Gastech-Energi og dig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gastech-Energi og dig"

Transkript

1 Gastech-Energi og dig

2

3 3 Goddag, det er Gastech- Energi Gastech-Energi er specialist i boligopvarming. Ideen bag Gastech-Energi er enkel: Det skal være nemt som VVS-installatør at handle med os. Det sikrer vi ved at være professionelle, altid tilgængelige og ved at have den perfekte produkt/ydelsesportefølje. Og ikke mindst ved at tage ansvar for vores løsninger.

4 4 En ny dimension i service En nemmere hverdag Vi gør din hverdag så nem som mulig. Installationsvenlighed og kompakte løsninger har altid været vigtigt for os. Vores mindste kedel er kun (b x h x d) 400 x 745 x 305 mm. Vi kan altid placere vores væghængte kedler i et 60 ér skab, og vores varmepumper er opbygget så de ikke optager mere plads inde end et fryseskab. Det giver enkle og effektive installationer. En bedre forretning Lang levetid, kendte omkostninger og problemfri drift. Det er med til at give dig en bedre forretning. Vi er din partner i hverdagen, der altid er klar til at hjælpe dig. Bedre service til dine kunder Vi tager ansvar for den fulde løsning det betyder at hverken du eller din kunde bliver gidsel. Vi tilbyder altid fra 10 til 20 års garanti det bliver din kunde glad for. Lige som den landsdækkende service vi tilbyder, med 80 servicevogne. Miljøvenlige kvalitetsprodukter Vi har et komplet program i miljøvenlige opvarmningsprodukter inden for naturgas, varmepumper, solvarme og hybridkombinationer af ovenstående. Programmet omfatter gaskedler fra kw, såvel eksklusive som kompakte løsninger, varmepumper luft- til-vand såvel som jordvarme fra 2,5 til 40/90 kw. I kaskade opbygning kan vi levere op til 600 kw.

5 Vi er 150 medarbejdere, der er parate til at hjælpe dig. Heraf er 80 på vejene hver eneste dag, i fuldt udrustede servicevogne. 5

6 6 Vi har lagre i Aarhus og i Brøndby syd for København, tæt på motorveje og fragtruter. Det betyder hurtig og sikker levering af både produkter og reservedele.

7 7 En nemmere hverdag Hurtig levering Handler du med os bestemmer du selv hvordan du vil have dine varer leveret. Vi kan klare dag til dag leverance hvor du enten får leveret inden kl eller i løbet af formiddagen. Mod ekstra gebyr kan vi også levere samme dag med kurér. Hurtig opfølgning Vores service- og salgsafdeling sidder altid klar ved telefonen til at supportere dig. Hvad enten det er dimensionering, energiberegning eller teknisk support. Vores medarbejdere kender dig, og er hurtige til at følge op. Med 80 montører og 8 salgskonsulenter er vi altid tæt på dig og klar til at supportere. Teknisk service og træning Har du behov for det, arrangerer vi kurser for dig det kan være installationskurser, tekniske kurser, servicekurser eller salgskurser. Har du andre ønsker, så fortæl os om dem; måske kan vi hjælpe dig. Vi afholder løbende kurser, som du kan tilmelde dig.

8 8 En bedre forretning Flere kunder Med mere end servicekunder er der hvert år et stort antal kunder der skal have ny gaskedel. Vi har kontakten til disse kunder og formidler således varme emner til vores samarbejdspartnere. Som samarbejdspartner med os har du derfor mulighed for at få del i disse emner. Det giver mersalg i din forretning. Partnerskab I et partnerskab understøtter vi dig med markedsføring, teknisk support, rådgivning og kurser. Markedsføring Vi arbejder sammen om at finde flere kunder. Vi støtter dig med annoncemateriale, markedsføringsmaterialer, udstillinger, artikler, materiale ja, alt hvad du har brug for.

9 Vores samlede servicepakke forbedrer din forretning. Du kan passe og servicere dine kunder sammen med os; vi kommer ud til dem på vegne af dig og optræder hurtigt, venligt og professionelt. 9

10 10

11 11 Salgsfokus Vi gør det let for dig at udarbejde energiberegninger og tilbud. Med vores geniale salgsværktøj Salgsfokus kan du direkte hos kunden lave det samlede tilbud inklusiv energiberegning og tilskudsmuligheder. Salgsfokus er enkelt at bruge. Du indtaster nogle enkle nøgledata og ud kommer en oversigt over den samlede økonomi ved at udskifte varmeinstallationen. Inklusiv forventede besparelser. Salgsfokus giver din kunde det nødvendige beslutningsgrundlag, uden ventetider. Samtidig kan du få overblik over din samhandelsaftale, priser, konditioner og leverancer. - Og sidst men ikke mindst, kan vi sende dig kundemner fra vores serviceportefølje.

12 12 Bedre service til dine kunder Èn til-èn kontakt Når du handler med os har du valgt en ansvarlig og professionel partner. Vi står inde for alt hvad vi leverer, og vi kan tilbyde en samlet løsning. Det betyder, at har du mod forventning et problem, skal du kun henvende dig ét sted. Hverken du eller din kunde bliver gidsel mellem flere leverandører. Fleksibel serviceordning Vores fleksible serviceordning sikrer at anlægget kan blive passet de næste mange år til glæde for dig og din kunde. Vi kan tilbyde serviceordninger op til 20 år, inklusiv reservedele. Altid tilgængelig Vi sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe dig og hjælpen er med vores 80 teknikere altid tæt på dig og dine kunder. I fyringssæsonen har vort kundecenter åbent fra 7.30 til 22, og vore tilkaldetider er korte; vi kommer når der er behov. Ringer en af dine kunder inden kl i perioden 1. oktober til 1. april, får kunden besøg samme dag.

13 Vi er kendt for vores lynhurtige, landsdækkende service. Vore montører kender produkterne ned til mindste detalje, og vore biler er rullende serviceværksteder med et bredt reservedelssortiment. 13

14 14

15 15 Miljøvenlige kvalitetsprodukter Energibesparelser starter i den enkelte familie. Opvarmning står for en meget stor del af CO 2 udledningen, og selv små besparelser har stor betydning. Med vores miljøvenlige kvalitetsprodukter fra Elco, CTC og Geminox er du sikker på at give dine kunder en ansvarlig og miljøvenlig løsning, ikke blot nu men i mange år fremover. Alle vore produkter er som minimum A-mærkede. Flere har også A+ eller A++ mærkning. Det betyder noget for miljøet og energiforbruget.

16 16 Elco Hybrid opvarmning Fremtiden er hybrid, hvor naturgaskedlen kombineres med en lille varmepumpe. Via et hybridmodul kobles varmepumpen sammen med gaskedlen, således at varmepumpen både producerer varme og varmt brugsvand. Varmepumpen står for den primære varmeproduktion, og gaskedlen aktiveres kun når varmepumpen ikke kan følge med. Varmepumpen kan stå for mindst 50% af varmeproduktionen og derfor vil boligen kunne få rabat på elforbruget over kwh. Det betyder at man vil kunne opnå en årlig besparelse på varmeforbruget på mellem og kr. Både kedel og varmepumpe kan styres via den smarte app på en smartphone. Installationen er enkel med en kompakt udedel (varmepumpe) samt en kompakt gaskedel, et hybridmodul og en varmtvandsbeholder til indvendig montage. Der er ikke særlige krav til elinstallation, da varmepumpen klarer sig med en standard 230 V 13 eller 16 amp installation. Varmepumpe og kedel er designet til at arbejde sammen og de anvender samme styring. Det betyder at du får en energieffektiv og økonomisk installation. Dette er den eneste hybridløsning som virkelig kan betale sig.

17 17

18 Thision Mini Thision Mini er en ultra kompakt gaskedel, der kan kombineres med varmtvandsbeholdere fra 50 l og op til 300 l. Gaskedlen er kun 400 mm bred og 745 mm høj. Den fås i 12, 18 og 25 kw. Den er ideel til udskiftning af et eksisterende anlæg. Kedelblok i rustfri stål for lang levetid. Stort moduleringsområde. Vejrkompenserende styring med udeføler. Lavenergipumpe. Kan kombineres med solvarme. Kan udbygges til Hybrid med luft-til-vand varmepumpe. Mulighed for op til 10 års garanti og service. Thision Remocon Plus Thision Remocon Plus er et enkelt betjeningspanel til Thision Mini. Med få tastetryk giver det fuld adgang til systemet, som det overvåger og styrer intelligent og intuitivt. Stort LCD-display i stor matrix, der tillader nem aflæsning under alle forhold. Thision Remocon Plus kan også styre et samlet hybridsystem inkl. varmepumpe. Thision Remocon Plus er en del af Thision Mini, men kan også installeres frigjort fra naturgasfyret, hvor det er nemt at komme til. Thision S Thision S er den eksklusive kedel fra Elco, tidligere kendt som Geminox THS Kedlen fås som solo kedel med ekstern varmtvandsbeholder, som unit model med indbygget 75 l. varmtvandsbeholder til vægmontage. Kedelblok og varmtvandsbeholder samt brænder er altid i syrefast rustfri stål. Thision S er installationsvenlig og bygget til at holde længe. Meget servicevenlig med let tilgang til vitale dele. Sikrer forbrugeren lave vedligeholdelsesomkostninger. Elco Aerotop T Elco Aerotop T er en luft-til-vand varmepumpe der yder op til 40 kw. Den kan monteres ude som inde og er velegnet til kaskadeopbygning. Er installationsvenlige og kan installeres næsten overalt. Støjsvag drift. 18

19 19 Aeropur RX Aeropur er en kompakt luft-til-vand varmepumpe fra Elco. Aeropur findes i 4, 6 og 8 kw og er ideel til mindre huse. Aeropur kan leveres med et 180 l indemodul eller et vægmodul og 120 l varmtvandsbeholder. Det er en installationsvenlig varmepumpe der kun optager plads som et køleskab indendørs. Den kan også kobles til internettet. Varmepumpen er inverterstyret for at sikrer optimal drift. Hurtig og enkel installation. Brugervenlig styring. Flot og enkelt design. Elco gaskedler og varmepumper Gastech-Energi er datterselskab af Elco, en af Europas store aktører inden for gaskedler og varmepumper. Elco har egen produktion af gaskedler og varmepumper ligesom Geminox er storleverandør af gaskedler til Elco. Gastech-Energi har i 20 år forhandlet Geminox, det fortsætter vi med, nu blot med navnet Elco. Vi tilbyder et fuldt program i løsninger fra kw. Nous Evo Nous Evo 80 eller 110 er en lille kompakt brugsvandsvarmepumpe til vægmontering. Brugsvandsvarmepumpen er det perfekte alternativ til en elvandvarmer for den energibevidste forbruger. Med brugsvandsvarmepumpen reducerer man sit energiforbrug til brugsvand til under 1/3 del af forbruget for en elvandvarmer. Den store vandvolumen på 80 eller 110 l sikrer samtidig en høj varmvandskomfort. Monteringen er enkel; der skal blot etableres et aftræk til det fri fra brugsvandsvarmepumpen. Samtidig vil varmepumpen være med til at sikre en god rumventilation.

20 20 CTC varmepumper CTC EcoAir 400-serien CTC EcoAir 406/408/410/415/420 er traditionelle luft-til-vand varmepumper med en høj virkningsgrad og et lavt lydniveau. De kombineres altid med en bufferbeholder som er integreret i indemodulet. De 3 mindste kombineres med EcoZenith i250 inde modul, som er en kompakt bufferbeholder på 250 l til varme og varmt brugsvand, mens de 2 største kombineres med et 550 l indemodul. Enkel og brugervenlig styring med touch display giver både mulighed for at indstille varmepumpen samt overvåge driften Enkelt og flot design hvor alt er samlet i henholdsvis udedelen (varmepumpen) og indedelen (bufferbeholder, styring, ekspansionsbeholder og pumpe).

21 CTC EcoAir 500M CTC EcoAir 510M og 520M er to helt nye modulerende luft-til-vand varmepumper. EcoAir 510M har en ydelse fra 3,5 til 11 kw og 520M har en ydelse fra 4,9 til 22 kw. Den frekvensstyrede kompressor gør at varmepumpen har en ekstrem høj SCOP op til 4,73. Det betyder at den altid udnytter energien optimalt. Den har indbygget kondensskål med behovsstyret afrimning samtidigt er varmelegemet i kondensskålen kun aktivt under afrimning. Den indbyggede elektroniske ekspansionsventil er også med til at optimere driften. EcoAir 500M-serien kan kobles sammen med EcoZenith i250 indemodul, som er en kompakt bufferbeholder på 250 l til varme og varmt brugsvand. Anlægget er forberedt for solvarme. EcoHeat 400-serien EcoHeat 400-serien har en ydelse fra 6-12 kw. Det er kompakte jordvarmepumper med indbygget bufferbeholder og varmtvandsproduktion. De udmærker sig ved en høj SCOP, lavt støj-nievau. CTC GSI-12 GSI-12 er en helt ny frekvensstyret jordvarmepumpe med indbygget beholder. Varmepumpen har en trinløs ydelse fra 2,5 til 12 kw med en års SCOP på 5,43. Det geniale varmtvandsprioriteringssystem sikrer en ekstrem høj varmtvandsproduktion. Fælles for EcoHeat 400-serien og GSi-12 er, at alt er samlet i ét kabinet - såvel varmepumpen og bufferbeholder som styring, ekspansionsbeholder og pumper. Det sikrer en både enkel og elegant installation. Varmepumpen kan styres via CTC s geniale app med en smartphone eller via det elegante touch display. Varmepumpen kan endvidere kombineres med solvarme. CTC jordvarmepumper kan køre med op til 600 m jordslange på en jordkreds. Det betyder sparede omkostninger til en samlebrønd. Der er ingen risiko for at der ikke er balance i jordkredsen, hele kredsen vil altid køre optimalt. Der er færre samlinger og enklere installation. 21

22 22

23 23 Opvarmning af store boliger og boligkareer Elco R600 Elco R600 er en gulvstående kondenserende gaskedel til de store varmebehov. Den findes i 7 størrelser fra 145 kw til 600 kw. Den mindste har en trinløs ydelse fra kw mens den største yder fra kw. Elco R600 er opbygget med kedelblok i syrefast rustfrit stål og har indbygget præmixbrænder. Den har en meget høj virkningsgrad grundet det effektive design af brænder og varmeveksler og er velegnet til kaskadeopbygning. Den indbyggede Siemens styring er forberedt for internetopkobling således at der kan etableres fjernovervågning. Kedlerne har en meget høj kvalitet og kan leveres med op til 10 års garanti og service.

24 Velkommen til 150 medarbejdere I Gastech Energi er vi 150 medarbejdere. Heraf er 80 konstant på vejen i vores rullende serviceværksteder. Vi er aldrig længere væk fra dig og dine kunder end vores nærmeste servicevogn. Vi glæder os til at samarbejde med dig, og tilbyde dig de mange Gastech Energi fordele. Vi er her for at gøre det nemt for dig at være VVS-installatør. Velkommen til Gastech Energi. Gastech Energi har et meget stort udvalg i naturgas-, hybrid- og varmepumpeløsninger. Gastech-Energi A/S Sindalsvej 8 DK-8240 Risskov info@gastech.dk Vallensbækvej 18F DK-2605 Brøndby Telefon Telefax

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning Hybrid opvarmning Den superøkonomiske løsning Hvad er hybrid opvarmning? Hybrid opvarmning er en kombination af et naturgasfyr og en luft-til-vand varmepumpe. Her anvender man kun naturgasfyret som suppleringsvarme

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme varmepumper Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Energivenlig opvarmning med maksimal komfort

Energivenlig opvarmning med maksimal komfort Væghængt villagaskedel Energivenlig opvarmning med maksimal komfort ecotec plus VCW og VCI ecotec plus VCW og VCI ecotec plus VCW og VCI passer ind overalt med energimærke A og 4 års garanti Alt i én:

Læs mere

Opvarmning med naturgas. Opvarmning med naturgas. Naturgasfyr til ethvert behov

Opvarmning med naturgas. Opvarmning med naturgas. Naturgasfyr til ethvert behov Opvarmning med naturgas Naturgasfyr til ethvert behov Spar på varmeregningen og skån miljøet Naturgasfyr fra Gastech-Energi har den højst mulige energiudnyttelse med den lavest mulige miljøbelastning.

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen af den

Læs mere

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine en intelligent kedelinstallation I 1981 introducerede Nefit den første kondenserende kedel

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Hvordan virker en varmepumpe? Varmepumper er i stand til at hente varmeenergi fra luft eller væske ved hjælp

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Brugsvandsvarmepumper METRO THERM brugsvandsvarmepumper er den miljøvenlige vej til varmt brugsvand A+ METROAIR

Læs mere

Solvarme. Solvarme. Miljøvenlig, vedvarende energi til din bolig

Solvarme. Solvarme. Miljøvenlig, vedvarende energi til din bolig Solvarme Solvarme Miljøvenlig, vedvarende energi til din bolig 2 Solvarme Naturens egen varmekilde Et godt supplement til en bæredygtig energiløsning Hvis ikke der skal ske uoprettelige skader på verdens

Læs mere

Opvarmning med naturgas. Opvarmning med naturgas. Naturgasfyr til ethvert behov

Opvarmning med naturgas. Opvarmning med naturgas. Naturgasfyr til ethvert behov Opvarmning med naturgas Opvarmning med naturgas Naturgasfyr til ethvert behov Opvarmning med naturgas Naturgas - en effektiv og miljøvenlig varmekilde Naturgas er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde.

Læs mere

ELCO Aerotop Mono. A ++

ELCO Aerotop Mono. A ++ Gastech Energi Gastech-Energi er Danmarks førende servicevirksomhed. Vi passer gasfyr og varmepumper for vores 65.000 private kunder, der tænker i miljø og grønne løsninger, og vi sælger nyt til dem, når

Læs mere

Kondenserende gaskedel Ydelse kw TRIGON XL. Kompakt, kraftfuld ydelse

Kondenserende gaskedel Ydelse kw TRIGON XL. Kompakt, kraftfuld ydelse Kondenserende gaskedel Ydelse 15-57 kw TRIGON XL Kompakt, kraftfuld ydelse TRIGON XL Fleksibel i alle installationer En ny standard TRIGON XL repræsenterer et signifikant skridt fremad i opvarmningsteknologi.

Læs mere

Få exclusiv varmekomfort - også ved store behov

Få exclusiv varmekomfort - også ved store behov Væghængt villagaskedel Få exclusiv varmekomfort også ved store behov ecotec exclusive Energivenlig effektivitet på højeste niveau Som specialist inden for opvarmningsteknologi præsenterer Vaillant med

Læs mere

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk Træpillefyr M April 2012 www.biovarme.dk Træpillefyr M Gør en forskel for miljøet Nemt at installere og betjene Med en virkningsgrad helt i top er Automatisk optænding og modulerende drift DENVIRO træpillefyr

Læs mere

HYBRID OPVARMNINGS SYSTEM

HYBRID OPVARMNINGS SYSTEM HYBRID OPVARMNINGS SYSTEM Hybrid opvarmningssystem Princip opbygning Kombination af eksisterende eller ny varmekedel og en el varmepumpe Hybrid teknologi opvarmning Traditionel kedel Varmepumpe Hybrid

Læs mere

Opvarmning med naturgas. Opvarmning med naturgas. Grønne gasfyr til ethvert behov

Opvarmning med naturgas. Opvarmning med naturgas. Grønne gasfyr til ethvert behov Grønne gasfyr til ethvert behov Naturgas - en effektiv og miljøvenlig varmekilde Naturgas er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan naturgasfyret omsætter energien

Læs mere

Et plus i boligen Gaskedel i tysk kvalitet og prisvindende design

Et plus i boligen Gaskedel i tysk kvalitet og prisvindende design Væghængt villagaskedel Et plus i boligen Gaskedel i tysk kvalitet og prisvindende design ecotec plus Energivenlig opvarmning med maksimal komfort ecotec plus med 4 års garanti Optimal varme og varmtvandskomfort

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Program for ny varmekilde

Program for ny varmekilde Program for ny varmekilde Hvilke muligheder er der for at udskifte olie- og naturgasfyr Hvordan er processen i udskiftningen af varmeanlæg Tilskudsmuligheder Hvor finder jeg hjælp i processen Uvildigt

Læs mere

Exclusiv kondenserende oliekedel Super-effektiv med en høj nyttevirkning

Exclusiv kondenserende oliekedel Super-effektiv med en høj nyttevirkning Kondenserende oliekedel Exclusiv kondenserende oliekedel Super-effektiv med en høj nyttevirkning icovit exclusiv icovit exclusiv Med icovit exclusiv oliekedlen opnår du store besparelser på varmeregningen

Læs mere

Elco Aerotop Split. Elco Aerotop Split. A ++ Den helt enkle løsning

Elco Aerotop Split. Elco Aerotop Split. A ++ Den helt enkle løsning . A ++ Den helt enkle løsning Den nye ELCO Aerotop Split luft/vand varmepumpen er den helt enkle løsning hvis du overvejer en varmepumpe. Den er enkel at installere, er A++ klassificeret og sætter nye

Læs mere

arotherm luft/vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort

arotherm luft/vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort Luft/vand-varmepumpe arotherm luft/vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort arotherm Intelligent og enkel luft/vand-varmepumpe Tysk kvalitet - stort varmeudbytte Det

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

Muligheder i et nyt varmeanlæg

Muligheder i et nyt varmeanlæg Program Hvilke muligheder er der for et nyt varmeanlæg? Hvordan er processen i udskiftningen af varmeanlæg? Tilskudsmuligheder Hvor finder jeg hjælp i processen? Muligheder i et nyt varmeanlæg Fjernvarme

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima SCM ZM Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt for udviklingen

Læs mere

Kører du altid 110? Af Seniorkonsulent Uwe Hansen, Metro Therm 17.02.2016. Hvor svært kan det være at vælge varmtvandsbeholder til en-familieboligen?

Kører du altid 110? Af Seniorkonsulent Uwe Hansen, Metro Therm 17.02.2016. Hvor svært kan det være at vælge varmtvandsbeholder til en-familieboligen? Kører du altid 110? Af Seniorkonsulent Uwe Hansen, Metro Therm 17.02.2016 Hvor svært kan det være at vælge varmtvandsbeholder til en-familieboligen? Kravene til en varmtvandsbeholder har ændret sig gennem

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

luft/vand varmepumper

luft/vand varmepumper luft/vand varmepumper DVI LV 7/9/12/16 kompakt illede udlånt af KFS-boligbyg dansk produceret A ++ Energiklasse Ekstrem støjsvag teknologi & bedste energiklasse dansk varmepumpe InduStrI a/s DVI Smart

Læs mere

Kondenserende gaskedel Ydelse kw. THISION L EVO Nyudvikling af kedlen til større anlæg

Kondenserende gaskedel Ydelse kw. THISION L EVO Nyudvikling af kedlen til større anlæg Kondenserende gaskedel Ydelse 60-140 kw THISION L EVO Nyudvikling af kedlen til større anlæg THISION L EVO Fantastisk fleksibilitet i enhver installation Designet til høj ydeevne THISION L EVO flytter

Læs mere

ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG

ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG SÅDAN FUNGERER ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG Et mini-kraftvarmeanlæg består af en gasmotor, som driver en generator, der producerer elektricitet. Kølevandet fra motoren og generatoren bruges til opvarmning.

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Energiløsning. Konvertering til luft-vandvarmepumpe. Anbefaling

Energiløsning. Konvertering til luft-vandvarmepumpe. Anbefaling Energiløsning UDGIVET JUNI 2010 - REVIDERET DECEMBER 2015 Konvertering til luft-vandvarmepumpe I et hus med en ældre olie- eller gaskedel beliggende i et område uden tilslutningspligt til fjernvarme eller

Læs mere

CTC EcoZenith i350. Mest varmt vand i klassen. Indbygget varmepumpestyring. 4,3" touchskærm. Med alt inkluderet det meste er standard

CTC EcoZenith i350. Mest varmt vand i klassen. Indbygget varmepumpestyring. 4,3 touchskærm. Med alt inkluderet det meste er standard CTC EcoZenith i30 Indendørsmodul i to højder med varmepumpestyring Højeffektivt indendørsmodul i to højder med mange muligheder og indbygget varmepumpestyring. CTC EcoZenith i30 er udstyret med sae højeffektive

Læs mere

BR15 høringsudkast. Tekniske installationer. Niels Hørby, EnergiTjenesten

BR15 høringsudkast. Tekniske installationer. Niels Hørby, EnergiTjenesten BR15 høringsudkast Tekniske installationer Niels Hørby, EnergiTjenesten Komponentkrav Kapitel 8 Ventilationsanlæg Olie-, gas- og biobrændselskedler Varmepumper (luft-luft varmepumper, luft-vand varmepumper

Læs mere

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER 2 Vølund Varmeteknik SOM SKABT TIL DET NORDISKE KLIMA 3 4 Vølund Varmeteknik DET BEDSTE FRA MODERNE TEKNIK OG NATURENS EGNE RESSOURCER

Læs mere

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55%

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% Investeringen i en Danfoss varmepumpe er typisk tilbagebetalt på kun 4-8 år Fordele ved at købe en jordvarmepumpe: Dækker dit totale varmebehov

Læs mere

Temadag om Varmepumper Vejen Kommunes Kursuscenter Præsentation Den 5. april 2016

Temadag om Varmepumper Vejen Kommunes Kursuscenter Præsentation Den 5. april 2016 Temadag om Varmepumper Vejen Kommunes Kursuscenter Præsentation Den 5. april 2016 Erfaringer med varmepumper I Vejen Kommunes egne bygninger og projekter INGENIØR NE har været en del af. Oplægsholdere

Læs mere

Hvorfor Vaillant? Fordi vi tilbyder komplette varmeanlæg gaskedel og varmtvandsbeholder i én unit. Stående gaskedel

Hvorfor Vaillant? Fordi vi tilbyder komplette varmeanlæg gaskedel og varmtvandsbeholder i én unit. Stående gaskedel Stående gaskedel Hvorfor Vaillant? Fordi vi tilbyder komplette varmeanlæg gaskedel og varmtvandsbeholder i én unit ecocompact VSC 126/2 C / VSC 196/2 C / VSC 246/2 C Nye tider... varme idéer til fremtidssikret

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Nulenergi- eller plusenergibygninger med varmepumper - er det mulig? Gilbert Jensen, Næstformand DSF & CEO Free Energy A/S

Nulenergi- eller plusenergibygninger med varmepumper - er det mulig? Gilbert Jensen, Næstformand DSF & CEO Free Energy A/S Nulenergi- eller plusenergibygninger med varmepumper - er det mulig? Gilbert Jensen, Næstformand DSF & CEO Free Energy A/S Fakta om solen som gratis og miljøvenlig energikilde I Norden har vi mange soltimer!

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Opvarmning med varmepumpe. Opvarmning med varmepumpe Fremtidens miljøvenlige varmekilde

Opvarmning med varmepumpe. Opvarmning med varmepumpe Fremtidens miljøvenlige varmekilde Opvarmning med varmepumpe Fremtidens miljøvenlige varmekilde Udnyt den gratis energi i naturen Moderne, højeffektive varmepumper er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen. Med et minimalt forbrug

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Oliefyret kedelunit Logano plus GB135 Logano G135. [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] [ Buderus ] Højere komfort. Varme er vort element

Oliefyret kedelunit Logano plus GB135 Logano G135. [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] [ Buderus ] Højere komfort. Varme er vort element [ Luft ] [ Vand ] Oliefyret kedelunit Logano plus GB135 Logano G135 [ Jord ] [ Buderus ] Højere komfort Varme er vort element Valget er dit: Logano plus GB135, eller Logano G135 Kompakt, højeffektiv, Innovativ

Læs mere

Installationer - besparelsesmuligheder

Installationer - besparelsesmuligheder Installationer - besparelsesmuligheder Nuværende energiløsninger Udskiftning af oliekedel Udskiftning af gaskedel Konvertering til fjernvarme Konvertering til jordvarmeanlæg Konvertering til luft-vandvarmepumpe

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

LUFT/VAND VARMEPUMPER VEDVARENDE ENERGI FRA LUFTEN

LUFT/VAND VARMEPUMPER VEDVARENDE ENERGI FRA LUFTEN LUFT/VAND VARMEPUMPER VEDVARENDE ENERGI FRA LUFTEN Varmepumper i sin helt egen klasse En varmepumpe fra DVI Energi er et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremover det er vedvarende energi

Læs mere

Sagsnr.: 190-2011-32891 Åbent punkt Dokumentnr.: 190-2011-173250

Sagsnr.: 190-2011-32891 Åbent punkt Dokumentnr.: 190-2011-173250 Status for energirenoveringer i kommunale ejendomme Sagsnr.: 190-2011-32891 Åbent punkt Dokumentnr.: 190-2011-173250 Sagsfremstilling Miljø-, Teknik- og Erhvervsudvalget orienteres om centrets arbejde

Læs mere

CTC EcoZenith i350 L/H

CTC EcoZenith i350 L/H CTC EcoZenith i30 L/H Indendørsmodul i to højder med varmepumpestyring Højeffektivt indendørsmodul i to højder med mange muligheder og indbygget varmepumpestyring. CTC EcoZenith i30 er udstyret med samme

Læs mere

SMITH, HOLM & CO. A/S

SMITH, HOLM & CO. A/S SMITH, HOLM & CO. A/S Bruttoprisliste 2013-2014 1 Smith, Holm & Co. A/S - leverandør af varmetekniske kvalitetsløsninger Smith Holm & Co. A/S har lavet en række agentur- og forhandleraftaler med producenter

Læs mere

Service. Varmeservice. Varme, trivsel og tryghed

Service. Varmeservice. Varme, trivsel og tryghed Varmeservice Varme, trivsel og tryghed Når uheldet er ude Det danske vejr i vinterhalvåret er hverken særligt gæstfrit eller stabilt. Men én ting kan vi være nogenlunde sikre på: det er koldt! Derfor har

Læs mere

Gasdrevne varmepumper og split anlæg (hybrid) Samspil mellem fossil og alternativ energi. af Brian Nielsen Robert Bosch A/S

Gasdrevne varmepumper og split anlæg (hybrid) Samspil mellem fossil og alternativ energi. af Brian Nielsen Robert Bosch A/S DGF Gastekniske Dage 2011 Gasdrevne varmepumper og split anlæg (hybrid) Samspil mellem fossil og alternativ energi af Brian Nielsen Robert Bosch A/S 1 DGF Gastekniske Dage 2011 Markedet ønsker grønne og

Læs mere

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning Autoventilation...Mere end 35 års erfaring med luftrensning - vi renser luften... A/S Tel. +45 7610 9700 Fax +45 7610 9710 E-mail pv@prima-vent.dk www.prima-vent.dk Historien, der ligger i Esbjerg, renser

Læs mere

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej Bliv uafhængig af stigende oliepriser og gør samtidig noget godt for miljøet. Energi Fyn hjælper dig på vej Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! 1 Energi Fyn har varmepumpeeksperter

Læs mere

LUFT/VAND VARMEPUMPER

LUFT/VAND VARMEPUMPER BERETTA MONOBLOK Ideel løsning til opvarmning og varmtvandsproduktion LUFT/VAND VARMEPUMPER VARMEPUMPER TIL OPVARMNING Beretta luft/vand varmepumpe er en effektiv opvarmning af din bolig. Både til gulvvarme

Læs mere

Få mere ud af fjernvarmen. og spar penge

Få mere ud af fjernvarmen. og spar penge Få mere ud af fjernvarmen og spar penge 1 Ny motivationstarif fra 2017 Fra 1. januar 2017 bliver din varmeregning reguleret af en ny motivationstarif, som giver et fradrag i prisen eller et pristillæg

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen

Læs mere

Varmeanlæg. Naturgas. Naturgasanlægget. Ændring af varmesystemet

Varmeanlæg. Naturgas. Naturgasanlægget. Ændring af varmesystemet Varmeanlæg En af de helt basale ting at få styr på for at få en god varmeøkonomi er dit varmeanlæg. Hvad enten du varmer dit hus op med naturgas, fjernvarme, olie eller noget helt fjerde, er det for det

Læs mere

Vejen frem til CO2-neutralitet i 2030???

Vejen frem til CO2-neutralitet i 2030??? 1 AffaldVa arme Århus Vejen frem til CO2-neutralitet i 2030??? Netoptimering Energi- Besparelser Grøn varmeproduktion Handlingsplan for Varmeplan Århus grøn produktion AffaldVa arme Århus 2010 Idriftsættelse

Læs mere

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt!

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt! EKSPERTER I VARMT VAND Økonomisk varmepumpe Økonomisk Hold varmen varmepumpe hele året rundt! - Hold varmen hele året rundt! Varmepumper fra METRO THERM en sikker gevinst for din pengepung og miljøet Varmepumper

Læs mere

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort Luft til vand-varmepumpe arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort arotherm Intelligent og enkel luft til vand-varmepumpe Tysk kvalitet - stort varmeudbytte

Læs mere

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA DEN BEDSTE LØSNING LIGGER LIGE UDEN FOR DØREN 3 4 Vølund Varmeteknik EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER Jordvarme er en af de varmeløsninger,

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 8 Adresse: Østergade 96 Postnr./by: 4340 Tølløse BBR-nr.: 316-027477-001 Energikonsulent: Søren Pedersen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Standardværdikatalog for energibesparelser

Standardværdikatalog for energibesparelser Standardværdikatalog for energibesparelser Version: 5.1 Gyldig fra: 02.02.2016 Standardværdikataloget er udarbejdet i et samarbejde mellem Kataloget er endeligt godkendt af Energistyrelsen Indholdfortegnelse

Læs mere

DGF Gastekniske Dage 2014 Præsentation af Hybrid teknologi til små og store anlæg

DGF Gastekniske Dage 2014 Præsentation af Hybrid teknologi til små og store anlæg DGF Gastekniske Dage 2014 Præsentation af Hybrid teknologi til små og store anlæg Af: Brian Nielsen PRM Robert Bosch A/S 1 Hybridteknologi HYBRID betyder sammensmeltning af 2 eller flere teknologier Mest

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock. Udnyt luftens energi

Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock. Udnyt luftens energi Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock Udnyt luftens energi Luft til vand varmepumpe Intelligent og enkel - stort varmeudbytte Det kan sagtens betale sig Investeringen i en arotherm varmepumpe er

Læs mere

GOD KOMMUNIKATION I BUF: ALLE MEDARBEJDERE KOMMUNIKERER VI KOMMUNIKERER EFTER MODTAGERNES BEHOV VI KOMMUNIKERER ÅBENT OG TROVÆRDIGT

GOD KOMMUNIKATION I BUF: ALLE MEDARBEJDERE KOMMUNIKERER VI KOMMUNIKERER EFTER MODTAGERNES BEHOV VI KOMMUNIKERER ÅBENT OG TROVÆRDIGT KOMMUNIKATION I BUF ORES VISION Børne- og Ungdomsforvaltningen arbejder for, at alle københavnske børn og unge skal få de bedste muligheder for at vokse op og skabe sig en tilværelse på egen hånd. Vi skal

Læs mere

Der er god grund til at analysere levetidsomkostningerne

Der er god grund til at analysere levetidsomkostningerne GRUNDFOS LEVETIDSOMKOSTNINGER Der er god grund til at analysere levetidsomkostningerne Analysen af levetidsomkostningerne giver et unikt sammenligningsgrundlag Eksempel på analyse af levetidsomkostninger:

Læs mere

HYBRID I GÅR, I DAG OG I MORGEN

HYBRID I GÅR, I DAG OG I MORGEN HYBRID I GÅR, I DAG OG I MORGEN Tros 5 års hård arbejde med at vise politikerne at mange barrier er skabt af egene regler, er dette desværre stadig uændret på nogle punkter. 2 Anlægseksempler fra den virkelige

Læs mere

Varmepumpe - med tilskud

Varmepumpe - med tilskud Varmepumpe - med tilskud Foto: Istock-Photo For rigtig mange boligejere kan det godt betale sig at skifte opvarmningsform. Med en varmepumpe kan du barbare op mod 20.000 kr. af din varmeregning om året.

Læs mere

Kondenserende gaskedel med solfangere tilkoblet

Kondenserende gaskedel med solfangere tilkoblet Gas Kondenserende gaskedel med solfangere tilkoblet Gaskedel og solvarme i ét Den bedste opvarmning Der findes mange opvarmningstyper, nogle er meget energibesparende, nogle er baseret på vedvarende energi

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Kløverprisvej 87 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-043631-001 Energikonsulent: Tom Kjørnæs Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 7 Adresse: Bakkedraget 17 Postnr./by: 6040 Egtved BBR-nr.: 621-262482-001 Energikonsulent: Jesper Berens Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Naturlig varme. Luft/vand-varmepumper

Naturlig varme. Luft/vand-varmepumper Naturlig varme Luft/vand-varmepumper Værn om vores natur Vi kan alle gøre en indsats for at sikre at vores natur kan overleveres i god form til de kommende generationer. Hvis vi stadig skal kunne bo i

Læs mere

Naturgas. Naturlig varme. Naturgasfyr til ethvert behov

Naturgas. Naturlig varme. Naturgasfyr til ethvert behov Naturgas Naturlig varme Naturgasfyr til ethvert behov Naturgas En effektiv og miljøvenlig varmekilde Naturgas er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan naturgasfyret

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DINE BYGNINGER - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DINE BYGNINGER - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DINE BYGNINGER - status og forbedringer Energimærkningsrapport Nye rækkehuse Kongshvilevej 1A 2800 Kongens Lyngby Bygningernes energimærke: Gyldig fra 14. juli 2014 Til den 14. juli

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Jordvarme Væske/Vand DVI VV45/60/85 kw - endnu lavere energiforbrug DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Intelligent & fleksibelt system Kaskadekobling Produktserien VV45-85 er udviklet med henblik på kaskadekoblig

Læs mere

Hybridvarmepumper Gastekniske dage 2017

Hybridvarmepumper Gastekniske dage 2017 Hybridvarmepumper Gastekniske dage 2017 v/vagn Holk Lauridsen Videncenter for Energibesparelser i bygninger Emner de næste 30 minutter.. Kort om VEB.. Baggrunden og formål med udvikling af hybridvarmepumper

Læs mere

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp.

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp. TEKNISKE SPECIFIKATIONER -anlæg /sammenbygget anlæg PUHZSW75 PUHZSW100 PUHZSW120 PUHZSHW PUHZW50 (kw)3 2.3-7.3 3.8-10.2 5.4-14.8 5.7-17.3 5.5-14.8 (kw) 3 1,0-5,5 2,8-9,2 4,7-1 5,8-18 4.42 4.40 4.45 4.10

Læs mere

LUFT/VAND VARMEPUMPER

LUFT/VAND VARMEPUMPER LUFT/VAND VARMEPUMPER Smedevej, DK-6880 Tarm info@hstarm.dk www.hstarm.dk BAXI LUFT/VAND VARMEPUMPER Solen Solen er kilden til alt liv på jorden, men den er meget mere end det, den opvarmer jorden, havene

Læs mere

Profil. Gastech-Energi. Førende i varmeteknologi til boliger og industri

Profil. Gastech-Energi. Førende i varmeteknologi til boliger og industri Profil Gastech-Energi Førende i varmeteknologi til boliger og industri Om os Varme værdier Historien Gastech-Energi A/S er Danmarks førende salgs- og servicevirksomhed inden for varmeløsninger til både

Læs mere

GreenWarehouse. Novozymes. Case Study. Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse

GreenWarehouse. Novozymes. Case Study. Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse GreenWarehouse Novozymes Case Study Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse Philips indfriede vores krav til en energirigtig løsning baseret på LED-armaturer med integreret lysstyring, så lyset kunne

Læs mere

Fjernvarme eller hvad?

Fjernvarme eller hvad? Fjernvarme eller hvad? Søren Dyck-Madsen Tre spørgsmål 1. Skal vi rulle fjernvarmen ud i hele kommunen og hvad er det langsigtede perspektiv, hvis vi gør det? 2. Hvordan kan vi sikre, at energiforsyningen

Læs mere

mindre energiregning?

mindre energiregning? Kom til informationsmøde se side 5! Vil du gerne have en mindre energiregning? Vi fortæller, hvor du kan spare energi du vælger, hvad du vil gøre Vi kan ikke købe en ny klode Klimaet kalder på handling

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 8 Adresse: Multebærvænget 12 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-104347-001 Energikonsulent: Bjarne Jensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Sådan styrer du rum du ikke ser så ofte. www.devi.dk

Sådan styrer du rum du ikke ser så ofte. www.devi.dk Sådan styrer du rum du ikke ser så ofte Devilink - Trådløs kontrol, Fighting komfort og kontinuitet for bare feet www.devi.dk Devilink - Trådløs kontrol, Hos DEVI, er vi stolte af at kunne tilbyde dig

Læs mere

GreenWarehouse. Novozymes. Case Study. Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse

GreenWarehouse. Novozymes. Case Study. Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse GreenWarehouse Novozymes Case Study Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse Vi er yderst tilfredse med lyset. Store fabrikshaller som vores kan virke ubehagelige at gå ind i, hvis de fremstår mørke,

Læs mere

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik 1 Indhold Socialpolitikken og Socialudvalgets MVV... 3 Politikkens fokusområder...

Læs mere

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti 7 års Garanti mod gennemtærring Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. Den særligt høje effektivitet i varmepumpen sikres af kvalitetskompressoren der gør det muligt at opnå effektiv drift og

Læs mere

Energibesparelser i små og mellemstore virksomheder Mobildatalogning i restauranter

Energibesparelser i små og mellemstore virksomheder Mobildatalogning i restauranter Energibesparelser i små og mellemstore virksomheder Mobildatalogning i restauranter - et samarbejde mellem Røder & Mortensen og Københavns Kommune Kommunernes energisparerindsats over for erhvervslivet

Læs mere

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 The Smarthome Company, Lergravsvej 53, DK-2300 København S. www.greenpowerdeal.com Til dig der står og tænker på at købe et solvarmeanlæg I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer

Læs mere

INDHOLD 2-RØRS AUTOMATISK SKIFTESYSTEM TIL GULVVARME/KØLING GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT

INDHOLD 2-RØRS AUTOMATISK SKIFTESYSTEM TIL GULVVARME/KØLING GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT INDHOLD 4 5 6 7 8 9 10 GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG TRÅDLØST RELÆ KOMBINERET GULVVARME- OG RADIATOR- SYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT MAKSIMUMKONFIGURATION

Læs mere