke mindst vores trediveårige erfaring i

Læs mere

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler.

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Substantiver arbejde www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Du skal købe to kilo kartoffel

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

HORSENS FOLKEBLAD LØBET

HORSENS FOLKEBLAD LØBET HORSNS FOLKBLAD LØBT Grundlovsdag den 5. juni Børneløb, 4,9km, 10km, halvmaraton NYHDR! Print selv billeder fra løbet på My-photo.dk Præcist opmålte ruter (DAF) Store lodtrækningspræmier ved forhåndstilmelding

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Som du kan læse om i denne udgave af nyhedsbrevet er rækken af tilbud til beboerne

Læs mere

Ringriderfest i børnehøjde

Ringriderfest i børnehøjde Ringriderfest i børnehøjde Børnenes Ringriderfrokost Cykelringridning Anders And på tur Ponyridning Gyroskop Klatrevæg MTB Bane Børnemusikfestival... og mange andre gratis aktiviteter! www.ringriderfesten.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen:

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Ferie lukket: Hele SFO en holder ferie lukket i uge 29. Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Skorstensfejeren kasserede vores gamle brændeovn i hytten på marken. Men så kom Felix s bedstefar og

Læs mere

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB MEGET PLADS PÅ ETIKET! MINI 3,05 MINI BLUE 3,05 CLASSIC CLASSIC BLUE 3,15 3,15 PANORAMA 4,15 Klar flaske 0,33 liter. Flere lågfaver. 1.764 vand pr. palle blåtonet flaske 0,33

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

EFTERÅR/VINTER kurser

EFTERÅR/VINTER kurser EFTERÅR/VINTER kurser 2015 Nyheder: Digital post - avanceret brug og Sikkerhed Stevns Bibliotekerne Velkommen til endnu en sæson med Internemt! Stevns Kommune - og Stevns Bibliotekerne - byder i efteråret

Læs mere

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse KAMPAGNER TEMPUR Original god støtte - en fast følelse TEMPUR Sensation god støtte - en traditionel følelse TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse Støtte der hvor du har brug for det Almindelige springmadrasser

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks Sammenligning af Fitness Centre Den 20. August 2015, var repræsentanter fra Mariagerfjord Kommunes Haller på tur tre steder, for at hører noget om forskellige måder at drive Fitness Center på. Dette er

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Xcellent 3000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort

Xcellent 3000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort Xcellent 3000 Vejledende prisliste by Better Bed Comfort by better bed comfort Xcellent boxmadrasser 3000 serien Model Box 3100 Box 3110 Box 3000 Box 3010 Fjedresystem i bund Bonnell 150 pr./m 2 Bonnell

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog 1 Forord Denne medarbejderhåndbog er udarbejdet og godkendt af værkstedets brugerbestyrelse. I den finder du oplysninger om værkstedet som f.eks. arbejdstider,

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST Mandag - fredag 09.00-17.30 Lørdag - søndag 11.00-16.00 Vejlevej 160 8700 Horsens 8711 8800 www.rafmotors.dk 20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST - hos DK s største Hyundai-forhandler DET SKAL FEJRES!!! 25. - 26. april

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk.

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: 20905896 Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe levad@ikast-brande.dk Eller Trine Andersen: 20181639 tcand@ikast-brande.dk 16 Feb.-Apr. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

Basarværkstedsaftener Vi mødes næste gang fredag den 7. oktober 2011 kl. 18.30

Basarværkstedsaftener Vi mødes næste gang fredag den 7. oktober 2011 kl. 18.30 Kvistgård Stationsvej 2 A-B, 3490 Kvistgård. Telefon: 49 13 96 87 www.steinerskolen-kvistgaard.dk E-mail-adr.: kontor@steinerskolen-kvistgaard.dk Basarværkstedsaftener Vi mødes næste gang fredag den 7.

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Lektion 5 Procentregning

Lektion 5 Procentregning Lektion 5 Procentregning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Find et antal procent af Procent, brøk og decimaltal Hvor mange procent udgør.? Find det hele Promille Moms Ændring i procent Forskel i

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg.

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg. Program 2012/2013 Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet Senior Rytme Flad mave - stærk ryg Trampolin Motion for voksne Stimulastik Krudtugler Gymfit Bootcamp Gymfit Corebar

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 ÅBNINGSTIDER i svømmecenteret gældende fra 11. august 2014 til 31. december 2014 MANDAG 06 00-08 00... Morgensvømning (sportsbassin,

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen.

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen. Bilag E - Lisbeth 0000 Benjamin: Yes, men det første jeg godt kunne tænke mig at høre dig fortælle mig lidt om, det er en almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Så hvad laver du i løbet af en almindelig

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET

DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET» Danske Spil brugte i 2010 for første gang brevet til at rekruttere spillere til et

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 HEGNSHOLDET SØGER MEDHJÆLPERE TIL OPSTILLING OG NEDTAGNING HVAD: Vi søger fysisk stærke folk, der ikke er bange for at tage fat og blive beskidte til en hård og drøj

Læs mere

SommerCamp 2014. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler

SommerCamp 2014. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler SommerCamp 2014 Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler 1 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. 3 gode grunde til at tage på SommerCamp Studieforberedelse Vejledning Fællesskab 3 højskoler afholder

Læs mere

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - APRIL

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - APRIL MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - APRIL 2015 Kahrius Them-Centret 10 8653 Them Tlf. 40 55 70 22 markedsbogen@kahrius.dk Du modtager dette nyhedsbrev som køber, arrangør eller annoncør i MARKEDSBOGEN 2015

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO Læs om Sommerhold og CAMP LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2015 En tegneevent for voksne er blandt

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 TORSDAG D. 22. JANUAR Indregistrering i Salen på Kulturhus Kappelborg, Skolevej 5,. (Kør ligeud i de to lyskryds, efter 2. lyskryds ligger

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN SENGE TIL EN GOD NATS SØVN Hotelkollektion imødekommer de særlige krav En kollektion skræddersyet til dem, der er væk hjemmefra Vi kender det alle sammen - en dårlig nattesøvn påvirker vores energi og

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION ODENSE

UDSTILLER INFORMATION ODENSE UDSTILLER INFORMATION ODENSE 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Fyn, Odense. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere