Find dit nye job på FOA Job

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Find dit nye job på FOA Job"

Transkript

1 A-KASSEN Find dit nye job på FOA Job Brugervejledning SEPTEMBER 2015

2 Indhold Hvad kan du bruge FOA Job til? 3 Hvilke redskaber til jobsøgning finder du i FOA Job? 4 Hurtig jobsøgning 5 Jobsøgning Plus 9 Mine CV er 10 Jobagent 13 Huskelisten 14 Jobloggen 16 Tip en ven 17 Politisk ansvarlig: Dennis Kristensen Redaktion: Vibeke Kold og Mette Wiederholt Pedersen Layout: Joe Anderson Produktion: Pjec1heden og FOAs trykkeri

3 FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB FOA 3 Hvad kan du bruge FOA Job til? FOA Job er et tilbud til medlemmer af FOA og FOAs A-kasse, der søger nyt job. Du finder FOA Job på eller på under Hjælp til dig Job. På FOA Job kan du både søge job inden for og uden for FOAs jobområder. Du kan bruge FOA Job til at finde et nyt job, hvis du er ledig arbejder på deltid, men gerne vil have et fuldtidsjob skal flytte til en anden del af landet og gerne vil starte i et nyt job med det samme er ved at være færdiguddannet og skal finde dit første job er sagt op og vil bruge opsigelsesperioden til at finde et nyt job simpelthen bare er kørt træt i dit job og gerne vil have et nyt. FOA Jobs hotline Problemer med at logge ind på Jobsøgning Plus: Ring på mandag-torsdag kl. 9-15, fredag kl eller mandag-fredag kl Problemer med at bruge FOA Job: Telefon mandagtorsdag kl. 9-15, fredag kl Mail: foajob@foa.dk Spørgsmål om NemID:

4 4 FOA FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB Hvilke redskaber til jobsøgning finder du i FOA Job? Du kan vælge mellem to indgange til FOA Job: Hurtig jobsøgning (som alle kan bruge) Jobsøgning Plus kræver NemID og medlemskab af FOA og/eller FOAs A-kasse (se s. 9). I Hurtig jobsøgning kan du indtaste dit jobønske + evt. branche, by, arbejdstid mv. Så får du tilbudt job, der svarer til dine ønsker I Jobsøgning Plus kan du også: oprette et CV, som du kan bruge til at finde job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer gemme en jobsøgning og bede Jobagenten sende dig en mail, når den finder relevante job gemme en jobsøgning og overføre den til din joblog, hvis du er ledig.

5 FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB FOA 5 Hurtig jobsøgning Med funktionen Hurtig jobsøgning kan du hurtigt og let få et overblik over de ledige job, der passer til dig. Sådan gør du: 1. Gå ind på og klik på Hurtig jobsøgning. 2. På siden Hurtig jobsøgning skriver du dit jobønske og dit ønske til, i hvilken by eller del af landet, dit nye job skal ligge. Så klikker du på Søg. Det gør ikke noget at du - som i eksemplet laver stavefejl. 3. Så får du fx følgende søgeresultat:

6 6 FOA FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB Eksemplet viser flere af fordelene ved FOA Job: FOA Job kan rette stavefejl. Selvom du skriver sosial- og sunhedshjælper med s i stedet for c og Hilerød med kun et l, ved FOA Job, at du søger efter job som social- og sundhedshjælper i Hillerød. Det er også lige meget, om du skriver med små eller store bogstaver. FOA Job er fodret med den særlige viden, som FOA har om sine fagområder. Derfor ved FOA Job, at ssh er det samme som social- og sundhedshjælper. FOA Job ved også, at du sikkert også ville være interesseret i et job som hjemmehjælper. FOA Job udvider din geografiske søgning, så du ikke kun ser job i Hillerød, men også i en nærliggende by som Allerød. Tip! Hvis du vil præcisere din jobsøgning nærmere, kan du tilføje en bestemt branche, fx skoler, plejehjem eller børnehaver tilføje ønsker til arbejdstid, fx fuld tid sætte + foran den jobbetegnelse, du søger, fx +pedel. Så får du kun tilbudt stillinger med overskriften Pedel. Det samme gælder, hvis du kun vil søge job i København. Så skriver du +København sætte anførselstegn omkring det, du søger på, fx Plejehjemmet Oldefryd. Så får du kun tilbudt job på dette plejehjem.

7 FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB FOA 7 Få vist dine jobannoncer på en liste Hvis du klikker på dette ikon, får du vist jobannoncerne som en liste: Geografisk søgning I stedet for at skrive et bynavn eller en landsdel i søgefeltet kan du afgrænse din søgning på et Danmarkskort. Sådan afgrænser du din søgning med kort: 1. Klik på Afgræns på kort. Du finder ikonet under søgefeltet eller i bunden af siden.

8 8 FOA FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB 2. Så kommer du ind på Google Maps kort over Danmark. Brug musen til at markere det område, du vil søge job i. Klik på Gem. 3. Så får du kun vist job i det valgte geografiske område. 4. Du kan senere vælge at redigere eller fjerne din geografiske afgrænsning.

9 FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB FOA 9 Jobsøgning Plus På Jobsøgning Plus kan du oprette et CV, som du kan bruge til at finde job, der svarer til dine ønsker og kvalifikationer give FOAs Jobformidling lov til at se dit CV, så de kan kontakte dig, hvis en arbejdsgiver søger en medarbejder med dine jobønsker og kvalifikationer gemme en jobsøgning og bede Jobagenten sende dig en mail, når den finder relevante job gemme dine jobsøgninger og markere job, du har søgt hos en arbejdsgiver hvis du er dagpengemodtager gemme jobannoncer i din joblog, så du senere kan søge jobbet. Sådan kommer du ind på Jobsøgning Plus 1. Gå ind på Nyt-job og klik på Jobsøgning Plus: 2. Du kommer nu ind på den side, hvor du kan logge dig ind på Jobsøgning Plus. Under overskriften Log på med NemID (anbefales) klikker du på Log på. Det er kun medlemmer af FOA og FOAs A-kasse, der har adgang til Jobsøgning Plus. Brug NemID For at anvende Jobsøgning Plus skal du have NemID. Hvis du ikke allerede har NemID, kan du bestille det på

10 10 FOA FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB Mine CV er Hvad er et CV? CV står for Curriculum Vitae. Det er latin og betyder levnedsbeskrivelse. Når man sender en skriftlig ansøgning på et job, vedlægger man ofte et CV, dvs. en oversigt over de uddannelser, job og andre kompetencer, man har, og som man tror, vil være relevante for det job, man søger. Ledige medlemmer af FOAs A-kasse skal oprette deres CV på I Jobsøgning Plus kan du oprette et CV og bruge det til: jobsøgning, hvor du får præsenteret job, der passer til dine jobønsker og kvalifikationer jobformidling, hvor sagsbehandlerne i FOAs Jobformidling kontakter dig, når en arbejdsgiver har ønsket en ny medarbejder med dine jobønsker og kvalifikationer at oprette en jobagent, der sender dig en , hver gang en jobannonce på FOA Job passer til dine jobønsker og kvalifikationer. Du kan vælge mellem at taste dit CV direkte ind i en skabelon eller at overføre et CV, du i forvejen har lavet i Jobnet.

11 FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB FOA 11 Sådan opretter du et CV 1. Følg vejledningen på s. 9 til, hvordan du kommer ind i Jobsøgning Plus. 2. På velkomstsiden klikker du på Opret CV er. 3. På siden Mine CV er klikker du på Opret nyt CV. 4. Du kommer nu ind på siden Opret dit CV. Her kan du a. indtaste navnet på CV et (typisk jobønske og geografi, fx social- og sundhedshjælper København). b. sætte ud for Opret en jobagent. Så får du automatisk tilsendt en mail, når der er et job, der passer til dine jobønsker i CV et. c. sætte ud for Tilmeld formidling, hvis du vil have FOAs Jobformidling til at hjælpe dig med at få et job.

12 12 FOA FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB 5. Når du har udfyldt felterne på siden Opret dit CV, klikker du på Fortsæt. 6. Du kommer nu ind på en ny side, der også hedder Redigér dit CV. Her skal du indtaste: dine jobønsker (skriv gerne flere stillingsbetegnelser) dine ønsker til arbejdsstedets placering (skriv gerne flere byer, men ikke wfx Midtbyen ) dine ønsker til arbejdsforhold (ansættelsesform, arbejdstid og arbejdstidsrum) dine kvalifikationer (kørekort, uddannelser og kurser) din arbejdserfaring en beskrivelse af dig selv og dine almene kvalifikationer (fx åben, lyttende, musikalsk osv.). 7. Når du har udfyldt CV et, klikker du på Godkend. 8. Så kommer du ind på en side, der hedder: Dit CV er oprettet. 9. Du kan nu vælge mellem straks at foretage en jobsøgning ud fra de oplysninger, du har givet i CV et. Eller du kan gå tilbage til siden Mine CV er og også her se, at dit CV er oprettet. OBS! FOA Job kan rette stavefejl, så vær ikke bange for at skrive forkert. FOA Job er også ligeglad med, om du skriver små eller store bogstaver.

13 FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB FOA 13 Jobagent Når du opretter en jobagent i FOA Job, får du sendt aktuelle jobannoncer direkte til din . Når du er inde i FOA Jobsøgning Plus, kan du både oprette en jobagent i Hurtig Jobsøgning (se s. 5) og i Mine CV er (se s. 10). Sådan opretter du en jobagent på Hurtig jobsøgning 1. Følg vejledningen på s. 9 til, hvordan du kommer ind på Jobsøgning Plus. 2. Gå ind på Hurtig jobsøgning og lav en jobsøgning. 3. Klik på ikonet for jobagenter. 4. Så kommer du ind på siden Mine jobagenter. Her kan du se, at Jobagenten sender til den , som du har opgivet i din brugerprofil. Du kan også se en liste med de jobagenter, du har oprettet: 5. Hvis du klikker på stillingsbetegnelsen under Jobagenter, kan du se en liste over aktuelle job, der passer til dit jobønske. 6. Hvis du fjerner i Aktiv, holder jobagenten pause, så du ikke modtager mails fra den. 7. Hvis du klikker på SLET, bliver jobagenten slettet.

14 14 FOA FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB På s. 11 kan du se, hvordan du kan oprette en jobagent i Mine CV er. Hvis Jobagenten skal sende til en ny Hvis du har fået ny , kan du registre den i de personoplysninger, som FOA og FOAs A-kasse har om dig. Gå ind på Klik på Mit FOA oppe i højre hjørne og følg vejledningerne på skærmen. Huskelisten Hvis du vil gemme en jobannonce, du har fundet, kan du bruge Min huskeliste. Sådan gemmer du en jobannonce i huskelisten: 1. Gå ind på Hurtig jobsøgning og lav en søgning. 2. Ud for hver jobannonce på søgelisten finder du et ikon med et plus. Klik på plusset, hvis du vil gemme jobannoncen til senere.

15 3. Så bliver jobannoncen gemt i din huskeliste. 4. Du finder huskelisten ved at klikke på Min huskeliste på menu-ikonet til højre for søgefeltet 5. På siden Min huskeliste finder du de jobannoncer, du har gemt. Du kan markere de job, du har søgt, ved at klikke på plusset ud for annoncen. FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB FOA 15

16 16 FOA FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB Jobloggen Hvis du er dagpengemodtager kan du logge jobannoncer direkte fra FOA Job til jobloggen. Sådan gemmer du en jobannonce i jobloggen: 1. Følg vejledningen til, hvordan du kommer ind på FOA Jobsøgning Plus på s Gå ind på Hurtig jobsøgning og lav en søgning. 3. Ud for hver jobannonce finder du et ikon med en bog. Klik på bogen, hvis du vil lægge jobannoncen over i din joblog. 4. Du kan komme direkte over i jobloggen ved at klikke på listen øverst til højre og klikke på Min joblog. Vejledning Se vejledninger til jobloggen på vores hjemmeside

17 FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB FOA 17 Tip en ven Hvis du finder en jobannonce, som du tror, at en, du kender, kan være interesseret i, kan du sende annoncen til ham eller hende. Sådan tipper du en ven 1. Klik på ikonet, der ligner et brev, ud for jobannoncen.

18 18 FOA FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB 2. Så kommer du ind på en side, hvor du kan sende jobannoncen til en anden person.

19 FIND DIT NYE JOB PÅ FOA JOB FOA 19

20 SEPTEMBER 2015 Find dit nye job på FOA Job Brugervejledning FOA Job er et godt tilbud til dig, der søger nyt job både inden for og uden for FOAs jobområder. FOA Job er markedets største udbyder af ledige job. Her finder du alle job fra Jobnet og andre jobportaler samt job fra alle offentlige og en masse private arbejdsgivere. FOA Job bygger på viden om FOAs jobområder. Fx vil en søgning på jobbet pedel også vise ledige job som skolebetjent, ejendomsserviceassistent, ejendomsmedhjælper, vicevært, ejendomsfunktionær m.fl. FOA Job er let at gå til. Man skal ikke udfylde 27 rubrikker i et skema for at blive tilbudt job. Du kan gå lige til sagen. A-kasse Staunings Plads København V Tlf FOAs A-kasse er en moderne a-kasse tæt på dig. Vi har lokale kontorer overalt i landet, og vi kender dit fag og jobmarked. Vores vigtigste opgave er at sikre dig økonomisk tryghed, hvis du skulle blive arbejdsløs og være din hjælpende hånd i jagten på dit næste job! Ud over dagpenge udbetaler vi også andre ydelser, fx efterløn og feriedagpenge. På kan du vælge en lang række selvbetjeningsløsninger og kontakte os både i dag- og aftentimerne.

Find dit nye job på FOA Job

Find dit nye job på FOA Job Januar 2012 F O A F A G O G A R B E J D E Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job Brugervejledning Indholdsfortegnelse: Hvad

Læs mere

Find dit nye job på FOA Job. Brugervejledning. Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte?

Find dit nye job på FOA Job. Brugervejledning. Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Oktober 2010 F O A F A G O G A R B E J D E Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job Brugervejledning Indholdsfortegnelse: Hvad

Læs mere

Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job.

Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job. F O A F A G O G A R B E J D E Er du træt af dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job Brugervejledning Indholdsfortegnelse: Hvad kan du bruge

Læs mere

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid A-KASSE Supplerende dagpenge Information til dig, der arbejder på nedsat tid OKTOBER 2015 Indhold Information til dig, der er på nedsat tid 3 Hvad er supplerende dagpenge? 4 Hvor meget kan jeg få? 6 Hvilke

Læs mere

FOA Job. Er du - kørt træt i dit job? - opsagt eller ledig? - ved at slutte en uddannelse? - ved at flytte? Find dit nye job på

FOA Job. Er du - kørt træt i dit job? - opsagt eller ledig? - ved at slutte en uddannelse? - ved at flytte? Find dit nye job på Er du - kørt træt i dit job? - opsagt eller ledig? - ved at slutte en uddannelse? - ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job FOA s jobportal på www.foa.dk/foajob 13. juli 2007 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

Find dit nye job på FOA Job. FOA s jobsøgningssystem på www.foa.dk

Find dit nye job på FOA Job. FOA s jobsøgningssystem på www.foa.dk FOA: Jobsøgning F O A F A G O G A R B E J D E Er du kørt træt i dit job? opsagt eller ledig? ved at afslutte en uddannelse? ved at flytte? Find dit nye job på FOA Job FOA s jobsøgningssystem på www.foa.dk

Læs mere

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet.

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet. Gode råd om CV Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside www.jobnet.dk Alle ledige medlemmer skal oprette et CV, som A-kassen efterfølgende

Læs mere

A-KASSE. Brug dine muligheder. Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1

A-KASSE. Brug dine muligheder. Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1 A-KASSE Brug dine muligheder Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1 Indhold Forord 3 Tag uddannelse 4 Uddannelsesmuligheder under ledighed 6 Sig ja til jobrotation

Læs mere

A-KASSE. Når du er ledig. Værd at vide

A-KASSE. Når du er ledig. Værd at vide A-KASSE Når du er ledig Værd at vide JANUAR 2015 Indhold I arbejde igen 3 Udbetaling af dagpenge 5 Værd at vide under sygdom 13 Hvis du får arbejde på nedsat tid 16 Bliv dygtigere mens du går ledig 18

Læs mere

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på vores hjemmeside 2. Sådan finder dagpengekort, efterlønskort og øvrige blanketter 3. Bekræft dine kontaktoplysninger

Læs mere

Find dit nye job på FOA Job FOA s elektroniske jobsøgningsportal

Find dit nye job på FOA Job FOA s elektroniske jobsøgningsportal FOA: Jobsøgning FORBUNDET AF OFFENTLIGT ANSATTE Find dit nye job på FOA Job FOA s elektroniske jobsøgningsportal på www.foa.dk Hvad kan du bruge FOA Job til? FOA Job er et tilbud til dig, der søger nyt

Læs mere

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på 2. Bekræft dine kontaktoplysninger ( Min profil ) 3. Udfyld ydelseskortet 4. Kvittering på indsendt ydelseskort 5. Ret i ydelseskortet

Læs mere

Dagpenge når du arbejder på nedsat tid

Dagpenge når du arbejder på nedsat tid Juni 2012 F O A s A K A S S E Dagpenge når du arbejder på nedsat tid Indhold.....................................................................Side Betingelserne for ret til supplerende dagpenge........................................3

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD)

Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Sådan benytter du HOTLINEs ServiceDesk (SD) Hvor finder jeg ServiceDesk?...2 Fanebladet Start Startside...3 Hvordan opretter jeg en ny opgave?...4 Hvordan laver jeg et skærmdump og får lagt det ind i min

Læs mere

A-KASSE. Når du er ledig. Værd at vide

A-KASSE. Når du er ledig. Værd at vide A-KASSE Når du er ledig Værd at vide JULI 2016 NÅR DU ER LEDIG FOA 3 Indhold I arbejde igen vi hjælper dig på vej I arbejde igen vi hjælper dig på vej 3 Udbetaling af dagpenge kend spillereglerne 4 Værd

Læs mere

FOA: A-kasse AG OG ARBEJDE FOA F

FOA: A-kasse AG OG ARBEJDE FOA F F A G O G A R B E J D E F O A FOA: A-kasse Vil du med i i kassen? Vil du med i kassen? Er udgivet af Fag og Arbejde FOAs a-kasse. Pjecen henvender sig til ansatte, som arbejder inden for kassens faglige

Læs mere

Vejledning til dagpengekortet på Selvbetjeningen

Vejledning til dagpengekortet på Selvbetjeningen Vejledning til dagpengekortet på Selvbetjeningen Denne vejledning indeholder eksempler på, hvordan du udfylder dit dagpengekort. Du kan benytte samme vejledning til udfyldelse af efterlønskort eller et

Læs mere

Sådan bruger du FOAs Joblog

Sådan bruger du FOAs Joblog Sådan bruger du FOAs Joblog Vejledning til lovpligtig registrering i jobloggen I vejledningen kan du se: hvor du finder jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside hvordan du udfylder jobloggen hvad du SKAL

Læs mere

Kompetencer i centrum

Kompetencer i centrum Kompetencer i centrum Virksomheds- 0g kompetencecenteret HK Hovedstaden tilbyder professionel hjælp, når du skal styrke dine kompetencer og komme videre i dit arbejdsliv. / / / Er du på jagt efter et nyt

Læs mere

Sådan finder du dit nye job

Sådan finder du dit nye job A-KASSE Sådan finder du dit nye job Gode råd til jobsøgning DECEMBER 2016 Indhold Hvad er det rigtige job for dig? 3 Brug dit netværk 5 Brug de sociale medier 7 FOA Job 8 Jobannoncer i medierne 9 FOA JobMatch

Læs mere

Hvor finder du FOA Joblog?

Hvor finder du FOA Joblog? Sådan bruger du FOA Joblog Vejledning til lovpligtig registrering i jobloggen I vejledningen kan du se: hvor du finder jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside hvordan du udfylder jobloggen hvad du SKAL udfylde

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Juni 2010 AKTIVERING for dig under 30 INDHOLD 1. Du er under 25 år er uden uddannelse og har ingen børn side 4 2. Du er under 25 år er uden uddannelse og har

Læs mere

Login til den digitale ansøgningsportal

Login til den digitale ansøgningsportal Login til den digitale ansøgningsportal Vejledning om login til den digitale ansøgningsportal for kandidatansøgninger Login til den digitale ansøgningsportal sker via WAYF (Where Are You From), som er

Læs mere

Releasenote til JobKon 4. februar 2015

Releasenote til JobKon 4. februar 2015 Releasenote til JobKon Vejledning til pr. Superbrugere 4. februar 2015 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet den 3. februar 2015 Den 4. februar 2015 vil der være foretaget følgende ændringer i JobKon: 1.

Læs mere

Mere end bare en a-kasse

Mere end bare en a-kasse Mere end bare en a-kasse Din sikkerhed altid DSA kender dit fag bedre end nogen anden a-kasse DSA er til for alle dem, der hjælper andre med at få en sundere og bedre hverdag. Vi er a-kasse for nyuddannede,

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige på sitet? Forsiden Servicemenu. Manual Skive Kommune Umbraco subsite

Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige på sitet? Forsiden Servicemenu. Manual Skive Kommune Umbraco subsite Manual Skive Kommune Umbraco subsite Du logger ind i Umbraco via adressen: subsite.skive.netmester.dk/umbraco uden at skrive https:// http:// eller www. foran. Indholdsfortegnelse: Hvad hedder det forskellige

Læs mere

Om Jobkon til Samtalehåndbogen: Adgang til Jobkon

Om Jobkon til Samtalehåndbogen: Adgang til Jobkon Om Jobkon til Samtalehåndbogen: Adgang til Jobkon For at få adgang til Jobkon, skal man anvende samme login til Jobnet, som man i dag anvender til Arbejdsmarkedsportalen. Hvis man ikke er oprettet som

Læs mere

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog JOBLOG Sådan bruger du din joblog INDHOLD 4 BRUG DIN JOBLOG AKTIVT 5 FÅ OVERBLIK OVER DINE JOBANSØGNINGER 6 STATUS PÅ JOBANSØGNING 7 OPRET NY JOBSØGNING 9 ANSØGNINGSMETODE 10 ANSØGNINGSDATO 12-13 DEN ENKELTE

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAg. (Jobnet for virksomheder)

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAg. (Jobnet for virksomheder) Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAg (Jobnet for virksomheder) Version: 1.1 Oprettet den 12. juli 2016 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 1.1 PILOTPROJEKT... 3 2. ADGANG TIL JOBAG... 3 2.1 LOGIN MED BRUGERKODER...

Læs mere

Brugervejledning. til. Landsforeningen Danske Folkedanseres. Medlemssystem (For dansere)

Brugervejledning. til. Landsforeningen Danske Folkedanseres. Medlemssystem (For dansere) Brugervejledning til Landsforeningen Danske Folkedanseres Medlemssystem (For dansere) 1 Indhold Første gang systemet skal have at vide, hvem du er.... 3 Log Ud - VIGTIGT!... 4 Log ind når du har oprettet

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Når du er ledig

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Når du er ledig November 2012 Værd at vide: F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Når du er ledig Indhold I arbejde igen vi hjælper dig på vej 3 Udbetaling af dagpenge kend spillereglerne 4 Hvis du får arbejde

Læs mere

Mere end bare en a-kasse

Mere end bare en a-kasse Mere end bare en a-kasse Din sikkerhed altid DSA kender dit fag bedre end nogen anden a-kasse DSA er til for alle dem, der hjælper andre med at få en sundere og bedre hverdag. Vi er a-kasse for nyuddannede,

Læs mere

Indberetning af en ny lokalplan

Indberetning af en ny lokalplan Indberetning af en ny lokalplan Sker på http://indberet.plansystem.dk/ Hvis en bruger ønsker at indberette en ny lokalplan i forslag (i høring), så start med at markere kladde og forslag som status, samt

Læs mere

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse

Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Rediger eller opret institutionsmedarbejder på en ungdomsuddannelse Institutionens brugeradministrator på Optagelse.dk kan oprette medarbejdere med forskellige roller og rettigheder. Når du opretter en

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand PÆDAGOGISK Pædagogmedhjælpere Pædagogiske assistenter Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Mogens Bech Madsen Formand, Pædagogisk Sektor Det er din fagforening, som råber højt,

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand PÆDAGOGISK Pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Jakob Sølvhøj Formand, Pædagogisk Sektor Det er din fagforening, som råber højt, når

Læs mere

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse:

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Side 2: Nyheder valg til personligt nyhedsbrev, Mine Nyheder og visning på enkeltsider Side 3: Funktionen

Læs mere

Vejledning til jobloggen

Vejledning til jobloggen Vejledning til jobloggen Vejledning til lovpligtig registrering i jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside Indhold Sådan finder du jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside... 2 Sådan opretter du en log... 3

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse F O A F A G O G A R B E J D E Virksomhedsoverdragelse Hvad betyder det for dig? Hvad skal du være opmærksom på? GODE RÅD 2 www.foa.dk En virksomhedsoverdragelse kan have stor betydning for dine ansættelsesvilkår,

Læs mere

Guide: Sådan søger du om folkepension

Guide: Sådan søger du om folkepension Guide: Sådan søger du om folkepension Log ind med NemID Log ind med NemID. Du skal taste dit bruger-id og din adgangskode. Klik på Næste. Log ind med NemID Find dit nøglekort, og skriv nummeret, der står

Læs mere

Få mere synlighed! Vejledningshæfte

Få mere synlighed! Vejledningshæfte Få mere synlighed! Vejledningshæfte Vejledning Sådan kommer dit arrangement på OplevRudersdal.dk Dit arrangement kommer nemt og enkelt på www.oplevrudersdal.dk ved at du opretter dit arrangement på hjemmesiden.

Læs mere

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Indhold: A. Oprettelse af profil på Endomondo B. Oprettelse af selve ruten C. Redigering af oprettet rute D. Oprettelse af interessepunkter

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Sådan

Læs mere

Vil du med i a-kassen?

Vil du med i a-kassen? A-KASSE Vil du med i a-kassen? Det betaler sig OKTOBER 2015 Indhold Vil du med i a-akassen? 3 Kontanthjælp er afhængig af formue og ægtefælle 4 Dagpengene er uafhængig af formue og ægtefælle 6 Hvad koster

Læs mere

Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal

Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal Indholdsfortegnelse Side 2 Login på skoleportalen (Vejledning til redigering

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand KOST-SERVICE Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Gina Liisborg Formand, Kost- og Servicesektoren Nedslidning er et stort problem, hvis man f.eks. arbejder i et køkken eller med

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Brugerguide til Wuxus - For dig som er Vognmand. Opret vogn og chauffør Trin 1 - Opret en vogn Trin 2 - Opret en chauffør Trin 3 - Tildel en chauffør til en vogn Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin

Læs mere

Vil du med i a-kassen?

Vil du med i a-kassen? A-KASSE Vil du med i a-kassen? Det betaler sig FEBRUAR 2016 Indhold Vil du med i a-kassen? Vil du med i a-akassen? 3 Kontanthjælp er afhængig af formue og ægtefælle 4 Dagpengene er uafhængig af formue

Læs mere

ELEV. Notesbog til elever. Den lille hjælper. Forsikring og rabatter. Hjælp, rådgivning og bistand

ELEV. Notesbog til elever. Den lille hjælper. Forsikring og rabatter. Hjælp, rådgivning og bistand ELEV Notesbog til elever Den lille hjælper Forsikring og rabatter Hjælp, rådgivning og bistand Hvad er en overenskomst? Hvad er en AMR? Hvad er en TR? Redaktion: Elev- og ungdomsteamet Layout: Peter Vendrup

Læs mere

Loginvejledning, tips og hjælp

Loginvejledning, tips og hjælp Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse gennemføres digitalt i ansøgningssystemet STADS-DANS.

Læs mere

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk

Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Ansøgervejledning for elever i 9. kl. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen, Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen

Læs mere

AKTIVERING. for dig over 30

AKTIVERING. for dig over 30 F O A f a g o g a r b e j d e s a r b e j d s l ø s h e d s k a s s e AKTIVERING for dig over 30 3 INDHOLD Aktivering for dig over 30 side 3 Ansættelse med løntilskud side 4 Virksomhedspraktik side 4 Vejledning

Læs mere

På vej til dit næste job

På vej til dit næste job A-KASSE På vej til dit næste job Gode råd til jobsøgning FEBRUAR 2018 Indhold Sådan finder du jobbet 3 Sådan søger du jobbet 4 Før du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand KOST-SERVICE Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Gina Liisborg Formand, Kost- og Servicesektoren Nedslidning er et stort problem, hvis man fx. arbejder i et køkken eller med rengøring

Læs mere

Releasenote til Jobnet pr. 11. oktober 2010 Vejledning til Superbrugere i HP

Releasenote til Jobnet pr. 11. oktober 2010 Vejledning til Superbrugere i HP Releasenote til Jobnet pr. 11. oktober 2010 Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Pia Poulsen Oprettet den 7. oktober 2010 Godkendt af Kirsten Vestergaard Godkendt den 7. oktober

Læs mere

Få helt styr på NemID WWW.KOMPUTER.DK

Få helt styr på NemID WWW.KOMPUTER.DK KOMPUTER FOR ALLE Få helt styr på Gå på netbank og borgerservice med Her viser vi, hvordan du bestiller og bruger, så du kan bruge netbank og de mange offentlige internettjenester. Når du vil logge på

Læs mere

Jobportalen. En vejledning om brug af Jobportalen.

Jobportalen. En vejledning om brug af Jobportalen. Jobportalen. En vejledning om brug af Jobportalen. Her kan du hurtigt og nemt: Søge job på Danmarks største jobdatabase. Joblogge direkte fra din jobsøgning med direkte udveksling med jobnets Joblog Oprette

Læs mere

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse

Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Så dån udfylder du en ånsøgning om optågelse på en kåndidåtuddånnelse Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet

Læs mere

Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort

Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort 9. juli 2014 Version 1.1 Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort Du kan altid se på forsiden af Mit3F, hvornår du skal indsende det næste dagpengekort. Du finder dagpengekortet på Mit3f ved at

Læs mere

Tast selv-blanketter. Vejledning til. FOAs A-kasse

Tast selv-blanketter. Vejledning til. FOAs A-kasse F O A F A G O G A R B E J D E A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E N FOAs A-kasse Vejledning til Tast selv-blanketter FOAs hjemmeside www.foa.dk gi r dig adgang til»tast selv-blanketter«, når du vil sende

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud SEPTEMBER 2015 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig over 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge

Læs mere

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog.

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Forord Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Brug af vejledningen samt installation af softwaren sker helt på eget ansvar. Vejledningen opdateres efter behov og må frit kopieres

Læs mere

Vejledning til jobloggen

Vejledning til jobloggen Vejledning til jobloggen Aktiviteter, opgaver og andre fif Vejledning til frivillig registrering i jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside (www.foa.dk/a-kasse) Brug jobloggen som et aktivt redskab i din

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Præsentationer Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 8 Opgave... Side 13 Få adgang til filerne fra din computer... Side 21 Vejledende løsning... Side 22 GoogleDocs Præsentationer

Læs mere

Vejledning i forbindelse med CV-samtalen

Vejledning i forbindelse med CV-samtalen Vejledning i forbindelse med CV-samtalen A-kassen LH 8. udgave, september 2015 Indhold 1. Forventninger til dig som ledig 2 2. Vejledning til CV på Jobnet.dk 3 3. Sådan redigerer du i dine kontaktinformationer

Læs mere

Vejledning til Photofiltre nr.129 Side 1

Vejledning til Photofiltre nr.129 Side 1 Side 1 Til denne vejledning laver vi lidt ekstra ved hvert billede. Vi skal bruge det der hedder Image Curl. Vi skal altså bruge en fil der kan hentes på min hjemmeside under Photofiltre 7 og nederst på

Læs mere

Manual for Jobmultimeter Bruger

Manual for Jobmultimeter Bruger Manual for Jobmultimeter Bruger 28. august 2015 Side 1 af 27 Indhold Generelt...3 Sådan kommer du i gang...3 Mine data...5 Sådan vedligeholder du informationer...5 Sådan ændrer du data i DEF s medlemssystem...6

Læs mere

Picasa Web. En ressource i SkoleIntra. Version: August 2012

Picasa Web. En ressource i SkoleIntra. Version: August 2012 Picasa Web En ressource i SkoleIntra Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er PicasaWeb?...4 Kom på!...5 Google-konto...5 Når du er logget ind: Indstillinger...5 Når du er logget ind: Upload...6

Læs mere

Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold.

Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold. Start med at vælge hvilken afdeling der skal laves ændringer i f.eks. fodbold. Her ses da alle sider og undersider som siden fodbold indeholder. Nu kan du gå i gang med f.eks. at tilføje nye sider. Klik

Læs mere

Brugervejledning til Kompass EasyBusiness Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til Kompass EasyBusiness Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til Kompass EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness...2 2. Sådan foretager man en søgning...3 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning?...4 a. Gem en søgning...

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] Opret CV og Jobønsker på jobnet På Jobnets forside Jobnet.dk kan du oprette et CV. Det kan du gøre ved at oprette dig som bruger via linket Mit CV

Læs mere

Vejledning til nyuddannede 2011. Nyuddannet. og hvad så? F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E

Vejledning til nyuddannede 2011. Nyuddannet. og hvad så? F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Vejledning til nyuddannede 2011 Nyuddannet og hvad så? Indhold: Optagelse som nyuddannet 3 Hvornår har du ret til dagpenge? 4 Hvis du er medlem i forvejen

Læs mere

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert Tryghed også hvis jobbet er usikkert Giv dig selv lidt mere tryghed i hverdagen DAGPENGE + er et tilbud til dig, der ønsker dig lidt mere tryghed både når det går godt, og hvis du skulle blive ledig. når

Læs mere

Før du går i gang med din ansøgning. Sådan udfylder du ansøgningen

Før du går i gang med din ansøgning. Sådan udfylder du ansøgningen Sa dan udfylder du ansøgning om optagelse pa en 2- faglig kandidatuddannelse med kandidattilvalg i Russisk, Religionsvidenskab eller Oldtidskundskab- Vinteroptag Hvis din bacheloruddannelse er blevet forlænget

Læs mere

Vejledning i udfyldelse af mit CV på jobnet.dk og Min plan for jobsøgning på mithk.dk

Vejledning i udfyldelse af mit CV på jobnet.dk og Min plan for jobsøgning på mithk.dk Vejledning i udfyldelse af mit CV på jobnet.dk og Min plan for jobsøgning på mithk.dk Når du udfylder dit CV på jobnet.dk, er der nogle af felterne, du skal være ekstra opmærksom på. De skal nemlig udfyldes

Læs mere

Marts 2009 AKTIVERING

Marts 2009 AKTIVERING Marts 2009 AKTIVERING for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E 3 INDHOLD 1. Du er under 25 år og uden uddannelse side 4 2. Du er under 25 år og uden uddannelse, men har mindst 2 års

Læs mere

Vejledning til Jobloggen

Vejledning til Jobloggen Vejledning til Jobloggen Indhold: Hvad finder du på jobloggens forside? s. 2 Sådan opretter du en log om jobsøgning s. 3 Sådan ændrer du status på en log s. 7 Sådan vedhæfter du en ansøgning til en log

Læs mere

Conventus brugervejledning

Conventus brugervejledning Conventus brugervejledning I dette dokument finder du en vejledning til, hvad du som instruktør/træner i AVGIF kan finde af information i Conventus og hvilke værktøjer du har mulighed for at benytte. F.eks.

Læs mere

A-KASSE. Når du er ledig. Værd at vide JANUAR 2017

A-KASSE. Når du er ledig. Værd at vide JANUAR 2017 A-KASSE Når du er ledig Værd at vide JANUAR 2017 Indhold I arbejde igen vi hjælper dig på vej 3 Hvem kan hjælpe dig med hvad? 4 For at få dagpenge... 6 Jeg er blevet syg hvad nu? 13 Samtaler i a-kassen

Læs mere

Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge

Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge Meld dig ledig på Jobnet Dagpenge Denne vejledning er for dig, som er medlem af en a-kasse og vil søge om dagpenge. Vær opmærksom på, at du tidligst kan få dagpenge fra den dag, hvor du er meldt ledig.

Læs mere

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29.

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29. n Tema Internettet på ipad Opdateret 29. marts 2016 Sofus Opdateret d. 29. marts 2016 Side 1 Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16

Læs mere

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid A-KASSE Supplerende dagpenge Information til dig, der arbejder på nedsat tid OKTOBER 2018 Indhold Illustration: Xxxxxxxxxxx Politisk ansvarlig: Xxxxxxxxxxx Redaktion: Xxxxxxxxxxx Produktion: Grafisk Team/XX

Læs mere

TRYGHED OGSÅ HVIS JOBBET ER USIKKERT

TRYGHED OGSÅ HVIS JOBBET ER USIKKERT TRYGHED OGSÅ HVIS JOBBET ER USIKKERT GIV DIG SELV LIDT MERE TRYGHED I HVERDAGEN DAGPENGE + er et tilbud til dig, der ønsker dig lidt mere tryghed både når det går godt, og hvis du skulle blive ledig. NÅR

Læs mere

Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Et springbræt til arbejdsmarkedet

Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Et springbræt til arbejdsmarkedet September 2012 Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Et springbræt til arbejdsmarkedet Du skal snart starte i et løntilskudsjob på en arbejdsplads.

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud SEPTEMBER 2015 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig under 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge

Læs mere

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert. ikke for alle en fordel for foa-medlemmer. Du behøver ikke miste modet, selvom du mister arbejdet

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert. ikke for alle en fordel for foa-medlemmer. Du behøver ikke miste modet, selvom du mister arbejdet Du behøver ikke miste modet, selvom du mister arbejdet ikke for alle en fordel for foa-medlemmer Kan man sætte en pris på tryghed? er et særligt tilbud til dig, der er medlem af både FOA og FOAs A-kasse,

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til skoler Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse Indledning kort om digitale uddannelsesaftaler... 3 Hvordan logger jeg på?... 5 Hvordan fremsøges eksisterende aftaler?...

Læs mere

Velkommen i FOA. FOA støtter dig som elev. Find fagligt fællesskab i elevklubben. FOA kender dine rettigheder

Velkommen i FOA. FOA støtter dig som elev. Find fagligt fællesskab i elevklubben. FOA kender dine rettigheder ELEV FOA støtter dig som elev Find fagligt fællesskab i elevklubben FOA kender dine rettigheder Velkommen i FOA Et fagligt og socialt fællesskab, der giver dig ballast VELKOMMEN I KLUBBEN FOA 3 Indhold

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud FEBRUAR 2015 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig over 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge befordringstilskud

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid

A-KASSE. Supplerende dagpenge. Information til dig, der arbejder på nedsat tid A-KASSE Supplerende dagpenge Information til dig, der arbejder på nedsat tid JUNI 2017 Indhold Information til dig, der arbejder på nedsat tid 3 Hvad er supplerende dagpenge? 4 Hvor meget kan jeg få? 6

Læs mere

K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T P E R S O N A L E S E K T I O N E N. ScanPas. Fiktivt cpr.nr. Decentral vejledning

K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T P E R S O N A L E S E K T I O N E N. ScanPas. Fiktivt cpr.nr. Decentral vejledning K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T P E R S O N A L E S E K T I O N E N ScanPas ScanPas Brugervejledning Version 1.0 27. oktober 2010 Indhold Symboler i denne vejledning... 2 Oversigt over funktionstaster...

Læs mere

Arbejdsløs og hvad så?

Arbejdsløs og hvad så? Frederiksberg Arbejdsløs og hvad så? Orientering fra El-fagets arbejdsløshedskasse Januar 2012 Arbejdsløs og hvad så? Vi vil i denne pjece prøve, at besvare nogle af de mest stillede spørgsmål. Du har

Læs mere

Brugervejledning Jobsporet

Brugervejledning Jobsporet Brugervejledning Jobsporet Hvilke muligheder har du for jobsøgning på Jobsporet? Jobsøgning Hurtig jobsøgning som er til fri afbenyttelse for alle Jobagent og CV Du kan oprette en jobagent eller et CV.

Læs mere

A-KASSE. Kontanthjælp. Kan jeg få kontanthjælp, hvis jeg mister mine dagpenge?

A-KASSE. Kontanthjælp. Kan jeg få kontanthjælp, hvis jeg mister mine dagpenge? A-KASSE Kontanthjælp Kan jeg få kontanthjælp, hvis jeg mister mine dagpenge? APRIL 2015 Indhold Kontanthjælp 3 Kan jeg få kontanthjælp? 5 Kan jeg få støtte? 9 Hvor og hvornår skal jeg søge? 9 Hvilke krav

Læs mere

A-KASSE. Kontanthjælp. Kan jeg få kontanthjælp, hvis jeg mister mine dagpenge?

A-KASSE. Kontanthjælp. Kan jeg få kontanthjælp, hvis jeg mister mine dagpenge? A-KASSE Kontanthjælp Kan jeg få kontanthjælp, hvis jeg mister mine dagpenge? FEBRUAR 2016 Indhold Kontanthjælp Kontanthjælp 3 Kan jeg få kontanthjælp? 5 Kan jeg få støtte? 9 Hvor og hvornår skal jeg søge?

Læs mere

VEJLEDNING SPAMFILTERET. 1. Udgave, august 2015 Tilpasset FirstClass version 12.1, Dansk

VEJLEDNING SPAMFILTERET. 1. Udgave, august 2015 Tilpasset FirstClass version 12.1, Dansk VEJLEDNING SPAMFILTERET 1. Udgave, august 2015 Tilpasset FirstClass version 12.1, Dansk Udarbejdet af: Styrelsen for IT og Læring Vester Voldgade 123, 1552 København V Indholdsfortegnelse Vejledning -

Læs mere