Vil du gøre en forskel for patienterne ved at udvikle software til vores prisbelønnede ultralydsskannere, som ser ind i menneskekroppen?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vil du gøre en forskel for patienterne ved at udvikle software til vores prisbelønnede ultralydsskannere, som ser ind i menneskekroppen?"

Transkript

1 Vil du gøre en forskel for patienterne ved at udvikle software til vores prisbelønnede ultralydsskannere, som ser ind i menneskekroppen? Så bliv Softwareudvikler hos os og vær med.

2 Software Engineer Advanced Ultrasound Algorithms Send din ansøgning på dansk eller engelsk til: Mærk ansøgningen; Software Engineer Advanced Ultrasound Algorithms Vi holder løbende samtaler Vi søger en softwareudvikler til at udvide vores udviklingsafdeling. Du er dimitteret fra en højere læreranstalt som datalog, softwareingeniør eller lignende, og har arbejdet med udvikling af avancerede algoritmer. Jobbet Du kommer til at indgå i et stort forsknings- og udviklingsprojekt med ca. 50 deltagere, hvoraf 9 vil være softwareudviklere. BK Ultrasound samarbejder om dette projekt med forskellige forskningsinstitutioner, om at udvikle morgendagens skannere. Projektet går forud for vort normale udviklingsarbejde, så du vil være med helt i front af, hvad der kan lade sig gøre med ultralyd. Dine opgaver kommer til at handle om at implementere nye avancerede ultralydsalgoritmer, så billederne bliver knivskarpe. Algoritmerne vil være del af de nyeste prototyper, som vil indgå i kliniske test, hvor læger og kliniske specialister evaluerer resultaterne. Du kommer til at samarbejde tæt med forskere. Dit arbejdssted vil derfor blive delt mellem BK Ultrasound i Herlev og DTU i Lyngby, men du bliver ansat hos BK Ultrasound. Dine opgaver Implementering af nye algoritmer Nyudvikling af prototyper og applikationer i samarbejde med kolleger Samarbejde med forskere og specialister indenfor bl.a. ultralyd, klinisk anvendelse m.m. Du Tager de svære opgaver, og udvikler elegante løsninger Er en udpræget team player Har erfaring med objektorienteret udvikling, herunder brug af design patterns Har erfaring med opencl Har kendskab til agile udviklingsmetoder Behersker dansk og engelsk både i skrift og tale på højt niveau En stor del af udviklingen foregår til Windows 8 og vi benytter primært C++ og Qt. Det vil derfor være en fordel, hvis du også har erfaring med disse teknologier. Udviklingsafdelingen hos BK Medical består af 7 afdelinger. Der er således afdelinger for hardware, software, mekanik, projektledelse, ny teknologi og applikationer, samt systemtest og produktionstest. 80 mennesker er på nuværende tidspunkt ansat i udviklingsafdelingen i Danmark, og for tiden 5 personer i Indien, som er beskæftiget med test. Vores nøgleværdier: Vi har en passion for det vi gør, og stræber altid ét niveau højere. Vi gør det vi siger, og siger det vi gør. Vi er åbne, direkte og tager os af hinanden. Vi kender vores kunders fundamentale behov og krav. Samtidig ser vi muligheder, og ikke begrænsninger. Vi har en uformel omgangstone på vores europæiske hovedkontor i Herlev, hvor en række sociale aktiviteter drives af kollegerne. Vi spiser i en kantine med fokus på sundhed og variation, har sundhedsforsikring og pensionsordninger til alle.

3 Software Engineer Advanced Ultrasound Algorithms mere om jobbet Spørg en kollega om BK Ultrasound I BK Ultrasound er vi - i tråd med virksomhedens værdier - meget åbne omkring virksomhedens kvaliteter som arbejdsplads. Derfor opfordrer vi alle ansøgere til evt. at kontakte en medarbejder fra afdelingen. Henrik Johansen Koch Project Manager Telefon Skal du have succes i jobbet som Softwareudvikler, er det afgørende at; Du trives med projektarbejde Som softwareudvikler arbejder vi i projekter. Det er her, vi bruger det meste af vores tid. De daglige arbejdsopgaver aftales således med projektlederen. Du træffer beslutninger Vi har en uformel omgangstone og en flad beslutningsstruktur. Du har således stor indflydelse på tilrettelæggelsen af det daglige arbejde og er med til at træffe de tekniske beslutninger. Du udvikler software der holder Det er naturligt for dig at tænke i arkitekturer og langtidsholdbare design. Du udarbejder specifikationer og forstår at estimere tidsforbrug på de omfattede opgaver, under hensyntagen til risici og kompleksitet. Du tager ansvar Når den tekniske løsning er fundet, tager du ansvaret for at implementere den nye funktionalitet. Du tager ansvaret for at følge opgaven til dørs, således at den bliver afsluttet uden løse ender. Du leverer løsninger og kvalitet Da vi udvikler software til medicinske apparater, er det selvsagt nødvendigt, at kvaliteten er i højsædet. Du ser ikke dokumentation og test som et nødvendigt onde men som aktiviteter, der faktisk er god mening i at udføre. Du sætter en ære i at levere løsninger i en høj kvalitet. Du forstår kunden Vi har i BK Ultrasound samlet alle fagdiscipliner under ét tag. Der er således et tæt samarbejde mellem de enkelte faggrupper. Som softwareudvikler er du med i udviklingen af en skanner fra ide til færdigt produkt. Du har også produktet tæt inde på livet, når det er frigivet, da vi bliver løbende involveret i at løse nogle af de problemer, som vores kunder oplever med skanneren. Du forstår betydningen af, at kunden kommer først. Du har lysten til at lære og til at lære fra dig Din viden vil drive vores nye generation af skannere til det næste niveau, hvor læger får mulighed for at se ting, som ikke tidligere var mulige. Du har vilje og evne til at lære mere og ikke mindst til at dele din viden med dine kolleger. Gode kommunikations egenskaber er derfor påkrævet. Du gør en synlig forskel!

4 Softwareafdelingen Michael Eibye, Director of Software & Test Engineering R&D Software BK Ultrasound ser software som et strategisk fokusområde, som er vokset betragteligt de seneste 1-2 år. Software er en af de væsentligste drivere til at skabe morgendagens innovative produkter og løsninger. Produkter, der qua deres features og innovationshøjde, giver os et forspring i forhold til konkurrenterne. Innovative løsninger, som udspringer af et tæt samarbejde imellem udvikling, produkt marketing, applikations specialister, klinikere og ikke mindst vores kunder. Produkter som overrasker og som sætter standarden for, hvorledes design og funktionalisme går hånd i hånd. Vi er i øjeblikket 25 medarbejdere i DK, der arbejder med softwareudvikling. I Indien har vi en gruppe på 5 personer, der arbejder med system test. Softwareafdelingen består af kompetente udviklere, der hovedsagligt er uddannet som ingeniører eller dataloger. Erfaringsmæssigt spænder afdelingen over personer med professionel erfaring fra 2 til 20+ år. Vi bekender os til Microsoft og anvender TFS 2013 som versionsstyrings værktøj samt Visual Studio 2013 som udviklingsværktøj. Vi er i gang med at udvikle morgendagens skannere, som blandt andet tager afsæt i en ny patenteret metode til billeddannelse, som hidtil ikke har kunne realiseres i eksisterende teknologi. Det bliver krævende fordi vi skal levere et produkt, der matcher konkurrenternes i pris, men langt overgår dem i innovation. Vores nye SW kolleger skal på den ene side ligne softwareafdelingen: Stærk faglig profil, analytisk, team player, entusiastisk, lyst til at lære (til og fra sig), samt ikke mindst have en god portion humor. På den anden side skal han/hun qua sine erfaringer og personlighed være med til at løfte afdelingens kompetenceniveau til nye højder. Vores produkter gør en forskel, fordi vi gør en forskel Vi gør en forskel, fordi du gør en forskel. Vil du være en del af denne udfordring?

5 Vores skannere, transducere og tilbehør er dedikerede til: Ultralyd til Urologi Ultralyd til Kirurgi Colorectal ultralyd Ultralyd til undersøgelse af bækkenbunden. BK5000 er vores seneste nyudvikling. Denne unikke skanner er kendetegnet ved et stilrent design, meget høj billedkvalitet, bruger fokuseret GUI og en mobilitet, der ikke er set tidligere. Udviklingen af transducere er tilsvarende innovativ. Vi skaber produkter med stadig skarpere billeder og bedre penetrering uden at gå på kompromis med ergonomien. Produkter Vi søger medarbejdere, som brænder lige så meget for sagen som vi gør. Brænder for at forbedre patienternes livskvalitet. Brænder for at skabe enestående produkter. Nedenfor ser du et par eksempler på nogle af de produkter, som du kunne have stået bag, hvis du var en del af BK Ultrasound teamet. BK5000 Ultralydstransduceren PROART TM 8826 indføres gennem en af åbningerne i huden og kan efterfølgende gribes og manøvreres rundt på organerne ved hjælp af en kirurgirobot. Kirurgen får den direkte kontrol over transduceren med større nøjagtighed og fleksibilitet til følge. Ligeledes kan transduceren føres til svært tilgængelige steder i kroppen. Vort brede sortiment af kirurgiske transducere Billedkvaliteten betyder alt. Moderne design, uovertruffen billedkvalitet og mobilitet alt i én skanner.

6 BK Ultrasound Innovativ Ultralyd I BK Ultrasound skaber vi innovative ultralydsprodukter til læger i hospitalsverdenen og til klinikker over hele verden. Vores ultralydstransducere og skannere er fremstillet til brug inden for kirurgi, urologi og andre medicinske segmenter. Specialister benytter vores ultralydsudstyr til diagnosticering og behandling af forskellige sygdomme, såsom prostata- og brystkræft. Som markedsledende inden for vores nicheområder har vi et tæt samarbejde med førende eksperter og universiteter. Dette samarbejde gør, at vi er i stand til at skabe ultralydsprodukter, som til fulde møder den medicinske verdens konstante ønske om nye innovative diagnosticeringsmuligheder. BK Ultrasound og Højteknologifonden samarbejder I fremtiden skal lægernes ultralydsskannere være små og bærbare, så patienterne hurtigt kan blive skannet hvor som helst og når som helst. En stor satsning på 75 mio. kroner fra HTF sætter spot på mobilt udstyr til sundhedssektoren. Projektet er et samarbejde mellem BK Ultrasound, forskergrupper på DTU, Meggitt A/S, Alexandra Instituttet A/S samt Rigshospitalet. Global Rækkevidde BK Ultrasound er en international virksomhed med salgskontorer over det meste af verden, og europæisk hovedkontor i Herlev, København. Vi har omkring 250 ansatte, heraf 140 i Herlev, og vi omsatte i 2014 for USD 110 millioner. Vi er ejet af amerikanske Analogic Corporation, der er en innovativ og finansielt stærk koncern, som i årtier har været førende inden for medicinsk billedbehandling. We Specialize Because You Do Ikke blot vores produkter, men også vores medarbejdere er unikke. I BK Ultrasound støtter vi op om, at vores medarbejdere udvikler deres kompetencer og viden. Vi har en professionel og uformel organisation med fleksible arbejdsvilkår og en flad organisationsstruktur. Vi er effektive og fører vores ideer ud i livet, - alle disse ingredienser gør BK Ultrasound til en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads. Vi ser frem til at byde dig velkommen i et team, der gør en forskel en forskel i livskvalitet.

7 Vores kultur og værdier BK Ultrasound er en værdibaseret virksomhed, som er bygget op om vores 4 kerneværdier. Vi ønsker, at medarbejderne skal kunne identificere sig med og udvise en adfærd svarende til vores fælles værdisæt. Passionately Progressive Vi stræber altid et skridt højere. Vi ser muligheder - ikke begrænsninger og forfølger resultater intenst. Vi er toneangivende indenfor markedsudviklingen via kreativt at identificere vore kunders behov og opfylde dem. Vi ligger foran vore konkurrenter gennem kontinuerlige forbedringer og fleksibilitet. Vi løber kalkulerede risici. Vi brænder for det vi gør og måden vi gør det på. Attention to Accountability Vi er alle i samme båd et team! Vi holder, hvad vi lover og stoler på hinanden. Vi er loyale overfor hinanden, virksomheden, vore samarbejdspartnere og kunder. Vi er på forkant. Vi siger det vi gør og gør det vi siger. Vi er beslutsomme, troværdige og konsekvente. Constantly Caring Vi hjælper hinanden med at nå vore mål. Vi er opmærksomme og lydhøre overfor hinanden, vore kunder og samarbejdspartnere. Vi kommunikerer direkte, åbent og respektfuldt. Vi udvikler og træner den enkelte. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø. Vi passer på vort globale miljø. Involved and Insightful Vi forstår kundernes fundamentale ønsker og krav. Vi har forståelse for og bygger på vores forskelligheder. Vi lærer af vores fejltagelser og forbedrer os. Vi er meget engagerede i vores arbejde. Vi er stolte af vores præstationer. Vi har det sjovt mens vi arbejder.

8 Ledelsesgrundlag i BK Ultrasound Vores ledelsesgrundlag bygger på, at vi proaktivt lever op til vores Værdigrundlag og agerer inden for rammerne af vores Mission Forretningsorienteret i alle aktiviteter Vi har kunden i centrum Vi tager sunde og hurtige forretningsmæssige beslutninger Vi søger og opdyrker nye forretningsmuligheder Fokuser, eksekver og kommuniker Vi vælger, fravælger og kommunikerer klart Vi udstikker retning via klare mål og krav og gennemfører til tiden Vi udstråler vilje og evne til at udføre beslutninger Udvikling af organisation og medarbejdere Vi er en vinderorganisation med kompetente medarbejdere Vi anvender vores tid og ressourcer effektivt Vi udvikler nødvendige spidskompetencer Vi styrker, motiverer og udvikler hinanden Synlig og nærværende ledelse Vi er synlige og nærværende i dialog og omgangsform Vi spreder energi og dynamik Vi inspirerer og udøver ledelse tilpasset den enkelte situation

Enkle løsninger til komplekse problemer er dit varemærke! Bliv Test Manager hos os og vær med til at sætte dit præg på nogle af verdens bedste

Enkle løsninger til komplekse problemer er dit varemærke! Bliv Test Manager hos os og vær med til at sætte dit præg på nogle af verdens bedste Enkle løsninger til komplekse problemer er dit varemærke! Bliv Test Manager hos os og vær med til at sætte dit præg på nogle af verdens bedste ultralydsskannere Test Manager Send din ansøgning på dansk

Læs mere

Technicial Support Engineer Vil du have verden som din arbejdsplads?

Technicial Support Engineer Vil du have verden som din arbejdsplads? Technicial Support Engineer Vil du have verden som din arbejdsplads? Bliv Technical Support Engineer hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over Technical Support

Læs mere

FINANCE CONTROLLER Finance Controller

FINANCE CONTROLLER Finance Controller FINANCE CONTROLLER Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.. Bliv Finance Controller hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere FINANCE

Læs mere

Analogic Ultrasound Group

Analogic Ultrasound Group Enkle løsninger til komplekse problemer er dit varemærke! Bliv Softwareudvikler hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere. Softwareudvikler - Vil du skanne og se mere end

Læs mere

Tester, Repair Service

Tester, Repair Service Er du en god Elektronik tekniker.? Tester, Repair Service Bliv Tester hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over... Tester Send din ansøgning til: e-mail:

Læs mere

Internal Service Technician

Internal Service Technician Internal Service Technician Er du en god Elektronik tekniker? Bliv Internal Service Technician hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over Internal Service

Læs mere

Vi er i rivende udvikling! Så kom og vær med i vores softwareteam.

Vi er i rivende udvikling! Så kom og vær med i vores softwareteam. Vi er i rivende udvikling! Så kom og vær med i vores softwareteam. Softwareudvikler Send din ansøgning til: e-mail: jobs@bkultrasound.com Mærk ansøgningen; Software Engineer / Senior Software Engineer

Læs mere

Vil du gøre en forskel for patienterne ved at udvikle software til vores prisbelønnede ultralydsskannere, som ser ind i menneskekroppen?

Vil du gøre en forskel for patienterne ved at udvikle software til vores prisbelønnede ultralydsskannere, som ser ind i menneskekroppen? Vil du gøre en forskel for patienterne ved at udvikle software til vores prisbelønnede ultralydsskannere, som ser ind i menneskekroppen? Så bliv Softwareudvikler hos os og vær med. Softwareudvikler Send

Læs mere

Er enkle løsninger til komplekse problemer dit varemærke! Bliv Test Engineer hos os og vær med til at sætte dit præg på nogle af verdens bedste

Er enkle løsninger til komplekse problemer dit varemærke! Bliv Test Engineer hos os og vær med til at sætte dit præg på nogle af verdens bedste Er enkle løsninger til komplekse problemer dit varemærke! Bliv Test Engineer hos os og vær med til at sætte dit præg på nogle af verdens bedste ultralydsskannere Test Engineer Send din ansøgning på dansk

Læs mere

Så bliv udvikler hos os!

Så bliv udvikler hos os! Softwareudvikler til avancerede brugeroplevelser Vil du gøre en forskel for patienterne? Vær med til at udvikle software til vores prisbelønnede Ultralydsskannere! Vil du udvikle produkter i verdensklasse

Læs mere

Software Engineer. Kunne du tænke dig at arbejde i tværfaglige teams hvori der indgår komplekse software opgaver?

Software Engineer. Kunne du tænke dig at arbejde i tværfaglige teams hvori der indgår komplekse software opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde i tværfaglige teams hvori der indgår komplekse software opgaver? Vil du være med til at sikre, at vores brugere kan diagnosticere og udføre præcise kirurgiske indgreb på deres

Læs mere

Vi er specialiseret i udvikling og markedsføring af diagnostisk ultralyds løsninger og er anerkendt som verdens førende inden for udvikling af

Vi er specialiseret i udvikling og markedsføring af diagnostisk ultralyds løsninger og er anerkendt som verdens førende inden for udvikling af Vi er specialiseret i udvikling og markedsføring af diagnostisk ultralyds løsninger og er anerkendt som verdens førende inden for udvikling af ultralyds løsninger designet til kirurgi, urologi og andre

Læs mere

SOFTWARE ENGINEER Software Engineer

SOFTWARE ENGINEER Software Engineer SOFTWARE ENGINEER Enkle løsninger til komplekse problemer er dit varemærke! Bliv Software Engineer hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere SOFTWARE ENGINEER Send din

Læs mere

Software Engineer Distributed Computing

Software Engineer Distributed Computing Software Engineer Distributed Computing Kan du levere de gode løsninger? Bliv Software Engineer hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere indenfor fremtidens teknologiplatforme

Læs mere

TEST ENGINEER Test Engineer

TEST ENGINEER Test Engineer TEST ENGINEER Enkle løsninger til komplekse problemer er dit varemærke! Bliv Test Engineer hos os og vær med til at sætte dit præg på nogle af verdens bedste ultralydsskannere TEST ENGINEER Send din ansøgning

Læs mere

Software Architect Software Architect

Software Architect Software Architect Software Architect Du har det store overblik! Bliv Software Architect hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere indenfor fremtidens teknologiplatforme og arkitekturer.

Læs mere

Vi søger en UX designer/ kravspecialist til vores software team. Måske det er dig...?

Vi søger en UX designer/ kravspecialist til vores software team. Måske det er dig...? Vi søger en UX designer/ kravspecialist til vores software team. Måske det er dig...? UX Designer Send din ansøgning til: e-mail: jobs@bkultrasound.com Mærk ansøgningen: UX Designer Vi holder løbende samtaler

Læs mere

System Test Engineer. Er enkle løsninger til komplekse problemer dit varemærke!

System Test Engineer. Er enkle løsninger til komplekse problemer dit varemærke! System Test Engineer Er enkle løsninger til komplekse problemer dit varemærke! Bliv System Test Engineer hos os og vær med til at sætte dit præg på nogle af verdens bedste ultralydsskannere... System Test

Læs mere

Finance Controller Finance Controller

Finance Controller Finance Controller Finance Controller Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.. Bliv Finance Controller hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere Finance

Læs mere

Vi er i rivende udvikling! Så kom og vær en del af vores softwareteam.

Vi er i rivende udvikling! Så kom og vær en del af vores softwareteam. Vi er i rivende udvikling! Så kom og vær en del af vores softwareteam. Softwareudvikler vedligehold og videreudvikling Send din ansøgning til: e-mail: jobs@bkultrasound.com Mærk ansøgningen; Softwareudvikler,

Læs mere

Vil du gøre en forskel for patienterne ved at være med til at udvikle Software til vores prisbelønnede ultralydsskannere?

Vil du gøre en forskel for patienterne ved at være med til at udvikle Software til vores prisbelønnede ultralydsskannere? HCI Developer Vil du gøre en forskel for patienterne ved at være med til at udvikle Software til vores prisbelønnede ultralydsskannere? Bliv HCI Developer hos os og vær med til at give bedre livskvalitet

Læs mere

Har du erfaring med ultralydsskanning...

Har du erfaring med ultralydsskanning... Har du erfaring med ultralydsskanning.....og kunne du tænke dig, at være med til udvide BK Medical s ledende position i Danmark til nye kliniske områder Applikationsspecialist Send din ansøgning på dansk

Læs mere

Technical Support Engineer - Barselsvikariat

Technical Support Engineer - Barselsvikariat Technical Support Engineer - Barselsvikariat Vil du have hele verden som din arbejdsplads.? Bliv Technical Support Engineer hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter

Læs mere

Finance Controller. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.?

Finance Controller. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Finance Controller Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Bliv Finance Controller hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere... Finance

Læs mere

Vi er i rivende udvikling! Så kom og vær med i vores softwareteam.

Vi er i rivende udvikling! Så kom og vær med i vores softwareteam. Vi er i rivende udvikling! Så kom og vær med i vores softwareteam. Softwareudvikler - Systems Send din ansøgning til: e-mail: jobs@bkultrasound.com Mærk ansøgningen; Softwareudvikler, systems Vi holder

Læs mere

TEST ENGINEER Test Engineer

TEST ENGINEER Test Engineer TEST ENGINEER Enkle løsninger til komplekse problemer er dit varemærke! Bliv Test Engineer hos os og vær med til at sætte dit præg på nogle af verdens bedste ultralydsskannere TEST ENGINEER Send din ansøgning

Læs mere

Technicial Support Engineer Vil du have verden som din arbejdsplads?

Technicial Support Engineer Vil du have verden som din arbejdsplads? Technicial Support Engineer Vil du have verden som din arbejdsplads? Bliv Technical Support Engineer hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over Technical Support

Læs mere

Tender & Service Coordinator

Tender & Service Coordinator Trives du med at levere en god service og have en stor kontaktflade til hele verden.? Tender & Service Coordinator Bliv Tender & Service Coordinator hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og

Læs mere

Technical Support Engineer

Technical Support Engineer Technical Support Engineer Vil du have hele verden som din arbejdsplads.? Bliv hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over... Send din ansøgning til: e-mail:

Læs mere

Du har det store overblik!

Du har det store overblik! SOFTWARE BUILD/RELEASE/TOOLS ENGINEER Du har det store overblik! Bliv Software Build-Release-Tools Engineer hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsscannere 1 SOFTWARE BUILD/RELEASE/TOOLS

Læs mere

Har du erfaring med ultralydsskanning?

Har du erfaring med ultralydsskanning? Har du erfaring med ultralydsskanning?..og kunne du tænke dig, at være med til udvide BK Medical s ledende position i Danmark til nye kliniske områder Applikations Specialist Send din ansøgning på dansk

Læs mere

Software Engineer. Kunne du tænke dig at arbejde i tværfaglige teams hvori der indgår komplekse software opgaver?

Software Engineer. Kunne du tænke dig at arbejde i tværfaglige teams hvori der indgår komplekse software opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde i tværfaglige teams hvori der indgår komplekse software opgaver? Vil du være med til at sikre, at vores brugere kan diagnosticere og udføre præcise kirurgiske indgreb på deres

Læs mere

Customer Service Assistant

Customer Service Assistant Customer Service Assistant Kunne du tænke dig verden som din arbejdsplads? Bliv Customer Service medarbejder hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over...

Læs mere

Har du erfaring med ultralydsskanning og vil du være med til udvide BK Medicals ledende position i Danmark til nye kliniske områder

Har du erfaring med ultralydsskanning og vil du være med til udvide BK Medicals ledende position i Danmark til nye kliniske områder Har du erfaring med ultralydsskanning og vil du være med til udvide BK Medicals ledende position i Danmark til nye kliniske områder Applikationsspecialist Send din ansøgning på dansk eller engelsk til:

Læs mere

Test Engineer. Kunne du tænke dig at være med til at udføre de målinger som skal bruges til at integrere ultralydstransducere med ultralydsskannere?

Test Engineer. Kunne du tænke dig at være med til at udføre de målinger som skal bruges til at integrere ultralydstransducere med ultralydsskannere? Kunne du tænke dig at være med til at udføre de målinger som skal bruges til at integrere ultralydstransducere med ultralydsskannere? Vil du være med til at sikre, at vores brugere kan diagnosticere og

Læs mere

Finance Controller Finance Controller

Finance Controller Finance Controller Finance Controller Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.. Bliv Finance Controller hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere Finance

Læs mere

Har du energi og drive til at motivere og støtte et netværk af distributører i Europa og Australien?

Har du energi og drive til at motivere og støtte et netværk af distributører i Europa og Australien? Har du energi og drive til at motivere og støtte et netværk af distributører i Europa og Australien? Bliv Regional Sales Manager hos os, og vær med til at udvikle salget og distributørerne i samarbejde

Læs mere

Reprocessing Specialist

Reprocessing Specialist Reprocessing Specialist Kunne du tænke dig at være med på holdet, der sætter retningslinjerne indenfor genbehandling af vores medicinske produkter? Bliv Reprocessing Specialist hos os og vær med til at

Læs mere

Verden er din arbejdsplads Bliv Customer Service medarbejder hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over

Verden er din arbejdsplads Bliv Customer Service medarbejder hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over Customer Service Assistant Verden er din arbejdsplads Bliv Customer Service medarbejder hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over Customer Service Assistant

Læs mere

Gør en synlig forskel!

Gør en synlig forskel! Senior Mechanical Engineer Gør en synlig forskel! Bliv Mechanical Engineer hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste medico-apparater Senior Mechanical Engineer Send din ansøgning på dansk

Læs mere

Administrative Coordinator

Administrative Coordinator Administrative Coordinator Vær med dér, hvor tingene sker og sæt dit præg på husets hverdag og trivsel Bliv Administrative Coordinator hos os og vær med til at gøre en forskel for dine kolleger i Danmark

Læs mere

Mechanical Engineer. Du arbejder naturligt med parametre som udviklingsomkostninger, udviklingstid og kostpriser Du anvender naturligvis 3D CAD

Mechanical Engineer. Du arbejder naturligt med parametre som udviklingsomkostninger, udviklingstid og kostpriser Du anvender naturligvis 3D CAD Kunne DU tænke dig at være med på holdet, der udvikler mekanik til avancerede ultralydsskannere, som hjælper læger på hospitaler og klinikker verden over med at stille diagnoser og udføre behandlinger

Læs mere

Accounting Assistant. Har du det som en fisk i vandet når det handler om tal, samt trives du med en stor kontaktflade.?

Accounting Assistant. Har du det som en fisk i vandet når det handler om tal, samt trives du med en stor kontaktflade.? Accounting Assistant Har du det som en fisk i vandet når det handler om tal, samt trives du med en stor kontaktflade.? Bliv Accounting Assistant hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste

Læs mere

Software Projektleder

Software Projektleder Software Projektleder Brænder du for software og ledelse af komplekse software projekter? Eller er du nået et punkt i din karriere, hvor du ønsker at tage springet fra software udvikler til software projektleder?

Læs mere

Manager RD Mechanics

Manager RD Mechanics Manager RD Mechanics Enkle løsninger til komplekse problemer er dit varemærke! Bliv Manager RD Mechanics hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere Manager RD Mechanics

Læs mere

Finance Manager. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.?

Finance Manager. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Bliv hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere... Send din ansøgning til: e-mail: jobs@bkmedical.com

Læs mere

Send din ansøgning til:

Send din ansøgning til: Kunne du tænke dig at være med på holdet, der udvikler mekanik til avancerede ultralydsskannere og transducere, som hjælper læger på hospitaler og klinikker verden over med at stille diagnoser og udføre

Læs mere

VIRKSOMHEDSGRUNDLAG Sygehusledelsen, januar 2016

VIRKSOMHEDSGRUNDLAG Sygehusledelsen, januar 2016 VIRKSOMHEDSGRUNDLAG Sygehusledelsen, januar 2016 INDHOLD Mission, vision og værdier 8 Strategi 16 Fokusområder 18 3 Psykiatrien i Region Syddanmark ER TIL FOR PATIENTER & PÅRØRENDE 4 I ARBEJDET MED AT

Læs mere

Steno ledelsen: Joan Fuglsang, Allan Arp, John Nolan, Trine Nielsen, Peter Rossing, Martin Ridderstråle, Bjarne Bruun Jensen, Ulla Bjerre-Christensen

Steno ledelsen: Joan Fuglsang, Allan Arp, John Nolan, Trine Nielsen, Peter Rossing, Martin Ridderstråle, Bjarne Bruun Jensen, Ulla Bjerre-Christensen STENOWAY STENOWAY I 1932 skabte vores grundlæggere Steno som et sted for optimal behandling af mennesker med diabetes. Formålet har altid været at forlænge og forbedre livet for mennesker med diabetes

Læs mere

ledelsesgrundlag Københavns Kommunes Ungdomsskole Københavns Kommunes Ungdomsskole

ledelsesgrundlag Københavns Kommunes Ungdomsskole Københavns Kommunes Ungdomsskole ledelsesgrundlag 2 ledelsesgrundlag 2008 s ledelsesgrundlag Ungdomsskolens ledelsesgrundlag er et udtryk for de forventninger, du som medarbejder kan have til din leder. Det er udarbejdet i fællesskab

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune Ledelsesgrundlag Allerød Kommune Forvaltningen Byrådssekretariatet Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Baggrund Allerød Kommune gennemførte 1. januar 2011 en

Læs mere

Spørgsmål til måling af medarbejdertrivsel

Spørgsmål til måling af medarbejdertrivsel 9. juni 2009 j.nr. 08-633-2 Spørgsmål til måling af medarbejdertrivsel 1. Anerkendelse 1. Bliver dit arbejde anerkendt og påskønnet af din nærmeste leder? 2. Bliver dit arbejde anerkendt og påskønnet af

Læs mere

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik 1 Indhold Socialpolitikken og Socialudvalgets MVV... 3 Politikkens fokusområder...

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE

EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE EKSEMPEL PÅ INTERVIEWGUIDE Briefing Vi er to specialestuderende fra Institut for Statskundskab, og først vil vi gerne sige tusind tak fordi du har taget dig tid til at deltage i interviewet! Indledningsvis

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har Fælles MED Udvalget i Aarhus Kommune beskrevet

Læs mere

Indhold. Idégrundlag - hvad er det? Arbejdsmarkedsorganisation på et kristent grundlag. Værdighed. Fællesskab. Engagement og ansvar

Indhold. Idégrundlag - hvad er det? Arbejdsmarkedsorganisation på et kristent grundlag. Værdighed. Fællesskab. Engagement og ansvar Vores idégrundlag 3 Indhold Idégrundlag - hvad er det? Arbejdsmarkedsorganisation på et kristent grundlag Værdighed Fællesskab Engagement og ansvar Potentiale og begrænsninger 4 6 8 10 12 14 4 Idégrundlag

Læs mere

Skolepolitiske mål 2014-2018. - unikke skoler i et fælles skolevæsen

Skolepolitiske mål 2014-2018. - unikke skoler i et fælles skolevæsen Skolepolitiske mål 2014-2018 - unikke skoler i et fælles skolevæsen Indhold Hvorfor denne publikation? Denne publikation indeholder Hjørring Kommunes 5 nye skolepolitiske mål. Til hvert mål er der formuleret

Læs mere

Udviklingssamtaler. Rollespil 1: Afdelingsleder Anton Hansen

Udviklingssamtaler. Rollespil 1: Afdelingsleder Anton Hansen Udviklingssamtaler Rollespil 1: Afdelingsleder Anton Hansen Du skal have den årlige medarbejdersamtale med en af dine medarbejdere, Rita Ravn. Rita er pligtopfyldende og dygtig, og hun udgør i høj grad

Læs mere

VINDMØLLEPARK. helt uundværlig

VINDMØLLEPARK. helt uundværlig VINDMØLLEPARK Miljøvenlige alternativer til traditionel energi skal helst kunne holde til lidt af hvert. Derfor har vi brug for ingeniører, der ikke mister pusten. Vil du have en karriere, der bygger på

Læs mere

Selvevalueringsguide til kompetenceudvikling for udøvere af Den motiverende samtale

Selvevalueringsguide til kompetenceudvikling for udøvere af Den motiverende samtale University College Lillebælt Forebyggelsescentret Langeland Kommune Projekt Forløbspartner i Langeland og Svendborg kommune Det mobile sundhedscenter Faaborg Midtfyn Kommune Selvevalueringsguide til kompetenceudvikling

Læs mere

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Instruktion Formålet med Lederadfærdsanalyse II Egen er at give dig oplysninger om, hvordan du opfatter din ledelsesstil. I det følgende vil du blive

Læs mere

gladsaxe.dk Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune

gladsaxe.dk Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune gladsaxe.dk Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune Kære forældre Byrådet i Gladsaxe er optaget af,

Læs mere

Temadag Besøg på UCC Ergo- og fysioterapeut, pædagog, sygeplejerske. Studievalgsvejleder Claus Lei Hansen

Temadag Besøg på UCC Ergo- og fysioterapeut, pædagog, sygeplejerske. Studievalgsvejleder Claus Lei Hansen Temadag Besøg på UCC Ergo- og fysioterapeut, pædagog, sygeplejerske Studievalgsvejleder Claus Lei Hansen Optakt til besøget på UCC Studievalg Om karrierebegrebet Karrierefokus-projektet Om kompetencer

Læs mere

Opholdssted NELTON ApS

Opholdssted NELTON ApS Opholdssted NELTON ApS Tel: 23 71 20 94 Afdeling Vestergårdsvej: Vi har eksisteret siden 2008 og har specialiseret os i arbejdet med unge med store udfordringer i livet. Vi har stor erfaring i at få de

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

PROVAS STÅR FOR PROFESSIONEL HÅNDTERING AF VAND, AFFALD OG SPILDEVAND

PROVAS STÅR FOR PROFESSIONEL HÅNDTERING AF VAND, AFFALD OG SPILDEVAND Provas 2020 PROVAS STÅR FOR PROFESSIONEL HÅNDTERING AF VAND, AFFALD OG SPILDEVAND Vi er Provas Mission Vision Værdier Kunder Medarbejdere Ejer Samfund Strategiske pejlemærker 05 06 07 08 10 13 14 17 18

Læs mere

Job- og personprofil for leder til Børnehaven Albert i Hjørring Kommune

Job- og personprofil for leder til Børnehaven Albert i Hjørring Kommune Job- og personprofil for leder til Børnehaven Albert i Hjørring Kommune Indledning og baggrund for stillingen Daginstitutionen Albert er beliggende på adressen Albert Ginges vej 15 i Hjørring. Institutionen

Læs mere

Ledelsesgrundlag for Slagelse Kommune

Ledelsesgrundlag for Slagelse Kommune Ledelsesgrundlag for Slagelse Kommune Cumuli.net Ramme, styringsmodel, forventninger, lederroller. Desuden Slagelse Kommunes værdigrundlag og målsætninger. ledelses Grundlag_12p_a.indd 3 8/10/09 10:44

Læs mere

genvej til innovation på arbejdspladsen

genvej til innovation på arbejdspladsen FORNYELSE I FÆLLESSKAB genvej til innovation på arbejdspladsen KULTUR- TERMOMETERET Fornyelse i Fællesskab giver resultater Projekt Fornyelse i Fællesskab har udviklet en række trin og værktøjer, som I

Læs mere

XXXXX. SUNDHEDS- POLITIK 2016-19 i Faaborg-Midtfyn Kommune

XXXXX. SUNDHEDS- POLITIK 2016-19 i Faaborg-Midtfyn Kommune XXXXX SUNDHEDS- POLITIK 2016-19 i Faaborg-Midtfyn Kommune 1 FORORD Den nye Sundhedspolitik 2016-19 er den overordnede ramme for det forebyggende og sundhedsfremmende arbejde i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læs mere

Har I statens mest talentfulde personaleleder? Vær med til at vælge årets personaleleder i staten 2011

Har I statens mest talentfulde personaleleder? Vær med til at vælge årets personaleleder i staten 2011 Har I statens mest talentfulde personaleleder? Vær med til at vælge årets personaleleder i staten 2011 August 2011 Invitation til ledere og medarbejdere I år er det 7. gang, vi skal kåre Årets personaleleder

Læs mere

Solaris Værdigrundlag

Solaris Værdigrundlag Solaris Værdigrundlag Solaris En forening der giver inspiration og motivation til at fastholde og fremme spejderarbejdet. Solaris er en forening under Det Danske Spejderkorps. Dermed defineres Solaris

Læs mere

principper for TILLID i Socialforvaltningen

principper for TILLID i Socialforvaltningen 5 principper for TILLID i Socialforvaltningen De fem principper for tillid i Socialforvaltningen I slutningen af 2012 skød vi gang i tillidsreformen i Socialforvaltningen. Det har affødt rigtig mange konstruktive

Læs mere

Kunst i praksis. Af Lene Bornemann, ARTS in BUSINESS Indlæg holdt på Theater-in-business seminar II, juni 2007

Kunst i praksis. Af Lene Bornemann, ARTS in BUSINESS Indlæg holdt på Theater-in-business seminar II, juni 2007 Kunst i praksis Af Lene Bornemann, ARTS in BUSINESS Indlæg holdt på Theater-in-business seminar II, juni 2007 Hvad er det for spørgsmål virksomheder skal stille, for at svaret er kunst? Der er efter min

Læs mere

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 MÅL OG VÆRDIER Det er Byrådet i Allerød Kommune, som fastsætter serviceniveauet på ældreområdet. Byrådet har dermed det overordnede ansvar for kommunens tilbud.

Læs mere

Børnehuset Molevittens formål;

Børnehuset Molevittens formål; Den 4.9.2012 Børnehuset Molevittens formål; Institutionens formål er at skabe et fysisk, psykisk og æstetisk børnemiljø, som fremmer børnenes trivsel, sundhed, udvikling og læring. Vi vil sikre barnets

Læs mere

Rapport om kvalitetssikring af patientuddannelse Kommentarer fra Komiteen for Sundhedsoplysning

Rapport om kvalitetssikring af patientuddannelse Kommentarer fra Komiteen for Sundhedsoplysning Rapport om kvalitetssikring af patientuddannelse Kommentarer fra Komiteen for Sundhedsoplysning Overordnede kommentarer: MTV ens konklusioner fremhæves ofte som konklusioner om alle former for patientuddannelse.

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen

Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen Scan koden med din smartphone og find mere information Når du vælger Greve Kommune som leverandør til den ydelse du har fået visiteret, vil du blive tilknyttet

Læs mere

Den fælles strategi for rehabilitering skal bidrage til at skabe et fælles basisfundament for tilgangen til rehabilitering i Ældre og Handicap.

Den fælles strategi for rehabilitering skal bidrage til at skabe et fælles basisfundament for tilgangen til rehabilitering i Ældre og Handicap. Ældre- og Handicapomra dets strategi for rehabilitering Formål I Skanderborg Kommune tager vi udgangspunkt i borgerens egne ressourcer, fordi vi mener, at alle har noget at bidrage med. Det betyder, at

Læs mere

Skabelon til beskrivelse af udviklingsprojekter om en længere og mere varieret skoledag

Skabelon til beskrivelse af udviklingsprojekter om en længere og mere varieret skoledag Skabelon til beskrivelse af udviklingsprojekter om en længere og mere varieret skoledag I foråret 2014 går 34 kommuner og 75 skoler i gang med en række udviklingsprojekter om længere og mere varierede

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori Ny Nordisk Skole Arbejdshæfte til forandringsteori Introduktion Ny Nordisk Skole handler om at styrke dagtilbud og skoler, så de har de bedste forudsætninger for at give børn og unge et fagligt løft. Dette

Læs mere

Hvad er filosofisk coaching?

Hvad er filosofisk coaching? Indsigt, forståelse, refleksion, innovation. Hvad er filosofisk coaching? 1 Kontaktoplysninger: Visbjerg Hegn 14 830 Mårslet 980-8558 el. 86-6180. www.filosofiskvejleder.dk Læs på vores blog om aktuelle

Læs mere

Go On! 7. til 9. klasse

Go On! 7. til 9. klasse Go On! 7. til 9. klasse Fra skoleåret 2013 / 2014 Introduktion til linjer Alle er genier. Men hvis du dømmer en fisk på dens evne til at klatre i træer, vil den leve hele sit liv i den tro, at den er dum.

Læs mere

Bakkegård distrikt Værdibaseret program. At bygge er den ny. skole, bedste. lektie hele året. Elias, 0. a, 2002/2003 GENTOFTE KOMMUNE

Bakkegård distrikt Værdibaseret program. At bygge er den ny. skole, bedste. lektie hele året. Elias, 0. a, 2002/2003 GENTOFTE KOMMUNE Bakkegård distrikt Værdibaseret program At bygge er den ny bedste skole, lektie hele året. Elias, 0. a, 2002/2003 GENTOFTE KOMMUNE overblik Gentofte Kommunes Skoleudviklings- Formål og udbygningsprojekt

Læs mere

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer)

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) Et værdigt ældreliv i Albertslund Kommunerne skal i 2016 udarbejde en værdighedspolitik for perioden 2016 2019. værdighedspolitikken beskriver,

Læs mere

Dagplejepædagogen. En garant for pædagogisk kvalitet i dagplejen

Dagplejepædagogen. En garant for pædagogisk kvalitet i dagplejen Dagplejepædagogen En garant for pædagogisk kvalitet i dagplejen Forord Det er dagplejens opgave at tilbyde børnene tryghed, nærvær og et udviklende miljø. Den enkelte dagplejer skal derfor trives i sit

Læs mere

hr-strategi 2012-15 1

hr-strategi 2012-15 1 hr-strategi 2012-15 1 indhold nøglen til gode forandringer... 3 den attraktive arbejdsplads... 3 hr-indsatsen - taktikken... 4 prioriterede hr-indsatser 2012-15... 5 Ledelse... 5 Omdømme... 5 Høj faglighed

Læs mere

Strategiplan 2017-2020. Administration og Service

Strategiplan 2017-2020. Administration og Service Strategiplan 2017-2020 Administration og Service Udgiver: Miljø- og Energiforvaltningen Administration og Service Udgivelse: 25.04.2016 Sagsnr.: 2016-0072017 Dok.nr.: 2016-007207-11 Tekst: Strategiplanlægning

Læs mere

Nedenfor er en kort guide til starten af strategiprocessen, venlig hilsen //Stig Nilsson

Nedenfor er en kort guide til starten af strategiprocessen, venlig hilsen //Stig Nilsson Med den tid vi står overfor i dag, hvor udvikling og hastighed sætter dagsordenen for virksomheders evne til at overleve på det turbulente marked, er det essentielt for alle virksomheder at være på forkant

Læs mere

Begge stillingsopslag står beskrevet på siderne nedenfor

Begge stillingsopslag står beskrevet på siderne nedenfor Vonsild skole søger 2 ledere pr. 1. oktober 2016 - Viceskoleleder til Vonsild Skole - Afdelingsleder til specialcenter Vonsild Begge stillingsopslag står beskrevet på siderne nedenfor Viceskoleleder med

Læs mere

KONCERNPERSONALEPOLITIK MINISTERIET FOR SUNDHED OG FOREBYGGELSE

KONCERNPERSONALEPOLITIK MINISTERIET FOR SUNDHED OG FOREBYGGELSE Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Dato: 22. oktober 2008 Kontor: Sekretariatet J.nr.: 2003-0120-74 Sagsbeh.: tas KONCERNPERSONALEPOLITIK MINISTERIET FOR SUNDHED OG FOREBYGGELSE 1. KONCERNPERSONALEPOLITIKKENS

Læs mere

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Principperne i denne erklæring angiver retningen for FOAs videre strukturelle og demokratiske udvikling.

Læs mere

FreightSource søger en Direktør & Entrepreneur

FreightSource søger en Direktør & Entrepreneur FreightSource søger en Direktør & Entrepreneur Mulighed for medejerskab! Stillingsopslag Maj 2016 Side 1 Maj 2016 Your freight. Our responsibility. FreightSource kort fortalt FreightSource er en ung dynamisk

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Tina Bue og Pia Brøgger Teori U - Uddannelsen En uddannelse, der frisætter mennesker. Skaber energi og giver dig et grundlæggende kendskab til teorien. Uddannelsen er rettet mod praksis hverdagen er den

Læs mere

Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015

Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015 Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015 IT-afsnittet SK Godthåbsgade 8 9931 4040 9400 Nørresundby Servicedesk-sk@aalborg.dk Indledning It og digitalisering er i dag

Læs mere

- fokus på skoleparathed og samarbejde med Felsted Centralskole

- fokus på skoleparathed og samarbejde med Felsted Centralskole MÅLSÆTNING 1 FORMÅL: Gennem den daglige kontakt med forældrene ønsker vi at skabe trygge rammer, hvor børnene udvikler sig til velfungerende og selvstændige mennesker. Det er vort mål, at børnene lærer

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere