ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: / MAIL:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM"

Transkript

1 ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: / MAIL: Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs 7. Jul Megabold i haven Ki Tr Tors 9. Jul Rundbold i haven Ki Tr Tirs 14. Jul Summertime musikquiz med Leif Ki Tr Ja Tors 16. Jul Bondegårdstur Info kommer senere Ki Ca Tr Ja Tirs 21. Jul Herlufmagle Friluftsbad Ki Ja Jo Tors 23. Jul Vandkamp mod personaler Ki Ja Ca Jo Søn 26. jul Tur til Middelaldercenteret Ki Ja Tirs 28. Jul Pudeværksted, vol. 2 To Ki Ja Ti Jo Tors 30. Jul Festival i haven Ki Ca Tirs 4. Aug Eventyr ved bålet - Klubrådsmøde To Ki Ja Tr Ti Tors 6. Aug Sang om lejrbålet med Jonas Ki Ja Ca Jo Tirs 11. Aug Besøg hos Thea To Ja Tr Ti Jo Tors 13. Aug Udendørshygge Ki Ja To Tirs 18. Aug Fodboldkamp med Jonas To Ki Ja Tr Ti Jo Tors 20. Aug Vandkamp mod personaler Ki Ja Jo Tirs 25. Aug Jonas og Tommy s Grillbix To Ja Tr Ti Jo Tors 27. Aug Basketkamp Ki Ja Ca Lør 5. Sep Store Hestedag Ca Søn 6. Sep Fisketur Jo

2 SIDEN SIDST Maj og juni har været to hyggelige måneder. Vi har afholdt Robinsondyst, lavet loomies-armbånd, været på Sjællandsfestivallen og så har vi også været på et rigtig hyggeligt besøg på Inge Marie og til åbent hus på Ravnshøj. Hvis der er andre bosteder, som synes det kunne være hyggeligt at få besøg af klubben, så sig endelig til. Vi vil gerne på besøg hos flere af jer og lære jer bedre at kende. Nu går vi sommeren i møde og vi har lagt en masse sommeraktiviteter i kalenderen. Derfor er i altså nødt til at hjælpe os med at krydse fingre for godt vejr, så vi kan nyde sommervejret. Blandt andet har vi arrangeret en tur til Middelaldercenteret, vi skal på besøg hos Thea og der er selvfølgelig også blevet plads til flere vandkampe. Sidst men ikke mindst skal det da også lige nævnes, at vi har haft endnu en cykelkonkurrence, hvor alle der cyklede på kondicyklerne i maj måned, deltog i konkurrencen om en Klub Svanen rygsæk. Den heldige cykelrytter der vandt blev Glen. Stort tillykke med rygsækken Glen! BONDEGÅRDSTUR Så er det blevet tid til endnu en tur på Lille Bjerggård. På Lille Bjerggård skal vi på traktortur og se køer, lamaer, papegøjer og en masse andre spændende dyr. Vi tager afsted torsdag den 16. juli og der kan komme 12 medlemmer med på turen. Hvis man skal med på turen, skal man være i klubben klokken 18:15 hvor vi kører afsted. Husk ordentlig påklædning! Vi tager afsted uanset vind og vejr! Og husk endelig noget ordentlig fodtøj det er ujævnt terræn vi skal gå rundt på. Vi er tilbage ved klubben ca. klokken 20:30. Det koster 30,- at komme med og tilmelding er efter først til mølle princip. Det betyder også, at du skal skynde dig ind forbi kontoret og betale, hvis du kunne tænke dig at komme med på turen. Sidste tilmeldings- og betalingsfrist er tirsdag den 14. juli.

3 HERLUFMAGLE FRILUFTSBAD Tirsdag den 21. juli kører vi en busfuld afsted til Herlufmagle friluftsbad. Herlufmagle friluftsbad er en udendørs svømmehal, hvor vi skal en tur i vandet. Der kan max komme 7 med på turen og det koster kr. 20,- at tage med. Tilmelding er efter først til mølle -princip, så du skal være hurtig, hvis du skal nå at have en plads. Vi kører afsted fra Klub Svanen klokken 17:30 og vi er tilbage ca. klokken 20:15. Hvis man skal med på denne tur, skal man huske at medbringe badetøj og håndklæde og evt. lidt penge til en is, hvis man gerne vil købe sådan en. TUR TIL MIDDELALDERCENTERET Vi har planlagt en sommertur til det spændende Middelaldercenter. Turen vil foregå søndag den 26. juli og starter klokken 9:00 ved Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted, hvor vi kører afsted. Køreturen er en lille times tid. Vi er tilbage ved Bjælken ca. kl. 16:00. Hvis man skal med på turen, skal man selv medbringe madpakke. Man kan også medbringe penge i stedet for, hvis man ønsker at købe sin frokost dernede. Man har nemlig mulighed for at købe noget rigtig middelalder mad eller andre småretter dernede. Turen til Middelaldercenteret er en tur, der kan være spændende for de fleste af klubbens medlemmer. Der er adgang til de fleste af tingene for kørestolsbrugere og for de svagtseende eller blinde er der også massere af oplevelser, da man gerne må røre ved husene, genstande og såmænd også de levende middelaldermennesker der bor i byen. Dertil kommer alle duftene, lugtene og lydene fra madlavning, smedning, dyrene og alle de andre spændende ting. Mens vi er i middelaldercenteret vil der blive affyret en blød kastemaskine som vi skal se og så afslutter vi hele dagen med at se en ridderturnering. Ud over dette, bliver det en rimelig fri tur, hvor vi kan se på de ting, som vi på dagen synes er mest spændende. Husk at medbringe penge, hvis du finder nogle spændende ting, som du gerne vil købe. Der er nemlig en museumsbutik og den skal vi da også et smut forbi. Som udgangspunkt kan der max være 16 tilmeldte til turen. Dog er vi åbne for, hvis der er nogle bosteder der vil køre selv så der kan komme flere med. For at turen bliver til noget, skal der være minimum 5 tilmeldte. Turen kommer til at koste kr. 100,- og man skal tilmelde sig og betale senest tirsdag den 14. juli. Det er vigtigt at man selv kan gå uden hjælp, hvis man tilmelder sig turen, (medmindre man har ledsager) da vi skal gå eller stå det meste af dagen.

4 PUDEVÆRKSTED VOL. 2 Der var en lille håndfuld af klubbens medlemmer, som for et stykke tid siden, begyndte at lave nogle puder. Disse medlemmer vil tirsdag den 28. juli få mulighed for at fortsætte på at lave deres puder. Da det er et projekt der tager lang tid at få afsluttet, er vi desværre nød til, at give pladserne til dem, som allerede har startet på at lave en pude. Det betyder, at hvis man tilmelder sig, vil man kun få en plads i køen, hvis nu der skulle være en af de andre der springer fra. BESØG HOS THEA Tirsdag den 11. August skal vi igen på et hyggeligt besøg hos Thea, som har inviteret sine klub kammerater på besøg. Thea og hendes forældre byder på pølser fra grillen, en tur i swimmingpoolen, og måske endda en tur i hestevogn. Fordi Thea og hendes forældre er så søde at invitere os, skal de have en lille tak. Derfor koster det kr. 20,- at tage med på turen, som går til en gave til Thea og hendes forældre. Der skal være minimum 4 tilmeldte for at turen bliver til noget og der kan max komme 16 med. Tilmelding er efter først til mølle -princip og sidste tilmeldings- og betalingsfrist er den 4. august. Vi skal mødes ved klubben klokken 16:30 Vi er tilbage ved klubben ca. klokken 21:00. Hvis man skal med på turen, skal man huske at medbringe badetøj og håndklæde, hvis man gerne vil en tur i poolen.

5 VANDKAMP MOD PERSONALER den 23. juli og torsdag den 20. august afholder vi vandkamp. Det vil selvfølgelig som altid være personaler mod medlemmer. Hvis man skal være med til vandkamp, skal man huske at medbringe - Skiftetøj eller badetøj - Vandpistol (Klubben har IKKE nogle du kan låne) - Håndklæde - DU BLIVER MED GARANTI GENNEMBLØDT! Vandkampen bliver til noget uanset vejr, for selvom det regner, kan man sagtens skyde med en vandpistol! Vi håber på, at der kan komme skum en af gangene, men vi vil ikke love jer noget, da det afhænger rigtig meget af brandvæsenet og det er nu engang vigtigere at de får slukket ildebrænde end det er, at vi får skum til en vandkamp. Skynd dig endelig og tilmeld dig! Jo flere der er med, jo sjovere bliver det!

6 VIGTIG INFO OM VORES NYHEDSBREVE I FREMTIDEN Det er sådan, at lige nu bruger vi rigtig lang tid og mange penge på at printe og uddele nyhedsbreve. Derfor har vi i personalegruppen snakket om, hvordan vi kunne undgå alt det besvær, som der egentlig er forbundet med at skulle have disse nyhedsbreve uddelt. Vi er nået frem til en løsning som vil komme på prøve resten af året. Den løsning vi er nået frem til er mere up to date fordi teknologien i dag er en stor del af de flestes hverdag og så er det også en måde som er meget bedre for vores miljø. Vi begynder med nyhedsbrevet for september oktober. Fremover deler vi IKKE nyhedsbreve ud Det eneste vi deler ud er selve tilmeldingssedlen, som er den der normalt sidder helt sidst i nyhedsbrevet, hvorpå man kan krydse af, hvilke aktiviteter man gerne vil være med til. Hvis man ønsker en tilmeldingsseddel, kan den afhentes i klubben. Men du kan selvfølgelig stadig få et nyhedsbrev Du kan finde det på klubbens hjemmeside, hvorfra du selv kan printe det, hvis du helst vil have det på papir. Du kan angive en adresse, som klubben skal sende nyhedsbrevet til så kan du selv printe det ud. Hvis du ikke selv har en kan det f.eks. være til din pædagog, hjemmevejleder eller forældre, som kan hjælpe dig med at få nyhedsbrevet printet. Hvis du ønsker sendt til en , skal du udfylde sedlen til sidst i dette nyhedsbrev og aflevere den på kontoret. Du kan købe et eksemplar i klubbens bar til kr. 5,- Derudover kan du altid finde et eksemplar af nyhedsbrevet på opslagstavlen i klubben, så du kan læse om aktiviteterne der ligesom du også altid kan komme ind på kontoret og læse i et eksemplar. Vi håber og tror på, at dette er en løsning som de fleste vil blive glad for, og vi håber at I allesammen vil være med til at bakke op om dette nye miljøvenlige tiltag.

7 STORE HESTEDAG I ROSKILDE Lørdag den 5. september er der en tur til store hestedag for de hesteinteresserede. Om man er til små ponyer eller store shire, om de skal være grå, brune eller måske hvide Alle heste er at finde på store hestedag. Der er endnu ikke lagt program op, så derfor kan vi ikke helt præcist fortælle hvad vi kan opleve, men vi skal selvfølgelig en tur igennem staldene og kigge på det hele dagen drejer sig om. Vi skal også forbi boderne og så krydser vi fingre for at der er et show i ringen, så vi kan se det, mens vi spiser frokost. Turen starter klokken 10:00 hvor vi tager afsted fra Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted. Vi er tilbage ved samme adresse klokken 15:00. Det koster kr. 50,- at komme med og der er tilmelding efter først til mølle -princip. Der skal minimum 2 med for at turen bliver til noget og der kan max komme 6 med. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 18. august, men vi er ret sikker på, at pladserne ryger hurtigt, så du skal skynde dig at tilmelde dig. Hvis man skal med på denne tur, er det vigtigt at man er godt gående det betyder at man kan gå uden nogen form for hjælp. Vi skal være udendørs det meste af dagen på ujævnt terræn og det meste af dagen vil foregå stående eller gående. Hvis man er en af de heldige der skal afsted på turen, skal man huske penge til køb af frokost og drikkelse og så skal man også huske penge til, hvis man gerne vil shoppe lidt. Der er mulighed for blandt andet at købe heste-udstyr og slik. HVIS nu det skulle være dårligt vejr, skal man desuden huske regntøj og gummistøvler, men vi har selvfølgelig bestilt lækkert solskinsvejr.

8 FISKETUR Søndag den 6. september er det blevet tid til endnu en fisketur. Vi tager en tur til Korsør havn, hvor vi skal fiske efter fladfisk og torsk. Turen starter klokken 9:00 ved Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted. Vi er tilbage ved samme adresse ca. klokken 14:00. Klubben sørger for fisketegn samt alt udstyr, så det man selv skal medbringe, hvis man skal med på turen, er en festivalstol, madpakke og tøj til dagens vejr. Det vil sige, solbriller og solcreme eller regntøj hold godt øje med vejret inden afgang. Det koster kr. 100,- at komme med på turen og tilmelding sker efter først til mølle -princip. Der skal minimum være 3 tilmeldte, for at turen bliver til noget og der kan max komme 7 med. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 18. august, men det plejer at være en eftertragtet tur, så du skal nok ikke vente for længe med at tilmelde dig.

9 KONKURRENCE Kunne du tænke dig, at vinde en af de fede Klub Svanen-rygsække? Så skal du læse godt med nu! Vi har planer om, at vi skal prøve at lave vores helt egen Klub Svanen smoothie. Vi har massere af lækre ingredienser i tankerne, men for at det sådan rigtig bliver klubbens helt egen smoothie, så skal den have et navn! Derfor har vi brug for din hjælp! Herunder har du mulighed for at komme med dit bud på, hvad klubbens nye smoothie skal hedde. Hvis du afleverer dine forslag i klubben, så er du med i konkurrencen om den fede Klub Svanen rygsæk. Hvis du har mange gode ideer, har vi sørget for, at der er lidt ekstra plads, så du kan komme med flere forslag. Sidste chance for at aflevere dit smoothie-navn er torsdag den 6. august. Hvis det er dit smoothie-navn vi vælger som det bedste forslag, så har du vundet en rygsæk. SÆT I GANG! (klip) (SKRIV MEDLEMMETS NAVN) forslår følgende navn(e) til klubbens nye smoothie:

10

11 AKTIVITETSPLAN JULI AUGUST 2015 Navn: Dag Dato Aktivitet Pris/Tid Kryds Tirsdag 2. Jul Kåring af årets sommer is 7. Jul Megabold i haven 9. Jul Rundbold i haven Tirsdag Tirsdag Søndag 14. Jul Summertime musikquiz med Leif 16. Jul Bondegårdstur 21. Jul Herlufmagle FriluftsbaD Mødested: Klub Svanen 23. Jul Vandkamp mod personaler 26. Jul Tur til Middelaldercenteret Mødested: Bjælken, Østre Parkvej 2 E., 4100 Ringsted Tirsdag 28. Jul Pudeværksted, vol. 2 Kr. 30,- Kl. 18:15 Ca. 20:30 Kr. 20,- Kl. 17:30 Ca. 20:15 Kr. 100,- Kl. 9:00 Ca. 16: Jul Festival i haven Tirsdag Tirsdag Tirsdag 4. Aug Eventyr ved bålet Klubrådsmøde OBS! Kun for klubrådet 6. Aug Sang om lejrbålet med Jonas 11. Aug Besøg hos Thea Mødested: Klub Svanen 13. Aug Udendørshygge 18. Aug Fodboldkamp med Jonas 20. Aug Vandkamp mod personaler Tirsdag 25. Aug Jonas og Tommy s Grillbix Lørdag Søndag 27. Aug Basketkamp 5. Sep Store Hestedag Mødested: Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted 6. Sep Fisketur Mødested: Bjælken, Østre Parkvej 2 E, 4100 Ringsted Kr. 20,- Kl. 16:00 ca. 21:00 Kr. 30,- Kl. 17:00 for hjælpere Kr. 50,- Kl. 10:00 15:00 Kr. 100,- Kl. 9:00 14:00

12

13 UDFYLD OG AFLEVER PÅ KLUB SVANENS KONTOR, HVIS DU FREMOVER ØNSKER KLUB SVANENS NYHEDSBREV SENDT MED . OBS! Det vil stadig være muligt at afhente en tilmeldingsseddel (den man sætter kryds på) i Klub Svanen. (SKRIV MEDLEMMETS NAVN) ønsker fremover Klub Svanens nyhedsbrev sendt til følgende (SKRIV TYDELIGT DEN VI SKAL SENDE NYHEDSBREVET TIL)

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Maj - Juni 2015 1. 1 Pædagog Thomas Møller

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 10: side 11: side 12: side 13: Keld har ordet Siden sidst Kalenderen Nyt om Idre Fjäll Mere siden sidst Nyt fra Klubben Evakueringsøvelse

Læs mere

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222 Vi glæder os til at se jeres børn her i klubben til en sjov, tryg og inspirerende hverdag, som bygger på respekt, for både andre og sig selv. Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail:

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 1 www.klubben-soborg.dk Medarbejdere i klubben Frederik A. Hansen Klubleder Computer, ski Dennis Waldemar

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

SOMMERAKTIVITETER 2014 orbeholdes ndringer f il æ Ret t

SOMMERAKTIVITETER 2014 orbeholdes ndringer f il æ Ret t SOMMERAKTIVITETER 2014 SOMMER MED MANGE TILBUD Nu er det igen sommertid, og som altid tilbyder Greve Kommune en række spændende aktiviteter til børn og unge. Der er rigtig mange tilbud, hvoraf de fleste

Læs mere

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013 Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 6: Kalenderen side 7: 2. klasse og dåserydderne side 8: Nyt fra Klubben og frugtordningen side 9: Danmarks Indsamlingen side 10: Juleklippedagen

Læs mere

Luther udflytterbørnehave, Østerbrogården. Forældrefolder. Praktisk guide til hverdagen i børnehaven i alfabetisk orden.

Luther udflytterbørnehave, Østerbrogården. Forældrefolder. Praktisk guide til hverdagen i børnehaven i alfabetisk orden. Luther udflytterbørnehave, Østerbrogården Forældrefolder Praktisk guide til hverdagen i børnehaven i alfabetisk orden Nickolai Thoms Afhentning Børnene kan afhentes ved bussen mellem kl.15.30 og 15.45.

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder

Læs mere

ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Dette nyhedsbrev indeholder: Formandens spalte Besøg hos Allbacken En stor tak til Roskilde Skiklub KLUBAFTEN MED SPISNING den 30/4 Vil du være med til at gøre Skiburgeren

Læs mere

Dilemmaløbet. Start dilemma:

Dilemmaløbet. Start dilemma: Dilemmaløbet Du står nu overfor et dilemma løb som tager sig udgangspunkt i Zambia. Hver gang du træffer et valg, har det betydning for, hvordan dit liv udvikler sig, så overvej det grundigt inden du går

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Marts 2010 nr 1. Turkalender 2010. Fossiler på vej til Harzen. Turbeskrivelser. Vinterens møder MC-om-aftenen. www.mc-fossilerne.

Marts 2010 nr 1. Turkalender 2010. Fossiler på vej til Harzen. Turbeskrivelser. Vinterens møder MC-om-aftenen. www.mc-fossilerne. Marts 2010 nr 1 Fossiler på vej til Harzen Turkalender 2010 Turbeskrivelser Vinterens møder MC-om-aftenen www.mc-fossilerne.dk Måske får vi sol og kølige pils? Ka formanden se ind i fremtiden? Og hvad

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Sommerskole 2009. Mandag d. 29/6 - fredag d. 3/7. En rigtig go start på sommerferien, i Vesthimmerlands Kommune... www.ungivhk.dk

Sommerskole 2009. Mandag d. 29/6 - fredag d. 3/7. En rigtig go start på sommerferien, i Vesthimmerlands Kommune... www.ungivhk.dk Sommerskole 2009 Mandag d. 29/6 - fredag d. 3/7 En rigtig go start på sommerferien, i Vesthimmerlands Kommune... www.ungivhk.dk Sommerskole prog 09.indd 1 07/05/09 11:10:45 Sommerskolen 2009 Sommerskolen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune Blå Flag program 2015 Ud i det blå med Sønderborg Kommune Aktivitetskalender Juni Juli August On 1 Aktiv sommer Lø 1 Undervandsjagt + Spis din kyst To 2 Aktiv sommer Sø 2 Snorkelsafari Fr 3 Aktiv sommer

Læs mere

UNG DOM O S SKO K LEN

UNG DOM O S SKO K LEN UNG DOMS SKOLEN Kom nu Det er jo ikke fedt at sidde alene med mobilen eller computeren, og på Ungdomsskolen kan du møde 2.500 andre unge. De er der ikke på samme tid, men nogen af dem kender du garanteret.

Læs mere

-udfordringer for alle

-udfordringer for alle -udfordringer for alle Efterår 2009 Efterår i JuniorUngdomsskolen 2 - et fritidstilbud til dig, som går i 6. eller 7. klasse og bor i Greve kommune. JuniorUngdomsskolen har tilbud flere steder i kommunen,

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere