Sportsuge i Horne 1. juni - 9. juni 2013, uge 23

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sportsuge i Horne 1. juni - 9. juni 2013, uge 23"

Transkript

1 Stiftet 20. april 1903 Sportsuge i Horne 1. juni - 9. juni 2013, uge 23 Nu er det endelig tid for igen at holde Horne Sportsuge og få samlet hele byen, store som små. Igen i år har vi sammensat et program for hele familien og ikke mindst for hele byen. Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år. Grillen vil være tændt hele ugen, hvis vejret tillader det. Der vil i hallens cafeteria være rig mulighed for at købe pølser, sandwich mm. Derudover vil der i teltet være salg af toast. Teltet vil hele ugen igen i år være opvarmet med sponsoreret diesel fra Sdr. Malle Maskinstation. Endvidere vil der hele ugen være opstillet to hoppepuder, en for større børn og en for de mindre børn. Det er på EGET ANSVAR at benytte disse hoppepuder. Tombolaen åbner søndag og vil være åben hele af ugen, indtil alt er væk. Vi opfordrer alle til at cykle til Horne Stadion - hele ugen. Lørdag d. 1. Juni Kl Kl Kl Kl Seniorfrokost. (se omtale) U15 - fodbold Horne/Tistrup/Sig - Spangsbjerg. Serie 6 - fodbold Horne - Tistrup. SENIORFROKOST Nu skal vi have befolkningen i den modne alder i teltet! Vi gentager succesen fra sidste år med en forrygende seniorfrokost, hvor der kan snakkes om gamle dage eller blot have hyggeligt samvær med naboerne m.m.. Det er helt op til dig selv at afgøre, om du er senior, men vi håber ikke, du vil gå glip af denne herlige dag. Der er tale om en herre- og damefrokost i teltet med baggrundsmusik fra den gang far / mor var ung.

2 Under frokosten vil der også være lidt underholdning, og hvad dette er, må blive en overraskelse. Hvis du selv har lyst til / mod på, at bidrage med lidt underholdning undervejs, er dette også meget velkomment. Kl vil Horne Hallens cafeteria være vært for en lækker frokost. Menuen siges at være til snaps, og hvad derefter kommer må i bare glæde jer til. Medbring selv servicen og det hyggelige festhumøret. Alt dette får du til kun 175 kr. pr. pers., som skal betales ved tilmelding til Dagmar Kristiansen, tlf. nr senest søndag d. 26. maj. Ved tilmelding skal der oplyses dit navn og tlf. nr.. Vi glæder os meget til at se jer! Søndag d. 2. Juni Kl Kl Kl Kl Kl Kl Kl Entré - 10,- men det er også muligt at rafle om prisen i år. Hornehallens cafeteria serverer morgenkaffe og rundstykker. Opvarmning på plænen. Gadefodbold starter. Gæt koden til skattekisten. (se omtale) Rafleturnering. (se omtale) Sidste tilmelding til grillaftenen. (se omtale tirsdag) GÆT KODEN TIL SKATTEKISTEN Der er lagt 500,- kr. i en skattekiste, som står på baren i teltet. Pengene er sponsoreret af Lundagervejens Vinduespudser. Til skattekisten er der knyttet en kode, som I kan prøve at bryde. For at få fat i de 500,- kr., kan I prøve alle de gange I har lyst. Det koster kun 10,- kr. for hvert forsøg eller 3 forsøg for bare 25,- kr., så kom og giv det et forsøg eller gerne flere. Hvis ikke koden knækkes denne dag, kan I prøve de følgende dage indtil koden er knækket. RAFLETURNERING Søndag kl starter årets rafleturnering. Vi rafler poker og der vil være opvarmning / tilmelding fra kl ved Anne Mette Bøttcher. Startgebyret er 30,- kr. Der er selvfølgelig gode præmier. Sportsugen giver whiskyen mens Varde Fadølsudlejning sponsorerer vinen og Horne Murerne sponsorerer en ny pokal..

3 1. præmie 1 fl. Whisky + pokal 2. præmie 3 fl. vin 3. præmie 2 fl. vin 4. præmie 1 fl. vin Mandag d. 3. juni Kl Veteranfodbold Horne - EFB. Tirsdag d. 4. Juni Kl Kl Éntre til grillaften. Grillaften med lækker, grillet dansk kalv og tilbehør af forskellige salater samt brød og smør. (se omtale) Kinesisk aktion. (se omtale) Kl Kl Musik af Jan Krichau. (spiller til kl ) Kl GRILLAFTEN Vi gentager i år succesen med aftensmad og musik i teltet for hele familien. Musikken vil blive leveret af Jan Krichau, som er kendt for at spille go musik og skabe en underholdende stemning. Menuen består af grillet dansk kalv som er sponsoreret af Henriette og Hajse fra Malle. Rene Lund Knudsen og Hanse Guldager vil i år hjælpe med at beskære. Som tilbehør er der børnesalat, broccolisalat, pastasalat, kartoffelsalat, babyblade m. cherrytomater, feta, løg, brød, smør og dressing Alt dette får du for kun 125,- kr. pr voksen. Børn til og med 6 år er gratis. Børn fra og med 7 år og op til og med 13 år er 75,- kr. Ønsker man kun at høre musikken, kan man komme ind fra kl for 50,- kr. Husk selv at medbringe service. Der er bindende tilmelding, som kan ske pr mail på eller på opslagstavlen i teltet senest søndag den 2. juni kl Forudbestilte billetter SKAL afhentes senest ved éntreen til teltet. Hvis ikke de er afhentet, binder man for betalingen, med mindre vi kan sælge dem til andre. Husk på mailen at oplyse, hvor mange I bestiller til samt alder på børnene plus jeres tlf. nr. Der er plads til 200 pers. i teltet, så det vil være først til mølle. Betalingen sker ved entreen til aftensmaden.

4 KINESISK AKTION Efter aftensmaden, vil der være kinesisk aktion i en lille time. Her har du mulighed for at byde på en række fine ting. Den som når det sidste bud, inden uret ringer, kan gå derfra med varen. Hvert bud koster 10,- kr., så husk at medbring en masse ti kroner. Det går til et godt formål. Keld Jokumsen vil igen stå for at være auktionarius med Dennis Pedersen som tidtager. Onsdag d. 5. Juni (Grundlovsdag) Kl Kl Kl Kl Hornedysten. (se omtale) Andelskasseløbet (Cykelsponsorløb). (se omtale) Sidste tilmelding til årets teltfest. (se omtale lørdag) Sidste tilmelding til bilorienteringsløbet. (se omtale fredag) Sidste tilmelding til rundboldturnering. (se omtale lørdag) HORNEDYSTEN En TOTAL top hemmelig, men spændende og krævende dyst mellem to udvalgt hold for børn og to udvalgte hold for voksne vil foregår ved teltet. Mød op og hep på dit hold og få dig et godt grin. Vi glæder os til at se dig. ANDELSKASSELØBET (CYKELSPONSORLØB) En tilbagevendende succes fra tidligere år - nemlig cykelsponsorløbet, vil i år kunne følges denne onsdag aften. Udvalgte borgere fra Horne Sogn vil cykle til fordel for HIF. I den kommende tid op til Horne Sportsuge, vil der blive indsamlet sponsorater. Alle som sponsorerer minimum 100,- kr. deltager i lodtrækningen om fine præmier sponseret af Andelskassen. Cykelrytterne vil komme forbi parkeringspladsen flere gange denne aften på deres rute, så kom og hep på din rytter. Der er også mulighed for at købe pølser, øl og vand ved parkeringspladsen under løbet. Cykelruten er: Stadionvej Kirkebakken Engkanten Højvangen Mælkevejen Stadionvej. Cykelrytterne i dette års Andelskasseløb er: Dennis Pedersen, Hornelund - Frank Pedersen, Horne by - Jacob Vig, Asp - Henning Haaning, Horne by - Esben Hansen, Malle - Brian Jacobsen, Fruerlund - Heidi Poulsen, Bjerremose - Susanne Falk Pedersen, Stundsig Torsdag d. 6. Juni Kl Kl Kl Generationsdag. (se omtale) Børnedag. (se omtale)

5 Kl Kl Kl Kl Fup og Fidus kommer og underholder. 7 mands fodbold U11 HTS - Ølgod. 7 mands fodbold U11 Ølgod - Blåbjerg. 7 mands fodbold U11 HTS - Blåbjerg. Banko i hallen. GENERATIONSDAG Så vil vi gentage succesen fra de sidste år med hyggelig samvær i teltet. Der vil være underholdning i teltet fra kl til ca. kl for dagplejen, børnehaven, plejehjemmets beboere og børnenes bedsteforældre. De skal synge fællessang med sange de alle kender. Der vil blive serveret boller som Anita Richardy har bagt samt serveret frugt, som er sponsoreret af Dagli Brugsen. Der ud over serverer vi også saft og kaffe til dem, som skulle have lyst til det. Vi vil meget gerne se Jer alle til en hyggelig stund, og husk at invitere bedsteforældrene mm. BØRNEDAG Spejderne, 4H og Hindsig Ridecenter vil være på pladsen, hvor de laver spændende aktiviteter som f.eks. pandekager og popcorn over bål, trillebør agility. Samtidig er det også muligt, at komme tæt på kælekaniner som 4H har med, og børnene kan få en ridetur på et par islændingeheste som Hindsig Ridecenter tar med. Fra kl til vil Fup og Fidus komme i teltet og lave hans helt unikke børneshow! Der vil blive masser af børne-humor, levende dyr, magiske tricks og meget mere! Til sidst i showet fremviser Fidus sine magiske dyr, som børnene kan komme helt tæt på og røre ved. Efter tryllerierne vil han også lave sjove ballondyr til alle. Fredag d. 7. Juni Kl Kl Kl Kl Kl Morgensang. Idrætsdag for hele skolen.(se omtale) Bil-orienteringsløb. (se omtale) Afgørelsen af bil-orienteringsløbet i / ved teltet, afhængig af vejret. IDRÆTSDAG FOR HELE SKOLEN Vi gentager succesen fra sidste år med at afholde sund idrætsdag for Horne Skole. Et stærkt team har igen i år sammensat et program, der gerne skulle få sveden frem på panden for de fleste og give dem mulighed for at prøve forskellige idrætsgrene. I pausen vil der blive serveret vand, frugt og sunde sportsboller, i samarbejde med sponsorerne Horne Kro, Daglí Brugsen og Lundagervejens

6 Vinduespudser. Vi glæder os til at se Jer alle til en sjov og oplevelsesrig dag. Medbring gode sko, praktisk tøj og vand. BIL-ORIENTERINGSLØB Et sjovt bilorienteringsløb for hele familien som arrangeres af Maibritt og Jørgen Jelling. Hvem er bedst bag rattet, når kørslen bliver afbrudt af små forhindringer / opgaver undervejs? Der er blevet lavet en rute på mindre veje, grusveje og private veje, hvor man undervejs skal løse en række forskellige bemandede/ubemandede opgaver, inden turen kan gå videre. Resultatet bliver målt på point, så de bemandende køreprøver samt de spørgsmål som skal løses på ruten, giver et vis antal point. Overser deltageren en forhindring, eller må forlade posten uden at løse opgaven, giver det strafpoint. Hver bil skal igennem en rute på 22 km, hvor hver bil bliver sendt af sted med 4 minutters interval. I hver bil skal der være en fører samt en passager og evt. børn på bagsædet. Det er helt klart sjovest at deltage, så kom ud af starthullerne og tilmeld jer på eller på tavlen i teltet senest onsdag d. 5. juni. Husk at oplyse dit fulde navn og tlf. nr. Tilmeldingen vil være først til mølle, da der kun er plads til 30 biler. Så gør Jeres biler klar og tilmeld Jer! Startgebyret er kun 50,- kr., og der vil være gode præmier samt pokaler til de bedste. Samtidig vil der undervejs på den 22 km lange rute også blive smidt lidt gaver ind af ruden. Der er underholdende prøver at se på omkring teltpladsen også, så mød op og få et godt grin. Der kan tillige købes øl, vand og pølser ved parkeringspladsen. Lørdag d. 8. Juni Kl Kl Kl Kl Kl Rundboldturnering. (se omtale) Serie 6 fodboldkamp HIF - Glejbjerg. Serie 4 fodboldkamp HIF - Ansager. Årets teltfest - Fællesspisning / Éntre. (se omtale) RUNDBOLDTURNERING Så skal vi igen have gang i en af de gode gamle lege, hvor der skal konkurreres mellem venner, familier, naboer m.fl. Vi skal have rørt musklerne på en sjov og legende måde, og forhåbentlig bliver det så sjovt, at også lattermusklerne bliver rørt. I bestemmer selv hvordan I vil sætte holdene sammen. Dog skal der min. være 8 pers. og max 10 pers. pr. hold. Pointsystemet vil være efter alder, hvor de yngste giver flest point. Man vil blive udstyret med farvede bånd om armen alt efter alder. Dennis Pedersen

7 sørger for dommere så alt går rimeligt til samt at banerne er klar med kegler, bat og bold inden start. Holdene skal hver især have læst reglerne inden start kl Disse kan findes på på opslagstavlen i teltet hele ugen samt som bilag efter dette program. Det eneste I nu skal gøre er, at få samlet et hold og få det tilmeldt på eller på opslagstavlen i teltet senest onsdag den 5. juni. Husk at oplyse holdnavn, antal personer, kontaktperson samt dennes tlf. nr. Der vil selvfølgelig være præmie til vinderholdet. ÅRETS SOMMER-TELTFEST - FÆLLESSPISNING Vi afslutter Horne Sportsuge 2013 af med et brag af en fest, hvor DJ Poul Horsbøl spiller op til dans med mere end 1200 gode kendte numre. Han spiller til kl Baren vil være fyldt op med kolde drikkevarer og menuen vil Horne Kro stå for. Det bliver en 3 retters menu til billige penge. Medbring selv servicen og det gode festhumør. Tilmelding skal ske, gerne samlet, med bordbestillingen på opslagstavlen i teltet senest onsdag den 5. juni kl Betaling for mad og entre foregår sammen med tilmeldingen, dog hos barpersonalet. Menuen fra Horne Kro består af: Forret: Tapas, fiskefad, salat, dressing og brød. Hovedret: Dessert: Pris: Entré: Kylling og peberspyd, mørbradgryde med bacon og champignoner, helstegt oksemørbrad med rødvinssovs, tærter med forskellig fyld, forskellige salater og kartofler, hjemmelavet brød og smør. Citronis, pæretærte med creme fraise og frisk frugt. 150,- kr. (for-, hovedret og dessert - kan ikke deles op) 75,- kr. pr. person. Søndag d. 9. Juni KL Oprydning - alle er velkomne. Vi glæder os til at se jer alle! Sportsugeudvalget 2013: Søren Dahl - Lotte Andersen Anette Stald - Hanne Haaning Se også programmet her: under Fritid-HIF-Sportsuge & Facebook: Sportsuge, Horne

8 Bilag Rundboldregler Rekvisitter: Tennisbold, bat og kegler, som Spotsugeudvalget sørger for er klar ved start. I bedes møde ind min. før start, da i skal have jer delt op i aldersgrupper og give jer en markering. Reglerne er som følgende: 8-10 deltagere pr. hold. Spilletid pr. kamp er 15 minutter. Efter 7 minutter skifter holdene plads. Dvs. 1 minut til skift. Folk bedes overholde tiderne og skifte hurtigt. Opgiveren er en person fra udeholdet. Hver spiller har tre forsøg til at ramme bolden. Børn til og med 7 år må kaste bolde ud. Og bruge special -bat. Rammer man ikke bolden på de tre forsøg, går man over til første kegle. Der løbes mod uret rundt. Der må ikke bruges anden bat end det der forelægger til start. Løber et hold tør for slåere gir det 10 minuspoint, og alle fra indeholdet går til indebasen og starter igen. Der gives point for hver gang en spiller løber en runde: 1. Børn til og med 3 år giver 8 point pr. løbet runde. De må gerne bæres af en voksen, dog skal de forsøge at slå. 2. Børn til og med 7 år får 6 point pr. løbet runde. 3. Børn fra og med 8 og til og med 12 år får 5 point pr. løbet runde. 4. Voksne fra og med 55 og til og med 65 år får 3 point pr. løbet runde. 5. Voksne over 65 år giver 8 point pr. løbet runde. 6. Øvrige spillere får 1 point pr. løbet runde. Der spilles IKKE med befrier, til gengæld gives der pointsatsen x3 for en hel løbet runde på eget slag. Et hold er inde indtil tiden er gået. Skydes en bold ud over sidelinjen, som ikke når ned bag baglinjen, dør slåeren. Slåeren returnere bag i rækken og må slå igen ved hans/hendes tur. Eventuelle løbere returnerer til den base de løb fra. Gribes en bold inden den rammer jorden dør slåeren. Slåeren returnere bag i rækken og må slå igen ved hans/hendes tur. Eventuelle løbere returnerer til den base de løb fra. En spiller dør, hvis vedkommende befinder sig mellem 2 baser, når opgiveren modtager bolden, og har råbt stop. Den døde løber returnerer til indebasen bag i rækken. Der må slås ved hans/hendes tur igen. Det hold som har flest point efter de 15 minutter, er vinder af kampen. Der er 1 dommer på hver bane. DOMMERENS AFGØRELSE ER IKKE TIL DISKUSSION! Husk at dette er et spil, hvor vi gerne skal have det sjovt

42. åqang nr.328 mafljunilluli 2013!y -}L!r! rltp! lylr!:!!!:!i!!ar.irlr!uy!rv!!l,l-!ryl.llra

42. åqang nr.328 mafljunilluli 2013!y -}L!r! rltp! lylr!:!!!:!i!!ar.irlr!uy!rv!!l,l-!ryl.llra 42. åqang nr.328 mafljunilluli 2013!y -}L!r! rltp! lylr!:!!!:!i!!ar.irlr!uy!rv!!l,l-!ryl.llra Foto: Benedikte Hessellund Søndag den 5. maj 2013 var der konfirmation i Horne Kirke. Alle konfirmander vil

Læs mere

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år.

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år. Sportsuge 2014 uge 23 Så skal vi igen ha samlet hele byen og alle generationer til Sportsugen i Horne. Vi glæder os rigtig meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer,

Læs mere

. Guidet gåtur på Vikingestien o ACT.træning. Løb for alle. 0rienteringsløb. Kajak På søen. Se konfrnrlandlishrr i ffi numnwaf Homryshn

. Guidet gåtur på Vikingestien o ACT.træning. Løb for alle. 0rienteringsløb. Kajak På søen. Se konfrnrlandlishrr i ffi numnwaf Homryshn r-' 42. årgang nr.327 april2013 HORNE IDRÆTSPARK indbyder til uformel reception i Horne Hallen Lørdag den 20. april fra kl. 11 til 14 Kom og vær med til at markere indvielsen af vores nye tilbygning og

Læs mere

ts I l'lornepocilen: ]hne idraefoirnit$ slorc sportsugepmgnm (Ile be d@ LAGguldrcgntl llome ll{poben-lhrtermmrcfidhdl TAK FOR OPMÆRKSOMHEDEN

ts I l'lornepocilen: ]hne idraefoirnit$ slorc sportsugepmgnm (Ile be d@ LAGguldrcgntl llome ll{poben-lhrtermmrcfidhdl TAK FOR OPMÆRKSOMHEDEN lrytalt!ltrt t!!r L! rlllrtrtaal!!!!rr!!l.!!rr!!!!!!a 39. årgang nr.307 junl/jull 2010 ay!!!!ryv!!!!!!!!!:tltr!!! llii-!ry!!lrtrt,!!! r= ]:] t!a TAK FOR OPMÆRKSOMHEDEN F oto : Benediffie Hesse/und Sognepræst

Læs mere

Program for Sports- og byfesten i Fåborg 9. maj - 17. maj 2014

Program for Sports- og byfesten i Fåborg 9. maj - 17. maj 2014 Program for Sports- og byfesten i Fåborg 9. maj - 17. maj 2014 Velkommen På festpladsen bydes der på Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil *NYT*

Læs mere

BYFEST. 13.-15. august 2015. Alslev. Tilmelding til aktiviteter

BYFEST. 13.-15. august 2015. Alslev. Tilmelding til aktiviteter Tilmelding til aktiviteter Tilmelding til aktiviteter samt reservation af bord til halballet kan ske ved at aflevere nedenstående tilmeldingsblanketter i Brugsen eller i postkassen som opstilles i baren

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Sommerfest 2015. En STOR tak skal lyde til alle, i håbet om at I vil blive ved i mange år endnu!

Sommerfest 2015. En STOR tak skal lyde til alle, i håbet om at I vil blive ved i mange år endnu! Kirkeby Idrætsforenings Sommerfest 23. juni & 27. juni - 4. juli 2015 Sommerfest 2015 For 39. gang skydes sommerfesten i gang i Kirkeby. En sommerfestuge fyldt med mange forskellige aktiviteter for hele

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere

34. årgang juli 2010. Nybøl idrætsuge 9. aug. 15. aug.

34. årgang juli 2010. Nybøl idrætsuge 9. aug. 15. aug. 34. årgang juli 2010 Nybøl idrætsuge 9. aug. 15. aug. 5 Nybøllen Nybøllen er startet af Grundejerforeningen Bispevænget i 1976 og er nu en del af Nybøl Idrætsforenings aktiviteter. Nybøllen laves af et

Læs mere

TAK FOR OPi'IÆRKSOMHEDEN

TAK FOR OPi'IÆRKSOMHEDEN TAK FOR OPi'IÆRKSOMHEDEN Sognepræst Finn Pedelsens konfirmander i Home kirke 4. mai 2fi18 Foreste rk. tv.: Janni Mg Nielsen, Mada Plauborg Schmidt, Line Kiær Pedersen, Gitte Schønning Hansen, Jennifer

Læs mere

Tim Forårsfest 2015 Tim Stadion, 4.-6. Juni

Tim Forårsfest 2015 Tim Stadion, 4.-6. Juni Tim Forårsfest 2015 Tim Stadion, 4.-6. Juni www.landbobanken.dk Mil-tek ønsker hele Tim en god weekend i forbindelse med forårsfesten 2015! VELKOMMEN TIL FORÅRSFEST 2015 Så er vi klar til 3 forrygende

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Lene Hansson 14. juni SANTROL løbet 16. juni Byfest 16. juni

Lene Hansson 14. juni SANTROL løbet 16. juni Byfest 16. juni n ansso Lene H uni 14. j SANTR OL løbe 16. juni t 13. - 17. juni 2012 st Byfe i un 16. j Vi ønsker alle en god sommerfest Ågade 103, Pjedsted, DK-7000 Fredericia FreDericA MiDDelFArT Vejle Vand Varme Sanitet

Læs mere

Felsted Ugen 2013. Torsdag den 29. august til søndag den 1. september 2013. Musik Lotto. Hygge Revy. Fest

Felsted Ugen 2013. Torsdag den 29. august til søndag den 1. september 2013. Musik Lotto. Hygge Revy. Fest Felsted Ugen 2013 Torsdag den 29. august til søndag den 1. september 2013 Fest Hygge Revy Musik Lotto - og meget andet... - kort sagt 4 gode dage at hygge sig i!! Velkommen til Felsted Ugen 2013 Tradition

Læs mere

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Program og aktiviteter 2015/2016 Andkær og skolen Andkær-Sellerup er et landsbysamfund på sydsiden af Vejle Fjord. Der bor omkring 1000 mennesker i området - størsteparten

Læs mere

!lurcny1wl!!!lt}l'r t t!i l.!!r

!lurcny1wl!!!lt}l'r t t!i l.!!r !lurcny1wl!!!lt}l'r t t!i l.!!r 42. årgang nr,33ll sepjokt.2013 ltfr ::t!:rrlir!-ta :!!trlrl ar:l!l!rlluryy!!t!r!r r!]:!t Gdllatun ved lhgli3rugren ffig den fll selbmber. HøSTFEST Høstfest i Horne Hallen

Læs mere

PROGRAM BYFEST UGE 26. Tirsdag d.23/6 - Lørdag d. 27/6

PROGRAM BYFEST UGE 26. Tirsdag d.23/6 - Lørdag d. 27/6 PROGRAM BYFEST UGE 26 Tirsdag d.23/6 - Lørdag d. 27/6 1 Maria s Blomster Fokostordning Bogø Sandwich leverer dagligt frokost til en række skoler, virksomheder og institutioner. Vi tilbyder også at levere

Læs mere

Kom til Spil-Sammen-Ugen. Søndag d. 10. til lørdag d. 16. august

Kom til Spil-Sammen-Ugen. Søndag d. 10. til lørdag d. 16. august Kom til Spil-Sammen-Ugen Søndag d. 10. til lørdag d. 16. august Uge 33 er ugen i Tvis, hvor Tvisboere samles på tværs af alder og venskaber til aktiviteter i løbet af ugen. Det kunne være rigtig sjovt,

Læs mere

indbyder til ufornrel reception i Horne Hallen Lørdag den 20. april fra kl. 11til 14

indbyder til ufornrel reception i Horne Hallen Lørdag den 20. april fra kl. 11til 14 t/!!'ryltaactft! lr!.,!l! rr I I I 42. årgang nr.326 marts flr13 HORNE IDRÆTSPARK indbyder til ufornrel reception i Horne Hallen Lørdag den 20. april fra kl. 11til 14 Kom og vær med til at markere indvielsen

Læs mere

LOKALBLADET. Søllinge Festuge 2012. Særnummer. FOR HAVNDRUP, HELLERUP, ESKILDSTRUP, PEDERSTRUP, SDR. HØJRUP ORE OG SØLLINGE

LOKALBLADET. Søllinge Festuge 2012. Særnummer. FOR HAVNDRUP, HELLERUP, ESKILDSTRUP, PEDERSTRUP, SDR. HØJRUP ORE OG SØLLINGE LOKALBLADET FOR HAVNDRUP, HELLERUP, ESKILDSTRUP, PEDERSTRUP, SDR. HØJRUP ORE OG SØLLINGE Særnummer. Søllinge Festuge 2012 16 HOVEDSPONSOR PÅ LOKALBLADET 6. ÅRGANG August. 2012 Regatta Kl. 13.00-14.00:

Læs mere

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. k o n t a k t e n NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ekstra Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18.

Læs mere

10. -11. -12. og 13. JUNI 2010 1

10. -11. -12. og 13. JUNI 2010 1 10. -11. -12. og 13. JUNI 2010 1 SUPERBEST LØGTEN Noget særligt ÅKÆRSVEJ 1, 8410 RØNDE Tlf: 61304311 - www.scan-air.dk Åbningstider: SuperBest: Postbutik: Man.-fre. 9.00-19.00 lørdag 8.30-16.00 Man.-fre.

Læs mere

Mørke skyer over børnehuset...

Mørke skyer over børnehuset... Mørke skyer over børnehuset... Frederik er en gut med krummer i Vinderkagen September - Oktober 2014 5. udgave - årgang 10 Sommerfesten 2014... Vinderkagen fra byens sommerfest 2014 Bagt af Willy Venstad

Læs mere

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang.

Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. NR.2 MAJ 2013 34. ÅRGANG Miki Hendriksen Forsidefotoet er denne gang Allested-Vejle Fritidscenter ved solnedgang. 134 2 FORMANDS NYT Så blev det rigtig forår med dejlig solskin og solen håber jeg også

Læs mere

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FORMAND: Anne-Kristine Jansen Tlf. 97 36 46 10 ak.jansen@mail.tele.dk SEKRETÆR: Bente Kaasgaard Tlf. 97 36 41 37 kaasgaard@skjern-net.dk KASSERER: Anna-mette Jacobsen Tlf. 97

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS

Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Så skal høsten i hus LONGOMONTANUS Sidste nyt Ingen ny grundlov, men et nyt grundlovstræ! Desværre har vi været nødt til at udskifte grundlovsegen, da der sidste år er blevet øget vold mod det barken,

Læs mere

&**aqsw% 44. årgang nr. 337 nov./dec" 2014. Læsere, annoncører, trykkeriet og omdelerne ønskes en G. -ÆDELIG JUL og et GODT NYTAR

&**aqsw% 44. årgang nr. 337 nov./dec 2014. Læsere, annoncører, trykkeriet og omdelerne ønskes en G. -ÆDELIG JUL og et GODT NYTAR 44. årgang nr. 337 nov./dec" 2014 &**aqsw% DECEMBER I DAGLI'BRUGSEN HORNE Julen står for døren, - også i Brugsen. Der vil fra den 1. december - 24. december ligesom sidste år være dagtilbud/kalendertilbud.

Læs mere