UNIProbe - TwinProbe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UNIProbe - TwinProbe"

Transkript

1 UNIProbe - TwinProbe

2 To professionelle løsninger ti UNIProbe og TwinProbe,- to analoge og digitale oscilloskoper, - er de bedste og mest komplette løsninger til konventionel diagnose test. De kan bruges på alle bilmærker og er begge lige effektive på motorcykler, scootere, ATV, både og jetski samt lette og tunge køretøjer, busser, specialkøretøjer og landbrugsmaskiner. UNIProbe er den mest komplette løsning og indeholder mere end 6 forskellige værktøjer i en og samme enhed: OSCILLOSKOP Med fire uafhængige analoge kanaler og SIV funktion til fortolkning af målingssignalet (med IDC4 software). BATTERISONDE Til test af batterier samt analyse og kontrol af hele start- og ladesystemet. TNET Til elektrisk test og analyse af kommunikationsnetværk på biler (CAN, VAN. LIN). SIGNALGENERATOR Til simulering af impulser frembragt af sensorer og reproduktion af kommandoerne fra styreenhederne. MULTIMETER Til måling af spænding, modstand og strøm. TRYKTESTER Til at kontrollere brændstof- og turbo ladetryk på alle køretøjer. TwinProbe er en god investering. Den er meget handy takket være den trådløse forbindelse. Den er ligeså professionel som UNIProbe og indeholder et oscilloskop, signalgenerator, voltmeter og amperemeter. OSCILLOSKOP To uafhængige analoge kanaler med et inputområde op til 200V samt SIV funktion til korrekt fortolkning af signalkurver. SIGNALGENERATOR Til simulering af impulser frembragt af sensorer og reproduktion af kommandoerne fra styreenhederne. AMPEREMETER Denne funktion kan udføres med oscilloskopfunktionen kombineret med BICOR tænger (Amperetænger).

3 l diagnosetest og udmålinger AXONE SERIEN MULTI PEGASO STANDARD PC UNIProbe og TwinProbe kan kommunikere med alle TEXA skærmenheder og Windows PC ere uden brug af kabler takket være trådløs Bluetooth teknologi. Du kan derfor bevæge dig ubesværet omkring køretøjet og på værkstedet. Det indbyggede 7.4V litiumbatteri sikrer en enestående batteritid ved løbende brug. Denne løsning følger TEXAs filosofi omkring trådløs diagnose, der sigter mod afskaffelse af alle kabler på værkstedet.

4 SOFTWARE PLATFORM SOFTWARE PLATFROM IDC4 OG MSS UNIProbe og TwinProbe anvender styresystemet IDC4, som alle andre TEXA værktøjer; diagnose- og autodiagnose softwaren med indbygget database og enestående dækning af mærker og modeller. IDC4 er både tilgængelig i en standardversion for PC, MULTI PEGASO OG AXONE 4 samt en POCKET version til bærebare skærmenheder til AXONE serien, men mulighederne i softwaren er grundliggende ens for alle. Den trådløse Bluetooth forbindelse eller sammenkobling via et USB kabel giver mulighed for at overføre data fra værktøjet til skærmenheden. For de som ikke har eller ikke ønsker hele styresystemets platform i IDC4, findes MSS (målingssystem software), til funktioner for oscilloskop, batterisonde, TNET, multimeter, tryktest og signalgenerator i en separat software platform specifikt for UNIProbe og TwinProbe. SIV FUNKTION Oscilloskoptest udført med UNIProbe og TwinProbe sikrer en fremragende registrering af værdier og præcis identifikation af målingen, men det som mekanikeren mest har brug for, er et effektivt system, der kan hjælpe ham/hende med en korrekt identifikation af graferne fra instrumentet. For at kunne afgøre om det analyserede signal er korrekt eller ej, er det nødvendigt at have referencedata; værdier som tydeligt viser de kritiske punkter, der skal analyseres. Derfor har TEXA udviklet et hjælpeprogram, der guider mekanikeren gennem testen. Denne hjælpefunktion er en software algoritme, der kaldes S. I.V. (Signal Information Viewing). Takket være dette system viser UNIProbe og TwinProbe ikke blot signalet; de bruger målingerne og tilegnede data, behandler alle informationer, analyserer dem og giver en vurdering i realtid. De er rent faktisk i stand til at behandle signalerne fra de forskellige sensorer eller aktuatorer, der vedrører målingen samt sammenligne tilegnede data med data i den interne database og kan derved straks vise eventuelle signal uregelmæssigheder. Denne funktion kan anvendes nemt og hurtigt begyndende fra ledningsdiagrammet på det system, som skal analyseres, eller fra listen over komponenter. Når enheden, som skal tjekkes, vælges, så aktiveres oscilloskopet automatisk med den rette opsætning til at kunne teste komponenten korrekt. Alle TEXA produkter har 24 måneders garanti For at se den omfattende dækning af TEXA produkter, besøg For at se demoer af TEXA instrumenter I brug, besøg Besøg TEXA s website for information om IDC4 kompatibilitet og minimum systemkrav:

5 SEKS FUNKTIONER I ÉT ET PROFESSIONELT OSCILLOSKOP UNIProbe og TwinProbe er to instrumenter, der begge har en fremragende ydeevne og er ekstremt pålidelige. TwinProbe har indbygget et digitalt oscilloskop med en kanal til 40 Ms/sek eller to kanaler til 20 Ms/sek med inputs udvidet op til 200 Volt, hvorimod UNIProbe kan registrere 20 Ms/sek med to aktive kanaler eller 10 Ms/sek med fire aktive kanaler og en maks. indkommende spænding på ± 50 Volt. Denne ydeevne er mærkbart højere end på andre tilgængelige løsninger på markedet. LAV- OG HØJSPÆNDINGSTEST I kombination med et specielt kabelsæt kan UNIProbe måle og analysere både høj- og lavspændingssignaler med en fremragende lethed og effektivitet. Testen af højspændingskablet (især det, som forbinder alle elektroniske komponenter, der kører med spændinger på flere tusinde volt) giver mulighed for at f.eks. teste tændingssystemer på benzinmotorer eller overvåge elektriske impulser til spoler og tændrør. De er også udstyret med 200 Volt strømmoduler til hybridmotorer, som har været på markedet i årevis. Målingerne foretaget med et oscilloskop, selv de mest præcise, omsættes altid til en graf, som mekanikeren skal være i stand til at analysere. Derfor er der udviklet et hjælpeværktøj til UNIProbe. Takket være dette specielle program er det nu muligt at tolke disse data. Til lavspændingstests, f.eks. udmålingen af signalet fra et butterfly potentiometer, viser programmet den typiske kurve for acceleration og, hvis der er mikro-afbrydelser til stede, blokeres billedet og uregelmæssigheden vises på grafen.

6 SEKS VÆRK BATTERI, TÆNDING OG GENOPLADNINGSTEST Sammen med batterisondefunktionen og BPP sættet kan UNIProbe hurtigt og nemt udføre en komplet test af systemets elementer og komponenter bestående af startmotor, generator og batteri. Resultatet er en sikker diagnose og pålidelige reparationer. BPP sættet er udstyret med fire analoge input kanaler og to input kanaler til ampere målinger. Et halvautomatisk diagnosesystem analyserer tændingssystemet som en helhed (derfor de individuelle komponenter og ledninger) for at finde årsagen til fejlen. På baggrund af de udførte målinger præsenterer programmet en mulig diagnose, der angiver den mest sandsynlige årsag til fejlen. Denne omsættes til en rapport, som kan udskrives og videregives til kunden, og indeholder detaljer omkring de udførte målinger og tests. ELEKTRISK FUNKTIONSTEST AF NETVÆRK På netværkskommunikation BUS (dvs. CAN, VAN, LIN) er elektriske og elektroniske uregelmæssigheder ikke nødvendigvis forårsaget af systemet eller komponenter, men er oftere en konsekvens af fysisk beskadigelse af det elektroniske netværk. Dette kan f.eks. ske efter beskadigelse eller fysisk forringelse af ledninger. I andre tilfælde kan de være forårsaget af utilsigtet afbrydelse af en ledning under reparation. De kan også udspringe fra ekstra ECU er og enheder, der ikke er blevet monteret korrekt. I alle tilfælde kan en elektrisk analyse udføres med UNIProbe, med indbygget TNET modul, direkte på ledningsføringen til de forskellige netværkstyper med testsonderne.

7 TØJER I ÉT MULTIMETER-FUNKTION UNIProbe giver mulighed for at måle spænding, strøm og modstand med den største lethed; UNIProbe gør det også muligt at teste dioder (for at fastslå om en diode fungerer korrekt eller ej, og om den bliver polariseret), udføre strømgennemgangstests (for at fastslå om der er en kortslutning mellem to poler) samt datalogger til overvågning af langsomme signaler, som spænding eller variabel modstand, og registrere ændringer over tid. Med TwinProbe er det muligt at måle strøm med BICOR tænger. SIGNALGENERATOR UNIProbe og TwinProbe kan fungere som en PWM signalgenerator til at teste enheder. Tests kan udføres på mekaniske komponenter som aktuatorer, trykkontakter på dieselmotorer, styring af turboer eller EGR ventiler. Takket være UNIProbe og TwinProbe kan man vurdere, om uregelmæssigheden er forårsaget af en elektronisk fejl eller en mekanisk skade. Ved at anvende UNIProbe og TwinProbe sammen med IDC4 softwaren kan man foretage justeringer og se konsekvenserne ved at sammenligne dem med de foreslåede parametre i autodiagnosen.

8 TEKNISKE SPECIFIKATIONER UNIProbe Strømforsyning: 8 32 VDC Intern batteriladespænding: VDC, indbygget 7.4 V, 1Ah litiumbatteri Batteritid: op til 5 timer Maks. strømtræk: 1.2 A ved 12 V Driftstemperatur: 0 / +45 C Opbevaringstemperatur: -20 / +60 C Luftfugtighed ved drift: 10 % 80 % uden kondens Dimensioner og vægt: 155x178x55 mm (eksklusiv Bluetooth antenne), 1.2 Kg Gældende standarder: Direktiv 1999/05/CE Elektromagnetisk kompatibilitet: ETSI EN V1.2.1, EN 61326/1 Sikkerhed: EN , EN61010/1 OSCILLOSKOP Kanaler: 4 uafhængige inputkanaler med en analog båndbredde på 10 MHz (-3 db); sampling rate 20 MS/sek ved 10 bit med 1 eller 2 aktive kanaler, 10 MS/sek ved 10 bit med 3 eller 4 aktive kanaler. Maks. input spænding: +/- 50 Vmax, AC eller DC kobling Vertikal skala for hver kanal: fra 20 mv/div til 50 V/Div Horisontal skala: fra 500 mv/div til 5s/Div Trigger: kilde CH1, CH2, CH3, CH4, valgbar, trigger afbrydelse Visningstilstand: Normal, Auto, Enkelt optagelse Måling af følgende værdier: frekvens, periode, RMS, Vmax, Vmin. MULTIMETER Galvanisk isolation op til 1 kv for sikre målinger Spændingsmålinger Maksimal målbar spænding: ± 400VDC, input impedans 4.7 MΩ, 3 cifret opløsning; tre værdiområder, med automatisk eller manuelt skaleringsvalg: 0-6 V, 6-60 V, V AC/DC Modstandsmålinger Tre værdiområder, med automatisk eller manuelt skaleringsvalg: Ω, kω, MΩ, opløsning: 3 cifre Strømmålinger Strømmålinger udført ved at tilslutte sonder fra TEXA BICOR serien til jackstikkene på værktøjets front Strømgennemgangstest, Diodetest TNET FUNKTION Fejlfinding CAN ISO11898, ISO11519 netværk BPP FUNKTION Fejlfinding på startsystemer Spændingsmålinger: DC op til 50VDC TwinProbe Strømforsyning: 8-35 VDC Internt batteri: 3,7 V, 1 Ah Batteritid: 1,45 timer med 2 aktive kanaler Maks. strømtræk: 480 ma ved 12 V Driftstemperatur: 0 / +45 C Opbevaringstemperatur: -20 / +60 C Dimensioner og vægt: 140x140x25 mm. 340 g Indbygget Bluetooth antenne OSCILLOSKOP Kanaler: 2 uafhængige inputkanaler med en analog båndbredde på 10 MHz (-3 db); sampling rate 40 MS/sek ved 10 bit med 1 aktiv kanal, 20 MS/sek ved 10 bit med 2 aktive kanaler. Maks. input spænding: +/- 200 Vmax, AC eller DC kobling Vertikal skala for hver kanal: fra 20 mv/div til 50 V/Div Horisontal skala: fra 500 mv/div til 50s/Div Trigger: kilde CH1, CH2 Strømmålinger Strømmålinger udført ved at tilslutte sonder fra TEXA BICOR serien ADVARSEL Varemærker og logoer fra køretøjs producenter i denne brochure er udelukkende brugt for informations formål, for at forklare kompatibiliteten mellem TEXA s produkter og modeller og køretøjerne identificeret af varemærker og logoer. Da TEXA s produkter og software er omfattet af kontinuerlig udvikling og opdateringer, kan der muligvis ikke udføres diagnose på alle modeller og elektroniske systemer for hver af de nævnte køretøjs producenter som er nævnt i denne brochure. Referencer til mærker, modeller og elektroniske systemer i denne brochure skal derfor betragtes som vejledende og TEXA anbefaler altid at tjekke listen med Systemer der kan diagnosticeres i produktet og/eller softwaren hos TEXA s autoriserede forhandlere før et eventuelt køb. Billeder og køretøjs skitser i brochuren er inkluderet med det ene formål at gøre det lettere at identificere køretøjs kategorien (car, truck, bike, etc.) hvor til at TEXA produktet og/eller softwaren er tilsigtet. Data, beskrivelser og illustrationer kan blive ændret sammenlignet med dem i denne brochure. TEXA S.p.A. forbeholder sig retten til at lave ændringer på deres produkter uden yderligere varsel. TEXA S.p.A. Via 1 Maggio, Monastier di Treviso Treviso - ITALY Tel Fax info@texa.it BLUETOOTH brandet ejes af Bluetooth SIG, Inc., U.S.A., og bruges af TEXA S.p.A. under licens. Copyright TEXA S.p.A. cod Oktober Danese V.1.0 MADE IN EUROPE

UNIProbe - TwinProbe

UNIProbe - TwinProbe UNIProbe - TwinProbe TO PROfESSIONELLE LøSNINGER TIL DIAGNOSETEST OG UDMåLINGER UNIProbe og TwinProbe,- to analoge og digitale oscilloskoper, - er de bedste og mest komplette løsninger til konventionel

Læs mere

TGS3 (TEXA Global Search) som er et lynhurtig system søgnings modul.

TGS3 (TEXA Global Search) som er et lynhurtig system søgnings modul. NAVIGATOR TX Serien NAVIGATOR TX MODELLER NAVIGATOR TX serien er resultatet af grundig forskning og udvikling af avanceret teknologi med en målsætning om at gøre mekanikerens arbejde enklere. TEXA har

Læs mere

NanoDiag LILLE MEN KRAFTFULD! TOTAL DIAGNOSE HURTIG OG ENKEL PROFESSIONEL REDUCERET STØRELSE OMSKOSTNINGSEFFEKTIV

NanoDiag LILLE MEN KRAFTFULD! TOTAL DIAGNOSE HURTIG OG ENKEL PROFESSIONEL REDUCERET STØRELSE OMSKOSTNINGSEFFEKTIV NanoDiag NanoDiag LILLE MEN KRAFTFULD! TOTAL DIAGNOSE HURTIG OG ENKEL PROFESSIONEL Hver dag konfronteres bilværksteder med flere og flere køretøjer med avanceret elektronisk teknologi, som producenterne

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma 21 LCR-multimeter

Betjeningsvejledning Elma 21 LCR-multimeter Betjeningsvejledning Elma 21 LCR-multimeter El.nr. 63 98 204 745 Elma 21 side 2 Forord. Elma 21C multimeteret måler spænding (V), Strøm (A), Temperatur ( C), Kapacitet (F), Modstand (Ω), Logisk udtryk

Læs mere

Kom godt i gang med DRG 737v2

Kom godt i gang med DRG 737v2 VI GI R DIG Kom godt i gang med DRG 737v2 Waoo! Forening Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 04 Introduktion til din fiberboks

Læs mere

Fluke Connect moduler Tekniske data

Fluke Connect moduler Tekniske data Fluke Connect moduler Tekniske data Giver dig fleksibiliteten til at opbygge dit trådløse system som du ønsker det når du ønsker det. De trådløse Fluke 3000 FC testværktøjer er et team, og modulerne spiller

Læs mere

NanoDiag LILLE MEN KRAFTFULD! TOTAL DIAGNOSE HURTIG OG ENKEL PROFESSIONEL REDUCERET STØRELSE KOMPLET OG OMKOSTNINGSEFFEKTIV DIAGNOSE

NanoDiag LILLE MEN KRAFTFULD! TOTAL DIAGNOSE HURTIG OG ENKEL PROFESSIONEL REDUCERET STØRELSE KOMPLET OG OMKOSTNINGSEFFEKTIV DIAGNOSE NanoDiag NanoDiag LILLE MEN KRAFTFULD! IDC4 softwaren er specialdesignet til CAR brugermiljøet og giver adgang til et komplet udvalg af diagnose funktioner via NanoDiag. SERVICE OG SySTEM NULSTILLING UDLæS

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma 318 Mini automultimeter

Betjeningsvejledning Elma 318 Mini automultimeter Betjeningsvejledning Elma 318 Mini automultimeter El.nr. 63 98 910 288 BM318 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...2 1. SIKKERHED... 2 2. INTRODUKTION... 4 3. Beskrivelse... 5 3-1 Panel beskrivelse...

Læs mere

Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret.

Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret. Laser EXAMINER Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret. Dette innovative, nye værktøj yder et vigtigt

Læs mere

GT1000 Brugervejledning

GT1000 Brugervejledning Brugervejledning Tekniske specifikationer SMS kommando Bemærkning Spænding Strømforbrug GSM frekvenser Antal optokoblet indgange Belastning relæudgang Arbejdstemperatur 7 14 VDC typisk 12VDC 2A (maks)

Læs mere

OFF-HIGHWAY LØSNINGER

OFF-HIGHWAY LØSNINGER OFF-HIGHWAY LØSNINGER For Automotive Professionals INdHOLd A/C system diagnose diagnose og genopfyldning Side 4 Side 18 SpECIALIStER I verdensomspændende diagnose I 20 år har TEXA været ensbetydende med

Læs mere

hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring!

hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring! hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring! Hver dag rammes 10 danskere af hjertestop! Under 10% af disse mennesker overlever! Sundhedsstyrelsen anbefaler at alle hjertestartere placeres

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og til fiberboksen Tilslutning - Trin for trin 2 Forbind Start med at sætte fiberboksens strømstik i stikkontakten og tryk herefter Tænd/sluk

Læs mere

Information om TallyBee systemet 3. TBB2 & TBB6 Radioer 4. Mekanisk installation 5

Information om TallyBee systemet 3. TBB2 & TBB6 Radioer 4. Mekanisk installation 5 Type: TBB6 Information om TallyBee systemet 3 Hvordan virker TallyBee?... 3 Hvorfor er TallyBee så stabilt et system?... 3 TBB2 & TBB6 Radioer 4 TallyBee TBB2 & TBB6 Radioer... 4 Features TBB2:... 4 Features

Læs mere

Fluke 170 Serie Sand RMS Digitale Multimetre

Fluke 170 Serie Sand RMS Digitale Multimetre TEKNISKE DATA Fluke 170 Serie Sand RMS Digitale Multimetre Fluke 170 Serie DMM'er er branchens standard fejlfindingsværktøjer til elektriske og elektroniske systemer Fluke 170 Serie digitale multimetre

Læs mere

Fluke 3000 FC Serie testværktøjer Tekniske data

Fluke 3000 FC Serie testværktøjer Tekniske data Fluke 3000 FC Serie testværktøjer Tekniske data Nu kompatibel med Fluke Connect mobil app Start opbygningen af morgendagens testværktøjssystem i dag med Fluke 3000 FC digitalmultimeter. Det nye Fluke Connect

Læs mere

DC-Motor Controller. Brugermanual

DC-Motor Controller. Brugermanual Forside Jægergårdsgade 152/05A DK-8000 Aarhus C DENMARK WWW.WAHLBERG.DK DC-Motor Controller Brugermanual Firmware V4.00 Produkt indhold 1 styreboks til styring af 1 DC-motor. 1 strømforsyning 100 240 volt

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E) Indholdsfortegnelse Trin 1 Inden installation af trådløs tv-boks 4 Trin 2 Placering af trådløs tv-boks 5 Trin

Læs mere

Fluke ScopeMeter 190 serien

Fluke ScopeMeter 190 serien Fluke ScopeMeter 190 serien ScopeMeter 190 serien : Al denne kraft lige ved hånden! ScopeMeter 190C og 190B serierne har egenskaber, som man normalt kun finder i de bedste bordoscilloskoper. De byder på

Læs mere

FROSTSIKRINGSTERMOSTAT

FROSTSIKRINGSTERMOSTAT INSTALLATIONSVEJLEDNING KT-M10MA FROSTSIKRINGSTERMOSTAT Revision.0 INDHOLD Beskrivelse af KT-M10MA... Indikatorer... Kompensering af kabelmodstand... Tilslutning... Specifikationer... Fejlovervågning...

Læs mere

INSTALLATIONSGUIDE ConnectLine telefon-adapter

INSTALLATIONSGUIDE ConnectLine telefon-adapter INSTALLATIONSGUIDE ConnectLine telefon-adapter FORMÅLET MED DENNE GUIDE LÆS DETTE FØRST Inden du kan anvende dine høreapparater sammen med ConnectLine telefon-adapter og en fastnettelefon, skal adapteren

Læs mere

Dansk Mink Papir. Teknisk brugermanual

Dansk Mink Papir. Teknisk brugermanual Dansk Mink Papir Teknisk brugermanual Styring til FIX tørrekasse Beskrivelse Enheden styrer en AC blæser-motor via en relæudgang. Betjening foregår via et tastatur og et display, og brugeren kan vælge

Læs mere

Dokument vedr. betjening

Dokument vedr. betjening UYNR8458 28SEPT2018 Dokument vedr. betjening Maskinsikkerhedssystem Bluetooth Netværk og elektronisk nøgle SAFETY.CAT.COM Indholdsfortegnelse side Produktets navn (mærke, model, type)... 2 Egenskaber...

Læs mere

Når felter forandres Ny Prisma Fysik og kemi 9 - kapitel 5 Skole: Navn: Klasse:

Når felter forandres Ny Prisma Fysik og kemi 9 - kapitel 5 Skole: Navn: Klasse: Når felter forandres Ny Prisma Fysik og kemi 9 - kapitel 5 Skole: Navn: Klasse: Opgave 1 Hvilke af stofferne kan en magnet tiltrække? Der er 9 svarmuligheder. Sæt 4 kryds. Jern Alle metaller Bly Stål Guld

Læs mere

Installationsvejledning. DEVIreg 610. Elektronisk termostat. www.devi.com

Installationsvejledning. DEVIreg 610. Elektronisk termostat. www.devi.com Installationsvejledning DEVIreg 610 Elektronisk termostat www.devi.com Indholdsfortegnelse 1 Introduktion............... 3 1.1 Tekniske specifikationer..... 4 1.2 Sikkerhedsinstruktioner..... 5 2 Instruktioner

Læs mere

Brugerhåndbog og installationsvejledning Styrecentral RV 24-24 / RV 24-32

Brugerhåndbog og installationsvejledning Styrecentral RV 24-24 / RV 24-32 Brugerhåndbog og installationsvejledning Styrecentral RV 24-24 / RV 24-32 Brandventilation Komfortventilation 24VDC max. 24/32A 2 aktuatorudgange 1 brandventilationsgruppe, 2 komfortgrupper Tilslutning

Læs mere

MARINE Løsninger. www.texa.com

MARINE Løsninger. www.texa.com MARINE Løsninger www.texa.com DIAGNOSE TESTERE DIAGNOSTICERING AF EL-SYSTEMER KURSUS side 4 side 18 side 20 GLOBALE SPECIALISTER I DIAGNOSEUDSTYR Takket være markedsførende design og produktionsmetoder

Læs mere

Fluke CNX 3000 serie testværktøjer

Fluke CNX 3000 serie testværktøjer Fluke CNX 3000 serie testværktøjer Mål og log trådløst Tekniske oplysninger Med Flukes nye trådløse fejlfindingssystem kan du på afstand på en enkelt skærm se aktuelle målinger fra flere moduler samtidig.

Læs mere

BE17 BETJENINGSVEJLEDNING SPÆNDINGSTESTER TRT-BA-BE17-TC-001-DA

BE17 BETJENINGSVEJLEDNING SPÆNDINGSTESTER TRT-BA-BE17-TC-001-DA BE17 DA BETJENINGSVEJLEDNING SPÆNDINGSTESTER TRT-BA-BE17-TC-001-DA Indholdsfortegnelse Henvisninger vedrørende betjeningsvejledningen... 1 Sikkerhed... 2 Oplysninger om enheden... 3 Tekniske data... 3

Læs mere

44648, Opgaver Elintroduktion. maskinreparatører, El-lære

44648, Opgaver Elintroduktion. maskinreparatører, El-lære 44648, Opgaver Elintroduktion for maskinreparatører, El-lære 1 Forord Forord Denne opgavebog bruges til kurset 44648, El- introduktion for maskinreparatører, el-lære. De enkelte opgaver er delt op i tre

Læs mere

BEFUGTNING DEN KOMPAKTE DAMPBEFUGTER MED ELEKTRODEOPVARMNING. MODERNE. SIKKER. OG BRUGERVENLIG.

BEFUGTNING DEN KOMPAKTE DAMPBEFUGTER MED ELEKTRODEOPVARMNING. MODERNE. SIKKER. OG BRUGERVENLIG. Condair Cp3mini Haupttitel BEFUGTNING Segmentspezifikation DEN KOMPAKTE DAMPBEFUGTER MED ELEKTRODEOPVARMNING. MODERNE. SIKKER. OG BRUGERVENLIG. Condair CP3mini Technische Produktspezifikation Hvorfor Condair

Læs mere

Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP

Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP Rækkevidde : 30m Farve : Hvid Materiale: Plast WiFi frekvens: 2,4 GHz Strømforsyning: USB DC5V, 500mA (MEDFØLGER IKKE) Kabel

Læs mere

Manual Kyoritsu 2117R

Manual Kyoritsu 2117R Manual Kyoritsu 2117R Dansk EAN: 4560187065910 Kyoritsu 2117R 1 Brugervejledning Kyoritsu 2117R sand RMS KAT IV tangamperemeter NCV Sensor Strøm Sensor Beskyttelses kant NCV lys Udløser Funktions Omskifter

Læs mere

Fluke ScopeMeter 120 serien

Fluke ScopeMeter 120 serien Fluke ScopeMeter 120 serien ScopeMeter 120 serien:tre-i-ét-enkelhed strømsystemer. Den kompakte ScopeMeter 120 serie er den robuste løsning til industrielle fejlsøgningsog installationsanvendelser. Det

Læs mere

MULTIFUNKTIONSTESTER K 6010A. El.NR: 63 98 720 067

MULTIFUNKTIONSTESTER K 6010A. El.NR: 63 98 720 067 MULTIFUNKTIONSTESTER K 6010A El.NR: 63 98 720 067 INDHOLDSFORTEGNELSE K6010A side 2 1. Sikker Test...3 2. Introduktion...3 3. Instrument Beskrivelse...4 3.1 Front Panel (fig. 1)...4 3.2 Test Terminaler

Læs mere

DCC digital dekoder til magnetiske produkter

DCC digital dekoder til magnetiske produkter Viessmann 5212 Digital Dekoder Dansk Brugervejledning DCC digital dekoder til magnetiske produkter med fire udgangsgrupper Indhold 1. Vigtige oplysninger... 2 2. Indledning / Egenskaber... 3 3. Montering...

Læs mere

Gr. 08 Proportionalventiler

Gr. 08 Proportionalventiler Gr. 8 Proportionalventiler Proportionalventil XD3 XD.3.A dimensioner: ARON XD.3.C dimensioner: 83 24 12 ø9 ø5.5 CH. 24 83 12 ø9 ø5.5 32.5 51 24 32.5 51 Or 2-12/9 8 69.5 155 8 OR 2-12/9 69.5 229.5 8 P1

Læs mere

NDT ULTRALYDSMÅLERE FLAW DETECTION

NDT ULTRALYDSMÅLERE FLAW DETECTION STRENOMETER INFORMATION NDT ULTRALYDSMÅLERE FLAW DETECTION FD700+ & FD700DL+, FD800DL & FD800DL+ STRENOMETER ApS KONGEVEJEN 213, DK-2830 VIRUM 45 95 07 00 E-MAIL: salg@strenometer.dk ndt.strenometer.dk

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Streglaser PLS FT90 Betjeningsvejledning

Streglaser PLS FT90 Betjeningsvejledning Streglaser PLS FT90 Betjeningsvejledning 1. EGENSKABER - 2 - 2. SIKKERHEDSMÆRKATER NB: REGULERINGER, JUSTERINGER ELLER PROCEDURER SOM IKKE ER BESKREVET I DENNE BETJENINGSVEJLEDNING KAN GIVE STRÅLEFARE.

Læs mere

START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning.

START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning. START HER Hvis du kan svare "Ja" til et af de følgende spørgsmål, skal du gå til det angivne afsnit for at få vejledning til opsætning og tilslutning. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk?

Læs mere

Installationsvejledning. DEVIreg 233. Elektronisk termostat. www.devi.com

Installationsvejledning. DEVIreg 233. Elektronisk termostat. www.devi.com Installationsvejledning DEVIreg 233 Elektronisk termostat www.devi.com DEVIreg 233 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion............... 3 1.1 Tekniske specifikationer..... 4 1.2 Sikkerhedsinstruktioner.....

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

Betjeningsvejledning ElmaCheck 682 Automatisk multimeter. El.nr. 63 98 910 945

Betjeningsvejledning ElmaCheck 682 Automatisk multimeter. El.nr. 63 98 910 945 Betjeningsvejledning ElmaCheck 682 Automatisk multimeter El.nr. 63 98 910 945 Elma 682/685 side 2 BRUGER MANUAL ELMA BM682 & ELMA BM685 Elma 682/685 side 3 1) PRODUKTBESKRIVELSE 1) 3-5/6 digit 6000 ciffer

Læs mere

Arduino kursus lektion 4:

Arduino kursus lektion 4: Arduino kursus lektion 4: I denne lektion skal vi bruge et digitalt termometer til at aflæse temperaturen! Herefter skal vi tænde 3 dioder som hver indikerer forskellige temperaturer! Opgave 1: Temperatursensor

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

ELEKTRISK OPBYGNING BI-VAN CAN COM2000

ELEKTRISK OPBYGNING BI-VAN CAN COM2000 INFOTEC AP/TAVG/MMXP/MUX BSI DIAGNOSEKONTROL ELEKTRISK OPBYGNING BI-VAN CAN COM2000 G07 KONTROLMETODE FOR RUDEHEJS Gældende for 206 (Fra DAM 9076 ) 307 406 (Fra DAM 9001 ) Partner (Ml. DAM 9457 og 9478

Læs mere

Undervisningsmateriale til AMU kursus 48114, Grundlæggende elektronik på mobile maskiner, 1. Udarbejdet i 2015

Undervisningsmateriale til AMU kursus 48114, Grundlæggende elektronik på mobile maskiner, 1. Udarbejdet i 2015 Undervisningsmateriale til AMU kursus 48114, Grundlæggende elektronik på mobile maskiner, 1 Udarbejdet i 2015 Emneoversigt/forslag til rækkefølge Opgave 1. Grundlæggende el: 2 lektioner Grundlæggende begreber

Læs mere

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS Gulvvaskemaskiner -B-BS Den revolutionerende gulvvaskemaskine til en enkelt arbejdsgang. Rengøring, aftørring og desinficering i en arbejdsgang. Ideel til små arealer. Med 35 cm arbejdsbredde -B-BS Automatisk

Læs mere

Suzuki Celerio Fartpilot & begrænser

Suzuki Celerio Fartpilot & begrænser Vejledning Varenummer: CC50-0313 Hassellunden 16 2765 Smørum Denmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk DK Suzuki Celerio Fartpilot & begrænser Monteringsvejledning for fartpilot Betjeningsvejledning:

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

ELMA BM 201/202 Side 1

ELMA BM 201/202 Side 1 ELMA BM 201/202 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ELMA BM 201/202 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. SIKKERHED... 3 Beskrivelse af IEC1010 overspændings kategori... 3 OVERSPÆNDINGS KATEGORI I... 3 OVERSPÆNDINGS

Læs mere

Betjeningsvejledning SM-02 SATMETER

Betjeningsvejledning SM-02 SATMETER Betjeningsvejledning SM-02 SATMETER El.nr. 63 98 941 011 DAGATRON SM-02 side 2 1. Beskrivelse af frontpanel LED indikator for horisontal eller vertikal polarisation niveau checker Genopladelige batteri

Læs mere

LUCAS 2 brystkompressionssystem

LUCAS 2 brystkompressionssystem LUCAS 2 brystkompressionssystem CPR Evolved tilgængelig nu Hvad vil du syntes om den nye LUCAS 2? Fleksibel strømforsyning LUCAS 2 kan strømforsynes enten fra batteri alene eller ved tilslutning til strøm

Læs mere

Signalkontakter. ON/OFF signalkontakter (OF)

Signalkontakter. ON/OFF signalkontakter (OF) Signalkontakter ON/OFF signalkontakter (OF) c standardudstyr: 4 OF pr. : v standard: 47076 v lavniveau: 47077 for v v til drawout version: 33098. c OF kontakterne angiver hovedkontakternes position c de

Læs mere

16.000 Systemer sikre i dag Danskernes værdier, 78% af disse er Agro Have Skov park maskiner. 1 System til ALT

16.000 Systemer sikre i dag Danskernes værdier, 78% af disse er Agro Have Skov park maskiner. 1 System til ALT 16.000 Systemer sikre i dag Danskernes værdier, 78% af disse er Agro Have Skov park maskiner 1 System til ALT 1. Siden 2001, GSM moduler til Diesel Generator anlæg til markeder i USA og Rusland 2. Har

Læs mere

START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning.

START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning. START HER Hvis du kan svare "Ja" til et af de følgende spørgsmål, skal du gå til det angivne afsnit for at få vejledning til opsætning og tilslutning. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk?

Læs mere

Fluke tangmetre Løsninger til alle opgaver

Fluke tangmetre Løsninger til alle opgaver Fluke tangmetre Løsninger til alle opgaver 381 355 773 flere løsninger indeni Udvælgelsestabel for tangmetre Jobfunktioner Anvendelser Anbefalet tangmeter Procestekniker/elektriker Automatiseringsspecialist

Læs mere

Den ultimative sindsro

Den ultimative sindsro Den ultimative sindsro Philips' udendørs belysning - Standard Garantiordning 1 Standard Garantiordning Udendørs belysning er en af samfundets vigtigste investeringer i infrastrukturen. Ikke kun er udendørs

Læs mere

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 MÅL OG VÆRDIER Det er Byrådet i Allerød Kommune, som fastsætter serviceniveauet på ældreområdet. Byrådet har dermed det overordnede ansvar for kommunens tilbud.

Læs mere

Brugerhåndbog og installationsvejledning Styrecentral RV24-24

Brugerhåndbog og installationsvejledning Styrecentral RV24-24 Brugerhåndbog og installationsvejledning Styrecentral RV24-24 Neptunvej 6, 9293 Kongerslev Tlf. 96771300 www.domexovenlys.dk Brandventilation Komfortventilation 24VDC max. 24A 2 aktuatorudgange 1 brandventilationsgruppe,

Læs mere

Opsætning og installation af NMEA 2000 netværk. Generel information

Opsætning og installation af NMEA 2000 netværk. Generel information Dansk vejledning NMEA LowranceNet.qxp 26-01-2006 17:18 Side 1 Opsætning og installation af NMEA netværk Generel information NMEA er en databus specielt til både. Det er en industristandard udviklet af

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

JABRA SPEAK 810. Brugermanual. jabra.com/speak810

JABRA SPEAK 810. Brugermanual. jabra.com/speak810 Brugermanual jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere. Bluetooth

Læs mere

1. GPS generelt og korrektionssignaler 2. Udstyr 3. Opsætning og kalibrering

1. GPS generelt og korrektionssignaler 2. Udstyr 3. Opsætning og kalibrering 1. GPS generelt og korrektionssignaler 2. Udstyr 3. Opsætning og kalibrering Undervisningsministeriet. 21. januar 2015. Materialet er udviklet af Metalindustriens Efteruddannelsesudvalg i samarbejde med

Læs mere

CPU, 702 702 702 15 6.22 MJK

CPU, 702 702 702 15 6.22 MJK ComTroller 702 er udviklet til styring og overvågning af mindre pumpestationer og boringer til vandforsyning. ComTroller 702 er en komplet enhed med ind- og udgange, CPU, datalogger, og kommunikationsporte

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 1 til videokamera Introduktion Videokameraet er et IP-videokamera. Det kan tilsluttes med et netværkskabel (nødvendig for registrering på det online kontrolpanel) eller

Læs mere

Lastvognsmekaniker (udkast 3)

Lastvognsmekaniker (udkast 3) Bilag 5 Lastvognsmekaniker (udkast 3) 1. Uddannelsens formål og opdeling 1.1. Uddannelsen til lastvognsmekaniker har som overordnet formål, at eleven gennem skoleundervisning og praktikuddannelse opnår

Læs mere

ProfiScale MULTI Multimeter

ProfiScale MULTI Multimeter MULTI PS 7450 1,5 V 9V 200 mv 600 V 200 ma 1/10 A ProfiScale MULTI Multimeter dk Betjeningsvejledning BURG-WÄCHTER KG Altenhofer Weg 15 58300 Wetter Germany Extra Introduktion Kontroller i hvilke elektriske

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma 115. Digitalt Multimeter. El-nr. 63 98 720 847

Betjeningsvejledning Elma 115. Digitalt Multimeter. El-nr. 63 98 720 847 Betjeningsvejledning Elma 115 Digitalt Multimeter El-nr. 63 98 720 847 Elma 115 side 2 1. Sikkerhed...2 2. Funktioner...3 3. Specifikation...4 4. Instrument BESKRIVELSE...6 5. Forberedelse...6 6. Måling...6

Læs mere

7.2 ALARMSYSTEM RedDetect er et moderne og komplet overvågningssystem som automatisk overvåger præisolerede rørledninger.

7.2 ALARMSYSTEM RedDetect er et moderne og komplet overvågningssystem som automatisk overvåger præisolerede rørledninger. Fugtovervågning 7:0 Fugtovervågning Formålet med et alarmsystem er: at kontrollere for fugtfejl at lokalisere fugt at konstatere afvigelser ( og sammenholde de fugtrelaterede parametre med de værdier der

Læs mere

FIELDBUS I/O ADVANTAGE

FIELDBUS I/O ADVANTAGE FIELDBUS I/O ADVANTAGE Reducerer kabling og installationsomkostninger 2 I/O per node Beskyttelsesklasse IP/IP7 Enkeltpunkt diagnose Fuldt konfigurerbare I/O punkter Kompakt robust konstruktion 02 03 SKAB

Læs mere

Styr på tingene Ny Prisma Fysik og kemi 8 Skole: Navn: Klasse:

Styr på tingene Ny Prisma Fysik og kemi 8 Skole: Navn: Klasse: Styr på tingene Ny Prisma Fysik og kemi 8 Skole: Navn: Klasse: Opgave 1 Hvorfor bøjer bimetallet, når det opvarmes? Der er seks svarmuligheder. Sæt to kryds. Jern udvider sig mere end messing ved opvarmning.

Læs mere

TIGRIS AHC 8200 styring

TIGRIS AHC 8200 styring 0865 Monteringsvejledning TIGRIS Cirkulation Nr. 6560865 / 130608 TIGRIS AC 8200 styring Installationsvejledning for TIGRIS AC 8200 styring Klik dig ind på www.wavin.dk eller kontakt Wavin på 86962000,

Læs mere

Installation & brugervejledning IMage Pool Kontrol Type 34-015040

Installation & brugervejledning IMage Pool Kontrol Type 34-015040 Installation & brugervejledning IMage Pool Kontrol Type 34-015040 Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright. International Marketing A/S Edition 2.0 09-2002. Sprog / language: DK, GB, D,

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

Modem og lokale netværk

Modem og lokale netværk Modem og lokale netværk Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 9-moduler 3G. Montering

QUICKVEJLEDNING til 9-moduler 3G. Montering QUICKVEJLEDNING til 9-moduler 3G Montering 1. Klargør et SIM-kort i en almindelig mobiltelefon, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9)

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9) Indholdsfortegnelse 1. Vigtige sikkerhedsoplysninger ------------------------------ (2) 2. Oversigt ---------------------------------------------------------- (3) 1) TV'et 2) Fjernbetjeningen 3. Grundlæggende

Læs mere

El-tilslutning og programmering af aktuator

El-tilslutning og programmering af aktuator INSTALLATIONS- OG DRIFTSVEJLEDNING FlowCon SM 15-40mm, 1/2-1 1/2 Monter FlowCon SM-ventilen i enhedens fremløbs- eller returledning. Det anbefales, at der monteres en sigte foran ventilhuset for at forhindre

Læs mere

OneRemote INT Converter. Type 32002638. Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-HD207CX. 32002638u3dk

OneRemote INT Converter. Type 32002638. Brugervejledning. Betjening med Bang & Olufsen. Triax C-HD207CX. 32002638u3dk OneRemote INT Converter Type 32002638 Brugervejledning Betjening med Bang & Olufsen Triax C-HD207CX 32002638u3dk Daglig betjening med Beo4, Beo5, Beo6 Afspille funktioner OO OK o o0 Play press 1 sec. Play

Læs mere

Hold 6 Tirsdag. Kristian Krøier, Jacob Christiansen & Thomas Duerlund Jensen Fag: ELA Lærer: Jan Petersen (JPe) Dato for aflevering: 29.

Hold 6 Tirsdag. Kristian Krøier, Jacob Christiansen & Thomas Duerlund Jensen Fag: ELA Lærer: Jan Petersen (JPe) Dato for aflevering: 29. ELA journal: Øvelse 3 Grundlæggende Op. Amp. Koblinger. Dato for øvelse:. nov. 00 & 9. nov. 00 Hold 6 Tirsdag Kristian Krøier, Jacob Christiansen & Thomas Duerlund Jensen Fag: ELA Lærer: Jan Petersen (JPe)

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

DEN NYE HÅNDHOLDTE TESTER TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VÆRKSTEDER

DEN NYE HÅNDHOLDTE TESTER TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VÆRKSTEDER mega macs 42 SE DEN NYE HÅNDHOLDTE TESTER TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VÆRKSTEDER mega macs 42 SE BEDRE ER BARE BEDRE Hvis du vil tjene rigtig mange penge på dit værksted, har du brug for alt dog kun det bedste

Læs mere

WIFI INTERNET ADAPTOR

WIFI INTERNET ADAPTOR WIFI INTERNET ADAPTOR Trådløs forbindelse fra inverter/gateway til router NETGEAR WNCE2001 DANSK QUICKSTART VEJLEDNING Indhold 1 Stikforbindelser... 3 2 Etablering af forbindelse til router... 3 2.1 Adapteren

Læs mere

Pendulbevægelse. Måling af svingningstid: Jacob Nielsen 1

Pendulbevægelse. Måling af svingningstid: Jacob Nielsen 1 Pendulbevægelse Jacob Nielsen 1 Figuren viser svingningstiden af et pendul i sekunder som funktion af udsvinget i grader. For udsving mindre end 20 grader er svingningstiden med god tilnærmelse konstant.

Læs mere

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave Bilsæt CK-10 Brugervejledning 9233638, 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HF-7-bilsæt er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende

Læs mere

Betjeningsvejledning. Elektrisk bådmotor

Betjeningsvejledning. Elektrisk bådmotor DK Betjeningsvejledning Elektrisk bådmotor Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 10.1 Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk Identifikation Styrehåndtag med frem/bak funktion

Læs mere

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo! Web TV på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Waoo! Web TV på computeren...4 Waoo! Bio på Waoo! Web TV...7 Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Waoo! Web TV på computeren Hvem kan få Waoo! Web

Læs mere

INSTRUKTION. Bernard el-aktuator

INSTRUKTION. Bernard el-aktuator INSTRUKTION IN113, Nr. B104DKE Bernard el-aktuator Type SQ100, SQ250 SQ400, SQ600, SQ1000 Indhold Opstart... 2 Normal lukkeretning... 3 Komplet leverance... 3 1. Indstilling af mekaniske anslag, 90 -drejende...

Læs mere

Enkel diagnose og hurtig reparation: ECU-diagnose til lastbiler

Enkel diagnose og hurtig reparation: ECU-diagnose til lastbiler DK Enkel diagnose og hurtig reparation: ECU-diagnose til lastbiler KTS 800 Truck: Den professionelle løsning til erhvervskøretøjer Med KTS 800 Truck og softwarepakken ESI[tronic] for Trucks får erhvervsværkstedet

Læs mere

Jabra BT2047 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2047 1. jabra

Jabra BT2047 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2047 1. jabra Jabra BT2047 jabra BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2047 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA BT2047...2 HEADSETFUNKTIONER...2 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED

Læs mere

FGC 313/323. Tekniske specifikationer

FGC 313/323. Tekniske specifikationer FGC 313/323 Tekniske specifikationer Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Specifikation for styreenhed...2 Produkt... 2 Betegnelse...2 Strømforsyning... 2 Godkendelser og standarder... 3 Miljø...3

Læs mere

JUMO dtrans T04 4-tråds transmitter med indstilling via DIP-kontakter/pc-setup-program

JUMO dtrans T04 4-tråds transmitter med indstilling via DIP-kontakter/pc-setup-program JUMO GmbH & Co. KG Leveringsadresse: Mackenrodtstraße 14, 36039 Fulda, Tyskland Postadresse: 36035 Fulda, Tyskland Telefon: +49 661 6003-0 Telefax: +49 661 6003-607 E-Mail: mail@jumo.net Internet: www.jumo.net

Læs mere

Introduktion til kurset:

Introduktion til kurset: Introduktion til kurset: Du opnår kendskab til udskiftning af defekte El-komponenter i styretavler, samt funktionstest af anlæg. Du vil få kendskab til, hvordan man ændre El-diagrammet så det passer til

Læs mere

Betjeningsvejledning IQ Control panel

Betjeningsvejledning IQ Control panel Betjeningsvejledning IQ Control panel Indhold Indledning... 2 Anlægstyper.... 3 Montage.... 4 Betjeningspanel.... 5 Menuoversigt.... 6 Menuer.... 6 Sådan vælges og konfigureres menuer.... 7 Sådan tastes

Læs mere

Mi-Light 6W WiFi LED pære E27 RGBW (Kold Hvid)

Mi-Light 6W WiFi LED pære E27 RGBW (Kold Hvid) Mi-Light 6W WiFi LED pære E27 RGBW (Kold Hvid) Kun så længe lager haves Vær opmærksom på at den hvide farve er kold hvid (6000K) WiFi 6W LED RGBW E27 pære Kan styres via iphone og android (kræver kontroller)

Læs mere

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion TP200 Brugervejledning HDsx High Definition Sound Expansion TP TUBE Tilslutninger (( ( 230V Kassen indeholder: 1 x TP200 højttaler 1 x Netledning 230V (2m) 1 x Bordstand 1 x Brugervejledning AUX Alle lydkilder

Læs mere