Ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år Der er ikke sket ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år Der er ikke sket ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år."

Transkript

1 Fanø Kommunes Regnskabsprincipper Ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år Der er ikke sket ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år. Regnskabspraksis - Værdiansættelse af kommunens aktiver og passiver: Generelt Fanø Kommunens regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinier, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet i Budget- og Regnskabssystem for Kommuner. Regnskabet aflægges som et totalregnskab, der omfatter alle drifts-, anlægs- og kapitalposter. I regnskabet indgår tillige udgifter, indtægter, aktiver og gæld vedrørende de selvejende institutioner, kommunen har driftsoverenskomst med. Kommunens regnskabspraksis er detaljeret fastlagt i et bilag til kommunens principper for økonomistyring. Indregning af indtægter, udgifter og omkostninger Indtægter indregnes i regnskabsopgørelse i det regnskabsår de vedrører, jf. transaktionsprincippet. Driftsudgifter i regnskabsopgørelsen indregnes i det regnskabsår de vedrører, jf. transaktionsprincippet, forudsat at de er kendte for kommunen inden udløbet af supplementsperioden, der slutter 28. februar i det nye regnskabsår. Administrationsomkostninger "Egne" institutioner Der overføres administrationsomkostninger fra konto 6 til konto 5 på områder, der er omfattet af reglerne om omkostningsbaserede takster. Fanø kommune har ingen institutioner, derfor er det udgifterne på områder, hvor kommune kunne have haft en institution, der har dannet grundlag for beregningen. Ved beregning af administrationsomkostninger er benyttet den procentsats, 5%, der benyttes for institutioner under rammeaftalen med region Syddanmark. For 2015 er beløbet godt kr Anlægsudgifter Indregnes i regnskabsopgørelsen i det/de regnskabsår, hvori anlægsudgiften afholdes. Anlægsaktiver Immaterielle anlægsaktiver Immaterielle anlægsaktiver kan være såvel erhvervede som internt oparbejdede. Typisk vil der være tale om udviklingsomkostninger f.eks. investering i systemudvikling eller visse softwareudgifter samt patenter, rettigheder eller licenser. Immaterielle anlægsaktiver måles til kostpris. Kostprisen for erhvervede aktiver opgøres som anskaffelsesprisen. Internt oparbejdede aktiver opgøres til kostpris for køb med tillæg af direkte løn og indirekte udviklingsomkostninger.

2 Aktiverede immaterielle anlægsaktiver måles til kostpris med fradrag af akkumulerede afskrivninger. Enkeltaktiver, der er anskaffet til en kostpris, der overstiger kr vil blive aktiveret og afskrevet. (Der er pt. ingen sådanne aktiver i Fanø kommune.) Materielle anlægsaktiver Grunde og bygninger, tekniske anlæg og maskiner samt andre anlæg, driftsmateriel og inventar måles til kostpris med fradrag af akkumulerede af- og nedskrivninger. Ikke-operative aktiver som f.eks. arealer til rekreative, naturbeskyttelse- eller genopretningsformål samt infrastruktur som f.eks. veje værdiansættes ikke. Der foretages ikke afskrivninger på følgende aktiver: Grunde Grunde og bygninger bestemt til videresalg fremgår af en særskilt regnskabspost, når der foreligger en politisk beslutning om at sætte de pågældende grunde til salg. Aktiver under udførelse Afskrivningsgrundlag: Afskrivningsgrundlaget er kostpris med fradrag af forventet restværdi efter afsluttet brugstid. Med hensyn til kostpris er der nedenstående tilføjelser: Grunde og bygninger anskaffet før den 1. januar 1999 værdiansættes til seneste offentlige vurdering før 1. januar Denne værdi indgår som afskrivningsgrundlag pr Maskiner samt andre anlæg, driftsmateriel og inventar medtages, hvor det enkelte aktiv har en kostpris på over kr Dette gælder i forhold til enkeltanskaffelse anskaffet siden den 1. januar 1999 og senere. Kostprisen omfatter anskaffelsesprisen samt omkostninger direkte tilknyttet anskaffelsen indtil det tidspunkt, hvor aktivet er klar til at blive taget i brug. Forbedringsudgifter sidestilles med anskaffelse, mens vedligeholdelsesudgifter anses som driftsudgifter. Forbedringsudgifter i form af renoveringer, tilbygninger og udvidelser registreres sammen med det oprindelige aktiv eller opføres særskilt i anlægskartoteket. Hvorvidt renoveringen, tilbygningen eller udvidelsen registreres særskilt eller sammen med det oprindelige aktiv, afhænger af, om tilgangens afskrivningsprofil afviger fra det oprindelige aktivs afskrivningsprofil. For anskaffelser før 1. januar 2007 er der foretaget beregnede akkumulerede afskrivninger fra anskaffelsesåret og frem til 31. december For ejendomme anskaffet før 1. januar 1999 er der alene beregnet afskrivninger fra 1. januar Afskrivningernes størrelse: Der foretages lineære afskrivninger baseret på følgende vurdering af aktivernes forventede levetider.

3 01 Grunde og bygninger: Bygninger anvendt til administrative formål (rådhuse mv.) 50 år. Bygninger anvendt til serviceydelser (skoler, fritidshjem, daginstitutioner, idrætsanlæg mv.) 30 år. Diverse øvrige bygninger (kiosker, pavilloner, offentlige toiletter mv.) 15 år. Indretning af lejede lokalers indretning afskrives efter 1. januar 2007 over 10 år eller lejekontraktens varighed. 02 Tekniske anlæg, maskiner, større specialudstyr og transportmidler: Tekniske anlæg, ledninger mv. 25 år Øvrige tekniske anlæg mv. 25 år Specialudstyr 5-10 år Transportmidler 3-5 år (Transportmidler anskaffet efter den afskrives over 5 år.) 03 Inventar - herunder computere og andet IT-udstyr: IT og andet kommunikationsudstyr samt større servere 3 år Kontorinventar samt inventar på institutionerne 3-5 år Driftsmateriel (el- og vvs-udstyr, legepladsudstyr, værktøj, måleapparater og instrumenter) 10 år 04 Igangværende arbejder Der afskrives ikke på værdien, før aktivet er færdiggjort, hvorefter det overføres til anden relevant kategori. Finansielle anlægsaktiver Andele af interessentskaber, som Fanø Kommune har et væsentligt medejerskab til, indgår med den andel af virksomhedernes indre værdi, jf. senest foreliggende årsregnskab, som svarer til kommunens ejerandel. I 2010 blev forsyningsområderne Spildevand og Vand udskilt som følge af vandsektorloven. Fanø Vand A/S er pr % ejet af Fanø kommune, og optaget, som andre aktieandele, til aktiernes indre værdi. Finansielt leasede materielle anlægsaktiver: (Fanø kommune har pt. ingen aktiver tilhørende denne kategori). Leasingkontrakter vedrørende materielle anlægsaktiver, hvor kommunen har alle væsentlige risici og fordele forbundet med ejendomsretten (finansiel leasing), måles ved første indregning i balancen til nutidsværdien af de fremtidige leasingydelser. Ved beregning af nutidsværdien anvendes leasingsaftalens interne rentefod som diskonteringsfaktor eller en tilnærmet værdi herfor. Finansielt leasede aktiver behandles herefter som øvrige materielle anlægsaktiver. Den kapitaliserede restleasingsforpligtelse indregnes i balancen som en gældsforpligtelse, og leasingydelsens rentedel indregnes over kontraktens løbetid i resultatopgørelsen. Op- og nedskrivninger:

4 Der sker indregning af op- og nedskrivninger, når der sker en objektiv konstaterbar hændelse, der resulterer i en ændring i kvalitet, kapacitet eller fremtidig økonomisk nytte af anlægsaktivet. Op- og nedskrivningen af den bogførte værdi skal være væsentlig. Aktier og andelsbeviser, samt værdipapirer Værdipapirer er optaget til ultimokurs. Andelsbeviser og aktier indgår med andel af virksomhedernes indre værdi. Omsætningsaktiver Varebeholdninger Fanø kommune har pt. ingen aktiver tilhørende denne kategori. Fysiske aktiver til salg Grunde og bygninger til salg er optaget til forventet salgspris. Fysiske aktiver til salg optages til kostpris eller nettorealisationværdi, hvor denne er lavere. Der kan optages opskrivning til den forventede salgspris. Tilgodehavender: Tilgodehavender opgøres til kostpris, hvilket sædvanligvis svarer til nominel værdi. Der foretages nedskrivning til imødegåelse af forventet tab til nettorealisationsværdien. Periodeafgrænsninger er optaget under omsætningsaktiver tilgodehavender og vedrører udgifter og indtægter vedrørende efterfølgende regnskabsår. Likvide aktiver: Optages til dagskurs. Her indgår beholdninger af kortfristede værdipapirer, der uden hindring kan omsættes til likvide beholdninger, og hvorpå der kun er ubetydelig risiko for værdiændringer. Værdipapirer indregnes til dagsværdi på balancedagen. Hensatte forpligtelser Forpligtelser indregnes i balancen, når kommunen på balancedagen har en retslig eller faktisk forpligtelse, som resultat af en tidligere begivenhed, og det er sandsynligt, at afviklingen heraf vil medføre et træk på kommunens økonomiske ressourcer, og der kan foretages en pålidelig beløbsmæssig måling af forpligtigelsen. Feriepengeforpligtelser: Der foretages beregning og hensættelser af skyldige feriedage- og feriefridage over for bl.a. funktionærer. Feriepengeforpligtelsen beregnes pr. 31. december som 12,5% af lønsummen. Feriefridagene beregnes pr. 31. december som 2,5% af lønsummen. Tjenestemandsforpligtelser: Pensionsforpligtelser over for medarbejdere er som udgangspunkt afdækket via pensionsforsikringer. Dette gælder dog ikke i fuldt omfang for tjenestemænd. For tjenestemænd foretages der aktuarmæssig opgørelse af denne forpligtelse hvert 5. år. Denne opgørelse er baseret på en pensionsalder på 62 år og en opgørelsesrente på 2%. Åremålsansættelse:

5 Der er hensat midler til dækning af den akkumulerede forpligtelse. Langfristede gældsforpligtigelser Langfristet gæld til realkreditinstitutioner og andre kreditinstitutioner Langfristet gæld til realkreditinstitutioner, andre kreditinstitutioner, aktieselskaber og regioner er optaget med restgælden på balancetidspunktet. Kortfristet gæld Kortfristet gæld til pengeinstitutioner, staten, kirken, andre kommuner og regioner optages med restværdien på balancetidspunktet.

Sammenhæng til Økonomiregulativet Dette bilag er en uddybning af afsnit 11.1 i økonomiregulativet om registrering af kommunens

Sammenhæng til Økonomiregulativet Dette bilag er en uddybning af afsnit 11.1 i økonomiregulativet om registrering af kommunens Bilag 16 Anvendt regnskabspraksis Sammenhæng til Økonomiregulativet Dette bilag er en uddybning af afsnit 11.1 i økonomiregulativet om registrering af kommunens aktiver Indledende bemærkninger: Formålet

Læs mere

ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS

ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS Generelt Odense Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinier, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet i Budget- og Regnskabssystem

Læs mere

Bilag - Principper for økonomisk styring

Bilag - Principper for økonomisk styring Bilag - Principper for økonomisk styring Anvendt regnskabspraksis Udkast til økonomiudvalgsmøde den 18. januar 2011 Allerød Kommune Januar 2011 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Regnskabsopgørelse

Læs mere

Boligmaleren ApS. Årsrapport for 2014

Boligmaleren ApS. Årsrapport for 2014 Salamanderparken 115 8260 Viby J CVR-nr. 35241353 Årsrapport for 2014 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj 2015 Jim Gottschalck Hagen

Læs mere

Registreret revisor Karl Sørensen

Registreret revisor Karl Sørensen Registreret revisor Karl Sørensen 1 Kølefirmaet Peter Sand A/S (CVR-nr. 31174643) Årsrapport 2011-2012 Kølefirmaet Peter Sand A/S Forchhammersvej 23 A, 1.tv. 1920 Frederiksberg C Vibesøvej 2 - Gundsømagle

Læs mere

Retningslinjer for omkostningsregistrering

Retningslinjer for omkostningsregistrering Retningslinjer for omkostningsregistrering Regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis Det omkostningsbaserede årsregnskab for Kalundborg Kommune aflægges i overensstemmelse med budget- og regnskabssystem

Læs mere

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/11/2014 Henrik Aaen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

Fredericia Golfbane A/S. Årsrapport 2014/15

Fredericia Golfbane A/S. Årsrapport 2014/15 Stenhøjvej 57 Fredericia cvr-nr. 15 77 01 98 Årsrapport 2014/15 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Ledelsesberetning 3 Anvendt regnskabspraksis 4-5 Resultatopgørelse 6 Balance

Læs mere

Årsrapport for 2013/14 17. regnskabsår

Årsrapport for 2013/14 17. regnskabsår Årsrapport for 2013/14 17. regnskabsår Christian Hem Invest ApS Lucernemarken 16 9490 Pandrup CVR-nr. 21 06 49 71 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. december

Læs mere

Forslag til Regnskabspraksis for registrering af fysiske aktiver i Mariagerfjord kommunes omkostningsregnskab.

Forslag til Regnskabspraksis for registrering af fysiske aktiver i Mariagerfjord kommunes omkostningsregnskab. Forslag til Regnskabspraksis for registrering af fysiske aktiver i Mariagerfjord kommunes omkostningsregnskab. Mariagerfjord kommunes regnskabspraksis for aflæggelse af det omkostningsbaserede regnskab

Læs mere

Søren Kristiansen ApS

Søren Kristiansen ApS Søren Kristiansen ApS ÅRSRAPPORT 2011/2012 CVR 31 42 57 00 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 3 /10 2012. Dirigent INDHOLD Side Påtegninger Ledelsespåtegning

Læs mere

Side - 1 - Anvendt regnskabspraksis Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med Budget- og Regnskabssystemet for kommuner.

Side - 1 - Anvendt regnskabspraksis Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med Budget- og Regnskabssystemet for kommuner. Side - 1 - Anvendt regnskabspraksis Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med Budget- og Regnskabssystemet for kommuner. Med virkning fra regnskab 2010 er regnskabspraksis ændret for det omkostningsbaserede

Læs mere

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5 Legumina Machinery ApS Indholdsfortegnelse Side Virksomhedsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse for 2014/15

Læs mere

EMDESIC TECHNOLOGY SOLUTIONS DENMARK APS NIELS JERNES VEJ 10, 9220 AALBORG ØST 2014/15

EMDESIC TECHNOLOGY SOLUTIONS DENMARK APS NIELS JERNES VEJ 10, 9220 AALBORG ØST 2014/15 Emdesic Technology Solutions Denmark Ap Jernes Vej 1 Aalborg Øst 33066635 EMDESIC TECHNOLOGY SOLUTIONS DENMARK APS NIELS JERNES VEJ 10, 9220 AALBORG ØST ÅRSRAPPORT Årsrapport 2014/15 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

NORDISK AFLØBS TEKNIK A/S

NORDISK AFLØBS TEKNIK A/S NORDISK AFLØBS TEKNIK A/S Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/12/2014 Kimmy Olesen Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

RASK CYKLER ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

RASK CYKLER ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den RASK CYKLER ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/03/2015 Peter Lindby Dirigent Side 2 af 14 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Ændringen har ingen indvirkning på kommunens udgiftsbaserede regnskabsresultat.

Ændringen har ingen indvirkning på kommunens udgiftsbaserede regnskabsresultat. Generelt Jammerbugt Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinjer, der er fastlagt af Indenrigs- og Sundhedsministeriet i Budget- og Regnskabssystem for kommuner.

Læs mere

Region Syddanmark. Åbningsbalance pr. 1. januar 2007

Region Syddanmark. Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 Region Syddanmark Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 Indholdsfortegnelse: Side 1 Indledning...3 2 Ledelsespåtegning...4 3 Revisionspåtegning...5 4 Anvendt regnskabspraksis i Region Syddanmark...6 4.1 Indledning...6

Læs mere

Sevel Vandværk I/S. Årsrapport for perioden

Sevel Vandværk I/S. Årsrapport for perioden Sevel Vandværk I/S Årsrapport for perioden 01.01.2007 til 31.12.2007 Indholdsfortegnelse: Selskabsoplysninger Selskabsoplysninger...3 Påtegninger Revisionspåtegning...4 Ledelsespåtegning...5 Ledelsesberetning

Læs mere

Neurologisk Klinik Sønderborg ApS

Neurologisk Klinik Sønderborg ApS Neurologisk Klinik Sønderborg ApS CVR-nr. 33 77 76 04 Årsrapport for 2012 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05 2013 Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Københavns Kommunes regnskabspraksis

Københavns Kommunes regnskabspraksis Indhold 1. Indledning... 1 2. God bogføringsskik... 2 3. Drifts- og anlægsregnskabet... 2 3.1 Indregning af indtægter og udgifter... 2 4. Præsentation af balancen... 2 5. Materielle anlægsaktiver... 2

Læs mere

Monotil A/S Skalbakken 17 2720 Vanløse. CVR-nr: 33 95 35 93. ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2014

Monotil A/S Skalbakken 17 2720 Vanløse. CVR-nr: 33 95 35 93. ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2014 Skalbakken 17 2720 Vanløse CVR-nr: 33 95 35 93 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2014 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 26/5 2015 Karsten Henriksen Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger

Læs mere

Nordsjællands Anlægsgartner ApS

Nordsjællands Anlægsgartner ApS Nordsjællands Anlægsgartner ApS Frederiksborgvej 199 3450 Allerød CVR-nr. 32 44 64 69 Årsrapport 2013 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 8

Læs mere

LOKE FILM UDLEJNING ApS

LOKE FILM UDLEJNING ApS LOKE FILM UDLEJNING ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/05/2013 Adam Kaare Schmedes Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

Ligeledes indregnes alle udgifter, der vedrører året, hvis udgifterne er opgjort og blevet faktureret.

Ligeledes indregnes alle udgifter, der vedrører året, hvis udgifterne er opgjort og blevet faktureret. Bilag 8 Retningsliner for omkostningsregistrering Regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis Det omkostningsbaserede årsregnskab for Kalundborg Kommune aflægges i overensstemmelse med budget- og regnskabssystem

Læs mere

P.D. Grafic ApS af 1984 Industrivej 5 7120 Vejle Øst. CVR-nummer: 73 56 61 18. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015

P.D. Grafic ApS af 1984 Industrivej 5 7120 Vejle Øst. CVR-nummer: 73 56 61 18. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 P.D. Grafic ApS af 1984 Industrivej 5 7120 Vejle Øst CVR-nummer: 73 56 61 18 ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 (31. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, 16. juli 2015 Karsten

Læs mere

JYSK ERHVERVS & BOLIG ADMINISTRATION ApS

JYSK ERHVERVS & BOLIG ADMINISTRATION ApS JYSK ERHVERVS & BOLIG ADMINISTRATION ApS Falbe Hansens Vej 3, 3 tv 8920 Randers NV Årsrapport 15. april 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Ændringen har ingen indvirkning på kommunens udgiftsbaserede regnskabsresultat.

Ændringen har ingen indvirkning på kommunens udgiftsbaserede regnskabsresultat. Generelt Jammerbugt Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinjer, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet i Budget- og regnskabssystem for kommuner.

Læs mere

Anvendt regnskabspraksis

Anvendt regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis Generelt Odense Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinier, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet i Budget- og Regnskabssystem

Læs mere

Østkraft Entreprise A/S

Østkraft Entreprise A/S mellem Østkraft Entreprise A/S (CVR-nr. 34 72 22 93) og Bornholms Service A/S (CVR-nr. 31 58 21 72) med Østkraft Entreprise A/S som fortsættende selskab Indhold Fusionsbalance pr. 31. december 2015 2 Forklaringer

Læs mere

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS København CVR nr. 33035888 Årsrapport 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2013 Dirigent 1 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

VENTA ApS. Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/10/2012

VENTA ApS. Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/10/2012 VENTA ApS Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/10/2012 Peer Bach Poulsen Dirigent Side 2 af 14 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den 14. marts 2014 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2013 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40

Læs mere

Andelsforeningen Frederiksborg Vin A.M.B.A Harløsevej 164, 3400 Hillerød

Andelsforeningen Frederiksborg Vin A.M.B.A Harløsevej 164, 3400 Hillerød Andelsforeningen Frederiksborg Vin A.M.B.A Harløsevej 164, 3400 Hillerød CVR-nr. 25 53 33 48 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på fondens ordinære generalforsamling

Læs mere

Ejerforeningen Engelstoftsgade 20. CVR-nummer 32684955

Ejerforeningen Engelstoftsgade 20. CVR-nummer 32684955 CVR-nummer 32684955 Årsrapport 2012 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger 2 Påtegning og erklæring Bestyrelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Foreningsberetning 5 Årsregnskab Anvendt

Læs mere

Airmaster Service K/S CVR-nr. 24250806. Årsrapport 2014

Airmaster Service K/S CVR-nr. 24250806. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vestervangsvej 6 8800 Viborg Telefon 89 25 25 25 Telefax 89 25 25 50 www.deloitte.dk Airmaster Service K/S CVR-nr. 24250806 Årsrapport

Læs mere

Super Dæk Service Danmark A/S Årsrapport for 2012/13

Super Dæk Service Danmark A/S Årsrapport for 2012/13 Super Dæk Service Danmark A/S Årsrapport for 2012/13 CVR-nr. 28 65 39 64 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/9 2013 René Kristensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

103 Anvendt regnskabspraksis

103 Anvendt regnskabspraksis 103 Generelt Hedensted Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinjer, der er fastlagt af Social- og Indenrigsministeriet (SIM) i Budget- og Regnskabssystem for

Læs mere

JESPER BANG ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

JESPER BANG ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den JESPER BANG ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2015 Erik Vittrup Nielsen Dirigent Side 2 af 9 Indhold

Læs mere

LAG Fanø - Varde c/o Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde

LAG Fanø - Varde c/o Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde LAG Fanø - Varde c/o Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde CVR-nr. 36 11 39 60 Årsrapport 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 8. marts 2016. Dirigent

Læs mere

LAST BOLIG ApS CVR-nr. 28 96 57 53

LAST BOLIG ApS CVR-nr. 28 96 57 53 Agerlandsvej 1 8800 Viborg Tlf. 86 62 92 22 Fax 86 62 93 75 E-mail: uw@uw.dk Netværk:RevisorGruppen Danmark LAST BOLIG ApS CVR-nr. 28 96 57 53 Årsrapport 1. oktober 2012-30. september 2013 Årsrapporten

Læs mere

BOLIG-ISOLERING ApS. Årsrapport 14. marts 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

BOLIG-ISOLERING ApS. Årsrapport 14. marts 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den BOLIG-ISOLERING ApS Årsrapport 14. marts 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/11/2013 Ole Rasmussen Hassing Dirigent Side 2 af 14 Indhold

Læs mere

Under Uret Svendborg Holding ApS CVR-nr. 26580137. Årsrapport 2011/2012. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling den 26.09.2012.

Under Uret Svendborg Holding ApS CVR-nr. 26580137. Årsrapport 2011/2012. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling den 26.09.2012. Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33 96 35 56 Klosterplads 9 Postboks 169 5700 Svendborg Telefon 63 14 69 00 Telefax 62 21 28 01 www.deloitte.dk Under Uret Svendborg Holding ApS

Læs mere

Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning...3 Virksomhedsoplysninger...4 Anvendt regnskabspraksis...5 Resultatopgørelse...7 Balance...8 Noter...10 2

Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning...3 Virksomhedsoplysninger...4 Anvendt regnskabspraksis...5 Resultatopgørelse...7 Balance...8 Noter...10 2 Lergravsvej 60 2300 København S CVR nr. 36049189 Årsrapport for 2014 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2015 Tommy Andersen Dirigent

Læs mere

Kathrine Rask Holding ApS CVR-nr. 25 61 77 38

Kathrine Rask Holding ApS CVR-nr. 25 61 77 38 Kathrine Rask Holding ApS CVR-nr. 25 61 77 38 Årsrapport 1. januar - 30. april 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24. september 2015. Kathrine Rask Dirigent

Læs mere

Antenneforeningen af 1983 Hvide Sande Nord Geflevej 131 6960 Hvide Sande. CVR-nummer: 18 01 82 33. ÅRSRAPPORT 1. januar - 31.

Antenneforeningen af 1983 Hvide Sande Nord Geflevej 131 6960 Hvide Sande. CVR-nummer: 18 01 82 33. ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. Geflevej 131 6960 Hvide Sande CVR-nummer: 18 01 82 33 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2015 (32. regnskabsår) Godkendt på foreningens generalforsamling, den 31. marts 2016 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

BAUN'S MURERFORRETNING ApS

BAUN'S MURERFORRETNING ApS BAUN'S MURERFORRETNING ApS Retortvej 58, kl th 2500 Valby Årsrapport 19. september 2013-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2015 Mark

Læs mere

Årsrapport for 2013 5. regnskabsår

Årsrapport for 2013 5. regnskabsår Årsrapport for 2013 5. regnskabsår KEANA ApS Skodshøj 6 9530 Støvring CVR-nr. 32 15 60 96 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. maj 2014. Dirigent: Kent

Læs mere

Mogens Knudsen, registreret revisionsselskab ApS

Mogens Knudsen, registreret revisionsselskab ApS Damgade 73, Telefon 74 42 15 89 Telefax 74 42 15 69 CVR nr. 44650819 Registreret revisor Mogens Knudsen, HD 2570 DOA Den Overordnede Antenneforening i Sønderborg CVR Nr. 84 24 47 59 ÅRSRAPPORT FOR 1.1.2012-31.12.2012

Læs mere

Ulfborg Fjernvarme A.m.b.a.

Ulfborg Fjernvarme A.m.b.a. Årsrapport 2015/16 63. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/6 2016. dirigent Holstebro Hostrupsvej 4 7500 Holstebro T 9610 6161 Struer Torvegade

Læs mere

DVD Technology ApS. Årsrapport for 2013/14

DVD Technology ApS. Årsrapport for 2013/14 DVD Technology ApS Ahornsvinget 26, 7500 Holstebro CVR-nr. 34 07 70 02 Årsrapport for 2013/14 3. regnskabsår Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den / 2009 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2008 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40 16 11 *

Læs mere

SØBORG VINDUER ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

SØBORG VINDUER ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den SØBORG VINDUER ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/07/2015 Kristian Schouboe Sørensen Dirigent Side 2 af

Læs mere

CVR-nr. 11 77 06 49. Den Danske Vedligeholdsforening Købmagergade 86, 7000 Fredericia. Årsrapport 2015

CVR-nr. 11 77 06 49. Den Danske Vedligeholdsforening Købmagergade 86, 7000 Fredericia. Årsrapport 2015 CVR-nr. 11 77 06 49 Den Danske Vedligeholdsforening Købmagergade 86, 7000 Fredericia Årsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Påtegninger Side Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Årsregnskab

Læs mere

Den selvejende institution FKS-Hallen. Tranehøjen 5, 5250 Odense SV. Årsrapport for. CVR. nr. 81 97 02 11

Den selvejende institution FKS-Hallen. Tranehøjen 5, 5250 Odense SV. Årsrapport for. CVR. nr. 81 97 02 11 Den selvejende institution FKS-Hallen Tranehøjen 5, 5250 Odense SV Årsrapport for 2015 CVR. nr. 81 97 02 11 Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens påtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2 Anvendt

Læs mere

Stauning Whisky A/S CVR-nr. 30900863. Årsrapport 2012

Stauning Whisky A/S CVR-nr. 30900863. Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Arosgaarden, Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89414141 Telefax 89414243 www.deloitte.dk Stauning Whisky A/S CVR-nr.

Læs mere

F. Salling Invest A/S. Højbjerg

F. Salling Invest A/S. Højbjerg F. Salling Invest A/S Højbjerg Årsrapport for 2012 CVR-nr. 24 57 46 28 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2013 Dirigent Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning

Læs mere

VONHAGE A/S. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/06/2015

VONHAGE A/S. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/06/2015 VONHAGE A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/06/2015 Christian Lundgaard Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Kai D Fonden CVR-nr. 34776636. Årsrapport 2014

Kai D Fonden CVR-nr. 34776636. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Kai D Fonden CVR-nr. 34776636 Årsrapport 2014 Godkendt

Læs mere

Kristians Maskinudlejning Stoholm ApS Årsrapport

Kristians Maskinudlejning Stoholm ApS Årsrapport Kristians Maskinudlejning Stoholm ApS CVR: 34702926 14. september 2012-31. december 2013 en er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den: 27/5 2014 Dirigent: Peder P. Grønborg side

Læs mere

Auktioner A/S Årsrapport for 2012

Auktioner A/S Årsrapport for 2012 Auktioner A/S Årsrapport for 2012 CVR-nr. 20 01 57 99 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/2 2013 Thomas Hansen Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

SYMMETRY INVEST ApS. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

SYMMETRY INVEST ApS. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den SYMMETRY INVEST ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/02/2014 Andreas Aaen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

SEJ BILER APS BREDGADE 32, 8766 NØRRE SNEDE 3. REGNSKABSÅR

SEJ BILER APS BREDGADE 32, 8766 NØRRE SNEDE 3. REGNSKABSÅR Tlf.: 76 87 11 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab ejstrupholm@bdo.dk Søndergade 1-3 www.bdo.dk DK-7361 Ejstrupholm CVR-nr. 20 22 26 7020222670 SEJ BILER APS BREDGADE 32, 8766 NØRRE SNEDE ÅRSRAPPORT

Læs mere

Conceptbolig II ApS CVR-nr. 30 58 51 27

Conceptbolig II ApS CVR-nr. 30 58 51 27 Conceptbolig II ApS CVR-nr. 30 58 51 27 Årsrapport 1. oktober 2013-30. september 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11. december 2014. Christian Smedegaard

Læs mere

PC Entreprise ApS. Årsregnskab

PC Entreprise ApS. Årsregnskab Skovhusvænget 5 4632 Bjæverskov CVR-nr.: 32 30 61 36 Årsregnskab 3. regnskabsår 1. januar 2014-31. december 2014 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj

Læs mere

THP Holding Vejle ApS

THP Holding Vejle ApS Ribe Landevej 152, 7100 Vejle (CVR-nr. 26413745) Årsrapport for 2014 (13. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. maj 2015 Thomas Højsholm Pedersen

Læs mere

LikeFred ApS. Årsrapport for perioden 3. september 2013-31. december 2014 (16 måneder) CVR-nr. 32 34 08 81

LikeFred ApS. Årsrapport for perioden 3. september 2013-31. december 2014 (16 måneder) CVR-nr. 32 34 08 81 LikeFred ApS CVR-nr. 32 34 08 81 Årsrapport for perioden 3. september 2013-31. december 2014 (16 måneder) Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 26. juni 2015 Som dirigent:... Peter Bager

Læs mere

EKSTERNT REGNSKAB 4 ANLÆGSAKTIVER OG AFSKRIVNINGER

EKSTERNT REGNSKAB 4 ANLÆGSAKTIVER OG AFSKRIVNINGER EKSTERNT REGNSKAB 4 ANLÆGSAKTIVER OG AFSKRIVNINGER ANLÆGSAKTIVER AKTIVER (FASB s definition): Sandsynlige fremtidige økonomiske fordele, som er ejet eller kontrolleret af en given virksomhed, som et resultat

Læs mere

Hotel Arnbjerg ApS Arnbjergallé 2 6800 Varde. CVR-nummer: 29 52 89 77. ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012

Hotel Arnbjerg ApS Arnbjergallé 2 6800 Varde. CVR-nummer: 29 52 89 77. ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012 Hotel Arnbjerg ApS Arnbjergallé 2 6800 Varde CVR-nummer: 29 52 89 77 ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012 (7. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 27/5 2013 John Nowak

Læs mere

Falk Tag & Facade ApS ÅRSRAPPORT 2013/2014

Falk Tag & Facade ApS ÅRSRAPPORT 2013/2014 Falk Tag & Facade ApS Navervej 30 4000 Roskilde ÅRSRAPPORT 2013/2014 CVR NR: 21285676 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. september 2014 Dirigent Frej

Læs mere

RIVERCLUB ApS. Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/01/2014

RIVERCLUB ApS. Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/01/2014 RIVERCLUB ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/01/2014 Jes Bondo Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Den Danske Maritime Fond CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2005/06 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40 16 11 * TELEFAX: +45 33 11 62 10 E-mail: info@dendanskemaritimefond.dk

Læs mere

Bee Sport ApS. Årsrapport for 2013. CVR-nr. 30 83 52 63. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Bee Sport ApS. Årsrapport for 2013. CVR-nr. 30 83 52 63. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling Bee Sport ApS CVR-nr. 30 83 52 63 Årsrapport for 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/04 2014 Christian Stadil Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

DRX A/S. Årsrapport 17. maj 2013-31. oktober 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2015

DRX A/S. Årsrapport 17. maj 2013-31. oktober 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2015 DRX A/S Årsrapport 17. maj 2013-31. oktober 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2015 Morten Peterson Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

DP PROJEKTUDVIKLING A/S

DP PROJEKTUDVIKLING A/S DP PROJEKTUDVIKLING A/S Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2013 Ole Davidsen Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014 Sankt Annæ Plads 13 1250 København K CVR-nr. 15110341 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. april 2015 Morten Aagaard Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

ACAIACAI ApS CVR-nr. 34080011. Årsrapport 2012

ACAIACAI ApS CVR-nr. 34080011. Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk ACAIACAI ApS CVR-nr. 34080011

Læs mere

Hotel Hvide Hus ApS Vestre Havnepromenade 21, 9000 Aalborg CVR-nr. 30 23 88 34

Hotel Hvide Hus ApS Vestre Havnepromenade 21, 9000 Aalborg CVR-nr. 30 23 88 34 Vestre Havnepromenade 21, 9000 Aalborg CVR-nr. 30 23 88 34 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 10.05.16 Jakob Axel Nielsen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

Notat om Regnskabsmæssig behandling af langfristede lån.

Notat om Regnskabsmæssig behandling af langfristede lån. Notat om Regnskabsmæssig behandling af langfristede lån. Ifølge den nye Årsregnskabslov skal finansielle forpligtelser, hvorunder langfristede lån hører, værdiansættes på følgende måde: - Ved første indregning

Læs mere

NYHAVN 1 MIDDELFART A/S 2013/14

NYHAVN 1 MIDDELFART A/S 2013/14 Tlf.: 70 20 02 13 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab middelfart@bdo.dk Mandal Allé 16 A. www.bdo.dk DK-5500 Middelfart CVR-nr. 20 22 26 7020222670 NYHAVN 1 MIDDELFART A/S ÅRSRAPPORT Årsrapport

Læs mere

DKE Bolig A/S. Årsrapport

DKE Bolig A/S. Årsrapport Dansk Revision Mariagerfjord Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Aalborgvej 51 DK-9560 Hadsund mariagerfjord@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 98 57 39 44 Telefax: +45 98 57 47 79

Læs mere

Linco VVS ApS CVR-nr. 31 88 30 67

Linco VVS ApS CVR-nr. 31 88 30 67 Grant Thornton Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Stockholmsgade 45 2100 København Ø CVR-nr. 34209936 T (+45) 33 110 220 F (+45) 33 110 520 www.grantthornton.dk Linco VVS ApS CVR-nr. 31 88 30 67

Læs mere

BUUS V V S TEKNIK ApS

BUUS V V S TEKNIK ApS BUUS V V S TEKNIK ApS Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/11/2012 Kim Buus Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Bilag - Principper for økonomisk styring

Bilag - Principper for økonomisk styring Bilag - Principper for økonomisk styring Registrering og måling af materielle og immaterielle anlægsaktiver Udkast til økonomiudvalgsmøde den 18. januar 2011 Allerød Kommune Januar 2011 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dato: December II 2010 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2010

Dato: December II 2010 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2010 Budget- og regnskabssystem for kommuner 8.1 - side 1 Dato: December II 2010 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2010 8.1 Generelle regler for registrering af aktiver Kommunerne skal indregne og måle materielle

Læs mere

Regnskab 2017 for Fanø Kommune

Regnskab 2017 for Fanø Kommune Regnskab 2017 for Fanø Kommune Vedtaget i Fanø Byråd den xx. xx 2018 Sagsid. 563-2018-1283/10337 Indholdsfortegnelse Regnskabsresultatet... - 2 Regnskabsopgørelse med kommentarer... - 8 Regnskabsprincipper...

Læs mere

Årsrapport 2013. Barsel.dk

Årsrapport 2013. Barsel.dk Årsrapport 2013 Barsel.dk Indholdsfortegnelse Ledelsens beretning Ledelsens beretning 3 Påtegninger Ledelsens regnskabspåtegning 4 Intern revisors erklæringer 5 Den uafhængige revisors erklæringer 6 Regnskab

Læs mere

HJELM HOLDING ApS. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HJELM HOLDING ApS. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HJELM HOLDING ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/05/2014 Henrik Ladefoged Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

Blikkenslagerfirmaet Reene Jensens Eftf. ApS CVR. nr. 24 22 40 82. Årsrapport 2012. Classensgade 39 2100 København Ø

Blikkenslagerfirmaet Reene Jensens Eftf. ApS CVR. nr. 24 22 40 82. Årsrapport 2012. Classensgade 39 2100 København Ø Blikkenslagerfirmaet Reene Jensens Eftf. ApS CVR. nr. 24 22 40 82 Classensgade 39 2100 København Ø Hallerup & Co I/S Overgaden Oven Vandet 48 E 1415 København K Telefon +45 32 96 29 00 Fax +45 32 96 29

Læs mere

Årsrapport. Kærby Økologiske Æg ApS. CVR: 29220573 1. oktober 2014-30. september 2015. Sandfeldvej 55 7330 Brande

Årsrapport. Kærby Økologiske Æg ApS. CVR: 29220573 1. oktober 2014-30. september 2015. Sandfeldvej 55 7330 Brande Kærby Økologiske Æg ApS CVR: 29220573 1. oktober 2014-30. september 2015 Kærby Økologiske Æg ApS Sandfeldvej 55 7330 Brande en er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den: 29.

Læs mere

I/S Vester Sottrup Vandværk. Årsrapport for 2012

I/S Vester Sottrup Vandværk. Årsrapport for 2012 Degneløkke 14 Vester Sottrup 6400 Sønderborg CVR-nr. 16661376 Årsrapport for 2012 79. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12.03.13 Dirigent - 2

Læs mere

SKARE FAST EJENDOM A/S 2013/14

SKARE FAST EJENDOM A/S 2013/14 Tlf: 76 35 56 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab kolding@bdo.dk Birkemose Allé 39 www.bdo.dk DK-6000 Kolding CVR-nr. 20 22 26 7020222670 SKARE FAST EJENDOM A/S ÅRSRAPPORT Årsrapport 2013/14

Læs mere

EA/S Gentofte Søpark CVR-nr. 25 13 60 12

EA/S Gentofte Søpark CVR-nr. 25 13 60 12 EA/S Gentofte Søpark CVR-nr. 25 13 60 12 Årsrapport 1. april 2013-31. marts 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. august 2014. H. C. Hansen Dirigent

Læs mere

Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver

Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver Den 16. maj 2007 Efterreguleringsoversigt Ribe Amt Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver, rettigheder

Læs mere

K.E. AUTOMOBILER APS 2011/12 29. REGNSKABSÅR

K.E. AUTOMOBILER APS 2011/12 29. REGNSKABSÅR Tlf: 63 21 60 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab svendborg@bdo.dk Frederiksø 2, 2 www.bdo.dk DK-5700 Svendborg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 K.E. AUTOMOBILER APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2011/12

Læs mere

ODENSE KOMMUNE. ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007

ODENSE KOMMUNE. ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007 ODENSE KOMMUNE ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007 INDHOLD Påtegninger Ledelsens påtegning 3 Revisionspåtegning 4 Regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis ved udarbejdelse af åbningsbalance pr. 1/1 2007

Læs mere

K.A. Byg Hjørring ApS CVR-nr. 28 90 37 23

K.A. Byg Hjørring ApS CVR-nr. 28 90 37 23 CVR-nr. 28 90 37 23 Årsrapport for 2011/12 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 02.02.13 Peter Henriksen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af

Læs mere

Halvårsrapport 2011. Barsel.dk

Halvårsrapport 2011. Barsel.dk Halvårsrapport 2011 Barsel.dk Indholdsfortegnelse Ledelsens beretning 3 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse for 6 Balance pr. 30. juni 7 Noter 8 2 Ledelsens beretning Lov om barselsudligning på

Læs mere

DANCAMPS APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 27. februar 2015. Nicolai Dvinge CVR-NR.

DANCAMPS APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 27. februar 2015. Nicolai Dvinge CVR-NR. Tlf.: 96 23 54 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab hjoerring@bdo.dk Nørrebro 15, Box 140 www.bdo.dk DK-9800 Hjørring CVR-nr. 20 22 26 7020222670 DANCAMPS APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2014 Årsrapporten

Læs mere

Billeddiagnostisk Selskab A/S

Billeddiagnostisk Selskab A/S Billeddiagnostisk Selskab A/S Årsrapport for 2014 CVR-nr. 27 59 27 24 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/5 2015 Dirigent: Steen Hvidt Indholdsfortegnelse

Læs mere