Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 26. april 2016 kl 19.00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 26. april 2016 kl 19.00"

Transkript

1 Skanderborg Skakklub Generalforsamling 26. april 2016 kl Kell indledte med et par praktiske bemærkninger vedr. forplejning under og efter generalforsamlingen. Under mødet skulle man holde sig fra vinen, og max en øl. Ved den efterfølgende spisning, var der ingen begrænsninger 1. Valg af dirigent Allan bød velkommen og foreslog Kai Munk som dirigent. Anders havde ellers været overvejet, men man var enige om at det ville nok gå galt. Kai blev valgt med applaus. Han understregede at det naturligvis var muligt at foreslå andre og konstaterede derefter, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. 2. Bestyrelsens beretning Allan aflagde bestyrelsens beretning. Den lød: 3 turneringer i stedet for 2 har været en succes Ny hjemmeside i oktober. Flot arbejde tak til Morten. I oktober mistede vi desværre Jørgen Johansen. En vellidt person og kæmpe arbejdskraft, der vil blive savnet. Vigen mistede vi også, men han var heldigvis bare flyttet. Bankospil (3 stk.) har igen været en succes. Der er plads til flere skakspillere. Nordea donerede i efteråret kr til klubkassen. Vi havde en super hyggelig julefrokost den 15. december, hvor Mads og Vibeke blev hjerne/arm-mestre. Hurtigskakturneringen efter nytår blev aflyst pga. for få deltagere. Temaaften i januar måned ved Mads om hans vej til GM-titlen. Dobbeltrunde i skakligaen. Vi satser på at få det mindst en gang mere. På delegeretmødet fik Anders DSU s hædersnål. Kontingentet steg desværre også med 15%. I slutningen af marts var Mads igen speaker på en temaaften. Denne gang vedr. hans DM-sejr. Vores hold opnåede følgende placeringer: Sæson 2014/2015 Team Nordea Skanderborg DANMARKSMESTER 2. holdet nr. 3 i 2. division 3. holdet - nr. 2 i B-rækken 4. holdet nr. 8 i B-rækken Sæson 2015/2016 Team Nordea Skanderborg Nr holdet nr. 4 i 2. division 3. holdet nr. 2 i A-rækken 4. holdet nr. 5 i B-rækken 4 byturnering blev gennemført i en amputeret udgave hvor Silkeborg vandt sikkert med Og af individuelle resultater nævnte han: Politikken Cup Daniel Semcesen, John Arni, Jonas Bjerre, Peter Grove, Tavs og Morten Horsens Lang weekend Skønhedspræmie til Jonas Bjerre

2 Skanderborg EMT 34 deltagere heraf 7 fra Skanderborg. Poul Nørgaard og Christian Frambøl vandt basis 4 og 2 Jonas Bjerre deltog i slutningen af september i ungdoms EM blev nr. 22 med 5½ points Nicolai, Jackie, Kristian og Colin deltog i DM i hurtigskak i september i Kolding Jonas Bjerre vandt DM i skoleskak i suveræn stil. Mads Andersen blev topscorer og tog sidste GM-norm ved EM i Reykjavik i november Jonas Bjerre lavede 7/11 ved ungdoms VM i november Kai Munk blev Bymester 2015 December måned fik Jonas Bjerre debut på skakligaholdet det blev starten til en lang succes sæson Jonas scorede i Spanien sin første IM norm John Arni vandt CXU Nytår i København To nominerede resulterede i en 2. og 3. plads ved kåringen af årets skakspiller Mads Boe vandt hurtigskakturnering i Herning Bjarne Rasmussen vandt Nytårshandicap Jonas Bjerre vandt NM i skoleskak Mads Andersen vandt i BAD Zwischenahn Kristian Seegert vandt Århus Mesterskaberne Morten Rasmussen vandt 1. udgave af vinterturneringen Mads Andersen vandt DM Mads Hansen var tæt på i kandidatklassen og blev nr.2 Rasmus Svane bliver GM efter sin præstation i bundesligaen Ud over en opfordring til at nævne Mads DM-titel, hvad Allan allerede havde gjort, var der ingen kommentarer til beretningen. Herefter blev beretningen godkendt med applaus. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab Bjarne startede med at indrømme problemerne, nemlig at regnskabet ikke var nået at blive revideret. Vil forsamlingen have en ekstraordinær generalforsamling? Nej Herefter gik han over til at gennemgå regnskabet. Underskuddet (som var tradition under den tidligere formand) er vendt til overskud på tkr. 29 primært pga. en ekstraordinær gave på tkr. 46. Genno spurgte til sponsorindtægter vedr. klubbladet. Der var vist smuttet en 500-mand op under gaver. Men ellers er mange af sponsoraterne i form af naturalier (varer, graveringer, foto osv.) Der blev spurgt til renteindtægter. Hvilket førte til en længere udredning omkring nogle gamle obligationer, der, trods diskussion på generalforsamlingen dengang, faktisk havde givet et pænt overskud. Peter ville gerne høre, om man kunne opfatte det som 2 forretninger: Førsteholdet og resten. Svaret var at førsteholdet ikke hviler i sig selv, men at det jo også er klubbens ansigt udadtil. Da man ikke kunne love smørrebrød ved en eventuel ekstraordinær generalforsamling, blev regnskabet godkendt under forudsætning af at der ikke efterfølgende blev foretaget ændringer. 4. Fastlæggelse af kontingent Bestyrelsen foreslår at alle kontingenter hæves med 50 kr.

3 Morten foreslår en større stigning, så vi minimum følger kontingentet til DSU. Vi er trods alt ikke steget siden Man stod altså med 2 forslag: kr kr 15 for og 3 imod forslag 1. Kontingentet stiger fra næste år med 100 kr. Herefter var der en kort pause, så Morten og Genno kunne blive færdige med at diskutere. Efter pausen startede Kai med at proklamere gratis øl, som en behagelig konsekvens af den nyligt vedtagne kontingentstigning. 5. Bestyrelsens plan for aktiviteter i det kommende år Allan fremlagde planen: - Banko - 5 stk det giver gode penge - Fastelavnsarrangement - 4 hold i holdturneringen - Træning for klubbens spillere. Formatet er endnu ikke på plads - 3 klubturneringer hen over sæsonen - Støttefest hos Anders på betingelse af Lones godkendelse - Hurtigturneringen flyttes til første søndag i januar - EMT turneringen forhåbentlig med Rema 1000 som hovedsponsor - Løberen relanceres. BBR er i gang. - Integrering af skoleskak, f.eks. med åbning tidligere på klubaftener - U-DM var taget så den søger vi næste år - Økonomien skal på plads Kell uddybede vedr. fastelavnsarrangement. Morten havde en kommentar til skoleskakken. Der er en klub i 6.HK, hvor skoleskakspillere kan kræve at der spilles med minimum tilladte tidskontrol hvor partiet stadig blive ratet. Axel mente af det generelt var fint med 3 turneringer, men at det godt kunne blive lidt presset når man også spillede holdskak på hverdage. Endvidere havde han bemærket, at folk gik tidligt hjem. Måske kunne den midterste turnering afvikles som hurtigskak, så man kunne nå flere partier på samme aften. Asger spurgte til 4-by-turneringens fortsatte eksistens. Allan havde talt med formanden for Silkeborg om at være ude i bedre tid med invitationen. Colin giver ret i, at man måske skal tænke alternativt. Der er tendens til afbud fra klubber, der har langt til spillestedet. Claus foreslog, at man laver krav til rating, så der ikke kommer afbud fordi man alligevel bare skal slagtes. Genno ville tilbage til rødderne altså med Nr. Snede og Horsens (Nr. Snede kan få problemer med at stille et 16 mands hold, da de kun er 10 medlemmer), og spurgte i øvrigt om det kunne være en ide at flytte turneringen til foråret. Axel foreslog at spille med f.eks. 12 mand i stedet for 16 evt. kombineret med Claus forslag. Allan oplyste at næste år bliver turneringen onsdag 28. september i Silkeborg. Hans nævnte skak i regi af Ældresagen som en mulighed. Det eneste sted det findes er i København. Torben spurgte om der findes en pokalturnering for andet end max og elite.

4 Kell uddybede Støttefest hos Anders. Det er en snak mellem Anders og Jackie, som de to ikke har kunne finde ud af at få i gang. Der bliver nu et sommerarrangement, sted endnu ukendt, men max deltagerantal 20. Claus spurgte til en dato. Det overhørte ordstyreren, så: Planen blev herefter godkendt. 6. Indkomne forslag Ikke nogen. 7. Valg Kasserer: Bjarne T genvalgt med applaus Medlem: Kell genvalgt med applaus Medlem: Vibeke genvalgt med applaus Suppleanter:Bjarne BR genvalgt med applaus Holger foreslået af bestyrelsen og valgt med applaus Revisor: Jan Hansen modtog ikke genvalg. Torben valgt med applaus Revisorsuppleant: Per Buttenschøn. Applaus 8. Eventuelt Bjarne T fremlagde til orientering regnskabet for Skanderborg Skoleskak og Skanderborg Skakklubs Støtteforening. Eneste indtægt i sidstnævnte var Claus mesterspillerbonus på kr Anders spurgte til støtteforeningens berettigelse, og nævnte at man måske skulle nedlægge den. Claus spurgte til historikken, og Morten oplyste at den blev skabt som en mulighed for at betale mere i kontingent. I starten gik det vældigt, og der blev udbetalt støtte til primært skoleskakspilleres turneringsdeltagelse og de 2 x Samba Cup. Morten indførte en præmie på en god flaske gin til den der kommer med flest bidrag til hjemmesiden. Den bliver uddelt første gang næste år, og han er selv dommer. Allan opfordrede til at man holder en vis soberhed, da hjemmesiden er klubbens ansigt udadtil. Morten opfordrede til at stille krav til 1. holds-spillerne om f.eks. et referat, kommenteret parti eller lign. Colin er uenig spillerne skal koncentrere sig om at spille. Det er svært at følge med i andre spilleres partier undervejs. Poul ville gerne høre den enkelte spillers kommentarer til eget parti. Allan forstår godt Mortens pointe, men det er egentlig meget symptomatisk for klubben der er generelt ikke den store deltagelse i arrangementer hver især bør spørge om man gør det man kan for klubben. Claus mente at der er forskel på hvordan folk bruger deres tid når de spiller holdskak, og også hvor gode de er til at skrive. Claus sagde tak til Mads for deltagelse ved f.eks. temaaftener. Colin ville først og fremmest gerne rose Bjarne T s indsats som turneringsleder til alle divisionskampe. Og han ville gerne opfordre til at bestyrelsen måske søger fællesafslutningen for 2. division. Peter ville bare gerne have at resten af 1. holdet tilsammen bidrog lige så meget som Mads. Personligt havde han lært rigtig meget ved den seneste temaaften.

5 Claus foreslog at man kunne få Steffen til at lave en temaaften om hans bog om dronningegambit. Kell takkede for genvalg som han havde regnet med. Han hygger sig vældig med at gå sammen med Vibeke og rigge til på klubaftener, og vil gerne takke de folk der selv tager den brugte service med ud i køkkenet. Genno takkede for opmærksomheden ved hans 85 års fødselsdag. Kai opfordrede til at takke bestyrelsen for indsatset det forgangne år. Så klappede vi. Herefter var generalforsamlingen afsluttet.

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00 Skanderborg Skakklub Generalforsamling 30. april 2013 kl 19.00 1. Valg af dirigent Kai Munk valgt med applaus. Han takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig.

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 22. april 2014 kl 19.00

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 22. april 2014 kl 19.00 Skanderborg Skakklub Generalforsamling 22. april 2014 kl 19.00 1. Valg af dirigent Anders bød velkommen og foreslog Kai Munk som dirigent. Kai blev valgt med applaus. Han takkede for valget, som tilsyneldende

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2015

FIF Pétanque Formandens beretning 2015 FIF Pétanque Formandens beretning 2015 Tak for et godt år Sæsonen 2015 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Grundejerforeningen Digevang

Grundejerforeningen Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 25. februar 2014 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokalet på 1. sal i Kulturzonen (Nøragersmindecenteret).

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune.

Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune. Side 1 af 2 Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune. Mandag den 30. april 2012 kl. 19.30 i Den gl. Smedje, Kirkegade 9, 9550 Mariager Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Caféen, Vejen Golfklubs klubhus tirsdag, den 5. november 2013

Referat af ordinær generalforsamling i Caféen, Vejen Golfklubs klubhus tirsdag, den 5. november 2013 SENIORKLUBBEN vejenseniorgolf@gmail.com Referat af ordinær generalforsamling i Caféen, Vejen Golfklubs klubhus tirsdag, den 5. november 2013 Efter en 9-huls-match og en middag, hvor Martin serverede en

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til aktivitetskalenderen, vi har lagt 2 tematurneringer ind i programmet, 2

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 22.3.11.

Referat af generalforsamling d. 22.3.11. Referat af generalforsamling d. 22.3.11. Torben bød velkommen til generalforsamling. 1.Valg af dirigent Mikkel Farver valgt. Dirigenten konstaterede generalforsamlingens lovlige indkaldelse. Referent:

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 1 Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Bestyrelsens beretning ved formanden Bente Arnika Skydsgaard 4) Regnskabsaflæggelse

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Greve ny Golfklub Bestyrelsen

Greve ny Golfklub Bestyrelsen Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra ordinær generalforsamling i Greve ny Golfklub Onsdag den 16. marts 2011 kl. 19.00 i Tune Menighedscenter Tune Center 17, 4030 Tune. 1. Generalforsamlingens åbning.

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Tirsdag den 24. november 2015 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Til underviseren. I slutningen af hver skrivelse er der plads til, at du selv kan udfylde med konkrete eksempler fra undervisningen.

Til underviseren. I slutningen af hver skrivelse er der plads til, at du selv kan udfylde med konkrete eksempler fra undervisningen. Til underviseren Her er nogle små skrivelser med information til forældrene om Perspekt 3. Du kan bruge dem til løbende at lægge på Forældreintra eller lignende efterhånden som undervisningen skrider frem.

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 25. marts 2012 kl. 10.00 i Glostrup Hallen, mødelokalerne Referat Der var 16 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Årsmøde i Danske Gokart 11. januar 2012

Årsmøde i Danske Gokart 11. januar 2012 Årsmøde i Danske Gokart 11. januar 2012 Agenda 1. Valg af referent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 og budget 2012 4. Valg af arbejdsudvalg 5. Indkomne forslag 6. Evt. herunder strategi for 2012

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Formand Birger Dahl bød velkommen til alle fremmødte. Derefter blev der udtalt mindeord for Jan Boye og Jørgen

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Referat. Seniorklub Rambøll Danmark Øst. Emne Referat fra Generalforsamlingen 2006. Dato og sted 2006-05-27, Virum, Bredevej. Tidspunkt 16:30-18:30

Referat. Seniorklub Rambøll Danmark Øst. Emne Referat fra Generalforsamlingen 2006. Dato og sted 2006-05-27, Virum, Bredevej. Tidspunkt 16:30-18:30 Referat Projekt Seniorklub Rambøll Danmark Øst Emne Referat fra Generalforsamlingen 2006 Dato og sted 2006-05-27, Virum, Bredevej Tidspunkt 16:30-18:30 Møde nr. Referent Filippo Aymo-Boot Rambøll Danmark

Læs mere

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 Nyhedsbrev Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 OZ2EDR 50. årgang Redaktionelt Dette er første udgave efter ændring af formen for udsendelse af information fra EDR Århus afdelingen til medlemmerne.

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og beslutningsdygtig.

Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og beslutningsdygtig. Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2008 Mandag, den 24. november 2008 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 130 medlemmer

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

2421 2841 formand@8-hk.dk

2421 2841 formand@8-hk.dk Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Formand Kasper Damm Ægirsgade 13, 1.sal 2200 København N 2421 2841 formand@8-hk.dk ---------- ˆ ˆ ---------- Bilag til punktet: FIDE afgift for ELO-rating Baggrund Verner

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2015

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2015 BERETNING 2015 Indledning Året 2015 er gået og det er tid for en ny beretning. Beretningen beskriver, hvordan året 2015 er gået for vores forening og butik. Helt naturligt tager beretningen udgangspunkt

Læs mere

Har du ikke tidligere arbejdet, kan du altså tjene op til 30.000 kr., uden at skulle bekymre dig om, at din pensionsydelse bliver mindre.

Har du ikke tidligere arbejdet, kan du altså tjene op til 30.000 kr., uden at skulle bekymre dig om, at din pensionsydelse bliver mindre. FOLKEPENSIONIST Få folkepension samtidig med, at du arbejder Tjen 30.000 kr. ekstra Nu kan det bedre betale sig at arbejde samtidig med, at du modtager folkepension. Du kan nu tjene op til 30.000 kr. mere

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige:

Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Sådan foregår det på Brøndby HK s U12 Pige: Jeg har nu været træner omkring U12-tøserne i 3 år og tager fat på den 4. sæson med høje forventninger. Christina har været omkring pigerne fra april 2011, og

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 27. september 2012 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Torben, Jacob, Søren, Brian, Arne og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte: 30 inklusive

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark.

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Opel GT Klub Danmark Generalforsamling Albertslund 18. august 2013 Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Denne beretning er noget specielt for mig, da det er min sidste, ja jeg ved

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

i anledning af 1920-klubbens 90 års fødselsdag Af: Bjarne Holm, JG Stilladser, København

i anledning af 1920-klubbens 90 års fødselsdag Af: Bjarne Holm, JG Stilladser, København i anledning af 1920-klubbens 90 års fødselsdag Af: Bjarne Holm, JG Stilladser, København Under noget oprydning ude på Herlevskolen, hvor stilladsuddannelsen havde til huse i midten af 90 erne, fandt jeg

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2014

Generalforsamling GF Norsvej 2014 Generalforsamling GF Norsvej 2014 Dato: Mandag d. 24. marts 2013, kl. 20.00 Sted: Asgård Skole, kantinen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat: Vandpolo sektionens områdemøde

Referat: Vandpolo sektionens områdemøde Referat: Vandpolo sektionens områdemøde Dato: Den 26. april 2015 Mødetidspunkt: 09.00-12.30 Mødested: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Viggo Rasmussen (OSLF) (VR), Torben Baltzer

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 09. marts 2016.

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 09. marts 2016. Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 09. marts 2016. Generalforsamlingen blev holdt i Teatersalen på Brøndbyvester Skole, Krogagervej 34, Brøndbyvester.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 10. marts 2016 kl. 15.00 generalforsamling på Politigården i Skive.

Læs mere

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt.

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt. Referat fra Repræsentantskabsmøde i speedway 2015 Mødedato: 7. marts 2015 Til stede: Brovst, Esbjerg, Fredericia, Fjelsted, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holsted, Munkebo, Outrup, Skærbæk, SMO, Silkeborg,

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. Århus den 11. marts 2016 Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Allan Enevoldsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SØMODs FIBERLAUG. D. 17. marts 2016 kl. 18.30-19.20, Ungdomsskolen i Utterslev

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SØMODs FIBERLAUG. D. 17. marts 2016 kl. 18.30-19.20, Ungdomsskolen i Utterslev INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SØMODs FIBERLAUG D. 17. marts 2016 kl. 18.30-19.20, Ungdomsskolen i Utterslev Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referat fra den forrige

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Medlemsmøde & stutteribesøg på Sjælland 2008

Medlemsmøde & stutteribesøg på Sjælland 2008 Medlemsmøde & stutteribesøg på Sjælland 2008 Den 20. september blev årets medlemsmøde afholdt hos Christian, Karen, Anders, Kim, Charlotte og Stine Petersen, Stutteri Søndergård, Bellingegårdsvej 5, Nykøbing

Læs mere

SUPERVETERANERNE. Vores Bamse / Hest. fylder 10 år. Som de fleste af os ved, blev vores bamse/hest indkøbt på vores Islandstur i

SUPERVETERANERNE. Vores Bamse / Hest. fylder 10 år. Som de fleste af os ved, blev vores bamse/hest indkøbt på vores Islandstur i SUPERVETERANERNE NR. 35 G IN N K Y PR O OKTOBER 2014 ÅRGANG 9 Vores Bamse / Hest fylder 10 år Som de fleste af os ved, blev vores bamse/hest indkøbt på vores Islandstur i 2004 og siden har den haft funktion

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere